PLÁN VÝCHOVNO - VZDELÁVACEJ ČINNOSTI V ŠKOLSKOM KLUBE DETÍ ŠKOLSKÝ ROK 2018/2019 MILUJEM SLOVENSKO SEPTEMBER 2018 Mesiac Činnosť Náplň Oddychová činno

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "PLÁN VÝCHOVNO - VZDELÁVACEJ ČINNOSTI V ŠKOLSKOM KLUBE DETÍ ŠKOLSKÝ ROK 2018/2019 MILUJEM SLOVENSKO SEPTEMBER 2018 Mesiac Činnosť Náplň Oddychová činno"

Prepis

1 PLÁN VÝCHOVNO - VZDELÁVACEJ ČINNOSTI V ŠKOLSKOM KLUBE DETÍ ŠKOLSKÝ ROK 2018/2019 MILUJEM SLOVENSKO SEPTEMBER 2018 Oddychová Môj domov IX. Spoločensko-vedná *Môj domov, kde bývam, zaujímavost o astej. *Organizácia - režim dňa, povinnost, pravidlá, služby, príchod a odchod det, pozdrav, oslovenie, správanie sa v škole, vonku, doma. *Osobná hygiena a správanie sa v jedálni. *Rozprávanie a aktvity na upevňovanie a vytváranie vzťahov v školskom klube, tolerancia, ohľaduplnosť, trpezlivosť,... environmentálna Esteticko literárna * Spolupráca v súlade s plánmi pre I. stupeň. * Príroda v mojom okolí - fauna a flra. * Zaujímavost o mojom domove. * Zvieratá a rastliny v okolí môjho domova. * Znaky jesene. * Môj domov - plagát so zaujímavosťami. * Noviny - " Pletky z dediny ". * Moje prázdniny. * Jesenná výzdoba. * Povesť o ervenom kameni. * Rozprávky a povest o Slovensku. * Divadielko. * Hymna Slovenska. * Náš orchester - detské hudobné nástroje. *Vychádzka do prírody a dediny - v prípade nižšieho počtu det samostatne jednotlivé oddelenia. * Športové a loptové hry na školskom dvore. * Hry podľa záujmu det. * Loptové hry na ihrisku. * Športové súťaže v družstvách na školskom dvore. * Dychové a relaxačné cvičenia, hry na koberci, tvorivé hry, * Hlasné čítanie. vytvárať prostredie a podmienky, ktoré budú zamerané na budovaniu kladnému vzťahu k našej krajine, k vlastenectvu a národným tradíciám. vytvárať podmienky na vzájomný rešpekt, toleranciu, ohľaduplnosť, spoluprácu a porozumenie. vytvárať priestor na kreativitu a tvorivosť.

2 pestovať v deťoch pozitívny vzťah ku svojmu okoliu: v triede, doma, v dedine. venovať sa aktivitám o prírode a budovať záujem o našu prírodu. dieťa si uvedomuje zodpovednosť za svoju krajinu. vie čo je to vlastenectvo, národné cítenie. dieťa zvládne motoriku rúk. pozná nové zaujímavé techniky. vie kriticky a kreatívne myslieť a tvoriť, naučí sa využiť svoje schopnosti. osobnostný a sociálny rozvoj sociálna komunikácia v škole,v rodine. rozvoj vlastenectva. OKTÓBER 2018 Oddychová X. Spoločensko-vedná environmentálna Bratislava - našes hlavna msstoo. * Zaujímavost, kultúrne pamiatky, doprava v hlavnom meste. * Úcta k starším. * Šarkaniáda. * Jeseň v našej záhrade. * Spolupráca v súlade s plánmi pre I. stupeň. * Chránené oblast na Slonesku. * Plody - názvy, vzhľad, chuť ovocia a zeleniny zo záhradky. * Moje hlavné mesto - plagát. * Darček pre starých rodičov. * Výroba šarkana. * Rozprávky a povest o Bratslavskom hrade. * Báseň o jeseni. * Pieseň pre starých rodičov. * Pesničky pre det podľa vlastného výberu. * Pieseň o zelenine a ovocí. *Vychádzka do prírody a dediny - v prípade nižšieho počtu det samostatne jednotlivé oddelenia. * Futbalový turnaj. * Hry na preliezkach. * Loptové hry v telocvični. * Pravidlá loptových hier. * Hlasné čítanie. * Potrápme si hlavičku - tajničky, rébusy, hlavolamy,...

3 venovať sa histórii a súčastnosti dianiu v našom hlavnom meste venovať sa vzťahu k starším ľudom. zameranie detí na budovanie si vzťahov. empatiu a solidárnosť. Kompetencie dieťa: vie, že Bratislava je hlavné mesto Slovenska, vie aké sú tam zaujímavosti, doprava a kultúrne pamiatky. dokáže spolupracovať s ostatnými a rešpektovať ich. má pozitívny vzťah ku starším ľuďom. vie tvorivo pracovať a premýšľať. trávi voľný čas so starými rodičmi.. osobnostný a sociálny rozvoj efektívne riešenie konfliktov v škole a v rodine. pomoc starým rodičom. NOVEMBER 2018 XI. Oddychová Spoločensko-vedná environmentálna Zvisratoá žijúcs na Slovsnsku. * Zvieratá žijúce na slovensku - zvieratá žijúce na dvore, v lese, vo vodách, voľne v prírode. * Starostlivosť o svoje zdravie. *Spolupráca s rodičmi - vyrezávanie tekvice+ halloween v ŠKD. * Advent - príprava na Vianoce. * Spolupráca v súlade s plánmi pre I. stupeň. * Prezimovanie zvierat. * Starostlivosť o rastliny v zime. * Tekvičkovo - výroba tekvíc - s rodičmi. * Halloweenska výzdoba ŠKD. * Zimná výzdoba v Škd. * Adventný veniec. * Ezopove bájky. * Dramatzácia - divadielko o zvieratách. * Pôvod Halloweenu. * Vážna hudba - Štyri ročné obdobia - Vivaldi. * Základné kroky valčíka.

4 * Vychádzka do prírody a dediny - v prípade nižšieho počtu det samostatne jednotlivé oddelenia. * Hry det podľa vlastného výberu. * Zdravotné cvičenia. * Jlga pre det. * Kondičné cvičenia. * Maľované čítanie. vytvárať podmienky na rozvoj tvorivosti a fantázie. napomôcť pri správnom osvojovaní si zdravého životného štýlu. oboznámiť deti so zvieratami žijúcimi na Slonesku. dieťa sa učí kreatívne myslieť a tvoriť, uplatniť si svoje schopnosti pri vykonávaní rôznych aktivít. nadobudne nový vzťah k sebaovládaniu. vie rozpoznať čo je pre jeho telo dobré a čo zlé. osobnostný a sociálny rozvoj zabrániť prejavom neadekvátnych agresívnych reakcií. tvorba projektu a prezentačné zručnosti. environmentálna výchova rešpektovanie životného prostredia a chápať jeho vplyv na človeka. DECEMBER 2018 Oddychová Tradícis a zvyky na Slovsnsku - Vianocs. XII. Spoločensko-vedná * Tešíme sa na Mikuláša. * Tešíme sa na Vianoce - zvyky a tradície u nás a vo svete. * Rozvíjať vzájomné vzťahy a vnímať potreby druhých - aktvity na rozvoj prosociálnost, empate, súdržnost, pomoci. * Spolupráca v súlade s plánmi pre I. stupeň. environmentálna * Starostlivosť o zvieratá v zime. * Triedenie odpadu. * Práca s netradičným výtvarným materiálom. * Vianočná výzdoba v Škd. * Vianočné pohľadnice. * Darčeky - vianočné trhy.

5 * Nácvik vianočných vinšov, básní. * Vianočný príbeh - vymyslený príbeh na tému Vianoce. * Vianočné koledy. * Vianočná párty v Škd. * Vychádzka do prírody a dediny - v prípade nižšieho počtu det samostatne jednotlivé oddelenia. * Hry det podľa vlsaaného výberu. * Kurz korčuľovania v Pezinku. *Loptové hry v telocvični. * Maľované čítanie. * Tajničky, hádanky, labirinty,.. vytvárať podmienky pre rozvoj tvorivosti, predstavivosti a fantázie. podporovať a podnecovať u detí nápaditosť a tvorivú sebarealizáciu. učiť prostredníctvom zážitkového vyučovania. rozvíjať u detí aktívne používanie zručnosti. prostredníctvom vlastných produktov pestovať u detí radosť z obdarovania. napomôcť k správnemu pochopeniu ducha Vianoc. 0 Kompetencie dieťa: ovláda prácu s rôznymi nástrojmi. vie si zvoliť správne motívy na vyjadrenie zadaných alebo zvolených materiálov. dokáže byť empatický, nájde si svoje miesto v kolektíve a zároveň rozvíja svoju individualitu. osobnostný a sociálny rozvoj prejavovanie pozitívnych citov k iným ľuďom a schopnosť ich obdarovať. tvorba projektu a prezentačné zručnosti- schopnosť prezentovať sám seba multikultúrna výchova rozozná dobro a zlo v živote

6 JANUÁR 2019 Oddychová Športo, šeportoovci na Slovsnsku. I. Spoločensko-vedná * Zaujímavost zo športu na Slovensku - slovenskí športovci, možnost športovania na Slovensku. * Zúbková víla - starostlivosť o chrup. * Sila vitamínov - v akých jedlách nájdeme vitamíny, zdravé jedlo. environmentálna * Spolupráca v súlade s plánmi pre I. stupeň. * Vtáky v zime - starostlivosť o ne. * Živá a neživá príroda. * Výroba chrupu. * Modelovanie zdravého jedla- plastelína, hlina, slané cesto,... * Môj obľúbený šport. * Rozprávky podľa výberu det. * Báseň o zime. * Pieseň - Január. * Základné tanečné prvky - jednokročka, otočka, krok sun krok,... * Počúvanie piesní podľa výberu det. * Vychádzka do prírody a dediny - v prípade nižšieho počtu det samostatne jednotlivé oddelenia. * Hry det podľa vlastného výberu. * Hry v snehu. * Športové hry na snehu. * Maľované čítanie. pestovať vzťah k k pozitívnemu vzťahu k otužovaniu, zdraviu a oddychu. naučiť sa správnym návykom v obliekaní sa počas zimných mesiacov. naučiť sa správnemu čisteniu zubov a pozitívnemu vzťahu k zubárom. napomôcť pri vytváraniu pozitívneho vzťahu ku iným ľudom. vie a chápe ako využiť vhodné oblečenie na pobyt v prírode a vie sa im prispôsobiť. rozozná potenciálne hrozby v doprave a vie na ne vhodne reagovať. je empatické nielen k ľuďom, ale i k prírode.

