RADEX katalóg_komplet_mensi.pdf

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "RADEX katalóg_komplet_mensi.pdf"

Prepis

1 PROFESIONÁLNY DOPLNKOV Ý SORTIMENT PRE L AKOVNE A K AROSÁRNE

2 Nátery na ochranu karosérií automobilov 4 Tmely Spotrebný materiál pre karosérie automobilov Brúsne materiály Čistiace produkty Maskovanie Leštiace materiály Tesniace materiály a lepidlá Ochranné pasty Spreje Lepiace pásky Príslušenstvo Zariadenia Ochranný odev Pneumatické náradie

3 TMELY

4 V procese tvorby tmelov RADEX sme považovali za najdôležitejšie: ; ; ; -.

5 6

6 7

7

8 P

9 BRÚSNE MATERIÁLY

10 Sortiment brúsnych materiálov Radex obsahuje rôzne ploché, 3-D a chemické brúsne materiály so sadou príslušenstva potrebného na prácu. Pri vývoji týchto brúsnych materiálov boli vzaté do úvahy vysoké požiadavky odborníkov v karosárňach a moderná úroveň materiálov na opravy automobilov používaných v Európe a vo svete. Pre každú možnú potrebu prípravy povrchu sa používa široký sortiment základných jednotlivo prispôsobených materiálov. Takto si kupujúci môže vybrať brúsne materiály každej možnej formy a veľkosti s odsávaním aj bez odsávania.

11 RADEX SILVER

12 BRÚSNE KRUHY S PLASTOVÝM FILMOM RADEX PLATINUM SO ŠTRUKTÚROU VELCRO Platinum+ je nový rad vysokokvalitných brúsnych materiálov s plastickým filmom, ktoré majú nasledujúce diferenčné charakteristiky, ako je ideálny rez, produktivita, vynikajúce krytie proti zaťaženiu, trvanlivosť a odolnosť, pružnosť a konzistentná úprava. Brúsne kruhy RADEX Platinum+ s plastickým filmom sa počas obrusovania nezanášajú a zostávajú efektívne až do konca vďaka zavedeniu inovatívnej a unikátnej technológie Kompaktné zrno. Pri aplikácii sú praktické, vysokovýkonné a nákladovo efektívne. Ideálne pre použitie na keramické farby. Brúsne kotúče RADEX Platinum+ s plastickým filmom sa dodávajú v špeciálnych dávkovacích boxoch pre uľahčenie používania a skladovania.

13 BRÚSNE MATERIÁLY NA BÁZE PAPIERA RADEX GOLD Brúsne materiály RADEX Gold sú vyvinuté pre strojové a manuálne brúsenie rôznych typov povrchov a odporúčajú sa na odstraňovanie hrdze, obrusovanie tmelov a základových farieb pred aplikáciou vrchných náterov. Brúsne materiály RADEX Gold sa vyrábajú na báze umelo vyvinutého minerálu oxidu hliníka, ktorý nestráca svoju trvanlivosť a udržiava si vynikajúcu reznú schopnosť počas celej doby životnosti. Minerál sa uloží na špeciálne spracovaný papierový podklad, čo spája efektívnosť plastických podkladov s pružnosťou papierových podkladov. Kombinácia vysokokvalitných materiálov s modernou výrobou robí z brúsnych materiálov RADEX Gold jedno z najefektívnejších brusív na trhu. Sú špeciálne určené na rýchle brúsenie a konzistentné dokončovanie bez zanášania. *

14

15 Brúsne papiere RADEX Gold so šruktúrou Velcro, 8 dier Brúsne papiere RADEX Gold so štruktúrou Velcro, 8 dier Brúsne papiere RADEX Gold so štruktúrou Velcro, 14 dier

16

17

18

19 Vlastnosti:

20 MATOVACIE MATERIÁLY Vlastnosti:

21 22

22 Vlastnosti: Odporúčania:

23 ČISTIACE PRODUKTY

24 Čistenie povrchu je pri opravách automobilov veľmi dôležitý proces. Konečný výsledok závisí od toho, ako je povrch pripravený a vyčistený. Radex ponúka široký sortiment rôznych druhov obrúskov, ktoré dokonale odstránia nečistotu, prach a iné kontaminanty a nezanechávajú žiadne chĺpky..

25

26 2 2 27

27 MASKOVANIE

28 Sortiment maskovacích materiálov je reprezentovaný páskami, penovými páskami, maskovacím filmom atď. Ich základnou úlohou je chrániť povrch od náterových materiálov. V sortimente maskovacích materiálov Radex sú hlavnými maskovacie pásky na papier na báze vinylu a polyuretánovej peny. Tieto druhy pások sa používajú hlavne v profesionálnych karosárňach. Maskovacie pásky sa väčšinou používajú z dôvodu špecifických vlastností ich adhéznej vrstvy. Lepidlo má dosť nízku adhéziu a nezanecháva na povrchu po odstránení žiadne stopy.

29 Odporúčania:

30

31

32 MASKOVACIE PÁSKY о С о

33 о С о С

34

35 LEŠTIACE MATERIÁLY

36 Jednou zo základných komoditných skupín v sortimente Radex je leštiaci systém, ktorý je reprezentovaný leštiacimi pastami, leštiacimi špongiami, leštiacimi handričkami, brusivami atď. Použitie leštiaceho systému Radex umožňuje efektívne odstrániť chyby laku a chyby získané počas prevádzky automobilu dlhodobou ochranou jeho laku s maximálnym leskom. Komplexný prístup, vysokokvalitné materiály a jednoduchý výber potrebných produktov sú hlavnými významnými rysmi leštiaceho systému Radex. Aplikácia leštiaceho systému Radex poskytuje dosiahnutie maximálneho výsledku s minimálnym úsilím.

37 BRÚSNE MATERIÁLY

38 Použitie: Výhody LEŠTIACE PASTY

39 Pokyny pre použitie: Pokyny pre použitie:

40 Pokyny pre použitie:

41

42 LEŠTIACE HANDRIČKY -

43 TESNIACE MATERIÁLY A LEPIDLÁ

44 Vysokokvalitné lepidlá a tesniace materiály sú už aj v našom sortimente výrobkov. Teraz vyzerajú zlepené časti a utesnené švy ako od výrobcu.

45

46 *

47 OCHRANNÉ PASTY

48 Kompletný sortiment profesionálnych vysokokvalitných náterov proti popraskaniu a korózii, vyhotovených použitím moderných technológií v chemickom priemysle.

