NÁVRH NA UZNESENIE Č

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "NÁVRH NA UZNESENIE Č"

Prepis

1 Z Á P I S N I C A napísaná zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Hornom Srní, konaného dňa o hod. v zasadačke obecného úradu. P r í t o m n í : Jozef HÚSERKA starosta obce Poslanci: Mgr. Mária HÚDEKOVÁ, Ing. Róbert JÁNSKY, Mgr. Janka KUBÍČKOVÁ, Ing. Peter MIERNY, Ing. Jaroslav PAPIERNIK, Jarmila PAVLAČKOVÁ, Ing. Jakub TRŠKA, Bc. Jozef TURÁK Elena HÚSERKOVÁ hlavná kontrolórka obce Ďalší prítomní: Alojz Galko Ospravedlnený: Ing. Vladimír ONDREJIČKA PhD. Starosta privítal prítomných. Otvoril plánované zasadnutie obecného zastupiteľstva. Konštatoval, že je prítomná nadpolovičná väčšina poslancov, takže OZ je uznášaniaschopné. Predložil návrh programu rokovania. Nikto nemal žiadne pripomienky ani ďalšie návrhy na zmenu programu, starosta dal o programe hlasovať. UZNESENIE Č. 22 k programu rokovania schvaľuje Program rokovania obecného zastupiteľstva. Program rokovania: 1. Kontrola uznesení zo zasadnutí OZ dňa a Návrh rozpočtového opatrenia č. 1/ Schválenie nového harmonogramu projektu JPÚ Pod Vŕškom 4. Schválenie dohody o skončení kúpnej zmluvy s p. Annou Zmekovou 5. Odpredaj pozemku podľa 9a ods. 8 písm. b) pani Emílii Varčekovej, Emílii Galkovej a Ing. Anne Kebískovej 6. Návrh na udelenie Cien obce pri príležitosti 580. výročia prvej písomnej zmienky o obci 7. Návrh na vyňatie kultúrno-spoločenských podujatí z platby za prenájom veľkej sály KD 8. Žiadosť o osadenie dopravných značiek upravujúcich zákaz státia na miestnej komunikácii Záhumenská 9. Diskusia

2 10. Záver Starosta určil zapisovateľku a overovateľov zápisnice: Overovatelia: Ing. Jaroslav Papiernik, Ing. Jakub Trška Zapisovateľka: Ing. Silvia Kebísková - pracovníčka obecného úradu 1. Kontrola uznesení zo zasadnutí OZ dňa a Húserková vykonala kontrolu uznesení z minulého zasadnutia. Žiadne úlohy neboli uložené. Nikto nemal žiadne návrhy ani pripomienky, starosta dal hlasovať o zobratí na vedomie. UZNESENIE Č. 23 ku kontrole uznesení berie na vedomie Kontrolu uznesení č zo zasadnutí konaných dňa a Návrh rozpočtového opatrenia č. 1/2019 Starosta - návrh rozpočtového opatrenia predkladá finančná komisia. Pavlačková návrh bol prerokovaný vo finančnej komisii. Vysvetlila jednotlivé položky návrhu. Starosta informoval o niektorých investičných akciách. Vysvetlil situáciu s kúrením v základnej škole, ktoré sa bude v priebehu mája prerábať. Nikto nemal žiadne ďalšie otázky ani návrhy na zmenu. Starosta dal o návrhu hlasovať. UZNESENIE Č. 24 k rozpočtovému opatreniu schvaľuje Rozpočtové opatrenie č. 1/2019 podľa predloženého návrhu.

3 3. Schválenie nového harmonogramu projektu JPÚ Pod Vŕškom Starosta predložil materiál a návrh nového harmonogramu. Informoval o situácii s nezáujmom vlastníkov, ktorý spôsobil zdržanie procesu pozemkových úprav. Konečne prebehlo oslovenie vlastníkov vrátane Slovenského pozemkového fondu, aby mohli pozemkové úpravy pokračovať. Poslanci diskutovali o usporiadaní pozemkov v obvode a možnostiach obce. Jánsky v akom stave je odkupovanie? Starosta je vypracovaný znalecký posudok k oceneniu pozemkov. Vlastníci dostali dotazníky s uvedením ich výmery a ceny pozemkov. Zároveň prostredníctvom dotazníkov mali vysloviť, akým spôsobom chcú svoje pozemky vysporiadať, či chcú svoj podiel predať, alebo chcú svoju výmeru zachovať a pod. Momentálne sa začínajú dotazníky vyhodnocovať, ešte však nie sú ani zďaleka všetky vrátené. Malí vlastníci, ktorí majú malé výmery, nemajú veľmi inú možnosť, ako svoje podiely predať a tak ich speňažiť. Môžu vysloviť aj nesúhlas, v tom prípade im ich výmera bude zachovaná, len premiestnená na okrajové pozemky, kde budú aj naďalej spoluvlastníkmi so svojou malou výmerou. Ďalej diskutovali o technických záležitostiach oblasti vodozádržných opatreniach, kanalizácii a podobne. Nikto nemal žiadne ďalšie otázky ani pripomienky, starosta dal hlasovať o schválení návrhu. UZNESENIE Č. 25 k projektu JPÚ Pod Vŕškom A) schvaľuje vykonanie projektu jednoduchých pozemkových úprav Pod Vŕškom. B) schvaľuje nový harmonogram prác na projekte JPÚ s ukončením prác do konca júla C) poveruje starostu obce podpisom dodatku k zmluve o dielo so zhotoviteľom GEO3 Trenčín s.r.o. z Schválenie dohody o skončení kúpnej zmluvy s p. Annou Zmekovou Starosta predniesol návrh na uznesenie a dôvodovú správu. Dôvodová správa: Kúpna zmluva uzavretá dňa na odpredaj spoluvlastníckeho podielu na rodinnom dome č. 458 bola od začiatku neplatná. A to napriek skutočnosti, že obec ako predávajúca bola v čase podpisu zmluvy vedená na liste č. 649 ako podielový spoluvlastník nehnuteľností tvoriacich predmet prevodu, obec nebola skutočným vlastníkom uvedených nehnuteľností. Skutočným vlastníkom týchto nehnuteľností je Slovenská

4 republika, správca Okresný úrad Trenčín. Na túto skutočnosť sme prišli až po podaní návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, keď Okresný úrad v Trenčíne odmietol obci vydať protokol k zmene vlastníka nehnuteľností s tvrdením, že v katastri boli zle uvedené údaje a podiel nepatrí obci, ale štátu. Kupujúca musí teda tento podiel odkúpiť od štátu zastúpeného Okresným úradom v Trenčíne. Je preto potrebné ukončiť kúpnu zmluvu a vrátiť jej už uhradenú kúpnu cenu. Nikto nemal žiadne otázky ani pripomienky, starosta dal hlasovať o návrhu. UZNESENIE Č. 26 k dohode o skončení kúpnej zmluvy s p. Zmekovou Obecné zastupiteľstvo A) súhlasí 1. s uzavretím dohody o skončení kúpnej zmluvy zo dňa s p. Annou Zmekovou, Gagarinova 1717/22, Trenčín. 2. s vrátením zaplatenej kúpnej ceny v plnej výške. B) poveruje starostu obce podpisom dohody o skončení kúpnej zmluvy. 5. Odpredaj pozemku podľa 9a ods. 8 písm. b) pani Emílii Varčekovej, Emílii Galkovej a Ing. Anne Kebískovej Starosta predložil návrh na uznesenie a dôvodovú správu. Dôvodová správa: Pani Varčeková Emília požiadala v roku 2011 o odkúpenie uvedenej parcely za účelom vysporiadania pozemku pod rodinným domom a záhradou. Obec uznesením odpredaj odsúhlasila. Avšak pani Varčeková z rodinných dôvodov prevod neuskutočnila, hoci na to bola vyzvaná. V súčasnej dobe je rodinným dom, ku ktorému sa vysporiadavajú pozemky v spoluvlastníctve pani Emílie Varčekovej a jej dcér pani Emílie Galkovej a Ing. Anny Kebískovej. Požiadali znova o prehodnotenie a znovuschválenie odpredaja pre spoluvlastníčky, aby mohli záležitosti okolo ich nehnuteľností vysporiadať. Vzhľadom na to, že ide o pozemok pod stavbou a priľahlú plochu, je možné odpredaj uskutočniť priamo ako výnimku podľa 9a ods. 8 písm. b) Zákona č. 138/1991 Z.z. o majetku obcí v znení neskorších predpisov. Cena za odpredaj je rovnaká, ako pri ostatných odpredajoch, na ktoré sa táto výnimka uplatnila. Uznesenie treba schváliť nanovo vzhľadom na zmeny v zákone o majetku obcí a možných spôsoboch odpredaja nehnuteľného majetku obce. Nikto nemal žiadne pripomienky ani námietky, starosta dal o návrhu hlasovať.

