NÁVRH NA UZNESENIE Č

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "NÁVRH NA UZNESENIE Č"

Prepis

1 Z Á P I S N I C A napísan{ z pl{novaného zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Hornom Srní, konaného dňa o hod. v zasadačke obecného úradu. P r í t o m n í : Jozef HÚSERKA starosta obce Poslanci: Mgr. M{ria HÚDEKOVÁ, Mgr. Janka KUBÍČKOVÁ, Ing. Peter MIERNY, Ing. Jaroslav PAPIERNIK, Magdaléna PAPIERNIKOVÁ, Jarmila PAVLAČKOVÁ, Bc. Jozef TURÁK Elena HÚSERKOVÁ hlavn{ kontrolórka obce Ing. Andrea Kebískov{ ekonómka obce, Roman Savka občan Ospravedlnení: Ing. Michal DAŇO, JUDr. Michal TURÁK Starosta privítal prítomných a otvoril pl{nované zasadnutie obecného zastupiteľstva. Konštatoval, že je prítomn{ nadpolovičn{ väčšina poslancov, takže OZ je uzn{šaniaschopné. Predložil n{vrh programu rokovania. Nikto nemal žiadne n{vrhy na zmenu či doplnenie programu, starosta dal o programe hlasovať. UZNESENIE Č. 209 k programu rokovania schvaľuje Program rokovania obecného zastupiteľstva. Program rokovania: 1. Kontrola uznesení zo zasadnutia OZ dňa a N{vrh na rozpočtové opatrenie č. 2/ Spr{va o výsledkoch a podmienkach výchovno-vzdel{vacej činnosti ZŠ s MŠ za školský rok 2016/ Prijatie zabezpečovacieho pr{va formou blankozmenky a Zmluvy o vyplňovacom pr{ve k blankozmenke pre RVSVV s.r.o. 5. Schv{lenie zmluvy o uzavretí budúcej zmluvy o zriadení vecného bremena v súvislosti so stavbou Horné Srnie Vl{rsky priesmyk, automatické hradlo, AH Žiadosť o zmenu prev{dzkovej doby materskej školy 7. Žiadosť o jednorazovú d{vku v hmotnej núdzi

2 8. Žiadosť o odkúpenie pozemku Ľuboslav Doboš 9. Prerokovanie pracovného n{vrhu rozpočtu obce na roky Diskusia 11. Z{ver Starosta určil zapisovateľku a overovateľov z{pisnice: Overovatelia: Mgr. M{ria Húdekov{, Bc. Jozef Tur{k Zapisovateľka: Ing. Silvia Kebískov{ - pracovníčka obecného úradu 1. Kontrola uznesení zo zasadnutia OZ dňa a Húserkov{ - konštatovala, že uznesenia boli splnené. Nikto nemal žiadne n{vrhy ani pripomienky, starosta dal hlasovať o zobratí na vedomie. UZNESENIE Č. 210 ku kontrole uznesení berie na vedomie Kontrolu uznesení č zo zasadnutí konaných dňa a N{vrh na rozpočtové opatrenie č. 2/2017 Starosta - predložil n{vrh rozpočtového opatrenia. N{vrh bol prerokovaný vo finančnej komisii a odporučený finančnou komisiou na schv{lenie. Podal bližšie vysvetlenia k jednotlivým bodom rozpočtového opatrenia v príjmovej aj výdavkovej časti. Nikto nemal žiadne pripomienky ani ot{zky, starosta dal o n{vrhu hlasovať. UZNESENIE Č. 211 k n{vrhu na rozpočtové opatrenie schvaľuje rozpočtové opatrenie č. 2/2017 podľa predloženého n{vrhu.

3 3. Spr{va o výsledkoch a podmienkach výchovno-vzdel{vacej činnosti ZŠ s MŠ za školský rok 2016/2017 Starosta predložil spr{vu o výsledkoch a podmienkach výchovno-vzdel{vacej činnosti z{kladnej školy s materskou školou za školský rok 2016/2017. Spr{va bola prerokovan{ v rade školy a odporučen{ obci na schv{lenie. Starosta spr{vu schv{lil, predklad{ ju ešte na vedomie poslancom obecného zastupiteľstva. Nikto nemal žiadne ďalšie ot{zky ani pripomienky, starosta dal o hlasovať o zobratí spr{vy na vedomie. UZNESENIE Č. 212 k spr{ve o výsledkoch ZŠ s MŠ berie na vedomie Spr{vu o výsledkoch a podmienkach výchovno-vzdel{vacej činnosti Z{kladnej školy s materskou školou V{clava Mitúcha, Horné Srnie, Školsk{ 368/2, za školský rok 2016/ Prijatie zabezpečovacieho pr{va formou blankozmenky a Zmluvy o vyplňovacom pr{ve k blankozmenke pre RVSVV s.r.o. Starosta predložil n{vrh na uznesenie a dôvodovú spr{vu. Dôvodov{ spr{va: Ministerstvo životného prostredia SR poskytlo RVS Vl{ra-V{h, s.r.o. na realiz{ciu projektu Odkanalizovanie Mikroregiónu Vl{ra-V{h a intenzifik{cia ČOV Nemšov{ nen{vratný finančný príspevok vo výške: ,95. V súčasnosti sa projekt realizuje a riadiaci org{n požiadal vod{renskú spoločnosť o potvrdenie zabezpečovacieho pr{va formou blankozmenky a podpis Zmluvy o vyplňovacom pr{ve k blankozmenke, na prípadné budúce pohľad{vky vyplývajúce zo Zmluvy o poskytnutí nen{vratného finančného príspevku č. OPKZP-PO1-SC121/ /08 zo dňa , v znení neskorších zmien a doplnkov, uzatvorenej medzi spoločnosťou Region{lna vod{rensk{ spoločnosť Vl{ra - V{h, s.r.o. a Ministerstvom životného prostredia SR. V zmysle vyššie uvedeného predklad{ Obec Horné Srnie a RVSVV na rokovanie OZ v Hornom Srní n{vrh na uznesenie, na z{klade ktorého OZ v Hornom Srní schv{li prijatie zabezpečovacieho pr{va formou blankozmenky a Zmluvy o vyplňovacom pr{ve k blankozmenke, na prípadné budúce pohľad{vky vyplývajúce zo Zmluvy o poskytnutí nen{vratného finančného príspevku č. OPKZP-PO1- SC121/ /08 zo dňa , ako aj poverí starostu obce Jozefa Húserku, aby na valnom zhromaždení spoločnosti Region{lna vod{rensk{ spoločnosť Vl{ra - V{h, s.r.o., so sídlom J.Palu 2/3, Nemšov{, IČO: , zapísan{ v Obchodnom registri Okresného súdu Trenčín, Oddiel.: Sro, Vložka číslo: 17107/R hlasoval za prijatie zabezpečovacieho pr{va formou blankozmenky a za schv{lenie Zmluvy o vyplňovacom pr{ve k blankozmenke.

