Zmluva o poskytovaní služieb v oblasti verejného obstarávania uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/ Zb. Obchodného zákonníka Poskytovateľ:

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Zmluva o poskytovaní služieb v oblasti verejného obstarávania uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/ Zb. Obchodného zákonníka Poskytovateľ:"

Prepis

1 Zmluva o poskytovaní služieb v oblasti verejného obstarávania uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/ Zb. Obchodného zákonníka Poskytovateľ: Názov: Sídlo: IČO: DIČ: Zastúpený: Telefón: č. účtu: IBAN: (ďalej len ako poskytovate!"') Klient: Názov: Sídlo: IČO: DIČ: Zastúpený: Telefón: Č. účtu: IBAN: (ďalej len ako klient") Scholaris, s.r.o Kalvária 3, Nitra Ing. Martina Lauková obchod@skolam.sk IBAN SK Mesto Zlaté Moravce 1. mája 2, Zlaté Moravce PaedDr. Dušan Husár, primátor mesta / sekretariat@zlatemoravce.eu /0200 SK Zmluvné strany po vzájomnej dohode uzatvárajú túto zmluvu o poskytovaní služieb (ďalej len Zmluva"): Čl. 1. Účel zmluvy Účelom tejto Zmluvy je upraviť vzájomné práva a povinnosti zmluvných strán pri poskytovaní odborných služieb vo verejnom obstarávaní v zmysle zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon o verejnom obstarávaní"). Čl. II. Predmet zmluvy 2.1 Poskytovateľ sa zaväzuje poskytovať klientovi odborné poradenské služby a konzultácie v oblasti verejného obstarávania v zmysle zákona o verejnom obstarávaní bližšie špecifikované v Čl. III. tejto Zmluve, vedúce k úspešnému výberu dodávateľa zákaziek, činností alebo služieb. 2.2 Klient sa za riadne, odborné a včasné poskytnutie činností uvedených čl. III. tejto Zmluvy zaväzuje zaplatiť odmenu.

2 Čl. III. Vymedzenie odborných poradenských služieb a konzultácii vo verejnom obstarávaní Pod odbornými poradenskými službami a konzultáciami vo verejnom obstarávaní sa na účely tejto Zmluvy rozumejú činnosti spočívajúce predovšetkým, nie však výlučne, v následnej činnosti: a) analýza predchádzajúcich výdavkov a aktuálneho rozpočtu mesta, identifikácia výdavkov, ktoré je potrebné obstarať postupmi podľa zákona o verejnom obstarávaní, b) vytvorenie alebo úprava internej smernice o verejnom obstarávaní tak, aby zodpovedala aktuálnej legislatívnej úprave a v prípadoch, kedy zákon neurčuje postup pri zadávaní zákazky, upraví postupy objednávateľa v súlade s požiadavkou na transparentnosť, hospodárnosť, efektívnosť a nediskriminačný prístup k dodávateľom, c) vytvorenie a priebežná aktualizácia plánu verejného obstarávania podľa potrieb objednávateľa d) poskytovanie odborných poradenských služieb a konzultácií pri zadávaní zákaziek podľa 117 Zákona č. 343/20 15 Z.z. v aktuálnom znení e) realizácia verejného obstarávania na jednotlivé zákazky podľa plánu verejného obstarávania, zahŕňajúca všetky potrebné úkony a konzultácie pri výbere metódy zadávania zákazky na základe osobitných objednávok objednávateľa, najmä: konzultácie pri vypracovaní súťažných podkladov na základe podkladov od objednávateľa a vypracovanie potvrdenia o prevzatí súťažných podkladov, konzultácie, týkajúce sa výkladu legislatívy v oblasti verejného obstarávania, aktuálne upravenej v zákone č. 343/2015 a jeho novelách; pokiaľ bude oblasť verejného obstarávania upravená iným právnym predpisom, zaväzuje sa poskytovateľ poskytnúť objednávateľovi výklad príslušnej novely vypracovanie oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania, vypracovanie podkladov pre menovanie členov komisie na vyhodnotenie ponúk vrátane čestného vyhlásenia členov komisie, vypracovanie oznámení podľa 52 a 164 zákona, vypracovanie potvrdenia o prevzatí ponúk, spracovanie záznamu z otvárania ponúk vrátane prezenčných listín a vypracovanie sprievodných listov k zaslaniu záznamu z otvárania ponúk uchádzačom, monitorovanie procesu hodnotenia ponúk a kontrola predložených ponúk, vypracovanie podkladov pre hodnotenie ponúk, spracovanie záznamu o splnení podmienok účasti vo verejnom obstarávaní a vypracovanie oznámenia o vylúčení vylúčeným uchádzačom, spracovanie zápisnice o vyhodnotení ponúk, príprava korešpondencie v prípade požadovaných vysvetlení ponúk pre komisiu na vyhodnotenie ponúk, vypracovanie oznámenia o úspešnosti, neúspešnosti, resp. vylúčení ponúk, vypracovanie oznámenia o výsledku verejného obstarávania do Vestníka verejného obstarávania, relevantná dokumentácia publikovaná v rámci TED (Tenders Electronic Daily - Dodatok k Úradnému vestníku Európskej únie),

3 spracovanie dokumentácie súvisiacej so žiadosťami o nápravu, resp. námietok realizácia verejného obstarávania prostredníctvom elektronického kontraktačného systému, realizácia elektronických aukcií podľa potreby, realizácia koncesií podľa potreby, ako aj všetky ďalšie v tomto článku nedefinované činnosti a služby, ktoré vyplývajú zo zákona o verejnom obstarávaní. (ďalej len ako služby"). Čl. IV. Práva a povinnosti Zmluvných strán 4.1 Práva a povinnosti poskytovateľa a) Poskytovateľ začne s poskytovaním odborných služieb, ktoré sú predmetom tejto Zmluvy okamihom účinnosti tejto Zmluvy, pričom sa zaväzuje, poskytnúť klientovi po dobu platnosti tejto zmluvy služby riadne a včas. b) Poskytovateľ sa zaväzuje poskytovať odborné služby vo verejnom obstarávaní odborne v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní aj ďalšími právnymi predpismi platnými v SR a v najlepšom záujme klienta c) Poskytovateľ je povinný oznámiť klientovi všetky okolnosti, ktoré zistil pri poskytovaní služieb a ktoré môžu mať vplyv na komplexné poskytnutie služieb. d) Ak by pokyny klienta boli v rozpore so zákonom o verejnom obstarávaní alebo ďalšími právnymi predpismi platnými v SR, poskytovateľ na túto skutočnosť klienta upozorní. e) Poskytovateľ je oprávnený požadovať od klienta ďalšie, dodatočné informácie alebo pokyny, ktoré sú nevyhnutne potrebné na poskytnutie odborných služieb. Pri určení spôsobu a metodiky poskytovania odborných služieb je poskytovateľ oprávnený postupovať samostatne. f) Poskytovateľ je oprávnený odmietnuť poskytnutie odborných služieb ak klient ani na požiadanie neposkytne poskytovateľovi potrebné podklady a súčinnosť. g) Poskytovateľ sa zaväzuje, že na požiadanie klienta odovzdá klientovi presný rozpis činností, poskytnutých služieb, ktoré za príslušný mesiac vykonal. h) Poskytovateľ sa zaväzuje vykonávať služby bližšie špecifikované v čl. III. osobne alebo prostredníctvom svojich zamestnancov. V tomto prípade nie je oprávnený poveriť poskytnutím služby tretiu osobu. To neplatí, ak mu na to dá klient písomný súhlas. 4.2 Práva a povinnosti klienta i) Klient je oprávnený kedykoľvek aktualizovať svoje požiadavky a dávať poskytovateľovi pokyny pri poskytovaní odborných služieb. j) Klient je povinný poskytnúť poskytovateľovi pravdivé informácie ktoré majú vplyv na povahu a spôsob uskutočnenia požadovaných odborných služieb a nesmie zamlčať žiadne informácie, dôležité pre poskytnutie týchto odborných služieb. k) Klient je povinný poskytovať poskytovateľovi súčinnosť potrebnú pre poskytovanie odborných služieb. 1) Klient sa zaväzuje, že na požiadanie Poskytovateľa v prípade potreby, vystaví písomné splnomocnenie na zastupovanie vo veciach plnenia predmetu tejto zmluvy. Čl. v. Mlčanlivosť 5.1 Poskytovateľ je povinný zachovávať mlčanlivosť o informáciách poskytnutých klientom v súvislosti s poskytovaním odborných služieb.

