POINT S LuckyDays Reglement Slovaquie

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "POINT S LuckyDays Reglement Slovaquie"

Prepis

1 PRAVIDLÁ HRY LUCKY DAYS 2019 ČLÁNOK 1 PREAMBULA Splčnsť POINT S DEVELOPMENT, SAS s základným imaním EUR, zapísaná v Obchdnm registri v Lyne: pd číslm s sídlm 9 rue Curie LYON (nižšie len Organizujúca splčnsť ) sa v viacerých krajinách Európy rzhdla zrganizvať hru s pvinnsťu nákupu v rámci prm akcie predaja pneumatík (nižšie len Lucky Days aleb Jeu ) s dmenu pre klientv pdľa nižšie uvedených pravidiel. ČLÁNOK 2 PREDMET Cieľm týcht pravidiel je stanvenie pravidiel platných pre akciu Lucky Days. Neddržanie pdmienk účasti uvedených v pravidlách má za následk neplatnú účasť. Účasť na Hre predpkladá plný a bezvýhradný súhlas s týmit pravidlami. ČLÁNOK 3 DOBA TRVANIA, ÚZEMIE A VYHLÁSENIE AKCIE Lucky Days sa budú dhrávať v bdbí d 1. apríla 2019 d 31. mája 2019 vrátane a t v nasledvných krajinách: Nemeck, Belgick, Dánsk, Estónsk, Fínsk, Francúzsk, Maďarsk, Taliansk, Luxembursk, Nórsk, Pľsk, Prtugalsk, Česká republika, Rumunsk, Spjené Kráľvstv, Slvensk, Slvinsk, Švédsk. Akcia bude vyhlásená v všetkých zúčastňujúcich sa predajniach prstredníctvm kmunikácie, ktrá bude pzstávať: 1 ttemu, 1 plagátu, 1 pkladničnéh PLV s stjanm na bržúry, infrmačné bržúry. Všetky pvlenia, ktré si vyžadujú niektré nárdné legislatívy bli vyžiadané z strany Organizujúcej splčnsti, predvšetkým v Pľsku a Prtugalsku. ČLÁNOK 4 PODMIENKY REGISTRÁCIE A ÚČASTI 4.1. Pdmienky registrácie Platná účasť na hre predpkladá z strany účastníka splnenie nasledujúcich pdmienk: - Musí byť dspelu fyzicku sbu s trvalým bydliskm v jednej z krajín, v ktrej sa Hra rganizuje. Hra je bmedzená len na jednu účasť subjektu (rvnaké men, rvnaká pštvá adresa a/aleb rvnaká vá adresa) pčas celej dby trvania Hry. - Klient nesmie byť súčasťu predajne. Takýmt spôsbm sú vylúčení zamestnanci a vedúci pracvníci predajní, členvia siete Pint S, členvia splčnstí, ktré sa zúčastnili prípravy akcie, tlače prm pdkladv a prm rganizácie ak aj rdiny všetkých takýcht sôb Pdmienky účasti Klient, ktrý sa chce Hry zúčastniť je pvinný ddržať všetky nižšie uvedené pdmienky.

2 a. Predšlý nákup pneumatík Pint S aleb Gdyear Hra je tvrená pre každéh klienta, ktrý si predtým kúpil dve (2) pneumatiky značky Pint S aleb značky Gdyear v zúčastnenej predajni s značením Pint S v bdbí d 1. apríla 2019 d 31. mája 2019 vrátane v ktrejkľvek krajine uvedenej v článku 3. Výnimku je Švédsk, na ktré sa pvinnsť nákupu nevzťahuje z dôvdu záknných nariadení platných v tejt krajine. Každý klient, ktrý sa chce zúčastniť bude infrmvaný tm, že výhra pdlieha dlženiu dkladu takmt nákupe. Dvľujeme si upzrniť, že jediným prípustným dkladm je faktúra vystavená na men účastníka. Každý klient, ktrý sa Hry chce zúčastniť si takút faktúru musí dlžiť. b. Registračný frmulár Každý klient, ktrý sa chce na Hre zúčastniť, sa musí dstať na internetvé stránky luckydays.pint-s.cm a vyplniť registračný frmulár, ktrý je dstupný na tejt adrese. Registračný frmulár je platný len vtedy, ak h vyplní klient pmcu nasledvných údajv: - Oslvenie - Priezvisk - Men - Adresa / PSČ / Mest - Štát - vá adresa - Čísl mbilnéh telefónu - Dátum nákupu - Názv a mest predajne POINT S, kde bl nákup pneumatík realizvaný - Výber značky 2 zakúpených pneumatík zaškrtnutím plíčka: Pint S aleb Gdyear Akákľvek účasť s neúplnu registráciu účastníka bude zrušená a neumžňuje tak práv na výhru. c. Ptvrdenie registrácie P bznámení sa s všetkými prítmnými pdmienkami musia účastníci vydať svj súhlas s spracvaním svjich sbných údajv v rámci Hry. Tent súhlas budem vyznačený zaškrtávacím plíčkm uvedeným v registračnm frmulári: Súhlasím s znením pravidiel akcie Lucky Days ak aj s spracvaním mjich sbných údajv pre tent účel. Účastníci budú môcť zárveň vyjadriť svj súhlas s spracvaním svjich sbných údajv pre reklamné účely a/aleb účely prm zaškrtnutím nasledvnéh plíčka uvedenéh v registračnm frmulári: Súhlasím, aby ma Organizátr kntaktval za účelm reklamy a/aleb prm V prípade, že účastník nezaškrtne prvé plíčk, jeh účasť sa bude pvažvať za neplatnú a nebude tak môcť ptvrdiť svj registračný frmulár. V prípade druhéh plíčka si dvľujeme upzrniť, že je na účastníkvi, či h zaškrtne aleb nie.

