Pravidlá spotrebiteľskej súťaže Zrelaxujte sa s Relaxom Čl. I Organizátor spotrebiteľskej súťaže a podmienky súťaže 1. Usporiadateľ a organizátor súťa

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Pravidlá spotrebiteľskej súťaže Zrelaxujte sa s Relaxom Čl. I Organizátor spotrebiteľskej súťaže a podmienky súťaže 1. Usporiadateľ a organizátor súťa"

Prepis

1 Pravidlá spotrebiteľskej súťaže Zrelaxujte sa s Relaxom Čl. I Organizátor spotrebiteľskej súťaže a podmienky súťaže 1. Usporiadateľ a organizátor súťaže Usporiadateľom súťaže je spoločnosť Maspex Slovakia Trade s.r.o. so sídlom: Slovnaftská 102, Bratislava, Slovenská republika, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 61617/B IČO: IBAN: SK (Ďalej len "usporiadateľ"). Organizátorom súťaže je spoločnosť Noe 's, s.r.o. so sídlom: Bezručova 160, Zeleneč v Čechách, Praha - Západ zapísaná v registri - Mestský súd v Prahe, oddiel C, Vložka IČO: DIČ: CZ (Ďalej len "organizátor") 2. Pravidlá spotrebiteľskej súťaže sú uverejnené na internetovej stránke a sú k dispozícii všetkým záujemcom o účasť v spotrebiteľskej súťaži počas celého obdobia trvania spotrebiteľskej súťaže. Čl. II Územná platnosť a čas trvania spotrebiteľskej súťaže 1. Spotrebiteľská súťaž je organizovaná a vzťahuje sa výlučne na územie Slovenskej republiky. 2. Spotrebiteľská súťaž prebieha v termíne od ( hod. SELČ) do ( hod. SELČ). 3. Po uplynutí doby trvania spotrebiteľskej súťaže sa všetky propagačné materiály, vzťahujúce sa k spotrebiteľskej súťaži, stávajú neplatnými a organizátor spotrebiteľskej súťaže nebude zodpovedný a nebudú mu vyplývať žiadne ďalšie povinnosti vzťahujúce sa k spotrebiteľskej súťaži.

2 Čl. III Súťažné balenia výrobkov 1. Súťažnými baleniami výrobkov pre účely spotrebiteľskej súťaže sú všetky výrobky značky RELAX SIRUP (ďalej ako súťažné balenie ) predávané v období trvania súťaže na území Slovenskej republiky. Súťaž se vzťahuje na tieto výrobky RELAX Sirup: SIRUP RELAX JABLKO 0,7 l PET SIRUP RELAX JAHODA 0,7 l PET SIRUP RELAX LESNÉ OVOCIE 0,7 l PET SIRUP RELAX MALINA 0,7 l PET SIRUP RELAX POMARANČ 0,7 l PET SIRUP RELAX RÍBEZĽA ČERVENÁ A ČIERNA 0,7 l PET SIRUP RELAX VIŠŇA 0,7 l PET SIRUP RELAX KVET ČIERNEJ BAZY S PRÍCHUŤOU MÄTY 0,7 l PET SIRUP RELAX ZÁZVOR MED A CITRÓN 0,7 l PET Čl. IV Účasť na súťaži 1. Súťaže sa môže zúčastniť každá fyzická osoba, ktorá má doručovaciu (poštovú adresu) na území Slovenskej republiky (ďalej len "súťažiaci"), s výnimkou osôb, ktoré sú v pracovnom či obdobnom pomere k spoločnosti organizátora, k usporiadateľovi, alebo sú k takým osobám vo vzťahu rodinných príslušníkov v priamom rade. V prípade spotrebiteľov mladších ako 18 rokov sú títo povinní mať súhlas zákonného zástupcu ako pre účasť v súťaži, tak pre prípadné prevzatie výhry. 2. Do spotrebiteľskej súťaže je možné zapojiť sa zakúpením aspoň dvoch súťažných balení sirupov 0,7 L PET RELAX v SR a zaslaním registračnej SMS s kľúčovým slovom RELAX, dátumom a miestom nákupu z účtenky. SMS správa je vo formáte: RELAXmedzeraDATUMNAKUPUmedzeraNAZOVPREDAJNE na telefónne číslo 6662 Príklad: RELAX 0106 TESCO Cena spätnej potvrdzovacej SMS správy je 0,1 s DPH. Službu technicky zabezpečuje Atimaro Trading Company s.r.o. a Airtoy a. s., infolinka , Po - Pia 9-17 hod 3. Ku každej súťažnej registrácii je súťažiaci povinný uschovať a v prípade výhry dokladovať účtenku (pokladničný blok) zo súťažného nákupu. Výherná účtenka musí spĺňať podmienky súťaže, obsahuje aspoň dve súťažné balenia (výrobky značiek RELAX Sirupy 0,7 L PET) zakúpené v súťažnom období na území Slovenskej republiky. Organizátor je oprávnený po výhercovi požadovat predloženie účtenky, kde sa musí dátum a miesto nákupu zhodovať s údajmi v zaslanej súťažnej SMS. V prípade, že výherca zaslal viac súťažných SMS, je organizátor oprávnený po výhercovi požadovat predloženie všetkých originálních účteniek, o ktorých boli údaje zaslané výhercom.

3 4. Ku všetkým súťažným registráciám je súťažiaci povinný uschovať si účtenky zo súťažných nákupov a v prípade výhry zaslať kópie všetkých súťažných nákupov. Zaslať ich môže om alebo poštou na adresu organizátora (na základe vyzvania), pre potrebu kontroly splnenia pravidiel a overenia nároku súťažiaceho na výhru. V prípade, ak súťažiaci nedoručí organizátorovi účtenky najneskôr do 5 dní od vyžiadania, stráca nárok na výhru. Informácie z účteniek doručených organizátorovi sa musia zhodovať s informáciami, ktoré súťažiaci vyplnil v súťažnej SMS registrácii. 5. Súťažiaci je oprávnený sa súťaže zúčastniť opakovane, avšak vždy po splnení všetkých podmienok. SMS zaslané v inom než vyššie uvedenom tvare alebo doručené v inom termíne než dobe konania súťaže, nebudú do súťaže platne zaradené. 6. Na jedno telefónne číslo a na jednu účtenku je možné vyhrať iba jednu výhru, v prípade opakovanej výhry z jedného telefónneho čísla, výhra pripadá na následujúce telefónne číslo správne doručenej SMS v poradí. 7. SMS zaslané pevnou linkou, z internetových komunikačních brán, prípadně pomocou iných neštandardných technológií nebudú technickým správcom prijaté ako platné súťažné SMS. 8. Do súťaže budú zaradení súťažiaci, ktorí splnia všetky stanovené podmienky. Zadávateľ súťaže má právo výsledného posúdenia splnenia stanovených podmienek súťaže jednotlivými súťažiacimi. 9. Osoby nespĺňajúce podmienky účasti v súťaži alebo jednajúce v rozpore s pravidlami nebudú do súťaže zaradené. Pokiaľ sa preukáže, že takáto osoba sa i napriek vyššie uvedenému stala výhercom, napr. v dôsledku nepravdivých informácií, ktoré poskytla, nemá nárok na výhru. 10. V prípade nesplnenia niektorej z podmienok uvedených v týchto pravidlách súťaže bude súťažiaci zo súťaže vylúčený. Neplatné registrácie i registrácie vylúčených súťažiacich budú vymazané zo súťažnej databázy. 11. Usporiadateľ ani organizátor nie sú zodpovední za akékoľvek nesprávne zadané údaje (meno a priezvisko, adresa zaslania výhry atď.), resp. ani zmeny údajov zo strany výhercov, ktoré by mali za následok, že výhra nebude riadne odovzdaná, resp. doručená výhercovi. V takýchto prípadoch výhry prepadnú v prospech organizátora a výhercom zanikajú akékoľvek nároky na dodatočné uplatnenie si výhry voči organizátorovi. 12. V prípade sporu o splnení pravidel, vylúčení zo súťaže, alebo platnosti nároku na výhru je rozhodnutie organizátora spotrebiteľskej súťaže konečným rozhodnutím.

