Zoznam zamestnávateľov vstupujúcich do systému duálneho vzdelávania s Obchodnou akadémiou Milana Hodžu Trenčín k Predpokladaný počet žiako

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Zoznam zamestnávateľov vstupujúcich do systému duálneho vzdelávania s Obchodnou akadémiou Milana Hodžu Trenčín k Predpokladaný počet žiako"

Prepis

1 Zoznam zamestnávateľov vstupujúcich do systému duálneho vzdelávania s Obchodnou akadémiou Milana Hodžu Trenčín k Predpokladaný počet žiakov 1. ročníka - školský rok 2019/20 ZAMESTNÁVATELIA KONTAKTNÁ OSOBA ZAMESTNAVATEL KONAKT MAIL TELEFON.KNTAKT 2 Audit Slovakia Trenčín, s.r.o. Ing. Ernest Juriga ernest@auditslovakiatn.sk O Hella Slovakia Signal-Lighting s.r.o., Hrežďovská 1629/16, BnB Ing Katarína Vojtková katarina.vojtkova@hella.com O LKW Komponenten s.r.o., Partizánska 916, BnB Ing. Gabriela Korcová gabriela.korcova@man.eu O DVS Transport, s. r. o., Brnianska 1719, Trenčín Ing. František Lengyel jana.kralikova@dvstransport.sk O PERLA - Zelená Voda, s.r.o.,zelená voda 7, NMnV Ing. Igor Adamík adamik@hotelperla.sk O FMB s.r.o., Partizánska 73, Bánovce n/b. Ing. Jozef Števula j.stevula@fritzmeier.com O Asemid, s. r. o., Vážska 2, Trenčín Peter Tóth asemid.toth@gmail.com O Max - GREAT, s. r. o., Opatovská 259/129, Trenčín Lucia Jablončíková max-great@max-great.sk O MATEJKA - INŠTALÁCIE, s. r. o. Mária Matejková mismat@centrum.sk O EKoM, s. r. o., Nábrežná 1634/3, Trenčín Ing. Martina Galková galkova@ekomsro.sk O Trend & Capital, s.r.o. Bezručova 6792/64A, Trenčín Klaudia Habánková klaudia@trendcap.sk O MAHEM AIR, s. r. o., Palackého 5, Trenčín Ing. Matej Nemčovič nemcovic@mahem.sk O Bricol s.r.o, Dolinská 27/7, Horné Sŕnie Zuzana Dobešová dobesova@bricol.mobi O JASONA, s.r.o., Rokošská 5, Bánovce n/b. Ing. Soňa Ďurčová vigosska@gmail.com Charakteristika zamestnávateľov vstupujúcich do systému duálneho vzdelávania s Obchodnou akadémiou Milana Hodžu Trenčín Hella Slovakia Signal-Lighting s.r.o., Hrežďovská 1629/16, Bánovce nad Bebravou HELLA Slovakia Signal-Lighting s. r. o., člen rodiny nemeckého koncernu HELLA, ktorý je popredným svetovým dodávateľom v oblasti automobilového priemyslu, začala písať svoju históriu v Bánovciach nad Bebravou v roku 2003, produkty: zadné reflektory osobných vozidiel, prídavné brzdové svetlá, osvetlenia EČV, hmlovky, bočné smerovky na osobné a úžitkové vozidlá.

2 LKW Komponenten s. r. o., Partizánska 916, Bánovce nad Bebravou LKW Komponenten s.r.o. Spoločnosť LKW Komponenten s.r.o. v Bánovciach nad Bebravou, bola založená v roku 2005 ako výrobná dcérska spoločnosť, s právnou subjektivitou spoločnosti MAN Nutzfahrzeuge Österreich AG. V roku 2012 sa stala členom skupiny Volkswagen. Firma vyrába prídavné diely k rámom a kabínam pre nákladné vozidlá, plechové diely, potrubia a zvárané zostavy. Hlavnými výrobnými programami sú: delenie materiálu, vyrezávanie tvaru, lisovanie dielov, ohýbanie dielov, trieskové obrábanie, odporové bodové zváranie, ručné a robotické zváranie v ochrannej atmosfére. V súčasnosti zamestnáva firma LKW Komponenten s.r.o. približne 300 zamestnancov. Spoločnosť neustále expanduje a investuje do technologického zariadenia, zároveň disponuje modernými výrobnými a montážnymi pracoviskami. FMB s. r. o., Partizánska 73, Bánovce nad Bebravou Firma FMB s.r.o. bola založená v roku 2005 je súčasťou koncernu Fritzmeier Group. Svoju činnosť spoločnosť realizuje v priestoroch priemyselného parku bývalého závodu TATRA a.s. v Bánovciach nad Bebravou. Koncern Fritzmeier je nemecká súkromná firma, založená v roku 1926 a zaoberá sa vývojom a výrobou komponentov pre poľnohospodárske, stavebné a manipulačné stroje (kabíny, karosérie, bezpečnostné rámy), ako aj dielov pre osobné aj nákladné autá. BRICOL, s. r. o., Dolinská 27/7, Horné Srnie Firma Bricol bola založená v roku Počas rokov sa vyprofilovala na najväčšieho distribútora sklených obalov na českom a slovenskom trhu. Predaj fliaš na víno, pivo, alko a nealko nápoje, darčekové sady, obtiskové fľaše. Najväčší výber obalového skla pre potraviny. Poháre, vinotéka, doplnkový tovar a dobroty v skle. Pre odbor obchodná akadémia účtovné, ekonomické oddelenie, skladové hospodárstvo, distribúcia.

3 PERLA - Zelená Voda, s. r. o., Hotel PERLA-Zelená voda, Zelená voda 7, Nové Mesto nad Váhom Nádherný zrekonštruovaný Hotel Perla v náručí prírody, priamo v rekreačnej oblasti Zelená Voda pri Novom Meste nad Váhom. Výhľad na krásnu prírodu s jazerom a Považským Inovcom. Obľúbené zariadenie pre svadby, eventy, festivaly, športové a spoločenské akcie. Rodinná firma s aktívnym, príjemným a profesionálnym prístupom ako k zákazníkovi tak k zamestnancom. Pre odbor obchodná akadémia vedenie účtovníctva, mzdy, ekonomika, chod hotela. Audit Slovakia Trenčín, s.r.o., Nám. Sv. Anny 7269/20A, Trenčín Audit Slovakia Trenčín, s.r.o., bola založená v roku 1993 ako spoločnosť so zahraničnou majetkovou účasťou. Pôsobila na Slovensku ako jedna z prvých audítorských spoločností a bola zapísaná do zoznamu audítorov ako právnická osoba pod evidenčným číslom 15. Konateľ spoločnosti, Ing. Ernest Juriga je členom Slovenskej komory daňových poradcov od roku 1993 a členom Slovenskej komory audítorov od roku Od roku 1997 konateľ spoločnosti vykonáva súdnoznaleckú činnosť v odbore ekonómia a manažment, odvetvie účtovníctvo a daňovníctvo. Komplexné služby v oblasti vedenej účtovnej evidencie, ktorej súčasťou je aj vedenie miezd a personalistika Asemid, s. r. o., Vážska 2, Trenčín Spoločnosť ASEMID s.r.o. vznikla a v spolupráci so spoločnosťou SIEMENS s.r.o. ako svoj prvý väčší projekt realizovala rekonštrukciu verejného osvetlenia v meste Trenčín a následne až do roku 2015, zabezpečovala správu a opravy verejného osvetlenia v Trenčíne. Samostatnou kapitolou sú elektroinštalačné práce vrátane revíznych správ, spoločnosť v súčasnosti realizuje komplexnú stavebnú činnosť, dodávky stavieb na kľúč, zabezpečujeme prepravu tovaru v rámci vnútroštátnej a medzinárodnej dopravy, vedenie účtovníctva, mzdy, poradenstvo, konzultácie pre samostatné podnikateľské subjekty.