3 Ak sa zistí, že dšl k pdvdu v akejkľvek frme a predvšetkým v prípade, že tá istá sba hrala viac krát pčas celej dby trvania Hry, Organizátr si vyhradzuje práv úplne zrušiť účasť pdvdníka (v). Lucky Days sú vyhradené jedine klientm sietí Pint S, ktré majú trvalé bydlisk v jednej z krajín krajín: Nemeck, Belgick, Dánsk, Estónsk, Fínsk, Francúzsk, Maďarsk, Taliansk, Luxembursk, Nórsk, Pľsk, Prtugalsk, Česká republika, Rumunsk, Spjené Kráľvstv, Slvensk, Slvinsk, Švédsk. ČLÁNOK 5 DOTÁCIE A PRIDELENIE VÝHIER V prípade Lucky Days sú pnúkané dtácie nasledvné: - Pre zónu Európa 1 : 1 JEEP COMPASS Lngitude Business Diesel 120 kní (verejná cena s DPH) - V prípade zóny Taliansk 2 : 1 JEEP COMPASS Lngitude Business Diesel 120 kní (verejná cena s DPH) Na základe nárdných legislatívnych úprav môže pridelenie výhry pdliehať pvinnsti platby dane, ktrá ide na vrub výhercu. Organizátr nemôže znášať daňvé pplatky, ktré v súlade s platnu nárdnu legislatívu znáša výherca. Ide predvšetkým Maďarsk, Slvensk, Slvinsk Lsvanie prebehne 30. júna 2019 súdnym vyknávateľm splnmcneným Organizátrm pre stanvenie jednéh výhercu v zóne Európa a jednéh výhercu pre zónu Taliansk. Z tht dôvdu bude lsvanie výhercu v zóne Taliansk prebiehať v Taliansku. P vylsvaní budú výhercvia infrmvaní m a ich mená budú zverejnené na internetvých stránkach: luckydays.pint-s.cm. Výhercvia sú pvinní na prevzatie výhry ddržať pstup uvedený v výhernm e a najneskôr d 10. septembra 2019 predlžiť ptvrdenie nevyhnutné na prebratie výhry: faktúru, ktrá dkladá zakúpenie 2 pneumatík v sieti Pint S s dátumm vystavenia d 1. apríla 2019 d 31. mája 2019 vrátane. Tent pstup sa vzťahuje na všetky krajiny s výnimku Švédska. Men príjemcu uvedenéh na faktúre musí byť identické s men uvedeným v registračnm frmulári pdanm na internetvých stránkach. Výhry musia byť akceptvané ak také nemžn ich preplácať, zamieňať a zárveň nesmú byť predmetm peňažnej náhrady. Organizátr si vyhradzuje práv na náhradu výhry inu výhru rvnakej hdnty, pkiaľ si t budú vyžadvať klnsti nezávislé d jeh vôle. V prípade, že si víťaz nemôže prevziať svju výhru, najmä v prípade absencie pskytnutia dkladu nákupe Organizátrvi, je ptrebné rzlíšiť dva prípady v závislsti d dtyčnej zóny: - V prípade zóny Európa : výherca nemôže výhru dať tretej sbe a výhra sa tak autmaticky stáva znva vlastníctvm Organizátra bez th, aby vznikl akýkľvek nárk na jej prevzatie. 1 Zóna Európa zahŕňa nasledvné krajiny: Nemeck, Belgick, Dánsk, Estónsk, Fínsk, Francúzsk, Maďarsk, Luxembursk, Nórsk, Pľsk, Prtugalsk, Česká republika, Rumunsk, Spjené Kráľvstv, Slvensk, Slvinsk, Švédsk. 2 Zóna Taliansk zahŕňa celé územie Talianska.