7 ochrana života a zdravia - riešenie mimoriadnych situácií, civilná ochrana. environmentálna výchova pomoc pri prezimovaní vtáctva v školskej záhrade. FEBRUÁR 2019 Oddychová Našes pohoria. II. Spoločensko-vedná * Pohoria na Slovensku - zaujímavost, najvyšší vrch na Slovensku,chránené oblast. * Karneval a fašiangy - tradície na celom svete. * Valentn - vznik sviatku, rozhovor o láske, medziľudské vzťahy. * Ľudské telo. * Spolupráca v súlade s plánmi pre I. stupeň. environmentálna * Príroda na Slovensku počas zimy. * Lesné zvieratá v zime - starostlivosť o ne. * Výroba valentnky - rôzne techniky. * Karnevalová maska. * Plagát - slovenské pohoria. * Ľudská kostra - modelovanie. * Povest a rozprávky. * Zvieratá v zime - vlastný príbeh. * Báseň so zimnou tématkou. * Zimná pesnička. * My sme malí mozikant - detské hudobné nástroje. * Noty - tvorba vlastnej melldie. * Vychádzka do prírody a dediny - v prípade nižšieho počtu det samostatne jednotlivé oddelenia. * Hry podľa výberu det. * Valentnska diskotéka v Euromeste. * Sánkovanie a guľovanie. * Hlasné čítanie. * Potrápme si hlavičku - tajnička, osemsmerovka, labyrint,... vytvárať podmienky na rozvoj tvorivosti a fantázie. venovať sa aktivitám v prírode.

8 priblížiť deti k ľudovým tradíciám našich predkov na tému fašiangy. rozvíjať komunikačné schopnosti. kvalitnou a pestrou ou dávať deťom podnety pre získavanie vzťahu k sebaovládaniu. učí sa kreatívne myslieť a tvoriť, uplatniť svoje schopnosti pri vykonávaní rôznych aktivít. dokáže byť empatické, nájde si svoje miesto v kolektíve a zároveň rozvíja svoju individualitu. nadobudne nový vzťah k sebaovládaniu. je schopný komunikovať. osobnostný a sociálny rozvoj zabrániť prejavom neadekvátnych agresívnych reakcií. multikultúrna výchova vzájomná tolerancia a rešpektovanie odlišných názorov, postojov hodnôt iných ľudí v medziľudských vzťahoch a komunikácii v ŠKD. tvorba projektu a prezentačné zručnosti. MAREC 2019 Oddychová Folklór a umsnis na Slovsnsku. III. Spoločensko-vedná * Ľudové piesne, folkllr a umenie na Slovensku - zaujímavost, folkllrne súbory, ľudové piesne a tance,... * Marec mesiac knihy - návšteva knižnice v astej * Veľká Noc - tradície na Slovensku. * Deň učiteľov - úcta k učiteľovi * Vítanie jari environmentálna * Spolupráca v súlade s plánmi pre I. stupeň * Znaky jari a prebúdzanie prírody * Spoznávanie jarných kvetov a iných rastlín * Voda v prírode - vlastnost a význam vody pre život rastlína živočíchov * Tvorba jarných kvetov netradičnými výtvarnými technikami * Veľkonočná výzdoba - ozdobovanie kraslíc * Vyšívanie tradičných slovenských vzorov * Darček pre učiteľa * Jarná výzdoba škd * Výroba záložky do knihy * Výroba spoločnej knihy * Rozprávky slovenské rozprávky a povest * Báseň o veľkej noci * Nácvik jarných piesní * Nácvik tanca * Hudba podľa výberu det

9 * Vychádzka do prírody a dediny - v prípade nižšieho počtu det samostatne jednotlivé oddelenia. * Hry podľa výberu det. * Športové a loptové hry na školskom dvore * Športové súťaže na školskom dvore * Futbalový turnaj * Hlasné čítanie. spoznávanie slovenského folklóru pestovať v deťoch lásku. vytvoriť podmienky pre rozvoj tvorivosti. Naučiť deti prírodu nie len spoznať, ale ju i rešpektovať. výroba spoločnej knihy napomáhame k zachovávaniu tradícii. vie znaky jari a prebúdzanie prírody. má rozvinutú motoriku rúk. využíva prosociálne prejavy v správaní sa. tradícia na jar. tvorivé čítanie. APRÍL 2019 Oddychová Hrady a zámky na Slovsnsku IV. Spoločensko-vedná * Spoznávanie hradov a zámkov na Slovensku * Oboznámenie so stredovekým životom na Slovensku * Spoznávanie Slovenských kráľov a tedajších panovníkov * Apríl - mesiac lesov * Deň zeme - ochrana životného prostredia environmentálna * Spolupráca v súlade s plánmi pre I. stupeň * Zvieratá a ich mláďatá * Kolobeh vody * Spoznávanie stromov v slovenských lesoch

10 * Tvorba zátšia na tému les * Origami zvieratá * Koláž - les * Výroba hradu - netradičnou výtvarnou technikou * Kreslenie lesnej zveri a prírody * Rozprávky a lese a zvieratách * Povest o hradoch a zámkoch * Zvuky lesa * Piesne o lese * Vychádzka do prírody a dediny - v prípade nižšieho počtu det samostatne jednotlivé oddelenia. * Hry podľa výberu det. * Športové a loptové hry na školskom dvore * Pohybové hry * Trojboj v družstvách - a) skok do diaľky b) šprint na 60m c) štafetový beh * Jumping * Hlasné čítanie. * Tajničky, osemsmerovky, bludiská, obesenec pestovať v deťoch správne zameranie na spoznávanie a ochranu prírody.. učiť deti prírodu nielen spoznávať, ale aj ju rešpektovať. pri príležitosti Dňa Zeme zapojiť deti do úpravy okolia školy, čistenie okolia. výchovnú zamerať na poznávanie, tvorbu a ochranu životného prostredia. poznávanie tradícii a života v stredoveku na Slovensku spoznávanie hradov a zámkov na Slovensku dokáže uplatniť ochranársky vzťah k prírode. vie vnímať prírodu ako neodmysliteľnú súčasť života a podľa toho sa k nej aj správať. osobnostný a sociálny rozvoj záujem o minulosť na Slovensku environmentálna výchova prispieť k rozvoju osobnosti detí tak, že nadobudne schopnosť chápať, analyzovať a hodnotiť vzťahy medzi človekom a jeho životným prostredím vo svojom okolí.

11 MÁJ 2019 Oddychová Najkrajšeis misstoa na Slovsnsku V. Spoločensko-vedná * Spoznávanie slovenských národných parkov, plies a jaskýň * Máj lásky čas * Deň matek * Sviatok práce - spoznávanie remesiel * Spolupráca v súlade s plánmi pre I. stupeň environmentálna * Jarné a letné zaujímavost v prírode * Prírodné zaujímavost krajiny * Darček pre mamu - vlastný výber * Téma láska - modelovanie z hliny. * Maľovanie na tému lásku v štýle kubizmu * Báseň pre mamičku * Kniha - Strom ktorý dáva * Bábkové divadlo * Piesne o láske * Pieseň pre mamičku * Hudobno pohybové hry * Vychádzka do prírody a dediny - v prípade nižšieho počtu det samostatne jednotlivé oddelenia. * Hry podľa výberu det. * Športové a loptové hry na školskom dvore * Kognitvno-pohybové hry na školskom dvore * Aerobik, zumba * ítanie s porozumením v spolupráci s učiteľkami pripraviť besiedku a vystúpenie pre mamičky. umožniť kreatívne využitie detských nápadov pri výrobe maličkostí pre mamičky.. pracuje s rôznymi netradičnými výtvarnými materiálmi. tvorba projektu - prezentovať sám seba, ale aj prácu v skupine.

12 JÚN 2019 Oddychová Slovsnská kuchyňa VI. Spoločensko-vedná * Spoznávanie slovenskej kuchyne * Deň otcov * MDD * Letné prázdniny * Letný slnovrat - deň a noc environmentálna * Vesmír očami det * Súhvezdia * Farma - úžitok zo zvierat * Pestovateľstvo na Slovensku * Moje obľúbené jedlo * Darček pre otecka * Moje prázdniny * Maľovanie na tvár * Recepty * Rozprávky podľa výberu det * Detské hudobné nástroje * Tanec * Pieseň ovocný rock'n roll * Vychádzka do prírody a dediny - v prípade nižšieho počtu det samostatne jednotlivé oddelenia. * Hry podľa výberu det. * Športové a loptové hry na školskom dvore * Kúzelník * Návšteva kina v Trnave * Florbalový turnaj * ítanie s porozumením upevňovanie pozitívneho vzťahu k otcovi. naučiť prijímať iných v ich rozdielnosti, akceptovať ich názory a učiť sa robiť kompromisy. rozvíjať tvorivosť, iniciatívnosť a vytrvalosť pri riešení problémov. rozvíjať slovnú zásobu žiakov o výrazy, ktoré zatiaľ v slovníku detí chýbajú. vie myslieť a tvoriť kreatívne, uplatniť svoje schopnosti pri vykonaní rôznych aktivít. vie prejaviť svoje city k otcovi. vie prijať odlišných ľudí.

