manual.indd

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "manual.indd"

Prepis

1

2 1. Všeobecné usmernenia 3 2. Základná definícia loga 4 3. Farebná dispozícia loga 5 4. Ochranná zóna loga Minimálna veľkosť loga Zakázané varianty loga Úrovne používania vizuálu KOŠICE Pridelený grant v sume do EUR Pridelený grant v sume od do EUR Základné farebné definície grafického elementu Pridelený grant v sume nad EUR Odborné usmernenia 19 (2)

3 VŠEOBECNÉ USMERNENIA Pri realizácii vlastných kampaní sú žiadatelia z podprogramu 3.2 povinní dodržiavať všetky právne predpisy Slovenskej republiky týkajúce sa tejto činnosti. Košice 2013, n. o. nenesie žiadnu trestnoprávnu zodpovednosť za prípadné porušenie týchto predpisov. Košice 2013, n. o. nebude vykonávať žiadne tvorivé činnosti (tvorba textov, sloganov) mimo ústrednej kampane projektu Košice Pri iných komunikačných nosičoch ako je uvedené v tomto materiáli, treba dodržiavať základné grafické princípy definované v nasledujúcich kapitolách. Všetky podujatia žiadatelov z podprogramu 3.2 musia byť ohlásené Košice 2013, n. o. minimálne 1 mesiac pred konaním. Všetky výstupy žiadatelov z podprogramu 3.2 musia byť odsúhlasené Košice 2013, n. o. minimálne 3 dni pred zadávaním na realizáciu. Na odsúhlasenie sa materiály zasielajú na adresu: marketing@kosice2013.sk. Materiály na odsúhlasenie, ktoré budú zaslané na iné adresy, sa nebudú posudzovať. (3)

4 Základné princípy používania loga Košice Európske hlavné mesto kultúry Základná definícia loga /01 9x x 19x 9x 4x 29x Logo Košice 2013 základná tvarová a proporčná definícia loga pomocou modulu x (4)

5 Základné princípy používania loga Košice Európske hlavné mesto kultúry Základná definícia loga /02 PANTONE 1585 C C:0 M:56 Y:90 K:0 R:240 G:137 B:39 PANTONE 227 C C:0 M:100 Y:7 K:19 R:195 G:0 B:101 PANTONE 383 C C:20 M:0 Y:100 K:19 R:190 G:188 B:0 PANTONE 320 C C:100 M:0 Y:31 K:7 R:0 G:146 B:167 PANTONE 137 C C:0 M:35 Y:90 K:0 R:248 G:179 B:34 PANTONE 219 C C:1 M:88 Y:0 K:0 R:228 G:54 B:137 PANTONE 381 C C:20 M:0 Y:91 K:0 R:222 G:220 B:30 PANTONE 319 C C:52 M:0 Y:19 K:0 R:130 G:203 B:208 C:0 M:0 Y:0 K:100 Logo Košice 2013 základná farebná definícia loga (5)

6 Základné princípy používania loga Košice Európske hlavné mesto kultúry Základná definícia loga /03 základná farebná verzia loga na bielom pozadí základná farebná verzia loga na čiernom pozadí Logo Košice 2013 základná farebná definícia loga (6)

7 Základné princípy používania loga Košice Európske hlavné mesto kultúry Základná definícia loga /04 základná čierna verzia loga na bielom pozadí základná biela verzia loga na čiernom pozadí Logo Košice 2013 základná farebná definícia loga (7)

8 Základné princípy používania loga Košice Európske hlavné mesto kultúry Základná definícia loga /05 základné jednofarebné verzie loga na bielom pozadí Logo Košice 2013 základná farebná definícia loga (8)

9 Základné princípy používania loga Košice Európske hlavné mesto kultúry Základná definícia loga /06 základné jednofarebné verzie loga na čiernom pozadí Logo Košice 2013 základná farebná definícia loga (9)

10 Základné princípy používania loga Košice Európske hlavné mesto kultúry Základná definícia loga /07 3x 4x 4x 4x Logo Košice 2013 definícia ochrannej zóny loga pomocou modulu x (10)

11 Základné princípy používania loga Košice Európske hlavné mesto kultúry Základná definícia loga /08 85 mm 65 mm minimálna veľkosť loga na formáte A3 minimálna veľkosť loga na formáte A4 55 mm 40 mm minimálna veľkosť loga na formáte A5 minimálna veľkosť loga na formáte menšom ako A5 Logo Košice 2013 minimálne veľkosti loga (11)

12 Základné princípy používania loga Košice Európske hlavné mesto kultúry Základná definícia loga /09 košice2013 európske hlavné mesto kultúry Logo Košice 2013 zakázané varianty loga (12)

13 Pridelený grant do Eur Žiadateľ o dotáciu do výšky Eur je povinný uvádzať na svojich propagačných materiáloch logotyp Európskeho hlavného mesta kultúry Košice 2013, a to tak, aby bol jasne viditeľný. Pridelený grant od do Eur Žiadateľ o dotáciu do výšky Eur je povinný uvádzať na svojich propagačných materiáloch logotyp Európskeho hlavného mesta kultúry Košice 2013 a grafické elementy tak, ako to ukladá tento komunikačný manuál. Zásady tohto manuálu súvisia len s propagačnou činnosťou (letáky, plagáty, pozvánky, televízne spoty, online reklama, a pod.), nesúvisia s publikačnou činnosťou a inou činosťou, ktorá nie je definovaná ako reklamná. Pridelený grant nad Eur Žiadateľ o dotáciu vo výške nad Eur je povinný uvádzať na svojich propagačných materiáloch logotyp Európskeho hlavného mesta kultúry Košice 2013 a grafické elementy tak, ako to ukladá tento komunikačný manuál v plnom rozsahu reklamných aj publikačných činností súvisiacich s realizovaním grantu. (13)

14 Pridelený grant do Eur Žiadateľ o dotáciu do výšky Eur je povinný uvádzať na svojich propagačných materiáloch logotyp Európskeho hlavného mesta kultúry Košice 2013, a to tak, aby bol jasne viditeľný. Reklamnými nosičmi sa rozumejú všetky nástroje komunikácie spadajúce do opravnených nákladov podporeného grantu v kapitole polygrafické náklady [(sú náklady súvisiace s výrobou periodických a neperiodických publikácií-predtlačová príprava (napr. sadzba, layonet, zalomenie, výstup na filmy, pdf súbory, CTP), tlač, väzba, ochranný obal a pod.)], propagačné materiály a publicita (napr. výroba pozvánok, letákov, plagátov, katalógov, bulletinov, zborníkov, výroba dokumentov z podujatí, fotodokumentácia, plošná a mediálna propagácia súvisiaca s projektom). Spôsob zobrazenia logotypu na predmetných nástrojoch polygrafie, reklamy a publicity upravuje táto schéma. V prípade farebnej kolízie logotypu s podkladom postupujte podľa pokynov na strane 7 (využite zobrazenie logotypu v monochromatickom prevedení) (14)