5 UZNESENIE Č. 27 k odpredaju pozemku prislúchajúceho k s.č. 775 A) ruší uznesenie číslo 30 zo dňa o odpredaji pozemku parc.č. 1572/2 B) súhlasí s odpredajom pozemku parcela registra E č. 1572/2 v k.ú. Horné Srnie orná pôda vo výmere 289 m 2 podľa 9a ods. 8 písm. b) zákona č. 138/1991 Z.z. o majetku obcí v znení neskorších predpisov spoluvlastníkom nehnuteľnosti č. 775: - Emílii Varčekovej, bytom Pod Orešovcom 775/29, Horné Srnie - Ing. Anne Kebískovej, bytom Sasinkova 2558/15, Trenčín - Emílii Galkovej, bytom Pod Orešovcom 795/9, Horné Srnie za cenu 1,85 eur/m 2, t.j. kúpna cena je 534,65 eur, s podmienkou, že kupujúce znášajú všetky náklady spojené s vypracovaním kúpnej zmluvy, návrhom na vklad a celkovým prevodom vlastníctva. C) poveruje starostu podpisom kúpnej zmluvy. 6. Návrh na udelenie Cien obce pri príležitosti 580. výročia prvej písomnej zmienky o obci Starosta predložil návrh komisie školstva, kultúry a športu a dôvodovú správu. Dôvodová správa: Komisia školstva, kultúry a športu pri príležitosti osláv výročia prvej písomnej zmienky o obci navrhla oceniť uvedených občanov, alebo ľudí, ktorí sa významne podieľali na kultúrno-spoločenskom rozvoji obce Cenou obce. Papiernik návrh vyšiel z komisie, požiadal poslancov, aby sa k návrhu vyjadrili, prípadne doplnili zoznam navrhnutých na ocenenie. Poslanci diskutovali o zozname navrhnutých. Starosta ukončil rozpravu k tomuto bodu rokovania a predniesol návrh na uznesenie spolu s dohodnutým zoznamom kandidátov navrhnutých na ocenenie. Nikto nemal žiadne ďalšie pripomienky ani návrhy, starosta dal o návrhu hlasovať.

6 UZNESENIE Č. 28 k udeleniu Cien obce schvaľuje udelenie Cien obce pri príležitosti osláv 580. výročia prvej písomnej zmienky o obci: Floriánovi Jantolákovi za výchovu a formovanie mládeže v obci Jozefovi Zavřelovi - za celoživotnú službu detského lekára v našej obci Zdenkovi Liptákovi - za formovanie mládeže a vedeniu mladých k športu Marte Papiernikovej za dlhoročnú službu pri organizovaní kultúrnych podujatí Eve Šumichrastovej za rozvoj folklórnych tradícií Jozefovi Bartalosovi za celoživotný rozvoj a výchovu mládeže v oblasti športu Anne Prnovej za desaťročnú prácu pri organizovaní celoslovenskej literárnej súťaže Villa Zerna Silvestrovi Papiernikovi za dlhoročnú obetavú službu zvonára, nastavovača vežových hodín a pomoc vo farskom kostole sv. Jána Nepomuckého Jozefovi Mikoláškovi za dlhoročné pedagogické a výchovné pôsobenie v obci, Márii Schulczovej za dlhoročnú aktívnu prácu v ZPOZ, zásluhy pri budovaní izby ľudových tradícií, tvorbe kroniky a pamätnej knihy obce Jánovi Papiernikovi, In memoriam za celoživotný prínos vo vedení dychovej hudby 7. Návrh na vyňatie kultúrno-spoločenských podujatí z platby za prenájom veľkej sály KD Starosta predložil návrh z komisie školstva, kultúry a športu. Zároveň navrhol, aby sa do zoznamu dostali aj ďalšie podujatia, aby to bolo spravodlivé a nebolo oslobodenie len pre akcie, ktoré usporadúva dychová hudba. Jánsky myslí, že bola dohoda, že na každý rok sa pripraví zoznam podujatí, ktoré majú byť oslobodené a každý rok sa taký zoznam schváli. Papiernik po debate na túto tému sme zvolili radšej formu doplnenia výnimiek k cenníku. Navrhol teda ešte doplniť skautský ples, ples TJ Cementár, výročnú schôdzu ZO SZTP a predvianočné stretnutie ZO SZTP. Nikto nemal žiadne ďalšie pripomienky, starosta dal o takto zmenenom návrhu hlasovať. UZNESENIE Č. 29 k vyňatiu podujatí z platby prenájmu veľkej sály v KD súhlasí

7 s vyňatím nasledovných kultúrno-spoločenských podujatí z platby za prenájom veľkej sály v kultúrnom dome: Majáles 30. apríla Fašiangová zábava víkend pred začiatkom pôstu Katarínska zábava okolo 25. novembra Štefanská zábava 26. decembra Maškarný bál vo fašiangovom období Skautský ples v plesovom období Ples TJ Cementár v plesovom období Predvianočné stretnutie ZO SZTP Výročná schôdza ZO SZTP 8. Žiadosť o osadenie dopravných značiek upravujúcich zákaz státia na miestnej komunikácii Záhumenská Starosta predložil žiadosť p. Rekema. Otvoril diskusiu k tomuto bodu. Informoval poslancov o príprave dopravných opatrení, ktoré budú riešiť niektoré kritické miesta v obci. Pripravuje sa projektová dokumentácia, ktorá bude zaslaná na dopravný inšpektorát na schválenie. Poslanci diskutovali o dopravných problémoch a problémoch s parkovaním v uvedenej lokalite, ako i v celej obci. Nikto nemal žiadne pripomienky ani otázky, starosta dal hlasovať o zobratí na vedomie. UZNESENIE Č. 30 k žiadosti o osadenie dopravných značiek berie na vedomie žiadosť pána Jána Rekema o osadenie dopravných značiek upravujúcich zákaz státia na miestnej komunikácii Záhumenská. 9. Diskusia Starosta otvoril diskusiu. Informoval o sťažnostiach občanov na prevádzku pohostinstva pána Zajaca. Dnes sme vlastníkov nehnuteľnosti vyzvali na prijatie opatrení na nápravu stavu v zariadení a v jeho okolí. Informoval o postupe pri kolaudácii tejto prevádzky. Obec nemala inú možnosť, ako prevádzku povoliť, keďže boli splnené všetky zákonné požiadavky. Vysvetlil možnosti obce, ktoré sú v tejto oblasti veľmi obmedzené. Jediné riešenie je zmena otváracích hodín, ktoré sa však dotknú všetkých prevádzok v obci, nemôžeme selektívne určovať otváracie hodiny.

8 Ak sa situácia nezmení, odporučil na júnové zasadnutie pripraviť návrh VZN, ktorým sa upravia otváracie hodiny v prevádzke pohostinstiev v obci napr. do hodiny. Starosta udelil slovo pánovi Galkovi. Galko informoval o situácii v susedstve tohto pohostinstva. Polícia bola zavolaná už niekoľkokrát, kým však príde, je situácia už iná. Návštevníci prevádzky robia vonku hluk, fajčia pod oknami susedného rodinného domu, močia z terasy cez plot a podobne. Situácia je neúnosná a výrazne zasahuje do ich práv na pokojný život vo svojom rodinnom dome. Starosta vlastníci nehnuteľností okolo predmetnej prevádzky boli pri kolaudácii účastníkmi konania. Ani jeden z nich sa neodvolal ani nepodal námietky, hoci všetci vedeli, o akú prevádzku ide a že môžu vzniknúť problémy. Obec teda nemala inú možnosť, len rozhodnutie označiť za právoplatné. Ak by sa boli vtedy odvolali, mohol prevádzku posudzovať krajský stavebný úrad. Poslanci hľadali možnosti, ako problém s rušiacimi prevádzkami v obci vyriešiť. O tomto probléme sa diskutovalo už veľakrát, možnosti obce sú však veľmi obmedzené. Z toho dôvodu sa poslanci dohodli, že sa pripraví návrh na zmenu VZN, ktorým sa upravia otváracie hodiny v prevádzkach v obci. Nikto nemal žiadne ďalšie pripomienky, starosta dal o návrhu hlasovať. UZNESENIE Č. 31 k príprave VZN o zmene otváracích hodín ukladá komisii výstavby a životného prostredia pripraviť návrh zmeny VZN č. 7/2009 o určení pravidiel času predaja v obchode a času prevádzky služieb na území obce Horné Srnie, ktorým sa upravia otváracie hodiny v reštauračných a pohostinských zariadeniach v obci. Termín: jún 2019 Papiernik informoval poslancov o programe osláv 580. výročia prvej písomnej zmienky o obci. Diskutovali spolu o jednotlivých bodoch programu, o zabezpečení, pozvaných hosťoch, celkovej organizácii osláv ako aj finančných otázkach. Nikto už nemal žiadne ďalšie príspevky do diskusie, starosta diskusiu ukončil. Starosta - ukončil zasadnutie obecného zastupiteľstva, poďakoval sa prítomným za účasť. Pripomenul termín konania ďalšieho plánovaného zasadnutia, ktoré sa bude konať 25. júna Jozef Húserka starosta obce

