Profil spoločnosti Spoločnosť Xerox poskytuje svojim zákazníkom služby a konkrétne riešenia súvisiace so správou a spracovaním dokumentov. Staviame na

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Profil spoločnosti Spoločnosť Xerox poskytuje svojim zákazníkom služby a konkrétne riešenia súvisiace so správou a spracovaním dokumentov. Staviame na"

Prepis

1 Profil spoločnosti Spoločnosť Xerox poskytuje svojim zákazníkom služby a konkrétne riešenia súvisiace so správou a spracovaním dokumentov. Staviame na dlhoročnej tradícii a skúsenostiach, rovnako ako na inováciách a stále progresívnejších technológiách. Ideme dopredu a sme lídrom na trhu. Xerox vyrába a ponúka všetko, čo súvisí so spracovávaním dokumentov: od čiernobielych a plnofarebných multifunkčných zariadení (kopírka, tlačiareň, fax a skener) cez veľkoformátové kopírovacie stroje a produkčné tlačiarne (čiernobiele, s doplnkovou farbou, plnofarebné, technológie laser a inkjet) až po kompletný sortiment softwaru, ktorý spravuje, monitoruje a riadi celý proces životného cyklu dokumentu. Naše zariadenia si môžete zaobstarať formou priameho nákupu, operatívneho prenájmu či leasingu. Zariadenia predávame podľa produktových skupín buď prostredníctvom priameho predaja, alebo prostredníctvom partnerskej siete. Ku všetkým dodávaným zariadeniam ponúkame spotrebný materiál (tonery, rôzne druhy kvalitného papiera pochádzajúceho z kontrolovaných zdrojov, transparentné fólie pre tlačiarne i kopírky, samolepiace štítky a variabilné špeciálne tlačiarenské médiá). Ku všetkým zariadeniam poskytujeme komplexný servis (záručný i pozáručný) a vzdialenú správu. Softwarové riešenie vám ušijeme podľa vašich potrieb na mieru a k riešeniu dodáme to správne zariadenie.

2 Xerox korporácia PROFIL SPOLOČNOSTI XEROX CZECH REPUBLIC, s.r.o. a XEROX LIMITED, o.z. SK je súčasťou nadnárodnej korporácie Xerox, ktorá sídli v Norwalku (Connecticut, USA) a má cez zamestnancov vo viac ako 180 krajinách. Xerox je medzinárodný poskytovateľ globálnych služieb, technológií a riešení pre správu firemných dokumentov, ktorý pomáha organizáciám transformovať spôsob, ktorým riadi svoje obchodné procesy a informácie. Poskytuje služby podporujúce firemné procesy, tlačiarenské zariadenia, hardware a software pre správu dát a dokumentov. Vo výskumných centrách spoločnosti Xerox boli vyvinuté technológie xerografie, laserová tlač, ethernet, grafické užívateľské rozhranie (GUI) a stovky ďalších technologických postupov, ktoré podstatne zmenili spôsob práce s dokumentmi, zjednodušili prechod dokumentov z papierovej podoby do elektronickej a naopak. Vynálezca xerografie Chester Carlson predvádza svoj experimentálny xerografický prístroj z roku 1939.

3 Xerox zodpovedne Xerox taktiež dbá na udržateľný prístup k podnikaniu. Nedeliteľnou súčasťou obchodnej stratégie je tiež udržateľný rozvoj. Naša spoločnosť chápe zodpovedné podnikanie ako komplexný prístup, ktorý je treba implementovať do každodenného chodu firmy. Vysoké etické štandardy, transparentné a férové podnikanie, rovnaké príležitosti a zapájanie zamestnancov, šetrný prístup k životnému prostrediu a v neposlednom rade investícia do komunity, to všetko je súčasťou našej práce. Pre Xerox je zároveň kľúčová ochrana životného prostredia. Preto ekologicky likvidujeme naše zariadenia, recyklujeme spotrebný materiál a všetky tlačiarenské médiá pochádzajú z kontrolovateľných zdrojov. 1. ISO 9001:2009 (medzinárodné označenie, resp. označenie originálu ISO 9001:2008) 2. ISO 14001:2005 (ISO 14001:2004)

4 ISO NORMY ISO 9001:2009 ISO 9001 je celosvetovo uznávaným štandardom pre systém riadenia kvality. V dobe veľkej konkurencie znamená dôraz na kvalitu predovšetkým spokojnejšieho zákazníka a efektívnejšie procesy. Spoločnosti, ktoré sa chcú od konkurencie odlíšiť, si uvedomujú, že bez dobre zavedeného systému riadenia kvality sa nedajú tieto ciele dosiahnuť. Účin ný systém riadenia kvality je založený na 4 axiómoch: procesnom riadení, neustálom zlepšovaní, uspokojovaní potrieb zákazníkov a naprieč tomu v cykle Plan-Do-Check-Act. Spoločnosť XEROX získala túto certifikáciu už v r Tým ukázala schopnosť poskytovať produkty a služby, ktoré zodpovedajú stále rastúcim požiadavkam zákazníkov, a v rámci pravidelných dozorných a recertifikačných auditov túto schopnosť potvrdzuje. ISO 14001:2005 Hlavným cieľom normy ISO je podporovať ochranu životného prostredia a prevenciu znečisťovania. Zavedenie systému podľa ISO (EMS) pomáha k zlepšovaniu environmentálneho profilu fir my dôsledným riadením a minimalizáciou negatívnych environmentál nych aspektov firmy. Prínosom zavedeného a certifikovaného EMS je poskytnutie dôkazu o šetrnosti k životnému prostrediu a dôsled nom plnení právnych predpisov v oblasti environmentu. Certifikácia podľa ISO potvrdzuje nezávislým auditom, že spoločnosť vníma zodpovednosť k životnému prostrediu a že stanovené zásady v prístupe k životnému prostrediu sú nedeliteľnou súčasťou jej podnikania.