15 Pridelený grant od do Eur Žiadateľ o dotáciu do výšky Eur je povinný uvádzať na svojich propagačných materiáloch logotyp Európskeho hlavného mesta kultúry Košice 2013 a grafické elementy tak, ako to ukladá tento komunikačný manuál. Zásady tohto manuálu súvisia len s propagačnou činnosťou (letáky, plagáty, pozvánky, televízne spoty, online reklama, a pod.), nesúvisia s publikačnou činnosťou a inou činosťou, ktorá nie je definovaná ako reklamná. Základný grafický prvok je fragmentom z logotypu. Je to lichobežník tvorený dvoma trojuholníkmi. Má pevne zadefinovanú polohu v ľavej hornej časti tlačoviny. Táto pozícia platí pre všetky tlačoviny, pri publikáciach je to len titulná strana publikácie. Reklamnými nosičmi sa rozumejú všetky nástroje komunikácie spadajúce do opravnených nakladov podporeného grantu v kapitole polygrafické náklady [(sú náklady súvisiace s výrobou periodických a neperiodických publikácií - predtlačová príprava (napr. sadzba, layonet, zalomenie, výstup na filmy, pdf súbory, CTP), tlač, väzba, ochranný obal a pod.)], propagačné materiály a publicita (napr. výroba pozvánok, letákov, plagátov, katalógov, bulletinov, zborníkov, výroba dokumentov z podujatí, fotodokumentácia, plošná a mediálna propagácia súvisiaca s projektom). Spôsob zobrazenia graf. elementov a logotypu na predmetných nástrojoch polygrafie, reklamy a publicity upravuje schéma na nasledujúcej strane. (15)

16 V prípade farebnej kolízii logotypu s podkladom postupujte podľa pokynov na strane 7 (využite zobrazenie logotypu v monochromatickom prevedení) (16)

17 Základné farebné definície graf. elementu Grafický element pozná tri farebné prevedenia, ktoré odlišujú podujatie žánrovo, ktorých sa dotýkajú. Variant A označuje muzické umenia: divadlo, hudba, tanec, opera, literatúra, a pod. Variant B označuje výtvarné umenia: maľba, socha, nové média, grafika, a pod. Variant C označuje úžitkové umenia: dizajn, grafický dizajn, architektúra, remeslá, a pod. uhol gradientu je 135 pre prechod sa používa lineárny gradient cmyk: 0,35,90,0 pozícia jazdca: 77,9% cmyk: 0,35,90,30 VARIANT A VARIANT B VARIANT C (17)

18 Pridelený grant nad Eur Žiadateľ o dotáciu vo výške nad Eur je povinný uvádzať na svojich propagačných materiáloch logotyp Európskeho hlavného mesta kultúry Košice 2013 a grafické elementy tak, ako to ukladá tento komunikačný manuál v plnom rozsahu reklamných aj publikačných činností súvisiacich s realizovaním grantu. Základný grafický prvok je fragmentom z logotypu. Je to lichobežník tvorený dvoma trojuholníkmi. Má pevne zadefinovanú polohu v ľavej hornej časti tlačoviny. Táto pozícia platí pre všetky tlačoviny, pri publikáciach je to len titulná strana publikácie. Reklamnými nosičmi sa rozumejú všetky nástroje komunikácie spadajúce do opravnených nakladov podporeného grantu v kapitole polygrafické náklady [(sú náklady súvisiace s výrobou periodických a neperiodických publikácií-predtlačová príprava (napr. sadzba, layonet, zalomenie, výstup na filmy, pdf súbory, CTP), tlač, väzba, ochranný obal a pod.)], propagačné materiály a publicita (napr. výroba pozvánok, letákov, plagátov, katalógov, bulletinov, zborníkov, výroba dokumentov z podujatí, fotodokumentácia, plošná a mediálna propagácia súvisiaca s projektom). V prípade farebnej kolízie logotypu s podkladom postupujte podľa pokynov na strane 7 (využite zobrazenie logotypu v monochromatickom prevedení). Spôsob zobrazenia graf. elementov a logotypu na predmetných nástrojoch polygrafie, reklamy a publicity upravuje schéma na strane 16. (18)

19 ODBORNÉ USMERNENIA Neplatia žiadne konkrétne obmedzenia z hľadiska obsahu okrem všeobecne stanovených zákonom. Z vizuálneho hľadiska je umiestňovanie textu povolené len vo vymedzených priestoroch. Odporúča sa rešpektovať základné komunikačné pravidlá. Vo všeobecnosti platí, že menej je viac. Odporúčame sústrediť sa v textoch na hlavné piliere projektu Košice Budovanie Infraštruktúry vznik nových umeleckých združení 2. Vzdelávanie workshopy 3. Kvalitnejší spoločenský život komunitný rozvoj 4. Spájanie výtvaranie nových kultúrnych spojení Billbord neunesie viac ako max. 5 slov. Plagát okrem ústredného posolstva má priestor na kratší text (tzv. copytext). Leták ústredné posolstvo, umožňuje aj rozsiahlejší text konkrétne na svojej druhej strane. Inzercia ústredné posolstvo + kratší text v závislosti od rozmerov objednaného priestoru. (19)

Titulná strana Arial 30 bodov

Titulná strana Arial 30 bodov CRH LOGOMANUÁL Základné pravidlá 1 1. 9. 2015 CRH (Slovensko) a.s. Úvod Tento dokument slúži ako stručný sprievodca štýlom spoločnosti. Obsahuje základné princípy používania loga, písma a farieb. 2 1.

Podrobnejšie

design-manual-umb-2015 copy

design-manual-umb-2015 copy DIZAJN MANUÁL UNIVERZITY 2015 obsah 003 / logotyp a písmo 016 / komunikačné tlačoviny 021 / propagačné predmety 027 / elektronické aplikácie 032 / ostatné aplikácie DIZAJN MANUÁL UNIVERZITY logotyp a písmo

Podrobnejšie

vizualna_identita_au_manual_final.indd

vizualna_identita_au_manual_final.indd Jednotný vizuálny štýl obálky knižných dokumentov 2017 Tento manuál opisuje pravidlá používania jednotného vizuálneho štýlu na obálkach publikácií, monografií, knižných dokumentoch a štúdijných materiáloch

Podrobnejšie

DIZAJN MANUÁL

DIZAJN MANUÁL DIZAJN MANUÁL IFNE je prevádzkovateľom graficky orientovaného sieťového riešenia MaxiTicket na predaj vstupeniek a správu štadiónov, kultúrnych centier alebo podujatí na Slovensku a v krajinách Európy

Podrobnejšie

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: 313000J874 Dátum aktualizácie: 24.04.2019 FullHouse Architecture,

Podrobnejšie

Prioritne Doporučene

Prioritne   Doporučene Fond na podporu kultúry Cukrová 14 811 08 Bratislava Výzva č. 6/2019 Fondu na podporu kultúry Fond na podporu kultúry (ďalej len fond ) v súlade s ustanoveniami zákona č. 138/2017 Z. z. o Fonde na podporu

Podrobnejšie

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: 313000J874 Dátum aktualizácie: 10.05.2019 DREVOINTERIER KEŽMAROK

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint Verejnoprávna inštitúcia zabezpečujúca podporu umeleckých aktivít, kultúry a kreatívneho priemyslu Vznikol na základe zákona č. 284/2014 Z. z. Nahrádza podstatnú časť dotačného systému ministerstva kultúry

Podrobnejšie

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: 313000J874 Dátum aktualizácie: 29.11.2018 Ing. arch. Eva Kupčihová,

Podrobnejšie

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: 313000J874 Dátum aktualizácie: 09.11.2018 Winston bros s. r. o.

