MILAN LIPA - PEDY VIDEO SASINKOVA 14, SKALICA IČO:,IČ DPH:SK Číslo účtu: / 0902/ Preprav ý poriad

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "MILAN LIPA - PEDY VIDEO SASINKOVA 14, SKALICA IČO:,IČ DPH:SK Číslo účtu: / 0902/ Preprav ý poriad"

Prepis

1 MILAN LIPA - PEDY VIDEO SASINKOVA 14, SKALICA lipa.milan@gmail.com IČO:,IČ DPH:SK Číslo účtu: / 0902/ Preprav ý poriadok spoloč osti Lipa Mila -Pedy Video Úvodné ustanovenia 1.Tento prepravný poriadok upravuje prepravné podmienky dopravcu Lipa Milan-Pedy Video,Sasinkova /, Skali a,ičo:,ičdph: SK,potre é a uzavretie z luv v ta isluž e..preprav ý poriadok ado úda plat osť dňom zverejnenia na webovej stránke dopravcu..óverej e ý preprav ý poriadok je súčasťou ávrhu doprav u a uzavretie preprav ej z luv a po jej uzatvore í je jeho o sah súčasťou z luv ý h strá a povi osti účast íkov. Vymedzenie základných pojmov.ta isluž a je prevádzkova ie oso ej doprav vozidla i ta isluž, ako prepravy jednotlivých cestujúcich ale o skupi estujú i h do ieľového iesta podľa z luv o preprave osôb..doprav o sa a účel tohoto preprav ého poriadku rozu ie prevádzkovateľ oso ej est ej doprav ta isluž /odo dňa právoplat osti ko esie/,ktorá ho oprávňuje a posk tova ie preprav ý h služie cestujúcim a i h atoži e a s tý súvisia e služ a základe z luv o preprave osôb..cestujú i pre účel tohoto preprav ého poriadku sa rozu ie f zi ká oso a, ktorá uzatvorila zmluvu o preprave osôb..o jed ávateľo pre účel tohoto preprav ého poriadku sa rozumie fyzická osoba/ epod ikateľ/,alebo pod ikateľský su jekt/fo ale o PO/zapísa ý do o hod ého registra, ktorý objednáva prepravu cestujúceho na základe uzatvorenej zmluvy o preprave osôb. 5.Zmluvou o preprave osôb, pre účel tohoto preprav ého poriadku, sa rozumie z luv ý vzťah podľa čl. odst.1 tohoto prepravného poriadku.

2 Povinnosti dopravcu Všeo e é povi osti doprav u podľa záko a o est ej doprave:.prevádzkovať oso ú est ú dopravu v ta isluž e podľa preprav ého poriadku..óa ezpečiť zverej e ie a sprístup e ie prepravného poriadku na svojom webovom sídle..prepravovať estujú i h podľa plat ého cen íka ta isluž a v dať estujú e u, alebo objednávateľovi, potvrdenku o vykonanej preprave a zaplatení cestovného..starať sa o ezpeč osť, pohodlie a pokojnú prepravu estujú i h a o i h prepravu atoži..oz ačiť každé prevádzkova é vozidlo svoji o hod ý e o..b ť poiste ý pre prípad zodpoved osti za škodu spôsobenú prevádzkovaním osobnej cestnej dopravy v ta isluž e a či osťou osádok vozidiel cestujúcim a tretím osobám. 7.Na základe zmluvy s dopravcom poskytuje osobnú cestnú dopravu v ta isluž e v ko ávajú i doprav a, ustanovenia tohto prepravného pozadku sa na neho vzťahujú v rovnakom rozsahu..óa ezpečiť,a v každo prevádzkova o vozidle ol doklad o udelenom povolení. Vozidlo ta isluž Vozidlo ta isluž že ť le vozidlo, ktoré: a/ je podľa te h i kej a e is ej ko trol spôsobilé na prevádzku b/má najmenej troje vstupných dverí do priestoru pre vodiča a estujú i h /je podľa osvedče ia o evide ii s hvále é a prepravu najmenej št roch a najviac deviatich osôb vrátane vodiča d/je na pred ý h ľavý h a pravý h dverá h oz ače é o hod ý e o prevádzkovateľa ta isluž a telef číslo dispeči gu o jed ávkovej služ e/ á pev e za udova ý fu kč ý ta a eter spĺňajú i požiadavk a urče ie eradla, f/má na pravých predných dverách a vo v útri vozidla ta isluž a viditeľ o ieste pre estujú eho základnú sadzbu cestovného

3 g/je poiste é pre prípad vz iku zodpoved osti za škodu spôsobenú cestujúcemu na zdraví alebo na jeho majetku h/je vybavené fu kč ý streš ý svietidlo žltej farby s nápisom TAXI. Auto pripravené na prepravu má rozsviete é streš é svietidlo. Od uzavretia zmluvy o preprave s estujú i do uko če ia preprav je streš é svietidlo vypnuté. Oso é auto ta isluž, ktoré ev ko áva ta isluž u, á streš é svietidlo zakryté epriehľad ou prikrývkou alebo je toto svietidlo odmontované i/u ožňuje prepravu najmenej kg estov ej atoži pri pl o obsadení v rámci celkovej hmotnosti vozidla ale o á atoži ový priestor ale o lož ý priestor aj e ej d. Výko ta isluž.doprav a á preprav ú povi osť v rozsahu prepravného poriadku 2.Dopravca ponúka prepravu estujú i h o jed ávkovou služ ou, pričo vodič ta isluž za ezpečuje jej riad e a včas é v ave ie a je povi ý prepraviť estujú eho podľa pok ov dispeči gu z vopred dohodnutého miesta..vodič vozidla ta isluž je taktiež povi ý prepraviť cestujúceho, ktorý prejaví záuje a sta ovišti ta isluž ale o kdekoľvek a este počas jazd vozidla ta isluž ez estujú eho okre zastávok pravidel ej hro ad ej dopravy..preprav á povi osť vodiča je podľa poradia. 5.Preprava sa uskutočňuje po ajkratšej trase s prihliadnutím na dopravnú situáciu. Po inej trase sa preprava že uskutoč iť i a so súhlaso ale o a ávrh estujú eho Po uzavretí zmluvy o preprave s cestujúcim ož o a prepravu po rov akej trase vziať ďalšieho estujú eho i a so súhlasom alebo na návrh cestujúceho,s ktorým bola uzavretá zmluva o preprave..počas preprav vodič a estujú i es ie vo vozidle ta isluž fajčiť, piť, jesť, na prednom sedadle a ipulovať s príruč ou atoži ou novinami, mapami alebo inými predmetmi, ktoré ohli o edziť výhľad vodiča ale o vede ie ta isluž..v priestore pre estujú i h ož o prepravovať aj príruč ú atoži u estujú eho..cestov ú atoži u, barly, palice, kočík, klietky, balíky, l že, sane a iné veci, ktoré ohli ť pri dopravnej nehode, ale o prudko poh e oso ého auta pre vodiča, ale o estujú eho e ezpeč é, ož o prepravovať iba v priestore pre atoži u. Batoži u a i é ve i akladá,v kladá u iestňuje ale o pripevňuje vodič vozidla ta isluž..vo vozidle ta isluž sa žu a iesta h a to v hrade ý h prepravovať oso le do prípust ej užitoč ej hmotnosti vozidla, prito počet prepravova ý h osôb es ie ť v šší, ako je počet iest uvede ý h v osvedče í o evide ii vozidla.

