Press_File_Cellular_Water_Skin_Care_SK_final.cdr

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Press_File_Cellular_Water_Skin_Care_SK_final.cdr"

Prepis

1 N O V I N K A S TA RO S T L IVO S Ť O POKOŽ K U S CELULÁRNOU VO D O U O C H R A N A A H Y D R ATÁC I A P R E Z AC H OVA N I E M LADŠEJ P L E T I

2

3 Od svojho vzniku v roku 1978 Výskumné centrum Institut Esthederm skúma podmienky, za akých sa objavil život na Zemi voda, svetlo, symbiotický vzťah medzi živými bytosťami a ich prostredím aby mohlo navrhnúť odlišný typ kozmetiky, ktorý definuje pokožku ako ekosystém. Štúdium týchto pozitívnych interakcií viedlo k riešeniam, ktoré berú ohľad na biológiu pokožky a berú do úvahy kontext prostredia, aby lepšie ochránili prirodzené zdroje a uchovali mladistvý vzhľad pleti. Preto pre Institut Esthederm je voda, zdroj života a hlavná zložka všetkých kozmetických prípravkov z hľadiska objemu. Sama o sebe je dynamickým a fyziologickým prípravkom starostlivosti o pleť, v osmóze s pokožkou a efektívnym faktorom omladzovania. Prípravky starostlivosti o pleť s celulárnou vodou sú viac ako hydratačné prípravky; ochraňujú mladistvý vzhľad pleti deň čo deň. NOVINKA RAD PRÍPRAVKOV STAROSTLIVOSTI O PLEŤ S CELULÁRNOU VODOU OCHRANA A HYDRATÁCIA PRE ZACHOVANIE MLADŠEJ PLETI Pomocou jemného krému, osviežujúceho gélu a detoxikujúcej vodnej esencie s efektom rozžiarenia pleti, je tento nový hydratačný rad, navzdory akémukoľvek životnému štýlu, zameraný na zachovanie mladistvej pokožky.

4 NOVÝ PATENT CELULÁRNEJ VODY SME NAVRHLI TAK, ABY DLHO UDRŽAL MLADŠÍ VZHĽAD PLETI. TÁTO AKTÍVNA VODA, KTORÁ JE ZÁSADNÁ PRE METABOLIZMUS A OMLADZOVANIE POKOŽKY, MÁ ROVNAKÉ VLASTNOSTI AKO VODA V POKOŽKE CELULÁRNA VODA PODPORUJE ZDRAVÉ BUNKY POKOŽKY.

5 VYSOKO ODBORNE DEFINOVANÉ ZLOŽENIE Karnozín: antioxidant, anti-glykačný biomimetický dipeptid. Hypotaurín: energizujúca biomimetická pro aminokyselina. Kyselina citrónová: prirodzene prítomná v koži, antioxidant. Minerálne soli obsiahnuté v NMFs ( natural moisturizing factors", prirodzene zvlhčujúce faktory): Sodík: regulácia bunkových obmien. Vápnik: kvalita funkcie kožnej bariéry a diferenciácia epidermálnych buniek. Horčík: bunkové delenie a energetický metabolizmus. Draslík: inhibícia straty vody z kože. RECEPTÚRA CELULÁRNEJ VODY JE 100 % BIOMIMETICKÁ BUNKY PONORENÉ V CELULÁRNEJ VODE MAJÚ PODOBNÝ TVAR, AKO BUNKY RASTÚCE V IDEÁLNOM KULTIVAČNOM MÉDIU, ČO JE ZNÁMKOU PROSPEROVANIA BUNIEK. Ideálne kultivačné médium Celulárna voda Termálna pramenitá voda Destilovaná voda 100% 88% 8,5% 0% ŽIVOTASCHOPNOSŤ* ŽIVOTASCHOPNOSŤ* ŽIVOTASCHOPNOSŤ* ŽIVOTASCHOPNOSŤ* *Pri t = 6 hodín, mikroskopické pozorovanie morfológie a počtu buniek. Test in-vitro: Centrum pre bunkové kultúry NAOS Les Laboratoires, bunkové kultúry v rôznych typoch vody tradične používaných v kozmetických prípravkoch. Apríl 2017.

6 UMENIE RECEPTÚRY OCHRANA A HYDRATÁCIA" OD INSTITUT ESTHEDERM kyslík vodík vodík Súbor účinných látok, ktoré sú vo všetkých prípravkoch starostlivosti o pleť s celulárnou vodou, hydratujú, optimalizujú odolnosť kože proti každodennému poškodeniu a nepretržite udržiavajú mladý vzhľad pleti. To všetko s nádhernými textúrami a s kvetinovo-vodnou vôňou. OMLADZUJÚCA HYDRATÁCIA CELLULAR WATER PATENT Prvá voda so 100% aktívnou receptúrou Táto aktívna voda má rovnaké vlastnosti ako voda, ktorá je prirodzene prítomná v koži, obnovuje ideálne prirodzené prostredie pre bunky pokožky. Jedinečná v kozmetike, má bioelektronické vlastnosti porovnateľné s vlastnosťami fyziologických tekutín zdravých organizmov. Antioxidant a zdroj bunkovej vitality, dodáva koži vitálnu energiu, ktorá udržiava mladistvý vzhľad pleti. Všetky produkty starostlivosti o pleť obsahujú viac ako 70% celulárnej vody. Prirodzená účinná látka, 100% garantuje účinnosť každého zloženia.

7 molekuly vody akvaporín otvorený kanál bunková membrána DYNAMICKÁ HYDRATÁCIA AQUAPORIN PATENT Akvaporínový patent optimalizuje tvorbu vodných kanálov, ktoré uľahčujú prietok vody obiehajúcej medzi epidermálnymi bunkami, čím pomáha koži sa nepretržite hydratovať. Silikón udržiava vodu v koži vďaka schopnosti vytvárať väzby s okolitými molekulami vody. Táto voda predstavuje rezervu, ktorá je pre kožu kedykoľvek k dispozícii. TEST IN VITRO OHODNOTENIE STIMULÁCIE AKVAPORÍNOVÝM PATENTOM (extrakt z jadra slivky). AQP3 expresia (% kontroly) 200% 150% 100% 50% 0% Kontrola +56% Pyrus malus (0.1%) DENNÁ OCHRANA TECHNOLÓGIA SKIN NOTOX Skin Notox je denná aktívna ochrana pleti: neviditeľná obrana pred znečistením. Biotechnologicky odvodený polysacharid posilňuje bariéru pokožky vytvorením mikro-matice na povrchu kože. Poskytuje neviditeľnú obranu pred vonkajšími negatívnymi vplyvmi: voľné radikály indukované UV lúčmi, atmosférickými znečisťujúcimi látkami alebo lipidová peroxidácia spôsobená malými znečisťujúcimi mikročasticami (PM2.5). TEST IN VIVO OHODNOTENIE UHLÍKOVÝCH ČASTÍC (149 µm) A VNORENIA ŤAŽKÝCH KOVOV DO POKOŽKY: Zabraňuje preniknutiu mikročastíc vnorených do kožného mikro-reliéfu. Túto neviditeľnú ochranu odstránite počas umývania, pričom odstránite vnorené znečisťujúce mikročastice. Pokožka je svieža a perfektne detoxikovaná.

