MP_SK_corel_1 z

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "MP_SK_corel_1 z"

Prepis

1 MARKETINGOVÝ PLÁN FIRMY DR. NONA INTERNATIONAL LTD.

2 Vítame Vás vo svete sie ového marketingu! Privítajte túto jedineènú príležitos a oboha te svoj život. Sú pred Vami úžasné možnosti - VAŠE VLASTNÉ PODNIKANIE! Každý èlovek má svoje tajné priania a túžby, ktoré ho motivujú v jeho èinnosti a inšpirujú k práci. Ideálna je taká práca, kde je možné realizova vlastné plány a sny, nie sny niekoho iného. Nie je preto potrebné by ve¾kým podnikate¾om alebo expertom vo všemožných oblastiach. Nie je tu žiadne riziko ve¾kých strát, pretože táto marketingová príruèka Vám krok za krokom ukáže, ako využi všetky možnosti a výhody spolupráce s Firmou Dr. Nona. Ponúkame Vám konkrétny, premyslený plán èinnosti, ktorý Vám umožní dosiahnu finanènú stabilitu aj osobnú spokojnos. Držíte v rukách jedineèný produkt, dodávajúci energiu a vitalitu, tie sú potrebné na realizáciu Vašich vytýèených cie¾ov. Pridajte sa k nám a využite možnosti tohto jedineèného marketingového systému, ktorý už úspešne využívajú tisíce našich distribútorov po celom svete! DR. NONA AUTORKA ZNAÈKY DR. NONA TM MOSHE SHNEERSON PREZIDENT FIRMY DR. NONA INTERNATIONAL LTD.

3 Systém Sie ového marketingu 3 Sie ový marketing (MLM, Multi-Level Marketing, Network Marketing). Systém distribúcie alebo tiež marketingová stratégia firmy, kedy distribútor získava odmeny za šírenie a odporúèanie produktov a zároveò percentá z obratu predajnej siete klientov, ktorú vytvoril. Výšku týchto odmien potom urèuje a reguluje Marketingový plán. Táto kreatívna metóda zárobku obchádza tradièné metódy predaja a umožòuje distribútorom budova vlastné medzinárodné podnikanie a pri dostatoènej aktivite, snahe a angažovanosti umožòuje tiež znaènú finanènú nezávislos. Splníte si svoje sny a realizujete svoje ciele 5 6 Zabezpeèíte si pasívne príjmy 4 Uskutoèníte vlastné podnikanie bez rizika 7 Poskytnete profesionálnu pomoc ostatným systém MLM ponúka ¾uïom jedineènú možnos vytvorenia vlastného zdroja príjmov a dosiahnutie bohatstva, a to za minimálneho rizika a s neve¾kým finanèným vkladom. Robert Kiyosaki Poznáte nové možnosti zarábania 3 Organizujete si pracovný èas pod¾a svojho uváženia 1 2 Odhalíte zdroj neobmedzených príjmov Všetko, èo je nevyhnutné vedie, aby ste dosiahli úspech v MLM, sa dozviete na školeniach, organizovaných v rámci spolupráce s firmou Dr. Nona. Váš Sponzor (èlovek, ktorý Vám produkty odporuèil), Vás potom sprevádza a radí aj v oblasti podnikania. Èím väèšiemu poètu klientov odporuèíte produkty Dr. Nona, tým viac zarobíte. Váš zisk bude rás v závislosti na Vašej angažovanosti a zruènostiach. Sami rozhodujete o tom, ko¾ko èasu svojmu podnikaniu venujete a tiež o tom, s kým budete spolupracova. Zaèa podnika ako distribútor Dr. Nona môžete kedyko¾vek, bez toho aby ste museli opusti svoje súèasné zamestnanie. Keï si vybudujete vlastnú sie klientov, získavate percentá z ich nákupov - v zhode s Marketingovým plánom. Ak získate finanènú nezávislos, získate tiež èas a peniaze na splnenie svojich snov a dlhoroèných prianí. Nielenže môžete realizova vlastné plány a sny, ale môžete pomôc aj ostatným splni ich priania a ciele.

4 Firma Dr. Nona International Ltd. 4 Výhody Podnikania s Firmou Dr. Nona: JEDINEÈNÝ PRODUKT blahodarné spojenie sily Màtveho mora a Halo komplexu. JEDINEÈNÝ MARKETING dosiahnutú z¾avu ani sie klientov nestrácate, nie je potrebné každý mesiac sa znova kvalifkova, neobmedzené možnosti zárobku. JEDINEÈNÁ TECHNOLÓGIA držite¾ medzinárodných certifkátov GMP a ISO Dr. Nona Kuchina, absolventka Minského Medicínskeho inštitútu, spoloène so svojím mužom Moshe Shneersonom zakladajú firmu Dr. Nona International, Ltd. v Izraeli pri Klinike Lenom. V Moskve sa koná prvá Vedecko-praktická konferencia: Používanie preparátov Dr. Nona v širokej medicínskej praxi, ktorej sa zúèastòujú vedci a doktori z desiatich krajín. Otvorenie kancelárie regionálneho zastúpenia firmy Dr. Nona v Èechách. Firma Dr. Nona zakladá fond na podporu onkologicky chorých detí. Založenie regionálneho zastúpenia firmy Dr. Nona v Po¾sku s centrálou v Krakove. Založenie regionálneho zastúpenia firmy Dr. Nona na Slovensku s centrálou v Košiciach. Firma Dr. Nona spája do jednej hlavnej budovy svoje jednotlivé divízie: ústrednú kanceláriu, logistickú centrálu, aj výrobnú manufaktúru. Oslava dvadsiatého výroèia firmy Dr. Nona konajúca sa v Moskve. Osláv sa zúèastòujú distribútori z 30 krajín sveta.

5 Marketingový Plán Firmy Dr. Nona International Ltd. 5 Marketingový plán je súbor pravidiel, ktoré vás informujú o tom, ako zvýši svoju dosiahnutú z¾avu na nákup produktov Dr. Nona, ako vybudova vlastnú štruktúru klientov a získa tak zdroj príjmov, pod¾a vašich možností, vlastného rozhodnutia a vášho vlastného èasového plánu. Tri stupne zliav Systém pripoèítavania bodov za prácu vašej siete Príjem z maloobchodného predaja Odmeny vo forme komisií za nákupy vašej štruktúry Bonusy za prácu vašich Riadite¾ov Mesaèné finanèné vyúètovanie Z¾avové akcie, podporujúce vaše podnikanie Doplnkové odmeny Výhody Marketingového Plánu: Výšku vášho zárobku ovplyvòujete vy sami Budujete si vlastnú sie Distribútorov bez obmedzenia do šírky a håbky Svoj vzostup si urèujete sami, pod¾a toho, èi chcete a ste pripravený Vybudovanú štruktúru už nestratíte Váš vek, postavenie, ani kvalifkácia nie sú dôležité

6 TERMINOLÓGIA A POPISY 6 MARKETINGOVÝ PLÁN (MP) systém stimulov a motivácií pre registrované osoby, ktoré chcú používa, propagova a ponúka produkciu Firmy. Stanovuje princípy ponuky, podmienky a výšku vyplácanej odmeny za vykonanú propagáciu produktov. KLIENT neregistrovaný zákazník, ktorý môže kupova produkty len za 100% cenu pod¾a aktuálneho cenníka výhradne u registrovanej osoby, nikdy nie v Spoloènosti. ZVÝHODNENÝ ZÁKAZNÍK nakupuje produkty Firmy s 20% z¾avou pre vlastnú potrebu. Nevyužíva možnosti Marketingového plánu, nebuduje vlastnú štruktúru, ani nezískava finanèné odmeny. DISTRIBÚTOR registrovaná fyzická alebo právnická osoba, spôsobilá na právne úkony. Využíva možnosti marketingového plánu s cie¾om zvýši svoju z¾avu pri nákupe produktov, pre dosiahnutie a zvyšovanie odmien za prácu svojej štruktúry a to pod¾a svojej úvahy a èasových možností. Pozor: právnická osoba musí ma zapísaného reprezentanta - konkrétnu fyzickú osobu, ktorá využíva práva plynúce z registrácie. REGISTRAÈNÝ KOMPLET súbor informaèných materiálov, ktoré získa každý Zvýhodnený zákazník pri registrácii. ŠTARTOVACIA SADA súbor informaèných a reklamných materiálov, ktoré získa pri registrácii každý Distribútor. REGISTRUJÚCA OSOBA (ïalej Sponzor) osoba, ktorá záujemcov informovala o výhodách produktov Dr. Nona a možnostiach Marketingového plánu Firmy. V registrácii je zapísaná v kolónke Sponzor. PARTNER fyzická alebo právnická osoba, ktorá so súhlasom Firmy je spolu s Distribútorom zapísaná pod jedným registraèným èíslom (ID). Partner nie je úèastníkom odmien, podujatí a výherných cien Firmy. STATUS je stupeò (pozícia) v marketingovej štruktúre, spojená s istými právami a privilégiami. Každý status sa dá dosiahnu splnením urèitých podmienok. Marketingový plán má tri základné stupne statusu: Konzultant, Manažér a Riadite¾. KONZULTANT realizoval jednorazový nákup za min. 100 osobných bodov, má otvorený systém pripoèítavania bodov. Má právo nakupova produkty s 20% z¾avou. MANAŽÉR spolu so svojou sie ou nahromadil 1000 skupinových bodov (GVU) a od tohto momentu má právo nakupova produkty s 33% z¾avou. Status Manažér možno tiež dosiahnu Zvýhodnenými nákupmi za 400 alebo 700 bodov (pozri stranu 14).

7 TERMINOLÓGIA A POPISY 7 RIADITE¼ so svojou sie ou nahromadil 4500 skupinových bodov (GVU) a od tohto momentu má právo nakupova produkty so 40% z¾avou. Status Riadite¾ je tiež možné dosiahnu Zvýhodneným nákupom za 3000 bodov (pozri str. 14). VYŠŠIE STATUSY RIADITE¼OV - ïalšie stupne kariérneho rastu statusu Riadite¾, dosiahnuté po splnení stanovených podmienok v poète Pracujúcich Riadite¾ov v prvej línii a nahromadením urèitého objemu globálnych bodov (GVR). Tieto vyššie Riadite¾ské statusy nemajú trvalý charakter. Je potrebné ich obhajova výsledkami každý mesiac (pozri str. 19). PRACUJÚCI RIADITE¼ Riadite¾, ktorý poèas kalendárneho mesiaca vykoná súhrnný osobný nákup produkcie minimálne za 100 bodov (PVU) a zároveò súhrnný skupinový objem (GVU) minimálne vo výške 1500 bodov (spolu s osobným nákupom). AKTÍVNY RIADITE¼ Riadite¾, ktorý poèas kalendárneho mesiaca vykoná súhrnný osobný nákup produkcie min. za 100 bodov (PVU), ale skupinový objem je nižší ako 1500 bodov (GVU). NEAKTÍVNY RIADITE¼ Riadite¾, ktorý poèas kalendárneho mesiaca vykonal súhrnný osobný nákup produkcie v hodnote menšej ako 100 bodov (PVU). MARKETINGOVÁ ŠTRUKTÚRA (SIE ) všetky registrované osoby vo Vašej sponzorskej línii vo všetkých statusoch a na všetkých úrovniach - líniách, poèet línií nie je obmedzený. LÍNIA pozícia registrovanej osoby vo vz ahu k vášmu Sponzorskému postaveniu. Osoby registrované vami osobne sú Vašou prvou líniou. Osoby registrované vašou prvou líniou tvoria vašu druhú líniu, ich prvá, atï. Poèet registrovaných osôb na každej jednotlivej línii nie je obmedzený. VETVA èas marketingovej štruktúry vytvorená Riadite¾mi vašej prvej línie. Poèet vetiev nie je obmedzený. PRACUJÚCA RIADITE¼SKÁ VETVA vetva, na èele ktorej stojí Pracujúci Riadite¾. SKUPINA ROZVOJA èas marketingovej štruktúry bez Riadite¾ov a ich sietí. BOD Volume point (VP) - jednotka objemu slúžiaca na vyjadrenie hodnoty každého produktu. Je rovnaká pre celý svet a nie je spojená so žiadnou svetovou menou. Neobsahuje náklady súvisiace s obstaraním produkcie, jej predajom a DPH jednotlivých krajín.

