LETO. letné NOVINKY. a spoločné výlety, relax v záhrade, pri vode, dovolenka s obľúbenými *prémiovými ABC produktmi. original

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "LETO. letné NOVINKY. a spoločné výlety, relax v záhrade, pri vode, dovolenka s obľúbenými *prémiovými ABC produktmi. original"

Prepis

1 LETO a spoločné výlety, relax v záhrade, pri vode, dovolenka s obľúbenými *prémiovými ABC produktmi original 00% vegan letné NOVINKY Platnosť ponuky je do 8. júna 0.

2 NOVINKY PRE VAŠE TELO Vyskúšajte jarné NOVINKY, objednajte si obľúbené, odborníkmi overované výrobky s *prémiovým Tea Tree olejom a získajte: na upokojenie kože po opaľovaní. DARČEK zdarma pre každého klienta pri objednávke nad 0 kvalitná ceruzka - rôzne farby. BATOH / TAŠKU v do vrecka (dažďu odolný) a ďalšie praktické doplnky výhodnejšie (viď web, cenník) ilustračná snímka TÚRY VÝLETY na zjemnenie pokožky, jaziev, strií, vrások... ochrana pred lúpaním original. TOP darček víkendový POBYT v Tatrách pre celú rodinu (vyžrebujeme v júli 0) alebo kvalitné trekové palice olivový lipid skvalán v mandľovom oleji s Tea Tree Zažite čaro Tatier v jeseni 0. Aloe vera gél Mint s Tea Tree olejom T05 - M 00 ml /,55 8,95 Chladivý gél na zmiernenie bolesti a štípania pri spálení od slnka, na podráždenú pokožku, hojí aj škrabance, bodnutie hmyzom, aj drobné rezné ranky. Vhodný pre celú rodinu.. Telový skrášľujúci olej T 80 ml /,55 8,95 Výživný, veľmi jemný olej pripravený na zlepšenie vzhľadu a zjemnenie pokožky tela. Redukuje jazvy, strie, vrásky, ale aj celulitídu, či pigmentové škvrny. Zmes prémiových ľahkých olejov spolu so skvalánom (rastl. lipid) zvlhčujú a bránia strate vlhkosti v pokožke. Vyhladia ju a vzpružia bez pocitu mastnoty. Pri veľmi suchej pokožke môžete po vstrebaní oleja do pokožky následne aplikovať abc Telové mlieko alebo abc Krém na telo, pre zvýšenie a urýchlenie celkového efektu vyhladenia kože. Blahodarný aj pre tehotné, dojčiace ženy a deti do kúpeľa.

3 Dlho očakávaná NOVINKA pre starostlivosť o zdravie ďasien a zubov hojivé a svieže zložky PRE VAŠE ZUBY pre prirodzenú hygienu a boj proti paradentóze bráni tvorbe zubného kameňa POHODLIE a. pomoc v lete pre vaše NOHY bráni zapareniu a zápachu medzi prstami a v záhyboch tela JEDINEČNÝ KRÉM PRE KAŽDÉHO + vyskúšajte TERAZ! revitalizačný krém na tvrdé päty dezinfikuje a chráni pred potom, prsty / nechty pred plesňou, vhodný aj do obuvi 5 Zubná pasta Fresh Mint T75 75 ml /,9 5,90 Zubná pasta s Tea Tree olejom, mätou, fluoridom a zinkom je vhodná pre celú rodinu na každodennú starostlivosť o zuby, jazyk a ďasná. Odstraňuje povlak, účinná pri ťažkostiach s paradentózou, krvácaním a zápachom z úst. Zanecháva ústa čisté, svieže a zbavené nežiaducich baktérií. (v jeseni vo dvojici už s ústnou vodou ). Krém proti poteniu, zapareniu T85 00 ml /,80 0,99. Sprej na nohy antiperspirant T 50 ml / 0,0 8,80. Krém na nohy T8 00 ml /,0 9,0 hydratuje, hojí a chráni pred zápachom. Tyčinka na kurie oká T5 9 ml / 0,90 8,0 zmäkčuje a redukuje kurie oká a mozole 5. Nechtový regenerátor T9 0 ml /,98 8,98 účinný olej na každú noc pre zdravie suchých praskajúcich nechtov, aj pri problémoch so začervenaním lôžka, plesňou a pod.. Krém na päty T7 00 ml /,5 9,85 tento hutnejší krém zvláčni pokožku piat a hojí popraskané päty 5 Viac info v priloženom letáku.

4 * v * abc TELOVÝ BOX Komfort výh odnejšie ľo v e pr pre osvieženie tela pre obnovu, ce ate lú ro hydratáciu a upokojenie dinu, pri abc TEA TREE OIL *prémium originálny 00% olej z austrálskeho čajovníka farmaceutická, klinicky overená kvalita + BONUS žinka zdarma SET + + dostupný vo variantoch MINT, LEMON, najlepšia ochrana RÚK pri práci, doma aj v záhrade každá kvapka tlmí bolesť, dezinfikuje, hojí ranky, popáleniny, pľuzgiere... - viď. cenník/web,95,5 verzie pre seba, rodičov, sestru, brata... JEDINEČNÁ SVIEŽOSŤ a výživa pokožky pre celú rodinu, na celé leto! - osvieži, zvláčni a utíši svrbenie, bolesť po spálení Spot stick - prirodzene dezinfikuje a bráni uchyteniu baktérií (praktický dávkovač) 7 5. Sprchový gél T0 00 ml / 8,70 7,50 regeneračné, prirodzene antibakteriálne mydlo. Telový píling T70 00 ml /,0 9,90 mycia emulzia so santalovými škrupinkami pre vyhladenie a skrášlenie pokožky tela. Telové hydratačné mlieko T09 00 ml /,5 9,95 jedinečné, svieže a veľmi príjemné v lete každý deň, vyživuje, tlmí začervenanie, pľuzgieriky, štípance, chráni pred mikróbami SET +,5. Krém na ruky s esenciou Lemon T87-L 00 ml / 9,50 7,90 zvláčni, zjednotí tón pokožky, chráni pred množením mikróbov 7,5 5. abc pure Tea Tree Oil T0 0 ml /, 5,. Telové hydratačné mlieko T ml /,0 8,0 7. Telové antibakteriálne mydlo 500 ml rodinné balenia - verzie (viď cenník a info na webe) NOVÉ s esenciou Lemon T50-L 500 ml /,50,50 NOVÉ s esenciou Mint T50-M 500 ml /,50,50 VÝHODNÉ - balenie oleja *prémium. abc pure Tea Tree Oil (TTO) T0-B x 0 ml /,00 T0 x 0 ml /,95,5 VÝHODNÉ - balenie tyčiniek. abc Hojivá antibakteriálna tyčinka T90-B x 9 ml / 8,0 T90 x 9 ml / 7,0,0 pre každého v rodine! dezinfikuje pokožku, tlm í štípance, vyrážky, hojí /suší pľuzgiere (aj kiah ne, herpesy)... Môžete žiadať aj v lekárni. 7 Viac info v priloženom letáku.