8 50 ml 57 TECHNOLÓGIE CELLULAR WATER PATENT, AQUAPORIN PATENT, TECHNOLÓGIA SKIN NOTOX ŠPECIFICKÉ ÚČINNÉ LÁTKY Špecifické účinné látky, ktoré posilňujú funkciu bariéry pokožky. Jemný hydratačný krém obohatený o lipidy identické s tými, ktoré sa prirodzene nachádzajú v epiderme, zamedzuje dehydratácii a posilňuje prirodzenú vlhkosť, čím poskytuje nepretržitý komfort Ceramid-3: Zodpovedá za 40% lipidov v medzibunkovom cemente a má významnú úlohu pri zabránení straty vody a udržiavaní priepustnosti bariéry pokožky. Je zodpovedný za súdržnosť hornej vrstvy. Fytosteroly: Pomáhajú obnoviť hydrolipidovú vrstvu, urýchliť syntézu lipidov kože, a spôsobujú pevnejší vzhľad pokožky.

9 RÝCHLO SA VSTREBÁVAJÚCI HYDRATAČNÝ KRÉM S CELULÁRNOU VODOU BOHATÝ A VÝNIMOČNÝ KRÉM, NA CESTE ZA ÚPLNÝM ZDRAVÍM POKOŽKY, KTOREJ CHÝBA KOMFORT. ZLEPŠENIE KOŽNÉHO MIKRO-RELIÉFU** Po 21 dňoch používania je mikro-reliéf jemnejší a pokožka je reštruktúrovaná: pleť je rehydratovaná a vyzerá mladšie. D0 D21 VÝSLEDOK Väčšie pohodlie a pružnosť. KEDY BY STE HO MALI POUŽIŤ? Je vhodný pre všetky typy pokožky, hlavne také, ktoré potrebujú komfort. Je tiež ideálny ako nočný krém, v zime a v studenom podnebí. DOKÁZANÁ ÚČINNOSŤ ** Klinický test na 55 ženách vo veku 35 až 55 rokov. EUROFINS August - Sept TEST PROTI ZNEČISTENIU*** Po aplikácii krému s celulárnou vodou dôjde k významnému zníženiu znečistenia povrchu pokožky uhlíkovými časticami, v priemere o 38%. NEOŠETRENÁ OŠETRENÁ 25% HYDRATAČNÝ TEST* PO OPLÁCHNUTÍ 20% 15% 10% +25% ČIERNE ČIARY = PRÍTOMNOSŤ UHLÍKOVÝCH ČASTÍC *** Test na 15 ženách vo veku (47 až 71 rokov). CERCO August % 0 DLHOTRVAJÚCA HYDRATÁCIA 2h 4h 6h 8h 24h * Korneometrický test na 13 ženách vo veku 38 až 65 rokov suchá pokožka. EUROFINS, Október 2017.

10 50 ml 57 TECHNOLÓGIE CELLULAR WATER PATENT, AQUAPORIN PATENT, TECHNOLÓGIA SKIN NOTOX ŠPECIFICKÉ ÚČINNÉ LÁTKY Špecifická účinná látka, ktorá viaže vodu v koži podľa potreby. Obohatená o senzory vody, ktoré sú zhodné s tými, ktoré sa prirodzene nachádzajú v koži. Osviežujúci zvlhčujúci gél ponúka dlhotrvajúcu hydratáciu. Betaín: vytvorením silných vodíkových väzieb s molekulami vody viaže alebo uvoľňuje vodu v závislosti od úrovne okolitej vlhkosti.

11 OSVIEŽUJÚCI HYDRATAČNÝ GÉL S CELULÁRNOU VODOU SORBETOVÝ GÉL UPOKOJÍ POKOŽKU, KTOREJ CHÝBA SVIEŽOSŤ, BEZ TOHO, ABY BOLA LESKLÁ. ZLEPŠENIE KOŽNÉHO MIKRO-RELIÉFU** Po 21 dňoch používania je mikro-reliéf jemnejší a pokožka je reštruktúrovaná: pleť je rehydratovaná a vyzerá mladšie VÝSLEDOK Vyplnená, revitalizovaná pleť a nemastný povrch. D0 D21 KEDY BY STE HO MALI POUŽIŤ? Je vhodný pre všetky typy pokožky, hlavne také, ktoré potrebujú jemnejšiu textúru. Je ideálny aj ako podkladová báza pre make-up, v lete a v teplom podnebí. DOKÁZANÁ ÚČINNOSŤ ** Testované na ženách vo veku (35 až 58 rokov). CERCO August 2017 TEST PROTI ZNEČISTENIU*** Uhlíkové častice sú eliminované vďaka obranným technológiám. Pokožka je chránená pred starnutím, ktoré spôsobené znečistením atmosféry. NEOŠETRENÁ OŠETRENÁ 25% 20% 15% 10% 5% HYDRATAČNÝ TEST* 19.9% PO OPLÁCHNUTÍ ČIERNE ČIARY = PRÍTOMNOSŤ UHLÍKOVÝCH ČASTÍC *** Test na 15 starších ženách (47 až 71 rokov). CERCO August h 4h 6h 8h * Korneometrický test na 13 ženách vo veku 38 až 65 rokov suchá pokožka. EUROFINS, Október 2017.

12 HYDRATAČNÝ TEST PO 1 HODINE* + 44% * 12 žien, priemerný vek 41 rokov, suchá až veľmi suchá pokožka CERCO Apríl 2018.

13 VODNÁ ESENCIA S CELULÁRNOU VODOU NOVÝ DETOXIKAČNÝ RITUÁL Hydratačno-detoxikačný booster. Nový rituál z Ázie aplikujte ako prvý, pred aplikáciou hydratačných prípravkov. Dosiahnete zdravú a prirodzene žiarivú pleť. Vodná esencia spája sviežosť pleťového tonika s účinnosťou výnimočnej starostlivosti. Jej ultra ľahká štruktúra obohatená o kyselinu hyalurónovú zanecháva pokožku hydratovanú a rozžiarenú. DETOXIKUJTE A DOSIAHNITE ŽIARIVÚ A ZDRAVÚ PLEŤ. Alfa-glukány z droždia: Tento extrakt, odvodený pomocou biotechnológie, posilňuje detoxikačný systém buniek, aby zbavil bunky toxínov, zdrojov zrýchleného starnutia. Významne znižuje počet proteínov a koncentráciu oxidovaných lipidov. 125 ml 34 PRE KOHO JE URČENÁ? Je vhodná pre všetky typy dehydratovanej pokožky, hlavne pre pokožku, ktorá je vystavená mestskému životnému štýlu alebo každodennému znečisteniu. AKO SA POUŽÍVA? Esenciu aplikujte pred ostatnými prípravkami starostlivosti o pleť, ráno a/alebo večer, na tvár a krk, po dôkladnom vyčistení, pomocou vatového tampónu alebo ľahkým poklopkaním končekmi prstov, aby ste aktivovali mikrocirkuláciu kože.

