Pohodlie v mojej spáľni SPANIE PODĽA VAŠICH PREDSTÁV Ideálne matrace pre každého Vyberte si ten svoj i Vy Nebdejte, ale spite! Desatoro zdravého spani

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Pohodlie v mojej spáľni SPANIE PODĽA VAŠICH PREDSTÁV Ideálne matrace pre každého Vyberte si ten svoj i Vy Nebdejte, ale spite! Desatoro zdravého spani"

Prepis

1 Pohodlie v mojej spáľni SPANIE PODĽA VAŠICH PREDSTÁV Ideálne matrace pre každého Vyberte si ten svoj i Vy Nebdejte, ale spite! Desatoro zdravého spania

2 DESATORO ZDRAVÉHO SPANIA 1 2 IBA MATRAC NESTAČÍ! Správny matrac je najdôležitejším prvkom celého lôžka, k pohodlnému a bezbolestnému spaniu prispieva na 60 %. Nenahraditeľným doplnkom matraca je lamelový rošt, ktorý ovplyvňuje kvalitu spánku na 25 % a predlžuje životnosť matraca. Na ďalších 15 % pôsobia na hodnotu spánku vankúš a iné doplnky INVESTÍCIA DO ZDRAVIA VYMEŇTE STARÝ MATRAC. Zaobstarajte si nový matrac po 7 10 rokoch. Pri výbere zohľadnite pohlavie, vek a hmotnosť. Všeobecne platí, čím vyššia hmotnosť, tým tuhší matrac. S ohľadom na Vaše kĺby s pribúdajúcim vekom voľte mäkší matrac. TRÁPIA VÁS BOLESTI CHRBTA A KĹBOV? Ideálna voľba pre Vás je matrac s vrstvou lenivej peny. Lenivá pena nevytvára tlak na citlivé miesta a mimoriadne sa prispôsobí telu. MÁTE S PARTNEROM ODLIŠNÉ PREDSTAVY O TUHOSTI LÔŽKA? Riešením sú partnerské matrace, keď si jednoduchým pretočením matraca vyberiete tuhosť ktorá vyhovuje Vašim potrebám. DOPRAJTE SI DOSTATOK PRIESTORU. Získajte matrac priamo na mieru. Optimálna dĺžka matraca o 20 až 30 cm dlhšia ako telo spáča. Optimálna šírka matraca pre 1 spáča minimálne 90 cm, pri dvojlôžku najmenej 160 cm MATRAC NAD POLOHOVACÍ ROŠT? Optimálnou voľbou sú latexové matrace, ktoré sa vyznačujú extrémnou pružnosťou a tvarovou stálosťou materiálu, preto nedôjde k ich deformácii ani pri polohovaní. POSTEĽ MUSÍ DÝCHAŤ! Každé lôžko musí byť vzdušné, aby sa nevytváralo prostredie pre výskyt roztočov, baktérií a plesní, ktoré negatívne ovplyvňujú zdravotný stav. Matrac doplňte vhodným lamelovým roštom, ktorý umožňuje prúdenie vzduchu cez celú posteľ. TRPÍTE ALERGIAMI? Nutnosťou je veľmi priedušný materiál, vyhnite sa lepeným matracom. Vyberte si snímateľný a prateľný poťah matraca s antibakteriálnou úpravou. STAROSTI DO SPÁLNE NEPATRIA. Stres a práca sú najväčšie príčiny nespavosti, preto ich zanechajte za dverami spálne a doprajte si pred spaním uvoľnenie mysle napríklad počúvaním relaxačnej hudby. Aby mal spánok správne osviežujúce účinky, minimalizujte v spálni svetlo, hluk a ďalšie rušivé faktory, na noc nejedzte, ani príliš nepite.

3 POHODLNÉ SPANIE ZA ROZUMNÚ CENU Lucida... 4 PARTNERSKÉ MATRACE OBOJSTRANNÝ MATRAC PRE ŇU I PRE NEHO Dara... 5 Sagita... 6 Medi Vita Plus... 7 VITÁLNY ŽIVOT BEZ BOLESTI CHRBTA A KĹBOV Flexona... 8 Capella... 9 FUNKČNÉ MATRACE PRE ŠPECIÁLNE POŽIADAVKY Malva Maia Hercul PRISPÔSOBIVÉ ANTIALERGICKÉ MATRACE PRE MAXIMÁLNE POHODLIE Medi Vita Medi Vita Kombi ANATOMICKÉ VANKÚŠE Elastic Levio LEGENDA, VYSVETLIVKY MATRACE cm Ceny, príplatky, rozmery Cena s DPH uvedená v katalógu platí pre štandardné rozmery matraca: šírka 80/90 a dĺžka 190/200 cm. Pri atypických rozmeroch sa pripočítava príplatok podľa platného cenníka (informácie u predajcu). Možné rozmery matraca sú uvedené v tabuľke (dĺžka vo zvislom a šírka vo vodorovnom stĺpci).

4 LUCIDA ŠETRÍM CHRBÁT I PEŇAŽENKU Matrac ocenia spáči, ktorí dávajú prednosť tuhšiemu lôžku. Vďaka dobrej opore tela, optimálnej výške a správnemu prevetraniu matraca môžete každý deň príjemne spať a prebúdzať sa fit. Matrac navyše ponúka výhodný pomer kvality a ceny. Cena: 126 EUR LEPŠÍ ODVOD POTU PRE KVALITNÝ SPÁNOK? Špecifické narezanie peny pre cirkuláciu vzduchu a odvod potu Zdravá a hygienická klíma lôžka Spevňujúca doska pre vyššiu nosnosť a správnu oporu tela CHCETE JEDNODUCHÚ ÚDRŽBU? Poťah Minimitch pre ľahkú údržbu Priedušný materiál Vyriešte svoje spanie prakticky rošt Primaflex podporí zdravé spanie. Matrac je vhodný pre pevné i ručne polohovacie rošty.

5 ZAUJÍMAVÁ MOŽNOSŤ VOĽBY PARTNERSKÝCH MATRACOV DARA Nemôžete sa s partnerom zhodnúť na výbere matraca? Potom isto oceníte obojstranný matrac. Podľa potreby si jednoduchým pretočením matraca Vy i Váš partner vyberiete ideálnu tuhosť, ktorá zodpovedá Vašim nárokom na lôžko. Svojím vyhotovením Vám garantuje spokojnosť s výberom na mnoho príjemných nocí. Cena: 137 EUR LEPŠIA CIRKULÁCIA VZDUCHU BRÁNI VZNIKU NEPRÍJEMNÉHO ZÁPACHU Prevzdušnenie pre odvod potu a vlhkosti Prierez peny pruží a prispôsobí sa chrbtici CHCETE JEDNODUCHÚ ÚDRŽBU? Poťah Minimitch pre ľahkú údržbu Priedušný materiál ZNEPRÍJEMŇUJE VÁM PRACH DÝCHANIE? Nelepené jadro matraca Nedráždi vhodný pre alergikov a astmatikov Možnosť praktického rozloženia jednotlivých vrstiev na čistenie Jednotlivé vrstvy sú spojené vďaka špeciálnemu narezaniu MYSLITE NA SVOJU BUDÚCNOSŤ V priebehu života sa menia potreby na tuhosť lôžka Voľba mäkšej a tuhšej strany Jednoduchým pretočením získate potrebnú tuhosť Ideálna voľba pre páry Uľavte svojím unaveným nohám rošt Primaflex HN s ručným polohovaním hlavy a nôh. Matrac je vhodný pre pevné, ručne polohovacie i motorové rošty.

6 SAGITA ODPOVEĎ NA VYSOKÉ NÁROKY KVALITY A FUNKČNOSTI Matrac ponúka riešenie mnohých náročných požiadaviek na partnerské matrace. Spĺňa vysoké nároky na kvalitu, priedušnosť, životnosť a pohodlie počas spánku. S matracom si užijete zdravé spanie a potrebnú regeneráciu. Cena: 174 EUR SPÍTE NA BOKU A TLAČIA VÁS RAMENÁ? Pružná ramenná zóna poskytuje potrebné zmäkčenie v oblasti ramien Umožňuje uvoľnenie krčných svalov Zmierňuje otlačenie ramien pri polohe na boku Fixuje chrbticu vo svojom prirodzenom tvare TRÁPIA VÁS ALERGIE? MÁME RIEŠENIE Poťah Sanitized je veľmi vhodný pre alergikov Redukuje výskyt roztočov, baktérií a plesní ZNEPRÍJEMŇUJE VÁM PRACH DÝCHANIE? Nelepené jadro matraca Nedráždi vhodný pre alergikov a astmatikov Možnosť praktického rozloženia jednotlivých vrstiev na čistenie Jednotlivé vrstvy sú spojené vďaka špeciálnemu narezaniu MYSLITE NA SVOJU BUDÚCNOSŤ V priebehu života sa menia potreby na tuhosť lôžka Voľba mäkšej a tuhšej strany Jednoduchým pretočením získate potrebnú tuhosť Ideálna voľba pre páry Každý deň a noc v najlepšej forme rošt Duostar spolu s matracom vhodne reaguje na záťaž rôznych častí tela. Matrac je vhodný pre pevné, ručne polohovacie aj motorové rošty.