8 TERMINOLÓGIA A POPISY 8 BODOVÁ HODNOTA Volume Units (VU) - hodnota jednotlivého produktu vyjadrená v bodoch. SYSTÉM PRIPOÈÍTAVANIA BODOV (SPB) je jedným zo základných pilierov Marketingového plánu. Umožòuje pripoèíta body z vašich nákupov (PVU) a nákupov vašej siete (GVU) na vaše konto (pozri str. 14). OTVORENIE SYSTÉMU PRIPOÈÍTAVANIA BODOV podmienka, aby sa na konto Distribútora pripoèítavali jeho vlastné body a aj body z jeho štruktúry. Systém je možné otvori jednorazovým osobným nákupom v min. hodnote 100 bodov (PVU). VÝNIMKA: Sponzor, ktorý využil Zvýhodnený nákup, môže otvori Systém pripoèítavania bodov pre svojich Distribútorov transferom bodov. OSOBNÉ BODY Personal Volume Units (PVU) - objem Vašich osobných nákupov v kalendárnom mesiaci, vyjadrený v bodoch (VP). SKUPINOVÝ OBJEM BODOV Group Volume Units (GVU) - súèet vami osobne nakúpených bodov a bodov nakúpených vašou skupinou rozvoja, tzn. bez Riadite¾ov a ich sietí, v danom kalendárnom mesiaci. GLOBÁLNY OBJEM BODOV Group Volume Results (GVR) - súèet objemu nákupov celej vašej marketingovej štruktúry do 10. línie (vyjadrený v bodoch), bez vašich osobných nákupov a uskutoènených transferov bodov. TRANSFER BODOV proces prevodu bodov medzi Sponzorom a èlenmi jeho siete (pozri str. 21). ZÚÈTOVACIE OBDOBIE doba, za ktorú Firma prepoèítava výsledky práce (kalendárny mesiac). KVALIFIKAÈNÉ NORMY súbor podmienok, ktoré je potrebné splni, a to samostatne alebo so svojou štruktúrou, za úèelom dosiahnutia vyšších statusov a získania finanèných a iných odmien. ODMENY výhody a výsady za propagovanie produktov Firmy, predovšetkým vo finanènej podobe (formou komisií, bonusov a doplnkových odmien). Získavajú sa splnením podmienok, uvedených v Marketingovom pláne, sú vyplácané Firmou, bez DPH (pozri str. 20 a Motivaèné programy). PROVÍZIA (KOMISIA) odmena, ktorá je vypoèítaná z cenových rozdielov jednotlivých statusov (bez DPH) (pozri str. 17).

9 TERMINOLÓGIA A POPISY 9 PRÉMIOVÁ ODMENA (BONUS) mesaèná odmena Pracujúcich Riadite¾ov pod¾a dosiahnutého riadite¾ského statusu, za objemy nákupov organizácií Riadite¾ov (rozpis percent str ). HÅBKA ODMIEN poèet línií, z ktorých sa vypoèítavajú prémie (Bonus) pre daný Status (pozri str. 19). DOPLNKOVÁ ODMENA odmena, ktorú je možné získa za splnenie špeciálnych podmienok, týka sa motivaèných programov alebo krátkodobých akcií, vyhlásených na webovej stránke Spoloènosti ( MOTIVAÈNÉ PROGRAMY súbor stimulaèných nástrojov na podporu rozvoja siete, stanovujúci výšku doplnkových odmien za ich splnenie. Sú neoddelite¾nou súèas ou MP (pozri str ). ZVÝHODNENÉ NÁKUPY nákupy, ktoré už zahàòajú špeciálnu z¾avu a ïalšie výhody: nákup Zvýhodnený vstup za min. 200 bodov, Rýchly štart za min. 400 bodov, Manažérsky vstup za min. 700 bodov a Riadite¾ský vstup za min bodov. Tieto nákupy je možné realizova len a výluène ako osobné nákupy a na svoje identifkaèné èíslo (ID) (pozri str. 15). ZÚŽENIE SIETE proces prepoètu odmien za kalendárny mesiac vo vz ahu k neaktívnym èlenom siete. Ak v kalendárnom mesiaci nie sú splnené kvalifikaèné normy pre vyplatenie odmien, prechádzajú odmeny k Sponzorovi na vyššej pozícii, ktorý v danom mesiaci kvalifikaèné normy splnil. Zúženie siete sa týka iba odmien v danom mesiaci, netýka sa objemu bodov na splnenie kvalifikaèných noriem (pozri str ). ŠEK vnútorný doklad Firmy, ktorý vykazuje výšku odmeny Distribútora za dané zúètovacie obdobie. OSOBNÝ NÁKUP nákup uskutoènený priamo na vaše registraèné èíslo, nie transferom od Sponzora. INFORMÁCIE O PRÁCI SIETE informácie z evidencie o objeme nákupov registrovaných osôb v sponzorských líniách. Dostupné sú v štyroch výpisoch: Work Net aktivita pracujúcich distribútorov a ich organizácií vo vašej sieti Current Net celá sie, pracujúci aj nepracujúci èlenovia vašej siete Branch Net preh¾ad práce Riadite¾ských vetiev vo vašej prvej línii Development Group výpis práce skupiny rozvoja (Manažérov, Konzultantov a Zvýhodnených zákazníkov). Túto informáciu môžete získa kedyko¾vek po zaregistrovaní sa na oficiálnej stránke Firmy prípadne osobne na predajných miestach Spoloènosti.

10 TERMINOLÓGIA A POPISY 10 RADA územný orgán Pracujúcich Riadite¾ov. Rada je reprezentantom Distribútorov a kontaktným orgánom medzi registrovanými osobami a vedením Firmy, prípadne vedením Spoloènosti. Cie¾om èinnosti rady je podpora rozvoja Distribútorských štruktúr prostredníctvom organizovania školení a iných akcií. Je tiež orgánom, ktorý dbá na dodržiavanie Pravidiel spolupráce a Etického kódexu, má právo predklada informácie o ich narušovaní, ako aj navrhova spôsoby riešenia situácií, keï k porušeniu pravidiel došlo. ETICKÝ KÓDEX súbor etických zásad Firmy. Je záväzný pre každého registrovaného Distribútora, následkom jeho porušenia je zrušenie registrácie. PRAVIDLÁ SPOLUPRÁCE súbor pravidiel nákupu, ponuky a predaja produktov Firmy, s ktorým je Distribútor povinný sa zoznámi pred vykonaním svojej registrácie.

11 MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE 11 KLIENT Osoba nezaregistrovaná v systéme Firmy. Môže nakupova produkty len od zaregistrovaných osôb, nikdy nie priamo v predajných miestach Spoloènosti. ZVÝHODNENÝ ZÁKAZNÍK Nakupuje produkty pre vlastnú potrebu, nemá zisk z predaja, ani nebuduje vlastnú štruktúru klientov a distribútorov. DISTRIBÚTOR Zaregistrovaná fyzická alebo právnická osoba, spôsobilá na právne úkony, ktorá môže využíva všetky možnosti Marketingového plánu. Nakupuje produkty za spotrebite¾ské ceny Stála z¾ava 20% Možnos zvyšovania svojej nákupnej z¾avy produktov od 20% až do 40% Možnos využi z¾avové akcie Možnos využi z¾avové akcie Individuálne a bezplatné konzultácie Možnos zúèastni sa firemných akcií Osobný poradca - Konzultant firmy Dr. Nona Možnos budovania vlastnej distribútorskej siete Podpora a poradenstvo v podnikaní Finanèné odmeny za rozvoj svojej štruktúry Nezávislos a vlastná zodpovednos za rozvoj svojej kariéry Zaujímavé doplnkové odmeny

12 PRIPOJTE SA K NÁM! 12 Nájdite svoju cestu zaregistrujte sa ako Zvýhodnený Zákazník alebo Distribútor Pokia¾ sa chcete zaregistrova ako Zvýhodnený zákazník, potom je potrebné: Vyplni registraèný formulár Vybra ¾ubovo¾ný produkt Dr. Nona Zaplati za Registraèný komplet materiálov spoloène s vybraným produktom Doruèi registraèný formulár do kancelárie spoloènosti Zvýhodnený zákazník sa môže kedyko¾vek sta Distribútorom. Pokia¾ sa chcete sta Distribútorom, je potrebné: Vyplni registraèný formulár Súhlasi s Pravidlami spolupráce Realizova nákup produktov v min. hodnote 100 bodov Doruèi registraèný formulár do kancelárie Spoloènosti Doruèi registraèný formulár do kancelárie spoloènosti je možné osobne, alebo prostredníctvom Registrujúcej osoby (ïalej len Sponzor) a to podaním v predajnom mieste Spoloènosti, poštou, om, ako aj pomocou webovej stránky Potvrdením registrácie bude dokonèenie prvého nákupu. Novo zaregistrovaný Zvýhodnený zákazník alebo Distribútor získa i dentifikaèné èíslo (ID), èlenskú kartièku a Registraèný komplet alebo Štartovaciu sadu materiálov Poznámka: Poèítaèový evidenèný systém nepoužíva diakritiku, Vaše meno sa teda zobrazí bez interpunkcie. Zrušenie Registrácie Registrácia môže by zrušená zo strany registrovaného alebo zo strany Spoloènosti. Vašu registráciu môžete kedyko¾vek zruši písomnou žiados ou, doruèenou do kancelárie Spoloènosti. V takom prípade je možné znovu sa zaregistrova až po uplynutí šes mesaènej lehoty. Zo strany Spoloènosti môže by registrácia zrušená z dôvodu porušenia Pravidiel spolupráce alebo pravidiel formulovaných v Marketingovom pláne. V takom prípade klient stráca možnos ïalšej registrácie a jeho sie prechádza ku Sponzorovi.

13 VÝHODY PLYNÚCE Z JEDNOTLIVÝCH STATUSOV 13 KONZULTANT MANAŽÉR RIADITE¼ Nakupuje produkty s 20% z¾avou Nakupuje produkty s 33% z¾avou Nakupuje produkty so 40% z¾avou Predajom produktov získava 25% Predajom produktov získava 50% Predajom produktov získava 67% Získava finanèné odmeny komisie 13% z nákupov svojich Konzultantov Získava finanèné odmeny komisie 7% z nákupov svojich Manažérov alebo 20% z nákupov svojich Konzultantov Má možnos získa Riadite¾ský bonus AKO POSTÚPI NA VYŠŠÍ STATUS? 1 2 Využi systém pripoèítavania bodov a možnosti budovania vlastnej štruktúry Realizova zvýhodnený nákup už pri registrácii

14 SYSTÉM PRIPOÈÍTAVANIA BODOV 14 otvorenie systému pripoèítavania bodov (SPB): systém umožòuje pripoèítanie bodov z osobných nákupov (PVU) spolu s bodmi z nákupov skupiny rozvoja vašej siete (GVU) a tým urýchli získanie vyššej z¾avy, vyššieho statusu, èi ïalších odmien. SPB je otvorený vykonaním jednorazového nákupu za min. 100 bodov na svoje èíslo ID (osobný nákup). 100 b 550 b RIADITE¼ 950 PVU Ó 4500 GVU 1500 b 1000 b 400 b konzultant: Na získanie tohto statusu je potrebné ma otvorený Systém pripoèítavania bodov, tzn. realizova jednorazový osobný nákup za min. 100 bodov. ZVÝHODNENÝ ZÁKAZNÍK 100 PVU KONZULTANT 100 PVU Ó 550 GVU MANAŽÉR 650 PVU Ó GVU MANAŽÉR 200 PVU Ó GVU KONZULTANT / MANAŽÉR 400 PVU manaÿér: K získaniu tohto statusu je možné dôjs troma spôsobmi: 1) Po otvorení Systému pripoèítavania bodov, nahromadi spolu so svojou sie ou 1000 skupinových bodov (GVU). Od tohto momentu je možné nakupova produkty s 33% z¾avou. Doba pripoèítavania bodov nie je obmedzená. 2) Vykonaním jednorazového Zvýhodneného nákupu už so z¾avou 33% vo výške min. 700 bodov. Možné vykona kedyko¾vek (pri registrácii alebo neskôr). 3) Registrova sa jednorazovým Zvýhodneným nákupom so z¾avou 20% za min. 400 bodov, nasledujúce nákupy sú už so z¾avou 33%. 450 b konzultant 300 PVU Ó 450 GVU 450 b konzultant 100 PVU Ó 450 GVU 400 b konzultant 100 PVU Ó 400 GVU 800 b konzultant 100 PVU Ó 800 GVU 150 b 350 b 300 b 700 b riadite¾: Tento status je možné získa dvoma spôsobmi: 1) Po otvorení systému pripoèítavania bodov spolu so svojou sie ou nahromadi 4500 skupinových bodov (GVU). Od tohto momentu je možné nakupova produkty so 40% z¾avou. Doba pripoèítavania bodov nie je obmedzená. 2) Vykonaním jednorazového Zvýhodneného nákupu už so z¾avou 40% vo výške min bodov. Je možné vykona kedyko¾vek (pri registrácii alebo neskôr). konzultant 150 PVU konzultant 200 PVU Ó 350 GVU 150 b konzultant 200 PVU Ó 300 GVU 100 b manažér 700 PVU ZVÝHODNENÝ ZÁKAZNÍK konzultant 150 PVU 100 PVU