4 5.2 Zmluvné strany sú povinné zachovávať mlčanlivosť o všetkých skutočnostiach, o ktorých sa pri plnení predmetu zmluvy dozvedia a ktoré sa bezprostredne týkajú druhej zmluvnej strany. 5.3 Povinnosť mlčanlivosti zaväzuje zmluvné strany aj po zániku tejto Zmluvy. 5.4 Poskytovateľ sa zaväzuje, že údaje uvedené v súťažných ponukách, ako aj osobné údaje uchádzačov nebude sprístupňovať tretej strane v súlade so zákonom č. 122/2013 z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. 5.5 Zmluvné strany sa tiež dohodli, že ustanovenia uvedené v tomto bode sa nevzťahujú na povinnosť klienta zverejňovať a sprístupňovať informácie v súlade s platnou právnou úpravou. Čl. VI. Odmena za poskytovanie služieb 6.1 Zmluvné strany sa dohodli na odmene za poskytovanie odborných služieb uvedených v čl. III. tejto Zmluvy-podlimitné zákazky, vo výške: 1 350,00,- EUR (slovom tisíctristopäťdesiať eur") bez DPH mesačne, t. j ,00,- EUR s DPH mesačne, V cene odmeny sú zarátané všetky náklady poskytovateľa s poskytovaním odborných služieb a uvedená cena je konečná. 6.2 Nad rámec odmeny uvedenej v bode 6.1 tohto článku patrí poskytovateľovi odmena za služby súvisiace s poskytovaním a vykonávaním služieb spojených s verejným obstarávaním podľa prílohy č. 1 k Zmluve a to na základe osobitných objednávok zo strany klienta. Zmluvné strany sa dohodli na nasledovnom spôsobe fakturácie: - faktúra vo výške 50 % ceny uvedenej v prílohe č. 1 Zmluvy bude vystavená najskôr v deň nasledujúci po dni odoslania oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania do príslušného vestníka. Faktúra vo výške 50 % zmluvnej ceny uvedenej prílohe č. 1 Zmluvy bude vystavená po ukončení verejného obstarávania alebo výberu uchádzača, t.j. po dni odoslania oznámenia o úspešnosti uchádzača a prijatí jeho ponuky Zmluvné strany sa taktiež, v súvislosti s týmto bodom dohodli, že faktúra musí obsahovať všetky náležitosti daňového dokladu podľa platných právnych predpisov, splatnosť faktúry je 30 dní odo dňa doručenia objednávateľovi. 6.3 Odmena uvedená v bode 6.1 bude poskytovateľom fakturovaná mesačne. Splatnosť faktúr je 30 dní odo dňa jej doručenia klientovi. Súčasťou faktúry bude súpis vykonaných prác. 6.4 Faktúra musí obsahovať všetky náležitosti v zmysle platných právnych predpisov SR, inak bude poskytovateľovi klientom vrátená. Až do doručenia opravenej faktúry klientovi lehota v zmysle bodu 6.3 neplynie. 6.5 Faktúra sa považuje za uhradenú dňom pripísania peňažných prostriedkov na účet poskytovateľa. Čl. VII. Zodpovednosť za škodu 7.1 Poskytovateľ zodpovedá za odbornosť poskytovaných odborných služieb vo verejnom obstarávaní a súvisiacich konzultačných a poradenských služieb a za ich súlad so zákonom o verejnom obstarávaní a inými právnymi predpismi platnými v SR.

5 7.2 Poskytovateľ sa zaväzuje odstrániť bezplatne vady poskytnutých služieb bez zbytočného odkladu. O odstránení takýchto vád zmluvné strany vyhotovia písomný záznam. 7.3 Poskytovateľ v plnom rozsahu zodpovedá klientovi za škodu, ktorú pri poskytovaní služieb spôsobil úmyselne a to porušením povinností vyplývajúcich z tejto Zmluvy. 7.4 Ak sa preukáže, že poskytovateľ spôsobil klientovi škodu úmyselne, má klient nárok na jej náhradu v rozsahu ktorú poskytovateľ klientovi uhradil za danú zákazku. V tomto prípade sa poskytovateľ zaväzuje takúto škodu nahradiť. Náhrada tejto škody sa započíta proti odmene za poskytované služby alebo bude poskytovateľom uhradená v plnom rozsahu. Čl. VIII. Zánik zmluvy 8. 1 Poskytovateľ je oprávnený zmluvu jednostranne vypovedať v prípade, že: a) Klient neposkytne súčinnosť pri poskytovaní odborných služieb vo verejnom obstarávaní a súvisiacich konzultačných a poradenských služieb. b) Klient nezaplatí odmenu za poskytovanie odborných služieb vo verejnom obstarávaní a súvisiacich konzultačných a poradenských služieb na základe čl. 5 a 6 tejto zmluvy. 8.2 Klient je oprávnený zmluvu jednostranne vypovedať v prípade, že: a) Poskytovateľ poruší svoje povinnosti v súvislosti s poskytovaním odborných služieb vo verejnom obstarávaní a súvisiacich konzultačných a poradenských služieb stanovených touto zmluvou iných ako stanovených v bode 8.2 b) b) Poskytovateľ nebude poskytovať odborné služby vo verejnom obstarávaní a súvisiace konzultačné a poradenské služby na dostatočnej odbornej úrovni, na čo klient poskytovateľa písomne upozorní. Klient má právo v tomto prípade vypovedať zmluvu ak poskytovateľ aj napriek písomnému upozorneniu klienta opätovne nebude poskytovať služby na dostatočnej odbornej úrovni. Čl. IX Sankcie 9.1 Poskytovateľ má v prípade nezaplatenia odmeny klientom, nárok na vyplatenie úroku z omeškania podľa platných právnych predpisov. 9.2 Klient má právo na uplatnenie zrážky z dohodnutej zmluvnej ceny za poskytovanie odborných služieb vo verejnom obstarávaní a súvisiacich konzultačných a poradenských služieb vo výške 0,05 % z čiastky fakturovanej poskytovateľom v prípade, ak klientovi nebudú poskytnuté činnosti uvedené v čl. III. riadne, včas a bez vád, alebo každý aj začatý deň omeškania dodávky služieb oproti termínu dohodnutému s poskytovateľom. Čl. X Záverečné ustanovenia 10.1 Zmluva sa uzatvára na dobu určitú, t.j. na 12 mesiacov odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy Zmluvné strany sa dohodli, že všetky otázky touto Zmluvou neupravené sa riadia ustanoveniami Obchodného zákonníka a ostatnými právnymi predpismi SR Zmluva nadobúda platnosť dňom podpisu oboma zmluvnými stranami a účinnosť dňom zverejnenia na webovej stránke klienta v súlade s 47a Občianskeho zákonníka.