7 POHODLIE BEZ KOMPROMISOV PRE RÔZNE POLOHY MEDI VITA PLUS 20 Vďaka vysokej pružnosti, dlhej životnosti a tvarovej stálosti Vám poskytne stále pohodlie. Matrac udržuje chrbticu v správnej polohe, tým zmierňuje bolesti a choroby chrbta. Pre svoju extrémnu pružnosť je výborne polohovateľný i na motorovom rošte. Obojstranný latexový matrac s vrstvou kokosovo-latexovej dosky ocenia používatelia s nárokmi na variabilitu tuhosti lôžka. Cena: 341 EUR MEDI VITA PLUS 18 Cena: 319 EUR PRIEDUŠNÉ SPANIE ODOLÁVA PLESNIAM A BAKTÉRIÁM Jadro je prevzdušnené odvetrávacími kanálikmi Výborný odvod vlhkosti a potu Odolný proti plesniam, baktériám a roztočom Svieže a hygienické lôžko Ideálny pre alergikov OBMEDZUJE VZNIK BAKTÉRIÍ A NEPRÍJEMNÝCH PACHOV Poťah Silver Guard s prímesou strieborných vlákien Obmedzuje výskyt baktérií a nepríjemných pachov FLEXIBILNÝ V KAŽDEJ POLOHE? Extrémne pružný Maximálne sa prispôsobí akejkoľvek polohe tela Nedeformuje sa dlhá životnosť Vhodný pre polohovací rošty ROZMANITÉ RIEŠENIA PRE OBOCH PARTNEROV Kokosovo-latexová doska umiestnená v 1/3 výšky matraca ponúka tuhšie spanie Voľba mäkšej a tuhšej strany Jednoduchým pretočením získate potrebnú tuhosť Ideálna voľba pre páry Stabilná podpora pre každodenný odpočinok rošt Portoflex Motor s prístupom k úložnému priestoru. Matrac je vhodný pre pevné, ručne polohovacie aj motorové rošty.

8 FLEXONA PRE POCIT LEŽANIA AKO NA OBLÁČIKU Matrac z veľmi prispôsobivej lenivej peny Vám dopraje pocit ako by ste spali v oblakoch. Poskytne odľahčenie celému svalstvu a dokonale sa poddá každej polohe tela, čím zmierňuje otlačenie a bolesti chrbta, kĺbov a krčnej chrbtice. Cena: 204 EUR SPÍTE NA BOKU A TLAČIA VÁS RAMENÁ? Pružná ramenná zóna poskytuje potrebné zmäkčenie v oblasti ramien Umožňuje uvoľnenie krčných svalov Zmierňuje otlačenie ramien pri polohe na boku Fixuje chrbticu vo svojom prirodzenom tvare STE RÁNO STUHNUTÍ, OTLAČENÍ A VŠETKO VÁS BOLÍ? Horná vrstva z prispôsobivej Visco peny Znižuje tlak v jednotlivých bodoch tela Zmierňuje bolesti chrbta, kĺbov, kolien ZNEPRÍJEMŇUJE VÁM PRACH DÝCHANIE? Nelepené jadro matraca Nedráždi vhodný pre alergikov a astmatikov Možnosť praktického rozloženia jednotlivých vrstiev na čistenie Jednotlivé vrstvy sú spojené vďaka špeciálnemu narezaniu POTÍTE SA V NOCI? Poťah TENCEL prirodzene chladí Dokonale odvádza vlhkosť Zabraňuje množeniu baktérií Doprajte svojím krčným svalom a ramenám ešte viac uvoľnenia rošt Lussoflex s ramennou kolískou. Matrac je vhodný pre pevné, ručne polohovacie aj motorové rošty.

9 VÁŠ CHRBÁT A KĹBY TO OCENIA CAPELLA Matrac garantuje vysoký komfort a kvalitu. Jadro je zložené z 3 rôzne tuhých vrstiev, ktoré poskytujú optimálnu podporu pre telo. Horná vrstva z lenivej peny sa maximálne prispôsobí tvaru tela a znižuje tlak na kĺby a chrbticu. Tým Vám dopraje príjemný spánok bez bolesti a otlačenia. Cena: 256 EUR SPÍTE NA BOKU A TLAČIA VÁS RAMENÁ? Pružná ramenná zóna poskytuje potrebné zmäkčenie v oblasti ramien Umožňuje uvoľnenie krčných svalov Zmierňuje otlačenie ramien pri polohe na boku Fixuje chrbticu vo svojom prirodzenom tvare STE RÁNO STUHNUTÍ, OTLAČENÍ A VŠETKO VÁS BOLÍ? Horná vrstva z prispôsobivej Visco peny Znižuje tlak v jednotlivých bodoch tela Zmierňuje bolesti chrbta, kĺbov, kolien ZNEPRÍJEMŇUJE VÁM PRACH DÝCHANIE? Nelepené jadro matraca Nedráždi vhodný pre alergikov a astmatikov Možnosť praktického rozloženia jednotlivých vrstiev na čistenie Jednotlivé vrstvy sú spojené vďaka špeciálnemu narezaniu POTÍTE SA V NOCI? Poťah TENCEL prirodzene chladí Dokonale odvádza vlhkosť Zabraňuje množeniu baktérií Znásobte si pohodlie motorový polohovací rošt Lussoflex Motor s ramennou kolískou. Matrac je vhodný pre pevné, ručne polohovacie aj motorové rošty.

10 MALVA H2 PREDCHÁDZA PRELEŽANINÁM Matrac svojím dômyselným narezaním umožňuje cirkuláciu vzduchu pod telom spáča a odvádza vlhkosť. Preventívne tak pôsobí proti vzniku preležanín. Husté prierezy pod ramenami a kolenami zmierňujú otlačenie týchto partií. Cena: 256 EUR MALVA H3 SPÍTE NA BOKU A TLAČIA VÁS RAMENÁ? Hlboké výrezy poskytujú potrebné zmäkčenie v oblasti ramien Umožňuje uvoľnenie krčných svalov Zmierňuje otlačenie ramien pri polohe na boku Fixuje chrbticu vo svojom prirodzenom tvare Cena: 256 EUR ZAMEDZTE VZNIKU PRELEŽANÍN Antidekubitné narezanie privádza vzduch pod telo Pomáha zamedziť vzniku preležanín OBMEDZUJE VZNIK BAKTÉRIÍ A NEPRÍJEMNÝCH PACHOV Poťah Silver Guard s prímesou strieborných vlákien Obmedzuje výskyt baktérií a nepríjemných pachov Doprajte si posteľ, ktorá môže dýchať nerušené spanie po celú noc s roštom Duostar. Matrac je vhodný pre pevné, ručne polohovacie aj motorové rošty.

11 VÄČŠÍ KOMFORT PRI SPANÍ I ČASTOM SEDENÍ MAIA Čítate si často alebo sledujete TV v posteli? Potom je pre Vás ideálnou voľbou matrac s vystužením bedrovej oblasti pri sedení sa nebudete boriť. Navyše otlačeniu ramien a kolien uľaví vrstva pamäťovej peny. Cena: 200 EUR VYŠŠIE POHODLIE PRI ČÍTANÍ ČI SLEDOVANÍ TV V POSTELI? Spevňujúca vrstva zo studenej peny v oblasti bedier Efektívna opora bedrovej chrbtice a bedier pri ležaní i sedení ZNEPRÍJEMŇUJE VÁM PRACH DÝCHANIE? Nelepené jadro matraca Nedráždi vhodný pre alergikov a astmatikov Možnosť praktického rozloženia jednotlivých vrstiev na čistenie UVOĽNITE SI OTLAČENÉ RAMENÁ A STUHNUTÝ KRK Vrstva lenivej peny a hlboké výrezy poskytujú potrebné zmäkčenie v oblasti ramien Umožňuje uvoľnenie krčných svalov Zmierňuje otlačenie ramien pri polohe na boku Fixuje chrbticu vo svojom prirodzenom tvare TRÁPIA VÁS ALERGIE? MÁME RIEŠENIE Poťah Sanitized je veľmi vhodný pre alergikov Redukuje výskyt roztočov, baktérií a plesní Majte nočný stolík stále poruke polohovací rošt Trioflex Motor Extra s posunom k čelu postele. Matrac je vhodný pre pevné, ručne polohovacie aj motorové rošty.