9 U Z N E S E N I A zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Hornom Srní, konaného dňa UZNESENIE Č. 22 k programu rokovania schvaľuje Program rokovania obecného zastupiteľstva. UZNESENIE Č. 24 k rozpočtovému opatreniu schvaľuje Rozpočtové opatrenie č. 1/2019 podľa predloženého návrhu. UZNESENIE Č. 25 k projektu JPÚ Pod Vŕškom A) schvaľuje vykonanie projektu jednoduchých pozemkových úprav Pod Vŕškom. B) schvaľuje nový harmonogram prác na projekte JPÚ s ukončením prác do konca júla C) poveruje starostu obce podpisom dodatku k zmluve o dielo so zhotoviteľom GEO3 Trenčín s.r.o. z UZNESENIE Č. 26 k dohode o skončení kúpnej zmluvy s p. Zmekovou Obecné zastupiteľstvo A) súhlasí 1. s uzavretím dohody o skončení kúpnej zmluvy zo dňa s p. Annou Zmekovou, Gagarinova 1717/22, Trenčín. 2. s vrátením zaplatenej kúpnej ceny v plnej výške. B) poveruje starostu obce podpisom dohody o skončení kúpnej zmluvy. UZNESENIE Č. 27 k odpredaju pozemku prislúchajúceho k s.č. 775

10 A) ruší uznesenie číslo 30 zo dňa o odpredaji pozemku parc.č. 1572/2 B) súhlasí s odpredajom pozemku parcela registra E č. 1572/2 v k.ú. Horné Srnie orná pôda vo výmere 289 m 2 podľa 9a ods. 8 písm. b) zákona č. 138/1991 Z.z. o majetku obcí v znení neskorších predpisov spoluvlastníkom nehnuteľnosti č. 775: - Emílii Varčekovej, bytom Pod Orešovcom 775/29, Horné Srnie - Ing. Anne Kebískovej, bytom Sasinkova 2558/15, Trenčín - Emílii Galkovej, bytom Pod Orešovcom 795/9, Horné Srnie za cenu 1,85 eur/m 2, t.j. kúpna cena je 534,65 eur, s podmienkou, že kupujúce znášajú všetky náklady spojené s vypracovaním kúpnej zmluvy, návrhom na vklad a celkovým prevodom vlastníctva. C) poveruje starostu podpisom kúpnej zmluvy. UZNESENIE Č. 28 k udeleniu Cien obce schvaľuje udelenie Cien obce pri príležitosti osláv 580. výročia prvej písomnej zmienky o obci: Floriánovi Jantolákovi za výchovu a formovanie mládeže v obci Jozefovi Zavřelovi - za celoživotnú službu detského lekára v našej obci Zdenkovi Liptákovi - za formovanie mládeže a vedeniu mladých k športu Marte Papiernikovej za dlhoročnú službu pri organizovaní kultúrnych podujatí Eve Šumichrastovej za rozvoj folklórnych tradícií Jozefovi Bartalosovi za celoživotný rozvoj a výchovu mládeže v oblasti športu Anne Prnovej za desaťročnú prácu pri organizovaní celoslovenskej literárnej súťaže Villa Zerna Silvestrovi Papiernikovi za dlhoročnú obetavú službu zvonára, nastavovača vežových hodín a pomoc vo farskom kostole sv. Jána Nepomuckého Jozefovi Mikoláškovi za dlhoročné pedagogické a výchovné pôsobenie v obci, Márii Schulczovej za dlhoročnú aktívnu prácu v ZPOZ, zásluhy pri budovaní izby ľudových tradícií, tvorbe kroniky a pamätnej knihy obce Jánovi Papiernikovi, In memoriam za celoživotný prínos vo vedení dychovej hudby UZNESENIE Č. 29 k vyňatiu podujatí z platby prenájmu veľkej sály v KD súhlasí s vyňatím nasledovných kultúrno-spoločenských podujatí z platby za prenájom veľkej sály

11 v kultúrnom dome: Majáles 30. apríla Fašiangová zábava víkend pred začiatkom pôstu Katarínska zábava okolo 25. novembra Štefanská zábava 26. decembra Maškarný bál vo fašiangovom období Skautský ples v plesovom období Ples TJ Cementár v plesovom období Predvianočné stretnutie ZO SZTP Výročná schôdza ZO SZTP UZNESENIE Č. 30 k žiadosti o osadenie dopravných značiek berie na vedomie žiadosť pána Jána Rekema o osadenie dopravných značiek upravujúcich zákaz státia na miestnej komunikácii Záhumenská. UZNESENIE Č. 31 k príprave VZN o zmene otváracích hodín ukladá komisii výstavby a životného prostredia pripraviť návrh zmeny VZN č. 7/2009 o určení pravidiel času predaja v obchode a času prevádzky služieb na území obce Horné Srnie, ktorým sa upravia otváracie hodiny v reštauračných a pohostinských zariadeniach v obci. Termín: jún 2019 Jozef Húserka starosta obce

12 VÝPIS Z HLASOVANÍ POSLANCOV: Číslo uznesenia Poslanec Mgr. Mária Húdeková I I I I I I I I I I Ing. Róbert Jánsky I I I I I I I I I I Mgr. Janka Kubíčková I I I I I I I I I I Ing. Peter Mierny I I I I I I I I I I Ing. Vladimír Ondrejička PhD. N N N N N N N N N N Ing. Jaroslav Papiernik I I I I I I I I I I Jarmila Pavlačková I I I I I I I I I I Ing. Jakub Trška I I I I I I I I I I Bc. Jozef Turák I I I I I I I I I I Vysvetlivky: I za X proti O zdržal sa N neprítomný

Uznesenia zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Malej Lehote konaného dňa , o hod v zasadacej miestnosti obecného úradu Uznesenie č.

Uznesenia zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Malej Lehote konaného dňa , o hod v zasadacej miestnosti obecného úradu Uznesenie č. Uznesenia zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Malej Lehote konaného dňa 29.06.2018, o 16.00 hod v zasadacej miestnosti obecného úradu Uznesenie č. 24/2018 A, Schvaľuje 1. Program zasadnutia obecného

Podrobnejšie

Obecný úrad P o l i a n k a

Obecný úrad  P o l i a n k a O b e c P o l i a n k a 907 01 Polianka Z á p i s n i c a napísaná z ustanovujúceho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Polianke konaného dňa 10.08.2018 Prítomní členovia: Pavol Kňazský, starosta obce

Podrobnejšie

Zápisnica č. 3 Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Svinnej konaného dňa Overovatelia: Prítomní: Neprítomný: Ing. Mila

Zápisnica č. 3 Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Svinnej konaného dňa Overovatelia: Prítomní: Neprítomný: Ing. Mila Zápisnica č. 3 Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Svinnej konaného dňa 25.4.2019 Overovatelia: Prítomní: Neprítomný: Ing. Milan Belej, Dalibor Jakal podľa prezenčnej listiny Krajčík

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lehota, konaného dňa 16. novembra 2016 na obecnom úrade v Lehote Prítomní: Staros

Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lehota, konaného dňa 16. novembra 2016 na obecnom úrade v Lehote Prítomní: Staros Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lehota, konaného dňa 16. novembra 2016 Prítomní: Starosta: Milan Chmelár Poslanci: Alexander Gála, Radoslav Kriváček, Juraj Pavel, Terézia

Podrobnejšie

O B E C K R Š K A N Y Z á p i s n i c a z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Krškanoch konaného dňa

O B E C K R Š K A N Y Z á p i s n i c a z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Krškanoch konaného dňa O B E C K R Š K A N Y Z á p i s n i c a z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Krškanoch konaného dňa 08.03.2019 Obecné zastupiteľstvo v K r š k a n o c h P r o g r a m 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva

Podrobnejšie

Uznesenie č. 1/2019 zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lúčky prijaté na rokovaní dňa 26. februára 2019 v Lúčkach K bodu č. 2 Obecné zastupiteľ