5 Slovo riaditeľky Společnost Xerox v Čechách i na Slovensku nabízí široké portfolio produktů a služeb, které usnadňují zákazníkům jejich každodenní život. Nabízíme vám tak možnost nechat starosti s tiskem a správou dokumentů na nás, abyste se mohli soustředit na své vlastní podnikání a růst. A nejen to, díky dlouholeté tradici, skvělému zázemí kvalitní značky a velké nadnárodní korporace, umíme rovněž nabídnout oborové vychytávky a řešení, která vaši firmu skutečně posunou dál. Díky moderním technologiím, komplexní nabídce a naší touze být nejlepší a jít stále kupředu, jsme pro vás tím pravým obchodním partnerem. Těšíme se na společnou cestu za vašimi obchodními cíli. Veronika Brázdilová Generálna riaditeľka ČR a SR

6 Tlačiarenské médiá a papiere Xerox Tlačiarenské médiá a papiere Logo Xerox na tlačiarenských médiách je pre vás najväčším garantom kvality Cieľom spoločnosti Xerox je ponúknuť 100%-ne spoľahlivé tlačiarenské médiá vo vysokej kvalite. Dbáme na to, aby bola zaručená vysoká efektivita tlačiarní s minimom odstávok a maximálnou tlačovou kvalitou. Preto sú odporúčané rôzne tlačiarenské médiá pre kon krétne tlačiarne. Vďaka masívnemu testovaniu v USA a Veľkej Británii sme schopní našim zákazníkom poskytnúť taktiež vysoký stupeň technického servisu. Neviete si rady s určitým médiom? Obráťte sa na nás! Xerox vám ponúka viac Xerox vám ponúka najširšie portfólio tlačiarenských médií pod jednou značkou ako pre domácnosti a kancelárie, tak aj pre profesionálnych tlačiarov či marketingové agentúry. Od štandardných kancelárskych papierov, farebných papierov, papierov pre digitálnu tlač, až po materiály pre veľkoformátové zariadenia či odolné plastové materiály a magnetické médiá.

7 Xerox Performer Základná kvalita kancelárskych papierov a zároveň najznámejšia značka xerografického papiera v rámci celej Európy. Chcete spoľahlivý papier za dobrú cenu? To je Xerox Performer. Xerox Planet+ Xerox má v ponuke celý rad 100%-ne recyklovaných papierov. Chcete ale ekologický papier, ktorý recyklovaný nie je a pritom spĺňa tie najprísnejšie ekologické štandardy? To je Xerox Planet+, papier prírodne bielej farby s vysokým ekologickým kreditom. Xerox Exclusive Prvotriedny jedinečný papier vyrobený technológiou TRIOTEC. Vašim dokumentom dodá prestížny vzhľad. Potrebujete univerzálny papier na všetku vašu kancelársku tlač, vrátane tej atramentovej? To je Xerox Exclusive! Xerox Colotech+ Optimálny papier pre farebnú digitálnu tlač, vhodný ako do domácností a kancelárií, tak aj pre profesio nálnych tlačiarov, marketingové agentúry či grafické štúdiá. V kancelárii vám ponúkne tlač bez zásekov, minimalizáciu servisných zásahov a vysokú kvalitu tlače vašich prezentácií, letákov či vizitiek. Profesionálnym tlačiarom ponúka maximálnu spoľahlivosť, vynikajúcu reprodukciu farieb či bezproblé mový finishing. Xerox Premium Never Tear Potrebujete si v kancelárii rýchlo vytvoriť vodeodolný dokument a nechcete laminovať? Potrebujete zákazníkovi rýchlo vytlačiť odolné nápojové lístky či štartovacie čísla na bežecký závod (a viete, že bude pršať)? Pre vás je Xerox Premium Never Tear najlepšie riešenie pre rýchlu tvorbu odolných dokumentov a predmetov na vašej digitálnej tlačiarni! A bez laminácie!

8 Tlačiarenské médiá a papiere 2 Xerox UltraMagnet Pre profesionálne tlačiarne ponúkame riešenia pre rýchlu a flexibilnú tvorbu magnetických dokumentov a predmetov. UltraMagnet len vložíte do tlačiarne, potlačíte a následne zmagnetizujete. Potrebujete vyrobiť detské magnety na tabule či kontaktné údaje na novú pizzériu ako magnet na chladničku? UltraMagnet vám to umožní. Xerox FunFlip Materiál, ktorým vždy prekvapíte. Ideálne riešenia pre kreativcov, ideálna forma pozvánky či krátkej prezentácie produktu naviac skutočne v netradičnom prevedení malej skladačky.

9 a ešte omnoho viac V našom portfóliu máme i ďalšie unikáty. Obojstranne natieraný papier pre profesionálnych tlačiarov - Xerox Colotech + Coated. Je vyrábaný iba pre Xerox, je opatrený patentova ným náterom zaisťujúcim maximálnu priľnavosť toneru a tlačovú kvalitu. Je to papier, na ktorom sám Xerox testuje kvalitu svojich tlačiarenských zariadení. Materiál Xerox Premium Digital Carbonless ponúka každému užívateľovi s laserovou tlačiarňou možnosť vytvoriť si rýchlo a jednodu cho prepisovací formulár podľa jeho potrieb, bezpečnostné samolepky ColorVoid pomôžu našim zákazníkom ochrániť ich zásielky či produkty a vďaka nášmu komplexnému radu syntetických samolepiacich materiálov môžete polepiť prakticky všetko indoor i outdoor. Xerox + Xerox = spokojnosť Ponukou značkových médií pre svoje tlačiarenské zariadenia sa Xerox výrazne odlišuje od svojich konkurentov. Pod značkou Xerox nájdete veľmi komplexné portfólio kvalitných a vždy testovaných materiálov, ktoré sa snažíme našim zákazníkom maximálne sprístupniť. Vieme totiž, že práve pri tlači na naše médiá budú môcť z tlačiarní Xerox dostať to najlepšie!

Profil spoločnosti Spoločnosť Xerox poskytuje svojim zákazníkom služby a konkrétne riešenia súvisiace so správou a spracovaním dokumentov. Staviame na

Profil spoločnosti Spoločnosť Xerox poskytuje svojim zákazníkom služby a konkrétne riešenia súvisiace so správou a spracovaním dokumentov. Staviame na Profil spoločnosti Spoločnosť Xerox poskytuje svojim zákazníkom služby a konkrétne riešenia súvisiace so správou a spracovaním dokumentov. Staviame na dlhoročnej tradícii a skúsenostiach, rovnako ako na

Podrobnejšie

4 roky servisné zabezpečenie Viac než záruka Prehľad servisného zabezpečenia zariadení XEROX Autorizovaný Partner

4 roky servisné zabezpečenie Viac než záruka Prehľad servisného zabezpečenia zariadení XEROX   Autorizovaný Partner 4 roky servisné zabezpečenie Viac než záruka Prehľad servisného zabezpečenia zariadení XEROX www.asep.sk Autorizovaný Partner Servisné zabezpečenie Nákupom zariadení pre nás obchodný vzťah nekončí. Ku

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie ponúk zadávanie zákazky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v