4 Nikto nemal žiadne pripomienky, starosta dal o n{vrhu hlasovať. UZNESENIE Č. 213 k prijatiu blankozmenky pre RVSVV s.r.o. pri výkone svojich pr{v vyplývajúcich z vlastníctva obchodného podielu v spoločnosti Region{lna vod{rensk{ spoločnosť Vl{ra - V{h, s.r.o. skratka n{zvu: RVSVV, s.r.o., so sídlom J.Palu 2/3, Nemšov{, IČO: , zapísan{ v Obchodnom registri Okresného súdu Trenčín, Oddiel.: Sro, Vložka číslo: 17107/R ( 9 ods.1 písm. f) z{k.č. 138/1991 Zb. o majetku obcí v znení neskorších predpisov), A) schvaľuje prijatie zabezpečovacieho pr{va formou blankozmenky a Zmluvy o vyplňovacom pr{ve k blankozmenke, na prípadné budúce pohľad{vky vyplývajúce zo Zmluvy o poskytnutí nen{vratného finančného príspevku č. OPKZP-PO1-SC121/ /08 zo dňa , v znení neskorších zmien a doplnkov, uzatvorenej medzi spoločnosťou Region{lna vod{rensk{ spoločnosť Vl{ra - V{h, s.r.o. skratka n{zvu: RVSVV, s.r.o., so sídlom J.Palu 2/3, Nemšov{, IČO: , zapísan{ v Obchodnom registri Okresného súdu Trenčín, Oddiel.: Sro, Vložka číslo: 17107/R a Ministerstvom životného prostredia Slovenskej republiky, N{mestie Ľudovíta Štúra 1, Bratislava, IČO: v zastúpení Slovenskou agentúrou životného prostredia, Tajovského 28, Bansk{ Bystrica, IČO: za účelom financovania projektu: Odkanalizovanie mikroregiónu Vl{ra-V{h a intenzifik{cia ČOV Nemšov{, B) poveruje svojho z{stupcu v spoločnosti Region{lna vod{rensk{ spoločnosť Vl{ra - V{h, s.r.o. skratka n{zvu: RVSVV, s.r.o., so sídlom J.Palu 2/3, Nemšov{, IČO: , zapísan{ v Obchodnom registri Okresného súdu Trenčín, Oddiel.: Sro, Vložka číslo: 17107/R, Jozefa Húserku, aby na valnom zhromaždení spoločnosti Region{lna vod{rensk{ spoločnosť Vl{ra - V{h, s.r.o. skratka n{zvu: RVSVV, s.r.o., so sídlom J.Palu 2/3, Nemšov{, IČO: , zapísan{ v Obchodnom registri Okresného súdu Trenčín, Oddiel.: Sro, Vložka číslo: 17107/R hlasoval za prijatie zabezpečovacieho pr{va formou blankozmenky a za schv{lenie Zmluvy o vyplňovacom pr{ve k blankozmenke. 5. Schv{lenie zmluvy o uzavretí budúcej zmluvy o zriadení vecného bremena v súvislosti so stavbou Horné Srnie Vl{rsky priesmyk, automatické hradlo, AH2000 Starosta - predložil n{vrh na uznesenie a dôvodovú spr{vu.

5 Dôvodov{ spr{va: V súvislosti s realiz{ciou stavby automatického hradla n{s Železnice SR požiadali o schv{lenie zmluvy o budúcej zmluve na zriadenie vecného bremena, ktoré bude pozost{vať z povinnosti strpieť uloženie zemného k{blového vedenia pre zabezpečovacie zariadenie pozost{vajúceho z metalického k{bla a dvoch PE rúr, ktoré sú súčasťou budúcej opr{vnenej stavby a povinnosti strpieť v nevyhnutnej miere vstup a prechody peši ako i vozidlami v súvislosti so stavbou, opravami a údržbou stavby. Rozsah v plošnom vyjadrení: približne 37 m 2 Nikto nemal žiadne pripomienky, starosta dal o n{vrhu hlasovať. UZNESENIE Č. 214 k zmluve o uzavretí budúcej zmluvy pre Železnice SR A) súhlasí s uzavretím Zmluvy o uzavretí budúcej zmluvy o zriadení vecného bremena v prospech organiz{cie Železnice SR, Klemensova 8, Bratislava. Dotknut{ nehnuteľnosť: KNC č. 3899, ostatné plochy zapísané na LV č Stavba: Horné Srnie Vl{rsky priesmyk, automatické hradlo, AH B) poveruje starostu obce podpisom zmluvy o uzavretí budúcej zmluvy o zriadení vecného bremena. 6. Žiadosť o zmenu prev{dzkovej doby materskej školy Starosta informoval o žiadosti kolektívu MŠ na skr{tenie prev{dzkovej doby v materskej škole do hod. Žiadosť je odôvodnen{ nasledovne: V súčasnej dobe je predĺžen{ prev{dzka neopodstatnen{. Rodičia túto možnosť nevyužívajú, resp. využívajú len ojedinele a zainteresované deti, kvôli ktorým bola prev{dzka upraven{, ukončili doch{dzku do našej materskej školy odchodom do ZŠ. Žiadosť je podan{ na z{klade nerentability rozhodnutia o predĺžení prev{dzky materskej školy do hod., nakoľko zariadenie je o hod. pr{zdne, dokonca rodičia na celoškolskom rodičovskom združení sa vyjadrovali v podobnom duchu a akékoľvek predĺženie prev{dzky je len plytvaním energií, prev{dzkových n{kladov i času zamestnancov. Starosta otvoril rozpravu k tomuto bodu rokovania. Papiernik odporučil udeliť slovo p. Savkovi, ktorý sa chcel k tejto žiadosti za rodičov detí z MŠ vyjadriť. Ostatní poslanci s tým súhlasili. Starosta udelil slovo p. Savkovi. Savka oslovili ho rodičia, aby ako z{stupca v rade školy za MŠ vystúpil na zasadnutí OZ a vyjadril n{zor rodičov, nakoľko žiadosť kolektívu MŠ nebola s rodičmi prerokovan{.

6 Rodičia aj naďalej požadujú otvorenú MŠ do hod., nesúhlasia so skr{tením. Požiadal poslancov, aby prihliadali aj na požiadavky rodičov, nielen na požiadavky kolektívu MŠ. Starosta prečítal doplnok k pracovnému poriadku pracovníkov MŠ zo septembra 2016, z ktorého jasne vyplýva, že učiteľky po odchode posledného dieťaťa môžu škôlku uzavrieť a are{l opustiť, nemusia tam čakať až na ukončenie otv{racích hodín. Papiernik učiteľky v odôvodnení píšu, že rodičia sa na celoškolskom združení vyjadrili v podobnom duchu o skr{tení. Savka nebolo to tak. Na zasadnutí združenia iba padla zo strany rodičov ot{zka, ako sa predĺžené hodiny využívajú, nič viac, nepadla žiadna požiadavka na skr{tenie. Papiernik ten dodatok presne rieši údajné plytvanie energiami, prev{dzkových n{kladov a času zamestnancov, nakoľko ak tam deti nie sú, škôlka sa zavrie aj pred šestn{stou hodinou, resp. odchodom posledného dieťaťa z MŠ. Nikto nemal žiadne pripomienky ani ot{zky, starosta dal hlasovať o nesúhlase so skr{tením prev{dzkovej doby. UZNESENIE Č. 215 k zmene prev{dzkovej doby MŠ nesúhlasí so skr{tením prev{dzkovej doby materskej školy. 7. Žiadosť o jednorazovú d{vku v hmotnej núdzi NEVEREJNÉ Starosta nakoľko sa budú prejedn{vať osobné údaje a soci{lna situ{cia žiadateľa, navrhol vyhl{siť túto časť rokovania za neverejnú. Poslanci súhlasili. Starosta požiadal p. Savku, aby opustil rokovaciu miestnosť.... Nikto nemal žiadne pripomienky ani ot{zky, starosta dal o n{vrhu hlasovať. UZNESENIE Č. 216 k poskytnutiu jednorazovej soci{lnej d{vky