4 - V prípade zóny Taliansk : výherca nemôže dať výhru tretej sbe a výhra sa vracia združeniu Save the Children Italia Onlus ( (+39) , inf.italia@savethechild ren.rg Via Vlturn, Rma bez th, aby vznikl akýkľvek nárk na jej prevzatie. ČLÁNOK 6 KOMUNIKÁCIA O AKCII LUCKY DAYS K zverejneniu dôjde p uknčení Lucky Days, ktrá bude môcť prevziať ftgrafie predajne a výhercu (v) a pžiadať pskytnutie mena, priezviska a krajiny jedntlivých výhercv, bez pskytnutia dmeny, práva aleb akejkľvek inej výhdy ak je pridelenie výhry. Takét pvlenie na kmunikáciu bude vydané pre každéh účastníka vyplnením infrmácií v registračnm dtazníku Lucky Days a zaškrtnutím plíčka s pdmienkami pravidiel tak ak sú skrátenej sumárnej uvedené v registračnm frmulári a plagáte a detailne uvedené v pravidlách Hry, ktré sa nachádzajú v každej Predajni. ČLÁNOK 7 OSOBNÉ ÚDAJE V súlade s záknm č z 6. januára 1978 týkajúceh sa infrmatiky, elektrnických súbrv a slbôd v znení neskrších predpisv, tzv. zákn Infrmatike a Slbdách a v súlade s Všebecným nariadením chrane sbných údajv č. 2016/679 z 27. apríla 2016 ( GDPR ), infrmuje účastníkv, že Organizátr ak sba zdpvedná za spracvanie sbných údajv pristupuje k autmatickému spracvaniu sbných údajv účastníkv Hry. Účastníci pvľujú Organizátrvi slbdne a jasne zhrmažďvať svje sbné údaje pčas ich účasti na Hre. Spresňuje sa, že sba zdpvedajúca za spracvanie sbných údajv využíva subddávateľa, ktrý pužíva sbné údaje zadané na internetvých stránkach luckydays.pint-s.cm, najmä z dôvdu správy dtácie v rámci tejt prm akcie. Tent subddávateľ je kmunikačnu a marketingvu agentúru, ktrá sa špecializuje v sieťvm dvetví, prm predaji a digitálnych technlógiách. Zárveň sa spresňuje, že tent subddávateľ pdpísal s sbu zdpvednu za spracvanie sbných údajv zmluvu, ktrá stanvuje rzsah správy sbných údajv v rámci tejt prm akcie. Cieľm spracvania je rganizácia prm akcie Lucky Days. Pd výhradu súhlasu účastníka je cieľm tht spracvania dsielanie infrmácií a pnúk službách pskytvaných sieťu POINT S v rámci budúcich marketingvých a kmunikačných kampaní. Zhrmaždené sbné údaje sú určené výhradne splčnsti POINT S DEVELOPMENT, predajnému miestu, v ktrm bl nákup zrealizvaný, splčnsť, ktrá zabezpečuje lsvanie a žiadna tretia sba ich nebude môcť pužiť. Osbné údaje účastníkv sa v Európe uchvávajú p dbu maximálne 36 mesiacv d dňa ich zhrmaždenia bez ujmy na právach, ktré má každý účastník v zmysle smerníc týkajúcich sa spracvania sbných údajv, p jeh smrti, ktré mhl uviesť. Osbné údaje týkajúce sa účastníkv z Talianska sa uchvávajú v Taliansku.

5 V súlade s záknm infrmatike slbdách z 6. januára 1978, v znení neskrších predpisv a v súlade s GDPR má každý účastník práv na prístup, úpravu, zmazanie a prens svjich sbných údajv ak aj práv na zamietnutie a vyžiadanie bmedzenia s spracvaním za pdmienk a bmedzení uvedených v záknnej úprave. Tiet práva sa dajú vymôcť brátením sa na Organizátra na adrese uvedenej na začiatku týcht pravidiel aleb elektrnicku pštu na adrese dp@pints-develpment.cm. V prípade dmáhania sa práva na zamietnutie pred kncm Akcie sa účastník zrieka svjej vlastnej účasti. Účastník má práv pžadvať reklamáciu u CNIL. V súlade s článkm 40-1-II zákna infrmatike a slbdách z 6. januára 1978 v znením neskrších predpisv môže účastník Organizátrvi pskytnúť špeciálne smernice týkajúce sa spracvaním jeh sbných údajv p svjej smrti. Účastníci sú infrmvaní tm, že, ak si neželajú byť predmetm bchdnéh prieskumu telefnicky, dispnujú právm na zamietnutie telefnickéh kntaktu zadaním svjh telefónneh čísla pevnej linky aleb mbilnéh telefónu v bezplatnm zzname zamietnutia zverejnenia svjh čísla prstredníctvm internetvých stránk P bznámení sa s všetkými prítmnými pdmienkami musia účastníci vydať svj súhlas s spracvaním svjich sbných údajv v rámci Hry. Tent súhlas budem vyznačený zaškrtávacím plíčkm uvedeným v registračnm frmulári: Súhlasím s znením pravidiel akcie Lucky Days ak aj s spracvaním mjich sbných údajv pre tent účel. Účastníci budú môcť zárveň vyjadriť svj súhlas s spracvaním svjich sbných údajv pre reklamné účely a/aleb účely prm zaškrtnutím nasledvnéh plíčka uvedenéh v registračnm frmulári: Súhlasím, aby ma Organizátr kntaktval za účelm reklamy a/aleb prm ČLÁNOK 8 ROZLIČNÉ Zdpvednsť Účasť na Hre Hry pdlieha úplnej zdpvednsti účastníkv. Splčnsť POINT S DEVELOPMENT nepreberá žiadnu zdpvednsť, pkiaľ, v prípade vyššej mci aleb udalstí nezávislých d jeh vôle (najmä v prípade technických aleb elektrnických prblémv...) narúšajúcich rganizáciu a správu Lucky Days, bla nútená skrátiť, predĺžiť, presunúť, upraviť aleb zrušiť tút prm akciu predaja pneumatík. Aj napriek tmu musí byť akákľvek úprava riešená frmu ddatku, ktrá bude pdaná u advkáta Stéphana BERNIGAUDA, súdneh znalca, SELARL A3 JURIS 84 rue de la Part- Dieu LYON Organizátr nezdpvedá za žiadnu nefunkčnsť siete Internet, ktrá zabráni riadnemu priebehu Hry. Prihlásenie každej sby na internetvé stránky a účasť na hre je na jeh vlastnú zdpvednsť. Organizátr dáva d pzrnsti účastníkm skutčnsť, že účastníci zdpvedajú za infrmácie uvedené na internetvých stránkach splu s ich prfilm.

