Bluehelix Top RRT K 50. Kondenzačný kotol najvyššej triedy s 50 L nerezovým zásobníkom TUV

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Bluehelix Top RRT K 50. Kondenzačný kotol najvyššej triedy s 50 L nerezovým zásobníkom TUV"

Prepis

1 Bluehelix Top RRT K 50 Kondenzačný kotol najvyššej triedy s 50 L nerezovým zásobníkom TUV

2 BLUEHELIX TOP RRT K EVOLÚCIA JE KOMPLETNÁ Tento rad kondenzačných kotlov je vybavený testovaným primárnym výmenníkom z nehrdzavejúcej ocele a 50-litrovým zásobníkom TUV z nehrdzavejúcej ocele. Navrhnutý a vyrobený podľa nových smerníc ErP pre ekologicky kompatibilný dizajn a označovanie, je BLUEHELIX TOP RRT K 50 na vrchole svojej kategórie. BLUEHELIX TOP RRT K 50 dosahuje jednu z najvyšších energetických úspor vykurovania v kategórii kotlov: ηs 94% (trieda A ErP, stupnica od G do A ++). Kombináciou externej sondy a diaľkového ovládania Romeo alebo nového ovládača Connect dosahuje navyše energetickú triedu systému A + (stupnica od G po A +++). ROZŠÍRENÁ ZÁRUKA 5 ROKOV Kvalita produktu BLUEHELIX TOP RRT K 50 je nepochybná a spoločnosť Ferroli je pripravená podrobiť ju testom tým, že zákazníkom ponúka predĺženúzáruku, ktorá je podmienená pravidelnou údržbou a zákonnými kontrolami. 5 rokov záruka Modely Prevádzka na zemný plyn alebo LPG (bez výmeny trysky) mod. 28 TUV (16,1 l/min pri t 30 C) η s 94% A + S Y S T E M scala G A +++ mod. 34 TUV (19,5 l/min pri t 30 C) Bluehelix Top RRT K Romeo/Connect Vonkajšie čidlo Energetická trieda systému A + NAJLEPŠIA ÚČINNOSŤ AJ NA STARÝCH SYSTÉMOCH Obr. A Obr. B Nerezový výmenník tepla BLUEHELIX TOP RRT K 50 - THERMOBALANCE TM (obr. A) v porovnaní s klasickejším a rozšírenejším výmenníkom (obr. B), upustený od vývoja smerom k primárnemu nerezovému výmenníku použitému v modeloch Bluehelix (2012 ->). Táto geometria umožňuje výmenníku tepla tepelnej jednotky THERMOBALANCE pracovať takmer s maximálnou konštrukčnouúčinnosťou aj v podmienkach čiastočného upchatia, zatiaľ čo pri rovnakom množstve usadenín a usadenín (napr. Pri inštaláciina staré systémy) má výmenník tepla B tendenciu sa veľmi rýchlo upchávať v časti, ktorá je v kontakte s plameňom, kvôli zmenšenej prietokovej ploche kvapaliny, kde sa vytvára skutočná bariéra usadenín, ktoré bránia výmene tepla a znižujú účinnosť pod nominálne hodnoty. Rovnaké množstvo (5 gr.) Inkrustácií a usadenín vo výmenníku (A) a (B) s rovnakou dĺžkou rúrkovej časti. Mierka 150% skutočného merania. Sekcia výmeny tepla s plameňom

3 CHARAKTERISTIKY Plusy produktu > Kotol s primárnym výmenníkom z nerezovej ocele vysokej kvali-ty, bez spojov a s plným prietokom, zaručuje zvýšenú životnosť a zníženú údržbu, stále si však zachováva vysokú účinnosť aj pri starých systémoch s oxidáciou a nečistotami. > : v kombinácii s modulačným diaľkovým ovládaním a externou sondou (voliteľné) dosahuje vyššiu triedu účinnosti A + (stupnica od G do A +++) > Ľahko sa prispôsobuje podmienkam zaťaženia vďaka širokému modulačnému rozsahu, ktorý môže dosiahnuť až 1:12 (mod. 34, 1:10 mod. 28) > MC 2 : Multi Combustion Control, nový spaľovací systém s patentovanou technológiou priemyselného odvodenia prispôsobenou pre plyn pre lepšiu adaptabilitu použitia na rôzne podmienky plynovej siete (napr. fluktuácie alebo znížené tlaky) > M.G.R: Zemný plyn, LPG - prostredníctvom jednoduchej konfigurácie je kotol schopný pracovať na zemný plyn a LPG bez použitia ďalších konverzných súprav > Exkluzívny systém výmenník-horák so samochladiacim krytom: zjednodušuje údržbu a znižuje náklady vďaka menšiemu počtu náhradných dielov. > Výroba teplej úžitkovej vody s 50 litrovým zásobníkom z nerezovej ocele > Predispozícia pre recirkulačné prípojky (obsiahnuté v príslušenstve:pripojovacia sada) > Hydraulické prípojky zakryté krytom kotla > Integrovaný kotlový By-Pass > Obzvlášť vhodný na prevádzku v dymovodoch ktoré vyžadujú ťažké spalinovody vďaka schváleniu pre prevádzku s dymovodmi s priemerom 50 mm > F.P.S: Systém ochrany spalín. Spalinový ventil namontovaný sériovo na kotol umožňuje ľahké pripojenie k spoločným tlakovým dymovodom (napr. Pri renováciách) v súlade s normou UNI > Navrhnutý na zjednodušenie a uľahčenie bežnej údržby a čistenia > Funkcia anti-legionella s programovateľným časovaním > Časované antiblokovanie pre obehové čerpadlo a trojcestný ventil > Certifikovaný 3 hviezdičkami vo výrobe TUV podľa EN > Minimálne emisie znečisťujúcich látok (trieda 6 podľa EN ) > Prevádzka s kĺzavou teplotou pomocou externej sondy > Modulované vykurovacie čerpadlo s nízkou spotrebou (ErP Ready - trieda A) > Digitálna regulácia plameňa s tromi pokusmi o opätovné zapálenie prípad prevádzkového bloku z dôvodu nedostatočnej detekcie plameňa. PRODUKT V SKRATKE THERMO BALANCE CONTO TERMICO 2.0 FUMI Ø 50 mm COLLETTIVE IN PRESSIONE MULTI COMB. CONTROL CLASSE 6 FROST SHIELD F P S M C 2 NOX -5. C CLIMATICA SANITARIO RANGE 1 : 12 METANO GPL READY ETAs 94% EASY CONTROL M G R

4 BLUEHELIX TOP RRT K 50 Pohľad dovnútra INOVATÍVNA TEPELNÁ SKUPINA FERROLI THERMOBALANCE TM V JEHO 5 PRVKOCH Spoločnosť Ferroli zamerala dizajn spaľovacieho horáku a výmenníka BLUEHELIX TOP RRT K 50 na maximalizáciu funkčných výhod a konštruktívnej odolnosti okrem jednoduchosti údržby: konštrukcia trubkového výmenníka bez spojov a paralelných okruhov zaručuje, že nedochádza k zavdzušneniu výmenníka a nezachytáva sa v ňom nečistota zo systému a uľahčuje čistenie chemickým preplachom, na rozdiel od špirálových výmenníkov s dvojitým paralelným okruhom. THERMO BALANCE VÝMENNÍK 1 Jednokruhový výmenník z nerezovej ocele s veľkými priechodmi, odolný voči zanášaniu a ľahko sa čistí KRYT HORÁKU 2 Vzduchom chladený predný kryt spaľovacej komory HORÁK 3 Exkluzívny pologuľovitý horák z nehrdzavejúcej ocele s tesnnením long-life. ADAPTÍVNE SPAĽOVANIE 4 Auto-adaptívne spaľovanie inteligentný systém odvodený od priemyselných kotlov, ktorý monitoruje a samočinne sa stabilizuje spaľovanie, keď sa zmenia podmienky plyn + vzduch VENTILÁTOR 5 Ofsetový ventilátor na uľahčenie údržby vykurovacej jednotky bez demontáže. Integrovaná spalinová klapka pre pripojenie k C.C.S. (v súlade s UNI 7129)

5 VÝMENNÍK Spaľovacia jednotka Trubka, ktorá predstavuje výmenník BLUEHELIX TOP RRT K 50, je vyrobená z nerezovej ocele, čo je materiál, ktorý umožňuje vytvoriť extrémne hladký povrch, a teda menej napadnuteľný inkrustačnými prostriedkami a usadeninami. Extra nadrozmerná časť - plný prietok, hladký povrch a serpentínová konštrukcia bez spojov drasticky znižujú percento usadenín vo vnútri rúry a výrazne predlžujú životnosť výmenníka Vzduchom chladený kryt horáku. Žiadny izolačný panel (počas údržby sa nezlomí) MAXIMÁLNE TICHO Nový dizajn pre komfort Exkluzívny pologuľovitý horák z nerezovej ocele Obzvlášť presná konštrukcia BLUEHELIX TOP RRT K 50 umožňuje dosiahnuť veľmi nízke hodnoty z hľadiska ticha a akustického komfortu, takže je takmer nemožné rozlíšiť hluk pozadia bežnej domácnosti od hluku produkovaného kotlom počas normálnej prevádzky. Prechodné zapnutie / vypnutie kotla boli tiež optimalizované podľa akustického komfortu, takže zákazník sa už nebude musieť starať o to, či je kotol kvôli svojej hlučnosti zapnutý alebo vypnutý ako u starých generácií kotlov.