6 10.4 Zmluva sa vyhotovuje v piatich rovnopisoch, každý v platnosti originálu, pričom objednávateľ obdrží dva rovnopisy a klient tri rovnopisy Túto zmluvu možno meniť a dopíňať len písomne po dohode oboch zmluvných strán s uvedením miesta a dátumu vykonania zmeny alebo doplnenia zmluvy Zmluvné strany vyhlasujú, že si zmluvu prečítali, pochopili jej obsah a na znak súhlasu s ňou ju podpísali. Mest9 Zlaté Moravce PaedDr. Dušan Husár priidátor mesta

7 /'. 't..>. NÁVRH NA PLNENIE KRITÉRIÍ Predmet zákazky: Poskytovanie poradenskej činnosti pri zabezpečovaní verejného obstarávania Verejný obstarávateľ: Mesto Zlaté Moravce 1.mája 2, Zlaté Moravce Názov kritéria Cena bez DPH Cena s DPH Cena bez DPH v EUR za v EUR za v EUR za mesiac mesiac kalendárny rok Cena s DPH v EUR za kalendárny rok Paušálna mesačná odmena za poskytované poradenské a konzultačné služby (v rozsahu cca 30 hod/ 1350,- 1620, , ,- lmesiac), realizácia podlimitných zákazkiek Tovary a služby (v objeme približne 10/rok) Jednotlivé úkony spojené s procesmi a postupmi verejného obstarávania realizované na základe osobitných objednávok v súlade s potrebami objednávateľa Uchádzač predloží cenník úkonov (cena bez DPH, cena s DPH) na úkony spojené so: zadaním pod limitnej zákazky na práce vrátane vedenia spisovej dokumentácie, 3250,- / 3900,- zadaním nadlimitnej zákazky vrátane vedenia spisovej dokumentácie, 3500,- / 4200,- zadanie koncesie vrátane vedenia spisovej dokumentácie, 3500, /4200,- zadanie zákazky prostredníctvom elektronického trhoviska 100, /120,- Je uchádzač platiteľom DPH*? Scholaris, s.r.o. Kalvária 3 / Nitra IČO: /DIČ:

8 ÁNO nehodiace sa preškrtnúť Uchádzač: Názov uchádzača: Scholaris s.r.o. Sídlo uchádzača: Kalvária 3 IČO: štatutárny zástupca uchádzača, kontaktné údaje: Pečiatka a podpis štatutárneho zástupcu uchádzača: Ing. Martina Lauková /;: / ťf. )V.t/... d101oris. vfo -,,.,. \<Ui>JC" l.,.' "''l ":n l!.:>08 :;. t/ \ í l \'!.HO éo:!/; J;! I:'. '-' 1' :., <. t ' ' ", Scholaris, s.r.o. Kalvária 3 / Nitra IČO: / DIČ:

- ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v platnom znení 1. Zmluvné strany Objednávateľ: Sí

- ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v platnom znení 1. Zmluvné strany Objednávateľ: Sí - ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v platnom znení 1. Zmluvné strany Objednávateľ: Sídlo: IČO: DIČ: štatutárny orgán: Mesto Zlaté Moravce

Podrobnejšie

Z M L U V A

Z M L U V A Zmluva o poskytovaní služieb č. 3/2014 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej len zmluva ) Článok I. Zmluvné

Podrobnejšie

Príloha č

Príloha č Objednávateľ: Štatutárny orgán: Zmluva o obstaraní zájazdu 3218072016 uzavretá v zmysle ustanovenia 741a a násl. Občianskeho zákonníka Základná škola Čl. I. Zmluvné strany Mgr. Štefan Fabian, riaditeľ

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len z

Zmluva o poskytovaní služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len z Zmluva o poskytovaní služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len zmluva") Zmluvné strany: Objednávateľ: Sídlo: Zastúpený:

Podrobnejšie

Mandátna zmluva

Mandátna zmluva Mandátna zmluva na výkon činností spojených s procesom verejného obstarávania uzatvorená podľa 566 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v platnom znení Článok I. Zmluvné strany Obchodné meno: Zapísaný:

Podrobnejšie

Zmluva o vedení účtovníctva /uzavretá podľa 269 ods.2 Obchodného zákonníka, zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov/ /ďalej len zmluva / m

Zmluva o vedení účtovníctva /uzavretá podľa 269 ods.2 Obchodného zákonníka, zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov/ /ďalej len zmluva / m Zmluva o vedení účtovníctva /uzavretá podľa 269 ods.2 Obchodného zákonníka, zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov/ /ďalej len zmluva / medzi: Objednávateľom: Obec Čelovce so sídlom: Čelovce

Podrobnejšie

MÚ Šahy - Plynofikácia Tešmak

MÚ Šahy - Plynofikácia Tešmak KÚPNA ZMLUVA NA DODÁVKU TOVAROV Č. ZML-39-2018 uzavretá podľa príslušných ustanovení 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších zmien a doplnkov. (ďalej len zmluva ) 1. Kupujúci:

Podrobnejšie

Kupna zmluva

Kupna zmluva Číslo zmluvy predávajúceho: KJ03300113 Číslo zmluvy kupujúceho: 0411/2013 Kúpna zmluva č. 0411/2013 uzavretá v súlade s ustanovením 409 a nasl.zákona č.513/1991 Zb. - Obchodný zákonník v znení neskorších

Podrobnejšie

ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽIEB Č. 17/052 uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len "Obch

ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽIEB Č. 17/052 uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obch ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽIEB Č. 17/052 uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len "Obchodný zákonník") (ďalej len "zmluva") 1.1 Objednávateľ:

Podrobnejšie

MANDÁTNA ZMLUVA uzatvorená podľa 566 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov medzi Objednávateľ: Mesto Dubnica n

MANDÁTNA ZMLUVA uzatvorená podľa 566 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov medzi Objednávateľ: Mesto Dubnica n MANDÁTNA ZMLUVA uzatvorená podľa 566 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov medzi Objednávateľ: Mesto Dubnica nad Váhom Sídlo: Bratislavská 434/9, 018 41 Dubnica