13 multikultúrna výchova akceptácia kultúrnej rozmanitosti ako spoločenskej reality a rozvoj tolerancie. ochrana života a zdravia - pohyb a pobyt v prírode. tvorba projektu prezentovať svoju prácu a vedieť si ju verbálne obhájiť. Vypracovala: Bc. Diana Kenderová Schválila: Tento dokument je otvorený a je možné ho počas školského roka dopĺňať a obmieňať. Exkurzie a návštevy zaujímavých hostí sa budú priebežne uskutočňovať počas celého školského roku v závislosť od časového harmonogramu hosťa a miesta exkurzie.

Základná škola, Školská 3, Čierna nad Tisou Tematický výchovno - vzdelávací plán Stupeň vzdelania: ISCED 1 primárne vzdelávanie Vzdelávacia obl

Základná škola, Školská 3, Čierna nad Tisou Tematický výchovno - vzdelávací plán Stupeň vzdelania: ISCED 1 primárne vzdelávanie Vzdelávacia obl Základná škola, Školská 3, 076 43 Čierna nad Tisou Tematický výchovno - vzdelávací plán Stupeň vzdelania: ISCED 1 primárne vzdelávanie Vzdelávacia oblasť: Človek a spoločnosť Predmet: Vlastiveda Školský

Podrobnejšie

Š K O L S K Ý K L U B D E T Í Pri ZŠ na ulici Komenského 3, Komárno P L Á N M E T O D I C K É H O Z D R U Ţ E N I A ŠKD Na školský rok 2012/2013 Plán

Š K O L S K Ý K L U B D E T Í Pri ZŠ na ulici Komenského 3, Komárno P L Á N M E T O D I C K É H O Z D R U Ţ E N I A ŠKD Na školský rok 2012/2013 Plán Š K O L S K Ý K L U B D E T Í Pri ZŠ na ulici Komenského 3, Komárno P L Á N M E T O D I C K É H O Z D R U Ţ E N I A ŠKD Na školský rok 2012/2013 Plán vypracovala : vedúca MZ Š K D vych. Bc.Adriana Valíčková

Podrobnejšie

ETV 6

ETV 6 Etická VI. ročník Tematický výchovno-vzdelávací plán bol vypracovaný podľa učebných osnov Štátneho vzdelávacieho programu a upravený podľa Školského vzdelávacieho programu Štvorlístok. Schválené PK dňa

Podrobnejšie

Školský klub detí pri Spojenej škole, Budovateľská 1309, Vranov nad Topľou P L Á N P R Á C E v školskom roku 2016/2017 Vypracovala: Anna Čieško

Školský klub detí pri Spojenej škole, Budovateľská 1309, Vranov nad Topľou P L Á N P R Á C E v školskom roku 2016/2017 Vypracovala: Anna Čieško Školský klub detí pri Spojenej škole, Budovateľská 1309, Vranov nad Topľou 093 01 P L Á N P R Á C E v školskom roku 2016/2017 Vypracovala: Anna Čiešková 1 1. Analýza výchovnej činnosti v školskom roku

Podrobnejšie

Základná škola s materskou školou, Brodno 110, Žilina PLÁN PRÁCE ŠKOLSKÉHO KLUBU DETÍ Vypracovala: Anna Tvrdá Školský rok: 2013/2014 OBSAH 1. Analýza

Základná škola s materskou školou, Brodno 110, Žilina PLÁN PRÁCE ŠKOLSKÉHO KLUBU DETÍ Vypracovala: Anna Tvrdá Školský rok: 2013/2014 OBSAH 1. Analýza Základná škola s materskou školou, Brodno 110, Žilina PLÁN PRÁCE ŠKOLSKÉHO KLUBU DETÍ Vypracovala: Anna Školský rok: 2013/2014 OBSAH 1. Analýza práce za uplynulý školský rok 2012/2013 2. Hlavné úlohy ŠKD

Podrobnejšie

Inovované učebné osnovy ETICKÁ VÝCHOVA ISCED2 Učebná osnova predmetu ETICKÁ VÝCHOVA v 5. ročníku základnej školy Výchovno-vzdelávacie ciele a obsah vz

Inovované učebné osnovy ETICKÁ VÝCHOVA ISCED2 Učebná osnova predmetu ETICKÁ VÝCHOVA v 5. ročníku základnej školy Výchovno-vzdelávacie ciele a obsah vz Učebná osnova predmetu ETICKÁ VÝCHOVA v 5. ročníku základnej školy Výchovno-vzdelávacie ciele a obsah vzdelávania : Sú v súlade s cieľmi a obsahovým a výkonovým štandardom vzdelávacieho štandardu pre vyučovací

Podrobnejšie

Anglický jazyk –časovo tematický plán

Anglický jazyk –časovo  tematický plán TEMATICKÝ VÝCHOVNO-VZDELÁVACÍ PLÁN UČIVA Predmet: Anglický jazyk Vysvetlivky k skratkám prierezových tém: Ročník: tretí - osobnostný a sociálny rozvoj Počet týždenne: 3 ENV - environmentálna výchova Úroveň:

Podrobnejšie

2

2 UO 1.ročník PPS 1 hodina týždenne 33 ročne Tématický celok Téma, Obsahový štandard Výkonový štandard Prierezová téma Rekreačná vychádzka. Naháňačky- Vo dvojici. Chytaná do kruhu. Obyčajná naháňačka Poznať

Podrobnejšie

SVET PRÁCE PRIMÁRNE VZDELÁVANIE ISCED 2 VYUČOVACÍ JAZYK SLOVENSKÝ JAZYK VZDELÁVACIA OBLASŤ ČLOVEK A SVET PRÁCE PREDMET SVET PRÁCE SKRATKA PREDMETU SVP

SVET PRÁCE PRIMÁRNE VZDELÁVANIE ISCED 2 VYUČOVACÍ JAZYK SLOVENSKÝ JAZYK VZDELÁVACIA OBLASŤ ČLOVEK A SVET PRÁCE PREDMET SVET PRÁCE SKRATKA PREDMETU SVP SVET PRÁCE PRIMÁRNE VZDELÁVANIE ISCED 2 VYUČOVACÍ JAZYK SLOVENSKÝ JAZYK VZDELÁVACIA OBLASŤ ČLOVEK A SVET PRÁCE PREDMET SVET PRÁCE SKRATKA PREDMETU SVP ROČNÍK ÔSMY ČASOVÁ DOTÁCIA 0,5 HODINA TÝŽDENNE 16,5

Podrobnejšie

Učebné osnovy: Etická výchova Ročník: 5., Počet hodín : 1+0 hodín týţdenne, spolu 33 hodín ročne ŠVP: ŠkVP: Štátny vzdelávací program pre 2. stupeň ZŠ

Učebné osnovy: Etická výchova Ročník: 5., Počet hodín : 1+0 hodín týţdenne, spolu 33 hodín ročne ŠVP: ŠkVP: Štátny vzdelávací program pre 2. stupeň ZŠ Učebné osnovy: Etická výchova Ročník: 5., Počet hodín : 1+0 hodín týţdenne, spolu 33 hodín ročne ŠVP: ŠkVP: Štátny vzdelávací program pre 2. stupeň ZŠ v Slovenskej republike Základná škola 2. stupeň Základná

Podrobnejšie

(Microsoft Word - Celoro\350n\351...doc)

(Microsoft Word - Celoro\350n\351...doc) Celoročné námety na plnenie úloh environmentálnej výchovy September Babie leto Prostredníctvom sluchových vnemov počúvať spev vtákov, šumenie lístia a iné zvuky prírody Poznať význam liečivých rastlín

Podrobnejšie

aitec offline k Vlastivede pre tretiakov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Vlastiveda pre tretiakov,

aitec offline k Vlastivede pre tretiakov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Vlastiveda pre tretiakov, aitec offline k Vlastivede pre tretiakov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Vlastiveda pre tretiakov, pracovná učebnica Metodické komentáre k Vlastivede

Podrobnejšie

ŠKOLSKÉ STREDISKO VOĽNOČASOVÝCH AKTIVÍT SZŠ Solivarská 28, Prešov Celoročný plán voľnočasových aktivít pre školský rok 2016/2017 1

ŠKOLSKÉ STREDISKO VOĽNOČASOVÝCH AKTIVÍT SZŠ Solivarská 28, Prešov Celoročný plán voľnočasových aktivít pre školský rok 2016/2017 1 ŠKOLSKÉ STREDISKO VOĽNOČASOVÝCH AKTIVÍT SZŠ Solivarská 28, 080 01 Prešov Celoročný plán voľnočasových aktivít pre školský rok 2016/2017 1 1. Úvod Výchovno-vzdelávacia činnosť vo VČA sa prispôsobuje novému

Podrobnejšie

Hodnotenie v predmetoch VÝTVARNÁ VÝCHOVA, HUDOBNÁ VÝCHOVA, VÝCHOVA UMENÍM, TELESNÁ VÝCHOVA, NÁBOŽENSKÁ VÝCHOVA, ETICKÁ VÝCHOVA, PRACOVNÉ VYUČOVANIE, T

Hodnotenie v predmetoch VÝTVARNÁ VÝCHOVA, HUDOBNÁ VÝCHOVA, VÝCHOVA UMENÍM, TELESNÁ VÝCHOVA, NÁBOŽENSKÁ VÝCHOVA, ETICKÁ VÝCHOVA, PRACOVNÉ VYUČOVANIE, T Hodnotenie v predmetoch VÝTVARNÁ VÝCHOVA, HUDOBNÁ VÝCHOVA, VÝCHOVA UMENÍM, TELESNÁ VÝCHOVA, NÁBOŽENSKÁ VÝCHOVA, ETICKÁ VÝCHOVA, PRACOVNÉ VYUČOVANIE, TECHNICKÁ VÝCHOVA, SVET PRÁCE A TECHNIKA, OBČIANSKA

Podrobnejšie

TVVP INV -4 rocnik

TVVP INV -4 rocnik Tematický výchovno-vzdelávací plán Informatická výchova 4. ročník Spracovaný podľa Štátneho vzdelávacieho programu ISCED a Školského vzdelávacieho programu ŠTVORLÍSTOK, schválený MZ 30. augusta 202 Šk.