6 CONNECT Ďiaľkové ovládanie cez WiFi Vysielač Nové bezdrôtové diaľkové ovládanie dostupné ako doplnok pre správu domáceho pohodlia aj zo smartfónu cez aplikáciu Connect (ios a Android). Maximalizuje pohodlie miestnosti moduláciou teploty cez funkcie kompenzácie vnúterného prostredia (CCA) a kompenzácie vonkajšieho prostredia (CCE) prostredníctvom externej teploty, ktorú je možné načítať priamo z internetu (alebo z voliteľnej externej sondy). Priemerná sezónna účinnosť vykurovania miestností sa zvyšuje o + 4% (A+). CLIMATICA Prijímač TEMPERATURA MANDATA IMPIANTO TEMPERATURA ESTERNA CCE Načítaním vonkajšej teploty (z internetu alebo z voliteľnej externej sondy) je systém schopný meniť teplotu systému podľa vonkajšej teploty nameranej na základe konfigurovateľných klimatických kriviek, čím zaručuje užívateľovi maximálny komfort miestnosti pri zmene vonkajších klimatických podmienok. Vnútorná teplota C RIADENIE KOTLA Ovládací panel a funkcie Riadiaca elektronika - ovládací panel umožňuje užívateľovi prispôsobiť prevádzku kotla tak, aby bolo možné riadiť komfort teploty podľa jeho potrieb. Vďaka ovládaciemu panelu s tlačidlami a jednoduchému LCD displeju sú programovacie operácie na prípravu teplej vody a vykurovanie systému veľmi ľahké a intuitívne. Vďaka diaľkovému pripojeniu cez zbernicu sa to dá urobiť aj priamo z diaľkového ovládača ROMEO/CONNECT. Elektronika je chránená poistkou, ktorá je ľahko prístupná vďaka špeciálnemu krytu a elektrickým spojeniam prospieva robustná a veľká skrinka s ľahko prístupnými konektormi. Kotol je tiež navrhnutý na pripojenie druhého izbového termostatu na určené svorky na riadenie viaczónových zmiešavacích systémov alebo nadradenej viaczónovej regulácie Ferroli FZ4B. Čas CCA Modulačná funkcia CONNECT/ROMEO umožňuje moduláciu výkonu kotla pri dosiahnutí nastavenej hodnoty teploty v miestnosti. To zlepšuje kvalitu pohodlia elimináciou tepelných špičiek s následnou úsporou energie. S TERM. ROMEO ALEBO CONNECT S TERMOSTATOM ON/OFF EASY CONTROL a 14b Tlačidlo zníženia / zvýšenia teploty teplej úžitkovej vody 3-4 Tlačidlo zníženia / zvýšenia nastavenia teploty ústredného kúrenia 6 Tlačidlo Reset-Menu Klzná teplota 7 Tlačidlo voľby režimu Zima, Leto, Kotol vypnutý, ECO, COMFORT 8 Indikácia režimu Eco (Economy) alebo Komfort 9 Indikácia prevádzky TÚV 10 Indikácia letného režimu 12 Multifunkčná indikácia (bliká s funkciou ochrany výmenníka tepla) 13 Indikácia funkcie kúrenia 14a Indikácia horáka zapnutá (bliká s fázy kalibrácie a fázy vlastnej diagnostiky) 14b Zobrazuje sa s anomáliou, ktorá spôsobila zablokovanie zariadenia. Pre obnovenie chodu kotla je potrebné stlačiť tlačidlo RESET (detail 6) 17 Detekovaný externý snímač (s voliteľnou externou sondou)

7 MC 2 Multi Combustion Control Elektronika riadi ionizačný prúd plameňa, aby zabezpečila optimálne spaľovanie, keď sa mení hustota vzduchu alebo kvalita plynu. Vzťah medzi pomerom vzduch / plyn (λ) a plameňovým ionizačným signálom sa používa na riadenie samotného pomeru vzduch / plyn, a teda aj spaľovania. MC2: Multi Combustion Control, nový spaľovací systém s patentovanou technológiou adaptáciou na plyn, zlepšuje adaptabilitu použitia na rôzne podmienky plynovej siete (napr. Výkyvy alebo znížené tlaky). MULTI COMB. CONTROL M C 2 JEDNODUCHÁ ÚDRŽBA Servis bez problémov Kotol je navrhnutý tak, aby v čase údržby alebo spustenia mohol technik realizovať servis jednoduchšie. Vďaka maximálnemu prístupu k hlavným komponentom umožňuje tepelná jednotka Thermobalance TM vykonávať údržbu s maximálnou presnosťou a rýchlosťou. Niekoľko príkladov: - Vnútorný prístup uprednostňuje 3-dielny kryt s odnímateľnými časťami. - Skrinku elektroniky je možné ľahko otočiť a nechať voľný prístup k vnútorným častiam. - Odstup ventilátora od horáka a umiestnenie pod ním sa nesmie demontovať, aby ste sa dostali k nerezovej jednotke výmenníka horáka. - Kryt horáka sú úplne chladené vzduchom, a preto si nevyžadujú izolačný panel. - Horák sa demontuje uvoľnením iba 3 skrutiek a ponechaním voľného prístupu k výmenníku z nehrdzavejúcej ocele. - Výmenník tepla s plným prietokom je navrhnutý tak, aby odolával najtvrdším vodám, a je ľahko čistiteľný vďaka jedinému nekolektrickému potrubnému okruhu. - Vstupný filter teplej úžitkovej vody je možné ľahko vytiahnuť priamo zvnútra bez toho, aby ste museli demontovať hydraulické prípojky kotla.

8 ZJEDNODUŠENÁ VÝMENA Pripojenie dymovodu ø 50 mm Nový kotol je možné inštalovať aj s potrubnými dymovodmi s priemerom 50 mm. Obzvlášť dôležité na trhu s náhradnými dielmi v častých prípadoch kolektívnych dymovodov, ktoré vyžadujú ťažké odvody spalín, kde je potrebné mať vysokú kapacitu na vylučovanie dymov aj pri malých priemeroch. FUMI Ø 50 mm FUMI 50 mm FLEX 50 mm: 22 mt (mod. 28) FLEX 60 mm: 60 mt (mod. 28) MAX 22 mt (7 PIANI) ARIA 4 m + 4 m 80 mm Spoločný komín F.P.S.: Sistema di Protezione Fumi. - Systém ohrany spalín. Spalinovod (štandardne inštalovaný) umožňuje ľahké pripojenie k hromadným dymovodom pod tlakom (napr. Pri renováciách) v súlade s normou UNI Pre inštalatérov riešenie spoločného potrubia pod tlakom je ekonomickejšie (zmenšenie priemerov komína). COLLETTIVE IN PRESSIONE F P S

9 KOMFORT A BEZPEČNOSŤ Funkcie Vývojári mysleli na sériu funkcií, ktoré sú schopné zaručiť kvalitu úžitkovej vody, najlepšie dodanie energie do vykurovacieho systému v kombinácii s dlhšou životnosťou kotla. FUNKCIA STOPandGO STOP AND GO Použitím krátkych alebo veľmi krátkych zmiešavacích batérií na rýchly prívod vody sa spustí postup zapaľovania kotla, ktorý sa zvyčajne končí okamžite. Pretrvávanie týchto nesprávnych štartov môže z dlhodobého hľadiska ohroziť priemernú životnosť produktu. Pre tento BLUEHELIX TOP RRT K 50 poskytuje elektronický parameter, pomocou ktorého je možné odložiť zapálenie horáka (Stop and Go) jeho aktiváciou iba pri skutočných odberoch teplej úžitkovej vody. FUNKCIA SUN EASY FUNZIONE BLUEHELIX TOP RRT K 50 bol navrhnutý tak, aby sa dal ľahko vložiť do systémov vyrobených pomocou najmodernejšie technológie. Systém SUN EASY využíva elektroniku, ktorá zjednodušuje kombináciu so solárnymi panelmi s prirodzeným aj núteným obehom. Prostredníctvom snímača umiestneného na TUV okruhu nepretržite riadi teplotu vody predhrievanej solárnymi panelmi, čo umožňuje zapálenia horáka iba v prípade, že teplota klesne pod hladinu potrebnú na zaistenie optimálneho pohodlia užívateľa. FUNKCIA ECO-COMFORT SANITARIO V prevádzke ECO je výroba teplej úžitkovej vody vypnutá. V prevádzke COMFORT je aktívna dodávka teplej úžitkovej vody Dosiahnutie maximálneho pohodlia certifikované 3 hviezdičky (EN 13203). Profily účinnosti a zaťaženia podľa smernice ErP sú na vrchole kategórie: mod. 28 / A - XL mod. 34 / A - XXL ROZSAH MODULÁCIE RANGE Nová riadiaca elektronika umožňuje dosiahnuť vysoké modulačné rozsahy, ktoré môžu u modelu 34 K 50 dosiahnuť 1:12 (1:10 pri 28 K 50). Týmto spôsobom BLUEHELIX TOP RRT K 50 je schopný prispôsobiť sa skutočnému výkonu požadovanému systémom s mimoriadnou ľahkosťou a efektivitou, pričom sa vyhne nepríjemným operáciám zapínania a vypínania, ktoré zvyšujú prevádzkové náklady a znižujú priemernú životnosť produktu. 1 : 12