Uznesenie č. 1/2019 zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lúčky prijaté na rokovaní dňa 26. februára 2019 v Lúčkach K bodu č. 2 Obecné zastupiteľ Uznesenie č. 1/2019 zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lúčky prijaté na rokovaní dňa K bodu č. 2 Schvaľuje program zasadnutia OZ zo dňa 26.2.2019 tak, ako bolo predložené. Za 5 Anton Holička, Peter

Podrobnejšie

Obecný úrad, Hlavné námestie č. 6, Dvory nad Žitavou Z á p i s n i c a zo 17. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Dvoroch nad Žitavou Dátum a

Obecný úrad, Hlavné námestie č. 6, Dvory nad Žitavou Z á p i s n i c a zo 17. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Dvoroch nad Žitavou Dátum a Obecný úrad, Hlavné námestie č. 6, 941 31 Dvory nad Žitavou Z á p i s n i c a zo 17. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Dvoroch nad Žitavou Dátum a miesto konania: 10. apríla 2017, Obecný úrad Dvory

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a

Z á p i s n i c a Z á p i s n i c a z 19. zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Nemčiňany, konaného dňa 17.09. 2013 o 18.00 hodine v zasadačke OcÚ Nemčiňany. Rokovanie 19. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Nemčiňanoch

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva v Trenčianskych Bohuslaviciach, ktoré sa konalo dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny, kto

Zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva v Trenčianskych Bohuslaviciach, ktoré sa konalo dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny, kto Zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva v Trenčianskych Bohuslaviciach, ktoré sa konalo dňa 26.01.2015 Prítomní: podľa prezenčnej listiny, ktorá tvorí súčasť zápisnice. Program: 1. Otvorenie zasadnutia

Podrobnejšie

bod_6_1_zamer_mlynsky_nahon

bod_6_1_zamer_mlynsky_nahon Mesto Nemšová 6.1 NA ROKOVANIE MESTSKÉHO ZASTUPITEĽSTVA DŇA 02.05.2018 K bodu : Zámer odpredať pozemky, C KN parcelu č. 2514/16, 2514/18, 2514/19, 2514/20, k.ú. Nemšová - Mlynský náhon Spracoval : JUDr.

Podrobnejšie

U Z N E S E N I E zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vyšnom Orlíku, konaného dňa Obecné zastupiteľstvo na svojom riadnom zasadnutí pr

U Z N E S E N I E zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vyšnom Orlíku, konaného dňa Obecné zastupiteľstvo na svojom riadnom zasadnutí pr U Z N E S E N I E zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vyšnom Orlíku, konaného dňa 28.12.2018 Obecné zastupiteľstvo na svojom riadnom zasadnutí prerokovalo tento program: Program: 1. Otvorenie zasadnutia

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia OZ upravená _1_

Zápisnica zo zasadnutia OZ upravená _1_ Zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Pribeník konaného dňa 09.05.2017 v kultúrnom dome v Pribeníku Program zasadnutia: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Voľba overovateľov zápisnice 3. Kontrola

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia OcZ

Zápisnica zo zasadnutia OcZ Zápisnica z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Šarišské Dravce zo dňa 6. mája 2017 Prítomní: viď prezenčná listina Program zasadnutia: 1. Úvod 2. Kontrola uznesení 3. Schválenie predaja pozemkov

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a

Z á p i s n i c a Z á p i s n i c a zo 3. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Snežnici, konaného dňa 02.02.2015 o 17:00 h. Prítomní: podľa prezenčnej listiny R o k o v a n i e Zasadnutie Obecného zastupiteľstva zahájil

Podrobnejšie

Uznesenie a zápisnica

Uznesenie a zápisnica Obec Plavnica, 065 45 Plavnica 121 Uznesenia č. 19-35/2015 z 3. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Plavnici konaného dňa 20.05.2015 Uznesenie č. 19/2015 K bodu 2: Schválenie programu 1. rokovania OZ

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Bojničkách, konaného dňa v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Igor Bojnanský, Blan

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Bojničkách, konaného dňa v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Igor Bojnanský, Blan Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Bojničkách, konaného dňa 10. 04. 2017 v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Igor Bojnanský, Blanka Čagáneková, Ing. Jaroslav Gubáň, Rastislav Kubíček,

Podrobnejšie

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia obecného zastupiteľstva Banské, konaného Prítomní: starosta obce: Štefan Petruň poslanci: Baran Dušan - osp

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia obecného zastupiteľstva Banské, konaného Prítomní: starosta obce: Štefan Petruň poslanci: Baran Dušan - osp Z Á P I S N I C A zo zasadnutia obecného zastupiteľstva Banské, konaného 21.08.2017 Prítomní: starosta obce: Štefan Petruň poslanci: Baran Dušan - ospravedlnený Džerenga Mikuláš Baran Štefan - ospravedlnený

Podrobnejšie

O B E C H R A B K O V

O B E C    H R A B K O V O B E C H R A B K O V Hrabkov č. 81, 082 33 Hrabkov ZÁPISNICA z prvého ustanovujúceho zasadnutia obecného zastupiteľstva, ktoré sa konalo dňa 01.12.2018 o 16:30 hod v zasadačke Obecného úradu v Hrabkove

Podrobnejšie

Zápisnica z

Zápisnica z Z á p i s n i c a zo 4. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Lukáčovce, ktoré sa konalo dňa 22.8. 2018 V Lukáčovciach 27.8.2018 Zápisnica zo 4. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva,

Podrobnejšie

Z Á P I S N I C A ZO ZASADNUTIA OBECNÉHO ZASTUPITEĽSTVA V JOVICIACH KONANÉHO DŇA 06 - novembra Prítomní : Neprítomní: František Barci - starosta

Z Á P I S N I C A ZO ZASADNUTIA OBECNÉHO ZASTUPITEĽSTVA V JOVICIACH KONANÉHO DŇA 06 - novembra Prítomní : Neprítomní: František Barci - starosta Z Á P I S N I C A ZO ZASADNUTIA OBECNÉHO ZASTUPITEĽSTVA V JOVICIACH KONANÉHO DŇA 06 - novembra- 2018 Prítomní : Neprítomní: František Barci - starosta obce Poslanci : Ing. Andrea Albertová, Erzsébet Podracky,

Podrobnejšie

Uznesenie zo dna OZ v Žikave

Uznesenie zo dna OZ v Žikave O B E C Ž I K A V A Č.J.: 241/2018 U Z N E S E N I A OBECNÉHO ZASTUPITEĽSTVA zo dňa 21.06.2018 UZNESENIE č.198/2018 z 21.riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva Žikave k bodu č. 2 Zloženie sľubu náhradníka

Podrobnejšie

Uznesenie č z verejného zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Ďanovej konaného dňa 22. júna Obecné zastupiteľstvo v Ďanovej v zmysle 12

Uznesenie č z verejného zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Ďanovej konaného dňa 22. júna Obecné zastupiteľstvo v Ďanovej v zmysle 12 Uznesenie č. 11-2018 1. Obecné zastupiteľstvo schvaľuje návrhovú komisiu v zložení: Mgr. Milan Taraba, Bronislava Bukvová Uznesenie č. 12-2018 1. Obecné zastupiteľstvo schvaľuje overovateľov zápisnice

Podrobnejšie

Obecný úrad P o l i a n k a

Obecný úrad  P o l i a n k a O b e c P o l i a n k a 907 01 Polianka Z á p i s n i c a napísaná z ustanovujúceho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Polianke konaného dňa 26.04.2018 Prítomní členovia: Pavol Kňazský, starosta obce

Podrobnejšie

Microsoft Word zasadnutie.doc

Microsoft Word zasadnutie.doc Z á p i s n i c a z 20. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Krásnej Vsi, ktoré sa konalo dňa 28.09.2018 v malej sále KD o 18.30 h. Prítomní: podľa priloženej prezenčnej listiny príloha č. 1 Program: 1.

Podrobnejšie

Uznesenie z

Uznesenie z A. schvaľuje Program zasadnutia OZ v Modranoch 207/2018 k programu zasadnutia OZ 1. Otvorenie 2. Schválenie programu zasadnutia 3. Určenie overovateľov zápisnice 4. Plánu kontrolnej činnosti hlavného kontrolóra

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z 21. zasadnutia Obecného zastupiteľstva konaného dňa 27. septembra 2018 o hod. v zasadačke Obecného úradu v Hrašnom Program:

Z á p i s n i c a z 21. zasadnutia Obecného zastupiteľstva konaného dňa 27. septembra 2018 o hod. v zasadačke Obecného úradu v Hrašnom Program: Z á p i s n i c a z 21. zasadnutia Obecného zastupiteľstva konaného dňa 27. septembra 2018 o 17.00 hod. v zasadačke Obecného úradu v Hrašnom Program: 1. Otvorenie zasadnutia. 2. Kontrola plnenia uznesení.