5 * * v VÝHODNE abc INTIM BOX Komfort. Femigel - vaginálny gél T 5x5 ml / 8,59,90 prírodný, klinicky overený antibakteriálny gél na úpravu poškodenej flóry, je možné ho dopĺňať k intímnym liečivám. Intímny mycí gél T5 00 ml / 8,80,90 prírodná mycia emulzia pre citlivú intímnu oblasť. Denný Intim femi gél T7 00 ml / 0,90 8,90 očistný hydratačný prípravok pre dievčatá a ženy príjemná letná ponuka pre ženy pre zdravie a prirodzenú krásu každej PLETI NOVÁ ZLOŽKA LEMON - vitamín C ABC produkty pre zdravie PLETI s prémiovým Tea Tree olejom a s ďalšími prírodnými látkami napomáhajú okysličovaniu pleti, eliminujú škvrny, vyrážky a iné poškodenia pleti spôsobené slnkom, vetrom, holením, baktériami a pod. Prispievajú k pravidelnej regenerácii pleti a prirodzene mladistvému vzhľadu. uvádzacia cena 7 viď doplnky jemná čistiaca pomôcka zo silikónu 5 NOVINKA!. Zvlhčujúci gél T8 00 ml / 9,90 7,90 prírodný lubrikant pre zlepšenie intímneho diskomfortu 8 SET + + 0,9 8,9 Viac info v priloženom letáku.. Pleťový hydratačný krém lemon T80-L 50 ml /,5 0,5 (dostupný vo variantoch Tea Tree oil, Lemon - viď cenník). Pleťový mycí gél lemon T-L 00 ml /,5 9,95 (dostupný vo variantoch Tea Tree oil, Lemon - viď cenník). Pleťová voda T99 50 ml / 9,0,95. Pleťová maska a píling v T 00 ml /,5 9,95 9 Nové doplňujúce sérum, pre zvýšenie hydratácie a zlepšenie povrchu pleti. 5. NOVINKA - Pleťové sérum T8 0 ml / 0,00 8,50 Kyselina hyalurónová a vitamín B5 redukujú jemné vrásky a začervenanie. Vhodné najmä pre zrelú, suchú alebo citlivú pleť. Aplikujte pod pleťový krém.. Balzam po holení T0 00 ml / 8,80,80 7. Gél na holenie T5 00 ml / 8,80,80

6 DÔLEŽITÁ OCHRANA a hydratácia vlasov s výživou pre vlasovú pokožku dodajú objem vlasom IHNEĎ sérum upravuje vlasovú pokožku, hojí poškodenia Nová verzia s vit. C podporujú rast vlasov. Kondicionér na objem vlasov T7 50 ml /,80 0,80 chráni vlasy a podporí objem. Sérum proti vypadávaniu vlasov T 00 ml /,99,99 podporuje rast vlasov, bráni vypadávaniu (používajte denne na potrebné miesta). Sprej na objem vlasov T 50 ml /,0 8,90 skvelý spoločník aj na dovolenke. Vlasový šampón na objem T5 50 ml / 0,85 8,85 prirodzene čistí, podporuje rast a dodá objem jemným vlasom ABC produkty na VLASY aj pokožku s prírodnými zložkami, napomáhajú hydratovať a udržiavať zdravé vlasy, ktoré sa zanášajú prachom, lupinami, potom, stylingovými prípravkami a tým zlepšiť ich zdravotný stav. Vďaka jedinečným vlastnostiam esenciálneho Tea Tree oleja dokážu uvoľniť póry, podporiť zvýšenie prívodu kyslíka a živín smerom k vlasovým korienkom. Ich pravidelnou aplikáciou bránite množeniu mikróbov, ktoré blokujú zdravý rast vlasov. Výsledkom sú lepšie vyživované a chránené korienky vlasov ponuka z terra série * VČASNÁ OCHRANA aj OŠETRENIE vlasov pred častými parazitmi. LIMITOVANÚ VLASOVÚ SÉRIU PROTI VŠIAM nájdete na webe. a tým podporený ich zdravý rast. 0 masážna kefa na pokožku hlavy viď doplnky. Vlasový šampón s esenciou lemon T-L 500 ml / 5,5,95 (dostupný vo variantoch Tea Tree oil, Lemon - viď cenník) proti lupinám, svrbeniu, chrastám. Kúra na pokožku hlavy T0 50 ml /,00,90 upravuje ph vlasovej pokožky, hojí poškodenia, zbavuje lupín a svrbenia. Kondicionér na vlasy T0 50 ml / 8,0,0 ošetruje vlasy, dodá im pružnosť, chráni pokožku. Používajte x do týždňa, podľa potreby aj denne.

7 Dopĺňajte telu potrebné patentované a klinicky overené Omega v Lyprinole, s najúčinnejším efektom pri : ťažkostiach s cievami, žilami, tlakom, pľúcami potláčaní zápalov v tele bolestiach kĺbov OTA* ETA* EPA* DHA stabilizované *prémiové. Lyprinol T00 0 kps / 7,79,79 vhodný pri akútnom zápale, preventívnom aj dlhodobom užívaní, pre dospelých aj deti Výhodnejšie od dvoch kusov á,0 / ks. Lyprinol Advanced T0 0 kps / 7,79,79 vhodný pri akútnom zápale, aj preventívnom užívaní Lyprinol v oboch verziách upravuje hladinu cholesterolu v krvi, bráni ukladaniu zlého LDL cholesterolu, ktorý transportuje cholesterol a tuk z pečene do tela. Kontrolujte si hladinu cholesterolu raz za -5 rokov. od balení + BONUS blok na denné poznámky Navštívte náš e-shop alebo jeho jednoduchší názov kde vám už roky prezentujeme, ako využívať silu austrálskej flóry a liečivej zeme AUSTRALIAN BODYCARE TM, POPRAD - výhradný dovozca pre SR a distributér s 7 ročnou tradíciou, s exkluzívnymi ponukami na LETO a ZIMU, s vernostnou ponukou, každoročným poďakovaním a odmenami pre verných klientov! Viac info na Ďakujeme Vám za nákup.

ARGANE prírodná kozmetika z MAROKA

ARGANE prírodná kozmetika z MAROKA ARGANE prírodná kozmetika z MAROKA 100% BIO oleje RELAXANT 50 ml relaxačný masážny olej proti CELULITÍDE Použitie: pre pokožku, ktorá potrebuje prirodzene hydratovať a zjemniť, upokojujúci roztok. Tento

Podrobnejšie

Microsoft Word - Ako správne vybrať opaľovací prípravok ESTHEDERM.docx

Microsoft Word - Ako správne vybrať opaľovací prípravok ESTHEDERM.docx Ako správne vybrať opaľovací prípravok Institut ESTHEDERM? Blíži sa leto a čoraz častejšie sa stretávame s otázkami, ktoré súvisia s výberom správneho opaľovacieho prípravku kozmetiky Institut Esthederm.

