DEUTZ-FAHR 5080G G G G G RAD 5G

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "DEUTZ-FAHR 5080G G G G G RAD 5G"

Prepis

1 DEUTZ-FAR 5080G G G G G RAD 5G

2 RAD 5G 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 3 valce ax. výkon (kw/k) 55.4/75 65/ valce ax. výkon (kw/k) /97 78/106 85/116 NOVÝ RAD 5G. UNIVERZÁNE TRAKTORY, KTORÉ SA PRISPÔSOBIA VAŠI POTREBÁ. Farmy s rastlinnou výrobou, mliečne farmy, farmy s chovom zvierat, zmiešané farmy, veľké farmy a malé farmy riešia rôzne práce a problémy viacej ako kedykoľvek predtým na moderných poľnohospodárskych farmách. Okrem toho existujú aj lesnícke práce aj komunálne účely. en ak traktor spĺňa všetky aspekty pracovného profilu a vyhovuje finančným podmienkam farmy, môže byť úspešný. S ohľadom na to vyvinul DEUTZ-FAR nový rad 5G. Nájdete univerzálny traktor, ktorý dokonale vyhovuje vašim potrebám medzi siedmimi modelmi s výkonom od 75 k do 116 k rozdelenými do troch skupín s odlišnými rázvormi, ako aj pohotovostnou a celkovou hmotnosťou a kombináciami pneumatík. Špecifikácia a technológia TABEE nového radu 5G bude istotne vyhovovať vašim potrebám. Kabína zaručuje dokonalý pracovný a riadiaci komfort pre všetky aplikácie, zatiaľ čo nové motory FARotion STAGE 4 (Tier 4 Final) dodávajú maximálny výkon s minimálnymi emisiami. Prevodovka ECO s maximálnou rýchlosťou 40 km/h zabezpečuje správnu rýchlosť pre presnú a efektívnu prácu. ôžete si vybrať medzi mechanickou alebo elektro-hydraulickou reverzáciou pod zaťažením Powershuttle. Pôsobivý hydraulický výkon a kapacita zdvihu vpredu a vzadu spôsobujú, že nový rad 5G je vhodný pre vašu prácu. Bez ohľadu na vaše požiadavky, DEUTZ-FAR vám ponúka najväčší výber univerzálnych traktorov.

3 04-05 KABÍNA DO STODOY, ZO STODOY. DO DVORA, Z DVORA. NA CESTE. NA POE A SPÄŤ NA FARU. CEÝ CYKUS ZAJTRA ODZNOVA. NOVÝ RAD 5G SA PERFEKTNE PRISPÔSOBÍ NA KAŽDODENNÚ PRÁCU.

4 06-07 KABÍNA Redukcia vybrácií až o 40%. Odpruženie cez ydro Silent-blok. Optimálnu viditeľnosť počas noci zabezpečuje 8 pracovných svetiel na streche a po stranách. Dve pracovné svetlá v prednej maske. Vynikajúci výhľad nahor. Na výber sú hneď 3 možnosti striech. KABÍNA. ODERNÁ TECNOÓGIA BEZ KOPROISOV. Každý, kto sedí v novom rade 5G, si ihneď všimne, že nová kabína je stelesnením pokoja a presnosti. Dizajn je podobný pohodlnému autu. ladké krivky, pestrá, priateľská atmosféra, ovládacie prvky na dosah a jasná viditeľnosť na všetkých stranách podporujú rýchlu a efektívnu prácu. Rozdiel oproti autu je taký, že keď spustíte motor, cítite iba čistú silu. luk a vibrácie zostanú vonku. Kabína je osadená na najnovšej koncepcii zavesenia "ydro Silent-Block", ktorá absorbuje až o 40% viac rázov a vibrácií ako predchádzajúce verzie. V noci alebo v prípade zlej viditeľnosti z dôvodu nepriaznivých podmienok je k dispozícii až desať pracovných svetiel, (šesť v streche, dve na bočných stĺpoch a dve na kapote) ktoré zaručujú dokonalé osvetlenie celej pracovnej plochy. K dispozícii sú tri rôzne konštrukcie strechy: Štandardná strecha s bezpečnostnými prvkami FOPS, sklenená strecha bez FOPS a priehľadná polykarbonátová strecha s bezpečnostnými prvkami FOPS pre optimálnu viditeľnosť smerom hore pri práci s čelným nakladačom. Pri akejkoľvek práci, moderná, štýlová kabína motivuje vodičov, aby sa na svojom pracovisku cítili vždy dobre.

5 08-09 OVÁDANIE InfoCentre. Každý prevádzkový stav je ihneď zobrazený. Analógovo aj digitálne. Ovládanie hydraulických okruhov. Presne, prakticky a spoľahlivo pri všetkých prácach. Nové: dve pamäte otáčok motora. Praktické naprogramovanie na každú rutinnú prácu. ÔŽETE U DÔVEROVAŤ A SPOĽANÚŤ SA PRI KAŽDEJ PRÁCI. BEZ KOPROISOV. Pre DEUTZ-FAR znamená pracovný komfort prispôsobenie sa traktora vodičovi. Kabína je prispôsobená na vykonávanie rôzneho druhu práce rýchlo, jednoducho a intuitívne. V DEUTZ-FAR, je bežné, že všetky ovládacie prvky sú jasne farebne odlíšené a logicky usporiadané podľa ich frekvencie použitia. InfoCenter poskytuje vodičovi všetky požadované informácie o prevádzkovom stave traktora logicky a jasne. Prepracovaná radiaca páka umožňuje prostredníctvom bovdenov pohodlné radenie stlačením tlačidla, bez použitia spojkového pedálu. Ďalšou novinkou sú ovládacie prvky vonkajších hydraulických okruhov umiestnené na pravej konzole. ôžu byť použité v širokom rozsahu prevádzkových režimov, ktoré je možné presne, pohodlne a spoľahlivo vybrať. Okrem toho je teraz možné uložiť dve úrovne otáčok motora. Počas rutinnej práce je možné aktivovať rozsah otáčok pre prácu alebo jazdu stlačením tlačidla.

6 10-11 OTOR ZABURINENÉ POIA. KROVINY SÚ NA SKOSENIE. POČASIE JE V POODE, AE EN NA CVÍĽU. JE ČAS KONAŤ RÝCO. NOVÝ RAD 5G VÁ POÔŽE VYRAŤ PRETEKY S ČASO.

7 12-13 OTOR G Nm k Otáčky motora (min -1 ) 35 Selektívna katalitická redukcia (SCR) technológia čistenia výfukových plynov. Palivová nádrž s objemom až 145 litrov a 10 l pre AdBlue zabezpečujú dostatok paliva na dlhé pracovné dni. OTORY FAROTION TIER4 FINA. NEKOPROISNÁ EFEKTIVITA. Pod kapotou nového radu 5G sú najmodernejšie kompaktné troj a štvorvalcové motory FARotion Tier4 Final s výkonom k. Tie sú špeciálne navrhnuté a vyvinuté na poľnohospodárske účely, aby spĺňali najnáročnejšie požiadavky. Vďaka elektronickému vstrekovaciemu systému Common-rail s tlakom 2000 barov, Turbodúchadlom s medzichladičom stlačeného vzduchu a systémom SCR, poskytujú motory v priemere o 5% viac výkonu a krútiaceho momentu ako ich predchodcovia (model 5080G, 75 k len s katalyzátorom DOC, bez systému SCR). Spotreba paliva aj emisie sú mimoriadne nízke. Účinnosť motora je podporená PowerCore vzduchovým filtrom a novým chladiacim systémom s voliteľným Visco ventilátorom. Chladiaci systém je jednoducho prístupný. Jeho čistenie a údržba sú oveľa jednoduchšie. Vzduchový filter PowerCore podporuje účinnosť motora ako aj jednoducho čistiteľný systém chladenia s voliteľným Visco ventilátorom.