4 MAX - GREAT s. r. o., Jiráskova 1657, Trenčín Spoločnosť MAX - GREAT s. r. o. vznikla v roku 2008 na základe predchádzajúcej živnosti majiteľky spoločnosti. V súčasnosti disponujeme s 10 ročnými skúsenosťami v samostatnom spracovávaní účtovníctva. Venujeme sa spracovaniu podvojného účtovníctva, jednoduchého účtovníctva, spracovaniu miezd, ekonomickému poradenstvu, spracovaniu administratívy a iným úkonom podľa požiadaviek klienta. Pre komunikáciu s úradmi a zasielanie daňových priznaní a iných výkazov (mzdy) používame zaručený elektronický podpis, prípadne elektronický systém daného úradu pre elimináciu nákladov a strát času. Trend & Capital, s. r.o., Bezručova 6792/64A, Trenčín Spoločnosť Trend&Capital, s.r.o. patrí medzi spoločnosti špecializujúce sa na ekonomické a podnikateľské poradenstvo. Spoločnosť vznikla v roku 2004 a bola založená členmi vrcholového manažmentu spoločnosti SLOVANET, a.s.. K základným činnostiam spoločnosti patria služby a poradenstvo pri vzniku a rozbehu spoločností, ako aj vedenie účtovníctva v novovzniknutých spoločnostiach, optimalizácia ekonomiky, kontrola účtovníctva v zabehnutých spoločností a ekonomické a podnikateľské poradenstvo. Pri svojej činnosti spolupracuje s audítormi a daňovými poradcami, pre ktorých zabezpečuje služby pri tvorbe znaleckých a odborných posudkov, auditov a poradenstva. Spoločnosť je vedená skúsenými pracovníkmi v oblasti ekonomického a podnikateľského poradenstva, ktorí sú schopní nielen vykonať transakciu podľa želania klienta, ale aj zvážiť a navrhnúť alternatívne riešenia. Našim cieľom je vždy navrhnúť a vykonať transakcie tak, aby vhodne dopĺňali podnikateľskú stratégiu našich klientov. EKoM, s. r. o., Nábrežná 1634/3, Trenčín Vieme zabezpečiť vedenie účtovníctva pre akciové spoločnosti, spoločnosti s ručením obmedzeným, družstvá a ostatné formy podnikania zapísané v obchodnom registri Slovenskej republiky. Online účtovníctvo je novodobý spôsob vedenia účtovníctva, šetriaci čas aj náklady, ba dokonca zvyšuje bezpečnosť údajov a lepšiu kontrolu účtovníctva z Vašej strany. Spracujeme pre Vás mzdovú a personálnu agendu vrátane súvisiacich služieb, ako je zabezpečenie a distribuovanie stravných lístkov, výkazy a komunikácia s dotknutými úradmi. Vypracujeme pre Vás daňové priznania, vytvoríme súhrnný a kontrolný výkaz, registrácie pre účely daňového úradu, zastupujeme pred daňovým úradom a počas kontrol, prípadné iné služby pre daňové subjekty.

5 MAHEM AIR, s. r. o., Tichá 45, Bratislava, prevádzka MAHEM AIR, s. r. o., Palackého 5, Trenčín Spoločnosť MAHEM AIR, s.r.o. vznikla v roku 2010 a jej primárnym zameraním bola obchodná činnosť v oblasti predaja kompresorovej techniky a realizácia komplexných riešení dodávky stlačeného vzduchu v priemysle. Neskôr spoločnosť v súvislosti s potrebou svojich klientov začala ponúkať poradenské činnosti súvisiace s podnikaním a v zastrešovaní celej administratívnej činnosti vrátane vedenia ekonomickej agendy pre nich, kde využívala svoje dlhoročné skúsenosti. Postupne tieto činnosti prerástli do hlavnej činnosti a obchodovanie sa stalo sekundárnym. Spoločnosť má v portfóliu zákazníkov z Bratislavy, Portugalska, Rakúska a z Trenčína, čo je aj dôvodom otvorenia kancelárie na Palackého ulici, kde sú poskytované služby vedenia účtovníctva a mzdovej činnosti. Tvoríme malý tím ľudí, staráme sa o spoločnosti z rôznych odvetví, naša práca nie je jednotvárna, máme radi výzvy a rovnako radi sa učíme. Ak uprednostňuješ menší kolektív, máš rád dynamiku prostredia, rád sa učíš novým veciam si u nás vítaný. MATEJKA - INŠTALÁCIE s. r. o., m-sport, ul. Ostrov 363, Trenčín-Zamarovce M-sport vznikol v roku 2002 ako multifunkčný športový areál, so základnou koncepciou vytvorenia profesionálneho bedmintonového športoviska. Areál však rovnocenne poskytuje aj iné športové aktivity, a tak sa stáva obľúbeným športovo spoločenským centrom v alternatívnom špecifickom prostredí. Penzión M-ŠPORT sa nachádza v rovnomennom športovom centre M-ŠPORT, v rekreačnošportovej zóne Trenčína, nazývanej Ostrov. Pre odbor obchodná akadémia zabezpečenie ekonomiky, účtovníctva pre penzión a športoviská. JASONA, s. r. o. Bánovce nad Bebravou K prejavený záujem o duálne vzdelávania, zatiaľ nedodaná charakteristika, dostupné údaje o firme sú uvedené vo vyššie uvedenej tabuľke.

Microsoft Word - AAC-U2-sprava o transparentnosti 2017

Microsoft Word - AAC-U2-sprava o transparentnosti 2017 S P R Á V A O T R A N S P A R E N T N O S T I ZA ROK 2017 v zmysle 1 odsek 2 zákona č. 423/2015 o štatutárnom audite a o zmene a doplnení zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov

Podrobnejšie

Microsoft Word - AAC-UDVA-sprava o transparentnosti 2016

Microsoft Word - AAC-UDVA-sprava o transparentnosti 2016 S P R Á V A O T R A N S P A R E N T N O S T I ZA ROK 2016 v zmysle 24 zákona č. 540/2007 o audítoroch, audite a dohľade nad výkonom auditu a o zmene a doplnení zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení

Podrobnejšie

Správa PDI 2015

Správa PDI 2015 Materiál č. 51/16 Mestská rada: 21.6.2016 Mestské zastupiteľstvo: 27.6.2016 Správa o činnosti spoločnosti Prievidza Invest s. r. o. za rok 2015 Predkladá: JUDr. Ing. Ľuboš Maxina, PhD. konateľ Vypracoval:

Podrobnejšie

Projektový list č. 1 Výstavba terminálu letiska Bratislava Dodávka a montáž elektomechanickej časti stavby, vrátane realizačných projektov.

Projektový list č. 1 Výstavba terminálu letiska Bratislava Dodávka a montáž elektomechanickej časti stavby, vrátane realizačných projektov. Projektový list č. 1 Výstavba terminálu letiska Bratislava Dodávka a montáž elektomechanickej časti stavby, vrátane realizačných projektov. 2 334 Nainštalovali sme 2 334 kusov sprinklerových hlavíc, vďaka

Podrobnejšie

News Flash 25. augusta, 2015 Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov

News Flash 25. augusta, 2015 Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov News Flash 25. augusta, 2015 Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov Jednou zo základných povinností zamestnávateľov na Slovensku je povinnosť zabezpečiť stravovanie

Podrobnejšie

POLROCNA_SPRAVA K xls

POLROCNA_SPRAVA K xls regulovaná informácia POLROČNÁ SPRÁVA emitenta akcií alebo dlhových cenných papierov, ktoré boli prijaté na obchodovanie na regulovanom trhu v zmysle zákona o burze cenných papierov Časť 1.- Identifikácia

Podrobnejšie

Podpora inovácií prostredníctvom priemyselného výskumu a experimentálneho vývoja v rámci domény Zdravé potraviny a životné prostredie Kód výzvy: OPVaI