49 Pokyny pre použitie:

50 Pokyny pre použitie: Pokyny pre použitie:

51 SPREJE

52

53

54

55 LEPIACE PÁSKY

56 V mnohých prípadoch sú obojstranné pásky ideálne vhodné na spájanie povrchov. Dnes nemajú inú alternatívu vďaka vhodnosti a použiteľnosti. Zlepenie obojstrannými páskami sa uskutoční ihneď a silno, takže nie je potrebné žiadne špeciálne zariadenie a veľa časovo náročných operácií ako vŕtanie dier, upevňovanie armatúr atď. je vylúčených. Povrchy zostávajú nedotknuté a deliaca čiara medzi spojenými časťami je takmer neviditeľná. Obojstranné pásky Radex pozostávajú z dvoch lepivých vrstiev, nosiča peny a ochrannej podložky. Nosič peny zabezpečuje páske schopnosť získať tvar takmer akéhokoľvek povrchu. Existuje mnoho ďalších výhod obojstrannej lepiacej pásky Radex. Spoje, ktoré sa získajú pomocou týchto pások, nadobudnú tlmiace vlastnosti, dokonale odolávajú vibráciám a zaťaženiu vznikajúcemu pri náraze. Okrem toho, niektoré z nich poskytujú dobré tesniace a izolačné charakteristiky ako aj adhézny výkon v širokom rozsahu teplôt. Sortiment obojstranných lepiacich pások Radex zahŕňa rôzne kombinácie špeciálnej gumy a akrylových lepidiel s rôznymi penami ako polyuretán, polyetylén, akryl a rôzne elastoméry..

57

58 MAX RPM

59 PRÍSLUŠENSTVO

60 Príslušenstvo na lakovanie je nenahraditeľný atribút každej karosárne. Tieto materiály sú určené na zjednodušenie práce lakovača a zvýšenie úrovne kvality jeho práce. Sortiment príslušenstva Radex je zastúpené cedidlami na farbu, miešacími nádobkami a vrchnákmi, kovovými doskami na vzorky spreja atď.

61 62

62

63 ZARIADENIA

64 Široký sortiment profesionálnych zariadení Radex v ergonomickom dizajne pre aplikáciu náterov proti popraskaniu a proti hrdzi, tmelov a lepidiel umožňujú nanášať tieto materiály rýchlo a správne. Ľahko ovládateľné zariadenia sa stávajú nenahraditeľnými nástrojmi v každej karosárni. Všetky prezentované zariadenia pracujú s vysokou účinnosťou a spoľahlivosťou..

65 Výhody: Technické charakteristiky: Výhody: Technické charakteristiky: 66

66 Výhody: Technické charakteristiky: Výhody: Technické charakteristiky: 67

67 Výhody: Technické charakteristiky: Výhody: Technické charakteristiky:

68 Výhody: Technické charakteristiky:

69 BLOKY NA RUČNÉ BRÚSENIE RADEX dodáva na trh rôzne druhy abrazívnych materiálov s otvormi aj bez otvorov, vyrobené presne podľa dodanej konfigurácie z tlmiacich podložiek a ručných blokov. Najekonomickejšia verzia je verzia bez odsávania prachu. Avšak, najdokonalejšie sú ručné bloky s odsávaním prachu, a na rozdiel od podobných výrobkov, konštrukcia týchto nástrojov je optimalizovaná na produktivitu brúsnych materiálov RADEX. Okrem toho, ručné bloky RADEX majú absolútne rovný pracovný povrch na upevnenie brúsnych papierov a ergonomický dizajn, ktorý poskytuje ideálne opracovaný povrch a vysoký stupeň pohodlia pri práci.

70

71 72

72 PRODUKTY PRE STRIEKACIE KABÍNY

73 STOJANY A DRŽIAKY

74

75 OCHRANNÝ ODEV

76 Na ochranu proti nečistote a chemickým znečisťujúcim látkam prezentuje Radex rôzne druhy ochranných odevov špičkovej technológie, ktoré zabezpečujú nielen ochranu, ale aj pohodlie a komfort pri používaní.

77 Výhody: Kombinéza s kapucňou M

78

79 PNEUMATICKÉ NÁRADIE

80

81 PNEUMATICKÉ NÁRADIE

82

83

84

85

86

87

88 Predajca RADEX-EUROPE Ltd. Uriekstes iela 3, Riga LV-1005, Latvia Tel.č.: fax Importér HELIOS SLOVAKIA, s.r.o. Rosinská 15/A , Žilina Slovenská republika Tel.č.:

Akciovi cennik NASTROFLEX_konecna verzia

Akciovi cennik NASTROFLEX_konecna verzia ICLA SR spol. s r. o., Priemyselná štrvť 13, Sabinov Kontakty: Ing. Jozef Horňák e-mail: hornak@icla.sk tel.: 00421 907 07 300 skype: jozo.hornak Jozef Mikloško e-mail: miklosko@icla.sk tel.: 00421 90

Podrobnejšie

Ultratop Systém Cementové podlahové systémy

Ultratop Systém Cementové podlahové systémy Ultratop Systém Cementové podlahové systémy Prirodzený vzhľad Ultratop System Vhodné pre podlahy v priemyselných odvetviach a v občianskych stavbách Obzvlášť odporúčané pre podlahy v: Priestory priemyselných

Podrobnejšie

Microsoft Word - PDS NAC CAR P K SR Ceramic Clearcoat J2270V.SLK doc

Microsoft Word - PDS NAC CAR P K SR Ceramic Clearcoat J2270V.SLK doc 2008-08-28 TENTO PRODUKT JE URČENÝ IBA NA PROFESIONÁLNE POUŽITIE PRODUKT 2K číry keramický lak odolný proti poškriabaniu P190-6512 CeramicClear NÁZOV P190-6512 2K číry keramický lak odolný proti poškriabaniu

Podrobnejšie

katalog_PINTY_200871_tech.cdr

katalog_PINTY_200871_tech.cdr Technické spreje www.painthouse.sk ZINKOVÝ ZÁKLAD Zinkový základ pre studenú galvanizáciu. Dlhodobá ochrana na báze čistého zinku a špeciálnych živíc. Z169 Vysoko výdatný zinkový náter. Minimálne 99%-ný

Podrobnejšie

Microsoft Word - PDS MM CAR UHS Clearcoat HP 493V.SLK doc

Microsoft Word - PDS MM CAR UHS Clearcoat HP 493V.SLK doc 493V 28.9.2007 PRODUKT POPIS Číry lak UHS Clear 0950 1.360.0950 1.360.0950 HP Číry lak Ultra High Solid (s ultra vysokým obsahom sušiny) 1.954.2870 HS tužidlo rýchle 1.911.2510 Riedidlo normálne 1.911.2520

Podrobnejšie

Baumit Cenník Potery a podlahové stierky

Baumit Cenník Potery a podlahové stierky NIVELLO SAMONIVELIZAČNÉ STIERKY Baumit Nivello Quattro Univerzálna samonivelizačná stierka triedy CA C20 F6 podľa STN EN 13 813, na báze špeciálneho spojiva na vyrovnanie povrchu cementových a sadrových

Podrobnejšie

Baumit Cenník 2018_Potery a stierky

Baumit Cenník 2018_Potery a stierky NIVELLO Viac informácií: Baumit Systémy 2018, str. 76 SAMONIVELIZAČNÉ STIERKY Baumit Nivello Quattro Univerzálna samonivelizačná stierka triedy CA C20 F6 podľa STN EN 13 813, na báze špeciálneho spojiva

Podrobnejšie

AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY 1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme

AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY   1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY www.top-nechty.sk 1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme ruky sebe, ale aj zákazníčke. Pilníkom upravíme tvar

Podrobnejšie

Microsoft Word - Casa_di_Campo senso.docx

Microsoft Word - Casa_di_Campo senso.docx CASA DI CAMPO - senso LINEA DECORATIVO Mimoriadne variabilná dlažba, svojim tvarovým riešením je vhodná pre výnimočné architektonické stvárnenie dláždených plôch na exponovaných miestach Di Campo je kombinácia

