Ú R A D N Ý V E S T N Í K Obce Báčsky Petrovec Číslo: 4 Báčsky Petrovec Ročník: LIII 27. apríla 2017 O B S A H I. ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC 32

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Ú R A D N Ý V E S T N Í K Obce Báčsky Petrovec Číslo: 4 Báčsky Petrovec Ročník: LIII 27. apríla 2017 O B S A H I. ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC 32"

Prepis

1 Ú R A D N Ý V E S T N Í K Obce Číslo: 4 Ročník: LIII 27. apríla 2017 O B S A H I. ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Uznesenie o spoluzaložení verejného podniku pre územné a urbanistické plánovanie a projektovanie Ústav pre urbanizmus Vojvodiny, Nový Sad, Uznesenie o schválení Začiatočnej likvidačnej správy, Uznesenie o začatí postupu scudzenia nehnuteľností z verejného vlastníctva Obce, Uznesenie o zmenách Uznesenia o úhradách, cestovných trovách a iných príjmoch výborníkov Zhromaždenia obce, členov Obecnej rady a členov pracovných telies Zhromaždenia obce (stálych a dočasných), Obecnej rady a predsedu Obce, Rozhodnutie o poskytnutí súhlasu k Plánu a programu práce Múzea vojvodinských Slovákov na rok 2017, Rozhodnutie o poskytnutí súhlasu k Plánu a programu práce Knižnice Štefana Homolu v Báčskom Petrovci na rok 2017, Rozhodnutie o poskytnutí súhlasu k Plánu a programu Slovenského vojvodinského divadla na rok 2017, Rozhodnutie o poskytnutí súhlasu k Plánu práce Miestneho spoločenstva na rok 2017, Rozhodnutie o poskytnutí súhlasu k Plánu práce Miestneho spoločenstva Hložany na rok 2017, Rozhodnutie o doplnení Rozhodnutia o voľbe členov Rady pre medzinacionálne vzťahy v Obci,

2 42. - Rozhodnutie o odvolaní úradujúceho riaditeľa Turistickej organizácie Obce, Rozhodnutie o vymenovaní riaditeľa Turistickej organizácie Obce Báčsky Petrovec, Rozhodnutie o vymenovaní úradujúceho riaditeľa Strediska pre sociálnu prácu Obce, Rozhodnutie o odvolaní úradujúcej riaditeľky Slovenského vojvodinského divadla v Báčskom Petrovci, Rozhodnutie o vymenovaní úradujúceho riaditeľa Verejného komunálneho podniku Progres,, Rozhodnutie o odvolaní členky Správnej rady Múzea vojvodinských Slovákov, Rozhodnutie o vymenovaní členky Správnej rady Múzea vojvodinských Slovákov, II. OBECNÁ RADA OBCE BÁČSKY PETROVEC Rozhodnutie o utvorení a vymenovaní členov Komisie pre zhodnotenie programov združení občanov, Rozhodnutie o poskytnutí nehnuteľnosti na užívanie, Rozhodnutie o poskytnutí nehnuteľnosti na užívanie, III. OBECNÝ ŠTÁB PRE MIMORIADNE SITUÁCIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Rokovací poriadok Obecného štábu pre mimoriadne situácie Obce Báčsky Petrovec.

3 Strana 1 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 13 odsek 1 a článku 32 odsek 1 bod 8 Zákona o lokálnej samospráve (Úradný vestník RS, č. 129/07 a 83/14), článku 5 odsek 3 Zákona o verejných podnikoch (Úradný vestník RS, č. 15/16), článku 36 odsek 2 Zákona o plánovaní a výstavbe (Úradný vestník RS, č. 72/09, 81/09 oprava, 64/10 ÚS, 24/11, 121/12, 42/13 / ÚS a 50/13 ÚS, 98/13 ÚS, 132/14 a 145/14) a článku 34 bod 7 Štatútu Obce prečistený text (Úradný vestník Obce, č. 1/2014), Zhromaždenie obce na XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , vynieslo U Z N E S E N I E O SPOLUZALOŽENÍ VEREJNÉHO PODNIKU PRE ÚZEMNÉ A URBANISTICKÉ PLÁNOVANIE A PROJEKTOVANIE ÚSTAV PRE URBANIZMUS VOJVODINY, NOVÝ SAD 1. Založenie a zakladatelia verejného podniku Článok 1 Týmto uznesením Obec zakladá VP Ústav pre urbanizmus Vojvodiny (v ďalšom texte: ústav) ako spoločný verejný podnik s väčšinovým zakladateľom Autonómnou pokrajinou Vojvodinou (v ďalšom texte: väčšinový zakladateľ) a inými jednotkami lokálnej samosprávy z územia Autonómnej pokrajiny Vojvodiny, ktoré vynesú uznesenie o spoluzaložení VP Ústav pre urbanizmus Vojvodiny ako spoločného podniku. 2. Cieľ založenia Článok 2 Obec zakladá VP Ústav pre urbanizmus Vojvodiny ako spoločný verejný podnik s cieľom zabezpečenia priebežného a kvalitného vykonávania úkonov z oblasti územného a urbanistického plánovania, ochrany životného prostredia a iných odborných úkonov z rámca činnosti, pre ktorú je ústav založený a ktorá je určená zakladateľským aktov väčšinového zakladateľa a normatívnymi aktami ústavu. Na základe tohto uznesenia ústav je nositeľ výlučného práva pre vykonávanie úkonov z odseku 1 tohto článku na území Obce v zmysle predpisov, ktorými sa upravujú verejné objednávky. 3. Oprávnenia zakladateľa Článok 3 Práva, ktoré Obec ako spoluzakladateľ uskutočňuje voči ústavu, sú: - poskytuje súhlas k zmene obchodného mena a zmene sídla, - poskytuje súhlas k zmene činnosti, - poskytuje súhlas k statusným zmenám, - posudzuje správy o realizácii prác dohodnutých pre Obec.

4 Strana 2 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo 4 Práva, ktoré Autonómna pokrajina Vojvodiny ako väčšinový zakladateľ uskutočňuje voči ústavu, sú: - poskytuje súhlas k zmene obchodného mena a zmene sídla, - poskytuje súhlas k zmene činnosti, - poskytuje súhlas k statusným zmenám, - vymenúva a odvoláva dozornú radu, - vymenúva a odvoláva riaditeľa, - poskytuje súhlas k programu hospodárenia, - posudzuje správy o hospodárení, - poskytuje súhlas k uzneseniu o rozdelení zisku, - podniká zákonom predpísané opatrenia v prípade porúch v hospodárení, - vykonáva aj všetky iné práce zakladateľa v súlade so zákonom a zakladateľským aktom. Článok 4 Práva zakladateľa koná pokrajinská vláda, ak týmto uznesením nie je inak určené. Práva, ktoré ako spoluzakladateľ uskutočňuje Obec, realizuje Obecná rada Obce, ak týmto uznesením nie je inak určené. 4. Obchodné meno, sídlo a konanie verejného podniku v právnom obehu Článok 5 Ústav pracuje pod obchodným menom Verejný podnik pre územné a urbanistické plánovanie a projektovanie Ústav pre urbanizmus Vojvodiny, Nový Sad. Skratka obchodného mena je VP Ústav pre urbanizmus Vojvodiny. O zmene obchodného mena ústavu rozhoduje dozorná rada so súhlasom pokrajinskej vlády a všetkých spoluzakladateľov. Článok 6 Sídlo ústavu je v Novom Sade, Ulica železničná číslo 6/III. O zmene sídla ústavu rozhoduje dozorná rada so súhlasom pokrajinskej vlády a všetkých spoluzakladateľov. Matričné číslo ústavu je Ústav má status právnickej osoby. Článok 7 V právnom vzťahu s tretími osobami ústav vystupuje vo svojom mene a na svoj účet. V právnom vzťahu s tretími osobami ústav za svoje záväzky zodpovedá celkovým svojím majetkom. Zakladatelia za svoje záväzky zodpovedajú v súlade so zákonom a týmto uznesením.

5 Strana 3 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo 4 5. Činnosť verejného podniku Článok 8 Prevažná činnosť ústavu je: - šifra činnosti: názov činnosti: architektonická činnosť. Vedľa činnosti z odseku 1 tohto článku ústav koná aj nasledujúcu činnosť: - šifra činnosti: názov činnosti: inžinierska činnosť a technické poradenstvo. Ústav môže bez zápisu do registra konať aj iné činnosti, ktoré slúžia vykonávaniu prevažnej činnosti, ak pre tie činnosti spĺňa podmienky predvídané zákonom. Činnosti z odseku 3 tohto článku sa určujú štatútom ústavu, na ktorý súhlas poskytuje pokrajinská vláda. 6. Základný kapitál verejného podniku Článok 9 Základný kapitál ústavu v súlade so Zákonom o postupe registrácie v Agentúre pre obchodné registre a Pravidlami o obsahu registra obchodných subjektov a dokumentácii potrebnej pre registráciu - vnesený ako registračný prídavok, vynáša: - zapísaný peňažný kapitál: ,59 eur v dinárovej protihodnote ,26 dinárov; - zaplatený peňažný kapitál: ,59 eur v dinárovej protihodnote ,26 dinárov dňa Autonómna pokrajina Vojvodina je majiteľ 100% podielu v základnom kapitáli ústavu. Článok 10 Na základe vkladov do kapitálu spoluzakladatelia získavajú podiel v základnom kapitáli ústavu. Základný kapitál ústavu sa zväčšuje novými vkladmi spoluzakladateľov. Zakladateľský vklad Obce vynáša ,71 dinárov, čo činí 0,20% hodnoty zapísaného a zaplateného kapitálu ústavu evidovaného v Agentúre pre obchodné registre. Registračný kapitál sa zlaďuje s kapitálom vyjadreným podľa fiškálnych správ v súlade so Zákonom o obchodných spoločnostiach a s predpismi, ktorými sa upravuje registrácia obchodných subjektov. Článok 11 Obec v lehote 10 dní odo dňa uplatnenia tohto uznesenia vykoná platbu peňažnej sumy spoluzakladateľského vkladu základného kapitálu z článku 10 odsek 5

6 Strana 4 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo 4 tohto uznesenia na bežný účet ústavu, číslo: , Vojvodinská banka AS Nový Sad a ústavu a doručí potvrdenie podnikateľskej banky o jeho zaplatení. 6. Plány a programy práce a správy Článok 12 Úkony, ktoré ústav bude vykonávať pre Obce ako spoluzakladateľ, sa budú určovať pre každý kalendárny rok, v súlade so schváleným rozpočtom Obce a programom práce príslušným pre úkony územného plánovania a urbanizmu pre ten rok. Všetky nevyhnutné prvky na výkon úkonu, ktorý ústav bude konať pre Obec Báčsky Petrovec v určitom kalendárnom roku, sa vyreguluje zmluvou medzi Obcou a ústavom. Článok 13 Obec svoj plán a program úkonov, ktoré bude vykonávať ústav v nasledujúcom roku, doručí ústavu do 1. decembra bežného roka. S cieľom zabezpečenia podmienok pre včasné a kvalitné vykonávanie úkonov, ktoré ústav bude konať pre svojich spoluzakladateľov, Obec načas doručí ústavu svoje strednodobé a dlhodobé plány plánovacích dokumentov a inú dokumentáciu z oblasti, pre ktorú je týmto uznesením založený ústav. Článok 14 Dynamika vykonávania úkonov pre jednotky lokálnej samosprávy ako spoluzakladateľov sa bude zlaďovať s dynamikou vykonávania úkonov, ktoré ústav vykonáva pre väčšinového zakladateľa. Článok 15 Príslušný orgán Autonómnej pokrajiny Vojvodiny ako väčšinový zakladateľ posudzuje a poskytuje súhlas k programu hospodárenia a k finančným správam ústavu. Príslušný orgán jednotky lokálnej samosprávy posudzuje ročnú správu o realizácii prác dohodnutých s ústavom. 8. Orgány verejného podniku Orgány ústavu sú: 1. dozorná rada 2. riaditeľ. Článok 16 Článok 17 Dozorná rada má predsedu a dvoch členov, ktorí sa vymenúvajú na obdobie štyroch rokov pod podmienkami, na spôsob a podľa postupu určeného zákonom.