Výzva na predkladanie ponúk zadávanie zákazky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v Výzva na predkladanie ponúk zadávanie zákazky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov 1. Identifikácia obstarávateľa

Podrobnejšie

Príl. č. 1 Podrobný popis predmetu obstarávania ČASŤ I. Dodávka počítačového vybavenia kancelárie Objednávateľa v Nowom Targu (Poľsko) I.1. Notebook s

Príl. č. 1 Podrobný popis predmetu obstarávania ČASŤ I. Dodávka počítačového vybavenia kancelárie Objednávateľa v Nowom Targu (Poľsko) I.1. Notebook s Príl. č. 1 Podrobný popis predmetu obstarávania ČASŤ I. Dodávka počítačového vybavenia kancelárie Objednávateľa v Nowom Targu (Poľsko) I.1. Notebook s operačným systémom a kancelárskym balíkom 1 kus Procesor

Podrobnejšie

Tlačová správa Technológia Green Sense Concrete je teraz dostupná aj na európskom trhu Zvýšenie ekonomickej výkonnosti a energetickej účinnosti budov Technológia podporuje vlastníkov a výrobcov betónu

Podrobnejšie

Microsoft Word - Almatrans

Microsoft Word - Almatrans Pomáhame firmám rásť Mierová 7 Levice 93401 Slovakia PREZENTÁCIA SPOLOČNOSTI ALMATRANS, s.r.o. Spoločnosť ALMATRANS, s.r.o.. vznikla s cieľom poskytovať logistické služby v oblasti kamiónovej, kombinovanej

Podrobnejšie

EVOLÚCIA V ELEKTRONIKE NOVÁ RADA

EVOLÚCIA V ELEKTRONIKE NOVÁ RADA EVOLÚCIA V ELEKTRONIKE NOVÁ RADA PREHĽAD NOVÁ RADA Čerpadlá pre trh budúcnosti 43 rokov skúseností, viac ako 20 miliónov predaných čerpadiel. Vďaka skúsenostiam a know-how, spoločne s novým designom mechaniky

Podrobnejšie

V mesiaci december 2013 bola internetová populácia na Slovensku v počte užívateľov. Užívatelia uskutočnili celkovo zobra

V mesiaci december 2013 bola internetová populácia na Slovensku v počte užívateľov. Užívatelia uskutočnili celkovo zobra 12 2013 V mesiaci december 2013 bola internetová populácia na Slovensku v počte 3 257 696užívateľov. Užívatelia uskutočnili celkovo 1 834 443 782zobrazení z toho približne570 miliónov z mobilných zariadení.

Podrobnejšie

Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče

Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče www.tork.sk Kompletný Tork systém T6 Kompaktné kotúče toaletného

Podrobnejšie

Plan_verejneho_obstaravania 2. aktualizácia.rtf

Plan_verejneho_obstaravania  2. aktualizácia.rtf Plán verejného obstarávania počas realizácie aktivít projektu v období 02/2013 01/ 2015 (aktualizácia č. 2 s platnosťou od 23. 08. 2013) P. č. Org. zlož. 1. T1 Predmet zákazky Spotrebný, prevádzkový a

Podrobnejšie

design-manual-umb-2015 copy

design-manual-umb-2015 copy DIZAJN MANUÁL UNIVERZITY 2015 obsah 003 / logotyp a písmo 016 / komunikačné tlačoviny 021 / propagačné predmety 027 / elektronické aplikácie 032 / ostatné aplikácie DIZAJN MANUÁL UNIVERZITY logotyp a písmo

Podrobnejšie

Podnikateľské zmýšľanie povinný predmet pre všetkých? Igor Šulík Managing Partner, Amrop Member of the Board, Jenewein Group Slovak Retail Summit, apr

Podnikateľské zmýšľanie povinný predmet pre všetkých? Igor Šulík Managing Partner, Amrop Member of the Board, Jenewein Group Slovak Retail Summit, apr Podnikateľské zmýšľanie povinný predmet pre všetkých? Igor Šulík Managing Partner, Amrop Member of the Board, Jenewein Group Slovak Retail Summit, apríl 2014 Motto Napriek globalizácii je pre každého človeka,

Podrobnejšie

WNT TOOL SUPPLY 24/7 December 2017 Individuálne riešenie pre nákup nástrojov

WNT TOOL SUPPLY 24/7 December 2017 Individuálne riešenie pre nákup nástrojov WNT TOOL SUPPLY 24/7 December 2017 Individuálne riešenie pre nákup nástrojov www.wnt.com Obsah WNT Tool Supply 24/7 Prednosti Systém vydávania nástrojov Ďalší postup WNT Tool Supply 24/7 Individuálne riešenie

Podrobnejšie

Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci sa týka každého z nás. Cenná pre vás. Prínos pre firmu. Zdravé pracoviská pre všetky vekové kategórie Podpora u

Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci sa týka každého z nás. Cenná pre vás. Prínos pre firmu. Zdravé pracoviská pre všetky vekové kategórie Podpora u Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci sa týka každého z nás. Cenná pre vás. Prínos pre firmu. Zdravé pracoviská pre všetky vekové kategórie Podpora udržateľného pracovného života #EUhealthyworkplaces

Podrobnejšie

CSR na Slovensku

CSR na Slovensku CSR - výzvy a príležitosti Beata Hlavčáková, Zodpovedné firmy XV. konferencii o kvalite a spoločenskej zodpovednosti, Bratislava, 11.12.2018 firmy legislatíva NGOs verejnosť CSR vývoj zamestnanci verejnosť

Podrobnejšie

Výročná správa JA Firmy M-GROUP

Výročná správa JA Firmy M-GROUP Stredná odborná škola Hattalova 968/33 029 01 Námestovo Výročná správa JA Firmy M-GROUP Učiteľ: Ing. Ivona Korčušková Konzultant: Jozef Šuriňák Moje meno je Janka Baleková a v našej JA firme M-GROUP zastávam

Podrobnejšie

Nechajte sa inšpirovať

Nechajte sa inšpirovať Nechajte sa inšpirovať OBSAH O NÁS HODNOTY PORTFÓLIO VÝZNAMNÉ PROJEKTY NAŠI KLIENTI PARTNERSTVÁ CERTIFIKÁTY KVALITY NAŠE OCENENIA O nás 26 rokov skúseností nám dáva nadhľad Sme slovenská IT firma, ktorá

Podrobnejšie

PASELL s.r.l.