15 MOŽNOSTI AKO ZAÈA 15 Zvýhodnené nákupy VÝHODY REGISTRÁCIE KONZULTANT Prvý nákup pri registrácii 100 b. KONZULTANT Prvý nákup pri registrácii 200 b. Konzultant/Manažér Prvý nákup pri registrácii 400 b. MANAŽÉR Prvý nákup pri registrácii 700 b. RIADITE¼ Prvý nákup pri registrácii 3000 b. ZVÝHODNENÝ VSTUP RÝCHLY ŠTART Z¼AVA 20% 20% OTVORENIE SYSTÉMU PRIPOÈÍTAVANIA BODOV Prvý nákup 20%, ïalší nákup 33% 33% 40% ŠTARTOVACIA SADA POŠTOVNÉ ZDARMA PRI PRVEJ OBJEDNÁVKE PODPORA ROZVOJA MOŽNOS ROZVÍJA VLASTNÉ PODNIKANIE MOŽNOS ZVYŠOVA SVOJU Z¼AVU AŽ DO 40% Stála z¾ava 40% DODATOÈNÉ DARÈEKY Pripoèítaných 100 PVU a produkt v hodnote 18 b Pripoèítaných 300 PVU a ïalší nákup so z¾avou 33% Pripoèítaných 300 PVU a produkt v hodnote 20 b Produkt v hodnote 30 b DODATOÈNÉ ŠTARTOVACIE SADY 2 Štartovacie sady 4 Štartovacie sady 9 Štartovacích sád

16 VÝHODNÉ REGISTRÁCIE 16 VÝHODY PRE NOVO REGISTROVANÝCH VÝHODY SPONZOROVANIA ZVÝHODNENÝ VSTUP Nákup pri registrácii za 200 a viac bodov Nákup zostavený z ¾ubovo¾ne vybraných produktov alebo výberom z troch ponúkaných balíèkov: Krása, Hygiena a Zdravie - viac na Dodatoèný darèek: PVU* + ¾ubovo¾ný produkt v hodnote 18 bodov SPONZOR získa (s min.100 PVU v danom miesiaci) Konzultant 35 Manažér 30 Riadite¾ 25 + PROVÍZIA (KOMISIA) RÝCHLY ŠTART Nákup pri registrácii za 400 a viac bodov Nákup zostavený z ¾ubovo¾ne vybraných produktov alebo výberom z troch ponúkaných balíèkov: Krása, Hygiena a Zdravie - viac na Dodatoèný darèek: PVU* + nasledujúci nákup už so z¾avou 33% SPONZOR získa (s min.100 PVU v danom miesiaci) Konzultant 80 Manažér 65 Riadite¾ 50 + PROVÍZIA (KOMISIA) *Body získané ako dodatoèný darèek urých¾ujú postup na vyšší status. Tieto body sa však nezapoèítavajú do GVU Sponzora a nevypoèítavajú sa z nich žiadne finanèné odmeny.

17 ODMENY ZA PRÁCU ŠTRUKTÚRY 17 RIADITE¼ Odmena z rozdielu zliav - komisia KONZULTANT MANAŽÉR RIADITE¼ PVU 100 GVU % RIADITE¼SKÝ BONUS 8% od KONZULTANTA od MANAŽÉRA od RIADITE¼A x x x 7% 7% RIADITE¼ MIN. 100 PVU 20% 20% 7% Z OBRATU CELEJ SIETE MANAŽÉRA MANAŽÉR MANAŽÉR KONZULTANT MIN. 100 PVU MIN. 100 PVU MIN. 100 PVU Podmienkou získania finanènej odmeny z rozdielu zliav (KOMISIA) je ma na svojom konte min. 100 PVU za daný kalendárny mesiac. Podmienkou získania finanènej odmeny za prácu riadite¾ských vetiev - Riadite¾ského Bonusu - je 1500 GVU a súèasne v tom min. 100 PVU v danom kalendárnom mesiaci. Výnimka: Ak sa vo vašej štruktúre objaví prvý, nový Riadite¾, postaèí na získanie bonusu z nákupov jeho siete nahromadi za daný kalendárny mesiac len 1000 GVU a súèasne v tom 100 PVU. Táto výnimka platí 3 nasledujúce mesiace, nezávisle od toho, ko¾ko ïalších nových Riadite¾ov sa medzitým vo vašej štruktúre objaví. 13% 13% 13% 13% 7% 0% 0% KONZULTANT 100 PVU 0% KONZULTANT 0% 100 PVU 100 PVU 0% 0% 0% MANAŽÉR MIN. 100 PVU 0% 0% ODMENA Z ROZDIELU ZLIAV - KOMISIA 13% 20% Z OBRATU CELEJ KONZULTANTSKEJ SIETE Z OBRATU KONZULTANTOV

18 KVALIFIKÁCIA A POÈET LÍNIÍ PRE VÝPOÈET RIADITE¼SKÝCH BONUSOV 18 Riadite¾ský Status Poèet pracujúcich Riadite¾ov v prvej línii Minimálny globálny objem bodov Håbka línií pre výpoèet globálnych bodov Riadite¾ 4 Skupinový Riadite¾ Vedúci Riadite¾ Majster Riadite¾ Jantárový Riadite¾ Strieborný Riadite¾ Rubínový Riadite¾ Zlatý riadite¾ Zafírový Riadite¾ Platinový Riadite¾ Diamantový riadite¾ Prezident Riadite¾ (min. 1 MAJSTER) (min. 2 MAJSTER) (min. 4 MAJSTER) ,5 % z roèného objemu obratov 12 (min. 6 MAJSTER) Firmy Statusy od Skupinový Riadite¾ po Prezident Riadite¾ je nutné obhajova každý kalendárny mesiac.

19 VÝPOÈET RIADITE¼SKÝCH BONUSOV 19 Riadite¾ská Vetva Riadite¾ Skupinový Riadite¾ Vedúci Riadite¾ Majster Riadite¾ Jantárový Riadite¾ Strieborný Riadite¾ Rubínový Riadite¾ Zlatý Riadite¾ Zafírový Riadite¾ Platinový Riadite¾ Diamantový Riadite¾ * Prezident Riadite¾ 1. Línia 8% 8% 8% 8% 8% 8% 8% 8% 8% 8% 8% 8% 2. Línia 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% 3. Línia 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4. Línia 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 5. Línia 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 6. Línia 0,5% 1% 1% 1% 1% 1% 1% 1% 1% 1% 7. Línia 0,5% 1% 1% 1% 1% 1% 1% 1% 8. Línia 0,5% 1% 1% 1% 1% 1% 9. Línia 0,5% 1% 1% 1% 10. Línia 0,5% 0,5% * Prezident Riadite¾ ïalej dostane podiel 0,5% z roèného obratu bodov Firmy. Táto prémia sa vypláca raz roène. Príklad: Riadite¾ A splnil po dobu 6 mesiacov v roku podmienky pre získanie Prezidentského bonusu. Riadite¾ B splnil rovnaké podmienky po dobu 3 mesiacov. Riadite¾ C splnil podmienky pre získanie Prezidentského bonusu po dobu 9 mesiacov v roku. Kalkulácia bonusov týchto Riadite¾ov: Splnený mesiac považujeme za diel prezidentskej prémie, tzn. : = 18 dielov. Objem 0,5% z celoroèného poètu bodov Spoloènosti sa podelí na 18 dielov, takže Riadite¾ A dostane 6 dielov, Riadite¾ B dostane 3 diely a Riadite¾ C dostane 9 dielov.

20 PRAVIDLÁ PRE VYPLÁCANIE PROVÍZIÍ A BONUSOV Základnou podmienkou vyplatenia akejko¾vek odmeny je splnenie kvalifkaènej normy 100 osobných bodov (PVU) v danom kalendárnom mesiaci. Podmienkou pre vyplatenie Riadite¾ských bonusov (vrátane Riadite¾ov na vyšších stupòoch statusov), je splnenie normy - min skupinových bodov (GVU) a súèasne v tom 100 osobných bodov (PVU). Ostatné prémie (bonusy) sú vyplácané za splnenie podmienok stanovených konkrétnym programom. Odmeny sú vyplácané po uzavretí zúètovacieho obdobia - kalendárneho mesiaca, nie skôr ako piaty pracovný deò nasledujúceho kalendárneho mesiaca. Odmeny sú vyplácané Spoloènos ou (regionálnym zastúpením Firmy), kde je Distribútor zaregistrovaný. Na žiados Distribútora je možné zmeni región, kde mu budú odmeny vyplácané. Jeho identifkaèné èíslo (ID) ani pozícia v štruktúre sa tým nemení. Podkladom pre vyplatenie odmien je Šek. Ide o dokument, spracovaný systémom Firmy, ktorý zobrazuje obrat štruktúry Distribútorov v danom mesiaci. Šek udáva èiastku v EUR bez DPH. Odmeny sú vyplácané v mene príslušnej krajiny, kurzovým prepoètom pod¾a kurzu cenníka v mesiaci, za ktorý je odmena vyplácaná. Odmena sa vypláca na základe predloženia žiadosti alebo dokumentov, v zhode so zákonmi príslušnej krajiny. Neplatcom DPH sú odmeny vyplácané bez DPH.

21 PRAVIDLÁ TRANSFERU BODOV V SIETI 21 Distribútor má právo na nákup produktov u svojho Sponzora. V záujme spravodlivého rozdelenia bodov v systéme by Sponzor mal body za tovar nakúpený u neho transferova. Pre transfer bodov platia nasledujúce pravidlá: 9 Objem bodov, získaných transferom sa prepoèítava až po uzavretí databázy, na zaèiatku nasledujúceho kalendárneho mesiaca. 10 Zmeny statusov a iné zmeny dosiahnuté transferom sa prejavia až od prvého pracovného dòa nasledujúceho mesiaca. 1 Distribútor môže presúva (transferova ) body len zo svojich osobných nákupov (PVU), nie zo skupinových bodov (GVU). 11 Z transferovaných bodov sa neprepoèítavajú finanèné odmeny (komisie a bonusy) Môžete transferova len body nakúpené v danom kalendárnom mesiaci. Na konte transferujúceho distribútora musí zosta 100 osobných bodov (PVU). Poèet bodov na transfer teda je: PVU bežného mesiaca mínus 100 bodov, ktoré musia zosta na osobnom konte transferujúceho distribútora. Body môžete transferova len do vlastnej siete tzn. distribútorom na nižšej pozícii vnútri svojej skupiny rozvoja. Nemôžete transferova body na distribútorov so statusom Riadite¾. Nie je možné vykona transfer bodov na osoby v nižšej línii, na èele ktorej stojí Aktívny Riadite¾, tzn. taký, ktorý splnil normu 100 osobných bodov (PVU). Transferované body zostávajú Sponzorovi v jeho objeme skupinových bodov (GVU) a odpoèítajú sa z jeho objemu osobných bodov (PVU) Transfer bodov sa realizuje na základe vypísaného formulára, doruèeného najneskôr v pracovných hodinách predposledného pracovného dòa príslušného mesiaca do kancelárie Spoloènosti (osobne, poštou, om). Formulár na transfer je dostupný aj na internetovej stránke Transfer sa nemôže uskutoèni, ak je transferovaných viac bodov než je PVU transferujúceho distribútora/ transferujúcemu distribútorovi by nezostalo na konte 100 bodov PVU/ keï je transfer vypísaný na osobu mimo vlastnú sie / keï je transfer vo vlastnej sieti, ale pod Aktívneho Riadite¾a, ktorý v danom mesiaci má objem 100 osobných bodov (PVU)/ transfer mieri smerom nahor v sieti - Sponzorom. Transferom nie je možné realizova zvýhodnené nákupy (Zvýhodnený vstup, Rýchly štart, a i.), ani prvý nákup pri registrácii.