7 Strana 5 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo 4 Jeden člen dozornej rady sa vymenúva z radov zamestnancov. Predsedu a členov dozornej rady vymenúva pokrajinská vláda. Článok 18 Riaditeľa ústavu vymenúva a odvoláva pokrajinská vláda podľa postupu a podmienok určených zákonom. Článok 19 Riaditeľ ústavu zastupuje ústav, organizuje a vedie proces práce, vedie hospodárenie ústavu, je zodpovedný za zákonitosť práce ústavu a koná iné práce stanovené zákonom, zakladateľským aktom a štatútom ústavu. 9. Rozdelenie zisku a spôsob krytia strát Článok 20 Uznesenie o rozdelení zisku a uznesenie o spôsobe krytia strát vynáša dozorná rada ústavu v súlade so zákonom, iným predpisom, ktorý upravuje rozdelenie zisku a krytie strát, Štatútom ústavu, programom hospodárenia a ročnou finančnou správou podniku so súhlasom pokrajinskej vlády. Strata sa kryje na ťarchu nerozvrhnutého zisku z predošlých rokov a z iných zdrojov. 10. Porušenie v hospodárení verejného podniku Článok 21 Riaditeľ ústavu v prípade porušenia v hospodárení ústavu oboznámi všetkých zakladateľov. V prípade porušenia v hospodárení ústavu Autonómna pokrajina Vojvodina ako väčšinový zakladateľ podnikne opatrenia, ktorými zabezpečí podmienky pre nehatenú prácu, hospodárenie a riadenie podniku, v súlade so zákonom, a najmä: - zmenu vnútornej organizácie podniku, - odvolanie jestvujúcich orgánov a vymenovanie dočasných orgánov podniku, - obmedzenie v zmysle práva nakladať s jednotlivými prostriedkami vo verejnom vlastníctve, - iné opatrenia stanovené zákonom, ktorým sa určujú podmienky a spôsob vykonávania činnosti všeobecného záujmu, iným zákonom a zakladateľským aktom ústavu. 11. Záverečné ustanovenia Článok 22 V súlade s týmto uznesením Zhromaždenie Autonómnej pokrajiny Vojvodiny zladí Uznesenie pokrajinského Zhromaždenia o Verejnom podniku pre územné a urbanistické plánovanie a projektovanie Ústavu pre urbanizmus Vojvodiny, Nový Sad (Úradný vestník APV, číslo 51/16) ako zakladateľského aktu ústavu.

8 Strana 6 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo 4 Na základe zladeného zakladateľského aktu Verejného podniku pre územné a urbanistické plánovanie a projektovanie Ústav pre urbanizmus Vojvodiny, Nový Sad, vnesú sa vzniknuté zmeny do registra, v súlade so zákonom, ktorým sa upravuje právne postavenie obchodných spoločností a postup registrácie. Článok 23 Toto uznesenie nadobúda platnosť ôsmym dňom po uverejnení v Úradnom vestníku Obce. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

9 Strana 7 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 20 Zákona o lokálnej samospráve (Úradný vestník Republiky Srbsko, číslo 129/2007 a 83/2014 iný zákon), článku 536 odsek 2 Zákona o obchodných spoločnostiach (Úradný vestník Republiky Srbsko, číslo 36/2011, 99/2011, 83/2014 iný zákon a 5/2015) a článku 34 bod 7 Štatútu Obce prečistený text (Úradný vestník Obce, č. 1/2014), Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo dňa , vynieslo U Z N E S E N I E o schválení Začiatočnej likvidačnej správy Článok 1 SCHVAĽUJE SA Začiatočná likvidačná správa Verejného podniku Direkcija za izgradnju Bački Petrovac, V LIKVIDÁCII, Ul. Kollárova č. 6, matričné číslo: , DIČ: , ktorú zhotovil likvidačný správca dňa Článok 2 Schválená Začiatočná likvidačná správa Verejného podniku Direkcija za izgradnju Bački Petrovac V LIKVIDÁCII, sa registruje v súlade s článkom 10 Zákona o postupe registrácie v Agentúre pre obchodné registre a článkom 536 odsek 5 Zákona o obchodných spoločnostiach Článok 3 Toto uznesenia sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

10 Strana 8 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 27 odsek 10 Zákona o verejnom vlastníctve (Úradný vestník RS, číslo 72/2011 a 88/2013) a článku 34 bod 17 Štatútu Obce (Úradný vestník Obce, číslo 1/2014 prečistený text) a článku 11 odsek 1 bod 2 Uznesenia o zaobstaraní, užívaní, spravovaní a nakladaní s vecami vo vlastníctve Obce (Úradný vestník Obce, číslo 12/2012), Zhromaždenie obce Báčsky Petrovec na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , vynieslo U Z N E S E N I E O ZAČATÍ POSTUPU SCUDZENIA NEHNUTEĽNOSTÍ Z VEREJNÉHO VLASTNÍCTVA OBCE BÁČSKY PETROVEC Článok 1 Začína sa postup scudzenia nehnuteľností z verejného vlastníctva Obce Báčsky Petrovec prostredníctvom verejného oznamu v postupe verejnej dražby - licitácie, a to nasledujúcich nehnuteľností: 1. Dvojizbový byt č. 11 na druhom poschodí, ktorý pozostáva z miestností vyznačených číslom 1 až 7 plochy 57,49 m 2, ktorému patrí aj miestnosť v pivnici vyznačená č. 19, plochy 6,25 m 2 v dvojposchodovej obytnej budove na Ulici 14. VÚSB č. 7-9, zapísaný v pozemkovej knihe vložka č. 7048/11 KO, vybudovaný na parcele č. 1861; 2. Dvojizbový byt č. 7 na prvom poschodí, ktorý pozostáva z miestností vyznačených číslom 1 až 7 plochy 57,49 m 2, ktorému patrí aj miestnosť v pivnici vyznačená č. 18, plochy 5,20 m 2 v dvojposchodovej obytnej budove na Ulici 14. VÚSB č. 7-9, zapísaný v pozemkovej knihe vložka č. 7048/7 KO, vybudovaný na parcele č. 1861, ktorý používa nájomca na základe zmluvy o prenájme; 3. Dvojizbový byt č. 6 na prvom poschodí, ktorý pozostáva z miestností vyznačených číslom 1 až 7 plochy 57,49 m 2, ktorému patrí aj miestnosť v pivnici vyznačená č. 10, plochy 5,00 m 2 v dvojposchodovej obytnej budove na Ulici 14. VÚSB č. 7-9, zapísaný v pozemkovej knihe vložka č. 7048/6 KO, vybudovaný na parcele č. 1861, ktorý používa nájomca na základe zmluvy o prenájme; 4. Trojizbový byt č. 1 na prvom poschodí, ktorý pozostáva z miestností vyznačených číslom 1 až 11 plochy 74,72 m 2, ktorému patrí aj miestnosť v pivnici vyznačená č. 1, plochy 11,20 m 2 v obytnej budove na Ulici maršala Tita č. 6, vybudovaný na parcele č. 8, zapísaný v pozemkovej knihe vložka č. 8866/2 KO, pre ktorý prebieha postup evikcie (vysťahovania); 5. Trojizbový byt č. 3 na druhom poschodí, ktorý pozostáva z miestností vyznačených číslom 1 až 11 plochy 74,72 m 2, ktorému patrí aj miestnosť v pivnici vyznačená č. 3 plochy 8,10 m 2 v obytnej budove na Ulici maršala Tita č. 6, vybudovaný na parcele č. 8, zapísaný v pozemkovej knihe vložka č. 8866/4 KO, ktorý používa nájomca na základe zmluvy o prenájme;

11 Strana 9 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo 4 6. Dvojizbový byt č. 1 na prvom poschodí plochy 60,71 m 2 v dvojposchodovej obytnej budove v Báčskom Petrovci, Ulica Masarykova 12, s prislúchajúcou miestnosťoukomorou v pomocnom objekte na dvore, zapísaný v pozemkovej knihe vložka č. 9649/2 KO, vybudovaný na parcele č. 827; 7. Trojizbový byt č. 2 na prízemí plochy 67,44 m 2 s prislúchajúcou miestnosťoukomorou na dvore v obytnej budove v Hložanoch, na Ulici maršala Tita č. 96, vybudovaný na parcele č. 1170, zapísaný v lite vlastníctva č KO Hložany, pre ktorý prebieha postup evikcie (vysťahovania); 8. Dvojizbový byt č.72 na druhom poschodí plochy 54,72 m 2 s prislúchajúcou miestnosťou-komorou na dvore v obytnej budove v Hložanoch, na Ulici maršala Tita č. 96, vybudovaný na parcele č. 1170, zapísaný v lite vlastníctva č KO Hložany; 9. Trojizbový byt č. 1 na prízemí plochy 70,67 m 2 s prislúchajúcou miestnosťoukomorou v obytnej budove v Kulpíne, na Ulici maršala Tita č. 105 (nehnuteľnosť nie je zapísaná v pozemkových knihách, budova má stavebné povolenie a povolenie na používanie objektu); 10. Trojizbový byt č. 2 na prízemí plochy 70,67 m 2 s prislúchajúcou miestnosťoukomorou v obytnej budove v Kulpíne, na Ulici maršala Tita č. 105 (nehnuteľnosť nie je zapísaná v pozemkových knihách, budova má stavebné povolenie a povolenie na používanie objektu); 11. Dvojizbový byt č. 5 na prvom poschodí plochy 57,11 m 2 s prislúchajúcou miestnosťou-komorou na dvore v obytnej budove v Kulpíne, na Ulici maršala Tita č. 105 (nehnuteľnosť nie je zapísaná v pozemkových knihách, budova má stavebné povolenie a povolenie na používanie objektu); 12. Stavebný pozemok v štátnom vlastníctve, na ktorom užívacie právo má Obec Báčsky Petrovec roľa v dedine, plochy 99 a 38 m 2, zapísaná v pozemkovej knihe vložka č KO, parcela č. 6881/8. Článok 2 Nehnuteľnosti z článku 1 sa scudzujú podľa trhových podmienok. Začiatočná cena nehnuteľností uvedených v článku 1 body 1-11 tohto uznesenia je určená na základe informácie Oddelenia pre rozpočet, financie a daňovú administráciu Obecnej správy Obce o určení trhovej ceny štvorcového metra nehnuteľností bytov na území Obce, číslo / zo a vynáša: 1. pre nehnuteľnosť uvedenú v článku 1 bod eur v dinárovej protihodnote; 2. pre nehnuteľnosť uvedenú v článku 1 bod eur v dinárovej protihodnote; 3. pre nehnuteľnosť uvedenú v článku 1 bod eur v dinárovej protihodnote;

12 Strana 10 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo 4 4. pre nehnuteľnosť uvedenú v článku 1 bod eur v dinárovej protihodnote; 5. pre nehnuteľnosť uvedenú v článku 1 bod eur v dinárovej protihodnote; 6. pre nehnuteľnosť uvedenú v článku 1 bod eur v dinárovej protihodnote; 7. pre nehnuteľnosť uvedenú v článku 1 bod eur v dinárovej protihodnote; 8. pre nehnuteľnosť uvedenú v článku 1 bod eur v dinárovej protihodnote; 9. pre nehnuteľnosť uvedenú v článku 1 bod eur v dinárovej protihodnote; 10. pre nehnuteľnosť uvedenú v článku 1 bod eur v dinárovej protihodnote; 11. pre nehnuteľnosť uvedenú v článku 1 bod eur v dinárovej protihodnote. Nehnuteľnosť uvedená článku 1 bod 12. tohto uznesenia - stavebný pozemok sa scudzuje investorovi kvôli výstavbe podnikateľského objektu a s cieľom podnietenia lokálneho ekonomického rozvoja a otváranie nových pracovných miest. Začiatočná kúpna cena nehnuteľnosti uvedenej v článku 1 bod 12 tohto uznesenia je určená na základe rozhodnutia Obecnej rady o ustálení priemerných cien štvorcového metra zodpovedajúcich nehnuteľností pre určovanie dane z majetku na rok 2017 na území Obce, č / z , v sume ,00 eur v dinárovej protihodnote. Určená výška kúpnej ceny predstavuje začiatočnú, resp. najnižšiu cenu. Dražobný krok sa stanovuje vo výške 50 eur. Výplata ceny za scudzenú nehnuteľnosť sa vykoná v dinárovej protihodnote podľa stredného úradného kurzu Národnej banky Srbska v deň platby. Depozit za účasť v postupe scudzenia nehnuteľnosti z článku 1 tohto uznesenia sa určuje vo výške 20% zo začiatočnej ceny, resp. najnižšej kúpnej ceny. Článok 3 Postup verejnej dražby uskutoční Komisia pre prenájom, scudzenie a obstaranie nehnuteľností do verejného vlastníctva Obce (ďalej: komisia). Článok 4 Účastníci v postupe verejnej dražby môžu byť fyzické a právnické osoby.

