ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1965 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1965 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen"

Prepis

1 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1965 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 107 V Y H L Á Š K A Ústrednej správy energetiky z 20. októbra 1965 o dodávke elektriny obyvateľstvu Ústredná správa energetiky po dohode so zúčastnenými ústrednými úradmi a orgánmi ustanovuje podľa 18 ods. 1 zákona č. 79/1957 Zb. o výrobe, rozvode a spotrebe elektriny (elektrizačný zákon): Oddiel I Úvodné ustanovenie 1 Táto vyhláška ustanovuje podmienky, za ktorých energetický podnik (ďalej len dodávateľ ) dodáva elektrinu zo zariadení pre verejný rozvod elektriny obyvateľstvu a iným než socialistickým organizáciám (ďalej len odberatelia ). Oddiel II Prihláška na odber 2 (1) Odberateľ, ktorý hodlá odoberať elektrinu zo zariadení pre verejný rozvod elektriny, predloží dodávateľovi prihlášku na odber elektriny; tlačivo tejto prihlášky si vyžiada u dodávateľa alebo u organizácie oprávnenej vykonávať montáž odberných elektrických zariadení. (2) Prihláška musí byť riadne a čitateľne vyplnená a vlastnoručne podpísaná odberateľom a vlastníkom nehnuteľnosti. Ak v domovom objekte elektrinu odoberá aspoň jeden oprávnený odberateľ, netreba na zriadenie a pripojenie odberného elektrického zariadenia pre ďalšieho odberateľa súhlas vlastníka nehnuteľnosti. (3) Prihláška na odber musí byť opatrená potvrdením oprávnenej organizácie o odbornom vykonaní montáže odberných elektrických zariadení.*) 3 (1) Dodávateľ nie je povinný skúmať alebo overovať pravosť podpisu na prihláške. Ak prihlášku podpísala za odberateľa neoprávnená osoba, je povinná odobratú elektrinu zaplatiť osoba uvedená na prihláške ako odberateľ, pokiaľ nepreukáže, že elektrinu odobral niekto iný.

2 Strana 2 Zbierka zákonov Slovenskej republiky 107/1965 Zb. (2) Dodávateľ je oprávnený preskúšať kedykoľvek u odberateľa správnosť údajov uvedených v prihláške. Nedostatočne alebo nesprávne vyplnenú prihlášku vráti odberateľovi na doplnenie s upozornením na závady. (3) Súčasne s prihláškou odberateľ predloží potvrdenie o zaplatení konečného vyúčtovania za odber elektriny organizácii spojov vo svojom predchádzajúcom bydlisku za obdobie bezprostredne predchádzajúce dátumu prihlášky. V prípade, že v predchádzajúcom bydlisku nebol odberateľom elektriny, uvedie túto okolnosť v prihláške. (1) Zmluva o dodávke elektriny vzniká potvrdením prihlášky dodávateľom. 4 (2) Dodávateľ potvrdí prihlášku odberateľovi spravidla pri jej odovzdaní; môže si však na potvrdenie vyhradiť primeranú lehotu potrebnú na preskúmanie prevádzkových možností dodávky. (3) Dodávateľ je povinný uskutočniť dodávku elektriny odberateľovi podľa zmluvy v medziach svojich prevádzkových možností čo najskôr, najneskoršie však do 14 dní. (4) Pripojenie spotrebičov zvlášť citlivých na napätie alebo frekvenciu vyžaduje osobitné dojednanie. 5 (1) Dodávateľ dodáva elektrinu za ceny podľa jednotných všeobecných sadzieb platných pre predaj elektriny v drobnom.**) (2) Odberateľ navrhne v prihláške sadzbu podľa účelu, na ktorý hodlá odoberať elektrinu, a podľa príslušných predpisov o jednotných všeobecných sadzbách pre predaj elektriny v drobnom. (3) Ak nie sú splnené podmienky pre priznanie požadovanej sadzby, určí zodpovedajúcu sadzbu dodávateľ najneskoršie pri uzavretí zmluvy. 6 (1) Všetky zmeny v skutočnostiach rozhodujúcich pre priznanie sadzby, ktoré vznikli oproti údajom uvedeným pôvodne odberateľom v prihláške, je odberateľ povinný ihneď hlásiť dodávateľovi na novej prihláške. Potvrdenie organizácie oprávnenej vykonávať montáž odberných elektrických zariadení sa vyžaduje na prihláške len v prípadoch uvedených v 8 tejto vyhlášky. Dodávateľ na základe tejto novej prihlášky určí sadzbu s účinnosťou od najbližšieho odpočítania, najneskoršie však do 30 dní odo dňa prijatia prihlášky. (2) Ak odberateľ zanedbá túto povinnosť, je dodávateľ oprávnený vyúčtovať rozdiel vyplývajúci zo sadzby používanej a sadzby zodpovedajúcej predpisom za celý čas nesprávneho použitia. 7 Pokiaľ odberateľ môže podľa predpisov o jednotných všeobecných sadzbách pre predaj elektriny v drobnom požadovať inú ako doterajšiu sadzbu, môže tak urobiť kedykoľvek a dodávateľ mu novú sadzbu prizná s účinnosťou od najbližšieho odpočítania, najneskoršie však do 30 dní odo dňa prijatia prihlášky; odberateľ nemá nárok na spätné preúčtovanie odberu elektriny podľa novej sadzby.

3 107/1965 Zb. Zbierka zákonov Slovenskej republiky Strana 3 8 (1) Odberateľ je povinný podať novú prihlášku, ak sa rozšíri alebo zmení elektrické zariadenie v takom rozsahu, že sa zväčší pôvodne prihlásená prípojná hodnota do 10 kw o viac ako 1 kw, prípadne nad 10 kw o viac ako 10 %. Prípojnou hodnotou sa rozumie súčet príkonov všetkých elektrických spotrebičov, a to podľa údajov na ich štítku alebo priamo v žiarovkách vo wattoch (W) alebo v kilowattoch (kw). (2) Odberateľ zodpovedá za všetky škody, ktoré vzniknú dodávateľovi zamlčaním zmien, ktoré bol povinný ohlásiť podľa odseku 1. 9 (1) Ak nový odberateľ preberá miestnosti, v ktorých je odberné rozvodné zariadenie už pripojené na zariadenie pre verejný rozvod elektriny, je povinný podať do 8 dní prihlášku na odber elektriny s udaním posledného stavu meradiel. (2) Prihláška nemusí byť opatrená potvrdením organizácie oprávnenej vykonávať montáž odberných elektrických zariadení, ak podľa zistenia dodávateľa odberné elektrické zariadenie zodpovedá predpisom a ak v počte a príkone spotrebičov nenastanú podstatné zmeny. (3) Ak nový odberateľ opomenie podať prihlášku do 8 dní, zodpovedá dodávateľovi za celý odber elektriny od dátumu posledného odpočítania u predchádzajúceho odberateľa. (4) Ak odberateľ zmení meno (napr. sobášom alebo úradnou zmenou mena) alebo názov, oznámi to písomne dodávateľovi v najkratšom možnom čase. Oddiel III Dodávka, odber a meranie 10 (1) Odber elektriny zo zariadení pre verejný rozvod elektriny sa uskutočňuje v dojednanom rozsahu. Odber elektriny zo zariadení pre verejný rozvod elektriny meria a účtuje dodávateľ podľa údajov vlastného meracieho, pomocného a ovládacieho zariadenia, ktoré odberateľovi osadí, zapojí a udržiava za odplatu ustanovenú osobitnými predpismi.*) Do údržby meracieho zariadenia patrí starostlivosť o úradné overovanie správnosti merania. (2) Odberateľ je povinný chrániť meracie, pomocné a ovládacie zariadenia dodávateľa umiestnené v ním užívaných miestnostiach pred poškodením; ak sú tieto zariadenia umiestnené v spoločných priestoroch nehnuteľnosti, má túto povinnosť vlastník nehnuteľnosti. (3) Odberateľ je povinný sledovať správny chod meradla a ihneď hlásiť dodávateľovi, prípadne príslušnej organizácii spojov (pošte) alebo poštovému doručovateľovi vykonávajúcemu priame inkaso všetky závady a neobvyklosti v meraní, ako aj zjavné poruchy v domovom, príp. bytovom odbernom elektrickom zariadení. (4) Odberateľ si môže pre vlastnú potrebu (napr. pre časť bytu u podnájomníkov) dať osadiť vlastné podružné elektromery zapojené za hlavným elektromerom dodávateľa. Stavy týchto elektromerov dodávateľ neodpočíta ani podľa nich neúčtuje a tiež ich neudržiava; preto ich musí odberateľ výrazne označiť (napr. červenou farbou). Na osadenie takých podružných elektromerov netreba súhlas dodávateľa.