PASELL s.r.l. Technical and Industrial Direction t 2009-2019 Pasell s.r.l. All rights reserved Spoločensky zodpovedné podnikanie nie je cieľ, ale cesta podniku SLOVAKIA s.r.o. 2009-2019 Pasell s.r.l. All rights reserved

Podrobnejšie

SADZOBNÍK PRODUKTOV A SLUŽIEB ÚNMS SR PLATNÝ OD Bratislava, máj

SADZOBNÍK PRODUKTOV A SLUŽIEB ÚNMS SR PLATNÝ OD Bratislava, máj SADZOBNÍK PRODUKTOV A SLUŽIEB ÚNMS SR PLATNÝ OD 1. 4. 2014 Bratislava, máj 2014 1 OBSAH A. PRODUKTY... 3 POLOŽKA 1 - Normy STN... 3 Základný sadzobník noriem... 3 Sadzobník elektronických verzií noriem...

Podrobnejšie

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation RED OAK Golf Club ponuka priestorov na prenájom Predstavenie RED OAK Golf Club RED OAK je golfový rezort poskytujúci komplexné zázemie pre hráčov. Kombinuje unikátne prostredie, nadštandardné služby a

Podrobnejšie

TA

TA 29.5.2017 A8-0189/ 001-013 POZMEŇUJÚCE NÁVRHY 001-013 predložené Výbor pre hospodárske a menové veci Správa Tom Vandenkendelaere Sadzby dane z pridanej hodnoty uplatňované na knihy, noviny a periodiká

Podrobnejšie

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: 313000J874 Dátum aktualizácie: 24.04.2019 FullHouse Architecture,

Podrobnejšie

Správa o overení ročnej účtovnej závierky Výkonnej agentúry pre spotrebiteľov, zdravie, poľnohospodárstvo a potraviny za rozpočtový rok 2016 spolu s o

Správa o overení ročnej účtovnej závierky Výkonnej agentúry pre spotrebiteľov, zdravie, poľnohospodárstvo a potraviny za rozpočtový rok 2016 spolu s o C 417/52 SK Úradný vestník Európskej únie 6.12.2017 SPRÁVA o overení ročnej účtovnej závierky Výkonnej agentúry pre spotrebiteľov, zdravie, poľnohospodárstvo a potraviny za rozpočtový rok 2016 spolu s

Podrobnejšie

Systém uznávania kvalifikácií v Slovenskej republike

Systém uznávania kvalifikácií  v Slovenskej republike Systém overovania kvalifikácií v Slovenskej republike Projektový zámer, 2019 Valéria Kubalová - ŠIOV 1 SYSTÉM OVEROVANIA KVALIFIKÁCIÍ (SOK) OBSAH Prezentácia projektového zámeru NP SOK: Ciele projektu

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint KEĎ ZVÁRANIE BAVÍ CEWELD SK 2 Na slovenskom a českom trhu pôsobíme 9 rokov Od roku 2017 pod značkou CEWELD SK s.r.o. Sme výhradný dovozca prídavných zváracích materiálov značky CEWELD, ktoré na slovenský

Podrobnejšie

Manuál pre nastavenie tlače z VRP tlačiarní bluetooth Bluetooth Manuál pre nastavenie tlače z VRP tlačiarní -1-

Manuál pre nastavenie tlače z VRP tlačiarní bluetooth Bluetooth Manuál pre nastavenie tlače z VRP tlačiarní -1- Bluetooth Manuál pre nastavenie tlače z VRP tlačiarní -1- Návod pre užívateľa 1. Pripojenie tlačiarne cez bluetooth Prenosná tlačiareň môže byť pripojená k notebooku, mobilnému telefonu, tabletu a daľším

Podrobnejšie

Údajový list Tlačiareň HP Sprocket 200 Okamžite tlačte fotografie veľkosti 5 x 7,6 cm zo smartfónu. Tlač fotiek z párty sa môže začať. Podeľte sa o ak

Údajový list Tlačiareň HP Sprocket 200 Okamžite tlačte fotografie veľkosti 5 x 7,6 cm zo smartfónu. Tlač fotiek z párty sa môže začať. Podeľte sa o ak Údajový list Tlačiareň HP Sprocket 00 Okamžite tlačte fotografie veľkosti 5 x 7,6 cm zo smartfónu. Tlač fotiek z párty sa môže začať. Podeľte sa o aktuálne zážitky pomocou okamžitých fotiek veľkosti 5

Podrobnejšie

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: 313000J874 Dátum aktualizácie: 10.05.2019 DREVOINTERIER KEŽMAROK

Podrobnejšie

Informovanie, interpretácia, sprístupnenie.

Informovanie, interpretácia, sprístupnenie. Informovanie, interpretácia, sprístupnenie. Stratégia Európskej environmentálnej agentúry 2009 2013 Stratégia EEA 2009 2013 Stratégia agentúry EEA načrtáva naše plány na nasledujúcich päť rokov. Je navrhnutá

Podrobnejšie

Centrum excelentnosti pre využitie informačných biomakromolekúl v prevencii ochorení a pre zlepšenie kvality života, ITMS:

Centrum excelentnosti pre využitie informačných biomakromolekúl v prevencii ochorení a pre zlepšenie kvality života, ITMS: Centrum pre rozvoj sídelnej infraštruktúry znalostnej ekonomiky, ITMS: 26240120002 Prírodovedecká fakulta UK Zodpovedný riešiteľ (za UK): prof. RNDr. Mária Kozová, CSc. Hlavné ciele projektu o Strategickým

Podrobnejšie

Loan Processing System pre VÚB banku Ako sme jednej z najväčších bánk na Slovensku zvýšili kvalitu a rýchlosť obsluhy firemných klientov nasadením sys

Loan Processing System pre VÚB banku Ako sme jednej z najväčších bánk na Slovensku zvýšili kvalitu a rýchlosť obsluhy firemných klientov nasadením sys Loan Processing System pre VÚB banku Ako sme jednej z najväčších bánk na Slovensku zvýšili kvalitu a rýchlosť obsluhy firemných klientov nasadením systému pre riadenie predaja úverových produktov Loan

Podrobnejšie

Informácia o spracovaní osobných údajov

Informácia o spracovaní osobných údajov Informácia o spracovaní osobných údajov Občianske združenie Detský čin roka Úvodné informácie, so sídlom Ševčenkova 21, 851 01 Bratislava, IČO: 42 261 732, (ďalej len Občianske združenie alebo prevádzkovateľ

Podrobnejšie

Digitálne technológie v každodennom živote 3. ročník akademický rok 2019/2020 Harmonogram prednášok