7 schvaľuje poskytnutie jednorazovej soci{lnej d{vky na z{klade VZN obce č. 9/2008 vo výške 33,19 EUR z prostriedkov soci{lnej starostlivosti pre občanov obce Horné Srnie. Koniec neverejnej časti. 8. Žiadosť o odkúpenie pozemku Ľuboslav Doboš Starosta - predložil žiadosť p. Doboša. Preniesol n{vrh na uznesenie a dôvodovú spr{vu. Dôvodov{ spr{va: P{n Doboš predložil žiadosť o odpredaj pozemku. Ide o parcelu pod Vŕškom, ktor{ susedí s jeho pozemkom. Obec je taktiež limitovan{ spôsobmi predaja pozemku. Ak by obec chcela predať tento pozemok, musela by ju odpredať formou verejnej obchodnej súťaže, prípadne zv{žiť, či ju odpredať formou osobitného zreteľa, čo by však muselo byť dostatočne a jednoznačne zdôvodnené. Po diskusii k tomuto bodu sa poslanci zhodli, že obec nepovažuje tento majetok za prebytočný a nepl{nuje ho predať. Nikto nemal žiadne pripomienky ani ot{zky, starosta dal hlasovať o n{vrhu na uznesenie. UZNESENIE Č. 217 k žiadosti o odkúpenie pozemku poveruje starostu obce odpovedať nesúhlasne na žiadosť p. Ľuboslava Doboša a informovať ho o obmedzeniach predaja podľa z{kona o majetku obcí. 9. Prerokovanie pracovného n{vrhu rozpočtu obce na roky Starosta predložil pracovný n{vrh rozpočtu obce na roky tak, ako bol prerokovaný vo finančnej komisii. Poslanci prediskutovali niektoré sporné položky, starosta k niektorým položk{m aj príprave rozpočtu podal vysvetlenia. Informoval o pl{novaných oprav{ch miestnych komunik{cií a chodníkov a o ďalších pl{novaných investičných akci{ch. 10. Diskusia Starosta otvoril diskusiu. Papiernikov{ zaujímala sa, či by sa zo lipy, ktor{ sa bude zrez{vať pri KD nedala urobiť socha.

8 Starosta informoval poslancov o povolených a pl{novaných výruboch drevín. Možnosť vyhotovenia sochy z tejto lipy zvažoval, konzultoval to aj s rezb{rom. Ten sa však vyjadril, že kmeň nemôže zostať na koreni, musí sa zrezať a prípadne potom osadiť naspäť na nejaký podstavec resp. pätku. Problém je však v tom, že lipové drevo nie je vhodné do exteriéru a napriek ošetreniu rezb{r odhadol, že cca po dvoch rokoch by socha bola znehodnoten{. Uvidí sa aj podľa toho, v akom stave kmeň bude, keďže lipa pri kaplnke bola úplne bútľav{ a nedal sa kmeň využiť. Starosta informoval o pripravovanom predaji bytu v bytovom dome č. 762 Za kostolom. Informoval o znaleckom posudku a príprave podmienok na odpredaj formou verejnej obchodnej súťaže. Poslanci ďalej preberali organiz{ciu Mikul{ša, príprave Katarínskej z{bavy, ktorú bude organizovať dychov{ hudba. Papiernik ako to vyzer{ s pozemkovými úpravami Pod Vŕškom? Starosta vyhlasovateľom je Okresný úrad v Trenčíne, pozemkový a lesný odbor. Podľa ich vyjadrenia bude niekedy v polovici janu{ra zvolané valné zhromaždenie vlastníkov pôdy. Savka chcel by sa vo svojom mene aj v mene rodičov detí z MŠ poďakovať predovšetkým starostovi ale aj poslancom OZ za zabezpečenie pr{c a uvoľnenie prostriedkov na úpravu are{lu materskej školy, vybudovanie ihriska, vyasfaltovanie chodníkov a za všetky ďalšie pr{ce, ktoré boli v are{li vykonané. Sú kladné odozvy a preto chcel aj touto cestou verejne vyjadriť poďakovanie. Starosta poďakoval a informoval ho o situ{cii a podmienkach financovania materskej školy ale i z{kladnej školy. Starosta i OZ školu i škôlku financujú nad r{mec svojich povinností zriaďovateľa. Doteraz vždy vych{dzali maxim{lne v ústrety k požiadavk{m, ktoré škola i škôlka predniesli, čo potvrdila i ekonómka školy p. Pavlačkov{. 11. Z{ver Starosta ukončil pl{nované zasadnutie obecného zastupiteľstva, poďakoval sa prítomným za účasť a pripomenul termín konania ďalšieho pl{novaného zasadnutia, ktoré by sa malo konať podľa pl{nu 12. decembra Jozef Húserka starosta obce

9 VÝPIS Z HLASOVANÍ POSLANCOV: Číslo uznesenia Poslanec Ing. Michal Daňo N N N N N N N N N Mgr. M{ria Húdekov{ I I I I I I I I I Mgr. Janka Kubíčkov{ I I I I I I I I I Ing. Peter Mierny I I I I I I I I I Ing. Jaroslav Papiernik I I I I I I I I I Magdaléna Papiernikov{ I I I I I I I I I Jarmila Pavlačkov{ I I I I I I I I I Bc. Jozef Tur{k I I I I I I I I I JUDr. Michal Tur{k N N N N N N N N N Vysvetlivky: I za X proti O zdržal sa N neprítomný

Obecný úrad P o l i a n k a

Obecný úrad  P o l i a n k a O b e c P o l i a n k a 907 01 Polianka Z á p i s n i c a napísaná z ustanovujúceho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Polianke konaného dňa 10.08.2018 Prítomní členovia: Pavol Kňazský, starosta obce

Podrobnejšie

O B E C K R Š K A N Y Z á p i s n i c a z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Krškanoch konaného dňa

O B E C K R Š K A N Y Z á p i s n i c a z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Krškanoch konaného dňa O B E C K R Š K A N Y Z á p i s n i c a z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Krškanoch konaného dňa 08.03.2019 Obecné zastupiteľstvo v K r š k a n o c h P r o g r a m 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a zo 4. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Mojzesove dňa 17. júna Otvorenie Rokovanie OZ otvoril a viedol starosta obce Ing.

Z á p i s n i c a zo 4. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Mojzesove dňa 17. júna Otvorenie Rokovanie OZ otvoril a viedol starosta obce Ing. Z á p i s n i c a zo 4. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Mojzesove dňa 17. júna 2011 1. Otvorenie Rokovanie OZ otvoril a viedol starosta obce Ing. Jozef Čunderlík. Privítal prítomných poslancov a občanov

Podrobnejšie

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia obecného zastupiteľstva Banské, konaného Prítomní: starosta obce: Štefan Petruň poslanci: Baran Dušan - osp

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia obecného zastupiteľstva Banské, konaného Prítomní: starosta obce: Štefan Petruň poslanci: Baran Dušan - osp Z Á P I S N I C A zo zasadnutia obecného zastupiteľstva Banské, konaného 21.08.2017 Prítomní: starosta obce: Štefan Petruň poslanci: Baran Dušan - ospravedlnený Džerenga Mikuláš Baran Štefan - ospravedlnený

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a

Z á p i s n i c a Z á p i s n i c a zo 3. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Snežnici, konaného dňa 02.02.2015 o 17:00 h. Prítomní: podľa prezenčnej listiny R o k o v a n i e Zasadnutie Obecného zastupiteľstva zahájil

Podrobnejšie

Obecný úrad, Hlavné námestie č. 6, Dvory nad Žitavou Z á p i s n i c a zo 17. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Dvoroch nad Žitavou Dátum a

Obecný úrad, Hlavné námestie č. 6, Dvory nad Žitavou Z á p i s n i c a zo 17. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Dvoroch nad Žitavou Dátum a Obecný úrad, Hlavné námestie č. 6, 941 31 Dvory nad Žitavou Z á p i s n i c a zo 17. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Dvoroch nad Žitavou Dátum a miesto konania: 10. apríla 2017, Obecný úrad Dvory

Podrobnejšie

Zápisnica č. 3 Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Svinnej konaného dňa Overovatelia: Prítomní: Neprítomný: Ing. Mila

Zápisnica č. 3 Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Svinnej konaného dňa Overovatelia: Prítomní: Neprítomný: Ing. Mila Zápisnica č. 3 Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Svinnej konaného dňa 25.4.2019 Overovatelia: Prítomní: Neprítomný: Ing. Milan Belej, Dalibor Jakal podľa prezenčnej listiny Krajčík