8 14-15 PREVODOVKA Preprava Pole Plazivé Super-plazivé 5^ 4^ 3^ 2^ 1^ 5^ 4^ 3^ 2^ 1^ 5^ 4^ 3^ 2^ 1^ 5^ 4^ 3^ 2^ 1^ Komfortná spojka a radenie pod zaťažením. Jednoduchá zmena prevodového stupňa zatlačením tlačítka bez použitia spojkového pedálu. EFEKTÍVNA PREVODOVKA. SPRÁVNY PREVODOVÝ STUPEŇ BEZ KOPROISOV. Pokiaľ ide o prevodovku, nový rad 5G ukazuje, ako prispôsobený dokáže traktor byť. Je možné si vybrať medzi mechanickou alebo elektro -hydraulickou reverzáciou a až štyrmi prevodovými predvoľbami (pomalé, rýchle, plazivé a super plazivé) s dvoma alebo tromi Powershift rýchlostnými stupňami a minimálne od 20 do maximálne až 60 prevodových stupňov vpred a vzad. Samozrejme, pre všetky modely je najvyššia rýchlosť 40 km/h dosiahnutá pri znížených otáčkach motora. Vďaka konštrukcii Powershift možno otáčky motora zvýšiť alebo znížiť pod zaťažením jednoduchým stlačením tlačidla na radiacej páke bez použitia spojky. Powershuttle (voliteľná výbava) je vybavená dvoma mokrými viac-lamelovými spojkami. To umožňuje zmeniť smer pri rýchlosti až do 13 km/h aj pod zaťažením. Ďalší systém spojený s Powershuttle je pohodlná funkcia Stop & Go pre zastavenie a pohyb bez použitia spojky. echanická reverzácia, alebo elektro-hydraulická reverzácia Powershuttle pod zaťažením s 5 stupňovým nastavením rozjazdu - výber je na Vás. Závažie do kolies. epšia stabilita, vyváženie a trakcia - od prác s čelným nakladačom, až po poľné práce.

9 16-17 NÁPRAVY A BRZDY Unikátny koncept bezpečnosti od DEUTZ-FARu. Samostatné olejom chladené kotúčové brzdy na prednej náprave. echanická, alebo hydraulická parkovacia brzda. Výber je na Vás. Vzduchový brzdový systém (na želanie) zabezpečuje brzdenie ťažkého ťahaného príslušenstva. NÁPRAVY A BRZDY. NEKOPROISNÁ BEZPEČNOSŤ V KAŽDEJ SITUÁCII. Koncept prednej nápravy nového radu 5G zaručuje dobré ovládanie, bezpečnosť a trakciu vo všetkých podmienkach terénu. Kompaktná kapota umožňuje uhol vytáčania až 50 stupňov. Systém strmého riadenia SDD, ktorý znižuje počet potrebných otočení volantu je k dispozícii ako opcia pre každý model. Bezpečnosť je pre DEUTZ-FAR najvyššou prioritou. Predná náprava - rovnako ako zadná náprava - je vybavená kotúčovými brzdami (4-kolesovým brzdovým systémom). Tie sa aktivujú bez pripojenia predného náhonu. echanická parkovacia brzda je v štandarde, na želanie je k dispozícii hydraulická parkovacia brzda. Tie spoľahlivo udržia nový rad 5G nehybný, dokonca aj na strmých svahoch. Elektro-hydraulické zapojenie uzávierky diferenciálu a pohonu všetkých štyroch kolies je súčasťou štandardnej výbavy. Všetky modely majú 100% uzávierku na prednej a zadnej náprave. SSD systém riadenia. Polovičný počet otáčok volantu s dvojnásobnou rýchlosťou otáčania kolies.

10 18-19 PRIPOJENIE ÚRODA JE POZBERANÁ. PÔDA JE PRIPRAVENÁ NA ĎAŠÍ ROK. KYPRENIE, NOJENIE, UDRŽIAVANIE - VŠETKO ÁTE POD KONTROOU. JE PEKNÉ AŤ NIEČO, NA ČO SA OŽETE SPOĽANÚŤ V KAŽDEJ SITUÁCII. NOVÝ RAD 5G URČITE ZAPADÁ.

11 20-21 PRIPOJENIE Prietok čerpadla (I/min) Otáčky motora [min -1 ] 90 na požiadanie ECO Predný trojbodový záves a vývodový hriadeľ. Zdvižná sila 2100 kg a 1000 ot./min na vývodovom hriadeli. PRÍPOJNÉ BODY. ROBUSTNÉ A UNIVERZÁNE BEZ KOPROISOV. Prípojné body dokazujú, ako dobre traktor vyhovuje Vašej farme. Vďaka novému radu 5G môžete mať pod presnou kontrolou takmer akúkoľvek kombináciu príslušenstva. K dispozícii sú 3 hydraulické varianty - 55 l/min, 60 l/min ECO a, alebo 90 l/min. Dvojité open center hydraulické čerpadlá s kapacitou až 60 l/min alebo 90 l/min a nové hydraulické ventily s vysokým prietokom poskytujú pôsobivý výkon - samozrejme len vtedy, keď je to potrebné. Je možné použiť až štyri hydraulické okruhy - tri mechanické a jeden elektrický. Tieto poskytnú celkový prietok až 80 l/min, ako aj široký rozsah prevádzkových režimov, ako je plávajúca poloha, funkcia konštantného prietoku a Kick-out funkcia. Zadný trojbodový záves a hydraulické okruhy môžu byť ovládané nezávisle od seba. Pokiaľ ide o vývodový hriadeľ, nový rad 5 ponúka oveľa viac ako priemerné univerzálne traktory. Na zadnom vývodovom hriadeli ponúka až štyri rýchlosti PTO: 540/540 ECO a 1000/1000 ECO. Predný vývodový hriadeľ pracuje pri 1000 otáčkach/min. Elektro-hydraulické zapínanie s automatickou funkciou v závislosti od pozície zadného trojbodového závesu je dodávané ako štandard. Kapacita zdvihu zadného trojbodového závesu je úžasných 5400 kg. Predné ramená majú nosnosť 2100 kg. Zadný trojbodový záves je ovládaný mechanicky alebo elektronicky s funkciou automatického vypínania vývodového hriadeľa v závislosti od polohy. Vonkajšie ovládanie vývodového hriadeľa a závesov zabezpečujú jednoduché a bezpečné pripojenie náradia. echanické, alebo elektronické ovládanie zadného trojbodového závesu. Výber je na Vás. Vonkajšie ovládanie vývodového hriadeľa a zadného trojbodového závesu uľahčuje zapájanie a umožnuje vonkajšie ovládanie náradia.

12 22-23 ČENÝ NAKADAČ JESEŇ JE TU A SKADY OBIIA SÚ PNÉ. PRICÁDZA ZIA. PRIPRAVUJETE SA NA ĎAŠIU SEZÓNU. AJ TIETO PRÁCE ZVÁDNETE S VAŠI NOVÝ RADO 5G.

13 24-25 FRONTOADER Ovládací joystick čelného nakladača s tlačítkami radenia pod zaťažením. Tlačítka Stop&Go a SDD systém riadenia a všetky ovládacie prvky čelného nakladača sú plne integrované a vždy na dosah. 3,8 m 1,97 m Polomer otáčania už od 3,8 m (v závislosti od modelu, kolies a pri optimálnych podmienkach) umožňuje jednoduchú manévrovateľnosť dokonca aj v stiesnených priestoroch. NOVÝ RAD 5G VPREDU S ČENÝ NAKADAČO. PRÁCE BEZ KOPROISU. Krmivo, obilie, hlina, balíky, alebo dokonca aj pracovné plošiny - vždy je niečo na zdvíhanie, podhrnutie, zdvihnutie, alebo presunutie. Na prvý pohľad na nový rad 5G je jasné, že sa jedná o traktor ideálny pre čelný nakladač. S nastaviteľnou reverzáciou Powershuttle, Stop&Go a SDD systémami je tento traktor všestranný a ľahko ovládateľný. Kotúčové brzdy na predných kolesách zabezpečujú bezpečnosť, zatiaľ čo dvojité hydraulické čerpadlá s objemom 60 l/min ECO, alebo 90 l/min poskytujú vysoký hydraulický výkon a závažie v zadných kolesách zaručuje stabilitu a rovnováhu. Rôzne varianty strešného okna ponúkajú optimálny pohľad na náradie nakladača. Čelný nakladač je komfortne ovládaný s plne integrovanou pákou a funkciou Powershift. Prípojné konzoly pre čelný nakladač ight Kit, alebo kompletný systém aj s hydraulickou časťou Ready Kit sú k dispozícii z výrobnej linky. ight Kit, alebo Ready Kit pre čelný nakladač? Výber je na Vás.