Digitálne technológie v každodennom živote 3. ročník akademický rok 2019/2020 Harmonogram prednášok Digitálne technológie v každodennom živote 3. ročník akademický rok 2019/2020 Harmonogram prednášok Zimný semester akademického roka 2019/2020 13.09.2019 o 9:00 1. Modul Grafika a Textový editor Obrázky:

Podrobnejšie

Manuál pre nastavenie tlače z VRP Bluetooth, USB tlačiarne Bluetooth, USB tlačiarne Manuál pre nastavenie tlače -1-

Manuál pre nastavenie tlače z VRP Bluetooth, USB tlačiarne Bluetooth, USB tlačiarne Manuál pre nastavenie tlače -1- Bluetooth, USB tlačiarne Manuál pre nastavenie tlače -1- Návod pre užívateľa Platnosť licencie: VRP licencia je viazaná na DKP firmy (daňový kód pokladnice pridelený finančnou správou). Jednu licenciu

Podrobnejšie

ZÁSADY SPRACÚVANIA A OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV Obsah 1 Úvod Všeobecné informácie Aké osobné údaje o vás zhromažďujeme Kde spoločnos

ZÁSADY SPRACÚVANIA A OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV Obsah 1 Úvod Všeobecné informácie Aké osobné údaje o vás zhromažďujeme Kde spoločnos ZÁSADY SPRACÚVANIA A OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV Obsah 1 Úvod... 2 2 Všeobecné informácie... 2 3 Aké osobné údaje o vás zhromažďujeme... 2 4 Kde spoločnosť Office Depot tieto údaje zhromažďuje... 2 5 Aké používame

Podrobnejšie

Obec Belá ako partner realizuje projekt KulTuristika - spoločne posilňujeme kultúru, turizmus a šport v obciach Terchová, Belá a Jaworze Terchová Belá

Obec Belá ako partner realizuje projekt KulTuristika - spoločne posilňujeme kultúru, turizmus a šport v obciach Terchová, Belá a Jaworze Terchová Belá Obec ako partner realizuje projekt KulTuristika - spoločne posilňujeme kultúru, turizmus a šport v obciach, a v obciach, a Názov projektu KulTuristika spoločne posilňujeme kultúru, turizmus a šport v obciach,

Podrobnejšie

Titulná strana Arial 30 bodov

Titulná strana Arial 30 bodov CRH LOGOMANUÁL Základné pravidlá 1 1. 9. 2015 CRH (Slovensko) a.s. Úvod Tento dokument slúži ako stručný sprievodca štýlom spoločnosti. Obsahuje základné princípy používania loga, písma a farieb. 2 1.

Podrobnejšie

Rozdeľovanie IT zákaziek UX Peter Kulich

Rozdeľovanie IT zákaziek UX Peter Kulich Rozdeľovanie IT zákaziek UX Peter Kulich Čo to user experience (UX) je? Nejde len o testovanie na používateľoch a návrh fancy webového rozhrania Čo to user experience (UX) je? Obhajuje požiadavky, očakávania

Podrobnejšie

Dátový list k trvalej udržateľnosti StoColor Climasan Disperzná interiérová farba, testovaná na zdravotnú neškodnosť, odbúravajúca pachy, tupo matná,

Dátový list k trvalej udržateľnosti StoColor Climasan Disperzná interiérová farba, testovaná na zdravotnú neškodnosť, odbúravajúca pachy, tupo matná, Disperzná interiérová farba, testovaná na zdravotnú neškodnosť, odbúravajúca pachy, tupo matná, trieda oderu za mokra 2 a krycia schopnosť 1 podľa EN 13300 Pre popis výrobku pozri Technický list (v prípade,

Podrobnejšie

Úvodná prednáška z RaL

Úvodná prednáška z RaL Rozvrhovanie a logistika Základné informácie o predmete Logistika a jej ciele Štruktúra činností výrobnej logistiky Základné skupiny úloh výrobnej logistiky Metódy používané na riešenie úloh výrobnej logistiky

Podrobnejšie

Zasady ochrany osobnych udajov - HAGARA - JULINEK

Zasady ochrany osobnych udajov - HAGARA - JULINEK ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV Informácia o ochrane osobných údajov na web ohľadom súhlasu so spracúvaním osobných údajov na marketingové účely spoločnosti V tomto informačnom memorande vám chceme poskytnúť

Podrobnejšie

PA_Registacny_Formular

PA_Registacny_Formular International Passport Advantage Agreement Registračný formulár Prosím, poskytnúť všetky požadované informácie pre zaregistrovanie alebo aktualizáciu informácií zákazníka. Zákazník sa registruje pre zmluvu

Podrobnejšie

Foto S, T. Vansovej 17, Prievidza 97101, CENNÍK apríl 2019 Vyvolanie filmu proces C-41 35mm film - kinofilm 2,99 1

Foto S, T. Vansovej 17, Prievidza 97101,   CENNÍK apríl 2019 Vyvolanie filmu proces C-41 35mm film - kinofilm 2,99 1 Vyvolanie filmu proces C-41 35mm film - kinofilm 2,99 120 film - zvitok 3,99 Vyhotovenie Indexprintu rozmer 9x13 10x15 13x18 15x21 18x24 20x30 21x30 24x30 30x40 30x45 cena 0,50 0,85 1,00 1,50 2,30 3,00

Podrobnejšie

3_Slovenska_posta_IOM_ITAPA_2014_final

3_Slovenska_posta_IOM_ITAPA_2014_final Slovenská pošta a.s. predstavuje Medzinárodný kongres ITAPA 11/11/ Agenda 1. Prečo takéto služby na Pošte 2. SP - strategický partner štátu v oblasti egovernmentu 3. Realizácia 4. Implementované asistované

Podrobnejšie

PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu?

PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu? PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu? V tehlovom dome postavenom z kvalitných pálených tehál POROTHERM Profi vytvoríte pre vašu rodinu najzdravšie a najpríjemnejšie prostredie pre život. Dom postavíte za pár mesiacov,

Podrobnejšie

TKANINOVÉ KOMPENZÁTORY - KLAPKY KVALITNÉ VYHOTOVENIE

TKANINOVÉ KOMPENZÁTORY - KLAPKY KVALITNÉ VYHOTOVENIE TKANINOVÉ KOMPENZÁTORY - KLAPKY KVALITNÉ VYHOTOVENIE Tkaninové kompenzátory majú mnohoraké využitie. Na obrázku kompletovanie kompenzátora na spalinovod: typ R250-IV. TKANINOVÉ KOMPENZÁTORY KUSOVÁ A SÉRIOVÁ

Podrobnejšie

(Výročná správa 2002)

(Výročná správa 2002) FaxCopy, a.s. Bratislava Výročná správa 2002 Vážené dámy a páni, aj keď žijeme dobu, keď každý uponáhľane hľadí na zajtrajšok a nie je času nazvyš obzerať sa späť, dovoľte mi, aby som pár riadkov venoval

Podrobnejšie

Tork-SK-2016.indd

Tork-SK-2016.indd Hygienické systémy PETRUZALEK s. r. o. Most pri Bratislave +421 2 45 95 15 80 / Košice +421 55 67 71 197 www.petruzalek.sk TORK Výrobky znaèky predstavujú rozsiahle spektrum hygienických výrobkov, pomocou

Podrobnejšie

AGENTÚRA NA PODPORU VÝSKUMU A VÝVOJA Výzva v rámci programu Podpora výskumu a vývoja v malých a stredných podnikoch zameraná na podporu start-up a spi

AGENTÚRA NA PODPORU VÝSKUMU A VÝVOJA Výzva v rámci programu Podpora výskumu a vývoja v malých a stredných podnikoch zameraná na podporu start-up a spi Výzva v rámci programu Podpora výskumu a vývoja v malých a stredných podnikoch zameraná na podporu start-up a spin-off podnikov VMSP 2009-II Bratislava 22.10.2009 Košice 27.10.2009 Žilina 28.10.2009 Mgr.

Podrobnejšie

p r e d s tav e n i e s p o l o č n o s t i

p r e d s tav e n i e s p o l o č n o s t i p r e d s tav e n i e s p o l o č n o s t i TSS Group je mladá, dynamická spoločnosť zaoberajúca sa vývojom, výrobou, dovozom a distribúciou bezpečnostných technológií a v súčasnosti zamestnáva približne

Podrobnejšie

Mechanizmus skupiny EIB na vybavovanie sťažností

Mechanizmus skupiny EIB na vybavovanie sťažností Mechanizmus skupiny EIB na vybavovanie sťažností Nástroj verejnej zodpovednosti KROK 1: Sťažnosť Kto môže podať sťažnosť? Každý, kto sa cíti byť postihnutý konaním skupiny EIB. Na čo môžem podať sťažnosť?

Podrobnejšie

EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli COM(2018) 366 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k návrhu NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY ktorým sa ustanovuj

EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli COM(2018) 366 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k návrhu NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY ktorým sa ustanovuj EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli 30. 5. 2018 COM(2018) 366 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k návrhu NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY ktorým sa ustanovuje program Kreatívna Európa (na roky 2021 až 2027) a

Podrobnejšie

BUTIK RENAULT HODINKY 2017

BUTIK RENAULT HODINKY 2017 RENAULT BUTIK FORMULA ONE TEAM 2017 Podložka pod myš silueta F1 Tepelne zvárané PVC. Hrúbka: 1,5 mm. Rozmery: 240 x 190 mm. Vzor: logo Renault Sport Formula One Team a silueta vozidla. Vyrobené vo Veľkej

Podrobnejšie

Feasibility_Study

Feasibility_Study Pavol Plesník Feasibility Study ako nástroj n investičného rozhodovania Prednáš áška je spracovaná podľa a predlohy: Labart Hospitality s.r.o. Praha, 2009 Feasibility Study ( š( štúdia uskutočnite niteľnosti

Podrobnejšie

Technický manuál PRIMASET SNL Okenná sie SNL (profil valcovaný s lemom) s rôznymi typmi zvrtlíkov poskytuje široké možnosti použitia okennej siete. Pr

Technický manuál PRIMASET SNL Okenná sie SNL (profil valcovaný s lemom) s rôznymi typmi zvrtlíkov poskytuje široké možnosti použitia okennej siete. Pr Technický manuál PRIMASET SNL Okenná sie SNL (profil valcovaný s lemom) s rôznymi typmi zvrtlíkov poskytuje široké možnosti použitia okennej siete. Predstavujú ú innú ochranu interiéru proti hmyzu a sú

Podrobnejšie

Microcomp KZ Z

Microcomp KZ Z Kúpna zmluva č. Z-005.10.1020.02 uzavretá podľa 409 až 470 Obchodného zákonníka Zmluvné strany Kupujúci: a Predávajúci: Národná banka Slovenska so sídlom ul. Imricha Karvaša 1, 813 25 Bratislava IČO: 30844789

Podrobnejšie

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: 313000J874 Dátum aktualizácie: 09.11.2018 Winston bros s. r. o.

Podrobnejšie

Ochranné vrstvy pre potraviny

Ochranné vrstvy pre potraviny Tlačová správa Ochranné vrstvy pre potraviny Inovatívne materiály spoločnosti BASF poskytujú bezpečnú bariéru voči zvyškom minerálnych olejov v potravinárskych obaloch 24. apríl 2014 Silvia Tajbliková

Podrobnejšie

Untitled

Untitled Stav bezpečnosti v online svete 37 000 hacknutých webov denne Ktorýkoľvek web je terčom útoku v priemere každých 120 dní 86 % pravdepodobnosť, že web obsahuje kritickú zraniteľnosť 25 % útokov spôsobili

Podrobnejšie

Štrukturálne fondy po roku 2014

Štrukturálne fondy po roku 2014 Sektorové priority a navrhované prerozdelenie kompetencií za rómsku inklúziu Spoločný strategický rámec Partnerská dohoda Operačné programy Európa 2020 Pozičný dokument EK Špecifické odporúčania EK pre

Podrobnejšie

Victoria, Ja Firma Stredná odborná škola Cintorínska 4, Nitra Správa o činnosti 2017/2018 Učiteľ: Ing. Jozefína Bánovská

Victoria, Ja Firma Stredná odborná škola Cintorínska 4, Nitra Správa o činnosti 2017/2018 Učiteľ: Ing. Jozefína Bánovská Victoria, Ja Firma Stredná odborná škola Cintorínska 4, Nitra Správa o činnosti 2017/2018 Učiteľ: Ing. Jozefína Bánovská Obsah Zhrnutie...3 Produkt...5 Marketing...7 Financie...8 Manažment...9 Budúcnosť...10

Podrobnejšie

Predškolská výchova vo svete 2

Predškolská výchova vo svete 2 Predškolská výchova vo svete 2 Kvalita raného vzdelávania Projekt OECD Thematic Review of Early Childhood Education and Care 1998 2012 Štúdie Starting Strong I III (2001, 2006, 2012) Päť ciest ku kvalite