4 Strana 4 Zbierka zákonov Slovenskej republiky 107/1965 Zb. 11 (1) Ak má odberateľ pochybnosti o správnosti údajov meracieho zariadenia, môže požiadať písomne dodávateľa o jeho preskúšanie. (2) Dodávateľ je povinný preskúšať meracie zariadenie, zistené závady odstrániť do 30 dní po oznámení odberateľa a ak sú zariadenia chybné, vymeniť ich za správne. Preskúšanie sa vykoná podľa príslušných štátnych noriem.**) (3) Žiadosť o preskúšanie údajov meracích zariadení nezbavuje odberateľa povinnosti zaplatiť v určenej lehote preddavky alebo konečné vyúčtovanie za odobratú elektrinu. (4) Ak sa pri preskúšaní zistí, že údaj skúšaného elektromeru sa neodchyľuje od skutočnej hodnoty viac ako pripúšťa štátna norma, náklady spojené s preskúšaním a výmenou elektromeru uhradí odberateľ. (5) Ak sa pri preskúšaní elektromeru (pomocného a ovládacieho zariadenia) zistí, že udáva vyššiu hodnotu, ktorá sa odchyľuje od skutočnej hodnoty viac ako pripúšťa štátna norma (napr. pre chyby elektromeru, pre nesprávne použitú konštantu elektromeru alebo meracieho transformátora alebo pre ich chybné zapojenie), uhradí dodávateľ odberateľovi sumu zodpovedajúcu chybe v údajoch meracieho zariadenia, a to odo dňa, keď závada preukázateľne vznikla, najdlhšie však od posledného odpočítania. (6) Ak sa pri preskúšaní elektromeru (pomocného a ovládacieho zariadenia) zistí, že udáva nižšiu hodnotu, ktorá sa odchyľuje od skutočnej hodnoty viac ako pripúšťa štátna norma, uhradí odberateľ dodávateľovi sumu zodpovedajúcu chybe v údajoch meracieho zariadenia, a to odo dňa, keď závada preukázateľne vznikla, najdlhšie však od posledného odpočítania. (7) Náklady na preskúšanie, opravu a výmenu meracích, pomocných a ovládacích zariadení uhrádza v prípadoch uvedených v odsekoch 5 a 6 dodávateľ. (8) Ak nemožno presne zistiť odber elektriny za čas poruchy meracieho zariadenia, vypočíta sa podľa odberu v približne rovnakom období minulého roka. Ak ide o nový odber alebo o zmenu v odberových pomeroch, môže dodávateľ vyúčtovať tento odber podľa odberu nameraného v ďalšom odpočítacom období, prípadne iným vhodným spôsobom. Oddiel IV Neoprávnený odber 12 Za neoprávnený odber elektriny sa považuje, najmä ak odberateľ a) odoberie elektrinu bez súhlasu dodávateľa hoci len na skúšku a odber elektriny nie je meraný elektromerom dodávateľa; b) vykoná také opatrenia, aby elektromer buď vôbec nezaznamenával odber, alebo ho zaznamenal nesprávne na škodu dodávateľa alebo ak také zariadenie vedome užíva; c) poškodí buď sám, alebo osoby, za ktoré zodpovedá, úmyselne elektromer, pomocné alebo ovládacie zariadenia, prípadne ciachové alebo podnikové plomby, alebo ak neohlási dodávateľovi náhodné porušenie do troch dní odo dňa, keď ho zistil; d) poškodí buď sám, alebo osoby, za ktoré zodpovedá, elektromer a pri jeho skúške zistí, že udáva nižšiu hodnotu, ktorá sa odchyľuje od skutočnej hodnoty viac ako pripúšťa štátna norma.

5 107/1965 Zb. Zbierka zákonov Slovenskej republiky Strana 5 13 (1) Množstvo elektriny neoprávnene odobraté pri nemeraných alebo nesprávne meraných odberoch sa u odberateľa zisťuje tak, že sa uvažuje so štítkovým zaťažením všetkých elektrických spotrebičov s nemeraným alebo nesprávne meraným odberom; toto zaťaženie sa násobí ďalej uvedenou dobou ich užívania, pokiaľ sa nezistila dlhšia doba: a) pri vyhrievačoch všetkých druhov (od septembra do konca apríla) a pri elektrických akumulačných ohrievačoch vody (celoročne) 8 hodín denne, b) pri svetelných spotrebičoch a spotrebičoch oznamovacej techniky (rádio, televízia) 4 hodiny denne, c) pri všetkých ostatných spotrebičoch, napr. pri vyhrievacích spotrebičoch na varenie a pečenie, pri chladiacom zariadení, elektrických motoroch a domácich vodárničkách 2 hodiny denne. Takto ustanovený denný odber elektriny sa násobí počtom dní neoprávneného odberu. Ak nemožno zistiť celé obdobie neoprávneného odberu, vyúčtuje sa odber za celé odpočítacie obdobie. (2) Pri vyúčtovaní nesprávne meraných odberov sa postupuje tak, že sa všetky odobraté kwh vyúčtujú podľa sadzby, ktorá sa mala správne použiť. (3) Pri odberoch vôbec nemeraných sa všetky odobraté kwh (bez ohľadu na to, či pre svetlo alebo pohon a pod.) vyúčtujú za svetelnú sadzbu. (4) Ak nemožno u odberateľa preukázať počet a druh elektrických spotrebičov, určia sa za základ výpočtu náhrady údaje uvedené v prihláške. (5) K sumám vypočítaným podľa odsekov 2 až 4 sa pripočítajú náklady spojené so zisťovaním neoprávneného odberu, najmenej však 20 Kčs. (6) Celková suma vyúčtovania za neoprávnený odber sa zníži o sumy zaplatené odberateľom za dobu neoprávneného odberu. Oddiel V Obmedzenie, prerušenie a zastavenie dodávky 14 Dodávateľ môže obmedziť, prerušiť alebo zastaviť dodávku elektriny zo zariadení pre verejný rozvod elektriny, ak: a) je to potrebné z prevádzkových dôvodov (údržbové a revízne práce, opravy porúch, regulačné opatrenia, vypínanie pre nedostatok výkonu systému alebo vyvolané živelnými zásahmi a pod.) alebo pri zmene napätia či druhu elektriny; b) odberné elektrické zariadenie odberateľa nevyhovuje predpisom do tej miery, že môže ohroziť bezpečnosť života alebo majetku, zaviniť požiar, spôsobiť poruchu alebo mimoriadny pokles, prípadne kolísanie napätia u iných odberateľov; c) odberateľ zabraňuje oprávneným pracovníkom dodávateľa v prístupe k elektromeru a k odberným elektrickým zariadeniam za účelom ich kontroly; d) odberateľ nesplní príkaz na odstránenie závad v odbernom elektrickom zariadení, prípadne neodstráni zariadenie rušiace počúvanie rozhlasu, príjem televízie alebo prevádzku iných zariadení; e) u odberateľa sa zistil neoprávnený odber; f) odberateľ nezaplatí preddavkovú platbu alebo konečné vyúčtovanie za odobratú elektrinu.