22 PRAVIDLÁ ZÚŽENIA SIETE 22 Zúženie siete sa prejaví až po uzavretí kalendárneho mesiaca, po zavedení všetkých mesaèných nákupov a transferov do výpoètového systému Firmy. Zúženie siete a následný prepoèet finanèných odmien sa týka iba daného mesiaca a nemá vplyv na dosiahnutý status Distribútora a jeho právo nakupova s príslušnou z¾avou. neaktívny manažér RIADITE¼ PVU % 20% 20% K zúženiu siete dochádza, keï sa vo vašej štruktúre objaví: 1 Neaktívny Manažér - realizoval menej než 100 osobných bodov (PVU) v danom mesiaci MANAŽÉR PVU < Neaktívny Riadite¾ - realizoval menej než 100 osobných bodov (PVU) v danom mesiaci 0% 0% 0% 3 Aktívny Riadite¾ - realizoval min. 100 osobných bodov (PVU), ale menej než 1500 skupinových bodov (GVU) KONZULTANT A KONZULTANT KONZULTANT B

23 PRAVIDLÁ ZÚŽENIA SIETE 23 aktívny riadite¾ neaktívny riadite¾ RIADITE¼ A PVU 100 GVU 1500 RIADITE¼ A PVU 100 GVU % 8% MANAŽÉR 7% Aktívny RIADITE¼ B PVU 100 GVU < % KONZULTANT B KONZULTANT A 20% Aktívny RIADITE¼ B PVU 100 GVU < % KONZULTANT B 8% 20% 8% RIADITE¼ C PVU 100 GVU % KONZULTANT C 8% Neaktívny RIADITE¼ C PVU < % KONZULTANT C 8% 6% RIADITE¼ D PVU 100 GVU % RIADITE¼ D 8% bonus 8% bonus komisia komisia 4% RIADITE¼ E 6% RIADITE¼ E

24 VÝPOÈET BONUSOV 24 Pri výpoète bonusov Riadite¾ov dochádza k tzv. zúženiu siete, kedy Nepracujúci a Aktívni Riaditelia sú z tohto výpoètu vynechaní a Riaditelia, ktorí splnili v danom mesiaci predpísané podmienky, sa posúvajú líniami smerom nahor. Napríklad: Pracujúci Riadite¾ v tretej línii sa pre výpoèet bonusov posúva do druhej línie namiesto Riadite¾a, ktorý podmienky nesplnil. PRACUJÚCI RIADITE¼ 6% PRACUJÚCI RIADITE¼ 8% 8% pre a 6% pre A 8% pre b 6% pre A 8% pre b b Neaktívny RIADITE¼ SPONZOR CELEJ SIETE RIADITE¼ aktívny RIADITE¼ d e f A 6% pre A 8% pre b 8% pre A 6% pre A 8% pre C c PRACUJÚCI RIADITE¼ 6% aktívny RIADITE¼ g 4% pre A 6% pre b 8% pre d PRACUJÚCI RIADITE¼ 4% h 8% pre B 6% pre a 4% pre A i PRACUJÚCI RIADITE¼ 2% 4% pre A 6% pre b 8% pre d 2% pre A 4% pre b 6% pre d 8% pre g prechod celej siete na vyššieho sponzora j PRACUJÚCI RIADITE¼ 1% 2% pre A 4% pre b 6% pre d 8% pre i 0% pre A 2% pre b 4% pre d 6% pre g 8% pre I SPONZOR CELEJ SIETE nový percentuálny podiel % podiel bez zúženia siete x% patriacich sponzorovi bez zúženia siete % bez zúženia siete

25 PODMIENKY PREDAJA, DAROVANIA A DEDENIA SIETE 25 Firma Dr. Nona má právo na poplatok vo výške 10% z priemernej mesaènej hodnoty odmien, ktoré predávajúci obdržal od Spoloènosti poèas posledných šiestich mesiacov. Kópie jednotlivých dokumentov musia by potvrdené centrálou firmy Dr. Nona v Izraeli. 6 Firma Dr. Nona si vyhradzuje predkupné právo k sieti Písomnú žiados je potrebné najprv doruèi do sídla Spoloènosti, ktorá k nej dodá svoje stanovisko a kompletnú dokumentáciu potom odovzdá centrále firmy Dr. Nona v Izraeli. Preda alebo darova sie je možné výhradne so súhlasom firmy Dr. Nona, a to na základe písomnej žiadosti, potvrdenej min. 3 vyššími Sponzormi. Predaj siete musí by notársky overený. V prípade úmrtia registrovanej osoby, prechádza vybudovaná sie na právoplatného dedièa. Dediace osoby musia preukáza svoje dedièské právo s tým, že registraèné èíslo a registraèná dohoda môže prejs len na jednu osobu. Táto osoba musí preukáza súhlas ostatných dedièov so zdedením siete. Právo zdedi sie je interná záležitos Firmy a je Firmou garantovaná.

26 DOPLNKOVÉ ODMENY 26 OKREM MESAÈNÝCH ODMIEN vo forme komisií a bonusov, Firma Dr. Nona vyhlasuje rôzne možnosti doplnkových odmien, poèínajúc rôznymi z¾avovými akciami, darèekmi vo forme produktov, až po dlhodobé programy (Motivaèné programy), ktoré môžu využi všetci zaregistrovaní distribútori bez oh¾adu na status. Podmienky a pravidlá úèasti v jednotlivých programoch nájdete v sekcii Motivaèné programy, ktoré sú súèas ou Marketingového plánu alebo na internetových stránkach Spoloènosti ( Za aktívnu a intenzívnu predajnú èinnos je možné dodatoène získa rôzne pozornosti - od Dynamického hydrataèného krému cez dovolenku v atraktívnych lokalitách, až po automobil. Tí najlepší distribútori už získali mnoho ve¾mi zaujímavých doplnkových odmien.

27 SPONZORSKÝ BONUS 27 Sponzorský Bonus doplnková mesaèná finanèná prémia, urèená Sponzorom za nákupy ich Distribútorov v prvej línii Vypoèítava sa z objemu bodov za nákupy Distribútorov v prvej línii, ktorí realizujú prvý osobný nákup v min. hodnote 100 bodov - bez transferu, tzn. majú otvorený Systém pripoèítavania bodov. Za prvý nákup Konzultanta za min. 100 bodov sa Sponzorovi vypláca bonus vo výške 10% z objemov bodov daného nákupu. Za každý nasledujúci osobný nákup tohto Distribútora, Sponzorovi prináleží Sponzorský bonus vo výške 7% z objemu bodovej hodnoty nákupu. Týchto 7% sa vypláca z akéhoko¾vek bodového objemu nákupu Distribútora, až do okamihu, kedy sa tento Distribútor dostane na status Vedúci Riadite¾ (tzn.: Sponzorský bonus sa vypláca za nákupy Distribútorov v statuse od Konzultanta po status Skupinového Riadite¾a, vrátane). Ak v urèitom mesiaci Distribútor dosiahne status Vedúci Riadite¾ alebo vyšší, Sponzorský bonus nebude vyplatený. Ak sa však v ïalšom mesiaci jeho status opä zníži na Riadite¾a alebo Skupinového Riadite¾a, Sponzorský bonus bude opä vyplácaný. Sponzorský bonus sa vypoèítava z nákupov novo registrovaných Konzultantov, ale aj z nákupov všetkých Distribútorov v prvej línii Sponzora, ktorí sú zaregistrovaní vo firme Dr. Nona od Sponzorský bonus dostane Distribútor bez oh¾adu na jeho status pod podmienkou, že v danom mesiaci bude aktívny tzn. má na svojom konte min. 100 osobných bodov (PVU), pre status Konzultanta alebo Manažéra je možné body získa aj transferom. Sponzorský bonus neprechádza na vyššieho Sponzora, zúženie siete pre neho neplatí. Sponzorský bonus sa nevypláca za Zvýhodnené nákupy ( Rýchly štart - za 400 bodov alebo Zvýhodnený vstup - za 200 bodov). Sponzorský bonus sa vypoèítava z osobných nákupov Distribútora, realizovaných cez Spoloènos (regionálneho zástupcu Firmy). Body za tieto osobné nákupy môže Distribútor ïalej transferova v súlade s pravidlami transferu pod¾a marketingového plánu.

28 SPONZORSKÝ BONUS 28 SPONZOR - distribútor v ¾ubovo¾nom statuse Podmienky Vypláca sa iba z prvej línie Sponzora. Prvý mesiac 0% Zvýhodnený Zákazník 10% Distribútor >100 0% Distribútor % Distribútor % Distribútor zaregistrovaný v % Distribútor zaregistrovaný v 2014 Sponzor musí ma v danom mesiaci 100 osobných bodov (PVU), ktoré môže získa aj transferom. Vypláca sa len z PVU tých Distribútorov, ktorí: Nasledujúce mesiace Zvýhodnený Zákazník 0% Distribútor 7% Distribútor 7% Distribútor 7% Distribútor 7% majú otvorený Systém pripoèítavania bodov, sú zaregistrovaní od , majú nižší status ako Vedúci Riadite¾. Od momentu 0% Príklad: len pokia¾ VEDÚCI RIADITE¼ 7% neobhájil status VEDÚCI RIADITE¼ Riadite¾, ktorý registruje nového Distribútora s jednorazovým osobným nákupom 100 bodov, získa 10% Sponzorský bonus a ešte 20% finanènú odmenu (komisia). Celkom: 30.

29 PROGRAM MESIAC ZA TRI TÝŽDNE 29 Program Mesiac za tri týždne : Úèastníci tohto programu môžu získa mimoriadnu mesaènú prémiu vo výške 4,7% alebo 6,6%! Podmienky úèasti v programe: Dosiahnutý status - Riadite¾; Splnená mesaèná kvalifkaèná norma - min skupinových bodov (GVU) a súèasne v tom min. 100 PVU - najneskôr do 20. dòa daného mesiaca (vrátane); Od 21. dòa do konca daného mesiaca realizova minimálne ïalších 500 skupinových bodov (GVU); Všetky body v tomto programe sa poèítajú bez zúženia siete. Podmienky vyplácania prémií: a Riadite¾, ktorému v danom mesiaci prináleží prémia (bonus) za prácu jeho Riadite¾ov: Pri splnení podmienky - min (GVU) - najneskôr do 20. dòa daného mesiaca a tiež min. ïalších 500 bodov do konca mesiaca, dostane Riadite¾ k svojej odmene (bonusy + komisie) mimoriadnu prémiu 4,7% z objemu skupinových bodov (GVU) dosiahnutých k 20. dòu daného mesiaca. b Riadite¾, ktorému v danom mesiaci neprináleží prémia (bonus) za prácu jeho Riadite¾ov: Pri splnení podmienky - min (GVU) - najneskôr do 20. dòa daného mesiaca, a takisto min. ïalších 500 bodov do konca mesiaca, dostane k svojej provízii (komisii) mimoriadnu prémiu 6,6% z objemu skupinových bodov (GVU) dosiahnutých k 20. dòu daného mesiaca. UPOZORNENIE! Body zo zvýhodneného Riadite¾ského vstupu (3000 bodov) sa do programu Mesiac za tri týždne nezapoèítavajú. DOPLNKOVÁ PRÉMIA! Ak splníte podmienku - min skupinových bodov (GVU) do 20. dòa daného mesiaca (vrátane) a zároveò nazbierate ïalších 1500 skupinových bodov (GVU) od 21. dòa daného mesiaca získate doplnkovú prémiu vo výške 66.

