Kalendáre Diáre 2020

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Kalendáre Diáre 2020"

Prepis

1 Kalendáre Diáre 2020

2 Novinky AUTá LEGENDY 460 x x 40 NK-13 TROJMESAČNÝ NK-05 3-špirálový KALENDÁR Krajina 300 x x 40 3 x Papier, 3 x 12 listov 10 ks 3,69 Veľmi praktický nástenný 3-špirálový kalendár, ktorý možno skladať na menší formát. Posuvné okienko uľahčí orientáciu v mesiaci. Ponúka kalendárium so slovenskými a českými menami a sviatkami v okolitých krajinách EÚ. Obľúbený je aj u organizácií a sločností kvôli možnosti užitia vlastnej grafiky namiesto obrázku, či tlače dložky. Kto miluje staré autá si naozaj príde na svoje. Mesačný nástenný kalendár obsahuje legendárne autá, ktoré neupadli do zabudnutia, ale ich hodnota naopak rokmi stúpa. 4,38 Biely vaše logo 300 x 160 mm plánovací kalendár maxi SK-15 RECEPTY STAREJ MAMY SK x x 45 Papier, 32 strán 1,89 1,64 Plnofarebná obálka a zväčšený formát sú benefity nového stolového plánovacieho kalendára, ktorý obsahovo plne zodvedá nášmu PRACOVNÉMU kalendáru. Obsahuje dostatočný na známky, týždňové stĺpcové kalendárium s hodinovým delením až do 20-tej hodiny, daňové primienky, fond pracovného času, mesačné kalendária, fázy Mesiaca, východy a západy Slnka, štátne sviatky susediacich krajín EÚ, školské prázdniny, znamenia zverokruhu, slovenské a české mená (plus netradičné mená). Kto robí najlepšie pečené buchty? No predsa stará mama. Stolový dvojtýždňový kalendár prináša NAJ recepty našich starých mám, ako lokše, fánky, veľkonočný baránok, pagáče, moravské koláče, šúľance a ďalšie. Okrem receptov kalendár núka slovenské a české mená, štátne sviatky susediacich krajín EÚ, školské prázdniny a východy a západy Slnka.

3 Diáre manager diár denný D x 204 (A5) tvrdá šitá väzba v8, razba roku, 336 strán možnosť dotlače loga na obale 3,98 10 ks N OVI N Bordový A K! Čierny Tmavosivý Tmavomodrý Modrý Hnedý Zelený Denný diár v pestrej farebnej škále s bohatým obsahom. Kvalitný diár s hodinovým delením obsahuje slovenské a české kalendárium, anglický preklad mesiacov a dní, informácie o štátnych sviatkoch susediacich krajín EÚ, prehľadný a plánovací kalendár, školské prázdniny, prehľad dôležitých inštitúcií, adresár. Ponúka dostatočný pre písanie známok a primienok. TOP manager DIáR TýžDENNý Sivý DIÁR EXKLUSIV Tmavomodrý ťah so štruktúrou kože s molitanovou výplňou 5,38 minidiár Týždenný D-02 D-03 : 165 x 245 mm (B5) tvrdá šitá väzba v8, 128 strán Čierny razba roku, Možnosť Dotlače loga na obale Bronzový 1,28 10 ks Antracitový Strieborný Bordový Koňakový : 90 x 160 mm PVC obal v1, 72 strán možnosť dotlače loga na obale Béžový 4,38 Sivohnedý ťah so štruktúrou kože s molitanovou výplňou Vreckový, či kabelkový diár s prehľadným týždňom na každej strane. V mini diári nájdete napr. pre písanie známok a primienok, adresár, slovenské aj české mená, informácie o štátnych sviatkoch susediacich krajín EÚ. Modrý A K N OVI N Tmavomodrý DIÁR EXKLUSIV! minidiár mesačný D-04 K N OVI N! A : 78 x 150 mm 5,98 Modrý Týždenný diár s hodinovým delením obsahuje slovenské a české kalendárium, anglický preklad mesiacov a dní, informácie o štátnych sviatkoch susediacich krajín EÚ, prehľadný a plánovací kalendár, školské prázdniny, prehľad dôležitých inštitúcií, adresár. Ponúka dostatočný pre písanie známok a primienok. Čierny so štruktúrou 0,82 PVC obal v1, 40 strán možnosť dotlače loga na modrom obale Kabelkový diár s prehľadným mesiacom na dvojstrane. V mini diári nájdete aj pre písanie známok a primienok, adresár. Obsahuje slovenské mená a fázy mesiaca.

4 Nástenné kalendáre slovensko NK-01 tatry NK x x x x 40 2,99 3,02 Elegantný nástenný kalendár približuje krásu a jedinečnosť slovenskej krajiny. Kalendár s mesačným kalendáriom so slovenskými, českými menami a prehľadným kalendáriom predchádzajúceho a nasledujúceho mesiaca. Krása našich veľhôr je zachytená v tatranských impresiách. Odhaľte všetky doteraz neznané doby majestátnych Tatier v mesačnom nástennom kalendári so slovenskými a českými menami a štátnymi sviatkami oboch krajín. folklór NK-11 ľovník NK x x x x 40 4,52 3,02 Kto miluje tradičnú slovenskú kultúru a folklór, určite siahne nástennom kalendári Slovenský folklór. Nájdete v ňom krásu slovenských krojov v sjení s krásou slovenských žien. Kalendárium je doplnené o ľudové zvyky a pranostiky a o termíny najvýznamnejších folklórnych festivalov. Mesačný kalendár, ktorý očarí každého milovníka prírody. Fascinujúce zábery voľne žijúcich zvierat s drobnými informáciami o dobe lovu, fázami Mesiaca, východmi a západmi Slnka. Obsahuje slovenské a české mená a štátne sviatky.

5 svet a jeho zákutia NK-07 zvieratká NK x x x x 40 matný laminát, 2,79 3,29 Vycestujte s nami a objavte krásne zákutia v rôznych častiach Európy. Prečítajte si krátku zaujímavosť o zobrazenej časti sveta. Mesačný nástenný kalendár obsahuje slovenské a české mená a štátne sviatky. Svet by bol bez nich nesmierne nudný. Rozmanitosť vo svete zvierat (druhová, tvarová aj farebná) je témou nástenného kalendára Zvieratká. Ideálny kalendár do detskej izby. Mesačný nástenný kalendár núka aj slovenské a české mená a štátne sviatky. ženy NK-04 kvety NK x x x x 40 3,64 2,79 Krása ženy zobrazená vo veľmi vkusnom glamour prevedení. Zvodné krivky slovenských a českých žien tešia nejedno mužské oko. Atraktívny kalendár s mesačným kalendáriom. Očarujúci nástenný kalendár, ktorý hladí dušu krásnou kvetinou a osloví srdce zrnkom múdrosti. Obsahuje mesačné kalendárium so slovenskými a českými menami a štátnymi sviatkami.