12 HERCUL PORADÍM SI I S PÁR KILAMI NAVYŠE Matrac vyniká vysokou nosnosťou až do 180 kg a svojou konštrukciou je prispôsobený pre spáčov s vyššou hmotnosťou či milovníkov veľmi tuhého spania. I napriek vyššej tvrdosti ponúka komfortné pohodlie pre regeneračný spánok a predovšetkým potrebnú oporu celého tela. Cena: 252 EUR VYROVNÁ SA S VYSOKOU HMOTNOSŤOU Jadro je vystužené kokosovolatexovými doskami nosnosť až 180 kg MILUJETE MASÁŽE A RÝCHLU REGENERÁCIU? Masážny povrch hornej vrstvy ľahacej plochy Podporuje prekrvenie svalstva pre optimálnu regeneráciu Ľahšie odvetrávanie a odvod vlhkosti z matraca OBMEDZUJE VZNIK BAKTÉRIÍ A NEPRÍJEMNÝCH PACHOV Poťah Silver Guard s prímesou strieborných vlákien Obmedzuje výskyt baktérií a nepríjemných pachov Váha už Vás trápiť nemusí s vyššou záťažou sa vyrovná rošt Plastoflex s nosnosťou do 180 kg. Matrac je vhodný pre pevné a ručne polohovacie rošty.

13 POHODLIE, KTORÉ STE DLHO HĽADALI MEDI VITA 20 Príjemne mäkké spanie a výnimočné prispôsobenie tvaru tela Vám poskytne veľmi elastický latexový matrac. Pre svoju pružnosť, tvarovú stálosť a dlhodobú životnosť je veľmi vhodný pre polohovacie rošty. Cena: 319 EUR MEDI VITA 18 ZBAVTE SA ALERGÉNOV Jadro je prevzdušnené odvetrávacími kanálikmi Výborný odvod vlhkosti a potu Odolný proti plesniam, baktériám a roztočom Svieže a hygienické lôžko Ideálny pre alergikov Cena: 296 EUR FLEXIBILNÝ V KAŽDEJ POLOHE? Extrémne pružný Maximálne sa prispôsobí akejkoľvek polohe tela Nedeformuje sa dlhá životnosť Vhodný pre polohovací rošty OBMEDZUJE VZNIK BAKTÉRIÍ A NEPRÍJEMNÝCH PACHOV Poťah Silver Guard s prímesou strieborných vlákien Obmedzuje výskyt baktérií a nepríjemných pachov Už si nemusíte pamätať, ako najradšej odpočívate rošt Regumed Motor Quattro Memory to vie za Vás. Matrac je vhodný pre pevné, ručne polohovacie aj motorové rošty.

14 MEDI VITA KOMBI 20 KOMFORT AKO MÁ BYŤ PANVU PODRŽÍ, POD RAMENOM UHNE Latexový matrac svojou konštrukciou zodpovedá rozdielnym krivkám ľudského tela. V najviac zaťažovaných oblastiach okolo panvy poskytne vrstva kokosovo-latexovej dosky potrebné spevnenie pre správnu oporu chrbtice. Naopak v oblasti ramien a kolien je jadro zmäkčené, aby Vás nič netlačilo. Antibakteriálny poťah Silver Guard účinne bráni vzniku baktérií a plesní. Cena: 363 EUR MEDI VITA KOMBI 18 Cena: 341 EUR ZBAVTE SA ALERGÉNOV Jadro je prevzdušnené odvetrávacími kanálikmi Výborný odvod vlhkosti a potu Odolný proti plesniam, baktériám a roztočom Svieže a hygienické lôžko Ideálny pre alergikov FLEXIBILNÝ V KAŽDEJ POLOHE? Extrémne pružný Maximálne sa prispôsobí akejkoľvek polohe tela Nedeformuje sa dlhá životnosť Vhodný pre polohovací rošty ROZMANITÉ RIEŠENIE PRE OBOCH PARTNEROV Kokosovo-latexová doska na spevnenie najviac zaťažovaných častí tela Optimálna opora tela pre zdravé spanie bez bolesti chrbta a kĺbov Voľba mäkšej a tuhšej strany Jednoduchým pretočením získate potrebnú tuhosť Ideálna voľba pre páry SPÍTE NA BOKU A TLAČIA VÁS RAMENÁ? Ramenná zóna poskytuje potrebné zmäkčenie v oblasti ramien Umožňuje uvoľnenie krčných svalov Zmierňuje otlačenie ramien pri polohe na boku Fixuje chrbticu vo svojom prirodzenom tvare Rozmaznávajte svoj chrbát posteľový rošt s ručným polohovaním Triomed HN, ktorý sa Vám stopercentne prispôsobí. Matrac je vhodný pre pevné, ručne polohovacie aj motorové rošty.

15 ÚĽAVA PRE VAŠU KRČNÚ CHRBTICU PRISPÔSOBIVÝ VANKÚŠ ELASTIC Vankúš z pamäťovej peny poddá sa Vašim krivkám Udrží prirodzenú polohu hlavy predchádza bolestiam krčnej chrbtice Uvoľní šijové svaly Poťah Tencel dokonale absorbuje pot, prateľný do 60 C Rozmery vankúša: cm Cena: 40 EUR PRE DLHOTRVAJÚCU SVIEŽOSŤ PRIEDUŠNÝ VANKÚŠ LEVIO Vankúš z vylievanej pamäťovej peny sa prispôsobí každej spacej polohe Výborná priedušnosť nehromadí vlhkosť vnútri vankúša Uvoľní krčnú chrbticu predchádza bolestiam hlavy a migréne Obmedzí stuhnutosť krku Veľmi príjemný a mäkký Poťah Silver Guard potlačuje baktérie a nepríjemný zápach, prateľný do 60 C Rozmery vankúša: cm Cena: 59 EUR POTAHOVÉ TEXTILIE Jednoduchá údržba Poťah MINIMITCH Praktický poťah Ľahká údržba Dobre priedušný Podporuje zdravé spanie Je možné prať do 60 C Zatočí s roztočmi Poťah SANITIZED Špeciálna úprava vlákien pre trvalú sviežosť lôžka Vysoko efektívny proti roztočom, baktériám a plesniam Vhodný pre alergikov, astmatikov a náročných používateľov Je možné prať do 60 C Baktérie nemajú šancu Poťah SILVER GUARD Poťah s obsahom strieborných vlákien s antibakteriálnou úpravou Potlačuje vznik nepríjemného pachu Omedzuje výskyt baktérií Zachováva príjemnú sviežosť spálne Je možné prať do 60 C Riešenie pre nadmerné potenie Poťah TENCEL Optimálny pri nadmernom potení vysoká absorpcia vlhkosti Dokonalá ochrana proti baktériám Veľmi príjemný na dotyk Vhodný pre citlivú pokožku Je možné prať do 60 C

16 KATALÓG ROŠTOV MATRACE LEN VO DVOCH VÝŠKACH NAKOMBINUJTE SI DVOJLÔŽKO Výška matraca s poťahom 20 cm Výška matraca s poťahom 18 cm VÝROBA ATYPOV NA MIERU Počet zón 5 Odporúčaná nosnosť Odporúčaná nosnosť Odporúčaná nosnosť KONTAKT VÁŠ PREDAJCA AHORN CZ, s.r.o. Vlkoš Vlkoš Česká republika tel.: prodej@ahorn.cz Tuhosť matraca Tuhosť matraca Tuhosť matrac ČESKÝ VÝROBCA Pohodlie v mojej spáľni Verzia: 2014/I

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3.

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Matrac vďaka Visco pene reaguje na teplo, tlak a optimálne sa prispôsobuje

Podrobnejšie

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3.

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Matrac vďaka Visco pene reaguje na teplo, tlak a optimálne sa prispôsobuje

Podrobnejšie

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC CARE PREMIUM STABIL Jedná sa o pasívny antidekubitný jednostranný matrac. Je vhodný pre pacientov s nízkym stupňom r

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC CARE PREMIUM STABIL Jedná sa o pasívny antidekubitný jednostranný matrac. Je vhodný pre pacientov s nízkym stupňom r Strana: 2 MATRAC CARE PREMIUM STABIL Jedná sa o pasívny antidekubitný jednostranný matrac. Je vhodný pre pacientov s nízkym stupňom rizika vzniku dekubitov. Jadro matraca je štandardne vysoké 12cm a vyrobený

Podrobnejšie

Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom,

Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom, Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom, ako používať akupresúrnu podložku. Používanie podložky

Podrobnejšie

NAVY 7 ENIF 9 GEMINI 11 FRANCESCA 12 CLAUDIA 14 SIRIUS 16 VELORUM 18 VEGA 21 ARGENTINA 23 BELLATRIX 25 ATLAS 27 PRESTIGE 29 SIENA 30 CORONA 32 ALESIA

NAVY 7 ENIF 9 GEMINI 11 FRANCESCA 12 CLAUDIA 14 SIRIUS 16 VELORUM 18 VEGA 21 ARGENTINA 23 BELLATRIX 25 ATLAS 27 PRESTIGE 29 SIENA 30 CORONA 32 ALESIA NAVY 7 ENIF 9 GEMINI 11 FRANCESCA 12 CLAUDIA 14 SIRIUS 16 VELORUM 18 VEGA 21 ARGENTINA 23 BELLATRIX 25 ATLAS 27 PRESTIGE 29 SIENA 30 CORONA 32 ALESIA 34 MIRACH 36 AVOIR 39 PARIS 41 VIENNA 43 Pre tých,