10 CHARAKTERISTIKY Hydraulika - Rozmery - ERP LEGENDA 10 Prívod UK 11 Spiatočka UK 14 Bezp. ventil 32 Čerpadlo 34 Čidlo systému UK 36 At. odvzdušňovací ventil 40 Expanzná nádoba TUV 56 Expanzná nádoba UK 74 Plniaci ventil UK 95 Prepínací ventil 114 Tlakový spínač 155 Čidlo zásobníka TUV 180 Zásobník 186 Čidlo spiatočky TUV 193 Sifón 209 Výstup TUV 210 Vstup SV 241 Integrovaný bypass v skupine čerpadla BLUEHELIX TOP RRT 28 / 34 K 50 Vrchný pohľad Spodný pohľad LEGENDA 1 Prívod UK 3/4 2 Spiatočka UK 3/4 3 Výstup TUV 1/2 4 Vstup SV 1/2 5 Vstup plynu 3/4 6 Vývod poistného ventilu / vypustenie vody z kotla

11 TECHNICKÉ PARAMETRE Technická tabuľka a výtlaky čerpadla BLUEHELIX TOP RRT K Trieda ERP (Class G - A ++ ) A A (Class G - A) A A Max./Min. vykurovacia kapacita kw 27,2 / 5,6 34 / 7,1 Max./Min. tepelný výkon (80/60 C) kw 24 / 4,9 30 / 6,3 Max./Min. tepelný výkon (50/30 C) kw 26 / 5,4 32,5 / 6,9 Max. vykurovacia kapacita TUV kw 28,5 34,7 Min. vykurovacia kapacita TUV kw 5,0 6,4 Tepelný výkon TUV Max./Min. kw 28,0 / 5,0 34,0 / 6,3 Účinnosť Pmax (80-60 C) (Hi) % 98,1 97,9 Účinnosť Pmin (80-60 C) (Hi) % 97,8 98,0 Účinnosť Pmax (50-30 C) (Hi) % 106,1 106,1 Účinnosť Pmin (50-30 C) (Hi) % 107,5 107,5 Účinnosť pri 30 % výkonu (Hi) % 109,7 109,5 Vstupný tlak plynu G20 mbar Maximálny prietok plynu G20 m 3 /h 3,02 3,67 Minimálny prietok plynu G20 m 3 /h 0,53 0,68 CO 2 max / min G20 % 9,3 / 9,2 9,3 / 9,2 Vstupný tlak plynu G31 mbar Max./Min. prietok plynu G31 kg/h 2,21 / 0,39 2,70 / 0,50 CO 2 max / min G31 % 10,3 / 10,0 10,3 / 10,0 Trieda emisií NOx (EN ) Max. prevádzkový tlak UK bar 3 3 Min. prevádzkový tlak UK bar 0,8 0,8 Maximálna teplota do UK C Kapacita vody UK v kotli l 4,2 4,2 Kapacita expanznej nádoby UK l Kapacita zásobníka TUV l Natlakovanie exp. nádoby UK bar 0,8 0,8 Max. prevádzkový tlak TUV bar 9 9 Min. prevádzkový tlak TUV bar 0,3 0,3 Produkcia TUV t 30 C l/10min Produkcia TUV t 30 C l/h Typ elektrickej ochrany (IEC 60529) IP X5D X5D Elektrické napájanie V/Hz 230V / 50Hz 230V / 50Hz Elektrický príkon W Prázdna hmotnosť kg Maximálny výtlak čerpadla BLUEHELIX TOP RRT 28 K 50 BLUEHELIX TOP RRT 34 K mc.a mc.a m 3 /h m 3 /h

12 cod. 89AI3012/ Produktové poradenstvo a technická pomoc slaninkamarek@gmail.com Sklad a výdaj ferrolisk@gmail.com Ferroli Slovakia MSGO s.r.o. Jaseňová 7, Nitra Sklad a kancelária: Dlhá 96/C, Nitra Mob.:

GENUS PREMIUM 1.1. Základné informácie Kondenzačný plynový kotol s prietokovým ohrevom TÚV. Základné výhody: Komfort Funkcia AUTO Funkcia KOMFORT Funk

GENUS PREMIUM 1.1. Základné informácie Kondenzačný plynový kotol s prietokovým ohrevom TÚV. Základné výhody: Komfort Funkcia AUTO Funkcia KOMFORT Funk GENUS PREMIUM 1.1. Základné informácie Kondenzačný plynový kotol s prietokovým ohrevom TÚV. Základné výhody: Komfort Funkcia AUTO Funkcia KOMFORT Funkcia automatického odvzdušnenia primárneho okruhu Tichá

Podrobnejšie

Stacionárne kondenzačné kotly Prečo Vaillant? Pretože vysoká efektívnosť a ekológia nie je len módny trend. ecocompact VSC aurocompact VSC S ecovit pl

Stacionárne kondenzačné kotly Prečo Vaillant? Pretože vysoká efektívnosť a ekológia nie je len módny trend. ecocompact VSC aurocompact VSC S ecovit pl Stacionárne kondenzačné kotly Prečo Vaillant? Pretože vysoká efektívnosť a ekológia nie je len módny trend. ecocompact VSC aurocompact VSC S ecovit plus Vaillant Group Slovakia, s.r.o. Pplk. Pľjušťa 4,

Podrobnejšie

KONDENZAČNÉ KOTLY VICTRIX OMNIA Závesný kombinovaný kondenzačný kotol

KONDENZAČNÉ KOTLY VICTRIX OMNIA Závesný kombinovaný kondenzačný kotol KONDENZČNÉ KOTLY VICTRIX OMNI Závesný kombinovaný kondenzačný kotol ZMERNIE VICTRIX OMNI Nový kotol s pripojením typu DIN, ideálny na výmenu starých kotlov V Európe sa milióny kotlov približujú k času

Podrobnejšie

PONUKOVÝ KATALÓG 2014 VIADRUS KLIMOSZ vykurovacia technika

PONUKOVÝ KATALÓG 2014 VIADRUS KLIMOSZ vykurovacia technika PONUKOVÝ KATALÓG 2014 VIADRUS vykurovacia technika KOTLY NA PELETY S DODATOČNOU DUO PELLETS 15150Kw (KDP) oceľový kotol s automatickým horákom na pelety. Možnosť objednať kotol s vodným roštom dodatočného

Podrobnejšie

Buderus Nový plynový kondenzačný kotol Výkon: 2,5 až 50 kw Vykurovacia technika zajtrajška: Rad Titánium značky Buderus Logamax plus GB192iT Logamax p

Buderus Nový plynový kondenzačný kotol Výkon: 2,5 až 50 kw Vykurovacia technika zajtrajška: Rad Titánium značky Buderus Logamax plus GB192iT Logamax p Buderus Nový plynový kondenzačný kotol Výkon: 2,5 až 50 kw Vykurovacia technika zajtrajška: Rad Titánium značky Buderus Logamax plus GB192iT Logamax plus GB192i Pripravený na budúcnosť Nové vykurovacie

Podrobnejšie

Technický list commotherm hybrid tower LW-A Split deluxe 6-10 Verzia 08/2016 Vonkajšia jednotka Vnútorná jednotka Kompletné zariadenie

Technický list commotherm hybrid tower LW-A Split deluxe 6-10 Verzia 08/2016 Vonkajšia jednotka Vnútorná jednotka Kompletné zariadenie Kompletné zariadenie Rozmery [mm] 6 8 1 = výfukový otvor 2 = nasávací otvor A Výška 56 56 1356 3 = základ A1 Výška 90 90 90 4 = prestup B Dĺžka 1173 1173 1373 5 = Min. odstupy C Šírka 843 843 843 E1 Min.

Podrobnejšie

untitled

untitled TECHNICKÝ CENNÍK Platný od 1. júna 2019 do odvolania alebo nahradenia novým cenníkom G A R A N T O V A N Á rokov Z Á R U K A P R E D Ĺ Ž E N Á Možnosť predĺženej záruky na všetky nové kondenzačné kotly!