30 PROGRAM AUTO Po ukonèení úèasti v programe Auto a vyplatení prémie sa môžete programu kedyko¾vek zúèastni znova a opä zhromažïova prémiové body bez obmedzenia. Prémia sa vypláca po dosiahnutí: 100 prémiových bodov získaných v rozsahu 3 rokov, 125 prémiových bodov bez èasového obmedzenia. Základné podmienky: Za jeden kalendárny mesiac je možné získa maximálne 6 prémiových bodov. Ak úèastník programu v urèitom mesiaci nezískal žiadny prémiový bod, bude mu z celkovej sumy doteraz získaných prémiových bodov odpoèítaných 2 body. Za skupinové body (GVU) získate: body body body bodov bodov Za status získate: Vedúci Riadite¾ 1 bod Majster Riadite¾ 1 bod Jantárový Riadite¾ 1 bod Strieborný Riadite¾ 2 body Rubínový Riadite¾ 2 body Zlatý Riadite¾ 3 body Zafírový Riadite¾ 3 body Platinový Riadite¾ 4 body Diamantový Riadite¾ 5 bodov Prezident Riadite¾ 6 bodov

31 ETICKÝ KÓDEX 31 ETICKÝ KÓDEx ETICKÝ KÓDEX je vnútorný systém ustanovených pravidiel, ktorým by každý zaregistrovaný Distribútor Dr. Nona mal prispôsobi svoje konanie. Podstatou kódexu je predpoklad, že každá èinnos zaregistrovaných Distribútorov, spojená s používaním, ponukou a predajom produktov Dr. Nona je vyvíjaná v súlade s právnymi normami a ostatnými predpismi príslušnej krajiny. Zodpovednos voèi týmto normám Kódex neupravuje, každá osoba svoju èinnos vyvíja samostatne a na svoju vlastnú právnu a ekonomickú zodpovednos. Najzávažnejšou sankciou v prípade nedodržania noriem Etického kódexu je zrušenie registrácie, v súlade s Pravidlami spolupráce Etika pri práci s Klientom: Ku klientovi je potrebné správa sa korektne, slušne a s citlivým prístupom k jeho problémom. Klienta je potrebné dostatoène informova o úèinkoch produktov, spôsobe ich užívania a podmienkach reklamácie. Je potrebné da vždy klientovi spätný kontakt na seba pre prípad reklamácie èi doplnenie informácií. Je potrebné objednaný tovar klientovi doda vždy v dohodnutom termíne. Nie je možné podáva nepravdivé alebo zavádzajúce informácie o úèinkoch produktov a používa podvodné praktiky predaja. Nie je možné narúša súkromie klienta, kontaktova ho v nevhodnú dobu èi inak prekraèova hranice jeho súkromia.

32 ETICKÝ KÓDEX 32 Etika pri práci s obchodným partnerom/ spolupracovníkom: Etika Konkurencie: Povinnos ou distribútora je pravdivo informova záujemcu o registráciu o výhodách a nevýhodách spôsobu, akým sa chce registrova, ako aj o právach a povinnostiach registrácie v danej krajine. Distribútor je povinný stara sa o zaregistrovanú osobu vo svojej sieti, pomáha jej v práci, rozvíja jej vedomosti a zruènosti. Nie je možné podáva skreslené a nepravdivé informácie o úèinkoch produktov alebo výške a spôsobe zárobku Pri prípadnom porovnávaní produkcie nemožno podáva skreslené alebo nepravdivé informácie, iba informácie doložené konkrétnymi faktami. Nie je prípustné používa negatívne hodnotenie iného produktu alebo Marketingového plánu ostatných spoloèností. Je potrebné dodržiava pravidlo slušnej a korektnej konkurencie. 4 Záujemcu o registráciu nemožno zavádza, používa nepravdivé informácie alebo podvodné praktiky k jeho registrácii. 5 Za žiadnych okolností nie je možné registrova klienta, ktorý je už zaregistrovaný v sieti iného Distribútora. V prípade, ak by došlo k takej registrácii, bude Sponzor okamžite upozornený a novo zaregistrovaný klient sa vráti spä vlastnému Sponzorovi.

33 VAŠE POZNÁMKY

34 VAŠE POZNÁMKY

35 DR. NONA INTERNATIONAL LTD ŠTÚROVA KOŠICE IÈO DIÈ SK

KOMPENZAČNÝ PLÁN TIENS

KOMPENZAČNÝ PLÁN TIENS KOMPENZAČNÝ PLÁN TIENS Definície 1. Distribútor 2. Sponzor Akákoľvek spôsobilá osoba, ktorá je sponzorovaná distribútorom TIENS, zakúpila si TIENS Registračnú súpravu, vyplnila TIENS Distribútorskú zmluvu,

Podrobnejšie

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation OBSAH 1. Hunca 2. HuncaLife 3. Vízia a poslanie 4. Čo je priamy predaj? 5. Štatistiky zo sveta 7. Aký je rozdiel medzi sieťovým marketingom - maloobchodom? 7. Ako systém pracuje? 8. Ziskové akciové plány

Podrobnejšie

SK - final

SK - final KUPÓNY VIP služba pre partnerov % MOŽNOSTI a VÝHODY Darèekové kupóny Darèekové kupóny pre odblokovanie drevárskej mobilnej aplikácie a platených služieb portála DREVARI Po ešte svojích zákazníkov užitoèným

Podrobnejšie

PLÁN FINANČNÝCH ODMIEN SLOVENSKO JEUNESSEGLOBAL.COM

PLÁN FINANČNÝCH ODMIEN SLOVENSKO JEUNESSEGLOBAL.COM PLÁN FINANČNÝCH ODMIEN SLOVENSKO JEUNESSEGLOBAL.COM VITAJTE V SPOLOČNOSTI JEUNESSE Sme, radi, že sa rozhodli s nami spojiť a budovať vlastné podnikanie Jeunesse. Presne ako vy sa členmi našej komunity

Podrobnejšie

Etický kódex IFLA pre knihovníkov a informačných pracovníkov

Etický kódex IFLA pre knihovníkov a informačných pracovníkov International Federation of Library Associations and Institutions ETICKÝ KÓDEX IFLA PRE KNIHOVNÍKOV A INFORMAÈNÝCH PRACOVNÍKOV IFLA Code of Ethics for Librarians and other Information Workers Copyright

Podrobnejšie

Microsoft Word - zmluvaATT_16988.doc - pdfMachine from Broadgun Software, a great PDF writer utility!

Microsoft Word - zmluvaATT_16988.doc - pdfMachine from Broadgun Software,   a great PDF writer utility! Zmluva o úvere è. 346/AUOC/12 (ïalej Úverová zmluva ) uzatvorená medzi zmluvnými stranami: Slovenská sporite¾òa, a. s. Tomášikova 48 832 37 Bratislava IÈO: 00 151 653 zapísaná v Obchodnom registri Okresného

Podrobnejšie

Microsoft Word - Ponuka štúdia Mgr..doc - Erstellt mit der pdfMachine von Broadgun Software. Mehr Informationen unter

Microsoft Word - Ponuka štúdia Mgr..doc - Erstellt mit der pdfMachine von Broadgun Software. Mehr Informationen unter VYSOKÁ ŠKOLA ZDRAVOTNÍCTVA A SOCIÁLNEJ PRÁCE SV. ALŽBETY ÚSTAV RÓMSKYCH EURÓPSKYCH ŠTÚDIÍ V BANSKEJ BYSTRICI INFORMÁCIE O MOŽNOSTIACH ŠTÚDIA na Ústave rómskych európskych štúdií VYSOKEJ ŠKOLY ZDRAVOTNÍCTVA

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint Radosť byť Dr. Cevdet Tuna: Som lekárom a verím v posvätnosť mojej profesie. Dospel som k nadviazaniu nových možností, skúšal som nové zložky na odhalenie nových receptúr. Život mi dal novú možnosť a já

Podrobnejšie

Špeciálna základná škola, Odborárska 2, Košice V ý z v a na predloženie cenovej ponuky - Dodávka stravných poukážok Zákazka je zadávaná postupo

Špeciálna základná škola, Odborárska 2, Košice V ý z v a na predloženie cenovej ponuky - Dodávka stravných poukážok Zákazka je zadávaná postupo Špeciálna základná škola, Odborárska 2, 040 01 Košice V ý z v a na predloženie cenovej ponuky - Dodávka stravných poukážok Zákazka je zadávaná postupom podľa 117 Zákona č. 343/ 2015 Z. z. o verejnom obstarávaní

Podrobnejšie

Ako účtovať a vystavovať faktúry medzi členmi v skupinovej registrácii pre DPH?

Ako účtovať a vystavovať faktúry medzi členmi v skupinovej registrácii pre DPH? V prípade, ak by ste potrebovali zlúčiť jednotlivé DP DPH, Súhrnný či Kontrolný výkaz DPH jednotlivých členov, tak nás prosím kontaktujte na hotline na t.č. 041/7071021. Skupinovú registráciu upravuje:

Podrobnejšie

Microsoft Word - UZ_144_AUOC_2012.doc - pdfMachine from Broadgun Software, a great PDF writer utility!

Microsoft Word - UZ_144_AUOC_2012.doc - pdfMachine from Broadgun Software,   a great PDF writer utility! uzatvorená medzi zmluvnými stranami: Zmluva o úvere è. 144/AUOC/2012 (ïalej Úverová zmluva ) Slovenská sporite¾òa, a. s. Tomášikova 48 832 37 Bratislava IÈO: 00 151 653 zapísaná v Obchodnom registri Okresného

Podrobnejšie

-- Predbežná finanèná kontrola vykonaná v zmysle 9 zákona t. 50; 001 Z.z. cheque ziste' nedostatky: dátu a podpis: déjeuner, 'f! o -, Rámcová zmluva è

-- Predbežná finanèná kontrola vykonaná v zmysle 9 zákona t. 50; 001 Z.z. cheque ziste' nedostatky: dátu a podpis: déjeuner, 'f! o -, Rámcová zmluva è -- Predbežná finanèná kontrola vykonaná v zmysle 9 zákona t. 50; 001 Z.z. cheque ziste' nedostatky: dátu a podpis: déjeuner, 'f! o -, Rámcová zmluva èíslo: SŠR- t.;?:(j:./2005 uzatvorená pod¾a 10 ods.

Podrobnejšie

DODATOK 48 k cenniku sluzieb 20x indd

DODATOK 48 k cenniku sluzieb 20x indd Dodatok č. 48 k Cenníku služieb platnému od 5. 5. 009 Tento Dodatok č. 48 (ďalej len Dodatok ) k Cenníku služieb platnému od 5. 5. 009 (ďalej len Cenník ) nadobúda platnosť a účinnosť dňa 5. 5. 00. Predmetom

Podrobnejšie

MINISTERSTVO OBRANY SR

MINISTERSTVO OBRANY SR MINISTERSTVO OBRANY SR Úrad pre investície a akvizície Č.: ÚpIA- 338-6/2017-OdOTSaIKT Výtlačok jediný. Počet listov: 3 Prílohy:1/2 VÝZVA na predloženie cenovej ponuky ( Zákazka na dodanie tovaru zadávaná

Podrobnejšie

UZN.

UZN. Uznesenie č. 1/1/2019 K bodu 1. Záverečný účet obce za rok 2018 prerokovalo, podľa zákona č. 586/2004 Z. z. zákona o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy, záverečný účet obce a schvaľuje ho bez výhrad.