4 Čl. V Výhry v spotrebiteľskej súťaži 1. Výhrou v súťaži je v každý súťažný týžden jeden poukaz na dovolenku v hodnote EUR od ESO travel a.s. ( 2. V súťaži je celkom 8 výhier. Súťaž je rozdelená do ôsmich výherných týždňov: Súťažné (výherné) sedemdňové bloky su nasledujúce: I. týždenný sútažný blok v intervale: (00.00 hod) (23.59 hod) II. týždenný sútažný blok v intervale: (00.00 hod) (23.59 hod) III. týždenný sútažný blok v intervale: (00.00 hod) (23.59 hod) IV. týždenný sútažný blok v intervale: (00.00 hod) (23.59 hod) V. týždenný sútažný blok v intervale: (00.00 hod) (23.59 hod) VI. týždenný sútažný blok v intervale: (00.00 hod) (23.59 hod) VII. týždenný sútažný blok v intervale: (00.00 hod) (23.59 hod) VIII. týždenný sútažný blok v intervale: (00.00 hod) (23.59 hod) 3. V každom z 8 súťažných týždňov bude vybraný jediný výherca hlavnej výhry 4. Výhercom sa stane súťažiaci, ktorého SMS bola prijatá zo všetkých platných súťažných SMS ako 500. v poradí za obdobie jedného súťažného bloku (7 súťažných dní zaradených v jednom týždennom súťažnom bloku). V prípade, že nebude v danom súťažnom týždni doručených 500 súťažných SMS, víťazom se stane prostredná SMS ze všech doručených SMS v danom súťažnom bloku. V prípadě párneho počtu (dvoch prostredných prijatých SMS) pri menej než 500 prijatých SMS, sa stane výhercom súťažiaci, ktorého SMS bola prijatá skôr. 5. Výherca je povinný voucher uplatniť do s možnosťou čerpania zájazdu do Voucher je možné uplatniť na všetky katalógové produkty ESO travel a.s. Použitím voucheru účastník súhlasí so všeobecnými zmluvným podmienkami ESO travel a.s. Pre uplatnenie voucheru, prosím, kontaktujte osobného konzultanta: Adrian Siekel tel.: , (19) Adresa: Bazová 10, , Bratislava. 6. Akékoľvek otázky na zájazd, jeho priebeh, možnosti zmien, či uplatnenie nárokov alebo vád plynúcich zo zájazdu výherca uplatňuje priamo u cestovnej kancelárie ESO travel a.s., ktorá zodpovedá za realizáciu zájazdu v plnom rozsahu podľa všeobecných zmluvných podmienok ESO travel a.s. 7. V prípade sporu o splnení podmienok a nároku na výhru je rozhodnutie organizátora spotrebiteľskej súťaže konečným rozhodnutím. 8. Výhercovia budú kontaktovaní do 5 pracovných dní po ukončení každého súťažného týždňa. V prípade, ak nebude možné om ani telefonicky zastihnúť výhercu v lehote do 10 dní odo dňa prvého pokusu o kontakt, uplynutím predmetnej lehoty stráca výherca právo na uplatnenie si výhry. 9. Výhry budú výhercom poskytnuté do 10 dní odo dňa overenia splnenia pravidiel a potvrdenia nároku na výhru alebo na základe predchádzajúcej dohody. 10. Výhra neprevzatá výhercom prepadá v prospech usporiadateľaa súťažiaci na ňu nemá ďalej akýkoľvek nárok. Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou, ani nie je možné nárokovať si výhru v alternatívnej podobe.

5 11. Výherca, ktorý v čase získania informácie o výhre nedosahuje vek 18 rokov, musí byť pri uplatnení a prevzatí výhry zastúpený svojim zákonným zástupcom. 12. Pri akýchkoľvek sporoch alebo nejasnostiach týkajúcich sa súťaže, pravidiel súťaže či akýchkoľvek nárokov v súvislosti s účasťou v súťaži je vždy rozhodujúce a konečné, stanovisko organizátora. Čl. VI Zodpovednosť organizátora za priebeh súťaže 1. Za organizáciu, priebeh a vyhodnotenie súťaže sú v plnej miere zodpovední usporiadateľ a organizátor súťaže. Čl. VII Všeobecné podmienky 1. Zaslaním registračnej SMS do spotrebiteľskej súťaže udeľuje súťažiaci usporiadateľovi súhlas na získanie osobných údajov (osobných údajov v rozsahu meno a priezvisko, adresa trvalého pobytu /v rozsahu ulica, súp. číslo, obec, PSČ/, ová adresa a údajov v rozsahu telefónne číslo, dátum zaslania registračnej SMS. Usporiadateľ je oprávnený osobné údaje spracúvať na účel realizácie súťaže, jej propagácie a vyhodnotenia vrátane zverejnenia údajov výhercov súťaže v rozsahu meno, priezvisko a obec (resp. mesto) na a pre iné účely zabezpečenia súťaže, ktoré vyplývajú z pravidiel súťaže. Súhlas so spracúvaním osobných údajov sa udeľuje dobrovoľne, na dobu 6 mesiacov, a je možné ho kedykoľvek, bezplatne, písomne, formou listu doručeného usporiadateľovi odvolať (počas doby konania súťaže to však má za následok vylúčenie súťažiaceho zo súťaže). Usporiadateľ je oprávnený osobné údaje spracúvať až do odvolania súhlasu s ich spracúvaním a po jeho odvolaní zabezpečí ich blokovanie a likvidáciu v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z o ochrane osobných údajov v platnom znení; uvedené pritom nemá vplyv na prípadné povinné spracúvanie alebo archivovanie osobných údajov na základe osobitného právneho predpisu. Súťažiaci má vo vzťahu k spracúvaným osobným údajom všetky práva ustanovené zákonom č. 122/2013 Z.z o ochrane osobných údajov v platnom znení, najmä ustanovením 28 a súvisiacimi ustanoveniami tohto zákona (o.i. právo na opravu nesprávnych, neaktuálnych a neúplných osobných údajov, blokovanie osobných údajov a ďalšie práva uvedené v 28 a nasl. zákona). Osobné údaje výhercov súťaže v rozsahu meno, priezvisko a obec (resp. mesto) je možné zverejniť na Usporiadateľ je oprávnený osobné údaje spracúvať aj prostredníctvom tretích osôb, najmä prostredníctvom organizátora ako sprostredkovateľa v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z o ochrane osobných údajov v platnom znení. Usporiadateľ je oprávnený osobné údaje poskytnúť a/alebo sprístupniť aj tretím osobám, a to za účelom realizácie zasielania a/alebo doručovania výhier výhercom súťaže. V rovnakom rozsahu a za rovnakých podmienok udeľuje súťažiaci usporiadateľovi aj súhlas na využívanie všetkých do poskytnutých údajov nemajúcich charakter osobného údaja. 2. Zaslaním registračnej SMS do spotrebiteľskej súťaže udeľuje súťažiaci usporiadateľovi súhlas s tým, že usporiadateľ je oprávnený na účel realizácie súťaže, jej propagácie a vyhodnotenia, ako aj na účel prezentácie, propagácie a/alebo inej komunikácie usporiadateľa, jeho produktov, služieb, programov, akcií, súťaží, iných podujatí a/alebo aktivít, ich organizovanie a/alebo realizovanie a na ďalšie reklamné, marketingové a iné komunikačné účely usporiadateľa bezplatne použiť meno, priezvisko, podobizeň a ďalšie zložky osobnostných práv súťažiaceho, najmä ich bezplatne uverejňovať a šíriť v hromadných informačných prostriedkoch (vrátane internetu) a propagačných materiáloch usporiadateľa, ako aj vyhotovovať záznamy jeho podobizne a iné obrazové, zvukové a zvukovo-obrazové záznamy a ďalej ich bezplatne uverejňovať a šíriť v hromadných informačných

6 prostriedkoch (vrátane internetu) a propagačných materiáloch usporiadateľa. Súhlas podľa tohto bodu pravidiel sa udeľuje na dobu konania súťaže a na dobu piatich rokov po skončení súťaže. 3. Zaslaním registračnej SMS do spotrebiteľskej súťaže súťažiaci výslovne potvrdzuje, že týmto ani jeho účasťou v súťaži neboli porušené práva ani oprávnené záujmy akejkoľvek tretej osoby. Účastník súťaže najmä čestne vyhlasuje a výslovne potvrdzuje, že disponuje všetkými právami, súhlasmi a potvrdeniami, ktoré v zmysle týchto pravidiel udeľuje. Účastník súťaže má plnú zodpovednosť voči usporiadateľovi, organizátorovi ako aj voči tretím osobám v súvislosti so svojou účasťou v súťaži ako aj v súvislosti s udelením práv, súhlasov a potvrdení podľa týchto pravidiel vrátane nárokov tretích osôb uplatňovaných v spojení s ustanoveniami platných právnych predpisov upravujúcich a definujúcich ochranu osobnosti, osobných údajov, ako aj ďalších právnych predpisov. V prípade, ak vyjde najavo, že účastník súťaže svojím konaním (resp. nekonaním) v rámci súťaže a/alebo v súvislosti s ňou porušil akékoľvek práva tretej osoby, najmä osobnostné práva a/alebo práva na ochranu osobných údajov, je za takéto porušenie plne zodpovedný, a ak usporiadateľovi, organizátorovi a/alebo akejkoľvek tretej osobe v tejto súvislosti vznikne akákoľvek škoda a/alebo iná ujma, zaväzuje sa ju súťažiaci v plnom rozsahu nahradiť. 4. Zaslaním registračnej SMS do spotrebiteľskej súťaže sa súťažiaci zapája do súťaže a vyjadruje tým svoj úplný a bezpodmienečný súhlas s úplnými pravidlami súťaže a zaväzuje sa ich v plnom rozsahu dodržiavať. 5. Za riadnosť, správnosť, úplnosť, pravdivosť a aktuálnosť všetkých v rámci zapojenia sa do súťaže a/alebo účasti v súťaži poskytnutých údajov (vrátane údajov poskytnutých pri uplatňovaní výhry, jej odovzdávaní a/alebo preberaní) a za oprávnenie na dispozíciu s nimi v rozsahu a za podmienok podľa týchto úplných pravidiel súťaže zodpovedá v plnom rozsahu súťažiaci. Súťažiaci sa ako dotknutá osoba zaväzuje poskytnúť len pravdivé, správne a aktuálne osobné údaje, inak nesie zodpovednosť v zmysle ust. 16 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení. 6. Usporiadateľ ani organizátor nezodpovedá za stratu, nedoručenie či omeškanie zásielok s výhrami zaslaných prostredníctvom pošty či iným spôsobom. Usporiadateľ ani organizátor nezodpovedá za škody ani akékoľvek iné ujmy spôsobené akýmkoľvek konaním alebo nekonaním tretích osôb ani za akékoľvek technické problémy súvisiace so súťažou, najmä problémy pri prevádzke internetových stránok, problémy na strane prepravcov, telefónnych operátorov alebo iných subjektov. 7. Usporiadateľ ani organizátor nezodpovedá za akékoľvek škody, ktoré súťažiacim prípadne vznikli a/alebo vzniknú v súvislosti s účasťou v súťaži. Usporiadateľ ani organizátor nezodpovedá ani za akékoľvek škody spôsobené výhrou v súťaži alebo v súvislosti s ňou. Usporiadateľ si vyhradzuje právo výhru podľa týchto pravidiel nahradiť inou výhrou obdobného typu a odpovedajúcej hodnoty ako aj meniť podmienky odovzdávania výhry. Výhercovi nevzniká právo výhru reklamovať. 8. Účasť v súťaži ani výhru v súťaži nie je možné vymáhať právnou cestou ani alternatívne plniť v peniazoch. Na účasť v súťaži nie je právny nárok. 9. Usporiadateľ si vyhradzuje právo kedykoľvek pozmeniť alebo upraviť pravidlá súťaže, ako aj právo súťaž skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť, a to aj bez udania dôvodu a poskytnutia náhrady, pričom usporiadateľ ani organizátor nie je v prípade zrušenia súťaže povinný poskytnúť žiadne odškodnenie, náhradu škody a pod. osobám, ktoré sa do súťaže zapojili, s čím sú týmto účastníci súťaže riadne oboznámení. V prípade, ak dôjde k zmenám v pravidlách súťaže, tieto zmeny budú uskutočnené vo forme dodatku k týmto úplným pravidlám súťaže a budú zverejnené na Účinnosť zmien nastáva okamihom ich zverejnenia podľa predchádzajúcej vety, ak nie je výslovne uvedený neskorší okamih nadobudnutia ich účinnosti.