6 Organizátr môže zrušiť aleb pzastaviť celk aleb časť Hry v prípade, že dšl k pdvdu v akejkľvek frme, predvšetkým elektrnickým spôsbm v rámci účasti na Hre. Za týcht pdmienk si vyhradzuje práv pdvdníkm výhru neudeliť. Ak dôjde k prerušeniu administratívneh a/aleb technickéh priebehu Hry z dôvdu vírusu, bugu, nepvlenéh ľudskéh zásahu aleb z dôvdu akejkľvek príčiny aleb udalsti, ktrá Organizátrvi unikne, Organizátr si vyhradzuje práv Hru prerušiť. Organizátr nebude prijímať žiadnu žiadsť náhradu ani za náklady na pripjenie d siete Internet, ani za náklady na pštvné. 8.2 Platný zákn Lucky Days a tiet Pravidlá pdliehajú francúzskemu právu. Akýkľvek spr týkajúci sa platnsti, interpretácie a výknu týcht pravidiel sú v výlučnej kmpetencii Obchdné súdu v Lyne. ČLÁNOK 9- NARIADENIE Tiet pravidlá bli dručené advkátvi Stéphanvi BERNIGAUDOVI, súdnemu znalcvi, SELARL A3 JURIS 84 rue de la Part-Dieu LYON. Mžn ich knzultvať bezplatne až d lsvania a t v predajniach, ktré sa akcie zúčastňujú a na nasledujúcej adrese v francúzskej, švédskej a anglickej verzii:

Microsoft Word _VŠM_Privacy Policy_web.docx

Microsoft Word _VŠM_Privacy Policy_web.docx ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV VYSOKOU ŠKOLOU MANAŽMENTU Vyská škla manažmentu v Trenčíne, s sídlm Bezručva 64, 911 01 Trenčín, IČO: 36 120 901 (ďalej len VŠM ), pristupuje k chrane sbných údajv veľmi

Podrobnejšie

Reklamačný poriadok 1. Úvodné ustanovenia 1.1. Spoločnosť, Designed for Fitness Slovakia s.r.o. so sídlom na adrese Ružinovská 3 Bratislava - mestská

Reklamačný poriadok 1. Úvodné ustanovenia 1.1. Spoločnosť, Designed for Fitness Slovakia s.r.o. so sídlom na adrese Ružinovská 3 Bratislava - mestská Reklamačný priadk 1. Úvdné ustanvenia 1.1. Splčnsť, Designed fr Fitness Slvakia s.r.. s sídlm na adrese Ružinvská 3 Bratislava - mestská časť Ružinv 821 02, zapísaná v bchdnm registri Okresnéh súdu Bratislava

Podrobnejšie

Microsoft Word - TSSK - VP úprava zverejnené

Microsoft Word - TSSK - VP úprava zverejnené Všebecné pdmienky elektrnickéh tipvania v splčnsti TIPSPORT SK, a.s. TIPSPORT SK, a.s. J. Kalinčiaka 14, 010 01 Žilina Obsah Zznam pužitých skratiek... 2 ÚVODNÉ USTANOVENIA... 3 DOJEDNANIE RÁMCOVEJ ZMLUVY

Podrobnejšie

Časť II. Obchodné podmienky pre osoby, ktoré nie sú spotrebiteľmi 1. Všeobecné ustanovenia 1.1. Tieto všeobecné obchodné podmienky (ďalej aj ako Obcho

Časť II. Obchodné podmienky pre osoby, ktoré nie sú spotrebiteľmi 1. Všeobecné ustanovenia 1.1. Tieto všeobecné obchodné podmienky (ďalej aj ako Obcho Časť II. Obchdné pdmienky pre sby, ktré nie sú sptrebiteľmi 1. Všebecné ustanvenia 1.1. Tiet všebecné bchdné pdmienky (ďalej aj ak Obchdné pdmienky ) upravujú práva a pvinnsti zmluvných strán vyplývajúce

Podrobnejšie

JoH^OS/fo^ Zmluva č. 1/2011 o poskytnutí finančného príspevku na úhradu nákladov na sociálnu službu v zariadení pestúnskej starostlivosti podľa 100 od

JoH^OS/fo^ Zmluva č. 1/2011 o poskytnutí finančného príspevku na úhradu nákladov na sociálnu službu v zariadení pestúnskej starostlivosti podľa 100 od JH^OS/f^ Zmluva č. 1/2011 pskytnutí finančnéh príspevku na úhradu nákladv na sciálnu službu v zariadení pestúnskej starstlivsti pdľa 100 ds. 11 a 12 zákna NR SR č. 05/2005 Z.z. sciálnprávnej chrane detí

Podrobnejšie

1. Zmluvné strany Zmluva o používaní služieb programu MerkuriS číslo.:..rh9!//1 uzatvorená v zmysle zákona č. 513/1991 Z.z. Obchodný zákonník a zákona

1. Zmluvné strany Zmluva o používaní služieb programu MerkuriS číslo.:..rh9!//1 uzatvorená v zmysle zákona č. 513/1991 Z.z. Obchodný zákonník a zákona 1. Zmluvné strany Zmluva pužívaní služieb prgramu MerkuriS čísl.:..rh9!//1 uzatvrená v zmysle zákna č. 513/1991 Z.z. Obchdný záknník a zákna 185/2015 Z.z. Autrský zákn v znení neskrších predpisv Pskytvateľ:

Podrobnejšie

Microsoft Word - statut-1805 copy.docx

Microsoft Word - statut-1805 copy.docx ŠTATÚT SÚŤAŽE TATRATEA WORLD TOUR 1. USPORIADATEĽ Uspriadateľm súťaže (ďalej len Súťaž") je splčnsť KARLOFF, s. r.., s sídlm M. R. Štefánika 18, 919 43 Cífer, IČO: 36 247 367, zapísaná v bchdnm registri

Podrobnejšie

DODATOK Č. 2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU ČÍSLO ZMLUVY: 076/1.2MP/2010 (ďalej len Dodatok č. 2") NÁZOV PROJEKTU: Jesenské -