Podrobnejšie

Plastimul Line HYDROIZOLÁCIE Plastimul Bituménové emulzie na izolovanie základových konštrukcií

Plastimul Line HYDROIZOLÁCIE Plastimul Bituménové emulzie na izolovanie základových konštrukcií Plastimul Line HYDROIZOLÁCIE Plastimul Bituménové emulzie na izolovanie základových konštrukcií Plastimul line Popis: Výrobková skupina Plastimul ponúka širokú škálu bitúmenových emulzií, bez obsahu rozpúšťadiel,

Podrobnejšie

CARTA_SIDOLUX Katalóg (1) (SCREEN)

CARTA_SIDOLUX Katalóg (1) (SCREEN) KATALÓG PRODUKTOV SIDOLUX UNIVERSAL Čistiace prostriedky Univerzálne čistiace prostriedky pre všetky umývateľné povrchy. Jednoducho sa používajú a vďaka unikátnemu systému Soda Power zmäkčujú vodu a dokonalo

Podrobnejšie

PRAC AKTUALNY KATALÓG WIMEX pdf

PRAC AKTUALNY KATALÓG WIMEX pdf Názov materiálu Teplotný rozsah Acryl (lepidlo na akrylátovej báze) ACRYL Acrylonitrile Butadiene Styrene ABS Airlaid AIRLAID Aluminium ALU áno * Bambus BAMBUS Cukrová trstina CUKROVÁ TRSTINA áno ** Drevo

Podrobnejšie

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3.

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Matrac vďaka Visco pene reaguje na teplo, tlak a optimálne sa prispôsobuje

Podrobnejšie

Izolácie Druhé vydanie Máj 2017 Cenník Kingspan Therma & Selthaan 2017 VYSOKO ÚČINNÉ TEPELNO-IZOLAČNÉ DOSKY Z TUHEJ PENY URČENÉ PRE VŠETKY DRUHY STAVE

Izolácie Druhé vydanie Máj 2017 Cenník Kingspan Therma & Selthaan 2017 VYSOKO ÚČINNÉ TEPELNO-IZOLAČNÉ DOSKY Z TUHEJ PENY URČENÉ PRE VŠETKY DRUHY STAVE Izolácie Druhé vydanie Máj 2017 Cenník Kingspan Therma & Selthaan 2017 VYSOKO ÚČINNÉ TEPELNO-IZOLAČNÉ DOSKY Z TUHEJ PENY URČENÉ PRE VŠETKY DRUHY STAVEBNÝCH APLIKÁCIÍ Viac informácií: www.kingspaninsulation.sk

Podrobnejšie

TOMARK, s.r.o. Strojnícka Prešov SERVISNÝ BULLETIN Č: SB-B_SD SVK Dátum: 03.JUL 2017 Revízia: - Dátum: - Počet strán: 1 +(7, 1) DOTK

TOMARK, s.r.o. Strojnícka Prešov SERVISNÝ BULLETIN Č: SB-B_SD SVK Dátum: 03.JUL 2017 Revízia: - Dátum: - Počet strán: 1 +(7, 1) DOTK TOMARK, s.r.o. Strojnícka 5 080 01 Prešov SERVISNÝ BULLETIN Č: SB-B_SD4-04-2017-SVK Dátum: 03.JUL 2017 Revízia: - Dátum: - Počet strán: 1 +(7, 1) DOTKNUTÉ MODELY: APLIKUJE SA: PREDMET: VYKONAŤ DO: VYHOVENIE

Podrobnejšie

Snímka 1

Snímka 1 Sila inovácie Akustické podlahy SIRCONTEC moderné a komplexné riešenie konštrukcií podláh bytových a polyfunkčných stavieb Trenčín, august 2012 Obsah Prečo je akustická podlaha potrebná? Konštrukcia akustickej

Podrobnejšie

DIAPRO DIACERA NÁVOD NA LEŠTENIE LÍTIUM-DVOJKREMIČITAN OXID ZIRKÓNU

DIAPRO DIACERA NÁVOD NA LEŠTENIE LÍTIUM-DVOJKREMIČITAN OXID ZIRKÓNU DIAPRO DIACERA NÁVOD NA LEŠTENIE LÍTIUM-DVOJKREMIČITAN OXID ZIRKÓNU Lítium-dvojkremičitan EVE DIAPRO SUROVÝ STAV Plne anatomické korunky z lítiumdvojkremičitanu po stave lisovania. Korekcia oklúzie s diamantmi.

Podrobnejšie

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3.

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Matrac vďaka Visco pene reaguje na teplo, tlak a optimálne sa prispôsobuje

Podrobnejšie

Čo o by mal investor vyžadova adovať od dodávate vateľa Seminár S ENERGIOU EFEKTÍVNE V BYTOVÝCH DOMOCH Október 2011 Revízia:

Čo o by mal investor vyžadova adovať od dodávate vateľa Seminár S ENERGIOU EFEKTÍVNE V BYTOVÝCH DOMOCH Október 2011 Revízia: Čo o by mal investor vyžadova adovať od dodávate vateľa Seminár S ENERGIOU EFEKTÍVNE V BYTOVÝCH DOMOCH Október 2011 Revízia: 09-2011 Kedy zvýšiť pozornosť Dodávateľ sľubuje vyššie ako 70 % pokrytie ročných

Podrobnejšie

Viega Advantix Vario: prvý sprchový žľab na mieru.

Viega Advantix Vario: prvý sprchový žľab na mieru. Viega Advantix Vario: prvý sprchový žľab na mieru. 0 10 20 30 Viega Advantix Vario. Možnosť skrátenia na mieru. Flexibilita bez hraníc. Skôr alebo neskôr overený úspech Viega Advantix Vario je prvým sprchovým

Podrobnejšie

Microsoft Word - SK_SI_025_Peugeot_208_GTI_30_de.docx

Microsoft Word - SK_SI_025_Peugeot_208_GTI_30_de.docx 1. Oblasť použitia Postup opravy štruktúrového lakovania na vozidle Peugeot 208 GTI 30th s Radom 90 profesionálnymi autoservismi a lakovňami. Kód odtieňa KAH modelu 208 GTI 30th Special Edition je kombináciou

Podrobnejšie

Tork-SK-2016.indd

Tork-SK-2016.indd Hygienické systémy PETRUZALEK s. r. o. Most pri Bratislave +421 2 45 95 15 80 / Košice +421 55 67 71 197 www.petruzalek.sk TORK Výrobky znaèky predstavujú rozsiahle spektrum hygienických výrobkov, pomocou

Podrobnejšie

Výrobky s obsahom prchavých organických látok (VOC)

Výrobky s obsahom prchavých organických látok (VOC) There are no translations available. Plánujete uvádzať na trh Slovenskej republiky výrobky s obsahom prchavých organických látok a neviete posúdiť aké povinnosti vyplývajúce z národných legislatívnych

Podrobnejšie

(05. Chyby náterov I. [Režim kompatibility])