Podrobnejšie

Prezentácia Salavevykurovanie.sk

Prezentácia Salavevykurovanie.sk Prezentácia novej generácie sálavého vykurovacieho systému čo to vlastne je? Dekoratívny vykurovací systém Príklady: Ako funguje sálavé teplo? Slnko vyžaruje infračervené vlny Keď infračervené vlny dopadnú

Podrobnejšie

MATRACE ROŠTY DOPLNKY

MATRACE ROŠTY DOPLNKY MATRACE ROŠTY DOPLNKY MATERASSO Slovakia s.r.o. Po ceste za vytýčeným cieľom, ktorým je spokojný zákazník, kráčame už viac ako 20 rokov. Za ten čas sme sa dokázali presadiť okrem domáceho na mnohých európskych

Podrobnejšie

HIT 2019 Ponuka platí do vypredania zásob vo všetkých predajniach ASKO - NÁBYTOK v SR vrátane e-shopu Viac informácií na poslednej stránk

HIT 2019 Ponuka platí do vypredania zásob vo všetkých predajniach ASKO - NÁBYTOK v SR vrátane e-shopu   Viac informácií na poslednej stránk 2019 Ponuka platí do vypredania zásob vo všetkých predajniach ASKO - NÁBYTOK v SR vrátane e-shopu www.asko.sk. Viac informácií na poslednej stránke tohto katalógu. TV stolík nerez / čierne tvrdené sklo,

Podrobnejšie

Izolácia fasád Sprievodca pre investora

Izolácia fasád Sprievodca pre investora Izolácia fasád Sprievodca pre investora Zatepľovať sa vyplatí! Rozhodnutie o zateplení domu je jedným z najdôležitejších krokov v procese jeho výstavby, pretože sa premieta do výhľadu jeho používania po

Podrobnejšie

ĽAHKO. BEZ NÁMAHY. BEZ ÚNAVY. Naša patentovaná vysokotlaková pištoľ EASY!Force citeľne odľahčí vaše kĺby a svaly. PROFESSIONAL VYSOKOTLAKOVÉ ČISTIČE

ĽAHKO. BEZ NÁMAHY. BEZ ÚNAVY. Naša patentovaná vysokotlaková pištoľ EASY!Force citeľne odľahčí vaše kĺby a svaly. PROFESSIONAL VYSOKOTLAKOVÉ ČISTIČE ĽAHKO. BEZ NÁMAHY. BEZ ÚNAVY. Naša patentovaná vysokotlaková pištoľ EASY!Force citeľne odľahčí vaše kĺby a svaly. PROFESSIONAL VYSOKOTLAKOVÉ ČISTIČE NAJLEPŠIE BEZ AKEJKOĽVEK SILY. Našou vysokotlakovou

Podrobnejšie

Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče

Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče www.tork.sk Kompletný Tork systém T6 Kompaktné kotúče toaletného

Podrobnejšie

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation BIO WAVE ponožky Produkt WINALITE využívajúci BIO - WAVE HEALTH MANAGEMENT SYSTEM Dobré zdravie, lepší život Bio-wave Health Management System Produktová prezentácia Winalite Zdavie nôh: Bio-wave ponožky

Podrobnejšie

Ortopedicko - rehabilitačné sandále PROTETIKA, a.s., Bojnická 10, Bratislava, Slovenská republika ,

Ortopedicko - rehabilitačné sandále PROTETIKA, a.s., Bojnická 10, Bratislava, Slovenská republika , Ortopedicko - rehabilitačné PROTETIKA, a.s., Bojnická 10, 823 65 Bratislava, Slovenská republika +421 2 4444 1330, predaj@protetika.sk, www.protetika.sk 2017 2018 PROTETIKA a.s. je spoločnosť s 90-ročnou

Podrobnejšie

* Ceny za náter uvedené v tomto katalógu sa vzťahujú na náter farbou podľa vášho výberu s výnimkou bielej. Ak máte záujem o domček bielej farby, pripr

* Ceny za náter uvedené v tomto katalógu sa vzťahujú na náter farbou podľa vášho výberu s výnimkou bielej. Ak máte záujem o domček bielej farby, pripr * Ceny za náter uvedené v tomto katalógu sa vzťahujú na náter farbou podľa vášho výberu s výnimkou bielej. Ak máte záujem o domček bielej farby, pripravíme vám špeciálnu cenovú ponuku. 34 mm 2 310,00 Montáž

Podrobnejšie

Kontrolnᅢᄑ zoznam pre REKLAMNᅢノ AGENTᅢレRY

Kontrolnᅢᄑ zoznam pre REKLAMNᅢノ AGENTᅢレRY Tento dokument je prevzatý z originálu, ktorý bol publikovaný Dánskym úradom pre pracovné prostredie, je použitý s ich súhlasom a prístupný na http://www.st.dk/sw6404.asp. Prosíme, aby ste uvádzali aj

Podrobnejšie

Beds_bg_SK_FY19_Feb .indd

Beds_bg_SK_FY19_Feb .indd NÁKUPNÁ PRÍRUČKA Postele Základom dňa je dobre sa v noci vyspať Chcete sa zobúdzať s radosťou a plní energie? Stačí si nájsť tú správnu posteľ. Táto nákupná príručka obsahuje celú našu ponuku postelí vrátane

Podrobnejšie

1 5 návykov, ktoré vám uľavia od bolesti chrbta E-kniha je darčekom pre vás, ktorí ste sa rozhodli uzdraviť svoj neposlušný chrbát zdravou a pre vaše

1 5 návykov, ktoré vám uľavia od bolesti chrbta E-kniha je darčekom pre vás, ktorí ste sa rozhodli uzdraviť svoj neposlušný chrbát zdravou a pre vaše 1 5 návykov, ktoré vám uľavia od bolesti chrbta E-kniha je darčekom pre vás, ktorí ste sa rozhodli uzdraviť svoj neposlušný chrbát zdravou a pre vaše telo prirodzenou cestou. Miro špecialista na stabilizačné

Podrobnejšie

untitled

untitled PRÍSLUŠENSTVO CITROËN BERLINGO A NEMO BEZPEČNOSŤ 04 MOŽNOSTI PREPRAVY 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIÁ 10 JEDNODUCHO CITROËN Vybrať si Citroën znamená vybrať si kvalitu, bezpečnosť a štýl. Tri kľúčové slová, ktorými

Podrobnejšie

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči PHILIPS LED Bodové 7 W (50 W) GU5.3 Teplá biela Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči Nekvalitné osvetlenie môže namáhať oči. Je preto oveľa dôležitejšie než kedykoľvek predtým, aby váš domov bol

Podrobnejšie

MATERIÁL PRE MODERNÚ DREVOSTAVBU CLT PANEL

MATERIÁL PRE MODERNÚ DREVOSTAVBU CLT PANEL MATERIÁL PRE MODERNÚ DREVOSTAVBU CLT PANEL CLT panely CLT = cross laminated timber = krížovo lepené drevo CLT panely sú stavebný materiál s najlepšími vlastnosťami pre moderné drevostavby, vyrobený z kolmo

Podrobnejšie

Zdravé bývanie Baumit

Zdravé bývanie Baumit Baumit Klima Regulácia vlhkosti Čistý vnútorný vzduch Príjemné bývanie Interiér v pohode Zdravé steny, zdravý vzduch Klima omietky pre zdravý život Váš domov. Vaše steny. Vaše zdravie. Baumit Klima pre

Podrobnejšie

Innogy_CO alarm.indd

Innogy_CO alarm.indd ODHAĽTE TICHÉHO ZABIJÁKA ALARM NA OXID UHOĽNATÝ Odhaľte tichého zabijáka a ochránte svoju rodinu Oxid uhoľnatý (CO) je neviditeľný plyn bez zápachu a chuti, ktorý je vysoko toxický. Označuje sa aj ako

Podrobnejšie

Snímka 1

Snímka 1 Teplo na pracovisku ako rizikový faktor Mgr. Peter Rampašek, OZKOVO Pracovné stretnutie ZCHFP SR,Šoporňa, 24. august 2018 Legislatívna úprava Od 1. marca 2016 Vyhláška MZ SR č. 99/2016 Z. z. o podrobnostiach

Podrobnejšie

2019_katalogus_ZUHANYTALCA_SKnyomda

2019_katalogus_ZUHANYTALCA_SKnyomda SHOWERTRAYS MADE IN ITALY 2019/1 SPRCHOVÉ VANIČKY SPRCHOVÉ VANIČKY NOVEJ GENERÁCIE MARMY V 5 FARBÁCH, BEZ PRÍPLATKU NEHRDZAVEJÚCA ODTOKOVÁ KRYTKA SIFÓN PREMIUM GEBERIT ŠTRUKTÚROVANÝ, MATERIÁL AKO IMITÁCIA

Podrobnejšie

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči PHILIPS LED Bodové 3,1 W (25 W) GU10 Teplá biela Nestmievateľné Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči Nekvalitné osvetlenie môže namáhať oči. Je preto oveľa dôležitejšie než kedykoľvek predtým,