Podrobnejšie

PUMPIX SOLAR DN20 V112018

PUMPIX SOLAR DN20 V112018 DN 20 Technický list k 1 4514 0x a 1 7414 2x, vydanie 11 2018 Montážne rozmery v mm a objednávacie čísla Obj. číslo DN Typ čerpadla A B C D E F* G H I** J (mm) (mm) (mm) (mm) (mm) (in) (mm) (mm) (in) (mm)

Podrobnejšie

Technický list commotherm hybrid tower SW/WW 5-15 Verzia: Rozmery v [mm] H1 Výška (spiatočka prídavné vykurovanie pre nabíjanie akum

Technický list commotherm hybrid tower SW/WW 5-15 Verzia: Rozmery v [mm] H1 Výška (spiatočka prídavné vykurovanie pre nabíjanie akum Rozmery v [mm] 5 7 10 H1 Výška (spiatočka prídavné vykurovanie pre nabíjanie akumulačného zásobníka) 205 205 205 205 H2 H3 H4 H5 H6 Výška (el. výhrevné teleso) 345 345 345 345 Výška (prívod prídavné vykurovanie

Podrobnejšie

Datovylist-WAMAK-WW 45 SHR.pdf

Datovylist-WAMAK-WW 45 SHR.pdf Tepelné čerpadlo pre využitie odpadového tepla voda-voda SHR Tepelné čerpadlo pre využitie odpadového tepla voda-voda SHR Vysokoteplotné tepelné čerpadlo pre využitie odpadoveho tepla a veľkým pracovným

Podrobnejšie

Datovylist-WAMAK-BW 05.pdf

Datovylist-WAMAK-BW 05.pdf Tepelné čerpadlo soľanka-voda Tepelné čerpadlo soľanka-voda Kompaktné tepelné čerpadlo so stabilnou rámovou konštrukciou a flexibilnými výstupmi. Dvojité vysokoabsorbčné odpruženie sylomerovými podložkami

Podrobnejšie

ZB_Daikin_SETUP_HPSU_compact_V52_ _00_0417_SK.book

ZB_Daikin_SETUP_HPSU_compact_V52_ _00_0417_SK.book Kontrolný zoznam pre uvedenie do prevádzky V5.2 Daikin Altherma EHS(X/H)(B) - 04P30B - 08P30B - 08P50B - 16P50B Vykonané opatrenia označte! Slovenčina Vykonané opatrenia označte! Inicializácia: Vnútorný

Podrobnejšie

Slide 1

Slide 1 Február-2017 MiPro Systémový regulátor Uvedenie na trh: marec 2017 verzia MiPro s káblovým pripojením júl 2017 bezdrôtová verzia s inštalačným asistentom MiPro univerzálny regulátor pre riadenie rôznych

Podrobnejšie

NU_ _001_

NU_ _001_ Obj. kód: 0911330000 Ďakujeme Vám za kúpu a prejavenie dôvery našej novej rade produktov. je nezávislý klimatizačný systém, vhodný pre použitie pri vypnutom, ako aj zapnutom motore (nočné aj denné použitie)

Podrobnejšie

untitled

untitled TECHNICKÝ CENNÍK Platný od 20. mája 2018 do odvolania alebo nahradenia novým cenníkom G A R A N T O V A N Á rokov Z Á R U K A P R E D Ĺ Ž E N Á Možnosť predĺženej záruky na všetky nové kondenzačné kotly!

Podrobnejšie

v1.1-03I17 = Katalog schemat s teplovodnimi krby - A4_cz.indd

v1.1-03I17 = Katalog schemat s teplovodnimi krby - A4_cz.indd Katalóg schém regulátora IR 12 KRB typová schéma zapojenia systémov s teplovodným krbom či kotlom na tuhé palivá Úsporné riešenie pre vaše kúrenie www.regulus.sk Legenda 1 4 5 2 3 12 6 9 10 11 7 8 1. SLNEČNÝ

Podrobnejšie

Datovylist-WAMAK-TWW 90 SHR.pdf

Datovylist-WAMAK-TWW 90 SHR.pdf Tandemove tepelné čerpadlo pre využitie odpadového tepla voda-voda SHR Tandemove tepelné čerpadlo pre využitie odpadového tepla voda-voda SHR Dvojstupňové vysokoteplotné tepelné čerpadlo pre využitie odpadoveho

Podrobnejšie

RD_Bungalov 1072 N.xls

RD_Bungalov 1072 N.xls Účel spracovania energetického certifikátu: Nová budova Významná obnova Predaj Prenájom Iný účel Celková podlahová plocha: 116,00 m 2 vydaný podľa zákona č. 555/2005 Z. z. o energetickej hospodárnosti

Podrobnejšie

ATMOS KOTLE NA DREVO, UHLIE A BRIKETY (ceny platné od ) 1. Splyňovacie kotle na drevo - DŘEVOPLYN - s odťahovým ventilátorom - s chl. slučkou

ATMOS KOTLE NA DREVO, UHLIE A BRIKETY (ceny platné od ) 1. Splyňovacie kotle na drevo - DŘEVOPLYN - s odťahovým ventilátorom - s chl. slučkou ATMOS KOTLE NA DREVO, UHLIE A BRIKETY (ceny platné od 1.3.2019) 1. Splyňovacie kotle na drevo - DŘEVOPLYN - s odťahovým ventilátorom - s chl. slučkou DC 18 S 20 66 5 1.369,54 1.643,45 DC 22 S 22 100 4/5

Podrobnejšie

SK Prípravné práce na montáž Elektrické pripojenie Tepelné čerpadlo Wolf BWL-1S(B) 05,07,10,14,16 Wolf Slovenská republika s.r.o., Galvaniho 7,

SK Prípravné práce na montáž Elektrické pripojenie Tepelné čerpadlo Wolf BWL-1S(B) 05,07,10,14,16 Wolf Slovenská republika s.r.o., Galvaniho 7, SK Prípravné práce na montáž Elektrické pripojenie Tepelné čerpadlo Wolf BWL-1S(B) 0,07,10,14,16 Wolf Slovenská republika s.r.o., Galvaniho 7, 81 04 Bratislava, tel. +41 480 080, info@wolfsr.sk, www.wolfsr.sk

Podrobnejšie

TP_TSS_V_072011

TP_TSS_V_072011 Technický list Zásobník teplej pitnej vody TSS Zásobník teplej pitnej vody TSS strana 3 z 7 OBSAH 1. Technické údaje a vlastnosti 4 2. Objednávkové čísla 4 3. Popis pripojovacích otvorov v zásobníku 5

Podrobnejšie

2015 ELEKTRONICKÉ OBEHOVÉ ČERPADLÁ Našou prioritou je účinnosť

2015 ELEKTRONICKÉ OBEHOVÉ ČERPADLÁ Našou prioritou je účinnosť 2015 ELEKTRONICKÉ OBEHOVÉ ČERPADLÁ Našou prioritou je účinnosť AKCIA 2015 platná od 1. 5. 2015 ELEKTRONICKÉ OBEHOVÉ ČERPADLÁ DAB.EVOSTA typ kód stavebná dĺžka Q max Akciová cena VYKUROVACIE SYSTÉMY DAB.EVOSTA

Podrobnejšie

Technický informačný list WPC 05 TEPELNÉ ČERPADLÁ ZEM-VODA VÝROBOK Č.: Tepelné čerpadlo zem voda WPC patrí k najúčinnejším tepelným čerpadlám n

Technický informačný list WPC 05 TEPELNÉ ČERPADLÁ ZEM-VODA VÝROBOK Č.: Tepelné čerpadlo zem voda WPC patrí k najúčinnejším tepelným čerpadlám n WPC 05 TEPELNÉ ČERPADLÁ ZEM-VODA VÝROBOK Č.: 232927 Tepelné čerpadlo zem voda WPC patrí k najúčinnejším tepelným čerpadlám na trhu. Jeho nový dizajn nestanovuje štandardy len vizuálne. Vďaka malým rozmerom

Podrobnejšie

Company: VPK, s.r.o. Name: Martin Baloga Street: Jilemnickeho 3 Post code: Town: Presov Telephone:

Company: VPK, s.r.o. Name: Martin Baloga Street: Jilemnickeho 3 Post code: Town: Presov Telephone: List údajov: Yonos PICO 25/1-4-130 Hydraulické údaje Maximálny prevádzkový tlak PN Max. dopravná výška H Prietok max. Q Minimálna prítoková výška pri 50 C Minimálna prítoková výška pri 95 C Minimálna prítoková

Podrobnejšie

cenik kotlov a príslušenstva

cenik kotlov a príslušenstva CENNÍK KOTLOV (OD 01.01.2012) (ceny v bez DPH) KRUK Oceľový kotol s horným spaľovaním a ručným prikladaním na uhlie, drevo. Výkony 18, 25 a 34 kw Štandardne je dodávaný s vodným roštom, keramickými policami,

Podrobnejšie

Datovylist-WAMAK-TBW 98 EVI.pdf

Datovylist-WAMAK-TBW 98 EVI.pdf Vysokoteplotné tandemové tepelné čerpadlo soľanka-voda Vysokoteplotné tandemové tepelné čerpadlo soľanka-voda Vysokoteplotné dvojstupňové tepelné čerpadlo so stabilnou rámovou konštrukciou a flexibilnými

Podrobnejšie

Predstavujeme nové spôsoby pre energeticky úsporné budovy So stanicami Uponor Combi Port a Aqua Port

Predstavujeme nové spôsoby pre energeticky úsporné budovy So stanicami Uponor Combi Port a Aqua Port Predstavujeme nové spôsoby pre energeticky úsporné budovy So stanicami Uponor Combi Port a Aqua Port Nastal čas na zmenu: nasledujte nás na ceste do budúcnosti výroby teplej vody a distribúcie tepla Budovy