Podrobnejšie

5 TVORIVOST Tvorivosť môžeme všeobecne charakterizovať ako vrodenú schopnosť človeka, ktorej cieľom je produkovať nové nápady, riešenia, myšlienky, kt

5 TVORIVOST Tvorivosť môžeme všeobecne charakterizovať ako vrodenú schopnosť človeka, ktorej cieľom je produkovať nové nápady, riešenia, myšlienky, kt 5 TVORIVOST Tvorivosť môžeme všeobecne charakterizovať ako vrodenú schopnosť človeka, ktorej cieľom je produkovať nové nápady, riešenia, myšlienky, ktoré sú prospešné pre spoločnosť alebo človeka samotného.

Podrobnejšie

ŠKD pri ZŠ s MŠ Milana Rastislava ŠTEFÁNIKA, BUDIMÍR 11, BUDIMÍR 055/ VÝCHOVNÝ PROGRAM ŠKOLSKÝ KLUB DETÍ 2

ŠKD pri ZŠ s MŠ Milana Rastislava ŠTEFÁNIKA, BUDIMÍR 11, BUDIMÍR   055/ VÝCHOVNÝ PROGRAM ŠKOLSKÝ KLUB DETÍ 2 ŠKD pri ZŠ s MŠ Milana Rastislava ŠTEFÁNIKA, BUDIMÍR 11, 044 43 BUDIMÍR VÝCHOVNÝ PROGRAM ŠKOLSKÝ KLUB DETÍ 2017 / 2018 OBSAH ÚVOD... 3 1 IDENTIFIKAČNÉ ÚDAJE... 4 2 VLASTNÉ CIELE A POSLANIA VÝCHOVY... 5

Podrobnejšie

STOPA Školský časopis Základnej školy na Hrnčiarskej ulici v Stropkove Riaditeľstvo Základnej školy na Hrnčiarskej ulici (I. ZŠ) oznamuje, že zápis do

STOPA Školský časopis Základnej školy na Hrnčiarskej ulici v Stropkove Riaditeľstvo Základnej školy na Hrnčiarskej ulici (I. ZŠ) oznamuje, že zápis do STOPA Školský časopis Základnej školy na Hrnčiarskej ulici v Stropkove Riaditeľstvo Základnej školy na Hrnčiarskej ulici (I. ZŠ) oznamuje, že zápis do 1. ročníka na školský rok 2017/2018 sa uskutoční v

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint Spojená škola internátna, Mičurova 364/1 Bytča Jesenné dekorácie z prírodnín námety a postupy pracovno-technickej činnosti Školský internát II. oddelenie Vychovávateľka: Mária Chvíľová Charakteristika

Podrobnejšie

Školský klub detí, Školská 29, Veľký Šariš PLÁN PRÁCE ŠKD ŠKOLSKÝ ROK 2018/2019 Veľký Šariš, 1.september 2018 Vypracovala vychovávateľka ŠKD: M

Školský klub detí, Školská 29, Veľký Šariš PLÁN PRÁCE ŠKD ŠKOLSKÝ ROK 2018/2019 Veľký Šariš, 1.september 2018 Vypracovala vychovávateľka ŠKD: M Školský klub detí, Školská 29, 082 21 Veľký Šariš PLÁN PRÁCE ŠKD ŠKOLSKÝ ROK 2018/2019 Veľký Šariš, 1.september 2018 Vypracovala vychovávateľka ŠKD: Mgr. Lucia Peregrinová Pečiatka a podpis riaditeľa školy

Podrobnejšie

Súpis podujatí kultúrno vzdelávacej činnosti KBNM za rok Technika vzniku kníh, OM Kutuzovova, ZŠ Česká Hodina informatickej výchovy,

Súpis podujatí kultúrno vzdelávacej činnosti KBNM za rok Technika vzniku kníh, OM Kutuzovova, ZŠ Česká Hodina informatickej výchovy, Súpis podujatí kultúrno vzdelávacej činnosti KBNM za rok 2012 10.1. Technika vzniku kníh, OM Kutuzovova, ZŠ Česká 20.1. Hodina informatickej výchovy, P12, ŠKD Sibírska 20.1. Hodina informatickej výchovy,

Podrobnejšie

Letné aktivity 2019 Motto letných aktivít : Čo môžem urobiť ja, aby som pretváral svet okolo seba? Júl 2019 Prvý týždeň: prihlasovanie sa na

Letné aktivity 2019 Motto letných aktivít : Čo môžem urobiť ja, aby som pretváral svet okolo seba? Júl 2019 Prvý týždeň: prihlasovanie sa na Letné aktivity 2019 Motto letných aktivít : Čo môžem urobiť ja, aby som pretváral svet okolo seba? Júl 2019 Prvý týždeň: 1.7.2019 prihlasovanie sa na jednotlivé aktivity CSPR, predstavenie aktivít priestor

Podrobnejšie

ČASOVO- TEMATICKÝ PLÁN UČITEĽA Hudobná výchova pre 8. ročník ZŠ stupeň vzdelania: nižšie stredné vzdelanie ISCED 2 názov predmetu: HUDOBNÁ VÝCHOVA čas

ČASOVO- TEMATICKÝ PLÁN UČITEĽA Hudobná výchova pre 8. ročník ZŠ stupeň vzdelania: nižšie stredné vzdelanie ISCED 2 názov predmetu: HUDOBNÁ VÝCHOVA čas ČASOVO- TEMATICKÝ PLÁN UČITEĽA Hudobná výchova pre 8. ročník ZŠ stupeň vzdelania: nižšie stredné vzdelanie ISCED 2 názov predmetu: HUDOBNÁ VÝCHOVA časový rozsah výučby: 1hodín týždenne, spolu 33 hodín

Podrobnejšie

Základná škola kpt. J. Nálepku v Stupave, Školská 2, Stupava ŠKOLSKÝ PORIADOK - ŠKD Stupava PhDr. Bohdana Cibuľová riaditeľka ZŠ

Základná škola kpt. J. Nálepku v Stupave, Školská 2, Stupava ŠKOLSKÝ PORIADOK - ŠKD Stupava PhDr. Bohdana Cibuľová riaditeľka ZŠ Základná škola kpt. J. Nálepku v Stupave, Školská 2, 900 31 Stupava ŠKOLSKÝ PORIADOK - ŠKD Stupava 25. 8. 2014 PhDr. Bohdana Cibuľová riaditeľka ZŠ PLATNOSŤ OD: 1.9. 2014 OBSAH 1. Všeobecné ustanovenia

Podrobnejšie

Microsoft Word - Správa ŠKD doc

Microsoft Word - Správa ŠKD doc ZÁVEREČNÁ SPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLSKÉHO KLUBU DETÍ V ŠKOLSKOM ROKU 2017/2018 Vypracovala: Mgr. Veronika Bulavová 1 1.Údaje o výsledkoch činnosti ŠKD Vychovávateľka: Počet oddelení: Ročníky: Mgr. Veronika

Podrobnejšie

Microsoft Word - MS_Ekologicka stopa_Na jar sa potesime, na jesen zasadime a znova sa na jar potesime.doc

Microsoft Word - MS_Ekologicka stopa_Na jar sa potesime, na jesen zasadime a znova sa na jar potesime.doc Aktivita: NA JAR SA POTEŠÍME, NA JESEŇ ZASADÍME A ZNOVA SA NA JAR POTEŠÍME Autor: Mgr. Svetlana Radakovičová, MŠ Šulekova 35, Bratislava Cesta na kurikulum: TEMATICKÝ OKRUH VEK DETÍ TEMATICKÝ CELOK Príroda

Podrobnejšie

Plán práce CVČ v šk. roku 2014/2015 Centrum riadi vedúci CVČ, ktorý zodpovedá za jeho koncepciu a činnosť. Činnosť a práca CVČ vychádza s plánu práce

Plán práce CVČ v šk. roku 2014/2015 Centrum riadi vedúci CVČ, ktorý zodpovedá za jeho koncepciu a činnosť. Činnosť a práca CVČ vychádza s plánu práce Plán práce CVČ v šk. roku 2014/2015 Centrum riadi vedúci CVČ, ktorý zodpovedá za jeho koncepciu a činnosť. Činnosť a práca CVČ vychádza s plánu práce školy na príslušný školský rok, podľa ktorého vedúci

Podrobnejšie

Názov vzdelávacej oblasti Názov predmetu Ročník Časový rozsah týždeň/rok Etická výchova Človek a hodnoty šiesty 1 hod týždenne / 33 hod ročne 1.Charak

Názov vzdelávacej oblasti Názov predmetu Ročník Časový rozsah týždeň/rok Etická výchova Človek a hodnoty šiesty 1 hod týždenne / 33 hod ročne 1.Charak Názov vzdelávacej oblasti Názov predmetu Ročník Časový rozsah týždeň/rok Etická výchova Človek a hodnoty šiesty 1 hod týždenne / 33 hod ročne 1.Charakteristika predmetu Charakteristika predmetu sa zhoduje

Podrobnejšie

V Š E O B E C N É U S T A N O V E N I E

V Š E O B E C N É     U S T A N O V E N I E Š K O L S K Ý K L U B D E T Í ako súčasť ZŠ s MŠ Samuela Timona, Trenčianska Turná 30 PLÁN PRÁCE ŠKD školský rok 2017/ 2018 Vypracovala: Mgr. Janka Poláčková Hlavné úlohy a ciele v školskom roku 2017 /

Podrobnejšie

Metodický list k pracovnému listu Atóm I.