Podrobnejšie

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá

Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: J874 Dá Prehľad oprávnených realizátorov Národný projekt: Podpora rozvoja kreatívneho priemyslu na Slovensku (NPPRKP) Kód projektu v ITMS 2014+: 313000J874 Dátum aktualizácie: 25.10.2018 VEDUCON, s.r.o. Dizajn

Podrobnejšie

Príloha č. 2 Program PODPORA mládežníckych organizácií USMERNENIE K POUŽITIU DOTÁCIE Podpora systematickej práce s mládežou 1. Prijímateľ dotácie v rá

Príloha č. 2 Program PODPORA mládežníckych organizácií USMERNENIE K POUŽITIU DOTÁCIE Podpora systematickej práce s mládežou 1. Prijímateľ dotácie v rá Príloha č. 2 Program PODPORA mládežníckych organizácií USMERNENIE K POUŽITIU DOTÁCIE Podpora systematickej práce s mládežou 1. Prijímateľ dotácie v rámci programu PODPORA mládežníckych organizácií dotáciu

Podrobnejšie

Propagácia a publicita 3 výzva FM [Režim kompatibility]

Propagácia a publicita 3 výzva FM [Režim kompatibility] LU1 LU44 LU2 LU14 Propagačné a informačné aktivity sú neoddeliteľnou zložkou postupu implementácie projektu, ktorému bol poskytnutý finančný príspevok zo zdrojov EÚ. Povinnosť informovať o tom, že daný

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint Predstavenie podprogramu 1.6.3 Tvorba multimediálneho diela Fond na podporu umenia o je verejnoprávna inštitúcia zabezpečujúca podporu umeleckých aktivít, kultúry a kreatívneho priemyslu o nahrádza podstatnú

Podrobnejšie

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblast

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblast ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblastná organizácia cestovného ruchu so sídlom: Nám. SNP

Podrobnejšie

Aktuálne platné plagáty

Aktuálne platné plagáty Manuál k inštalácii plagátov a letákov v pobočkách platný od 29. 03. 2019 pre celú agentskú sieť ČSOB Poisťovne ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE Termín platnosti tohto manuálu: 29. 03. 2019 Tento manuál je vydaný ako

Podrobnejšie

USMERNENIE pre prijímateľa k realizácii opatrení v oblasti informovania a publicity - operačný program Vzdelávanie Aktualizácia č. 2 zo dňa C

USMERNENIE pre prijímateľa k realizácii opatrení v oblasti informovania a publicity - operačný program Vzdelávanie Aktualizácia č. 2 zo dňa C USMERNENIE pre prijímateľa k realizácii opatrení v oblasti informovania a publicity - operačný program Vzdelávanie Aktualizácia č. 2 zo dňa 1.2.2011 Cieľom informovania a publicity je šírenie informácií

Podrobnejšie

Národné projekty implementované SAŽO v rámci OPKŽP (2014 – 2020)

Národné projekty implementované SAŽO v rámci OPKŽP (2014 – 2020) Národné projekty implementované SAŽP v rámci OPKŽP (2014 2020) Aktivita sa realizuje v rámci národného projektu Zlepšovanie informovanosti a poskytovanie poradenstva v oblasti zlepšovania kvality životného

Podrobnejšie

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v zmysle 269 ods. 2 zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, 8 ods. 1 a 11 pís

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v zmysle 269 ods. 2 zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, 8 ods. 1 a 11 pís ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v zmysle 269 ods. 2 zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, 8 ods. 1 a 11 písm. f) zák. č. 91/2010 Z. z. o podpore cestovného ruchu

Podrobnejšie

Microsoft Word - INFORMACIA A PROPAGACIA PRE BENEFICIENTOV SK_sk1.doc

Microsoft Word - INFORMACIA A PROPAGACIA PRE BENEFICIENTOV SK_sk1.doc Propagačné a informačné aktivity sú neoddeliteľnou zložkou postupu implementácie projektu, ktorému bol poskytnutý finančný príspevok zo zdrojov Európskej únie. Povinnosť informovať o tom, že daný projekt

Podrobnejšie

VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE OBCE KOBYLY O PODMIENKACH NA UMIESTŇOVANIE VOLEBNÝCH PLAGÁTOV A ĎALŠÍCH NOSIČOV VOLEBNÝCH INFORMÁCIÍ NA VEREJNOM PRIESTRA

VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE OBCE KOBYLY O PODMIENKACH NA UMIESTŇOVANIE VOLEBNÝCH PLAGÁTOV A ĎALŠÍCH NOSIČOV VOLEBNÝCH INFORMÁCIÍ NA VEREJNOM PRIESTRA VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE OBCE KOBYLY O PODMIENKACH NA UMIESTŇOVANIE VOLEBNÝCH PLAGÁTOV A ĎALŠÍCH NOSIČOV VOLEBNÝCH INFORMÁCIÍ NA VEREJNOM KOBYLY Obec Kobyly, v súlade s ustanovením 4 odsek 5 písmeno

Podrobnejšie

Projekt priemyselného výskumu a projekt experimentálneho vývoja Príloha k žiadosti o stimuly Príloha k žiadosti o stimuly Projekt priemyselného výskum

Projekt priemyselného výskumu a projekt experimentálneho vývoja Príloha k žiadosti o stimuly Príloha k žiadosti o stimuly Projekt priemyselného výskum (Podľa zákona č. 185/29 Z. z. o stimuloch pre výskum a vývoj a o doplnení zákona č. 595/23 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov) A.1 Základné informácie o projekte Evidenčné číslo projektu

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Výtvarný redaktor Kód kvalifikácie U2642010-01714 Úroveň SKKR 6 Sektorová rada Kultúra a vydavateľstvo SK ISCO-08 2642010 / Výtvarný redaktor SK NACE Rev.2 R UMENIE, ZÁBAVA A REKREÁCIA,

Podrobnejšie

Výzva č. 2 / 2016 Fondu na podporu umenia Fond na podporu umenia (ďalej len fond ) v súlade s ustanoveniami zákona č. 284/2014 Z. z. o Fonde na podpor

Výzva č. 2 / 2016 Fondu na podporu umenia Fond na podporu umenia (ďalej len fond ) v súlade s ustanoveniami zákona č. 284/2014 Z. z. o Fonde na podpor Výzva č. 2 / 2016 Fondu na podporu umenia Fond na podporu umenia (ďalej len fond ) v súlade s ustanoveniami zákona č. 284/2014 Z. z. o Fonde na podporu umenia a o zmene a doplnení zákona č. 434/2010 Z.

