ZMLUVA c. 1/NP/ /2013 o podmienkach spoluprace pri realizacii Narodneho projektu Komplexny poradensky system prevencie a ovpiyvnovania socialnopatolog

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "ZMLUVA c. 1/NP/ /2013 o podmienkach spoluprace pri realizacii Narodneho projektu Komplexny poradensky system prevencie a ovpiyvnovania socialnopatolog"

Prepis

1 ZMLUVA c. 1/NP/ /2013 o podmienkach spoluprace pri realizacii Narodneho projektu Komplexny poradensky system prevencie a ovpiyvnovania socialnopatologickych javov v skolskom prostredi / ITMS: uzavreta podl'a 51 Obcianskeho zakonnika medzi subjektmi: Vyskumny listav detskej psychologic a patopsychologie Sidlo: Bratislava, Cyprichova 42 Zastupeny: PhDr. Cubomir Palenik, CSc, riaditel' ICO: Kontaktna osoba: Mgr. Alzbeta Dianovska ovy kontakt: pclevice@vudpap-proiekt.sk (d'alej len poskytovater) a Skola: Zakladna skola s materskou skoiou, Risnovce 427 Sidlo: Risnovce 427 Zastupena: PaedDr. Eubica Kristofikova ICO: Kontaktna osoba (vychovny poradca): Mgr. Drahomira Muranova Telefonicky kontakt: ovy kontakt drahomira.muranova(^gmail.com (d'alej len skola") Preambula 1. Poskytovatel' realizuje narodny projekt s nazvom Komplexny poradensky system prevencie a ovpiyvnovania socialnopatologickych javov v skolskom prostredi" (d'alej len narodny projekt"). 2. Skola ma zaujem byf prostrednictvom vychovneho poradcu aktivnym ucastnikom v projekte.

2 3. Narodny projekt je spolufinancovany zo Strukturalnych fondov Europskej unie (Europsky socialny fond), z Operacneho programu Vzdelavanie. 4. Zmluvne strany maju zaujem urcif a dohodnut' ramec ich spoluprace ako aj existujuce a buduce prava a povinnosti vo vzt'ahu k vyssie uvedenemu projektu. CI. I Zakladne pojmy 1.1. Narodny projekt predstavuje subor aktivit zucastnenych osob zameranych na zefektivnenie systemu vychovneho poradenstva a prevencie v Slovenskej republike Dodavatel' znamena prislusnu tretiu stranu, ktora na zaklade zmluvnych vzt'ahov s poskytovatel'om zabezpecuje v ramci projektu dodavanie tovarov a poskytovanie sluzieb Tovar znamena plnenia (odbome metodiky, publikacie, casopisecka literatura, diagnosticke a edukacne balicky, metodologicke nastroje spristupnene prostrednictvom intemetoveho liloziska pre potreby vychovneho poradcu ajeho poradenskych aktivit pre ziakov so specialnymi vychovno - vzdelavacimi potrebami); tieto doda skole a na zaklade zmluvnych vzfahov s poskytovatel'om ich skola prevezme na zaklade oznamenia poskytovatel'a v sulade s touto zmluvou Sluzby zaskolenia predstavuju subor aktivit dodavatel'a alebo poskytovatel'a v rozsahu skoleni osoby (vychovneho poradcu) urcenej skoiou, v specifikacii podl'a poziadaviek Poskytovatel'a a V sulade s narodnym projektom Frekventant znamena zamestnanec skoly (vychovny poradca), ktory sa na zaklade tejto zmluvy zucastni na vzdelavacich a inych poradenskych, ci vedecko-vyskumnych aktivitach projektu. CI. 11 Predmet a licel zmluvy 2.1. Poskytovatel' na zaklade tejto zmluvy umozni skole prostrednictvom vychovneho poradcu ucast' v narodnom projekte za podmienok d'alej uvedenych.

3 2.2. Predmetom a ucelom tejto zmluvy je upravif prava a povinnosti zmluvnych stran vzfahujuce sa na ucasf v narodnom projekte Skola nepotrebuje suhlas akehokol'vek statneho spravneho alebo samospravneho organu k tomu, aby tuto zmluvu mohla uzatvorif a realizovaf tak zavazky ku ktorym sa v nej zaviazala. CI. Ill Prava a povinnosti zmluvnych stran 3.1. Poskytovatel' sa zavazuje : umoznif skole ucasf v narodnom projekte spristupnif vhodnou formou skole aktualizovane informacie tykajuce sa narodneho projektu ajeho organizacnych aspektov zabezpecif skole dodanie tovaru prostrednictvom dodavatel'a. Tovar bude bezodplatne prevedeny skole samostatnou zmluvou uzavretou v zmysle ustanoveni zakona c. 278/1993 Z. z. o sprave majetku statu v zneni neskorsich predpisov oznamif skole elektronickou postou alebo prostrednictvom dodavatel'a termin dodania jednotlivych dodavok tovaru, ako aj ich identifikaciu umozfiujucu ich riadne prevzatie zabezpecif bezplatne zaskolenie vychovnych poradcov prostrednictvom osob urcenych poskytovatel'om alebo poskytnutim sluzieb prostrednictvom dodavatel'a v oblasti vyuzivania diagnostickych a edukacnych balickov, metodologickych nastrojov v poradenskej praxi oznamif skole podrobnosti o poskytovani sluzieb zaskolenia alebo o zaskoleni poskytovatel'om (najma terminy, dlzku terminu skolenia, podmienky ucasti a pod.) oboznamif skolu s harmonogramom a rozsahom vyuzivania diagnostickych a edukacnych balickov, metodologickych nastrojov v ramci narodneho projektu poskytnuf skole (vychovnemu poradcovi) fmancnu nahradu za cestovne naklady suvisiace s ucasf ou na aktivitach narodneho projektu poskytovatel' sa zavazuje dodrziavaf pri naplfiani ciel'ov narodneho projektu ustanovenia zakona c. 122/2013 Z. z. o ochrane osobnych lidajov v zneni neskorsich predpisov.

4 V.2. Skola sa zavazuje: V ramci ucasti na projekte riadit' sa pokynmi poskytovatel'a a sledovat' aktualizovane informacie tykajuce sa narodneho projektu, ktore jej poskytovatel' spristupni dodrziavaf zmluvnymi stranami dohodnuty harmonogram a rozsah vyuzivania diagnostickych a edukacnych balickov, metodologickych nastrojov v sulade s ciel'mi narodneho projektu umoznif vychovnemu poradcovi realizovaf cinnosf suvisiacu s ciel'mi narodneho projektu V pripade potreby zabezpecif pre potreby narodneho projektu nahradnika a to tak, aby mohol byf ciel' narodneho projektu zrealizovany na zaklade oznamenia poskytovatel'a o dodani tovaru a sluzieb zaskolenia vykonaneho najmenej 3 pracovne dni vopred, prijaf plnenia poskytnute v sulade s touto zmluvou a poskytovaf poskytovatel'ovi alebo dodavatel'ovi vsetku siicinnosf potrebnu k ich riadnemu poskytnutiu potvrdif apodpisaf preberaci protokol riadne a v celom rozsahu v sulade so skutocnym stavom V pripade potreby prevzaty tovar oznacif v sulade s pokynmi poskytovatel'a povinnymi znakmi publicity narodneho projektu umiestnif tabul'ku povinnej publicity narodneho projektu na viditel'nom mieste v priestoroch skoly pri prevzati jednotlivych casti tovaru riadne a v celom rozsahu vykonaf potrebne ukony smerujuce k prevereniu funkcnosti v rozsahu, ako vyplyva z narodneho projektu a poskytnutych sluzieb zaskolenia V pripade zaniku alebo vyradenia zo siete skol v zmysle zakona c. 596/2003 Z. z. o statnej sprave v skolstve a skolskej samosprave v zneni neskorsich predpisov odovzdaf vsetky casti tovaru prijate na zaklade tejto zmluvy nastupnickej organizacii odovzdavacim a preberacim protokolom l.v pripade personalnej zmeny v osobe vychovneho poradcu oznamif tuto skutocnosf najneskor do 5 pracovnych dni poskytovatel'ovi s uvedenim nahradnej osoby poverenej vedenim skoly