14 ZMEŇTE SVOJU RUTINU KRÁSY POSILNITE DETOXIKUJTE ESENCIÁLNA CELULÁRNA VODA 100 ml - 23 VODNÁ ESENCIA 125 ml - 34 CELULÁRNA VODA: 3 PRÍJEMNÉ ZAHRNÚŤ DO VAŠEJ

15 NA RITUÁL OMLADZOVANIA HYDRATUJTE OSVIEŽUJÚCI CELULÁRNY GÉL 50 ml - 57 ALEBO RÝCHLO SA VSTREBÁVAJÚCI ZVLHČUJÚCI KRÉM 50 ml - 57 OSVIEŽUJÚCI CELULÁRNY GÉL 40 ml - 46 KROKY, KTORÉ BY STE MALI KAŽDODENNEJ RUTINY

16 KONTAKT NA INSTITUT ESTHEDERM PRE TLAČ Michaela Kováčiková PR, Media & Print Manager, Česká republika a Slovensko NAOS SLOVAKIA s.r.o., Divízia Institut Esthederm, Žižkova 9, Bratislava m.kovacikova@cz.naos.com ĎALŠIE INFORMÁCIE: Kliknite na T Cellular Water Skin Care Press File - NAOS SLOVAKIA, s.r.o. - Divízia Institut Esthederm, Žižkova 9, Bratislava - Slovensko - August 2018

Press_File_Cellular_Water_SK_final.cdr

Press_File_Cellular_Water_SK_final.cdr NOVINKA C ELULÁRNA VO DA TA K Ú Č I N N Á A KO S É R U M S A M OT N É Od svojho vzniku v roku 1978 Výskumné centrum Institut Esthederm skúma podmienky, za akých sa objavil život na Zemi voda, svetlo, symbiotický

Podrobnejšie

Microsoft Word - Ako správne vybrať opaľovací prípravok ESTHEDERM.docx

Microsoft Word - Ako správne vybrať opaľovací prípravok ESTHEDERM.docx Ako správne vybrať opaľovací prípravok Institut ESTHEDERM? Blíži sa leto a čoraz častejšie sa stretávame s otázkami, ktoré súvisia s výberom správneho opaľovacieho prípravku kozmetiky Institut Esthederm.

Podrobnejšie

Vaša pleť je zrkadlom vašej minulosti. Všetkých vašich úsmevov ale aj vašich sĺz. Vašich krásnych opálení a vašich spálení. Jednoducho spôsobu vášho ž

Vaša pleť je zrkadlom vašej minulosti. Všetkých vašich úsmevov ale aj vašich sĺz. Vašich krásnych opálení a vašich spálení. Jednoducho spôsobu vášho ž Vaša pleť je zrkadlom vašej minulosti. Všetkých vašich úsmevov ale aj vašich sĺz. Vašich krásnych opálení a vašich spálení. Jednoducho spôsobu vášho života... Čo ak by vaša pokožka viac vypovedala o vašej

Podrobnejšie

Rýchly sprievodca kozmetikou HELIOCARE

Rýchly sprievodca kozmetikou HELIOCARE RÝCHLY SPRIEVODCA KOZMETIKOU HELIOCARE Heliocare je vysoko účinná slnečná kozmetika zabezpečujúca komplexnú vnútornú (výživové doplnky) i vonkajšiu (opaľovacie prípravky na pokožku) ochranu pleti pred

Podrobnejšie

CARTA_SIDOLUX Katalóg (1) (SCREEN)

CARTA_SIDOLUX Katalóg (1) (SCREEN) KATALÓG PRODUKTOV SIDOLUX UNIVERSAL Čistiace prostriedky Univerzálne čistiace prostriedky pre všetky umývateľné povrchy. Jednoducho sa používajú a vďaka unikátnemu systému Soda Power zmäkčujú vodu a dokonalo

Podrobnejšie

ARGANE prírodná kozmetika z MAROKA

ARGANE prírodná kozmetika z MAROKA ARGANE prírodná kozmetika z MAROKA 100% BIO oleje RELAXANT 50 ml relaxačný masážny olej proti CELULITÍDE Použitie: pre pokožku, ktorá potrebuje prirodzene hydratovať a zjemniť, upokojujúci roztok. Tento

Podrobnejšie

TÚŽITE VYHRAŤ SVOJ BOJ NAD KRUHMI POD OČAMI?

TÚŽITE VYHRAŤ SVOJ BOJ NAD KRUHMI POD OČAMI? TÚŽITE VYHRAŤ SVOJ BOJ NAD KRUHMI POD OČAMI? Vaše oči sú odrazom vašej osobnosti Váš pohľad vyjadruje vaše emócie a pocity... Akonáhle sú však oči zatienené kruhmi pod očami, váš pohľad stráca iskru a

Podrobnejšie

Cenníky LETO Cenník vstupov leto

Cenníky LETO Cenník vstupov leto Cenníky LETO Držitelia vernostnej karty PATINCE AQUA CARD Bazénový svet - Vonkajšie a vnútorné bazény PO - PIA Víkendy a štátne sviatky Celodenný vstup 10 13 LETNÝ CENNÍK VSTUPOV 3-hodinový vstup 8 10

Podrobnejšie

SVETELNÁ ENERGIA SOLÁRNY ČLÁNOK ZALOŽENÝ NA UMELEJ FOTOSYNTÉZE 15. mája ODPOVEĎOVÝ HÁROK 1 - Krajina a družstvo:.. Meno: Meno:. Meno:.

SVETELNÁ ENERGIA SOLÁRNY ČLÁNOK ZALOŽENÝ NA UMELEJ FOTOSYNTÉZE 15. mája ODPOVEĎOVÝ HÁROK 1 - Krajina a družstvo:.. Meno: Meno:. Meno:. SVETELNÁ ENERGIA SOLÁRNY ČLÁNOK ZALOŽENÝ NA UMELEJ FOTOSYNTÉZE 15. mája 2008 - ODPOVEĎOVÝ HÁROK 1 - Krajina a družstvo:.. Meno: Meno:. Meno:. EXPERIMENT 1: VYTVORENIE FARBIVOVÉHO SOLÁRNEHO ČLÁNKU A. VÝPOČTY

Podrobnejšie

HYGIENA RÚK

HYGIENA RÚK HYGIENA RÚK Clean care is safer care save lives: clean your hands Súčasťou programu WHO First Global Patient Safety Challenge - Clean Care Is Safer Care je kampaň pod názvom Save Lives: Clean Your Hands

Podrobnejšie

Zdravé bývanie Baumit

Zdravé bývanie Baumit Baumit Klima Regulácia vlhkosti Čistý vnútorný vzduch Príjemné bývanie Interiér v pohode Zdravé steny, zdravý vzduch Klima omietky pre zdravý život Váš domov. Vaše steny. Vaše zdravie. Baumit Klima pre

Podrobnejšie

Microsoft Word - nebezpecne_kozmetick_vyrobky_14_2_2011.doc

Microsoft Word - nebezpecne_kozmetick_vyrobky_14_2_2011.doc ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava TASR, SITA Bratislava, 14. 2. 2011 Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky upozorňuje na výskyt

Podrobnejšie

Baumit Fasádne omietky a farby Premium

Baumit Fasádne omietky a farby Premium Baumit Premium Line Vyberte si Top povrchovú úpravu Viac ako len make-up vášho domu Baumit Premium Line Jednoduché spracovanie Vynikajúca spotreba Dlhá životnosť Myšlienky s budúcnosťou. Baumit NanoporTop

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint PREŽÍVATEĽNOSŤ EMBRYÍ HOVÄDZIEHO DOBYTKA PO KRYOKONZERVÁCII Makarevič A.V. 1, Kubovičová E. 1, Chrenek P. 1,2, F. Louda 3 1 Národne poľnohospodárske a potravinárske centrum (NPPC) Nitra, Lužianky; 2 Slovenská

Podrobnejšie

ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale a

ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale a ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale aj pre profesionálne práčovne, hotely a reštaurácie.