Podrobnejšie

Nápad pre folklór Grantový program Nadácie Poštovej banky

Nápad pre folklór Grantový program Nadácie Poštovej banky Nápad pre folklór Grantový program Nadácie Poštovej banky NADÁCIA POŠTOVEJ BANKY opäť spája generácie, avšak tentoraz cez naše korene, ktorých súčasťou je tradičná ľudová kultúra, umenie a folklór. Prostredníctvom

Podrobnejšie

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v zmysle 269 ods. 2 zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, 8 ods. 1 a 11 pís

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v zmysle 269 ods. 2 zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, 8 ods. 1 a 11 pís ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v zmysle 269 ods. 2 zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, 8 ods. 1 a 11 písm. f) zák. č. 91/2010 Z. z. o podpore cestovného ruchu

Podrobnejšie

Príručka viditeľnosti malých projektov vo východnom pohraničnom regióne Program spolupráce Interreg V-A Slovenská republika Maďarsko Fond malých proje

Príručka viditeľnosti malých projektov vo východnom pohraničnom regióne Program spolupráce Interreg V-A Slovenská republika Maďarsko Fond malých proje Príručka viditeľnosti malých projektov vo východnom pohraničnom regióne Program spolupráce Interreg V-A Slovenská republika Maďarsko Fond malých projektov Kód výzvy: SKHU/ETA/1901 Dátum zverejnenia výzvy

Podrobnejšie

EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli COM(2018) 366 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k návrhu NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY ktorým sa ustanovuj

EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli COM(2018) 366 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k návrhu NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY ktorým sa ustanovuj EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli 30. 5. 2018 COM(2018) 366 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k návrhu NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY ktorým sa ustanovuje program Kreatívna Európa (na roky 2021 až 2027) a

Podrobnejšie

FINAL

FINAL Súkromná stredná umelecká škola dizajnu Samova 14, Nitra Informačný systém pre Nitra arénu Praktická časť odbornej zložky maturitnej skúšky Kristína Prievalská grafický dizajn (8296 6) Nitra 2019 ÚVOD

Podrobnejšie

Zmluva o spolupráci pri realizácii projektu Senecké leto 2019 uzatvorená v zmysle 269 ods. 2 zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších

Zmluva o spolupráci pri realizácii projektu Senecké leto 2019 uzatvorená v zmysle 269 ods. 2 zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších Zmluva o spolupráci pri realizácii projektu Senecké leto 2019 uzatvorená v zmysle 269 ods. 2 zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, 8 ods. 1 a 11 písm. f) zák. č. 91/2010

Podrobnejšie

prednaska_4_PhDr_Kovacsova

prednaska_4_PhDr_Kovacsova Tradičná ľudová kultúra a kreatívna ekonomika Výzvy a príležitosti Prečo na tomto fóre? EÚ potrebuje inovácie ( aby prosperovala a konkurovala iným mocnostiam) Základom inovácií je kreativita Kreativita

Podrobnejšie

Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestnej rady 24. novembra 2015 Materiál číslo: 111/2015 Návrh Všeobecne záväzn

Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestnej rady 24. novembra 2015 Materiál číslo: 111/2015 Návrh Všeobecne záväzn Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestnej rady 24. novembra 2015 Materiál číslo: 111/2015 Návrh Všeobecne záväzného nariadenia mestskej časti Bratislava-Petržalka

Podrobnejšie

VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE OBCE REJDOVÁ O VYHRADENÍ MIEST A STANOVENÍ PODMIENOK NA UMIESTŇOVANIE VOLEBNÝCH PLAGÁTOV NA VEREJNOM PRIESTRANSTVE OBCE

VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE OBCE REJDOVÁ O VYHRADENÍ MIEST A STANOVENÍ PODMIENOK NA UMIESTŇOVANIE VOLEBNÝCH PLAGÁTOV NA VEREJNOM PRIESTRANSTVE OBCE VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE OBCE REJDOVÁ O VYHRADENÍ MIEST A STANOVENÍ PODMIENOK NA UMIESTŇOVANIE VOLEBNÝCH PLAGÁTOV VOLEBNÝCH PLAGÁTOV Obec Rejdová, v súlade s ustanovením 4 odsek 5 písmeno a) bod 6

Podrobnejšie

Výzva č. 2/2018 na predkladanie návrhov na členov/ky odborných komisií Riaditeľ Fond na podporu umenia (ďalej len fond ) v súlade s príslušnými ustano

Výzva č. 2/2018 na predkladanie návrhov na členov/ky odborných komisií Riaditeľ Fond na podporu umenia (ďalej len fond ) v súlade s príslušnými ustano Výzva č. 2/2018 na predkladanie návrhov na členov/ky odborných komisií Riaditeľ Fond na podporu umenia (ďalej len fond ) v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 284/2014 Z. z. o Fonde na podporu

Podrobnejšie

Návrh VZN č DOTÁCIE

Návrh VZN č DOTÁCIE N á v r h VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE OBCE O POSKYTOVANÍ DOTÁCIÍ Z ROZPOČTU OBCE TEŠEDÍKOVO číslo 5/2017 Obec Tešedíkovo podľa 6 ods. 1 zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov

Podrobnejšie

katalog tlacivo SJ_12

katalog tlacivo SJ_12 Agrokomplex Výstavníctvo Nitra, príprava katalógov, Výstavná 4, 949 01 Nitra, tel.: 037/6572 247 O B J E D N Á V K A zápisu a inzercie do oficiálneho katalógu Objednávku žiadame vypísať čitateľne! Inak

Podrobnejšie

fingera_visual-guidelines

fingera_visual-guidelines MôjAndroid MôjWindows MôjiPhone JÚL 2017 1 logo 2 logo - vertikálna verzia 3 logo - horizontálna verzia 4 logo - verzia s tagline Najčítanejší portál o Androide na Slovensku 5 logo - sekundárna verzia

Podrobnejšie

Vyúčtovanie grantu

Vyúčtovanie grantu PRÍRUČKA PRE ŽIADATEĽA I. Základná charakteristika 1. Grantový program Naštartujme s Partnerstvom Muránska planina Čierny Hron (ďalej Naštartujme s Partnerstvom MP - ČH) poskytuje jednorazový, nenávratný

Podrobnejšie

MAT05-VZN-voľby do orgánov samosprávy-vylepovacie plochy _2018_

MAT05-VZN-voľby do orgánov samosprávy-vylepovacie plochy _2018_ MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA-NOVÉ MESTO ----------------------------------------------------------------- Materiál na rokovanie Miestnej rady 26.06.2018 NÁVRH Všeobecne záväzné nariadenie mestskej časti Bratislava