Podpora inovácií prostredníctvom priemyselného výskumu a experimentálneho vývoja v rámci domény Zdravé potraviny a životné prostredie Kód výzvy: OPVaI Podpora inovácií prostredníctvom priemyselného výskumu a experimentálneho vývoja v rámci domény Zdravé potraviny a životné prostredie Kód výzvy: OPVaI-MH/DP/2017/1.2.2-13 Operačný program: Výskum a inovácie

Podrobnejšie

WNT TOOL SUPPLY 24/7 December 2017 Individuálne riešenie pre nákup nástrojov

WNT TOOL SUPPLY 24/7 December 2017 Individuálne riešenie pre nákup nástrojov WNT TOOL SUPPLY 24/7 December 2017 Individuálne riešenie pre nákup nástrojov www.wnt.com Obsah WNT Tool Supply 24/7 Prednosti Systém vydávania nástrojov Ďalší postup WNT Tool Supply 24/7 Individuálne riešenie

Podrobnejšie

DANISCO FOODS Slovensko, spol

DANISCO FOODS Slovensko, spol Honeywell Turbo s. r. o. DODATOK SPRÁVY NEZÁVISLÉHO AUDÍTORA K VÝROČNEJ SPRÁVE V ZMYSLE 27 ODSEK 6 ZÁKONA Č. 423/2015 Z.Z. 31. DECEMBER 2017 Deloitte Audit s.r.o. Digital Park II, Einsteinova 23 851 01

Podrobnejšie

Riadiaci pracovník (manažér) v cestnej doprave (okrem mestskej hromadnej dopravy) Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) v cestnej d

Riadiaci pracovník (manažér) v cestnej doprave (okrem mestskej hromadnej dopravy) Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) v cestnej d Riadiaci pracovník (manažér) v cestnej doprave (okrem mestskej hromadnej ) Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) v cestnej doprave (okrem mestskej hromadnej ) riadi prevádzku osobnej alebo nákladnej

Podrobnejšie

Polyfunkčné centrum EUROVEA v Bratislave Projektový list č. 5 Silnoprúdová elektroinštalácia v súbore budov.

Polyfunkčné centrum EUROVEA v Bratislave Projektový list č. 5 Silnoprúdová elektroinštalácia v súbore budov. Polyfunkčné centrum EUROVEA v Bratislave Projektový list č. 5 Silnoprúdová elektroinštalácia v súbore budov. 838 000 V celom komplexe EUROVEA sme nainštalovali 838000 m silnoprúdových rozvodov, vysoko

Podrobnejšie

p r e d s tav e n i e s p o l o č n o s t i

p r e d s tav e n i e s p o l o č n o s t i p r e d s tav e n i e s p o l o č n o s t i TSS Group je mladá, dynamická spoločnosť zaoberajúca sa vývojom, výrobou, dovozom a distribúciou bezpečnostných technológií a v súčasnosti zamestnáva približne

Podrobnejšie

News Flash 23. októbra 2015 Všetko, čo by ste mali vedieť o registrácií k DPH

News Flash 23. októbra 2015 Všetko, čo by ste mali vedieť o registrácií k DPH News Flash 23. októbra 2015 Všetko, čo by ste mali vedieť o registrácií k DPH Všetko, čo by ste mali vedieť o registrácii k DPH Podľa zákona o DPH má povinnosť registrovať sa na účely DPH každá zdaniteľná

Podrobnejšie

Abecedný zoznam časopisov na rok 2014 Názov Krajina Uloženie Online 21. století ČR AK Academia SR AK, OAKC Acta Metallurgica Slovaca SR AK Alternativn

Abecedný zoznam časopisov na rok 2014 Názov Krajina Uloženie Online 21. století ČR AK Academia SR AK, OAKC Acta Metallurgica Slovaca SR AK Alternativn Abecedný zoznam časopisov na rok 2014 Názov Krajina Uloženie Online 21. století ČR AK Academia SR AK, OAKC Acta Metallurgica Slovaca SR AK Alternativní energie ČR AK, UBEI Automagazín SR AK PORO, Bezpečná

Podrobnejšie

REGIONÁLNE VZDELÁVACIE CENTRUM, ZDRUŽENIE OBCÍ, RIMAVSKÁ SOBOTA PONUKA VZDELÁVANIA I. polrok 2018 Vážení predstavitelia samosprávy, vážené dámy a páni

REGIONÁLNE VZDELÁVACIE CENTRUM, ZDRUŽENIE OBCÍ, RIMAVSKÁ SOBOTA PONUKA VZDELÁVANIA I. polrok 2018 Vážení predstavitelia samosprávy, vážené dámy a páni REGIONÁLNE VZDELÁVACIE CENTRUM, ZDRUŽENIE OBCÍ, RIMAVSKÁ SOBOTA PONUKA VZDELÁVANIA I. polrok 2018 Vážení predstavitelia samosprávy, vážené dámy a páni, tento rok je pre nás jubilejný. 16. novembra 2018

Podrobnejšie

Zadanie zákazky Postupom podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného

Zadanie zákazky Postupom podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného Zadanie zákazky Postupom podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného obstarávateľa Názov: Ekonomická univerzita v Bratislave

Podrobnejšie

Uctovnictvo_2015_2016a

Uctovnictvo_2015_2016a Gestorská katedra: Študijný program 1. stupňa: Garant študijného programu: KÚA FHI EU v Bratislave Účtovníctvo denné štúdium 1. a 2. ročník doc. Ing. Katarína Máziková, PhD. Bakalárske štúdium - denné

Podrobnejšie

SPRÁVA

SPRÁVA Obec Šarišské Michaľany Obecnému zastupiteľstvu Na rokovanie dňa : 1.6.216 v Šarišských Michaľanoch K bodu rokovania číslo : 6 Názov materiálu: Správa o výsledkoch inventarizácie záväzkov, pohľadávok,

Podrobnejšie

Web verzia_ecp

Web verzia_ecp Zážitok na mieru Dokonalý zážitok pre každého Unikátny priestor v srdci Bratislavy. Historická budova Mozartovho domu na Ventúrskej ulici v sebe ukrýva nielen FACH Bistro a Juice shop, ale tiež miesta

Podrobnejšie

Výročná správa JA Firmy M-GROUP

Výročná správa JA Firmy M-GROUP Stredná odborná škola Hattalova 968/33 029 01 Námestovo Výročná správa JA Firmy M-GROUP Učiteľ: Ing. Ivona Korčušková Konzultant: Jozef Šuriňák Moje meno je Janka Baleková a v našej JA firme M-GROUP zastávam

Podrobnejšie

KOMENTÁR K ROZPOČTU NA ROK 2015 / tabuľka č.1 / Návrh rozpočtu na rok 2015 bol tvorený na základe známych výsledkov k a z predpokladaných ná

KOMENTÁR K ROZPOČTU NA ROK 2015 / tabuľka č.1 / Návrh rozpočtu na rok 2015 bol tvorený na základe známych výsledkov k a z predpokladaných ná KOMENTÁR K ROZPOČTU NA ROK 2015 / tabuľka č.1 / Návrh rozpočtu na rok 2015 bol tvorený na základe známych výsledkov k 30.9.2014 a z predpokladaných nákladov a výnosov do konca roka 2014. Na základe týchto

Podrobnejšie

Web

Web Zážitok na mieru FACH Event lookbook Dokonalý zážitok pre každého Unikátny priestor v srdci Bratislavy. Historická budova Mozartovho domu na Ventúrskej ulici v sebe ukrýva nielen FACH Bistro a Juice shop,

Podrobnejšie

Riadiaci pracovník (manažér) obstarávania Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) obstarávania riadi a koordinuje činnosti a zamestna

Riadiaci pracovník (manažér) obstarávania Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) obstarávania riadi a koordinuje činnosti a zamestna Riadiaci pracovník (manažér) obstarávania Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) obstarávania riadi a koordinuje činnosti a zamestnancov podieľajúcich sa na nákupe surovín, tovarov, výrobkov, služieb,