Podrobnejšie

48-CHO-Dz-kraj-teória a prax-riešenie

48-CHO-Dz-kraj-teória a prax-riešenie SLOVENSKÁ KOMISIA CHEMICKEJ OLYMPIÁDY CHEMICKÁ OLYMPIÁDA 48. ročník, školský rok 2011/2012 Kategória Dz Krajské kolo RIEŠENIE A HODNOTENIE TEORETICKÝCH A PRAKTICKÝCH ÚLOH RIEŠENIE A HODNOTENIE TEORETICKÝCH

Podrobnejšie

Vplyv fermentácie baktériami mliečneho kysnutia na zmenu nutričných parametrov vybranej pseudocereálie

Vplyv fermentácie baktériami mliečneho kysnutia na zmenu nutričných parametrov vybranej pseudocereálie Milada Rakická, Andrea Marko, Ernest Šturdík *Pseudocereálie *skupina cereálií, ktoré botanicky nepatria do čeľade lipnicovité, ale väčšinou sa potravinársky využívajú ako cereálie, *vykazujú vysoký obsah

Podrobnejšie

Salt water pool care for highest demands

Salt water pool care for highest demands Salt water pool care for highest demands Nová úprava slanej vody od odborníka Majitelia bazénov, ktorí používajú soľ na ošetrenie bazénovej vody, sa vedome rozhodli pre používanie prírodného produktu.

Podrobnejšie

7 / 2019 CENNÍK PRODUKTOV PRE ZÁKAZNÍKOV

7 / 2019 CENNÍK PRODUKTOV PRE ZÁKAZNÍKOV 7 / 2019 CENNÍK PRODUKTOV PRE ZÁKAZNÍKOV NAŠA VÍZIA Pomáhať ľuďom meniť ich životný štýl. NAŠE POSLANIE Pomáhať ľuďom meniť ich životný štýl tým, že im poskytujeme tú najlepšiu podnikateľskú príležitosť

Podrobnejšie

Prezentacja programu PowerPoint

Prezentacja programu PowerPoint TIENS Multifunkčný prístroj na masáž hlavy Používajte denne! Kedykoľvek! Kdekoľvek! Máte dobre vyváženú bioelektrickú energiu? Skontrolujte si, či na sebe pozorujete nasledovné symptómy: Zvýšený alebo

Podrobnejšie

ATRAKTÍVNE CENY EXTRA PEČIATKY ŠPECIÁLNE DARČEKY ZĽAVY OBJAVTE VÝHODNÉ PONUKY 2019 PLATÍ OD DO Moja letná kupónová knižka

ATRAKTÍVNE CENY EXTRA PEČIATKY ŠPECIÁLNE DARČEKY ZĽAVY OBJAVTE VÝHODNÉ PONUKY 2019 PLATÍ OD DO Moja letná kupónová knižka ATRAKTÍVNE CENY EXTRA PEČIATKY ŠPECIÁLNE DARČEKY ZĽAVY OBJAVTE VÝHODNÉ PONUKY 09 PLATÍ OD 4. 6. DO. 9. 09 Moja letná kupónová knižka Ako funguje LETNÁ KUPÓNOVÁ KNIŽKA? 0 0 Môžete využiť alebo viac kupónov

Podrobnejšie

Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom,

Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom, Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom, ako používať akupresúrnu podložku. Používanie podložky

Podrobnejšie

BEAUTY CLUB MÁJ/JÚN 2019 Účinná ochrana pred slnkom Starostlivosť o problematickú alebo citlivú pleť Víťazstvo nad pigmentovými škvrnami Tipy na vhodn

BEAUTY CLUB MÁJ/JÚN 2019 Účinná ochrana pred slnkom Starostlivosť o problematickú alebo citlivú pleť Víťazstvo nad pigmentovými škvrnami Tipy na vhodn BEAUTY CLUB MÁJ/JÚN 2019 Účinná ochrana pred slnkom Starostlivosť o problematickú alebo citlivú pleť Víťazstvo nad pigmentovými škvrnami Tipy na vhodný krém, sérum alebo make-up VÝHODNÁ DERMO PONUKA Spoločná

Podrobnejšie

Záleží na tom, čo je vo vnútri

Záleží na tom, čo je vo vnútri PHILIPS LED Reflektorové 1,9 W (25W) G9 Teplá biela Nestmievateľné Záleží na tom, čo je vo vnútri Vďaka nádhernému tvaru a štandardným rozmerom je toto bodové svietidlo LED dokonalou ekologickou náhradou

Podrobnejšie

Tlačová správa

Tlačová správa Tlačová správa 20.február 2014 Schwarzkopf uvádza na trh výnimočné značky Schwarzkopf Essence ULTÎME a Schwarzkopf Blonde ULTÎME Schwarzkopf Essence ULTÎME a Schwarzkopf Blonde ULTÎME: dve nové hviezdy

Podrobnejšie

LAHODNÁ VÔŇA PRALINIEK PLATNOSŤ PONUKY: Len do vypredania zásob! 9,99 MYDLO Pôvabný tvar pralinky s luxusnou vôňou mliečnej

LAHODNÁ VÔŇA PRALINIEK PLATNOSŤ PONUKY: Len do vypredania zásob! 9,99 MYDLO Pôvabný tvar pralinky s luxusnou vôňou mliečnej LAHODNÁ VÔŇA PRALINIEK 5 2019 PLATNOSŤ PONUKY: 18. 3. - 7. 4. 2019 Len do vypredania zásob! 9,99 MYDLO Pôvabný tvar pralinky s luxusnou vôňou mliečnej čokolády a lieskových orieškov Toaletná voda S8 Icon

Podrobnejšie

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation BIO WAVE ponožky Produkt WINALITE využívajúci BIO - WAVE HEALTH MANAGEMENT SYSTEM Dobré zdravie, lepší život Bio-wave Health Management System Produktová prezentácia Winalite Zdavie nôh: Bio-wave ponožky

Podrobnejšie

Sikafloor®-358

Sikafloor®-358 Construction Produktový list Vydanie 02/2011 Identifikačné č. 01 08 03 04 004 0 000011 Verzia č. 03 (Sika LITHIXIL) Vytvrdzujúci a tesniaci kryštalizačný náter na báze lítia na betónové povrchy Popis produktu