Podrobnejšie

viqjzojcz Zmluva o poskytnutí služieb č. f.f.f/2012 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov

viqjzojcz Zmluva o poskytnutí služieb č. f.f.f/2012 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov viqjzojcz Zmluva o poskytnutí služieb č. f.f.f/2012 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov ČI. I ZMLUVNÉ STRANY Obchodné meno: Sídlo: Konateľ:

Podrobnejšie

Rámcová dohoda o dielo uzatvorená podľa ustanovení 536 a nasl. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov Článok I. Zmluvné strany: 1) Zhotovit

Rámcová dohoda o dielo uzatvorená podľa ustanovení 536 a nasl. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov Článok I. Zmluvné strany: 1) Zhotovit Rámcová dohoda o dielo uzatvorená podľa ustanovení 536 a nasl. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov Článok I. Zmluvné strany: 1) Zhotoviteľ predmetu verejného obstarávania Obchodné meno: Zastúpený:

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie ponúk: Technický dozor pre stavbu "Rekonıtrukcia a prístavba hasièskej zbrojnice Drahovce"

Výzva na predkladanie ponúk: Technický dozor pre stavbu Rekonıtrukcia a prístavba hasièskej zbrojnice Drahovce Výzva na predkladanie ponúk 1. Identifikácia verejného obstarávateľa Názov, adresy a kontaktné miesto Názov: Obec Drahovce Poštová adresa: Hlavná 429/127, 922 41 Drahovce IČO: 00312461 tel.č.: 033 7783133

Podrobnejšie

Zmluva_dotácia_na_rok_2017_-_tradície_a_históriu_banských_činností VZOR

Zmluva_dotácia_na_rok_2017_-_tradície_a_históriu_banských_činností VZOR VZOR Registračné číslo: xxxxx/xxxx-xxxx-xxxxx Z m l u v a o poskytnutí dotácie na rok 2018 uzatvorená podľa ustanovenia 51 zákona č. 40/1964 Zb. (Občiansky zákonník) v znení neskorších predpisov Čl. I

Podrobnejšie

Obec Hranovnica Sládkovičova 398/14, Hranovnica vyhlasuje výzvu na predloženie cenovej ponuky č. 5/2018 zákazka podľa 117 zákona č. 343/2015 o

Obec Hranovnica Sládkovičova 398/14, Hranovnica vyhlasuje výzvu na predloženie cenovej ponuky č. 5/2018 zákazka podľa 117 zákona č. 343/2015 o Obec Hranovnica Sládkovičova 398/14, 059 16 Hranovnica vyhlasuje výzvu na predloženie cenovej ponuky č. 5/2018 zákazka podľa 117 zákona č. 343/2015 o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

RÁMCOVÁ ZMLUVA uzatvorená podľa 56 a 83 zákona č.343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predp

RÁMCOVÁ ZMLUVA uzatvorená podľa 56 a 83 zákona č.343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predp RÁMCOVÁ ZMLUVA uzatvorená podľa 56 a 83 zákona č.343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a v súlade so zákonom č.513/1991 Z.z. - Obchodný

Podrobnejšie

Zmluva o spolupráci

Zmluva o spolupráci Zmluva o spolupráci uzavretá v zmysle 269 ods. 2. Zák. č. 513/1991 Zb. (Obchodný zákonník) v znení neskorších predpisov, 4 ods. 1 písm. l) zákona č. 302/2001 Z. z. o samospráve vyšších územných celkov

Podrobnejšie

výzva_revízie komínov_Ú+P

výzva_revízie komínov_Ú+P VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na predmet zákazky Kontroly a čistenie

Podrobnejšie

N á v r h ZMLUVA O DIELO č.... / 2019 uzatvorená v zmysle Obchodného zákonníka č.513/1991 Zb. (Príloha č. 6 Výzvy zo dňa ) medzi 1

N á v r h ZMLUVA O DIELO č.... / 2019 uzatvorená v zmysle Obchodného zákonníka č.513/1991 Zb. (Príloha č. 6 Výzvy zo dňa ) medzi 1 N á v r h ZMLUVA O DIELO č.... / 2019 uzatvorená v zmysle 536-565 Obchodného zákonníka č.513/1991 Zb. (Príloha č. 6 Výzvy zo dňa 04. 07. 2019) medzi 1.) Objednávateľom : Mesto Gelnica sídlo : Mestský úrad,

Podrobnejšie

vyzva_servis motorového vozidla_Trebišov

vyzva_servis motorového vozidla_Trebišov VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na predmet zákazky Servisná prehliadka

Podrobnejšie

Prieskum trhu podľa 117 zákona 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov 1. Identifik

Prieskum trhu podľa 117 zákona 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov 1. Identifik Prieskum trhu podľa 117 zákona 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov 1. Identifikačné údaje verejného obstarávateľa (Názov, adresa a

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie ponúk v súlade s 9 ods.9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorší

Výzva na predkladanie ponúk v súlade s 9 ods.9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorší Výzva na predkladanie ponúk v súlade s 9 ods.9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov Číslo : 48/2015/Ka Názov zákazky: Audítorské

Podrobnejšie

Zmluva o dodaní tovaru a poskytovaní služieb členovi združenia uzavretá v zmysle ustanovenia 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník medzi

Zmluva o dodaní tovaru a poskytovaní služieb členovi združenia uzavretá v zmysle ustanovenia 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník medzi Zmluva o dodaní tovaru a poskytovaní služieb členovi združenia uzavretá v zmysle ustanovenia 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník medzi: Dodávateľ: Združenie obcí Bioenergia Bystricko Sídlo:

Podrobnejšie

VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení nesk

VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení nesk VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na predmet zákazky Ťažné zariadenie-

Podrobnejšie

Z M L U V A

Z M L U V A Zmluva o poskytovaní produktov a sprostredkovaní služieb č. 18K775015 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej

Podrobnejšie

Príloha č

Príloha č 1 z 5 Zmluvné strany, uvedené v článku I., uzatvárajú túto zmluvu podľa ustanovení 536 a nasledujúcich Zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka - v znení neskorších predpisov. I. Zmluvné strany Objednávateľ:

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269 ods.2 zákona č. 513/1991 zb. Obchodný zákonník v platnom znení I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obe

Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269 ods.2 zákona č. 513/1991 zb. Obchodný zákonník v platnom znení I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obe Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269 ods.2 zákona č. 513/1991 zb. Obchodný zákonník v platnom znení I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obec Pavlovce nad Uhom Právna forma: obec Sídlo: Kostolné

Podrobnejšie

Zmluva o dielo

Zmluva o dielo Zmluva o dielo uzatvorená podľa 536 a nasl. zák. č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka I. ZMLUVNÉ STRANY OBJEDNÁVATEĽ : Domov sociálnych služieb v Legnave Legnava 72, 065 46 Malý Lipník Zastúpená : Mgr.