6 Strana 6 Zbierka zákonov Slovenskej republiky 107/1965 Zb. 15 (1) Prerušenú alebo zastavenú dodávku elektriny dodávateľ obnoví po odstránení všetkých závad, pre ktoré bola dodávka prerušená, prípadne po zaplatení všetkých nedoplatkov a po zaplatení nákladov súvisiacich s obnovením dodávky. (2) Za škody vzniknuté obmedzením, prerušením alebo zastavením dodávky elektriny ( 14) nemá dodávateľ voči odberateľovi zodpovednosť. Dodávateľ je však povinný: a) oznámiť odberateľom jednotlivo alebo hromadne spôsobom v mieste obvyklým, najmenej 24 hodín vopred, prerušenie dodávky elektriny pre vykonávanie plánovaných údržbových a revíznych prác; b) postupovať pri prerušení dodávky elektriny pre nedostatok výkonu podľa regulačného plánu. Oddiel VI Ukončenie odberu 16 (1) Ak odberateľ hodlá ukončiť odber elektriny na doterajšom mieste, je povinný najmenej 8 dní vopred to oznámiť dodávateľovi a umožniť jeho pracovníkom vykonať záverečné odpočítanie, prípadne odobrať elektromer. (2) Ak odberateľ opomenie oznámiť ukončenie odberu, je povinný zaplatiť elektrinu odobratú až do podania prihlášky novým odberateľom alebo do ukončenia dodávky. Oddiel VII Vyúčtovanie a platenie dodávok 17 (1) Dodávateľ vyúčtováva dodanú elektrinu podľa odpočítania za obdobie šesť mesiacov. (2) Na vyúčtovanie elektriny sa nevzťahujú predpisy o fakturácii a platení dodávok neinvestičnej povahy.*) 18 (1) Odobratú elektrinu platí odberateľ organizácii spojov poverenej vykonávaním sústredeného inkasa opakujúcich sa platieb obyvateľstva. Platby sa uskutočňujú jednak formou mesačných preddavkov, jednak pri vyúčtovaní na základe odpočítania elektromeru. (2) Výšku preddavkov určí dodávateľ podľa priemeru za šesťmesačný odber za rovnaké obdobie predchádzajúceho roka; pri nových odberoch podľa počtu a veľkosti prihlasovaných elektrických spotrebičov a predpokladaného odberu. 19 (1) Ak odberateľ nezaplatí preddavok alebo nedoplatok zo šesťmesačného vyúčtovania odobratej elektriny ani po písomnej upomienke, môže mu dodávateľ prerušiť dodávku elektriny. (2) Ak odberateľ predloží oprávnenému pracovníkovi dodávateľa, ktorý má vykonať odpojenie, doklad o tom, že preddavok alebo nedoplatok za šesťmesačné vyúčtovanie odobratej elektriny zaplatil, zistí pracovník dodávateľa deň a spôsob úhrady a od prerušenia dodávky upustí.

7 107/1965 Zb. Zbierka zákonov Slovenskej republiky Strana 7 (3) Pokiaľ odberateľ odobratú elektrinu neuhradil alebo ju uhradil oneskorene, je povinný za návštevu pracovníka dodávateľa v prípadoch podľa odsekov 1 a 2 zaplatiť náhradu.**) Oddiel VIII Záverečné ustanovenia 20 (1) Táto vyhláška platí i pre odbery elektriny začaté pred začiatkom jej účinnosti. (2) Odberateľ, ktorý podal prihlášku na odber elektriny pred začiatkom účinnosti tejto vyhlášky, nie je povinný podávať novú prihlášku. 21 Zrušuje sa vyhláška č. 83/1955 Ú. l. (Ú. v.) o podmienkach pre dodávku a odber elektriny a plynu v drobnom, pokiaľ sa týka odberu elektriny. 22 Táto vyhláška nadobúda účinnosť 1. novembrom Minister: Korčák v. r.

8 Strana 8 Zbierka zákonov Slovenskej republiky 107/1965 Zb. *) Vyhláška Ministerstva palív a energetiky č. 95/1961 Zb. o podmienkach odbornej spôsobilosti pre vykonávanie a riadenie montáže a údržby elektrických zariadení, bleskozvodov a antén. **) Vyhláška č. 144/1953 Ú. l. (č. 178/1953 Ú. v.), ktorou sa určujú jednotné všeobecné sadzby pre predaj elektriny v drobnom; vyhláška č. 151/1959 Ú. l. (Ú. v.), ktorou sa mení a doplňuje vyhláška č. 144/1953 Ú. l. (č. 178/1953 Ú. v.) (sadzby Z); vyhláška č. 49/1960 Zb., ktorou sa mení a doplňuje vyhláška č. 144/1953 Ú. l. (č. 178/1953 Ú. v.) (sadzba BS). *) Vyhláška č. 144/1953 Ú. l. (č. 178/1953 Ú. v.), ktorou sa určujú jednotné všeobecné sadzby pre predaj elektriny v drobnom; vyhláška č. 151/1959 Ú. l. (Ú. v.), ktorou sa mení a doplňuje vyhláška č. 144/1953 Ú. l. (č. 178/1953 Ú. v.); vyhláška č. 49/1960 Zb., ktorou sa mení a doplňuje vyhláška č. 144/1953 Ú. l. (č. 178/1953 Ú. v.); úradné oznámenie ME uverejnené v čiastke 6 Úradného listu (Úradného vestníka) z **) Norma ČS-ESČ 88/ elektromery, čiastočne nahradená ČSN z roku *) Výnimka povolená Ministerstvom financií podľa 16 vyhlášky č. 204/1964 Zb. o fakturovaní a platení dodávok neinvestičnej povahy. **) Úradné oznámenie Ministerstva energetiky uverejnené v čiastke 6 Úradného listu (Úradného vestníka) z

9 Strana 9 Zbierka zákonov Slovenskej republiky 107/1965 Zb. Vydavateľ Zbierky zákonov Slovenskej republiky a prevádzkovateľ právneho a informačného portálu Slov-Lex dostupného na webovom sídle je Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky, Župné námestie 13, Bratislava, tel.: , helpdesk@slov-lex.sk.

3. Ročnou spotrebou elektriny odberateľa elektriny podľa bodu 2. sa, podľa 33 ods. 5 vyhlášky Úradu pre reguláciu sieťových odvetví č. 221/2013 Z.z.,

3. Ročnou spotrebou elektriny odberateľa elektriny podľa bodu 2. sa, podľa 33 ods. 5 vyhlášky Úradu pre reguláciu sieťových odvetví č. 221/2013 Z.z., 3. Ročnou spotrebou elektriny odberateľa elektriny podľa bodu 2. sa, podľa 33 ods. 5 vyhlášky Úradu pre reguláciu sieťových odvetví č. 221/2013 Z.z., ktorou sa ustanovuje cenová regulácia v elektroenergetike

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint VIP CENNÍK NA DODÁVKU ELEKTRINY PLATNÝ OD 1. FEBRUÁRA 2018 DOMÁCNOSTI 1. DD1-D1 Jednopásmová sadzba pre odberné miesta s nižšou spotrebou elektriny Mesačná platba za jedno odberné miesto ( /kwh) 0,03800

Podrobnejšie

SPP-domácnosť-plyn

SPP-domácnosť-plyn SLOVENSKÝ PLYNÁRENSKÝ PRIEMYSEL, a. s. BRATISLAVA CENNÍK za dodávku plynu pre domácnosti, ktorých odberné miesta sú pripojené do distribučnej siete SPP distribúcia, a. s. a oznámenie o zrušení poskytovania

Podrobnejšie

N á v r h na rozdelenie zisku

N á v r h   na rozdelenie zisku Všeobecne záväzné nariadenie obce Brestov č. 01/2018 o podmienkach dodávky pitnej vody z verejného vodovodu Obec Brestov v zmysle 6 a 11 ods. 4 písm. g) zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení

Podrobnejšie

SLOVENSKÝ PLYNÁRENSKÝ PRIEMYSEL, Š

SLOVENSKÝ PLYNÁRENSKÝ PRIEMYSEL, Š SLOVENSKÝ PLYNÁRENSKÝ PRIEMYSEL, a. s. BRATISLAVA CENNÍK za dodávku plynu pre odberateľov kategórie domácnosť s dohodnutým druhom tarify D4, ktorým sa dodávka plynu realizuje cez viac distribučných sietí

Podrobnejšie

Microsoft Word _2013_E_Letisko BA.doc

Microsoft Word _2013_E_Letisko BA.doc ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Bajkalská 27, P. O. Box 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0046/2013/E Bratislava, 28.11.2012 Číslo spisu: 8578-2012-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

KSP, s.r.o, Vajnorská 135, Bratislava, IČO CENNÍK za dodávku elektriny pre odberateľov kategórie zraniteľný odberateľ ev.č.e/1/2017/mp

KSP, s.r.o, Vajnorská 135, Bratislava, IČO CENNÍK za dodávku elektriny pre odberateľov kategórie zraniteľný odberateľ ev.č.e/1/2017/mp KSP, s.r.o, Vajnorská 135, 831 04 Bratislava, IČO 35847689 CENNÍK za dodávku elektriny pre odberateľov kategórie zraniteľný odberateľ ev.č.e/1/2017/mp Účinnosť od 01.01.2017 Tento cenník spoločnosti KSP,

Podrobnejšie

Cenník externých služieb a výkonov súvisiacich s dodávkou plynu ev. č. ESaV 1/ Úvodné ustanovenia Pre potreby uplatnenia cien podľa tohto cenní

Cenník externých služieb a výkonov súvisiacich s dodávkou plynu ev. č. ESaV 1/ Úvodné ustanovenia Pre potreby uplatnenia cien podľa tohto cenní Cenník externých služieb a výkonov súvisiacich s dodávkou plynu ev. č. ESaV 1/2019 1. Úvodné ustanovenia Pre potreby uplatnenia cien podľa tohto cenníka externých služieb a výkonov súvisiacich s dodávkou

Podrobnejšie

VŠEOBECNÉ USTANOVENIA A SADZBY K CENNÍKU DODÁVATEĽA SE Predaj s.r.o. NA DODÁVKU ELEKTRINY PRE DOMÁCNOSTI NA ROK 2014 PLATNÉ OD 15. AUGUSTA 2014 DO 31.

VŠEOBECNÉ USTANOVENIA A SADZBY K CENNÍKU DODÁVATEĽA SE Predaj s.r.o. NA DODÁVKU ELEKTRINY PRE DOMÁCNOSTI NA ROK 2014 PLATNÉ OD 15. AUGUSTA 2014 DO 31. VŠEOBECNÉ USTANOVENIA A SADZBY K CENNÍKU DODÁVATEĽA SE Predaj s.r.o. NA DODÁVKU ELEKTRINY PRE DOMÁCNOSTI NA ROK 2014 PLATNÉ OD 15. AUGUSTA 2014 DO 31. DECEMBRA 2014 Tento Cenník na dodávku elektriny pre

Podrobnejšie

Cennik 2016 kat C-1

Cennik 2016 kat C-1 Martinská teplárenská, a.s. CENNÍK elektrickej energie pre oprávnených odberateľov kategória C Platný od 1.1.2016 Ing. Jaroslav Mihál generálny riaditeľ spoločnosti predseda predstavenstva Vážený zákazník,

Podrobnejšie

Microsoft Word - Rozhodnutie č. 0041_2014_E_ŽSR, Bratislava.doc

Microsoft Word - Rozhodnutie č. 0041_2014_E_ŽSR, Bratislava.doc ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Bajkalská 27, P. O. BOX 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0041/2014/E Bratislava 09. 12. 2013 Číslo spisu: 11019-2013-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

SPP-domácnosť-elektrina

SPP-domácnosť-elektrina CENNÍK Cenník dodávky elektriny produktu Elektrina Výhodne Extra jeseň 2013 pre Zmluvy o združenej dodávke elektriny odberateľov kategórie Domácnosti uzatvorené po 1. 9. 2013 ev. č. ED/2/2013 Platnosť

Podrobnejšie

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví na základe § 14 ods

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví na základe § 14 ods ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Bajkalská 27, P. O. BOX 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0301/2016/E Bratislava 25. 01. 2016 Číslo spisu: 288-2016-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

Microsoft Word _2014_P.doc

Microsoft Word _2014_P.doc ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Bajkalská 27, P. O. BOX 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0046/2014/P Bratislava 06. 11. 2013 Číslo spisu: 9327-2013-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ

ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Cenník za dodávku plynu pre odberateľov kategórie Malé podnikanie a organizácie (maloodber) platný od 01.01.2016 Podmienky uplatnenia cien za dodávku plynu pre odberateľov kategórie Malé podnikanie a organizácie

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1999 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1999 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1999 Vyhlásené: 28.10.1999 Časová verzia predpisu účinná od: 01.11.1999 do: 30.04.2005 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 267 V Y H L Á Š K A Ministerstva

Podrobnejšie

Číslo zmluvy: 7118/2018 ZMLUVA O DODÁVKE ELEKTRINY vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie elektriny a súvisiacich sie

Číslo zmluvy: 7118/2018 ZMLUVA O DODÁVKE ELEKTRINY vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie elektriny a súvisiacich sie Číslo zmluvy: 7118/2018 ZMLUVA O DODÁVKE ELEKTRINY vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie elektriny a súvisiacich sieťových služieb, uzavretá podľa zákona č. 251/2012 Z.z.

Podrobnejšie

_GAS_MOO_Cennik_za_zdruzenu_dodavku_plynu_pre_Domacnosti_1.indd

_GAS_MOO_Cennik_za_zdruzenu_dodavku_plynu_pre_Domacnosti_1.indd Cenník za združenú dodávku plynu pre Domácnosti 1 Účinný od 15. 12. 2018 Vážený zákazník, tento cenník dodávateľa plynu spoločnosti ZSE Energia, a.s., za združenú dodávku plynu pre odberateľov plynu v

Podrobnejšie

Vybrané state z vyhlášky č. 277/2012 Z.z. Úradu pre reguláciu sieťových odvetví zo dňa 5.septembra 2012, ktorou sa ustanovujú štandardy kvality dodávk

Vybrané state z vyhlášky č. 277/2012 Z.z. Úradu pre reguláciu sieťových odvetví zo dňa 5.septembra 2012, ktorou sa ustanovujú štandardy kvality dodávk Vybrané state z vyhlášky č. 277/2012 Z.z. Úradu pre reguláciu sieťových odvetví zo dňa 5.septembra 2012, ktorou sa ustanovujú štandardy kvality dodávky tepla, ktorá nadobudla účinnosť 15. septembra 2012

Podrobnejšie

od 1_4_2012 Ceny_domacnosti_2012_euro_s_DPH_CASSOVAR

od 1_4_2012 Ceny_domacnosti_2012_euro_s_DPH_CASSOVAR I. Ceny a podmienky odberu elektriny od 1.4.2012 do 31.12.2012 pre odberateľov v domácnosti pre vymedzené územie Komplex CASSOVAR. 1. DD1 sadzba pre jednotarifné odberné miesta, ktoré využívajú obchodný

Podrobnejšie

VSE_Cennik-MP-2017_1603 V3.indd

VSE_Cennik-MP-2017_1603 V3.indd CENNÍK ELEKTRINY PRE MALÉ PODNIKY NA ROK 2017 PLATNÝ OD 28. 2. 2017 SO SPÄTNOU ÚČINNOSŤOU OD 1. 1. 2017 KLASIK M (DMP1) je jednotarifný produkt vhodný pre odberné miesta s bežnými elektrickými spotrebičmi,

Podrobnejšie

CENNÍK ZA DODÁVKU PLYNU ZRANITEĽNÝM ODBERATEĽOM OD 1. JANUÁRA 2019 Tieto ceny sú stanovené na obdobie na základe vyhlášky č.223/20