Podrobnejšie

O B E C H R A B K O V

O B E C    H R A B K O V O B E C H R A B K O V Hrabkov č. 81, 082 33 Hrabkov ZÁPISNICA z prvého ustanovujúceho zasadnutia obecného zastupiteľstva, ktoré sa konalo dňa 01.12.2018 o 16:30 hod v zasadačke Obecného úradu v Hrabkove

Podrobnejšie

Zápisnica z

Zápisnica z Z á p i s n i c a zo 4. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Lukáčovce, ktoré sa konalo dňa 22.8. 2018 V Lukáčovciach 27.8.2018 Zápisnica zo 4. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva,

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Bojničkách, konaného dňa v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Igor Bojnanský, Blan

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Bojničkách, konaného dňa v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Igor Bojnanský, Blan Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Bojničkách, konaného dňa 10. 04. 2017 v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Igor Bojnanský, Blanka Čagáneková, Ing. Jaroslav Gubáň, Rastislav Kubíček,

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zápisnica OZ december 2017

Microsoft Word - Zápisnica OZ december 2017 ZÁPISNICA z 17. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Novosade, ktoré sa uskutočnilo dňa 14.12.2017 o 17:00 hod. v zasadačke obecného úradu v Novosade Prítomní: Mgr. Jozef Jastrab, starosta obce Poslanci:

Podrobnejšie

Obecný úrad P o l i a n k a

Obecný úrad  P o l i a n k a O b e c P o l i a n k a 907 01 Polianka Prítomní členovia: Pavol Kňazský, starosta obce Pavol Pavlús Ľubomír Kolárik Pavol Holčík Zlatica Marková Ospravedlnení: Jana Stančíková Z á p i s n i c a napísaná

Podrobnejšie

ZÁ P I S N I C A č

ZÁ P I S N I C A č ZÁ P I S N I C A č. 7/2014 zo zasadnutia obecného zastupiteľstva v Ľubochni, ktoré sa uskutočnilo dňa 5. novembra 2014 o 17. 00 hod. vo veľkej zasadačke Obecného úradu. PRÍTOMNÍ: Ing. Peter Davidík, starosta

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a

Z á p i s n i c a Z á p i s n i c a z 19. zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Nemčiňany, konaného dňa 17.09. 2013 o 18.00 hodine v zasadačke OcÚ Nemčiňany. Rokovanie 19. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Nemčiňanoch

Podrobnejšie

OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z II. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa Prítomní poslanci

OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z II. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa Prítomní poslanci OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z II. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa 27.12.2018 Prítomní poslanci: 4 Podľa priloženej prezenčnej listiny. K bodu 1 Starosta

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva miestnej samosprávy obce Skároš, konaného dňa Prítomní: Program: poslanci: prítomní občania

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva miestnej samosprávy obce Skároš, konaného dňa Prítomní: Program: poslanci: prítomní občania Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva miestnej samosprávy obce Skároš, konaného dňa 16.03.2016 Prítomní: Program: poslanci: prítomní občania: Mgr. Jana Kyščíková Brigita Bagoniová Zápis priebehu

Podrobnejšie

Dokument1

Dokument1 Obec Pusté Sady, 925 54 Pusté Sady Z á p i s n i c a zo 16. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Pustých Sadoch Dátum konania : 12. júna 2018 o 18.00 hodine Prítomní : podľa prezenčnej listiny,

Podrobnejšie

ZÁPISNICA z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa PROGRAM: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a overovateľov 3. K

ZÁPISNICA z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa PROGRAM: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a overovateľov 3. K ZÁPISNICA z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa 14.12.2015 PROGRAM: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a overovateľov 3. Kontrola plnenia uznesení 4. Prerokovanie návrhu všeobecne

Podrobnejšie

Uznesenia zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Malej Lehote konaného dňa , o hod v zasadacej miestnosti obecného úradu Uznesenie č.

Uznesenia zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Malej Lehote konaného dňa , o hod v zasadacej miestnosti obecného úradu Uznesenie č. Uznesenia zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Malej Lehote konaného dňa 29.06.2018, o 16.00 hod v zasadacej miestnosti obecného úradu Uznesenie č. 24/2018 A, Schvaľuje 1. Program zasadnutia obecného

Podrobnejšie

Uznesenia OcZ

Uznesenia OcZ Uznesenia zo zasadnutia obecného zastupiteľstva Trenčianska Turná konaného dňa 24.10.2018 K bodu 1. Otvorenie. Uznesenie č. 166/10-2018 zo dňa 24.10.2018 zaradiť do programu rokovania: - rozpočtové opatrenie

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva v Trenčianskych Bohuslaviciach, ktoré sa konalo dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny, kto

Zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva v Trenčianskych Bohuslaviciach, ktoré sa konalo dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny, kto Zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva v Trenčianskych Bohuslaviciach, ktoré sa konalo dňa 26.01.2015 Prítomní: podľa prezenčnej listiny, ktorá tvorí súčasť zápisnice. Program: 1. Otvorenie zasadnutia

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lehota, konaného dňa 16. novembra 2016 na obecnom úrade v Lehote Prítomní: Staros

Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lehota, konaného dňa 16. novembra 2016 na obecnom úrade v Lehote Prítomní: Staros Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lehota, konaného dňa 16. novembra 2016 Prítomní: Starosta: Milan Chmelár Poslanci: Alexander Gála, Radoslav Kriváček, Juraj Pavel, Terézia

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Radošovciach dňa Počet poslancov Obecného zastupiteľstva v Radošovciach: 5 Prítomní poslan

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Radošovciach dňa Počet poslancov Obecného zastupiteľstva v Radošovciach: 5 Prítomní poslan Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Radošovciach dňa 5.12.2018 Počet poslancov Obecného zastupiteľstva v Radošovciach: 5 Prítomní poslanci: 1. Ľuboš Bango 2. Mária Botková 3. Anna Krajčovičová

Podrobnejšie

Obecný úrad v Ladiciach, Ladice č

Obecný úrad v Ladiciach, Ladice č Obecný úrad v Ladiciach, Ladice č. 219, 951 77 Ladice Z á p i s n i c a zo zasadnutia obecného zastupiteľstva v Ladiciach, ktoré sa konalo 14. októbra 2013 v zasadacej miestnosti OZ o 19.00 hod. Prítomní:

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica III. verejné zasadnutie obecného zastupiteľstva obce Smolenice zo dňa 9.4.2015 Miesto: KD v Smoleniciach Dňa: 09.04.2015 Na zasadnutí bolo prítomných 11 poslancov z 11 poslancov. Starosta skonštatoval,

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica Zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Malatíny, konaného dňa 19.10.2016 v kancelárii obecného úradu o 16,00 hod.. Prítomní: podľa prezenčnej listiny Počet poslancov : 5 Počet prítomných

Podrobnejšie

NÁVRH NA UZNESENIE Č

NÁVRH NA UZNESENIE Č Z Á P I S N I C A napísaná zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Hornom Srní, konaného dňa 9.4.2019 o 18.00 hod. v zasadačke obecného úradu. P r í t o m n í : Jozef HÚSERKA starosta obce Poslanci: Mgr.