Podrobnejšie

KURZY

KURZY KURZY PREČO PRÁVE MY? Všetky kurzy pod jednou strechou Pre záujemcov bez vekového obmedzenia Najmodernejšie vybavenie Profesionálny tím školiteľov Priateľské prostredie Individuálny prístup Rozsah kurzov

Podrobnejšie

Microsoft Word - BE_RTS_28_2018_SK_PROF.docx

Microsoft Word - BE_RTS_28_2018_SK_PROF.docx Úvod UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s., pobočka zahraničnej banky, so sídlom Šancová 1/A, 813 33 Bratislava, IČO: 47 251 336, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel:

Podrobnejšie

Č.j.: 12422/2017/OESM-001 Bratislava: V ý z v a na predloženie ponuky (prieskum trhu) zákazka s nízkou hodnotou podľa 117 zákona č. 343/201

Č.j.: 12422/2017/OESM-001 Bratislava: V ý z v a na predloženie ponuky (prieskum trhu) zákazka s nízkou hodnotou podľa 117 zákona č. 343/201 Č.j.: 12422/2017/OESM-001 Bratislava: 01.06.2017 V ý z v a na predloženie ponuky (prieskum trhu) zákazka s nízkou hodnotou podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení

Podrobnejšie

N á v r h Záverečný účet Obce P o l i a n k a za rok 2012 V Polianke, zverejnený dňa :

N á v r h Záverečný účet Obce P o l i a n k a za rok 2012 V Polianke, zverejnený dňa : N á v r h Záverečný účet Obce P o l i a n k a za rok 2012 V Polianke, 30. 4. 2013 zverejnený dňa : 31.5. 2013 Záverečný účet obce za rok 2012 obsahuje: 1. Plnenie rozpočtu k 31.12.2012 2. Rozbor plnenia

Podrobnejšie

Stepanek3D bannery

Stepanek3D bannery VŠETKO PRE 3D TLAC PRVÁ KONŠTRUKCNÁ ˇ KANCELÁRIA PRE 3D TLAC ˇ V BANSKEJ BYSTRICI MODELOVANIE VÝROBA PORADENSTVO KONTAKT +421 949 263 305 info@stepanek3d.sk 3D MODELOVANIE PRECO ˇ VYUZIT ˇ ˇ 3D MODELOVANIE

Podrobnejšie

3 Obsah Úvod I.. Pracovné cesty vykonávané cestným motorovým vozidlom

3 Obsah Úvod I.. Pracovné cesty vykonávané cestným motorovým vozidlom 3 Obsah Úvod.................................................................. 9 I.. Pracovné cesty vykonávané cestným motorovým vozidlom.......................................... 13 Vecné, časové a miestne

Podrobnejšie

ZMLUVA O SPRACOVANÍ MIEZD uzavretá v zmysle Obchodného zákonníka, najmä podľa 269, odseku 2 Obchodného zákonníka medzi na jednej strane (ďalej len dod

ZMLUVA O SPRACOVANÍ MIEZD uzavretá v zmysle Obchodného zákonníka, najmä podľa 269, odseku 2 Obchodného zákonníka medzi na jednej strane (ďalej len dod ZMLUVA O SPRACOVANÍ MIEZD uzavretá v zmysle Obchodného zákonníka, najmä podľa 269, odseku 2 Obchodného zákonníka medzi na jednej strane (ďalej len dodávateľ ) LJG s.r.o., Mamateyova 8, 851 04 Bratislava

Podrobnejšie

Lucia Slatinská Horná Strieborná 14599/4, Banská Bystrica Tel. / fax: URL: Dvojpodlažná chata s pozemkom v rekreačne

Lucia Slatinská Horná Strieborná 14599/4, Banská Bystrica Tel. / fax: URL:   Dvojpodlažná chata s pozemkom v rekreačne Lucia Slatinská Horná Strieborná 14599/4, 97401 Banská Bystrica Tel. / fax: 0915870556 URL: www.dodomceka.sk Dvojpodlažná chata s pozemkom v rekreačnej oblasti Tajov Cena - Predaj: 89 900,00 Kraj: Okres:

Podrobnejšie

E K O N O M I C K Á U N I V E R Z I TA V B R A T I S L A V E

E K O N O M I C K Á U N I V E R Z I TA     V    B R A T I S L A V E Zadanie zákazky Postupom podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného obstarávateľa Názov: Ekonomická univerzita v Bratislave

Podrobnejšie

Materiál pre zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Senci konaného dňa číslo materiálu: Názov materiálu: Vyhodnotenie roka a účtovnej závier

Materiál pre zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Senci konaného dňa číslo materiálu: Názov materiálu: Vyhodnotenie roka a účtovnej závier Materiál pre zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Senci konaného dňa 4. 4. 2018 číslo materiálu: Názov materiálu: Vyhodnotenie roka a účtovnej závierky za rok 2017 Správy cestovného ruchu Senec s.r.o.

Podrobnejšie

bod_9_podnikatelsky_plan

bod_9_podnikatelsky_plan PODNIKATEĽSKÝ PLÁN STRATEGICKÝ Letné kúpalisko Nemšová Názov firmy: Mestský podnik služieb, s.r.o. Adresa prevádzky: Mierové nám. 59, Nemšová Miesto podnikania: Mierové námestie 59, 914 41 Nemšová Vlastník:Mestský

Podrobnejšie

type-approval-motor-vehicles-certain-other-vehicles-engines-questions-answers_sk.DOCX

type-approval-motor-vehicles-certain-other-vehicles-engines-questions-answers_sk.DOCX EURÓPSKA KOMISIA GENERÁLNE RIADITEĽSTVO PRE VNÚTORNÝ TRH, PRIEMYSEL, PODNIKANIE A MSP Brusel 6. marca 2019 OTÁZKY A ODPOVEDE TÝKAJÚCE SA VYSTÚPENIA SPOJENÉHO KRÁĽOVSTVA Z EURÓPSKEJ ÚNIE, POKIAĽ IDE O TYPOVÉ

Podrobnejšie

Koncepcia a trendy rozvoja obnoviteľných zdrojov energie na báze biomasy v Prešovskom a Košickom kraji

Koncepcia a trendy rozvoja obnoviteľných zdrojov energie na báze biomasy v Prešovskom a Košickom kraji ENEF BB 2010 Využitie potenciálu ONE alternatíva pre znevýhodnené regióny Matej Polák-Martin Grejták-Dušan Blaško EU v Bratislave Ľudstvo vstúpilo do energetickej éry, ktorú charakterizuje: Inovovaná stratégia

Podrobnejšie

"S:' :;. I UVPOD2v09 1 VÝKAZ I I Výkaz ziskov a strát ÚČ POD ZISKOV A STRÁT I k 3 1, 1 2, 2 O O 9 (v celých eurách) I

S:' :;. I UVPOD2v09 1 VÝKAZ I I Výkaz ziskov a strát ÚČ POD ZISKOV A STRÁT I k 3 1, 1 2, 2 O O 9 (v celých eurách) I "S:' :;. I UVPOD2v09 1 VÝKAZ I I Výkaz ziskov a strát ÚČ POD 2-01 1 ZISKOV A STRÁT I k 3 1, 1 2, 2 O O 9 (v celých eurách) I 11111111111111111111111111111 I Číselné údaje sa zarovnávajú vpravo, ostatné

Podrobnejšie

Úvod do hospodárskej informatiky (prednáška) Ing. Anna Biceková, PhD.