6 gazdinka NK-08 katolícky kalendár NK x 150 bez MOŽNOSTI tlače DIERKA NA ZAVESENIE 64 STRáN 165 x 235 bez MOŽNOSTI tlače DIERKA NA ZAVESENIE 28 STRáN 1,18 1,58 Milujete tradičnú slovenskú kuchyňu, ale radi vyskúšate aj niečo nové? Inšpirujte sa nástenným dvojtýždňovým kalendárom s obrázkami a receptami jedál a praktickými radami do kuchyne. Obsahuje slovenské a české kalendárium a fázy Mesiaca. Nástenný mesačný kalendár s náboženskou tematikou a vzácnymi maľbami z rôznych chrámov a kostolov. Obsahuje pisy diel, bohaté cirkevné a svetské kalendárium. trojmesačný kalendár NK-05 rodinný kalendár NK x 465 Papier, 12 listov 115 x x 40 HORY 2,44 MORE lúka LASH (vrchná časť) 300 x 160 mm Ponúkame možnosť vlastnej grafiky namiesto obrázku. 2,18 Prehľadný dvanásťlistový trojmesačný nástenný kalendár, s suvným okienkom pre lepšiu orientáciu v mesiaci, je veľmi pulárny a žiadaný kalendár. Ponúka kalendárium so slovenskými a českými menami. Je vhodný aj pre organizácie a sločnosti vďaka možnosti umiestnenia vlastnej grafiky namiesto obrázku. Rodinný kalendár pre zábudlivcov s primienkami najvýznamnejších sviatkov týkajúcich sa rodiny. Prehľadné mesačné kalendárium s českými a slovenskými menami, štátnymi sviatkami aj v okolitých krajinách, s prehľadom školských prázdnin, znameniami zverokruhu a fázami mesiaca doplnené o na známky.

7 Stolové kalendáre slovensko SK-01 vysoké tatry SK-02 1,56 1,56 Sznajte krásy Slovenska prostredníctvom stolového kalendára Slovensko. Týždňový kalendár s hodinovým delením, daňovými primienkami, mesačnými kalendáriami, fázami Mesiaca, východmi, západmi Slnka, štátnymi sviatkami susediacich krajín EÚ, školskými prázdninami, slovenskými a českými menami (plus netradičné mená). Tatranské štíty, príroda a ľudia, zachytené v stolovom týždňovom kalendári s riadkovým delením, daňovými primienkami, mesačnými kalendáriami, fázami Mesiaca, východmi a západmi Slnka, štátnymi sviatkami susediacich krajín EÚ, školskými prázdninami, slovenskými a českými menami (plus netradičné mená). ľovník SK-03 autá SK-04 1,94 1,74 Stolový týždňový kalendár Poľovník s originálnymi fotografiami divých zvierat, s informáciami o ich spôsobe života, doplnený piktogramami o love. S prehľadným mesačným kalendáriom, hodinovým delením, fázami Mesiaca, východmi, západmi Slnka i Mesiaca, slovenskými, českými menami (plus netradičné mená). Obľúbený titul v mierne obmenenej dobe. Kalendár prináša chronologicky zoradené modely áut od ich čiatkov až dnešnú modernú dobu slu s krátkou zaujímavosťou o zobrazenom aute. Stolový kalendár s riadkovým kalendáriom obsahuje aj slovenské a české mená (plus netradičné mená), fázy Mesiaca, východy a západy Slnka, mesačné kalendáriá a štátne sviatky susediacich krajín EÚ.

8 kuchárka SK-05 koláčiky SK strán 1,56 1,24 Skvelou inšpiráciou na prípravu chutných, nenáročných jedál je kalendár Dobrú chuť - Kuchárka. Stolový týždňový kalendár s obrázkami a receptami jedál, doplnený o fázy Mesiaca, východy, západy Slnka, s mesačnými kalendáriami, slovenskými, českými menami (plus netradičné mená). Prajeme Dobrú chuť! Za každým dobrým obedom by mal nasledovať dezert, hovoria naše staré mamy. Výber najlepších a nenáročných sladkých i slaných koláčikov vám núka dvojtýždňový stolový kalendár s receptami, informáciami pre alergikov, východmi a západmi Slnka, slovenskými a českými menami (plus netradičné mená). lunárny kalendár SK-07 rybársky kalendár SK x x strán 32 strán 2,39 2,38 Lunárny kalendár je tým najlepším mocníkom a radcom, kedy a ako sa starať o svoje zdravie, domácnosť či záhradu. Naučí vás, ako využívať silu Mesiaca vo svoj prospech. Týždňový kalendár obsahuje východy a západy Slnka a Mesiaca, znamenia zverokruhu a slovenské kalendárium. Praktický rybársky stolový kalendár s aktivitou rýb na celý rok, so zákonnými lovnými mierami rýb a časom individuálnej ochrany. Obsahuje prehľad celoročne chránených rýb a denný čas lovu rýb dľa tyv vôd. 28 reálnych fotografií úlovkov z našich revírov, bez reklám.

9 motivačný kalendár SK strán 2,38 Motivačný kalendár je pre všetkých, ktorí sa radi zamyslia a smalia v tomto unáhľanom svete. Dvojtýždňový stolový kalendár s citátmi, s českými a slovenskými menami, štátnymi sviatkami aj v okolitých krajinách, východmi a západmi Slnka, znameniami zverokruhu, fázami mesiaca a školskými prázdninami. katolícky kalendár 220 x x 35 SK strán huby SK strán 2,36 1,34 Stolový dvojtýždňový kalendár s náboženskou tematikou zachytenou na krásnych maľbách, mozaikách a freskách, od slávnych i neznámych autorov, s pisom zobrazenia. Obsahuje bohaté cirkevné a svetské kalendárium. Úžasný hubársky stolový kalendár vám predstaví krásne hubárske úlovky zo slovenských lesov a lúk aj s názvom huby, piktogramom jedlá, nejedlá, jedovatá huba a časom výskytu. Nájdete v ňom informácie o východe, západe Slnka a slovenské a české mená. benefity stolových kalendárov Priestor Možnosť vlastnej titulnej strany Vylepšená grafika Prehľadné slovenské a České kalendárium Hodinové členenie kalendária Prehľad štátnych sviatkov Netradičné mená Daňové primienky Sviatky v okolitých krajinách školské prázdniny Fázy Mesiaca, Východy a západy Slnka a Mesiaca

10 Pracovné kalendáre pracovný kalendár veľký SK-08 papier, 1,36 Najpredávanejší stolový kalendár, veľmi prehľadný, vhodný pre aktívnych ľudí. Obsahuje dostatočný na známky a všetky trebné informácie pre každý pracovný deň. Týždňový stĺpcový kalendár s hodinovým delením, daňovými primienkami, mesačnými kalendáriami, fázami Mesiaca, východmi, západmi Slnka, štátnymi sviatkami susediacich krajín EÚ, školskými prázdninami, znameniami zverokruhu, slovenskými, českými menami (plus netradičné mená). pracovný kalendár malý SK-09 mini kalendár SK x x 35 papier, 75 x x 20 papier, 50 ks 1,28 0,82 Variant pracovného kalendára s riadkovým kalendáriom. Obsah je identický s veľkým pracovným kalendárom, vrátane daňových primienok s prehľadnými mesačnými kalendáriami, fázami Mesiaca, východmi a západmi Slnka, štátnymi sviatkami susediacich krajín EÚ, školskými prázdninami, znameniami zverokruhu, slovenskými, českými menami (plus netradičné mená). Mini variant pracovného kalendára pre minimalistov. Šikovný a praktický týždňový kalendár malých rozmerov, ale bohatý obsahom, vrátane východov a západov Slnka, fáz Mesiaca a slovenského kalendária.