13 Strana 11 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo 4 Lehota na podanie ponúk je 30 dní odo dňa zverejnenia. Prihláška na oznam musí obsahovať: 1. pre fyzické osoby: meno a priezvisko, rodné číslo a adresu bydliska; 2. pre podnikateľov a právnické osoby: názov, resp. obchodné meno, daňové identifikačné číslo a sídlo, podpis oprávnenej osoby a pečiatku. S prihláškou na oznam sa doručuje: 1. dôkaz o zaplatenom depozite, 2. riadne oprávnenie pre zastupovanie; 3. fotokópia osobného preukazu pre fyzické osoby; 4. rozhodnutie o zápise do Registra obchodných subjektov alebo do iného zodpovedajúceho registra. Článok 5 Účastník v postupe svoju prihlášku na oznam doručuje komisii v uzavretej obálke s vyznačením, že ide o prihlášku na Oznam pre scudzenie nehnuteľností z verejného vlastníctva Obce a viditeľným vyznačením NEOTVÁRAŤ. Ponuka sa posiela poštou doporučene alebo sa môže odovzdať v stredisku pre služby Obecnej správy Obce na prízemí budovy sídla Obce v Báčskom Petrovci, Ulica Kollárova číslo 6 na okienku podateľne s vyznačením Pre Komisiu pre prenájom, scudzenie a obstaranie nehnuteľností do verejného vlastníctva Obce. Načas nedoručená, resp. neúplná prihláška sa odmietne. Postup verejnej dražby sa vykoná ak sa na oznam doručí aspoň jedna včasná a úplná prihláška, Na licitácii prvá ponúknutá cena bude začiatočná cena určená aktom príslušného orgánu. Článok 6 Nehnuteľnosť vo verejnom vlastníctve uvedení v článku 1 sa scudzuje účastníkovi v postupe verejnej dražby, ktorý ponúkol najvyššiu sumu za jej scudzenie. Účastníkovi konania, ktorý ponúkol najvyššiu sumu za scudzenie nehnuteľnosti, ponecháva sa zaplatený depozit do podpísania kúpnej zmluvy a pripočituje do kúpnej ceny. Účastník v postupe verejnej dražby, ktorý neponúkol najvyššiu sumu ceny za scudzenie nehnuteľnosti, depozit za účasť sa vráti najneskoršie v lehote 5 dní odo dňa otvorenia ponúk. Článok 7 Komisia doručuje Obecnej rade Obce a Obecnému právnemu zastupiteľstvu správu o uskutočnenom postupe verejnej dražby s návrhom na scudzenie nehnuteľnosti najvýhodnejšiemu záujemcovi, zápisnicu o uskutočnenom postupe verejnej dražby a predbežný návrh aktu o scudzení nehnuteľnosti z verejného vlastníctva Obce. Obecná rada Obce posúdi správu o uskutočnenom postupe verejnej dražby a predbežný návrh aktu o scudzení nehnuteľností z verejného vlastníctva Obce

14 Strana 12 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo 4, na základe čoho ustaľuje návrh aktu o scudzení nehnuteľností z verejného vlastníctva Obce, ktorý doručuje Zhromaždeniu obce. Článok 8 Akt o scudzení nehnuteľností z verejného vlastníctva Obce vynáša Zhromaždenie obce a doručuje ho účastníkom v postupe dražby, na ktoré sa akt vzťahuje. Po vynesení aktu o scudzení nehnuteľností z verejného vlastníctva Obce Báčsky Petrovec predseda Obce a osoba, ktorá si zaobstarala nehnuteľnosť, uzavierajú kúpnu zmluvu v lehote 30 dní odo dňa vynesenia aktu. Kúpna zmluva sa overuje v príslušnom orgáne, po regulovaní záväzkov platby zmluvnej ceny za predmetnú nehnuteľnosť. Náklady overenia kúpnej zmluvy v príslušnom orgáne znáša osoba, ktorej sa scudzuje nehnuteľnosť z verejného vlastníctva. Článok 9 Ak sa osoba, ktorá si obstarala nehnuteľnosť do vlastníctva, nezúčastní v uzavieraní kúpnej zmluvy, Zhromaždenie obce na návrh Obecnej rady Obce Báčsky Petrovec vynesie akt o zrušení aktu o scudzení nehnuteľnosti z verejného vlastníctva Obce, po čom nasleduje nový postup scudzenia predmetnej nehnuteľnosti. Článok 10 Toto uznesenie nadobúda platnosť nasledujúcim dňom po uverejnenia v Úradnom vestníku Obce. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

15 Strana 13 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 34 odsek 1 bod 7 Štatútu Obce prečistený text (Úradný vestník obce, č. 1/2014), Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , v y n i e s l o U Z N E S E N I E O ZMENÁCH UZNESENIA O ÚHRADÁCH, CESTOVNÝCH TROVÁCH A INÝCH PRÍJMOCH VÝBORNÍKOV ZHROMAŽDENIA OBCE, ČLENOV OBECNEJ RADY A ČLENOV PRACOVNÝCH TELIES ZHROMAŽDENIA OBCE (STÁLYCH A DOČASNÝCH), OBECNEJ RADY A PREDSEDU OBCE BÁČSKY PETROVEC Článok 1 Týmto uznesením konajú sa zmeny Uznesenia o úhradách, cestovných trovách a iných príjmoch výborníkov Zhromaždenia obce, členov Obecnej rady a členov pracovných telies Zhromaždenia obce (stálych a dočasných), Obecnej rady a predsedu Obce Báčsky Petrovec (Úradný vestník Obce, č. 5/2005, 15/2008 a 14/2012) - (v ďalšom texte: uznesenie). Článok 3 uznesenia sa mení a znie: Článok 2 Členom Obecnej rady Obce, ktorí nie sú na stálej práci, patrí paušálna mesačná úhrada za prácu v Obecnej rade v netto sume ,00. Článok 3 Toto uznesenie nadobúda platnosť dňom uverejnenia v Úradnom vestníku Obce a bude sa uplatňovať od Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

16 Strana 14 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článkov 34 bod 22 Štatútu Obce prečistený text (Úradný vestník Obce, č. 1/2014) Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , v y n i e s l o R O Z H O D N U T I E O POSKYTNUTÍ SÚHLASU K PLÁNU A PROGRAMU PRÁCE MÚZEA VOJVODINSKÝCH SLOVÁKOV NA ROK 2017 I. P o s k y t u j e s a s ú h l a s k Plánu a programu práce Múzea vojvodinských Slovákov na rok 2017, ktorý schválila Správna rada Múzea vojvodinských Slovákov na zasadnutí, ktoré sa konalo dňa Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. II. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

17 Strana 15 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 34 bod 22 Štatútu Obce - prečistený text (Úradný vestník Obce, č. 1/2014) Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , v y n i e s l o R O Z H O D N U T I E O POSKYTNUTÍ SÚHLASU K PLÁNU A PROGRAMU PRÁCE KNIŽNICE ŠTEFANA HOMOLU V BÁČSKOM PETROVCI NA ROK 2017 I. P o s k y t u j e s a s ú h l a s k Plánu a programu práce Knižnice Štefana Homolu v Báčskom Petrovci na rok 2017, ktorý schválila Správna rada Knižnice Štefana Homolu v Báčskom Petrovci na zasadnutí, ktoré sa konalo dňa II. Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

18 Strana 16 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 34 bod 22 Štatútu Obce prečistený text (Úradný vestník Obce, č. 1/2014) Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , v y n i e s l o R O Z H O D N U T I E O POSKYTNUTÍ SÚHLASU K PLÁNU A PROGRAMU SLOVENSKÉHO VOJVODINSKÉHO DIVADLA V BÁČSKOM PETROVCI NA ROK 2017 I. P o s k y t u j e s a s ú h l a s k Plánu a programu Slovenského vojvodinského divadla na rok 2017, ktorý schválila Správna rada Slovenského vojvodinského divadla na zasadnutí, ktoré sa konalo dňa Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. II. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

19 Strana 17 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 34 bod 22 a článku 121 odsek 2 Štatútu Obce prečistený text (Úradný vestník Obce, č. 1/2014) Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , v y n i e s l o R O Z H O D N U T I E O POSKYTNUTÍ SÚHLASU K PLÁNU PRÁCE MIESTNEHO SPOLOČENSTVA BÁČSKY PETROVEC NA ROK 2017 I. P o s k y t u j e s a s ú h l a s k Plánu práce Miestneho spoločenstva Báčsky Petrovec na rok 2017, ktorý schválila Rada Miestneho spoločenstva na zasadnutí, ktoré sa konalo dňa Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. II. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Jan Šuľan, v.r.

20 Strana 18 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 34 bod 22 a článku 121 odsek 2 Štatútu Obce prečistený text (Úradný vestník Obce, č. 1/2014) Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , v y n i e s l o R O Z H O D N U T I E O POSKYTNUTÍ SÚHLASU K PLÁNU PRÁCE MIESTNEHO SPOLOČENSTVA HLOŽANY NA ROK 2017 I. P o s k y t u j e s a s ú h l a s k Plánu práce Miestneho spoločenstva Hložany na rok 2017, ktorý schválila Rada Miestneho spoločenstva Hložany na zasadnutí, ktoré sa konalo dňa Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. II. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Jan Šuľan, v.r.

21 Strana 19 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 98 odsek 1 Zákona o lokálnej samospráve (Úradný vestník RS, č. 129/2007) článku 159 Štatútu Obce prečistený text (Úradný vetník Obce, č. 1/2014) a článku 4 odsek 1 Uznesenia o založení Rady pre medzinacionálne vzťahy v Obci (Úradný vestník Obce, č. 5/2009), Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , v y n i e s l o R O Z H O D N U T I E O DOPLNENÍ ROZHODNUTIA O VOĽBE ČLENOV RADY PRE MEDZINACIONÁLNE VZŤAHY V OBCI BÁČSKY PETROVEC I. Týmto rozhodnutím koná sa doplnenie Rozhodnutia o voľbe členov Rady pre medzinacionálne vzťahy v Obci, vynesené zo strany Zhromaždenia obce dňa , číslo / (Úradný vestník Obce Báčsky Petrovec, č. 20/2016). II. Na návrh Národnostnej rady maďarskej národnostnej menšiny (z ) do Rady pre medzinacionálne vzťahy v Obci (v ďalšom texte: Rada pre medzinacionálne vzťahy) sa volí - KAROL WERLE, Ulica Mateja Čániho z Báčskeho Petrovca (predstaviteľ Maďarov). III. Všetky ostatné ustanovenia z Rozhodnutia o voľbe členov Rady pre medzinacionálne vzťahy zostávajú právoplatné. IV. Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

22 Strana 20 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 18 odsek 1 Zákona o turizme (Úradný vestník Republiky Srbsko, čísla 36/2009, 88/2010, 99/2011 iný zákon, 93/2012 a 84/2015), článku 32 bod 9 Zákona o lokálnej samospráve (Úradný vestník Obce vestník RS, č. 129/2007) a článku 34 bod 10 Štatútu Obce (Úradný vestník Obce, č. 1/2014), Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , v y n i e s l o R O Z H O D N U T I E O ODVOLANÍ ÚRADUJÚCEHO RIADITEĽA TURISTICKEJ ORGANIZÁCIE OBCE BÁČSKY PETROVEC I. JÁN PAVLIS, profesor telesnej výchovy z Báčskeho Petrovca, Ul. liptovská číslo 8, o d v o l á v a s a z funkcie úradujúceho riaditeľa Turistickej organizácie Obce Báčsky Petrovec. II. Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

23 Strana 21 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 39 Zákona o turizme (Úradný vestník Republiky Srbsko, č. 36/2009, 88/2010, 99/2011 iný zákon, 81/2005 oprava iného zákona a 93/2012 a 84/2015), článku 32 bod 9 Zákona o lokálnej samospráve (Úradný vestník Obce vestník RS, č. 129/2007) a článku 34 bod 10 Štatútu Obce (Úradný vestník obce Báčsky Petrovec, č. 1/2014), Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , v y n i e s l o R O Z H O D N U T I E O VYMENOVANÍ RIADITEĽA TURISTICKEJ ORGANIZÁCIE OBCE BÁČSKY PETROVEC I. JÁN PAVLIS, profesor telesnej výchovy z Báčskeho Petrovca, Ul. liptovská číslo 8, v y m e n ú v a s a za riaditeľa Turistickej organizácie Obce na obdobie štyroch rokov odo dňa vymenovania. II. Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

24 Strana 22 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 125 Zákona o sociálnej ochrane (Úradný vestník Republiky Srbsko, č. 24/2011) a článku 34 bod 10 Štatútu Obce (Úradný vestník Obce Báčsky Petrovec, č. 1/2014), Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , v y n i e s l o R O Z H O D N U T I E O VYMENOVANÍ ÚRADUJÚCEJ RIADITEĽKY STREDISKA PRE SOCIÁLNU PRÁCU OBCE BÁČSKY PETROVEC I. BILJANA DRAKULIĆ, diplomovaná psychologička z Maglića, Ul. Đorđa Zličića č. 3, v y m e n ú v a s a za úradujúcu riaditeľku Strediska pre sociálnu prácu Obce na obdobie šesť mesiacov odo dňa vymenovania a najdlhšie do II. Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

25 Strana 23 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 34 odsek 2 Zákona o kultúre (Úradný vestník Republiky Srbsko, číslo 72/2009) a článku 34 bod 10 Štatútu Obce (Úradný vestník obce Báčsky Petrovec, č. 1/2014), Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , v y n i e s l o R O Z H O D N U T I E O ODVOLANÍ ÚRADUJÚCEJ RIADITEĽKY SLOVENSKÉHO VOJVODINSKÉHO DIVADLA V BÁČSKOM PETROVCI I. JAŇA URBANČEK FEJZULAHI, doktor medicíny z Báčskeho Petrovca, Ulica lesná číslo 5, o d v o l á v a s a z funkcie úradujúcej riaditeľky Slovenského vojvodinského divadla v Báčskom Petrovci končiac s II. Proti tomuto rozhodnutiu možno podať sťažnosť Základnému súdu v Novom Sade. Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. III. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