Podrobnejšie

ROČNÝ KOMUNIKAČNÝ PLÁN NA ROK 2019 Operačný program: EFEKTÍVNA VEREJNÁ SPRÁVA Riadiaci orgán: MINISTERSTVO VNÚTRA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Vypracoval: Ing

ROČNÝ KOMUNIKAČNÝ PLÁN NA ROK 2019 Operačný program: EFEKTÍVNA VEREJNÁ SPRÁVA Riadiaci orgán: MINISTERSTVO VNÚTRA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Vypracoval: Ing ROČNÝ KOMUNIKAČNÝ PLÁN NA ROK 2019 Operačný program: EFEKTÍVNA VEREJNÁ SPRÁVA Riadiaci orgán: MINISTERSTVO VNÚTRA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Vypracoval: Ing. Dávid Bodnár... manažér pre informovanie a komunikáciu

Podrobnejšie

2

2 I. Výška úhrady za poskytovanie slovenskej technickej normy, technickej normalizačnej informácie alebo inej technickej normy a jej zmeny, za poskytovanie vestníka, za udelenie súhlasu na odplatné citovanie

Podrobnejšie

ŠTRUKTÚRA PODPORNEJ ČINNOSTI Fondu na podporu kultúry národnostných menšín na rok 2019 Bratislava, 29. októbra 2018

ŠTRUKTÚRA PODPORNEJ ČINNOSTI Fondu na podporu kultúry národnostných menšín na rok 2019 Bratislava, 29. októbra 2018 ŠTRUKTÚRA PODPORNEJ ČINNOSTI Fondu na podporu kultúry národnostných menšín na rok 2019 Bratislava, 29. októbra 2018 OBSAH ÚVOD 4 PROGRAMY A PODPROGRAMY PODPORNEJ ČINNOSTI 6 Program 1. Podpora kultúrno-osvetovej

Podrobnejšie

Centrum vedecko-technických informácií, Odbor pre hodnotenie vedy, Oddelenie pre hodnotenie publikačnej činnosti Vyhľadávanie a práca so záznamami - C

Centrum vedecko-technických informácií, Odbor pre hodnotenie vedy, Oddelenie pre hodnotenie publikačnej činnosti Vyhľadávanie a práca so záznamami - C Centrum vedecko-technických informácií, Odbor pre hodnotenie vedy, Oddelenie pre hodnotenie publikačnej činnosti Vyhľadávanie a práca so záznamami - CREPČ 2 Manuál pre autorov (aktualizované dňa 18.3.2019)

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Vydavateľský redaktor Kód kvalifikácie U2642007-01713 Úroveň SKKR 6 Sektorová rada Kultúra a vydavateľstvo SK ISCO-08 2642007 / Vydavateľský redaktor SK NACE Rev.2 J INFORMÁCIE A KOMUNIKÁCIA,

Podrobnejšie

2018 Verejný odpočet hospodárenia a hodnotenia činnosti SNM 14. máj 2019 Sídelná budova SNM Vajanského nábrežie 2 Bratislava

2018 Verejný odpočet hospodárenia a hodnotenia činnosti SNM 14. máj 2019 Sídelná budova SNM Vajanského nábrežie 2 Bratislava 2018 Verejný odpočet hospodárenia a hodnotenia činnosti SNM 14. máj 2019 Sídelná budova SNM Vajanského nábrežie 2 Bratislava Financovanie Celkové príjmy 21 352 333 zo štátneho rozpočtu 15 872 698 z vlastných

Podrobnejšie

M E S T O N O V É M E S T O N A D V Á H O M Všeobecne záväzné nariadenie Mesta Nové Mesto nad Váhom č. 4/ 2010 o zásadách volebnej kampane pre voľby d

M E S T O N O V É M E S T O N A D V Á H O M Všeobecne záväzné nariadenie Mesta Nové Mesto nad Váhom č. 4/ 2010 o zásadách volebnej kampane pre voľby d M E S T O N O V É M E S T O N A D V Á H O M Všeobecne záväzné nariadenie Mesta Nové Mesto nad Váhom č. 4/ 2010 o zásadách volebnej kampane pre voľby do orgánov samosprávy obcí dňa 27.novembra 2010 v podmienkach

Podrobnejšie

Všeobecne záväzné nariadenie mesta Vráble č. 1/2016 o volebnej kampani v podmienkach mesta Vráble Mestské zastupiteľstvo vo Vrábľoch sa na uznieslo na

Všeobecne záväzné nariadenie mesta Vráble č. 1/2016 o volebnej kampani v podmienkach mesta Vráble Mestské zastupiteľstvo vo Vrábľoch sa na uznieslo na Všeobecne záväzné nariadenie mesta Vráble č. 1/2016 o volebnej kampani v podmienkach mesta Vráble Mestské zastupiteľstvo vo Vrábľoch sa na uznieslo na tomto všeobecne záväznom nariadení: Časť I. Všeobecné

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácií z participatívneho rozpočtu Bratislavského samosprávneho kraja na rok 2019 Aj v roku 2019 prichád

Výzva na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácií z participatívneho rozpočtu Bratislavského samosprávneho kraja na rok 2019 Aj v roku 2019 prichád Výzva na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácií z participatívneho rozpočtu Bratislavského samosprávneho kraja na rok 2019 Aj v roku 2019 prichádza Bratislavský samosprávny kraj s možnosťou participácie

Podrobnejšie

Ministerstvo životného prostredia SR

Ministerstvo životného prostredia SR Informačný materiál k výzve na predkladanie žiadostí o poskytnutie nenávratného finančného príspevku zameraná na podporu existujúcich mikro-, malých a stredných podnikov Schéma na podporu De Minimis kód

Podrobnejšie

M e s t s k á č a s ť B r a t i s la v a N o v é M e s t o Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa Návrh Všeobecne záväzného nar

M e s t s k á č a s ť B r a t i s la v a N o v é M e s t o Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa Návrh Všeobecne záväzného nar M e s t s k á č a s ť B r a t i s la v a N o v é M e s t o Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa 11.09.2018 Návrh Všeobecne záväzného nariadenia mestskej časti Bratislava-Nové Mesto č..../2018,

Podrobnejšie

Microsoft Word - Bod č. 3 Návrh na zrušenie VZN o vylepovaní volebných plagátov.doc

Microsoft Word - Bod č. 3 Návrh na zrušenie VZN o vylepovaní volebných plagátov.doc Materiál k bodu č. 3 MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA RUSOVCE Materiál na zasadnutie miestneho zastupiteľstva MČ Bratislava Rusovce dňa 9. 11. 2017 Zrušenie VZN č. 6/2009, 3/2010, 1/2014 a 5/2014 všetky o vyhradení

Podrobnejšie

Regionálne printové periodikum - dvojtýždenník, distribuovaný v náklade ks do domácností v Mestskej časti Bratislava-Petržalka. Prinášame aktuá