11 Ostatné stolová dložka bez kalendária PP-01 s kalendáriom PP x x 55 3,99 lepená väzba, Papier, 25 trhacích listov 10 ks Stolová pracovná dložka s týždenným plánovaním v prevedení s kalendáriom na celý rok, alebo univerzálna na akýkoľvek rok bez kalendária. Praktická môcka, ktorá chráni váš stôl a zároveň nahrádza kalendár, či skytuje na známky. dložka d myš - myšpad PP x 210 bez MOŽNOSTI tlače lepená väzba, Papier, 52 trhacích listov 10 ks 1,64 Veľmi obľúbená a účelná pracovná môcka dložka d myš a zároveň známkový blok s možnosťou týždňového plánovania. pf zimná krajina PF-02 pf vianočná guľa PF-01 0,54 : 105 x 148 mm jednolistová hľadnica so štvorjazyčným prianím (SK, EN, FR, D) bez štovej obálky 25 ks : 210 x 100 mm v rozloženom stave: 210 x 200 mm bez štovej obálky dvojlistová hľadnica s dvojjazyčným prianím (SK, EN) 25 ks 0,26 pf vianočné svetlo PF-03 pf biele vianoce PF-05 : 105 x 148 mm jednolistová hľadnica so slovenským prianím bez štovej obálky 25 ks : 148 x 105 mm dvojlistová hľadnica v rozloženom stave: 148 x 210 mm so slovenským prianím bez štovej obálky 25 ks pf vianočný strom PF-04 0,54 pf vianočné medovníky PF-06 0,26 : 105 x 148 mm v rozloženom stave: 210 x 148 mm dvojlistová hľadnica so štvorjazyčným prianím (SK, EN, FR, D) bez štovej obálky 25 ks 0,54 : 148 x 105 mm jednolistová hľadnica bez textu bez štovej obálky 25 ks 0,26

12 Vyrobené na Slovensku

Web verzia_ecp

Web verzia_ecp Zážitok na mieru Dokonalý zážitok pre každého Unikátny priestor v srdci Bratislavy. Historická budova Mozartovho domu na Ventúrskej ulici v sebe ukrýva nielen FACH Bistro a Juice shop, ale tiež miesta

Podrobnejšie

Web

Web Zážitok na mieru FACH Event lookbook Dokonalý zážitok pre každého Unikátny priestor v srdci Bratislavy. Historická budova Mozartovho domu na Ventúrskej ulici v sebe ukrýva nielen FACH Bistro a Juice shop,

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint PEREX media kit 2019 Naše portfólio O nás denník Pravda Pravda magazín Varecha Dobré zdravie Užitočná Pravda iné tematické prílohy... knižné publikácie Daňové zákony Recepty z Varecha.sk Pravda.sk spravodajstvo

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint media kit 2019 Naše portfólio O nás denník Pravda Pravda magazín Varecha Dobré zdravie Užitočná Pravda iné tematické prílohy... knižné publikácie Daňové zákony Recepty z Varecha.sk Pravda.sk spravodajstvo

Podrobnejšie

vizualna_identita_au_manual_final.indd

vizualna_identita_au_manual_final.indd Jednotný vizuálny štýl obálky knižných dokumentov 2017 Tento manuál opisuje pravidlá používania jednotného vizuálneho štýlu na obálkach publikácií, monografií, knižných dokumentoch a štúdijných materiáloch

Podrobnejšie

design-manual-umb-2015 copy

design-manual-umb-2015 copy DIZAJN MANUÁL UNIVERZITY 2015 obsah 003 / logotyp a písmo 016 / komunikačné tlačoviny 021 / propagačné predmety 027 / elektronické aplikácie 032 / ostatné aplikácie DIZAJN MANUÁL UNIVERZITY logotyp a písmo

Podrobnejšie

Medvešský fotomaratón októbra 2014 V tomto období je jeseň na Medveši najkrajšia Zveční ju viac ako sto fotografov O niekoľko rokov toto môže b

Medvešský fotomaratón októbra 2014 V tomto období je jeseň na Medveši najkrajšia Zveční ju viac ako sto fotografov O niekoľko rokov toto môže b 11-12. októbra 2014 V tomto období je jeseň na Medveši najkrajšia Zveční ju viac ako sto fotografov O niekoľko rokov toto môže byť najväčšou outdoorovou fotografickou udalosťou nášho regiónu Nenechajte

Podrobnejšie

zmluva KM 2012

zmluva KM 2012 Rámcová dohoda na dodanie tovaru (ďalej len zmluva) ČL. I. Zmluvné strany Predávajúci: KM Office, spol. s.r.o. Dvorčianska 72 V zastúpení: Katarína Miháľová IČO: 44084358 DIČ: 2022565006 IČ DPH: SK 2022565006

Podrobnejšie

SK PERgoly chráni vaše súkromie.

SK PERgoly chráni vaše súkromie. SK PERgoly chráni vaše súkromie. PERGOLY LUKA, MIRA Samonosná pergola MIRA 4 alebo pergola MIRA 2 s rafinovaným a inovatívnym dizajnom. Strecha z hliníkových lamiel, ktoré možno orientovať od 0 do 140

Podrobnejšie

aitec offline k Vlastivede pre tretiakov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Vlastiveda pre tretiakov,

aitec offline k Vlastivede pre tretiakov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Vlastiveda pre tretiakov, aitec offline k Vlastivede pre tretiakov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Vlastiveda pre tretiakov, pracovná učebnica Metodické komentáre k Vlastivede

Podrobnejšie

Titulná strana Arial 30 bodov

Titulná strana Arial 30 bodov CRH LOGOMANUÁL Základné pravidlá 1 1. 9. 2015 CRH (Slovensko) a.s. Úvod Tento dokument slúži ako stručný sprievodca štýlom spoločnosti. Obsahuje základné princípy používania loga, písma a farieb. 2 1.

Podrobnejšie

Microsoft Word - Výzva kancelarske potreby.doc

Microsoft Word - Výzva kancelarske potreby.doc MINISTERSTVO OBRANY SR Vojenský útvar 4650 - Výtlačok č.: K č.p.:prpv-241-4/2011 Počet listov: 3 Prílohy: 1/1 Výzva na predloženie cenovej ponuky zákazky s nízkou hodnotou podľa 102 ods. 2 zákona č. 25/2006

Podrobnejšie

Digitálne technológie v každodennom živote 3. ročník akademický rok 2019/2020 Harmonogram prednášok

Digitálne technológie v každodennom živote 3. ročník akademický rok 2019/2020 Harmonogram prednášok Digitálne technológie v každodennom živote 3. ročník akademický rok 2019/2020 Harmonogram prednášok Zimný semester akademického roka 2019/2020 13.09.2019 o 9:00 1. Modul Grafika a Textový editor Obrázky:

Podrobnejšie

manual.indd

manual.indd 1. Všeobecné usmernenia 3 2. Základná definícia loga 4 3. Farebná dispozícia loga 5 4. Ochranná zóna loga 10 5. Minimálna veľkosť loga 11 6. Zakázané varianty loga 12 7. Úrovne používania vizuálu KOŠICE

Podrobnejšie

Novinky programu MSklad

Novinky programu MSklad Novinky v programe MSklad 1.51 Poznámka v receptúre V receptúre je možné po novom pripísať ku každej položke poznámku, ktorá sa potom zobrazí pri tlači delenej žiadanky a voliteľne tiež pri tlači komplexnej

Podrobnejšie

Regionálne printové periodikum - dvojtýždenník, distribuovaný v náklade ks do domácností v Mestskej časti Bratislava-Petržalka. Prinášame aktuá

Regionálne printové periodikum - dvojtýždenník, distribuovaný v náklade ks do domácností v Mestskej časti Bratislava-Petržalka. Prinášame aktuá Regionálne printové periodikum - dvojtýždenník, distribuovaný v náklade 40 800 ks do domácností v Mestskej časti Bratislava-Petržalka. Prinášame aktuálne témy, spravodajstvo a zameriavame sa na problémy,