CENNÍK ZA DODÁVKU PLYNU ZRANITEĽNÝM ODBERATEĽOM OD 1. JANUÁRA 2019 Tieto ceny sú stanovené na obdobie na základe vyhlášky č.223/20 CENNÍK ZA DODÁVKU PLYNU ZRANITEĽNÝM ODBERATEĽOM OD 1. JANUÁRA 2019 Tieto ceny sú stanovené na obdobie 1.1.2019 31.12.2021 na základe vyhlášky č.223/2016 Úradu pre reguláciu sieťových odvetví, ktorou sa

Podrobnejšie

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví na základe § 14 ods

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví na základe § 14 ods ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Bajkalská 27, P. O. BOX 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0176/2016/E Bratislava 28. 12. 2015 Číslo spisu: 6590-2015-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1995 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1995 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1995 Vyhlásené: 14.10.1995 Časová verzia predpisu účinná od: 01.09.1999 do: 03.10.2000 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 212 Z Á K O N NÁRODNEJ

Podrobnejšie

SPP-firma-plyn

SPP-firma-plyn SLOVENSKÝ PLYNÁRENSKÝ PRIEMYSEL, a. s. BRATISLAVA CENNÍK za dodávku plynu pre odberateľov kategórie Malé podnikanie a organizácie (maloodber) ev. č. M/1/2011 Platnosť od 1.1. 2011 Podmienky uplatňovania

Podrobnejšie

BCF-firma-plyn

BCF-firma-plyn Cenník za dodávku plynu pre odberateľov kategórie Malé podnikanie a organizácie (maloodber) platný od 01.01.2014 (okrem cien za dodávku plynu pre Malé podniky) Podmienky uplatnenia cien za dodavku plynu

Podrobnejšie

O b e c , N o v á B a š t a

O b e c , N o v á    B a š t a Obec Nová Bašta na základe 6 ods. 1, v súlade s 4 ods. 3 písm. h/ zák. č. 369/1990 Z. z. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov a v súlade so zákonom 276/2001 Z. z. o regulácii v sieťových odvetviach

Podrobnejšie

ceny domacnosti 2012_euro_s_DPH_Bratislava

ceny domacnosti 2012_euro_s_DPH_Bratislava I. Ceny a podmienky odberu elektriny na rok 2012 pre odberateľov v domácnosti pre vymedzené územie Bratislava. 1. DD1 sadzba pre jednotarifné odberné miesta, ktoré využívajú obchodný produkt pre nižšiu

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1961 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1961 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1961 Vyhlásené: 14.09.1961 Časová verzia predpisu účinná od: 01.10.1961 do: 31.12.1978 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 95 V Y H L Á Š K A Ministerstva

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2005 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokum

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2005 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokum ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2005 Vyhlásené: 29. 12. 2005 Časová verzia predpisu účinná od: 15. 9.2009 do: 31.12.2016 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 630 VYHLÁŠKA Úradu

Podrobnejšie

Cena za 1 MW odchylky je pro všechny účastníky trhu s elektřinou stejná

Cena za 1 MW odchylky je pro všechny účastníky trhu s elektřinou stejná ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Bajkalská 27, P. O. BOX 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0210/2018/E Bratislava 08. 01. 2018 Číslo spisu: 76-2018-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

Cenník za združenú dodávku plynu pre Domácnosti s Ponukou Plyn so zárukou 4 A2 Účinný od Vážený zákazník, tento cenník dodávateľa plynu spo

Cenník za združenú dodávku plynu pre Domácnosti s Ponukou Plyn so zárukou 4 A2 Účinný od Vážený zákazník, tento cenník dodávateľa plynu spo Cenník za združenú dodávku plynu pre Domácnosti s Ponukou Plyn so zárukou 4 A2 Účinný od 1. 7. 2018 Vážený zákazník, tento cenník dodávateľa plynu spoločnosti ZSE Energia, a.s., za združenú dodávku plynu

Podrobnejšie

ceny domacnosti 2011_euro_s_DPH_CASSOVAR

ceny domacnosti 2011_euro_s_DPH_CASSOVAR I. Ceny a podmienky odberu elektriny na rok 2011 pre odberateľov v domácnosti pre vymedzené územie Komplex CASSOVAR. 1. DD1 sadzba pre jednotarifné odberné miesta, ktoré využívajú obchodný produkt pre

Podrobnejšie

Číslo zmluvy: ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ZEMNÉHO PLYNU vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie plynu a súvi

Číslo zmluvy: ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ZEMNÉHO PLYNU vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie plynu a súvi Číslo zmluvy: 5100016851 ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ZEMNÉHO PLYNU vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie plynu a súvisiacich služieb, uzavretá podľa zákon č. 251/2012 Z.z.

Podrobnejšie

ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ

ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Cenník za dodávku plynu pre odberateľov kategórie Malé podnikanie a organizácie (maloodber) platný od 01.01.2017 Podmienky uplatnenia cien za dodávku plynu pre odberateľov kategórie Malé podnikanie a organizácie

Podrobnejšie

Cena za 1 MW odchylky je pro všechny účastníky trhu s elektřinou stejná

Cena za 1 MW odchylky je pro všechny účastníky trhu s elektřinou stejná Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Bajkalská 27, P. O. Box 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0137/2019/E Bratislava 30. 11. 2018 Číslo spisu: 4837-2018-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

Cenník dodávky elektriny pre Zmluvy o združenej dodávke elektriny pre odberateľov kategórie Domácnosti pre distribučné územie Stredoslovenská energeti

Cenník dodávky elektriny pre Zmluvy o združenej dodávke elektriny pre odberateľov kategórie Domácnosti pre distribučné územie Stredoslovenská energeti Stredoslovenská energetika distribúcia, a.s. Platnosť od 1. januára 2016 produkt Elektrina výhodne Cenová úroveň Dve Energie DD1 0,049836 0,7800 0,177381 2,0640 DD2 0,049836 0,7800 0,119877 7,9800 DD3

Podrobnejšie

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví na základe § 14 ods

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví na základe § 14 ods ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Bajkalská 27, P. O. BOX 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0087/2016/E Bratislava 15. 12. 2015 Číslo spisu: 6150-2015-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1990 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1990 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1990 Vyhlásené: 12.01.1990 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 11 V Y H L Á Š K A Federálneho

Podrobnejšie

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví na základe § 14 ods

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví na základe § 14 ods ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Bajkalská 27, P. O. BOX 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0088/2016/E Bratislava 15. 12. 2015 Číslo spisu: 6149-2015-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

Cena za 1 MW odchylky je pro všechny účastníky trhu s elektřinou stejná

Cena za 1 MW odchylky je pro všechny účastníky trhu s elektřinou stejná ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Bajkalská 27, P. O. BOX 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0158/2018/E Bratislava 15. 12. 2017 Číslo spisu: 9132-2017-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

Kúpna zmluva č. Z _Z Uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Sídlo: IČO: DIČ:

Kúpna zmluva č. Z _Z Uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Sídlo: IČO: DIČ: Kúpna zmluva č. Z0161487_Z Uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Sídlo: IČO: DIČ: IČ DPH: Číslo účtu: Tel: Centrum sociálnych služieb AMETYST

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2009 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2009 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2009 Vyhlásené: 29.09.2009 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 368 V Y H L Á Š K A Ministerstva

Podrobnejšie

Cenník za dodávku plynu pre odberateľov kategórie Malé podnikanie a organizácie (maloodber) ev.č. M/1/2017 (okrem cien za dodávku plynu pre Malé podni

Cenník za dodávku plynu pre odberateľov kategórie Malé podnikanie a organizácie (maloodber) ev.č. M/1/2017 (okrem cien za dodávku plynu pre Malé podni Cenník za dodávku plynu pre odberateľov kategórie Malé podnikanie a organizácie (maloodber) ev.č. M/1/2017 (okrem cien za dodávku plynu pre Malé podniky) v znení Dodatku č.1 Bratislava, 26. január 2017