Podrobnejšie

NÁVOD NA OBSLUHU A INŠTALÁCIU

NÁVOD NA OBSLUHU A INŠTALÁCIU NÁVOD NA OBSLUHU A INŠTALÁCIU AKUMULAČNÉ NÁDRŽE NADO 800/35v9 NADO 1000/35v9 Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. Dražice 69, 294 71 Benátky nad Jizerou tel.: +420 / 326 370 990 fax: +420 / 326

Podrobnejšie

NÁVOD NA OBSLUHU A INŠTALÁCIU

NÁVOD NA OBSLUHU A INŠTALÁCIU NÁVOD NA OBSLUHU A INŠTALÁCIU AKUMULAČNÉ NÁDRŽE NADO 300/20v11 NADO 400/20v11 NADO 750/25v11 NADO 1000/25v11 Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. Dražice 69, 294 71 Benátky nad Jizerou tel: +420

Podrobnejšie

TEN-A-CMS-YAZ SK

TEN-A-CMS-YAZ SK KLIMATIZÁCIA - RAD KOMFORT Jednotky - multisplit Technický návod CK DCI SX DCI DLF DCI PNXA DCI XLD DCI Vonkajšie jednotky Chladiaci výkon (W) Vykurovací výkon (W) 5000 (1200-6400) 6000 (1000-6800) Dátum

Podrobnejšie

Krátky popis k Solárnemu ohrievaciemu systému Solar Fox Air Collector Všeobecný popis: Solar Fox Air ohrievací systém je systém ktorý sa vyrába pod zn

Krátky popis k Solárnemu ohrievaciemu systému Solar Fox Air Collector Všeobecný popis: Solar Fox Air ohrievací systém je systém ktorý sa vyrába pod zn Krátky popis k Solárnemu ohrievaciemu systému Solar Fox Air Collector Všeobecný popis: Solar Fox Air ohrievací systém je systém ktorý sa vyrába pod značkou Solar Fox, slúži na ventiláciu a vykurovanie

Podrobnejšie

REGOMAT E G 5/4 Návod na inštaláciu a použitie ČERPADLOVÁ SKUPINA REGOMAT E G 5/4 s UPM3 pre vykurovacie systémy REGOMAT E G 5/4 SK

REGOMAT E G 5/4   Návod na inštaláciu a použitie ČERPADLOVÁ SKUPINA REGOMAT E G 5/4 s UPM3 pre vykurovacie systémy REGOMAT E G 5/4 SK REGOMAT E G 5/4 www.regulus.sk Návod na inštaláciu a použitie ČERPADLOVÁ SKUPINA REGOMAT E G 5/4 s UPM3 pre vykurovacie systémy REGOMAT E G 5/4 SK 1. Úvod Čerpadlová termostatická skupina REGOMAT E G 5/4

Podrobnejšie

Hydraulický separátor-kolektor SEPCOLL Séria /19 SK FM Funkcia SEPCOLL, zariadenie, ktoré kombinuje funkcie hydraulického separátor

Hydraulický separátor-kolektor SEPCOLL Séria /19 SK FM Funkcia SEPCOLL, zariadenie, ktoré kombinuje funkcie hydraulického separátor Hydraulický separátor-kolektor SEPCO Séria 559 01084/19 SK FM 21654 003 Funkcia SEPCO, zariadenie, ktoré kombinuje funkcie hydraulického separátora a distribučného kolektora, sa používa vo vykurovacích

Podrobnejšie

PH-Regulácia - EZ PH! Obsah balenia! A) "EZ PH" regulácia B) sacie potrubie PVC Cristal Ø 4x6 (4 m) C) výtlačné potrubie PE Ø 4x6 (5 m) D) montážna sa

PH-Regulácia - EZ PH! Obsah balenia! A) EZ PH regulácia B) sacie potrubie PVC Cristal Ø 4x6 (4 m) C) výtlačné potrubie PE Ø 4x6 (5 m) D) montážna sa PH-Regulácia - EZ PH! Obsah balenia! A) "EZ PH" regulácia B) sacie potrubie PVC Cristal Ø 4x6 (4 m) C) výtlačné potrubie PE Ø 4x6 (5 m) D) montážna sada E) dnový filter (PVC) F) vstrekovací ventil (3/8

Podrobnejšie

Globál, spol. s r.o. Vápenická Prievidza Technicko-prevádzková dokumentácia Horák na pelety rady COMFORT

Globál, spol. s r.o. Vápenická Prievidza Technicko-prevádzková dokumentácia Horák na pelety rady COMFORT Globál, spol. s r.o. Vápenická 19 971 01 Prievidza Technicko-prevádzková dokumentácia Horák na pelety rady COMFORT 1. Popis výrobku. Horáky série sú najmodernejšie a najpokročilejšie z našich zariadení

Podrobnejšie

DASS s.r.o., Robotnícka 1E/7030, Martin systémy GRACO pre nanášanie náterov striekaním a dopravu tekutých materiálov Tel/Fax : +421-(0)

DASS s.r.o., Robotnícka 1E/7030, Martin systémy GRACO pre nanášanie náterov striekaním a dopravu tekutých materiálov Tel/Fax : +421-(0) GRACO Therm-O-Flow 20 Mini-5 Systém pre aplikáciu horúcich tavenín z 20 litrových súdkov Systém Therm-O-Flow 20 Mini-5 je určený pre extrudáciu horúcich tavenín. Poskytuje solídny výkon a precízne riadenie

Podrobnejšie

kotly na web.indd

kotly na web.indd IMMERGAS, s.r.o., Zlatovská 2195, 911 05 Trenčín Tel: 032/6402 123-5, Fax: 032/6583 764 e-mail: immergas@immergas.sk, www.immergas.sk Získajte kotol ZADARMO Ako? Zapojte sa do súťaže a získajte kotol podľa

Podrobnejšie

Produktfolder V3+V3ee 2019.indd

Produktfolder V3+V3ee 2019.indd V3 V3ee slovensky V3 &V3ee VÝKON VZNIKÁ V HLAVE Tyčové snežné delá série V od spoločnosti TechnoAlpin sa vyznačujú okrúhlou hlavou, ktorá má optimálny pomer medzi vnútorným a vonkajším povrchom. Vďaka

Podrobnejšie

ecotest, s

ecotest, s ecotest, s.r.o. Sládkovičova 21, 955 01 Topoľčany Tel/Fax : 038 / 5320 171-2 - * Pre zaslanie cien vyplňte Žiadanku v časti Ponuky na www.ecotest.sk alebo nám zavolajte. Horúcovzdušné sterilizátory 1.

Podrobnejšie

EVOLÚCIA V ELEKTRONIKE NOVÁ RADA

EVOLÚCIA V ELEKTRONIKE NOVÁ RADA EVOLÚCIA V ELEKTRONIKE NOVÁ RADA PREHĽAD NOVÁ RADA Čerpadlá pre trh budúcnosti 43 rokov skúseností, viac ako 20 miliónov predaných čerpadiel. Vďaka skúsenostiam a know-how, spoločne s novým designom mechaniky

Podrobnejšie

NÁVOD NA OBSLUHU A INŠTALÁCIU

NÁVOD NA OBSLUHU A INŠTALÁCIU NÁVOD NA OBSLUHU A INŠTALÁCIU AKUMULAČNÉ NÁDRŽE NADO 300/20v6 NADO 500/25v6 NADO 750/35v6 NADO 1000/45v6 Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. Dražice 69, 294 71 Benátky nad Jizerou tel: +420 /

Podrobnejšie

Návod na inštaláciu DEVIreg 610 Elektronický termostat

Návod na inštaláciu DEVIreg 610 Elektronický termostat Návod na inštaláciu Elektronický termostat www.devi.com Obsah 1 Úvod................... 3 1.1 Technické špecifikácie...... 4 1.2 Bezpečnostné pokyny...... 5 2 Pokyny na montáž........... 6 3 Záruka..................

Podrobnejšie

Projekčné podklady Kondenzačné kotly ecocompact/aurocompact Kondenzačné kotly ecocompact/aurocompact

Projekčné podklady Kondenzačné kotly ecocompact/aurocompact Kondenzačné kotly ecocompact/aurocompact Projekčné podklady Stacionárny kondenzačný kotol ecocompact spojuje výhody kondenzačného kotla a zásobníku s vrstveným ukladaním úžitkovej vody. Týmto riešením je zaistená maximálna kompaktnosť s minimálnimi

Podrobnejšie

Microsoft Word - 18.doc

Microsoft Word - 18.doc 96 ZARIADENIE NA ZÍSKAVANIE ELEKTRICKÝCH VELIČÍN OBEHOVÉHO ČERPADLA SLNEČNÉHO KOLEKTORA PAULOVIČ Stanislav - MAKVA Martin Abstrakt: Príspevok oboznamuje s možnosťou automatického merania elektrických veličín.

Podrobnejšie

alpha innotec 60 db - db SWC kw kw

alpha innotec 60 db - db SWC kw kw 60 10038742 10038742 Souprava (tepelná čerpadla a kombivané ohřívače s tepelným čerpadlem) Sezonní energetická účinst vytápění tepelného čerpadla (ηs) Mevitý výkon tepelného čerpadla (Prated ) 130 1,5

Podrobnejšie

Unica Wireless > POHODLIE NA DOSAH VAŠEJ RUKY...