Podrobnejšie

untitled

untitled e-novinky z Hranipexu 11 november 2009 V Sučanoch 11. decembra 2009 Vážení a milí obchodní priatelia, Pomaly sa blíži koniec ďalšieho roku. Vianoce na nás útočia už niekoľko mesiacov. Takže to, že budú

Podrobnejšie

BRADSTONE OLD TOWN Atmosféra a vyžarovanie. Systémové riešenie Bradstone Old Town prináša južanské slnko do Vášho domova. Profilovanie, nepravidelné h

BRADSTONE OLD TOWN Atmosféra a vyžarovanie. Systémové riešenie Bradstone Old Town prináša južanské slnko do Vášho domova. Profilovanie, nepravidelné h BRADSTONE OLD TOWN Atmosféra a vyžarovanie. Systémové riešenie Bradstone Old Town prináša južanské slnko do Vášho domova. Profilovanie, nepravidelné hrany a teplé farebné odtiene podporujú tento prirodzený

Podrobnejšie

MO_ANJ_B1

MO_ANJ_B1 SPOJENÁ ŠKOLA TVRDOŠÍN Maturitné okruhy anglický jazyk úroveň B1 školský rok 2018/2019 1. Rodina a spoločnosť a) životopis (osobné údaje: meno, bydlisko, dátum a miesto narodenia, rodinný stav, významné

Podrobnejšie

FINAL

FINAL Súkromná stredná umelecká škola dizajnu Samova 14, Nitra Informačný systém pre Nitra arénu Praktická časť odbornej zložky maturitnej skúšky Kristína Prievalská grafický dizajn (8296 6) Nitra 2019 ÚVOD

Podrobnejšie

OPTIGRILL+ XL GC722D34 Elektrický gril Tefal Optigrill+ GC722D34 GC722D34 Vždy perfektný výsledok grilovania od krvavého až po dobre prepečený

OPTIGRILL+ XL GC722D34 Elektrický gril Tefal Optigrill+ GC722D34 GC722D34 Vždy perfektný výsledok grilovania od krvavého až po dobre prepečený OPTIGRILL+ XL GC722D34 Elektrický gril Tefal Optigrill+ GC722D34 GC722D34 Vždy perfektný výsledok grilovania od krvavého až po dobre prepečený Vždy perfektný výsledok grilovania od krvavého po dobre prepečený

Podrobnejšie

Kreatívna kampaň pre

Kreatívna kampaň  pre Kreatívna kampaň pre NETFLIX Lucia Peterková Claim Presne to, čo potrebuješ. Každý človek je jedinečný a každý má rád niečo iné. Je ťažké vyhovieť každému, avšak Netflix to dokáže. Je jedno či máte radi

Podrobnejšie

Odkvapový systém Titánzinkový KRYTINY Medený ODKVAPY FASÁDA Hliníkový PLECHY PARAPETY POLYKARBONÁTY Y Cenník platný od

Odkvapový systém Titánzinkový KRYTINY Medený ODKVAPY FASÁDA Hliníkový PLECHY PARAPETY POLYKARBONÁTY Y Cenník platný od Odkvapový systém Titánzinkový KRYTINY Medený ODKVAPY FASÁDA Hliníkový PLECHY PARAPETY POLYKARBONÁTY Y Cenník platný od 01.05.2019 Medený odkvapový systém Názov produktu MJ Cena bez DPH [ ] Cena s DPH [

Podrobnejšie

Vianoce sú predo dvermi Pro Solutions 2017 PRACOVNÝ ZOŠIT PRE DETI PREDŠKOLSKÉHO VEKU VIANOCE SÚ PREDO DVERMI

Vianoce sú predo dvermi Pro Solutions 2017 PRACOVNÝ ZOŠIT PRE DETI PREDŠKOLSKÉHO VEKU VIANOCE SÚ PREDO DVERMI PRACOVNÝ ZOŠIT PRE DETI PREDŠKOLSKÉHO VEKU VIANOCE SÚ PREDO DVERMI Čo nájdeš v pracovnom zošite? Vianočné cestičky Ceruzkou obkreslíš po línii vianočné cestičky. Vianočné obrázky Spočítaš všetky vianočné

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint DEŇ DRUHÝ ZELENINA, OVOCIE, ORECHY Z NAŠICH SADOV AKTIVITY V školskej jedálni Prieskum Zdravá desiata V školskej záhrade V úžitkovej záhrade Čo sme sa naučili Otvorená hodina Zelenina a ovocie sú hlavné

Podrobnejšie

* Ceny za náter uvedené v tomto katalógu sa vzťahujú na náter farbou podľa vášho výberu s výnimkou bielej. Ak máte záujem o domček bielej farby, pripr

* Ceny za náter uvedené v tomto katalógu sa vzťahujú na náter farbou podľa vášho výberu s výnimkou bielej. Ak máte záujem o domček bielej farby, pripr * Ceny za náter uvedené v tomto katalógu sa vzťahujú na náter farbou podľa vášho výberu s výnimkou bielej. Ak máte záujem o domček bielej farby, pripravíme vám špeciálnu cenovú ponuku. 34 mm 2 310,00 Montáž

Podrobnejšie

untitled

untitled Názov školy:...... Typ školy:... Vyučovací jazyk:... TRIEDNA KNIHA pre primárne vzdelávanie Trieda: Školský rok:....../... Začiatok školského roka dňa: Koniec prvého polroka dňa: Koniec druhého polroka

Podrobnejšie

VITRÍNY VITRÍNY 435 UVEDENÉ CENY SÚ BEZ DPH

VITRÍNY VITRÍNY 435 UVEDENÉ CENY SÚ BEZ DPH 435 UVEDENÉ CENY SÚ BEZ DPH s LED osvetlením 3 prevedenia: biely, čierny alebo strieborný plast vzadu s posuvnými dverami 2 rošty objem: 100 l cirkulačné chladenie: +2 C ~ +10 C manuálny termostat UNIVERZÁLNA

Podrobnejšie

Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče

Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče www.tork.sk Kompletný Tork systém T6 Kompaktné kotúče toaletného

Podrobnejšie

Svetlo vás privíta pri každom návrate domov

Svetlo vás privíta pri každom návrate domov PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Cottage čierna LED Svetlo vás privíta pri každom návrate domov Vynovený dizajn plynovej lampy tohto nástenného svietidla LED mygarden Cottage značky Philips v čiernej

Podrobnejšie

SADZOBNÍK PRODUKTOV A SLUŽIEB ÚNMS SR PLATNÝ OD Bratislava, máj

SADZOBNÍK PRODUKTOV A SLUŽIEB ÚNMS SR PLATNÝ OD Bratislava, máj SADZOBNÍK PRODUKTOV A SLUŽIEB ÚNMS SR PLATNÝ OD 1. 4. 2014 Bratislava, máj 2014 1 OBSAH A. PRODUKTY... 3 POLOŽKA 1 - Normy STN... 3 Základný sadzobník noriem... 3 Sadzobník elektronických verzií noriem...