4 .Na pred o sedadle vedľa vodiča ož o prepravovať i a estujú eho, ktorého u ožňujú prepravovať predpis o ezpeč osti a pl ulosti est ej pre ávk..o v ko a ej preprave je vodič ta isluž povi ý v dať estujú e u potvrde ie z ta a etra, ktoré obsahuje najmä: a/číslo dokladu /evide č é číslo vozidla c/dátum jazdy d/špó e/vý hodiskové a ieľové iesto preprav d/zaplatené cestovné g/podpis vodiča ktorý jazdu v ko al h/uvedenú sumu pred začatí ďalšej preprav ahrať do reg.poklad i e popr.erp.pri výko e ta isluž je vodič povi ý ať vo vozidle ta isluž tieto doklad : a/osvedče ie o te h i ko preukaze vozidla ale o osvedče ie o evide ii vozidla b/kópiu koncesnej listiny /registrač ú poklad i u popr.erp,popr. faktúry d/preukaz totož osti f/doklady o absolvovanej TK a EK, potvrdenie o uzatvorení poistného g/preprav ý poriadok a a požiada ie estujú eho dovoliť u do eho ahliad uť h/ a viditeľ o ieste ať u iest e ý preukaz vodiča ta isluž Zmluva o preprave osob.ó luv ý vzťah edzi doprav o a estujú i vz iká a základe uzavretej zmluvy o preprave podľa až O čia skeho zákonníka/ďalej le preprav á z luva/ 2.Dopravca že uzavrieť z luvu o preprave osôb s cestujúcim: a/prostred í tvo vodiča ta isluž a sta ovišti ta isluž, ale o kdekoľvek a úze í urče o v koncesii, kde sa počas jazd ez estujú eho a hádza s vozidlo ta isluž b/vo svojom sídle c/prostred í tvo dispeči gu, pričo preprav á z luva sa uzatvára úst e a základe ko a ia estujú eho, ktorým dáva bezpochyby najavo, že h e uzatvoriť preprav ú z luvu, popr. záväznou o jed ávkou doručenou do sídla spoloč osti Kommentar [SE1]: u.pred uskutoč e í preprav a uzavretí preprav ej z luv á estujú i právo o oz á iť sa s platným e íko ta isluž a preprav ý poriadko. 4.O vykonanej preprave je vodič ta isluž povi ý v dať estujú e u potvrdenku, ktorá obsahuje najmä údaje podľa čl. odst. preprav ého poriadku.

5 .Uzavretí preprav ej z luv vz iká doprav ovi povi osť riad e a včas prepraviť estujú eho do iesta urče ia podľa z luv ý h pod ie ok preprav ého poriadku..od iet uť uzavretie preprav ej z luv a v ko a ie preprav že vodič vozidla ta isluž podľa pod ie ok čl. preprav ého poriadku..uskutoč e í preprav a základe uzavretej preprav ej z luv a podľa pod ie ok preprav ého poriadku, vz iká estujú e u povi osť zaplatiť urče é estov é podľa e íka ta isluž alebo na základe vzájomnej dohody. 8.Odmietnutie zaplatenia cestovného je v áhateľ é súdnou cestou. Odstúpenie od zmluvy 1.Dopravca že od uzatvore ej preprav ej z luv odstúpiť ak ie sú splnené podmienky prepravnej zmluvy alebo ustanovenia prepravného poriadku..vodič vozidla ta isluž že od uzatvore ej preprav ej z luv odstúpiť, ak estujú i počas preprav napriek upozor e ia vodiča vo vozidle ta isluž fajčí, ko zu uje jedlo a ápoje ale o kŕ i prepravova é zviera alebo na prednom sedadle manipuluje s príruč ou atoži ou, ovi a i, mapou alebo inou vecou, ktorou že o edziť výhľad vodiča ale o ohroziť vedenie vozidla ta isluž, ale o i ak ohrozuje jeho ezpeč osť, z ečisťuje interiér vozidla, bezdôvodne e í trasu a ieľ preprav ale o i ak vz udzuje o av o ezpeč osť vodiča, prípad e o vozidlo ta isluž. 3.Cestujúci že od uzatvorenej prepravnej zmluvy odstúpiť, ak doprav a ale o vodič vozidla ta isluž porušil z luv é pod ie k ale o pod ie k preprav ého poriadku. Odmietnutie prepravy Vodič vozidla ta isluž priprave ého a prepravu že od iet uť v ko ať prepravu ak: a/čas preprav, ieľové iesto, trasa prepravy alebo iné okolnosti vzbudzujú u vodiča o avu o svoje zdravie, o ezpeč osť preprav ale o vozidlo ta isluž b/ eu ožňuje te h i ký stav a priepust osť est ale o ezpeč osť a pl ulosť pre ávk a trase preprav, najmä v dôsledku poveternostných vplyvov, poškode ia komunikácie alebo dopravnej nehody c/cestujúci je zjavne pod vplyvom alkoholu alebo inej návykovej látky, hrozí z ečiste ie ale o poškode ie vozidla ta isluž, ale o o ťažova ie vodiča počas preprav d/ eu ožňuje to správa ie estujú eho, najmä ak je agresívny alebo je ozbrojený, alebo inak vzbudzuje u vodiča o avu o svoje zdravie, o ezpeč osť preprav ale o o vozidlo ta isluž e/cestujúci má atoži u, ktorú vzhľado a jej počet osť, veľkosť, h ot osť ale o tvar ie je ož é araz prepraviť, ale o ktorá ohla poškodiť ale o z ečistiť vozidlo ta isluž

6 f/ estujú i hodlá prepravovať zvieratá, ktoré vzhľado a i h veľkosť, počet osť ale o správa ie ie je ož é prepraviť v priestore pre cestujúcich ani v atoži ovo priestore. Nakladanie s nájdenými vecami.vodič ta isluž je povi ý ak ájde ve estujú eho vo vozidle ta isluž ju v dať vlast íkovi. Ak vlastník nájdenej veci nie je známy alebo ak sa neprihlási v deň álezu, vodič ta isluž je povi ý ve odovzdať a dispeči g ta isluž. 2.Ak sa prihlási ten, kto vec stratil alebo zabudol v aute ta isluž a nie sú pochybnosti o hodnovernosti jeho tvrdenia, vec sa mu vydá. 3.Nálezca má právo na náhradu nevyhnutných výdavkov. Zodpoved osť.óa poruše ie povin osti ta isluž prepraviť podľa preprav ého poriadku estujú eho riad e a včas zodpovedá doprav a podľa odst. O čia skeho záko íka. 2.V prípade, že došlo k eodvod e é u eška iu ale o euskutoč e iu preprav z viny dopravcu alebo vodiča ta isluž je doprav a povi ý ahradiť škodu vz ik utú estujúcemu tým, že preprava e ola v ko a á včas, nasledovne: a/ áhrada škod za o eška ie ude rieše á zľavou a estov o / áhrada škod za euskutoč e ie preprav ude rieše á úhradou estov ého podľa cen íka ta isluž 3.Svojej zodpovednosti sa dopravca zbaví ak preukáže, že škode e ohol za rá iť a i pri v alože í všetkého úsilia, ktoré od eho ož o požadovať. Reklamácie, sťaž osti, škoda 1.Cestujúci,alebo ten,kto je oprávnený z prepravy alebo v súvislosti s prepravou podávať rekla á iu, musí ju uplat iť u doprav u píso e a to ez zbytoč ého odkladu, najneskôr do 30 dní od vykonania prepravy. V reklamáciách usí opráv e ý v edziť svoje požiadavk a struč e i h zd vod iť. Ďalej usí pripojiť doklady osvedčujú e opráv e osť jeho nároku..ak rekla á ia e á všetk áležitosti doprav a ih eď vyzve reklamujúceho na jej doplnenie v stanovenej lehote. Ak sa reklamácia nedoplní a ezašle v stanovenej lehote do 8-mich dní, považuje sa za epoda ú. 3.Ak cestujúci, alebo ten kto je oprávnený, alebo v súvislosti s prepravou h e podať sťaž osť, musí ju podať u dopravcu písomne, a to bez dlhého odkladu, najneskôr do 7 kalendárnych dní od skutoč osti a ktorú sa sťaž osť vzťahuje..ak estujú e u vz ik e počas preprav škoda a zdraví ale o atoži á h prepravova ý h s ním alebo na veciach, ktoré mal u seba, zodpovedá za ňu doprav a podľa usta ove í záko a č. / ó.