26 Strana 24 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 52 Zákona o verejných podnikoch (Úradný vestník Republiky Srbsko, čísla 15/2016), článku 32 bod 9 Zákona o lokálnej samospráve (Úradný vestník Republiky Srbsko, č.129/2007) a článku 34 bod 10 Štatútu Obce prečistený text (Úradný vestník obce, č. 1/2014), Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , v y n i e s l o R O Z H O D N U T I E O VYMENOVANÍ ÚRADUJÚCEHO RIADITEĽA VEREJNÉHO KOMUNÁLNEHO PODNIKU PROGRES, BÁČSKY PETROVEC I. LJUBOMIR KABIĆ, diplomovaný právnik z Nového Sadu, Ulica futocká cesta číslo 105, v y m e n ú v a s a za úradujúceho riaditeľa Verejného komunálneho podniku Progres, na obdobie šesť mesiacov odo dňa vymenovania a najdlhšie do II. Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

27 Strana 25 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 41 odsek 3 Zákona o kultúre (Úradný vestník RS, č. 72/2009, 13/2016 a 30/2016) a článku 34 bod 10 Štatútu Obce (Úradný vestník Obce, č. 1/2014) Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , v y n i e s l o R O Z H O D N U T I E O ODVOLANÍ ČLENKY SPRÁVNEJ RADY MÚZEA VOJVODINSKÝCH SLOVÁKOV I. O d v o l á v a s a z funkcie členky Správnej rady Múzea vojvodinských Slovákov, do ktorej bola vymenovaná Rozhodnutím Zhromaždenia obce, č / z , - MARIA MARKO z Hložian, Ulica maršala Tita 98, predstaviteľka zakladateľa Obce. II. Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

28 Strana 26 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 41 odsek 3 Zákona o kultúre (Úradný vestník RS, č. 72/2009, 13/2016 a 30/2016) a článku 34 bod 10 Štatútu Obce prečistený text (Úradný vestník Obce, č. 1/2014) Zhromaždenie obce na svojom XII. zasadnutí, ktoré sa konalo , v y n i e s l o R O Z H O D N U T I E O VYMENOVANÍ ČLENKY SPRÁVNEJ RADY MÚZEA VOJVODINSKÝCH SLOVÁKOV I. Do Správnej rady Múzea vojvodinských Slovákov (v ďalšom texte: múzeum) v mene zakladateľa Obce sa vymenúva: - TOMAN ZDENKA z Báčskeho Petrovca, Ul. hrobová 3a, za členku, v mene Obce. II. Mandát novej členky Správnej rady trvá do uplynutia mandátu ostatných členov Správnej rady Múzea vojvodinských Slovákov, ktorí do tejto funkcie boli vymenovaní Rozhodnutím Zhromaždenia obce, č / z Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. III. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Číslo: / Dňa: P R E D S E D A ZHROMAŽDENIA OBCE Dr. Ján Šuľan, v.r.

29 Strana 27 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 79 odsek 1 bod 7 Štatútu Obce prečistený text (Úradný vestník Obce, číslo 1/2014) predseda Obce dňa 20. marca 2017 v y n i e s o l nasledujúce R O Z H O D N U T I E o utvorení a vymenovaní členov Komisie pre zhodnotenie programov združení občanov I. Utvára sa Komisia pre zhodnotenie programov združení občanov (v ďalšom texte: komisia). Do komisie sa vymenúvajú: II. - SRĐAN STOJANOVIĆ, za predsedu, - JAROSLAVA ČANJI JEVIĆ, za členku, - ZDENKA TOMAN, za členku. III. Úloha komisie je vypísať verejnú výzvu na spolufinancovanie projektov v oblasti združení občanov, vykonať zhodnotenie prijatých prihlášok na udelenie prostriedkov a v lehote 30 dní od ukončenia súbehu vyniesť Uznesenie o voľbe projektov, ktoré sa budú financovať z rozpočtu Obce. IV. Mandát členov komisie trvá rok. Komisia za svoju prácu zodpovedá predsedovi Obce a podáva mu správu o práci komisie. V. Administratívno-technické úkony pre potreby práce komisie bude konať Oddelenie pre spoločenské činnosti Obecnej správy Obce. VI. Komisia má právo na úhradu na základe článku 2 Uznesenia o úhradách, cestovných trovách a iných príjmoch výborníkov Zhromaždenia obce, členov Obecnej rady a členov pracovných telies Zhromaždenia, Obecnej rady a predsedu Obce (Úradný vestník Obce, č. 5/2005, 15/2008 i 14/2012)

30 Strana 28 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo 4 VII. Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. Číslo: 016-1/ Dátum: 20. marca 2017 P R E D S E D A OBCE BÁČSKY PETROVEC Srđan Simić, v.r.

31 Strana 29 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 18 odsek 6 a článku 23 odsek 2 Zákona o verejnom vlastníctve (Úradný vestník RS, č. 72/2011, 88/2013, 105/2014, 104/2016 iný zákon a 108/2016), článku 3 bod 2 a článku 11 odsek 2 Uznesenia o obstaraní, užívaní, spravovaní a nakladaní s vecami vo vlastníctve Obce (Úradný vestník Obce, č. 12/2012), Obecná rada Obce na svojom 20. zasadnutí, ktoré sa konalo , vynieslo R O Z H O D N U T I E o poskytnutí nehnuteľnosti na užívanie Článok 1 Obec Základnej škole Jozefa Marčoka Dragutina v Hložanoch poskytuje na užívanie nehnuteľnosť, a to: verejný športový objekt športovú halu, vybudovanú na častiach parcely vo verejnom vlastníctve Obce, č. 699/2, 665/1 a 666 k.o. Hložany, pre ktorú bolo vydané stavebné povolenie č / z a povolenie na používanie objektu, č. ROP-BPE-8148-IUP-3/2016 z a ktorá sa nachádza v postupe zápisu nehnuteľnosti do RGÚ Služby pre kataster nehnuteľností. Článok 2 Základná škola Jozefa Marčoka Dragutina v Hložanoch je povinná predmetnú nehnuteľnosť používať v súlade s ustanoveniami Pravidiel o používaní verejných športových objektov a vykonávaní športových aktivít vo verejných športových objektoch (Úradný vestník RS, č. 55/2013). Článok 3 Medzi Obcou a Základnou školou Jozefa Marčoka Dragutina v Hložanoch sa uzavrie zmluva o poskytnutí predmetnej nehnuteľnosti na užívanie, ktorou sa bližšie upravia vzájomné vzťahy. Článok 4 Po zápise predmetnej nehnuteľnosti do RGÚ Služby pre kataster nehnuteľností, určí a zapíše užívateľ nehnuteľnosti. Článok 5 Toto rozhodnutie je konečné a nadobúda platnosť dňom vynesenia.

32 Strana 30 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo 4 Článok 6 Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC OBECNÁ RADA Číslo: 016-4/ Dňa: P R E D S E D A OBECNEJ RADY Srđan Simić, v.r.

33 Strana 31 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článkov 27 a 51 Zákona o verejnom vlastníctve (Úradný vestník RS, č. 72/2011, 88/2013, 105/2014, 104/2016 iný zákon a 108/2016), článku 5 odsek 3 bod 1 a článku 11 odsek 2 Uznesenia o obstaraní, užívaní, spravovaní a nakladaní s vecami vo vlastníctve Obce (Úradný vestník Obce, č. 12/2012), Obecná rada obce na svojom 21 zasadnutí, ktoré sa konalo , vyniesla R O Z H O D N U T I E o poskytnutí nehnuteľnosti na užívanie Článok 1 Obec Republikovému fondu pre penzijné a invalidné poistenie Filiálke Nový Sad poskytuje na užívanie nehnuteľnosť za účelom vykonávania svojej riadnej činnosti, a to: podnikateľský priestor, pozostávajúci z dvoch miestností úhrnnej plochy 17,75 m2 na prízemí podnikateľského objektu - objekt Obecnej správy vo verejnom vlastníctve Obce, vybudovaný na parcele č. 27 pozemkovoknižná vložka č k.o., ktorý sa nachádza v Báčskom Petrovci, Ul. Kollárova č. 6. Článok 2 Republikový fond pre penzijné a invalidné poistenie Filiálka Nový Sad je povinný používať predmetnú nehnuteľnosť na spôsob, ktorým sa zabezpečuje účinný výkon práv a povinností, tiež racionálne užívanie a zachovanie nehnuteľností, v súlade so Zákonom o verejnom vlastníctve. Článok 3 Medzi Obcou a Republikovým fondom pre penzijné a invalidné poistenie Filiálkou Nový Sad sa uzavrie zmluva poskytnutí predmetnej nehnuteľnosti na užívanie, ktorou sa bližšie upravia vzájomné vzťahy. Článok 4 Tomto rozhodnutie je konečné a nadobúda platnosť dňom vynesenia. Článok 5 Toto rozhodnutie sa uverejní v Úradnom vestníku Obce. Republika Srbsko Autonómna pokrajina Vojvodina OBEC BÁČSKY PETROVEC OBECNÁ RADA Číslo: 016-4/ Dňa: P R E D S E D A OBECNEJ RADY Srđan Simić, v.r.

34 Strana 32 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo Podľa článku 14 Výnosu o zložení a spôsobe práce štábu pre mimoriadne situácie (Úradný vestník Republiky Srbsko, č. 98/2010) Obecný štáb pre mimoriadne situácie Obce na I. zasadnutí, ktoré sa konalo dňa , vyniesol R O K O V A C Í P O R I A D O K OBECNÉHO ŠTÁBU PRE MIMORIADNE SITUÁCIE OBCE BÁČSKY PETROVEC VŠEOBECNÉ USTANOVENIA Článok 1 Tento rokovací poriadok upravuje: - spôsob prípravy zasadnutí Obecného štábu pre mimoriadne situácie Obce Báčsky Petrovec (v ďalšom texte: štáb), - ustálenie rokovacieho programu, - zvolanie a vedenie zasadnutia, - spôsob posudzovania a rozhodovania o vynesení ustanovení, záverov a odporúčaní. Článok 2 Obecný štáb pre mimoriadne situácie Obce (v ďalšom texte: štáb) pracuje na riadnych a mimoriadnych zasadnutiach. Pracovné zasadnutia štábu sa konajú podľa potreby a najmenej raz v priebehu troch mesiacov počas roka. Ak sa prejaví potreba, zasadnutia štábu sa môžu konať aj mimoriadne, podľa osobitného príkazu veliteľa štábu. Mimoriadne zasadnutie štábu sa môže zvolať aj na žiadosť Republikového štábu pre mimoriadne situácie alebo Pokrajinského štábu pre mimoriadne situácie. Článok 3 práce. Za účelom plánovaného a efektívneho výkonu prác štáb pre každý rok podáva plán Článok 4 Návrh plánu práce a materiály pre zasadnutie štábu priprávajú príslušné služby Obce, určené pre vedenie odborných a administratívnych prác v spolupráci s príslušnými orgánmi a príslušnou službou Ministerstva vnútra, Správou pre mimoriadne situácie v Novom Sade. Článok 5 Štáb rozhoduje iba na zasadnutiach a nemôže previesť právo na iné orgány Obecnej správy alebo iné orgány a organizácie.

35 Strana 33 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo 4 Článok 6 Zasadnutie štábu sa spravidla konajú v budove Obce v sieni Obecnej rady. Zasadnutia sa môžu uskutočniť aj na iných lokáciách v obci, v súlade s preukázanou potrebou a na základe rozhodnutia veliteľa štábu. PRÍPRAVA A ZVOLÁVANIE ZASADNUTÍ ŠTÁBU Článok 7 Zasadnutia štábu zvoláva veliteľ, zástupca veliteľa alebo náčelník štábu. Zasadnutiam predsedá veliteľ štábu. V prípade znemožnenia alebo neprítomnosti veliteľa štábu, zasadnutie štábu zvoláva a ním predsedá zástupca veliteľa v spolupráci s náčelníkom štábu. Článok 8 Zasadnutia štábu zvoláva veliteľ štábu na vlastnú iniciatívu alebo na žiadosť jednej tretiny členov štábu, ako i na návrh jedného alebo viacej odborno-operačných tímov. Veliteľ štábu zvoláva zasadnutia aj na príkaz Republikového štábu pre mimoriadne situácie alebo Pokrajinského štábu pre mimoriadne situácie. Veliteľ štábu môže zvolať zasadnutie štábu iba s určitými členmi štábu, tzv. užšie zloženie štábu, keď je nevyhnutné podniknúť určité preventívne opatrenia ochrany a záchrany. Z takéhoto zasadnutia sa spisuje zápisnica, ktorá sa na nasledujúcom zasadnutí štábu doručuje všetkým jeho členom kvôli schváleniu. Článok 9 Zasadnutia sa spravidla zvolávajú písomne a vo výnimočných prípadoch aj ústne, resp, telefonicky. Keď sa zasadnutie štábu zvoláva písomne, v pozvánke sa uvádza aj návrh rokovacieho programu, tiež deň, hodina a miesto konania zasadnutia. Pozvánka na zasadnutie sa doručuje členom štábu najneskoršie päť dní pred uskutočnením zasadnutia. V súrnych prípadoch táto lehota môže byť aj kratšia. S pozvaním pre zasadnutie štábu doručuje sa aj materiál, ktorý sa má posudzovať na základe navrhnutého rokovacieho programu a v súrnych prípadoch zasadnutie štábu sa môže zvolať aj bez doručenie materiálu pre zasadnutie. Ak je materiál pre zasadnutie štábu veľmi obsiahly, možno ho členom štábu doručiť aj v elektronickej forme. Článok 10 Návrh rokovacieho programu pre zasadnutie štábu ustaľuje veliteľ, zástupca veliteľa alebo náčelník štábu, s eventuálnym konzultovaním s Okresným štábom pre mimoriadne situácie Juhobáčskeho správneho obvodu, Pokrajinským štábom pre mimoriadne situácie a príslušnou službou Ministerstva vnútra Sektorom pre mimoriadne situácie Správou pre