Podrobnejšie

CENNÍK ZA DODÁVKU PLYNU PRE ODBERATEĽOV PLYNU V DOMÁCNOSTI OD 1. JÚLA

CENNÍK ZA DODÁVKU PLYNU PRE ODBERATEĽOV PLYNU V DOMÁCNOSTI OD 1. JÚLA CENNÍK ZA DODÁVKU PLYNU PRE ODBERATEĽOV PLYNU V DOMÁCNOSTI OD 1. JÚLA 2018 1 PODMIENKY UPLATNENIA CIEN ZA DODÁVKU PLYNU ODBERATEĽOM PLYNU V DOMÁCNOSTI DODÁVATEĽA SE PREDAJ S.R.O. PLATNÝ OD 1. JÚLA 2018

Podrobnejšie

Cenník dodávky elektriny pre Zmluvy o združenej dodávke elektriny pre odberateľov kategórie Domácnosti pre distribučné územie Západoslovenská distribu

Cenník dodávky elektriny pre Zmluvy o združenej dodávke elektriny pre odberateľov kategórie Domácnosti pre distribučné územie Západoslovenská distribu Cenník elektriny pre Zmluvy o združenej dodávke elektriny pre odberateľov kategórie Domácnosti pre distribučné územie Západoslovenská distribučná; a.s. Platnosť od 18. júna 2018 produkt ELEKTRINA VÝHODNE

Podrobnejšie

ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ELEKTRINY S PREVZATÍM ZODPOVEDNOSTI ZA ODCHÝLKU

ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ELEKTRINY S PREVZATÍM ZODPOVEDNOSTI ZA ODCHÝLKU ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ELEKTRINY S PREVZATÍM ZODPOVEDNOSTI ZA ODCHÝLKU MALOODBER č. 1111715 ( ďalej len Zmluva" ) uzavretá v zmysle 269 ods.2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších

Podrobnejšie

Žilinská teplárenská, a. s. Zmluva o dodávke a odbere tepla č Zmluva o dodávke a odbere tepla č uzatvorená v zmysle zákona č. 657/2004

Žilinská teplárenská, a. s. Zmluva o dodávke a odbere tepla č Zmluva o dodávke a odbere tepla č uzatvorená v zmysle zákona č. 657/2004 Žilinská teplárenská, a. s. Zmluva o dodávke a odbere tepla č.470... Zmluva o dodávke a odbere tepla č. 470... uzatvorená v zmysle zákona č. 657/2004 Z.z. o tepelnej energetike v znení neskorších predpisov

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1990 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1990 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1990 Vyhlásené: 21.12.1990 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1991 do: 31.01.1991 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 533 V Y H L Á Š K A Federálneho

Podrobnejšie

Cena za 1 MW odchylky je pro všechny účastníky trhu s elektřinou stejná

Cena za 1 MW odchylky je pro všechny účastníky trhu s elektřinou stejná Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Bajkalská 27, P. O. Box 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0226/2019/E Bratislava 06. 12. 2018 Číslo spisu: 4921-2018-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

Microsoft Word - Cennik_EE_domacnosti_2008.doc

Microsoft Word - Cennik_EE_domacnosti_2008.doc Železiarne Podbrezová a.s., Kolkáreň 35, 976 81 Podbrezová Obchodný register OS v Banskej Bystrici, oddiel Sa, vložka č.69/s IČO 31 562 141, DIČ 2020458704, IČ DPH SK2020458704 Cenník elektrickej energie

Podrobnejšie

Kúpna zmluva č. Z _Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Obec Cabaj - Čápo

Kúpna zmluva č. Z _Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Obec Cabaj - Čápo Kúpna zmluva č. Z201647562_Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Obec Cabaj - Čápor Sídlo: Cabaj - Čápor 543, 95117 Cabaj - Čápor, Slovenská

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1991 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1991 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1991 Vyhlásené: 01.11.1991 Časová verzia predpisu účinná od: 01.11.1991 do: 22.07.1993 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 431 V Y H L Á Š K A Ministerstva

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1995 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1995 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1995 Vyhlásené: 14.10.1995 Časová verzia predpisu účinná od: 12.07.2007 do: 31.03.2008 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 212 Z Á K O N NÁRODNEJ

Podrobnejšie

Cenník za dodávky plynu Malému podniku ev. č. MP/2/2016 Bratislava, 3. júna 2016 Účinnosť od 4. júla 2016

Cenník za dodávky plynu Malému podniku ev. č. MP/2/2016 Bratislava, 3. júna 2016 Účinnosť od 4. júla 2016 Cenník za dodávky plynu Malému podniku ev. č. MP/2/2016 Bratislava, 3. júna 2016 Účinnosť od 4. júla 2016 1. Úvodné ustanovenia 1.1. Tento cenník určuje ceny a podmienky ich uplatnenia za dodávku plynu

Podrobnejšie

Kúpna zmluva č. Z _Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Harmónia - zariad

Kúpna zmluva č. Z _Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Harmónia - zariad Kúpna zmluva č. Z201851068_Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Harmónia - zariadenie pre seniorov, domov sociálnych služieb a útulok

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1982 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1982 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1982 Vyhlásené: 17.12.1982 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1983 do: 31.05.1988 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 172 V Y H L Á Š K A Federálneho

Podrobnejšie

Kúpna zmluva č. Z _Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Stredná odborná š

Kúpna zmluva č. Z _Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Stredná odborná š Kúpna zmluva č. Z201851825_Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Stredná odborná škola dopravná Sídlo: Rosinská cesta 2, 01008 Žilina,

Podrobnejšie

Zmluva o dodávke tepla mesto 2014

Zmluva o dodávke tepla mesto 2014 e.č. 19/12/2014 ODBERNÉ MIESTO: Plynová kotolňa PK-3 Odbojárov 7 ZMLUVA O DODÁVKE A ODBERE TEPLA DODÁVATEĽ: NÁZOV: MESTSKÁ PÁLENICA NEMŠOVÁ, s.r.o. SÍDLO: Rybárska 92/15, Nemšová ZASTÚPENÝ: Jozef Petrík,

Podrobnejšie

REALIZAČNÁ ZMLUVA k Rámcovej dohode o poskytovaní služieb uzatvorenej dňa uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákon

REALIZAČNÁ ZMLUVA k Rámcovej dohode o poskytovaní služieb uzatvorenej dňa uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákon REALIZAČNÁ ZMLUVA k Rámcovej dohode o poskytovaní služieb uzatvorenej dňa 28.11.2014 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Realizačná

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1961 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1961 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1961 Vyhlásené: 23.11.1961 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1962 do: 31.12.1966 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 130 V Y H L Á Š K A Ministerstva

Podrobnejšie

Cena za 1 MW odchylky je pro všechny účastníky trhu s elektřinou stejná

Cena za 1 MW odchylky je pro všechny účastníky trhu s elektřinou stejná Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Bajkalská 27, P. O. Box 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0040/2019/E Bratislava 19. 11. 2018 Číslo spisu: 4457-2018-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

Microsoft Word _2013_E.doc

Microsoft Word _2013_E.doc ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Bajkalská 27, P. O. Box 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0178/2013/E Bratislava, 31.12.2012 Číslo spisu: 443-2013-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

OBCHODNÉ PODMIENKY (OP) PRE ZMLUVY O ZDRUŽENEJ DODÁVKE PLYNU PRE FIRMY V RÁMCI LDS TP 2, s.r.o. platné a účinné od 1. januára 2014 I. Všeobecné ustano

OBCHODNÉ PODMIENKY (OP) PRE ZMLUVY O ZDRUŽENEJ DODÁVKE PLYNU PRE FIRMY V RÁMCI LDS TP 2, s.r.o. platné a účinné od 1. januára 2014 I. Všeobecné ustano OBCHODNÉ PODMIENKY (OP) PRE ZMLUVY O ZDRUŽENEJ DODÁVKE PLYNU PRE FIRMY V RÁMCI LDS TP 2, s.r.o. platné a účinné od 1. januára 2014 I. Všeobecné ustanovenia Tieto Obchodné podmienky pre Zmluvy o združenej

Podrobnejšie

ALFA FACILITY MANAGEMENT s.r.o. Obchodné podmienky Platné od

ALFA FACILITY MANAGEMENT s.r.o. Obchodné podmienky Platné od ALFA FACILITY MANAGEMENT s.r.o. Obchodné podmienky Platné od 1.6.2011 Článok I. Preambula ALFA FACILITY MANAGEMENT s.r.o., Technická 7, 821 04 Bratislava, IČO: 36 837 920 zapísaná v obchodnom registri

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2012 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah dokumentu je právne záväzný.