7 10. Súťažiaci berie na vedomie, že výhry v súťažiach môžu podliehať dani z príjmov v zmysle príslušných ustanovení zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v platnom znení. V Slovenskej republike podľa ust. 9 ods. 2 písm. m. bod 2 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov sú od daní oslobodené výhry pochádzajúce z reklamnej súťaže alebo zo žrebovania do výšky 350 EUR. Výhry presahujúce túto sumu je výherca povinný zdaniť. Súťažiaci nemajú na základe tejto súťaže a/alebo v súvislosti s ňou nárok na akékoľvek iné plnenia než na plnenia výslovne uvedené v týchto pravidlách, pričom aj nárok na tieto plnenia vzniká len za splnenia všetkých pre to ustanovených podmienok v zmysle týchto pravidiel. Výherca nie je oprávnený požadovať akékoľvek ďalšie plnenia nad rámec výhry výslovne uvedenej v týchto pravidlách. 11. V prípade rozporu medzi pravidlami súťaže alebo ich časťami uvedenými na propagačných materiáloch alebo iných materiáloch určených spotrebiteľom a textom úplných pravidiel súťaže, platí znenie úplných pravidiel súťaže. Skrátené znenie pravidiel uvedené na propagačných materiáloch alebo iných materiáloch určených spotrebiteľom je potrebné vykladať v súlade s úplnými pravidlami súťaže. 12. Úplné pravidlá súťaže sú po dobu konania súťaže k dispozícii na V Bratislave, dňa

Microsoft Word - hotelGolfer_jun2019_pravidla.docx

Microsoft Word - hotelGolfer_jun2019_pravidla.docx Pravidlá súťaže "Súťaž o pobyt v hoteli GOLFER*** Kremnica" Cieľom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Súťaž o pobyt v hoteli GOLFER*** Kremnica (ďalej len súťaž ). Tieto pravidlá

Podrobnejšie

Pravidlá súťaže Auto na víkend Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Auto na víkend (ďalej len Súťaž ). Tieto pravidlá sú je

Pravidlá súťaže Auto na víkend Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Auto na víkend (ďalej len Súťaž ). Tieto pravidlá sú je Pravidlá súťaže Auto na víkend Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Auto na víkend (ďalej len Súťaž ). Tieto pravidlá sú jediným dokumentom, ktorý v úplnosti a záväzne upravuje

Podrobnejšie

Pravidla sutaze Mame jedna druhu 2_EDITED

Pravidla sutaze Mame jedna druhu 2_EDITED Pravidlá súťaže Máme jedna druhú Čl. I Organizátor súťaže a podmienky súťaže 1. Súťaž s názvom Máme jedna druhú (ďalej ako súťaž ) je organizovaná a uskutočňovaná spoločnosťou Roche Slovensko, s.r.o.,

Podrobnejšie

Pravidlá súťaže Upratovacia čata Telerána Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Upratovacia čata Telerána (ďalej len Súťaž )

Pravidlá súťaže Upratovacia čata Telerána Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Upratovacia čata Telerána (ďalej len Súťaž ) Pravidlá súťaže Upratovacia čata Telerána Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Upratovacia čata Telerána (ďalej len Súťaž ). Tieto pravidlá sú jediným dokumentom, ktorý v úplnosti

Podrobnejšie

SK_soutez_nakup_narozeniny_20_5_2019

SK_soutez_nakup_narozeniny_20_5_2019 PRAVIDLÁ PRE ÚČASŤ V SÚŤAŽI "KIKA NARODENINY - NÁKUP ZADARMO" Spoločnosť Kika Nábytok Slovensko s.r.o., IČO: 35 883 103, so sídlom Galvaniho 11, 821 04 Bratislava (ďalej iba Usporiadateľ) týmto stanovujú

Podrobnejšie

Pravidlá súťaže „

Pravidlá súťaže „ Pravidlá spotrebiteľskej súťaže Lina Čl. I Organizátor spotrebiteľskej súťaže a podmienky súťaže 1. Spotrebiteľská súťaž s názvom Lina (ďalej ako Spotrebiteľská súťaž ) je organizovaná a uskutočňovaná

Podrobnejšie

Pravidlá spotrebiteľskej súťaže URPINER FANDÍ HOKEJU P r e a m b u l a Pravidlá spotrebiteľskej súťaže sú jediným záväzným

Pravidlá spotrebiteľskej súťaže URPINER FANDÍ HOKEJU P r e a m b u l a Pravidlá spotrebiteľskej súťaže sú jediným záväzným Pravidlá spotrebiteľskej súťaže URPINER FANDÍ HOKEJU 2019 10.05.2019 26.05.2019 P r e a m b u l a Pravidlá spotrebiteľskej súťaže sú jediným záväzným dokumentom, ktorý podrobne upravuje pravidlá súťaže

Podrobnejšie

Pravidla sutaze Vychutnaj si leto s Vitisom_finalna podoba

Pravidla sutaze Vychutnaj si leto s Vitisom_finalna podoba PRAVIDLÁ SÚŤAŽE VYCHUTNAJ SI LETO S VITISOM (ďalej len Pravidlá ) Článok 1 Všeobecné ustanovenia a účel spotrebiteľskej súťaže 1.1. Účelom tohto štatútu je upraviť pravidlá spotrebiteľskej súťaže s názvom

Podrobnejšie

Pravidla sutaze 25 rokov Ikaru.pages

Pravidla sutaze 25 rokov Ikaru.pages Pravidlá súťaže 25 rokov Ikaru Oslavujte sa nami Zmyslom tohto štatútu je upraviť Pravidlá súťaže 25 rokov Ikaru Oslavujte s nami, ktorá bude prebiehať na území Slovenskej republiky, a to v každom dobrom

Podrobnejšie

Pravidlá Súťaže Vyhraj plagát z Projektu 73 Názov Súťaže Názov Súťaže je Vyhraj plagát z Projektu 73 (ďalej len Súťaž ). Pod Súťažou sa rozumie súťaž

Pravidlá Súťaže Vyhraj plagát z Projektu 73 Názov Súťaže Názov Súťaže je Vyhraj plagát z Projektu 73 (ďalej len Súťaž ). Pod Súťažou sa rozumie súťaž Pravidlá Súťaže Vyhraj plagát z Projektu 73 Názov Súťaže Názov Súťaže je Vyhraj plagát z Projektu 73 (ďalej len Súťaž ). Pod Súťažou sa rozumie súťaž vymedzená v texte nižšie. Usporiadateľ (Organizátor)

Podrobnejšie

Pravidlá a podmienky spotrebiteľskej súťaže Vyhrajte tankovanie na 1 rok zadarmo 1. Vyhlasovateľ, organizátor a prevádzkovateľ spotrebiteľskej súťaže

Pravidlá a podmienky spotrebiteľskej súťaže Vyhrajte tankovanie na 1 rok zadarmo 1. Vyhlasovateľ, organizátor a prevádzkovateľ spotrebiteľskej súťaže Pravidlá a podmienky spotrebiteľskej súťaže Vyhrajte tankovanie na 1 rok zadarmo 1. Vyhlasovateľ, organizátor a prevádzkovateľ spotrebiteľskej súťaže OMV Refining & Marketing Spotrebiteľskú súťaž Vyhrajte