36 Strana 34 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo 4 mimoriadne situácie v Novom Sade, v závislosti od charakteru otázok, ktoré sú na rokovacom programe. Článok 11 Spravidla návrh rokovacieho programu sa ustaľuje podľa toho, ako sú súrne a dôležité určité otázky z príslušnosti štábu, určené plánom práce a v mimoriadnych situáciách podľa konkrétnej situácii. Článok 12 Členovia štábu sú povinní zúčastňovať sa na zasadnutiach. Ak je člen štábu znemožnený prísť na zasadnutie, o tom je povinný načas oboznámiť veliteľa, zástupcu veliteľa alebo náčelníka štábu. Článok 13 Na zasadnutiach štábu vedľa členov môžu byť prítomní aj vedúci príslušných orgánov, organizácií, ustanovizní, VKP a služieb obce, ako i vedúci odborno-operačných tímov, ak sa považuje, že by ich prítomnosť bola užitočná pre riešenie určitých otázok, ktoré štáb posudzuje. PRÁCA ZASADNUTÍ ŠTÁBU Článok 14 Veliteľ štábu otvára zasadnutie, vedie ho a uzaviera. V prípade neprítomnosti veliteľa zasadnutie štábu otvára, vedie ho a uzaviera zástupca veliteľa štábu alebo náčelník štábu. Článok 15 Po otvorení zasadnutia veliteľ štábu zisťuje, či je prítomný dostatočný počet členov pre právoplatné rozhodovanie a mená neprítomných členov. Pre právoplatné rozhodovanie je potrebné, aby na zasadnutí bolo prítomných viac než polovica z celkového počtu členov štábu. Ak sa zistí, že nejestvuje kvórum, predsedajúci odkladá zasadnutie a určí deň a čas na jeho ďalšie uskutočnenie. V podmienkach mimoriadnych udalostí, keď si to vyžaduje situácia, zasadnutie štábu sa môžu uskutočniť aj bez kvóra, so záväzkom dodatočne informovať členov, ktorí neboli prítomní na zasadnutí. Článok 16 Rokovací program určuje štáb na začiatku zasadnutia. O otázkach, ktoré sú na rokovacom programe sa vedie rozprava. Právo účinkovať v rozprave majú všetci členovia štábu. Prítomné osoby, ktoré boli pozvané na zasadnutie a nie sú členovia štábu, majú právo účinkovať v práci zasadnutia štábu bez práva rozhodovať.

37 Strana 35 z apríla 2017 ÚRADNÝ VESTNÍK OBCE BÁČ SKY PETROVEC Č íslo 4 Článok 17 Veliteľ štábu účastníkom v rozprave dáva slovo podľa poradia prihlásenia. Slovo môže dostať aj mimo poradia ak ide o referenta, ktorý prijal materiál a ktorý považuje, že by diskusiu mohol usmerniť v súlade s rokovacím poriadkom. Článok 18 Veliteľ štábu ja povinný starať sa o to, aby diskutujúci nebol rušený počas (prejavu) rozpravy. Keď veliteľ štábu uzavrie, že je určitá otázka dostatočne prediskutovaná a že sa nikto nehlási k slovu, nasleduje rozhodovanie. Článok 19 Štáb na zasadnutí vynáša príkazy, závery a odporúčania. Článok 20 Hlasovanie o navrhnutých aktoch je verejné. Veliteľ štábu hlasuje posledný. Uznesenie je vynesené, ak zaň hlasovala väčšina prítomných členov štábu. Ak pri hlasovaní o jednotlivých bodoch, ktoré sú na rokovacom programe, nejestvuje potrebná väčšina, veliteľ štábu vynáša konečné rozhodnutie. ZÁPISNICA A DOKUMENTÁCIA ZASADNUTÍ ŠTÁBU Článok 21 O práci na zasadnutí sa vedie zápisnica. Vedenie zápisnice má na starosti príslušný orgán Obecnej správy, určený pre vedenie odborných a administratívnych úkonov pre potreby štábu, v spolupráci s predstaviteľom Správy pre mimoriadne situácie v Novom Sade. Článok 22 Do zápisnice sa záväzne vnáša: 1. označenie číslo zasadnutia štábu, ktoré je v poradí nového zloženia štábu, začína od rad. č. 1, 2. deň, hodina a miesto konania zasadnutia, 3. mená prítomných a neprítomných členov štábu a mená ostatných prítomných, 4. schválené poznámky k zápisnici z predošlého zasadnutia, 5. schválený rokovací program, 6. krátky obsah predmetu každého bodu rokovacieho programu, mená osôb, ktoré sa zúčastnili v rozprave, podľa potreby ich prejav v krátkych črtách, 7. konštatácia o ukončení, odložení alebo prerušení zasadnutia

ROZVOJOVÝ FOND AUTONÓMNEJ POKRAJINY VOJVODINY, s

ROZVOJOVÝ FOND AUTONÓMNEJ POKRAJINY VOJVODINY, s Podľa Programu práce na rok 2019 a Uznesenia Dozornej rady Rozvojového fondu Autonómnej pokrajiny Vojvodiny s.r.o. Nový Sad Rozvojový fond Autonómnej pokrajiny Vojvodiny s.r.o. Nový Sad vypisuje SÚBEH

Podrobnejšie

MINISTERSTVO HOSPODÁRSTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY

MINISTERSTVO  HOSPODÁRSTVA  SLOVENSKEJ  REPUBLIKY MINISTERSTVO HOSPODÁRSTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ivan Rybárik predseda Interného dozorného a monitorovacieho výboru pre fondy EÚ Bratislava, dňa 25. októbra 2006 Číslo: /2006-4000 ROKOVACÍ PORIADOK Interného

Podrobnejšie

»

» » Zákon 110/2004 Z.z. (o fungovaní Bezpečnostnej rady Slovenskej republiky v čase mieru ) Autor: Národná rada SR Platnosť od: 4.3.2004 Účinnosť od: 1.4.2004 Uverejnené v Zbierke zákonov č. 53/2004 strana

Podrobnejšie

Ú R A D N Ý V E S T N Í K Obce Báčsky Petrovec Číslo: 9 Báčsky Petrovec Ročník: LIII 30. novembra 2017 O B S A H I. ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC

Ú R A D N Ý V E S T N Í K Obce Báčsky Petrovec Číslo: 9 Báčsky Petrovec Ročník: LIII 30. novembra 2017 O B S A H I. ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC Ú R A D N Ý V E S T N Í K Obce Číslo: 9 Ročník: LIII 30. novembra 2017 O B S A H I. ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC 121. - Uznesenie o práve prednostného nájmu poľnohospodárskeho pozemku v štátnom vlastníctve,

Podrobnejšie

Podľa článku 191 odsek 1 Ústavy Republiky Srbsko (Službeni glasnik RS, č. 98/2006), článku 32 odsek 1 bod 1 Zákona o lokálnej samospráve (Službeni gla

Podľa článku 191 odsek 1 Ústavy Republiky Srbsko (Službeni glasnik RS, č. 98/2006), článku 32 odsek 1 bod 1 Zákona o lokálnej samospráve (Službeni gla Podľa článku 191 odsek 1 Ústavy Republiky Srbsko (Službeni glasnik RS, č. 98/2006), článku 32 odsek 1 bod 1 Zákona o lokálnej samospráve (Službeni glasnik RS, č. 129/2007) a článku 20 odsek 1 bod 1 Štatútu

Podrobnejšie

1

1 Podľa Programu práce za rok 2019 a Uznesenia Dozornej rady Rozvojového fondu Autonómnej pokrajiny Vojvodiny, s.r.o., Nový Sad Rozvojový fond Autonómnej pokrajiny Vojvodiny, s.r.o., Nový Sad vypisuje SÚBEH

Podrobnejšie

NARIADENIE EURÓPSKEJ CENTRÁLNEJ BANKY (EÚ) č. 673/„ z 2. júna o zriadení mediačného výboru a jeho rokovacom poriadku -

NARIADENIE  EURÓPSKEJ  CENTRÁLNEJ  BANKY  (EÚ)  č.  673/„ z 2.  júna o zriadení  mediačného  výboru  a jeho  rokovacom  poriadku  - L 179/72 NARIADENIE EURÓPEJ CENTRÁLNEJ BANKY (EÚ) č. 673/2014 z 2. júna 2014 o zriadení mediačného výboru a jeho rokovacom poriadku (ECB/2014/26) RADA GUVERNÉROV EURÓPEJ CENTRÁLNEJ BANKY, so zreteľom na

Podrobnejšie

N á v r h - Z M L U V A o pozemkovom spoločenstve podľa zákona č. 97/2013 o pozemkových spoločenstvách v znení neskorších predpisov Preambula: Združen

N á v r h - Z M L U V A o pozemkovom spoločenstve podľa zákona č. 97/2013 o pozemkových spoločenstvách v znení neskorších predpisov Preambula: Združen N á v r h - Z M L U V A o pozemkovom spoločenstve podľa zákona č. 97/2013 o pozemkových spoločenstvách v znení neskorších predpisov Preambula: Združenie urbárnikov pozemkové spoločenstvo Stará Voda so

Podrobnejšie

Microsoft Word - Navrh na zmenu Zmluvy_PLS_Zavod_

Microsoft Word - Navrh na zmenu Zmluvy_PLS_Zavod_ Pasienková a lesná spoločnosť obce Závod p.s. Zmluva o pozemkovej spoločnosti schválená na Valnom zhromaždení Pasienkovej a lesnej spoločnosti obce Závod p.s., konanom v obci Závod dňa 18.1.2014 v zmení

Podrobnejšie

- Urbárska spoločnosť Pozemkové spoločenstvo s právnou subjektivitou Nižná Myšľa Z m l u v a o založení pozemkového spoločenstva s právnou subjektivit

- Urbárska spoločnosť Pozemkové spoločenstvo s právnou subjektivitou Nižná Myšľa Z m l u v a o založení pozemkového spoločenstva s právnou subjektivit - Urbárska spoločnosť Pozemkové spoločenstvo s právnou subjektivitou Nižná Myšľa Z m l u v a o založení pozemkového spoločenstva s právnou subjektivitou Nižná Myšľa,11.1.2014 Čl. 1 Úvodné ustanovenia Spoločenstvo

Podrobnejšie

Štatút RŠ

Štatút RŠ Štatút rady školy 2016 2020 ŠTATÚT Rady školy pri Základnej škole, Novozámocká 300, Ivanka pri Nitre V súlade so zákonom č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a

Podrobnejšie

ŠTATÚT RADY ŠKOLY

ŠTATÚT RADY ŠKOLY ŠTATÚT RADY ŠKOLSKÉHO ZARIADENIA PRI DIAGNOSTICKOM CENTRE V RUŽOMBERKU Základné ustanovenia Čl.1 (1) Rada školského zariadenia sa zriaďuje pri Diagnostickom centre v Ružomberku (ďalej len skrátený názov

Podrobnejšie

Microsoft Word - podturen1

Microsoft Word - podturen1 S T A N O V Y POZEMKOVÉHO SPOLOČENSTVA PODTUREŇ STANOVY POZEMKOVÉHO SPOLOČENSTVA PODTUREŇ Členovia Pozemkového spoločenstva Podtureň podľa platnej právnej úpravy v zmysle zákona NR SR č. 97/2013 Z. z.

Podrobnejšie

Rokovací poriadok komisií Mestského zastupiteľstva v Trenčíne - schválený Mestským zastupiteľstvom v Trenčíne dňa uznesením č. 155 bod 1c),

Rokovací poriadok komisií Mestského zastupiteľstva v Trenčíne - schválený Mestským zastupiteľstvom v Trenčíne dňa uznesením č. 155 bod 1c), Rokovací poriadok komisií Mestského zastupiteľstva v Trenčíne - schválený Mestským zastupiteľstvom v Trenčíne dňa 27.10.2003 uznesením č. 155 bod 1c), účinnosť: 27.10.2003 - novelizácia: schválená Mestským

Podrobnejšie

Verifikačný dokument vyhotovený v súlade s 11 ods.5 zákona č.315/2016 Z. z. Zákon o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorý

Verifikačný dokument vyhotovený v súlade s 11 ods.5 zákona č.315/2016 Z. z. Zákon o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorý Verifikačný dokument vyhotovený v súlade s 11 ods.5 zákona č.315/2016 Z. z. Zákon o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len Zákon ) Oprávnená osoba : JUDr.