14 26-27 NASADENIE PRI VÝVOJI NOVÉO RADU 5G DEUTZ-FAR YSE AJ NA NASADENIE IO POĽNOOSPODÁRSTVO. KABÍNA, OTOR, PREVODOVKA, NÁPRAVY, BRZDY A PRIPEVŇOVACIE BODY SÚ NAVRNUTÉ TAK, ABY ZVÁDI AJ ŤAŽKÉ NASADENIE V ESNO OSPODÁRSTVE.

15 28-29 TECNICKÉ ÚDAJE TECNICKÉ ÚDAJE RAD 5G 5080 G 5090 G PUS 5100 G 5110 G PUS 5120 G OTOR Výrobca SDF SDF SDF SDF SDF otor FARotion FARotion FARotion FARotion FARotion Emisná norma Tier 4i Tier 4 Final Tier 4 Final Tier 4 Final Tier 4 Final Počet valcov / Objem počet / cm 3/2887 3/2887 4/3849 4/3849 4/3849 Turbodúchadlo s medzichladičom stlač.vzduchu Visco ventilátor O O O O O Common Rail vstrekovanie bar aximálny výkon (ECE R 120) pri 2000 min -1 kw/k 55/75 65/88 71/97 78/106 85/116 aximálny výkon pri menovitých otáčkach (ECE R 120) pri 2200 min -1 kw/k 55/ / /92 74/ /110 aximálny krútiaci moment pri 1600 min -1 Nm (min -1 ) 342 (1500) 353 (1600) 386 (1600) 424 (1600) 462 (1600) Nárast krútiaceho momentu % Electronická regulácia motora Systém čistenia výfukových plynov DOC SCR SCR SCR SCR PowerCore vzduchový filter Objem palivovej nádrže litre Objem nádrže pre AdBlue litre PREVODOVKA verzia Europa powershift Výrobca SDF SDF SDF SDF SDF echanická reverzácia 5-stupňová prevodovka s dvojstupňovým radením pod zaťažením Powershift Počet prevodových stupňov počet 20/20 20/20 20/20 20/20 20/20 Počet prevodových stupňov vrátane plazivých a superplazivých počet 40/40 40/40 40/40 40/40 40/40 PREVODOVKA verzia Premium Výrobca SDF SDF SDF SDF SDF Elektro-hydraulická reverzácia Powershuttle s 5 stupňami nastavenia Stop&Go Systém 5-stupňová prevodovka s 3 stupňami pod zaťažením Powershift Počet prevodových stupňov počet Počet prevodových stupňov vrátane plazivých a superplazivých počet VÝVODOVÝ RIADEĽ Elektrohydraulické ovládanie Zadný vývodový hriadeľ 540/540ECO min -1 Zadný vývodový hriadeľ 1000/1000ECO min -1 Závislý vývodový hriadeľ O O O O O Predný vývodový hriadeľ 1000 min -1 O O O O O NÁPRAVY A BRZDY Pohon prednej nápravy elektrohydraulicky ovládaný Elektrohydraulicky ovládaná uzávierka diferenciálu Brzdy na všetkých 4 kolesách Samostatné čerpadlo riadenia SDD systém riadenia O O O O O Vzduchové brzdy prívesu O O O O O echanická parkovacia brzda ydraulická parkovacia brzda (PB) O O O O O TECNICKÉ ÚDAJE : v štandarde O: na želanie -: nie je k dispozícii RAD 5G 5080 G 5090 G PUS 5100 G 5110 G PUS 5120 G YDRAUICKÝ SYSTÉ Open-centre hydraulický systém Výkon čerpadla (v štandarde) l/min Výkon čerpadla (na želanie) l/min 60ECO 60ECO 60ECO - - Výkon čerpadla (na želanie) l/min Počet hydraulických okruhov vzadu počet 3/3+1 3/3+1 3/3+1 3/3+1 3/3+1 echanické ovládanie zadného trojbodového závesu echanické ovládanie zadného trojbodového závesu O O O O O Zdvižná sila zadných ramien kg O (3600) O (3600) O (3600) O (3600) O (3600) Zdvižná sila zadných ramien (piesty 36mm) kg Zdvižná sila zadných ramien (piesty 42mm) kg O (4855) Zdvižná sila zadných ramien (piesty 50mm) kg Predný trojbodový záves O O O O O Zdvižná sila predného trojbodového závesu kg EEKTRICKÝ SYSTÉ Napätie V Alternátor V/A 12/120 12/120 12/150 12/150 12/150 Batéria V/A/A 12/88/580 12/100/650 12/100/650 12/100/650 12/100/650 KABÍNA Zavesenie na silent blokoch Zavesenie na ydro silent blokoch opt. opt. Klimatizácia O O O O O Strešné okno O O O O O echanicky odpružené sedadlo vodiča Pneumaticky odpružené sedadlo vodiča O O O O O Sedadlo spolujazdca O O O O O ROZERY A OTNOSTI Štandardné pneumatiky Najväčšie pneumatiky 360/70 R20 420/70 R30 320/85 R24 340/85 R36 380/85 R24 420/85 R34 280/85 R28 340/85 R38 380/85 R24 420/85 R34 280/85 R28 340/85 R38 420/70 R24 480/70 R34 280/85 R28 340/85 R38 420/70 R24 480/70 R34 440/65 R28 540/65 R38 aximálna dĺžka mm Rázvor mm in./max. šírka mm 2037/ / / / /2609 in./max. výška mm 2600/ / / / /2780 motnosť kg aximálna hmotnosť (bez bŕzd/s brzdami) kg 5500/ Technické údaje a obrázky sú ilustračné. Zaviazaný neustále prispôsobovať produkty Vašim potrebám, si Deutz-Fahr vyhradzuje právo aktualizovať špecifikáciu a podobu produktu kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia.

16 30-31 NASADENIE ČISTENIE UÍC, ZINÉ SUŽBY, PREPRAVNÉ PRÁCE - PRE VYUŽITIE V KOUNÁE A V SAOSPRÁVAC Á NOVÝ RAD 5G NAVRC OPROTI KONKURECII VĎAKA SVOJEJ VEĽKOSTI A VŠESTRANNÉU DIZAJNU.

17 Publikované marketingovým oddelením - 08/18 ematech.sk Výhradné zastúpenie pre Slovenskú republiku: Ematech s.r.o. - Piešťanská 3/3 - Radošina - tel.: 038/ ematech@ematech.sk DEUTZ-FAR odporúča používať výhradne originálne náhradné diely.

FUSO značka koncernu Daimler CANTER 7C18 ĽAVOSTRANNÉ RIADENIE Maximálna Maximale Aufbaulänge dĺžka karosérie Rozmery Mod

FUSO značka koncernu Daimler CANTER 7C18 ĽAVOSTRANNÉ RIADENIE Maximálna Maximale Aufbaulänge dĺžka karosérie Rozmery Mod CANTER 18 1995 3995 4985 5725 6470 7210 Maximálna Maximale Aufbaulänge dĺžka karosérie Rozmery Model Typ vozidla 18 Typ kabíny/osadenie sedadiel 2195 2210 1140 Komfortná, jednoduchá kabína/3 Konštrukčný

Podrobnejšie

POWERSHIFT TTV RAD 6

POWERSHIFT TTV RAD 6 6120-6130 - 6140 POWERSHIFT 6120-6130 - 6140 TTV RAD 6 RAD 6 6120 6130 6140 Powershift TTV Powershift TTV Powershift TTV aximálny výkon (ECE R120) kw / PS 92,8/126 95,3/130 100,1/136 aximálny výkon s navýšením

Podrobnejšie

Leon_MY19.xlsx

Leon_MY19.xlsx Leon 5D MY19 1.0 EcoTSI 86 k (63 kw) man. 5st. 1.0 EcoTSI 115 k (85 kw) man. 6st. man. 6st. Ecomotive 1.5 TSI 130 k (96 kw) man. 6st. 1.5 TSI 150 k (110 kw) man. 6st. 2.0 TSI 190 k (140 kw) Počet valcov/ventilov

Podrobnejšie

Technické Dáta Platné na modelový rok 2019 Caddy Úžitkové vozidlá

Technické Dáta Platné na modelový rok 2019 Caddy Úžitkové vozidlá Technické Dáta Platné na modelový rok 19 Úžitkové vozidlá s emisnou normou Euro 6b a Euro 6d TEMP-EVAP Motory. 1,2 TSI s výkonom 62 kw (84 k) 1,0 TSI s výkonom 62 kw (84 k) Konštrukcia/ventilov na valec