Unica Wireless > POHODLIE NA DOSAH VAŠEJ RUKY... Atraktívny moderný dizajn Na svet prichádza nová Wireless na diaľkové ovládanie, vytvorená pre váš väčší komfort. Prijímače sú k dispozícii v dvoch prevedeniach s nulovým alebo bez nulového vodiča. Niekoľko

Podrobnejšie

1/5 iq500, Indukčná varná doska s odsávaním, 80 cm ED875FS11E Indukčná varná doska s integrovanou ventiláciou: dokonalá súhra varnej dosky a odsávača

1/5 iq500, Indukčná varná doska s odsávaním, 80 cm ED875FS11E Indukčná varná doska s integrovanou ventiláciou: dokonalá súhra varnej dosky a odsávača 1/5 Indukčná varná doska s integrovanou ventiláciou: dokonalá súhra varnej dosky a odsávača pár. Funkcia combizone umožňuje varenie na veľkých hrncoch a pekáčoch. Ovládanie touchslider umožňuje nastaviť

Podrobnejšie

Svetlo vás privíta pri každom návrate domov

Svetlo vás privíta pri každom návrate domov PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Cottage čierna LED Svetlo vás privíta pri každom návrate domov Vynovený dizajn plynovej lampy tohto nástenného svietidla LED mygarden Cottage značky Philips v čiernej

Podrobnejšie

alpha innotec 47 db 49 db HV1241 LWV 122R3-HV kw kw

alpha innotec 47 db 49 db HV1241 LWV 122R3-HV kw kw alpha intec 4 49 1003HV1241 9 9 10 alpha intec 1003HV1241 Souprava (tepelná čerpadla a kombivané ohřívače s tepelným čerpadlem) Sezonní energetická účinst vytápění tepelného čerpadla (ηs) Mevitý výkon

Podrobnejšie

Nariadenie Komisie (EÚ) č. 813/2013 z 2. augusta 2013, ktorým sa vykonáva smernica Európskeho parlamentu a Rady 2009/125/ES, pokiaľ ide o požiadavky n

Nariadenie Komisie (EÚ) č. 813/2013 z 2. augusta 2013, ktorým sa vykonáva smernica Európskeho parlamentu a Rady 2009/125/ES, pokiaľ ide o požiadavky n L 239/136 Úradný vestník Európskej únie 6.9.2013 NARIADENIE KOMISIE (EÚ) č. 813/2013 z 2. augusta 2013, ktorým sa vykonáva smernica Európskeho parlamentu a Rady 2009/125/ES, pokiaľ ide o požiadavky na

Podrobnejšie

Datovylist-WAMAK-AWK 47 EVI.pdf

Datovylist-WAMAK-AWK 47 EVI.pdf Vysokoteplotné kompaktné vonkajšie tepelné čerpadlo vzduch-voda Vysokoteplotné kompaktné vonkajšie tepelné čerpadlo vzduch-voda Kompaktné tepelné čerpadlo pre vonkajšiu inštaláciu so stabilnou rámovou

Podrobnejšie

AMV 655/658 SU / 658 SD / 659 SD

AMV 655/658 SU / 658 SD / 659 SD Údajový list Pohony pre -polohovú reguláciu bez havarijnej funkcie SU, SD s havarijnou funkciou (pružina nahor/nadol) Popis Pohony je možné použiť bez adaptéra v spojení s: - typmi ventilov VFM, VFS (DN

Podrobnejšie

S NAMI VÁS PRÁCA BUDE BAVIŤ SLEDUJTE S NAMI MS V HOKEJI SLOVENSKO 2019 ROZPIS ZÁPASOV VO VNÚTRI JARNÁ AKCIA PRE INŠTALATÉROV MAREC - JÚN 2019

S NAMI VÁS PRÁCA BUDE BAVIŤ SLEDUJTE S NAMI MS V HOKEJI SLOVENSKO 2019 ROZPIS ZÁPASOV VO VNÚTRI JARNÁ AKCIA PRE INŠTALATÉROV MAREC - JÚN 2019 S NAMI VÁS PRÁCA BUDE BAVIŤ SLEDUJTE S NAMI MS V HOKEJI SLOVENSKO 2019 ROZPIS ZÁPASOV VO VNÚTRI JARNÁ AKCIA PRE INŠTALATÉROV MAREC - JÚN 2019 POJAZDNÝ BOX NA NÁRADIE A VŠETKO MÁ SVOJE MIESTO ZNAČKOVÉ OBLEČENIE

Podrobnejšie

v1.9-01I17 - Krbove teplovodni vlozky a kamna - brozura A4_sk.indd

v1.9-01I17 - Krbove teplovodni vlozky a kamna - brozura A4_sk.indd Krbové teplovodné vložky a kachle KV 025 W KKV 2S www.regulus.sk Teplovodná krbová vložka KV 025 W Široká, rovná krbová vložka s centrálnym prívodom vzduchu a teplovodným výmenníkom dostupná v štyroch

Podrobnejšie

UZN-A-OVL-RCW SK

UZN-A-OVL-RCW SK KLIMATIZÁCIA - KOMFORT Káblové ovládanie UŽÍVATEĽSKÝ NÁVOD RCW6 Dátum vydania: 3..20 UZN-A-OVL-RCW6-0-01-SK RCW6 / strana 2 POPIS VLASTNOSTÍ Tento ovládač umožňuje riadenie teploty a funkcií klimatizačných

Podrobnejšie

Výber renovátora VYSOKOTEPLOTNÝ SYSTÉM DAIKIN ALTHERMA VYKUROVANIE & TEPLÁ PITNÁ VODA LETÁK PRE POUŽÍVATEĽA

Výber renovátora VYSOKOTEPLOTNÝ SYSTÉM DAIKIN ALTHERMA VYKUROVANIE & TEPLÁ PITNÁ VODA LETÁK PRE POUŽÍVATEĽA Výber renovátora VYSOKOTEPLOTNÝ SYSTÉM DAIKIN ALTHERMA VYKUROVANIE & TEPLÁ PITNÁ VODA LETÁK PRE POUŽÍVATEĽA 4 Najlepšie riešenie pre rekonštrukcie Vysokoteplotný systém Daikin Altherma ponúka vykurovanie

Podrobnejšie

Cenník tepelných čerpadiel a rekuperačných jednotiek Prečo Vaillant? Naša planéta v sebe skrýva nepredstaviteľnú energiu, ktorá teraz môže slúžiť i Vá

Cenník tepelných čerpadiel a rekuperačných jednotiek Prečo Vaillant? Naša planéta v sebe skrýva nepredstaviteľnú energiu, ktorá teraz môže slúžiť i Vá Cenník tepelných čerpadiel a rekuperačných jednotiek Prečo Vaillant? Naša planéta v sebe skrýva nepredstaviteľnú energiu, ktorá teraz môže slúžiť i Vám. platný od 26. 9. 2015 Označovanie výrobkov Vaillant

Podrobnejšie

ELIZ katalog SK 2012 FINAL_ELIZ katalog SK 2012 FINAL.qxd

ELIZ katalog SK 2012 FINAL_ELIZ katalog SK 2012 FINAL.qxd EURO malé zásobníky 5 10 15 litrov beztlakové nad odberné miesto NOVÝ DIZAJN Malý beztlakový zásobník EURO 5, 10, 15 je určený pre jedno odberné miesto: nad umývadlo alebo kuchynský drez. Vyžaduje inštaláciu

Podrobnejšie

DataSheet_NOTUS-S_SK_ indd

DataSheet_NOTUS-S_SK_ indd Distribučné elementy NOTUS-S Štvorhranný regulátor konštantného prietoku vzduchu (CAV) Technická špecifikácia Obsah Popis..................................... 3 Vyhotovenie.......................................

Podrobnejšie

Údajový list Pohony pre 3-polohovú reguláciu AMV 655 bez havarijnej funkcie AMV 658 SU, AMV 658 SD s havarijnou funkciou (pružina nahor/nadol) Popis P

Údajový list Pohony pre 3-polohovú reguláciu AMV 655 bez havarijnej funkcie AMV 658 SU, AMV 658 SD s havarijnou funkciou (pružina nahor/nadol) Popis P Údajový list Pohony pre -polohovú reguláciu bez havarijnej funkcie SU, SD s havarijnou funkciou (pružina nahor/nadol) Popis Pohony je možné použiť bez adaptéra v spojení s: - typmi ventilov VFM, VFS (DN

Podrobnejšie

Datenblatt BV 300

Datenblatt BV 300 Honeywell Smile ekvitermický regulátor vykurovania SDC a regulátor diaľkového vykurovania DHC 43 Použitie Katalógový list Obr.1 Ekvitermický regulátor SMILE Regulátory radu Smile DHC/SDC (obr.1) sú určené

Podrobnejšie

Meracie a vymenníkové stanice Giacomini

Meracie a vymenníkové stanice Giacomini Meracie a vymenníkové stanice Giacomini Výhody centralizovaných zariadení a sebestačných systémov Meracie a vymenníkové stanice Giacomini V súčasnej dobe sa veľmi rýchlo menia požiadavky na energetickú