7 .Sťaž osti a rekla á ie a pl e ie záväzkov z preprav ého pozadku a i h v avova ie doprav o podľa tohoto člá ku, preskú ava Slove ská o hod á i špek ia. Pre Škoda O tavia: Tarifa Nástup á sadz a....,,- Sadz a č....0,73,- /k Sadz a č.....0,86,- /k Sadz a č. /Preprava po Skali i jed a jazda/,,- Čaka ia do a..,,- /hodi a Sadz a č. je použitá pri preprave ad k a via Sadz a č. je použitá pri preprave od 0 km-200 km Ce dľa z luv ého e íka Pre Škoda Super a Mer edes Vito + Nástup á sadz a.,,- Sadz a č..,,- /k Sadz a č. /Preprava po Skali i jed a jazda/,,- Čaka ia do a,,- /hodi a Preprava atoži.každý estujú i s nárokom na miesto/cestujúci prepravovaný auta i spoloč osti Lipa Mila -Pedy Video/ má nárok na prepravu atoži. Veľkosť a váha atoži, ktorú dopravca prijme bezplatne k preprave je daná ieľo tras a kapa itou vozidla. Všeo e e á estujú i árok a prepravu príruč ej atoži a ks estov ej atoži o elkovej h ot osti kg. Druh atoži : a/príruč á atoži a- atoži a prepravova á spoločne s cestujúcim v priestore pre cestujúcich vozidla. Ako príruč á atoži a sa pre účel tohoto preprav ého poriadku rozumie: -malá kabelka, prípadne taška na dokumenty -dážd ik, prípadne palica -fotoaparát, videokamera, laptop, tablet, smartfón alebo mob. telefón -barle alebo ortopedické prístroje pre invalidných cestujúcich /Cestov á atoži a- atoži a prepravova á oddele e od cestujúcich, alebo mimo priestoru pre cestujúcich, v priestore urče o a te to účel dopravcom. Cestovná atoži a á ť vhod ý spôsobom uza kateľná./ apr. atoži a so zipsový uzávero ala ať visa í zá ok/v prípade neoprávneného otvorenia atoži, ktorá nebola uzamknutá, nebude ož é takúto reklamáciu uz ať. Každá atoži a usí ť oz ače á e ovkou s menom a priezviskom, adresou, prípadne tel. kontakt. Všetk e é a oso é

8 predmety/napr. šperk, predmety z drahých kovov, fotoaparáty, videokamery, peniaze, doklady a pod./ sú prepravované ako príruč á atoži a v priestore pre cestujúcich. Spoloč osť Lipa Mila -Pedy Video nenesie zodpoved osť za cenné predmety prepravované v estov ej atoži e..batoži a v lúče á z prepravy. Batoži a ale o veci, ktoré by mohli ohroziť bezpeč osť preprav osôb ale o ajetku a ďalej atoži a veci, ktoré ohli ť počas preprav poškode é, ale o ich obal je nevyhovujúci. Predmety, ktorých preprava je zakáza á: stlače é plyny, žieravi, vý uš i, náboje, potreby k ohňostroju ktoré sú ľahko zápalné, horľavi tekuté a pev é, rádioaktívny materiál, jedy, narkotiká a pod. Dopravca sa že za príto osti estujú eho presvedčiť o povahe a o sahu atoži. Preprava živý h zvierat Živé zvieratá sa prepravujú za nasledujúcich podmienok: óviera usí ť sprevádza é estujú i starší ako 15 rokov. Musí ť prepravova é v pevne uzatvorenej klietke, alebo prepravnom boxe, ktorý si estujú i usí za ezpečiť sá. óviera sa prepravuje prevaž e v priestore pre atoži u. Domáce zviera že ť prepravova é aj v priestore pre cestujúcich za nasledujúcich podmienok: -v priestore pre cestujúcich že ť a. jed o zviera -vodič vozidla a i estujú i es ú ať á ietk -ani jeden z roz erov s hrá k so zvieraťo es ie presiah uť roz er -zviera es ie ť a o tiaž ostat ý estujú i a je pev e uzatvore é v klietke alebo prepravnom boxe. Prepravný poriadok bol vypracovaný v súlade so záko o č. / Z.z.o est ej doprave, zákonom č / Z.z. o est ej pre ávke, záko o č. / Z. O čia sk záko ík

PREPRAVNÝ PORIADOK - Halo Taxi

PREPRAVNÝ PORIADOK - Halo Taxi PREPRAVNÝ PORIADOK pre vykonávanie osobnej cestnej dopravy Taxislužby Prepravný poriadok bol vypracovaný v súlade so zákonom č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave, zákonom č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke,

Podrobnejšie

PREPRAVNÝ PORIADOK

PREPRAVNÝ PORIADOK P R E P R A V N Ý P O R I A D O K Pre vykonávanie koncesovanej živnosti T A X I S L U Ž B A Názov taxi služby: Profi TAXI Prevádzkovateľ: Milan Bíbel ProfiTaxi Dlhá 205/80 95301 Zlaté Moravce Konateľ spoločnosti

Podrobnejšie

PREPRAVNÝ PORIADOK spoločnosti EUROTAXI Žilina pre vykonávanie osobnej cestnej dopravy taxislužby vypracovaný v súlade so zákonom č. 56/2012 Z. z. o c

PREPRAVNÝ PORIADOK spoločnosti EUROTAXI Žilina pre vykonávanie osobnej cestnej dopravy taxislužby vypracovaný v súlade so zákonom č. 56/2012 Z. z. o c PREPRAVNÝ PORIADOK spoločnosti EUROTAXI Žilina pre vykonávanie osobnej cestnej dopravy taxislužby vypracovaný v súlade so zákonom č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave, zákonom č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke,

Podrobnejšie

PREPRAVNÝ PORIADOK CESTNEJ NÁKLADNEJ DOPRAVY

PREPRAVNÝ PORIADOK CESTNEJ NÁKLADNEJ DOPRAVY PREPRAVNÝ PORIADOK CESTNEJ NÁKLADNEJ DOPRAVY 2 Prepravný poriadok cestnej nákladnej dopravy ORIMEX, s. r. o. so sídlo v Žaškove, ul. Páľovská,, podľa zákona Národ ej rady Slove skej repu liky č.56/2012

Podrobnejšie

SK_VOP KZ na predaj_ENERGOCHEMICA TRADING

SK_VOP KZ na predaj_ENERGOCHEMICA TRADING Všeo e é o hod é pod ie ky spoloč osti ENERGOCHEMICA TRADING a. s., Mly ské Nivy, Bratislava KÚPNEJ ZMLUVY NA PREDAJ Všeo e é usta ove ia Tieto Všeo e é o hod é pod ie ky spoloč osti ENERGOCHEMICA TRADING

Podrobnejšie

VYH_363_1996_prepr_por_vzor

VYH_363_1996_prepr_por_vzor Vyhláška 363/1996 Z.z. (o vzore na vyhotovenie prepravného poriadku v cestnej doprave) Autor: Min. dopravy, pôšt a telekomunikácií SR Platnosť od: 21.12.1996 Účinnosť od: 1.1.1997 Uverejnené v Zbierke

Podrobnejšie

KSK

KSK Príloha č. 2a Tarifa v prímestskej pravidelnej autobusovej doprave Čl. I Košický samosprávny kraj a dopravca eurobus, a.s. v súlade s 17 a 21 ods. 6 písm. c) zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave v

Podrobnejšie

PREPRAVNÝ PORIADOK VEZIE, s.r.o. OBSAH Článok 1 - Základné ustanovenia Článok 2 - Rozsah autobusovej dopravy Článok 3 - Povinnosti a zodpovednosť dopr

PREPRAVNÝ PORIADOK VEZIE, s.r.o. OBSAH Článok 1 - Základné ustanovenia Článok 2 - Rozsah autobusovej dopravy Článok 3 - Povinnosti a zodpovednosť dopr PREPRAVNÝ PORIADOK VEZIE, s.r.o. OBSAH Článok 1 - Základné ustanovenia Článok 2 - Rozsah autobusovej dopravy Článok 3 - Povinnosti a zodpovednosť dopravcu Článok 4 - Práva a povinnosti cestujúcich Článok

Podrobnejšie

Slovenská autobusová doprava Trenčín,

Slovenská autobusová doprava Trenčín, Slovenská autobusová doprava Dunajská Streda, akciová spoločnosť PREPRAVNÝ PORIADOK NEPRAVIDELNEJ AUTOBUSOVEJ DOPRAVY A TURISTICKÉHO VLÁČIKA Vypracoval: Ing. Anton Ladziansky Dňa: 03. 09. 2012 1 Slovenská

Podrobnejšie

PREPRAVNÝ PORIADOK NÁKLADNEJ CESTNEJ DOPRRAVY OBCHODNEJ SPOLOČNOSTI VM AUTO s.r.o. vydaný podľa 4 zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave Článok I.