Podrobnejšie

Štatút Reklamnej a propagačnej súťaže sprostredkovateľa CINEMAX, a. s., a CINEMAX BRATISLAVA, s.r.o., s názvom Zaži Ibizu nielen v kine v znení platno

Štatút Reklamnej a propagačnej súťaže sprostredkovateľa CINEMAX, a. s., a CINEMAX BRATISLAVA, s.r.o., s názvom Zaži Ibizu nielen v kine v znení platno Štatút Reklamnej a propagačnej súťaže sprostredkovateľa CINEMAX, a. s., a CINEMAX BRATISLAVA, s.r.o., s názvom Zaži Ibizu nielen v kine v znení platnom od 1. júla 2019 1. Základné ustanovenia 1.1.Sprostredkovateľom

Podrobnejšie

Štatút reklamnej a propagačnej súťaže organizátora EUROPA 2, a.s. s názvom Tvár do rádia 1. Základné ustanovenia 1.1 Reklamnú súťaž Tvár do rádia (ďal

Štatút reklamnej a propagačnej súťaže organizátora EUROPA 2, a.s. s názvom Tvár do rádia 1. Základné ustanovenia 1.1 Reklamnú súťaž Tvár do rádia (ďal Štatút reklamnej a propagačnej súťaže organizátora EUROPA 2, a.s. s názvom Tvár do rádia 1. Základné ustanovenia 1.1 Reklamnú súťaž Tvár do rádia (ďalej ako súťaž ) organizuje spoločnosť EUROPA 2, a.s.,

Podrobnejšie

o.b._súťaž Garmin_101 Drogérie

o.b._súťaž Garmin_101 Drogérie Pravidlá súťaže "Súťaž s o.b. v predajnách 101 drogerie a zaži skvelé leto!" Tieto pravidlá obsahujú úplnú úpravu spotrebiteľskej súťaže "Súťaž s o.b. v predajnách 101 drogerie a zaži skvelé leto! " ("Súťaž")

Podrobnejšie

sk_Pravidla

sk_Pravidla PRAVIDLÁ ÚČASTI V SÚŤAŽI JESENNÁ SÚŤAŽ O CENY O POBYTY V HOTELI HEALTH SPA RESORT ESPLANADE **** PIEŠŤANY Účastníkom súťaže s názvom Súťaž o ceny o pobyty v Hoteli Health Spa Resort Esplanade **** Piešťany

Podrobnejšie

Pravidlá súťaže HÝBSA Slovensko Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže HÝBSA Slovensko (ďalej len Súťaž ). Tieto pravidlá sú

Pravidlá súťaže HÝBSA Slovensko Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže HÝBSA Slovensko (ďalej len Súťaž ). Tieto pravidlá sú Pravidlá súťaže HÝBSA Slovensko Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže HÝBSA Slovensko (ďalej len Súťaž ). Tieto pravidlá sú jediným dokumentom, ktorý v úplnosti a záväzne upravuje

Podrobnejšie

CBRE, Asset Servicess.r.o. Shopping Park Arkadia Veterná 40/A Trnava Slovak Republic Tel (+421) V Trnave, Pravidlá spotr

CBRE, Asset Servicess.r.o. Shopping Park Arkadia Veterná 40/A Trnava Slovak Republic Tel (+421) V Trnave, Pravidlá spotr CBRE, Asset Servicess.r.o. Shopping Park Arkadia Veterná 40/A 917 01 Trnava Slovak Republic Tel (+421) 33 550 1550 V Trnave, 03.09.2018 Pravidlá spotrebiteľskej súťaže JESENNÉ CENOBRANIE 1. Organizátor

Podrobnejšie

RINGIER AXEL SPRINGER SLOVAKIA, a

RINGIER AXEL SPRINGER SLOVAKIA, a United Classifieds, s.r.o., Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 50020161, Spoločnosť je zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 107298/B PRAVIDLÁ PROPAGAČNEJ

Podrobnejšie

PRAVIDLÁ SPOTREBITEĽSKEJ AKCIE TESCO Granko, izba snov Nestlé Slovensko s.r.o. so sídlom v Prievidzi, Košovská cesta 11, IČ (ďalej ako uspori

PRAVIDLÁ SPOTREBITEĽSKEJ AKCIE TESCO Granko, izba snov Nestlé Slovensko s.r.o. so sídlom v Prievidzi, Košovská cesta 11, IČ (ďalej ako uspori PRAVIDLÁ SPOTREBITEĽSKEJ AKCIE TESCO Granko, izba snov Nestlé Slovensko s.r.o. so sídlom v Prievidzi, Košovská cesta 11, IČ 45799504 (ďalej ako usporiadateľ) usporiada na území Slovenskej republiky spotrebiteľskú

Podrobnejšie

Pravidlá súťaže PROPAGAČNO VEDOMOSTNÁ SMS súťaž - VEĽKÉ PRACHY Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže PROPAGAČNO VEDOMOSTNÁ S

Pravidlá súťaže PROPAGAČNO VEDOMOSTNÁ SMS súťaž - VEĽKÉ PRACHY Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže PROPAGAČNO VEDOMOSTNÁ S Pravidlá súťaže PROPAGAČNO VEDOMOSTNÁ SMS súťaž - VEĽKÉ PRACHY Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže PROPAGAČNO VEDOMOSTNÁ SMS súťaž VEĽKÉ PRACHY (ďalej len SMS súťaž ). Tieto

Podrobnejšie

ÚPLNÉ PRAVIDLÁ SÚŤAŽE Súťaž: Vyhrajte každý týždeň sadu riadu Tefal Ingenio Authentic, 10 kusov v hodnote 175! Akcia platí na internetových obchodoch

ÚPLNÉ PRAVIDLÁ SÚŤAŽE Súťaž: Vyhrajte každý týždeň sadu riadu Tefal Ingenio Authentic, 10 kusov v hodnote 175! Akcia platí na internetových obchodoch ÚPLNÉ PRAVIDLÁ SÚŤAŽE Súťaž: Vyhrajte každý týždeň sadu riadu Tefal Ingenio Authentic, 10 kusov v hodnote 175! Akcia platí na internetových obchodoch Shop.vileda.sk a Alza.sk. Účelom týchto úplných pravidiel

Podrobnejšie

ŠTATÚT SÚŤAŽE Hľadá sa majster Knauf platný od Účelom tohto štatútu je úprava pravidiel súťaže Hľadá sa majster Knauf (ďalej len súťaž ), k

ŠTATÚT SÚŤAŽE Hľadá sa majster Knauf platný od Účelom tohto štatútu je úprava pravidiel súťaže Hľadá sa majster Knauf (ďalej len súťaž ), k ŠTATÚT SÚŤAŽE Hľadá sa majster Knauf platný od 02.06.2017 Účelom tohto štatútu je úprava pravidiel súťaže Hľadá sa majster Knauf (ďalej len súťaž ), ktorej cieľom je propagácia výrobkov zn. Knauf. Tento

Podrobnejšie

Podmienky%20súťaže

Podmienky%20súťaže PODMIENKY SÚŤAŽE O CENY NA STIERACÍCH ŽREBOCH A 3 x 500 POUKAZ NA DOVOLENKU v CK SATUR 1. Organizátorom súťaže je Tatra banka, a. s., odštepný závod Raiffeisen banka, so sídlom: Hodžovo námestie 3, 811

Podrobnejšie

ŠTATÚT SÚŤAŽE Scalný fanúšik - bonusové kolo 1. Predmet a účel štatútu Predmetom tohto štatútu je úprava súťažných podmienok súťaže Scalný fanúšik (ďa

ŠTATÚT SÚŤAŽE Scalný fanúšik - bonusové kolo 1. Predmet a účel štatútu Predmetom tohto štatútu je úprava súťažných podmienok súťaže Scalný fanúšik (ďa ŠTATÚT SÚŤAŽE Scalný fanúšik - bonusové kolo 1. Predmet a účel štatútu Predmetom tohto štatútu je úprava súťažných podmienok súťaže Scalný fanúšik (ďalej len súťaž ), ktorej účastníci, ktorí sa zapoja

Podrobnejšie

Štatút súťaže "Športuj Slovensko vyhraj bicykle pre svoju rodinu" Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže s názvom "Športuj Sl

Štatút súťaže Športuj Slovensko vyhraj bicykle pre svoju rodinu Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže s názvom Športuj Sl Štatút súťaže "Športuj Slovensko vyhraj bicykle pre svoju rodinu" Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže s názvom "Športuj Slovensko vyhraj bicykle pre svoju rodinu" (ďalej len

Podrobnejšie

statut sutaze_Hudbou proti hoaxom_final

statut sutaze_Hudbou proti hoaxom_final Záväzné pravidlá propagačnej akcie Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel propagačnej akcie Hudbou proti hoaxom (ďalej len akcia ). Tieto pravidlá sú jediným dokumentom, ktorý záväzne

Podrobnejšie

Štatút súťaže denníka Plus JEDEN DEŇ Plusmánia I a Druhá šanca I SMS súťaže I. CIEĽ SÚŤAŽE 1. Cieľom spotrebiteľskej súťaže je podpora p