Podrobnejšie

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči PHILIPS LED Bodové 3,1 W (25 W) GU10 Teplá biela Nestmievateľné Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči Nekvalitné osvetlenie môže namáhať oči. Je preto oveľa dôležitejšie než kedykoľvek predtým,

Podrobnejšie

Platný od: OPIS ŠTUDIJNÉHO ODBORU MOLEKULÁRNA CYTOLÓGIA

Platný od: OPIS ŠTUDIJNÉHO ODBORU MOLEKULÁRNA CYTOLÓGIA Platný od: 22.2.2017 OPIS ŠTUDIJNÉHO ODBORU MOLEKULÁRNA CYTOLÓGIA (a) Názov študijného odboru: Molekulárna cytológia (anglický názov "Molecular Cytology") (b) Stupne vysokoškolského štúdia, v ktorých sa

Podrobnejšie

STRIH A ÚČES STRIH Strih dámsky krátke a polodlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Strih dámsky dlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Páns

STRIH A ÚČES STRIH Strih dámsky krátke a polodlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Strih dámsky dlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Páns STRIH A ÚČES STRIH Strih dámsky krátke a polodlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Strih dámsky dlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) 37 45 Pánsky strih 20 Pánsky strih strojčekom 15 Úprava brady

Podrobnejšie

Jazvy?...ponúkame vám viditeľné a trvalé riešenie! PROFESIONÁLNA LIEČBA JAZIEV SILIKÓNOM

Jazvy?...ponúkame vám viditeľné a trvalé riešenie! PROFESIONÁLNA LIEČBA JAZIEV SILIKÓNOM Jazvy?...ponúkame vám viditeľné a trvalé riešenie! PROFESIONÁLNA LIEČBA JAZIEV SILIKÓNOM Prečo vznikajú jazvy? Jazvy vznikajú v dôsledku porušenia kože po rôznych chirurgických zákrokoch, operáciách, popáleninách

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Vizážista, kolorista Kód kvalifikácie U5142005-00198 Úroveň SKKR 3 Sektorová rada Remeslá, umelecké remeslá a osobné služby SK ISCO-08 5142005 / Vizážista, kolorista SK NACE Rev.2 S

Podrobnejšie

Snímka 1

Snímka 1 Marek Barta 1 Ján Ferenčík 1 Ivona Kautmanová 1 Milan Kozánek 1,2 Beauveria bassiana (Balsamo) Vuillemin (Ascomycota, Hypocreales) Cieľ práce 1. Získanie natívnych izolátov entomopatogénnej huby Beauveria

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

plum hand hygiene SK final.indd

plum hand hygiene SK final.indd Katalóg výrobkov Sme profesionáli aj v hygiene rúk - viac, ako 150 rokov na trhu! Systémy pre ochranu pokožky v každom pracovnom prostredí Hygiena rúk Už skoro 50 rokov vyrábame krémy na ochranu pokožky,

Podrobnejšie

3VOLETS 95x210 PATIENT COSMETIQUE TEOXANE SK_newlogo.indd

3VOLETS 95x210 PATIENT COSMETIQUE TEOXANE SK_newlogo.indd JEDINEČNÁ RADA MEDICÍNSKEJ KOZMETIKY, VYVINUTÁ EXPERTMI NA VÝROBU KYSELINY HYALURÓNOVEJ Injekčná striekačka na obrázku je zdravotnícky materiál triedy III, vyrábaný spoločnosťou TEOXANE Laboratories a

Podrobnejšie

Katalóg produktov A New Way to Vitality Health & Beauty

Katalóg produktov A New Way to Vitality Health & Beauty Katalóg produktov A New Way to Vitality Health & Beauty TRÉNING VITALITY S PROGRAMOM WEBSTAR WEBSTAR VÁM POMÔŽE, NAJJEDNODUCHŠÍM SPÔSOBOM DOSIAHNUŤ VAŠE CIELE VITALITY 1 2 3 byť zdravý/á & vitálny/a byť

Podrobnejšie

Svetlo vás privíta pri každom návrate domov

Svetlo vás privíta pri každom návrate domov PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Cottage čierna LED Svetlo vás privíta pri každom návrate domov Vynovený dizajn plynovej lampy tohto nástenného svietidla LED mygarden Cottage značky Philips v čiernej

Podrobnejšie

Prednáška 8 Základné princípy biologickej evolúcie

Prednáška 8 Základné princípy biologickej evolúcie Prednáška 8 Základné princípy biologickej evolúcie Rozdelenie úloh biomakromolekúl v súčasných živých systémoch DNA Kopírujúci sa polymér kódujúci informáciu RNA Proteíny Štruktúra a funkcia Fenotyp ako

Podrobnejšie

슬라이드 1

슬라이드 1 Odstraňovanie chĺpkov Omladzovanie pleti Pokročilá kombinácia odstraňovania chĺpkov a omladzovania pleti SR /Omladzovanie pleti I. Tónovanie buniek II. Zelený filter (dvojitá filtrácia) Vaskulárne ošetrenie

Podrobnejšie

ĽAHKO. BEZ NÁMAHY. BEZ ÚNAVY. Naša patentovaná vysokotlaková pištoľ EASY!Force citeľne odľahčí vaše kĺby a svaly. PROFESSIONAL VYSOKOTLAKOVÉ ČISTIČE

ĽAHKO. BEZ NÁMAHY. BEZ ÚNAVY. Naša patentovaná vysokotlaková pištoľ EASY!Force citeľne odľahčí vaše kĺby a svaly. PROFESSIONAL VYSOKOTLAKOVÉ ČISTIČE ĽAHKO. BEZ NÁMAHY. BEZ ÚNAVY. Naša patentovaná vysokotlaková pištoľ EASY!Force citeľne odľahčí vaše kĺby a svaly. PROFESSIONAL VYSOKOTLAKOVÉ ČISTIČE NAJLEPŠIE BEZ AKEJKOĽVEK SILY. Našou vysokotlakovou

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Manikér - nechtový dizajnér Kód kvalifikácie U5142003-00207 Úroveň SKKR 4 Sektorová rada Remeslá, umelecké remeslá a osobné služby SK ISCO-08 5142003 / Manikér SK NACE Rev.2 S OSTATNÉ

Podrobnejšie

katalog_PINTY_200871_tech.cdr

katalog_PINTY_200871_tech.cdr Technické spreje www.painthouse.sk ZINKOVÝ ZÁKLAD Zinkový základ pre studenú galvanizáciu. Dlhodobá ochrana na báze čistého zinku a špeciálnych živíc. Z169 Vysoko výdatný zinkový náter. Minimálne 99%-ný

Podrobnejšie

OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS

OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI SERVIS Spoločnosť vyvinula kompletný rad motorových olejov, ktorý prináša najlepší výkon motora a výrazne zvyšuje jeho životnosť, bez ohľadu

Podrobnejšie

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči PHILIPS LED Bodové 7 W (50 W) GU5.3 Teplá biela Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči Nekvalitné osvetlenie môže namáhať oči. Je preto oveľa dôležitejšie než kedykoľvek predtým, aby váš domov bol