Podrobnejšie

Kúpna zmluva č. Z _Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Mestská zeleň Hloh

Kúpna zmluva č. Z _Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Mestská zeleň Hloh Kúpna zmluva č. Z20177331_Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Mestská zeleň Hlohovec, s.r.o. Sídlo: Śafárikova 30, 92001 Hlohovec,

Podrobnejšie

Technické údaje Modelový rok 2019 Úžitkové vozidlá Crafter

Technické údaje Modelový rok 2019 Úžitkové vozidlá Crafter Technické údaje Modelový rok 2019 Úžitkové vozidlá Crafter Crafter s emisnou normou Euro 6/EURO VI Motory. 2.0 TDI s om 75 kw (102 k) s SCR/AdBlue 1) 2.0 TDI s om 90 kw (122 k) s SCR/AdBlue 1) Konštrukcia/ventilov

Podrobnejšie

TYPOVÝ RAD 5M JEDEN NA VŠETKO NOTHING RUNS LIKE A DEERE

TYPOVÝ RAD 5M JEDEN NA VŠETKO NOTHING RUNS LIKE A DEERE TYPOVÝ RAD 5M JEDEN NA VŠETKO NOTHING RUNS LIKE A DEERE 2 JEDEN NA VŠETKO 3 Typový rad 5M je uznávaný pre svoju mimoriadnu hodnotu. Jeho vyhlásené výkonové charakteristiky, poctivá technika Diesel Only

Podrobnejšie

Technické údaje Platné pre modelový rok 2019 Multivan

Technické údaje Platné pre modelový rok 2019 Multivan Technické údaje Platné pre modelový rok 2019 Multivan Multivan s emisnou normou Euro 6d-TEMP-EVAP Motory. 2.0 TDI s výkonom 75 kw (102 k) s SCR/AdBlue 2) 2.0 TDI s výkonom 84 kw (114 k) s SCR/AdBlue 2)

Podrobnejšie

Technické Dáta Platné pre modelový rok 2019 Caddy

Technické Dáta Platné pre modelový rok 2019 Caddy Technické Dáta Platné pre modelový rok 19 s emisnou normou Euro 6b a Euro 6d TEMP-EVAP Motory. 1,0 TSI s výkonom 62 kw (84 k) 1,0 TSI s výkonom 75 kw (2 k) Konštrukcia/ventilov na valec 3-valcový benzínový

Podrobnejšie

Kúpna zmluva č. Z _Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Obec Čata Sídlo:

Kúpna zmluva č. Z _Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Obec Čata Sídlo: Kúpna zmluva č. Z201713157_Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Obec Čata Sídlo: Hlavná 80, 93563 Čata, Slovenská republika IČO: 00587672

Podrobnejšie

gl_gremo_1050F4_A4.cdr

gl_gremo_1050F4_A4.cdr Vyvážačka 1050F4 27. augusta 2018 11:18:35 27. augusta 2018 11:18:36 Gremo 1050F4 je moderná verzia populárnej vyvážačky Gremo 950F, ktorá je už viac ako 20 rokov lídrom na trhu v triede malých vyvážačiek.

Podrobnejšie

MESTO TURANY MESTSKÝ ÚRAD Osloboditeľov 83/91, TURANY V Ý Z V A zákazka podľa 117 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a do

MESTO TURANY MESTSKÝ ÚRAD Osloboditeľov 83/91, TURANY V Ý Z V A zákazka podľa 117 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a do MESTO TURANY MESTSKÝ ÚRAD Osloboditeľov 83/91, 038 53 TURANY V Ý Z V A zákazka podľa 117 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon) na nákup

Podrobnejšie

TYPOVÝ RAD 5R KOMPAKTNÝ TRAKTOR ZVLÁDNE VIAC

TYPOVÝ RAD 5R KOMPAKTNÝ TRAKTOR ZVLÁDNE VIAC TYPOVÝ RAD 5R KOMPAKTNÝ TRAKTOR ZVLÁDNE VIAC 2 KOMPAKTNÝ TRAKTOR ZVLÁDNE VIAC Nový model 5R s mimoriadne nízkou spotrebou pohonných hmôt, prekypujúci silou a nabitý funkciami pre všestrannosť a komfort,

Podrobnejšie

Technické informácie Platné pre modelový rok 2016 Nový Multivan

Technické informácie Platné pre modelový rok 2016 Nový Multivan Technické informácie Platné pre modelový rok 2016 Nový Multivan Motory s emisným štandardom Euro 6. 2,0 l TSI motor s výkonom 1 kw (204 k) Typ motora/počet ventilov na valec 4-valcový benzínový motor/4

Podrobnejšie

Catalog

Catalog 1 Traktory Zetor - Zetor Utilix - Zetor Utilix HT 45 Filter riadenia 93-1154 Cena s DPH: 4,80 Traktory Zetor - Zetor Utilix - Zetor Utilix HT 55 Filter riadenia 93-1154 Cena s DPH: 4,80 2 Traktory Zetor

Podrobnejšie

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA V prípade, že sa v opise predmetu zákazky alebo akomkoľvek dokumente poskytnutom verejným obstarávateľom uvádzajú údaje podľa 4

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA V prípade, že sa v opise predmetu zákazky alebo akomkoľvek dokumente poskytnutom verejným obstarávateľom uvádzajú údaje podľa 4 V prípade, že sa v opise predmetu zákazky alebo akomkoľvek dokumente poskytnutom verejným obstarávateľom uvádzajú údaje podľa 42 ods. 2 písm. a), b) c) d) ZVO alebo konkrétny výrobca, výrobný postup, značka,

Podrobnejšie

Mesto Komárno, Námestie gen. Klapku č. 1, Komárno Výzva na predkladanie cenovej ponuky (v súlade so zák. č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávan

Mesto Komárno, Námestie gen. Klapku č. 1, Komárno Výzva na predkladanie cenovej ponuky (v súlade so zák. č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávan Mesto Komárno, Námestie gen. Klapku č. 1, 945 01 Komárno Výzva na predkladanie cenovej ponuky (v súlade so zák. č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších

Podrobnejšie

Car card

Car card KODIAQ AMBITION 1,5 TSI 110 kw 7 Automat Celková cena 29 269 Ceny Cena KODIAQ / 1,5 TSI 110 kw 7 Automat 28 830 Biela Candy 439 Disky z ľahkej Ratikon 17" 0 Čierny 0 Celková cena nakonfigurovaného vozidla

Podrobnejšie

KATALOG-SUPRA_NG_2019_PSB_SK-04

KATALOG-SUPRA_NG_2019_PSB_SK-04 ROK UMOCNENÝ SIEDMIMI PREMIÉRAMI 2 LEGE NDA J E S P Ä Ť 3 4 ZÁŽ PRE VZRUŠUJÚCE ITKY 5 D U 6 2000GT 1967 A40 1978 Š APripravte sa na návrat legendy. Povznášajúca nová Toyota GR Supra, inšpirovaná viac ako

Podrobnejšie

Volkswagen Caddy 4 Kombi 2,0L TDI BMT, 75 k/ 55 KW, 5-stupňová prevodovka

Volkswagen Caddy 4 Kombi 2,0L TDI BMT, 75 k/ 55 KW, 5-stupňová prevodovka CENOVÁ PONUKA Kupujúci Predávajúci DS-CAR, s.r.o. Sídlo: ul. Istvána Gyurcsóa 5552/36, 92901 Dunajská Streda Kontakt: Zástupca: František Nemček Kontakt: 0948 420 024, nemcek@dscar.sk, Bankové spojenie:

Podrobnejšie

POIVu2EBrief

POIVu2EBrief CENOVÁ PONUKA Kupujúci Sídlo/bydlisko:, Kontakt: Číslo o.p.: Bankové spojenie: Predávajúci DS-CAR, s.r.o. Sídlo: ul. Istvána Gyurcsóa 5552/36, 92901 Dunajská Streda Kontakt: Zástupca: František Nemček

Podrobnejšie

HW210_spec [SK].indd

HW210_spec [SK].indd ŠPECIFIKÁCIE MOTOR Výrobca/Model Typ Menovitý zotrvačník celkový výkon v konských silách SAE DIN Cummins QSB6.7 4-taktný s turbodúchadlom dieselový motor ochladzovaný prúdom vzduchu J1995 (brutto) 136,8