DODATOK Č. 2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU ČÍSLO ZMLUVY: 076/1.2MP/2010 (ďalej len Dodatok č. 2) NÁZOV PROJEKTU: Jesenské - DODATOK Č. 2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU ČÍSLO ZMLUVY: 076/1.2MP/2010 (ďalej len Ddatk č. 2") NÁZOV PROJEKTU: Jesenské - kanalizácia a ČOV KÓD ITMS: 24110110073 uzavretý pdľa

Podrobnejšie

Mzdové účtovníčky, ekonómovia, seminár určený pre Vás! Viete, ktorému zamestnancovi môžete urobiť ročné zúčtovanie dane z príjmov zo závislej činnosti

Mzdové účtovníčky, ekonómovia, seminár určený pre Vás! Viete, ktorému zamestnancovi môžete urobiť ročné zúčtovanie dane z príjmov zo závislej činnosti Mzdvé účtvníčky, eknómvia, seminár určený pre Vás! Viete, ktrému zamestnancvi môžete urbiť rčné zúčtvanie dane z príjmv z závislej činnsti? Viete aká bude výška nezdaniteľnej časti základu dane d 1. januára

Podrobnejšie

MASTER LEDtube InstantFit HF |

MASTER LEDtube InstantFit HF | Lighting Nvá generácia energeticky úsprných trubicvých zdrjv PHILIPS MASTER LEDtube InstantFit je LED svetelný zdrj tvaru tradičnej lineárnej žiarivky. Jeh jedinečný dizajn vytvára úplne jedntný vizuálny

Podrobnejšie

Cenník pre služby internetového prístupu, časť A. Aktuálna ponuka Služieb

Cenník pre služby internetového prístupu, časť A. Aktuálna ponuka Služieb Cenník pre pskytvanie služieb splčnsti Slvak Telekm, a. s. Cenník pre pskytvanie služieb prstredníctvm pevnej siete časť Cenník pre služby internetvéh prístupu časť A. Aktuálna pnuka Služieb Č.j.: 1836/2019

Podrobnejšie

PRÍLOHA PODMIENKY ALEBO OBMEDZENIA S OHĽADOM NA BEZPEČNÉ A ÚČINNÉ POUŽITIE LIEKU NA REALIZÁCIU ČLENSKÝMI ŠTÁTMI 1

PRÍLOHA PODMIENKY ALEBO OBMEDZENIA S OHĽADOM NA BEZPEČNÉ A ÚČINNÉ POUŽITIE LIEKU NA REALIZÁCIU ČLENSKÝMI ŠTÁTMI 1 PRÍLOHA PODMIENKY ALEBO OBMEDZENIA S OHĽADOM NA BEZPEČNÉ A ÚČINNÉ POUŽITIE LIEKU NA REALIZÁCIU ČLENSKÝMI ŠTÁTMI 1 Členské štáty musia zabezpečiť realizáciu všetkých nižšie uvedených pdmienk aleb bmedzení

Podrobnejšie

21. medzinárodná vedecká konferencia Riešenie krízových situácií v špecifickom prostredí Fakulta bezpečnostného inžinierstva UNIZA, Žilina,

21. medzinárodná vedecká konferencia Riešenie krízových situácií v špecifickom prostredí Fakulta bezpečnostného inžinierstva UNIZA, Žilina, 21. medzinárdná vedecká knferencia Riešenie krízvých situácií v špecifickm prstredí Fakulta bezpečnstnéh inžinierstva UNIZA, Žilina, 25. - 26. máj 2016 ZMENY V RÁMCI SYSTÉMU MIMORIADNYCH REGULAČNÝCH OPATRENÍ

Podrobnejšie

VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY I. VYSVETLENIE ZÁKLADNÝCH POJMOV Verzia: v02 ; V platnosti od: 09. júnia 2018 Služba WebEye Poskytovateľ sprostredkuje pr

VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY I. VYSVETLENIE ZÁKLADNÝCH POJMOV Verzia: v02 ; V platnosti od: 09. júnia 2018 Služba WebEye Poskytovateľ sprostredkuje pr VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY I. VYSVETLENIE ZÁKLADNÝCH POJMOV Verzia: v02 ; V platnsti d: 09. júnia 2018 Služba WebEye Pskytvateľ sprstredkuje predplatiteľvi službu WebEye tým, že cez internetvé sieťvé

Podrobnejšie

SMERNICA pre ustanovenie a činnosť rybárskej stráže 1518/331/12-OO Platná od Článok I. Úvodné ustanovenia 1. Zákon o rybárstve č. 139/02 Z.z

SMERNICA pre ustanovenie a činnosť rybárskej stráže 1518/331/12-OO Platná od Článok I. Úvodné ustanovenia 1. Zákon o rybárstve č. 139/02 Z.z SMERNICA pre ustanvenie a činnsť rybárskej stráže 1518/331/12-OO Platná d 1.8. 2012 Článk I. Úvdné ustanvenia 1. Zákn rybárstve č. 139/02 Z.z. a vyknávacia vyhláška č. 185/2006 Z.z. priniesli v blasti

Podrobnejšie

Obec Malé Kršteňany Všeobecne záväzné nariadenie Obce Malé Kršteňany č. 3/2011 o miestnych daniach a o miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné

Obec Malé Kršteňany Všeobecne záväzné nariadenie Obce Malé Kršteňany č. 3/2011 o miestnych daniach a o miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné Obec Malé Kršteňany Všebecne záväzné nariadenie Obce Malé Kršteňany č. 3/2011 miestnych daniach a miestnm pplatku za kmunálne dpady a drbné stavebné dpady na území Obce Malé Kršteňany Návrh VZN vyvesený