Podrobnejšie

Erasmus na sicilií

Erasmus na sicilií ERASMUS PROGRAM NA SICÍLIÍ Katalin Deáková, Terézia Tumová III.DFT ERASMUS+ Študijný pobyt v Barcellona Pozzo di Gotto bol pre nás skúsenosťou, ktorú sme nikdy v živote nemali. Prihlásili sme sa sem lebo

Podrobnejšie

VITRÍNY VITRÍNY 435 UVEDENÉ CENY SÚ BEZ DPH

VITRÍNY VITRÍNY 435 UVEDENÉ CENY SÚ BEZ DPH 435 UVEDENÉ CENY SÚ BEZ DPH s LED osvetlením 3 prevedenia: biely, čierny alebo strieborný plast vzadu s posuvnými dverami 2 rošty objem: 100 l cirkulačné chladenie: +2 C ~ +10 C manuálny termostat UNIVERZÁLNA

Podrobnejšie

keramika kombiklozet so šikmým odpadom Číslo výrobku Popis výrobku Napúšťanie Splach. mech. súčasťou Odpad Inštalačná súprava súčasťou Cena biela Cena

keramika kombiklozet so šikmým odpadom Číslo výrobku Popis výrobku Napúšťanie Splach. mech. súčasťou Odpad Inštalačná súprava súčasťou Cena biela Cena kombiklozet so šikmým odpadom 8.2261.4..241.1 kombiklozet 144,83 173,77 8.2261.4..242.1 kombiklozet 144,83 173,77 kovové príchytky kombiklozet s vodorovným odpadom 8.2261.6..241.1 kombiklozet 144,83 173,77

Podrobnejšie

Kód OOPP Test Názov OOPP overal pre vrtákov - letný/prechodný Bezpečnostné kritériá a kritériá na vyhotovenie OOPP S hydrofóbnou úpravou *odolnosť pro

Kód OOPP Test Názov OOPP overal pre vrtákov - letný/prechodný Bezpečnostné kritériá a kritériá na vyhotovenie OOPP S hydrofóbnou úpravou *odolnosť pro Kód OOPP Test Názov OOPP overal pre vrtákov - letný/prechodný Bezpečnostné kritériá a kritériá na vyhotovenie OOPP S hydrofóbnou úpravou EN ISO 1149-5 ochrana proti statickej elektrine *antistatický *dva

Podrobnejšie

EEK Typový list Obývačka Falan SK.cdr

EEK Typový list Obývačka Falan SK.cdr 28 / 01 / 2019, Strana 1 z 6 Korpusy MDTD doska, hrúbka 16 a 28 mm Predné plochy MDF doska, hrúbka 22 mm Sklené dvere číre ploché sklo pečnostné, aj na bokoch Sklené police Úchytka Zásuvky Závesy Osvetlenie

Podrobnejšie

1 5 návykov, ktoré vám uľavia od bolesti chrbta E-kniha je darčekom pre vás, ktorí ste sa rozhodli uzdraviť svoj neposlušný chrbát zdravou a pre vaše

1 5 návykov, ktoré vám uľavia od bolesti chrbta E-kniha je darčekom pre vás, ktorí ste sa rozhodli uzdraviť svoj neposlušný chrbát zdravou a pre vaše 1 5 návykov, ktoré vám uľavia od bolesti chrbta E-kniha je darčekom pre vás, ktorí ste sa rozhodli uzdraviť svoj neposlušný chrbát zdravou a pre vaše telo prirodzenou cestou. Miro špecialista na zdravotné

Podrobnejšie

katalóg NÁBYTKU NAJLACNEJŠÍ NÁBYTOK Z MASÍVU POSTEĽE * MATRACE * POHOVKY * SKRINE * STOLIČKY * JEDÁLENSKÉ ZOSTAVY * KOMODY * KNIŽN

katalóg NÁBYTKU   NAJLACNEJŠÍ NÁBYTOK Z MASÍVU POSTEĽE * MATRACE * POHOVKY * SKRINE * STOLIČKY * JEDÁLENSKÉ ZOSTAVY * KOMODY * KNIŽN katalóg NÁBYTKU www.bombanabytok.sk NAJLACNEJŠÍ NÁBYTOK Z MASÍVU POSTEĽE * MATRACE * POHOVKY * SKRINE * STOLIČKY * JEDÁLENSKÉ ZOSTAVY * KOMODY * KNIŽNICE * KRESLÁ IZBOVÉ STENY * TV STOLÍKY * PREDSIEŇOVÉ

Podrobnejšie

35 AKCIOVÁ PONUKA JE PLATNÁ % ZĽAVY DO novinka Obývacia stena ZELE dub wotan / biely lesk V Š H: cm zľava 29% HI

35 AKCIOVÁ PONUKA JE PLATNÁ % ZĽAVY DO novinka Obývacia stena ZELE dub wotan / biely lesk V Š H: cm zľava 29% HI 35 AKCIOVÁ PONUKA JE PLATNÁ 4.7.09-3.7.09 % ZĽAVY DO novinka Obývacia stena ZELE dub wotan / biely lesk V Š H: 95 75 56 cm 9% 34 39 HIT AKCIE SECONDO PLUS LUX 3DL V Š H.: 87 03 00 cm ložná plocha: 43 03

Podrobnejšie

PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu?

PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu? PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu? V tehlovom dome postavenom z kvalitných pálených tehál POROTHERM Profi vytvoríte pre vašu rodinu najzdravšie a najpríjemnejšie prostredie pre život. Dom postavíte za pár mesiacov,

Podrobnejšie

EEK Typový list Obývačka+Spálňa TIROL SK.cdr

EEK Typový list Obývačka+Spálňa TIROL SK.cdr (1) 5233900 (3) 5287262 (6) 5338434 01 Skrinka polovysoká 2 3 niky 04 2 sklené á 6 kg itrína polovysoká pravá 1 sklené dvere pravé 07 (1) 5233905 (3) 5287267 (6) 5338439 4 5 ník 09 (1) 5233907 (3) 5287268

Podrobnejšie

ALVA spol. s r.o. Provensálsky nábytok Cenník nábytku platný od Uvedené ceny su vrátane DPH. str. 1/8 Kód Popis 1. Vosk w w w. n a b y t o k

ALVA spol. s r.o. Provensálsky nábytok Cenník nábytku platný od Uvedené ceny su vrátane DPH. str. 1/8 Kód Popis 1. Vosk w w w. n a b y t o k ALVA spol. s r.o. Provensálsky nábytok Cenník nábytku platný od 1.3.2019. Uvedené ceny su vrátane DPH. str. 1/8 w w w. n a b y t o k a l v a. s k - Kolekcia Grande Charme P5009 Konzolový stolík, 3 zásuvky

Podrobnejšie

cenník 2019 ADP.indd

cenník 2019 ADP.indd 42 Stenové / potrubné mriežky a difúzory NOVA-C Oceľová výustka do kruhového potrubia Nova-C-1-V Nova-CCA-1-V séria Nova Nova-C-1-H Nova-C-2-H Objednávací kód - ZN Nova-CCA-1-H Nova-C-2-V Nova-CCA-2-H

Podrobnejšie

Ochrana dýchacích ciest

Ochrana dýchacích ciest Ochrana dýchacích ciest uvex i-gonomics Inovatívna ochrana dýchacích ciest. Merateľne zlepšené pohodlie používateľa. Systém uvex i-gonomics je synonymom maximálnej funkčnosti a prvotriedneho pohodlia:

Podrobnejšie

Viega Advantix Vario: prvý sprchový žľab na mieru.

Viega Advantix Vario: prvý sprchový žľab na mieru. Viega Advantix Vario: prvý sprchový žľab na mieru. 0 10 20 30 Viega Advantix Vario. Možnosť skrátenia na mieru. Flexibilita bez hraníc. Skôr alebo neskôr overený úspech Viega Advantix Vario je prvým sprchovým

Podrobnejšie

Bielkoviny - rozhovor s nutričnou terapeutkou -

Bielkoviny - rozhovor s nutričnou terapeutkou - Bielkoviny - rozhovor s nutričnou terapeutkou 30. 10. 2017 Rozhovor s nutričnou terapeutkou Danou Sasákovou o nízkobielkovinovej diéte a bielkovinách. Bielkoviny Čo sú vlastne bielkoviny? Bielkoviny, hovorí

Podrobnejšie

Pripravte svoje vozidlo na jar Čistenie a údržba klimatizácie za atraktívne ceny Regenerácia chladiaceho média 24,00 Čistenie a dezinfekcia klimatizác

Pripravte svoje vozidlo na jar Čistenie a údržba klimatizácie za atraktívne ceny Regenerácia chladiaceho média 24,00 Čistenie a dezinfekcia klimatizác Pripravte svoje vozidlo na jar Čistenie a údržba klimatizácie za atraktívne ceny Regenerácia chladiaceho média 24,00 Čistenie a dezinfekcia klimatizácie 12,00 Vybrané originálne príslušenstvo VÝHODNÁ zľava