Podrobnejšie

zmluva o dielo č. 2_ grafika + tlač

zmluva o dielo č. 2_ grafika + tlač Zmluva o dielo č. 2/2014 uzatvorená podľa 536 a nasled. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. na výrobu propagačných materiálov uzatvorená medzi týmito zmluvnými stranami OBJEDNÁVATEĽ: Kopaničiarsky región

Podrobnejšie

DIZAJN MANUÁL

DIZAJN MANUÁL DIZAJN MANUÁL IFNE je prevádzkovateľom graficky orientovaného sieťového riešenia MaxiTicket na predaj vstupeniek a správu štadiónov, kultúrnych centier alebo podujatí na Slovensku a v krajinách Európy

Podrobnejšie

FINANČNÉ RIADITEĽSTVO SLOVENSKEJ REPUBLIKY INTERNÝ RIADIACI AKT č. 83/2012/ Znak finančnej správy a Slávnostný znak finančnej správy Vypracoval

FINANČNÉ RIADITEĽSTVO SLOVENSKEJ REPUBLIKY INTERNÝ RIADIACI AKT č. 83/2012/ Znak finančnej správy a Slávnostný znak finančnej správy Vypracoval FINANČNÉ RIADITEĽSTVO SLOVENSKEJ REPUBLIKY INTERNÝ RIADIACI AKT č. 83/2012/1000100 Znak finančnej správy a Slávnostný znak finančnej správy Vypracoval: Kancelária prezidenta FS Účinné od do: od 22. marca

Podrobnejšie

BIBLIOTHEK ALS LERNORT IN (NAME DES ORTES) Ort, Datum

BIBLIOTHEK ALS LERNORT IN (NAME DES ORTES)  Ort, Datum Seite 1 KNIŽNICA AKO ORIGINÁLNY COWORKINGOVÝ PRIESTOR COWORKING Seite 2 co-, -working: pracovať spolu, v komunite práca vo väčších, otvorených priestoroch každý pracuje nezávisle od seba, pre rôzne firmy

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint Spojená škola internátna, Mičurova 364/1 Bytča Jesenné dekorácie z prírodnín námety a postupy pracovno-technickej činnosti Školský internát II. oddelenie Vychovávateľka: Mária Chvíľová Charakteristika

Podrobnejšie

Kto iný, ak nie ten, kto časť svojho života 33 rokov strávil v kuchyni, by nám vedel rozprávať o gastronomických tradíciách v našom regióne. Pre objas

Kto iný, ak nie ten, kto časť svojho života 33 rokov strávil v kuchyni, by nám vedel rozprávať o gastronomických tradíciách v našom regióne. Pre objas Kto iný, ak nie ten, kto časť svojho života 33 rokov strávil v kuchyni, by nám vedel rozprávať o gastronomických tradíciách v našom regióne. Pre objasnenie a vtiahnutie do sveta varešiek sme si pozvali

Podrobnejšie

10 tipov pre tvoj forex úspech

10 tipov pre tvoj forex úspech 5 konkrétnych spôsobov, ako zarobiť 1 milión EUR Redakcia Svet bohatých Ak má človek zdravé ruky a trocha rozumu, dá sa dosiahnuť čokoľvek. Po svete dnes behá viacero ľudí, ktorí vďaka kreativite a vytrvalosti

Podrobnejšie

D O L N O K U B Í N S K Y R Y B Á R

D  O  L  N  O  K  U  B  Í  N  S  K  Y      R  Y  B  Á  R D O L N O K U B Í N S K Y R Y B Á R Občasník MO SRZ Dolný Kubín Číslo 2/2014 Všetkým priateľom rybárskeho športu príjemné a šťastné prežitie Vianočných sviatkov, veľa šťastia, spokojnosti a dobrej pohody

Podrobnejšie

Microsoft Word - zapis-predmetov-AiS

Microsoft Word - zapis-predmetov-AiS Zápis predmetov do AiS na aktuálny akademický rok Pred zápisom predmetov Vám odporúčame pozorne si prečítať študijný plán pre Váš študijný program. Môžete si ho zobraziť v AiSe kliknutím na "Študijné programy"

Podrobnejšie

RÁMCOVÁ ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 Obchodného zákonníka a 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene

RÁMCOVÁ ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 Obchodného zákonníka a 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene RÁMCOVÁ ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 Obchodného zákonníka a 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

Podrobnejšie

Rybárstvo prednáška 9

Rybárstvo prednáška 9 Rybárstvo prednáška 9 Športový lov rýb a legislatíva súvisiace právne normy oprávnenie na lov rýb spôsoby lovu rýb ochrana rýb ochrana rybárstva Slovenský rybársky zväz Právne normy upravujúce podmienky

Podrobnejšie

Zvýšenie kvality......

Zvýšenie kvality...... Testovanie 9-16 Výsledky celoslovenského testovania žiakov 9. ročníka ZŠ 15/16 Testovanie 9-16 Riadny termín 6. apríl 16 Náhradný termín 19. apríl 16 Administrované testy Test z matematiky Test zo slovenského

Podrobnejšie

zvesti-apríl2015

zvesti-apríl2015 Bojnické zvesti ročník 41 Apríl Apríl 2015 2015 PRÍHOVOR PRIMÁTORA Vážení spoluobčania, v dnešnej uponáhľanej dobe si už ani neuvedomujeme, ako čas ubieha neúprosne rýchlo. Nestačíme vnímať ako sa nám

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

Verejná súťaž

Verejná súťaž NAFTA a. s., Votrubova 1, 829 01 Bratislava Výberové konanie na poskytnutie služieb v zmysle interných smerníc spoločnosti NAFTA a.s. ZADÁVACIE PODKLADY Predmet výberového konania: Zabezpečenie printových

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

Plán hospodárskeho a sociálneho rozvoja obce Zákamenné úvod Štruktúra dokumentu Plánu hospodárskeho a sociálneho rozvoja obce, bola prispôsobovaná pot

Plán hospodárskeho a sociálneho rozvoja obce Zákamenné úvod Štruktúra dokumentu Plánu hospodárskeho a sociálneho rozvoja obce, bola prispôsobovaná pot úvod Štruktúra dokumentu Plánu hospodárskeho a sociálneho rozvoja obce, bola prispôsobovaná potrebám obecnej samosprávy v zmysle funkčnej využiteľnosti a prehľadnosti, jednotlivé časti zo sebou logicky

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint ÚVOD REGIÓN Geografická poloha regiónu, ľudové tradície a remeslá, krása priľahlej prírody, drevené chrámy zapísané ako svetové dedičstvo UNESCO a história bojov z 2. svetovej vojny robia toto mystické

Podrobnejšie

Vyúčtovanie grantu

Vyúčtovanie grantu PRÍRUČKA PRE ŽIADATEĽA I. Základná charakteristika 1. Grantový program Naštartujme s Partnerstvom Muránska planina Čierny Hron (ďalej Naštartujme s Partnerstvom MP - ČH) poskytuje jednorazový, nenávratný

Podrobnejšie

ZMYSLY ZRAK HRA S FARBAMI pre deti vo veku od 3 do 10 rokov dúha Videli ste už niekedy DÚHU? Je krásna, že?

ZMYSLY ZRAK HRA S FARBAMI pre deti vo veku od 3 do 10 rokov dúha Videli ste už niekedy DÚHU? Je krásna, že? HRA S FARBAMI pre deti vo veku od 3 do 10 rokov dúha Videli ste už niekedy DÚHU? Je krásna, že? Ako vlastne vzniká dúha? Niekedy svieti slnko a zároveň padá dážď alebo slnko začne svietiť v rovnakom okamihu,

Podrobnejšie

ALBATROS_MEDIA

ALBATROS_MEDIA I. Hovorí sa, že svet je dnes menší. A to preto, že sa veľmi rýchlo dostaneme hoci aj na druhý koniec sveta. Kedysi sme museli do Ameriky cestovať celé mesiace, a teraz tam preletíme za jeden deň. Podobne

Podrobnejšie

test z informatiky - hardvér Test vytvoril Stanislav Horváth Vstupno - výstupné zariadenia Otázka č.1: Aké zariadenie je na obrázku? (1 bod) a) vstupn

test z informatiky - hardvér Test vytvoril Stanislav Horváth Vstupno - výstupné zariadenia Otázka č.1: Aké zariadenie je na obrázku? (1 bod) a) vstupn test z informatiky - hardvér Test vytvoril Stanislav Horváth Vstupno - výstupné zariadenia Otázka č.1: Aké zariadenie je na obrázku? a) vstupno - výstupné b) vstupné c) výstupné Otázka č.2: Aké zariadenie