(05. Chyby náterov I. [Režim kompatibility]) Stredná odborná škola automobilová Moldavská cesta 2, Košice Učíme efektívne a moderne inovácia vyučovacieho procesu vsúlade s modernizáciou ŠkVP Projekt je spolufinancovaný zo zdrojov EÚ. Moderné vzdelávanie

Podrobnejšie

DASS s.r.o., Robotnícka 1E/7030, Martin systémy GRACO pre nanášanie náterov striekaním a dopravu tekutých materiálov Tel/Fax : +421-(0)

DASS s.r.o., Robotnícka 1E/7030, Martin systémy GRACO pre nanášanie náterov striekaním a dopravu tekutých materiálov Tel/Fax : +421-(0) Husky 205 Plastic pneumatické dvojmembránové čerpadlá 1/4 Husky 205 je najmenšia dvojmembránové čerpadlo v ponuke spoločnosti GRACO. Je navrhnuté na čerpanie najrôznejších materiálov (rozpúšťadlá, kyseliny,

Podrobnejšie

Nový motor Rotax 125 MAX EVO... Minulý víkend bol v španielskej Valencii na preteku Rotax Max Challenge Grand Finals 2014 predstavený firmou BRP (Rota

Nový motor Rotax 125 MAX EVO... Minulý víkend bol v španielskej Valencii na preteku Rotax Max Challenge Grand Finals 2014 predstavený firmou BRP (Rota Nový motor Rotax 125 MAX EVO... Minulý víkend bol v španielskej Valencii na preteku Rotax Max Challenge Grand Finals 2014 predstavený firmou BRP (Rotax) nový motokárový motor Rotax Max Evo, ktorý je určený

Podrobnejšie

Systém na balkóny a terasy - Baumit Baumacol

Systém na balkóny a terasy - Baumit Baumacol Baumit Baumacol Systém na balkóny n Kompletný systém na realizáciu balkónov a terás n Ľahké a jednoduché spracovanie n Spoľahlivé a osvedčené riešenie Myšlienky s budúcnosťou. Systém na balkóny Baumacol

Podrobnejšie

Produktový list Microchem 4000 Antistaický protichemický ochranný odev Antistatický overal Microchem 4000 ponúka výbornú ochranu pred organickými a an

Produktový list Microchem 4000 Antistaický protichemický ochranný odev Antistatický overal Microchem 4000 ponúka výbornú ochranu pred organickými a an Antistaický protichemický ochranný odev Antistatický overal ponúka výbornú ochranu pred organickými a anorganickými chemikáliami a biologickými prostriedkami. Ochrana Testovaný voči viac ako 180 chemikáliám

Podrobnejšie

5.6 Dilatačné škáry Číslo Detail RubberGard EPDM Systémy E-E-1 Plochý dilatačný spoj Přitěžovaný, obrácený, RMA E-E-2 Plochý dilatačný spoj s použitím

5.6 Dilatačné škáry Číslo Detail RubberGard EPDM Systémy E-E-1 Plochý dilatačný spoj Přitěžovaný, obrácený, RMA E-E-2 Plochý dilatačný spoj s použitím 5.6 Dilatačné škáry Číslo Detail E-E-1 Plochý dilatačný spoj Přitěžovaný, obrácený, RMA E-E-2 Plochý dilatačný spoj s použitím QuickSeam RPF Strip Lepený, MAS, BIS, RMA E-E-3 Plochý dilatačný spoj s použitím

Podrobnejšie

Závitníky na údržbu, opravu a renováciu Nové výrobky

Závitníky na údržbu, opravu a renováciu Nové výrobky Závitníky na údržbu, opravu a renováciu Nové výrobky 2016.2 ZÁVITNÍKY NA ÚDRŽBU, OPRAVU A RENOVÁCIU Na doplnenie veľkej ponuky produktov pre výrobu závitov, vyvinula spoločnosť Dormer závitníky pre odvetvie

Podrobnejšie

Mesta Trenčín, na základe samostatnej pôsobnosti podľa článku 67 a 68 Ústavy Slovenskej

Mesta Trenčín, na základe samostatnej pôsobnosti podľa článku 67 a 68 Ústavy Slovenskej M E S T O N O V É M E S T O N A D V Á H O M Všeobecne záväzné nariadenie Mesta Nové Mesto nad Váhom č. 2/2018 o poplatkoch za znečisťovanie ovzdušia malými zdrojmi znečisťovania ovzdušia na území mesta

Podrobnejšie

untitled

untitled 110 Leštiace brúsne telieska a kotúče, leštiace tyčky Strana 110 Všeobecné informácie 112 Leštiace brúsne telieska skupina P1 116 Leštiace brúsne telieska skupina P2 120 Elastické leštiace tyčky skupina

Podrobnejšie

Beskrivning MV

Beskrivning MV Strana 1 / 7 Stafsjö je uzatvárací posúvač, ktorý bol skonštruovaný pre nízkotlakové systémy zásobovacej vody a odpadových kanálov, ako aj pre ďalšie možnosti náhrad pri manipulácii s kalom, sypkých hmôt

Podrobnejšie

IZOLA cennik

IZOLA cennik 3 DOPLNKOVÝ SORTIMENT 31 Paropriepustné fólie, parozábrany, technické fólie, geotextílie 311 PAROPRIEPUSTNÉ FÓLIE A PAROZÁBRANY 15.7.2015 3111 Jutafol (Guttafol) Balenie Cena /m 2 Cena /m 2 Paropriepustné

Podrobnejšie

6+1 RATANOVÝ SET HNEDÝ MATNÉ SKLO

6+1 RATANOVÝ SET HNEDÝ MATNÉ SKLO 6+1 RATANOVÝ SET HNEDÝ MATNÉ SKLO NÁVOD! Len pre domáce a nekomerčné použitie. Rada pre zostavenie: Počet osôb potrebných k uvedeniu do prevádzky: 2 Prečítajte všetky bezpečnostné upozornenia a inštrukcie.

Podrobnejšie

TwinAktiv Klimaticky aktívna fólia

TwinAktiv Klimaticky aktívna fólia TwinAktiv Klimaticky aktívna fólia Špičková klimaticky aktívna fólia na vnútorné aj vonkajšie utesnenie pripájacej špáry TwinAktiv je špičkovou klimaticky aktívnou fóliou, ktorá mení svoje parametre v

Podrobnejšie

FriatoolsLúpacieNáradie-Miva.indd

FriatoolsLúpacieNáradie-Miva.indd Vždy správne rozhodnutie: Lúpacie náradie na opracovanie povrchu rúr vyrobených z HDPE F FWSG 63 je v oblasti prípravy potrubí na zváranie elektrotvarovkami v dimenziách d 20 až d 63 optimálnym riešením.