Podrobnejšie

ÚRAD GEODÉZIE, KARTOGRAFIE A KATASTRA SLOVENSKEJ REPUBLIKY

ÚRAD GEODÉZIE, KARTOGRAFIE A KATASTRA SLOVENSKEJ REPUBLIKY ÚRAD GEODÉZIE, KARTOGRAFIE A KATASTRA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Príloha č. k čiastke 2/2000 Spravodajcu ÚGKK SR K A T A S T R Á L N Y B U L L E T I N číslo 2/2000 BRATISLAVA 2000 K a t a s t r á l n y b u l

Podrobnejšie

Starosta obce Bolešov Bolešov, P O Z V Á N K A V zmysle zákona 369/1990 Zb. o obecnom zriadení 13, odst. 2, písm. a, z v o l á v a m 29. zas

Starosta obce Bolešov Bolešov, P O Z V Á N K A V zmysle zákona 369/1990 Zb. o obecnom zriadení 13, odst. 2, písm. a, z v o l á v a m 29. zas Starosta obce Bolešov Bolešov, 16.6.2014 P O Z V Á N K A V zmysle zákona 369/1990 Zb. o obecnom zriadení 13, odst. 2, písm. a, z v o l á v a m 29. zasadnutie Obecného zastupiteľstva, ktoré sa uskutoční

Podrobnejšie

Príloha Ċ

Príloha Ċ vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh na uzavretie zmluvy na prevod nehnuteľnosti v zmysle uznesení OZ č.13-16/2013 zo dňa 18.03.2013. 1. Predmet obchodnej verejnej súťaže: Nehnuteľnosť

Podrobnejšie

VYHLÁSENIE OBCHODNEJ VEREJNEJ SÚŤAŽE na odpredaj nehnuteľnosti Obec Sirník, Hlavná 152/ Sirník, IČO , DIČ zastúpená staros

VYHLÁSENIE OBCHODNEJ VEREJNEJ SÚŤAŽE na odpredaj nehnuteľnosti Obec Sirník, Hlavná 152/ Sirník, IČO , DIČ zastúpená staros VYHLÁSENIE OBCHODNEJ VEREJNEJ SÚŤAŽE na odpredaj nehnuteľnosti Obec Sirník, Hlavná 152/21 076 03 Sirník, IČO 00331902, DIČ 2020773557 zastúpená starostom obce Viktorom Kalánom v y h l a s u j e v zmysle

Podrobnejšie

Príloha č. 29 k vyhláške č. 25/2004 Z. z. NÁVRH NA ZÁPIS JEDNODUCHEJ SPOLOČNOSTI NA AKCIE DO OBCHODNÉHO REGISTRA Obchodný register Okresný súd Ulica O

Príloha č. 29 k vyhláške č. 25/2004 Z. z. NÁVRH NA ZÁPIS JEDNODUCHEJ SPOLOČNOSTI NA AKCIE DO OBCHODNÉHO REGISTRA Obchodný register Okresný súd Ulica O Príloha č. 29 k vyhláške č. 25/2004 Z. z. NÁVRH NA ZÁPIS JEDNODUCHEJ SPOLOČNOSTI NA AKCIE DO OBCHODNÉHO REGISTRA Obchodný register Okresný súd Ulica Obec PSČ Číslo NAVRHOVATEĽ TITUL TITUL BYDLISKO PRED

Podrobnejšie

(Microsoft Word - Priloha_5_Melleklet_Organiza\350n\375 a rokovac\355 poriadok Odborovej komisie)

(Microsoft Word - Priloha_5_Melleklet_Organiza\350n\375 a rokovac\355 poriadok Odborovej komisie) Pedagogická fakulta Univerzity J. Selyeho ORGANIZAČNÝ A ROKOVACÍ PORIADOK ODBOROVEJ KOMISIE PRE DOKTORANDSKÉ ŠTÚDIUM ŠTUDIJNÉHO PROGRAMU MAĎARSKÝ JAZYK A LITERATÚRA ŠTUDIJNÉHO ODBORU 2. 1. 29 NESLOVANSKÉ

Podrobnejšie

(Microsoft Word - \ od )

(Microsoft Word - \ od ) Obec Hnilčík (ďalej len obec ) v súlade s ustanovením 6 ods. 1 zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov a 9, 9a, 9b, 9c, 9d, 9 e, zák. č. 138/1991 Z.z. o majetku obcí v znení

Podrobnejšie

Z m l u v a o pozemkovom spoločenstve vlastníkov podielov spoločnej nehnuteľnosti v zmysle 5 Zákona NR SR č. 97/2013 Z.z. o pozemkových spoločenstvách

Z m l u v a o pozemkovom spoločenstve vlastníkov podielov spoločnej nehnuteľnosti v zmysle 5 Zákona NR SR č. 97/2013 Z.z. o pozemkových spoločenstvách Z m l u v a o pozemkovom spoločenstve vlastníkov podielov spoločnej nehnuteľnosti v zmysle 5 Zákona NR SR č. 97/2013 Z.z. o pozemkových spoločenstvách Názov pozemkové spoločenstvo : Pozemkové a urbárske

Podrobnejšie

Stanovy OZ Fontána pre Zuzanu

Stanovy OZ Fontána pre Zuzanu OBČIANSKE ZDRUŽENIE FONTÁNA PRE ZUZANU Šumavská 36, 821 08 Bratislava 2, IČO: 42358299 STANOVY Úplné znenie 2014-1 - OBSAH Článok I.... 3 Názov a sídlo... 3 Článok II.... 3 Účel a cieľ združenia... 3 Článok

Podrobnejšie

Zoskenovaná snímka

Zoskenovaná snímka Obec DOLNÁ SEČ v súlade s 9a,ods. 1, písm. a),v spojení s 9a, ods.9, s zák. č. 138/1991 Zb. o majetku obcí v platnom znení, a v zmysle platných Zásad hospodárenia a nakladania s majetkom obce Dolná Seč,

Podrobnejšie

ŠTATÚT RADY ŠKOLY pri Základnej škole s materskou školou Ulica priehradná 11 Martin 8 V súlade so zákonom NR SR č.596/2003 Z.z. o štátnej správe v ško

ŠTATÚT RADY ŠKOLY pri Základnej škole s materskou školou Ulica priehradná 11 Martin 8 V súlade so zákonom NR SR č.596/2003 Z.z. o štátnej správe v ško ŠTATÚT RADY ŠKOLY pri Základnej škole s materskou školou Ulica priehradná 11 Martin 8 V súlade so zákonom NR SR č.596/2003 Z.z. o štátnej správe v školstve a školskejsamospráve a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

Uznesenie č. 1/2019 zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lúčky prijaté na rokovaní dňa 26. februára 2019 v Lúčkach K bodu č. 2 Obecné zastupiteľ

Uznesenie č. 1/2019 zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lúčky prijaté na rokovaní dňa 26. februára 2019 v Lúčkach K bodu č. 2 Obecné zastupiteľ Uznesenie č. 1/2019 zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lúčky prijaté na rokovaní dňa K bodu č. 2 Schvaľuje program zasadnutia OZ zo dňa 26.2.2019 tak, ako bolo predložené. Za 5 Anton Holička, Peter

Podrobnejšie

UZN.

UZN. Uznesenie č. 1/1/2019 K bodu 1. Záverečný účet obce za rok 2018 prerokovalo, podľa zákona č. 586/2004 Z. z. zákona o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy, záverečný účet obce a schvaľuje ho bez výhrad.

Podrobnejšie

Microsoft Word - OznamenieovznikuzmeneazanikuPPFO

Microsoft Word - OznamenieovznikuzmeneazanikuPPFO FO Evidenčné číslo zapojenia:... Oznámenie o vzniku, zmene a zániku poplatkovej povinnosti podľa zákona č. 582/2004 Z. z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady

Podrobnejšie

U Z N E S E N I E č. 47/03/2018 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva č. 3/2018 Obce Demänovská Dolina zo dňa Obecné zastupiteľstvo v Demän

U Z N E S E N I E č. 47/03/2018 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva č. 3/2018 Obce Demänovská Dolina zo dňa Obecné zastupiteľstvo v Demän U Z N E S E N I E č. 47/03/2018 Berie na vedomie určenie Volí 1) Marianny Magurovej za zapisovateľku zápisnice OZ č. 03/2018. 2) Tibora Kočtúcha a Andreja Prevuzňáka za overovateľov zápisnice OZ č. 03/2018.

Podrobnejšie

MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA-RAČA

MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA-RAČA V š e o b e c n e z á v ä z n é n a r i a d e n i e mestskej časti Bratislava-Rača č. 5/2018 z 23. októbra 2018, ktorým sa mení a dopĺňa všeobecne záväzné nariadenie mestskej časti Bratislava-Rača č. 3/2016

Podrobnejšie

ZÁMENNÁ ZMLUVA

ZÁMENNÁ  ZMLUVA medzi zmluvnými stranami: 1. Slovenská pošta, a.s. sídlo: KÚPNA ZMLUVA uzavretá podľa ust. 588 a nasl. Občianskeho zákonníka Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica zapísaná v obchodnom registri Okresného

Podrobnejšie

Microsoft Word - inzerat web doc

Microsoft Word - inzerat web doc Ministerstvo pôdohospodárstva SR ako správca majetku štátu v osobitnom ponukovom konaní podľa 8a zákona NR SR č. 278/1993 Z.z. o správe majetku štátu v znení neskorších predpisov ponúka na odpredaj nehnuteľnosti

Podrobnejšie

Pre rokovanie Mestského zastupiteľstva Mesta Dolný Kubín K bodu: Návrh VZN, ktorým sa ruší VZN Mesta Dolný Kubín č. 5/2013 o tvorbe a použití príspevk

Pre rokovanie Mestského zastupiteľstva Mesta Dolný Kubín K bodu: Návrh VZN, ktorým sa ruší VZN Mesta Dolný Kubín č. 5/2013 o tvorbe a použití príspevk Pre rokovanie Mestského zastupiteľstva Mesta Dolný Kubín K bodu: Návrh VZN, ktorým sa ruší VZN Mesta Dolný Kubín č. 5/2013 o tvorbe a použití príspevku na prevádzku, údržbu a opravy nájomných bytov vo

Podrobnejšie

Ministerstvo školstva Slovenskej republiky

Ministerstvo školstva Slovenskej republiky Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky Štatút Komisie pre výber, hodnotenie a finančnú podporu projektov na podporu Gestorský útvar: Sekcia regionálneho školstva, tel.: 02/59374217

Podrobnejšie

Ú R A D N Ý V E S T N Í K Obce Báčsky Petrovec Číslo: 5 Báčsky Petrovec Ročné predplatné Ročník: XLIV 18. apríla ,00.- dinárov O B S A H I.

Ú R A D N Ý V E S T N Í K Obce Báčsky Petrovec Číslo: 5 Báčsky Petrovec Ročné predplatné Ročník: XLIV 18. apríla ,00.- dinárov O B S A H I. Ú R A D N Ý V E S T N Í K Obce Báčsky Petrovec Číslo: 5 Báčsky Petrovec Ročné predplatné Ročník: XLIV 18. apríla 2008 4.400,00.- dinárov O B S A H I. ZHROMAŽDENIE OBCE BÁČSKY PETROVEC 40. - Uznesenie o

Podrobnejšie

N á v r h : na zmenu VZN o podmienkach zmluvných prevodoch vlastníctva majetku

N á v r h : na zmenu VZN o podmienkach zmluvných prevodoch vlastníctva majetku VZN Mesta H o l í č Mesto H o l í č Všeobecne záväzné nariadenie mesta Holíč č.7 O podmienkach zmluvných prevodov vlastníctva majetku Mesta Holíč Schválené : 10.06.1999 Novelizácia: 14.04.2004 Uznesenie:

Podrobnejšie

Príloha č 10 / Akciová spoločnosť - zmena

Príloha č 10 / Akciová spoločnosť - zmena NÁVRH NA ZÁPIS ZMENY ZAPÍSANÝCH ÚDAJOV O AKCIOVEJ SPOLOČNOSTI DO OBCHODNÉHO REGISTRA Obchodný register Okresný súd Ulica Obec PSČ Číslo Oddiel: Sa Vložka číslo: / NAVRHOVATEĽ TITUL PRED MENOM MENO PRIEZVISKO/

Podrobnejšie

VERIFIKAČNÝ DOKUMENT_

VERIFIKAČNÝ DOKUMENT_ VERIFIKAČNÝ DOKUMENT podľa 11 ods. 5 zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora OPRÁVNENÁ OSOBA: Silken Legal - advokátska kancelária s.r.o. Sídlo: Šafárikovo nám. 7, 811 02 Bratislava

Podrobnejšie

ROZVOJOVÝ FOND AUTONÓMNEJ POKRAJINY VOJVODINY, s.r.o. Nový Sad ROZVOJOVÝ FOND AUTONÓMNEJ POKRAJINY VOJVODINY, s.r.o. Nový Sad Podľa Programu práce na