PREPRAVNÝ PORIADOK NÁKLADNEJ CESTNEJ DOPRRAVY OBCHODNEJ SPOLOČNOSTI VM AUTO s.r.o. vydaný podľa 4 zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave Článok I. PREPRAVNÝ PORIADOK NÁKLADNEJ CESTNEJ DOPRRAVY OBCHODNEJ SPOLOČNOSTI VM AUTO s.r.o. vydaný podľa 4 zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave Článok I. Úvodné ustanovenia 1. Účelom vydania tohto prepravného

Podrobnejšie

PREPRAVNÝ PORIADOK MESTSKEJ HROMADNEJ DOPRAVY VO VRÁBĽOCH ARRIVA NITRA a.s. Platnosť od ARRIVA NITRA a.s. Štúrová Nitra Slovenská r

PREPRAVNÝ PORIADOK MESTSKEJ HROMADNEJ DOPRAVY VO VRÁBĽOCH ARRIVA NITRA a.s. Platnosť od ARRIVA NITRA a.s. Štúrová Nitra Slovenská r PREPRAVNÝ PORIADOK MESTSKEJ HROMADNEJ DOPRAVY VO VRÁBĽOCH ARRIVA NITRA a.s. Platnosť od 1.3.2016 ARRIVA NITRA a.s. Štúrová 72 949 44 Nitra Slovenská republika www.arrivanitra.sk IČO: 36545082 IČ DPH: SK2020149307

Podrobnejšie

STAVOMEGA s r.o. Toryská 3, Košice IČO: , IČ DPH: SK PREPRAVNÝ PORIADOK CESTNEJ NÁKLADNEJ DOPRAVY Článok I. Základné ustanov

STAVOMEGA s r.o. Toryská 3, Košice IČO: , IČ DPH: SK PREPRAVNÝ PORIADOK CESTNEJ NÁKLADNEJ DOPRAVY Článok I. Základné ustanov PREPRAVNÝ PORIADOK CESTNEJ NÁKLADNEJ DOPRAVY Článok I. Základné ustanovenia 1. Tento prepravný poriadok cestnej nákladnej dopravy (ďalej len prepravný poriadok ) upravuje podmienky, za ktorých spoločnosť:

Podrobnejšie

Čiastka 7/2004 (017)

Čiastka 7/2004 (017) Strana 128 Zbierka zákonov č. 17/2004 Čiastka 7 17 ZÁKON zo 4. de cem bra 2003 o po plat koch za ulo že nie od pa dov Ná rod ná rada Slo ven skej re pub li ky sa uznies la na tom to zá ko ne: 1 Úvod né

Podrobnejšie

Prepravný poriadok Autobusovej dopravy spoločnosti Slovak Lines Express, a.s. Úplné znenie platné od dňa Ing. Pavol Labant predseda predst

Prepravný poriadok Autobusovej dopravy spoločnosti Slovak Lines Express, a.s. Úplné znenie platné od dňa Ing. Pavol Labant predseda predst Prepravný poriadok Autobusovej dopravy spoločnosti Slovak Lines Express, a.s. Úplné znenie platné od dňa 16. 7. 2019 Ing. Pavol Labant predseda predstavenstva Slovak Lines Express, a.s., Bottova 7, 811

Podrobnejšie

TARIFA - Nova - Pracovna verzia s Mukacevom

TARIFA - Nova - Pracovna verzia s Mukacevom !! eurobus, a. s. Staničné námestie 9, 042 04 Košice Pôsobnosť: eurobus, a. s. Evidenčné číslo:! T A R I F A D O P R A V C U PRAVIDELNEJ MEDZINÁRODNEJ AUTOBUSOVEJ DOPRAVY CESTUJÚCICH A BATOŽÍN Tento dokument

Podrobnejšie

Microsoft Word - Vymer c SKAND+zamestnanci.doc

Microsoft Word - Vymer c SKAND+zamestnanci.doc Trnavský samosprávny kraj P.O.BOX 128, Starohájska č. 10, 917 01 TRNAVA Číslo spisu: 2327 /2011/SHS V Trnave: 07.01.2011 Výmer cestovného TTSK č. 1 /2011 Trnavský samosprávny kraj a SKAND Skalica, spol.

Podrobnejšie

Slide 1

Slide 1 SMS-info.eu rý hle oznamy o ča o až do mobilu s plnou ochranou súkro ia (GDPR) Augustí Mrázik Patrik Laslop, egov Systems s.r.o. SMS-info.eu Rý hle hro ad é oznamy so zaruče ý doruče í a ochranou súkro

Podrobnejšie

Strana 2790 Zbierka zákonov č. 359/2003 Čiastka VYHLÁŠKA Ministerstva financií Slovenskej republiky z 12. augusta 2003, ktorou sa mení vyhlášk

Strana 2790 Zbierka zákonov č. 359/2003 Čiastka VYHLÁŠKA Ministerstva financií Slovenskej republiky z 12. augusta 2003, ktorou sa mení vyhlášk Strana 2790 Zbierka zákonov č. 359/2003 Čiastka 156 359 VYHLÁŠKA Ministerstva financií Slovenskej republiky z 12. augusta 2003, ktorou sa mení vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 170/2002

Podrobnejšie

PREPRAVNÝ PORIADOK MESTSKEJ HROMADNEJ DOPRAVY V TREBIŠOVE ARRIVA Michalovce, a.s. Platnosť od ARRIVA Michalovce, a.s. Lastomírska Mi

PREPRAVNÝ PORIADOK MESTSKEJ HROMADNEJ DOPRAVY V TREBIŠOVE ARRIVA Michalovce, a.s. Platnosť od ARRIVA Michalovce, a.s. Lastomírska Mi PREPRAVNÝ PORIADOK MESTSKEJ HROMADNEJ DOPRAVY V TREBIŠOVE ARRIVA Michalovce, a.s. Platnosť od 1.9.2013 ARRIVA Michalovce, a.s. Lastomírska 1 071 80 Michalovce Slovenská republika www.arriva.sk IČO: 36

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint Pripravovaná legislatíva zákon o cestnej doprave Ing. Hana Jurkovičová, PhD. 1. december 2018, Wellness Hotel Chopok 28. Plenárne zhromaždenie združenia ČESMAD Slovakia Zákon č. 56/2012 Z. z. o cestnej

Podrobnejšie

Čiastka 205/2004

Čiastka 205/2004 Strana 4282 Zbierka zákonov č. 481/2004 Čiastka 205 481 o zvý še ní sumy za o pat ro va cie ho prí spev ku Vlá da pod a 4 ods. 4 zá ko na č. 236/1998 Z. z. o za o pat ro va com prí spev ku v zne ní zá

Podrobnejšie

Slovenská autobusová doprava Trenčín,

Slovenská autobusová doprava Trenčín, Slovenská autobusová doprava Trenčín, akciová spoločnosť PREPRAVNÝ PORIADOK PRÍMESTSKEJ AUTOBUSOVEJ DOPRAVY Platí od : 01.07.2017 Prepravný poriadok prímestskej autobusovej dopravy spracoval dopravno-prevádzkový

Podrobnejšie

PREPRAVNÝ PORIADOK PRE PRAVIDELNÚ PRÍMESTSKÚ AUTOBUSOVÚ DOPRAVU

PREPRAVNÝ PORIADOK PRE PRAVIDELNÚ PRÍMESTSKÚ AUTOBUSOVÚ DOPRAVU PREPRAVNÝ PORIADOK PRE PRAVIDELNÚ PRÍMESTSKÚ AUTOBUSOVÚ DOPRAVU OBSAH: I. Úvodné ustanovenia... 3 II. Výklad pojmov... 3 III. Druh dopravy... 4 IV. Rozsah poskytovaných dopravných služieb... 4 V. Zmluva

Podrobnejšie

Čiastka 104/2004

Čiastka 104/2004 Strana 2558 Zbierka zákonov č. 252/2004 Čiastka 104 252 NA RIA DE NIE VLÁ DY Slo ven skej re pub li ky z 15. ap rí la 2004 o úhra de za vy ko na nie štát nych ve te ri nár nych čin nos tí súk rom ný mi

Podrobnejšie

Vnútorný predpis o cestovných náhradách. Názov a sídlo organizácie : Obec Koválov Poradové číslo vnútorného predpisu : 3 Vypracovala : Ivana Cintulová

Vnútorný predpis o cestovných náhradách. Názov a sídlo organizácie : Obec Koválov Poradové číslo vnútorného predpisu : 3 Vypracovala : Ivana Cintulová Vnútorný predpis o cestovných náhradách. Názov a sídlo organizácie : Obec Koválov Poradové číslo vnútorného predpisu : 3 Vypracovala : Ivana Cintulová Schválil : Pavol Kuba Dátum vyhotovenia vnútorného

Podrobnejšie

TESLA STROPKOV, akciová spoločnosť, Hviezdoslavova 37/46, Stropkov podľa 4 zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.56/2012 Z. z. o cestnej d

TESLA STROPKOV, akciová spoločnosť, Hviezdoslavova 37/46, Stropkov podľa 4 zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.56/2012 Z. z. o cestnej d TESLA STROPKOV, akciová spoločnosť, Hviezdoslavova 37/46,091 12 Stropkov podľa 4 zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.56/2012 Z. z. o cestnej doprave vydáva PREPRAVNÝ PORIADOK CESTNEJ NÁKLADNEJ