5 vytvaraf vychovnemu poradcovi podmienlcy na aktivnu ucasf pri prijimani sluzieb zaskolenia, na aktivnu ucasf na seminaroch, konferenciach a medzinarodnych mobilitach zabezpecif aby sa aktivit uvedenych v bode V pripade neucasti vychovneho poradcu zucastni 1 jeho zastupca, resp. nahradna osoba zabezpecif overovanie novych diagnostickych a edukacnych balickov a poradenskych metod poskytnutych narodnym projektom vychovnym poradcom pre licely vychovno-poradenskych aktivit so ziakmi so specialnymi vychovno - vzdelavacimi potrebami zabezpecif overovanie novych diagnostickych nastrojov a metod poskytnutych narodnym projektom psychologom a specialnym pedagogom z prislusnej CPPPaP, resp. CSPPP pre ucely odbomej prace so ziakmi so specialnymi vychovno - vzdelavacimi potrebami umoznif vykon kontroly/auditu/overovania suvisiaceho s dodanym tovarom a suvisiacimi sluzbami kedykol'vek pocas platnosti zmluvy o NFP, ktora bola uzatvorena medzi Ministerstvom skolstva, vedy, vyskumu a sportu Slovenskej republiky a Vyskumnym ustavom detskej psychologic a patopsychologie v Bratislave, prijimatel'om NFP, a to opravnenymi osobami (Ministerstvom skolstva, vedy, vyskumu a sportu SR, Najvyssim kontrolnym uradom Slovenskej republiky, Spravou fmancnej kontroly a nimi poverenymi osobami, splnomocnenymi zastupcami Europskej komisie a Europskeho dvora auditorov, osobami prizvanymi uvedenymi organmi v sulade s platnymi pravnymi predpismi Slovenskej republiky a Europskeho spolocenstva a d'alsimi opravnenymi osobami) a poskytnuf im vsetku potrebnu sucinnosf (d'alej len kontrola prijimatel'a NFP") V pripade zistenia nedostatkov organmi uvedenymi v bode tejto zmluvy, ktore vznikli nedodrzanim ustanoveni tejto zmluvy je skola povinna zjednaf napravu po dobu trvania tejto zmluvy alebo akehokol'vek zavazku vyplyvajuceho z tejto zmluvy alebo v suvislosti s nou, nepostupif a ani inak nepreviesf svoje prava a povinnosti podl'a tejto zmluvy na tretiu osobu bez predchadzajuceho suhlasu poskytovatel'a skola sa zavazuje dodrziavaf pri naplfiani ciel'ov narodneho projektu ustanovenia zakona c. 122/2013 Z. z. o ochrane osobnych udajov v zneni neskorsich predpisov.

6 CI. IV Trvanie zmluvy 4.1. Kazda zo zucastnenych zmluvnych stran moze odstupit' od tejto zmluvy, a to v pripade podstatneho porusenia zmluvnych povinnosti druhou zmluvnou stranou Ucinky odstupenia od zmluvy nastanu dnom, kedy bude dorucene pisomne odstupenie odstupujucej strany druhej strane Za podstatne porusenie zmluvy sa povazuje najma nedodrzanie prav a povinnosti skoly uvedenych v 51. Ill tejto zmluvy Zmluva sa uzatvara na dobu trvania narodneho projektu do 31. oktobra 2015, v pripade predlzenia realizacie projektu sa predlzuje aj doba trvania zmluvy. O tejto skutocnosti bude poskytovatel' skolu informovat'. CI. V Zaverecne ustanovenia 5.1. Prava a povinnosti vyplyvajiice z tejto zmluvy sa riadia platnym pravnym poriadkom Slovenskej republiky Tato zmluva nadobuda platnost' dnom jej podpisu opravnenymi zastupcami zmluvnych stran a ucinnosf dnom nasledujucim po dni jej zverejnenia v centralnom registri zmluv Tato zmluvaje povinne zverejnovanou zmluvou podl'a ustanovenia 5a zakona c. 211/2000 Zb. o slobodnom pristupe k informaciam V zneni neskorsich predpisov Zmluvne strany suhlasia so zverejnenim obsahu tejto zmluvy tretim osobam v nevyhnutnom rozsahu, v Centralnom registri zmluv Uradu vlady Slovenskej republiky na prislusnej webovej stranke ( Zmeny a doplnky k tejto zmluve mozno vykonavaf iba pisomnym dodatkom k nej Akakol'vek pisomna komunikacia medzi zmluvnymi stranami bude adresovana nizsie uvedenu adresu a bude sa povazovaf za dorucenu v pripade : dorucenia faxom po tom, ako bolo odosielatel'ovi dorucene potvrdenie, ze prenos udajov prebehol v poriadku osobneho dorucenia, prostrednictvom kurierskej sluzby alebo inak, po prijati potvrdenia osobneho dorucenia

7 dorucenie om po doruceni potvrdenia od prijemcu o prijati doporucenej zasielky k datumu uvedenemu na potvrdeni o doruceni alebo na potvrdeni o tom, ze zasielku nie je mozne dorucif 5.7. Korespondencna adresa : Vyskumny ustav detskej psychologic a patopsychologie Cyprichova Bratislava, vudpap@vudpap.sk Zakladna skola s materskou skoiou, Risnovce Risnovce riaditel.zsrisnovce@centrum.sk 5.8. Tato zmluva je vyhotovena v troch vyhotoveniach, dve vyhotovenia pre poskytovatel'a, jedno vyhotovenie zmluvy pre skolu. V Bratislave dha V Risnovciach dna Vyskufnn^ i5stav detskej psychol6gie a patopsychol6gie Za poskyt0^tep<»5 42, Bratislava Za skolu : PhDr. Eubomir Palenik, CSc, riaditel' PaedDr. Eubica Kristofikova statutarny zastupca

ZMLUVA č. 1124/2013 o rámcových podmienkach spolupráce pri realizácii projektu uzavretá podľa 51 zákona č. 40/Í964 Zb. Občiansky zákonník (ďalej len a