Podrobnejšie

PRODUKTOVÝ KATALÓG Telová a pleťová kozmetika

PRODUKTOVÝ KATALÓG Telová a pleťová kozmetika PRODUKTOVÝ KATALÓG Telová a pleťová kozmetika DETTOL - AUTOMATICKÝ DÁVKOVAČ MYDLA 250ML / NÁPLŇ 250ML DETTOL - ANTIBAKTERIÁLNY GÉL 5855 5856 5852 10229 5854 Grepfruit Uhorka Vanilkový kvet 03350 03348

Podrobnejšie

MOC CENNÍK - OBJEDNÁVKA platnosť od: 3 / 2018 SLOVENSKÁ REPUBLIKA DODÁVATEĽ ODBERATEĽ - registračné číslo: FOR LIFE spol. s r. o., Moravanská 85, Brno

MOC CENNÍK - OBJEDNÁVKA platnosť od: 3 / 2018 SLOVENSKÁ REPUBLIKA DODÁVATEĽ ODBERATEĽ - registračné číslo: FOR LIFE spol. s r. o., Moravanská 85, Brno MOC CENNÍK - OBJEDNÁVKA platnosť od: 3 / 2018 SLOVENSKÁ REPUBLIKA DODÁVATEĽ ODBERATEĽ - registračné číslo: FOR LIFE spol. s r. o., Moravanská 85, Brno 619 00, ČR Meno, priezvisko: IČ: 49977580, DIČ: CZ49977580

Podrobnejšie

Cenníky LETO Cenník vstupov leto

Cenníky LETO Cenník vstupov leto Cenníky LETO Držitelia vernostnej karty PATINCE AQUA CARD Bazénový svet - Vonkajšie a vnútorné bazény PO - PIA Víkendy a štátne sviatky Celodenný vstup 10 13 LETNÝ CENNÍK VSTUPOV 3-hodinový vstup 8 10

Podrobnejšie

Cenník produktov ESSENS ESSENS Slovakia

Cenník produktov ESSENS ESSENS Slovakia Cenník produktov ESSENS ESSENS Slovakia www.essens.sk ESSENS Perfume women w1xx15 Dámsky parfum 15 ml 7,30 9,80 6 w1xx50 Dámsky parfum 50 ml 13,20 18,20 11 w1xxm mist 200 ml 9,70 13,60 8 w1xxng Sprchový

Podrobnejšie

ATRAKTÍVNE CENY EXTRA PEČIATKY ŠPECIÁLNE DARČEKY ZĽAVY OBJAVTE VÝHODNÉ PONUKY 2019 PLATÍ OD DO Moja letná kupónová knižka

ATRAKTÍVNE CENY EXTRA PEČIATKY ŠPECIÁLNE DARČEKY ZĽAVY OBJAVTE VÝHODNÉ PONUKY 2019 PLATÍ OD DO Moja letná kupónová knižka ATRAKTÍVNE CENY EXTRA PEČIATKY ŠPECIÁLNE DARČEKY ZĽAVY OBJAVTE VÝHODNÉ PONUKY 09 PLATÍ OD 4. 6. DO. 9. 09 Moja letná kupónová knižka Ako funguje LETNÁ KUPÓNOVÁ KNIŽKA? 0 0 Môžete využiť alebo viac kupónov

Podrobnejšie

Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom,

Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom, Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom, ako používať akupresúrnu podložku. Používanie podložky

Podrobnejšie

BEAUTY CLUB MÁJ/JÚN 2019 Účinná ochrana pred slnkom Starostlivosť o problematickú alebo citlivú pleť Víťazstvo nad pigmentovými škvrnami Tipy na vhodn

BEAUTY CLUB MÁJ/JÚN 2019 Účinná ochrana pred slnkom Starostlivosť o problematickú alebo citlivú pleť Víťazstvo nad pigmentovými škvrnami Tipy na vhodn BEAUTY CLUB MÁJ/JÚN 2019 Účinná ochrana pred slnkom Starostlivosť o problematickú alebo citlivú pleť Víťazstvo nad pigmentovými škvrnami Tipy na vhodný krém, sérum alebo make-up VÝHODNÁ DERMO PONUKA Spoločná

Podrobnejšie

Catalog

Catalog 1 Vittore De Conti holiaca sada v krabičke Cena bez DPH: 0.63 Vittore De Conti dentálna sada v krabičke Cena bez DPH: 0.63 Vittore De Conti manikura set - pilníček a plastová tyčinka na nehty Cena bez

Podrobnejšie

Vaša pleť je zrkadlom vašej minulosti. Všetkých vašich úsmevov ale aj vašich sĺz. Vašich krásnych opálení a vašich spálení. Jednoducho spôsobu vášho ž

Vaša pleť je zrkadlom vašej minulosti. Všetkých vašich úsmevov ale aj vašich sĺz. Vašich krásnych opálení a vašich spálení. Jednoducho spôsobu vášho ž Vaša pleť je zrkadlom vašej minulosti. Všetkých vašich úsmevov ale aj vašich sĺz. Vašich krásnych opálení a vašich spálení. Jednoducho spôsobu vášho života... Čo ak by vaša pokožka viac vypovedala o vašej

Podrobnejšie

cenik_SK_2018_PLATNY.indd

cenik_SK_2018_PLATNY.indd SK CENNÍK - OBJEDNÁVKA pre kozmetičky, masérov, wellness centrá, lekárov, lekárne a pod. platnosť od: 3 / 2018 PROFESIONÁLNA KOZMETICKÁ STAROSTLIVOSŤ SLOVENSKÁ REPUBLIKA DODÁVATEĽ FOR LIFE spol. s r. o.,

Podrobnejšie

CARTA_SIDOLUX Katalóg (1) (SCREEN)

CARTA_SIDOLUX Katalóg (1) (SCREEN) KATALÓG PRODUKTOV SIDOLUX UNIVERSAL Čistiace prostriedky Univerzálne čistiace prostriedky pre všetky umývateľné povrchy. Jednoducho sa používajú a vďaka unikátnemu systému Soda Power zmäkčujú vodu a dokonalo

Podrobnejšie

Organické prostriedky na čistenie domácnosti Dovozca/distribútor: ASANTE s.r.o., sv. Cyrila a Metoda 17, Trnava prevádzka: eko-drogéria ECOTERR

Organické prostriedky na čistenie domácnosti Dovozca/distribútor: ASANTE s.r.o., sv. Cyrila a Metoda 17, Trnava prevádzka: eko-drogéria ECOTERR Organické prostriedky na čistenie domácnosti Dovozca/distribútor: ASANTE s.r.o., sv. Cyrila a Metoda 17, 917 01 Trnava prevádzka: eko-drogéria ECOTERRA, Ľ. Podjavorinskej 22, 917 01 Trnava tel.: +421 903

Podrobnejšie

SpiritLights_sk-A6

SpiritLights_sk-A6 For Pre Sun-Kissed vlasy pobozkané Blonde slnkom Effects Vytvorte prírodné blond vlasy, efekt jemných svetlých odtieňov na prírodných a farbených vlasoch. Vlastnosti a výhody Tento melírovací systém na

Podrobnejšie

MODERNÁ VÝŽIVA JEDNODUCHO 2016 TM

MODERNÁ VÝŽIVA JEDNODUCHO 2016 TM MODERNÁ VÝŽIVA JEDNODUCHO 2016 TM MODERNÁ VÝŽIVA JENODUCHO ŽIJEME V UPONÁHĽANEJ DOBE A ČASTOKRÁT VOLÍME FAST FOOD AKO NAJĽAHŠIE RIEŠENE, NO NAŠE TELÁ TÝM MÔŽU PRICHÁDZAŤ O DÔLEŽITÉ VITAMÍNY A MINERÁLY,