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zmluva svetla Hip Hop 2018.docx

Microsoft Word - Zmluva svetla Hip Hop 2018.docx Zmluva o nájme a poskytnutí služieb č. uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej len zmluva ) Článok 1 Zmluvné

Podrobnejšie

zmluva-Datalan1

zmluva-Datalan1 Servisná zmluva č. Z-005.10.1022.01 uzatvorená podľa 269 ods. 2 Obchodného zákonníka v platnom znení Zmluvné strany Objednávateľ: a Poskytovateľ: Národná banka Slovenska so sídlom ul. Imricha Karvaša 1,

Podrobnejšie

Smernica_VO_po_

Smernica_VO_po_ Smernica ktorou sa upravuje zadávanie zákaziek na dodanie tovaru, zákaziek na uskutočnenie stavebných prác, zákaziek na poskytnutie služieb v podmienkach Obec Červenica pri Sabinove Článok I. Všeobecné

Podrobnejšie

ZMLUVA O DIELO uzatvorená podľa 536 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov na investičnú akciu: Pasport dopravného

ZMLUVA O DIELO uzatvorená podľa 536 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov na investičnú akciu: Pasport dopravného ZMLUVA O DIELO uzatvorená podľa 536 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov na investičnú akciu: Pasport dopravného značenia obce Priepasné 1. Zmluvné strany 1.1 Zhotoviteľ:

Podrobnejšie

210

210 Z M L U V A o poskytovaní audítorských služieb uzavretá v zmysle 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov číslo: 15/031 (ďalej len zmluva ) I. Zmluvné strany Dodávateľ

Podrobnejšie

ZML 199_2016

ZML 199_2016 1 Zmluva o poskytovaní poradenských služieb podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Zmluva ) Objednávateľ: Názov: Sídlo: Zastúpený: IČO: 31 701

Podrobnejšie

vyzva_oprava prístrešku_VnT

vyzva_oprava prístrešku_VnT VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na predmet zákazky Oprava lexanového

Podrobnejšie

ZMLUVA O POSKYTNUTÍ DOTÁCIE č. 4/2019/OSV uzatvorená podľa 51 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov v spojení s 8 ods.

ZMLUVA O POSKYTNUTÍ DOTÁCIE č. 4/2019/OSV uzatvorená podľa 51 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov v spojení s 8 ods. ZMLUVA O POSKYTNUTÍ DOTÁCIE č. 4/2019/OSV uzatvorená podľa 51 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov v spojení s 8 ods. 2 zákona č. 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách

Podrobnejšie

ZMLUVA O ODVOZE TUHÉHO KOMUNÁLNEHO ODPADU

ZMLUVA O ODVOZE TUHÉHO KOMUNÁLNEHO ODPADU ZMLUVA O ODVOZE TUHÉHO KOMUNÁLNEHO ODPADU uzatvorená podľa ustanovená 269 ods. 2 Obchodného zákonníka Čl. I. ZMLUVNÉ STRANY Objednávateľ: Obec Liptovská Porúbka Sídlo: Obecný úrad Liptovská Porúbka č.

Podrobnejšie

Z P1 - Nitra.xlsx

Z P1 - Nitra.xlsx Z M L U V A č. Z51140011 O POSKYTNUTÍ SLUŽIEB - ODVOZ A LIKVIDÁCIA NEBEZPEČNÉHO ODPADU uzavretá dňa 20.2.2014 v zmysle 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Z.z. Obchodný zákonník v znení neskorších zmien a doplnkov

Podrobnejšie

Microsoft Word - ZMLUVAMyslava1.docx

Microsoft Word - ZMLUVAMyslava1.docx Zmluva o dielo č. 7/2019 uzavretá podľa 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) na vypracovanie žiadosti o poskytnutie dotácie (ďalej

Podrobnejšie

Z M L U V A

Z M L U V A Zmluva o dielo č. 6 uzavretá podľa 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej len zmluva ) 1.1 Objednávateľ: Obec Varhaňovce

Podrobnejšie

Microsoft Word RB_ZoD_Lúčka_impl _svetlá_ doc

Microsoft Word RB_ZoD_Lúčka_impl _svetlá_ doc Zmluva o dielo č. 12/2016/RB uzavretá podľa 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) na externý manažment implementáciu projektu

Podrobnejšie

Verejný obstarávateľ: Základná škola, Československej armády 15, Moldava nad Bodvou Výzva na predloženie cenovej ponuky Výzva na predloženie ponuky (

Verejný obstarávateľ: Základná škola, Československej armády 15, Moldava nad Bodvou Výzva na predloženie cenovej ponuky Výzva na predloženie ponuky ( Verejný obstarávateľ: Základná škola, Československej armády 15, Moldava nad Bodvou Výzva na predloženie cenovej ponuky Výzva na predloženie ponuky ( 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. ) 1. Identifikácia

Podrobnejšie

2. Zmluva

2. Zmluva KÚPNA ZMLUVA č.... uzavretá v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov uzatvorená medzi: Kupujúci: Obchodné meno: Obecný podnik služieb s. r.o. Bystré Sídlo:

Podrobnejšie

Z M L U V A

Z M L U V A Zmluva o poskytovaní služieb č. 15/2014 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej len zmluva ) Článok I. Zmluvné

Podrobnejšie

Centrum vedecko-technických informácií Slovenskej republiky Lamačská cesta 8/A, Bratislava Zmluva o poskytovaní služieb v oblasti verejného obs

Centrum vedecko-technických informácií Slovenskej republiky Lamačská cesta 8/A, Bratislava Zmluva o poskytovaní služieb v oblasti verejného obs Zmluva o poskytovaní služieb v oblasti verejného obstarávania uzavretá podľa 269 ods. 2 a nasl. Obchodného zákonníka a 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zod_externý manažment v obci kOJATICE.doc

Microsoft Word - Zod_externý manažment v obci kOJATICE.doc Zmluva o dielo č.... uzavretá podľa 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej len zmluva ) 1.1 Objednávateľ: Obec Kojatice

Podrobnejšie

Zmluva IBEX Banská Bystrica koberce

Zmluva IBEX Banská Bystrica koberce Zmluva o dielo uzatvorená podľa 536 až 565 Obchodného zákonníka v platnom znení Čl. I ZMLUVNÉ STRANY I. 1 Objednávateľ: Národná banka Slovenska Imricha Karvaša 1 813 25 Bratislava Slovenská republika Zastúpený:

Podrobnejšie

VÝZVA NA PREDLOŽENIE CENOVEJ PONUKY pre zákazku podľa 9 ods. 9. Zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní 1. Identifikácia verejného obstarávateľa

VÝZVA NA PREDLOŽENIE CENOVEJ PONUKY pre zákazku podľa 9 ods. 9. Zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní 1. Identifikácia verejného obstarávateľa 1. Identifikácia verejného obstarávateľa Názov organizácie: Obec Babinec Sídlo organizácie: Babinec č. 6, 980 26 Babinec IČO: 00649678 Zastúpená: Bc. Jaroslavom Bendom, starostom obce Kontaktná adresa

Podrobnejšie

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblast

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblast ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblastná organizácia cestovného ruchu so sídlom: Nám. SNP