Úvod do hospodárskej informatiky (prednáška) Ing. Anna Biceková, PhD. Úvod do hospodárskej informatiky (prednáška) Ing. Anna Biceková, PhD. Prehľad ponuky predmetov ekonomického zamerania v Bc. Štúdiu Obsah kde hľadať informácie o predmetoch, štúdium na HI, predstavenie

Podrobnejšie

Aktuálne úlohy výroby a predaja potravinárskych výrobkov v SR JUDr. Jana Venhartová , Modra GfK 2017 Podiel slovenských potravín 2017 I Máj

Aktuálne úlohy výroby a predaja potravinárskych výrobkov v SR JUDr. Jana Venhartová , Modra GfK 2017 Podiel slovenských potravín 2017 I Máj Aktuálne úlohy výroby a predaja potravinárskych výrobkov v SR JUDr. Jana Venhartová 22. 1.2019, Modra GfK 2017 Podiel slovenských potravín 2017 I Máj 2017 1 Potravinárska komora Slovenska základné údaje

Podrobnejšie

CENTRUM ODBORNÉHO VZDELÁVANIA A PRÍPRAVY

CENTRUM ODBORNÉHO VZDELÁVANIA A PRÍPRAVY Úloha : -pripraviť na budúce povolanie, -doplniť, rozšíriť a prehĺbiť vedomosti, -rekvalifikovať, - uspokojiť záujmy. Hlavné aktivity : - vzdelávanie žiakov v učebných a študijných odboroch systémom 3+2

Podrobnejšie

Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, Banská Bystrica Tel. / fax: URL: PREDANÉ, Exkluzívne na predaj, Rodinný dom s krásn

Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, Banská Bystrica Tel. / fax: URL:   PREDANÉ, Exkluzívne na predaj, Rodinný dom s krásn Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, 97401 Banská Bystrica Tel. / fax: 0948171800 URL: www.dodomceka.sk PREDANÉ, Exkluzívne na predaj, Rodinný dom s krásnym Cena - Predaj: 113 000,00 Kraj: Okres: Obec: Ulica:

Podrobnejšie

Materiál pre zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Senci konanej dňa číslo materiálu: Názov materiálu: Dodatok č. 1 ku Komunitnému plánu so

Materiál pre zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Senci konanej dňa číslo materiálu: Názov materiálu: Dodatok č. 1 ku Komunitnému plánu so Materiál pre zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Senci konanej dňa 26.06.2018 číslo materiálu: Názov materiálu: Dodatok č. 1 ku Komunitnému plánu sociálnych služieb mesta Senec na obdobie rokov 2016

Podrobnejšie

Plyn dodávka - ŠK ( Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Evidencia štandardov kvality za oblasť PLYN - DODÁVKA Číslo

Plyn dodávka - ŠK (  Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Evidencia štandardov kvality za oblasť PLYN - DODÁVKA Číslo (http://www.urso.gov.sk) Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Evidencia štandardov kvality za oblasť PLYN - DODÁVKA Číslo transakcie: THOR-B94FTL-124632 Údaje o regulovanom subjekte:: Obchodné meno:* KORD

Podrobnejšie

MAGISTRÁT HLAVNÉHO MESTA SLOVENSKEJ REPUBLIKY BRATISLAVY Materiál na rokovanie Mestskej rady hlavného mesta SR Bratislavy dňa 12. mája 2016 Informácia

MAGISTRÁT HLAVNÉHO MESTA SLOVENSKEJ REPUBLIKY BRATISLAVY Materiál na rokovanie Mestskej rady hlavného mesta SR Bratislavy dňa 12. mája 2016 Informácia MAGISTRÁT HLAVNÉHO MESTA SLOVENSKEJ REPUBLIKY BRATISLAVY Materiál na rokovanie Mestskej rady hlavného mesta SR Bratislavy dňa 12. mája 2016 Informácia o materiáloch, ktoré budú prerokované a schvaľované

Podrobnejšie

N Á V R H P R O G R A M O V E J Š T R U K T Ú R Y

N Á V R H    P R O G R A M O V E J     Š T R U K T Ú R Y Obec :: Obec Zavarr Sídlo:: 919 26 Zavarr,, Vikttorrí ínova 14 IIČO:: 313203 H O D N O T E N I E P R O G R A M O V É H O R O Z P O Č T U N A R O K 2 0 1 5 K 31..12..2015 V Zavarre dňa 10..2..2016... Sttarrostta

Podrobnejšie

Mesto Kolárovo v súlade s ustanovením 6 odsek 1 zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov a ustanoveniami 7 ods. 4, 5

Mesto Kolárovo v súlade s ustanovením 6 odsek 1 zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov a ustanoveniami 7 ods. 4, 5 Mesto Kolárovo v súlade s ustanovením 6 odsek 1 zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov a ustanoveniami 7 ods. 4, 5 a 6, 8 ods. 2, 12 ods. 1, 2 a 3, 16 ods. 1, 2 a 3,

Podrobnejšie

projekt r* TECH PROJEKT, spol. s r.o. M. Mišíka 42, Prievidza zapísaný v obchodnom registri okresného súdu Trenčín vo vložke č /R IČO: 36

projekt r* TECH PROJEKT, spol. s r.o. M. Mišíka 42, Prievidza zapísaný v obchodnom registri okresného súdu Trenčín vo vložke č /R IČO: 36 projekt r* Mesto Prievidza Námestie slobody 14 971 01 Prievidza VEC: ŽIADOSŤ STAVEBNÉ POVOLENIE a) podľa ust. 58 stavebného zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku v znení neskorších

Podrobnejšie

VERIFIKAČNÝ DOKUMENT_

VERIFIKAČNÝ DOKUMENT_ VERIFIKAČNÝ DOKUMENT podľa 11 ods. 5 zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora OPRÁVNENÁ OSOBA: Silken Legal - advokátska kancelária s.r.o. Sídlo: Šafárikovo nám. 7, 811 02 Bratislava

Podrobnejšie

Sprievodný list SofCom s.r.o., Priemyselná 1, Liptovský Mikuláš Program basic.sk Verzia ( ) Dátum Autor Ing. J. Malíče

Sprievodný list SofCom s.r.o., Priemyselná 1, Liptovský Mikuláš Program basic.sk Verzia ( ) Dátum Autor Ing. J. Malíče Sprievodný list SofCom s.r.o., Priemyselná 1, 031 01 Liptovský Mikuláš Program basic.sk Verzia 2.10.11 (2.11.02) Dátum 19.01.2015 Autor Ing. J. Malíček, Z. Patka Hot - line 044/562 41 97-8 Vážený používateľ

Podrobnejšie

Microsoft Word - Výzva na obstaranie_balená voda.doc

Microsoft Word - Výzva na obstaranie_balená voda.doc MINISTERSTVO OBRANY SR Veliteľstvo logistiky Trenčín - Výtlačok č.: K č.p.:velog-229/24-3/2007 Počet listov: 4 Prílohy: 1/1 Výzva na predloženie cenovej ponuky zákazky s nízkou hodnotou podľa 102 ods.

Podrobnejšie

Technik pre ťažbovú činnosť v lesníctve Charakteristika Technik pre ťažbovú činnosť v lesníctve usmerňuje a organizuje ťažbovú činnosť na

Technik pre ťažbovú činnosť v lesníctve Charakteristika Technik pre ťažbovú činnosť v lesníctve usmerňuje a organizuje ťažbovú činnosť na Technik pre ťažbovú činnosť v lesníctve Charakteristika Technik pre ťažbovú činnosť v lesníctve usmerňuje a organizuje ťažbovú činnosť na zverenom úseku hospodárenia v rámci komplexného spracovania dreva

Podrobnejšie

VERIFIKAČNÝ DOKUMENT preukazujúci identifikáciu konečného užívateľa výhod partnera verejného sektora podľa 11 ods. 4 a 5 zákona č. 315/2016 Z.z. v zne

VERIFIKAČNÝ DOKUMENT preukazujúci identifikáciu konečného užívateľa výhod partnera verejného sektora podľa 11 ods. 4 a 5 zákona č. 315/2016 Z.z. v zne VERIFIKAČNÝ DOKUMENT preukazujúci identifikáciu konečného užívateľa výhod partnera verejného sektora podľa 11 ods. 4 a 5 zákona č. 315/2016 Z.z. v znení neskorších predpisov I. Identifikácia osôb Oprávnená