Podrobnejšie

Metoclopramide Art CHMP Opinion

Metoclopramide Art CHMP Opinion Prílha II Vedecké závery a dôvdnenie zrušenia/zmeny v pvleniach na uvedenie na trh 36 Vedecké závery Celkvý súhrn vedeckéh hdntenia liekv bsahujúcich iba metklpramid (pzri prílhu I) Základné infrmácie

Podrobnejšie

1 PREVÁDZKOVÝ PORIADOK Hotel Zerrenpach Anderlová 224,Osrblie (všeobecné nariadenie) Identifikačné údaje prevádzkovateľa ubytovacieho zariadenia Názov

1 PREVÁDZKOVÝ PORIADOK Hotel Zerrenpach Anderlová 224,Osrblie (všeobecné nariadenie) Identifikačné údaje prevádzkovateľa ubytovacieho zariadenia Názov 1 PREVÁDZKOVÝ PORIADOK Htel Zerrenpach Anderlvá 224,Osrblie (všebecné nariadenie) Identifikačné údaje prevádzkvateľa ubytvacieh zariadenia Názv zariadenia: Htel Zerrenpach Zaradenie: Htel s 3*** Prevádzkvateľ:

Podrobnejšie

KONTRAKT

KONTRAKT Slvenská zdravtnícka univerzita v Bratislave Limbvá 12, 833 03 Bratislava K O N T R A K T uzatvrený medzi Ministerstvm zdravtníctva Slvenskej republiky vedený pd č. 1 /2018 a Slvensku zdravtnícku univerzitu

Podrobnejšie

člá n o k I. V šeobecné ustanovenia 1. Hlavné m esto na základe dodatku č. 3 k zmluve o poskytovaní verejných služieb zo dňa (zm luvapo pos

člá n o k I. V šeobecné ustanovenia 1. Hlavné m esto na základe dodatku č. 3 k zmluve o poskytovaní verejných služieb zo dňa (zm luvapo pos člá n k I. V šebecné ustanvenia 1. Hlavné m est na základe ddatku č. 3 k zmluve pskytvaní verejných služieb z dňa 19.05.2016 (zm luvap pskytvaní verejných služieb z dňa 19.05.2016 ďalej aj ak zm luva W

Podrobnejšie

Snímek 1

Snímek 1 MML - TGI nárdný prieskum sptreby, médií a živtnéh štýlu Market & Media & Lifestyle - TGI Základné výsledky za 4. kvartál 2016 a 1. kvartál 2017 PRIESKUM TRHU, MÉDIÍ A VEREJNEJ MIENKY, VÝVOJ SOFTVÉROV

Podrobnejšie

MONEY VERZIA Prehľad noviniek vo verzii zavedených do Money od verzie Vážení zákazníci a obchodní p

MONEY VERZIA Prehľad noviniek vo verzii zavedených do Money od verzie Vážení zákazníci a obchodní p MONEY VERZIA 1.10.4.5715 Prehľad nviniek v verzii 1.10.4.5715 zavedených d Mney d verzie 1.10.1.5585 Vážení zákazníci a bchdní partneri, nvá verzia ERP Mney vám prináša mdul POS s pdpru ekasy. Umžní vytvriť

Podrobnejšie

Všeobecná správa 2009 Rok príprav

Všeobecná správa 2009 Rok príprav Všebecná správa 2009 Rk príprav Právne upzrnenie Názry a stanviská vyjadrené v tejt všebecnej správe nemusia z právneh hľadiska zdpvedať ficiálnemu stanvisku Európskej chemickej agentúry. Európska chemická

Podrobnejšie

Pravidlá spotrebiteľskej súťaže URPINER FANDÍ HOKEJU P r e a m b u l a Pravidlá spotrebiteľskej súťaže sú jediným záväzným

Pravidlá spotrebiteľskej súťaže URPINER FANDÍ HOKEJU P r e a m b u l a Pravidlá spotrebiteľskej súťaže sú jediným záväzným Pravidlá spotrebiteľskej súťaže URPINER FANDÍ HOKEJU 2019 10.05.2019 26.05.2019 P r e a m b u l a Pravidlá spotrebiteľskej súťaže sú jediným záväzným dokumentom, ktorý podrobne upravuje pravidlá súťaže

Podrobnejšie

MsZ,návrh ŤZP+krajské mestá,

MsZ,návrh ŤZP+krajské mestá, MAGISTRÁT HLAVNÉHO MESTA SLOVENSKEJ REPUBLIKY BRATISLAVY Materiál na rkvanie Mestskéh zastupiteľstva hlavnéh mesta SR Bratislavy dňa 06.06.2013 Návrh tarifných pdmienk pre držiteľv preukazu ŤZP/ŤZP-S v

Podrobnejšie

PROSPEKT CENNÉHO PAPIERA Eurovea byty, a.s. Dlhopisy Eurovea byty 2024 podriadené dlhopisy bez úrokového výnosu (zero coupon) v predpokladanej celkove

PROSPEKT CENNÉHO PAPIERA Eurovea byty, a.s. Dlhopisy Eurovea byty 2024 podriadené dlhopisy bez úrokového výnosu (zero coupon) v predpokladanej celkove Eurvea byty, a.s. Dlhpisy Eurvea byty 2024 pdriadené dlhpisy bez úrkvéh výnsu (zer cupn) v predpkladanej celkvej menvitej hdnte d 70 000 000 EUR splatné v rku 2024 ISIN SK400005723 Dlhpisy v predpkladanej

Podrobnejšie

Služby Microsoft Enterprise Popis služieb Január 2019

Služby Microsoft Enterprise Popis služieb Január 2019 Služby Micrsft Enterprise Ppis služieb Január 2019 Obsah 1 Infrmácie tmt dkumente... 1 2 Prfesinálne služby splčnsti Micrsft... 1 2.1 Služby plánvania... 1 2.2 Služby implementácie... 1 2.3 Služby údržby...