ROZVOJOVÝ FOND AUTONÓMNEJ POKRAJINY VOJVODINY, s.r.o. Nový Sad ROZVOJOVÝ FOND AUTONÓMNEJ POKRAJINY VOJVODINY, s.r.o. Nový Sad Podľa Programu práce na Podľa Programu práce na rok 2019 a Uznesenia Dozornej rady Rozvojového fondu Autonómnej pokrajiny Vojvodiny s.r.o. Nový Sad Rozvojový fond Autonómnej pokrajiny Vojvodiny s.r.o. Nový Sad vypisuje SÚBEH

Podrobnejšie

Stanovy Mestský bytový podnik s.r.o. - new

Stanovy Mestský bytový podnik s.r.o. - new Pre Mestské zastupiteľstvo v Novej Bani ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- K bodu: Stanovy Mestského bytového podniku Nová

Podrobnejšie

Obec Koválov, Koválov č. 216 Všeobecne záväzné nariadenie Obce Koválov č. 10 o poskytovaní dotácií z rozpočtu obce Vyvesené dňa: Zvesené dň

Obec Koválov, Koválov č. 216 Všeobecne záväzné nariadenie Obce Koválov č. 10 o poskytovaní dotácií z rozpočtu obce Vyvesené dňa: Zvesené dň Obec Koválov, Koválov č. 216 Všeobecne záväzné nariadenie Obce Koválov č. 10 o poskytovaní dotácií z rozpočtu obce Vyvesené dňa: 16.12.2015 Zvesené dňa: Pavol Kuba starosta obce Obecné zastupiteľstvo v

Podrobnejšie

Kúpna zmluva o prevode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti uzatvorená v súlade s ust. 588 a nasl. zák. č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znen

Kúpna zmluva o prevode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti uzatvorená v súlade s ust. 588 a nasl. zák. č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znen Kúpna zmluva o prevode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti uzatvorená v súlade s ust. 588 a nasl. zák. č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znení m e d z i: Predávajúci: Obchodné meno: Obec Komárovce

Podrobnejšie

O B E C B R O D S K É VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE č. 98/2019 o poskytovaní dotácií z rozpočtu obce Brodské Návrh VZN: - vyvesený na úradnej tabuli ob

O B E C B R O D S K É VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE č. 98/2019 o poskytovaní dotácií z rozpočtu obce Brodské Návrh VZN: - vyvesený na úradnej tabuli ob O B E C B R O D S K É VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE č. 98/2019 o poskytovaní dotácií z rozpočtu obce Brodské Návrh VZN: - vyvesený na úradnej tabuli obce dňa : 28.2.2019 - zverejnený na elektronickej úradnej

Podrobnejšie

Všeobecne záväzné nariadenie Obce Helcmanovce č. 1/2017 o spôsobe použitia finančných prostriedkov na úpravu a obnovu rodinných pomerov dieťaťa Návrh

Všeobecne záväzné nariadenie Obce Helcmanovce č. 1/2017 o spôsobe použitia finančných prostriedkov na úpravu a obnovu rodinných pomerov dieťaťa Návrh Všeobecne záväzné nariadenie Obce Helcmanovce č. 1/2017 o spôsobe použitia finančných prostriedkov na úpravu a obnovu rodinných pomerov dieťaťa Návrh VZN: - vyvesený na úradnej tabuli obce dňa : 01.02.2017

Podrobnejšie

Microsoft Word - Rokovaci poriadok OZ - JK

Microsoft Word - Rokovaci poriadok OZ - JK Návrh Rokovací poriadok Obecného zastupiteľstva v Litmanovej Obecné zastupiteľstvo v Litmanovej v súlade s 12 ods. 12 zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov vydáva ROKOVACÍ

Podrobnejšie

Návrh zmluvy Urbár Námestovo, pozemkové spoločenstvo

Návrh zmluvy Urbár Námestovo, pozemkové spoločenstvo Zmluva o pozemkovom spoločenstve (ďalej len zmluva ) v zmysle 5 zákona č. 97/2013 Z.z. o pozemkových spoločenstvách (ďalej len zákon o PS ) (NÁVRH) Čl. I. Úvodné ustanovenia 1. (ďalej len spoločenstvo

Podrobnejšie

Uznesenie z

Uznesenie z A. schvaľuje Program zasadnutia OZ v Modranoch 207/2018 k programu zasadnutia OZ 1. Otvorenie 2. Schválenie programu zasadnutia 3. Určenie overovateľov zápisnice 4. Plánu kontrolnej činnosti hlavného kontrolóra

Podrobnejšie

Zm

Zm Prispôsobenie Zmluvy o založení zákonu č. 97/2013 Z. z. o pozemkových spoločenstvách. Dôvodom zmeny Zmluvy o založení (ďalej len Zmluvy), ktorou bola dňa 13.04.1996 založená Lesná spoločnosť Priekopa,

Podrobnejšie

OZ stanovy definit

OZ stanovy definit Detské ARO Košice Stanovy Článok I. Základné ustanovenia Názov občianskeho združenia je: Detské ARO Košice, ďalej len združenie. Združenie je nezisková organizácia združujúca ľudí, ktorí sa usilujú realizovať

Podrobnejšie

Microsoft Word - ZbCPP upravená verzia.docx

Microsoft Word - ZbCPP upravená verzia.docx Zbierka cirkevnoprávnych predpisov Evanjelickej cirkvi augsburského vyznania na Slovensku Ročník 22 25. august 2015 Čiastka 4/2015 OBSAH: 6/2015 ZÁSADY hospodárenia s bytmi vo vlastníctve ECAV- ústredie

Podrobnejšie

vzn_2011_2

vzn_2011_2 Obecné zastupiteľstvo v Kálnici na základe ustanovenia 6 zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov a ustanovenia 10 ods. 2 písm. b) zákona NR SR č. 607/2003 Z. z. o Štátnom

Podrobnejšie

Objekt (mesto, druh objektu)

Objekt (mesto, druh objektu) Označenie: Bánovce nad Bebravou (budova, pozemky) Číslo: D1/položka 3 Druh nehnuteľnosti: budova - predajný stánok, pozemky Katastrálne územie: Bánovce nad Bebravou Obec: Bánovce nad Bebravou Okres: Bánovce

Podrobnejšie

M E S T O Ž I A R N A D H R O N O M Návrh Všeobecne záväzné nariadenie č. /2013 o podmienkach poskytovania dotácií z rozpočtu mesta Žiar nad Hronom Sc

M E S T O Ž I A R N A D H R O N O M Návrh Všeobecne záväzné nariadenie č. /2013 o podmienkach poskytovania dotácií z rozpočtu mesta Žiar nad Hronom Sc M E S T O Ž I A R N A D H R O N O M Návrh Všeobecne záväzné nariadenie č. /2013 o podmienkach poskytovania dotácií z rozpočtu mesta Žiar nad Hronom Schválené uznesením Mestského zastupiteľstva Žiar nad

Podrobnejšie

ROKOVACÍ PORIADOK Slovenskej komory architektov Slovenská komora architektov (ďalej len komora ) sa podľa 28 ods. 1 zákona Slovenskej národnej rady č.

ROKOVACÍ PORIADOK Slovenskej komory architektov Slovenská komora architektov (ďalej len komora ) sa podľa 28 ods. 1 zákona Slovenskej národnej rady č. ROKOVACÍ PORIADOK Slovenskej komory architektov Slovenská komora architektov (ďalej len komora ) sa podľa 28 ods. 1 zákona Slovenskej národnej rady č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných

Podrobnejšie

35_2010[1]

35_2010[1] KRAJSKÉ RIADITEĽSTVO HASIČSKÉHO A ZÁCHRANNÉHO ZBORU V PREŠOVE Z b i e r k a p o k y n o v Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Ročník: 2010 V Prešove 2. novembra 2010 Číslo:

Podrobnejšie

MINISTERSTVO HOSPODÁRSTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Mlynské nivy 44/a, Bratislava 212 Bratislava 22. novembra 2018 Číslo: 17464/ ROZH

MINISTERSTVO HOSPODÁRSTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Mlynské nivy 44/a, Bratislava 212 Bratislava 22. novembra 2018 Číslo: 17464/ ROZH MINISTERSTVO HOSPODÁRSTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Mlynské nivy 44/a, 827 15 Bratislava 212 Bratislava 22. novembra 2018 Číslo: 17464/2018-4220-61806 ROZHODNUTIE č. 27/2018 Ministerstvo hospodárstva Slovenskej

Podrobnejšie

STANOVY

STANOVY STANOVY HOROLEZECKÝ KLUB HK TONGBA Preambula Na základe práva slobodne sa združovať a v zmysle zákona č. 83/1990 o združovaní občanov v znení neskorších predpisov týmto zakladáme dobrovoľný Horolozecký

Podrobnejšie

Zmluva o nájme nehnuteľností uzatvorená v zmysle 663 a nasl. Zákona č.40/1964 Zb. v platnom znení /Občiansky zákonník/, zákona č.18/1996 Z.z. o cenách

Zmluva o nájme nehnuteľností uzatvorená v zmysle 663 a nasl. Zákona č.40/1964 Zb. v platnom znení /Občiansky zákonník/, zákona č.18/1996 Z.z. o cenách Zmluva o nájme nehnuteľností uzatvorená v zmysle 663 a nasl. Zákona č.40/1964 Zb. v platnom znení /Občiansky zákonník/, zákona č.18/1996 Z.z. o cenách v platnom znení, zákona 446/2001 Z.z. o majetku vyšších

Podrobnejšie

VYBAVOVANIE SŤAŽNOSTÍ KLIENTOV

VYBAVOVANIE SŤAŽNOSTÍ KLIENTOV Vlastník: Klasifikácia: Číslo: Názov: Účinnosť: Pôsobnosť: Schválil: R Collectors s.r.o. Dvořákovo nábrežie 8A, 811 02 Bratislava IČO: 50 094 297 zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava

Podrobnejšie

Spojená škola, Hlavná 1, Pohronská Polhora Rokovací poriadok pedagogickej rady Názov a sídlo organizácie Spojená škola Pohronská Polhora, Hlavná 1 Vyp

Spojená škola, Hlavná 1, Pohronská Polhora Rokovací poriadok pedagogickej rady Názov a sídlo organizácie Spojená škola Pohronská Polhora, Hlavná 1 Vyp Rokovací poriadok pedagogickej rady Názov a sídlo organizácie Spojená škola Pohronská Polhora, Hlavná 1 Vypracovala PaedDr. Drahomíra Tereňová Schválil PR Dátum vyhotovenia 28.08.2014 Účinnosť 1.09.2014

Podrobnejšie

Obec Čremošné Z Á P I S N I C A z verejného mimoriadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Čremošnom, ktoré sa konalo v kancelárii obecn

Obec Čremošné Z Á P I S N I C A z verejného mimoriadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Čremošnom, ktoré sa konalo v kancelárii obecn Obec Čremošné Z Á P I S N I C A z verejného mimoriadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Čremošnom, ktoré sa konalo 20.07.2018 v kancelárii obecného úradu v Čremošnom o 17:00 hod. Prítomní: podľa

Podrobnejšie

VZN opatrovateľská služba

VZN opatrovateľská služba Obecné zastupiteľstvo v Starom Tekove na základe 4 ods.3 písm. p/ a 6 zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších zmien a doplnkov v nadväznosti na ustanovenia zákona č. 448/2008 Z.z.