Metodický list k pracovnému listu Atóm I. Názov projektu: Čítaj viac a dvere k poznaniu sa samy otvoria Kód projektu: 26110130437 ZŠ s MŠ Centrum I 32, Dubnica nad Váhom Metodický list k pracovnému listu Zaujímavosti prírody Austrálie. RNDr. Mária

Podrobnejšie

zvesti-apríl2015

zvesti-apríl2015 Bojnické zvesti ročník 41 Apríl Apríl 2015 2015 PRÍHOVOR PRIMÁTORA Vážení spoluobčania, v dnešnej uponáhľanej dobe si už ani neuvedomujeme, ako čas ubieha neúprosne rýchlo. Nestačíme vnímať ako sa nám

Podrobnejšie

Základná škola s materskou školou Kolárovice, Kolárovice 62

Základná škola s materskou školou Kolárovice, Kolárovice 62 Základná škola s materskou školou Kolárovice, 013 54 Kolárovice 62 Plán práce školy v oblasti prevencie OBEZITA Mesiac Úloha Zodpovedný Počas celé- 1. Zabezpečiť v šk.jedálni racionálne stravovanie v zmysle

Podrobnejšie

Súkromný školský klub detí, Štiavnická cesta 80, Ružomberok Správa o výchovno-vzdelávacej činnosti školského zariadenia za školský rok 2015/201

Súkromný školský klub detí, Štiavnická cesta 80, Ružomberok Správa o výchovno-vzdelávacej činnosti školského zariadenia za školský rok 2015/201 Správa o výchovno-vzdelávacej činnosti školského zariadenia za školský rok 2015/2016 Vypracoval: Mgr. Alexander Buchta V Ružomberku 14. októbra 2016 Prerokované v pedagogickej rade 2. septembra 2016 Dátum

Podrobnejšie

(Microsoft Word - Akcie 2015 MsKS + mesto Topo\276\350any)

(Microsoft Word - Akcie 2015 MsKS + mesto Topo\276\350any) Orientačný a informatívny zoznam kultúrno-spoločenských podujatí v meste Topoľčany v roku 2015 (profesionálne programy, divadlá, koncerty a aktuálne informácie o jednotlivých programoch budú zverejňované

Podrobnejšie

I

I Školský klub detí pri Špeciálnej základnej škole s vyučovacím jazykom maďarským Rimavská Seč PLÁN PRÁCE ŠKD 2010/2011 Obsah: a) analýza výchovnej činnosti ŠKD za rok 2009/2010 b) ciele výchovno-vzdelávacej

Podrobnejšie

Školský vzdelávací program Základná škola Podvysoká 307 Vzdelávacia oblasť: Názov predmetu: Stupeň vzdelania : Ročník: Časová dotácia: Človek a svet p

Školský vzdelávací program Základná škola Podvysoká 307 Vzdelávacia oblasť: Názov predmetu: Stupeň vzdelania : Ročník: Časová dotácia: Človek a svet p Školský vzdelávací program Základná škola Podvysoká 307 Vzdelávacia oblasť: Názov predmetu: Stupeň vzdelania : Ročník: Časová dotácia: Človek a svet práce TVORBA ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA ISCED 2 nižšie sekundárne

Podrobnejšie

ŠKOLSKÝ VÝCHOVNÝ PROGRAM

ŠKOLSKÝ VÝCHOVNÝ PROGRAM ZÁKLADNÁ ŠKOLA S VYUČOVACÍM JAZYKOM MAĎARSKÝM V BIELI Najlepšie sa učí v materinskom jazyku. / Jan Amos Komenský / Názov školy : Základná škola s vyučovacím jazykom maďarským Adresa : Biel 076 41 Hlavná

Podrobnejšie

Učebné osnovy Vzdelávacia oblasť Človek a príroda Názov predmetu Tvorba životného prostredia Stupeň vzdelania ISCED 2- nižšie sekundárne Ročník piaty

Učebné osnovy Vzdelávacia oblasť Človek a príroda Názov predmetu Tvorba životného prostredia Stupeň vzdelania ISCED 2- nižšie sekundárne Ročník piaty Učebné osnovy Vzdelávacia oblasť Človek a príroda Názov predmetu Tvorba životného prostredia Stupeň vzdelania ISCED 2- nižšie sekundárne Ročník piaty Časový rozsah vyučovania 1hodina týždenne, 33hodín

Podrobnejšie

MO_ANJ_B1

MO_ANJ_B1 SPOJENÁ ŠKOLA TVRDOŠÍN Maturitné okruhy anglický jazyk úroveň B1 školský rok 2018/2019 1. Rodina a spoločnosť a) životopis (osobné údaje: meno, bydlisko, dátum a miesto narodenia, rodinný stav, významné

Podrobnejšie

Školský klub detí pri ZŠ Turčianske Kľačany Turčianske Kľačany 210 P l á n p r á c e ŠKD Školský rok: 2018/2019 Vypracovala: Mgr. Lucia Purdová vedúca

Školský klub detí pri ZŠ Turčianske Kľačany Turčianske Kľačany 210 P l á n p r á c e ŠKD Školský rok: 2018/2019 Vypracovala: Mgr. Lucia Purdová vedúca Školský klub detí pri ZŠ Turčianske Kľačany Turčianske Kľačany 210 P l á n p r á c e ŠKD Školský rok: 2018/2019 Vypracovala: vedúca vychovávateľka ŠKD Hlavné úlohy ŠKD pre školský rok 2018/2019 1. V práci

Podrobnejšie

Implementácia FINANČNEJ GRAMOTNOSTI v ŠkVP ISCED2 Dodatok č. 1 UČEBNÉ OSNOVY: ETICKÁ VÝCHOVA Vypracované podľa: Školského vzdelávacieho programu z ETI

Implementácia FINANČNEJ GRAMOTNOSTI v ŠkVP ISCED2 Dodatok č. 1 UČEBNÉ OSNOVY: ETICKÁ VÝCHOVA Vypracované podľa: Školského vzdelávacieho programu z ETI Implementácia FINANČNEJ GRAMOTNOSTI v ŠkVP ISCED2 Dodatok č. 1 UČEBNÉ OSNOVY: ETICKÁ VÝCHOVA Vypracované podľa: Školského vzdelávacieho programu z ETICKEJ VÝCHOVY ISCED2 Národného štandardu finančnej gramotnosti

Podrobnejšie

Školský klub detí pri ZŠ s MŠ Hrabušice Výchovný program SPOJÍME PRÍJEMNÉ S UŽITOČNÝM Forma výchovy a vzdelávania Celodenná Výchovný jazyk Slovenský D

Školský klub detí pri ZŠ s MŠ Hrabušice Výchovný program SPOJÍME PRÍJEMNÉ S UŽITOČNÝM Forma výchovy a vzdelávania Celodenná Výchovný jazyk Slovenský D Školský klub detí pri ZŠ s MŠ Hrabušice Výchovný program SPOJÍME PRÍJEMNÉ S UŽITOČNÝM Forma výchovy a vzdelávania Celodenná Výchovný jazyk Slovenský Druh školského zariadenia Štátne Dátum prerokovania

Podrobnejšie

MATERSKÁ ŠKOLA RADVANSKÁ 28, BANSKÁ BYSTRICA

MATERSKÁ  ŠKOLA  RADVANSKÁ  28, BANSKÁ BYSTRICA MATERSKÁ ŠKOLA RADVANSKÁ 28, 974 05 BANSKÁ BYSTRICA SPRÁVA O VÝCHOVNO-VZDELÁVACEJ ČINNOSTI, JEJ VÝSLEDKOCH A PODMIENKACH ŠKÔL A ŠKOLSKÝCH ZARIADENÍ Materská škola Radvanská 28 974 05 Banská Bystrica tel.číslo:

Podrobnejšie

Školský vzdelávací program: 2010/2011

Školský vzdelávací program:  2010/2011 INOVOVANÝ ŠKOLSKÝ VZDELÁVACÍ PROGRAM Európske štúdiá NEMECKÝ JAZYK päťročné štúdium ÚVOD* Vzdelávací štandard z francúzskeho jazyka, úroveň B1, svojou štruktúrou, obsahom aj rozsahom korešponduje s pôvodným

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Animátor v cestovnom ruchu Kód kvalifikácie C5169002-01430 Úroveň SKKR 4 Sektorová rada Obchod, marketing, gastronómia a cest. ruch SK ISCO-08 5169002 / Animátor voľného času SK NACE

Podrobnejšie

Rámcový program enviromentálnej výchov

Rámcový program  enviromentálnej výchov Rámcový program enviromentálnej výchovy Školský rok 2014-2015 (vychádza sa z úloh plánu školy a z tematických plánov jednotlivých pedagógov) Mesiac Úloha Formy a metódy práce Cieľ Poznámky September Začleniť