ZMLUVA č. 1124/2013 o rámcových podmienkach spolupráce pri realizácii projektu uzavretá podľa 51 zákona č. 40/Í964 Zb. Občiansky zákonník (ďalej len a ZMLUVA č. 1124/2013 o rámcových podmienkach spolupráce pri realizácii projektu uzavretá podľa 51 zákona č. 40/Í964 Zb. Občiansky zákonník (ďalej len ako Zmluva") medzi: 1. Národný ústav certifikovaných

Podrobnejšie

Identifikator Skoly: Identifikator Projektu: * * * * Europska unia Europsky sociilny fond NUCEM Operacny program * * )f VZDELAVAN1

Identifikator Skoly: Identifikator Projektu: * * * * Europska unia Europsky sociilny fond NUCEM Operacny program * * )f VZDELAVAN1 . * * * * Europsky sociilny fond Operacny program * * )f VZDELAVAN1E ^ ZMLUVA c. 685/2013 o ramcovych podmienkach spoluprace pri realizacii projektu uzavreta podia 51 zakona c. 40/1964 Zb. Obciansky zakonnik

Podrobnejšie

* * Europska unia Eurtipsky soclilny fond NUCEM NAROONY USTAV CERTIFIKOVANYCH MERAH^VZDELAVANIA Operainy program VZDELAVANIE ^ ZMLUVA o bezodplatnom p

* * Europska unia Eurtipsky soclilny fond NUCEM NAROONY USTAV CERTIFIKOVANYCH MERAH^VZDELAVANIA Operainy program VZDELAVANIE ^ ZMLUVA o bezodplatnom p * * Europska unia Eurtipsky soclilny fond NUCEM NAROONY USTAV CERTIFIKOVANYCH MERAH^VZDELAVANIA Operainy program VZDELAVANIE ^ ZMLUVA o bezodplatnom prevode majetku statu c. 197/2014 uzavreta podl'a 181

Podrobnejšie

Identifikator ~koly: Identifikator Projektu: *** * *** * Eur6pska unia Eur6psky soclmny fond NUCE~,l ZMLUVA c. 528/2013 o ramcovych

Identifikator ~koly: Identifikator Projektu: *** * *** * Eur6pska unia Eur6psky soclmny fond NUCE~,l ZMLUVA c. 528/2013 o ramcovych Identifikator ~koly: 580201 Identifikator Projektu: 26110130546 *** Eur6psky soclmny fond NUCE~,l ZMLUVA c. 528/2013 o ramcovych podmienkach spoluprace pri realizacii projektu uzavreta podra 51 zakona

Podrobnejšie

Kupna zmluva

Kupna zmluva Číslo zmluvy predávajúceho: KJ03300113 Číslo zmluvy kupujúceho: 0411/2013 Kúpna zmluva č. 0411/2013 uzavretá v súlade s ustanovením 409 a nasl.zákona č.513/1991 Zb. - Obchodný zákonník v znení neskorších

Podrobnejšie

2007-MS-VUDPaP

2007-MS-VUDPaP K O N T R A K T uzavretý medzi Ministerstvom školstva SR a Výskumným ústavom detskej psychológie a patopsychológie na riešenie vedecko-výskumných úloh v roku 2007 Kontrakt nie je zmluvou v zmysle právneho

Podrobnejšie

Microsoft Word - ZMLUVAMyslava1.docx

Microsoft Word - ZMLUVAMyslava1.docx Zmluva o dielo č. 7/2019 uzavretá podľa 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) na vypracovanie žiadosti o poskytnutie dotácie (ďalej

Podrobnejšie

Z M L U V A

Z M L U V A Zmluva o poskytovaní služieb č. 3/2014 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej len zmluva ) Článok I. Zmluvné

Podrobnejšie

K Ú P N A Z M L U V A

K Ú P N A Z M L U V A K Ú P N A Z M L U V A číslo:... uzatvorená podľa 409 a nasl. Zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v platnom znení medzi týmito zmluvnými stranami Predávajúci:... Sídlo:... IČO:... IČ DPH:... Zapísaná

Podrobnejšie

K O N T R A K T

K O N T R A K T K O N T R A K T uzavretý medzi Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR a Výskumným ústavom detskej psychológie a patopsychológie na rok 2014 Kontrakt nie je zmluvou v zmysle právneho úkonu, ale

Podrobnejšie

2. Príloha č. 1 Návrh zmluvy

2. Príloha č. 1 Návrh zmluvy KÚPNA ZMLUVA č.... uzavretá v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov uzatvorená medzi: Kupujúci: Obchodné meno: Sídlo: Obecný úrad, Šarišská 98/20, 09434 Bystré

Podrobnejšie

W/ffi- i Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR ^ f I pre štrukturálne fondy EÚ ^ ^ ^ ^ EunSpstf x*ulny fond ITMS kód Projektu:

W/ffi- i Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR ^ f I pre štrukturálne fondy EÚ ^ ^ ^ ^ EunSpstf x*ulny fond ITMS kód Projektu: W/ffi- i Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR ^ f I pre štrukturálne fondy EÚ ^ ^ ^ ^ EunSpstf x*ulny fond DODATOK Č. 3 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU uzavretý v zmysle

Podrobnejšie

252

252 Zmluva č. o... /SRS poskytnutí dotácie v roku 2018 uzatvorená podl a 6c ods. 13 zákona č. 597/2003 Z. z. o financovaní základných škôl, stredných škôl školských zariadení v znení neskorších predpisov (ďalej

Podrobnejšie

* *** * * * * *** * "IARODNY USTAV CEf1TIFiKOVANYCH MERA"l'vzorLAVANIA Eur6pska unla Eurq>sky oaciiiny fond ZMLUVA o bezodplatnom prevode majetku stat

* *** * * * * *** * IARODNY USTAV CEf1TIFiKOVANYCH MERAl'vzorLAVANIA Eur6pska unla Eurq>sky oaciiiny fond ZMLUVA o bezodplatnom prevode majetku stat "IARODNY USTAV CEf1TIFiKOVANYCH MERA"l'vzorLAVANIA Eurq>sky oaciiiny fond ZMLUVA o bezodplatnom prevode majetku statu c. 97/2014 uzavreta podl'a 18i zakona c. 278/1993 Z. z. 0 sprave majetku statu (d'alej

Podrobnejšie

Medzinárodná cena vojvodu z Edinburghu (DofE) Oceňujeme mladých ľudí, ktorí sa neboja veľkých cieľov Licenčná zmluva pre Partnera programu Medzinárodn

Medzinárodná cena vojvodu z Edinburghu (DofE) Oceňujeme mladých ľudí, ktorí sa neboja veľkých cieľov Licenčná zmluva pre Partnera programu Medzinárodn Medzinárodná cena vojvodu z Edinburghu (DofE) Oceňujeme mladých ľudí, ktorí sa neboja veľkých cieľov Licenčná zmluva pre Partnera programu Medzinárodná cena vojvodu z Edinburghu Zmluvné strany: názov:

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269 ods.2 zákona č. 513/1991 zb. Obchodný zákonník v platnom znení I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obe

Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269 ods.2 zákona č. 513/1991 zb. Obchodný zákonník v platnom znení I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obe Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269 ods.2 zákona č. 513/1991 zb. Obchodný zákonník v platnom znení I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obec Pavlovce nad Uhom Právna forma: obec Sídlo: Kostolné

Podrobnejšie

Z M L U V A

Z M L U V A Zmluva o poskytovaní služieb č. 15/2014 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej len zmluva ) Článok I. Zmluvné

Podrobnejšie

Zmluva o spolupráci

Zmluva o spolupráci Zmluva o spolupráci uzavretá v zmysle 269 ods. 2. Zák. č. 513/1991 Zb. (Obchodný zákonník) v znení neskorších predpisov, 4 ods. 1 písm. l) zákona č. 302/2001 Z. z. o samospráve vyšších územných celkov

Podrobnejšie

J / // Ĺ Agentúra ínisterstva školstva, vedy, výskum u a športu SR pre štrukturálne fondy EÚ * Ä * * Európska únia Európsky sociáíny fond ITMS kód Pro

J / // Ĺ Agentúra ínisterstva školstva, vedy, výskum u a športu SR pre štrukturálne fondy EÚ * Ä * * Európska únia Európsky sociáíny fond ITMS kód Pro J / // Ĺ Agentúra ínisterstva školstva, vedy, výskum u a športu SR pre štrukturálne fondy EÚ * Ä * * Európska únia Európsky sociáíny fond DODATOK Č. 3 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU

Podrobnejšie

Zmluva_dotácia_na_rok_2017_-_tradície_a_históriu_banských_činností VZOR

Zmluva_dotácia_na_rok_2017_-_tradície_a_históriu_banských_činností VZOR VZOR Registračné číslo: xxxxx/xxxx-xxxx-xxxxx Z m l u v a o poskytnutí dotácie na rok 2018 uzatvorená podľa ustanovenia 51 zákona č. 40/1964 Zb. (Občiansky zákonník) v znení neskorších predpisov Čl. I

Podrobnejšie

Zmluva_013_2018

Zmluva_013_2018 Zmluva č. 08-70-2017 o nájme pozemku uzavretá v zmysle 663 a ďalších príslušných ustanovení Občianskeho zákonníka medzi zmluvnými stranami : 1. Mestská časť Bratislava - Petržalka Kutlíkova 17, 852 12

Podrobnejšie

Európska únia Operačný otoqram ^ VZDELÁVANIE ^ v ZMLUVA o b e z o d p la tn o m p re v o d e m a je tk u š tá tu č. 526/2015 uzavretá podľa 18i zákona

Európska únia Operačný otoqram ^ VZDELÁVANIE ^ v ZMLUVA o b e z o d p la tn o m p re v o d e m a je tk u š tá tu č. 526/2015 uzavretá podľa 18i zákona Operačný otoqram v ZMLUVA o b e z o d p la tn o m p re v o d e m a je tk u š tá tu č. 526/2015 uzavretá podľa 18i zákona č. 278/1993 Z. z. o správe majetku štátu (ďalej len ako Zm luva ) medzi: 1. Národný

Podrobnejšie

01 - Dodatok č. 2 - Kvakovce

01 - Dodatok č. 2 - Kvakovce DODATOK Č. 2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU ČÍSLO ZMLUVY: OPKZP-PO1-SC111-2017-23/51 (ďalej len Dodatok ) NÁZOV PROJEKTU: Podpora predchádzania vzniku biologicky rozložiteľného

Podrobnejšie

Príloha č

Príloha č 1 z 5 Zmluvné strany, uvedené v článku I., uzatvárajú túto zmluvu podľa ustanovení 536 a nasledujúcich Zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka - v znení neskorších predpisov. I. Zmluvné strany Objednávateľ:

Podrobnejšie

Z M L U V A

Z M L U V A Zmluva o poskytovaní produktov a sprostredkovaní služieb č. 18K775015 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej

Podrobnejšie

Microsoft Word - Registratorska_zmluva_dodatok_01_fin (002)_revDL

Microsoft Word - Registratorska_zmluva_dodatok_01_fin (002)_revDL DODATOK Č. 1 k REGISTRÁTORSKEJ ZMLUVE Tento dodatok (ďalej len Dodatok ) k Registrátorskej zmluve je uzatvorený v zmysle ustanovenia čl. 28 nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla

Podrobnejšie

zmluva-Datalan1

zmluva-Datalan1 Servisná zmluva č. Z-005.10.1022.01 uzatvorená podľa 269 ods. 2 Obchodného zákonníka v platnom znení Zmluvné strany Objednávateľ: a Poskytovateľ: Národná banka Slovenska so sídlom ul. Imricha Karvaša 1,

Podrobnejšie

Výskumné pracovisko:

Výskumné pracovisko: Zmluva o spolupráci Zmluvné strany: 1) Slovenská technická univerzita v Bratislave štatutárny zástupca: prof. Ing. Robert Redhammer, PhD., rektor sídlo: Vazovova 5, 812 43 Bratislava Právna forma: verejná

Podrobnejšie

Reg. číslo: xxxxx/ xxxxx ZMLUVA O POSKYTNUTÍ DOTÁCIE NA PODPORU ROZVOJA PRIEMYSELNEJ VÝROBY A SLUŽIEB V ROKU 2019 medzi Ministerstvom ho

Reg. číslo: xxxxx/ xxxxx ZMLUVA O POSKYTNUTÍ DOTÁCIE NA PODPORU ROZVOJA PRIEMYSELNEJ VÝROBY A SLUŽIEB V ROKU 2019 medzi Ministerstvom ho Reg. číslo: xxxxx/2019-2060-4210-xxxxx ZMLUVA O POSKYTNUTÍ DOTÁCIE NA PODPORU ROZVOJA PRIEMYSELNEJ VÝROBY A SLUŽIEB V ROKU 2019 medzi Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky a VÚC/Mesto/obec 1

Podrobnejšie

ZMLUVA O NÁRODNOM SPOLUFINANCOVANÍ ČÍSLO ZMLUVY:... TÁTO ZMLUVA je uzavretá medzi: 1. ZMLUVNÉ STRANY 1.1. Poskytovateľ názov: Ministerstvo pôdohospodá

ZMLUVA O NÁRODNOM SPOLUFINANCOVANÍ ČÍSLO ZMLUVY:... TÁTO ZMLUVA je uzavretá medzi: 1. ZMLUVNÉ STRANY 1.1. Poskytovateľ názov: Ministerstvo pôdohospodá ZMLUVA O NÁRODNOM SPOLUFINANCOVANÍ ČÍSLO ZMLUVY:... TÁTO ZMLUVA je uzavretá medzi: 1. ZMLUVNÉ STRANY 1.1. Poskytovateľ názov: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR sídlo: Dobrovičova 12, 812

Podrobnejšie

Výzva na predloženie ponuky. Obec Zemplínska Teplica, Obecný úrad, Okružná 340/2, Zemplínska Teplica Vec: Výzva na predloženie ponuky Obec Zempl

Výzva na predloženie ponuky. Obec Zemplínska Teplica, Obecný úrad, Okružná 340/2, Zemplínska Teplica Vec: Výzva na predloženie ponuky Obec Zempl Výzva na predloženie ponuky. Obec Zemplínska Teplica, Obecný úrad, Okružná 340/2, 07664 Zemplínska Teplica Vec: Výzva na predloženie ponuky Obec Zemplínska Teplica, ako verejný obstarávateľ v zmysle 7

Podrobnejšie

Verejná súťaž

Verejná súťaž NAFTA a. s., Votrubova 1, 820 09 Bratislava Obchodná verejná súťaž (Podmienky súťaže) vyhlásená v súlade s ust. 281 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov a 29 ods.