Podrobnejšie

Európska únia Vydanie dodatku k Úradnému vestníku Európskej únie 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxembursko Fax:

Európska únia Vydanie dodatku k Úradnému vestníku Európskej únie 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxembursko Fax: Európska únia Vydanie dodatku k Úradnému vestníku Európskej únie 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxembursko +352 29 29 42 670 ojs@publications.europa.eu Info & online formuláre: http://simap.europa.eu

Podrobnejšie

xybv

xybv Národný projekt MODERNIZÁCIA MIESTNEJ ÚZEMNEJ SAMOSPRÁVY Medzinárodná konferencia Municipálna V-4 Názov: SMART agenda pre kvalitu a modernizáciu 18.-19.9.2018 hotel Kaskady, Sliač-Sielnica K O N T R O

Podrobnejšie

VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE OBCE SKLENÉ ČÍSLO 8/2012 ZO DŇA O miestnej dani z nehnuteľností Obec Sklené, Obecné zastupiteľstvo v Sklenom

VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE OBCE SKLENÉ ČÍSLO 8/2012 ZO DŇA O miestnej dani z nehnuteľností Obec Sklené, Obecné zastupiteľstvo v Sklenom VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE OBCE SKLENÉ ČÍSLO 8/2012 ZO DŇA 14. 12. 2012 O miestnej dani z nehnuteľností Obec Sklené, Obecné zastupiteľstvo v Sklenom v zmysle 4 ods. 3 písm. c), 6 a 11 ods. 4 písm. d),

Podrobnejšie

Obec Trenčianske Bohuslavice , 17: , Bošáca, Trenčianske Bohuslavice č.135 IČO: Kniha dodávateľských faktúr Číslo Obnos Dátum

Obec Trenčianske Bohuslavice , 17: , Bošáca, Trenčianske Bohuslavice č.135 IČO: Kniha dodávateľských faktúr Číslo Obnos Dátum Obec Trenčianske Bohuslavice 2. 4. 2012, 17:32 91307, Bošáca, Trenčianske Bohuslavice č.135 IČO:00312061 Kniha dodávateľských faktúr Číslo Obnos Dátum Číslo Číslo dokladu Dodávateľ dokladu prijatia objednávky

Podrobnejšie

Microsoft PowerPoint - 01-Soltesova-zakon-EE_SIEA Sliac.ppt [Režim kompatibility]

Microsoft PowerPoint - 01-Soltesova-zakon-EE_SIEA Sliac.ppt [Režim kompatibility] Konferencia Energeticky efektívne osvetlenie II 24. jún 2015, Hotel Kaskády pri Sliači Energetická efektívnosť - požiadavky a možnosti podpory Dr. Ing. Kvetoslava Šoltésová, CSc. Slovenská inovačná a energetická

Podrobnejšie

Viacročný rozpočet - generátor zostáv

Viacročný rozpočet - generátor zostáv rozpočet Mesta Lučenec na roky 2013, 2014, 2015 výdavky uznesením MsZ v Lučenci č. 191/ dňa 14.12. Strana: 1 1 Plánovanie, manažment a kontrola 1. 1 Výkon funkcie primátora 1. 2 Výkon funkcie prednostu

Podrobnejšie

Správa o overení ročnej účtovnej závierky Výkonnej agentúry pre spotrebiteľov, zdravie, poľnohospodárstvo a potraviny za rozpočtový rok 2016 spolu s o

Správa o overení ročnej účtovnej závierky Výkonnej agentúry pre spotrebiteľov, zdravie, poľnohospodárstvo a potraviny za rozpočtový rok 2016 spolu s o C 417/52 SK Úradný vestník Európskej únie 6.12.2017 SPRÁVA o overení ročnej účtovnej závierky Výkonnej agentúry pre spotrebiteľov, zdravie, poľnohospodárstvo a potraviny za rozpočtový rok 2016 spolu s

Podrobnejšie

VLÁDA SLOVENSKEJ REPUBLIKY UZNESENIE VLÁDY SLOVENSKEJ REPUBLIKY č. 42 z 30. januára 2019 k Príprave vnútroštátnych opatrení Slovenskej republiky na pr

VLÁDA SLOVENSKEJ REPUBLIKY UZNESENIE VLÁDY SLOVENSKEJ REPUBLIKY č. 42 z 30. januára 2019 k Príprave vnútroštátnych opatrení Slovenskej republiky na pr UZNESENIE VLÁDY SLOVENSKEJ REPUBLIKY č. 42 z 30. januára 2019 k Príprave vnútroštátnych opatrení Slovenskej republiky na prípadné vystúpenie Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska z Európskej

Podrobnejšie

Market Access Basic Training Základy HTA pre hodnotenie liekov a pomôcok Austria Trend Hotel Bratislava, Vysoká 2A, Bratislava, Slov

Market Access Basic Training Základy HTA pre hodnotenie liekov a pomôcok Austria Trend Hotel Bratislava, Vysoká 2A, Bratislava, Slov Market Access Basic Training Základy HTA pre hodnotenie liekov a pomôcok 27.06.2017 Austria Trend Hotel Bratislava, Vysoká 2A, 811 06 Bratislava, Slovakia www.austria-trend.sk Market Access Basic Training

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint KEĎ ZVÁRANIE BAVÍ CEWELD SK 2 Na slovenskom a českom trhu pôsobíme 9 rokov Od roku 2017 pod značkou CEWELD SK s.r.o. Sme výhradný dovozca prídavných zváracích materiálov značky CEWELD, ktoré na slovenský

Podrobnejšie

Poznámky Úč PODV 3-01 IČO DIČ Čl. I Všeobecné informácie o účtovnej jednotke Čl. I (1) (5) Všeobecné informácie Čl

Poznámky Úč PODV 3-01 IČO DIČ Čl. I Všeobecné informácie o účtovnej jednotke Čl. I (1) (5) Všeobecné informácie Čl Čl. I Všeobecné informácie o účtovnej jednotke Čl. I (1) (5) Všeobecné informácie Čl. I (1) Obchodné meno účtovnej jednotky: KP plus, s.r.o. Sídlo účtovnej jednotky: Mudr. Alexandra 23, 06001, Kežmarok

Podrobnejšie

Štruktúra výkazu KONSOLIDACNE_TABULKY_2018 1

Štruktúra výkazu KONSOLIDACNE_TABULKY_2018 1 Štruktúra výkazu KONSOLIDACNE_TABULKY_2018 1 Štruktúra výkazu KONSOLIDACNE_TABULKY_2018... 3 1. Časové rozlíšenie na strane aktív - náklady budúcich období (v rámci a mimo KC)... 3 2. Časové rozlíšenie

Podrobnejšie

Lucia Slatinská Horná Strieborná 14599/4, Banská Bystrica Tel. / fax: URL: POZEMKY na predaj v obci Kráľovičove Krač

Lucia Slatinská Horná Strieborná 14599/4, Banská Bystrica Tel. / fax: URL:   POZEMKY na predaj v obci Kráľovičove Krač Lucia Slatinská Horná Strieborná 14599/4, 97401 Banská Bystrica Tel. / fax: 0915870556 URL: www.dodomceka.sk POZEMKY na predaj v obci Kráľovičove Kračany už od 18 650 Cena - Predaj: 18 650,00 Kraj: Okres:

Podrobnejšie

MESTSKÁ ČASŤ KOŠICE - SEVER Dôvodová správa k bodu č. 9 na VII. zasadnutie Miestneho zastupiteľstva MČ Košice Sever Návrh 1. zmeny Programového rozpoč