Podrobnejšie

DIDKATICKÉ POSTUPY UČITEĽA

DIDKATICKÉ POSTUPY UČITEĽA DIDAKTICKÉ MYSLENIE A POSTUPY UČITEĽA OBOZNÁMENIE SA SO VŠEOBECNÝMI CIEĽMI VÝUČBY A PREDMETU UJASNENIE TÉMY V RÁMCI TEMATICKÉHO CELKU DIDAKTICKÁ ANALÝZA UČIVA KONKRETIZÁCIA CIEĽOV VO VZŤAHU MOŽNOSTIAM

Podrobnejšie

Obsah 1. Identifikačné údaje 2. Ciele a poslanie výchovy 3. Formy výchovy a vzdelávania 4. Tematické oblasti výchovy : - oblasti výchovy - výchovné št

Obsah 1. Identifikačné údaje 2. Ciele a poslanie výchovy 3. Formy výchovy a vzdelávania 4. Tematické oblasti výchovy : - oblasti výchovy - výchovné št Obsah 1. Identifikačné údaje 2. Ciele a poslanie výchovy 3. Formy výchovy a vzdelávania 4. Tematické oblasti výchovy : - oblasti výchovy - výchovné štandardy - výchovné osnovy 5. Výchovný plán 6. Výchovný

Podrobnejšie

TVVP TEV 3

TVVP TEV 3 Tematický výchovno vzdelávací plán Telesná výchova 3. ročník Spracovaný podľa Štátneho vzdelávacieho programu ISCED 1 a Školského vzdelávacieho programu Štvorlístok, schválený MZ dňa 30.8.2012 Školský

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Vychovávateľ Kód kvalifikácie U2359005-00464 Úroveň SKKR 4 Sektorová rada Veda, výskum, vzdelávanie, výchova a šport SK ISCO-08 2359005 / Vychovávateľ (okrem vychovávateľa pre deti

Podrobnejšie

Základná škola Bernolákova ulica 1061, Vranov nad Topľou ŠKOLSKÝ PORIADOK ŠKD Druh a číslo predpisu: Základný vnútorný predpis č. 005/2014 Oblasť plat

Základná škola Bernolákova ulica 1061, Vranov nad Topľou ŠKOLSKÝ PORIADOK ŠKD Druh a číslo predpisu: Základný vnútorný predpis č. 005/2014 Oblasť plat Základná škola Bernolákova ulica 1061, Vranov nad Topľou ŠKOLSKÝ PORIADOK ŠKD Druh a číslo predpisu: Základný vnútorný predpis č. 005/2014 Oblasť platnosti: Predpis je záväzný pre všetkých zamestnancov,

Podrobnejšie

Príloha k iŠkVp 2018/2019

Príloha k iŠkVp 2018/2019 Príloha k iškvp 2018/2019 Učebný plán pre 9. ročník ZŠ s MŠ Voderady Učebný plán pre 9. ročník Podľa tohto učebného plánu postupujú len žiaci 9. ročníka v školskom roku 2018/2019. Učebný plán pre 9. ročník

Podrobnejšie

ETV 4

ETV 4 UČEBNÉ OSNOVY Etická Názov predmetu Etická Vzdelávacia oblasť Človek a hodnoty Časový rozsah výučby 1 hodina týždenne/33hodín ročne Ročník Štvrtý Škola ZŠ Branč, Nitrianska 98, Branč Kód a názov ŠkVP Vzdelanie

Podrobnejšie

Kategória školenia Rozvoj osobnosti obsahuje kurzy: Ako lepšie porozumieť sebe i ľuďom vo svojom okolí Na workshop je vítaný každý, kto pracuje s ľuďm

Kategória školenia Rozvoj osobnosti obsahuje kurzy: Ako lepšie porozumieť sebe i ľuďom vo svojom okolí Na workshop je vítaný každý, kto pracuje s ľuďm Kategória školenia Rozvoj osobnosti obsahuje kurzy: Ako lepšie porozumieť sebe i ľuďom vo svojom okolí Na workshop je vítaný každý, kto pracuje s ľuďmi, kto chce porozumieť sebe, svojim reakciám a činom,

Podrobnejšie

UO 104 VLA

UO 104 VLA UČEBNÉ OSNOVY Predmet: Vlastiveda Škola (názov, adresa) Základná škola, Komenského ul. 6, 064 01 Stará Ľubovňa Názov predmetu a skratka Vlastiveda - VLA ŠVP 1 hodina týždenne, 33 hodín ročne Časový rozsah

Podrobnejšie

Nápad pre folklór Grantový program Nadácie Poštovej banky

Nápad pre folklór Grantový program Nadácie Poštovej banky Nápad pre folklór Grantový program Nadácie Poštovej banky NADÁCIA POŠTOVEJ BANKY opäť spája generácie, avšak tentoraz cez naše korene, ktorých súčasťou je tradičná ľudová kultúra, umenie a folklór. Prostredníctvom

Podrobnejšie

aitec offline k Prvouke pre 1. ročník ZŠ Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Prvouka pre 1. ročník ZŠ,

aitec offline k Prvouke pre 1. ročník ZŠ Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Prvouka pre 1. ročník ZŠ, aitec offline k Prvouke pre 1. ročník ZŠ Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Prvouka pre 1. ročník ZŠ, pracovná učebnica Metodické komentáre k Prvouke pre

Podrobnejšie

Našej škole bol v roku 2018 úspešne schválený projekt Erasmus+ pod názvom Učenie sa a využívanie nových metód a technológií vo vyučovaní Čo to znamena

Našej škole bol v roku 2018 úspešne schválený projekt Erasmus+ pod názvom Učenie sa a využívanie nových metód a technológií vo vyučovaní Čo to znamena Našej škole bol v roku 2018 úspešne schválený projekt Erasmus+ pod názvom Učenie sa a využívanie nových metód a technológií vo vyučovaní Čo to znamenalo v praxi? Pani učiteľky (S. Zánická, K. Hodasová,

Podrobnejšie

Microsoft Word - bd7c-847f-df2b-6465

Microsoft Word - bd7c-847f-df2b-6465 Náboženská výchova 1. ročník Charakteristika vyučovacieho predmetu Keďže človek je z psychologického a sociologického hľadiska prirodzene bytosť náboženská, má potrebu smerovať k tomu, čo ho presahuje.

Podrobnejšie

Školský klub detí pri Základnej škole Zlatníky VÝCHOVNÝ PROGRAM Školského klubu detí pri ZŠ Zlatníky Lepšie je dobre niečo urobiť, ako o tom iba dobre

Školský klub detí pri Základnej škole Zlatníky VÝCHOVNÝ PROGRAM Školského klubu detí pri ZŠ Zlatníky Lepšie je dobre niečo urobiť, ako o tom iba dobre Školský klub detí pri Základnej škole Zlatníky VÝCHOVNÝ PROGRAM Školského klubu detí pri ZŠ Zlatníky Lepšie je dobre niečo urobiť, ako o tom iba dobre rozprávať. Forma výchovy a vzdelávania Výchovný jazyk

Podrobnejšie

Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központ Szaktanácsadók által összeállított szakmai anyagok Metodické plánovanie vo výchovných zložkách Písomné plánova

Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központ Szaktanácsadók által összeállított szakmai anyagok Metodické plánovanie vo výchovných zložkách Písomné plánova Metodické plánovanie vo výchovných zložkách Písomné plánovanie pri rozvíjaní poznania /vecné učenie/ v slovenskom jazyku Meno pedagóga Szászné Sándor Erika Pracovisko Buková slovenská národnostná základná

Podrobnejšie

Spojená škola internátna, Mičurova 364/1, Bytča PLÁN PRÁCE ŠKOLSKÉHO KLUBU DETÍ na školský rok 2018/2019 Platnosť od: Prerokovaný v Pedagog

Spojená škola internátna, Mičurova 364/1, Bytča PLÁN PRÁCE ŠKOLSKÉHO KLUBU DETÍ na školský rok 2018/2019 Platnosť od: Prerokovaný v Pedagog Spojená škola internátna, Mičurova 364/1, Bytča PLÁN PRÁCE ŠKOLSKÉHO KLUBU DETÍ na školský rok 2018/2019 Platnosť od: 01.09.2018 Prerokovaný v Pedagogickej rade: 20.08.2018 Vypracovala: Adriana Sakalová

Podrobnejšie

4. Aktivity Klubu pacientov SMyS [režim kompatibility]

4. Aktivity Klubu pacientov  SMyS [režim kompatibility] CZECH SLOVENSKÁ MYELÓMOVÁ SPOLOČNOSŤ KLUB PACIENTOV AKTIVITY KLUBU CMG M Y E L O M A GROUP PACIENTOV ČESKÁ MYELOMOVÁ SKUPINA MIKULOV, 13.- 14. 9. 2013 ŠKOLA MYELOMU PRE PACIENTOV Liptovský Ján, 28-29 September

Podrobnejšie

untitled

untitled Názov školy:...... Typ školy:... Vyučovací jazyk:... TRIEDNA KNIHA pre primárne vzdelávanie Trieda: Školský rok:....../... Začiatok školského roka dňa: Koniec prvého polroka dňa: Koniec druhého polroka

Podrobnejšie

Snímka 1

Snímka 1 PRÁCA S MLÁDEŽOU A SLOVENSKÝ HOKEJ KONFERENCIA 2MB - dva milióny budúcností - - Správa o mládeži 2018 Bratislava, 21. 22.6.2018 Hokej ako spoločenský fenomén S L O V E N S K Ý Z V Ä Z Ľ A D O V É H O H