Podrobnejšie

Slide 1

Slide 1 Programové zmeny v PS ODBYT ver. 1.230 1. Zápis dokladov 1.1. Výdaj externý 1.2. Zápis VS v hlavičke faktúry 1.3. Prenos daňovej povinnosti Novelou zákona s účinnosťou od 1.1.2018

Podrobnejšie

Microsoft PowerPoint - Jesenny seminar 2018_Prezentacia_Vyskum a vyvoj.pptx

Microsoft PowerPoint - Jesenny seminar 2018_Prezentacia_Vyskum a vyvoj.pptx Podpora aktivít výskumu a vývoja Odpočet nákladov na výskum a vývoj vo farmaceutickom priemysle Deloitte Tax s. r. o. Odpočet nákladov na VaV Odpočet je príležitosťou daňovej úspory pre moderné spoločnosti,

Podrobnejšie

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: 313000J874 Dátum aktualizácie: 29.11.2018 Ing. arch. Eva Kupčihová,

Podrobnejšie

Séria MB400/MB500 Všestranná multifunkčná čiernobiela tlačiareň formátu A4 umožňuje bezproblémovú integráciu do pracovného toku spracovania dokumentov

Séria MB400/MB500 Všestranná multifunkčná čiernobiela tlačiareň formátu A4 umožňuje bezproblémovú integráciu do pracovného toku spracovania dokumentov Séria MB400/MB500 Všestranná multifunkčná čiernobiela tlačiareň formátu A4 umožňuje bezproblémovú integráciu do pracovného toku spracovania dokumentov TLAČ KOPÍROVANIE SKENOVANIE FAX SIEŤ A4 a Čiernobielo

Podrobnejšie

ecotest, s

ecotest, s ecotest, s.r.o. Sládkovičova 21, 955 01 Topoľčany Tel/Fax : 038 / 5320 171-2 - * Pre zaslanie cien vyplňte Žiadanku v časti Ponuky na www.ecotest.sk alebo nám zavolajte. Horúcovzdušné sterilizátory 1.

Podrobnejšie

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation Titelmasterformat durch Klicken Quality Austria Fórum dodávateľov pre Slovnaft, a.s. 22.11.2016 www.qualityaustria.com Status: November 2016 Titelmasterformat Politika spoločnosti durch Klicken Kvalita

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

iot business hub whitepaper isdd_em_New.pdf

iot  business hub whitepaper isdd_em_New.pdf IoT Business Hub I.S.D.D. plus, s.r.o. Pažítková 5 821 01 Bratislava 27 Slovenská republika 1 IoT Business Hub Univerzálna platforma, pre vaše dáta z akýchkoľvek IoT zariadení prostredníctvom IoT siete

Podrobnejšie

PORTFÓLIO KLASIK HIGH RISK USD High risk rozložená investícia dôraz sa kladie na vysoký výnos pri vysokej volatilite ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE OPTIMÁLNE POR

PORTFÓLIO KLASIK HIGH RISK USD High risk rozložená investícia dôraz sa kladie na vysoký výnos pri vysokej volatilite ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE OPTIMÁLNE POR PORTFÓLIO KLASIK HIGH RISK USD rozložená investícia dôraz sa kladie na vysoký výnos pri vysokej volatilite Referenčná mena: USD Odporúčaný investičný horizont: Päť rokov 100% 2.000 USD / jednorazovo alebo

Podrobnejšie

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation OPERAČNÝ PROGRAM EFEKTÍVNA VEREJNÁ SPRÁVA A MOŽNOSTI ČERPANIA ZDROJOV PRE MNO RUT ERDÉLYIOVÁ BRATISLAVA 04. 12. 2014 AKTUÁLNY STAV OP EVS 28.11.2014 OP EVS bol schválený EK 09.12.2014 tlačová konferencia

Podrobnejšie

Verejný obstarávateľ: Základná škola, Československej armády 15, Moldava nad Bodvou

Verejný obstarávateľ: Základná škola, Československej armády 15, Moldava nad Bodvou Verejný obstarávateľ: Základná škola, Československej armády 15, Moldava nad Bodvou Výzva na predloženie cenovej ponuky Výzva na predloženie ponuky ( 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. ) 1. Identifikácia

Podrobnejšie

SUZA mazagx

SUZA mazagx PRÍSTUP K IMPLEMENTÁCII MANAŽÉRSTVA KVALITY V ŠTÁTNOM ÚSTAVE PRE KONTROLU LIEČIV JAN MAZAG 7. Národná konferencia o kvalite Bratislava, december 2010, ŠÚKL je podriadenou organizáciou Ministerstva zdravotníctva

Podrobnejšie

Carta Solida Carta Solida, synonymum vysokej kvality digitálnej tlače. Brilantný vzhľad potlačených i nepotlačených hárkov v kombinácii s vysokou výno

Carta Solida Carta Solida, synonymum vysokej kvality digitálnej tlače. Brilantný vzhľad potlačených i nepotlačených hárkov v kombinácii s vysokou výno Carta Soida Carta Soida, synonymum vysokej kvaity digitánej tače. Briantný vzhľad potačených i nepotačených hárkov v kombinácii s vysokou výnosnosťou. Carta Soida: obojstranne natieraná bieená epenka s

Podrobnejšie

PM pre Automotive a vyrobu-1

PM pre Automotive a vyrobu-1 UNIKÁTNA PRAX automotive & výroby INOVÁCIA A NOVÝ POHĽAD NA VAŠE PROJEKTY nároky na projektových manažérov stále rastú - buďte o krok vpred NE- KOMPROMISNÁ R E A L I T A P R O J E K T O V P R O J E K T

Podrobnejšie

GDPR Vážený zákazník, Táto informácia o ochrane osobných údajov a súkromia sa vzťahuje na Vás a na Vaše osobné údaje, pretože ste našim zákazníkom. Na

GDPR Vážený zákazník, Táto informácia o ochrane osobných údajov a súkromia sa vzťahuje na Vás a na Vaše osobné údaje, pretože ste našim zákazníkom. Na GDPR Vážený zákazník, Táto informácia o ochrane osobných údajov a súkromia sa vzťahuje na Vás a na Vaše osobné údaje, pretože ste našim zákazníkom. Naša spoločnosť vystupuje ako prevádzkovateľ pri spracúvaní