Podrobnejšie

Verejná súťaž

Verejná súťaž Súťažné pdklady Názv bchdnej verejnej súťaže (ďalej len súťaž ): Nákup sbných pčítačv a ntebkv (ďalej PC2014 ) Aktualizácia: 02.04.2014 PC2014 - Súťažné pdmienky Strana 1 z 14 OBSAH A. POKYNY PRE NAVRHOVATEĽOV

Podrobnejšie

.. TVORfMEVEDOMOSTNÚ SPOLOÍNOSŤ ^ OPISje spolufinancovanýz ERDF >iea, '< Bmtidŕi viatawit s e MIN^STERSTVO FIÍEANCti SLUVENSKEI REPUBUKY S("i>>t!<S!.t

.. TVORfMEVEDOMOSTNÚ SPOLOÍNOSŤ ^ OPISje spolufinancovanýz ERDF >iea, '< Bmtidŕi viatawit s e MIN^STERSTVO FIÍEANCti SLUVENSKEI REPUBUKY S(i>>t!<S!.t .. TVORfMEVEDOMOSTNÚ SPOLOÍNOSŤ OPISje splufinanvanýz ERDF iea, '< Bmtidŕi viatawit s e MINSTERSTVO FIÍEANCti SLUVENSKEI REPUBUKY S("it!

Podrobnejšie

ZMLUVA o poskytovani pracovných zdravotných siužieb v súlade pinením povinností, ktoré všetkým zamestnávatel'om ukladá Zákon č. 124/2006 o bezpe čnost

ZMLUVA o poskytovani pracovných zdravotných siužieb v súlade pinením povinností, ktoré všetkým zamestnávatel'om ukladá Zákon č. 124/2006 o bezpe čnost ZMLUVA pskytvani pracvných zdravtných siužieb v súlade pinením pvinnstí, ktré všetkým zamestnávatel'm ukladá Zákn č. 124/2006 bezpe čnsti a chrane zdravia pri práci a zmene a dpinení niektrých záknv a

Podrobnejšie

LED svetelné zdroje |

LED svetelné zdroje | Lighting env dstupné riešenie LEDbulb Zdrje repr LEDbulb sú vhdnú d existujúcich svietidiel s bjímku E27 a slúžia ak priama náhrada žiarviek. Zabezpečujú významnú úspru elektrickej energie a minimalizujú

Podrobnejšie

Štatút reklamnej a propagačnej súťaže organizátora EUROPA 2, a.s. s názvom Tvár do rádia 1. Základné ustanovenia 1.1 Reklamnú súťaž Tvár do rádia (ďal

Štatút reklamnej a propagačnej súťaže organizátora EUROPA 2, a.s. s názvom Tvár do rádia 1. Základné ustanovenia 1.1 Reklamnú súťaž Tvár do rádia (ďal Štatút reklamnej a propagačnej súťaže organizátora EUROPA 2, a.s. s názvom Tvár do rádia 1. Základné ustanovenia 1.1 Reklamnú súťaž Tvár do rádia (ďalej ako súťaž ) organizuje spoločnosť EUROPA 2, a.s.,

Podrobnejšie

ASP DSD

ASP DSD - Data Strage and Distributin Data Sheet Určenie aplikácie Organizácie v prcese svjej činnsti veľmi čast vytvárajú rzsiahle súbry referenčných údajv, ktré spravidla ppisujú a kategrizujú najrôznejšie aspekty

Podrobnejšie

Kam kráčajú telekomunikačné siete Slovensko Rozvoj vysokorýchlostného internetu na Slovensku z pohľadu dotačnej politiky a transpozícia smernice EÚ 20

Kam kráčajú telekomunikačné siete Slovensko Rozvoj vysokorýchlostného internetu na Slovensku z pohľadu dotačnej politiky a transpozícia smernice EÚ 20 Kam kráčajú telekmunikačné siete Slvensk Rzvj vyskrýchlstnéh internetu na Slvensku z phľadu dtačnej plitiky a transpzícia smernice EÚ 2014/61 patreniach na zníženie nákladv na zavedenie vyskrýchlstných

Podrobnejšie

Zmluva o zabezpečení poskytovania stravovania pre zamestnancov klienta číslo: lsk uzatvorená v súlade s ustanovením 269, odseku 2 Obchodného zák

Zmluva o zabezpečení poskytovania stravovania pre zamestnancov klienta číslo: lsk uzatvorená v súlade s ustanovením 269, odseku 2 Obchodného zák Zmlua zabezpečení pskytania straania zamestnc a čísl: lsk884013 uzatrená súlade s ustanením 269, dseku 2 Obchdnéh záknníka a náäznsti ustanenie 152 Záknníka práce medzi týmit zmlunými strami: DOXX - Strané

Podrobnejšie

NAŠA VÍZIAPRE KULTÚRU, UMENIE A MÉDIÁ

NAŠA VÍZIAPRE KULTÚRU, UMENIE A MÉDIÁ PROGRAM PRE CESTOVNÝ RUCH SPOLU bčianska demkracia Slvensk je krajinu s vyským ptenciálm rzvja dmáceh a príjazdvéh cestvnéh ruchu. Pnúka bhaté mžnsti trávenia vľnéh času a prináša turistm bhaté zážitky