MESTSKÁ ČASŤ KOŠICE - SEVER Dôvodová správa k bodu č. 9 na VII. zasadnutie Miestneho zastupiteľstva MČ Košice Sever Návrh 1. zmeny Programového rozpoč MESTSKÁ ČASŤ KOŠICE - SEVER Dôvodová správa k bodu č. 9 na VII. zasadnutie Miestneho zastupiteľstva MČ Košice Sever Návrh 1. zmeny Programového rozpočtu MČ Košice Sever na rok 2015 PRÍJMOVÁ ČASŤ Bežné

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Majster (supervízor) v strojárskej výrobe Kód kvalifikácie C3122012-00776 Úroveň SKKR 5 Sektorová rada Automobilový priemysel a strojárstvo SK ISCO-08 3122012 / Majster (supervízor)

Podrobnejšie

Starosta obce Bolešov Bolešov, P O Z V Á N K A V zmysle zákona 369/1990 Zb. o obecnom zriadení 13, odst. 2, písm. a, z v o l á v a m 29. zas

Starosta obce Bolešov Bolešov, P O Z V Á N K A V zmysle zákona 369/1990 Zb. o obecnom zriadení 13, odst. 2, písm. a, z v o l á v a m 29. zas Starosta obce Bolešov Bolešov, 16.6.2014 P O Z V Á N K A V zmysle zákona 369/1990 Zb. o obecnom zriadení 13, odst. 2, písm. a, z v o l á v a m 29. zasadnutie Obecného zastupiteľstva, ktoré sa uskutoční

Podrobnejšie

Microsoft Word - DPMK-4.5-auspr-16

Microsoft Word - DPMK-4.5-auspr-16 SPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDÍTORA o overení riadnej individuálnej účtovnej závierky k 31. 12. 2016 Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť Bardejovská 6, 043 29 Košice Košice, Marec 2017 SPRÁVA NEZÁVISLÉHO

Podrobnejšie

Faktúra č. VS Partner Adresa IČO Mena Cena bez DPH Cena s DPH Číslo objednávky/zmluvy Predmet Dátum doručenia Brat.vodárenská spo.

Faktúra č. VS Partner Adresa IČO Mena Cena bez DPH Cena s DPH Číslo objednávky/zmluvy Predmet Dátum doručenia Brat.vodárenská spo. Faktúra č. VS Partner Adresa IČO Mena Cena bez DPH Cena s DPH Číslo objednávky/zmluvy Predmet Dátum doručenia 20180635 4181256536 Brat.vodárenská spo. Prešovská 48, 82646 Bratislava 29, SK 35850370 EUR

Podrobnejšie

Riadiaci pracovník (manažér) zariadenia rýchleho občerstvenia Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) zariadenia rýchleho občerstveni

Riadiaci pracovník (manažér) zariadenia rýchleho občerstvenia Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) zariadenia rýchleho občerstveni Riadiaci pracovník (manažér) zariadenia rýchleho občerstvenia Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) zariadenia rýchleho občerstvenia riadi tím pracovníkov vykonávajúcich rýchlu formu prípravy a

Podrobnejšie

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation P o d p o r a o p a t r e n í z a m e r a n ý c h n a e n e r g e t i c k ú e f e k t í v n o s ť a i c h f i n a n c o v a n i e E N E R G E T I C K Á E F E K T Í V N O S Ť D O R O K U 2 0 2 0 Smernica

Podrobnejšie

jjhddfgh

jjhddfgh Organizačná štruktúra útvaru prednostu Útvar prednostu Prednosta mestského úradu Referát personalistiky, miezd a odvodov mzdová učtáreň, mzdy a odvody Odborný mzdy a odvody Odborný personalistika a agenda

Podrobnejšie

OBEC J A S E N I E Všeobecne záväzné nariadenie obce Jasenie č. 7/2018 o dani z nehnuteľností, dani za psa, dani za nevýherné hracie prístroje na kale

OBEC J A S E N I E Všeobecne záväzné nariadenie obce Jasenie č. 7/2018 o dani z nehnuteľností, dani za psa, dani za nevýherné hracie prístroje na kale OBEC J A S E N I E Všeobecne záväzné nariadenie obce Jasenie č. 7/2018 o dani z nehnuteľností, dani za psa, dani za nevýherné hracie prístroje na kalendárny rok 2019 Návrh všeobecne záväzného nariadenia

Podrobnejšie

Všeobecne záväzného nariadenia Mesta Bytča č. 8/2014 o podmienkach určovania a vyberania dane z nehnuteľnosti na území Mesta Bytča Mesto Bytča v súlad

Všeobecne záväzného nariadenia Mesta Bytča č. 8/2014 o podmienkach určovania a vyberania dane z nehnuteľnosti na území Mesta Bytča Mesto Bytča v súlad Všeobecne záväzného nariadenia Mesta Bytča č. 8/2014 o podmienkach určovania a vyberania dane z nehnuteľnosti na území Mesta Bytča Mesto Bytča v súlade s ustanovením 6 ods.1 zákona č.369/1990 Zb. o obecnom

Podrobnejšie

Hospodarska_informatika_2015_2016a

Hospodarska_informatika_2015_2016a Gestorská katedra: Študijný program 1. stupňa: Garant študijného programu: KAI FHI EU v Bratislave Hospodárska informatika denné štúdium 1. ročník doc. Ing. Gabriela Kristová, PhD. Bakalárske štúdium -

Podrobnejšie

Bardejovská televízna spoločnosť, s. r. o. Radničné námestie 16, Bardejov Na rokovanie: Mestského zastupiteľstva dňa Materiál č.: 6c

Bardejovská televízna spoločnosť, s. r. o. Radničné námestie 16, Bardejov Na rokovanie: Mestského zastupiteľstva dňa Materiál č.: 6c Bardejovská televízna spoločnosť, s. r. o. Radničné námestie 16, 085 01 Bardejov Na rokovanie: Mestského zastupiteľstva dňa 25.6.2015 Materiál č.: 6c Výročná správa o činnosti a hospodárení Bardejovskej

Podrobnejšie

NEWSLETTER 4/2017 V najnovšom vydaní Newslettra Vám prinášame nasledujúce témy: 1. Prehľad najdôležitejších zmien v dani z príjmov Oslobodenie

NEWSLETTER 4/2017 V najnovšom vydaní Newslettra Vám prinášame nasledujúce témy: 1. Prehľad najdôležitejších zmien v dani z príjmov Oslobodenie NEWSLETTER 4/2017 V najnovšom vydaní Newslettra Vám prinášame nasledujúce témy: 1. Prehľad najdôležitejších zmien v dani z príjmov... 1 2. Oslobodenie príjmov z predaja obchodných podielov už aj na Slovensku...

Podrobnejšie

Microsoft Word - BE_RTS_28_2018_SK_NEPROF.docx

Microsoft Word - BE_RTS_28_2018_SK_NEPROF.docx Úvod UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s., pobočka zahraničnej banky, so sídlom Šancová 1/A, 813 33 Bratislava, IČO: 47 251 336, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel:

Podrobnejšie

cennik_Layout 1

cennik_Layout 1 Vážení zákazníci, Už po 25. sezónu si Vám dovoľujeme ponúknuť naše dovolenkové pobyty, pričom ako vždy, kladieme dôraz na kvalitu a komplexnosť našich služieb, cenovú výhodnosť pre všetkých klientov. Dôkazom

Podrobnejšie

Výskum a vývoj

Výskum a vývoj VÝSKUM A VÝVOJ, PROJEKČNÁ ČINNOSŤ, VÝROBA, MONTÁŽ, KONTROLA, OPRAVA, ÚPRAVA A ÚDRŽBA KONŠTRUKCIÍ A ČASTÍ TECHNICKÝCH SYSTÉMOV, ZARIADENÍ A STROJOV. HLAVNÉ PROFESIJNÉ ČINNOSTI V RÁMCI KOMPLEXNÉHO RIEŠENIA

Podrobnejšie

VZN_07-dane a poplatky[1].doc

VZN_07-dane a poplatky[1].doc Mesto Kolárovo v súlade s ustanovením 6 odsek 1 zákona SNR č. 369/90 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov a ustanoveniami 7 ods.4, 8 ods. 2, 12 ods. 2 a 3, 16 ods. 2, 17 ods.2, 3, 4 a 6,