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a

Z á p i s n i c a Z á p i s n i c a z 25. zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Nemčiňany, konaného dňa 23. 09. 2014 o 18.00 hodine v zasadačke OcÚ Nemčiňany. Rokovanie 25. zasadnutia obecného zastupiteľstva Obce Nemčiňany

Podrobnejšie

Obecné zastupiteľstvo – Farná

Obecné zastupiteľstvo – Farná Číslo: OZ - 18/2013 Obecné zastupiteľstvo Farná Z á p i s n i c a 18. zasadnutia Obecného zastupiteľstva Farná z 25. októbra 2013 Z á p i s n i c a 18. zasadnutia Obecného zastupiteľstva Farná z 25. októbra

Podrobnejšie

OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z XIV. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa K bodu 1 Zasadnu

OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z XIV. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa K bodu 1 Zasadnu OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z XIV. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa 29.11.2016 K bodu 1 Zasadnutie obecného zastupiteľstva /ďalej OZ/ otvoril a viedol

Podrobnejšie

Obecný úrad P o l i a n k a

Obecný úrad  P o l i a n k a O b e c P o l i a n k a 907 01 Polianka Z á p i s n i c a napísaná z ustanovujúceho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Polianke konaného dňa 26.04.2018 Prítomní členovia: Pavol Kňazský, starosta obce

Podrobnejšie

O B E C V I T A N O V Á Z Á P I S N I C A z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa v zasadačke obecného úradu Prítomní:

O B E C V I T A N O V Á Z Á P I S N I C A z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa v zasadačke obecného úradu Prítomní: O B E C V I T A N O V Á Z Á P I S N I C A z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa 09.03.2018 v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Marián Čakloš, hl. kontrolór obce Prítomní poslanci:

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z 21. zasadnutia Obecného zastupiteľstva konaného dňa 27. septembra 2018 o hod. v zasadačke Obecného úradu v Hrašnom Program:

Z á p i s n i c a z 21. zasadnutia Obecného zastupiteľstva konaného dňa 27. septembra 2018 o hod. v zasadačke Obecného úradu v Hrašnom Program: Z á p i s n i c a z 21. zasadnutia Obecného zastupiteľstva konaného dňa 27. septembra 2018 o 17.00 hod. v zasadačke Obecného úradu v Hrašnom Program: 1. Otvorenie zasadnutia. 2. Kontrola plnenia uznesení.

Podrobnejšie

Obec Čremošné Z Á P I S N I C A z verejného mimoriadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Čremošnom, ktoré sa konalo v kancelárii obecn

Obec Čremošné Z Á P I S N I C A z verejného mimoriadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Čremošnom, ktoré sa konalo v kancelárii obecn Obec Čremošné Z Á P I S N I C A z verejného mimoriadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Čremošnom, ktoré sa konalo 20.07.2018 v kancelárii obecného úradu v Čremošnom o 17:00 hod. Prítomní: podľa

Podrobnejšie

31_05_2011_MZ_ONsM_RSM_Pannon Office_Odpredaj pozemku-trafostanica

31_05_2011_MZ_ONsM_RSM_Pannon Office_Odpredaj pozemku-trafostanica Miestne zastupiteľstvo mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa 31. 05. 2011 Materiál číslo: 61 /2011 Návrh na odpredaj nehnuteľnosti pozemku, parc. č. 3662/85

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z plánovaného zasadnutia OZ Považany, konaného dňa 22. novembra 2018 o 17,00 hod. v zasadačke Obecného úradu v Považanoch P r í t o

Z á p i s n i c a z plánovaného zasadnutia OZ Považany, konaného dňa 22. novembra 2018 o 17,00 hod. v zasadačke Obecného úradu v Považanoch P r í t o Z á p i s n i c a z plánovaného zasadnutia OZ Považany, konaného dňa 22. novembra 2018 o 17,00 hod. v zasadačke Obecného úradu v Považanoch P r í t o m n í: podľa prezenčnej listiny P r o g r a m: 1. Kontrola

Podrobnejšie

ZÁPISNICA z 5. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Domaňovciach konaného dňa 11. októbra 2018 Prítomní: Starostka obce : Ing. Martina Bednárová Posla

ZÁPISNICA z 5. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Domaňovciach konaného dňa 11. októbra 2018 Prítomní: Starostka obce : Ing. Martina Bednárová Posla ZÁPISNICA z 5. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Domaňovciach konaného dňa 11. októbra 2018 Prítomní: Starostka obce : Ing. Martina Bednárová Poslanci OZ: Mgr. Ivana Farkašovská, Marek Gonda, Ing. Ján

Podrobnejšie

Uznesenie a zápisnica

Uznesenie a zápisnica Obec Plavnica, 065 45 Plavnica 121 Uznesenia č. 19-35/2015 z 3. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Plavnici konaného dňa 20.05.2015 Uznesenie č. 19/2015 K bodu 2: Schválenie programu 1. rokovania OZ

Podrobnejšie

V zor návrhu uznesení pre

V zor návrhu uznesení pre Uznesenia zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Michalová konaného dňa 13. marca 2018 určuje Uznesenie č. 1/2018 a) Janu Herichovú za zapisovateľku zápisnice b) Mgr. Jána Dianiša a Františka Vojtasa

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z 3. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Krásnej Vsi, ktoré sa konalo dňa v malej sále KD o h. Prítomní: podľa pri

Z á p i s n i c a z 3. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Krásnej Vsi, ktoré sa konalo dňa v malej sále KD o h. Prítomní: podľa pri Z á p i s n i c a z 3. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Krásnej Vsi, ktoré sa konalo dňa 07.08.2015 v malej sále KD o 19.00 h. Prítomní: podľa priloženej prezenčnej listiny Program: 1. Otvorenie zasadania.

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia OcZ

Zápisnica zo zasadnutia OcZ Zápisnica z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Šarišské Dravce zo dňa 6. mája 2017 Prítomní: viď prezenčná listina Program zasadnutia: 1. Úvod 2. Kontrola uznesení 3. Schválenie predaja pozemkov

Podrobnejšie

Pre rokovanie Mestského zastupiteľstva Mesta Dolný Kubín K bodu: Prerokovanie protestu prokurátora proti 7 bod 7.1, 7.2, 7.3 všeobecne záväzného naria

Pre rokovanie Mestského zastupiteľstva Mesta Dolný Kubín K bodu: Prerokovanie protestu prokurátora proti 7 bod 7.1, 7.2, 7.3 všeobecne záväzného naria Pre rokovanie Mestskho zastupiteľstva Mesta Doln Kubn K bodu: Prerokovanie protestu prokurtora proti 7 bod 7.1, 7.2, 7.3 všeobecne zväznho nariadenia Mesta Doln Kubn č. 1/2005, ktorm sa určuj miesta a

Podrobnejšie

Obecný úrad Plavecký Mikuláš

Obecný úrad Plavecký Mikuláš Obec Plavecký Mikuláš Obecný úrad, 906 35 Plavecký Mikuláš 307 Z á p i s n i c a z 31. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Plaveckom Mikuláši, dňa 7. júla 2014 o 18.30 hodine v budove Obecného úradu.

Podrobnejšie

Zápisnica 7/2018 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Bošáca konaného dňa 29. októbra 2018 v Sobášnej sieni na Obecnom úrade v Bošáci. Prítomní:

Zápisnica 7/2018 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Bošáca konaného dňa 29. októbra 2018 v Sobášnej sieni na Obecnom úrade v Bošáci. Prítomní: Zápisnica 7/2018 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Bošáca konaného dňa 29. októbra 2018 v Sobášnej sieni na Obecnom úrade v Bošáci. Prítomní: Ing. Gabriela Baginová, PaedDr. Daniel Bradáč, Katarína

Podrobnejšie

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč zo dňa 15. decembra

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč zo dňa 15. decembra Z Á P I S N I C A zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč zo dňa 15. decembra 2018 1 Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč konaného dňa 15. decembra 2018 Prítomní

Podrobnejšie

UZNESENIA

UZNESENIA UZNESENIA zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce RASLAVICE, konaného dňa 14.12.2017 v obradnej miestnosti Obecného úradu Program zastupiteľstva s doplnením. Uznesenie OZ č. 77/2017 zo dňa 14.12.2017

Podrobnejšie

Microsoft Word zasadnutie.doc

Microsoft Word zasadnutie.doc Z á p i s n i c a z 20. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Krásnej Vsi, ktoré sa konalo dňa 28.09.2018 v malej sále KD o 18.30 h. Prítomní: podľa priloženej prezenčnej listiny príloha č. 1 Program: 1.