Podrobnejšie

C01_00_001_E-D

C01_00_001_E-D Nástrčné skrutkové spoje CQ, pre rúry hlavné údaje Všeobecné údaje určené pre polyamidové rúry PQ-PA a hliníkové rúry PQ-AL s vonkajším 12, 15, 18, 22 a 28 mm 3/5.1-1 určené pre polyamidové hadicové vedenia

Podrobnejšie

Farby na špeciálne účely Stenové povrchy, ktoré sú vystavené vlhkosti a rastu mikroorganizmov alebo sú pokryté odolnými škvrnami, nie je možné natrieť

Farby na špeciálne účely Stenové povrchy, ktoré sú vystavené vlhkosti a rastu mikroorganizmov alebo sú pokryté odolnými škvrnami, nie je možné natrieť Farby na špeciálne účely Stenové povrchy, ktoré sú vystavené vlhkosti a rastu mikroorganizmov alebo sú pokryté odolnými škvrnami, nie je možné natrieť obyčajnými disperznými farbami. V takýchto prípadoch

Podrobnejšie

Produktfolder V3+V3ee 2019.indd

Produktfolder V3+V3ee 2019.indd V3 V3ee slovensky V3 &V3ee VÝKON VZNIKÁ V HLAVE Tyčové snežné delá série V od spoločnosti TechnoAlpin sa vyznačujú okrúhlou hlavou, ktorá má optimálny pomer medzi vnútorným a vonkajším povrchom. Vďaka

Podrobnejšie

Snímka 1

Snímka 1 Spoločnosť W Servis si Vám dovoľuje predstaviť značku: W - Servis Spoločnosť W Servis s.r.o. sa zaoberá predajom a distribúciou autolakov, priemyselných náterových hmôt, farieb a lakov, vodou riediteľných

Podrobnejšie

Презентация PowerPoint

Презентация PowerPoint Systémy práškového hasenia požiarov ES Certificate Osvedčenie o zhode Prečo MPH Tungus? 1. Vysoká spoľahlivosť a efektivita 2. Relatívne nízka cena 3. 12 rokov používania bez nutnosti technického servisu

Podrobnejšie

VOĽNE STOJACE PREDSADENÉ STENY

VOĽNE STOJACE PREDSADENÉ STENY VOĽNE STOJACE PREDSADENÉ STENY VOĽNE STOJACE PREDSADENÉ STENY Sadrokartónové a sadrové dosky sú vhodné na výstavbu vnútorných a vonkajších stien. Perfektne sa hodia na opravné stavebné práce, ktoré sú

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2019 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah dokumentu je právne záväzný.

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2019 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah dokumentu je právne záväzný. ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2019 Vyhlásené: 24. 4. 2019 Časová verzia predpisu účinná od: 1. 5.2019 Obsah dokumentu je právne záväzný. 106 VYHLÁŠKA Ministerstva hospodárstva Slovenskej

Podrobnejšie

OBSAH

OBSAH GENERÁLNY ŠTÁB OZBROJENÝCH SÍL SLOVENSKEJ REPUBLIKY VOJENSKÁ ŠPECIFIKÁCIA Motorové palivá, oleje, mazivá, prevádzkové kvapaliny a špeciálne kvapaliny VIACÚČELOVÝ ANTIKORÓZNY HYDROFÓBNY PROSTRIEDOK Súvisiaci

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Výrobca a opravár hudobných z dreva Kód kvalifikácie U7312001-01085 Úroveň SKKR 4 Sektorová rada Lesné hospodárstvo a drevospracujúci priemysel SK ISCO-08 7312001 / Výrobca a opravár

Podrobnejšie

Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče

Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče www.tork.sk Kompletný Tork systém T6 Kompaktné kotúče toaletného

Podrobnejšie

Microsoft Word - 2.Metropol-tech.list.doc

Microsoft Word - 2.Metropol-tech.list.doc METROPOL PLOTOVÉ PRVKY Moderné univerzálne murovacie tvarovky vyrobené z prostého vibrolisovaného betónu disponujú hladkými stenami a drobnými fazetami po obvode pohľadových strán. Tvarovky METROPOL sú

Podrobnejšie

Možnosti ultrazvukovej kontroly keramických izolátorov v praxi

Možnosti ultrazvukovej kontroly keramických izolátorov v praxi Možnosti ultrazvukovej kontroly keramických izolátorov v praxi Pavol KUČÍK, SlovCert spol. s r.o. Výroba keramických izolátorov predstavuje zložitý proces, pri ktorom môže dôjsť k výrobe chybných izolátorov

Podrobnejšie

Od 10. októbra 2018 Prešívané kabáty aj v čiernej farbe, veľkosti: 36 48, každý kus VIAC módy. Viac módy, väčší výber, KiK ponúka viac.

Od 10. októbra 2018 Prešívané kabáty aj v čiernej farbe, veľkosti: 36 48, každý kus VIAC módy. Viac módy, väčší výber, KiK ponúka viac. www.kik.eu Od 10. októbra 2018 Prešívané kabáty aj v čiernej farbe, veľkosti: 36 48, každý kus VIAC módy. Viac módy, väčší výber, KiK ponúka viac. FUNKCIE Vrchný materiál 1 VODOVZDORNÝ (vodný stĺpec min.

Podrobnejšie

Salt water pool care for highest demands

Salt water pool care for highest demands Salt water pool care for highest demands Nová úprava slanej vody od odborníka Majitelia bazénov, ktorí používajú soľ na ošetrenie bazénovej vody, sa vedome rozhodli pre používanie prírodného produktu.

Podrobnejšie

28 PODPERY 356 siegmund

28 PODPERY 356 siegmund PODPERY 356 siegmund Strana Multifunkčný upínací stojan modulárny 358 Set podpier 11-dielny / Závitová podpera 360 Dištančná skrutka 362 Upínacie rameno s rýchlo-uzáverom 364 siegmund 357 PODPERY Multifunkčný

Podrobnejšie

Blanchon - Sport B211 matný B217 hodvábne matný lesk B210 tužidlo VLASTNOSTI Minimálny zápach Mimoriadna odolnosť proti oderu Odpovedá DIN , čas

Blanchon - Sport B211 matný B217 hodvábne matný lesk B210 tužidlo VLASTNOSTI Minimálny zápach Mimoriadna odolnosť proti oderu Odpovedá DIN , čas Blanchon - Sport B211 matný B217 hodvábne matný lesk B210 tužidlo VLASTNOSTI Minimálny zápach Mimoriadna odolnosť proti oderu Odpovedá DIN 18 032, časť 2, trieda R9: odolnosť proti sklzu Veľká odolnosť

Podrobnejšie

2018 Tremco illbruck s.r.o. CZ illbruck i3 Sprievodca systémom Štart

2018 Tremco illbruck s.r.o. CZ illbruck i3 Sprievodca systémom Štart 2018 Tremco illbruck s.r.o. CZ illbruck i3 Sprievodca systémom Štart Typ ostenia Rovné ostenie Rekonštrukcia / novostavba Zalomené ostenie Rekonštrukcia / novostavba Tepelná izolácia Novostavba Montážny

Podrobnejšie

Izolácie krokového hluku porovnanie materiálov Izolácie krokového hluku EKM PE Akustický EPS Minerálna vlna Vlastnosti a parametre materiálu Aplikácia

Izolácie krokového hluku porovnanie materiálov Izolácie krokového hluku EKM PE Akustický EPS Minerálna vlna Vlastnosti a parametre materiálu Aplikácia Izolácie krokového hluku porovnanie materiálov Izolácie krokového hluku EKM PE Akustický EPS Minerálna vlna Vlastnosti a parametre materiálu Aplikácia materiálu a vrstvy Materiál y balené v balíkoch y