Štatút súťaže denníka Plus JEDEN DEŇ Plusmánia I a Druhá šanca I SMS súťaže I. CIEĽ SÚŤAŽE 1. Cieľom spotrebiteľskej súťaže je podpora p Štatút súťaže denníka Plus JEDEN DEŇ Plusmánia I. 2019 a Druhá šanca I. 2019 - SMS súťaže I. CIEĽ SÚŤAŽE 1. Cieľom spotrebiteľskej súťaže je podpora predaja denníka Plus JEDEN DEŇ. 2. Súťaž sa na základe

Podrobnejšie

Štatút

Štatút Štatút reklamnej a propagačnej súťaže s názvom Raiffandíme hokeju z 8. apríla 2019 1. Základné ustanovenia 1.1. Reklamnú a propagačnú súťaž Raiffandíme hokeju (ďalej ako súťaž ) vyhlasuje a organizuje

Podrobnejšie

TABAK club KORUNA

TABAK club KORUNA Štatút k súťaži Fun rádia s Prvou stavebnou sporiteľňou, a. s., ÚVEROVÁ REVOLÚCIA I. Vyhlasovatelia a organizátori súťaže 1. Vyhlasovateľom a organizátorom súťaže ÚVEROVÁ REVOLÚCIA je spoločnosť FUN MEDIA

Podrobnejšie

Súťaž o fanúšikovské predmety Pravidlá súťaže Súťaž o fanúšikovské predmety Spoločnosť František Majtán - EURONICS TPD, so sídlom Farského 26, B

Súťaž o fanúšikovské predmety Pravidlá súťaže Súťaž o fanúšikovské predmety Spoločnosť František Majtán - EURONICS TPD, so sídlom Farského 26, B Súťaž o fanúšikovské predmety Pravidlá súťaže Súťaž o fanúšikovské predmety Spoločnosť František Majtán - EURONICS TPD, so sídlom Farského 26, 85101 Bratislava, IČO: 11 790 547, Ič DPH: SK1020207815, zapísaný

Podrobnejšie

OFICIÁLNE PRAVIDLÁ A PODMIENKY SÚŤAŽE Tento text obsahuje záväzné pravidlá a podmienky súťaže Hľadáme najlepšie české bábovky! (ďalej len súťaž ). 1.

OFICIÁLNE PRAVIDLÁ A PODMIENKY SÚŤAŽE Tento text obsahuje záväzné pravidlá a podmienky súťaže Hľadáme najlepšie české bábovky! (ďalej len súťaž ). 1. OFICIÁLNE PRAVIDLÁ A PODMIENKY SÚŤAŽE Tento text obsahuje záväzné pravidlá a podmienky súťaže Hľadáme najlepšie české bábovky! (ďalej len súťaž ). 1. Organizátor a administrátor súťaže Organizátorom súťaže

Podrobnejšie

Štatút súťaže Wellness pobyt s Rozumnou pôžičkou, Gothal, Liptovská Osada (ďalej len Štatút alebo Súťaž ) Preambula Tento štatút súťaže s názvom Welln

Štatút súťaže Wellness pobyt s Rozumnou pôžičkou, Gothal, Liptovská Osada (ďalej len Štatút alebo Súťaž ) Preambula Tento štatút súťaže s názvom Welln Štatút súťaže Wellness pobyt s Rozumnou pôžičkou, Gothal, Liptovská Osada (ďalej len Štatút alebo Súťaž ) Preambula Tento štatút súťaže s názvom Wellness pobyt s Rozumnou pôžičkou, Gothal Liptovská Osada

Podrobnejšie

P L N O M O C E N S T V O

P L N O M O C E N S T V O Pravidlá SMS súťaže filmové (ďalej len SMS súťaž ) I. SMS súťaž 1. SMS súťaž je spotrebiteľskou propagačnou súťažou organizovanou za účelom podpory televíznych programových služieb vysielateľa, spoločnosti

Podrobnejšie

Microsoft Word - RB_uplna pravidla_SK.docx

Microsoft Word - RB_uplna pravidla_SK.docx Úplné pravidlá súťaže - pre Slovenskú republiku- Nakúpte produkty Vašich obľúbených značiek a vyhrajte iphone XS 64 GB a veľa ďalších cien! Cieľom týchto úplných pravidiel je úprava podmienok reklamnej

Podrobnejšie

Pravidlá súťaže Nutella kuchyňa" Slovenská republika Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Nutella kuchyňa (ďalej len súťaž

Pravidlá súťaže Nutella kuchyňa Slovenská republika Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Nutella kuchyňa (ďalej len súťaž Pravidlá súťaže Nutella kuchyňa" Slovenská republika Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Nutella kuchyňa (ďalej len súťaž ). Tieto pravidlá sú jediným dokumentom, ktorý záväzne

Podrobnejšie

Súťažný poriadok reklamnej a propagačnej súťaže Získaj s Vernostným programom Mastercard Priceless Specials - SR bonus za prvý nákup u vybraných partn

Súťažný poriadok reklamnej a propagačnej súťaže Získaj s Vernostným programom Mastercard Priceless Specials - SR bonus za prvý nákup u vybraných partn Súťažný poriadok reklamnej a propagačnej súťaže Získaj s Vernostným programom Mastercard Priceless Specials - SR bonus za prvý nákup u vybraných partnerov programu (ďalej v texte len ako Súťažný poriadok

Podrobnejšie

Pravidlá súťaže PROPAGAČNO VEDOMOSTNÁ SMS súťaž s Teleránom. VSTÁVAJ A VYHRAJ Deň otvorených dverí Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava prav

Pravidlá súťaže PROPAGAČNO VEDOMOSTNÁ SMS súťaž s Teleránom. VSTÁVAJ A VYHRAJ Deň otvorených dverí Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava prav Pravidlá súťaže PROPAGAČNO VEDOMOSTNÁ SMS súťaž s Teleránom. VSTÁVAJ A VYHRAJ Deň otvorených dverí Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže PROPAGAČNO VEDOMOSTNÁ SMS súťaž s Teleránom

Podrobnejšie

Vyhlásenie a pravidlá súťaže Uži si leto a vyhraj auto! od do Zmyslom tohto vyhlásenia (ďalej len štatút ), je úprava pravidiel s

Vyhlásenie a pravidlá súťaže Uži si leto a vyhraj auto! od do Zmyslom tohto vyhlásenia (ďalej len štatút ), je úprava pravidiel s Vyhlásenie a pravidlá súťaže Uži si leto a vyhraj auto! od 17.04.2019 do 03.9.2019 Zmyslom tohto vyhlásenia (ďalej len štatút ), je úprava pravidiel súťaže Uži si leto a vyhraj auto (ďalej len súťaž ).

Podrobnejšie

Pravidlá sutaze_Lagris pexeso

Pravidlá sutaze_Lagris pexeso Pravidlá a podmienky súťaže Lagris pexeso I. Organizátor súťaže PODRAVKA INTERNATIONAL, s.r.o., so sídlom: Jesenského 1486, 960 01, Zvolen, Slovenská republika, IČO: 31363172, v ďalšom texte organizátor.

Podrobnejšie

statut_Testovacie_Dni_Suzuki-1

statut_Testovacie_Dni_Suzuki-1 Štatút spotrebiteľskej súťaže Testovacie dni Suzuki 1. Organizátor súťaže Spotrebiteľskú súťaž Testovacie dni Suzuki organizuje spoločnosť Magyar Suzuki Corporation - Suzuki Slovensko - organizačná zložka

Podrobnejšie

Listerine_Mise21_DM_pravidlaCZ_LKU comments_ docx

Listerine_Mise21_DM_pravidlaCZ_LKU comments_ docx Pravidlá súťaže "Súťaž o kufor Delsey Turenne plný výrobkov NEUTROGENA, o.b., Carefree, Listerine a Johnson s " Tieto pravidlá obsahujú úplnú úpravu spotrebiteľskej súťaže "Súťaž o kufor Delsey Turenne

Podrobnejšie

Strana1 Pravidlá súťaže 4 ročné obdobia Ružinova. I. Usporiadateľ súťaže 1. Usporiadateľom súťaže je spoločnosť CULTUS Ružinov a.s., so sídlom Ružinov

Strana1 Pravidlá súťaže 4 ročné obdobia Ružinova. I. Usporiadateľ súťaže 1. Usporiadateľom súťaže je spoločnosť CULTUS Ružinov a.s., so sídlom Ružinov Strana1. I. Usporiadateľ súťaže 1. Usporiadateľom súťaže je spoločnosť CULTUS Ružinov a.s., so sídlom Ružinovská 28, 820 09 Bratislava, IČO: 35 874 686 (ďalej len usporiadateľ ), ktorá organizuje fotografickú

Podrobnejšie

Pravidlá súťaže VW Vianoce (ďalej len Pravidlá súťaže ) 1. Organizátor Organizátorom súťaže VW Vianoce (ďalej len Súťaž ) je spoločnosť Porsche Slovak

Pravidlá súťaže VW Vianoce (ďalej len Pravidlá súťaže ) 1. Organizátor Organizátorom súťaže VW Vianoce (ďalej len Súťaž ) je spoločnosť Porsche Slovak Pravidlá súťaže VW Vianoce (ďalej len Pravidlá súťaže ) 1. Organizátor Organizátorom súťaže VW Vianoce (ďalej len Súťaž ) je spoločnosť Porsche Slovakia, spol. s r.o., so sídlom Vajnorská 160, 831 04 Bratislava,