Podrobnejšie

MESTSKÉ ZASTUPITEĽSTVO MESTA TRNAVA VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE č. 485 o niektorých podmienkach držania psov v meste Trnava Mestské zastupiteľstvo na

MESTSKÉ ZASTUPITEĽSTVO MESTA TRNAVA VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE č. 485 o niektorých podmienkach držania psov v meste Trnava Mestské zastupiteľstvo na MESTSKÉ ZASTUPITEĽSTVO MESTA TRNAVA VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE č. 485 o niektorých podmienkach držania psov v meste Trnava Mestské zastupiteľstvo na základe samostatnej pôsobnosti podľa článku 71 Ústavy

Podrobnejšie

aitec offline k Prvouke pre druhákov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Prvouka pre druhákov, pracovná

aitec offline k Prvouke pre druhákov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Prvouka pre druhákov, pracovná aitec offline k Prvouke pre druhákov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Prvouka pre druhákov, pracovná učebnica Metodické komentáre k Prvouke pre druhákov

Podrobnejšie

PODUJATIA ODDELENIA KULTÚRY MSÚ V BARDEJOVE 2016

PODUJATIA ODDELENIA KULTÚRY MSÚ V BARDEJOVE 2016 KULTÚRNE PODUJATIA ODDELENIA KULTÚRY MSÚ V BARDEJOVE NA ROK 2019 JANUÁR Názov podujatia: OSLOBODENIE MESTA BARDEJOV Popis podujatia: 1. časť - Kladenie vencov pri pamätníku Vďaky na Námestí SNP v Bardejove.

Podrobnejšie

Využitie moderných meracích technológií na hodnotenie kvality tlače

Využitie moderných meracích technológií na hodnotenie kvality tlače REPRODUKOVATEĽNOSŤ FARIEB FAREBNEJ FOTOGRAFIE KODAK A FUJI Katarína Kianicová - Vladimír Bukovský Metodika: 1. Počítačový návrh na prípravu modelovej farebnej fotografie pozostával z doplnkových farieb.

Podrobnejšie

Požiadavka na predloženie cenovej ponuky pre zákazku podľa 117 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení 1. Identifikácia verejné

Požiadavka na predloženie cenovej ponuky pre zákazku podľa 117 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení 1. Identifikácia verejné Požiadavka na predloženie cenovej ponuky pre zákazku podľa 117 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení 1. Identifikácia verejného obstarávateľa: Názov: Základná škola Ulica P. J.

Podrobnejšie

zima-leto 18/19

zima-leto 18/19 zima-leto 18/19 Hlavné mesto Slovenska,, patrí medzi najmladšie hlavné mestá Európy. Jej poloha priamo na brehu rieky Dunaj, bohatá história či kultúra radia Bratislavu medzi často vyhľadávané metropoly

Podrobnejšie

DR Majetkové priznanie v2.4 (14

DR Majetkové priznanie v2.4 (14 MAJETKOVÉ PRIZNANIE podľa zákona SNR č. 5111992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení zákona č. 4932001 Z.z. podľa stavu majetku k 31. decembru 20 Pred

Podrobnejšie

Medaily SNS Pobocky Bratislava.Spracoval: J.M.Prosuch, foto: Rasťo Prosuch Pobočka SNS Bratislava - 02/01 Slovenský ľudový umelecký kolekt

Medaily SNS Pobocky Bratislava.Spracoval: J.M.Prosuch, foto: Rasťo Prosuch Pobočka SNS Bratislava - 02/01 Slovenský ľudový umelecký kolekt Medaily SNS Pobocky Bratislava.Spracoval: J.M.Prosuch, foto: Rasťo Prosuch 21. 5. 2018 Pobočka SNS Bratislava - 02/01 Slovenský ľudový umelecký kolektív Nominál: plaketa Rok: 1979 Kód: B/0128 Séria: plaketa

Podrobnejšie

Š K O L S K Ý K L U B D E T Í Pri ZŠ na ulici Komenského 3, Komárno P L Á N M E T O D I C K É H O Z D R U Ţ E N I A ŠKD Na školský rok 2012/2013 Plán

Š K O L S K Ý K L U B D E T Í Pri ZŠ na ulici Komenského 3, Komárno P L Á N M E T O D I C K É H O Z D R U Ţ E N I A ŠKD Na školský rok 2012/2013 Plán Š K O L S K Ý K L U B D E T Í Pri ZŠ na ulici Komenského 3, Komárno P L Á N M E T O D I C K É H O Z D R U Ţ E N I A ŠKD Na školský rok 2012/2013 Plán vypracovala : vedúca MZ Š K D vych. Bc.Adriana Valíčková

Podrobnejšie

(Microsoft Word - Celoro\350n\351...doc)

(Microsoft Word - Celoro\350n\351...doc) Celoročné námety na plnenie úloh environmentálnej výchovy September Babie leto Prostredníctvom sluchových vnemov počúvať spev vtákov, šumenie lístia a iné zvuky prírody Poznať význam liečivých rastlín

Podrobnejšie

Page 1 of 10 Vážený člen a partner Klastra regionálneho rozvoja západné Slovensko (KRR). Predstavujeme Vám aktivity za uplynulé obdobie. Podrobnejšie informácie o podujatiach nájdete na našej webovej stránke

Podrobnejšie

17. WG.pub

17. WG.pub MEET THE MAGIC! Bulletin 3 Už len 16 mesiacov nás delí od začiatku najväčšieho celosvetového podujatia v športe pre všetkých! Podľa prvých predbežných prihlášok má záujem zúčastniť sa 14. Svetovej gymnaestrády

Podrobnejšie

Cenník inzercie

Cenník inzercie Cenník inzercie Cenník internetovej inzercie na HNonline.sk platný od 1. 6. 2014 Bannerová reklama predávaná na zobrazenia (cenník CPT) Štandartné formáty Rozmer v pixloch CPT Dátový limit Umiestnenie

Podrobnejšie

SKYBOX_290x200_GOLD_press

SKYBOX_290x200_GOLD_press ŠK SLOVAN BRATISLAVA ŠK Slovan Bratislava vznikol v roku 1919 a s takmer 100-ročnou históriou je najúspešnejším futbalovým klubom na Slovensku. Právom sa môže pýšiť najväčším klubovým úspechom na Slovensku

Podrobnejšie

(Microsoft Word - 5.èíslo Budatínka)

(Microsoft Word - 5.èíslo Budatínka) ZŠ BUDATÍNSKA 61, BRATISLAVA ŠKOLSKÝ ROK 2018/2019 ŠKOLSKÝ ČASOPIS BUDATÍNKO 5 Valentín Valentín je sviatok zamilovaných. Tento sviatok sa koná 14.2. Je to sviatok lásky a šťastia. Posielajú sa Valentínske

Podrobnejšie

Telesá Príklady: 1) Vypočítajte objem a povrch pravidelného štvorbokého ihlana ak a = 10 cm s uhol ACV = 70 2) Kváder má rozmery a = 4 cm, b = 3 cm, c

Telesá Príklady: 1) Vypočítajte objem a povrch pravidelného štvorbokého ihlana ak a = 10 cm s uhol ACV = 70 2) Kváder má rozmery a = 4 cm, b = 3 cm, c Príklady: 1) Vypočítajte objem a povrch pravidelného štvorbokého ihlana ak a = 10 cm s uhol ACV = 70 2) Kváder má rozmery a = 4 cm, b = 3 cm, c = 5 cm. Vypočítajte uhol α medzi podstavovou a telesovou