Podrobnejšie

Strana 5238 Zbierka zákonov è. 500/2001 Èiastka ZÁKON z 3. októbra 2001, ktorým sa mení a dopåòa Obchodný zákonník v znení neskorších predpiso

Strana 5238 Zbierka zákonov è. 500/2001 Èiastka ZÁKON z 3. októbra 2001, ktorým sa mení a dopåòa Obchodný zákonník v znení neskorších predpiso Strana 5238 Zbierka zákonov è. 500/2001 Èiastka 200 500 ZÁKON z 3. októbra 2001, ktorým sa mení a dopåòa Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov Národná rada Slovenskej republiky sa uzniesla na

Podrobnejšie

Microsoft Word - Almatrans

Microsoft Word - Almatrans Pomáhame firmám rásť Mierová 7 Levice 93401 Slovakia PREZENTÁCIA SPOLOČNOSTI ALMATRANS, s.r.o. Spoločnosť ALMATRANS, s.r.o.. vznikla s cieľom poskytovať logistické služby v oblasti kamiónovej, kombinovanej

Podrobnejšie

december 2013

december 2013 december 2013 Udalosti na MTF STU OCENENIA Vedci a profesori roka 2013 Rektor STU Robert Redhammer odovzdal v piatok 6. decembra 2013 na Mikulášskom koncerte Vysokoškolského umeleckého súboru Technik STU

Podrobnejšie

Microsoft Word - klubAP KOLO_podmienky_2010docasne

Microsoft Word - klubAP KOLO_podmienky_2010docasne Podmienky členstva v Koncepte Autorizovaných Partnerov KOLO I. Výklad pojmov Pre účely týchto Podmienok členstva sa rozumie: Koncept Autorizovaných Partnerov - motivačný program spoločnosti Sanitec, v

Podrobnejšie

M E S T O Ž I A R N A D H R O N O M Návrh Všeobecne záväzné nariadenie č. /2013 o podmienkach poskytovania dotácií z rozpočtu mesta Žiar nad Hronom Sc

M E S T O Ž I A R N A D H R O N O M Návrh Všeobecne záväzné nariadenie č. /2013 o podmienkach poskytovania dotácií z rozpočtu mesta Žiar nad Hronom Sc M E S T O Ž I A R N A D H R O N O M Návrh Všeobecne záväzné nariadenie č. /2013 o podmienkach poskytovania dotácií z rozpočtu mesta Žiar nad Hronom Schválené uznesením Mestského zastupiteľstva Žiar nad

Podrobnejšie

Snímka 1

Snímka 1 Markíza - Slovakia Obchodný model 2014 31.10.2013 Update 15.9.2014 1 Základné definície Skupina Markíza: Mediálny poskytovateľ multikanálovej komunikácie na televíznych staniciach TV Markíza, DOMA a Dajto

Podrobnejšie

Dodatok č. 2 K ORGANIZAČNÉMU PORIADKU, Uradu Slovenskej akadémie vied 2014 /

Dodatok č. 2 K ORGANIZAČNÉMU PORIADKU, Uradu Slovenskej akadémie vied 2014 / Dodatok č. 2 K ORGANIZAČNÉMU PORIADKU, Uradu Slovenskej akadémie vied 2014 / ÚRAD SLOVENSKEJ AKADÉMIE VIED V BRATISLAVE PRÍKAZ VEDÚCEHO ÚRADU SLOVENSKEJ AKADÉMIE VIED, č. 3/2015 ktorým sa uvádza do platnosti

Podrobnejšie

Microsoft Word - AS_TUZVO_sprava2008.doc - pdfMachine from Broadgun Software, a great PDF writer utility!

Microsoft Word - AS_TUZVO_sprava2008.doc - pdfMachine from Broadgun Software,   a great PDF writer utility! Vážení èlenovia Akademickej obce Technickej univerzity, kolegyne, kolegovia. Po uplynutí viac ako jedného roka sa opä stretávame na zhromaždení akademickej obce, aby som Vás informoval v zmysle zákona

Podrobnejšie

MESTSKÝ ÚRAD V ŽILINE Materiál na rokovanie pre Komisie Mestského zastupiteľstva v Žiline Číslo materiálu: /2019 K bodu programu SPRÁVA O VÝSLEDKOCH K

MESTSKÝ ÚRAD V ŽILINE Materiál na rokovanie pre Komisie Mestského zastupiteľstva v Žiline Číslo materiálu: /2019 K bodu programu SPRÁVA O VÝSLEDKOCH K MESTSKÝ ÚRAD V ŽILINE Materiál na rokovanie pre Komisie Mestského zastupiteľstva v Žiline Číslo materiálu: /2019 K bodu programu SPRÁVA O VÝSLEDKOCH KONTROL Materiál obsahuje: Materiál sa odporúča prerokovať

Podrobnejšie

obalka.indd

obalka.indd Kalendár povinností na rok 2011 PRAKTICKÝ KALENDÁR PRE PODNIKATEĽA Pouitéprávnepredpisy: Zákon èíslo Názov zákona 511/1992 Zb. zákon o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finanèných

Podrobnejšie

Finančný plán Colway International Základné pojmy: Partner: Partner má všetky oprávnenia Klienta a po zaplatení ročného poplatku, ktorý je vo výške 49

Finančný plán Colway International Základné pojmy: Partner: Partner má všetky oprávnenia Klienta a po zaplatení ročného poplatku, ktorý je vo výške 49 Finančný plán Colway International Základné pojmy: Partner: Partner má všetky oprávnenia Klienta a po zaplatení ročného poplatku, ktorý je vo výške 49 (alebo 9,90, keď urobí súčasne nákup) získava právo

Podrobnejšie

Číslo spisu: 94 /2017 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK zákazka zadávaná podľa 117zák. č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektor

Číslo spisu: 94 /2017 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK zákazka zadávaná podľa 117zák. č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektor Číslo spisu: 94 /2017 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK zákazka zadávaná podľa 117zák. č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov Predmet zákazky: VÝMENA DLAŽBY V SÁLE KD

Podrobnejšie

Bolzano_bonus_progSKweb.indd

Bolzano_bonus_progSKweb.indd dobré bonusy sa vždy vracajú Poukážky na odber motorových palív v sieti čerpacích staníc Slovnaft a.s. na území SR platnosť v celej SR číslo: poukážky: body: SK11 20,00 40 Dobíjacie kupóny mobilných operátorov

Podrobnejšie

(Microsoft PowerPoint - TESCO - v\341\232 partner pre praktick\351 vyu\350ovanie.ppt)

(Microsoft PowerPoint - TESCO - v\341\232 partner pre praktick\351 vyu\350ovanie.ppt) Staňte sa našim partnerom pre praktické vyučovanie vašich študentov O NÁS TESCO STORES SR, a.s. je spoločnosť s celosvetovou pôsobnosťou. Na slovenský trh vstúpila v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje

Podrobnejšie

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI

ZMLUVA  O  SPOLUPRÁCI ZMLUVA O SPOLUPRÁCI uzatvorená podľa ust. 269 ods. 2 Obchodného zákonníka č. 2017/13/17 Partner 1: Bratislavská organizácia cestovného ruchu Sídlo: Primaciálne námestie 1, P.O.BOX 349, 810 00 Bratislava

Podrobnejšie

Strana 1 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK ZÁKAZKA NA POSKYTNUTIE SLUŽIEB, KTORĚ NIE SÚ BEŽNE DOSTUPNÉ NA TRHU (podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z o vere

Strana 1 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK ZÁKAZKA NA POSKYTNUTIE SLUŽIEB, KTORĚ NIE SÚ BEŽNE DOSTUPNÉ NA TRHU (podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z o vere Strana 1 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK ZÁKAZKA NA POSKYTNUTIE SLUŽIEB, KTORĚ NIE SÚ BEŽNE DOSTUPNÉ NA TRHU (podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Podrobnejšie

Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky Informácia k povinnostiam, ktoré vyplývajú zo zákona o DPH osobe registrovanej pre daň podľa 7a 1/ Povinnos

Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky Informácia k povinnostiam, ktoré vyplývajú zo zákona o DPH osobe registrovanej pre daň podľa 7a 1/ Povinnos Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky Informácia k povinnostiam, ktoré vyplývajú zo zákona o DPH osobe registrovanej pre daň podľa 7a 1/ Povinnosť registrácie Zdaniteľná osoba, ktorá nie je platiteľom

Podrobnejšie

PODMIENKY OCHRANY SÚKROMIA A INFORMÁCIE O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV Spracúvanie osobných údajov o klientoch a ďalších fyzických osobách zo strany adv

PODMIENKY OCHRANY SÚKROMIA A INFORMÁCIE O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV Spracúvanie osobných údajov o klientoch a ďalších fyzických osobách zo strany adv PODMIENKY OCHRANY SÚKROMIA A INFORMÁCIE O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV Spracúvanie osobných údajov o klientoch a ďalších fyzických osobách zo strany advokátov je nevyhnutnou súčasťou výkonu advokácie, plnenia

Podrobnejšie

REGISTRAČNÝ PORIADOK Slovenského zväzu florbalu (ďalej len registračný poriadok alebo RegP ) Článok 1 Článok 2 Článok 3 Článok 4 Článok 5 Článok 6 Člá

REGISTRAČNÝ PORIADOK Slovenského zväzu florbalu (ďalej len registračný poriadok alebo RegP ) Článok 1 Článok 2 Článok 3 Článok 4 Článok 5 Článok 6 Člá REGISTRAČNÝ PORIADOK Slovenského zväzu florbalu (ďalej len registračný poriadok alebo RegP ) Článok 1 Článok 2 Článok 3 Článok 4 Článok 5 Článok 6 Článok 7 Článok 8 Obsah Základné ustanovenia Podklady

Podrobnejšie

Zmluva o NFP_VOD_bezPGP_final ARRIVA Liorbus_ŽSK zverejnenie.pdf

Zmluva o NFP_VOD_bezPGP_final ARRIVA Liorbus_ŽSK zverejnenie.pdf èíslo zmluvy: IROP-Z-302011K560-121-12 ZMLUVA O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINAN!NÉHO PRÍSPEVKU TÁTO ZMLUVA O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANÈNÉHO PRÍSPEVKU je uzavretá pod¾a 269 ods. 2 zákona è. 513/1991 Zb.

Podrobnejšie

Žiadosť o licenčnú zmluvu na podujatie Na adrese v sekcii hlavného menu kliknete na položku Používatelia. Zobrazí sa blokové menu,

Žiadosť o licenčnú zmluvu na podujatie Na adrese   v sekcii hlavného menu kliknete na položku Používatelia. Zobrazí sa blokové menu, Na adrese http://www.soza.sk v sekcii hlavného menu kliknete na položku Používatelia. Zobrazí sa blokové menu, kde si zvolíte prvú možnosť, a to Chcem licenciu. Po kliknutí na túto voľbu (pozri obrázok

Podrobnejšie

Eu

Eu 77 Korupcia a protikorupèná politika na Slovensku MONITOROVANIE PRÍSTUPOVÉHO PROCESU DO EÚ: KORUPCIA A PROTIKORUPÈNÁ POLITIKA 78 Obsah ZHRNUTIE 80 1. ÚVOD 83 1.1 Údaje a vnímanie 83 1.2 Hlavné miesta výskytu

Podrobnejšie

august

august Udalosti august 2015 na MTF STU AKCIE Výstava fotografií z výstavby MTF STU V rámci plánovaných podujatí MTF STU sme pripravili fotografickú výstavu z výstavby Campusu Bottova. Cie¾om tejto výstavy je

Podrobnejšie

DPFOBv05 v1.10

DPFOBv05 v1.10 DPFOBv5_ FO typ: B DAÒOVÉ PRIZNANIE K DANI Z PRÍJMOV FYZICKEJ OSOBY pod¾a zákona è. 5953 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov (ïalej len zákon ) Èíselné údaje sa zarovnávajú vpravo, ostatné

Podrobnejšie

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV v zmysle zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov, (ďalej len Zákon ) a Nariadenia Európskeho parlamentu a rady čí

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV v zmysle zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov, (ďalej len Zákon ) a Nariadenia Európskeho parlamentu a rady čí ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV v zmysle zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov, (ďalej len Zákon ) a Nariadenia Európskeho parlamentu a rady číslo 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní

Podrobnejšie

Pravidla pre predaj pozemkov v priemyselnej zone

Pravidla pre predaj pozemkov v priemyselnej zone Materiál MsZ č. 28/2012 Mestská rada: 17.4.2012 Mestské zastupiteľstvo: 24.4.2012 Návrh Pravidlá pre predaj pozemkov v priemyselnej zóne Prievidza Západ I. Prievidza Invest, s.r.o. Prerokované: JUDr. Katarína

Podrobnejšie

Microsoft Word - popis.docx

Microsoft Word - popis.docx Spoločnosť Nielsen uskutočnila v 50 krajinách globálny spotrebiteľský prieskum na vzorke 25.000 internetových užívateľov s cieľom zistiť, aká reklama je najdôveryhodnejšia. Z výsledkov vyplynulo, že najviac

Podrobnejšie

Microsoft Word - 1 VÝZVA na predloženie cenovej ponuky.doc

Microsoft Word - 1  VÝZVA na predloženie cenovej ponuky.doc VOJENSKÝ ÚTVAR 1003 BRATISLAVA Výtlačok č. : 1 č.: ČS PSR-94-1/2013 Počet listov : 4 Počet príloh : 1/1 VÝZVA na predloženie cenovej ponuky na zákazku s nízkou hodnotou podľa 102 ods. 1 zák. č. 25/2006