Podrobnejšie

Openair - Plasma Systems Čo je plazma? Plazma je štvrté skupenstvo hmoty, ktoré je vytvárané pôsobením veľkého množstva energie na plyny, ktoré sa pot

Openair - Plasma Systems Čo je plazma? Plazma je štvrté skupenstvo hmoty, ktoré je vytvárané pôsobením veľkého množstva energie na plyny, ktoré sa pot Openair - Plasma Systems Čo je plazma? Plazma je štvrté skupenstvo hmoty, ktoré je vytvárané pôsobením veľkého množstva energie na plyny, ktoré sa potom stávajú ionizovanými a vykazujú rovnaký počet kladných

Podrobnejšie

Izolácia fasád Sprievodca pre investora

Izolácia fasád Sprievodca pre investora Izolácia fasád Sprievodca pre investora Zatepľovať sa vyplatí! Rozhodnutie o zateplení domu je jedným z najdôležitejších krokov v procese jeho výstavby, pretože sa premieta do výhľadu jeho používania po

Podrobnejšie

Nová rada motorov 125 MAX EVO

Nová rada motorov 125 MAX EVO NOVÁ RADA MOTOROV 125 MAX EVO Pokročilá motorová technológia motorov radu Rotax 125MAX evo ponúka maximálne jednoduché používanie. Rada motorov Rotax 125 MAX ponúka oproti predchádzajúcim modelom ešte

Podrobnejšie

DELTA chráni hodnoty. Šetrí energiu. Zvyšuje komfort. DELTA -MAXX WD Fólia s vysokou úsporou pre valbové strechy D 30 do možná úspo materiá ra lu WD O

DELTA chráni hodnoty. Šetrí energiu. Zvyšuje komfort. DELTA -MAXX WD Fólia s vysokou úsporou pre valbové strechy D 30 do možná úspo materiá ra lu WD O DELTA chráni hodnoty. Šetrí energiu. Zvyšuje komfort. DELTA -MAXX WD Fólia s vysokou úsporou pre valbové strechy D 30 do možná úspo materiá ra lu WD Obzvlášť efektívna a hospodárna pokládka vďaka dvom

Podrobnejšie

STAVEBNÉ PROFILY MODERNÝCH STAVIEB KATALÓG 2019 MARCUS TRADE, s.r.o. Oravský Podzámok Oravský Podzámok

STAVEBNÉ PROFILY MODERNÝCH STAVIEB KATALÓG 2019 MARCUS TRADE, s.r.o. Oravský Podzámok Oravský Podzámok STAVEBNÉ PROFILY MODERNÝCH STAVIEB KATALÓG 2019 MARCUS TRADE, s.r.o. Oravský Podzámok 132 027 41 Oravský Podzámok info@marcustrade.sk marek.pjencak@marcustrade.sk Tel.: +421 43 238 82 82 www.marcus.sk

Podrobnejšie

PROTIPOŽIARNE SYSTÉMY Prehľad 2018

PROTIPOŽIARNE SYSTÉMY Prehľad 2018 PROTIPOŽIARNE SYSTÉMY Prehľad 2018 APLIKAČNÉ MOŽNOSTI 2 POUŽITIE PRI MUROVANÝCH, BETÓNOVÝCH, ŽELEZOBETÓNOVÝCH STENÁCH A SDK KONŠTRUKCIÁCH Elektroinštalácie Systém 01-1, 01-3, 01-5, 02-1, 03-1, 05-1, E1

Podrobnejšie

Gebo - Katalog SK A5:Gebo - katalog A5 SK.qxd

Gebo - Katalog SK A5:Gebo - katalog A5 SK.qxd Gebo Quick Univerzálne svorné spojky na spájanie oceľových, varných, olovenných a plastových rúr, strmene s navrtávkou a opravné strmene. Základné informácie: Svorné spojky Gebo Quick (rada S 90) umožňujú

Podrobnejšie

KOMO - SK

KOMO - SK KOMO produktový certifikát SKH Nieuwe Kanaal 9a, 6709 PA Wageningen, Holandsko P.O.Box 159, 6700 AD Wageningen, Holandsko Telefón: +33 (0)317 45 34 25 E-mail: mail@skh.nl Web: http://www.skh.nl MODIFIKOVANÉ

Podrobnejšie

EVOLÚCIA V ELEKTRONIKE NOVÁ RADA

EVOLÚCIA V ELEKTRONIKE NOVÁ RADA EVOLÚCIA V ELEKTRONIKE NOVÁ RADA PREHĽAD NOVÁ RADA Čerpadlá pre trh budúcnosti 43 rokov skúseností, viac ako 20 miliónov predaných čerpadiel. Vďaka skúsenostiam a know-how, spoločne s novým designom mechaniky

Podrobnejšie

Microsoft Word - PDS NAC CAR P Aquabase Plus Engine Bay Repair Process H1500V.SLK doc

Microsoft Word - PDS NAC CAR P Aquabase Plus Engine Bay Repair Process H1500V.SLK doc 2008-04-14 TIETO PRODUKTY SÚ URČENÉ LEN NA PROFESIONÁLNE POUŽITIE V OPRAVÁRENSTVE H1500V Proces opravy motorového priestoru systémom vodou riediteľných báz Aquabase Plus PRODUKT POPIS P935-1135 WB Engine

Podrobnejšie

Microsoft PowerPoint - SK Prezentace komplet 16-9

Microsoft PowerPoint - SK Prezentace komplet 16-9 Akustika z pohľadu zatepľovacích systémov divízia Weber, Ing. Mária Hlavinková Obsah 1. Úvod, ochrana proti hluku 2. Požiadavky na vzduchovú nepriezvučnosť ETICS 3. Meranie vzduchovej nepriezvučnosti ETICS

Podrobnejšie

katalog_PINTY_200874_art.cdr

katalog_PINTY_200874_art.cdr Pre remeslá a umenie www.painthouse.sk TABUĽOVÁ FARBA Čierna a matná vrchná farba. Na upravené tabule je možné písať a povrch umývať. Špičková farba s vysokou krycou schopnosťou a elasticitou. Umožňuje

Podrobnejšie

DASS s.r.o., Robotnícka 1E/7030, Martin systémy GRACO pre nanášanie náterov striekaním a dopravu tekutých materiálov Tel/Fax : +421-(0)

DASS s.r.o., Robotnícka 1E/7030, Martin systémy GRACO pre nanášanie náterov striekaním a dopravu tekutých materiálov Tel/Fax : +421-(0) GRACO Therm-O-Flow 20 Mini-5 Systém pre aplikáciu horúcich tavenín z 20 litrových súdkov Systém Therm-O-Flow 20 Mini-5 je určený pre extrudáciu horúcich tavenín. Poskytuje solídny výkon a precízne riadenie

Podrobnejšie

untitled

untitled PRÍSLUŠENSTVO CITROËN BERLINGO A NEMO BEZPEČNOSŤ 04 MOŽNOSTI PREPRAVY 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIÁ 10 JEDNODUCHO CITROËN Vybrať si Citroën znamená vybrať si kvalitu, bezpečnosť a štýl. Tri kľúčové slová, ktorými

Podrobnejšie

HDPE POTRUBIA PRODUKTOVÝ 2016KATALÓG 1 HDPE potrubie pre rozvody plynu, vody a kanalizácie GAWAPLAST SLOVAKIA, s.r.o