Podrobnejšie

Čiastková zmluva o poskytovaní prepravných služieb č. 134/16/07/čiast. (ďalej len zmluva ) uzatvorená podľa ustanovenia 64 ods. 3 a 4 zákona č. 25/200

Čiastková zmluva o poskytovaní prepravných služieb č. 134/16/07/čiast. (ďalej len zmluva ) uzatvorená podľa ustanovenia 64 ods. 3 a 4 zákona č. 25/200 Čiastková zmluva o poskytovaní prepravných služieb č. 134/16/07/čiast. (ďalej len zmluva ) uzatvorená podľa ustanovenia 64 ods. 3 a 4 zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní v znení neskorších predpisov

Podrobnejšie

VYBAVOVANIE SŤAŽNOSTÍ KLIENTOV

VYBAVOVANIE SŤAŽNOSTÍ KLIENTOV Vlastník: Klasifikácia: Číslo: Názov: Účinnosť: Pôsobnosť: Schválil: R Collectors s.r.o. Dvořákovo nábrežie 8A, 811 02 Bratislava IČO: 50 094 297 zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava

Podrobnejšie

Slovenská autobusová doprava Trenčín,

Slovenská autobusová doprava Trenčín, Slovenská autobusová doprava Trenčín, akciová spoločnosť PREPRAVNÝ PORIADOK DIAĽKOVEJ A PRÍLEŽITOSTNEJ AUTOBUSOVEJ DOPRAVY Platí od : 01.01.2016 Prepravný poriadok diaľkovej a príležitostnej autobusovej

Podrobnejšie

Príloha Ċ

Príloha Ċ vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh na uzavretie zmluvy na prevod nehnuteľnosti v zmysle uznesení OZ č.13-16/2013 zo dňa 18.03.2013. 1. Predmet obchodnej verejnej súťaže: Nehnuteľnosť

Podrobnejšie

Mestský prepravný poriadok sa vzťahuje na prevádzku pravidelnej mestskej hromadnej dopravy v Nitre

Mestský prepravný poriadok sa vzťahuje na prevádzku pravidelnej mestskej hromadnej dopravy v Nitre PREPRAVNÝ PORIADOK pre turistický vláčik v MHD Nitra Účinnosť od 1.6.2018 Ing. Juraj Kusy generálny riaditeľ spoločnosti ARRIVA NITRA a.s., Štúrova 72, 949 44 Nitra (ďalej len dopravca ) podľa zákona NR

Podrobnejšie

PREPRAVNÝ PORIADOK LTE 1. PREPRAVNÉ PODMIENKY (1) Prepravný poriadok pre dopravu osôb špeciálnymi vlakmi LTE (ďalej PP) upravuje obchodné podmienky do

PREPRAVNÝ PORIADOK LTE 1. PREPRAVNÉ PODMIENKY (1) Prepravný poriadok pre dopravu osôb špeciálnymi vlakmi LTE (ďalej PP) upravuje obchodné podmienky do PREPRAVNÝ PORIADOK LTE 1. PREPRAVNÉ PODMIENKY (1) Prepravný poriadok pre dopravu osôb špeciálnymi vlakmi LTE (ďalej PP) upravuje obchodné podmienky dopravcu LTE na uzavretie zmluvy o preprave a na uskutočnenie

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2012 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah dokumentu je

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2012 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah dokumentu je ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2012 Vyhlásené: 21. 2. 2012 Časová verzia predpisu účinná od: 1. 9.2018 do: 31.12.2018 Obsah dokumentu je právne záväzný. 56 ZÁKON z 31. januára 2012, o cestnej

Podrobnejšie

I. ÚVODNÉ USTANOVENIA 1. Tento prepravný poriadok upravuje podmienky, za ktorých dopravca vykonáva cestnú nákladnú prepravu v rámci vnútroštátnej cest

I. ÚVODNÉ USTANOVENIA 1. Tento prepravný poriadok upravuje podmienky, za ktorých dopravca vykonáva cestnú nákladnú prepravu v rámci vnútroštátnej cest I. ÚVODNÉ USTANOVENIA 1. Tento prepravný poriadok upravuje podmienky, za ktorých dopravca vykonáva cestnú nákladnú prepravu v rámci vnútroštátnej cestnej nákladnej dopravy. Účelom tohto prepravného poriadku

Podrobnejšie

ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č.513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákon

ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č.513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákon ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č.513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) a ustanovení zákona č.343/2015z.z. o verejnom

Podrobnejšie

Microsoft Word - smernica - cestovné náhrady.doc

Microsoft Word - smernica - cestovné náhrady.doc Pedagogická a sociálna akadémia, Bullova 2, 841 01 Bratislava SMERNICA č. 4/2016 o poskytovaní cestovných náhrad 2016 Čl. I Vymedzenie pôsobnosti smernice Smernica o poskytovaní cestovných náhrad je vypracovaná

Podrobnejšie

FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE (AISBL) Place Albert 1er, 13, B 6530 Thuin (Belgique), tel : , fax : ,

FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE (AISBL) Place Albert 1er, 13, B 6530 Thuin (Belgique), tel : , fax : , FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE (AISBL) Place Albert 1er, 13, B 6530 Thuin (Belgique), tel : +32.71.59.12.38, fax : +32.71.59.22.29, http://www.fci.be MED)INÁRODNÝ CHOVATEĽSKÝ PORIADOK FCI Obsah

Podrobnejšie

PP ZSSK IC

PP ZSSK IC Železničná spoločnosť Slovensko, a. s. Prepravný poriadok Železničnej spoločnosti Slovensko, a. s. pre IC vlaky Účinnosť od: 03. 03. 2019 Spracovateľ/kontakt: Ing. Andrea Šimková/910-5151 Schválil: Predstavenstvo

Podrobnejšie

Čiastka 298/2004

Čiastka 298/2004 Strana 6886 Zbierka zákonov č. 725/2004 Čiastka 298 725 ZÁKON z 2. de cem bra 2004 o pod mien kach pre vádz ky vo zi diel v pre máv ke na po zem ných ko mu ni ká ciách a o zme ne a do pl ne ní nie ktorých

Podrobnejšie

Snímek 1

Snímek 1 Obchodné právo prednášky k predmetu Právo 2/7 Žilinská univerzita v Žiline Katedra makro a mikroekonomiky JUDr. Margita Beháňová 2008 Obchodno - záväzkové vzťahy Obsah právnej úpravy : účastníci obchodno

Podrobnejšie

Zmluva o spolupráci

Zmluva o spolupráci Zmluva o spolupráci uzavretá v zmysle 269 ods. 2. Zák. č. 513/1991 Zb. (Obchodný zákonník) v znení neskorších predpisov, 4 ods. 1 písm. l) zákona č. 302/2001 Z. z. o samospráve vyšších územných celkov

Podrobnejšie

Zmluva o dielo

Zmluva o dielo ZMLUVA O DIELO uzatvorená v zmysle 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších zmien a doplnení medzi zmluvnými stranami Objednávateľ: Obecný úrad 059 76 Strane pod Tatrami,

Podrobnejšie

VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY obchodnej spoločnosti BUREL s.r.o. so sídlom Agnelliho 607, Čáry, IČO: , ktorá ja zapísaná v obchodnom r

VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY obchodnej spoločnosti BUREL s.r.o. so sídlom Agnelliho 607, Čáry, IČO: , ktorá ja zapísaná v obchodnom r VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY obchodnej spoločnosti BUREL s.r.o. so sídlom Agnelliho 607, 908 43 Čáry, IČO: 43 986 587, ktorá ja zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Trnava v odd.: Sro, vl. č.:

Podrobnejšie

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblast

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblast ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblastná organizácia cestovného ruchu so sídlom: Nám. SNP

Podrobnejšie

XXVI b 07 Navrh VZN granty spojene.pdf

XXVI b 07 Navrh VZN granty spojene.pdf Mestská as Bratislava - Ružinov Materiál na rokovanie Miestneho zastupite stva mestskej asti Bratislava Ružinov d a 19. 3. 2014 Návrh všeobecne záväzného nariadenia mestskej asti Bratislava Ružinov...zo

Podrobnejšie

Užšia súťaž: Zabezpečenie služieb vrtného kontraktora pre vrt Závod 95

Užšia súťaž: Zabezpečenie služieb vrtného kontraktora pre vrt Závod 95 Obchodná verejná súťaž: Preprava ropy vyhlásená v súlade s ust. 281 a nasl. z.č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov a ust. 29 ods. 3, 5 a 6 zákona č. 250/2012 Z.z. o regulácii