Podrobnejšie

CIVIC TOURER STYLE

CIVIC TOURER STYLE CIVIC TOURER STYLE Civic Tourer Style Nový Civic Tourer Style nie je len auto vybavené inovatívnymi technológiami, vyspelými bezpečnostnými systémami, dynamickými jazdnými vlastnosťami alebo výnimočne

Podrobnejšie

nový valník už od % FINANCOVANIE viac na 17 ROKOV Č. V EURÓPE 1) PREDNÝ NÁHON ZADNÝ NÁHON ROZMERY BUSInESS 2,3 dci 125/92 kw

nový valník už od % FINANCOVANIE viac na   17 ROKOV Č. V EURÓPE 1) PREDNÝ NÁHON ZADNÝ NÁHON ROZMERY BUSInESS 2,3 dci 125/92 kw nový valník už od 18 590 10 3% FINANCOVANIE viac na WWW.REnAULT.SK 17 ROKOV Č. V EURÓPE 1) PREDNÝ NÁHON ZADNÝ NÁHON ROZMERY BUSInESS 125/92 kw 125/92 kw ENERGY 135/100 kw Stop&Start CooL 150/110 kw Quickshift

Podrobnejšie

kalina crossi_2016

kalina crossi_2016 LADA Kalina cross VÍTAME VÁS V NOVOM SVETE LADA! EXTERIÉR DESIGN ROZOZNATEĽNÝ A MÓDNY Rozoznateľné a na pohľad príjemné línie. Nie je to prekvapujúce LADA Kalina konštrukčne upúta pozornosť. Vy sám sa

Podrobnejšie

Slide 1

Slide 1 TIER IV, dopad na spalovací motory a Fakty hydraulický systém stroje Blue Graphics Concept Sauer-Danfoss Blue Graphics Concept Sauer-Danfoss Praha, 6.6. 2012 Seminár o emisných limitoch STAGE IV Obsah

Podrobnejšie

Technický informačný list WPC 05 TEPELNÉ ČERPADLÁ ZEM-VODA VÝROBOK Č.: Tepelné čerpadlo zem voda WPC patrí k najúčinnejším tepelným čerpadlám n

Technický informačný list WPC 05 TEPELNÉ ČERPADLÁ ZEM-VODA VÝROBOK Č.: Tepelné čerpadlo zem voda WPC patrí k najúčinnejším tepelným čerpadlám n WPC 05 TEPELNÉ ČERPADLÁ ZEM-VODA VÝROBOK Č.: 232927 Tepelné čerpadlo zem voda WPC patrí k najúčinnejším tepelným čerpadlám na trhu. Jeho nový dizajn nestanovuje štandardy len vizuálne. Vďaka malým rozmerom

Podrobnejšie

2015 ELEKTRONICKÉ OBEHOVÉ ČERPADLÁ Našou prioritou je účinnosť

2015 ELEKTRONICKÉ OBEHOVÉ ČERPADLÁ Našou prioritou je účinnosť 2015 ELEKTRONICKÉ OBEHOVÉ ČERPADLÁ Našou prioritou je účinnosť AKCIA 2015 platná od 1. 5. 2015 ELEKTRONICKÉ OBEHOVÉ ČERPADLÁ DAB.EVOSTA typ kód stavebná dĺžka Q max Akciová cena VYKUROVACIE SYSTÉMY DAB.EVOSTA

Podrobnejšie

Snímka 1

Snímka 1 ContiPressureCheck Systém monitorovania tlaku tlaku v pneumatikách Udržiavanie správneho tlaku v pneumatikách Jednoduché riešenie Podhustené pneumatiky sú častou príčinou vysokých prevádzkových nákladov.

Podrobnejšie

Kia Nová Kia Ceed configuration | Kia Motors Europe

Kia Nová Kia Ceed configuration | Kia Motors Europe 27/09/2018 Nová Kia Ceed Gold 1.4 T-GDi 103kW/ 140k A7 DCT Spotreba paliva v l/100km: Mesto - 6,6 ; Mimo mesta - 4,8 ; Kombinovaná - 5,5. CO2 emisie: Kombinovaná 125 g/km. Farba exteriéru Dark Penta Metal

Podrobnejšie

Produktfolder V3+V3ee 2019.indd

Produktfolder V3+V3ee 2019.indd V3 V3ee slovensky V3 &V3ee VÝKON VZNIKÁ V HLAVE Tyčové snežné delá série V od spoločnosti TechnoAlpin sa vyznačujú okrúhlou hlavou, ktorá má optimálny pomer medzi vnútorným a vonkajším povrchom. Vďaka

Podrobnejšie

AQ

AQ PONORNÉ ČERPADLÁ AQUANAUT PRIEMERY VRTOV OD ø mm Ponorné článkové čerpadlá série AQUANAUT sú vyrobené z mosadzných odliatkov, z antikorových súčiastok, prevádzače a obežné kolesá sú z oteruvzdorných plastov.

Podrobnejšie

Kia ProCeed configuration | Kia Motors Europe

Kia ProCeed configuration | Kia Motors Europe 26/03/2019 ProCeed GT Line 1.4 T-GDi 103kW/ 140k M6 Spotreba paliva: kombinovaná - 6,4 l/100km. CO₂ emisie: kombinovaná - 146 g/km. Výbava / Motor 21 090 Dizajn 0 Možnosti 0 Farba exteriéru Cassa White

Podrobnejšie

FIORINO VAN Obrázok je iba ilustratívny. PONUKA VERZIÍ - NOVÉ AKČ NÉ CENNÍKY KÓD MOTOR NOSNOSŤ OBJEM RÁZVOR STRECHA VÝBAVA CENNÍKOVÁ CENA 225.1LB.1 1.

FIORINO VAN Obrázok je iba ilustratívny. PONUKA VERZIÍ - NOVÉ AKČ NÉ CENNÍKY KÓD MOTOR NOSNOSŤ OBJEM RÁZVOR STRECHA VÝBAVA CENNÍKOVÁ CENA 225.1LB.1 1. FIORINO VAN Obrázok je iba ilustratívny. PONUKA VERZIÍ - NOVÉ AKČ NÉ CENNÍKY KÓD MOTOR NOSNOSŤ OBJEM RÁZVOR STRECHA VÝBAVA CENNÍKOVÁ CENA 225.1LB.1 1.4 8v 77k E6 610 kg 2,5 m 3 L1 H1 BASE 8 600 225.1LN.1

Podrobnejšie

Kia ProCeed configuration | Kia Motors Europe

Kia ProCeed configuration | Kia Motors Europe 26/03/2019 ProCeed GT 1.6 T-GDi (benzín-7at DCT-204k) Spotreba paliva: kombinovaná - 7,2 l/100km. CO₂ emisie: kombinovaná - 163 g/km. Výbava / Motor 26 590 Dizajn 500 Možnosti 1 580 Farba exteriéru Lunar

Podrobnejšie

Unica Wireless > POHODLIE NA DOSAH VAŠEJ RUKY...

Unica Wireless > POHODLIE NA DOSAH VAŠEJ RUKY... Atraktívny moderný dizajn Na svet prichádza nová Wireless na diaľkové ovládanie, vytvorená pre váš väčší komfort. Prijímače sú k dispozícii v dvoch prevedeniach s nulovým alebo bez nulového vodiča. Niekoľko

Podrobnejšie

Nová rada motorov 125 MAX EVO

Nová rada motorov 125 MAX EVO NOVÁ RADA MOTOROV 125 MAX EVO Pokročilá motorová technológia motorov radu Rotax 125MAX evo ponúka maximálne jednoduché používanie. Rada motorov Rotax 125 MAX ponúka oproti predchádzajúcim modelom ešte

Podrobnejšie

AQ

AQ PONORNÉ ČERPADLÁ AQUANAUT 74 PRIEMERY VRTOV OD ø 80 mm Ponorné článkové čerpadlá série AQUANAUT 74 B sú vyrobené z mosadzných odliatkov, z antikorových súčiastok, prevádzače a obežné kolesá sú z oteruvzdorných

Podrobnejšie

Nový motor Rotax 125 MAX EVO... Minulý víkend bol v španielskej Valencii na preteku Rotax Max Challenge Grand Finals 2014 predstavený firmou BRP (Rota