HDPE POTRUBIA PRODUKTOVÝ 2016KATALÓG 1 HDPE potrubie pre rozvody plynu, vody a kanalizácie GAWAPLAST SLOVAKIA, s.r.o HDPE POTRUBIA 2016KATALÓG 1 HDPE potrubie pre rozvody plynu, vody a kanalizácie GAWAPLAST SLOVAKIA, s.r.o. 2016 7 TECHNICKÉ INFORMÁCIE CHARAKTERISTIKA FARBA VYHOTOVENIE BALENIE HDPE 100 HDPE 100 RC HDPE

Podrobnejšie

CENNÍK - VinyTec príslušenstvo k fasádam VinyTherm a VinyStone V2107 Profil rohový - nízky - 60/15 mm Plastový rohový profil sa používa ako priznaný n

CENNÍK - VinyTec príslušenstvo k fasádam VinyTherm a VinyStone V2107 Profil rohový - nízky - 60/15 mm Plastový rohový profil sa používa ako priznaný n CENNÍK - VinyTec príslušenstvo k fasádam VinyTherm a VinyStone V2107 Profil rohový - nízky - 60/15 mm Plastový rohový profil sa používa ako priznaný nárožný profil pre dosky VinyTherm. Použitie tohto profilu

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Brúsič nástrojov Kód kvalifikácie C7224002-00810 Úroveň SKKR 3 Sektorová rada Automobilový priemysel a strojárstvo SK ISCO-08 7224002 / Brúsič nástrojov SK NACE Rev.2 C PRIEMYSELNÁ

Podrobnejšie

SmartBalance, suspended |

SmartBalance, suspended | Lighting SmartBalance kombinácia výkonu a módneho dizajnu Hoci je výkon funkčného osvetlenia v mnohých prípadoch kľúčový, zákazníci chcú tiež používať svietidlá, ktoré sú atraktívne a nenápadné. Najmä

Podrobnejšie

WIENER Porotherm Ti

WIENER Porotherm Ti Čo je POROTHERM Ti? Tehly POROTHERM s označením Ti, čiže tepelnoizolačné, predstavujú novú generáciu tehál pre obvodové steny s výrazne lepšími tepelnoizolačnými parametrami v štandardných hrúbkach 38

Podrobnejšie

D-filters_de

D-filters_de Filtre LF/LFMA/LFMB/LFX/LFMBA, rad D Filtre LF/LFMA/LFMB/LFX/LFMBA, rad D, kov prehľad dodávok jednotiek úpravy vzduchu radu D, kov typ veľkosť pneumatický prípoj rozsah regulovaného tlaku [bar] jemnosť

Podrobnejšie

< UrbanStar > | < Philips >

< UrbanStar > | < Philips > Lighting kombinácia inovatívneho dizajnu a účinnosti LED technológie V obytných zónach možno známe svietidlá kužeľovitého tvaru osadené žiarivkami PL-L alebo ortuťovými výbojkami HPL vymeniť za svietidlá

Podrobnejšie

VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ: Ministerstvo obrany SR

VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ: Ministerstvo obrany SR VÝZVA NA PREDLOŽENIE PONUKY NA ZAKÁZKU opasky popruhové KAKI Zákazka s nízkou hodnotou podľa 117 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších

Podrobnejšie

SIMPLY CLEVER ŠKODA rapid spaceback scoutline

SIMPLY CLEVER ŠKODA rapid spaceback scoutline SIMPLY CLEVER ŠKODA rapid spaceback scoutline Byť sebavedomý nemusí znamenať správať sa výnimočne. Skôr to znamená konať prirodzene aj vo výnimočných podmienkach, či už budú vychádzať z vášho životného

Podrobnejšie

* Ceny za náter uvedené v tomto katalógu sa vzťahujú na náter farbou podľa vášho výberu s výnimkou bielej. Ak máte záujem o domček bielej farby, pripr

* Ceny za náter uvedené v tomto katalógu sa vzťahujú na náter farbou podľa vášho výberu s výnimkou bielej. Ak máte záujem o domček bielej farby, pripr * Ceny za náter uvedené v tomto katalógu sa vzťahujú na náter farbou podľa vášho výberu s výnimkou bielej. Ak máte záujem o domček bielej farby, pripravíme vám špeciálnu cenovú ponuku. 34 mm 2 310,00 Montáž

Podrobnejšie

PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu?

PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu? PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu? V tehlovom dome postavenom z kvalitných pálených tehál POROTHERM Profi vytvoríte pre vašu rodinu najzdravšie a najpríjemnejšie prostredie pre život. Dom postavíte za pár mesiacov,

Podrobnejšie

Prospekt DeltaSpot SK

Prospekt DeltaSpot SK / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging DeltaSpot Najvyššia kvalita bod za bodom 7 000 zváracích bodov. Konzistentná kvalita. Bez čistenia hrotov. Vďaka systému DeltaSpot dosiahnete bod za

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Podlahár špeciálnych podláh Kód kvalifikácie C7122001-01534 Úroveň SKKR 3 Sektorová rada Stavebníctvo, geodézia a kartografia SK ISCO-08 7122001 / Podlahár SK NACE Rev.2 F STAVEBNÍCTVO,

Podrobnejšie

Buderus Nový plynový kondenzačný kotol Výkon: 2,5 až 50 kw Vykurovacia technika zajtrajška: Rad Titánium značky Buderus Logamax plus GB192iT Logamax p

Buderus Nový plynový kondenzačný kotol Výkon: 2,5 až 50 kw Vykurovacia technika zajtrajška: Rad Titánium značky Buderus Logamax plus GB192iT Logamax p Buderus Nový plynový kondenzačný kotol Výkon: 2,5 až 50 kw Vykurovacia technika zajtrajška: Rad Titánium značky Buderus Logamax plus GB192iT Logamax plus GB192i Pripravený na budúcnosť Nové vykurovacie

Podrobnejšie

Brúsenie má veľa stránok. Na každú z nich sme mysleli. Excentrické brúsky ETS EC 125 a ETS EC 150

Brúsenie má veľa stránok. Na každú z nich sme mysleli. Excentrické brúsky ETS EC 125 a ETS EC 150 Brúsenie má veľa stránok. Na každú z nich sme mysleli. Excentrické brúsky ETS EC 125 a ETS EC 150 Kompaktné. Trieda. Nová ETS EC 125 a ETS EC 150. Nová kompaktná trieda ETS EC. Kompaktná a stvorená rovno

Podrobnejšie

AKO SA VYHNÚŤ CHYBÁM PRI OBNOVE PLOCHÝCH STRIECH Ing. Peter MALYCH, PhD. STAVMIX plus, s.r.o.