Regionálne printové periodikum - dvojtýždenník, distribuovaný v náklade ks do domácností v Mestskej časti Bratislava-Petržalka. Prinášame aktuá Regionálne printové periodikum - dvojtýždenník, distribuovaný v náklade 40 800 ks do domácností v Mestskej časti Bratislava-Petržalka. Prinášame aktuálne témy, spravodajstvo a zameriavame sa na problémy,

Podrobnejšie

Žiadosť o poskytnutie dotácie z FPKNM v roku 2019 Tento dokument slúži iba ako VZOR ŽIADOSTI. Skutočnú žiadosť je potrebné vyplniť prostredníctvom Reg

Žiadosť o poskytnutie dotácie z FPKNM v roku 2019 Tento dokument slúži iba ako VZOR ŽIADOSTI. Skutočnú žiadosť je potrebné vyplniť prostredníctvom Reg Žiadosť o poskytnutie dotácie z FPKNM v roku 2019 Tento dokument slúži iba ako VZOR ŽIADOSTI. Skutočnú žiadosť je potrebné vyplniť prostredníctvom Registračného systému Fondu na podporu kultúry národnostných

Podrobnejšie

Asociácia pre mládež, vedu a techniku - zmluva PODPORA na podpis.pdf

Asociácia pre mládež, vedu a techniku - zmluva PODPORA na podpis.pdf Príloha č. 2 USMERNENIE K POUŽITIU DOTÁCIE Program PODPORA mládežníckych organizácií Podpora systematickej práce s mládežou 1. Prijímateľ dotácie v rámci programu PODPORA mládežníckych organizácií dotáciu

Podrobnejšie

Cycling-Info.sk

Cycling-Info.sk Prezentácia a cenník inzercie Portál Cycling-Info.sk Portál Cycling-Info.sk vznikol v roku 2011 a je slovenskou jednotkou v spravodajstve a tiež publicistike o svetovej i slovenskej cestnej cyklistike.

Podrobnejšie

Zmluva o spolupráci

Zmluva o spolupráci Zmluva o spolupráci uzavretá v zmysle 269 ods. 2. Zák. č. 513/1991 Zb. (Obchodný zákonník) v znení neskorších predpisov, 4 ods. 1 písm. l) zákona č. 302/2001 Z. z. o samospráve vyšších územných celkov

Podrobnejšie

Zmluva o poskytnutí dotácie uzatvorená podľa 269 ods. 2 Obchodného zákonníka v platnom znení čl. I. Zmluvné strany Prispievateľ: Turizmus regiónu Brat

Zmluva o poskytnutí dotácie uzatvorená podľa 269 ods. 2 Obchodného zákonníka v platnom znení čl. I. Zmluvné strany Prispievateľ: Turizmus regiónu Brat Zmluva o poskytnutí dotácie uzatvorená podľa 269 ods. 2 Obchodného zákonníka v platnom znení čl. I. Zmluvné strany Prispievateľ: Turizmus regiónu Bratislava, krajská organizácia cestovného ruchu So sídlom:

Podrobnejšie

MEDIA PROGRAMME – EUROPEAN DEVELOPMENT SUPPORT

MEDIA PROGRAMME – EUROPEAN DEVELOPMENT SUPPORT KREATÍVNA EURÓPA Podprogram MEDIA Prehľad podpory Európske výzvy Kino Lumière, Bratislava 26/02/2015 Lososy v Jemene (Salmon Fishing in the Yemen; r. Lasse Hallström, GB; 2011), výberová podpora kinodistribúcie

Podrobnejšie

VZN 1/2017 o poskytovaní dotácií VŠEOBECNE ZÁVAZNÉ NARIADENIE OBCE Banské o poskytovaní dotácií z rozpočtu obce. Obec Banské na základe ustanovenia -u

VZN 1/2017 o poskytovaní dotácií VŠEOBECNE ZÁVAZNÉ NARIADENIE OBCE Banské o poskytovaní dotácií z rozpočtu obce. Obec Banské na základe ustanovenia -u VZN 1/2017 o poskytovaní dotácií VŠEOBECNE ZÁVAZNÉ NARIADENIE OBCE Banské o poskytovaní dotácií z rozpočtu obce. Obec Banské na základe ustanovenia -u 6 ods. 1 a -u 11 odst.4 písm. g zákona č.369/1990

Podrobnejšie

Marketingový mix: - komunikácia, komunikačné kanály - distribúcia, distribučné  kanály

Marketingový mix:  -  komunikácia, komunikačné kanály - distribúcia, distribučné  kanály MARKETINGOVÝ MIX: - KOMUNIKÁCIA, KOMUNIKAČNÉ KANÁLY - DISTRIBÚCIA, DISTRIBUČNÉ KANÁLY CENA V oblasti vkladových produktov rozlišujeme dva druhy ceny: úroky poskytnuté vkladateľom poplatky Cenová politika

Podrobnejšie

SOŠ knihovníckych a informačných štúdií, Kadnárova 7, Bratislava

SOŠ knihovníckych a informačných štúdií, Kadnárova 7, Bratislava SOŠ masmediálnych a informačných štúdií, Kadnárova 7, 834 14 Bratislava Témy prác na praktickú časť odbornej zložky maturitnej skúšky na školský rok 2018/2019 Študijný odbor: 7218 M masmediálne štúdiá

Podrobnejšie

Žiadosť o poskytnutie dotácie z FPKNM v roku 2019 Tento dokument slúži iba ako VZOR ŽIADOSTI. Skutočnú žiadosť je potrebné vyplniť prostredníctvom Reg

Žiadosť o poskytnutie dotácie z FPKNM v roku 2019 Tento dokument slúži iba ako VZOR ŽIADOSTI. Skutočnú žiadosť je potrebné vyplniť prostredníctvom Reg Žiadosť o poskytnutie dotácie z FPKNM v roku 2019 Tento dokument slúži iba ako VZOR ŽIADOSTI. Skutočnú žiadosť je potrebné vyplniť prostredníctvom Registračného systému Fondu na podporu kultúry národnostných

Podrobnejšie

ZMLUVA O OBSTARANÍ REKLAMY A PROPAGÁCIE V SÚVISLOSTI S USPORIADANÍM VEREJNÉHO LETECKÉHO PODUJATIA SIAF 2017 uzavretá podľa ust. 269 ods. 2 zákona č. 5

ZMLUVA O OBSTARANÍ REKLAMY A PROPAGÁCIE V SÚVISLOSTI S USPORIADANÍM VEREJNÉHO LETECKÉHO PODUJATIA SIAF 2017 uzavretá podľa ust. 269 ods. 2 zákona č. 5 ZMLUVA O OBSTARANÍ REKLAMY A PROPAGÁCIE V SÚVISLOSTI S USPORIADANÍM VEREJNÉHO LETECKÉHO PODUJATIA SIAF 2017 uzavretá podľa ust. 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov

Podrobnejšie

Bodové normatívy

Bodové normatívy Príloha č. 1 k Podmienkam finančnej podpory práce s deťmi a mládežou do roku 2007 Bodové normatívy pre získanie dotácie v roku 2007 (1) Členská základňa základných kolektívov Čl. 1 Do bodového hodnotenia