Podrobnejšie

TwinAktiv Klimaticky aktívna fólia

TwinAktiv Klimaticky aktívna fólia TwinAktiv Klimaticky aktívna fólia Špičková klimaticky aktívna fólia na vnútorné aj vonkajšie utesnenie pripájacej špáry TwinAktiv je špičkovou klimaticky aktívnou fóliou, ktorá mení svoje parametre v

Podrobnejšie

Ajurvédske smoothies pre posilnenie imunity 11 domácich receptov

Ajurvédske smoothies pre posilnenie imunity 11 domácich receptov Ajurvédske smoothies pre posilnenie imunity 11 domácich receptov AMALAKI ovocie zo sveta ajurvédy Ajurvéda je tisícročnou pokladnicou hlbokých znalostí o pôsobení viac ako 600 druhov bylín a korení, ktoré

Podrobnejšie

SpiritLights_sk-A6

SpiritLights_sk-A6 For Pre Sun-Kissed vlasy pobozkané Blonde slnkom Effects Vytvorte prírodné blond vlasy, efekt jemných svetlých odtieňov na prírodných a farbených vlasoch. Vlastnosti a výhody Tento melírovací systém na

Podrobnejšie

Pripravte svoje vozidlo na jar Čistenie a údržba klimatizácie za atraktívne ceny Regenerácia chladiaceho média 24,00 Čistenie a dezinfekcia klimatizác

Pripravte svoje vozidlo na jar Čistenie a údržba klimatizácie za atraktívne ceny Regenerácia chladiaceho média 24,00 Čistenie a dezinfekcia klimatizác Pripravte svoje vozidlo na jar Čistenie a údržba klimatizácie za atraktívne ceny Regenerácia chladiaceho média 24,00 Čistenie a dezinfekcia klimatizácie 12,00 Vybrané originálne príslušenstvo VÝHODNÁ zľava

Podrobnejšie

Výber renovátora VYSOKOTEPLOTNÝ SYSTÉM DAIKIN ALTHERMA VYKUROVANIE & TEPLÁ PITNÁ VODA LETÁK PRE POUŽÍVATEĽA

Výber renovátora VYSOKOTEPLOTNÝ SYSTÉM DAIKIN ALTHERMA VYKUROVANIE & TEPLÁ PITNÁ VODA LETÁK PRE POUŽÍVATEĽA Výber renovátora VYSOKOTEPLOTNÝ SYSTÉM DAIKIN ALTHERMA VYKUROVANIE & TEPLÁ PITNÁ VODA LETÁK PRE POUŽÍVATEĽA 4 Najlepšie riešenie pre rekonštrukcie Vysokoteplotný systém Daikin Altherma ponúka vykurovanie

Podrobnejšie

O s n o v a

O s n o v a Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Leviciach KOZMETICKÉ VÝROBKY Leviciach, 11.01.2019 Ing. Dagmar Klárová oddelenie hygieny výživy 1 Výroba Dovoz Distribúcia Sektor služieb Celkom Výročná

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

Microsoft Word - TŠV 03P BM vedierko 5 kg

Microsoft Word - TŠV 03P BM vedierko 5 kg Strana: 1/5 1. Charakteristika výrobku SK: Bravčová masť je jedlý živočíšny tuk, získaný škvarením tukových tkanív ( bravčovej slaniny a bravčového sádla ) suchou cestou v kotloch, určený pre priamu spotrebu,

Podrobnejšie

Microsoft Word - TŠV 05 HM voľná 15 kg

Microsoft Word - TŠV 05  HM voľná 15 kg Strana: 1/5 1. Charakteristika výrobku SK: Husacia masť je jedlý živočíšny tuk, získaný škvarením surových husacích tukových tkanív suchou cestou, určený pre priamu spotrebu, na tepelnú úpravu pokrmov

Podrobnejšie

Snímka 1

Snímka 1 Výskumný ústav vodného hospodárstva Bratislava Hodnotenie kvality vody na vybranej časti SKV Hriňová-Lučenec-Fiľakovo v.r. 2005-2009 Margita Slovinská 2. workshop k projektu SK-0135 30. 3. 2011 VÚVH Bratislava

Podrobnejšie

Microsoft Word - PDS MM CAR UHS Clearcoat HP 493V.SLK doc

Microsoft Word - PDS MM CAR UHS Clearcoat HP 493V.SLK doc 493V 28.9.2007 PRODUKT POPIS Číry lak UHS Clear 0950 1.360.0950 1.360.0950 HP Číry lak Ultra High Solid (s ultra vysokým obsahom sušiny) 1.954.2870 HS tužidlo rýchle 1.911.2510 Riedidlo normálne 1.911.2520

Podrobnejšie

1 Bronzovo opálená pokožka Fenomén Ako správne získať a udržať si zdravé, prirodzene vyzerajúce opálenie? Vyzerať sebavedomo a príťažlivo každý deň, b

1 Bronzovo opálená pokožka Fenomén Ako správne získať a udržať si zdravé, prirodzene vyzerajúce opálenie? Vyzerať sebavedomo a príťažlivo každý deň, b 0 1 Bronzovo opálená pokožka Fenomén Ako správne získať a udržať si zdravé, prirodzene vyzerajúce opálenie? Vyzerať sebavedomo a príťažlivo každý deň, bez ohľadu na aktuálne počasie a ročné obdobie? Je

Podrobnejšie

Platný od: OPIS ŠTUDIJNÉHO ODBORU MOLEKULÁRNA BIOLÓGIA

Platný od: OPIS ŠTUDIJNÉHO ODBORU MOLEKULÁRNA BIOLÓGIA Platný od: 22.2.2017 OPIS ŠTUDIJNÉHO ODBORU MOLEKULÁRNA BIOLÓGIA (a) Názov študijného odboru: Molekulárna biológia (anglický názov "Molecular Biology") (b) Stupne vysokoškolského štúdia, v ktorých sa odbor

Podrobnejšie

Vnútrobunková distribúcia γ-aminomaslovej kyseliny (GABA) a iných aminokyselín v mycéliu Trichoderma atroviride

Vnútrobunková distribúcia γ-aminomaslovej kyseliny (GABA) a iných aminokyselín v mycéliu Trichoderma atroviride Vnútrobunková distribúcia γ aminomaslovej kyseliny (GABA) a iných aminokyselín v mycéliu Trichoderma atroviride Molnár Tomáš, Varečka Ľudovít, Šimkovič Martin Oddelenie biochémie a mikrobiológie, Fakulta

Podrobnejšie

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Br

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Br ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Bratislava -/- OHVBPKV/5249-4/18332/2018/Ki Ing. Kišacová,

Podrobnejšie

Úvod do časticovej fyziky časť 1: častice a interakcie Boris Tomášik Univerzita Mateja Bela, Fakulta prírodných vied ČVUT, Fakulta jaderná a fyzikálně