Podrobnejšie

Číslo faktúr y Hodnota faktúrovaného plnenia bez DPH s DPH 377 Elektrická energia - MTJ 83,33 100, Elektrická energia - MŠ

Číslo faktúr y Hodnota faktúrovaného plnenia bez DPH s DPH 377 Elektrická energia - MTJ 83,33 100, Elektrická energia - MŠ Číslo faktúr y Hodnota faktúrovaného plnenia bez DPH s DPH 377 Elektrická energia - MTJ 83,33 100,00 9100397239 2.11.2018 378 Elektrická energia - MŠ 83,33 100,00 9100397242 2.11.2018 379 Identifikačné

Podrobnejšie

13 Návrh na odpredaj podielu pol stavby v prospech Fiesta, s.r.o. Pekná cesta ako prípad hodný OZ

13 Návrh na odpredaj podielu pol stavby v prospech Fiesta, s.r.o. Pekná cesta ako prípad hodný OZ MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA - RAČA 13 Materiál na rokovanie Miestneho zastupiteľstva MČ Bratislava - Rača dňa 16.2.2016 Návrh na odpredaj podielu ½ stavby súp. č. 2454 na pozemku parc. č. 17366/4 v k.ú Rača

Podrobnejšie

Microsoft Word - pk07033_03.rtf

Microsoft Word - pk07033_03.rtf O d ô v o d n e n i e A. Všeobecná časť Návrh vyhlášky Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky, ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky č. 25/2004 Z.

Podrobnejšie

Technológ v potravinárskej výrobe Charakteristika Technológ v potravinárskej výrobe stanovuje technologické postupy alebo zabezpečuje výro

Technológ v potravinárskej výrobe Charakteristika Technológ v potravinárskej výrobe stanovuje technologické postupy alebo zabezpečuje výro Technológ v potravinárskej výrobe Charakteristika Technológ v potravinárskej výrobe stanovuje technologické postupy alebo zabezpečuje výrobné operácie v potravinárskej prevádzke podľa rámcových pokynov

Podrobnejšie

Príloha 11 Ochrana osobných údajov Best Shot, s.r.o. na OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV V SPOLOČNOSTI PREVÁDZKOVATEĽ: Spoločnosť Best Shot, s.

Príloha 11 Ochrana osobných údajov Best Shot, s.r.o. na   OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV V SPOLOČNOSTI PREVÁDZKOVATEĽ: Spoločnosť Best Shot, s. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV V SPOLOČNOSTI PREVÁDZKOVATEĽ: Spoločnosť Best Shot, s.r.o., so sídlom Rubinsteinová 12, Bratislava 811 02, IČO: 46 570 632, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava

Podrobnejšie

Riadiaci pracovník (manažér) rekreačného strediska Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) rekreačného strediska zabezpečuje komplexn

Riadiaci pracovník (manažér) rekreačného strediska Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) rekreačného strediska zabezpečuje komplexn Riadiaci pracovník (manažér) rekreačného strediska Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) rekreačného strediska zabezpečuje komplexné služby na uspokojenie potrieb klientov za účelom rekreácie a

Podrobnejšie

Présentation PowerPoint

Présentation PowerPoint Voľný pohyb služieb v EÚ Štyri základné slobody v rámci Jednotného trhu EÚ Voľný pohyb tovarov Voľný pohyb kapitálu Voľný pohyb služieb a sloboda usadenia sa Voľný pohyb osôb Zmluva o založení Európskeho

Podrobnejšie

Ako účtovať a vystavovať faktúry medzi členmi v skupinovej registrácii pre DPH?

Ako účtovať a vystavovať faktúry medzi členmi v skupinovej registrácii pre DPH? V prípade, ak by ste potrebovali zlúčiť jednotlivé DP DPH, Súhrnný či Kontrolný výkaz DPH jednotlivých členov, tak nás prosím kontaktujte na hotline na t.č. 041/7071021. Skupinovú registráciu upravuje:

Podrobnejšie

Microsoft Word - PROGRAM ROZVOJA VIDIEKA-1

Microsoft Word - PROGRAM ROZVOJA VIDIEKA-1 PROGRAM ROZVOJA VIDIEKA: Aktuálny prehľad grantových výziev- júl 2015 Opatrenie Aktivita Oprávnenosť Uzávierka Suma 4.1 Podpora na investície do poľnohospodárskych podnikov 4.2 Podpora pre investície na

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint Pripravovaná legislatíva zákon o cestnej doprave Ing. Hana Jurkovičová, PhD. 1. december 2018, Wellness Hotel Chopok 28. Plenárne zhromaždenie združenia ČESMAD Slovakia Zákon č. 56/2012 Z. z. o cestnej

Podrobnejšie

Výzva na predloženie ponuky. Obec Zemplínska Teplica, Obecný úrad, Okružná 340/2, Zemplínska Teplica Vec: Výzva na predloženie ponuky Obec Zempl

Výzva na predloženie ponuky. Obec Zemplínska Teplica, Obecný úrad, Okružná 340/2, Zemplínska Teplica Vec: Výzva na predloženie ponuky Obec Zempl Výzva na predloženie ponuky. Obec Zemplínska Teplica, Obecný úrad, Okružná 340/2, 07664 Zemplínska Teplica Vec: Výzva na predloženie ponuky Obec Zemplínska Teplica, ako verejný obstarávateľ v zmysle 7

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie projektových zámerov zameraná na podporu vzniku a činnosti technologicko-inovačných platforiem v rámci jednotlivých odvetví hosp

Výzva na predkladanie projektových zámerov zameraná na podporu vzniku a činnosti technologicko-inovačných platforiem v rámci jednotlivých odvetví hosp Výzva na predkladanie projektových zámerov zameraná na podporu vzniku a činnosti technologicko-inovačných platforiem v rámci jednotlivých odvetví hospodárstva Kód výzvy: OPVaI-MH/DP/PZ/2018/1.2.2-01 Operačný

Podrobnejšie

Okresný úrad Považská Bystrica

Okresný úrad Považská Bystrica DOHODA O USPORADANÍ VLASTNÍCKEHO PRÁVA uzatvorená podľa ustanovenia 51 zákona č. 40/1964 Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov Účastníci dohody 1. ÚČASTNÍK 1. : Obchodné meno: Obec LEDNICKÉ ROVNE

Podrobnejšie

Všeobecne záväzné nariadenie obce Svodín

Všeobecne záväzné nariadenie obce Svodín Strana č. 1 z 6 o dani z nehnuteľností Obec Svodín v súlade s ustanovením 6 ods. 2 zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov a ustanoveniami 7 ods. 4, 5 a 6, 8 ods. 2 a

Podrobnejšie

Mestské lesy Rožňava s.r.o. Pre riadne zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Rožňave dňa K bodu rokovania číslo : Názov správy : Výsledky ho

Mestské lesy Rožňava s.r.o. Pre riadne zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Rožňave dňa K bodu rokovania číslo : Názov správy : Výsledky ho Mestské lesy Rožňava s.r.o. Pre riadne zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Rožňave dňa 26.4.2018 K bodu rokovania číslo : Názov správy : Výsledky hospodárenia Mestských lesov Rožňava s.r.o. za rok 2017

Podrobnejšie

Motor-Car Bratislava, spol. s r.o. VÝROČNÁ SPRÁVA 2015

Motor-Car Bratislava, spol. s r.o. VÝROČNÁ SPRÁVA 2015 Motor-Car Bratislava, spol. s r.o. VÝROČNÁ SPRÁVA 2015 OBSAH 1. Základné údaje o spoločnosti 2. Vývoj podnikania účtovnej jednotky 3. Udalosti osobitného významu, ktoré nastali po skončení účtovného obdobia

Podrobnejšie