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2012 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah dokumentu je právne záväzný. ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2012 Vyhlásené: 14. 9. 2012 Časová verzia predpisu účinná od: 1. 1.2017 Obsah dokumentu je právne záväzný. 276 VYHLÁŠKA Úradu pre reguláciu sieťových odvetví

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2012 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah tohto dokumentu má informatí

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2012 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah tohto dokumentu má informatí ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2012 Vyhlásené: 01.08.2012 Časová verzia predpisu účinná od: 15.08.2012 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 220 VYHLÁŠKA Ministerstva životného

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2004 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah tohto dokumentu má informa

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2004 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah tohto dokumentu má informa ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2004 Vyhlásené: 11. 12. 2004 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.2013 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 656 Z Á K O N z 26. októbra 2004 o

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2003 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2003 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2003 Vyhlásené: 01.07.2003 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 229 N A R I A D E N I E V

Podrobnejšie

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Bajkalská 27, P.O. Box 12, Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0132/2019/T Bratislava Čí

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Bajkalská 27, P.O. Box 12, Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0132/2019/T Bratislava Čí Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Bajkalská 27, P.O. Box 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0132/2019/T Bratislava 10.12.2018 Číslo spisu: 4038-2018-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

Číslo Zmluvy: RÁMCOVÁ ZMLUVA O PRÍSTUPE DO MIESTNEJ DISTRIBUČNEJ SIETE A DISTRIBÚCII PLYNU (ďalej len Zmluva ) uzavretá v zmysle ustanovení 47 ods. 5

Číslo Zmluvy: RÁMCOVÁ ZMLUVA O PRÍSTUPE DO MIESTNEJ DISTRIBUČNEJ SIETE A DISTRIBÚCII PLYNU (ďalej len Zmluva ) uzavretá v zmysle ustanovení 47 ods. 5 RÁMCOVÁ ZMLUVA O PRÍSTUPE DO MIESTNEJ DISTRIBUČNEJ SIETE A DISTRIBÚCII PLYNU (ďalej len Zmluva ) uzavretá v zmysle ustanovení 47 ods. 5 zákona č. 251/2012 Z. z. o energetike a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Bajkalská 27, P. O. BOX 12, Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0050/2018/E Bratislava

ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Bajkalská 27, P. O. BOX 12, Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0050/2018/E Bratislava ÚRAD PRE REGULÁCIU SIEŤOVÝCH ODVETVÍ Bajkalská 27, P. O. BOX 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0050/2018/E Bratislava 18. 12. 2017 Číslo spisu: 9194-2017-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

DPI - podmienky :

DPI  - podmienky : Obchodné podmienky pre dodávky plynu v režime dodávok dodávateľa poslednej inštancie s účinnosťou od 1.4.2010 Tieto obchodné podmienky upravujú dodávku a predaj plynu v režime poslednej inštancie spoločnosťou

Podrobnejšie

Základné informácie Ceny za dodávku elektriny sú v súlade s Rozhodnutím Úradu pre reguláciu sieťových odvetví číslo 0142/2010/E zo dňa P

Základné informácie Ceny za dodávku elektriny sú v súlade s Rozhodnutím Úradu pre reguláciu sieťových odvetví číslo 0142/2010/E zo dňa P Základné informácie Ceny za dodávku elektriny sú v súlade s Rozhodnutím Úradu pre reguláciu sieťových odvetví číslo 0142/2010/E zo dňa 31. 12. 2010. Podmienkou na pridelenie produktu je priradenie zodpovedajúcej

Podrobnejšie

(Microsoft Word - Pr\341va_a_povinnosti_odberate\276ov.doc)

(Microsoft Word - Pr\341va_a_povinnosti_odberate\276ov.doc) 1. Informácie o právach a povinnostiach odberateľov tepla, elektrickej energie a zemného plynu V zmysle zákona 250/2012 Z. z. o regulácii v sieťových odvetviach, 22 ods. (4) písm. c) je naša spoločnosť

Podrobnejšie

OBCHODNÉ PODMIENKY DODÁVKY ELEKTRINY PRI POSKYTOVANÍ UNIVERZÁLNEJ SLUŽBY PRE MALÉ PODNIKY Článok I Predmet úpravy 1. Tieto obchodné podmienky dodávky

OBCHODNÉ PODMIENKY DODÁVKY ELEKTRINY PRI POSKYTOVANÍ UNIVERZÁLNEJ SLUŽBY PRE MALÉ PODNIKY Článok I Predmet úpravy 1. Tieto obchodné podmienky dodávky OBCHODNÉ PODMIENKY DODÁVKY ELEKTRINY PRI POSKYTOVANÍ UNIVERZÁLNEJ SLUŽBY PRE MALÉ PODNIKY Článok I Predmet úpravy 1. Tieto obchodné podmienky dodávky elektriny pri poskytovaní univerzálnej služby malým

Podrobnejšie

OP ZP HOME_0081_2013_P-OP.indd

OP ZP HOME_0081_2013_P-OP.indd OBCHODNÉ PODMIENKY DODÁVKY PLYNU PRI POSKYTOVANÍ UNIVERZÁLNEJ SLUŽBY PRE ODBERATEĽOV PLYNU V DOMÁCNOSTI SLOVAKIA ENERGY s.r.o., so sídlom Plynárenská 7/A, 821 09 Bratislava PRVÁ ČASŤ PREDMET ÚPRAVY A POJMY

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2010 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2010 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumen ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2010 Vyhlásené: 29.12.2010 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.2011 do: 31.12.2011 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 535 V Y H L Á Š K A Ministerstva

Podrobnejšie

Zmluva o pripojení žiadateľa o pripojenie do distribučnej sústavy (ďalej len "zmluva") Číslo zmluvy: ZoP Cl. i Zmluvné strany Prevádzkovateľ

Zmluva o pripojení žiadateľa o pripojenie do distribučnej sústavy (ďalej len zmluva) Číslo zmluvy: ZoP Cl. i Zmluvné strany Prevádzkovateľ Zmluva o pripojení žiadateľa o pripojenie do distribučnej sústavy (ďalej len "zmluva") Číslo zmluvy: 100753692ZoP Cl. i Zmluvné strany Prevádzkovateľ distribučnej sústavy: Obchodné meno: Sídlo: IČO: DIČ:

Podrobnejšie

OBCHODNÉ PODMIENKY DODÁVKY PLYNU PRI POSKYTOVANÍ UNIVERZÁLNEJ SLUŽBY ODBERATEĽOM PLYNU V DOMÁCNOSTI ÚČINNÉ: od ČASŤ PRVÁ Predmet úpravy a p

OBCHODNÉ PODMIENKY DODÁVKY PLYNU PRI POSKYTOVANÍ UNIVERZÁLNEJ SLUŽBY ODBERATEĽOM PLYNU V DOMÁCNOSTI ÚČINNÉ: od ČASŤ PRVÁ Predmet úpravy a p OBCHODNÉ PODMIENKY DODÁVKY PLYNU PRI POSKYTOVANÍ UNIVERZÁLNEJ SLUŽBY ODBERATEĽOM PLYNU V DOMÁCNOSTI ÚČINNÉ: od 1. 1. 2018 ČASŤ PRVÁ Predmet úpravy a pojmy Článok I. Predmet úpravy Stredoslovenská energetika,

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2008 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah tohto dokumentu má informatí

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2008 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah tohto dokumentu má informatí ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2008 Vyhlásené: 25.11.2008 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.2011 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 461 Z Á K O N z 30. októbra 2008, ktorým