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zmluva o dielo_amfiteater_Unistav Teplicka_

Microsoft Word - Zmluva o dielo_amfiteater_Unistav Teplicka_ ZMLUVA O DIELO na realizáciu stavebných prác AMFITEATER NEDEDZA uzavretá podľa 536 a nasl. Obchodného zákonníka. Preambula Táto zmluva je uzavretá na základe 117 Zadávanie zákaziek s nízkymi hodnotami,

Podrobnejšie

Zmluva o zabezpečení vzdelávacieho pobytu študenta v zahraničí

Zmluva o zabezpečení vzdelávacieho pobytu študenta v zahraničí Národný projekt Vysoké školy ako motory rozvoja vedomostnej spoločnosti ITMS kód projektu 26110230120 Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť / Projekt je spolufinancovaný zo zdrojov EÚ Centrum vedecko-technických

Podrobnejšie

darovacia zmluva_Arcibiskupstvo_Kosice_zverejnenie

darovacia zmluva_Arcibiskupstvo_Kosice_zverejnenie D A RO V A CI A ZML U VA uzatvorená podľa 628 až 630 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Občiansky zákonník) (ďalej len zmluva ) medzi nasledovnými zmluvnými

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní služieb

Zmluva o poskytovaní služieb Zmluva na nákup vysielacieho času uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v platnom znení Čl. I ZMLUVNÉ STRANY Objednávateľ: Centrum vedecko-technických informácií SR Sídlo:

Podrobnejšie

Dodatok č.1 k zmluve o poskytovaní poradenských služieb uzavretej podľa 269 ods. 2 a nasl. Obchodného zákonníka a 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verej

Dodatok č.1 k zmluve o poskytovaní poradenských služieb uzavretej podľa 269 ods. 2 a nasl. Obchodného zákonníka a 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verej Dodatok č.1 k zmluve o poskytovaní poradenských služieb uzavretej podľa 269 ods. 2 a nasl. Obchodného zákonníka a 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Podrobnejšie

ITMS kód Projektu: DODATOK Č. 2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU uzatvorený v zmysle 269 ods. 2 zákona č. 513/1991

ITMS kód Projektu: DODATOK Č. 2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU uzatvorený v zmysle 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 ITMS kód Projektu: 26220120029 DODATOK Č. 2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU uzatvorený v zmysle 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov,

Podrobnejšie

Státny inštitút odborného vzdelávania, Bellova 54/A, Bratislava, tel.: 02/ , *** *.'... * * ) * Európska úni

Státny inštitút odborného vzdelávania, Bellova 54/A, Bratislava, tel.: 02/ ,   *** *.'... * * ) * Európska úni Státny inštitút odborného vzdelávania, Bellova 54/A, 837 63 Bratislava, tel.: 02/5477 67 77, siov@siov.sk, www.siov.sk *** *.'... * * ) * Európska únia *** l...,."""'_ Moderné vzdelávanie pre vedomostn

Podrobnejšie

MÚ Šahy - Plynofikácia Tešmak

MÚ Šahy - Plynofikácia Tešmak KÚPNA ZMLUVA NA DODÁVKU TOVAROV Č. ZML-39-2018 uzavretá podľa príslušných ustanovení 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších zmien a doplnkov. (ďalej len zmluva ) 1. Kupujúci:

Podrobnejšie

ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov Článok I. Zmluvné stran

ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov Článok I. Zmluvné stran ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov Článok I. Zmluvné strany Objednávateľ Obec Gaboltov Sídlo: Gaboltov 87, 086

Podrobnejšie

MANDÁTNA ZMLUVA uzatvorená podľa 566 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov medzi Objednávateľ: Mesto Dubnica n

MANDÁTNA ZMLUVA uzatvorená podľa 566 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov medzi Objednávateľ: Mesto Dubnica n MANDÁTNA ZMLUVA uzatvorená podľa 566 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov medzi Objednávateľ: Mesto Dubnica nad Váhom Sídlo: Bratislavská 434/9, 018 41 Dubnica

Podrobnejšie

Národný projekt Vysoké školy ako motory rozvoja vedomostnej spoločnosti ITMS kód projektu Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť /

Národný projekt Vysoké školy ako motory rozvoja vedomostnej spoločnosti ITMS kód projektu Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť / Národný projekt Vysoké školy ako motory rozvoja vedomostnej spoločnosti ITMS kód projektu 26110230120 Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť / Projekt je spolufinancovaný zo zdrojov EÚ Centrum vedecko-technických

Podrobnejšie

ZÁMENNÁ ZMLUVA

ZÁMENNÁ  ZMLUVA medzi zmluvnými stranami: 1. Slovenská pošta, a.s. sídlo: KÚPNA ZMLUVA uzavretá podľa ust. 588 a nasl. Občianskeho zákonníka Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica zapísaná v obchodnom registri Okresného

Podrobnejšie

V záhlaví vybrať a vyplniť len relevantnú alternatívu podľa typu klienta, ostatné pred tlačou vymazať

V záhlaví vybrať a vyplniť len relevantnú alternatívu podľa typu klienta, ostatné pred tlačou vymazať Zmluva o úvere č. 894/CC/18 (ďalej Úverová zmluva ) uzatvorená medzi zmluvnými stranami: Slovenská sporiteľňa, a. s. Tomášikova 48, 832 37 Bratislava, IČO: 00151653 zapísaná v Obchodnom registri Okresného

Podrobnejšie

ZMLUVA O VÝPOŽIČKE č. 4/2019 uzavretá v zmysle 12 a 15 zákona č. 206/2009 Z. z. o múzeách a galériách a o ochrane predmetov kultúrnej hodnoty a o zmen

ZMLUVA O VÝPOŽIČKE č. 4/2019 uzavretá v zmysle 12 a 15 zákona č. 206/2009 Z. z. o múzeách a galériách a o ochrane predmetov kultúrnej hodnoty a o zmen ZMLUVA O VÝPOŽIČKE č. 4/2019 uzavretá v zmysle 12 a 15 zákona č. 206/2009 Z. z. o múzeách a galériách a o ochrane predmetov kultúrnej hodnoty a o zmene zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších

Podrobnejšie

ZMLUVA č. CEZ /2015 o poskytovaní služieb pracovnej zdravotnej služby pre zamestnancov zaradených do kategórie 1 a 2 uzatvorená podľa ustanovenia 269

ZMLUVA č. CEZ /2015 o poskytovaní služieb pracovnej zdravotnej služby pre zamestnancov zaradených do kategórie 1 a 2 uzatvorená podľa ustanovenia 269 ZMLUVA č. CEZ /2015 o poskytovaní služieb pracovnej zdravotnej služby pre zamestnancov zaradených do kategórie 1 a 2 uzatvorená podľa ustanovenia 269 ods. 2 Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov

Podrobnejšie

V Ý Z V A na predkladanie ponúk (zákazka s nízkou hodnotou) podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

V Ý Z V A na predkladanie ponúk (zákazka s nízkou hodnotou) podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých V Ý Z V A na predkladanie ponúk (zákazka s nízkou hodnotou) podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon

Podrobnejšie

N á v r h ZMLUVA O DIELO č.... / 2019 uzatvorená v zmysle Obchodného zákonníka č.513/1991 Zb. (Príloha č. 6 Výzvy zo dňa ) medzi 1

N á v r h ZMLUVA O DIELO č.... / 2019 uzatvorená v zmysle Obchodného zákonníka č.513/1991 Zb. (Príloha č. 6 Výzvy zo dňa ) medzi 1 N á v r h ZMLUVA O DIELO č.... / 2019 uzatvorená v zmysle 536-565 Obchodného zákonníka č.513/1991 Zb. (Príloha č. 6 Výzvy zo dňa 04. 07. 2019) medzi 1.) Objednávateľom : Mesto Gelnica sídlo : Mestský úrad,

Podrobnejšie

Najom_zmluva_ASO-VENDING_

Najom_zmluva_ASO-VENDING_ Zmluva o nájme nebytových priestorov uzatvorená podľa zákona č. 116/1990 Zb. o nájme nebytových priestorov v znení neskorších zákonov medzi: Prenajímateľ: V zastúpení: Národná banka Slovenska Imricha Karvaša

Podrobnejšie

210

210 Z M L U V A o poskytovaní audítorských služieb uzavretá v zmysle 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov číslo: 15/031 (ďalej len zmluva ) I. Zmluvné strany Dodávateľ

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní služieb

Zmluva o poskytovaní služieb Zmluva na nákup vysielacieho času uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v platnom znení Čl. I ZMLUVNÉ STRANY Objednávateľ: Sídlo: Lamačská cesta 8/A, 811 04 Bratislava Zastúpený:

Podrobnejšie

Kúpna zmluva

Kúpna zmluva Názov projektu: Ústavy SAV v Košiciach modernizácia infraštruktúry a vnútorného vybavenia učební pre lepšie podmienky vzdelávania ITMS kód projektu: 26250120013 TECHNICKO-HOSPODÁRSKA SPRÁVA ÚSTAVOV SAV

Podrobnejšie

ZMLUVA O DIELO Uzavretá medzi I. Zmluvné strany: 1. Mesto Štúrovo so sídlom: Námestie slobody 1 IČO: DIČ: Zastúpený :Ing. Eugen Sz

ZMLUVA O DIELO Uzavretá medzi I. Zmluvné strany: 1. Mesto Štúrovo so sídlom: Námestie slobody 1 IČO: DIČ: Zastúpený :Ing. Eugen Sz ZMLUVA O DIELO Uzavretá medzi I. Zmluvné strany: 1. Mesto Štúrovo so sídlom: Námestie slobody 1 IČO: 00309303 DIČ: 2021060789 Zastúpený :Ing. Eugen Szabó -primátor ďalej len objednávateľ a 2. MKF Slovakia

Podrobnejšie

Kúpna zmluva č. 17/7/2018 uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov 1. Kupujúci: Článok I. Zm

Kúpna zmluva č. 17/7/2018 uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov 1. Kupujúci: Článok I. Zm Kúpna zmluva č. 17/7/2018 uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov 1. Kupujúci: Článok I. Zmluvné strany Názov: Obec Chminianske Jakubovany Sídlo:

Podrobnejšie

Zmiuva o kontrolnej cinnosti uzavreta podl'a 591 az 600 zakona c. 513/1991 Z.z.(Obchodny zakonnik) v zneni neskorsich predpisov medzi: Vykonavatel': O

Zmiuva o kontrolnej cinnosti uzavreta podl'a 591 az 600 zakona c. 513/1991 Z.z.(Obchodny zakonnik) v zneni neskorsich predpisov medzi: Vykonavatel': O Zmiuva o kontrolnej cinnosti uzavreta podl'a 591 az 600 zakona c. 513/1991 Z.z.(Obchodny zakonnik) v zneni neskorsich predpisov medzi: Vykonavatel': Objednavatel': EKOTEC, spol. s r.o. so sidlom Lamacska

Podrobnejšie

2. Zmluva

2. Zmluva KÚPNA ZMLUVA č.... uzavretá v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov uzatvorená medzi: Kupujúci: Obchodné meno: Obecný podnik služieb s. r.o. Bystré Sídlo:

Podrobnejšie

V pracovnej zmluve by mali mať všetci zamestnanec zakotvené nasledovné ustanovenie: Ak pri plnení svojich pracovných povinností prídem do styku s osob

V pracovnej zmluve by mali mať všetci zamestnanec zakotvené nasledovné ustanovenie: Ak pri plnení svojich pracovných povinností prídem do styku s osob V pracovnej zmluve by mali mať všetci zamestnanec zakotvené nasledovné ustanovenie: Ak pri plnení svojich pracovných povinností prídem do styku s osobnými údajmi žiakov, príp. ich zákonných zástupcov,

Podrobnejšie

Zmluva PD Nemsova

Zmluva PD Nemsova Z M L U V A O D I E L O uzatvorená podľa 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov a podľa zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

Dodatok č. 1 k Zmluve o poskytnutí finančných prostriedkov č uzatvorený v súlade s ust. 22 zákona č. 284/2014 Z. z. o Fonde na podporu u

Dodatok č. 1 k Zmluve o poskytnutí finančných prostriedkov č uzatvorený v súlade s ust. 22 zákona č. 284/2014 Z. z. o Fonde na podporu u Dodatok č. 1 k Zmluve o poskytnutí finančných prostriedkov č. 18-441-00764 uzatvorený v súlade s ust. 22 zákona č. 284/2014 Z. z. o Fonde na podporu umenia a o zmene a doplnení zákona č. 434/2010 Z. z.

Podrobnejšie

Zmluva o dodaní tovaru a poskytovaní služieb členovi združenia uzavretá v zmysle ustanovenia 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník medzi

Zmluva o dodaní tovaru a poskytovaní služieb členovi združenia uzavretá v zmysle ustanovenia 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník medzi Zmluva o dodaní tovaru a poskytovaní služieb členovi združenia uzavretá v zmysle ustanovenia 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník medzi: Dodávateľ: Združenie obcí Bioenergia Bystricko Sídlo:

Podrobnejšie

Príloha č

Príloha č Objednávateľ: Štatutárny orgán: Zmluva o obstaraní zájazdu 3218072016 uzavretá v zmysle ustanovenia 741a a násl. Občianskeho zákonníka Základná škola Čl. I. Zmluvné strany Mgr. Štefan Fabian, riaditeľ

Podrobnejšie

KÚPNA ZMLUVA č.8/2014 číslo predávajúceho MC2014/032 uzavretá v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka Kupujúci: názov: Gymnázium Krompachy sídlo: Lo

KÚPNA ZMLUVA č.8/2014 číslo predávajúceho MC2014/032 uzavretá v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka Kupujúci: názov: Gymnázium Krompachy sídlo: Lo KÚPNA ZMLUVA č.8/2014 číslo predávajúceho MC2014/032 uzavretá v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka Kupujúci: názov: Gymnázium Krompachy sídlo: Lorencova 46, 053 42 Krompachy štatutárny zástupca: PaedDr.