Podrobnejšie

Štatút súťaže Súťaž o VIP balíček na festival ULTRA Europe s Mastercard (ďalej len Štatút alebo Súťaž ) 1. Organizátor: Obchodné meno: Poštová banka,

Štatút súťaže Súťaž o VIP balíček na festival ULTRA Europe s Mastercard (ďalej len Štatút alebo Súťaž ) 1. Organizátor: Obchodné meno: Poštová banka, Štatút súťaže Súťaž o VIP balíček na festival ULTRA Europe s Mastercard (ďalej len Štatút alebo Súťaž ) 1. Organizátor: Obchodné meno: Poštová banka, a.s., odštepný závod 365.bank Sídlo: Žižkova 9, 811

Podrobnejšie

Poverenie na zastupovanie v programe BayProfit a Informácie a súhlas so spracúvaním osobných údajov (ďalej len Poverenie ; Poverenie je platné iba ak

Poverenie na zastupovanie v programe BayProfit a Informácie a súhlas so spracúvaním osobných údajov (ďalej len Poverenie ; Poverenie je platné iba ak Poverenie na zastupovanie v programe BayProfit a Informácie a súhlas so spracúvaním osobných údajov (ďalej len Poverenie ; Poverenie je platné iba ak je riadne a úplne vyplnené podľa nižšie uvedených pokynov)

Podrobnejšie

PRAVIDLÁ SPOTREBITEĽSKEJ SÚŤAŽE I. ORGANIZÁTOR, USPORIADATEĽ A TECHNICKÝ SPRÁVCA Spoločnosť CPP PROMO house s.r.o., so sídlom v Bratislave, Kaštieľska

PRAVIDLÁ SPOTREBITEĽSKEJ SÚŤAŽE I. ORGANIZÁTOR, USPORIADATEĽ A TECHNICKÝ SPRÁVCA Spoločnosť CPP PROMO house s.r.o., so sídlom v Bratislave, Kaštieľska PRAVIDLÁ SPOTREBITEĽSKEJ SÚŤAŽE I. ORGANIZÁTOR, USPORIADATEĽ A TECHNICKÝ SPRÁVCA Spoločnosť CPP PROMO house s.r.o., so sídlom v Bratislave, Kaštieľska 21, 821 05, Slovenská republika, IČO: 51 046 318 (ďalej

Podrobnejšie

Pravidlá súťaže „Hraj s ALPRO a vyhraj super ceny!“

Pravidlá súťaže „Hraj s ALPRO a vyhraj super ceny!“ Pravidlá súťaže Hraj s ALPRO a vyhraj super ceny! Účelom tohto dokumentu je úprava pravidiel spotrebiteľskej súťaže nazvanej "Hraj s ALPRO a vyhraj super ceny!" (ďalej len "súťaž"). Tieto pravidlá sú jediným

Podrobnejšie

ŠTATÚT SÚŤAŽE Hrajte o 8x ŠKODA FABIA od do (ďalej len súťaž ) A) Organizátor súťaže 1. Organizátorom súťaže je spoločnosť MIRA

ŠTATÚT SÚŤAŽE Hrajte o 8x ŠKODA FABIA od do (ďalej len súťaž ) A) Organizátor súťaže 1. Organizátorom súťaže je spoločnosť MIRA ŠTATÚT SÚŤAŽE Hrajte o 8x ŠKODA FABIA od 1. 2. 2019 do 28. 2. 2019 (ďalej len súťaž ) A) Organizátor súťaže 1. Organizátorom súťaže je spoločnosť MIRAKL, a.s., so sídlom Digital Park II, Einsteinova 23,

Podrobnejšie

Pravidlá spotrebiteľskej propagačnej súťaže Toto je tvoj Gladiator! Iba za 1 SMS! 1. Organizátor súťaže: Organizátorom a vyhlasovateľom spotrebiteľske

Pravidlá spotrebiteľskej propagačnej súťaže Toto je tvoj Gladiator! Iba za 1 SMS! 1. Organizátor súťaže: Organizátorom a vyhlasovateľom spotrebiteľske Pravidlá spotrebiteľskej propagačnej súťaže Toto je tvoj Gladiator! Iba za 1 SMS! 1. Organizátor súťaže: Organizátorom a vyhlasovateľom spotrebiteľskej propagačnej súťaže poskytujúcim mediálnu podporu

Podrobnejšie

SÚŤAŽNÝ PORIADOK SPOTREBITEĽSKEJ SÚŤAŽE Vyhraj dresy s pivom Pilsner Urquell Preambula Tento súťažný poriadok predstavuje jediný záväzný dokument, kto

SÚŤAŽNÝ PORIADOK SPOTREBITEĽSKEJ SÚŤAŽE Vyhraj dresy s pivom Pilsner Urquell Preambula Tento súťažný poriadok predstavuje jediný záväzný dokument, kto SÚŤAŽNÝ PORIADOK SPOTREBITEĽSKEJ SÚŤAŽE Vyhraj dresy s pivom Pilsner Urquell Preambula Tento súťažný poriadok predstavuje jediný záväzný dokument, ktorý podrobne upravuje pravidlá súťaže Vyhraj dresy s

Podrobnejšie

Pravidlá súťaže Vyhraj s Actimelom výlet do Barcelony a 50x Instax fotoaparát Účelom tohto dokumentu je úprava pravidiel spotrebiteľskej súťaže s názv

Pravidlá súťaže Vyhraj s Actimelom výlet do Barcelony a 50x Instax fotoaparát Účelom tohto dokumentu je úprava pravidiel spotrebiteľskej súťaže s názv Pravidlá súťaže Vyhraj s Actimelom výlet do Barcelony a 50x Instax fotoaparát Účelom tohto dokumentu je úprava pravidiel spotrebiteľskej súťaže s názvom Vyhraj s Actimelom výlet do Barcelony a 50x Instax

Podrobnejšie

Zásady ochrany osobných údajov Vydané dňa POUČENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV Ochrana Vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami nariade

Zásady ochrany osobných údajov Vydané dňa POUČENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV Ochrana Vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami nariade Zásady ochrany osobných údajov Vydané dňa 1.1.2019 POUČENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV Ochrana Vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. (EÚ) 2016/679 o

Podrobnejšie

Microsoft Word - Statut_2019.docx

Microsoft Word - Statut_2019.docx Štatút propagačnej súťaže Decodomácnosť organizátora DECODOM, spol. s r.o., ďalej len Štatút. Organizátor Propagačnú súťaž (ďalej ako súťaž ) organizuje spoločnosť DECODOM, spol. s r.o., so sídlom Pilská

Podrobnejšie

VŠEOBECNÉ PODMIENKY SÚŤAŽÍ VO FUN RÁDIU I. Úvodné ustanovenia 1. Všeobecné podmienky súťaží sú platné pre súťaže vykonávané v rámci rozhlasového vysie

VŠEOBECNÉ PODMIENKY SÚŤAŽÍ VO FUN RÁDIU I. Úvodné ustanovenia 1. Všeobecné podmienky súťaží sú platné pre súťaže vykonávané v rámci rozhlasového vysie VŠEOBECNÉ PODMIENKY SÚŤAŽÍ VO FUN RÁDIU I. Úvodné ustanovenia 1. Všeobecné podmienky súťaží sú platné pre súťaže vykonávané v rámci rozhlasového vysielania Fun rádia a na web stránkach funradio.sk, pokiaľ

Podrobnejšie

Štatút súťaže Súťaž o VIP balíček na festival Electric Castle s Mastercard (ďalej len Štatút alebo Súťaž ) 1. Organizátor: Obchodné meno: Poštová bank

Štatút súťaže Súťaž o VIP balíček na festival Electric Castle s Mastercard (ďalej len Štatút alebo Súťaž ) 1. Organizátor: Obchodné meno: Poštová bank Štatút súťaže Súťaž o VIP balíček na festival Electric Castle s Mastercard (ďalej len Štatút alebo Súťaž ) 1. Organizátor: Obchodné meno: Poštová banka, a.s., odštepný závod 365.bank Sídlo: Žižkova 9,

Podrobnejšie

PRAVIDLÁ SPOTREBITEĽSKEJ SÚŤAŽE VYHRAJTE BICYKEL I. ORGANIZÁTOR, USPORIADATEĽ, TECHNICKÝ SPRÁVCA, SÚŤAŽ Spoločnosť MAKROFAKT, spol. s r.o., Vajnorská

PRAVIDLÁ SPOTREBITEĽSKEJ SÚŤAŽE VYHRAJTE BICYKEL I. ORGANIZÁTOR, USPORIADATEĽ, TECHNICKÝ SPRÁVCA, SÚŤAŽ Spoločnosť MAKROFAKT, spol. s r.o., Vajnorská PRAVIDLÁ SPOTREBITEĽSKEJ SÚŤAŽE VYHRAJTE BICYKEL I. ORGANIZÁTOR, USPORIADATEĽ, TECHNICKÝ SPRÁVCA, SÚŤAŽ Spoločnosť MAKROFAKT, spol. s r.o., Vajnorská 98, 831 04 Bratislava, IČO: 35726971, IČ DPH: SK2020228650,

Podrobnejšie

Microsoft Word - Pravidla Tesco+MC_final SK_clean.docx

Microsoft Word - Pravidla Tesco+MC_final SK_clean.docx PRAVIDLÁ SPOTREBITEĽSKEJ SÚŤAŽE Vaša účtenka do raja letenka I. Základné informácie 1. Tento dokument (ďalej tiež ako pravidlá) predstavuje úplnú úpravu pravidiel marketingovej súťaže s názvom Vaša účtenka