Nový motor Rotax 125 MAX EVO... Minulý víkend bol v španielskej Valencii na preteku Rotax Max Challenge Grand Finals 2014 predstavený firmou BRP (Rota Nový motor Rotax 125 MAX EVO... Minulý víkend bol v španielskej Valencii na preteku Rotax Max Challenge Grand Finals 2014 predstavený firmou BRP (Rotax) nový motokárový motor Rotax Max Evo, ktorý je určený

Podrobnejšie

Company: VPK, s.r.o. Name: Martin Baloga Street: Jilemnickeho 3 Post code: Town: Presov Telephone:

Company: VPK, s.r.o. Name: Martin Baloga Street: Jilemnickeho 3 Post code: Town: Presov Telephone: List údajov: Yonos PICO 25/1-4-130 Hydraulické údaje Maximálny prevádzkový tlak PN Max. dopravná výška H Prietok max. Q Minimálna prítoková výška pri 50 C Minimálna prítoková výška pri 95 C Minimálna prítoková

Podrobnejšie

Obec Slavošovce, č. 113, Slavošovce Výzva na predloženie ponuky Dňa: Obec Slavošovce, ako verejný obstarávateľ v zmysle 7 ods. 1 pís

Obec Slavošovce, č. 113, Slavošovce Výzva na predloženie ponuky Dňa: Obec Slavošovce, ako verejný obstarávateľ v zmysle 7 ods. 1 pís Obec Slavošovce, č. 113, 049 36 Slavošovce Výzva na predloženie ponuky Dňa: 04.02.2019 Obec Slavošovce, ako verejný obstarávateľ v zmysle 7 ods. 1 písm. b) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní

Podrobnejšie

Stredná odborná škola sv. Jozefa Robotníka Saleziánska 18, Žilina tel.: 041/ , IČO: CENNÍK

Stredná odborná škola sv. Jozefa Robotníka Saleziánska 18, Žilina tel.: 041/ , IČO: CENNÍK P N E U S E R V I S Cena EUR/ks Demontáž a montáž kolesa na os 12, 13 a 14 1,70 Demontáž a montáž kolesa na os 15, 16 a viac 1,90 Demontáž a montáž plášťa 12, 13 a 14 2,00 Demontáž a montáž plášťa 15,

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2006 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2006 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2006 Vyhlásené: 13.10.2006 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 563 N A R I A D E N I E V

Podrobnejšie

E/ECE/324 E/ECE/TRANS/ február 2010 Rev.1/Add.52/Rev.2/Amend.2 DOHODA O PRIJATÍ JEDNOTNÝCH TECHNICKÝCH PREDPISOV PRE KOLESOVÉ VOZIDLÁ, VYBAVENI

E/ECE/324 E/ECE/TRANS/ február 2010 Rev.1/Add.52/Rev.2/Amend.2 DOHODA O PRIJATÍ JEDNOTNÝCH TECHNICKÝCH PREDPISOV PRE KOLESOVÉ VOZIDLÁ, VYBAVENI E/ECE/324 E/ECE/TRANS/505 19. február 2010 Rev.1/Add.52/Rev.2/Amend.2 DOHODA O PRIJATÍ JEDNOTNÝCH TECHNICKÝCH PREDPISOV PRE KOLESOVÉ VOZIDLÁ, VYBAVENIE A ČASTI, KTORÉ SA MÔŽU MONTOVAŤ A/ALEBO POUŽÍVAŤ

Podrobnejšie

outback.indd

outback.indd TECHNICKÉ ÚDAJE Spotreba paliva* 1 Emisie CO 2 * 1 Symetrický pohon 4x4 Motor štvorvalcový benzínový motor s protiľahlými valcami Typ DOHC, 16 ventilov Vŕtanie x zdvih mm 94,0 x 90,0 Zdvihový objem cm

Podrobnejšie

Kia ProCeed configuration | Kia Motors Europe

Kia ProCeed configuration | Kia Motors Europe 26/03/2019 ProCeed GT Line 1.4 T-GDi 103kW/ 140k A7 DCT Spotreba paliva: kombinovaná - 6,5 l/100km. CO₂ emisie: kombinovaná - 147 g/km. Výbava / Motor 22 890 Dizajn 0 Možnosti 2 480 Farba exteriéru Cassa

Podrobnejšie

EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli C(2018) 863 final DELEGOVANÉ NARIADENIE KOMISIE (EÚ) / z , ktorým sa mení a opravuje delegované nari

EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli C(2018) 863 final DELEGOVANÉ NARIADENIE KOMISIE (EÚ) / z , ktorým sa mení a opravuje delegované nari EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli 15. 2. 2018 C(2018) 863 final DELEGOVANÉ NARIADENIE KOMISIE (EÚ) / z 15. 2. 2018, ktorým sa mení a opravuje delegované nariadenie (EÚ) 2015/208, ktorým sa dopĺňa nariadenie Európskeho

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2006 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2006 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2006 Vyhlásené: 25. 5. 2006 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 309 NARIADENIE VLÁDY Slovenskej

Podrobnejšie

DataSheet_NOTUS-S_SK_ indd

DataSheet_NOTUS-S_SK_ indd Distribučné elementy NOTUS-S Štvorhranný regulátor konštantného prietoku vzduchu (CAV) Technická špecifikácia Obsah Popis..................................... 3 Vyhotovenie.......................................

Podrobnejšie

Užívateľský manuál FULL HD LED stropný monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX)

Užívateľský manuál FULL HD LED stropný monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX) FULL (AUX/HDMI/USB/FM-TX) Používanie Používanie diaľkového ovládača Nasmerujte diaľkový ovládač na snímač do vzdialenosti približne 2m. Vystavenie snímača priamemu slnečnému žiareniu môže spôsobiť dočasnú

Podrobnejšie

EVOLÚCIA V ELEKTRONIKE NOVÁ RADA

EVOLÚCIA V ELEKTRONIKE NOVÁ RADA EVOLÚCIA V ELEKTRONIKE NOVÁ RADA PREHĽAD NOVÁ RADA Čerpadlá pre trh budúcnosti 43 rokov skúseností, viac ako 20 miliónov predaných čerpadiel. Vďaka skúsenostiam a know-how, spoločne s novým designom mechaniky

Podrobnejšie

MC QASHQAI - SLK FINAL

MC QASHQAI  - SLK FINAL NOVÝ NIAN QAHQAI POÚVA HRANICE! NOVINKA DIZAJNOVÉ EDADLÁ Nové predné sedadlá s možnosťou čalúnenia z prémiovej kože Nappa. NOVINKA UVIDÍTE VIAC LED svetlomety s novým dizajnom a s funkciou adaptívneho

Podrobnejšie

T40 - Folder.indd

T40 - Folder.indd slovensky Kompaktný rozmer, minimálna hmotnosť, dobré manipulačné vlastnosti. S celkovou výškou 2,40 m, šírkou do 2,35 m a max. dĺžkou 2,7 m je T40 automatic mobil obzvlášť kompaktný a z toho dôvodu ľahko

Podrobnejšie

OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS

OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI SERVIS Spoločnosť vyvinula kompletný rad motorových olejov, ktorý prináša najlepší výkon motora a výrazne zvyšuje jeho životnosť, bez ohľadu

Podrobnejšie

Beskrivning MV

Beskrivning MV Strana 1 / 7 Stafsjö je uzatvárací posúvač, ktorý bol skonštruovaný pre nízkotlakové systémy zásobovacej vody a odpadových kanálov, ako aj pre ďalšie možnosti náhrad pri manipulácii s kalom, sypkých hmôt

Podrobnejšie

ABT A5 (8T)

ABT A5 (8T) TECHNIKA MOTORA Power Optimalizovanie riadiacej jednotky motora Séria So zvýsenou výkonnostou 1.8 TFSI 118 kw (160 k), 250 Nm 155 kw (211 k), 330 Nm 8T0118211CDHB/1 1.192,43 B 1.430,92 1.8 TFSI 125 kw

Podrobnejšie

DASS s.r.o., Robotnícka 1E/7030, Martin systémy GRACO pre nanášanie náterov striekaním a dopravu tekutých materiálov Tel/Fax : +421-(0)

DASS s.r.o., Robotnícka 1E/7030, Martin systémy GRACO pre nanášanie náterov striekaním a dopravu tekutých materiálov Tel/Fax : +421-(0) Husky 205 Plastic pneumatické dvojmembránové čerpadlá 1/4 Husky 205 je najmenšia dvojmembránové čerpadlo v ponuke spoločnosti GRACO. Je navrhnuté na čerpanie najrôznejších materiálov (rozpúšťadlá, kyseliny,

Podrobnejšie

Ako vymeniť predné brzdové platničky kotúčovej brzdy na Renault Scenic II

Ako vymeniť predné brzdové platničky kotúčovej brzdy na Renault Scenic II Ako vymeniť predné brzdové platničky kotúčovej brzdy na Výmenu uskutočnite v nasledujúcom poradí: 1 Výmenu brzdových platničiek vykonávajte v sete; vždy vymeňte všetky platničky na jednej náprave. Umožní

Podrobnejšie

Salt water pool care for highest demands

Salt water pool care for highest demands Salt water pool care for highest demands Nová úprava slanej vody od odborníka Majitelia bazénov, ktorí používajú soľ na ošetrenie bazénovej vody, sa vedome rozhodli pre používanie prírodného produktu.