Podrobnejšie

Slovensko-maďarská spolupráca v oblasti vedy a techniky

Slovensko-maďarská spolupráca v oblasti vedy a techniky SK-SRB 2013 ÚPLNÉ ZNENIE VEREJNEJ VÝZVY 1. Právny rámec Na základe Dohody medzi vládou Slovenskej republiky a Federálnou vládou Juhoslovanskej zväzovej republiky o vedecko-technickej spolupráci, podpísanej

Podrobnejšie

Podpora malého a stredného podnikania v Slovenskej republike 2002 SPRIEVODCA INICIATÍVAMI NÁRODNÁ AGENTÚRA PRE ROZVOJ MALÉHO A STREDNÉHO PODNIKANIA

Podpora malého a stredného podnikania v Slovenskej republike 2002 SPRIEVODCA INICIATÍVAMI NÁRODNÁ AGENTÚRA PRE ROZVOJ MALÉHO A STREDNÉHO PODNIKANIA Podpora malého a stredného podnikania v Slovenskej republike 2002 SPRIEVODCA INICIATÍVAMI NÁRODNÁ AGENTÚRA PRE ROZVOJ MALÉHO A STREDNÉHO PODNIKANIA Podpora malého a stredného podnikania v Slovenskej republike

Podrobnejšie

Eu

Eu PREDSLOV Predslov 1 Vydanie tejto práce o stave súdnictva dopåòa prácu o súdnej nezávislosti vydanú v r. 2001; medzi týmito dvoma pojmami existuje zrejmé a úzke spojenie. Justícia je verejnou inštitúciou,

Podrobnejšie

Microsoft Word - Ramcova dohoda- Ovocie a zelenina.doc

Microsoft Word - Ramcova dohoda- Ovocie a zelenina.doc Rámcová dohoda č. 7/2013 na dodanie tovaru Nákup potravín pre Školskú jedáleň Ovocie a zelenina uzatvorená podľa 11 a 64 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Podrobnejšie

PORIADOK EURÓPSKEHO CYKLU KONFERENCIÍ ŽIJEM UVEDOMELO ŽIJEM UVEDOMELO SOCIÁLNA KAMPAŇ

PORIADOK EURÓPSKEHO CYKLU KONFERENCIÍ ŽIJEM UVEDOMELO ŽIJEM UVEDOMELO SOCIÁLNA KAMPAŇ PORIADOK EURÓPSKEHO CYKLU KONFERENCIÍ ŽIJEM UVEDOMELO ŽIJEM UVEDOMELO SOCIÁLNA KAMPAŇ Obsah I. Definície 4 II. Pravidla účasti 5 III. Bezpečnosť a predpisy na udržanie poriadku 7 IV. Ďalšie záležitostí

Podrobnejšie

vzor listu adresa v ramceku_

vzor listu adresa v ramceku_ PAMIATKOVÝ ÚRAD SLOVENSKEJ REPUBLIKY Cesta na Červený most 6, 814 06 Bratislava Z A D Á V A N I E Z Á K A Z K Y V zmysle 9 ods.9 zákona č.25/2006 o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Manažér stravovacieho zariadenia Kód kvalifikácie U1412999-01435 Úroveň SKKR 4 Sektorová rada Obchod, marketing, gastronómia a cest. ruch SK ISCO-08 1412999 / Riadiaci pracovník (manažér)

Podrobnejšie

Microsoft Word - AAC-UDVA-sprava o transparentnosti 2016

Microsoft Word - AAC-UDVA-sprava o transparentnosti 2016 S P R Á V A O T R A N S P A R E N T N O S T I ZA ROK 2016 v zmysle 24 zákona č. 540/2007 o audítoroch, audite a dohľade nad výkonom auditu a o zmene a doplnení zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení

Podrobnejšie

Okresné stavebné bytové družstvo Gočárova 252, Čadca, Tel. 041/ (90), Fax 041/ , IČO , IČ DPH SK , Obchodn

Okresné stavebné bytové družstvo Gočárova 252, Čadca, Tel. 041/ (90), Fax 041/ , IČO , IČ DPH SK , Obchodn Okresné stavebné bytové družstvo Gočárova 252, 022 47 Čadca, Tel. 041/433 33 89 (90), Fax 041/432 24 86, IČO 31 622 704, IČ DPH SK 2020555471, Obchodný register OS Žilina, oddiel Dr, vložka č. 92/L., www.osbdcadca.sk

Podrobnejšie

Microsoft Word - Dokument2

Microsoft Word - Dokument2 Smernica Rady zo 14. októbra 1991 o povinnosti zamestnávateľa informovať zamestnancov o podmienkach vzťahujúcich sa na zmluvu alebo na pracovno-právny vzťah (91/533/EHS) RADA EURÓPSKYCH SPOLOČENSTIEV,

Podrobnejšie

Pravidlá a podmienky spotrebiteľskej súťaže Vyhrajte tankovanie na 1 rok zadarmo 1. Vyhlasovateľ, organizátor a prevádzkovateľ spotrebiteľskej súťaže

Pravidlá a podmienky spotrebiteľskej súťaže Vyhrajte tankovanie na 1 rok zadarmo 1. Vyhlasovateľ, organizátor a prevádzkovateľ spotrebiteľskej súťaže Pravidlá a podmienky spotrebiteľskej súťaže Vyhrajte tankovanie na 1 rok zadarmo 1. Vyhlasovateľ, organizátor a prevádzkovateľ spotrebiteľskej súťaže OMV Refining & Marketing Spotrebiteľskú súťaž Vyhrajte

Podrobnejšie

OBOZNÁMENIE SA S INFORMÁCIAMI O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV V súlade s GDPR Všeobecným nariadením o ochrane osobných údajov a Zákonom č. 18/2018 Z. z.

OBOZNÁMENIE SA S INFORMÁCIAMI O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV V súlade s GDPR Všeobecným nariadením o ochrane osobných údajov a Zákonom č. 18/2018 Z. z. OBOZNÁMENIE SA S INFORMÁCIAMI O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV V súlade s GDPR Všeobecným nariadením o ochrane osobných údajov a Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

Zásady prijímania na bakalárske štúdium na školský rok 2004/2005

Zásady prijímania na bakalárske štúdium na školský rok 2004/2005 Ďalšie podmienky prijatia na bakalárske štúdium na FIIT STU Čl. 1 Úvodné ustanovenia (1) Ďalšie podmienky prijatia na bakalárske štúdium na Fakultu informatiky a informačných technológií Slovenskej technickej

Podrobnejšie

IT NEWS

IT NEWS Objednávanie cez e-shop pre firmy (B2B) Jún 2019 Vypracoval: RNDr. Andrea Allárová, e-commerce manager Prihlásenie na stránku Pred prvým prihlásením na stránku www.hagard.sk kontaktujte svojho prideleného

Podrobnejšie

This page can be used for short titles

This page can be used for short titles Aplikácia www.pioneerinvestments.sk www.mypioneer.sk (aktualizace 26.7.2017) 1. Prvé prihlásenie a prehľad 2. Často kladené otázky 1. Ako môžem získať prístup do aplikácie? 2. Aké je moje užívateľské meno

Podrobnejšie

SK-CZ 2013 ÚPLNÉ ZNENIE VEREJNEJ VÝZVY 1. Právny rámec Na základe Dohody medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Českej republiky o vedeckotechnick

SK-CZ 2013 ÚPLNÉ ZNENIE VEREJNEJ VÝZVY 1. Právny rámec Na základe Dohody medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Českej republiky o vedeckotechnick SK-CZ 2013 ÚPLNÉ ZNENIE VEREJNEJ VÝZVY 1. Právny rámec Na základe Dohody medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Českej republiky o vedeckotechnickej spolupráci, podpísanej 27. mája 1999 v Prahe, Agentúra

Podrobnejšie

príloha 5 k OS/23/2002

príloha 5 k OS/23/2002 Došlo dňa: Prijaté dňa: Evidenčné číslo žiadosti: Tel.: 02/602 94 380 kl. 440 ID platobného predpisu: ŽIADOSŤ O SCHVÁLENIE TYPU URČENÉHO MERADLA PREDĹŽENIE PLATNOSTI v zmysle ustanovenia 21 ods. 6 zákona

Podrobnejšie

tb pos stredne a velke firmy 100x indd

tb pos stredne a velke firmy 100x indd balíky služieb pre stredné a veľké firmy Všetko, čo potrebujete Balíky služieb pre vašu firmu Balíky služieb od Tatra banky predstavujú moderný a jednoduchý spôsob, ako môže vaša firma získať jediným úkonom

Podrobnejšie

FashionTV_zmluva

FashionTV_zmluva Cenový výmer č. 06/2015 Slovanet, a.s. Bratislava (ďalej len Slovanet alebo poskytovateľ ), v zmysle zákona č. 18/1996 Z.z. o cenách v znení neskorších právnych predpisov a vyhlášky č. 87/1996 Z.z., ktorou

Podrobnejšie

News Flash 23. októbra 2015 Všetko, čo by ste mali vedieť o registrácií k DPH

News Flash 23. októbra 2015 Všetko, čo by ste mali vedieť o registrácií k DPH News Flash 23. októbra 2015 Všetko, čo by ste mali vedieť o registrácií k DPH Všetko, čo by ste mali vedieť o registrácii k DPH Podľa zákona o DPH má povinnosť registrovať sa na účely DPH každá zdaniteľná

Podrobnejšie

Microsoft Word - Vyzva-Deti z Ribnjaku.docx

Microsoft Word - Vyzva-Deti z Ribnjaku.docx VÝZVA NA PREDLOŽENIE PONUKY na zákazku: Zabezpečenie ozvučenia a osvetlenia podujatia Deti z Ribnjaku Vianočný koncert podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

Výročná správa JA Firmy M-GROUP

Výročná správa JA Firmy M-GROUP Stredná odborná škola Hattalova 968/33 029 01 Námestovo Výročná správa JA Firmy M-GROUP Učiteľ: Ing. Ivona Korčušková Konzultant: Jozef Šuriňák Moje meno je Janka Baleková a v našej JA firme M-GROUP zastávam

Podrobnejšie

Okresný úrad

Okresný úrad Výzva na predloženie ponuky. Ľubovnianské regionálne združenie miest a obcí Stará Ľubovňa Ľubovnianské regionálne združenie miest a obcí Stará Ľubovňa, ako verejný obstarávateľ podľa 7 ods.1.písm. d) zákona

Podrobnejšie

Microsoft Word - Správa 2007 OK.doc - pdfMachine from Broadgun Software, a great PDF writer utility!

Microsoft Word - Správa 2007 OK.doc - pdfMachine from Broadgun Software,   a great PDF writer utility! Materiál na rokovanie Vedeckej rady TU vo Zvolene dòa 11. 12. 2007 H O D N O T E N I E PEDAGOGICKEJ ÈINNOSTI TU VO ZVOLENE ZA AKADEMICKÝ ROK 2006/2007 Spracoval a predkladá: prof. Ing. ¼ubomír Scheer,

Podrobnejšie

Termín doručenia prihlášok : !!! Prihlášky po termíne budú zaradené a evidované ako náhradníci! Žiadosť o vydanie povolenia na predaj výrobk

Termín doručenia prihlášok : !!! Prihlášky po termíne budú zaradené a evidované ako náhradníci! Žiadosť o vydanie povolenia na predaj výrobk Termín doručenia prihlášok : 13.10.2017!!! Prihlášky po termíne budú zaradené a evidované ako náhradníci! Žiadosť o vydanie povolenia na predaj výrobkov a poskytovanie služieb NA VIANOČNÝ TRH Mestská časť

Podrobnejšie

vseobecne-poistne-podmienky-poistenie-hypoteky-2015+FORMULAR_PPI+GDPR UNIQA 2018

vseobecne-poistne-podmienky-poistenie-hypoteky-2015+FORMULAR_PPI+GDPR UNIQA 2018 VŠEOBECNÉ POISTNÉ PODMIENKY pre poistenie splácania hypotéky (VPP PSH) Ž/251/15 Pre poistenie splácania hypotéky, ktoré uzaviera UNIQA poisťovòa, a.s. (ïalej len poistite¾ ) platia príslušné ustanovenia

Podrobnejšie

Vyrocna sprava za rok 2013

Vyrocna sprava za rok 2013 Podnik medzitrhu práce Šanca pre všetkých, n.o. Magurská 16, 974 01 Banská Bystrica Výro!ná správa o!innosti a hospodárení neziskovej organizácie Podnik medzitrhu práce Šanca pre všetkých, n.o. za rok

Podrobnejšie

p r e d s tav e n i e s p o l o č n o s t i

p r e d s tav e n i e s p o l o č n o s t i p r e d s tav e n i e s p o l o č n o s t i TSS Group je mladá, dynamická spoločnosť zaoberajúca sa vývojom, výrobou, dovozom a distribúciou bezpečnostných technológií a v súčasnosti zamestnáva približne

Podrobnejšie

oz0497

oz0497 OTÁZKY ŽURNALISTIKY 1997 4 299 RADA EURÓPY A MÉDIÁ ¼UBOMÍR ŠIŠÁK K ¾ ú è o v é s l o v á: sloboda prejavu a informácií pluralita nezávislých informaèných zdrojov verejnoprávne médiá nové komunikaèné technológie

Podrobnejšie

Microsoft Word - výzva na predloženie cenovej ponuky hyg potreby.doc

Microsoft Word - výzva na predloženie cenovej ponuky hyg potreby.doc MINISTERSTVO OBRANY SR VÚ 9994 Nemšová - Č.p.: MLF ZZZ 355-4 / 2010 Výtlačok č. : 1 Počet listov : 5 Výzva na predloženie cenovej ponuky zákazky s nízkou hodnotou podľa 102 ods. 1 zákona č. 25/2006 Z.z.