Podrobnejšie

Microsoft Word ZŠ Bernolákova 16-PVD s r o - ZoD-po oprave.doc

Microsoft Word ZŠ Bernolákova 16-PVD s r o -  ZoD-po oprave.doc ZMLUVA O DIELO 2-2017 uzavretá podľa 536 a nasl. zák. č. 513/1991 Zb. z. (Obchodný zákonník) v znení neskorších predpisov medzi Objednávateľom: Základná škola Štatutárny orgán: Mgr. Ivan Vydra, riaditeľ

Podrobnejšie

Komisionárska zmluva 12K Uzatvorená v zmysle ust. 577 a nasl. Obchodného zákonníka (zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov) medzi t

Komisionárska zmluva 12K Uzatvorená v zmysle ust. 577 a nasl. Obchodného zákonníka (zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov) medzi t Komisionárska zmluva 12K000076 Uzatvorená v zmysle ust. 577 a nasl. Obchodného zákonníka (zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov) medzi týmito zmluvnými stranami: Čl. I. Zmluvné strany Komisionár:

Podrobnejšie

vyzva_oprava strechy_ZA

vyzva_oprava strechy_ZA VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na predmet zákazky Oprava strechy

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zmluva_NEW_Catering_2017_ZVEREJN.docx

Microsoft Word - Zmluva_NEW_Catering_2017_ZVEREJN.docx Zmluva o poskytnutí služieb cateringu uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej len zmluva ) Článok I. Zmluvné

Podrobnejšie

2. Príloha č. 1 Návrh zmluvy

2. Príloha č. 1 Návrh zmluvy KÚPNA ZMLUVA č.... uzavretá v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov uzatvorená medzi: Kupujúci: Obchodné meno: Sídlo: Obecný úrad, Šarišská 98/20, 09434 Bystré

Podrobnejšie

ZMLUVA O ÚDRŽBE ELEKTRO ČINNOSTI

ZMLUVA O ÚDRŽBE ELEKTRO ČINNOSTI ZMLUVA O DODÁVKACH, SKÚŠKACH, KONTROLÁCH a OPRAVÁCH POŽIARNOTECHNICKÝCH ZARIADENÍ uzavretá v zmysle 209 ods. 2 Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1. Objednávateľ : Gymnázium, Ul. 17. novembra 1180,

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie ponúk V súlade so zákonom č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších pred

Výzva na predkladanie ponúk V súlade so zákonom č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších pred Výzva na predkladanie ponúk V súlade so zákonom č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov podľa 9 ods. 9 na dodanie tovaru Číslo: 806/2013

Podrobnejšie

Zmluva o zbere a odvoze biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu č.... /2015 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník

Zmluva o zbere a odvoze biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu č.... /2015 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník Zmluva o zbere a odvoze biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu č.... /2015 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v platnom znení a zákona č. 223/2001 Z. z. o odpadoch

Podrobnejšie

Zmluva č. 06/2018 Zmluva o zabezpečení výkonu činnosti zodpovednej osoby pri ochrane osobných údajov dotknutých osôb spracovaných u prevádzkovateľa uz

Zmluva č. 06/2018 Zmluva o zabezpečení výkonu činnosti zodpovednej osoby pri ochrane osobných údajov dotknutých osôb spracovaných u prevádzkovateľa uz ďalej len ( Zmluva ) medzi Prevádzkovateľ: Obchodné meno/názov: Obec Plechotice Sídlo: Hlavná 39/70, 075 01 Plechotice Štatutárny orgán: PaedDr. Marek Andráš, starosta IČO: 00331821 (ďalej len Prevádzkovateľ

Podrobnejšie

MINISTERSTVO OBRANY SR

MINISTERSTVO OBRANY SR MINISTERSTVO OBRANY SR Úrad pre investície a akvizície Č.: ÚpIA- 338-6/2017-OdOTSaIKT Výtlačok jediný. Počet listov: 3 Prílohy:1/2 VÝZVA na predloženie cenovej ponuky ( Zákazka na dodanie tovaru zadávaná

Podrobnejšie

Výzva na predloženie cenovej ponuky

Výzva na predloženie cenovej ponuky Výzva na predloženie cenovej ponuky 1. Identifikácia verejného obstarávateľa: Názov verejného obstarávateľa: Obec Horňa Sídlo: Horňa 148, 073 01 Sobrance Štatutárny zástupca: Ján Varga, starosta obce IČO:

Podrobnejšie

Okresný úrad

Okresný úrad Výzva na predloženie ponuky. Ľubovnianské regionálne združenie miest a obcí Stará Ľubovňa Ľubovnianské regionálne združenie miest a obcí Stará Ľubovňa, ako verejný obstarávateľ podľa 7 ods.1.písm. d) zákona

Podrobnejšie

ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov Článok I. Zmluvné stran

ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov Článok I. Zmluvné stran ZMLUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽIEB uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov Článok I. Zmluvné strany Objednávateľ Obec Gaboltov Sídlo: Gaboltov 87, 086

Podrobnejšie

Výzva na predloženie ponuky. Obec Zemplínska Teplica, Obecný úrad, Okružná 340/2, Zemplínska Teplica Vec: Výzva na predloženie ponuky Obec Zempl

Výzva na predloženie ponuky. Obec Zemplínska Teplica, Obecný úrad, Okružná 340/2, Zemplínska Teplica Vec: Výzva na predloženie ponuky Obec Zempl Výzva na predloženie ponuky. Obec Zemplínska Teplica, Obecný úrad, Okružná 340/2, 07664 Zemplínska Teplica Vec: Výzva na predloženie ponuky Obec Zemplínska Teplica, ako verejný obstarávateľ v zmysle 7

Podrobnejšie

KM_C364e

KM_C364e Zmluva o dielo č. 21/2015/Z uzavretá podľa 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. O bchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zá konník ) na vypracovanie žiadosti o nenávratný finančný

Podrobnejšie

Mandátna zmluva

Mandátna zmluva Mandátna zmluva uzavretá v zmysle ust. 566 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších zmien a doplnkov medzi týmito zmluvnými stranami: (ďalej len Zmluva ) Mandant: Obec Kráľovičove

Podrobnejšie

252

252 Zmluva č. o... /SRS poskytnutí dotácie v roku 2018 uzatvorená podl a 6c ods. 13 zákona č. 597/2003 Z. z. o financovaní základných škôl, stredných škôl školských zariadení v znení neskorších predpisov (ďalej

Podrobnejšie

Stredná priemyselná škola, Obrancov mieru 343/1, Dubnica nad Váhom Zmluva o nájme nebytových priestorov číslo 12/2017 uzatvorená podľa zákona číslo 11

Stredná priemyselná škola, Obrancov mieru 343/1, Dubnica nad Váhom Zmluva o nájme nebytových priestorov číslo 12/2017 uzatvorená podľa zákona číslo 11 Zmluva o nájme nebytových priestorov číslo 12/2017 uzatvorená podľa zákona číslo 116/1990 Zb. o nájme a podnájme nebytových priestorov v platnom znení a zákona číslo 446/2001 Z.z. o majetku vyšších územných