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint Aktivity MDV SR vo vzťahu k dopravcom v cestnej doprave Peter Varga, MBA, MSc. 1. december 2018, Wellness Hotel Chopok 28. Plenárne zhromaždenie združenia ČESMAD Slovakia Mýto - pripravovaná novela zákona

Podrobnejšie

PP ZSSK IC

PP ZSSK IC Železničná spoločnosť Slovensko, a. s. Prepravný poriadok Železničnej spoločnosti Slovensko, a. s. pre IC vlaky Účinnosť od: 11.12.2016 Spracovateľ/kontakt: Ing. Agáta Pitenyáková, tel. 910 5051 Schválil:

Podrobnejšie

Zmluva o spolupráci pri zbere a nakladaní s použitým šatstvom uzatvorená v zmysle 81 ods. 13 zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení n

Zmluva o spolupráci pri zbere a nakladaní s použitým šatstvom uzatvorená v zmysle 81 ods. 13 zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení n Zmluva o spolupráci pri zbere a nakladaní s použitým šatstvom uzatvorená v zmysle 81 ods. 13 zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších prepisov a podľa

Podrobnejšie

Zmluva o vedení účtovníctva /uzavretá podľa 269 ods.2 Obchodného zákonníka, zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov/ /ďalej len zmluva / m

Zmluva o vedení účtovníctva /uzavretá podľa 269 ods.2 Obchodného zákonníka, zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov/ /ďalej len zmluva / m Zmluva o vedení účtovníctva /uzavretá podľa 269 ods.2 Obchodného zákonníka, zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov/ /ďalej len zmluva / medzi: Objednávateľom: Obec Čelovce so sídlom: Čelovce

Podrobnejšie

Čiastka 064/2004

Čiastka 064/2004 Strana 1598 Zbierka zákonov č. 135/2004 Čiastka 64 135 VY HLÁŠ KA Mi nis ter stva ži vot né ho pros tre dia Slo ven skej re pub li ky z 27. februára 2004 o dekontaminácii zariadení s obsahom polychlórovaných

Podrobnejšie

REKLAMAČNÝ PORIADOK spoločnosti NO RISK s.r.o., so sídlom 284, Jablonové, IČO: , registrácia: Obchodný register Okresného súdu Bratis

REKLAMAČNÝ PORIADOK spoločnosti NO RISK s.r.o., so sídlom 284, Jablonové, IČO: , registrácia: Obchodný register Okresného súdu Bratis spoločnosti NO RISK s.r.o., so sídlom 284, 900 54 Jablonové, IČO: 51 648 369, registrácia: Obchodný register Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č.: 127547/B I. Všeobecné ustanovenia 1.1 Poskytovateľom

Podrobnejšie

zmluva-Datalan1

zmluva-Datalan1 Servisná zmluva č. Z-005.10.1022.01 uzatvorená podľa 269 ods. 2 Obchodného zákonníka v platnom znení Zmluvné strany Objednávateľ: a Poskytovateľ: Národná banka Slovenska so sídlom ul. Imricha Karvaša 1,

Podrobnejšie

PREPRAVNÝ PORIADOK Článok I. Úvodné ustanovenia 1. Tento prepravný poriadok upravuje prepravne podmienký dopravcu potrebne na uz

PREPRAVNÝ PORIADOK   Článok I. Úvodné ustanovenia 1. Tento prepravný poriadok upravuje prepravne podmienký dopravcu potrebne na uz PREPRAVNÝ PORIADOK www.pali-transport.sk Článok I. Úvodné ustanovenia 1. Tento prepravný poriadok upravuje prepravne podmienký dopravcu potrebne na uzavretie prepravnej zmluvý v taxisluzbe. Ú daje dopravcu:

Podrobnejšie

Informácie pre navrhovateľov. Obchodná verejná súťaž: Overenie plnenia požiadaviek bezpečnosti vyhradených technických zariadení vyhlásená v súlade s

Informácie pre navrhovateľov. Obchodná verejná súťaž: Overenie plnenia požiadaviek bezpečnosti vyhradených technických zariadení vyhlásená v súlade s Obchodná verejná súťaž: Overenie plnenia požiadaviek bezpečnosti vyhradených technických zariadení vyhlásená v súlade s ust. 281 a nasl. z.č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov

Podrobnejšie

ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ELEKTRINY S PREVZATÍM ZODPOVEDNOSTI ZA ODCHÝLKU

ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ELEKTRINY S PREVZATÍM ZODPOVEDNOSTI ZA ODCHÝLKU ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ELEKTRINY S PREVZATÍM ZODPOVEDNOSTI ZA ODCHÝLKU MALOODBER č. 1111715 ( ďalej len Zmluva" ) uzavretá v zmysle 269 ods.2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších

Podrobnejšie

Vydáva Správna rada pre potreby členov ZBHS Tatranská Lomnica VZ ZBHS dňa Tatranská Lomnica PROGRAM VZ ZBHS ZDRUŽ

Vydáva Správna rada pre potreby členov ZBHS Tatranská Lomnica VZ ZBHS dňa Tatranská Lomnica PROGRAM VZ ZBHS ZDRUŽ Vydáva Správna rada pre potreby členov ZBHS Tatranská Lomnica 10.11.2016 VZ ZBHS dňa 10.11.2016 Tatranská Lomnica PROGRAM VZ ZBHS 1 0. 1 1. 2016 ZDRUŽENIE BYTOVÉHO HOSPODÁRSTVA NA SLOVENSKU BULLETIN ZBHS

Podrobnejšie

Microsoft Word - vzn_3_2010.doc

Microsoft Word - vzn_3_2010.doc OBEC KAMENEC POD VTÁČ NIKOM Všeobecne záväzné nariadenie obce č. 3/2010 o miestnych daniach ČASŤ 1 Čl. 1 Predmet úpravy Obec Kamenec pod Vtáčnikom v zmysle zákona SNR č. 369/1990 Z. z. o obecnom zriadení

Podrobnejšie

SPRÁVA HLAVNÉHO KONTROLÓRA OBCE TEKOVSKÉ LUŽANY O KONTROLNEJ ČINNOSTI ZA ROK 2014 Vypracoval: JUDr. Marek Keller V Tekovských Lužanoch dňa S

SPRÁVA HLAVNÉHO KONTROLÓRA OBCE TEKOVSKÉ LUŽANY O KONTROLNEJ ČINNOSTI ZA ROK 2014 Vypracoval: JUDr. Marek Keller V Tekovských Lužanoch dňa S SPRÁVA HLAVNÉHO KONTROLÓRA OBCE TEKOVSKÉ LUŽANY O KONTROLNEJ ČINNOSTI ZA ROK 2014 Vypracoval: JUDr. Marek Keller V Tekovských Lužanoch dňa 19.2.2015 Strana 1 V súlade s 18f ods. 1 písm. e) zákona č. 369/1990

Podrobnejšie

Microsoft Word _2014_P.doc

Microsoft Word _2014_P.doc ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Bajkalská 27, P. O. BOX 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0046/2014/P Bratislava 06. 11. 2013 Číslo spisu: 9327-2013-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

FOGLALKOZTATÁSI IGAZOLÁS

FOGLALKOZTATÁSI IGAZOLÁS Prepravný poriadok spoločnosti 1. Úvodné ustanovenia 2. Rozsah nákladnej cestnej dopravy 3. Vymedzenie podmienok na uzavretie zmluvy o preprave nákladu 4. Postavenie objednávateľa dopravy 5. Vymedzenie

Podrobnejšie

Príloha č

Príloha č Objednávateľ: Štatutárny orgán: Zmluva o obstaraní zájazdu 3218072016 uzavretá v zmysle ustanovenia 741a a násl. Občianskeho zákonníka Základná škola Čl. I. Zmluvné strany Mgr. Štefan Fabian, riaditeľ

Podrobnejšie

Prepravný poriadok cestnej nákladnej dopravy SKITRANS s.r.o. OBSAH: 1. Úvodné ustanovenia 2. Rozsah nákladnej cestnej dopravy 3. Vymedzenie podmienok

Prepravný poriadok cestnej nákladnej dopravy SKITRANS s.r.o. OBSAH: 1. Úvodné ustanovenia 2. Rozsah nákladnej cestnej dopravy 3. Vymedzenie podmienok Prepravný poriadok cestnej nákladnej dopravy SKITRANS s.r.o. OBSAH: 1. Úvodné ustanovenia 2. Rozsah nákladnej cestnej dopravy 3. Vymedzenie podmienok na uzavretie zmluvy o preprave nákladu 4. Postavenie