Podrobnejšie

Jazvy?...ponúkame vám viditeľné a trvalé riešenie! PROFESIONÁLNA LIEČBA JAZIEV SILIKÓNOM

Jazvy?...ponúkame vám viditeľné a trvalé riešenie! PROFESIONÁLNA LIEČBA JAZIEV SILIKÓNOM Jazvy?...ponúkame vám viditeľné a trvalé riešenie! PROFESIONÁLNA LIEČBA JAZIEV SILIKÓNOM Prečo vznikajú jazvy? Jazvy vznikajú v dôsledku porušenia kože po rôznych chirurgických zákrokoch, operáciách, popáleninách

Podrobnejšie

Čo si zobrať do pôrodnice

Čo si zobrať do pôrodnice Do pôrodnice určite nechoďte bez dokladov Najdôležitejšie veci, bez ktorých vás nebudú môcť ani prijať, sú doklady. Majte ich v závere tehotenstva nachystané niekde po ruke, aby ste ich nehľadali. Nebaľte

Podrobnejšie

7 / 2019 CENNÍK PRODUKTOV PRE ZÁKAZNÍKOV

7 / 2019 CENNÍK PRODUKTOV PRE ZÁKAZNÍKOV 7 / 2019 CENNÍK PRODUKTOV PRE ZÁKAZNÍKOV NAŠA VÍZIA Pomáhať ľuďom meniť ich životný štýl. NAŠE POSLANIE Pomáhať ľuďom meniť ich životný štýl tým, že im poskytujeme tú najlepšiu podnikateľskú príležitosť

Podrobnejšie

DENNÍK Táto publikácia je určená výlučne pre Life Care klientov a partnerov. ŠŤASTIA 4 jún 16 júl 2019 Povedz STOP elulitíde! Podrobnosti na strane 2.

DENNÍK Táto publikácia je určená výlučne pre Life Care klientov a partnerov. ŠŤASTIA 4 jún 16 júl 2019 Povedz STOP elulitíde! Podrobnosti na strane 2. DENNÍK Táto publikácia je určená výlučne pre Life Care klientov a partnerov. ŠŤASTIA Povedz STOP elulitíde! Podrobnosti na strane 2. 7 chýb pri podnikaní, ktorým sa musíte vyhnúť Každý robí chyby, a podobné

Podrobnejšie

STRIH A ÚČES STRIH Strih dámsky krátke a polodlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Strih dámsky dlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Páns

STRIH A ÚČES STRIH Strih dámsky krátke a polodlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Strih dámsky dlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Páns STRIH A ÚČES STRIH Strih dámsky krátke a polodlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Strih dámsky dlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) 37 45 Pánsky strih 20 Pánsky strih strojčekom 15 Úprava brady

Podrobnejšie

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ČÍM JE BEAUTY JAR NATURÁLNY? Beauty Jar je Lotyšská kozmetika pre šťastných ľudí! Majte radosť so starostlivosti o svoje telo a usmievajte sa častejšie s Beauty Jar Kozmetika môže robiť ľudí šťastnejšími

Podrobnejšie

ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale a

ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale a ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale aj pre profesionálne práčovne, hotely a reštaurácie.

Podrobnejšie

brozura-web

brozura-web DOVOLENKA 2019 S ODLETOM Z KOŠÍC Pokyny pri bezpečnostnej kontrole VÁŽENÍ CESTUJÚCI Len správnym a úplným informovaním našich cestujúcich o bezpečnostnej kontrole a postupe počas nej, dokážeme zabezpečiť

Podrobnejšie

Press_File_Cellular_Water_Skin_Care_SK_final.cdr

Press_File_Cellular_Water_Skin_Care_SK_final.cdr N O V I N K A S TA RO S T L IVO S Ť O POKOŽ K U S CELULÁRNOU VO D O U O C H R A N A A H Y D R ATÁC I A P R E Z AC H OVA N I E M LADŠEJ P L E T I Od svojho vzniku v roku 1978 Výskumné centrum Institut

Podrobnejšie

TÚŽITE VYHRAŤ SVOJ BOJ NAD KRUHMI POD OČAMI?

TÚŽITE VYHRAŤ SVOJ BOJ NAD KRUHMI POD OČAMI? TÚŽITE VYHRAŤ SVOJ BOJ NAD KRUHMI POD OČAMI? Vaše oči sú odrazom vašej osobnosti Váš pohľad vyjadruje vaše emócie a pocity... Akonáhle sú však oči zatienené kruhmi pod očami, váš pohľad stráca iskru a

Podrobnejšie

Ortopedicko - rehabilitačné sandále PROTETIKA, a.s., Bojnická 10, Bratislava, Slovenská republika ,

Ortopedicko - rehabilitačné sandále PROTETIKA, a.s., Bojnická 10, Bratislava, Slovenská republika , Ortopedicko - rehabilitačné PROTETIKA, a.s., Bojnická 10, 823 65 Bratislava, Slovenská republika +421 2 4444 1330, predaj@protetika.sk, www.protetika.sk 2017 2018 PROTETIKA a.s. je spoločnosť s 90-ročnou

Podrobnejšie

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Br

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Br ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Bratislava -/- OHVBPKV/5249-4/18332/2018/Ki Ing. Kišacová,

Podrobnejšie

Základná škola s materskou školou Skalité Kudlov č. 781, Skalité tel.: , Výzva na predloženie pon

Základná škola s materskou školou Skalité Kudlov č. 781, Skalité tel.: , Výzva na predloženie pon Výzva na predloženie ponuky k zákazke zadávanej podľa 9 ods. 9 zákona č.25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ZVO ). 1. Identifikácia

Podrobnejšie

Rýchly sprievodca kozmetikou HELIOCARE

Rýchly sprievodca kozmetikou HELIOCARE RÝCHLY SPRIEVODCA KOZMETIKOU HELIOCARE Heliocare je vysoko účinná slnečná kozmetika zabezpečujúca komplexnú vnútornú (výživové doplnky) i vonkajšiu (opaľovacie prípravky na pokožku) ochranu pleti pred

Podrobnejšie

Tlačová správa

Tlačová správa Tlačová správa 20.február 2014 Schwarzkopf uvádza na trh výnimočné značky Schwarzkopf Essence ULTÎME a Schwarzkopf Blonde ULTÎME Schwarzkopf Essence ULTÎME a Schwarzkopf Blonde ULTÎME: dve nové hviezdy

Podrobnejšie

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation BIO WAVE ponožky Produkt WINALITE využívajúci BIO - WAVE HEALTH MANAGEMENT SYSTEM Dobré zdravie, lepší život Bio-wave Health Management System Produktová prezentácia Winalite Zdavie nôh: Bio-wave ponožky

Podrobnejšie

Zdravé bývanie Baumit

Zdravé bývanie Baumit Baumit Klima Regulácia vlhkosti Čistý vnútorný vzduch Príjemné bývanie Interiér v pohode Zdravé steny, zdravý vzduch Klima omietky pre zdravý život Váš domov. Vaše steny. Vaše zdravie. Baumit Klima pre