Podrobnejšie

Údajový list Regulátor teploty pre vykurovanie (PN 25) AVT/VG AVT/VGF vonkajší závit príruba Popis AVT/VG AVT/VGF Regulátor AVT/VG(F) je priamočinný p

Údajový list Regulátor teploty pre vykurovanie (PN 25) AVT/VG AVT/VGF vonkajší závit príruba Popis AVT/VG AVT/VGF Regulátor AVT/VG(F) je priamočinný p Údajový list Regulátor teploty pre vykurovanie (PN 25) AVT/VG AVT/VGF vonkajší závit príruba Popis AVT/VG AVT/VGF Regulátor AVT/VG(F) je priamočinný proporcionálny regulátor teploty, vyvinutý predovšetkým

Podrobnejšie

Na budúcnosť zamerané - energeticky efektívne zásobovanie objektov teplom BioMatic Veľké objekty Hotelové zariadenia Sídelné celky

Na budúcnosť zamerané - energeticky efektívne zásobovanie objektov teplom BioMatic Veľké objekty Hotelové zariadenia Sídelné celky Na budúcnosť zamerané - energeticky efektívne zásobovanie objektov teplom BioMatic Veľké objekty Hotelové zariadenia Sídelné celky 220-500 Prednosti kotla HERZ BioMatic... Zariadenie na spaľovanie biomasy

Podrobnejšie

untitled

untitled Možnosť predĺženia záruky so servisnou zmluvou na Jesenná akcia Cenník akciových kotlov a zostáv Vitopend a Vitodens Platný od. augusta do 15. decembra 12 5 rokov! Úvod/Obsah 2/3 Pre obdobie vrcholu kúrenárskej

Podrobnejšie

EUROSTER UNI 2 - NÁVOD K OBSLUHE 1 EUROSTER UNI2 Ekvitermický regulátor Pre úplné využitie možností regulátora a zaistenie správneho prevádzkového sys

EUROSTER UNI 2 - NÁVOD K OBSLUHE 1 EUROSTER UNI2 Ekvitermický regulátor Pre úplné využitie možností regulátora a zaistenie správneho prevádzkového sys EUROSTER UNI 2 - NÁVOD K OBSLUHE 1 EUROSTER UNI2 Ekvitermický regulátor Pre úplné využitie možností regulátora a zaistenie správneho prevádzkového systému ÚK je nutné sa dôkladne zoznámiť s návodom k obsluhe.

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

pt14-p_SK NAVODcz.indd

pt14-p_SK NAVODcz.indd PROGRAMOVATEĽNÝ TERMOSTAT PT14-P S JEDNODUCHÝM OVLADANÍM A PODSVIETENÝM DISPLEJOM Určený pre: priamotopy sálavé panely elektrické podlahové kúrenie MONTÁŽ A UMIESTNENIE Termostat inštalujte na vhodné miesto,

Podrobnejšie

_BDA_Dunstabzugshaube_Klarstein.indd

_BDA_Dunstabzugshaube_Klarstein.indd Digestor 10031680 10032292 10032293 10032294 Vážený zákazník, Gratulujeme Vám k zakúpeniu tohto produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa zabránilo škodám na

Podrobnejšie

Článok: Verzia: DEVI s.r.o. Smetanovo nábřeží 12, Břeclav Phone Fax

Článok: Verzia: DEVI s.r.o. Smetanovo nábřeží 12, Břeclav Phone Fax Článok: 08095924 Verzia: 01.01 DEVI s.r.o. Smetanovo nábřeží 12, Břeclav Phone +420 519 361 773 Fax +420 519 361 782 Devilink FT Instalačná príručka SK 1. Devilink Applications FT and Functions Devilink

Podrobnejšie

TechSpec_PZ_SK_ indd

TechSpec_PZ_SK_ indd Protidažďové žalúzie 1 / 13 PZ Protidažďové žalúzie Objednávací kód Hliník (25 mm rám) Hliník ( mm rám) Hliník (s filtrom) Hliník (široké listy) Vyhotovenie Rozmery Príklad objednávacieho kódu: PZ-ZN -

Podrobnejšie

v1.1-09I15 - Trubky a izolace - brozura A4_cz.indd

v1.1-09I15 - Trubky a izolace - brozura A4_cz.indd Rúrky a izolácie Tvarovateľné nerezové rúrky REGULUS-TECHNIK, s.r.o. Strojnícka 7G/14147, 080 01 Prešov Tel.: 051 333 7770, E-mail: obchod@regulus.sk Web: www.regulus.sk RÚRKY PRE ROZVODY PLYNU Nerezové

Podrobnejšie

Master CT – SK – 2008.cdr

Master CT – SK – 2008.cdr TEPLOVZDUŠNÝ KOTOL NÁVOD NA OBSLUHU MASTER CT-50 TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA MODEL MASTER CT-50 Menovitý tepelný výkon kw 50 Vzduchový výkon m 3 /h 1400 OHRIEVANÝ pri +20 C VZDUCH Statický tlak Nárast teploty

Podrobnejšie

C Valcové poistkové vložky PCF Poistkové odpínače pre valcové poistkové vložky VLC Poistkové odpínače pre valcové poistkové vložky EFD Poistkové odpín

C Valcové poistkové vložky PCF Poistkové odpínače pre valcové poistkové vložky VLC Poistkové odpínače pre valcové poistkové vložky EFD Poistkové odpín Valcové poistkové vložky PF Poistkové odpínače pre valcové poistkové vložky VL Poistkové odpínače pre valcové poistkové vložky EFD Poistkové odpínače pre valcové poistkové vložky Technické údaje 226 228

Podrobnejšie

(ZW24-2LHKE) - 6 Jun.fm

(ZW24-2LHKE) - 6 Jun.fm Návod na montáž a obsluhu Ceraclass ZS 24-2 LH KE 23 ZW 24-2 LH KE 23 ZS 24-2 LH KE 31 ZW 24-2 LH KE 31 6 720 608 632 SK (2007.03) JS Obsah Obsah 1 Bezpečnostné pokyny a symboly 3 1.1 Bezpečnostné pokyny

Podrobnejšie

DASS s.r.o., Robotnícka 1E/7030, Martin systémy GRACO pre nanášanie náterov striekaním a dopravu tekutých materiálov Tel/Fax : +421-(0)

DASS s.r.o., Robotnícka 1E/7030, Martin systémy GRACO pre nanášanie náterov striekaním a dopravu tekutých materiálov Tel/Fax : +421-(0) Husky 205 Plastic pneumatické dvojmembránové čerpadlá 1/4 Husky 205 je najmenšia dvojmembránové čerpadlo v ponuke spoločnosti GRACO. Je navrhnuté na čerpanie najrôznejších materiálov (rozpúšťadlá, kyseliny,

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

Manual BLUEHELIX TECH S 45H SK.pdf

Manual BLUEHELIX TECH S 45H SK.pdf SK - NÁVOD N POUŽTIE, INŠTLÁCIU ÚDRŽBU Ozna enie CE potvrdzuje, že výrobky sp ajú základné požiadavky smerníc. príslušných platných ustanovení. KRJIN UR ENI: SR www.ferrolislovakia.sk ERP Tabu ka Bluehelix

Podrobnejšie

3-ťahové olejové / plynové kotly Uno-3 Max-3 THW-I NTE Teplovodné kotly. 1

3-ťahové olejové / plynové kotly Uno-3 Max-3 THW-I NTE Teplovodné kotly. 1 3-ťahové olejové / plynové kotly Uno-3 Max-3 THW-I NTE Teplovodné kotly. 1 Hoval 3-ťahové olejové/plynové kotly. Prehľad výhod. Naše produkty reprezentujú najmodernejšie technológie a naše inovatívne riešenia

Podrobnejšie

TECHNICKÁ SPRÁVA

TECHNICKÁ SPRÁVA TECHNICKÁ SPRÁVA Stavba : ZŠ PODSADOK- STARÁ ĽUBOVŇA C KN 1733 Investor : Mesto Stará Ľubovňa, Obchodná 1/1108, Stará Ľubovňa, PSČ 064 01, SR Časť : USTREDNÉ VYKUROVANIE Stupeň : Stavebné povolenie VŠEOBECNE

Podrobnejšie

Príl. 6.1-TA 3 FR samostatne tabulky

Príl. 6.1-TA 3  FR samostatne tabulky Príloha č. 1 znečisťujúcich látok, emisných hodnôt a emisných limitov podľa Integrovaného povolenia vydaného SIŽPIŽP Bratislava č.. j. : 4796/OIPK1423/06Tk/370860106 Bratislava 30.08.2006 v znení neskorších

Podrobnejšie

E kompaktný ohrievač vody CFX-U Oblasti použitia Jednoduchá dodávka: > kuchynský drez > umývadlo > sprcha Technické zmeny, zmeny v prevedení a omylov.

E kompaktný ohrievač vody CFX-U Oblasti použitia Jednoduchá dodávka: > kuchynský drez > umývadlo > sprcha Technické zmeny, zmeny v prevedení a omylov. Oblasti použitia Jednoduchá dodávka: > kuchynský drez > umývadlo > sprcha Technické zmeny, zmeny v prevedení a omylov. Stav informácií: 17/08 Tovar 1 / 5 Otázky týkajúce sa inštalácie: ++421 0911506053

Podrobnejšie

Snímka 1

Snímka 1 ContiPressureCheck Systém monitorovania tlaku tlaku v pneumatikách Udržiavanie správneho tlaku v pneumatikách Jednoduché riešenie Podhustené pneumatiky sú častou príčinou vysokých prevádzkových nákladov.