Podrobnejšie

N á v r h

N á v r h Všeobecne záväzného nariadenia obce Plavecký Mikuláš č. 3/2014 o podmienkach určovania a vyberania dane z nehnuteľností na území obce Plavecký Mikuláš Obec Plavecký Mikuláš, Obecné zastupiteľstvo v Plaveckom

Podrobnejšie

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Bajkalská 27, P. O. Box 12, Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0096/2019/E Bratislava

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Bajkalská 27, P. O. Box 12, Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0096/2019/E Bratislava Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Bajkalská 27, P. O. Box 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0096/2019/E Bratislava 29. 11. 2018 Číslo spisu: 4341-2018-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2006 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2006 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2006 Vyhlásené: 13.10.2006 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 563 N A R I A D E N I E V

Podrobnejšie

OBCHODNÉ PODMIENKY ZDRUŽENEJ DODÁVKY ELEKTRINY PRE KONCOVÝCH ODBERATEĽOV ELEKTRINY OKREM ODBERATEĽOV ELEKTRINY V DOMÁCNOSTI A MALÝCH PODNIKOV PRVÁ ČAS

OBCHODNÉ PODMIENKY ZDRUŽENEJ DODÁVKY ELEKTRINY PRE KONCOVÝCH ODBERATEĽOV ELEKTRINY OKREM ODBERATEĽOV ELEKTRINY V DOMÁCNOSTI A MALÝCH PODNIKOV PRVÁ ČAS OBCHODNÉ PODMIENKY ZDRUŽENEJ DODÁVKY ELEKTRINY PRE KONCOVÝCH ODBERATEĽOV ELEKTRINY OKREM ODBERATEĽOV ELEKTRINY V DOMÁCNOSTI A MALÝCH PODNIKOV PRVÁ ČASŤ PREDMET ÚPRAVY A POJMY Článok I Predmet obchodných

Podrobnejšie

Číslo zmluvy: 6330/2016 ZMLUVA O DODÁVKE ELEKTRINY ' vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie elektriny a súvisiacich s

Číslo zmluvy: 6330/2016 ZMLUVA O DODÁVKE ELEKTRINY ' vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie elektriny a súvisiacich s Číslo zmluvy: 6330/2016 ZMLUVA O DODÁVKE ELEKTRINY ' vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie elektriny a súvisiacich sieťových služieb, uzavretá podľa zákona č. 251/2012

Podrobnejšie

OBCHODNÉ PODMIENKY ZDRUŽENEJ DODÁVKY ELEKTRINY PRE KONCOVÝCH ODBERATEĽOV ELEKTRINY OKREM ODBERATEĽOV ELEKTRINY V DOMÁCNOSTI A MALÝCH PODNIKOV PRVÁ ČAS

OBCHODNÉ PODMIENKY ZDRUŽENEJ DODÁVKY ELEKTRINY PRE KONCOVÝCH ODBERATEĽOV ELEKTRINY OKREM ODBERATEĽOV ELEKTRINY V DOMÁCNOSTI A MALÝCH PODNIKOV PRVÁ ČAS OBCHODNÉ PODMIENKY ZDRUŽENEJ DODÁVKY ELEKTRINY PRE KONCOVÝCH ODBERATEĽOV ELEKTRINY OKREM ODBERATEĽOV ELEKTRINY V DOMÁCNOSTI A MALÝCH PODNIKOV PRVÁ ČASŤ PREDMET ÚPRAVY A POJMY Článok I Predmet obchodných

Podrobnejšie

Z m l u v a č. 101/A /Po / 2013 / T o dodávke a odbere tepla a teplej vody Zmluvné strany : Obchodné meno: Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. Sídlo: J

Z m l u v a č. 101/A /Po / 2013 / T o dodávke a odbere tepla a teplej vody Zmluvné strany : Obchodné meno: Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. Sídlo: J Z m l u v a č. 101/A /Po / 2013 / T o dodávke a odbere tepla a teplej vody Zmluvné strany : Obchodné meno: Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. Sídlo: Južné nábrežie č. 13, 042 19 Košice IČO: 44 518 684

Podrobnejšie

2016_01_27_Podavanie_DP_vozidla_2015

2016_01_27_Podavanie_DP_vozidla_2015 Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky Informácia k podávaniu daňového priznania k dani z motorových vozidiel za rok 2015 Upravený text modrou farbou dňa 27.1.2016 1. Podanie daňového priznania za

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2004 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah dokumentu je právne záväzný

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2004 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah dokumentu je právne záväzný ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2004 Vyhlásené: 11. 12. 2004 Časová verzia predpisu účinná od: 9.11.2016 Obsah dokumentu je právne záväzný. 657 ZÁKON z 26. októbra 2004 o tepelnej energetike

Podrobnejšie

VZN č.4/2019 o dodávke pitnej vody prostredníctvom výdajníka vody 1 Úvodné ustanovenie 1. Toto všeobecne záväzne nariadenie upravuje podmienky dodávky

VZN č.4/2019 o dodávke pitnej vody prostredníctvom výdajníka vody 1 Úvodné ustanovenie 1. Toto všeobecne záväzne nariadenie upravuje podmienky dodávky VZN č.4/2019 o dodávke pitnej vody prostredníctvom výdajníka vody 1 Úvodné ustanovenie 1. Toto všeobecne záväzne nariadenie upravuje podmienky dodávky pitnej vody pre obyvateľov Obce Hrabušice, lokalite

Podrobnejšie

VZN o miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady …

VZN o miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady … V Š E O B E C N E Z Á V Ä Z N É N A R I A D E N I E č. 3/2012 o miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady a ostatných miestnych poplatkoch Obecné zastupiteľstvo v Brezove na základe

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1949 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1949 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1949 Vyhlásené: 30.08.1949 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 204 V y h l á š k a m i n

Podrobnejšie

Microsoft Word _2013_P-OP.doc

Microsoft Word _2013_P-OP.doc Článok II. Pojmy Na účely týchto obchodných podmienok sa rozumie 1. malým podnikom koncový odberateľ plynu s ročnou spotrebou plynu najviac 100 000 kwh za predchádzajúci rok, 2. dodávateľom plynu osoba,

Podrobnejšie

Obchodné podmienky pre opakované dodávky plynu pre odberateľov plynu v domácnosti, ktorým sa dodávka plynu realizuje cez viac distribučných sietí, s ú

Obchodné podmienky pre opakované dodávky plynu pre odberateľov plynu v domácnosti, ktorým sa dodávka plynu realizuje cez viac distribučných sietí, s ú Obchodné podmienky pre opakované dodávky plynu pre odberateľov plynu kategórie Malé podnikanie a organizácie (maloodber) s účinnosťou od 1.1. 2012. 1. Všeobecné ustanovenia (predmet zmluvy) 1.1 Tieto Obchodné

Podrobnejšie

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví na základe § 14 ods

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví na základe § 14 ods Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Bajkalská 27, P.O. Box 12, 820 07 Bratislava 27 R O Z H O D N U T I E Číslo: 0023/2018/P Bratislava 29. 10. 2018 Číslo spisu: 3842-2018-BA Úrad pre reguláciu sieťových

Podrobnejšie

Zmluva o dodaní tovaru a poskytovaní služieb členovi združenia uzavretá v zmysle ustanovenia 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník medzi

Zmluva o dodaní tovaru a poskytovaní služieb členovi združenia uzavretá v zmysle ustanovenia 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník medzi Zmluva o dodaní tovaru a poskytovaní služieb členovi združenia uzavretá v zmysle ustanovenia 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník medzi: Dodávateľ: Združenie obcí Bioenergia Bystricko Sídlo:

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2011 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah dokumentu je právne záväzn

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2011 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah dokumentu je právne záväzn ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2011 Vyhlásené: 10. 11. 2011 Časová verzia predpisu účinná od: 24.10.2016 Obsah dokumentu je právne záväzný. 384 ZÁKON z 20. októbra 2011 o osobitnom odvode

Podrobnejšie