Podrobnejšie

Ministerstvo školstva Slovenskej republiky

Ministerstvo školstva Slovenskej republiky Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky komisie pre výber, hodnotenie a finančnú podporu rozvojových projektov Psychologické a špeciálnopedagogické poradenstvo 2015 Gestorský

Podrobnejšie

Kópia – Smernica PS

Kópia – Smernica PS Obec P r e s t a v l k y S M E R N I C A č. 1/2010 Schválená Uznesením č. 37/2010 zo dňa 11.11.2010 Obecným zastupiteľstvom obce Prestavlky Spracovanie a predkladanie materiálov na rokovanie obecného zastupiteľstva

Podrobnejšie

Microsoft Word - stanovy OOCR

Microsoft Word - stanovy OOCR STANOVY OBLASTNEJ ORGANIZÁCIE CESTOVNÉHO RUCHU TURISTICKÝ NOVOHRAD A PODPOĽANIE (ďalej len stanovy ) v znení schválenom Valným zhromaždením OOCR dňa 24.04.2013 Preambula TURISTICKÝ NOVOHRAD je oblastná

Podrobnejšie

V ý z v a na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácie na náhradu škôd spôsobených nepriaznivou poveternostnou udalosťou, ktorú možno prirovnať k pr

V ý z v a na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácie na náhradu škôd spôsobených nepriaznivou poveternostnou udalosťou, ktorú možno prirovnať k pr V ý z v a na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácie na náhradu škôd spôsobených nepriaznivou poveternostnou udalosťou, ktorú možno prirovnať k prírodnej katastrofe v znení dodatku č. 1 Pôdohospodárska

Podrobnejšie

VZN 2/2017 vyvesené na úradnej tabuli v obci Hrašné dňa VZN 2/2017 schválené dňa: uznesením č. 117 Schválené VZN 2/2017 vyvesené

VZN 2/2017 vyvesené na úradnej tabuli v obci Hrašné dňa VZN 2/2017 schválené dňa: uznesením č. 117 Schválené VZN 2/2017 vyvesené VZN 2/2017 vyvesené na úradnej tabuli v obci Hrašné dňa 10.02.2017 VZN 2/2017 schválené dňa: 01.03.2017 uznesením č. 117 Schválené VZN 2/2017 vyvesené dňa: 01.03.2017 Účinnosť VZN dňom: 15.03.2017 VŠEOBECNE

Podrobnejšie

VZN 4_2016

VZN 4_2016 Návrh VZN vyvesený na pripomienkovanie občanom: 26.8. 2016 Návrh VZN zvesený: 14. 9. 2016 s pripomienkami VZN schválené: Obecným zastupiteľstvom v Pukanci dňa 14. septembra 2016 VZN vyvesené na úradnej

Podrobnejšie

MESTO STARÁ TURÁ

MESTO  STARÁ  TURÁ MESTO STARÁ TURÁ Mestský úrad Stará Turá V Starej Turej, 7. 2. 2018 Bod programu: 18 Materiál pre XXIV. zasadnutie Mestského zastupiteľstva Stará Turá konané dňa 15.2.2018 ------------------------------------

Podrobnejšie

(Návrh) 328 VYHLÁŠKA Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky z 20. novembra 2015 o minimálnom obsahu ďalšieho odbor

(Návrh) 328 VYHLÁŠKA Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky z 20. novembra 2015 o minimálnom obsahu ďalšieho odbor (Návrh) 328 VYHLÁŠKA Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky z 20. novembra 2015 o minimálnom obsahu ďalšieho odborného vzdelávania správcov bytových domov a vzoroch

Podrobnejšie

0BAL1-ZZ.vp

0BAL1-ZZ.vp Príloha č. 15 k vyhláške č. 25/2004 Z. z. Miesto na nalepenie kolkovej známky NÁVRH NA ZÁPIS PODNIKU ZAHRANIČNEJ PRÁVNICKEJ OSOBY ORGANIZAČNEJ ZLOŽKY PODNIKU ZAHRANIČNEJ PRÁVNICKEJ OSOBY PODNIKU ZAHRANIČNEJ

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia OZ upravená _1_

Zápisnica zo zasadnutia OZ upravená _1_ Zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Pribeník konaného dňa 09.05.2017 v kultúrnom dome v Pribeníku Program zasadnutia: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Voľba overovateľov zápisnice 3. Kontrola

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lehota, konaného dňa 16. novembra 2016 na obecnom úrade v Lehote Prítomní: Staros

Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lehota, konaného dňa 16. novembra 2016 na obecnom úrade v Lehote Prítomní: Staros Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lehota, konaného dňa 16. novembra 2016 Prítomní: Starosta: Milan Chmelár Poslanci: Alexander Gála, Radoslav Kriváček, Juraj Pavel, Terézia

Podrobnejšie

Microsoft Word - p15.doc

Microsoft Word - p15.doc Príloha č. 15 k vyhláške č. 25/2004 Z. z. Miesto na nalepenie kolkovej známky NÁVRH NA ZÁPIS PODNIKU ZAHRANIČNEJ PRÁVNICKEJ OSOBY ORGANIZAČNEJ ZLOŽKY PODNIKU ZAHRANIČNEJ PRÁVNICKEJ OSOBY PODNIKU ZAHRANIČNEJ

Podrobnejšie

O B E C P E T R O V A V E S Všeobecne záväzné nariadenie č. 1/2019 ktorým sa určuje spôsob a metodika poskytovania dotácií z rozpočtu Obce Petrova Ves

O B E C P E T R O V A V E S Všeobecne záväzné nariadenie č. 1/2019 ktorým sa určuje spôsob a metodika poskytovania dotácií z rozpočtu Obce Petrova Ves O B E C P E T R O V A V E S Všeobecne záväzné nariadenie č. 1/2019 ktorým sa určuje spôsob a metodika poskytovania dotácií z rozpočtu Obce Petrova Ves Návrh VZN vyvesený na úradnej tabuli v obci Petrova

Podrobnejšie

Obecný úrad, Hlavné námestie č. 6, Dvory nad Žitavou Z á p i s n i c a zo 17. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Dvoroch nad Žitavou Dátum a

Obecný úrad, Hlavné námestie č. 6, Dvory nad Žitavou Z á p i s n i c a zo 17. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Dvoroch nad Žitavou Dátum a Obecný úrad, Hlavné námestie č. 6, 941 31 Dvory nad Žitavou Z á p i s n i c a zo 17. zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Dvoroch nad Žitavou Dátum a miesto konania: 10. apríla 2017, Obecný úrad Dvory

Podrobnejšie

003. Výzva na predkladanie ponúk

003. Výzva na predkladanie ponúk 1 Výzva na predkladanie ponúk k zákazke s nízkou hodnotou zadávanej podľa 117 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej

Podrobnejšie

ROKOVACÍ PORIADOK MV PROGRAMU CEZHRANIČNEJ SPOLUPRÁCE INTERREG V-A POĽSKO-SLOVENSKO Príloha č. 2 Odvolacie konanie, o ktorom je reč v čl. 74

ROKOVACÍ PORIADOK MV PROGRAMU CEZHRANIČNEJ SPOLUPRÁCE INTERREG V-A POĽSKO-SLOVENSKO Príloha č. 2 Odvolacie konanie, o ktorom je reč v čl. 74 Príloha č. 2 Odvolacie konanie, o ktorom je reč v čl. 74 (3) Všeobecného nariadenia (EÚ) č. 1303/2013 pre Program cezhraničnej spolupráce Interreg V-A Poľsko-Slovensko 2014-2020 prijaté Monitorovacím výborom

Podrobnejšie

statut

statut ŠTATÚT RADY ŠKOLY PRI GYMNÁZIU, BERNOLÁKOVA 37, ŠURANY V súlade so zákonom SNR č.596/2003 Zb. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších

Podrobnejšie

Tenisový klub - doplnená správa odd výstavby

Tenisový klub - doplnená správa odd  výstavby Dôvodová správa Tenisový klub Vysoké Tatry - Nájom nehnuteľnosti, pozemku registra C-KN, parc. č. 39/19 o výmere 2077 m2, druh pozemku ostatná plocha v k. ú. Tatranská Lomnica Tenisový klub Vysoké Tatry

Podrobnejšie

Roche Slovensko, s.r.o., Pribinova 19, Bratislava, IČO: , IČ DPH: SK , zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratisl

Roche Slovensko, s.r.o., Pribinova 19, Bratislava, IČO: , IČ DPH: SK , zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratisl Roche Slovensko, s.r.o., Pribinova 19, 811 09 Bratislava, IČO: 35 887 117, IČ DPH: SK 2021832087, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 31845/B INFORMÁCIE

Podrobnejšie

Žiadosť o prídavok na dieťa

Žiadosť o prídavok na dieťa Žiadosť o prídavok na dieťa Údaje v žiadosti vypĺňajte paličkovým písmom a zodpovedajúci údaj označte podľa tohto vzoru A Údaje o žiadateľovi Priezvisko Meno Rodinný stav 1) Dátum narodenia Rodné (Identifikačné

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica Zápisnica z 3. zasadnutia Akademického senátu FSV UCM v Trnave zo dňa 19.02.2019 Prítomní: Ospravedlnený: Jakub Dančo podľa prezenčnej listiny Program: 1. Otvorenie zasadnutia (predsedníčka AS FSV UCM)

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2009 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2009 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2009 Vyhlásené: 29.09.2009 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 368 V Y H L Á Š K A Ministerstva

Podrobnejšie

U Z N E S E N I E

U Z N E S E N I E Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Podolí, konaného dňa 27.06.2018 o 19.oo hodine v zasadačke OcÚ. - K organizačnému zabezpečeniu priebehu obecného zastupiteľstva /ďalej len OZ/: 1. Konštatuje,

Podrobnejšie

Všeobecne záväzné nariadenie mesta Poprad č. 1/2011 o poskytovaní dotácií z rozpočtu Mesta Poprad Mesto Poprad na základe ustanovenia 6 ods. 1 zákona

Všeobecne záväzné nariadenie mesta Poprad č. 1/2011 o poskytovaní dotácií z rozpočtu Mesta Poprad Mesto Poprad na základe ustanovenia 6 ods. 1 zákona Všeobecne záväzné nariadenie mesta Poprad č. 1/2011 o poskytovaní dotácií z rozpočtu Mesta Poprad Mesto Poprad na základe ustanovenia 6 ods. 1 zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších

Podrobnejšie

Pravidla pre predaj pozemkov v priemyselnej zone

Pravidla pre predaj pozemkov v priemyselnej zone Materiál MsZ č. 28/2012 Mestská rada: 17.4.2012 Mestské zastupiteľstvo: 24.4.2012 Návrh Pravidlá pre predaj pozemkov v priemyselnej zóne Prievidza Západ I. Prievidza Invest, s.r.o. Prerokované: JUDr. Katarína

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica Ďalšie podmienky prijatia na štúdium bakalárskych študijných programov na Fakulte chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave Dátum: 21. 05. 2019 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie

Podrobnejšie

Okresný úrad Považská Bystrica

Okresný úrad Považská Bystrica DOHODA O USPORADANÍ VLASTNÍCKEHO PRÁVA uzatvorená podľa ustanovenia 51 zákona č. 40/1964 Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov Účastníci dohody 1. ÚČASTNÍK 1. : Obchodné meno: Obec LEDNICKÉ ROVNE

Podrobnejšie

Kúpna zmluva č. 17/2016 uzatvorená podľa 588 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov a zákona Národnej rady S

Kúpna zmluva č. 17/2016 uzatvorená podľa 588 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov a zákona Národnej rady S Kúpna zmluva č. 17/2016 uzatvorená podľa 588 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov a zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 278/1993 Z. z. o správe majetku

Podrobnejšie

Doplnenie výročnej správy JMH_2012_JK

Doplnenie výročnej správy JMH_2012_JK Doplnenie výročnej správy Doplnenie zákonných náležitostí do výročnej správy spoločnosti JOJ Media House, a.s. a jej dcérskych spoločnosti k 31. decembru 2012. Valné zhromaždenie Valné zhromaždenie je

Podrobnejšie

53b_Ponuka_Prima_banky_Slovensko.rtf

53b_Ponuka_Prima_banky_Slovensko.rtf Návrh na uznesenie Mestské zastupiteľstvo v Leviciach 1.berie na vedomie a) Ponuku Prima banky Slovensko, a.s. na odkúpenie akcií spoločnosti Prima banka Slovensko, a.s. zo dňa 14.8.2015 b) Stanovisko

Podrobnejšie

Číslo spisu: 94 /2017 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK zákazka zadávaná podľa 117zák. č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektor

Číslo spisu: 94 /2017 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK zákazka zadávaná podľa 117zák. č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektor Číslo spisu: 94 /2017 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK zákazka zadávaná podľa 117zák. č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov Predmet zákazky: VÝMENA DLAŽBY V SÁLE KD

Podrobnejšie

Mestská časť Bratislava-Staré Mesto ~m~ ~ ROZHODNUTIE starostu mestskej časti Bratislava - Staré Mesto zo dňa 9.apríla 2018 o vyhlásení obchodnej vere

Mestská časť Bratislava-Staré Mesto ~m~ ~ ROZHODNUTIE starostu mestskej časti Bratislava - Staré Mesto zo dňa 9.apríla 2018 o vyhlásení obchodnej vere Mestská časť Bratislava-Staré Mesto ~m~ ~ ROZHODNUTIE starostu mestskej časti Bratislava - Staré Mesto zo dňa 9.apríla 2018 o vyhlásení obchodnej verejnej súťaže na prenájom nebytového priestoru č. 914

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie ponúk V súlade so zákonom č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších pred

Výzva na predkladanie ponúk V súlade so zákonom č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších pred Výzva na predkladanie ponúk V súlade so zákonom č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov podľa 9 ods. 9 na dodanie tovaru Číslo: 806/2013

Podrobnejšie

PONUKA NA PRENÁJOM NEBYTOVÝCH PRIESTOROV VO VLASTNÍCTVE MESTA MARTIN FORMOU PRIAMEHO NÁJMU č. 3/NP/2015 Mesto Martin v súlade so zákonom č. 138/1991 Z

PONUKA NA PRENÁJOM NEBYTOVÝCH PRIESTOROV VO VLASTNÍCTVE MESTA MARTIN FORMOU PRIAMEHO NÁJMU č. 3/NP/2015 Mesto Martin v súlade so zákonom č. 138/1991 Z PONUKA NA PRENÁJOM NEBYTOVÝCH PRIESTOROV VO VLASTNÍCTVE MESTA MARTIN FORMOU PRIAMEHO NÁJMU č. 3/NP/2015 Mesto Martin v súlade so zákonom č. 138/1991 Zb. o majetku obcí a podľa 18 Všeobecného záväzného

Podrobnejšie