Podrobnejšie

ZMLUVA O ODVOZE TUHÉHO KOMUNÁLNEHO ODPADU

ZMLUVA O ODVOZE TUHÉHO KOMUNÁLNEHO ODPADU ZMLUVA O ODVOZE TUHÉHO KOMUNÁLNEHO ODPADU uzatvorená podľa ustanovená 269 ods. 2 Obchodného zákonníka Čl. I. ZMLUVNÉ STRANY Objednávateľ: Obec Liptovská Porúbka Sídlo: Obecný úrad Liptovská Porúbka č.

Podrobnejšie

inzinierska_cinnost_kotolna_HP_

inzinierska_cinnost_kotolna_HP_ Zadanie zákazky Postupom podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného obstarávateľa Názov: Ekonomická univerzita v Bratislave

Podrobnejšie

Príloha k postupu D6.PREV.03 č.:2 NÁJOMNÁ ZMLUVA uzatvorená v súlade s 663 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianska zákonníka v znení neskorších predpi

Príloha k postupu D6.PREV.03 č.:2 NÁJOMNÁ ZMLUVA uzatvorená v súlade s 663 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianska zákonníka v znení neskorších predpi NÁJOMNÁ ZMLUVA uzatvorená v súlade s 663 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianska zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len Zmluva ) Číslo zmluvy: uzatvorená medzi zmluvnými stranami 1. ZMLUVNÉ

Podrobnejšie

DODATOKČ.2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU ČÍSLO ZMLUVY: 039/1.2 MP/2009 (d'alej len "Dodatok") NÁZOV PROJEKTU: Hubová, Ľuboch

DODATOKČ.2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU ČÍSLO ZMLUVY: 039/1.2 MP/2009 (d'alej len Dodatok) NÁZOV PROJEKTU: Hubová, Ľuboch DODATOKČ.2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU ČÍSLO ZMLUVY: 039/1.2 MP/2009 (d'alej len "Dodatok") NÁZOV PROJEKTU: Hubová, Ľubochňa, Švošov - kanalizácia a ČOV KÓDITMS: 24110110053

Podrobnejšie

Zadanie zákazky Postupom podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného

Zadanie zákazky Postupom podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného Zadanie zákazky Postupom podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného obstarávateľa Názov: Ekonomická univerzita v Bratislave

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len z

Zmluva o poskytovaní služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len z Zmluva o poskytovaní služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len zmluva") Zmluvné strany: Objednávateľ: Sídlo: Zastúpený:

Podrobnejšie

ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ELEKTRINY S PREVZATÍM ZODPOVEDNOSTI ZA ODCHÝLKU

ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ELEKTRINY S PREVZATÍM ZODPOVEDNOSTI ZA ODCHÝLKU ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ELEKTRINY S PREVZATÍM ZODPOVEDNOSTI ZA ODCHÝLKU MALOODBER č. 1111715 ( ďalej len Zmluva" ) uzavretá v zmysle 269 ods.2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších

Podrobnejšie

Smernica_VO_po_

Smernica_VO_po_ Smernica ktorou sa upravuje zadávanie zákaziek na dodanie tovaru, zákaziek na uskutočnenie stavebných prác, zákaziek na poskytnutie služieb v podmienkach Obec Červenica pri Sabinove Článok I. Všeobecné

Podrobnejšie

Smernica 8_2011

Smernica 8_2011 Smernica dekana číslo 8/ 2011 O evidencii zmlúv a postupe pri povinnom zverejňovaní zmlúv, objednávok a faktúr. Smernica dekana MTF STU č. 8/2011 O evidencii zmlúv a postupe pri povinnom zverejňovaní zmlúv,

Podrobnejšie

Centrum vedecko-technických informácií Slovenskej republiky Lamačská cesta 8/A, Bratislava ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzavretá podľa 269 ods.

Centrum vedecko-technických informácií Slovenskej republiky Lamačská cesta 8/A, Bratislava ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzavretá podľa 269 ods. ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov Čl. I ZMLUVNÉ STRANY Objednávateľ: Centrum vedecko-technických informácií

Podrobnejšie

5468_ _zmluva_ soro_technicka-pomoc.pdf

5468_ _zmluva_ soro_technicka-pomoc.pdf TÁTO ZMLUVA je uzavretá medzi: 1.1. názov : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR sídlo : Dobrovičova 12, 812 66 Bratislava Slovenská republika poštová adresa : Prievozská 2/B, 825 25 Bratislava

Podrobnejšie

ZMLUVA O DIELO č. 20/08/2014

ZMLUVA  O  DIELO č. 20/08/2014 ZMLUVA O DIELO č. 20/08/2014 uzavretá v zmysle 536 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov medzi týmito zmluvnými stranami: I. ZMLUVNÉ STRANY Objednávateľ: Názov: Obec

Podrobnejšie

Zmluva o spolupráci pri zbere a nakladaní s použitým šatstvom uzatvorená v zmysle 81 ods. 13 zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení n

Zmluva o spolupráci pri zbere a nakladaní s použitým šatstvom uzatvorená v zmysle 81 ods. 13 zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení n Zmluva o spolupráci pri zbere a nakladaní s použitým šatstvom uzatvorená v zmysle 81 ods. 13 zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších prepisov a podľa

Podrobnejšie

Zmluva o vedení účtovníctva /uzavretá podľa 269 ods.2 Obchodného zákonníka, zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov/ /ďalej len zmluva / m

Zmluva o vedení účtovníctva /uzavretá podľa 269 ods.2 Obchodného zákonníka, zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov/ /ďalej len zmluva / m Zmluva o vedení účtovníctva /uzavretá podľa 269 ods.2 Obchodného zákonníka, zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov/ /ďalej len zmluva / medzi: Objednávateľom: Obec Čelovce so sídlom: Čelovce

Podrobnejšie

ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽIEB Č. 17/052 uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len "Obch

ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽIEB Č. 17/052 uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obch ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽIEB Č. 17/052 uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len "Obchodný zákonník") (ďalej len "zmluva") 1.1 Objednávateľ:

Podrobnejšie

ZMLUVA c. 1/2009 o poskytovaní služieb uzatvorená v zmysle 269 ods.2 Obchodného zákonníka c.513/1991 Zb. v znení neskorších zmien a doplnkov l. Zmluvn

ZMLUVA c. 1/2009 o poskytovaní služieb uzatvorená v zmysle 269 ods.2 Obchodného zákonníka c.513/1991 Zb. v znení neskorších zmien a doplnkov l. Zmluvn ZMLUVA c. 1/2009 o poskytovaní služieb uzatvorená v zmysle 269 ods.2 Obchodného zákonníka c.513/1991 Zb. v znení neskorších zmien a doplnkov l. Zmluvné strany Objednávatel' služieb Krajské riaditel'stvo