Podrobnejšie

Microsoft Word - 1 VÝZVA na predloženie cenovej ponuky.doc

Microsoft Word - 1  VÝZVA na predloženie cenovej ponuky.doc VOJENSKÝ ÚTVAR 1003 BRATISLAVA Výtlačok č. : 1 č.: ČS PSR-94-1/2013 Počet listov : 4 Počet príloh : 1/1 VÝZVA na predloženie cenovej ponuky na zákazku s nízkou hodnotou podľa 102 ods. 1 zák. č. 25/2006

Podrobnejšie

Kúpna zmluva

Kúpna zmluva Kúpna zmluva uzavretá v zmysle 409 a nasled. Obchodného zákonníka Zmluvné strany: Názov: RAJO a.s. Sídlo: Studená 35, 823 55 Bratislava Zapísaný v OR: Okresného súdu Bratislava I, odd. Sa, vložka 459/B

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269, ods. 2 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov (ďalej len zmluva")

Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269, ods. 2 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov (ďalej len zmluva) Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269, ods. 2 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov (ďalej len zmluva") 1.1. Poskytovateľ: Heldis, s. r. o. Adresa sídla uchádzača:

Podrobnejšie

Zmluva o zabezpečení počítačových služieb č. 210/2018/M uzatvorená podľa ust. 269 ods. 2 a nasl. Zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník (ďalej len Z

Zmluva o zabezpečení počítačových služieb č. 210/2018/M uzatvorená podľa ust. 269 ods. 2 a nasl. Zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník (ďalej len Z uzatvorená podľa ust. 269 ods. 2 a nasl. Zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník (ďalej len Zmluva ) Zmluvné strany: a Objednávateľ: Správa telovýchovných a rekreačných zariadení hlavného mesta Slovenskej

Podrobnejšie

Číslo spisu: 94 /2017 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK zákazka zadávaná podľa 117zák. č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektor

Číslo spisu: 94 /2017 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK zákazka zadávaná podľa 117zák. č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektor Číslo spisu: 94 /2017 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK zákazka zadávaná podľa 117zák. č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov Predmet zákazky: VÝMENA DLAŽBY V SÁLE KD

Podrobnejšie

Zadanie zákazky Postupom podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného

Zadanie zákazky Postupom podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného Zadanie zákazky Postupom podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného obstarávateľa Názov: Ekonomická univerzita v Bratislave

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zmluva o dielo_amfiteater_Unistav Teplicka_

Microsoft Word - Zmluva o dielo_amfiteater_Unistav Teplicka_ ZMLUVA O DIELO na realizáciu stavebných prác AMFITEATER NEDEDZA uzavretá podľa 536 a nasl. Obchodného zákonníka. Preambula Táto zmluva je uzavretá na základe 117 Zadávanie zákaziek s nízkymi hodnotami,

Podrobnejšie

bit-studio Bratislava, s.r.o. Priemyselná 6, Bratislava Tel.: VÝZVA NA PRED

bit-studio Bratislava, s.r.o. Priemyselná 6, Bratislava Tel.: VÝZVA NA PRED VÝZVA NA PREDLOŽENIE CENOVEJ PONUKY V ZADÁVANÍ ZÁKAZKY S NÍZKOU HODNOTOU 1. Identifikácia zadávateľa: Názov: bit-studio spol. s r.o. Sídlo:, Slovensko Zastúpený: Ing. Jana Klimentová IČO: 35702877 Telefón:

Podrobnejšie

Zmluva o dielo

Zmluva o dielo ZMLUVA O DIELO uzatvorená v zmysle 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších zmien a doplnení medzi zmluvnými stranami Objednávateľ: Obecný úrad 059 76 Strane pod Tatrami,

Podrobnejšie

Microsoft Word - Ramcova dohoda- Ovocie a zelenina.doc

Microsoft Word - Ramcova dohoda- Ovocie a zelenina.doc Rámcová dohoda č. 7/2013 na dodanie tovaru Nákup potravín pre Školskú jedáleň Ovocie a zelenina uzatvorená podľa 11 a 64 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Podrobnejšie

Reg. číslo: xxxxx/ xxxxx ZMLUVA O POSKYTNUTÍ DOTÁCIE NA PODPORU ROZVOJA PRIEMYSELNEJ VÝROBY A SLUŽIEB V ROKU 2019 medzi Ministerstvom ho

Reg. číslo: xxxxx/ xxxxx ZMLUVA O POSKYTNUTÍ DOTÁCIE NA PODPORU ROZVOJA PRIEMYSELNEJ VÝROBY A SLUŽIEB V ROKU 2019 medzi Ministerstvom ho Reg. číslo: xxxxx/2019-2060-4210-xxxxx ZMLUVA O POSKYTNUTÍ DOTÁCIE NA PODPORU ROZVOJA PRIEMYSELNEJ VÝROBY A SLUŽIEB V ROKU 2019 medzi Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky a VÚC/Mesto/obec 1

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie cenových ponúk Zákazka s nízkou hodnotou v súlade s 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení nie

Výzva na predkladanie cenových ponúk Zákazka s nízkou hodnotou v súlade s 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení nie Výzva na predkladanie cenových ponúk Zákazka s nízkou hodnotou v súlade s 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov ( ďalej

Podrobnejšie

Stredná priemyselná škola, Obrancov mieru 343/1, Dubnica nad Váhom Zmluva o nájme nebytových priestorov číslo 10/2017 uzatvorená podľa zákona číslo 11

Stredná priemyselná škola, Obrancov mieru 343/1, Dubnica nad Váhom Zmluva o nájme nebytových priestorov číslo 10/2017 uzatvorená podľa zákona číslo 11 Zmluva o nájme nebytových priestorov číslo 10/2017 uzatvorená podľa zákona číslo 116/1990 Zb. o nájme a podnájme nebytových priestorov v znení neskorších predpisov a zákona číslo 446/2001 Z.z. o majetku

Podrobnejšie

V pracovnej zmluve by mali mať všetci zamestnanec zakotvené nasledovné ustanovenie: Ak pri plnení svojich pracovných povinností prídem do styku s osob

V pracovnej zmluve by mali mať všetci zamestnanec zakotvené nasledovné ustanovenie: Ak pri plnení svojich pracovných povinností prídem do styku s osob V pracovnej zmluve by mali mať všetci zamestnanec zakotvené nasledovné ustanovenie: Ak pri plnení svojich pracovných povinností prídem do styku s osobnými údajmi žiakov, príp. ich zákonných zástupcov,

Podrobnejšie

RÁMCOVÁ DOHODA uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov a zákona č. 25/2006 Z. z. o verej

RÁMCOVÁ DOHODA uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov a zákona č. 25/2006 Z. z. o verej RÁMCOVÁ DOHODA uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov a zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a zmene a doplnení niektorých zákonov

Podrobnejšie

PRIEVIDZA MESTO PRIEVIDZA Mestský úrad, Námestie slobody č.14, Prievidza Záujemcom vo verejnej súťaži Váš list číslo / zo dňa Naše číslo