Podrobnejšie

TKANINOVÉ KOMPENZÁTORY - KLAPKY KVALITNÉ VYHOTOVENIE

TKANINOVÉ KOMPENZÁTORY - KLAPKY KVALITNÉ VYHOTOVENIE TKANINOVÉ KOMPENZÁTORY - KLAPKY KVALITNÉ VYHOTOVENIE Tkaninové kompenzátory majú mnohoraké využitie. Na obrázku kompletovanie kompenzátora na spalinovod: typ R250-IV. TKANINOVÉ KOMPENZÁTORY KUSOVÁ A SÉRIOVÁ

Podrobnejšie

KATALÓG / CENNÍK KATALÓG / CENNÍK 2019 Tepelné čerpadlá Kondenzačné kotly Zásobníky TÚV Komínové systémy Príslušenstvo rokov v službách k

KATALÓG / CENNÍK KATALÓG / CENNÍK 2019 Tepelné čerpadlá Kondenzačné kotly Zásobníky TÚV Komínové systémy Príslušenstvo rokov v službách k KATALÓG / CENNÍK KATALÓG / CENNÍK 2019 Tepelné čerpadlá Kondenzačné kotly Zásobníky TÚV Komínové systémy Príslušenstvo 1964-2019 55 rokov v službách kvality 20 rokov na Slovensku OBSA Typ zariadenia COP

Podrobnejšie

termet NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU Plynové kondenzačné kotly ústredného kúrenia JEDNOFUNKČNÉ DVOJFUNKČNÉ ECOCONDENS SILVER PLUS 20 ECOCONDENS SI

termet NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU Plynové kondenzačné kotly ústredného kúrenia JEDNOFUNKČNÉ DVOJFUNKČNÉ ECOCONDENS SILVER PLUS 20 ECOCONDENS SI termet NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU Plynové kondenzačné kotly ústredného kúrenia JEDNOFUNKČNÉ DVOJFUNKČNÉ ECOCONDENS SILVER 20 ECOCONDENS SILVER 25 ECOCONDENS SILVER 35 VÁŽENÝ ZÁKAZNÍK Gratulujeme

Podrobnejšie

FAQ k 45. výzve 1. Aký je účel 45. výzvy? Účelom 45. výzvy je zníženie znečisťovania ovzdušia a zlepšenie jeho kvality najmä pokiaľ ide o znečisťujúce

FAQ k 45. výzve 1. Aký je účel 45. výzvy? Účelom 45. výzvy je zníženie znečisťovania ovzdušia a zlepšenie jeho kvality najmä pokiaľ ide o znečisťujúce FAQ k 45. výzve 1. Aký je účel 45. výzvy? Účelom 45. výzvy je zníženie znečisťovania ovzdušia a zlepšenie jeho kvality najmä pokiaľ ide o znečisťujúce látky PM10, NOx, NH3, VOC, SO2. Napriek skutočnosti,

Podrobnejšie

IQ Easy firmy Simco-ION Nová generácia výrobkov pre ovládanie statickej elektriny SÚHRN: Firma Simco-ION predstavuje novú generáciu výrobkov pre elimi

IQ Easy firmy Simco-ION Nová generácia výrobkov pre ovládanie statickej elektriny SÚHRN: Firma Simco-ION predstavuje novú generáciu výrobkov pre elimi IQ Easy firmy Simco-ION Nová generácia výrobkov pre ovládanie statickej elektriny SÚHRN: Firma Simco-ION predstavuje novú generáciu výrobkov pre elimináciu statickej elektriny, elektrostatické nabíjanie

Podrobnejšie

OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS

OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI SERVIS Spoločnosť vyvinula kompletný rad motorových olejov, ktorý prináša najlepší výkon motora a výrazne zvyšuje jeho životnosť, bez ohľadu

Podrobnejšie

Popis konštrukčného radu: Wilo-Drain TS/TSW 32 Obrázok podobný Konštrukčný typ Kalové ponorné motorové čerpadlo Použitie Čerpanie Typový kl'úč predbež

Popis konštrukčného radu: Wilo-Drain TS/TSW 32 Obrázok podobný Konštrukčný typ Kalové ponorné motorové čerpadlo Použitie Čerpanie Typový kl'úč predbež Popis konštrukčného radu: Wilo-Drain TS/TSW 32 Obrázok podobný Konštrukčný typ Kalové ponorné motorové čerpadlo Použitie Čerpanie Typový kl'úč predbežne očistenej odpadovej vody bez fekálií a zložiek s

Podrobnejšie

1. Rozsah doručenia 1x ohrievač vzduchu Palma 2.0 1x termostat do vlhkého prostredia Thermo 1 2. Technické dáta Typ zariadenia: Palma 2.0 Zdroj napája

1. Rozsah doručenia 1x ohrievač vzduchu Palma 2.0 1x termostat do vlhkého prostredia Thermo 1 2. Technické dáta Typ zariadenia: Palma 2.0 Zdroj napája 1. Rozsah doručenia 1x ohrievač vzduchu Palma 2.0 1x termostat do vlhkého prostredia Thermo 1 2. Technické dáta Typ zariadenia: Palma 2.0 Zdroj napájania: 230 V / 50-60 HZ Maximálny výkon: 2025 W Maximálna

Podrobnejšie

SPARK Stručný návod na obsluhu V1.6

SPARK Stručný návod na obsluhu V1.6 SPARK Stručný návod na obsluhu V1.6 Obsah Stručný návod na obsluhu 1 SPARK SPARK spoločnosti DJI je najmenšia lietajúca kamera vybavená stabilizovanou kamerou, inteligentnými letovými režimami a funkciou

Podrobnejšie

Microsoft Word - DIGI KONTROL PC doc

Microsoft Word - DIGI KONTROL PC doc NÁVOD NA POUŽITIE OVLÁDACEJ JEDNOTKY ČERPADIEL S TLAKOVÝM A PRIETOKOVÝM SENZOROM DIGI KONTROL PC-58 nová verzia NÁVOD NA POUŽITIE Pred inštaláciou a použitím prístroja si dôkladne prečítajte tento návod.

Podrobnejšie

untitled

untitled Plynový kondenzačný kotol 0 010 005 423-001 Návod na inštaláciu a údržbu určený pre odborného pracovníka Logamax plus GB192 it so zásobníkom s vrstvovým plnením 6720861825 (2016/07) SK Pred začiatkom inštalácie

Podrobnejšie

Príloha č. 2 Vyzvania pre finančné nástroje OP KŽP OPKZP-PO4-SC411/421/ FN Zoznam povinných merateľných ukazovateľov Operačný program Prioritn

Príloha č. 2 Vyzvania pre finančné nástroje OP KŽP OPKZP-PO4-SC411/421/ FN Zoznam povinných merateľných ukazovateľov Operačný program Prioritn Príloha č. 2 Vyzvania pre finančné nástroje OP KŽP OPKZP-PO4-SC411/421/431-2016-FN Zoznam povinných merateľných ukazovateľov Operačný program Prioritná os Operačný program Kvalita životného prostredia

Podrobnejšie

LED STREET LAMP LD-50 SERIES SVK

LED STREET LAMP LD-50 SERIES SVK LED STREET LAMP LD-50 SERIES SVK led street lamp technológia Technológia COB LED ako nová technológia verejného osvetlenia je priateľská k životnému prostrediu. Prednosťou týchto svietidiel je pevná konštrukcia,

Podrobnejšie

DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ PRE KLIMATIZÁCIU NÁVOD NA POUŽITIE SK NÁVOD NA POUŽITIE SLOVENČINA

DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ PRE KLIMATIZÁCIU NÁVOD NA POUŽITIE SK NÁVOD NA POUŽITIE SLOVENČINA DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ PRE KLIMATIZÁCIU NÁVOD NA POUŽITIE NÁVOD NA POUŽITIE SLOVENČINA OBSAH RÝCHLE SPUSTENIE RÝCHLE SPUSTENIE OBSAH 1. RÝCHLE SPUSTENIE 1 Rýchle spustenie 02 2 Displej 03 3 Tlačidlá 04 4 Obsluha

Podrobnejšie

PLYNOVÉ CHROMATOGRAFY NA ZEMNÝ PLYN 1. Vymedzenie meradiel a spôsob ich metrologickej kontroly 1.1 Táto príloha upravuje procesný plynový chromatograf

PLYNOVÉ CHROMATOGRAFY NA ZEMNÝ PLYN 1. Vymedzenie meradiel a spôsob ich metrologickej kontroly 1.1 Táto príloha upravuje procesný plynový chromatograf PLYNOVÉ CHROMATOGRAFY NA ZEMNÝ PLYN 1. Vymedzenie meradiel a spôsob ich metrologickej kontroly 1.1 Táto príloha upravuje procesný plynový chromatograf a laboratórny plynový chromatograf, ktorý sa používa

Podrobnejšie