Podrobnejšie

MIESTNY ÚRAD MESTSKEJ ČASTI BRATISLAVA - RAČA

MIESTNY ÚRAD MESTSKEJ ČASTI BRATISLAVA - RAČA 1. Dôvodová správa Predložený materiál obsahuje vyúčtovanie nákladov spoločnosti v súvislosti so zabezpečovaním mediálnych služieb pre mestskú časť, vyúčtovanie zmluvy o propagácii, uzatvorenej s mestskou

Podrobnejšie

vzn16_03.doc

vzn16_03.doc MESTO ŠAĽA Všeobecne záväzné nariadenie č. 16/2003 o zásadách uskutočňovania propagácie a reklamy na území mesta Šaľa (novelizované znenie) Schválené uznesením MsZ č. 6/2003 dňa 13. novembra 2003 Vyvesené

Podrobnejšie

ROZBOR HOSPODÁRENIA TEKOVSKÉHO MÚZEA V LEVICIACH ZA ROK 2017 Bežné výdavky: Tekovské múzeum v Leviciach obdržalo na základe uznesenia č. 160/2016 Zast

ROZBOR HOSPODÁRENIA TEKOVSKÉHO MÚZEA V LEVICIACH ZA ROK 2017 Bežné výdavky: Tekovské múzeum v Leviciach obdržalo na základe uznesenia č. 160/2016 Zast ROZBOR HOSPODÁRENIA TEKOVSKÉHO MÚZEA V LEVICIACH ZA ROK 2017 Bežné výdavky: Tekovské múzeum v Leviciach obdržalo na základe uznesenia č. 160/2016 Zastupiteľstva NSK v Nitre zo dňa 24.10.2016 rozpis rozpočtu

Podrobnejšie

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v zmysle 269 ods. 2 zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, 8 ods. 1 a 11 pís

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v zmysle 269 ods. 2 zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, 8 ods. 1 a 11 pís ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v zmysle 269 ods. 2 zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, 8 ods. 1 a 11 písm. f) zák. č. 91/2010 Z. z. o podpore cestovného ruchu

Podrobnejšie

„Projekt bol spolufinancovaný z dotácie Ministerstva kultúry Slovenskej republiky

„Projekt bol spolufinancovaný z dotácie Ministerstva kultúry Slovenskej republiky Projekty Oravskej galérie podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia V minulom roku sa Oravská galéria v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja uchádzala o dotáciu z Fondu na

Podrobnejšie

Obec Belá ako partner realizuje projekt KulTuristika - spoločne posilňujeme kultúru, turizmus a šport v obciach Terchová, Belá a Jaworze Terchová Belá

Obec Belá ako partner realizuje projekt KulTuristika - spoločne posilňujeme kultúru, turizmus a šport v obciach Terchová, Belá a Jaworze Terchová Belá Obec ako partner realizuje projekt KulTuristika - spoločne posilňujeme kultúru, turizmus a šport v obciach, a v obciach, a Názov projektu KulTuristika spoločne posilňujeme kultúru, turizmus a šport v obciach,

Podrobnejšie

Infomaterial_ projekty - marec 2018_

Infomaterial_ projekty - marec 2018_ Informácia Informácia o podaných projektoch mestskej časti Bratislava-Petržalka za obdobie rokov 2016-2018 Spracoval: Mgr. Katarína Semanková Oddelenie projektového riadenia, referát štrukturálnych fondov

Podrobnejšie

zmluva o dielo č. 2_ grafika + tlač

zmluva o dielo č. 2_ grafika + tlač Zmluva o dielo č. 2/2014 uzatvorená podľa 536 a nasled. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. na výrobu propagačných materiálov uzatvorená medzi týmito zmluvnými stranami OBJEDNÁVATEĽ: Kopaničiarsky región

Podrobnejšie

Zmluva o spolupráci pri realizácii projektu Senecké leto 2017 uzatvorená podľa 51 Občianskeho zákonníka v platnom znení a v spojitosti s ustanovením 1

Zmluva o spolupráci pri realizácii projektu Senecké leto 2017 uzatvorená podľa 51 Občianskeho zákonníka v platnom znení a v spojitosti s ustanovením 1 Zmluva o spolupráci pri realizácii projektu Senecké leto 2017 uzatvorená podľa 51 Občianskeho zákonníka v platnom znení a v spojitosti s ustanovením 11 písm. f) a g) zákona č. 91/2010 Z. z. o podpore cestovného

Podrobnejšie

(Microsoft Word - Dejiny tanca - 1. ro\350n\355k - II. stupe\362.docx)

(Microsoft Word - Dejiny tanca - 1. ro\350n\355k - II. stupe\362.docx) Základná umelecká škola Štefánikova 20, 071 01 Michalovce Školský vzdelávací program pre druhý stupeň základného štúdia Predmet : Názov predmetu Ročník Prvý Časový rozsah výučby 0.5 Učebný plán č. 40 Stupeň

Podrobnejšie

O ZMLUVA č. 2016/0152 POSKYTNUTÍ DOTÁCIE čl. 1 Zmluvné strany Názov : Sídlo: Zastúpený: I ČO: Bankové spojenie : Č í slo ú čtu v tvare IBAN : Trenčian

O ZMLUVA č. 2016/0152 POSKYTNUTÍ DOTÁCIE čl. 1 Zmluvné strany Názov : Sídlo: Zastúpený: I ČO: Bankové spojenie : Č í slo ú čtu v tvare IBAN : Trenčian O ZMLUVA č. 2016/0152 POSKYTNUTÍ DOTÁCIE čl. 1 Zmluvné strany Názov : Sídlo: Zastúpený: I ČO: Bankové spojenie : Č í slo ú čtu v tvare IBAN : Trenčiansky samosprávny kraj K dolnej stani ci 7282/20A, 911

Podrobnejšie

I

I Zmluva č.029 /15/07/ dotácie Zmluva o poskytnutí dotácie z rozpočtu Mesta Senec uzavretá podľa 51 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov v nadväznosti na ustanovenie 7 ods.