Podrobnejšie

(Microsoft Word - Pravidlá súšaže_LIDL_revprav_ _clean_komplet_ )

(Microsoft Word - Pravidlá súšaže_LIDL_revprav_ _clean_komplet_ ) Pravidlá Súťaže Vyhrajte 4 auto Kia Niro Hybrid a 400 300 Euro na nákup Lidli Cieľom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Vyhrajte 4 auto Kia Niro Hybrid a 400x 300 Euro na nákup Lidli

Podrobnejšie

PODMIENKY SÚŤAŽE TATRANSKÁ DIVOČINA 1. Organizátor Súťaže Organizátorom súťaže Tatranská Divočina (ďalej len Súťaž ) je spoločnosť Tatry mountain reso

PODMIENKY SÚŤAŽE TATRANSKÁ DIVOČINA 1. Organizátor Súťaže Organizátorom súťaže Tatranská Divočina (ďalej len Súťaž ) je spoločnosť Tatry mountain reso PODMIENKY SÚŤAŽE TATRANSKÁ DIVOČINA 1. Organizátor Súťaže Organizátorom súťaže Tatranská Divočina (ďalej len Súťaž ) je spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s., so sídlom Demänovská Dolina 72, IČO: 31

Podrobnejšie

Pravidla soutěže BeBe_SK-v2.DOCX

Pravidla soutěže BeBe_SK-v2.DOCX PRAVIDLÁ SÚŤAŽNEJ AKCIE PREBUĎ SA DO KRÁSY (ďalej len Pravidlá ) Usporiadateľ súťaže: Mondelez Europe Services GmbH, so sídlom 8152 Glattpark, Lindbergh-Allee 1, Švajčiarska konfederácia, registračné číslo:

Podrobnejšie

Microsoft Word - VP ochrany OÚ_e-shop skolský batoh

Microsoft Word - VP ochrany OÚ_e-shop skolský batoh Podmienky ochrany osobných údajov v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov

Podrobnejšie

Microsoft Word - Registratorska_zmluva_dodatok_01_fin (002)_revDL

Microsoft Word - Registratorska_zmluva_dodatok_01_fin (002)_revDL DODATOK Č. 1 k REGISTRÁTORSKEJ ZMLUVE Tento dodatok (ďalej len Dodatok ) k Registrátorskej zmluve je uzatvorený v zmysle ustanovenia čl. 28 nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla

Podrobnejšie

pravidla_Mistrovstvi_chuti_v1_SK_2019_03_01_v0.02-2

pravidla_Mistrovstvi_chuti_v1_SK_2019_03_01_v0.02-2 Pravidlá súťaže Majstrovstvá chuti (ďalej len pravidlá ) Úplné pravidlá Usporiadateľ: Mondelez Slovakia s.r.o., IČO: 47681225, so sídlom Bratislava, Račianska 44, PSČ 832 42,, zapísaná v obchodnom registri

Podrobnejšie

OP-Oboznamenie-skolitelia-web

OP-Oboznamenie-skolitelia-web Oboznámenie dotknutých osôb - školiteľov osvetových projektov občianskeho združenia Zdravé ďasná a spoločnosti CURADEN Slovakia s.r.o. s informáciami, ktoré sa majú poskytovať pri získavaní osobných údajov

Podrobnejšie

ADATLAP

ADATLAP Súťažný poriadok reklamnej súťaže Pretankujte sa k skvelému autu Preambula Tento súťažný poriadok predstavuje jediný záväzný dokument, ktorý podrobne upravuje pravidlá súťaže Pretankujte sa k skvelému

Podrobnejšie

Informácie pre navrhovateľov. Obchodná verejná súťaž: Overenie plnenia požiadaviek bezpečnosti vyhradených technických zariadení vyhlásená v súlade s

Informácie pre navrhovateľov. Obchodná verejná súťaž: Overenie plnenia požiadaviek bezpečnosti vyhradených technických zariadení vyhlásená v súlade s Obchodná verejná súťaž: Overenie plnenia požiadaviek bezpečnosti vyhradených technických zariadení vyhlásená v súlade s ust. 281 a nasl. z.č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov

Podrobnejšie

Súťaž Hokejová tipovačka Organizátorom súťaže je spoločnosť Ariola s. r. o., ul. L. Svobodu 2689/80, Poprad, IČO: , DIČ: 20 22

Súťaž Hokejová tipovačka Organizátorom súťaže je spoločnosť Ariola s. r. o., ul. L. Svobodu 2689/80, Poprad, IČO: , DIČ: 20 22 Súťaž Hokejová tipovačka 2017 1. Organizátorom súťaže je spoločnosť Ariola s. r. o., ul. L. Svobodu 2689/80, 058 01 Poprad, IČO: 36 794384, DIČ: 20 22 40 96 75, zapísaná v OR SR, odd. Sro, vložka č. 27121/P

Podrobnejšie

Petržalka Zmluva_BÚ_PO_PRIVAT_Komunálny_účet_

Petržalka Zmluva_BÚ_PO_PRIVAT_Komunálny_účet_ Zmluva o bežnom účte, so sídlom Pobřežní 297/14, 186 00 Praha 8, IČ: 471 15 378, zapísaná v Obchodnom registri vedenom Mestským súdom v Prahe, oddiel B, vložka 1731, podnikajúca na území Slovenskej republiky

Podrobnejšie

Microsoft Word - Hokejové Česko-Slovensko - pravidlá.doc

Microsoft Word - Hokejové Česko-Slovensko - pravidlá.doc Pravidlá súťaže Hokejové Česko Slovensko 1. ÚVODNÉ USTANOVENIA 1.1. Súťaž s názvom Hokejové Česko Slovensko (ďalej aj HCS" či len súťaž") sa koná v termíne od 6. 5. 2016 00:00:01 do 22. 5. 2016 23:59:59

Podrobnejšie

Poskytnutie informácií klientovi _ako dotknutej osobe_

Poskytnutie informácií klientovi _ako dotknutej osobe_ Poskytnutie informácií klientovi (ako dotknutej osobe) v zmysle 15 Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov Informácie poskytované formou tohto dokumentu

Podrobnejšie

Všeobecné podmienky pre udelenie ocenení TOP V CESTOVNOM RUCHU TRENČIANSKEHO KRAJA 1. Vyhlasovateľom udeľovania ocenení TOP v cestovnom ruchu je krajs

Všeobecné podmienky pre udelenie ocenení TOP V CESTOVNOM RUCHU TRENČIANSKEHO KRAJA 1. Vyhlasovateľom udeľovania ocenení TOP v cestovnom ruchu je krajs Všeobecné podmienky pre udelenie ocenení TOP V CESTOVNOM RUCHU TRENČIANSKEHO KRAJA 1. Vyhlasovateľom udeľovania ocenení TOP v cestovnom ruchu je krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región,

Podrobnejšie

ZMLUVA O NÁRODNOM SPOLUFINANCOVANÍ ČÍSLO ZMLUVY:... TÁTO ZMLUVA je uzavretá medzi: 1. ZMLUVNÉ STRANY 1.1. Poskytovateľ názov: Ministerstvo pôdohospodá

ZMLUVA O NÁRODNOM SPOLUFINANCOVANÍ ČÍSLO ZMLUVY:... TÁTO ZMLUVA je uzavretá medzi: 1. ZMLUVNÉ STRANY 1.1. Poskytovateľ názov: Ministerstvo pôdohospodá ZMLUVA O NÁRODNOM SPOLUFINANCOVANÍ ČÍSLO ZMLUVY:... TÁTO ZMLUVA je uzavretá medzi: 1. ZMLUVNÉ STRANY 1.1. Poskytovateľ názov: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR sídlo: Dobrovičova 12, 812

Podrobnejšie

ZÁSADY SPRACÚVANIA A OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV Obsah 1 Úvod Všeobecné informácie Aké osobné údaje o vás zhromažďujeme Kde spoločnos

ZÁSADY SPRACÚVANIA A OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV Obsah 1 Úvod Všeobecné informácie Aké osobné údaje o vás zhromažďujeme Kde spoločnos ZÁSADY SPRACÚVANIA A OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV Obsah 1 Úvod... 2 2 Všeobecné informácie... 2 3 Aké osobné údaje o vás zhromažďujeme... 2 4 Kde spoločnosť Office Depot tieto údaje zhromažďuje... 2 5 Aké používame

Podrobnejšie

Podmienky používania osobných údajov Platné ku dňu (ďalej len PPOÚ ) OBSAH 1. Vymedzenie základných pojmov Úvodné ustanovenia... 2

Podmienky používania osobných údajov Platné ku dňu (ďalej len PPOÚ ) OBSAH 1. Vymedzenie základných pojmov Úvodné ustanovenia... 2 Podmienky používania osobných údajov (ďalej len PPOÚ ) OBSAH 1. Vymedzenie základných pojmov... 2 2. Úvodné ustanovenia... 2 3. Spracúvané údaje... 2 4. Zodpovednosť a náhrada škody... 4 5. Právny základ

Podrobnejšie

V pracovnej zmluve by mali mať všetci zamestnanec zakotvené nasledovné ustanovenie: Ak pri plnení svojich pracovných povinností prídem do styku s osob

V pracovnej zmluve by mali mať všetci zamestnanec zakotvené nasledovné ustanovenie: Ak pri plnení svojich pracovných povinností prídem do styku s osob V pracovnej zmluve by mali mať všetci zamestnanec zakotvené nasledovné ustanovenie: Ak pri plnení svojich pracovných povinností prídem do styku s osobnými údajmi žiakov, príp. ich zákonných zástupcov,

Podrobnejšie

Dodatok č. 1 k Zmluve o poskytnutí finančných prostriedkov č uzatvorený v súlade s ust. 22 zákona č. 284/2014 Z. z. o Fonde na podporu u

Dodatok č. 1 k Zmluve o poskytnutí finančných prostriedkov č uzatvorený v súlade s ust. 22 zákona č. 284/2014 Z. z. o Fonde na podporu u Dodatok č. 1 k Zmluve o poskytnutí finančných prostriedkov č. 18-441-00764 uzatvorený v súlade s ust. 22 zákona č. 284/2014 Z. z. o Fonde na podporu umenia a o zmene a doplnení zákona č. 434/2010 Z. z.