Podrobnejšie

Učebné osnovy

Učebné osnovy Názov predmetu Časový rozsah výučby Ročník Škola (názov, adresa) Názov ŠkVP Kód a názov ŠVP Kód a názov študijného odboru Stupeň vzdelania Dĺžka štúdia Forma štúdia Vyučovací jazyk Iné Učebné osnovy Konverzácia

Podrobnejšie

(Výchovný program ŠKD)

(Výchovný program ŠKD) VÝCHOVNÝ PROGRAM ŠKD ŠKOLA HROU Forma výchovy a vzdelávania Výchovný jazyk Druh školského zariadenia Denná Slovenský Štátne Dátum prerokovania v pedagogickej rade školy 24.8.2017 Zriaďovateľ Mesto Trenčín

Podrobnejšie

Výchovný program ŠKD 2013

Výchovný program ŠKD 2013 ŠKOLSKÝ KLUB DETÍ PRI ZÁKLADNEJ ŠKOLE Rajčianska ul. č. 3, BRATISLAVA Hra vedomosť - schopnosť Výchovný program školského klubu detí Forma výchovy a vzdelávania: denná Výchovný jazyk : slovenský Zriaďovateľ

Podrobnejšie

Školský vzdelávací program šk.rok /2011

Školský vzdelávací program šk.rok /2011 Z á k l a d n á š k o l a, H r n č i a r s k a 3, H U M E N N É Školský vzdelávací program Menej učiť- viac naučiť (pre život v novom tisícročí) Školský rok: 208/209 Školský učebný plán pre triedy so všeobecným

Podrobnejšie

Identifikačný štítok TIMSS & PIRLS 2011 Dotazník pre žiaka 4. ročník Národný ústav certifikovaných meraní vzdelávania Pluhová 8, Bratislava IEA

Identifikačný štítok TIMSS & PIRLS 2011 Dotazník pre žiaka 4. ročník Národný ústav certifikovaných meraní vzdelávania Pluhová 8, Bratislava IEA Identifikačný štítok TIMSS & PIRLS 2011 Dotazník pre žiaka 4. ročník Národný ústav certifikovaných meraní vzdelávania Pluhová 8, 831 03 Bratislava IEA, 2011 Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť/

Podrobnejšie

PODUJATIA ODDELENIA KULTÚRY MSÚ V BARDEJOVE 2016

PODUJATIA ODDELENIA KULTÚRY MSÚ V BARDEJOVE 2016 KULTÚRNE PODUJATIA ODDELENIA KULTÚRY MSÚ V BARDEJOVE NA ROK 2019 JANUÁR Názov podujatia: OSLOBODENIE MESTA BARDEJOV Popis podujatia: 1. časť - Kladenie vencov pri pamätníku Vďaky na Námestí SNP v Bardejove.

Podrobnejšie

Názov projektu: „Inovatívne vyučovanie vo zvolenských základných školách“ ITMS: Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť/Projekt je

Názov projektu: „Inovatívne vyučovanie vo zvolenských základných školách“ ITMS: Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť/Projekt je Názov projektu: Inovatívne vyučovanie vo zvolenských základných školách ITMS: 26110130111 Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť/projekt je spolufinancovaný zo zdrojov EÚ Záverečná prezentácia aktivít

Podrobnejšie

Učebné osnovy Názov predmetu Stupeň vzdelania Ročník Časový rozsah vyučovania Poznámka Vypracovala Svet práce ISCED 2- nižšie sekundárne ôsmy 1hodina

Učebné osnovy Názov predmetu Stupeň vzdelania Ročník Časový rozsah vyučovania Poznámka Vypracovala Svet práce ISCED 2- nižšie sekundárne ôsmy 1hodina Učebné osnovy Názov predmetu Stupeň vzdelania Ročník Časový rozsah vyučovania Poznámka Vypracovala Svet práce ISCED 2- nižšie sekundárne ôsmy 1hodina týždenne, 33hodín ročne Povinný predmet Ing. Machajdíková

Podrobnejšie

Spoločenská výchova Názov predmetu Spoločenská výchova Názov ŠVP Primárne vzdelávanie Názov ŠkVP Škola pre život Stupeň vzdelania ISCED 1 Forma štúdia

Spoločenská výchova Názov predmetu Spoločenská výchova Názov ŠVP Primárne vzdelávanie Názov ŠkVP Škola pre život Stupeň vzdelania ISCED 1 Forma štúdia Spoločenská výchova Názov predmetu Spoločenská výchova Názov ŠVP Primárne vzdelávanie Názov ŠkVP Škola pre život Stupeň vzdelania ISCED 1 Forma štúdia Denná Vyučovací jazyk Slovenský jazyk Časový rozsah

Podrobnejšie

SLOVENSKÝ JAZYK A LITERATÚRA NIŽŠIE STREDNÉ VZDELÁVANIE ISCED 2 VYUČOVACÍ JAZYK SLOVENSKÝ JAZYK VZDELÁVACIA OBLASŤ JAZYK A KOMUNIKÁCIA PREDMET SLOVENS

SLOVENSKÝ JAZYK A LITERATÚRA NIŽŠIE STREDNÉ VZDELÁVANIE ISCED 2 VYUČOVACÍ JAZYK SLOVENSKÝ JAZYK VZDELÁVACIA OBLASŤ JAZYK A KOMUNIKÁCIA PREDMET SLOVENS SLOVENSKÝ JAZYK A LITERATÚRA NIŽŠIE STREDNÉ VZDELÁVANIE ISCED 2 VYUČOVACÍ JAZYK SLOVENSKÝ JAZYK VZDELÁVACIA OBLASŤ JAZYK A KOMUNIKÁCIA PREDMET SLOVENSKÝ JAZYK A LITERATÚRA SKRATKA PREDMETU SJL ROČNÍK DEVIATY

Podrobnejšie

PROJEKTY_2017_na_web

PROJEKTY_2017_na_web Kultúrna pamiatka roka 2016 Fénix XII. ročník celoštátnej súťaže Fénix Kultúrna pamiatka roka 2016. Súťaže sa mohli zúčastniť vlastníci/správcovia všetkých národných kultúrnych pamiatok alebo samosprávy

Podrobnejšie

Základná škola s materskou školou, Stará Bystrica 680 Výchovný program Včielka, náš vzor ŠKOLSKÝ KLUB DETI Vypracovala: Janka Chmurčiaková Riaditeľka

Základná škola s materskou školou, Stará Bystrica 680 Výchovný program Včielka, náš vzor ŠKOLSKÝ KLUB DETI Vypracovala: Janka Chmurčiaková Riaditeľka Základná škola s materskou školou, Stará Bystrica 680 Výchovný program Včielka, náš vzor ŠKOLSKÝ KLUB DETI Vypracovala: Janka Chmurčiaková Riaditeľka školy: Ing. Adriána Petreková 1 Včielka, náš vzor Názov

Podrobnejšie

NÁVRH ŠTRUKTÚRY ŠTÁTNEHO VZDELÁVACIEHO PROGRAMU

NÁVRH ŠTRUKTÚRY ŠTÁTNEHO VZDELÁVACIEHO PROGRAMU Školský vzdelávací program Tanečné konzervatórium Evy Jaczovej Vzdelávací program Tanec Stupeň vzdelania 2, 3A, 5B Dĺžka štúdia osemročná Forma štúdia denná Vyučovací jazyk slovenský Druh školy štátna

Podrobnejšie

Podnikateľské zmýšľanie povinný predmet pre všetkých? Igor Šulík Managing Partner, Amrop Member of the Board, Jenewein Group Slovak Retail Summit, apr

Podnikateľské zmýšľanie povinný predmet pre všetkých? Igor Šulík Managing Partner, Amrop Member of the Board, Jenewein Group Slovak Retail Summit, apr Podnikateľské zmýšľanie povinný predmet pre všetkých? Igor Šulík Managing Partner, Amrop Member of the Board, Jenewein Group Slovak Retail Summit, apríl 2014 Motto Napriek globalizácii je pre každého človeka,

Podrobnejšie

VP ŠKD.docx

VP ŠKD.docx Základná škola s materskou školou Ondreja Štefku M.R. Štefánika 432, 013 03 VARÍN Školský klub detí pri Základnej škole, M.R. Štefánika 432, 013 03 Varín VÝCHOVNÝ PROGRAM Forma výchovy a vzdelávania Denná

Podrobnejšie

6 Učebný plán 2840 M biotechnológia a farmakológia (platný od začínajúc 1.ročníkom) Kategórie a názvy vzdelávacích oblastí a názvy vyučovacíc

6 Učebný plán 2840 M biotechnológia a farmakológia (platný od začínajúc 1.ročníkom) Kategórie a názvy vzdelávacích oblastí a názvy vyučovacíc 6 Učebný plán 2840 M biotechnológia a farmakológia (platný od 1.9.2016 začínajúc 1.ročníkom) Kategórie a názvy vzdelávacích oblastí a názvy vyučovacích predmetov Počet týždenných vyučovacích hodín vo vzdelávacom

Podrobnejšie

ZÁKLADNÁ ŠKOLA S MATERSKOU ŠKOLOU VEĽKÝ LIPNÍK 45 Plán práce MZ pre primárny stupeň na školský rok 2018/2019 Prerokované a schválené na zasadnutí MZ d

ZÁKLADNÁ ŠKOLA S MATERSKOU ŠKOLOU VEĽKÝ LIPNÍK 45 Plán práce MZ pre primárny stupeň na školský rok 2018/2019 Prerokované a schválené na zasadnutí MZ d ZÁKLADNÁ ŠKOLA S MATERSKOU ŠKOLOU VEĽKÝ LIPNÍK 45 Plán práce MZ pre primárny stupeň na školský rok 2018/2019 Prerokované a schválené na zasadnutí MZ dňa: 27.08.2018 Mgr. Anna Sikorjaková pečiatka školy