Podrobnejšie

Snímka 1

Snímka 1 TEPLOMERY A VLHKOMERY Teplomer do sauny Ø 10 cm, meranie 0 120 C 24,00 Teplomer do sauny BASIC Teplomer a vlhkomer BASIC Ø 10 cm, meranie 0 120 C 18,50 Vlhkomer do sauny Vlhkomer do sauny BASIC Ø 10 cm,

Podrobnejšie

WIENER Porotherm Ti

WIENER Porotherm Ti Čo je POROTHERM Ti? Tehly POROTHERM s označením Ti, čiže tepelnoizolačné, predstavujú novú generáciu tehál pre obvodové steny s výrazne lepšími tepelnoizolačnými parametrami v štandardných hrúbkach 38

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2006 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2006 Vyhlásené: Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu m ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2006 Vyhlásené: 13.10.2006 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 563 N A R I A D E N I E V

Podrobnejšie

CARTA_SIDOLUX Katalóg (1) (SCREEN)

CARTA_SIDOLUX Katalóg (1) (SCREEN) KATALÓG PRODUKTOV SIDOLUX UNIVERSAL Čistiace prostriedky Univerzálne čistiace prostriedky pre všetky umývateľné povrchy. Jednoducho sa používajú a vďaka unikátnemu systému Soda Power zmäkčujú vodu a dokonalo

Podrobnejšie

ODDYCH, ktorý si zaslúžite Cenník VÍKENDOVÝCH a KRATŠÍCH POBYTOV VÍKEND Platnosť:

ODDYCH, ktorý si zaslúžite Cenník VÍKENDOVÝCH a KRATŠÍCH POBYTOV VÍKEND Platnosť: ODDYCH, ktorý si zaslúžite Cenník VÍKENDOVÝCH a KRATŠÍCH POBYTOV VÍKEND Platnosť: 01. 03. 2014-28. 02. 2015 LIEČEBNÝ POBYT KÚPELE NA SKÚŠKU PREDĹŽENÝ LIEČEBNÝ VÍKEND ubytovanie: kúpeľný hotel Rubín alebo

Podrobnejšie

Fotonávod na vymeranie a objednanie horizontálnej žalúzie na retiazku 1. Vymeranie šírky a výšky horizontálnej žalúzie na retiazku - vymeranie sa vyko

Fotonávod na vymeranie a objednanie horizontálnej žalúzie na retiazku 1. Vymeranie šírky a výšky horizontálnej žalúzie na retiazku - vymeranie sa vyko Fotonávod na vymeranie a objednanie horizontálnej žalúzie na retiazku 1. Vymeranie šírky a výšky horizontálnej žalúzie na retiazku - vymeranie sa vykonáva podľa uchytenia. Nižšie nájdete varianty: Do zasklievacej

Podrobnejšie

Tork-SK-2016.indd

Tork-SK-2016.indd Hygienické systémy PETRUZALEK s. r. o. Most pri Bratislave +421 2 45 95 15 80 / Košice +421 55 67 71 197 www.petruzalek.sk TORK Výrobky znaèky predstavujú rozsiahle spektrum hygienických výrobkov, pomocou

Podrobnejšie

Gebol 2019_PC.cdr

Gebol 2019_PC.cdr Akciová ponuka platná od 1.4.2019 do 31.12.2019 Uvedené ceny sú PC s DPH. www.katalogprofesionalnehonaradia.sk www.facebook.com/katalogprofesionalnehonaradia MULTI FLEX WHITE Materiál: nylon, elastan Úprava:

Podrobnejšie

TOP RUBBER PLUS TECHNICKÉ CHARAKTERISTIKY POPIS PRODUKTU : Antivibračná zvukotesná doska TOP RUBBER PLUS je antivibračný zvukovo izolačný panel tvoren

TOP RUBBER PLUS TECHNICKÉ CHARAKTERISTIKY POPIS PRODUKTU : Antivibračná zvukotesná doska TOP RUBBER PLUS je antivibračný zvukovo izolačný panel tvoren TOP RUBBER PLUS TECHNICKÉ CHARAKTERISTIKY PRODUKTU : Antivibračná zvukotesná doska TOP RUBBER PLUS je antivibračný zvukovo izolačný panel tvorený spojením dvoch falcov. dosiek (50 sklopný rozmer) zo sadrových

Podrobnejšie

Izolácie Druhé vydanie Máj 2017 Cenník Kingspan Therma & Selthaan 2017 VYSOKO ÚČINNÉ TEPELNO-IZOLAČNÉ DOSKY Z TUHEJ PENY URČENÉ PRE VŠETKY DRUHY STAVE

Izolácie Druhé vydanie Máj 2017 Cenník Kingspan Therma & Selthaan 2017 VYSOKO ÚČINNÉ TEPELNO-IZOLAČNÉ DOSKY Z TUHEJ PENY URČENÉ PRE VŠETKY DRUHY STAVE Izolácie Druhé vydanie Máj 2017 Cenník Kingspan Therma & Selthaan 2017 VYSOKO ÚČINNÉ TEPELNO-IZOLAČNÉ DOSKY Z TUHEJ PENY URČENÉ PRE VŠETKY DRUHY STAVEBNÝCH APLIKÁCIÍ Viac informácií: www.kingspaninsulation.sk

Podrobnejšie

Moje leto musí byť výnimočné Sme radi, že využívate služby Orangeu, a veríme, že ste s nimi spokojný. Aby však bolo vaše leto naozaj výnimočné, prináš

Moje leto musí byť výnimočné Sme radi, že využívate služby Orangeu, a veríme, že ste s nimi spokojný. Aby však bolo vaše leto naozaj výnimočné, prináš Moje leto musí byť výnimočné Sme radi, že využívate služby Orangeu, a veríme, že ste s nimi spokojný. Aby však bolo vaše leto naozaj výnimočné, prinášame vám prehľad služieb, ktoré vám pomôžu užiť si ho

Podrobnejšie

Snímka 1

Snímka 1 Sila inovácie Akustické podlahy SIRCONTEC moderné a komplexné riešenie konštrukcií podláh bytových a polyfunkčných stavieb Trenčín, august 2012 Obsah Prečo je akustická podlaha potrebná? Konštrukcia akustickej

Podrobnejšie

kočíky pre dvojčatá

kočíky pre dvojčatá kočíky pre dvojčatá www.prenasedeti.sk Mamičky dvojčiat často diskutujú o tom, ktorý kočík si majú kúpiť, ktorý je lepší golfové palice či športový kočík? Zákazníci si kupujú aj golfové, aj športové kočíky.

Podrobnejšie

LOYALTY PACK

LOYALTY PACK Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway Originálne príslušenstvo PRÍSLUŠENSTVO I NOVÁ DACIA SANDERO A SANDERO STEPWAY Všetko, čo potrebujete pre dlhodobú ochranu a maximálny komfort. Jednoducho múdra voľba!

Podrobnejšie

ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale a

ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale a ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale aj pre profesionálne práčovne, hotely a reštaurácie.

Podrobnejšie

Technický manuál PRIMASET SNL Okenná sie SNL (profil valcovaný s lemom) s rôznymi typmi zvrtlíkov poskytuje široké možnosti použitia okennej siete. Pr

Technický manuál PRIMASET SNL Okenná sie SNL (profil valcovaný s lemom) s rôznymi typmi zvrtlíkov poskytuje široké možnosti použitia okennej siete. Pr Technický manuál PRIMASET SNL Okenná sie SNL (profil valcovaný s lemom) s rôznymi typmi zvrtlíkov poskytuje široké možnosti použitia okennej siete. Predstavujú ú innú ochranu interiéru proti hmyzu a sú

Podrobnejšie

Unica Wireless > POHODLIE NA DOSAH VAŠEJ RUKY...

Unica Wireless > POHODLIE NA DOSAH VAŠEJ RUKY... Atraktívny moderný dizajn Na svet prichádza nová Wireless na diaľkové ovládanie, vytvorená pre váš väčší komfort. Prijímače sú k dispozícii v dvoch prevedeniach s nulovým alebo bez nulového vodiča. Niekoľko

Podrobnejšie

DVERE ZÁRUBNE PRE DOM A BYT Cenník s DPH dvere a zárubne v kategórii PRAKTIK

DVERE ZÁRUBNE PRE DOM A BYT Cenník s DPH dvere a zárubne v kategórii PRAKTIK DVERE ZÁRUBNE PRE DOM A BYT Cenník s DPH dvere a zárubne v kategórii PRAKTIK Obsah Bergamo...2 Elegant...3 Harmonie...4 Mera...5 Swing...6 Venecia...7 Zárubne NORMAL...8 Rozmery dverí a stavebných otvorov...9

Podrobnejšie

cennik_Layout 1

cennik_Layout 1 Vážení zákazníci, Už po 25. sezónu si Vám dovoľujeme ponúknuť naše dovolenkové pobyty, pričom ako vždy, kladieme dôraz na kvalitu a komplexnosť našich služieb, cenovú výhodnosť pre všetkých klientov. Dôkazom