Podrobnejšie

KATALÓG VLASOVEJ 0 KOZMETIKY

KATALÓG VLASOVEJ 0 KOZMETIKY KATALÓG VLASOVEJ 0 KOZMETIKY NÁŠ PRÍBEH V roku 1983 bola firma založená našou rodinou Bolatti V Parme v Taliansku. Od počiatku sme sa zamerali na tvorbu kvalitných produktov, ktoré sú vedecky vyvíjané

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Manikér - nechtový dizajnér Kód kvalifikácie U5142003-00207 Úroveň SKKR 4 Sektorová rada Remeslá, umelecké remeslá a osobné služby SK ISCO-08 5142003 / Manikér SK NACE Rev.2 S OSTATNÉ

Podrobnejšie

Snímka 1

Snímka 1 TEPLOMERY A VLHKOMERY Teplomer do sauny Ø 10 cm, meranie 0 120 C 24,00 Teplomer do sauny BASIC Teplomer a vlhkomer BASIC Ø 10 cm, meranie 0 120 C 18,50 Vlhkomer do sauny Vlhkomer do sauny BASIC Ø 10 cm,

Podrobnejšie

Tuky a chronické ochorenie obličiek - Dieta při chronickém onemocnění ledvin

Tuky a chronické ochorenie obličiek - Dieta při chronickém onemocnění ledvin Tuky a chronické ochorenie obličiek 4. 4. 2019 Tuky a chronické ochorenie obličiek Tuky majú vo výžive svoje nezastupiteľné miesto. Sú zo všetkých živín najenergetickejšie obsahujú zhruba dvojnásobnú energetickú

Podrobnejšie

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrobkov v Európskej únii. Ide o nasledujúce výrobky: 1.

Podrobnejšie

O s n o v a

O s n o v a Výroba Dovoz Distribúcia Sektor služieb Celkom Výročná správa z výkonu štátneho zdravotného dozoru (ŠZD) nad kozmetickými výrobkami () v roku 2018 I. Charakteristika RUVZ so sídlom v Martine výdavky na

Podrobnejšie

Pripravte svoje vozidlo na jar Čistenie a údržba klimatizácie za atraktívne ceny Regenerácia chladiaceho média 24,00 Čistenie a dezinfekcia klimatizác

Pripravte svoje vozidlo na jar Čistenie a údržba klimatizácie za atraktívne ceny Regenerácia chladiaceho média 24,00 Čistenie a dezinfekcia klimatizác Pripravte svoje vozidlo na jar Čistenie a údržba klimatizácie za atraktívne ceny Regenerácia chladiaceho média 24,00 Čistenie a dezinfekcia klimatizácie 12,00 Vybrané originálne príslušenstvo VÝHODNÁ zľava

Podrobnejšie

Prezentacja programu PowerPoint

Prezentacja programu PowerPoint TIENS Multifunkčný prístroj na masáž hlavy Používajte denne! Kedykoľvek! Kdekoľvek! Máte dobre vyváženú bioelektrickú energiu? Skontrolujte si, či na sebe pozorujete nasledovné symptómy: Zvýšený alebo

Podrobnejšie

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava RÚVZ v Slovenskej republike Vaša značka/zo dňa Naša z

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava RÚVZ v Slovenskej republike Vaša značka/zo dňa Naša z ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava RÚVZ v Slovenskej republike Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Bratislava -/- OHVBPKV/206-11/93685/2019/Ki

Podrobnejšie

HYGIENA RÚK

HYGIENA RÚK HYGIENA RÚK Clean care is safer care save lives: clean your hands Súčasťou programu WHO First Global Patient Safety Challenge - Clean Care Is Safer Care je kampaň pod názvom Save Lives: Clean Your Hands

Podrobnejšie

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Br

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Br ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Bratislava -/- OHVBPKV/8480-4/31999/2016/Ki Ing. Kišacová,

Podrobnejšie

jfb

jfb Príloha č. 3 k rozhodnutiu o registrácii lieku, ev.č.: 2009/07643 PÍSOMNÁ INFORMÁCIA PRE POUŽÍVATEĽOV Septolete plus spray orálna aerodisperzia benzokaín/cetylpyridíniumchlorid Pozorne si prečítajte celú

Podrobnejšie

AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY 1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme

AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY   1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY www.top-nechty.sk 1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme ruky sebe, ale aj zákazníčke. Pilníkom upravíme tvar

Podrobnejšie

ODDYCH, ktorý si zaslúžite Cenník VÍKENDOVÝCH a KRATŠÍCH POBYTOV VÍKEND Platnosť:

ODDYCH, ktorý si zaslúžite Cenník VÍKENDOVÝCH a KRATŠÍCH POBYTOV VÍKEND Platnosť: ODDYCH, ktorý si zaslúžite Cenník VÍKENDOVÝCH a KRATŠÍCH POBYTOV VÍKEND Platnosť: 01. 03. 2014-28. 02. 2015 LIEČEBNÝ POBYT KÚPELE NA SKÚŠKU PREDĹŽENÝ LIEČEBNÝ VÍKEND ubytovanie: kúpeľný hotel Rubín alebo

Podrobnejšie

Schválený text k rozhodnutiu o predĺžení, ev. č.: 2015/04382-PRE Písomná informácia pre používateľa Paracut 250 mg tablety paracetamol Pozorne si preč

Schválený text k rozhodnutiu o predĺžení, ev. č.: 2015/04382-PRE Písomná informácia pre používateľa Paracut 250 mg tablety paracetamol Pozorne si preč Písomná informácia pre používateľa Paracut 250 mg tablety paracetamol Pozorne si prečítajte celú písomnú informáciu predtým, ako začnete užívať tento liek, pretože obsahuje pre vás dôležité informácie.

Podrobnejšie

3VOLETS 95x210 PATIENT COSMETIQUE TEOXANE SK_newlogo.indd

3VOLETS 95x210 PATIENT COSMETIQUE TEOXANE SK_newlogo.indd JEDINEČNÁ RADA MEDICÍNSKEJ KOZMETIKY, VYVINUTÁ EXPERTMI NA VÝROBU KYSELINY HYALURÓNOVEJ Injekčná striekačka na obrázku je zdravotnícky materiál triedy III, vyrábaný spoločnosťou TEOXANE Laboratories a

Podrobnejšie

Vplyv fermentácie baktériami mliečneho kysnutia na zmenu nutričných parametrov vybranej pseudocereálie

Vplyv fermentácie baktériami mliečneho kysnutia na zmenu nutričných parametrov vybranej pseudocereálie Milada Rakická, Andrea Marko, Ernest Šturdík *Pseudocereálie *skupina cereálií, ktoré botanicky nepatria do čeľade lipnicovité, ale väčšinou sa potravinársky využívajú ako cereálie, *vykazujú vysoký obsah

Podrobnejšie

Kúpna zmluva č. Z _Z Uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Sídlo: IČO: DIČ:

Kúpna zmluva č. Z _Z Uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Sídlo: IČO: DIČ: Kúpna zmluva č. Z1641517_Z Uzatvorená v zmysle 9 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Sídlo: IČO: DIČ: IČ DPH: Číslo účtu: Tel: Správa telovýchovných a rekreačných