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Radošovciach dňa Počet poslancov Obecného zastupiteľstva v Radošovciach: 5 Prítomní poslan

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Radošovciach dňa Počet poslancov Obecného zastupiteľstva v Radošovciach: 5 Prítomní poslan Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Radošovciach dňa 5.12.2018 Počet poslancov Obecného zastupiteľstva v Radošovciach: 5 Prítomní poslanci: 1. Ľuboš Bango 2. Mária Botková 3. Anna Krajčovičová

Podrobnejšie

Obecný úrad Plavecký Mikuláš

Obecný úrad Plavecký Mikuláš Obec Plavecký Mikuláš Obecný úrad, 906 35 Plavecký Mikuláš 307 Z á p i s n i c a z 31. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Plaveckom Mikuláši, dňa 7. júla 2014 o 18.30 hodine v budove Obecného úradu.

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a

Z á p i s n i c a Z á p i s n i c a z 25. zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Nemčiňany, konaného dňa 23. 09. 2014 o 18.00 hodine v zasadačke OcÚ Nemčiňany. Rokovanie 25. zasadnutia obecného zastupiteľstva Obce Nemčiňany

Podrobnejšie

Zápisnica 21 riadne OZ

Zápisnica 21 riadne OZ OBECNÝ ÚRAD DEMANDICE Z Á P I S N I C A z 21. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva konaného dňa o 17.00 hodine Zápisnica z 21.riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Demandiciach, konaného

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica Zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Malatíny, konaného dňa 19.10.2016 v kancelárii obecného úradu o 16,00 hod.. Prítomní: podľa prezenčnej listiny Počet poslancov : 5 Počet prítomných

Podrobnejšie

ZÁPISNICA z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa PROGRAM: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a overovateľov 3. K

ZÁPISNICA z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa PROGRAM: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a overovateľov 3. K ZÁPISNICA z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa 14.12.2015 PROGRAM: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a overovateľov 3. Kontrola plnenia uznesení 4. Prerokovanie návrhu všeobecne

Podrobnejšie

Obec Čremošné Z Á P I S N I C A z verejného mimoriadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Čremošnom, ktoré sa konalo v kancelárii obecn

Obec Čremošné Z Á P I S N I C A z verejného mimoriadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Čremošnom, ktoré sa konalo v kancelárii obecn Obec Čremošné Z Á P I S N I C A z verejného mimoriadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Čremošnom, ktoré sa konalo 20.07.2018 v kancelárii obecného úradu v Čremošnom o 17:00 hod. Prítomní: podľa

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a zo 4. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Mojzesove dňa 17. júna Otvorenie Rokovanie OZ otvoril a viedol starosta obce Ing.

Z á p i s n i c a zo 4. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Mojzesove dňa 17. júna Otvorenie Rokovanie OZ otvoril a viedol starosta obce Ing. Z á p i s n i c a zo 4. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Mojzesove dňa 17. júna 2011 1. Otvorenie Rokovanie OZ otvoril a viedol starosta obce Ing. Jozef Čunderlík. Privítal prítomných poslancov a občanov

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zápisnica OZ december 2017

Microsoft Word - Zápisnica OZ december 2017 ZÁPISNICA z 17. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Novosade, ktoré sa uskutočnilo dňa 14.12.2017 o 17:00 hod. v zasadačke obecného úradu v Novosade Prítomní: Mgr. Jozef Jastrab, starosta obce Poslanci:

Podrobnejšie

O B E C V I T A N O V Á Z Á P I S N I C A z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa v zasadačke obecného úradu Prítomní:

O B E C V I T A N O V Á Z Á P I S N I C A z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa v zasadačke obecného úradu Prítomní: O B E C V I T A N O V Á Z Á P I S N I C A z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa 09.03.2018 v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Marián Čakloš, hl. kontrolór obce Prítomní poslanci:

Podrobnejšie

17_Prevod_NP_Nova_Nadej

17_Prevod_NP_Nova_Nadej Miestne zastupiteľstvo mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa 22. 03. 2011 Materiál číslo: 31 / 2011 Návrh na prevod vlastníctva nebytového priestoru na

Podrobnejšie

31_05_2011_MZ_ONsM_RSM_Pannon Office_Odpredaj pozemku-trafostanica

31_05_2011_MZ_ONsM_RSM_Pannon Office_Odpredaj pozemku-trafostanica Miestne zastupiteľstvo mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa 31. 05. 2011 Materiál číslo: 61 /2011 Návrh na odpredaj nehnuteľnosti pozemku, parc. č. 3662/85

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica Zápisnica zo zasadnutia finančnej komisie dňa 15.6.2017 Prítomní: Cmorej, Antošová, Vydra, Gajdoš, Gallo, Jančovičová, Fiala Neprítomní: Bučan, Puliš Program: 1. Záverečný účet, finančné vysporiadanie

Podrobnejšie

MIESTNY ÚRAD MESTSKEJ ČASTI BRATISLAVA - RUŽINOV

MIESTNY ÚRAD MESTSKEJ ČASTI BRATISLAVA - RUŽINOV Mestská časť Bratislava Ružinov Materiál na rokovanie Miestneho zastupiteľstva MČ Bratislava-Ružinov dňa 30.4.2019 Návrh na prevod spoluvlastníckych podielov na zastavanom pozemku bytovým domom č. 10,11,

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a

Z á p i s n i c a Uznesenia Obecného zastupiteľstva v Hornej Súči, konaného dňa 15. marca 2013 o 18,00 hod. v kultúrnom dome v Hornej Súči. Obecné zastupiteľstvo uznesením č. 1/03/2013-OZ berie na vedomie kontrolu plnenia

Podrobnejšie

Obecný úrad Plavecký Mikuláš

Obecný úrad Plavecký Mikuláš Obec Plavecký Mikuláš Obecný úrad, 906 35 Plavecký Mikuláš 307 Z á p i s n i c a z 8. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Plaveckom Mikuláši, dňa 04.júna 2019 o 19:00 hodine v budove Obecného úradu. Prítomní:

Podrobnejšie

N á v r h : na zmenu VZN o podmienkach zmluvných prevodoch vlastníctva majetku

N á v r h : na zmenu VZN o podmienkach zmluvných prevodoch vlastníctva majetku VZN Mesta H o l í č Mesto H o l í č Všeobecne záväzné nariadenie mesta Holíč č.7 O podmienkach zmluvných prevodov vlastníctva majetku Mesta Holíč Schválené : 10.06.1999 Novelizácia: 14.04.2004 Uznesenie:

Podrobnejšie

uznesenie č. 35

uznesenie č. 35 U Z N E S E N I E z 35. plánovaného zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Veľkých Úľanoch konaného dňa 18. októbra 2017 Obecné zastupiteľstvo vo Veľkých Úľanoch na svojom 35. plánovanom zasadnutí dňa 18.októbra

Podrobnejšie

Obecný úrad P o l i a n k a

Obecný úrad  P o l i a n k a O b e c P o l i a n k a 907 01 Polianka Prítomní členovia: Pavol Kňazský, starosta obce Pavol Pavlús Ľubomír Kolárik Pavol Holčík Zlatica Marková Ospravedlnení: Jana Stančíková Z á p i s n i c a napísaná

Podrobnejšie

OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z XIV. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa K bodu 1 Zasadnu

OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z XIV. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa K bodu 1 Zasadnu OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z XIV. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa 29.11.2016 K bodu 1 Zasadnutie obecného zastupiteľstva /ďalej OZ/ otvoril a viedol

Podrobnejšie

OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z II. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa Prítomní poslanci

OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z II. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa Prítomní poslanci OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z II. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa 27.12.2018 Prítomní poslanci: 4 Podľa priloženej prezenčnej listiny. K bodu 1 Starosta

Podrobnejšie

09

09 Miestne zastupiteľstvo mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie Miestneho zastupiteľstva mestskej časti Bratislava-Petržalka dňa 25. novembra 2008 Materiál číslo: 259/2008 K bodu : Návrh

Podrobnejšie

Miestny úrad mestskej časti Bratislava Petržalka Materiál na rokovanie miestnej rady dňa 24. novembra 2015 Materiál číslo :125/2015 Návrh na predaj po

Miestny úrad mestskej časti Bratislava Petržalka Materiál na rokovanie miestnej rady dňa 24. novembra 2015 Materiál číslo :125/2015 Návrh na predaj po Miestny úrad mestskej časti Bratislava Petržalka Materiál na rokovanie miestnej rady dňa 24. novembra 2015 Materiál číslo :125/2015 Návrh na predaj pozemku, parc. č. 4098/4 pre Ladislava Szalacsiho Predkladateľ:

Podrobnejšie

bod_6_9_odpredaj_moravska

bod_6_9_odpredaj_moravska Mesto Nemšová 6.9 NA ROKOVANIE MESTSKÉHO ZASTUPITEĽSTVA DŇA 28.02.2018 K bodu : Zámer previesť pozemky, C KN parcely č. 604/30, 604/34, k.ú. Nemšová podľa 9a ods.1 písm.c) zákona č. 138/1991 Zb. priamym

Podrobnejšie

Mestské zastupiteľstvo Mesta Hanušovce nad Topľou UZNESENIA / 2015 zo 4. zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Hanušovciach nad Topľou zo dňa 18

Mestské zastupiteľstvo Mesta Hanušovce nad Topľou UZNESENIA / 2015 zo 4. zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Hanušovciach nad Topľou zo dňa 18 Mestské zastupiteľstvo Mesta Hanušovce nad Topľou UZNESENIA 30-38 / 2015 MESTSKÉ ZASTUPITEĽSTVO MESTA HANUŠOVCE NAD TOPĽOU PREROKOVALO: Program: 1. Otvorenie, procedurálne otázky primátor mesta 2. Interpelácie

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva miestnej samosprávy obce Skároš, konaného dňa Prítomní: Program: poslanci: prítomní občania

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva miestnej samosprávy obce Skároš, konaného dňa Prítomní: Program: poslanci: prítomní občania Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva miestnej samosprávy obce Skároš, konaného dňa 16.03.2016 Prítomní: Program: poslanci: prítomní občania: Mgr. Jana Kyščíková Brigita Bagoniová Zápis priebehu

Podrobnejšie

O b e c n ý ú r a d N i t r i a n s k e P r a v n o Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Nitrianskom Pravne dňa

O b e c n ý ú r a d N i t r i a n s k e P r a v n o Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Nitrianskom Pravne dňa O b e c n ý ú r a d N i t r i a n s k e P r a v n o Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Nitrianskom Pravne Z á p i s n i c a zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Nitrianskom Pravne

Podrobnejšie

bod_13_2_odpredaj_pozemku

bod_13_2_odpredaj_pozemku Mesto Nemšová 13.2 NA ROKOVANIE MESTSKÉHO ZASTUPITEĽSTVA DŇA 13.12.2017 K bodu : Zámer odpredať pozemok, E KN parcelu č. 701/4, kat. územie Kľúčové Spracoval : JUDr. Tatiana Hamarová Schválil: Ján Gabriš

Podrobnejšie

Z Á P I S N I C A

Z Á P I S N I C A Z Á P I S N I C A z XII. zasadnutia obecného zastupiteľstva konaného dňa 18.1.2016 v Pečovskej Novej Vsi Program: podľa pozvánky v prílohe Prítomní: podľa prezenčnej listiny Neprítomní: Peter Novický,

Podrobnejšie

Zápisnica z 7.03

Zápisnica z 7.03 Z á p i s n i c a z 2. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Lukáčovce, ktoré sa konalo dňa 07.03.2019 V Lukáčovciach 8.03.2019 Zápisnica z 2. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva, ktoré

Podrobnejšie

Zapisnica_c_3_2015

Zapisnica_c_3_2015 Č. 3/2015 Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva, konaného dňa 13. júna 2015 Prítomní : príloha prezenčnej listiny k zápisnici Program: 1. Otvorenie zasadnutia a) Určenie zapisovateľa a overovateľov

Podrobnejšie

Z Á P I S N I C A

Z Á P I S N I C A Z Á P I S N I C A z 20. zasadnutia finančnej komisie pri MZ Bratislava - Vrakuňa, konaného dňa 12.2.2018 Prítomní: podľa prezenčnej listiny. Program: 1. Kontrola úloh 2. Prerokovanie Návrhu zmeny dodatku

Podrobnejšie

Miestne zastupiteľstvo úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva 25. septembra 2018 Materiál číslo 486/2

Miestne zastupiteľstvo úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva 25. septembra 2018 Materiál číslo 486/2 Miestne zastupiteľstvo úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva 25. septembra 2018 Materiál číslo 486/2018 Žiadosť o prevod garsónového bytu do osobného vlastníctva,

Podrobnejšie

ZÁ P I S N I C A č

ZÁ P I S N I C A č ZÁ P I S N I C A č. 7/2014 zo zasadnutia obecného zastupiteľstva v Ľubochni, ktoré sa uskutočnilo dňa 5. novembra 2014 o 17. 00 hod. vo veľkej zasadačke Obecného úradu. PRÍTOMNÍ: Ing. Peter Davidík, starosta

Podrobnejšie

17 Na rokovanie Mestskej rady mesta Piešťany dňa Názov materiálu: NÁVRH NA PREVOD VLASTNÍCTVA POZEMKU PRE MARTINU GREGORIČKOVÚ, LOKALITA VOD

17 Na rokovanie Mestskej rady mesta Piešťany dňa Názov materiálu: NÁVRH NA PREVOD VLASTNÍCTVA POZEMKU PRE MARTINU GREGORIČKOVÚ, LOKALITA VOD 17 Na rokovanie Mestskej rady mesta Piešťany dňa 10.3.2015 Názov materiálu: NÁVRH NA PREVOD VLASTNÍCTVA POZEMKU PRE MARTINU GREGORIČKOVÚ, LOKALITA VODÁRENSKÁ, PIEŠŤANY Obsah materiálu: Dôvodová správa

Podrobnejšie

Zápisnica 7/2018 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Bošáca konaného dňa 29. októbra 2018 v Sobášnej sieni na Obecnom úrade v Bošáci. Prítomní:

Zápisnica 7/2018 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Bošáca konaného dňa 29. októbra 2018 v Sobášnej sieni na Obecnom úrade v Bošáci. Prítomní: Zápisnica 7/2018 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Bošáca konaného dňa 29. októbra 2018 v Sobášnej sieni na Obecnom úrade v Bošáci. Prítomní: Ing. Gabriela Baginová, PaedDr. Daniel Bradáč, Katarína

Podrobnejšie

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč zo dňa 15. decembra

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč zo dňa 15. decembra Z Á P I S N I C A zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč zo dňa 15. decembra 2018 1 Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč konaného dňa 15. decembra 2018 Prítomní

Podrobnejšie

(Zápisnica z Finaènej komisie z )

(Zápisnica z Finaènej  komisie z ) Z á p i s n i c a z rokovania finančnej komisie zastupiteľstva Žilinského samosprávneho kraja Dátum a čas rokovania: 18. 6. 2003 o 10.00 hod. Miesto rokovania: zasadačka Úradu ŽSK Prítomní: podľa prezenčnej

Podrobnejšie

Prítomní: Holmík Pavol, starosta obce

Prítomní: Holmík Pavol, starosta obce OBEC V A V R E Č K A Z á p i s n i c a zo zasadnutia obecného zastupiteľstva konaného dňa 06.11.2015 Peter Kružel starosta obce Overovatelia : Ing.Miroslav Rentka Bc. Alena Hvoľková Zapisovateľ : Mária

Podrobnejšie

Uznesenie č

Uznesenie č Uznesenie č. 1/2018 zo dňa 03. 01. 2018 Schvaľuje program zasadnutia doplnený podľa návrhu starostky v bode 3, 4 spresnený text, 6 a 7 ako nový bod: 1. Otvorenie 2. Voľba návrhovej komisie, určenie zapisovateľky

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z 3. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Krásnej Vsi, ktoré sa konalo dňa v malej sále KD o h. Prítomní: podľa pri

Z á p i s n i c a z 3. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Krásnej Vsi, ktoré sa konalo dňa v malej sále KD o h. Prítomní: podľa pri Z á p i s n i c a z 3. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Krásnej Vsi, ktoré sa konalo dňa 07.08.2015 v malej sále KD o 19.00 h. Prítomní: podľa priloženej prezenčnej listiny Program: 1. Otvorenie zasadania.