Podrobnejšie

cenník 2019 ADP.indd

cenník 2019 ADP.indd 48 Stenové / potrubné mriežky a difúzory NOVA-L Hliníková mriežka s pevnými lamelami séria Nova Nova-L Objednávací kód - jednoradová Nova-L Nova-LV Objednávací kód - dvojradová NOVA-L skrutkami pružinami

Podrobnejšie

Odkvapový systém Titánzinkový KRYTINY Medený ODKVAPY FASÁDA Hliníkový PLECHY PARAPETY POLYKARBONÁTY Y Cenník platný od

Odkvapový systém Titánzinkový KRYTINY Medený ODKVAPY FASÁDA Hliníkový PLECHY PARAPETY POLYKARBONÁTY Y Cenník platný od Odkvapový systém Titánzinkový KRYTINY Medený ODKVAPY FASÁDA Hliníkový PLECHY PARAPETY POLYKARBONÁTY Y Cenník platný od 01.05.2019 Medený odkvapový systém Názov produktu MJ Cena bez DPH [ ] Cena s DPH [

Podrobnejšie

Презентация PowerPoint

Презентация PowerPoint Systémy práškového hasenia požiarov ES Certificate Osvedčenie o zhode Prečo MPH Tungus? 1. Vysoká spoľahlivosť a efektivita 2. Relatívne nízka cena 3. 12 rokov používania bez nutnosti technického servisu

Podrobnejšie

1/5 iq500, Indukčná varná doska s odsávaním, 80 cm ED875FS11E Indukčná varná doska s integrovanou ventiláciou: dokonalá súhra varnej dosky a odsávača

1/5 iq500, Indukčná varná doska s odsávaním, 80 cm ED875FS11E Indukčná varná doska s integrovanou ventiláciou: dokonalá súhra varnej dosky a odsávača 1/5 Indukčná varná doska s integrovanou ventiláciou: dokonalá súhra varnej dosky a odsávača pár. Funkcia combizone umožňuje varenie na veľkých hrncoch a pekáčoch. Ovládanie touchslider umožňuje nastaviť

Podrobnejšie

Baumit Fasádne omietky a farby Premium

Baumit Fasádne omietky a farby Premium Baumit Premium Line Vyberte si Top povrchovú úpravu Viac ako len make-up vášho domu Baumit Premium Line Jednoduché spracovanie Vynikajúca spotreba Dlhá životnosť Myšlienky s budúcnosťou. Baumit NanoporTop

Podrobnejšie

OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS

OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI SERVIS Spoločnosť vyvinula kompletný rad motorových olejov, ktorý prináša najlepší výkon motora a výrazne zvyšuje jeho životnosť, bez ohľadu

Podrobnejšie

2.A Príloha č1 Výkaz výmer

2.A Príloha č1  Výkaz výmer Rekapitulácia rozpočtu Sadzby DPH A B Stavba Dobudovanie systému zberu a odvozu komunálneho odpadu v obci Bystré 20% 0% Názov objektu ZRN VRN HZS Kompl.čin. Ost. náklady Cena SO 01 - STOJISKO SMETNÝCH

Podrobnejšie

Zdravé sebavedomie odzrkadľuje spôsob, akým vidíme sami seba. Ak sa chceme stať sebavedomejšími ľuďmi, musíme zmeniť to, čo si myslíme sami o sebe, ak

Zdravé sebavedomie odzrkadľuje spôsob, akým vidíme sami seba. Ak sa chceme stať sebavedomejšími ľuďmi, musíme zmeniť to, čo si myslíme sami o sebe, ak Zdravé sebavedomie odzrkadľuje spôsob, akým vidíme sami seba. Ak sa chceme stať sebavedomejšími ľuďmi, musíme zmeniť to, čo si myslíme sami o sebe, ako sa vidíme a vnímame. S týmto obrazom budeme pracovať

Podrobnejšie

Kategória školenia Rozvoj osobnosti obsahuje kurzy: Ako lepšie porozumieť sebe i ľuďom vo svojom okolí Na workshop je vítaný každý, kto pracuje s ľuďm

Kategória školenia Rozvoj osobnosti obsahuje kurzy: Ako lepšie porozumieť sebe i ľuďom vo svojom okolí Na workshop je vítaný každý, kto pracuje s ľuďm Kategória školenia Rozvoj osobnosti obsahuje kurzy: Ako lepšie porozumieť sebe i ľuďom vo svojom okolí Na workshop je vítaný každý, kto pracuje s ľuďmi, kto chce porozumieť sebe, svojim reakciám a činom,

Podrobnejšie

Titstr_font

Titstr_font DETSKÉ IHRISKO ZA DRUŽBOU (PRI FONTÁNE) Projekt pre stavebné povolenie Apríl 2018 Číslo zák.: 18025 ZOZNAM PRÍLOH Stavba: Objekt: Diel: DETSKÉ IHRISKO ZA DRUŽBOU (PRI FONTÁNE) SO 01 Detské ihrisko DOP

Podrobnejšie

Microsoft Word T-ENJOY, popis

Microsoft Word T-ENJOY, popis ENJOY 15270 [enjoy] Potešenie zo sedenia pochádzajúce z tohto sveta. Všetci, ktorí majú radi dobrý nábytok, budú so sedačkou Enjoy spokojní. Pre "Wellness by W.SCHILLIG" je kľúčový práve tento model. Hĺbka

Podrobnejšie

Poradensky koncept - mlade prasnice

Poradensky koncept - mlade prasnice Mladé prasnice KONCEPCIA PORADENSTVA SPOLOČNOSTI SANO V OBLASTI VÝŽIVY OŠÍPANÝCH VITAJTE Vážený zákazník, vážený záujemca o naše výrobky, sme veľmi radi, že vás koncepcia výživy mladých prasníc od spoločnosti

Podrobnejšie

NU_ _001_

NU_ _001_ Obj. kód: 0911330000 Ďakujeme Vám za kúpu a prejavenie dôvery našej novej rade produktov. je nezávislý klimatizačný systém, vhodný pre použitie pri vypnutom, ako aj zapnutom motore (nočné aj denné použitie)

Podrobnejšie

Slobodný v pohybe a rovnako výkonný ako káblový vysávač*

Slobodný v pohybe a rovnako výkonný ako káblový vysávač* Slobodný v pohybe a rovnako výkonný ako káblový vysávač* H-Free je multifunkčný vysávač od Hoover so systémom samostatnej cyklónovej jednotky, ktorý perfektne spĺňa nároky na každodenné upratovanie. Objavte

Podrobnejšie

Ultratop Systém Cementové podlahové systémy

Ultratop Systém Cementové podlahové systémy Ultratop Systém Cementové podlahové systémy Prirodzený vzhľad Ultratop System Vhodné pre podlahy v priemyselných odvetviach a v občianskych stavbách Obzvlášť odporúčané pre podlahy v: Priestory priemyselných

Podrobnejšie

DASS s.r.o., Robotnícka 1E/7030, Martin systémy GRACO pre nanášanie náterov striekaním a dopravu tekutých materiálov Tel/Fax : +421-(0)

DASS s.r.o., Robotnícka 1E/7030, Martin systémy GRACO pre nanášanie náterov striekaním a dopravu tekutých materiálov Tel/Fax : +421-(0) Husky 205 Plastic pneumatické dvojmembránové čerpadlá 1/4 Husky 205 je najmenšia dvojmembránové čerpadlo v ponuke spoločnosti GRACO. Je navrhnuté na čerpanie najrôznejších materiálov (rozpúšťadlá, kyseliny,

Podrobnejšie

Akciovi cennik NASTROFLEX_konecna verzia

Akciovi cennik NASTROFLEX_konecna verzia ICLA SR spol. s r. o., Priemyselná štrvť 13, Sabinov Kontakty: Ing. Jozef Horňák e-mail: hornak@icla.sk tel.: 00421 907 07 300 skype: jozo.hornak Jozef Mikloško e-mail: miklosko@icla.sk tel.: 00421 90

Podrobnejšie

katalog_PINTY_200871_tech.cdr

katalog_PINTY_200871_tech.cdr Technické spreje www.painthouse.sk ZINKOVÝ ZÁKLAD Zinkový základ pre studenú galvanizáciu. Dlhodobá ochrana na báze čistého zinku a špeciálnych živíc. Z169 Vysoko výdatný zinkový náter. Minimálne 99%-ný

Podrobnejšie

Moja prvá podprsenka a epitéza po mastektómii prsníka Sprievodca pre ženy po mastektómii prsníka.