PRIEVIDZA MESTO PRIEVIDZA Mestský úrad, Námestie slobody č.14, Prievidza Záujemcom vo verejnej súťaži Váš list číslo / zo dňa Naše číslo PRIEVIDZA MESTO PRIEVIDZA Mestský úrad, Námestie slobody č.14, 971 01 Prievidza Záujemcom vo verejnej súťaži Váš list číslo / zo dňa Naše číslo 1.4-5204-2018/56669 Vybavuje / linka Krajčíková/0465179601

Podrobnejšie

051_Ramcova_dohoda_pecivo

051_Ramcova_dohoda_pecivo O D A na dodávku pekárenských výrobkov (ďalej len dohoda) uzatvorená podľa ustanovení 409 Zákona č. 513/1991 Z.z. v znení neskorších predpisov (Obchodný zákonník) a v súlade so Zákonom NR SR č. 343/2015

Podrobnejšie

ZMLUVA O DIELO č. 20/08/2014

ZMLUVA  O  DIELO č. 20/08/2014 ZMLUVA O DIELO č. 20/08/2014 uzavretá v zmysle 536 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov medzi týmito zmluvnými stranami: I. ZMLUVNÉ STRANY Objednávateľ: Názov: Obec

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní audítorských služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb., Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov ( ďalej l

Zmluva o poskytovaní audítorských služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb., Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov ( ďalej l Zmluva o poskytovaní audítorských služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb., Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov ( ďalej len Zmluva ) I. Zmluvné strany 1. CREDIT AUDIT, s.r.o.

Podrobnejšie

ovenská obchodní banka, a

ovenská obchodní banka, a Postupca: a Postupník: DOPLŇUJÚCA ZMLUVA K ZMLUVE O POSTÚPENÍ POHĽADÁVKY č. OFS/SK/001/2016 uzavretá medzi nasledujúcimi zmluvnými stranami: Sídlo: Špitálska 61, 811 08 Bratislava IČO: 45 730 008, DIČ:

Podrobnejšie

Aktualizácia č. 1 Usmernenia č. 3/2013 operačný program Vzdelávanie Názov: Usmernenie pre Prijímateľov vo veci periodicity predkladania plánov a harmo

Aktualizácia č. 1 Usmernenia č. 3/2013 operačný program Vzdelávanie Názov: Usmernenie pre Prijímateľov vo veci periodicity predkladania plánov a harmo Aktualizácia č. 1 Usmernenia č. 3/2013 operačný program Vzdelávanie Názov: Usmernenie pre Prijímateľov vo veci periodicity predkladania plánov a harmonogramu verejných obstarávaní a iných náležitostí výkonu

Podrobnejšie

ZMLUVA O DIELO Uzavretá medzi I. Zmluvné strany: 1. Mesto Štúrovo so sídlom: Námestie slobody 1 IČO: DIČ: Zastúpený :Ing. Eugen Sz

ZMLUVA O DIELO Uzavretá medzi I. Zmluvné strany: 1. Mesto Štúrovo so sídlom: Námestie slobody 1 IČO: DIČ: Zastúpený :Ing. Eugen Sz ZMLUVA O DIELO Uzavretá medzi I. Zmluvné strany: 1. Mesto Štúrovo so sídlom: Námestie slobody 1 IČO: 00309303 DIČ: 2021060789 Zastúpený :Ing. Eugen Szabó -primátor ďalej len objednávateľ a 2. MKF Slovakia

Podrobnejšie

Príloha k postupu D6.PREV.03 č.:2 NÁJOMNÁ ZMLUVA uzatvorená v súlade s 663 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianska zákonníka v znení neskorších predpi

Príloha k postupu D6.PREV.03 č.:2 NÁJOMNÁ ZMLUVA uzatvorená v súlade s 663 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianska zákonníka v znení neskorších predpi NÁJOMNÁ ZMLUVA uzatvorená v súlade s 663 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianska zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len Zmluva ) Číslo zmluvy: uzatvorená medzi zmluvnými stranami 1. ZMLUVNÉ

Podrobnejšie

- Rámcová dohoda o dielo uzatvorená podľa ustanovení 536 a nasl. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov Článok l. Zmluvné strany: l) Zhotov

- Rámcová dohoda o dielo uzatvorená podľa ustanovení 536 a nasl. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov Článok l. Zmluvné strany: l) Zhotov - Rámcová dohoda o dielo uzatvorená podľa ustanovení 536 a nasl. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov Článok l. Zmluvné strany: l) Zhotoviteľ predmetu verejného obstarávania Obchodné meno:

Podrobnejšie

celkom listov : 26

celkom listov :    26 ZMLUVA O DIELO uzavretá podľa 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. (Obchodného zákonníka) v platnom znení Čl.I ZMLUVNÉ STRANY 1.1 Objednávateľ : Obec Raslavice sídlo: Obecný úrad, Hlavná 154, 086 41 Raslavice

Podrobnejšie

ORACLE

ORACLE Zmluva o poskytovaní služieb technickej podpory Servisná zmluva spoločnosti ORACLE číslo 9-251011-02/SR uzatvorená podľa 269 ods.2 Obchodného zákonníka 513/1991 Zb. v platnom znení Článok 1. Zmluvné strany

Podrobnejšie

Zmluva PD Nemsova

Zmluva PD Nemsova Z M L U V A O D I E L O uzatvorená podľa 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov a podľa zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

Strana 1 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK ZÁKAZKA NA POSKYTNUTIE SLUŽIEB, KTORĚ NIE SÚ BEŽNE DOSTUPNÉ NA TRHU (podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z o vere

Strana 1 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK ZÁKAZKA NA POSKYTNUTIE SLUŽIEB, KTORĚ NIE SÚ BEŽNE DOSTUPNÉ NA TRHU (podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z o vere Strana 1 VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK ZÁKAZKA NA POSKYTNUTIE SLUŽIEB, KTORĚ NIE SÚ BEŽNE DOSTUPNÉ NA TRHU (podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Podrobnejšie

Príloha č. 3- Návrh_rámcovej dohody -Mlieko,.....doc

Príloha č. 3- Návrh_rámcovej dohody -Mlieko,.....doc Rámcová dohoda č. 2-2015-ŠJ na dodanie tovaru Nákup potravín pre Školskú jedáleň Mlieko, mliečne výrobky uzatvorená podľa 11 a 64 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

Príloha č. 1 VZOR Identifikačné údaje uchádzača Obchodné meno: Adresa: Zastúpený: Bankové spojenie: Číslo účtu: IČO: IČ DPH: Tel.: Osoba opráv

Príloha č. 1 VZOR Identifikačné údaje uchádzača Obchodné meno: Adresa: Zastúpený: Bankové spojenie: Číslo účtu: IČO: IČ DPH: Tel.:   Osoba opráv Príloha č. 1 Identifikačné údaje uchádzača Obchodné meno: Adresa: Zastúpený: Bankové spojenie: Číslo účtu: IČO: IČ DPH: Tel.: e-mail: Osoba oprávnená kontaktná osoba: (meno, priezvisko, titul, funkcia,

Podrobnejšie