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Vizážista, kolorista Kód kvalifikácie U5142005-00198 Úroveň SKKR 3 Sektorová rada Remeslá, umelecké remeslá a osobné služby SK ISCO-08 5142005 / Vizážista, kolorista SK NACE Rev.2 S

Podrobnejšie

plum hand hygiene SK final.indd

plum hand hygiene SK final.indd Katalóg výrobkov Sme profesionáli aj v hygiene rúk - viac, ako 150 rokov na trhu! Systémy pre ochranu pokožky v každom pracovnom prostredí Hygiena rúk Už skoro 50 rokov vyrábame krémy na ochranu pokožky,

Podrobnejšie

Ibalgin Duo Effect

Ibalgin Duo Effect Príloha č. 2 k notifikácii o zmene, ev. č.: 2015/03057-ZIB Písomná informácia pre používateľa Ibalgin DUO EFFECT 5 %/100 UI/mg dermálny krém ibuprofen/heparinoid Pozorne si prečítajte celú písomnú informáciu

Podrobnejšie

Poradensky koncept - mlade prasnice

Poradensky koncept - mlade prasnice Mladé prasnice KONCEPCIA PORADENSTVA SPOLOČNOSTI SANO V OBLASTI VÝŽIVY OŠÍPANÝCH VITAJTE Vážený zákazník, vážený záujemca o naše výrobky, sme veľmi radi, že vás koncepcia výživy mladých prasníc od spoločnosti

Podrobnejšie

90236_cenovky_6_A3.indd

90236_cenovky_6_A3.indd Sidolux uni 1l 39,90 PRIMA CENA Sidolux Premium 750ml +vonný sáček ZDARMA 69,90 PRIMA CENA Sidolux sprej na okna 500ml 34,90 PRIMA CENA Sidolux M spray proti prachu 350ml/400ml 49,90 PRIMA CENA Veet depilační

Podrobnejšie

Word Arthritis Day 2011

Word Arthritis Day 2011 Milí priatelia, aj vy máte určite skúsenosť s tým, ako veľmi máme radi naše autá. Aspoň raz ročne ich v servise necháme dôkladne prehliadnuť, pravidelne ich čistíme a dokupujeme viac či menej užitočné

Podrobnejšie

Čistý a hotovo! Spoločnosť Well Done Slovakia s.r.o. bola založená v roku 2010 ako dcérska spoločnosť Well Done St. Moritz KFT., je spoločnosť s bohat

Čistý a hotovo! Spoločnosť Well Done Slovakia s.r.o. bola založená v roku 2010 ako dcérska spoločnosť Well Done St. Moritz KFT., je spoločnosť s bohat Čistý a hotovo! Spoločnosť Well Done Slovakia s.r.o. bola založená v roku 2010 ako dcérska spoločnosť Well Done St. Moritz KFT., je spoločnosť s bohatou a dlhodobou skúseností vo výrobe pracích prostriedkov

Podrobnejšie

Bielkoviny - rozhovor s nutričnou terapeutkou -

Bielkoviny - rozhovor s nutričnou terapeutkou - Bielkoviny - rozhovor s nutričnou terapeutkou 30. 10. 2017 Rozhovor s nutričnou terapeutkou Danou Sasákovou o nízkobielkovinovej diéte a bielkovinách. Bielkoviny Čo sú vlastne bielkoviny? Bielkoviny, hovorí

Podrobnejšie

BRADSTONE OLD TOWN Atmosféra a vyžarovanie. Systémové riešenie Bradstone Old Town prináša južanské slnko do Vášho domova. Profilovanie, nepravidelné h

BRADSTONE OLD TOWN Atmosféra a vyžarovanie. Systémové riešenie Bradstone Old Town prináša južanské slnko do Vášho domova. Profilovanie, nepravidelné h BRADSTONE OLD TOWN Atmosféra a vyžarovanie. Systémové riešenie Bradstone Old Town prináša južanské slnko do Vášho domova. Profilovanie, nepravidelné hrany a teplé farebné odtiene podporujú tento prirodzený

Podrobnejšie

sezóna

sezóna Cenník 2014 - Kúpele Dudince AKTUÁLNA PONUKA POBYTOV (AJ AKCIE) - NA STRÁNKE http://www.skonline.sk/kupele_listpobyt.php?id=947&presentation=949 Minimálna objednávka pobytu: 4 noci Liečebný kúpeľný pobyt

Podrobnejšie

2019_katalogus_ZUHANYTALCA_SKnyomda

2019_katalogus_ZUHANYTALCA_SKnyomda SHOWERTRAYS MADE IN ITALY 2019/1 SPRCHOVÉ VANIČKY SPRCHOVÉ VANIČKY NOVEJ GENERÁCIE MARMY V 5 FARBÁCH, BEZ PRÍPLATKU NEHRDZAVEJÚCA ODTOKOVÁ KRYTKA SIFÓN PREMIUM GEBERIT ŠTRUKTÚROVANÝ, MATERIÁL AKO IMITÁCIA

Podrobnejšie

Microsoft Word - nebezpecne_kozmetick_vyrobky_14_2_2011.doc

Microsoft Word - nebezpecne_kozmetick_vyrobky_14_2_2011.doc ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava TASR, SITA Bratislava, 14. 2. 2011 Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky upozorňuje na výskyt

Podrobnejšie

Hair Clinic Daniela s.r.o. ŠKOLENIE SPOLOČENSKÝCH ÚČESOV PRE ZAČIATOČNÍKOV V KOŠICIACH Obsahová náplň školenia Srdečne Vás pozývame na školenie spoloč

Hair Clinic Daniela s.r.o. ŠKOLENIE SPOLOČENSKÝCH ÚČESOV PRE ZAČIATOČNÍKOV V KOŠICIACH Obsahová náplň školenia Srdečne Vás pozývame na školenie spoloč Hair Clinic Daniela s.r.o. ŠKOLENIE SPOLOČENSKÝCH ÚČESOV PRE ZAČIATOČNÍKOV V KOŠICIACH Obsahová náplň školenia Srdečne Vás pozývame na školenie spoločenských účesov. Program školenia je zostavený do jedného

Podrobnejšie

Baumit Fasádne omietky a farby Premium

Baumit Fasádne omietky a farby Premium Baumit Premium Line Vyberte si Top povrchovú úpravu Viac ako len make-up vášho domu Baumit Premium Line Jednoduché spracovanie Vynikajúca spotreba Dlhá životnosť Myšlienky s budúcnosťou. Baumit NanoporTop

Podrobnejšie

Microsoft Word - Odporucane vyzivove davky pre obyvatelstvo v SR_tabulky.doc

Microsoft Word - Odporucane vyzivove davky pre obyvatelstvo v SR_tabulky.doc ODPORÚČANÉ VÝŽIVOVÉ DÁVKY PRE OBYVATEĽSTVO SLOVENSKEJ REPUBLIKY ( 9.REVÍZIA) Autori: Kajaba,I., Štencl,J., Ginter,E., Šašinka,M.A., Trusková,I., Gazdíková,K., Hamade,J.,Bzdúch,V. Tabuľka 1 Základná tabuľka