Podrobnejšie

PREHĽAD o priebehu hlasovania OZ v Liešťanoch, ktoré sa konalo dňa 10. decembra 2015 Meno a priezvisko

PREHĽAD o priebehu hlasovania OZ v Liešťanoch, ktoré sa konalo dňa 10. decembra 2015 Meno a priezvisko PREHĽAD o priebehu hlasovania OZ v Liešťanoch, ktoré sa konalo dňa 10. decembra 2015 Meno a priezvisko 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 Štefan Cvíčela / B / B / / B / B / B 0 / / B / Mgr.

Podrobnejšie

OBEC HOROVCE Obecný úrad Horovce č.d.25, Tel , IČO: , Z Á P I S N I C A z riadneho obecného zas

OBEC HOROVCE Obecný úrad Horovce č.d.25, Tel , IČO: ,   Z Á P I S N I C A z riadneho obecného zas OBEC HOROVCE Obecný úrad Horovce č.d.25, 07202 Tel. 0566495731, IČO: 00325198, e-mail: ouhorovce@stonline.sk Z Á P I S N I C A z riadneho obecného zastupiteľstva obce Horovce konaného dňa: 30.05.2018 Prítomní

Podrobnejšie

Uznesenie zo dna OZ v Žikave

Uznesenie zo dna OZ v Žikave O B E C Ž I K A V A Č.J.: 241/2018 U Z N E S E N I A OBECNÉHO ZASTUPITEĽSTVA zo dňa 21.06.2018 UZNESENIE č.198/2018 z 21.riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva Žikave k bodu č. 2 Zloženie sľubu náhradníka

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia OZ upravená _1_

Zápisnica zo zasadnutia OZ upravená _1_ Zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Pribeník konaného dňa 09.05.2017 v kultúrnom dome v Pribeníku Program zasadnutia: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Voľba overovateľov zápisnice 3. Kontrola

Podrobnejšie

Prijaté uznesenia 12. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vlčanoch, konaného dňa 23. marca 2016 Obecné zastupiteľstvo vo Vlčanoch Uznesenie č. 158/2

Prijaté uznesenia 12. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vlčanoch, konaného dňa 23. marca 2016 Obecné zastupiteľstvo vo Vlčanoch Uznesenie č. 158/2 Prijaté uznesenia 12. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vlčanoch, konaného dňa 23. marca 2016 č. 158/2016/12 program rokovania 12. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vlčanoch nasledovne: 1. Otvorenie

Podrobnejšie

Uznesenie č. 1/2019 zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lúčky prijaté na rokovaní dňa 26. februára 2019 v Lúčkach K bodu č. 2 Obecné zastupiteľ

Uznesenie č. 1/2019 zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lúčky prijaté na rokovaní dňa 26. februára 2019 v Lúčkach K bodu č. 2 Obecné zastupiteľ Uznesenie č. 1/2019 zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lúčky prijaté na rokovaní dňa K bodu č. 2 Schvaľuje program zasadnutia OZ zo dňa 26.2.2019 tak, ako bolo predložené. Za 5 Anton Holička, Peter

Podrobnejšie

U Z N E S E N I E

U Z N E S E N I E Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Podolí, konaného dňa 27.06.2018 o 19.oo hodine v zasadačke OcÚ. - K organizačnému zabezpečeniu priebehu obecného zastupiteľstva /ďalej len OZ/: 1. Konštatuje,

Podrobnejšie

Uznesenie č. 1/ zo 6. zasadnutia OZ Palárikovo dňa K návrhu na zriadenie mandátovej, návrhovej a volebnej komisie. Obecné zastupiteľst

Uznesenie č. 1/ zo 6. zasadnutia OZ Palárikovo dňa K návrhu na zriadenie mandátovej, návrhovej a volebnej komisie. Obecné zastupiteľst Uznesenie č. 1/190530 K návrhu na zriadenie mandátovej, návrhovej a volebnej komisie. C1) z r i a ď u j e Návrhovú komisiu v zložení poslancov: Ing. Igor Rezdovič, poslanec OZ predseda, Marek Zálešák,

Podrobnejšie

SAMOSPRÁVA MESTA DUNAJSKÁ STREDA DUNASZERDAHELY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Hlavná 50/16, Dunajská Streda Číslo: 4/7/2015 Dunajská Streda, Z

SAMOSPRÁVA MESTA DUNAJSKÁ STREDA DUNASZERDAHELY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Hlavná 50/16, Dunajská Streda Číslo: 4/7/2015 Dunajská Streda, Z SAMOSPRÁVA MESTA DUNAJSKÁ STREDA DUNASZERDAHELY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Hlavná 50/16, 929 01 Dunajská Streda Číslo: 4/7/2015 Dunajská Streda, 10.03.2015 Zápisnica z 4. zasadnutia Mestského zastupiteľstva Dunajská

Podrobnejšie

Obecné zastupiteľstvo obce Lúčky Z á p i s n i c a napísaná zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Lúčky, konaného dňa v kancelárii sta

Obecné zastupiteľstvo obce Lúčky Z á p i s n i c a napísaná zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Lúčky, konaného dňa v kancelárii sta Obecné zastupiteľstvo obce Lúčky Z á p i s n i c a napísaná zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Lúčky, konaného dňa 22.05.2018 v kancelárii starostu obce Prítomní: - 8 poslancov Obecného zastupiteľstva

Podrobnejšie

Zápisnica z 7.03

Zápisnica z 7.03 Z á p i s n i c a z 2. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Lukáčovce, ktoré sa konalo dňa 07.03.2019 V Lukáčovciach 8.03.2019 Zápisnica z 2. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva, ktoré

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a zo šiesteho zasadnutia Mestskej rady, konaného 29. novembra 2016 v Banskej Bystrici Prítomní: Ján Nosko, primátor mesta Mgr. Jakub G

Z á p i s n i c a zo šiesteho zasadnutia Mestskej rady, konaného 29. novembra 2016 v Banskej Bystrici Prítomní: Ján Nosko, primátor mesta Mgr. Jakub G Z á p i s n i c a zo šiesteho zasadnutia Mestskej rady, konaného 29. novembra 2016 v Banskej Bystrici Prítomní: Ján Nosko, primátor mesta Mgr. Jakub Gajdošík, člen MsR, prvý zástupca primátora mesta Ing.

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Dechticiach konaného v zasadacej miestnosti Obecného úradu Dechtice Počet poslanc

Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Dechticiach konaného v zasadacej miestnosti Obecného úradu Dechtice Počet poslanc Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Dechticiach konaného 15.05.2015 v zasadacej miestnosti Obecného úradu Dechtice Počet poslancov: 9 Starosta obce: Karol Zachar Počet prítomných

Podrobnejšie

Obecný úrad Plavecký Mikuláš

Obecný úrad Plavecký Mikuláš Obec Plavecký Mikuláš Obecný úrad, 906 35 Plavecký Mikuláš 307 Z á p i s n i c a z 8. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Plaveckom Mikuláši, dňa 04.júna 2019 o 19:00 hodine v budove Obecného úradu. Prítomní:

Podrobnejšie

Microsoft Word - zápisnica z 8. riadneho OZ

Microsoft Word - zápisnica z 8. riadneho OZ Zápisnica z 8. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Beluji, zo dňa 17. 12. 2018 Prítomní poslanci: podľa prezenčnej listiny Prítomní občania: podľa prezenčnej listiny Program: podľa pozvánky Úvodné

Podrobnejšie

Z Á P I S N I C A ZO ZASADNUTIA OBECNÉHO ZASTUPITEĽSTVA V JOVICIACH KONANÉHO DŇA 06 - novembra Prítomní : Neprítomní: František Barci - starosta

Z Á P I S N I C A ZO ZASADNUTIA OBECNÉHO ZASTUPITEĽSTVA V JOVICIACH KONANÉHO DŇA 06 - novembra Prítomní : Neprítomní: František Barci - starosta Z Á P I S N I C A ZO ZASADNUTIA OBECNÉHO ZASTUPITEĽSTVA V JOVICIACH KONANÉHO DŇA 06 - novembra- 2018 Prítomní : Neprítomní: František Barci - starosta obce Poslanci : Ing. Andrea Albertová, Erzsébet Podracky,

Podrobnejšie

K bodu programu č. 1 Text : Otvorenie Uznesenie č. 31/2014 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Malatínach, konaného dňa o 18,00 hodine

K bodu programu č. 1 Text : Otvorenie Uznesenie č. 31/2014 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Malatínach, konaného dňa o 18,00 hodine K bodu programu č. 1 Text : Otvorenie Uznesenie č. 31/2014 a) konštatuje, že obecné zastupiteľstvo je uznášania schopné, prítomní podľa prezenčnej listiny program zasadnutia obecného zastupiteľstva K bodu

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a

Z á p i s n i c a Z á p i s n i c a zo 06. zasadnutia OcZ, konaného dňa 09.05.2019 na OcÚ v Rudňanoch Prítomní: podľa prezenčnej listiny Počet prítomných poslancov OcZ: 9 Neprítomní ospravedlnení: 2 p. Martin Hozza, p.