Podrobnejšie

KMBT_C224e

KMBT_C224e Reg. číslo: 2982/2014-M_ORF Zmluva o poskytnutí finančného príspevku na financovanie sociálnej služby v zariadení sociálnych služieb podľa 71 ods. 6 zákona č. 448/2008 Z. z. o sociálnych službách a o zmene

Podrobnejšie

5. Príloha č. 4 Návrh MZP webkamera

5. Príloha č. 4 Návrh MZP webkamera KÚPNA ZMLUVA č.... (doplní úspešný uchádzač) uzavretá v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 53/99 Zb. v znení neskorších predpisov uzatvorená medzi: Kupujúci: Obchodné meno: Sídlo: Domašská č. 97/,

Podrobnejšie

ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB PORADCU

ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB PORADCU DOHODA O PLNENÍ POVINNOSTÍ OPRÁVNENEJ OSOBY PRE PARTNERA VEREJNÉHO SEKTORA 1. ÚČASTNÍCI DOHODY 1.1. Oprávnená osoba obchodné meno : ALTER IURIS, s.r.o. sídlo : Tolstého 9, 811 06 Bratislava IČO : 36 708

Podrobnejšie

V záhlaví vybrať a vyplniť len relevantnú alternatívu podľa typu klienta, ostatné pred tlačou vymazať

V záhlaví vybrať a vyplniť len relevantnú alternatívu podľa typu klienta, ostatné pred tlačou vymazať Zmluva o úvere č. 808/CC/18 (ďalej Úverová zmluva ) uzatvorená medzi zmluvnými stranami: Slovenská sporiteľňa, a. s. Tomášikova 48, 832 37 Bratislava, IČO: 00151653 zapísaná v Obchodnom registri Okresného

Podrobnejšie

NAJOMNA ZMLUVA t. 30/2013 uzatvorena v zmysle 663 a nasi. Obcianskeho zakonnika m edzi: prenajimatel'om: Mesto Prievidza Podatel'na: Mestsky urad, Nam

NAJOMNA ZMLUVA t. 30/2013 uzatvorena v zmysle 663 a nasi. Obcianskeho zakonnika m edzi: prenajimatel'om: Mesto Prievidza Podatel'na: Mestsky urad, Nam NAJOMNA ZMLUVA t. 30/2013 uzatvorena v zmysle 663 a nasi. Obcianskeho zakonnika m edzi: prenajimatel'om: Mesto Prievidza Podatel'na: Mestsky urad, Namestie slobody 5. 14, Prievidza Statutarny organ: JUDr.

Podrobnejšie

ITMS kód Projektu: DODATOK Č. 2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU uzatvorený v zmysle 269 ods. 2 zákona č. 513/1991

ITMS kód Projektu: DODATOK Č. 2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU uzatvorený v zmysle 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 ITMS kód Projektu: 26220220105 DODATOK Č. 2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU uzatvorený v zmysle 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov,

Podrobnejšie

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblast

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblast ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblastná organizácia cestovného ruchu so sídlom: Nám. SNP

Podrobnejšie

MANDÁTNA ZMLUVA c. 1/2011 na zabezpecenie procesu verejného obstarávania uzavretá podla 566 a nasl. Obchodného zákonníka Cl.!. Zmluvné strany 1) Manda

MANDÁTNA ZMLUVA c. 1/2011 na zabezpecenie procesu verejného obstarávania uzavretá podla 566 a nasl. Obchodného zákonníka Cl.!. Zmluvné strany 1) Manda MANDÁTNA ZMLUVA c. 1/2011 na zabezpecenie procesu verejného obstarávania uzavretá podla 566 a nasl. Obchodného zákonníka Cl.!. Zmluvné strany 1) Mandant: so sídlom: V zastúpení: ICO: DIC: Bankové spojenie:

Podrobnejšie

Zmluva o dielo

Zmluva o dielo ZMLUVA O DIELO uzatvorená v zmysle 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších zmien a doplnení medzi zmluvnými stranami Objednávateľ: Obecný úrad 059 76 Strane pod Tatrami,

Podrobnejšie

Lúčik Nádeje pre Nepál - Zmluva

Lúčik Nádeje pre Nepál - Zmluva ZMLUVA č. 659/2019/OS o poskytnutí dotácie v zmysle Všeobecne záväzného nariadenia Prešovského samosprávneho kraja VZN č. 57/2017 v znení VZN Prešovského samosprávneho kraja č. 65/2018 o poskytovaní dotácií

Podrobnejšie

Reg. číslo: 18409/ Zmluva o poskytnutí dotácie č / v rámci Schémy na podporu budovania infraštruktúry pre alternat

Reg. číslo: 18409/ Zmluva o poskytnutí dotácie č / v rámci Schémy na podporu budovania infraštruktúry pre alternat Reg. číslo: 18409/2019-4210-36886 Zmluva o poskytnutí dotácie č. 18409/2019-4210-36886 v rámci Schémy na podporu budovania infraštruktúry pre alternatívne palivá (schéma pomoci de minimis) DM 6/2019, zverejnenej

Podrobnejšie

Bezpa Consult s.r.o., Svrčinovec 121, Svrčinovec Vec : Výzva na predkladanie ponúk Dovoľujeme si Vás požiadať o predloženie cenovej ponuky na p

Bezpa Consult s.r.o., Svrčinovec 121, Svrčinovec Vec : Výzva na predkladanie ponúk Dovoľujeme si Vás požiadať o predloženie cenovej ponuky na p Bezpa Consult s.r.o., Svrčinovec 121, 023 12 Svrčinovec Vec : Výzva na predkladanie ponúk Dovoľujeme si Vás požiadať o predloženie cenovej ponuky na predmet zákazky: Výroba inštruktážnych videí. V prílohe

Podrobnejšie

Národný projekt Terénna sociálna práca v obciach ITMS kód: ZMLUVA OSPOLUPRÁCI ČíSLO ZMLUVY (pridelí FSR): 05'1/:L01ô - I x-s. O/V Článok 1

Národný projekt Terénna sociálna práca v obciach ITMS kód: ZMLUVA OSPOLUPRÁCI ČíSLO ZMLUVY (pridelí FSR): 05'1/:L01ô - I x-s. O/V Článok 1 ZMLUVA OSPOLUPRÁCI ČíSLO ZMLUVY (pridelí FSR): 05'1/:L01ô - I x-s. O/V Článok 1. 1.1. ZMLUVNÉ STRANY 1.1.1. FSR názov sídlo IČO DIČ konajúci Fond sociálneho rozvoja Špitálska 6, 814 55 Bratislava Slovenská

Podrobnejšie

Microsoft Word - Ramcova dohoda- Ovocie a zelenina.doc

Microsoft Word - Ramcova dohoda- Ovocie a zelenina.doc Rámcová dohoda č. 7/2013 na dodanie tovaru Nákup potravín pre Školskú jedáleň Ovocie a zelenina uzatvorená podľa 11 a 64 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Podrobnejšie