Podrobnejšie

Číslo spisu: 94 /2017 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK zákazka zadávaná podľa 117zák. č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektor

Číslo spisu: 94 /2017 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK zákazka zadávaná podľa 117zák. č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektor Číslo spisu: 94 /2017 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK zákazka zadávaná podľa 117zák. č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov Predmet zákazky: VÝMENA DLAŽBY V SÁLE KD

Podrobnejšie

Zmluva nepomenovaná

Zmluva nepomenovaná Príloha 2.3.3 Zmluva č. XX/20XX o pridelení kapacity infraštruktúry (ďalej len Zmluva ) uzavretá v zmysle 269 ods. 2 Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov a v súlade s 40 zákona

Podrobnejšie

Nariadenie Komisie (EHS) č 2454_93 zoznam príloh.pdf

Nariadenie Komisie (EHS) č 2454_93 zoznam príloh.pdf 1993R2454 SK 31.01.2013 018.001 418 VYKONÁVACIE USTANOVENIA COLNÉHO KÓDEXU SPOLO ENSTVA PRÍLOHY 1993R2454 SK 31.01.2013 018.001 419 ZOZNAM PRÍLOH 1 Vzor záväznej informácie o nomenklatúrnom zatriedení

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní právnej pomoci

Zmluva o poskytovaní právnej pomoci REKLAMAČNÝ PORIADOK IAD Investments, správ. spol., a.s. 01.09.2019 OBSAH 1 ÚVODNÉ USTANOVENIA... 3 2 REKLAMÁCIA... 3 3 ZÁSADY PRIJÍMANIA REKLAMÁCIÍ... 4 4 EVIDENCIA REKLAMÁCIÍ... 4 5 LEHOTA NA PODANIE

Podrobnejšie

ZMLUVA č. CEZ /2015 o poskytovaní služieb pracovnej zdravotnej služby pre zamestnancov zaradených do kategórie 1 a 2 uzatvorená podľa ustanovenia 269

ZMLUVA č. CEZ /2015 o poskytovaní služieb pracovnej zdravotnej služby pre zamestnancov zaradených do kategórie 1 a 2 uzatvorená podľa ustanovenia 269 ZMLUVA č. CEZ /2015 o poskytovaní služieb pracovnej zdravotnej služby pre zamestnancov zaradených do kategórie 1 a 2 uzatvorená podľa ustanovenia 269 ods. 2 Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov

Podrobnejšie

inzinierska_cinnost_kotolna_HP_

inzinierska_cinnost_kotolna_HP_ Zadanie zákazky Postupom podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného obstarávateľa Názov: Ekonomická univerzita v Bratislave

Podrobnejšie

Zmluva_013_2018

Zmluva_013_2018 Zmluva č. 08-70-2017 o nájme pozemku uzavretá v zmysle 663 a ďalších príslušných ustanovení Občianskeho zákonníka medzi zmluvnými stranami : 1. Mestská časť Bratislava - Petržalka Kutlíkova 17, 852 12

Podrobnejšie

AM_Ple_LegReport

AM_Ple_LegReport 22.3.2019 A8-0206/306 306 Článok 2 odsek 4 písmeno a úvodná časť a) uložiť prevádzkovateľovi cestnej dopravy so sídlom v inom členskom štátne povinnosť zaslať vnútroštátnemu príslušnému orgánu vyhlásenie

Podrobnejšie

Obchodné podmienky predaj počítačov, počítačové služby Obchodné podmienky firmy Pavol Škoda ATS 1. ZÁKLADNÉ USTANOVENIA 1.1 Všeobecné obchodné podmien

Obchodné podmienky predaj počítačov, počítačové služby Obchodné podmienky firmy Pavol Škoda ATS 1. ZÁKLADNÉ USTANOVENIA 1.1 Všeobecné obchodné podmien Obchodné podmienky predaj počítačov, počítačové služby Obchodné podmienky firmy Pavol Škoda ATS 1. ZÁKLADNÉ USTANOVENIA 1.1 Všeobecné obchodné podmienky predaja (ďalej aj "Všeobecné podmienky") upravujú

Podrobnejšie

REKLAMAČNÝ PORIADOK HomePro Správcovská,s.r.o., Hálkova 1/A, Bratislava, správcovská spoločnosť zo dňa Spoločnosť HomePro Správcovsk

REKLAMAČNÝ PORIADOK HomePro Správcovská,s.r.o., Hálkova 1/A, Bratislava, správcovská spoločnosť zo dňa Spoločnosť HomePro Správcovsk REKLAMAČNÝ PORIADOK HomePro Správcovská,s.r.o., Hálkova 1/A, 931 03 Bratislava, správcovská spoločnosť zo dňa 01.03.2017 Spoločnosť HomePro Správcovská, s.r.o., so sídlom Hálkova 1/A, 931 03 Bratislava,

Podrobnejšie

Zmluva o podmienkach poskytnutia finančných prostriedkov na podporu úlohy medzinárodnej vedecko-technickej spolupráce (MVTS) v roku 2011 uzavretá podl

Zmluva o podmienkach poskytnutia finančných prostriedkov na podporu úlohy medzinárodnej vedecko-technickej spolupráce (MVTS) v roku 2011 uzavretá podl Zmluva o podmienkach poskytnutia finančných prostriedkov na podporu úlohy medzinárodnej vedecko-technickej spolupráce (MVTS) v roku 2011 uzavretá podl'a 51 Občianskeho zákonníka a zákona č. 523/2004 Z.

Podrobnejšie

Kúpna zmluva uzavretá podľa 409 a nasl. Obchodného zákonníka Čl. 1 Zmluvné strany A/ Kupujúci: Serious Investment s.r.o. Stanislavského Ost

Kúpna zmluva uzavretá podľa 409 a nasl. Obchodného zákonníka Čl. 1 Zmluvné strany A/ Kupujúci: Serious Investment s.r.o. Stanislavského Ost Kúpna zmluva uzavretá podľa 409 a nasl. Obchodného zákonníka Čl. 1 Zmluvné strany A/ Kupujúci: Serious Investment s.r.o. Stanislavského 355 721 00 Ostrava Svinov, Česká republika bankové spojenie: č. účtu:

Podrobnejšie

Zmluva_dotácia_na_rok_2017_-_tradície_a_históriu_banských_činností VZOR

Zmluva_dotácia_na_rok_2017_-_tradície_a_históriu_banských_činností VZOR VZOR Registračné číslo: xxxxx/xxxx-xxxx-xxxxx Z m l u v a o poskytnutí dotácie na rok 2018 uzatvorená podľa ustanovenia 51 zákona č. 40/1964 Zb. (Občiansky zákonník) v znení neskorších predpisov Čl. I

Podrobnejšie

N á v r h ZMLUVA O DIELO č.... / 2019 uzatvorená v zmysle Obchodného zákonníka č.513/1991 Zb. (Príloha č. 6 Výzvy zo dňa ) medzi 1

N á v r h ZMLUVA O DIELO č.... / 2019 uzatvorená v zmysle Obchodného zákonníka č.513/1991 Zb. (Príloha č. 6 Výzvy zo dňa ) medzi 1 N á v r h ZMLUVA O DIELO č.... / 2019 uzatvorená v zmysle 536-565 Obchodného zákonníka č.513/1991 Zb. (Príloha č. 6 Výzvy zo dňa 04. 07. 2019) medzi 1.) Objednávateľom : Mesto Gelnica sídlo : Mestský úrad,

Podrobnejšie

TARIFA MHD NM_ _verzia pre verejnosť

TARIFA MHD NM_ _verzia pre verejnosť Slovenská autobusová doprava Trenčín, akciová spoločnosť T A R I F A MESTSKEJ HROMADNEJ DOPRAVY V NOVOM MESTE NAD VÁHOM Platí od : 1.2.2013 Tarifu MHD v Novom Meste nad Váhom spracoval Ekonomicko-obchodný

Podrobnejšie

Novely zákonov Novela zákonníka práce 311/2001 Z.z. priniesla viaceré zmeny - Zákonníkom práce sa riadia výlučne pracovnoprávne vzťahy 97 odst. 13 nov