Podrobnejšie

Príloha č

Príloha č VÝZVA NA PREDKLOŽENIE PONUKY na zákazku s nízkou hodnotou pre zákazku podľa 7 zákona č. 343/205 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Identifikácia

Podrobnejšie

Microsoft Word - ZZ_2_buduca_nehnutel.doc - pdfMachine from Broadgun Software, a great PDF writer utility!

Microsoft Word - ZZ_2_buduca_nehnutel.doc - pdfMachine from Broadgun Software,   a great PDF writer utility! Zmluva o budúcej Zmluve o zriadení záložného práva k nehnute¾nostiam a budúcej Mandátnej zmluve uzatvorené medzi zmluvnými stranami: Slovenská sporite¾òa, a. s. Tomášikova 48, 832 37 Bratislava IÈO: 00

Podrobnejšie

Kurz-Riadenie-rizik-prakticky Prihlaska

Kurz-Riadenie-rizik-prakticky Prihlaska RIADENIE RIZÍK PRAKTICKY PODĽA NORMY ISO 31000 MANAŽÉRSTVO RIZIKA so zameraním sa na požiadavky noriem ISO 9001:201, ISO 14001:201, ISO 4001:2018 a ďalších Praktické návody, príklady, vzorové formuláre

Podrobnejšie

2013_OVS_Výzva_Náhradné diely na trolejbusy

2013_OVS_Výzva_Náhradné diely na trolejbusy Obchodná verejná súťaž Výzva na podávanie návrhov na uzavretie zmluvy I. Vyhlasovateľ podľa 281-288 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov Názov: Dopravný podnik mesta

Podrobnejšie

C(2014)7594/F1 - SK (annex)

C(2014)7594/F1 - SK (annex) EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli 22. 10. 2014 C(2014) 7594 final ANNEX 1 PRÍLOHA k vykonávaciemu rozhodnutiu Komisie, ktorým sa mení vykonávacie rozhodnutie K(2011) 5500 v konečnom znení, pokiaľ ide o názov

Podrobnejšie

Microsoft Word - OC_final_18_5.doc - pdfMachine from Broadgun Software, a great PDF writer utility!

Microsoft Word - OC_final_18_5.doc - pdfMachine from Broadgun Software,   a great PDF writer utility! Máj 2006 Slovenská sporite¾òa, a. s. 500.000.000,00 Sk Hypotekárne záložné listy splatné v roku 2016 Emisný kurz: 100 % Hypotekárne záložné listy v objeme 500.000.000,00 Sk, splatné v roku 2016 (ïalej

Podrobnejšie

Microsoft Word - vyzva-na-predlozenie-ponuky.docx

Microsoft Word - vyzva-na-predlozenie-ponuky.docx MINISTERSTVO OBRANY SR Č.p.: ÚIA-781-3/2012- OdOITaKT V Bratislave dňa: 13. augusta 2012 Ing. Miroslav Petrovič Schvaľujem:... riaditeľ VÝZVA na predloženie cenovej ponuky Zákazka s nízkou hodnotou podľa

Podrobnejšie

Výzva

Výzva Počet listov: 3 Č.: ÚHL LM-522-2/2011 Prílohy: 2/2 Výzva na predloženie cenovej ponuky zákazky s nízkou hodnotou podľa 102 ods. l zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

OBEC PAVLOVCE NAD UHOM N Á V R H VZN č. 2/2016 O POSKYTOVANÍ DOTÁCIÍ Z ROZPOČTU Obce Pavlovce nad Uhom 1. Návrh VZN č. 2/2016 vyvesený na úradnej tabu

OBEC PAVLOVCE NAD UHOM N Á V R H VZN č. 2/2016 O POSKYTOVANÍ DOTÁCIÍ Z ROZPOČTU Obce Pavlovce nad Uhom 1. Návrh VZN č. 2/2016 vyvesený na úradnej tabu OBEC PAVLOVCE NAD UHOM N Á V R H VZN č. 2/2016 O POSKYTOVANÍ DOTÁCIÍ Z ROZPOČTU Obce Pavlovce nad Uhom 1. Návrh VZN č. 2/2016 vyvesený na úradnej tabuli na obecnom úrade a na webovej stránke obce www.pavlovce.sk

Podrobnejšie

Príloha Ċ

Príloha Ċ vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh na uzavretie zmluvy na prevod nehnuteľnosti v zmysle uznesení OZ č.13-16/2013 zo dňa 18.03.2013. 1. Predmet obchodnej verejnej súťaže: Nehnuteľnosť

Podrobnejšie

PREVÁDZKOVÝ PORIADOK HRADU ŠARIŠ Preambula 1. Vlastníkom hradu Šariš je mesto Veľký Šariš. Prevádzkový poriadok je záväzný pre všetkých návštevníkov h

PREVÁDZKOVÝ PORIADOK HRADU ŠARIŠ Preambula 1. Vlastníkom hradu Šariš je mesto Veľký Šariš. Prevádzkový poriadok je záväzný pre všetkých návštevníkov h PREVÁDZKOVÝ PORIADOK HRADU ŠARIŠ Preambula 1. Vlastníkom hradu Šariš je mesto Veľký Šariš. Prevádzkový poriadok je záväzný pre všetkých návštevníkov hradu. Užívateľ hradu je povinný oboznámiť sa s týmto

Podrobnejšie

(Microsoft Word - V\232eobecn\351 obchodn\351 podmienky COOL-CARS klient update)

(Microsoft Word - V\232eobecn\351 obchodn\351 podmienky COOL-CARS klient update) Všeobecné obchodné podmienky pre sprostredkovanie predaja tovarov a služieb /klient/ PREAMBULA 1) Tieto Všeobecné obchodné podmienky /ďalej len VOP / upravujú právny vzťah medzi COOL-CARS, s.r.o. so sídlom

Podrobnejšie

Szándéknyilatkozat

Szándéknyilatkozat Dobrovoľníctvo - spôsob aktivity v seniorskom veku Prihláška dobrovoľníka Výmenný dobrovoľnícky program pre seniorov ľudí nad 50 rokov Dotazník pre uchádzačov Dobrovoľníci zo Slovenska do Čiech Termín

Podrobnejšie

Smernica č. MKK / 08 – 2018

Smernica č. MKK / 08 – 2018 Smernica č. MKK / 08 2018 MARATÓNSKY KLUB KOŠICE (MKK) Pri jazdiarni 1, 043 04 Košice IČO: 00595209; DIČ: 2020 777 682; IČ DPH: SK2020 777 682 SMERNICA č. MKK / 08 2018 o smerovaní nákladov a výnosov Spracoval/a

Podrobnejšie

inzinierska_cinnost_kotolna_HP_

inzinierska_cinnost_kotolna_HP_ Zadanie zákazky Postupom podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného obstarávateľa Názov: Ekonomická univerzita v Bratislave

Podrobnejšie

Zmluva o spolupráci a prevode práva na riešenie uzavretá podľa 269 ods.2, zák.č. 513/1991 Z.z. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov medzi zm

Zmluva o spolupráci a prevode práva na riešenie uzavretá podľa 269 ods.2, zák.č. 513/1991 Z.z. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov medzi zm Zmluva o spolupráci a prevode práva na riešenie uzavretá podľa 269 ods.2, zák.č. 513/1991 Z.z. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov medzi zmluvnými stranami: a 1) Slovenská poľnohospodárska univerzita

Podrobnejšie

Príloha č. 1 VZOR Identifikačné údaje uchádzača Obchodné meno: Adresa: Zastúpený: Bankové spojenie: Číslo účtu: IČO: IČ DPH: Tel.: Osoba opráv

Príloha č. 1 VZOR Identifikačné údaje uchádzača Obchodné meno: Adresa: Zastúpený: Bankové spojenie: Číslo účtu: IČO: IČ DPH: Tel.:   Osoba opráv Príloha č. 1 Identifikačné údaje uchádzača Obchodné meno: Adresa: Zastúpený: Bankové spojenie: Číslo účtu: IČO: IČ DPH: Tel.: e-mail: Osoba oprávnená kontaktná osoba: (meno, priezvisko, titul, funkcia,

Podrobnejšie

Page title

Page title Protokol Názov tendra Náhradné diely na 810 ID: 1305 Zadávate¾ tendra eleznièná spoloènos Slovensko, a.s. Náhradné diely na opravu spa¾ovacieho motora HDV 810. Specifikácia predmetu tendra: Kontaktná osoba:

Podrobnejšie

Criss Cross je 3-valcový výherný prístroj, ktorý sa hrá až na 27 výherných líniách na všetkých pozíciách valcov. Hra je prístupná aj prostredníctvom m

Criss Cross je 3-valcový výherný prístroj, ktorý sa hrá až na 27 výherných líniách na všetkých pozíciách valcov. Hra je prístupná aj prostredníctvom m Criss Cross je 3-valcový výherný prístroj, ktorý sa hrá až na 27 výherných líniách na všetkých pozíciách valcov. Hra je prístupná aj prostredníctvom mobilnej verzie, pričom pravidlá hry, vklady a výhry

Podrobnejšie

biznis sluzby A JUL.indd

biznis sluzby A JUL.indd Príloha k Cenníku služieb platnému od 5. 5. 009 Ceny sú platné od. 7. 009. Ostatné sprístupnené služby sú spoplatňované podľa platného Cenníka služieb. Orange biznis služby Biznis paušály Účastnícky program

Podrobnejšie

Marketingový mix: - komunikácia, komunikačné kanály - distribúcia, distribučné  kanály

Marketingový mix:  -  komunikácia, komunikačné kanály - distribúcia, distribučné  kanály MARKETINGOVÝ MIX: - KOMUNIKÁCIA, KOMUNIKAČNÉ KANÁLY - DISTRIBÚCIA, DISTRIBUČNÉ KANÁLY CENA V oblasti vkladových produktov rozlišujeme dva druhy ceny: úroky poskytnuté vkladateľom poplatky Cenová politika

Podrobnejšie

M e s t s k á č a s ť B r a t i s la v a N o v é M e s t o Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa Návrh Všeobecne záväzného nar

M e s t s k á č a s ť B r a t i s la v a N o v é M e s t o Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa Návrh Všeobecne záväzného nar M e s t s k á č a s ť B r a t i s la v a N o v é M e s t o Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa 11.09.2018 Návrh Všeobecne záväzného nariadenia mestskej časti Bratislava-Nové Mesto č..../2018,

Podrobnejšie

Gymnázium, Konštantínova 1751/64, Stropkov K r i t é r i á prijímacieho konania do 1. ročníka štvorročného študijného odboru 7902 J gymnázium p

Gymnázium, Konštantínova 1751/64, Stropkov K r i t é r i á prijímacieho konania do 1. ročníka štvorročného študijného odboru 7902 J gymnázium p Gymnázium, Konštantínova 1751/64, 091 80 Stropkov K r i t é r i á prijímacieho konania do 1. ročníka štvorročného študijného odboru 7902 J gymnázium pre školský rok 2019/2020 Riaditeľ Gymnázia v Stropkove

Podrobnejšie