Podrobnejšie

U Z N E S E N I E

U Z N E S E N I E Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Podolí, konaného dňa 27.06.2018 o 19.oo hodine v zasadačke OcÚ. - K organizačnému zabezpečeniu priebehu obecného zastupiteľstva /ďalej len OZ/: 1. Konštatuje,

Podrobnejšie

K Ú P N A Z M L U V A

K Ú P N A     Z M L U V A K Ú P N A Z M L U V A Predávajúci: 1. Ing. Slavomír Genčur, rodné priezvisko Genčur trvalý pobyt: Ružindol /ďalej aj predávajúci 1) / 2. Vlasta Klaučová, rodné priezvisko Mlynčeková trvalý pobyt: Liptovský

Podrobnejšie

K bodu programu č. 1 Text : Otvorenie Uznesenie č. 31/2014 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Malatínach, konaného dňa o 18,00 hodine

K bodu programu č. 1 Text : Otvorenie Uznesenie č. 31/2014 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Malatínach, konaného dňa o 18,00 hodine K bodu programu č. 1 Text : Otvorenie Uznesenie č. 31/2014 a) konštatuje, že obecné zastupiteľstvo je uznášania schopné, prítomní podľa prezenčnej listiny program zasadnutia obecného zastupiteľstva K bodu

Podrobnejšie

15 Návrh na vyhlásenie OVS na prevod pozemkov - lokalita Pekná cesta

15 Návrh na vyhlásenie OVS na prevod pozemkov - lokalita Pekná cesta MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA-RAČA 15 Materiál na rokovanie Miestneho zastupiteľstva MČ Bratislava-Rača dňa 04.07.2017 Návrh na vyhlásenie obchodnej verejnej súťaže na prevod pozemkov parc.č. 19060/11, 17 a

Podrobnejšie

Uznesenie č. 1/ zo 6. zasadnutia OZ Palárikovo dňa K návrhu na zriadenie mandátovej, návrhovej a volebnej komisie. Obecné zastupiteľst

Uznesenie č. 1/ zo 6. zasadnutia OZ Palárikovo dňa K návrhu na zriadenie mandátovej, návrhovej a volebnej komisie. Obecné zastupiteľst Uznesenie č. 1/190530 K návrhu na zriadenie mandátovej, návrhovej a volebnej komisie. C1) z r i a ď u j e Návrhovú komisiu v zložení poslancov: Ing. Igor Rezdovič, poslanec OZ predseda, Marek Zálešák,

Podrobnejšie

uzn-11_02_2019

uzn-11_02_2019 96/2019 k návrhu programu 4. neplánovaného zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Komárne schvaľuje program 4. neplánovaného zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Komárne konaného dňa 11. februára 2019

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a zo šiesteho zasadnutia Mestskej rady, konaného 29. novembra 2016 v Banskej Bystrici Prítomní: Ján Nosko, primátor mesta Mgr. Jakub G

Z á p i s n i c a zo šiesteho zasadnutia Mestskej rady, konaného 29. novembra 2016 v Banskej Bystrici Prítomní: Ján Nosko, primátor mesta Mgr. Jakub G Z á p i s n i c a zo šiesteho zasadnutia Mestskej rady, konaného 29. novembra 2016 v Banskej Bystrici Prítomní: Ján Nosko, primátor mesta Mgr. Jakub Gajdošík, člen MsR, prvý zástupca primátora mesta Ing.

Podrobnejšie

UZNESENIE zo šiesteho zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce CHOTČA zo dňa Obecné zastupiteľstvo na svojom treťom zasadnutí prerokovalo te

UZNESENIE zo šiesteho zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce CHOTČA zo dňa Obecné zastupiteľstvo na svojom treťom zasadnutí prerokovalo te UZNESENIE zo šiesteho zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce CHOTČA zo dňa 17.06.2015 Obecné zastupiteľstvo na svojom treťom zasadnutí prerokovalo tento program: 1. Otvorenie 2. Určenie zapisovateľa a

Podrobnejšie

U Z N E S E N I E

U Z N E S E N I E U Z N E S E N I E zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Podolí, konaného dňa 11.01.2016 o 19.oo hodine v zasadačke OcÚ. - K organizačnému zabezpečeniu priebehu obecného zastupiteľstva /ďalej len OZ/:

Podrobnejšie

U Z N E S E N I E Obecného zastupiteľstva v Lubine zo zasadnutia dňa Uznesenie č. 50/2016 z Obecné zastupiteľstvo v Lubine súhlasí

U Z N E S E N I E Obecného zastupiteľstva v Lubine zo zasadnutia dňa Uznesenie č. 50/2016 z Obecné zastupiteľstvo v Lubine súhlasí Uznesenie č. 50/2016 z 26.5.2016 Obecné zastupiteľstvo v Lubine súhlasí s určením poslancov: Ing. Iveta Petrovičová a Mgr. Anna Machajdíková za overovateľov zápisnice. _ Uznesenie č. 51/2016 z 26.5.2016

Podrobnejšie

U z n e s e n i e č. 6 zo 6. riadneho zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Podolínci dňa MsZ v Podolínci A) B e r i e n a v e d o m i e: 1.

U z n e s e n i e č. 6 zo 6. riadneho zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Podolínci dňa MsZ v Podolínci A) B e r i e n a v e d o m i e: 1. U z n e s e n i e č. 6 zo 6. riadneho zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Podolínci dňa 25.6.2015 MsZ v Podolínci A) B e r i e n a v e d o m i e: 1.) Návrh plánu kontrolnej činnosti hlavného kontrolóra

Podrobnejšie

OBECNÉ ZASTUPITEĽSTVO V ŠENKVICIACH Dňa: číslo: 14. Por. č.: Prevody, nájmy nehnuteľností Ing. Darina Vidrová a Ing. Vladimír St

OBECNÉ ZASTUPITEĽSTVO V ŠENKVICIACH Dňa: číslo: 14. Por. č.: Prevody, nájmy nehnuteľností Ing. Darina Vidrová a Ing. Vladimír St OBECNÉ ZASTUPITEĽSTVO V ŠENKVICIACH Dňa: 11. 04. 2019 číslo: 14. Por. č.: 2. 14.2. Prevody, nájmy nehnuteľností Ing. Darina Vidrová a Ing. Vladimír Strašifták Predkladá: Mgr. Andrea Maluniaková, DiS, prednostka

Podrobnejšie

9 Na rokovanie Mestskej rady mesta Piešťany dňa Názov materiálu: NÁVRH NA PREVOD VLASTNÍCTVA POZEMKU PRE ING. ZLATU PILÁTOVÚ NÁVRH NA NÁJOM

9 Na rokovanie Mestskej rady mesta Piešťany dňa Názov materiálu: NÁVRH NA PREVOD VLASTNÍCTVA POZEMKU PRE ING. ZLATU PILÁTOVÚ NÁVRH NA NÁJOM 9 Na rokovanie Mestskej rady mesta Piešťany dňa 16.6.2015 Názov materiálu: NÁVRH NA PREVOD VLASTNÍCTVA POZEMKU PRE ING. ZLATU PILÁTOVÚ NÁVRH NA NÁJOM POZEMKU PRE ING. ZLATU PILÁTOVÚ LOKALITA STROMOVÁ UL.,

Podrobnejšie

Microsoft Word - bod č. 27 Jursík.doc

Microsoft Word - bod č. 27 Jursík.doc Materiál k bodu č. MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA RUSOVCE Materiál na zasadnutie miestneho zastupiteľstva MČ Bratislava Rusovce Dňa 25.9.2018 Predaj pozemkov registra C KN par. č. 1103/4 záhrady vo výmere 345

Podrobnejšie

Microsoft Word - Uznesenia z MsZ doc

Microsoft Word - Uznesenia z MsZ doc Uznesenia zo zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Banskej Štiavnici, konaného dňa 9. júna 2010 1. Otvorenie 2. Návrh na uzatvorenie zmlúv o úvere A. b e r i e n a v e d o m i e Stanovisko hlavného kontrolóra

Podrobnejšie

Prijaté uznesenia 12. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vlčanoch, konaného dňa 23. marca 2016 Obecné zastupiteľstvo vo Vlčanoch Uznesenie č. 158/2

Prijaté uznesenia 12. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vlčanoch, konaného dňa 23. marca 2016 Obecné zastupiteľstvo vo Vlčanoch Uznesenie č. 158/2 Prijaté uznesenia 12. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vlčanoch, konaného dňa 23. marca 2016 č. 158/2016/12 program rokovania 12. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vlčanoch nasledovne: 1. Otvorenie

Podrobnejšie

Microsoft Word - zápisnica z 8. riadneho OZ

Microsoft Word - zápisnica z 8. riadneho OZ Zápisnica z 8. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Beluji, zo dňa 17. 12. 2018 Prítomní poslanci: podľa prezenčnej listiny Prítomní občania: podľa prezenčnej listiny Program: podľa pozvánky Úvodné

Podrobnejšie

MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA-RAČA 09 Materiál na rokovanie Miestneho zastupiteľstva MČ Bratislava Rača dňa Návrh na prevod nehnuteľného majetk

MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA-RAČA 09 Materiál na rokovanie Miestneho zastupiteľstva MČ Bratislava Rača dňa Návrh na prevod nehnuteľného majetk MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA-RAČA 09 Materiál na rokovanie Miestneho zastupiteľstva MČ Bratislava Rača dňa 23. 10. 2018 Návrh na prevod nehnuteľného majetku, pozemkov registra C KN parc. č. 976/2 a 976/6, k.ú.