Podrobnejšie

untitled

untitled PRÍSLUŠENSTVO CITROËN BERLINGO A NEMO BEZPEČNOSŤ 04 MOŽNOSTI PREPRAVY 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIÁ 10 JEDNODUCHO CITROËN Vybrať si Citroën znamená vybrať si kvalitu, bezpečnosť a štýl. Tri kľúčové slová, ktorými

Podrobnejšie

Údajový list Vyvažovacie guľové ventily JIP BaBV (PN25) Popis BaBV WW BaBV FF Vyvažovacie guľové ventily Danfoss BaBV boli špecificky vyvinuté pre apl

Údajový list Vyvažovacie guľové ventily JIP BaBV (PN25) Popis BaBV WW BaBV FF Vyvažovacie guľové ventily Danfoss BaBV boli špecificky vyvinuté pre apl Vyvažovacie guľové ventily JIP BaBV (PN25) Popis BaBV WW BaBV FF Vyvažovacie guľové ventily Danfoss BaBV boli špecificky vyvinuté pre aplikácie centrálneho zásobovania teplom. Táto špecifikácia zahŕňa

Podrobnejšie

M{zd{ MX-5 príslušenstvo

M{zd{ MX-5 príslušenstvo M{zd{ MX-5 príslušenstvo 1 3 5 8 6 2 4 7 9 ŠTÝLOVÝ EXTERIÉR ŠTÝLOVÝ INTERIÉR 1 ŠPORTOVÝ VÝFUK Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE Táto kvalitná výfuková sústava z nehrdzavejúcej ocele od známeho výrobcu Bastuck, ktorá

Podrobnejšie

Kúpna zmluva č. Z _Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Obec Rudňany Sídlo

Kúpna zmluva č. Z _Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Obec Rudňany Sídlo Kúpna zmluva č. Z20174257_Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Obec Rudňany Sídlo: 234, 05323 Rudňany, Slovenská republika IČO: 00329533

Podrobnejšie

DASS s.r.o., Robotnícka 1E/7030, Martin systémy GRACO pre nanášanie náterov striekaním a dopravu tekutých materiálov Tel/Fax : +421-(0)

DASS s.r.o., Robotnícka 1E/7030, Martin systémy GRACO pre nanášanie náterov striekaním a dopravu tekutých materiálov Tel/Fax : +421-(0) GRACO Therm-O-Flow 20 Mini-5 Systém pre aplikáciu horúcich tavenín z 20 litrových súdkov Systém Therm-O-Flow 20 Mini-5 je určený pre extrudáciu horúcich tavenín. Poskytuje solídny výkon a precízne riadenie

Podrobnejšie

Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenskej republiky Sekcia cestnej dopravy a pozemných komunikácií Štátny dopravný úrad Metodický pokyn č.19/2019, kt

Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenskej republiky Sekcia cestnej dopravy a pozemných komunikácií Štátny dopravný úrad Metodický pokyn č.19/2019, kt Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenskej republiky Sekcia cestnej dopravy a pozemných komunikácií Štátny dopravný úrad Metodický pokyn č.19/2019, ktorým sa mení a dopĺňa Metodický pokyn č. 59/2018 na

Podrobnejšie

SPARK Stručný návod na obsluhu V1.6

SPARK Stručný návod na obsluhu V1.6 SPARK Stručný návod na obsluhu V1.6 Obsah Stručný návod na obsluhu 1 SPARK SPARK spoločnosti DJI je najmenšia lietajúca kamera vybavená stabilizovanou kamerou, inteligentnými letovými režimami a funkciou

Podrobnejšie

Buderus Nový plynový kondenzačný kotol Výkon: 2,5 až 50 kw Vykurovacia technika zajtrajška: Rad Titánium značky Buderus Logamax plus GB192iT Logamax p

Buderus Nový plynový kondenzačný kotol Výkon: 2,5 až 50 kw Vykurovacia technika zajtrajška: Rad Titánium značky Buderus Logamax plus GB192iT Logamax p Buderus Nový plynový kondenzačný kotol Výkon: 2,5 až 50 kw Vykurovacia technika zajtrajška: Rad Titánium značky Buderus Logamax plus GB192iT Logamax plus GB192i Pripravený na budúcnosť Nové vykurovacie

Podrobnejšie

Compelvac 500RD-2013-sk

Compelvac 500RD-2013-sk Železničný vákuový nakladač COMPELVAC 500 RD Popis stroja COMPELVAC 500 RD je samohybný vákuový stroj, ktorý sa používa na železničných dráhach. Je určený na použitie pri nasledovných prácach : odstránenie

Podrobnejšie

ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0326 Vozidlo ŠKODA Octavia 2.0 TDI 110

ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0326 Vozidlo ŠKODA Octavia 2.0 TDI 110 ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0326 Vozidlo ŠKODA Octavia 2.0 TDI 110 EČV BL128GJ VIN TMBAJ7NE8E0067287 WWW.PREVERENEAUTA.EU

Podrobnejšie

TALENTO DODÁVKA Obrázok je iba ilustratívny. PONUKA VERZIÍ - NOVÉ AKČ NÉ CENNÍKY KÓD MOTOR NOSNOSŤ OBJEM RÁZVOR STRECHA VÝBAVA CENNÍKOVÁ CENA B.

TALENTO DODÁVKA Obrázok je iba ilustratívny. PONUKA VERZIÍ - NOVÉ AKČ NÉ CENNÍKY KÓD MOTOR NOSNOSŤ OBJEM RÁZVOR STRECHA VÝBAVA CENNÍKOVÁ CENA B. TALENTO DODÁVKA Obrázok je iba ilustratívny. PONUKA VERZIÍ - NOVÉ AKČ NÉ CENNÍKY KÓD MOTOR NOSNOSŤ OBJEM RÁZVOR STRECHA VÝBAVA CENNÍKOVÁ CENA 296.41B.0 1.6 MultiJet 120k E6 1249 kg 6 m 3 L2 H1 VAN 19 700

Podrobnejšie

ecotest, s

ecotest, s ecotest, s.r.o. Sládkovičova 21, 955 01 Topoľčany Tel/Fax : 038 / 5320 171-2 - * Pre zaslanie cien vyplňte Žiadanku v časti Ponuky na www.ecotest.sk alebo nám zavolajte. Horúcovzdušné sterilizátory 1.

Podrobnejšie

Učebná osnova Zrýchlená základná kvalifikácia Osobná doprava Zápočet výučby VO Učebná osnova na vykonávanie kurzov zrýchlenej základnej kvalifikácie p

Učebná osnova Zrýchlená základná kvalifikácia Osobná doprava Zápočet výučby VO Učebná osnova na vykonávanie kurzov zrýchlenej základnej kvalifikácie p Učebná osnova na vykonávanie kurzov zrýchlenej základnej kvalifikácie pre osobnú dopravu (D1,D1E, D, DE) (140 hodín Započítané 10 hod. teórie + 10 hod. PV) so započítaním výučby v rámci nasledovných možností

Podrobnejšie

ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0078 Vozidlo HYUNDAI ix CRDI 100

ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0078 Vozidlo HYUNDAI ix CRDI 100 ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0078 Vozidlo HYUNDAI ix35 2.0 CRDI 100 EČV BL783SG VIN TMAJU81VCFJ757296 WWW.PREVERENEAUTA.EU

Podrobnejšie

ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0400 Vozidlo KIA Ceed 1.4 i 73 EČV BL45

ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0400 Vozidlo KIA Ceed 1.4 i 73 EČV BL45 ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0400 Vozidlo KIA Ceed 1.4 i 73 EČV BL456HS VIN U5YHM811AFL100554 WWW.PREVERENEAUTA.EU 1. INFORMÁCIE