Novely zákonov Novela zákonníka práce 311/2001 Z.z. priniesla viaceré zmeny - Zákonníkom práce sa riadia výlučne pracovnoprávne vzťahy 97 odst. 13 nov Novely zákonov Novela zákonníka práce 311/2001 Z.z. priniesla viaceré zmeny - Zákonníkom práce sa riadia výlučne pracovnoprávne vzťahy 97 odst. 13 novely ZP hovorí o tom, že : Zamestnancovi, ktorý vykonáva

Podrobnejšie

vopredposv_noty_iba

vopredposv_noty_iba BOŽSKÁ SLUŽBA VOPRED POSVÄTENÝCH DAROV ff k kkkki A - men. ff k k k kz e k fk j k Te - ne, zmi - luj s. - ne, zmi - luj s. ff k kkkz ek s k fkj k kkkki 1. - be, - ne. A - men. f j j j j j j j k k k k Mo-j

Podrobnejšie

Príloha č. 4 Údaje tranzitného vyhlásenia spolu s údajmi PCV o vstupe / výstupe V prípade, ak bude spolu s elektronickým tranzitným vyhlásením predlož

Príloha č. 4 Údaje tranzitného vyhlásenia spolu s údajmi PCV o vstupe / výstupe V prípade, ak bude spolu s elektronickým tranzitným vyhlásením predlož Príloha č. 4 Údaje tranzitného vyhlásenia spolu s údajmi PCV o vstupe / výstupe V prípade, ak bude spolu s elektronickým tranzitným vyhlásením predložené aj predbežné colné vyhlásenie o vstupe / výstupe,

Podrobnejšie

ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej ako Obchodný zákonní

ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej ako Obchodný zákonní ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej ako Obchodný zákonník ) Objednávateľ: Názov: Základná škola Zastúpené:

Podrobnejšie

Jaroslav Olejník BETOL, Markušovská 4, Spišská Nová Ves P R E P R A V N

Jaroslav Olejník BETOL, Markušovská 4, Spišská Nová Ves P R E P R A V N Jaroslav Olejník BETOL, Markušovská 4, 052 01 Spišská Nová Ves ----------------------------------------------------------------------- P R E P R A V N Ý P O R I A D O K Spracoval : Jaroslav Olejník Dátum

Podrobnejšie

Microsoft Word - Prepravný poriadok VASPO hlavička.doc

Microsoft Word - Prepravný poriadok VASPO hlavička.doc PREPRAVNÝ PORIADOK CESTNEJ NÁKLADNEJ DOPRAVY SPOLOČNOSTI VASPO STONE s.r.o. OBSAH: 1. Úvodné ustanovenia 2. Rozsah nákladnej cestnej dopravy 3. Vymedzenie podmienok na uzavretie zmluvy o preprave nákladu

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len z

Zmluva o poskytovaní služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len z Zmluva o poskytovaní služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len zmluva") Zmluvné strany: Objednávateľ: Sídlo: Zastúpený:

Podrobnejšie

Tenisový klub - doplnená správa odd výstavby

Tenisový klub - doplnená správa odd  výstavby Dôvodová správa Tenisový klub Vysoké Tatry - Nájom nehnuteľnosti, pozemku registra C-KN, parc. č. 39/19 o výmere 2077 m2, druh pozemku ostatná plocha v k. ú. Tatranská Lomnica Tenisový klub Vysoké Tatry

Podrobnejšie

ZMLUVA č. 164 / 2014 / OL (odpadové oleje ) ČI. L Zmluvné strany Zhotovíte!': v zastúpení: osoba oprávnená jednať: IČO: DIČ: IČ DPH: Bankové spojenie:

ZMLUVA č. 164 / 2014 / OL (odpadové oleje ) ČI. L Zmluvné strany Zhotovíte!': v zastúpení: osoba oprávnená jednať: IČO: DIČ: IČ DPH: Bankové spojenie: ZMLUVA č. 164 / 2014 / OL (odpadové oleje ) ČI. L Zmluvné strany Zhotovíte!': v zastúpení: osoba oprávnená jednať: IČO: DIČ: IČ DPH: Bankové spojenie: Číslo účtu: IBAN: BIČ: Zapíš, v Obchod, registri:

Podrobnejšie

Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti ARRIVA Nové Zámky, a.s. na vydanie čipových kariet a vedenie účtu o kredite Tieto všeobecné obchodné podmienk

Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti ARRIVA Nové Zámky, a.s. na vydanie čipových kariet a vedenie účtu o kredite Tieto všeobecné obchodné podmienk Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti ARRIVA Nové Zámky, a.s. na vydanie čipových kariet a vedenie účtu o kredite Tieto všeobecné obchodné podmienky spoločnosti ARRIVA Nové Zámky, a.s., so sídlom Považská

Podrobnejšie

Čiastka 161/2004

Čiastka 161/2004 Strana 3746 Zbierka zákonov č. 379/2004 Čiastka 161 379 NA RIA DE NIE VLÁ DY Slo ven skej re pub li ky zo 16. júna 2004, kto rým sa mení a do pĺ ňa na ria de nie vlá dy Slo ven skej re pub li ky č. 199/2002

Podrobnejšie

VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE

VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE obce Pribylina č. 1/2017, ktorým sa určujú podmienky na odvádzanie odpadových vôd verejnou kanalizáciou v obci Pribylina Obecné zastupiteľstvo obce Pribylina, na základe 6

Podrobnejšie

Obecné zastup iteľstvo v Parchovanoch na základe 6 a 11 ods. 4 písm. g) zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších zmien a doplnkov

Obecné zastup iteľstvo v Parchovanoch na základe 6 a 11 ods. 4 písm. g) zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších zmien a doplnkov Obecné zastup iteľstvo v Parchovanoch na základe 6 a 11 ods. 4 písm. g) zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších zmien a doplnkov vydáva VŠEOBECNÉ ZÁVÄZNÉ NARIADENIE Obce Parchovany

Podrobnejšie

Číslo poradia: S P R Á V A pre zasadnutie mestského zastupiteľstva v Liptovskom Mikuláši dňa 13. decembra 2012 K bodu programu: Aktualizácia Zmluvy o

Číslo poradia: S P R Á V A pre zasadnutie mestského zastupiteľstva v Liptovskom Mikuláši dňa 13. decembra 2012 K bodu programu: Aktualizácia Zmluvy o Číslo poradia: S P R Á V A pre zasadnutie mestského zastupiteľstva v Liptovskom Mikuláši dňa 13. decembra 2012 K bodu programu: Aktualizácia Zmluvy o spolupráci pri zabezpečovaní verejnej osobnej dopravy

Podrobnejšie

United Airlines - eSky.sk

United Airlines - eSky.sk Posledná aktualizácia: 14.04.2019 Batožina: rozmery a váhový limit - United Airlines United Airlines Oboznámte sa s pravidlami prepravy príručnej batožiny pri letoch so spoločnosťou United Airlines. Nezabúdajte,

Podrobnejšie

Čiastka 285/2004

Čiastka 285/2004 Strana 6734 Zbierka zákonov č. 679/2004 Čiastka 285 679 ZÁKON z 26. ok tób ra 2004, kto rým sa mení a do pĺ ňa zá kon Slo ven skej ná rod nej rady č. 511/1992 Zb. o sprá ve daní a po plat kov a o zme nách

Podrobnejšie

Smernica 8_2011

Smernica 8_2011 Smernica dekana číslo 8/ 2011 O evidencii zmlúv a postupe pri povinnom zverejňovaní zmlúv, objednávok a faktúr. Smernica dekana MTF STU č. 8/2011 O evidencii zmlúv a postupe pri povinnom zverejňovaní zmlúv,

Podrobnejšie

Agropartner spol. s r.o Plavecké Podhradie 258 PREPRAVNÝ PORIADOK nákladnej cestnej dopravy Podľa 4 zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave

Agropartner spol. s r.o Plavecké Podhradie 258 PREPRAVNÝ PORIADOK nákladnej cestnej dopravy Podľa 4 zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave Agropartner spol. s r.o. 906 36 Plavecké Podhradie 258 PREPRAVNÝ PORIADOK nákladnej cestnej dopravy Podľa 4 zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave v znení neskorších predpisov o cestnej doprave vydáva

Podrobnejšie

Microsoft Word - LEXSAR VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY SVK

Microsoft Word - LEXSAR VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY SVK VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY ODOSIELATEĽA spoločnosti LEXSTAR s.r.o., so sídlom Sládkovičova 1, 075 01 Trebišov, Slovenská republika, IČO: 47 447 516 Článok I Základné ustanovenia 1) Tieto všeobecné obchodné

Podrobnejšie