Podrobnejšie

Laminátové podlahy EGGER PRO LAMINATE - CLASSIC 8mm Katalógové označenie Názov dekoru Povrchová úprava Balenie (m 2 ) Rozmer (mm) Záťaž Skosen

Laminátové podlahy EGGER PRO LAMINATE - CLASSIC 8mm Katalógové označenie Názov dekoru Povrchová úprava Balenie (m 2 ) Rozmer (mm) Záťaž Skosen EGGER PRO LAMINATE - CLASSIC 8mm 31 EPL026 dub western svetlý O - omnipore 1,9845 1292 x 192 x 8 AC3 / 31 - S 9,08 10,90 EPL036 dub bardolino sivý R10 D - deepskin, R10 - protišm.pov. 1,9845 1292 x 192

Podrobnejšie

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblast

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblast ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblastná organizácia cestovného ruchu so sídlom: Nám. SNP

Podrobnejšie

Microsoft Word - Novinky 02 - februar 2008.doc

Microsoft Word - Novinky 02 - februar 2008.doc V Sučanoch 11. marca 2008 Vážení zákazníci, Máme pre Vás februárovú ponuku noviniek, ktorá doslova perlí... :o) Skutočne! V nových dekoroch nám totiž pribudli samé perličky. Ďalšou perličkou je napríklad

Podrobnejšie

Hodnotenie žiakov I

Hodnotenie  žiakov I Hodnotenie žiakov I. stupňa ZŠ na šk. rok 2018/2019 Hodnotenie žiakov I. stupňa je v súlade s Metodickým pokynom č. 22/2011 a č. 19/2015. V jednotlivých ročníkoch a podľa jednotlivých predmetov je známkovanie

Podrobnejšie

Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, Banská Bystrica Tel. / fax: URL: EXKLUZÍVNE - Rodinný dom, obec Slovenská Ľupča, ok

Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, Banská Bystrica Tel. / fax: URL:   EXKLUZÍVNE - Rodinný dom, obec Slovenská Ľupča, ok Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, 97401 Banská Bystrica Tel. / fax: 0948171800 URL: www.dodomceka.sk EXKLUZÍVNE - Rodinný dom, obec Slovenská Ľupča, okres Cena - Predaj: 255 000,00 Kraj: Okres: Obec: Ulica:

Podrobnejšie

Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka

Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka Všeobecne záväzné nariadenie mestskej časti Bratislava-Petržalka č. 6/2012 zo dňa 13. 11. 2012, ktorým sa vydáva Trhový poriadok pre príležitostný trh na verejnom priestranstve pri Chorvátskom ramene ohraničenom

Podrobnejšie

PoSkoláčik - 6. číslo

PoSkoláčik - 6. číslo ČASOPIS ŽIAKOV ZŠ SLAVOŠOVCE Ročník: 1. Číslo: 6 27.06.2011 dvojmesačník Milí špolužiaci! Ani sme sa nenazdali a už nám koniec roka klope na dvere. Takže v tomto školskom roku vychádza posledné predprázdninové

Podrobnejšie

Priebežná správa JA Firmy A R M Y (k 21. marcu 2018)

Priebežná správa JA Firmy A R M Y (k 21. marcu 2018) Priebežná správa JA Firmy A R M Y (k 21. marcu 2018) https://m-army-no.webnode.sk/ Profil JA Firmy Obchodné meno: JA Firma M-ARMY-NO Sídlo firmy: Stredná odborná škola Hattalova 968/33, 029 01 Námestovo

Podrobnejšie

Moje leto musí byť výnimočné Sme radi, že využívate služby Orangeu, a veríme, že ste s nimi spokojný. Aby však bolo vaše leto naozaj výnimočné, prináš

Moje leto musí byť výnimočné Sme radi, že využívate služby Orangeu, a veríme, že ste s nimi spokojný. Aby však bolo vaše leto naozaj výnimočné, prináš Moje leto musí byť výnimočné Sme radi, že využívate služby Orangeu, a veríme, že ste s nimi spokojný. Aby však bolo vaše leto naozaj výnimočné, prinášame vám prehľad služieb, ktoré vám pomôžu užiť si ho

Podrobnejšie

N desitka.indd

N desitka.indd DESIATKA Interakčná, taktická kartová hra od holandských autorov. Hra, v ktorej sa snažíte prekabátiť svojich súperov! Hra, v ktorej môže zvíťaziť aj ten, komu šťastie práve nepraje. Podmienkou sú pevné

Podrobnejšie

Akciové produkty a novinky Zľavy až 60 % Ponuka je platná od do vypredania zásob Záruka kvality od r Najvyššia kvalita betónových prod

Akciové produkty a novinky Zľavy až 60 % Ponuka je platná od do vypredania zásob Záruka kvality od r Najvyššia kvalita betónových prod Akciové produkty a novinky Zľavy až 60 % Ponuka je platná od 15.8.2019 do vypredania zásob Záruka kvality od r. 1991 Najvyššia kvalita betónových produktov na slovenskom trhu zvolená zákazníkmi v prieskume

Podrobnejšie

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation KNOW WHERE IT IS Riešenie na evidenciu a inventarizáciu hmotného a nehmotného majetku Facility Management Days 2019 Hotel TATRA 04.06.2019 Ing. Miroslav Blažovský Sales Manager Obsah O spoločnosti Problémy/Riešenie

Podrobnejšie

Vianoce MOC.indd

Vianoce MOC.indd VIANOČNÁ AKCIA platná od 9.12.2010 do 23.12.2010 Vianočná akcia Trek / 1 2 / Vianočná akcia Trek HORSKÉ BICYKLE -18,34% -18,34% Trek 3700 biela-čierna Dostupné veľkosti: 19.5, 21 Pôvodná cena: 349 Vianočná

Podrobnejšie

Naše novinky

Naše novinky Obsah: Zamyslenie na úvod Spýtali sme sa našich učiteľov anketa Spýtali sme sa našich žiakov - anketa Blahoželáme k úspechom naj žiačka, žiak Blahoželanie, alebo kto má dnes sviatok.. Zo života školy čo

Podrobnejšie

Združenie obcí - regionálne vzdelávacie centrum samosprávy v Nitre Fraňa Mojtu 18, Nitra IČO: DIČ: IBAN: SK

Združenie obcí - regionálne vzdelávacie centrum samosprávy v Nitre Fraňa Mojtu 18, Nitra IČO: DIČ: IBAN: SK Združenie obcí - regionálne vzdelávacie centrum samosprávy v Nitre Fraňa Mojtu 18, 949 01 Nitra IČO: 0034006656 DIČ: 2021205769 IBAN: SK03 5600 0000 0008 0507 2001 tel./fax: 037 / 7418097 email: rvcnitra@rvcnitra.sk,

Podrobnejšie

aitec offline k Vlastivede pre štvrtákov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Vlastiveda pre štvrtákov,

aitec offline k Vlastivede pre štvrtákov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Vlastiveda pre štvrtákov, aitec offline k Vlastivede pre štvrtákov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Vlastiveda pre štvrtákov, 1. časť, Vlastiveda pre štvrtákov, 2. časť, Metodické

Podrobnejšie

ORGANIZUJETE SPOLOČENSKÉ PODUJATIE?PREČO BY NEMOHLO BYŤ BEZ STAROSTÍ AJ PRE VÁS? VENUJTE SA SVOJIM HOSŤOM A STAROSTI JEDNODUCHO NECHAJTE V INSPIRO...V