Podrobnejšie

ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0256 Vozidlo ŠKODA Octavia Combi 1.6 TD

ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0256 Vozidlo ŠKODA Octavia Combi 1.6 TD ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0256 Vozidlo ŠKODA Octavia Combi 1.6 TDI 77 EČV VIN BL048FR TMBJG7NE9E0007470 1. INFORMÁCIE

Podrobnejšie

KL.indd

KL.indd Kl dn 50 500 (2 20 ) pn 10/ (lass 150) UzaTváRaIe KlapKy medziprírubové podľa normy N 593 tlakovo liate alumíniové teleso bez prírub (wafer) s oválnymi otvormi pre pripojenie medzi príruby predĺžený krk

Podrobnejšie

ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0173 Vozidlo AUDI A3 Sportback 1.9 TDI

ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0173 Vozidlo AUDI A3 Sportback 1.9 TDI ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2018-DAREX-0173 Vozidlo AUDI A3 Sportback 1.9 TDI 77 EČV BL VIN WAUZZZ8P67A219677 WWW.PREVERENEAUTA.EU

Podrobnejšie

BD 50/50 C Bp Classic BD 50/50 C Bp Classic je cenovo výhodný a kompaktný základný model umývacieho automatu s pohonom na batérie. Umožňuje plošný výk

BD 50/50 C Bp Classic BD 50/50 C Bp Classic je cenovo výhodný a kompaktný základný model umývacieho automatu s pohonom na batérie. Umožňuje plošný výk je cenovo výhodný a kompaktný základný model umývacieho automatu s pohonom na batérie. Umožňuje plošný výkon do 2000 m²/h. 1 2 3 4 1 2 Cenovo výhodný základný model Veľmi dobrým pomerom ceny a výkonu.

Podrobnejšie

Nová Dacia Duster CENNÍK VÝBAVA MOTOR Access 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S Essential 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S ,5 dci 66 kw/90 k S&S 1

Nová Dacia Duster CENNÍK VÝBAVA MOTOR Access 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S Essential 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S ,5 dci 66 kw/90 k S&S 1 Nová Dacia Duster CENNÍK VÝBAVA MOTOR 4 2 4 4 Access 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S 9 990 - Essential 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S 11 290-1,5 dci 66 kw/90 k S&S 13 240 - Comfort 1,6 SCe 84 kw/114 k S&S 12 090-1,5

Podrobnejšie

Kúpna zmluva č. Z _Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Obec Streda nad B

Kúpna zmluva č. Z _Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Obec Streda nad B Kúpna zmluva č. Z201816456_Z uzatvorená v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obchodné meno: Obec Streda nad Bodrogom Sídlo: Hlavná 174/391, 07631 Streda nad Bodrogom,

Podrobnejšie

ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2017-DAREX-0336 Vozidlo FORD Tourneo Connect 1.8 T

ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2017-DAREX-0336 Vozidlo FORD Tourneo Connect 1.8 T ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2017-DAREX-0336 Vozidlo FORD Tourneo Connect 1.8 TDCi 66 EČV VIN BL-207EL WF0UXXTTPUCL44085 1. INFORMÁCIE

Podrobnejšie

TEN-A-CMS-YAZ SK

TEN-A-CMS-YAZ SK KLIMATIZÁCIA - RAD KOMFORT Jednotky - multisplit Technický návod CK DCI SX DCI DLF DCI PNXA DCI XLD DCI Vonkajšie jednotky Chladiaci výkon (W) Vykurovací výkon (W) 5000 (1200-6400) 6000 (1000-6800) Dátum

Podrobnejšie

NU_ _001_

NU_ _001_ Obj. kód: 0911330000 Ďakujeme Vám za kúpu a prejavenie dôvery našej novej rade produktov. je nezávislý klimatizačný systém, vhodný pre použitie pri vypnutom, ako aj zapnutom motore (nočné aj denné použitie)

Podrobnejšie

NIRA s.r.o. KOMUNÁLNA TECHNIKA, TRAKTORY, NÁHRADNÉ DIELY AKCIOVÁ PONUKA TRAKTOROV TECHNIKY ANÁHRADNÝCH DIELOV NA TRAKTORY TEL: 045/ UVEDENÉ CE

NIRA s.r.o. KOMUNÁLNA TECHNIKA, TRAKTORY, NÁHRADNÉ DIELY AKCIOVÁ PONUKA TRAKTOROV TECHNIKY ANÁHRADNÝCH DIELOV NA TRAKTORY TEL: 045/ UVEDENÉ CE AKCIOVÁ PONUKA TRAKTOROV TECHNIKY ANÁHRADNÝCH DIELOV NA TRAKTORY Zetor Major DEUTZ 80 CL Nový, nepoužívaný Náhon 4x4 Motor Typ Stage III B, TCD 2,9 L4 Homologovaný výkon min. 54 kw Počet valcov 4 Preplňovanie

Podrobnejšie

NT400_EURO6_SLA_ xlsx

NT400_EURO6_SLA_ xlsx NISSAN NT400 CENNÍK VÝBAVA TECHNICKÉ ÚDAJE Od 22 700 + Záruka výrobcu 5 rokov, alebo 160 000 km na ľahké úžitkové vozidlá (s výnimkou e-nv200: záruka výrobcu 5 rokov / 100 000 km na elektrické komponenty,

Podrobnejšie

ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2017-DAREX-0327 Vozidlo KIA Ceed 1.4 CRDI 66 EČV B

ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2017-DAREX-0327 Vozidlo KIA Ceed 1.4 CRDI 66 EČV B ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Vypracovaná nezávislou spoločnosťou Autoporadca Klient DAREX SK s. r. o. ID správy 2017-DAREX-0327 Vozidlo KIA Ceed 1.4 CRDI 66 EČV BL-887KU VIN U5YHM515AEL100506 WWW.PREVERENEAUTA.EU

Podrobnejšie

Technický list commotherm hybrid tower LW-A Split deluxe 6-10 Verzia 08/2016 Vonkajšia jednotka Vnútorná jednotka Kompletné zariadenie

Technický list commotherm hybrid tower LW-A Split deluxe 6-10 Verzia 08/2016 Vonkajšia jednotka Vnútorná jednotka Kompletné zariadenie Kompletné zariadenie Rozmery [mm] 6 8 1 = výfukový otvor 2 = nasávací otvor A Výška 56 56 1356 3 = základ A1 Výška 90 90 90 4 = prestup B Dĺžka 1173 1173 1373 5 = Min. odstupy C Šírka 843 843 843 E1 Min.

Podrobnejšie

Peugeot_3008_GT_porovnanie_modelov

Peugeot_3008_GT_porovnanie_modelov Porovnanie automobilov (v základnej výbave) PEUGEOT 3008 GT 2.0 BlueHDi EAT6 KIA Sportage SEAT Ateca 2.0 CRDi HP AWD GT-2.0 TDI CR 4Drive Line Xcellence VW Tiguan 2.0 TDI BMT Comfortline cenníková cena

Podrobnejšie

EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli C(2019) 2327 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k nariadeniu Komisie, ktorým sa mení príloha IV k nariadeniu Európskeh

EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli C(2019) 2327 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k nariadeniu Komisie, ktorým sa mení príloha IV k nariadeniu Európskeh EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli 3. 4. 2019 C(2019) 2327 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k nariadeniu Komisie, ktorým sa mení príloha IV k nariadeniu Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 661/2009 a prílohy I, III

Podrobnejšie

EVALIA_SLA_ xlsx

EVALIA_SLA_ xlsx NISSAN EVALIA Zľava pre podnikateľov a firmy už pri kúpe 1 vozidla od 17 710 NEOBMEDZENÁ VŠESTRANNOSŤ Vyrazte k vode. Pomôžte priateľovi so sťahovaním. Odvezte zo záhradného centra plné auto malých stromčekov.

Podrobnejšie

Ako vymeniť tlmiče prednej nápravy na Opel Astra H

Ako vymeniť tlmiče prednej nápravy na Opel Astra H Výmenu uskutočnite v nasledujúcom poradí: 1 Vymeňte zároveň oba tlmiče v rámci opravy vášho auta Opel Astra H. 2 Pod zadné kolesá umiestnite kliny. 4 Zodvihnite prednú časť vozidla a zaistite vozidlo na

Podrobnejšie