Podrobnejšie

(Microsoft Word - Dejiny tanca - 1. ro\350n\355k - II. stupe\362.docx)

(Microsoft Word - Dejiny tanca - 1. ro\350n\355k - II. stupe\362.docx) Základná umelecká škola Štefánikova 20, 071 01 Michalovce Školský vzdelávací program pre druhý stupeň základného štúdia Predmet : Názov predmetu Ročník Prvý Časový rozsah výučby 0.5 Učebný plán č. 40 Stupeň

Podrobnejšie

Základná škola s materskou školou Milana Kolibiara, Detvianska Huta č.369 Školský klub detí pri Základnej škole s materskou školou Milana Kolibiara, D

Základná škola s materskou školou Milana Kolibiara, Detvianska Huta č.369 Školský klub detí pri Základnej škole s materskou školou Milana Kolibiara, D Školský klub detí pri Základnej škole s materskou školou Milana Kolibiara, Detvianska Huta č.369 Motto: Detské tváre rozžiarené šťastím sú našou najväčšou odmenou. VÝCHOVNÝ PROGRAM PRE ZÁUJMOVÉ VZDELÁVANIE

Podrobnejšie

Microsoft Word - ZS Ruzomberok

Microsoft Word - ZS Ruzomberok INFORMAČNÝ LIST ÚSPEŠNE ZREALIZOVANÉHO PROJEKTU Inovácia vzdelávania a kľúčových kompetencií žiakov a učiteľov Názov projektu v prírodovedných predmetoch na základnej škole Kód ITMS 26110130069 Prijímateľ

Podrobnejšie

PRÍPRAVA NA VEDENIE VÝCHOVNO- VZDELÁVACÍCH ČINNOSTÍ V MŠ HRY A HROVÉ ČINNOSTI PODĽA VÝBERU DETÍ ZARIADENIE: MŠ Dr. Jasenského EP A. Kmeťa 17 NÁZOV TRI

PRÍPRAVA NA VEDENIE VÝCHOVNO- VZDELÁVACÍCH ČINNOSTÍ V MŠ HRY A HROVÉ ČINNOSTI PODĽA VÝBERU DETÍ ZARIADENIE: MŠ Dr. Jasenského EP A. Kmeťa 17 NÁZOV TRI PRÍPRAVA NA VEDENIE VÝCHOVNO- VZDELÁVACÍCH ČINNOSTÍ V MŠ HRY A HROVÉ ČINNOSTI PODĽA VÝBERU DETÍ ZARIADENIE: MŠ Dr. Jasenského EP A. Kmeťa 17 NÁZOV TRIEDY: NÁZOV TRIEDY: Slniečka MENO ŠTUDENTA: Dana Chrobáková

Podrobnejšie

Š k o l s k ý k l u b d e t í p r i Z á k l a d n e j š k o l e s m a t e r s k o u š k o l o u U d a v s k é V ý c h o v n ý p r o g r a m

Š k o l s k ý k l u b d e t í p r i Z á k l a d n e j š k o l e s m a t e r s k o u š k o l o u U d a v s k é V ý c h o v n ý p r o g r a m Š k o l s k ý k l u b d e t í p r i Z á k l a d n e j š k o l e s m a t e r s k o u š k o l o u 0 6 7 3 1 U d a v s k é V ý c h o v n ý p r o g r a m š k o l s k é h o k l u b u d e t í T r o j l í s t

Podrobnejšie

Microsoft Word - Struktura IVP+ schval dol.doc

Microsoft Word - Struktura IVP+ schval dol.doc Štruktúra individuálneho vzdelávacieho programu pre žiakov s viacnásobným postihnutím vzdelávaných v triedach špeciálnych základných škôl podľa individuálnych vzdelávacích programov Ministerstvo školstva

Podrobnejšie

Milé študentky, milí študenti, v prvom rade vám ďakujeme za vyplnenie ankety. Táto anketa bola zameraná na zistenie vášho postoja ku kvalite výučby. J

Milé študentky, milí študenti, v prvom rade vám ďakujeme za vyplnenie ankety. Táto anketa bola zameraná na zistenie vášho postoja ku kvalite výučby. J Milé študentky, milí študenti, v prvom rade vám ďakujeme za vyplnenie ankety. Táto anketa bola zameraná na zistenie vášho postoja ku kvalite výučby. Jednotlivé výroky sme vyhodnotili zastúpením vášho súhlasu,

Podrobnejšie

hodnotiaca správa _pdf

hodnotiaca správa _pdf Hodnotiaca správa výchovno-vzdelávacej činnosti Súkromná materská škola Limbová 3, Trnava šk. rok 2011-2012 Vypracovala: Bc. Puškárová Ivana Schválené pedagogickou radou: 1.10.2012 Schválené zriaďovateľom:

Podrobnejšie

Modrá škola voda pre budúcnos Mgr. Lucia Škamlová, PhD. Bratislavská vodárenská spoločnos, a. s.

Modrá škola voda pre budúcnos Mgr. Lucia Škamlová, PhD. Bratislavská vodárenská spoločnos, a. s. Modrá škola voda pre budúcnos Mgr. Lucia Škamlová, PhD. Bratislavská vodárenská spoločnos, a. s. DNEŠNÝ STAV Kvalitná pitná voda = samozrejmos, dostupná vždy a takmer všade Nesprávne umiestnenie pitnej

Podrobnejšie

Priorita 1 (Špecifický cieľ) Číslo Miesto Realizátor (lokalita) (vlastník investície) 1 č. Opatrenie rozpočet žiadateľa Názov inv

Priorita 1 (Špecifický cieľ) Číslo Miesto Realizátor (lokalita) (vlastník investície) 1 č. Opatrenie rozpočet žiadateľa Názov inv 6 7 8 9 0 Priorita (Špecifický cieľ) Miesto Realizátor (lokalita) (vlastník č. Opatrenie Rekonštrukcia a rozšírenie siete rozhlasového vedenia ( exist.a nové rozvody a zariadenia) obec Rozšírenie a rekonštrukcia

Podrobnejšie

6

6 Názov tematického celku Hodi na Medzipredmetové vzťahy Vzdelávacie výstupy- Obsahový štandard Metódy a prostriedky Hodnotenia Kritériá Hodnotenia- Výstupový štandard Učebné zdroje Prierezové Témy Úvod

Podrobnejšie

vychovny program pre SKD.doc

vychovny program pre SKD.doc ŠKOLSKÝ KLUB DETÍ PRI ZÁKLADNEJ ŠKOLE SNP HUMENNÉ č.t. : 057/776084, e-mail: skola@zssnphe.edu.sk Inovovaný Výchovný program ŠKD Humenné.08.07 Mgr. Iveta Kávová poverená riadením školy ŠKOLSKÝ KLUB DETÍ

Podrobnejšie

OBSAH: 1. Záznamy o platnosti a revíziách VVP ŠKD 2. Identifikačné údaje 3. Vymedzenie vlastných cieľov a poslania výchovy 4. Formy výchovy a vzdeláva

OBSAH: 1. Záznamy o platnosti a revíziách VVP ŠKD 2. Identifikačné údaje 3. Vymedzenie vlastných cieľov a poslania výchovy 4. Formy výchovy a vzdeláva OBSAH:. Záznamy o platnosti a revíziách VVP ŠKD. Identifikačné údaje. Vymedzenie vlastných cieľov a poslania výchovy 4. Formy výchovy a vzdelávania. Tematické oblasti výchovy 6. Výchovný plán 7. Výchovný

Podrobnejšie

Základná škola Mojzesovo Černík, Mojzesovo č. 505 Výchovný program školského klubu detí Či je leto a či zima, v školskom klube je nám príma. Re

Základná škola Mojzesovo Černík, Mojzesovo č. 505 Výchovný program školského klubu detí Či je leto a či zima, v školskom klube je nám príma. Re Základná škola Mojzesovo Černík, 941 04 Mojzesovo č. 505 Výchovný program školského klubu detí Či je leto a či zima, v školskom klube je nám príma. Relax, šport a zábava, denne sa tu rozdáva. Obsah 1 IDENTIFIKAČNÉ

Podrobnejšie

1

1 SEPTEMBER ÚVOD VZDELÁVACÍ Úvodná hodina. Organizačné pokyny. Opakovanie Čítanie s porozumením Nezvyčajný deň Gramatika Prítomné časy Stavové slovesá, príprava na 4. Deti pracovné skúsenosti 5. Gramatika

Podrobnejšie

Základná škola Sačurov, Školská 389, Sačurov Tématický výchovno vzdelávací plán zo slovenského jazyka pre 1. ročník variant A Vypracované podľa

Základná škola Sačurov, Školská 389, Sačurov Tématický výchovno vzdelávací plán zo slovenského jazyka pre 1. ročník variant A Vypracované podľa Základná škola Sačurov, Školská 389, 094 13 Sačurov Tématický výchovno vzdelávací plán zo slovenského jazyka pre ročník variant A Vypracované podľa učebných osnov ŠKVP A schválených radou školy dňa 28.8.2008

Podrobnejšie

aitec offline k Vlastivede pre štvrtákov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Vlastiveda pre štvrtákov,

aitec offline k Vlastivede pre štvrtákov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Vlastiveda pre štvrtákov, aitec offline k Vlastivede pre štvrtákov Inštalačné DVD, časová licencia: školský rok 2019/2020 Obsahuje listovanie titulmi Vlastiveda pre štvrtákov, 1. časť, Vlastiveda pre štvrtákov, 2. časť, Metodické

Podrobnejšie