Podrobnejšie

INŠTRUKCIE

INŠTRUKCIE Príloha č. 3 k Zmluve o poskytnutí finančného príspevku INŠTRUKCIE k vypracovaniu vyúčtovania Milý grantista, vyúčtovanie sa stáva záverečnou súčasťou Vášho úspešného projektu. Práve preto zvýšte svoju

Podrobnejšie

KOMUNIKAČNÁ STRATÉGIA OPERAČNÉHO PROGRAMU VÝSKUM A INOVÁCIE pre programové obdobie Verzia 1.2

KOMUNIKAČNÁ STRATÉGIA OPERAČNÉHO PROGRAMU VÝSKUM A INOVÁCIE pre programové obdobie Verzia 1.2 KOMUNIKAČNÁ STRATÉGIA OPERAČNÉHO PROGRAMU VÝSKUM A INOVÁCIE pre programové obdobie 2014-2020 Verzia 1.2 2 OBSAH Úvod...4 1 Analýza východiskovej situácie...5 1.1 Prieskumy na národnej úrovni...5 1.2 Komunikácia

Podrobnejšie

Smernica č. MKK / 08 – 2018

Smernica č. MKK / 08 – 2018 Smernica č. MKK / 08 2018 MARATÓNSKY KLUB KOŠICE (MKK) Pri jazdiarni 1, 043 04 Košice IČO: 00595209; DIČ: 2020 777 682; IČ DPH: SK2020 777 682 SMERNICA č. MKK / 08 2018 o smerovaní nákladov a výnosov Spracoval/a

Podrobnejšie

Všeobecne záväzné nariadenie

Všeobecne záväzné nariadenie Obecné zastupiteľstvo v Štvrtku na Ostrove v súlade s ustanovením 11, ods. 4, písm. g, zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších zmien a doplnkov sa uznieslo na tomto všeobecne záväznom

Podrobnejšie

”iadosš o zmenu projektu è.2

”iadosš o zmenu projektu è.2 I ŽiADOSŤ O ZMENU PROJEKTU Č. 02 ~ A. IDENTIFIKÁCIA PRIJíMATEĽA povinné Názovorganizácie I Mesto Rajec Adresa žiadatel'a PSČ Obec (mesto) Ulica číslo domu 01522 Rajec Nám. SNP 2/2 IČO 100321575 IDIČ 12020637102

Podrobnejšie

Opatrenie_filan

Opatrenie_filan OPATRENIE Ministerstva kultúry Slovenskej republiky z 15. decembra 2015 o podrobnostiach poskytovania dotácií zo štátneho rozpočtu Ministerstvo kultúry Slovenskej republiky (ďalej len ministerstvo kultúry

Podrobnejšie

AGENTÚRA NA PODPORU VÝSKUMU A VÝVOJA Výzva v rámci programu Podpora výskumu a vývoja v malých a stredných podnikoch zameraná na podporu start-up a spi

AGENTÚRA NA PODPORU VÝSKUMU A VÝVOJA Výzva v rámci programu Podpora výskumu a vývoja v malých a stredných podnikoch zameraná na podporu start-up a spi Výzva v rámci programu Podpora výskumu a vývoja v malých a stredných podnikoch zameraná na podporu start-up a spin-off podnikov VMSP 2009-II Bratislava 22.10.2009 Košice 27.10.2009 Žilina 28.10.2009 Mgr.

Podrobnejšie

Microsoft Word - VO 2017_Grafika _Zmluva-final-final_web.doc

Microsoft Word - VO 2017_Grafika _Zmluva-final-final_web.doc Zmluva o dielo na objednávku a licenčná zmluva č. 4/2017 uzatvorená podľa 91 zákona č. 185/2015 Z. z. Autorský zákon a podľa 631 až 643 Občianskeho zákonníka (zmluva o dielo na objednávku) a uzatvorená

Podrobnejšie

1-kupna zmluva

1-kupna zmluva KÚPNA ZMLUVA č. 001/2016 uzavretá v súlade s 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb., Obchodný zákonník, v platnom znení (ďalej len Zmluva ) Čl. I Zmluvné strany perspettiva s.r.o. Adresa organizácie: Dunajská

Podrobnejšie

RUMANSKÝ ART CENTRE, n.o., Demänová 278, Lipt.Mikuláš VÝROČNÁ SPRÁVA ZA ROK 2017 V LIPTOVSKOM MIKULAŠI

RUMANSKÝ ART CENTRE, n.o., Demänová 278, Lipt.Mikuláš VÝROČNÁ SPRÁVA ZA ROK 2017 V LIPTOVSKOM MIKULAŠI RUMANSKÝ ART CENTRE, n.o., Demänová 278, 03101 Lipt.Mikuláš VÝROČNÁ SPRÁVA ZA ROK 2017 V LIPTOVSKOM MIKULAŠI 12.02.2018 OBSAH: 1) Úvodné slovo predsedu Správnej rady 2) Správa o činnosti za rok 2017 3)

Podrobnejšie

OPATRENIE Ministerstva kultúry Slovenskej republiky č. MK-3186/ /17632 z 15. decembra 2015 o podrobnostiach poskytovania dotácií zo štátneho ro

OPATRENIE Ministerstva kultúry Slovenskej republiky č. MK-3186/ /17632 z 15. decembra 2015 o podrobnostiach poskytovania dotácií zo štátneho ro OPATRENIE Ministerstva kultúry Slovenskej republiky z 15. decembra 2015 o podrobnostiach poskytovania dotácií zo štátneho rozpočtu Zmena: Opatrenie č. MK-5339/2018-110/14219 (oznámenie č. 315/2018 Z. z.)

Podrobnejšie

V ý z v a na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácie na náhradu škôd spôsobených nepriaznivou poveternostnou udalosťou, ktorú možno prirovnať k pr

V ý z v a na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácie na náhradu škôd spôsobených nepriaznivou poveternostnou udalosťou, ktorú možno prirovnať k pr V ý z v a na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácie na náhradu škôd spôsobených nepriaznivou poveternostnou udalosťou, ktorú možno prirovnať k prírodnej katastrofe v znení dodatku č. 1 Pôdohospodárska

Podrobnejšie

A U D I O V I Z U Á L N Y F O N D

A U D I O V I Z U Á L N Y   F O N D Zápis zo zasadnutia odbornej komisie Audiovizuálneho fondu pre program 2.1 Distribúcia audiovizuálnych diel Výzva č. 3/2013-2.kolo Miesto konania: Dátum a čas konania: Prítomní: Grösslingová 53, 811 09

Podrobnejšie

Zmluva o poskytnutí dotácie na podporu kultúry národnostných menšín zmluva2.pdf

Zmluva o poskytnutí dotácie na podporu kultúry národnostných menšín zmluva2.pdf číslo z centrálneho registra zmlúv Úradu PSK: 185/2016/OK Z M L U V A o poskytnutí dotácie na podporu kultúry národnostných menšín číslo: 197/2016 uzatvorená podľa 51 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník

Podrobnejšie

PREVÁDZKOVÝ PORIADOK HRADU ŠARIŠ Preambula 1. Vlastníkom hradu Šariš je mesto Veľký Šariš. Prevádzkový poriadok je záväzný pre všetkých návštevníkov h

PREVÁDZKOVÝ PORIADOK HRADU ŠARIŠ Preambula 1. Vlastníkom hradu Šariš je mesto Veľký Šariš. Prevádzkový poriadok je záväzný pre všetkých návštevníkov h PREVÁDZKOVÝ PORIADOK HRADU ŠARIŠ Preambula 1. Vlastníkom hradu Šariš je mesto Veľký Šariš. Prevádzkový poriadok je záväzný pre všetkých návštevníkov hradu. Užívateľ hradu je povinný oboznámiť sa s týmto

Podrobnejšie

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblast

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblast ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblastná organizácia cestovného ruchu so sídlom: Nám. SNP

Podrobnejšie