Podrobnejšie

ZÁPISNICA z 5. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Domaňovciach konaného dňa 11. októbra 2018 Prítomní: Starostka obce : Ing. Martina Bednárová Posla

ZÁPISNICA z 5. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Domaňovciach konaného dňa 11. októbra 2018 Prítomní: Starostka obce : Ing. Martina Bednárová Posla ZÁPISNICA z 5. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Domaňovciach konaného dňa 11. októbra 2018 Prítomní: Starostka obce : Ing. Martina Bednárová Poslanci OZ: Mgr. Ivana Farkašovská, Marek Gonda, Ing. Ján

Podrobnejšie

Microsoft Word - Uznesenie OZ

Microsoft Word - Uznesenie OZ U z n e s e n i e z 3. zasadania Obecného zastupiteľstva v Rybanoch konaného 23.3.2015 Obecné zastupiteľstvo Obce Rybany na svojom zasadaní dňa 23.3.2015 po prerokovaní schváleného programu prijalo tieto

Podrobnejšie

13 Návrh na predaj pozemku - Hrušková ul. ako prípad hodný OZ

13  Návrh na predaj pozemku - Hrušková ul. ako prípad hodný OZ MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA-RAČA 13 Materiál na rokovanie Miestneho zastupiteľstva MČ Bratislava-Rača dňa 11.04.2017 Návrh na predaj pozemku parc. č. 4963/335 v k.ú. Rača na Hruškovej ul., ako prípad hodný

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica III. verejné zasadnutie obecného zastupiteľstva obce Smolenice zo dňa 9.4.2015 Miesto: KD v Smoleniciach Dňa: 09.04.2015 Na zasadnutí bolo prítomných 11 poslancov z 11 poslancov. Starosta skonštatoval,

Podrobnejšie

O b e c V i n i č k y, ul

O b e c  V i n i č k y, ul O b e c V i n i č k y, ul. Tokajská 191/5, 076 31 Viničky, IČO: 00332101 Tel./fax: 056/63 73 281 E-mail: obecvinicky@kid.sk Číslo: 7/2016 vo Viničkách, dňa 14.11.2016 Z Á P I S N I C A Napísaná v priebehu

Podrobnejšie

OBECNÉ ZASTUPITEĽSTVO V ŠENKVICIACH Dňa: Číslo: 4. Por. č.: 4. Kontrola plnenia uznesení Obecného zastupiteľstva v Šenkviciach zo dňa 27.10

OBECNÉ ZASTUPITEĽSTVO V ŠENKVICIACH Dňa: Číslo: 4. Por. č.: 4. Kontrola plnenia uznesení Obecného zastupiteľstva v Šenkviciach zo dňa 27.10 OBECNÉ ZASTUPITEĽSTVO V ŠENKVICIACH Dňa: 15.12.2016 Číslo: 4. Por. č.: 4. Kontrola plnenia uznesení Obecného zastupiteľstva v Šenkviciach zo dňa 27.10.2016 Predkladá: Ing. Adriana Jurášeková, hlavná kontrolórka

Podrobnejšie

Obecné zastupiteľstvo obce Lúčky Z á p i s n i c a napísaná zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Lúčky, konaného dňa v kancelárii sta

Obecné zastupiteľstvo obce Lúčky Z á p i s n i c a napísaná zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Lúčky, konaného dňa v kancelárii sta Obecné zastupiteľstvo obce Lúčky Z á p i s n i c a napísaná zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Lúčky, konaného dňa 22.05.2018 v kancelárii starostu obce Prítomní: - 8 poslancov Obecného zastupiteľstva

Podrobnejšie

Na rokovanie Mestskej rady mesta Piešťany dňa Názov materiálu: OBCHODNÁ VEREJNÁ SÚŤAŽ V LOKALITE - - NÁVRH NA PREVOD VLASTNÍCTVA NEHNUTEĽNOS

Na rokovanie Mestskej rady mesta Piešťany dňa Názov materiálu: OBCHODNÁ VEREJNÁ SÚŤAŽ V LOKALITE - - NÁVRH NA PREVOD VLASTNÍCTVA NEHNUTEĽNOS Na rokovanie Mestskej rady mesta Piešťany dňa 20.6.2016 Názov materiálu: OBCHODNÁ VEREJNÁ SÚŤAŽ V LOKALITE - - NÁVRH NA PREVOD VLASTNÍCTVA NEHNUTEĽNOSTI Obsah materiálu: Dôvodová správa Geometrický plán

Podrobnejšie

21_Prenajom_pozemku_pre_Outdoor_Media

21_Prenajom_pozemku_pre_Outdoor_Media Miestne zastupiteľstvo mestskej časti Bratislava Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa 29. apríla 2014 Materiál číslo : 496/2014 Návrh na predĺženie prenájmu časti pozemku, parc.č.

Podrobnejšie

Obec Šarišské Michaľany

Obec Šarišské Michaľany OBECNÉ ZASTUPITEĽSTVO OBCE ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY U Z N E S E N I A z XVII. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Šarišských Michaľanoch Číslo: Obsah uznesenia: XVII-1/2016 k Schváleniu programu zasadnutia

Podrobnejšie

Kúpna zmluva o prevode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti uzatvorená v súlade s ust. 588 a nasl. zák. č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znen

Kúpna zmluva o prevode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti uzatvorená v súlade s ust. 588 a nasl. zák. č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znen Kúpna zmluva o prevode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti uzatvorená v súlade s ust. 588 a nasl. zák. č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znení m e d z i: Predávajúci: Obchodné meno: Obec Komárovce

Podrobnejšie

Výpis uznesení zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Súľov-Hradná, zo dňa v KD Hradná Obecné zastupiteľstvo v Súľove-Hradnej prijalo

Výpis uznesení zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Súľov-Hradná, zo dňa v KD Hradná Obecné zastupiteľstvo v Súľove-Hradnej prijalo Výpis uznesení zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Súľov-Hradná, zo dňa 08. 02. 2019 v KD Hradná Obecné zastupiteľstvo v Súľove-Hradnej prijalo dňa 08. februára 2019 nasledovné uznesenia: Uznesenie

Podrobnejšie

U Z N E S E N I A 30/2019, 31/2019, 32/2019, 33/2019, 34/2019, 35/2019, 36/2019, 37/2019, 38/2019, 39/2019, 40/2019 zo 4. riadneho zasadnutia MsZ v Mo

U Z N E S E N I A 30/2019, 31/2019, 32/2019, 33/2019, 34/2019, 35/2019, 36/2019, 37/2019, 38/2019, 39/2019, 40/2019 zo 4. riadneho zasadnutia MsZ v Mo U Z N E S E N I A 30/2019, 31/2019, 32/2019, 33/2019, 34/2019, 35/2019, 36/2019, 37/2019, 38/2019, 39/2019, 40/2019 zo 4. riadneho zasadnutia MsZ v Modrom Kameni konaného dňa 27. marca 2019 UZNESENIE Č.

Podrobnejšie

UZNESENIE z jedenásteho riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva v Bábe konaného dňa Obecné zastupiteľstvo prijíma nasledovné uznesenia

UZNESENIE z jedenásteho riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva v Bábe konaného dňa Obecné zastupiteľstvo prijíma nasledovné uznesenia UZNESENIE z jedenásteho riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva v Bábe konaného dňa 19.08.2016 Obecné zastupiteľstvo prijíma nasledovné uznesenia UZNESENIE č. 30/2016 K bodu: Určenie zapisovateľa a

Podrobnejšie

SAMOSPRÁVA MESTA DUNAJSKÁ STREDA DUNASZERDAHELY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Hlavná 50/16, Dunajská Streda Číslo: 4/7/2015 Dunajská Streda, Z

SAMOSPRÁVA MESTA DUNAJSKÁ STREDA DUNASZERDAHELY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Hlavná 50/16, Dunajská Streda Číslo: 4/7/2015 Dunajská Streda, Z SAMOSPRÁVA MESTA DUNAJSKÁ STREDA DUNASZERDAHELY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Hlavná 50/16, 929 01 Dunajská Streda Číslo: 4/7/2015 Dunajská Streda, 10.03.2015 Zápisnica z 4. zasadnutia Mestského zastupiteľstva Dunajská

Podrobnejšie