Podrobnejšie

U Z N E S E N I E č. 47/03/2018 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva č. 3/2018 Obce Demänovská Dolina zo dňa Obecné zastupiteľstvo v Demän

U Z N E S E N I E č. 47/03/2018 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva č. 3/2018 Obce Demänovská Dolina zo dňa Obecné zastupiteľstvo v Demän U Z N E S E N I E č. 47/03/2018 Berie na vedomie určenie Volí 1) Marianny Magurovej za zapisovateľku zápisnice OZ č. 03/2018. 2) Tibora Kočtúcha a Andreja Prevuzňáka za overovateľov zápisnice OZ č. 03/2018.

Podrobnejšie

O b e c n ý ú r a d N i t r i a n s k e P r a v n o Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Nitrianskom Pravne dňa

O b e c n ý ú r a d N i t r i a n s k e P r a v n o Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Nitrianskom Pravne dňa O b e c n ý ú r a d N i t r i a n s k e P r a v n o Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Nitrianskom Pravne Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Nitrianskom Pravne

Podrobnejšie

Obec Svätý Kríž Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Svätom Kríži č. 4/2016 dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny k bodu 1:

Obec Svätý Kríž Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Svätom Kríži č. 4/2016 dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny k bodu 1: Obec Svätý Kríž Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Svätom Kríži č. 4/2016 dňa 27.05.2016 Prítomní: podľa prezenčnej listiny k bodu 1: Rokovanie Obecného zastupiteľstva otvoril starosta

Podrobnejšie

(Microsoft Word - Z\341pisnica z 22. zasadnutia OZ docx)

(Microsoft Word - Z\341pisnica z 22. zasadnutia OZ docx) ZÁPISNICA z 22. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Parchovanoch, konaného dňa 1.12.2017 Prítomní: starosta obce: poslanci: JUDr. Juraj Guzej Mgr. Ján Bača Ing. Maroš Obrin Ing. Anton Oporoska Jozef Dobranský

Podrobnejšie

UZNESENIE zo šiesteho zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce CHOTČA zo dňa Obecné zastupiteľstvo na svojom treťom zasadnutí prerokovalo te

UZNESENIE zo šiesteho zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce CHOTČA zo dňa Obecné zastupiteľstvo na svojom treťom zasadnutí prerokovalo te UZNESENIE zo šiesteho zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce CHOTČA zo dňa 17.06.2015 Obecné zastupiteľstvo na svojom treťom zasadnutí prerokovalo tento program: 1. Otvorenie 2. Určenie zapisovateľa a

Podrobnejšie

Microsoft Word - Ing. Macák - zámena pozemkov

Microsoft Word - Ing. Macák - zámena pozemkov M E S T O R O Ž Ň A V A Pre zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Rožňave dňa 28.9.2017 K bodu rokovania číslo: Názov správy: Ing. Ondrej Macák, Rožňavské Bystré č.209 - zverejnenie zámeru priamej zámeny

Podrobnejšie

U Z N E S E N I A

U Z N E S E N I A U Z N E S E N I A z riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Dolnej Súči konaného dňa 26.2.2015 K bodu č.3 Informácia o plnení uznesení z 33/2014, 1/2015 a 2/2015 zasadnutia OZ Uznesenie č.16-oz/2015

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa 15.novembra

Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa 15.novembra Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa 15.novembra 2017 -------------------------------------------------------------------------------- Prítomní: Starosta obce:

Podrobnejšie

Miestny úrad mestskej časti Bratislava Petržalka Materiál na rokovanie miestnej rady dňa 24. novembra 2015 Materiál číslo :125/2015 Návrh na predaj po

Miestny úrad mestskej časti Bratislava Petržalka Materiál na rokovanie miestnej rady dňa 24. novembra 2015 Materiál číslo :125/2015 Návrh na predaj po Miestny úrad mestskej časti Bratislava Petržalka Materiál na rokovanie miestnej rady dňa 24. novembra 2015 Materiál číslo :125/2015 Návrh na predaj pozemku, parc. č. 4098/4 pre Ladislava Szalacsiho Predkladateľ:

Podrobnejšie

Kópia – Smernica PS

Kópia – Smernica PS Obec P r e s t a v l k y S M E R N I C A č. 1/2010 Schválená Uznesením č. 37/2010 zo dňa 11.11.2010 Obecným zastupiteľstvom obce Prestavlky Spracovanie a predkladanie materiálov na rokovanie obecného zastupiteľstva

Podrobnejšie

Prítomní: Holmík Pavol, starosta obce

Prítomní: Holmík Pavol, starosta obce OBEC V A V R E Č K A Z á p i s n i c a zo zasadnutia obecného zastupiteľstva konaného dňa 06.11.2015 Peter Kružel starosta obce Overovatelia : Ing.Miroslav Rentka Bc. Alena Hvoľková Zapisovateľ : Mária

Podrobnejšie

O B E C V I N I Č K Y, ul

O B E C   V I N I Č K Y, ul O b e c V i n i č k y, ul. Tokajská 191/5, 076 31 Viničky, IČO: 00332101 Tel./fax: 056/63 73 281 E-mail: obecvinicky@kid.sk Číslo: 4M/2018 vo Viničkách, dňa 9.8.2018 Z Á P I S N I C A Napísaná v priebehu

Podrobnejšie

Obec Šarišské Michaľany

Obec Šarišské Michaľany OBECNÉ ZASTUPITEĽSTVO OBCE ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY U Z N E S E N I A z XVII. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Šarišských Michaľanoch Číslo: Obsah uznesenia: XVII-1/2016 k Schváleniu programu zasadnutia

Podrobnejšie

Z á p i s

Z á p i s Z Á P I S z 10. riadneho zasadnutia Obce Poniky, ktoré sa konalo dňa 29.februára 2012 v zasadacej miestnosti Obecného úradu v Ponikách Prítomní : Ospravedlnení: Program: podľa prezenčnej listiny Ing. Jaroslava

Podrobnejšie

U Z N E S E N I E

U Z N E S E N I E U Z N E S E N I E zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Podolí, konaného dňa 11.01.2016 o 19.oo hodine v zasadačke OcÚ. - K organizačnému zabezpečeniu priebehu obecného zastupiteľstva /ďalej len OZ/:

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a

Z á p i s n i c a Z á p i s n i c a z mimoriadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Blatnici, konaného dňa 3.6.2019 Číslo : 171/2019 V Blatnici, 5.6.2019 Prítomní poslanci OZ : Mgr. art. Karol Čičmanec, ArtD. starosta

Podrobnejšie

Prijaté uznesenia 13. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vlčanoch, konaného dňa 28. apríla 2016 Obecné zastupiteľstvo vo Vlčanoch Uznesenie č. 176/