Úvod do časticovej fyziky časť 1: častice a interakcie Boris Tomášik Univerzita Mateja Bela, Fakulta prírodných vied ČVUT, Fakulta jaderná a fyzikálně Úvod do časticovej fyziky časť 1: častice a interakcie Boris Tomášik Univerzita Mateja Bela, Fakulta prírodných vied ČVUT, Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská CERN, 3.-5.6.2013 (Trochu ambiciózny) Plán

Podrobnejšie

Microsoft Word - PDS NAC CAR P K SR Ceramic Clearcoat J2270V.SLK doc

Microsoft Word - PDS NAC CAR P K SR Ceramic Clearcoat J2270V.SLK doc 2008-08-28 TENTO PRODUKT JE URČENÝ IBA NA PROFESIONÁLNE POUŽITIE PRODUKT 2K číry keramický lak odolný proti poškriabaniu P190-6512 CeramicClear NÁZOV P190-6512 2K číry keramický lak odolný proti poškriabaniu

Podrobnejšie

Organické prostriedky na čistenie domácnosti Dovozca/distribútor: ASANTE s.r.o., sv. Cyrila a Metoda 17, Trnava prevádzka: eko-drogéria ECOTERR

Organické prostriedky na čistenie domácnosti Dovozca/distribútor: ASANTE s.r.o., sv. Cyrila a Metoda 17, Trnava prevádzka: eko-drogéria ECOTERR Organické prostriedky na čistenie domácnosti Dovozca/distribútor: ASANTE s.r.o., sv. Cyrila a Metoda 17, 917 01 Trnava prevádzka: eko-drogéria ECOTERRA, Ľ. Podjavorinskej 22, 917 01 Trnava tel.: +421 903

Podrobnejšie

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Br

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Br ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Bratislava -/- OHVBPKV/8480-4/31999/2016/Ki Ing. Kišacová,

Podrobnejšie

NARIADENIE KOMISIE (EÚ) 2016/ z 31. mája 2016, - ktorým sa menia prílohy VII a VIII k nariadeniu Európskeho parlamentu a Rady

NARIADENIE  KOMISIE  (EÚ)  2016/ z 31.  mája  2016,  -  ktorým  sa  menia  prílohy  VII  a VIII  k nariadeniu  Európskeho  parlamentu  a Rady 1.6.2016 L 144/27 NARIADENIE KOMISIE (EÚ) 2016/863 z 31. mája 2016, ktorým sa menia prílohy VII a VIII k nariadeniu Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 o registrácii, hodnotení, autorizácii

Podrobnejšie

MODERNÁ VÝŽIVA JEDNODUCHO 2016 TM

MODERNÁ VÝŽIVA JEDNODUCHO 2016 TM MODERNÁ VÝŽIVA JEDNODUCHO 2016 TM MODERNÁ VÝŽIVA JENODUCHO ŽIJEME V UPONÁHĽANEJ DOBE A ČASTOKRÁT VOLÍME FAST FOOD AKO NAJĽAHŠIE RIEŠENE, NO NAŠE TELÁ TÝM MÔŽU PRICHÁDZAŤ O DÔLEŽITÉ VITAMÍNY A MINERÁLY,

Podrobnejšie

Microsoft Word - TS_Vyskum a vyvoj BASF_digitalizacia_ docx

Microsoft Word - TS_Vyskum a vyvoj BASF_digitalizacia_ docx Tlačová správa Spoločnosť BASF presadzuje digitalizáciu celosvetového výskumu Intenzívnejšie využívanie digitálnych technológií posilňuje vedúce postavenie spoločnosti BASF v oblasti chemických inovácií

Podrobnejšie

Ultratop Systém Cementové podlahové systémy

Ultratop Systém Cementové podlahové systémy Ultratop Systém Cementové podlahové systémy Prirodzený vzhľad Ultratop System Vhodné pre podlahy v priemyselných odvetviach a v občianskych stavbách Obzvlášť odporúčané pre podlahy v: Priestory priemyselných

Podrobnejšie

Snímka 1

Snímka 1 Fyzika - prednáška 11 Ciele 5. Fyzikálne polia 5.2 Elektrostatické pole 5.3 Jednosmerný elektrický prúd Zopakujte si Fyzikálne pole je definované ako... oblasť v určitom priestore, pričom v každom bode

Podrobnejšie

Produktový list Microchem 4000 Antistaický protichemický ochranný odev Antistatický overal Microchem 4000 ponúka výbornú ochranu pred organickými a an

Produktový list Microchem 4000 Antistaický protichemický ochranný odev Antistatický overal Microchem 4000 ponúka výbornú ochranu pred organickými a an Antistaický protichemický ochranný odev Antistatický overal ponúka výbornú ochranu pred organickými a anorganickými chemikáliami a biologickými prostriedkami. Ochrana Testovaný voči viac ako 180 chemikáliám

Podrobnejšie

Microsoft PowerPoint - Jesenny seminar 2018_Prezentacia_Vyskum a vyvoj.pptx

Microsoft PowerPoint - Jesenny seminar 2018_Prezentacia_Vyskum a vyvoj.pptx Podpora aktivít výskumu a vývoja Odpočet nákladov na výskum a vývoj vo farmaceutickom priemysle Deloitte Tax s. r. o. Odpočet nákladov na VaV Odpočet je príležitosťou daňovej úspory pre moderné spoločnosti,

Podrobnejšie

Žiadosť o zaradenie dietetickej potraviny do zoznamu kategorizovaných dietetických potravín a úradné určenie ceny dietetickej potraviny Dietetická pot

Žiadosť o zaradenie dietetickej potraviny do zoznamu kategorizovaných dietetických potravín a úradné určenie ceny dietetickej potraviny Dietetická pot Žiadosť o zaradenie dietetickej potraviny do zoznamu kategorizovaných dietetických potravín a úradné určenie ceny dietetickej potraviny Dietetická potravina, ktorá svojou charakteristikou nepatrí do žiadnej

Podrobnejšie

Koncepcia a trendy rozvoja obnoviteľných zdrojov energie na báze biomasy v Prešovskom a Košickom kraji

Koncepcia a trendy rozvoja obnoviteľných zdrojov energie na báze biomasy v Prešovskom a Košickom kraji ENEF BB 2010 Využitie potenciálu ONE alternatíva pre znevýhodnené regióny Matej Polák-Martin Grejták-Dušan Blaško EU v Bratislave Ľudstvo vstúpilo do energetickej éry, ktorú charakterizuje: Inovovaná stratégia

Podrobnejšie

KATALÓG VLASOVEJ 0 KOZMETIKY

KATALÓG VLASOVEJ 0 KOZMETIKY KATALÓG VLASOVEJ 0 KOZMETIKY NÁŠ PRÍBEH V roku 1983 bola firma založená našou rodinou Bolatti V Parme v Taliansku. Od počiatku sme sa zamerali na tvorbu kvalitných produktov, ktoré sú vedecky vyvíjané

Podrobnejšie

Monitoring kvality povrchových vôd Slovenskej republiky

Monitoring kvality povrchových vôd Slovenskej republiky Monitorovanie stavu útvarov povrchových vôd, podzemných vôd a chránených území Róbert CHRIAŠTEĽ Slovenský hydrometeorologický ústav RSV stav implementácie v podmienkach SR Rajecké Teplice 25-26 Apríl 2006

Podrobnejšie

Kontrolnᅢᄑ zoznam pre REKLAMNᅢノ AGENTᅢレRY

Kontrolnᅢᄑ zoznam pre REKLAMNᅢノ AGENTᅢレRY Tento dokument je prevzatý z originálu, ktorý bol publikovaný Dánskym úradom pre pracovné prostredie, je použitý s ich súhlasom a prístupný na http://www.st.dk/sw6404.asp. Prosíme, aby ste uvádzali aj

Podrobnejšie

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrobkov v Európskej únii: Ide o nasledujúce výrobky: 1.