AKO SA VYHNÚŤ CHYBÁM PRI OBNOVE PLOCHÝCH STRIECH Ing. Peter MALYCH, PhD. STAVMIX plus, s.r.o. AKO SA VYHNÚŤ CHYBÁM PRI OBNOVE PLOCHÝCH STRIECH Stav plochých striech bytových domov nízka a nepostačujúca úroveň tepelnej ochrany vysoká poruchovosť hydroizolácií Zateplenie strechy tepelná ochrana zníženie

Podrobnejšie

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC CARE PREMIUM STABIL Jedná sa o pasívny antidekubitný jednostranný matrac. Je vhodný pre pacientov s nízkym stupňom r

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC CARE PREMIUM STABIL Jedná sa o pasívny antidekubitný jednostranný matrac. Je vhodný pre pacientov s nízkym stupňom r Strana: 2 MATRAC CARE PREMIUM STABIL Jedná sa o pasívny antidekubitný jednostranný matrac. Je vhodný pre pacientov s nízkym stupňom rizika vzniku dekubitov. Jadro matraca je štandardne vysoké 12cm a vyrobený

Podrobnejšie

METALLIC LINE BURGUNDY EDITION VYSOKO KVALITNÉ PRODUKTY NA VARENIE Z KOVANÉHO HLINÍKA

METALLIC LINE BURGUNDY EDITION VYSOKO KVALITNÉ PRODUKTY NA VARENIE Z KOVANÉHO HLINÍKA METALLIC LINE BURGUNDY EDITION VYSOKO KVALITNÉ PRODUKTY NA VARENIE Z KOVANÉHO HLINÍKA GRILOVACIA BH-1251N BH-1252N BH-1253N BH-1254N Ø 20 x 4.5 CM Ø 24 x 4.8 CM Ø 28 x 5.4 CM Ø 30 x 5.6 CM 14,90 17,90

Podrobnejšie

ORGANIZÁCIA SPOJENÝCH NÁRODOV

ORGANIZÁCIA SPOJENÝCH NÁRODOV ORGANIZÁCIA SPOJENÝCH NÁRODOV Hospodársky a sociálny výbor Distr. VŠEOBECNE ECE/TRANS/WP.29/2017/12 21. december 2016 Originál: ANGLICKÝ EURÓPSKA HOSPODÁRSKA KOMISIA VÝBOR PRE VNÚTROZEMSKÚ DOPRAVU Svetové

Podrobnejšie

Sikafloor®-358

Sikafloor®-358 Construction Produktový list Vydanie 02/2011 Identifikačné č. 01 08 03 04 004 0 000011 Verzia č. 03 (Sika LITHIXIL) Vytvrdzujúci a tesniaci kryštalizačný náter na báze lítia na betónové povrchy Popis produktu

Podrobnejšie

v1.5-01I18 - Odkoureni kotlu - katalog A4_sk.indd

v1.5-01I18 - Odkoureni kotlu - katalog A4_sk.indd System odťahu spalín POLYPROPYLÉN pre kondenzačné kotly HLINÍK pre turbokotly www.regulus.sk OBSAH Flexibilný systém odťahu spalín kondenzačných kotlov Pevný systém odťahu spalín kondenzačných kotlov

Podrobnejšie

Vydanie 01/2011/SK NOVINKA Izolačné rohože ProRox WM Nová generácia rohoží na drôtenom pletive Ocenené na veľtrhu ISO Wiesbaden 2010 ISO 2010 Wiesbade

Vydanie 01/2011/SK NOVINKA Izolačné rohože ProRox WM Nová generácia rohoží na drôtenom pletive Ocenené na veľtrhu ISO Wiesbaden 2010 ISO 2010 Wiesbade Vydanie 01/2011/SK NOVINKA Izolačné rohože ProRox WM Nová generácia rohoží na drôtenom pletive Ocenené na veľtrhu ISO Wiesbaden 2010 ISO 2010 Wiesbaden ProRox WM Len pre profesionálov 1 Nové izolačné rohože

Podrobnejšie

C Valcové poistkové vložky PCF Poistkové odpínače pre valcové poistkové vložky VLC Poistkové odpínače pre valcové poistkové vložky EFD Poistkové odpín

C Valcové poistkové vložky PCF Poistkové odpínače pre valcové poistkové vložky VLC Poistkové odpínače pre valcové poistkové vložky EFD Poistkové odpín Valcové poistkové vložky PF Poistkové odpínače pre valcové poistkové vložky VL Poistkové odpínače pre valcové poistkové vložky EFD Poistkové odpínače pre valcové poistkové vložky Technické údaje 226 228

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

PREHĽAD ZÁKLADNÉHO SPOTREBNÉHO MATERIÁLU Získajte teraz priehradkový Hilti kufor za nákup spotrebného materiálu! Viac informácií na ďalšej strane.

PREHĽAD ZÁKLADNÉHO SPOTREBNÉHO MATERIÁLU Získajte teraz priehradkový Hilti kufor za nákup spotrebného materiálu! Viac informácií na ďalšej strane. PREHĽAD ZÁKLADNÉHO SPOTREBNÉHO MATERIÁLU Získajte teraz priehradkový Hilti kufor za nákup spotrebného materiálu! Viac informácií na ďalšej strane. VYBERTE SI SVOJ KUFOR NAKÚPTE SPOTREBNÝ MATERIÁL HILTI

Podrobnejšie

Microsoft Word - Venti3PlusSatin

Microsoft Word - Venti3PlusSatin Herbol - Venti 3Plus Satin Popis výrobku Herbol-Venti 3Plus Satin je hodvábne lesklý, tixotropný lak na báze alkydovej živice na drevené stavebné časti ako okná a balkónové dvere, ktorý vysoko reguluje

Podrobnejšie

ECLISSE SYNTESIS LINE BATTENTE VERZIA MURIVO - SADROKARTÓN Modelová línia dverí ECLISSE SYNTESIS LINE BATTENTE je riešenie umožňujúce inštaláciu otočn

ECLISSE SYNTESIS LINE BATTENTE VERZIA MURIVO - SADROKARTÓN Modelová línia dverí ECLISSE SYNTESIS LINE BATTENTE je riešenie umožňujúce inštaláciu otočn VERZIA MURIVO - SADROKARTÓN Modelová línia dverí je riešenie umožňujúce inštaláciu otočných dverí zarovnaných so stenou a to bez viditeľných zárubní, obložiek či rámov. Dverný panel môže byť natretý rovnakou

Podrobnejšie

PRÍSTREŠOK PRE AUTO Prestrešenie parkovacích statí Kvalitná ochrana áut od Gerhardt Braun VAŠE VÝHODY Rozmanité dispozície prestrešenia Spoľahlivá och

PRÍSTREŠOK PRE AUTO Prestrešenie parkovacích statí Kvalitná ochrana áut od Gerhardt Braun VAŠE VÝHODY Rozmanité dispozície prestrešenia Spoľahlivá och PRÍSTREŠOK PRE AUTO Prestrešenie parkovacích statí Kvalitná ochrana áut od Gerhardt Braun VAŠE VÝHODY Rozmanité dispozície prestrešenia Spoľahlivá ochrana áut pred nepriaznivým počasím Ekonomické riešenia

Podrobnejšie

ELEKTRICKÁ BRÚSKA NA NOŽE BN-230

ELEKTRICKÁ BRÚSKA NA NOŽE BN-230 ELEKTRICKÁ BRÚA NA NOŽE 51.01-BN-230 2 1 1. Vypínač 2. Otvory pre brúsenie 3 3. Otvory pre odstránenie prachu 2 Ďakujeme Vám, že ste si zakúpili výrobok značky PROTECO. Pôvodný návod k elektrickej brúske

Podrobnejšie