Podrobnejšie

ekologické čapované čistiace produkty certifikáty Certifikácia spoločnosti podľa ISO Kvalita čistiaceho prostriedku, ale aj firemná kvalita. Rov

ekologické čapované čistiace produkty certifikáty Certifikácia spoločnosti podľa ISO Kvalita čistiaceho prostriedku, ale aj firemná kvalita. Rov ekologické čapované čistiace produkty certifikáty Certifikácia spoločnosti podľa ISO 9001. Kvalita čistiaceho prostriedku, ale aj firemná kvalita. Rovnaká pozornosť, ktorá sa venuje realizácii produktov,

Podrobnejšie

WELLNESS PRODUCT GUIDE 1 Do vernostného programu sa môžete zapojiť s týmito produktmi: Wellness balíček pre ženy Wellness balíček pre mužov 2279

WELLNESS PRODUCT GUIDE 1 Do vernostného programu sa môžete zapojiť s týmito produktmi: Wellness balíček pre ženy Wellness balíček pre mužov 2279 WELLNESS PRODUCT GUIDE 1 Do vernostného programu sa môžete zapojiť s týmito produktmi: Wellness balíček pre ženy 22791 Wellness balíček pre mužov 22793 ZAPOJTE SA a získajte každý štvrtý produkt zadarmo!

Podrobnejšie

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Letná kampaň 2016 Štart letnej kampane Zvýšenie obchodnej zľavy na 20% v krátkodobom cestovnom poistení Výhody dlhodobého cestovného poistenia Cestujeme s Vami od 1.7 sms správy pre klientov Úrazové poistenie

Podrobnejšie

2_detsky pesibus v Novakoch_Putiska Ivan

2_detsky pesibus v Novakoch_Putiska Ivan Ivan Putiška Nováky PEŠIBUS Je to PEŠIBUS ekologický, bezpečný, rýchly, nenáročný a lacný spôsob dopravy. V PEŠIBUSE každé ráno pešo odprevadí do školy skupinu detí jeden dospelý vodič PEŠIBUSU /rodič

Podrobnejšie

Salt water pool care for highest demands

Salt water pool care for highest demands Salt water pool care for highest demands Nová úprava slanej vody od odborníka Majitelia bazénov, ktorí používajú soľ na ošetrenie bazénovej vody, sa vedome rozhodli pre používanie prírodného produktu.

Podrobnejšie

LAHODNÁ VÔŇA PRALINIEK PLATNOSŤ PONUKY: Len do vypredania zásob! 9,99 MYDLO Pôvabný tvar pralinky s luxusnou vôňou mliečnej

LAHODNÁ VÔŇA PRALINIEK PLATNOSŤ PONUKY: Len do vypredania zásob! 9,99 MYDLO Pôvabný tvar pralinky s luxusnou vôňou mliečnej LAHODNÁ VÔŇA PRALINIEK 5 2019 PLATNOSŤ PONUKY: 18. 3. - 7. 4. 2019 Len do vypredania zásob! 9,99 MYDLO Pôvabný tvar pralinky s luxusnou vôňou mliečnej čokolády a lieskových orieškov Toaletná voda S8 Icon

Podrobnejšie

Microsoft Word - Výzva na internet čistiace.doc

Microsoft Word - Výzva na internet čistiace.doc Zmiešané krídlo Sliač Sliač, 21. júla 2010 Č.: ZKSl 617/25-35-1/2010/TZ IV Výtlačok č. Počet listov:3 Počet príloh:1/1 Výzva na predloženie cenovej ponuky zákazky s nízkou hodnotou. Podľa 102, ods.1 Zákona

Podrobnejšie

Cenník - čeľustná ortopédia Ambulancia Dentaderm, Aupark Tower, 2. posch., Eisteinova 24, Bratislava Kód p. Kód c. Výkon Poisťovňa Cena pre pac

Cenník - čeľustná ortopédia Ambulancia Dentaderm, Aupark Tower, 2. posch., Eisteinova 24, Bratislava Kód p. Kód c. Výkon Poisťovňa Cena pre pac Cenník - čeľustná ortopédia Ambulancia Dentaderm, Aupark Tower, 2. posch., Eisteinova 24, 851 01 Bratislava Kód p. Kód c. Výkon Poisťovňa Cena pre pacienta O01PP Čeľustnoortopedická konzultácia Priama

Podrobnejšie

Microsoft Word - Výzva na dodanie cenovej ponuky hygienické potreby.doc

Microsoft Word - Výzva na dodanie cenovej ponuky hygienické potreby.doc RIADITEĽSTVO VOJENSKEJ POLÍCIE TRENČÍN Trenčín 8.apríla 2011 Č. : RVP -220-1/2011 Výtlačok č. : 1 Počet listov: 3 Príloha : 1/2 Výzva na predloženie cenovej ponuky zákazky s nízkou hodnotou podľa 102 ods.

Podrobnejšie

Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče

Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče www.tork.sk Kompletný Tork systém T6 Kompaktné kotúče toaletného

Podrobnejšie

BULLETIN Jún

BULLETIN Jún BULLETIN Jún HOSPODIN JE MÔJ PASTIER Žalmy sú úžasnou časťou Biblie. Sú to básne, piesne, chvály, modlitby, múdrosti a vyznania. Asi žiadna iná z biblických kníh neodpovedá na toľko otázok každodenného

Podrobnejšie

Koncepcia a trendy rozvoja obnoviteľných zdrojov energie na báze biomasy v Prešovskom a Košickom kraji

Koncepcia a trendy rozvoja obnoviteľných zdrojov energie na báze biomasy v Prešovskom a Košickom kraji ENEF BB 2010 Využitie potenciálu ONE alternatíva pre znevýhodnené regióny Matej Polák-Martin Grejták-Dušan Blaško EU v Bratislave Ľudstvo vstúpilo do energetickej éry, ktorú charakterizuje: Inovovaná stratégia

Podrobnejšie

6+1 RATANOVÝ SET HNEDÝ MATNÉ SKLO

6+1 RATANOVÝ SET HNEDÝ MATNÉ SKLO 6+1 RATANOVÝ SET HNEDÝ MATNÉ SKLO NÁVOD! Len pre domáce a nekomerčné použitie. Rada pre zostavenie: Počet osôb potrebných k uvedeniu do prevádzky: 2 Prečítajte všetky bezpečnostné upozornenia a inštrukcie.