Podrobnejšie

Vývoj plaveninového režimu na Dunaji od Bratislavy po Komárno

Vývoj plaveninového režimu  na Dunaji od Bratislavy po Komárno Vývoj plaveninového režimu na Dunaji od Bratislavy po Komárno Ing. Borodajkevyčová Mária, Mgr. Melová Katarína, PhD. Slovenský hydrometeorologický ústav, Bratislava STN ISO 4363 Meranie prietoku v otvorených

Podrobnejšie

Synthesis and properties of M. Tuberculosis phospholipid Werkbespraking

Synthesis and properties of M. Tuberculosis phospholipid Werkbespraking Molekuly 11 November 2012 Peter Fodran 2 Ako preložiť outline? Úvod (alebo čo nám treba vedieť) Zo života chemika 1. Zo života chemika 2. 3 Chémia je jednoduchá (1.) Organické zlúčeniny nie sú placaté

Podrobnejšie

Žiadosť o zaradenie dietetickej potraviny do zoznamu kategorizovaných dietetických potravín a úradné určenie ceny dietetickej potraviny Dietetická pot

Žiadosť o zaradenie dietetickej potraviny do zoznamu kategorizovaných dietetických potravín a úradné určenie ceny dietetickej potraviny Dietetická pot Žiadosť o zaradenie dietetickej potraviny do zoznamu kategorizovaných dietetických potravín a úradné určenie ceny dietetickej potraviny Dietetická potravina, ktorá svojou charakteristikou patrí do niektorej

Podrobnejšie

Bakteriálna bunka

Bakteriálna bunka Základná štruktúra bakteriálnej bunky Chemické zloženie makroelementy: C (50%) O (20%) N (15%) H (8%) P (3%) S (1%) K, Ca, Mg, Na, Cl mikroelementy: B, Zn, Co, Mn, Fe, Cu, Mo Bunková stena Jediný pevný

Podrobnejšie

GEN

GEN V Bratislave 16. septembra 2016 Bratislavské vyhlásenie Dnešné stretnutie v Bratislave sa odohráva v období, ktoré je pre náš európsky projekt kritické. Bratislavský samit 27 členských štátov sa venoval

Podrobnejšie

DENNÍK Táto publikácia je určená výlučne pre Life Care klientov a partnerov. ŠŤASTIA 4 jún 16 júl 2019 Povedz STOP elulitíde! Podrobnosti na strane 2.

DENNÍK Táto publikácia je určená výlučne pre Life Care klientov a partnerov. ŠŤASTIA 4 jún 16 júl 2019 Povedz STOP elulitíde! Podrobnosti na strane 2. DENNÍK Táto publikácia je určená výlučne pre Life Care klientov a partnerov. ŠŤASTIA Povedz STOP elulitíde! Podrobnosti na strane 2. 7 chýb pri podnikaní, ktorým sa musíte vyhnúť Každý robí chyby, a podobné

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint Študijný program RASTLINY V ŽIVOTNOM PROSTREDÍ ANOTÁCIA stručná charakteristika Štúdium v programe Rastliny v životnom prostredí v rámci U3V ponúka študujúcim informácie o funkciách rastlín a vegetácie

Podrobnejšie

TEORETICKÉ ÚLOHY

TEORETICKÉ  ÚLOHY TEORETICKÉ ÚLOHY Chemická olympiáda kategória D 50. ročník šk. rok 2013/14 Krajské kolo Odpoveďový hárok Štartové číslo:... Spolu bodov:... Úloha 1 (12 b) Zo zátvorky vyberte správne tvrdenia (podčiarknite

Podrobnejšie

PRODUKTOVÝ KATALÓG Telová a pleťová kozmetika

PRODUKTOVÝ KATALÓG Telová a pleťová kozmetika PRODUKTOVÝ KATALÓG Telová a pleťová kozmetika DETTOL - AUTOMATICKÝ DÁVKOVAČ MYDLA 250ML / NÁPLŇ 250ML DETTOL - ANTIBAKTERIÁLNY GÉL 5855 5856 5852 10229 5854 Grepfruit Uhorka Vanilkový kvet 03350 03348

Podrobnejšie

C(2018)2526/F1 - SK (annex)

C(2018)2526/F1 - SK (annex) EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli 30. 4. 2018 C(2018) 2526 final ANNEX 1 PRÍLOHA k DELEGOVANÉMU NARIADENIU KOMISIE (EÚ) /... ktorým sa dopĺňa nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 1143/2014, pokiaľ

Podrobnejšie

Prezentacja programu PowerPoint

Prezentacja programu PowerPoint 3 výživové doplnky, ktoré by ste mali užívať každý deň TIENS VISION TIENS FLEXI TIENS FIZZY TIENS VISION Výťažok z čučoriedok a Goji Ochrana zraku Zníženie únavy očí Úľava od pálenia, začervenania a pocitu

Podrobnejšie

(05. Chyby náterov I. [Režim kompatibility])

(05. Chyby náterov I. [Režim kompatibility]) Stredná odborná škola automobilová Moldavská cesta 2, Košice Učíme efektívne a moderne inovácia vyučovacieho procesu vsúlade s modernizáciou ŠkVP Projekt je spolufinancovaný zo zdrojov EÚ. Moderné vzdelávanie

Podrobnejšie

Innogy_CO alarm.indd

Innogy_CO alarm.indd ODHAĽTE TICHÉHO ZABIJÁKA ALARM NA OXID UHOĽNATÝ Odhaľte tichého zabijáka a ochránte svoju rodinu Oxid uhoľnatý (CO) je neviditeľný plyn bez zápachu a chuti, ktorý je vysoko toxický. Označuje sa aj ako

Podrobnejšie

UV lampy SK

UV lampy SK UV Lampy Ponúkame vysoko výkonné UV lampy pre NDT kontrolu. Všetky lampy pracujú s UV žiarením s vlnovou dĺžkou 365 nm. UF 365 handy UV lampa UF 365 handy je pre potreby NDT ideálna. Je precízne spracovaná,

Podrobnejšie

KI

KI Chemický inštitút SI 1001 Ľubľana Ľubľana Hajdrihova 19, P. O. BOX 660 Slovinsko Tel.: 01/476 02 00, fax: 01/476 03 00 http://www.ki.si Ľubľana 9. 7. 2007 Správa o testoch filtračného materiálu Aqua Vallis

Podrobnejšie

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3.

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Matrac vďaka Visco pene reaguje na teplo, tlak a optimálne sa prispôsobuje

Podrobnejšie