Podrobnejšie

Užšia súťaž: Zabezpečenie služieb vrtného kontraktora pre vrt Závod 95

Užšia súťaž: Zabezpečenie služieb vrtného kontraktora pre vrt Závod 95 Obchodná verejná súťaž: Systém sledovania technológie a kontrola vstupu do CS a CAG vyhlásená v súlade s ust. 281 a nasl. z.č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov a ust. 29 ods.

Podrobnejšie

VYBAVOVANIE SŤAŽNOSTÍ KLIENTOV

VYBAVOVANIE SŤAŽNOSTÍ KLIENTOV Vlastník: Klasifikácia: Číslo: Názov: Účinnosť: Pôsobnosť: Schválil: R Collectors s.r.o. Dvořákovo nábrežie 8A, 811 02 Bratislava IČO: 50 094 297 zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava

Podrobnejšie

inzinierska_cinnost_kotolna_HP_

inzinierska_cinnost_kotolna_HP_ Zadanie zákazky Postupom podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného obstarávateľa Názov: Ekonomická univerzita v Bratislave

Podrobnejšie

Microsoft Word - OznamenieovznikuzmeneazanikuPPFO

Microsoft Word - OznamenieovznikuzmeneazanikuPPFO FO Evidenčné číslo zapojenia:... Oznámenie o vzniku, zmene a zániku poplatkovej povinnosti podľa zákona č. 582/2004 Z. z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady

Podrobnejšie

Reklamačný poriadok Článok I ÚVODNÉ USTANOVENIA 1. Spoločnosť thiss s.r.o., so sídlom Mlynské Nivy 56, Bratislava, IČO: , zapísaná v

Reklamačný poriadok Článok I ÚVODNÉ USTANOVENIA 1. Spoločnosť thiss s.r.o., so sídlom Mlynské Nivy 56, Bratislava, IČO: , zapísaná v Reklamačný poriadok Článok I ÚVODNÉ USTANOVENIA 1. Spoločnosť thiss s.r.o., so sídlom Mlynské Nivy 56, 821 05 Bratislava, IČO: 47 669 217, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel

Podrobnejšie

Roche Slovensko, s.r.o., Pribinova 19, Bratislava, IČO: , IČ DPH: SK , zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratisl

Roche Slovensko, s.r.o., Pribinova 19, Bratislava, IČO: , IČ DPH: SK , zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratisl Roche Slovensko, s.r.o., Pribinova 19, 811 09 Bratislava, IČO: 35 887 117, IČ DPH: SK 2021832087, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 31845/B INFORMÁCIE

Podrobnejšie

Užšia súťaž: Zabezpečenie služieb vrtného kontraktora pre vrt Závod 95

Užšia súťaž: Zabezpečenie služieb vrtného kontraktora pre vrt Závod 95 Obchodná verejná súťaž: Preprava ropy vyhlásená v súlade s ust. 281 a nasl. z.č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov a ust. 29 ods. 3, 5 a 6 zákona č. 250/2012 Z.z. o regulácii

Podrobnejšie

Štatút spotrebiteľskej propagačnej súťaže SVIEŽE LETO S TV JOJ 1. Organizátor súťaže: Organizátorom spotrebiteľskej propagačnej súťaže "SVIEŽE LETO S

Štatút spotrebiteľskej propagačnej súťaže SVIEŽE LETO S TV JOJ 1. Organizátor súťaže: Organizátorom spotrebiteľskej propagačnej súťaže SVIEŽE LETO S Štatút spotrebiteľskej propagačnej súťaže SVIEŽE LETO S TV JOJ 1. Organizátor súťaže: Organizátorom spotrebiteľskej propagačnej súťaže "SVIEŽE LETO S TV JOJ " (ďalej len súťaž") je spoločnosť MegaVox,

Podrobnejšie

Úplné pravidlá Promo akcie Natankuj 30 l a vyhraj lístky na 2019 IIHF MS každý deň! Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel Promo akc

Úplné pravidlá Promo akcie Natankuj 30 l a vyhraj lístky na 2019 IIHF MS každý deň! Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel Promo akc Úplné pravidlá Promo akcie Natankuj 30 l a vyhraj lístky na 2019 IIHF MS každý deň! Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel Promo akcie "Natankuj 30 l a vyhraj lístky na 2019 IIHF MS každý

Podrobnejšie

Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti ARRIVA Nové Zámky, a.s. na vydanie čipových kariet a vedenie účtu o kredite Tieto všeobecné obchodné podmienk

Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti ARRIVA Nové Zámky, a.s. na vydanie čipových kariet a vedenie účtu o kredite Tieto všeobecné obchodné podmienk Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti ARRIVA Nové Zámky, a.s. na vydanie čipových kariet a vedenie účtu o kredite Tieto všeobecné obchodné podmienky spoločnosti ARRIVA Nové Zámky, a.s., so sídlom Považská

Podrobnejšie

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV v zmysle zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov, (ďalej len Zákon ) a Nariadenia Európskeho parlamentu a rady čí

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV v zmysle zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov, (ďalej len Zákon ) a Nariadenia Európskeho parlamentu a rady čí ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV v zmysle zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov, (ďalej len Zákon ) a Nariadenia Európskeho parlamentu a rady číslo 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní verejných služieb Podľa 44 zákona č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov (ďalej len Zákon

Zmluva o poskytovaní verejných služieb Podľa 44 zákona č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov (ďalej len Zákon Zmluva o poskytovaní verejných služieb Podľa 44 zákona č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov (ďalej len Zákon ) medzi spoločnosťou 02 Slovakia, s.r.o., Einsteinova

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní služby overovania platnosti elektronického podpisu uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v pl

Zmluva o poskytovaní služby overovania platnosti elektronického podpisu uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v pl Zmluva o poskytovaní služby overovania platnosti elektronického podpisu uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v platnom znení (ďalej len zmluva ) Zmluvné strany: Obchodné

Podrobnejšie

Zmluva o spolupráci

Zmluva o spolupráci Zmluva o spolupráci uzavretá v zmysle 269 ods. 2. Zák. č. 513/1991 Zb. (Obchodný zákonník) v znení neskorších predpisov, 4 ods. 1 písm. l) zákona č. 302/2001 Z. z. o samospráve vyšších územných celkov

Podrobnejšie

PRAVIDLÁ SÚŤAŽE VOLVO AQUATIC NINJA 1. USPORIADATEĽ A CIEĽ SÚŤAŽE 1.2 Usporiadateľom súťaže s názvom Volvo Aquatic Ninja (ďalej len súťaž ) je spoločn

PRAVIDLÁ SÚŤAŽE VOLVO AQUATIC NINJA 1. USPORIADATEĽ A CIEĽ SÚŤAŽE 1.2 Usporiadateľom súťaže s názvom Volvo Aquatic Ninja (ďalej len súťaž ) je spoločn PRAVIDLÁ SÚŤAŽE VOLVO AQUATIC NINJA 1. USPORIADATEĽ A CIEĽ SÚŤAŽE 1.2 Usporiadateľom súťaže s názvom Volvo Aquatic Ninja (ďalej len súťaž ) je spoločnosť X-BIONIC SPHERE a.s., so sídlom Dubová 33/A, 931

Podrobnejšie

Microsoft Word - CSI_TC_SK_2019.docx

Microsoft Word - CSI_TC_SK_2019.docx Prieskum spokojnosti zákazníkov DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE - SLOVAKIA s.r.o. 1. Spoločnosť DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE - SLOVAKIA s.r.o. (ďalej len Organizátor alebo Daikin ) bude

Podrobnejšie

Postupy na uplatnenie práv dotknutých osôb

Postupy na uplatnenie práv dotknutých osôb Postupy na uplatnenie práv dotknutých osôb Obsah 1. Identifikácia spoločnosti... 2 2. Úvod... 3 3. Pojmy... 3 4. Postup spracovania žiadostí... 4 5. Práva dotknutej osoby... 5 5.1. Právo na prístup...

Podrobnejšie

Mandátna zmluva

Mandátna zmluva Mandátna zmluva na výkon činností spojených s procesom verejného obstarávania uzatvorená podľa 566 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v platnom znení Článok I. Zmluvné strany Obchodné meno: Zapísaný:

Podrobnejšie