Prijaté uznesenia 13. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vlčanoch, konaného dňa 28. apríla 2016 Obecné zastupiteľstvo vo Vlčanoch Uznesenie č. 176/ Prijaté uznesenia 13. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vlčanoch, konaného dňa 28. apríla 2016 č. 176/2016/13 schvaľuje program rokovania 13. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vlčanoch nasledovne:

Podrobnejšie

09

09 Miestne zastupiteľstvo mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie Miestneho zastupiteľstva mestskej časti Bratislava-Petržalka dňa 25. novembra 2008 Materiál číslo: 259/2008 K bodu : Návrh

Podrobnejšie

zápisnica opravená

zápisnica opravená Zápisnica zo 17. zasadnutia obecného zastupiteľstva Obce Kysta, konaného dňa 27.9.2017. Prítomní: Mgr. Borčíková Helena,, Prítomní poslanci : PaedDr. Júlia Kopinecová, Ing. Jozef Ďurček, Daniel Kolesár,

Podrobnejšie

Zápisnica zo 7. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Veľkej Ide konaného dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny Program zasadnutia

Zápisnica zo 7. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Veľkej Ide konaného dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny Program zasadnutia Zápisnica zo 7. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Veľkej Ide konaného dňa 27.6.2019 Prítomní: podľa prezenčnej listiny Program zasadnutia bol poslancom písomne doručený v nasledovnom znení:

Podrobnejšie

uznesenie č. 35

uznesenie č. 35 U Z N E S E N I E z 35. plánovaného zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Veľkých Úľanoch konaného dňa 18. októbra 2017 Obecné zastupiteľstvo vo Veľkých Úľanoch na svojom 35. plánovanom zasadnutí dňa 18.októbra

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica Zápisnica zo zasadnutia finančnej komisie dňa 15.6.2017 Prítomní: Cmorej, Antošová, Vydra, Gajdoš, Gallo, Jančovičová, Fiala Neprítomní: Bučan, Puliš Program: 1. Záverečný účet, finančné vysporiadanie

Podrobnejšie

Uznesenia zo siedmeho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Brusno konaného dňa 29. apríla 2019 K bodu 2) Určenie zapisovateľa, overovateľov zápisni

Uznesenia zo siedmeho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Brusno konaného dňa 29. apríla 2019 K bodu 2) Určenie zapisovateľa, overovateľov zápisni Uznesenia zo siedmeho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Brusno konaného dňa 29. apríla 2019 K bodu 2) Určenie zapisovateľa, overovateľov zápisnice, hlasovanie Uznesenie č. 1 A. u r č u j e 1.Dagmar

Podrobnejšie

OBECNÉ ZASTUPITEĽSTVO OBCE TRENČIANSKE STANKOVCE

OBECNÉ   ZASTUPITEĽSTVO OBCE  TRENČIANSKE  STANKOVCE OBECNÉ ZASTUPITEĽSTVO OBCE TRENČIANSKE STANKOVCE Č.j.: OcÚ TS 117/2019 Dňa: 29. 01. 2019 Z Á P I S N I C A č. 1/2019 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Trenčianske Stankovce konaného dňa 29. 01.

Podrobnejšie

22. z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Beckov zo dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny Neprítomní: Ing. Marek Ja

22. z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Beckov zo dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny Neprítomní: Ing. Marek Ja 22. z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Beckov zo dňa 31.3.2017. Prítomní: podľa prezenčnej listiny Neprítomní: Ing. Marek Jambor, Anna Kabelíková, Peter Žovinec Program: 1. Otvorenie

Podrobnejšie

(Zápisnica z Finaènej komisie z )

(Zápisnica z Finaènej  komisie z ) Z á p i s n i c a z rokovania finančnej komisie zastupiteľstva Žilinského samosprávneho kraja Dátum a čas rokovania: 18. 6. 2003 o 10.00 hod. Miesto rokovania: zasadačka Úradu ŽSK Prítomní: podľa prezenčnej

Podrobnejšie

Výsledky hlasovania

Výsledky hlasovania HLASOVANIE POSLANCOV zo 6. zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Žiline, konaného dňa 25.06.2019 Číslo hlasovania: 1 Otvorenie, voľba návrhovej komisie, schválenie programu - Hlasovanie o zložení návrhovej

Podrobnejšie

Scenár ustanovujúceho obecného zastupiteľstva v Nižnom Klátove

Scenár ustanovujúceho obecného zastupiteľstva v Nižnom Klátove U Z N E S E N I A z dvanásteho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Nižnom Klátove, dňa 09.02.2017 (prijaté uznesenia č. 160 170) Obecné zastupiteľstvo na svojom dvanástom zasadnutí prerokovalo: 1. kontrolu

Podrobnejšie

uznesenia_MsZ_27_6_19

uznesenia_MsZ_27_6_19 U Z N E S E N I A z 10. zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Nemšovej dňa 27. júna 2019 k bodu Kontrola plnenia uznesení U z n e s e n i e č. 76 b e r i e n a v e d o m i e kontrolu plnenia uznesení U

Podrobnejšie

10_Prenajom_NP_pre_ABO_as

10_Prenajom_NP_pre_ABO_as Miestne zastupiteľstvo mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa 27. marca 2018 Materiál číslo: 421 /2018 Návrh na predĺženie prenájmu nebytových priestorov

Podrobnejšie

08 Návrh na predaj pozemku - Oráčska ul. ako prípad hodný OZ

08 Návrh na predaj pozemku - Oráčska ul. ako prípad hodný OZ MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA-RAČA 08 Materiál na rokovanie Miestneho zastupiteľstva MČ Bratislava-Rača dňa 28.02.2017 Návrh na predaj pozemku parc.č. 1340/11 v k.ú. Rača na Oráčskej ul., ako prípad hodný osobitného

Podrobnejšie

Výpis uznesení zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Súľov-Hradná zo dňa v KD Hradná Uznesenie č. 47 /2019 OZ schvaľuje plnenie rozp

Výpis uznesení zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Súľov-Hradná zo dňa v KD Hradná Uznesenie č. 47 /2019 OZ schvaľuje plnenie rozp Výpis uznesení zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Súľov-Hradná zo dňa 13. 06. 2019 v KD Hradná Uznesenie č. 47 /2019 OZ schvaľuje plnenie rozpočtu k 31. 12. 2018. Uznesenie č. 48/2019 OZ schvaľuje

Podrobnejšie

Uznesenia č

Uznesenia č MESTSKÉ ZASTUPITEĽSTVO STARÁ ĽUBOVŇA Uznesenie č. 676 U z n e s e n i a č. 676-697 zo zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Starej Ľubovni zo dňa 12.12.2013 č. XXVII/2013 program XXVII. rokovania MsZ v

Podrobnejšie

U Z N E S E N I A

U Z N E S E N I A U Z N E S E N I A zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Dolnej Súči konaného dňa 20.9.2012 K bodu č.2 Schválenie programu zasadnutia OZ Uznesenie č. 178 -OZ/2012 Obecné zastupiteľstvo v Dolnej Súči schvaľuje

Podrobnejšie

UZNESENIA OZ OBCE SOLOŠNICA ZO DŇA UZNESENIE č. 21 /2019 (k bodu 1) Obecné zastupiteľstvo v Sološnici a) s c h v a ľ u j e program rokovania

UZNESENIA OZ OBCE SOLOŠNICA ZO DŇA UZNESENIE č. 21 /2019 (k bodu 1) Obecné zastupiteľstvo v Sološnici a) s c h v a ľ u j e program rokovania UZNESENIA OZ OBCE SOLOŠNICA ZO DŇA 17.6.2019 UZNESENIE č. 21 /2019 (k bodu 1) a) s c h v a ľ u j e program rokovania podľa pozvánky b) u r č u j e zapisovateľa Martu Kuklovskú, overovateľov: JUDr. Magdaléna

Podrobnejšie