Moja prvá podprsenka a epitéza po mastektómii prsníka Sprievodca pre ženy po mastektómii prsníka. Moja prvá podprsenka a epitéza po mastektómii prsníka Sprievodca pre ženy po mastektómii prsníka. Základné informácie, rady a odporúčania pre pacientky po mastektómii prsníka. Každý deň sa stretávame so

Podrobnejšie

Prezentacja programu PowerPoint

Prezentacja programu PowerPoint TIENS Multifunkčný prístroj na masáž hlavy Používajte denne! Kedykoľvek! Kdekoľvek! Máte dobre vyváženú bioelektrickú energiu? Skontrolujte si, či na sebe pozorujete nasledovné symptómy: Zvýšený alebo

Podrobnejšie

Ako vymeniť predné brzdové platničky kotúčovej brzdy na Renault Scenic II

Ako vymeniť predné brzdové platničky kotúčovej brzdy na Renault Scenic II Ako vymeniť predné brzdové platničky kotúčovej brzdy na Výmenu uskutočnite v nasledujúcom poradí: 1 Výmenu brzdových platničiek vykonávajte v sete; vždy vymeňte všetky platničky na jednej náprave. Umožní

Podrobnejšie

Svetlo vás privíta pri každom návrate domov

Svetlo vás privíta pri každom návrate domov PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Cottage čierna LED Svetlo vás privíta pri každom návrate domov Vynovený dizajn plynovej lampy tohto nástenného svietidla LED mygarden Cottage značky Philips v čiernej

Podrobnejšie

NAKUPUJTE PRIAMO OD SLOVENSKÉHO VÝROBCU PRACOVNÉ ODEVY VYROBENÉ NA SLOVENSKU PRODUKTOVÝ KATALÓG Adresa - výroba: TQS, s.r.o. Továrenská 15,

NAKUPUJTE PRIAMO OD SLOVENSKÉHO VÝROBCU PRACOVNÉ ODEVY VYROBENÉ NA SLOVENSKU PRODUKTOVÝ KATALÓG   Adresa - výroba: TQS, s.r.o. Továrenská 15, PRACOVNÉ ODEVY VYROBENÉ NA SLOVENSKU PRODUKTOVÝ KATALÓG Vážení priatelia, verím, že Vás naše produkty uvedené v tomto katalógu zaujmú. Je to malá ukážka produktov vyhotovených v našej dielni. Od vzniku

Podrobnejšie

Nepožiarne revízne dvierka 2009-aktuál.xls

Nepožiarne revízne dvierka 2009-aktuál.xls Riegelhof & Gärtner - cenník platný od 07/2013 Revízne dvierka AluNova pre montáž na stenu a strop (nepôchodzné) skryté západkové uzávery Vstavaná impregnovaná sadrokartónová doska GKBI 12,5 resp. 2 x

Podrobnejšie

PÍSOMNÉ POKYNY PODĽA RID Opatrenia v prípade nehody alebo mimoriadnej udalosti súvisiacej s nebezpečným tovarom, alebo ktoré môžu súvisieť s nebezpečn

PÍSOMNÉ POKYNY PODĽA RID Opatrenia v prípade nehody alebo mimoriadnej udalosti súvisiacej s nebezpečným tovarom, alebo ktoré môžu súvisieť s nebezpečn PÍSOMNÉ POKYNY PODĽA RID Opatrenia v prípade nehody alebo mimoriadnej udalosti súvisiacej s nebezpečným tovarom, alebo ktoré môžu súvisieť s nebezpečným tovarom V prípade nehody alebo mimoriadnej udalosti,

Podrobnejšie

KATALOG-SUPRA_NG_2019_PSB_SK-04

KATALOG-SUPRA_NG_2019_PSB_SK-04 ROK UMOCNENÝ SIEDMIMI PREMIÉRAMI 2 LEGE NDA J E S P Ä Ť 3 4 ZÁŽ PRE VZRUŠUJÚCE ITKY 5 D U 6 2000GT 1967 A40 1978 Š APripravte sa na návrat legendy. Povznášajúca nová Toyota GR Supra, inšpirovaná viac ako

Podrobnejšie

AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY 1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme

AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY   1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY www.top-nechty.sk 1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme ruky sebe, ale aj zákazníčke. Pilníkom upravíme tvar

Podrobnejšie

REKAPITULÁCIA STAVBY Kód: Stavba: M521 Materská škola Kolysočka - Kolíska JKSO: KS: Miesto: Dátum: Objednávateľ: Občianske združenie Kolysočk

REKAPITULÁCIA STAVBY Kód: Stavba: M521 Materská škola Kolysočka - Kolíska JKSO: KS: Miesto: Dátum: Objednávateľ: Občianske združenie Kolysočk REKAPITULÁCIA STAVBY Kód: JKSO: KS: Miesto: Dátum: 6.6.2019 Objednávateľ: Občianske združenie Kolysočka - Kolíska Zhotoviteľ: Projektant: Ing. arch. Radoslav Seman Spracovateľ: Poznámka: Cena bez DPH DPH

Podrobnejšie

STAVBA A BÝVANIE S DREVOM OSB 4 OSB 3 DHF DOSKY

STAVBA A BÝVANIE S DREVOM OSB 4 OSB 3 DHF DOSKY STAVBA A BÝVANIE S DREVOM OSB 4 OSB 3 DHF DOSKY EGGER OSB 4 TOP Prémiová doska s parametrami, ktoré prevyšujú požiadavky normy! EGGER OSB 4 TOP je drevená konštrukčná doska lepená bez formaldehydu, s výraznými

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

stylish_brozura_8str_SVK.indd

stylish_brozura_8str_SVK.indd kde sa inovácia stretáva s kreativitou Biela Strieborná Drevo dekor Technológia spolu s dizajnom pre špičkové klimatizačné riešenie V súčasnosti väčšina zákazníkov hľadá klimatizačný systém, ktorý kombinuje

Podrobnejšie

Čo si zobrať do pôrodnice

Čo si zobrať do pôrodnice Do pôrodnice určite nechoďte bez dokladov Najdôležitejšie veci, bez ktorých vás nebudú môcť ani prijať, sú doklady. Majte ich v závere tehotenstva nachystané niekde po ruke, aby ste ich nehľadali. Nebaľte

Podrobnejšie

Microsoft Word - ZF_SI_Oelwechselkit_50145_SK_V01.docx

Microsoft Word - ZF_SI_Oelwechselkit_50145_SK_V01.docx Nebezpečenstvo popálenia pri kontakte s horúcim olejom. Je možné ľahké až stredne ťažké zranenie. Používajte ochranné okuliare. Používajte ochranné rukavice. Používajte ochranný odev. Môže dôjsť k materiálnemu

Podrobnejšie

Výkaz výmer

Výkaz výmer Rekapitulácia rozpočtu Sadzby DPH A B 20% 0% Názov objektu ZRN VRN HZS Kompl.čin. Ost. náklady Cena Vlastný Celkom bez DPH DPH 20% z DPH 0% z Celkom v EUR Krycí list stavby Miesto: Zákazka: Spracoval:

Podrobnejšie

POUŽÍVATEĽSKÝ MANUÁL SK IN Horolezecký batoh DEUTER Guide 30+SL Obrázky v tomto manuáli sú len ilustračné a slúžia len na orientačné účely.

POUŽÍVATEĽSKÝ MANUÁL SK IN Horolezecký batoh DEUTER Guide 30+SL Obrázky v tomto manuáli sú len ilustračné a slúžia len na orientačné účely. POUŽÍVATEĽSKÝ MANUÁL SK IN 3361017 Horolezecký batoh DEUTER Guide 30+SL Obrázky v tomto manuáli sú len ilustračné a slúžia len na orientačné účely. Obsah TECHNICKÝ POPIS... 3 SPRÁVNE ZBALENIE BATOHU...

Podrobnejšie

AVG_Moderne_interierove_systemy-A4-NAVYSKU.cdr

AVG_Moderne_interierove_systemy-A4-NAVYSKU.cdr A V G S Y S T E M MODERNÉ SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH STIEN 2 MB-EXPO MB-EXPO MOBILE SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH STIEN MB-EXPO MB-EXPO MOBILE ŠTÝLOVÉ PREDAJNÉ VÝKLADY 3 MB-EXPO MB-EXPO MOBILE SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH

Podrobnejšie

TÉMA: VETERNÁ ERÓZIA METODICKÉ POZNÁMKY CIELE Žiaci si majú osvojiť pojem veterná erózia. majú spoznať jeden z princípov stanovovania prašného spadu a

TÉMA: VETERNÁ ERÓZIA METODICKÉ POZNÁMKY CIELE Žiaci si majú osvojiť pojem veterná erózia. majú spoznať jeden z princípov stanovovania prašného spadu a TÉMA: VETERNÁ ERÓZIA METODICKÉ POZNÁMKY CIELE Žiaci si majú osvojiť pojem veterná erózia. majú spoznať jeden z princípov stanovovania prašného spadu a to zachytávaním prachu, ktorý sedimentuje vplyvom

Podrobnejšie

PRAKTICKÉ INFORMÁCIE PRE PACIENTOV LUMBÁLNA PUNKCIA

PRAKTICKÉ INFORMÁCIE PRE PACIENTOV LUMBÁLNA PUNKCIA PRAKTICKÉ INFORMÁCIE PRE PACIENTOV LUMBÁLNA PUNKCIA ČO JE LUMBÁLNA PUNKCIA? Lumbálna punkcia je vyšetrovacia metóda, pri ktorej sa z diagnostických alebo liečebných dôvodov zavádza do chrbticového kanála

Podrobnejšie