Podrobnejšie

1 Bronzovo opálená pokožka Fenomén Ako správne získať a udržať si zdravé, prirodzene vyzerajúce opálenie? Vyzerať sebavedomo a príťažlivo každý deň, b

1 Bronzovo opálená pokožka Fenomén Ako správne získať a udržať si zdravé, prirodzene vyzerajúce opálenie? Vyzerať sebavedomo a príťažlivo každý deň, b 0 1 Bronzovo opálená pokožka Fenomén Ako správne získať a udržať si zdravé, prirodzene vyzerajúce opálenie? Vyzerať sebavedomo a príťažlivo každý deň, bez ohľadu na aktuálne počasie a ročné obdobie? Je

Podrobnejšie

Microsoft Word - Výzva na èistiace prostriedky.doc

Microsoft Word - Výzva na èistiace prostriedky.doc VOJENSKÝ ÚTVAR 1003 BRATISLAVA Č.: Výzva na predloženie cenovej ponuky zákazky s nízkou hodnotou podľa 102 ods. 1 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Podrobnejšie

BILLBOARDY

BILLBOARDY posledná šanca! (z)viazanosti! len do 30.6.2012 2 Roky zadarmo Akciová ponuka platí pre každého nového zákazníka v Trebišove pripojeného káblovým spôsobom, ktorý sa zaregistruje v termíne od 1.5.2012 do

Podrobnejšie

Stanovenie stroncia, plutónia a amerícia v odpadových vodách z JE

Stanovenie stroncia, plutónia a amerícia v odpadových vodách z JE Stanovenie stroncia, plutónia a amerícia v odpadových vodách z JE Kolektív katedry jadrovej chémie PriFUK Kvapalné rádioaktívne odpady Kvapalné rádioaktívne odpady sú produktmi systému špeciálnych čističiek

Podrobnejšie

Microsoft Word - Výzva materiál pre vodičov _2_.doc

Microsoft Word - Výzva materiál pre vodičov _2_.doc Brigáda velenia, riadenia a prieskumu Oddelenie logistiky Č.p.: bvrps- 199-14/2010 Výzva na predloženie cenovej ponuky zákazky s nízkou hodnotou podľa 102 ods.1zákona č.25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní

Podrobnejšie

6 Kapitola 6 Výsledky vyšetrení počas projektov Lekári idú do ulíc a MOST 2008 Počas mesiacov júl a august v rámci projektu Lekári idú do ulíc a počas

6 Kapitola 6 Výsledky vyšetrení počas projektov Lekári idú do ulíc a MOST 2008 Počas mesiacov júl a august v rámci projektu Lekári idú do ulíc a počas 6 Kapitola 6 Výsledky vyšetrení počas projektov Lekári idú do ulíc a MOST 2008 Počas mesiacov júl a august v rámci projektu Lekári idú do ulíc a počas 30 dní trvania Mesiaca o srdcových témach (MOST-u)

Podrobnejšie

2018 BEGINNER 1 & 2

2018 BEGINNER 1 & 2 2018 BEGINNER 1 & 2 BEGINNER 1 STE PRIPRAVENÍ? JE ČAS INŠPIROVAŤ SA A PODNIKNÚŤ ĎALŠIE KROKY PRE LEPŠÍ VZHĽAD A LEPŠÍ POCIT. Skôr, než načnete akýkoľvek cvičebný program alebo užijete akýkoľvek doplnok

Podrobnejšie

VYBUDUJTE SI ZÁKLADY PRE LEPŠÍ VZHĽAD A LEPŠÍ POCIT. 2018

VYBUDUJTE SI ZÁKLADY PRE LEPŠÍ VZHĽAD A LEPŠÍ POCIT. 2018 VYBUDUJTE SI ZÁKLADY PRE LEPŠÍ VZHĽAD A LEPŠÍ POCIT. 2018 MÔŽETE VYZERAŤ A CÍTIŤ SA LEPŠIE UŽ ZA 9 DNÍ? ÁNO! Program Clean 9 vám môže pomôcť naštartovať cestu k vášmu štíhlejšiemu a zdravšiemu JA. Tento

Podrobnejšie

BIBLIOTHEK ALS LERNORT IN (NAME DES ORTES) Ort, Datum

BIBLIOTHEK ALS LERNORT IN (NAME DES ORTES)  Ort, Datum Seite 1 KNIŽNICA AKO ORIGINÁLNY COWORKINGOVÝ PRIESTOR COWORKING Seite 2 co-, -working: pracovať spolu, v komunite práca vo väčších, otvorených priestoroch každý pracuje nezávisle od seba, pre rôzne firmy

Podrobnejšie

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Br

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Br ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Bratislava -/- OHVBPKV/192-6/8153/2018/Ki Ing. Kišacová,

Podrobnejšie

10 tipov pre tvoj forex úspech

10 tipov pre tvoj forex úspech 5 konkrétnych spôsobov, ako zarobiť 1 milión EUR Redakcia Svet bohatých Ak má človek zdravé ruky a trocha rozumu, dá sa dosiahnuť čokoľvek. Po svete dnes behá viacero ľudí, ktorí vďaka kreativite a vytrvalosti

Podrobnejšie

Microsoft Word - list HH TASR.doc

Microsoft Word - list HH TASR.doc ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava TASR, SITA Bratislava, 17. 10. 2011 Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky upozorňuje na výskyt

Podrobnejšie

METALLIC LINE BURGUNDY EDITION VYSOKO KVALITNÉ PRODUKTY NA VARENIE Z KOVANÉHO HLINÍKA

METALLIC LINE BURGUNDY EDITION VYSOKO KVALITNÉ PRODUKTY NA VARENIE Z KOVANÉHO HLINÍKA METALLIC LINE BURGUNDY EDITION VYSOKO KVALITNÉ PRODUKTY NA VARENIE Z KOVANÉHO HLINÍKA GRILOVACIA BH-1251N BH-1252N BH-1253N BH-1254N Ø 20 x 4.5 CM Ø 24 x 4.8 CM Ø 28 x 5.4 CM Ø 30 x 5.6 CM 14,90 17,90

Podrobnejšie

catalogo_exteriors1

catalogo_exteriors1 EXTERIORS GRIGIO 15x60 60x60 Vynikajúca imitácia kameňa Verný imitácia prírodného kameňa v hrúbke 20mm. Materiál je do exteriéru. Pokládla materiálu je možna do lepidla, na terče, do štrkového lôžka, do

Podrobnejšie

Microsoft Word - PDS MM CAR UHS Clearcoat HP 493V.SLK doc

Microsoft Word - PDS MM CAR UHS Clearcoat HP 493V.SLK doc 493V 28.9.2007 PRODUKT POPIS Číry lak UHS Clear 0950 1.360.0950 1.360.0950 HP Číry lak Ultra High Solid (s ultra vysokým obsahom sušiny) 1.954.2870 HS tužidlo rýchle 1.911.2510 Riedidlo normálne 1.911.2520

Podrobnejšie

Erasmus na sicilií

Erasmus na sicilií ERASMUS PROGRAM NA SICÍLIÍ Katalin Deáková, Terézia Tumová III.DFT ERASMUS+ Študijný pobyt v Barcellona Pozzo di Gotto bol pre nás skúsenosťou, ktorú sme nikdy v živote nemali. Prihlásili sme sa sem lebo

Podrobnejšie

TATRACHEMA v.d. Trnava KARTA BEZPEČNOSTNÝCH ÚDAJOV vypracovaná podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady /ES/ č.1907/2006. KUCHENBLITZ Dátum vydan

TATRACHEMA v.d. Trnava KARTA BEZPEČNOSTNÝCH ÚDAJOV vypracovaná podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady /ES/ č.1907/2006. KUCHENBLITZ Dátum vydan KUCHENBLITZ Dátum vydania: 22.8.2006 Vydanie: 4 Strana: 1 (6) Dátum revízie:23.1.2007, 10.11.2008, 4.6.2010 1. Identifikácia látky (prípravku) a spoločnosti (podniku) 1.1. Identifikácia látky alebo prípravku:

Podrobnejšie