ORGANIZUJETE SPOLOČENSKÉ PODUJATIE?PREČO BY NEMOHLO BYŤ BEZ STAROSTÍ AJ PRE VÁS? VENUJTE SA SVOJIM HOSŤOM A STAROSTI JEDNODUCHO NECHAJTE V INSPIRO...V ORGANIZUJETE SPOLOCENSKÉ PODUJATIE? ˇ VENUJTE SA SVOJIM HOSTOM A STAROSTI NECHAJTE NA NÁS ˇ S DOBRÝM JEDLOM ZÁBAVA GRADUJE VYBERTE SI Z NÁŠHO PARTY MENU STUDENÝ BUFET GRILOVACKA ˇ TEPLÁ KUCHYNA ˇ OVOCIE

Podrobnejšie

Moderné bývanie v Častkovciach, výborná voľba Vášho nového domova S T A VEB NINY DEVELOPMENT 7-DOM štandard

Moderné bývanie v Častkovciach, výborná voľba Vášho nového domova S T A VEB NINY DEVELOPMENT 7-DOM štandard Moderné bývanie v Častkovciach, výborná voľba Vášho nového domova S T A VEB NINY DEVELOPMENT 7-DOM štandard úžitková plocha bytu 72,41 m² ALEBO 82,09 m² MANUÁL ŠTANDARDU Obklad podľa výberu z dizajnu 1-3

Podrobnejšie

toolkit_firmy 2019 nápady.cdr

toolkit_firmy 2019 nápady.cdr Môžem, pomôžem Nápady a inšpirácie PRE FIRMY www.givingtuesday.sk Ambasádor #vsk Generálni partneri 3. decembra 2019 Hlavní partneri Partneri DOBRÁ KRAJINA.sk #v aj dobré skutky si zaslúžia svoj deň Darujte

Podrobnejšie

BULLETIN Jún

BULLETIN Jún BULLETIN Jún HOSPODIN JE MÔJ PASTIER Žalmy sú úžasnou časťou Biblie. Sú to básne, piesne, chvály, modlitby, múdrosti a vyznania. Asi žiadna iná z biblických kníh neodpovedá na toľko otázok každodenného

Podrobnejšie

Názov materiálu: Návrh zmeny rozpočtu k Predkladateľ: Ing. Zuzana Pelzlová Dátum spracovania: Určenie pre orgán mesta: Mests

Názov materiálu: Návrh zmeny rozpočtu k Predkladateľ: Ing. Zuzana Pelzlová Dátum spracovania: Určenie pre orgán mesta: Mests Názov materiálu: Návrh zmeny rozpočtu k 30. 08. 2017 Predkladateľ: Ing. Zuzana Pelzlová Dátum spracovania: 17. 08. 2017 Určenie pre orgán mesta: Mestské zastupiteľstvo; komisie MZ, hlavný kontrolór Východisko

Podrobnejšie

Január 2012 (verzie ) Popis zmien v systéme PROLUC

Január 2012 (verzie ) Popis zmien v systéme PROLUC Január 2019 - ver. 9.90 aktualizácia textu: 20. februára 2019 Doplnené funkcie od prvého vydania verzie 9.90... 2 Modul PROLUC Podvojné účtovníctvo... 3 Zápis nových adries výber zo zoznamu plátcov DPH...

Podrobnejšie

V jedinej lekcii Meno: 1 Ako reagujete na profesionálne médiá? Pracujte vo dvojiciach a pripravte sa na hranie rolí. Označte sa ako Osoba A a Osoba B.

V jedinej lekcii Meno: 1 Ako reagujete na profesionálne médiá? Pracujte vo dvojiciach a pripravte sa na hranie rolí. Označte sa ako Osoba A a Osoba B. 1 Ako reagujete na profesionálne médiá? Pracujte vo dvojiciach a pripravte sa na hranie rolí. Označte sa ako Osoba A a Osoba B. Prečítajte si ďalej uvedené situácie a precvičte si, ako reagovať, keď vidíte

Podrobnejšie

Catalog

Catalog 1 Miska papierová oválna 8 14, 7771200 Cena s DPH: 4,85 Miska papierová oválna 10,5 17,5 Tácka 3 papierová CM 250 ks na Nachos single 7771203 Cena s DPH: 7,50 559001 Cena s DPH: 0,33 1. Cena:1 balenie

Podrobnejšie

Microsoft PowerPoint - Prezentacia CR

Microsoft PowerPoint - Prezentacia CR Možnosti hodnotenia rekreačnej funkcie lesov Rekreace a ochrana přírody 5. 6.mája 2010 Křtiny Jozef Tutka Miroslav Kovalčík Úvod Rekreačná funkcia lesa = schopnosť lesa poskytovať ľuďom priestor a prostredie

Podrobnejšie

inz_bekaert_189x125_ indd

inz_bekaert_189x125_ indd MONIKA, KONTROLÓRKA KVALITY DANIEL, TECHNIK KVALITY Vyrábajte s nami drôty, ktoré držia svet pohromade Vyrábame drôtiky tenšie ako jeden mikrometer, aj hrubé drôty, čo držia mosty nad vodou. Kord z Bekaertu

Podrobnejšie

katalog tlacivo SJ_12

katalog tlacivo SJ_12 Agrokomplex Výstavníctvo Nitra, príprava katalógov, Výstavná 4, 949 01 Nitra, tel.: 037/6572 247 O B J E D N Á V K A zápisu a inzercie do oficiálneho katalógu Objednávku žiadame vypísať čitateľne! Inak

Podrobnejšie

N á v r h VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉHO NARIADENIA MESTA ŠURANY č. 3/2016 O PREDAJI VÝROBKOV A POSKYTOVANIA SLUŽIEB NA TRHOVÝCH MIESTACH V MESTE ŠURANY Pripomie

N á v r h VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉHO NARIADENIA MESTA ŠURANY č. 3/2016 O PREDAJI VÝROBKOV A POSKYTOVANIA SLUŽIEB NA TRHOVÝCH MIESTACH V MESTE ŠURANY Pripomie N á v r h VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉHO NARIADENIA MESTA ŠURANY č. 3/2016 O PREDAJI VÝROBKOV A POSKYTOVANIA SLUŽIEB NA TRHOVÝCH MIESTACH V MESTE ŠURANY Pripomienky k návrhu Všeobecne záväzného nariadenia mesta Šurany

Podrobnejšie

Od 10. októbra 2018 Prešívané kabáty aj v čiernej farbe, veľkosti: 36 48, každý kus VIAC módy. Viac módy, väčší výber, KiK ponúka viac.

Od 10. októbra 2018 Prešívané kabáty aj v čiernej farbe, veľkosti: 36 48, každý kus VIAC módy. Viac módy, väčší výber, KiK ponúka viac. www.kik.eu Od 10. októbra 2018 Prešívané kabáty aj v čiernej farbe, veľkosti: 36 48, každý kus VIAC módy. Viac módy, väčší výber, KiK ponúka viac. FUNKCIE Vrchný materiál 1 VODOVZDORNÝ (vodný stĺpec min.

Podrobnejšie

PREDCHÁDZAME PORUCHÁM UČENIA

PREDCHÁDZAME PORUCHÁM UČENIA Mgr. Zuzana Hronová NOVEMBER 2018 - Poruchy čítanej a písanej reči. - Ich predikcie je možné rozoznať už v predškolskom veku. - Majú neurobiologický pôvod, avšak včasnou intervenciou je možné stav zmierniť.

Podrobnejšie