Podrobnejšie

EMEA IPG LES PLP 2P 7pt Datasheet

EMEA IPG LES PLP 2P 7pt Datasheet Údajový list Tlačiareň HP DeskJet Ink Advantage 5275 All-in-One Pripojenie a vytváranie, cenovo dostupná tlač, všestranný výkon. Zvládnete všetko a získate cenovo dostupné výtlačky. Nastavte všetko potrebné,

Podrobnejšie

sutaz - Hodina s Ekostopou

sutaz - Hodina s Ekostopou Aktivita: POSVIEŤME SI (NIELEN) NA ELEKTRINU Autor: Mgr. Darina Bergmannová, ZŠ s MŠ, Tajovského ul. 2764/17, 058 01 Poprad Cesta na kurikulum: PREDMET ROČNÍK TEMATICKÝ CELOK Matematika 7. ročník ZŠ Percentá

Podrobnejšie

Snímek 1

Snímek 1 Digitálne mesto v cloude Ing. Ľuboš Petrík DATALAN - Riešenia pre samosprávu Najsilnejší tím na Slovensku s dlhoročnými skúsenosťami a špecializáciou pre potreby miest a obcí Akvizícia Euroaltis - pozícia

Podrobnejšie

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: 313000J874 Dátum aktualizácie: 25.10.2018 VEDUCON, s.r.o. Dizajn

Podrobnejšie

RÁMCOVÁ ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 Obchodného zákonníka a 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene

RÁMCOVÁ ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 Obchodného zákonníka a 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene RÁMCOVÁ ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 Obchodného zákonníka a 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

Podrobnejšie

Stepanek3D bannery

Stepanek3D bannery VŠETKO PRE 3D TLAC PRVÁ KONŠTRUKCNÁ ˇ KANCELÁRIA PRE 3D TLAC ˇ V BANSKEJ BYSTRICI MODELOVANIE VÝROBA PORADENSTVO KONTAKT +421 949 263 305 info@stepanek3d.sk 3D MODELOVANIE PRECO ˇ VYUZIT ˇ ˇ 3D MODELOVANIE

Podrobnejšie

Slide 1

Slide 1 Elektronizácia služieb bratislavskej samosprávy Operačný program Informatizácia spoločnosti a Operačný program Bratislavský kraj OPIS a OPBK sú komplementárnymi programami v zmysle vybudovania egovernmentu

Podrobnejšie

IBM Cesta za hodnotou Tvorba udržateľných a riadených informačných aktív nielen kvôli GDPR

IBM Cesta za hodnotou Tvorba udržateľných a riadených informačných aktív nielen kvôli GDPR Cesta za hodnotou Tvorba udržateľných a riadených informačných aktív nielen kvôli GDPR 1. Nariadenie GDPR je obchodná príležitosť Prijatím všeobecného nariadenia o ochrane údajov (ďalej aj GDPR ) a jeho

Podrobnejšie

Manuál pre nastavenie tlače z VRP elio m500 Elio m500 Manuál pre nastavenie tlače -1-

Manuál pre nastavenie tlače z VRP elio m500 Elio m500 Manuál pre nastavenie tlače -1- Elio m500 Manuál pre nastavenie tlače -1- Návod pre užívateľa 1. Vytvorenie účtu Google a stiahnutie potrebného softwaru 1. Aplikácie potrebné pre fungovanie VRP pokladnice sú predinštalované v zariadení.

Podrobnejšie

Layout 1

Layout 1 Náramok s alarmom Návod na použitie Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 96808HB441XVIII 2018-04 371 160 Vážení zákazníci! S vaším novým náramkom s alarmom môžete v prípade núdze alebo pri nebezpečenstve rýchlo

Podrobnejšie

Snímek 1

Snímek 1 Manažérstvo programu auditu Jozef Grauzeľ, MASM 30. marec 2011 ISO 19011-2011 1 Obsah Terminologické zmeny v ISO/DIS 19011 Porovnanie kap. Manažérstvo programu auditu pôvodnej a pripravovanej normy Uplatnenie

Podrobnejšie

1-kupna zmluva

1-kupna zmluva KÚPNA ZMLUVA č. 001/2016 uzavretá v súlade s 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb., Obchodný zákonník, v platnom znení (ďalej len Zmluva ) Čl. I Zmluvné strany perspettiva s.r.o. Adresa organizácie: Dunajská

Podrobnejšie

#project #process #change PRACUJTE FLEXIBILNE A INOVATÍVNE! AGILE MANAGEMENT

#project #process #change PRACUJTE FLEXIBILNE A INOVATÍVNE! AGILE MANAGEMENT #project #process #change PRACUJTE FLEXIBILNE A INOVATÍVNE! AGILE MANAGEMENT NIE JE TO TEN NAJSILNEJŠÍ, KTO PREŽIJE, ANI TEN NAJINTELIGENTNEJŠÍ, ALE TEN, KTO SA DOKÁŽE NAJLEPŠIE PRISPÔSOBIŤ. Charles Darwin

Podrobnejšie

Polyfunkčné centrum EUROVEA v Bratislave Projektový list č. 5 Silnoprúdová elektroinštalácia v súbore budov.

Polyfunkčné centrum EUROVEA v Bratislave Projektový list č. 5 Silnoprúdová elektroinštalácia v súbore budov. Polyfunkčné centrum EUROVEA v Bratislave Projektový list č. 5 Silnoprúdová elektroinštalácia v súbore budov. 838 000 V celom komplexe EUROVEA sme nainštalovali 838000 m silnoprúdových rozvodov, vysoko

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Špecialista riadenia kvality v hutníctve Kód kvalifikácie U2146013-00416 Úroveň SKKR 7 Sektorová rada Hutníctvo, zlievarenstvo a kováčstvo SK ISCO-08 2146013 / Špecialista riadenia

Podrobnejšie

Power to your next step Prehľad kancelárskych zariadení PIXMA you can

Power to your next step Prehľad kancelárskych zariadení PIXMA you can Power to your next step Prehľad kancelárskych zariadení PIXMA you can Canon PIXMA - tlačiarne pre váš podnik Tlačiarne Canon PIXMA ponúkajú komplexné a praktické riešenie. Majú štýlový dizajna celý rad

Podrobnejšie

ISO/IEC 17021:2006

ISO/IEC 17021:2006 Akreditácia orgánov certifikujúcich systémy manažérstva bezpečnosti potravín SPU Nitra 14.11.2012 Gabriela Kopínová Mária Mészarošová SNAS Bratislava Výroba potravín Na počiatku bolo... Evalvácia (Medzinárodne

Podrobnejšie