Podrobnejšie

Pravidla sutaze 25 rokov Ikaru.pages

Pravidla sutaze 25 rokov Ikaru.pages Pravidlá súťaže 25 rokov Ikaru Oslavujte sa nami Zmyslom tohto štatútu je upraviť Pravidlá súťaže 25 rokov Ikaru Oslavujte s nami, ktorá bude prebiehať na území Slovenskej republiky, a to v každom dobrom

Podrobnejšie

Pravidla sutaze Mame jedna druhu 2_EDITED

Pravidla sutaze Mame jedna druhu 2_EDITED Pravidlá súťaže Máme jedna druhú Čl. I Organizátor súťaže a podmienky súťaže 1. Súťaž s názvom Máme jedna druhú (ďalej ako súťaž ) je organizovaná a uskutočňovaná spoločnosťou Roche Slovensko, s.r.o.,

Podrobnejšie

Rámcová zmluva na dodanie tovaru (ďalej len zmluva) uzatvorená podľa 409 a nasl. Obchodného zákonníka, zákon č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpi

Rámcová zmluva na dodanie tovaru (ďalej len zmluva) uzatvorená podľa 409 a nasl. Obchodného zákonníka, zákon č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpi Rámvá zmluva na ddanie tvaru (ďalej len zmluva) uzatvrená pdľa 409 a nasl. bhdnéh záknníka, zákn č. 51/1991 Zb. v znení neskršíh predpisv medzi týmit zmluvnými stranami Kupujúi: ázv: Sídl: Zástupa: IČ:

Podrobnejšie

CBRE, Asset Servicess.r.o. Shopping Park Arkadia Veterná 40/A Trnava Slovak Republic Tel (+421) V Trnave, Pravidlá spotr

CBRE, Asset Servicess.r.o. Shopping Park Arkadia Veterná 40/A Trnava Slovak Republic Tel (+421) V Trnave, Pravidlá spotr CBRE, Asset Servicess.r.o. Shopping Park Arkadia Veterná 40/A 917 01 Trnava Slovak Republic Tel (+421) 33 550 1550 V Trnave, 03.09.2018 Pravidlá spotrebiteľskej súťaže JESENNÉ CENOBRANIE 1. Organizátor

Podrobnejšie

Základná škola Pavla Horova Michalovce

Základná škola Pavla Horova Michalovce Základná škla Pavla Hrva Michalvce ŠKOLSKÝ ROK: 2018/2019 5. ROČNÍK ANGLICKÝ JAZYK Vypracval: Mgr. Michala Gnrikvá Obsah Charakteristika predmetu.... 2 Ciele učebnéh predmetu... 2 Kľúčvé kmpetencie...

Podrobnejšie

Pravidlá sutaze_Lagris pexeso

Pravidlá sutaze_Lagris pexeso Pravidlá a podmienky súťaže Lagris pexeso I. Organizátor súťaže PODRAVKA INTERNATIONAL, s.r.o., so sídlom: Jesenského 1486, 960 01, Zvolen, Slovenská republika, IČO: 31363172, v ďalšom texte organizátor.

Podrobnejšie

Smernica ZMS2014

Smernica ZMS2014 S m e r n i c a o poskytovaní finančného príspevku z rozpočtu Zväzu múzeí na Slovensku 2014 Predstavenstvo Zväzu múzeí na Slovensku vydáva v zmysle Stanov Zväzu múzeí na Slovensku túto Smernica o poskytovaní

Podrobnejšie

ŠTATÚT SÚŤAŽE Scalný fanúšik - bonusové kolo 1. Predmet a účel štatútu Predmetom tohto štatútu je úprava súťažných podmienok súťaže Scalný fanúšik (ďa

ŠTATÚT SÚŤAŽE Scalný fanúšik - bonusové kolo 1. Predmet a účel štatútu Predmetom tohto štatútu je úprava súťažných podmienok súťaže Scalný fanúšik (ďa ŠTATÚT SÚŤAŽE Scalný fanúšik - bonusové kolo 1. Predmet a účel štatútu Predmetom tohto štatútu je úprava súťažných podmienok súťaže Scalný fanúšik (ďalej len súťaž ), ktorej účastníci, ktorí sa zapoja

Podrobnejšie

A. Základné náležitosti žiadosti Žiadosť o presun platobného účtu - rozšírená 1 Identifikačné údaje spotrebiteľa [vypĺňa spotrebiteľ]: Priezvisko, men

A. Základné náležitosti žiadosti Žiadosť o presun platobného účtu - rozšírená 1 Identifikačné údaje spotrebiteľa [vypĺňa spotrebiteľ]: Priezvisko, men A. Základné náležitosti žiadosti Žiadosť o presun platobného účtu - rozšírená 1 Identifikačné údaje spotrebiteľa [vypĺňa spotrebiteľ]: Priezvisko, meno, Titul Adresa trvalého pobytu, PSČ Rodné číslo Druh

Podrobnejšie

Microsoft Word - Výzva _2_.doc

Microsoft Word - Výzva _2_.doc Vojenský útvar 3030 ZVOLEN Č.p.: bvrps-119-16/2011 Výzva na predloženie cenovej ponuky zákazky s nízkou hodnotou podľa 102 ods.1zákona č.25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

o.b._súťaž Garmin_101 Drogérie

o.b._súťaž Garmin_101 Drogérie Pravidlá súťaže "Súťaž s o.b. v predajnách 101 drogerie a zaži skvelé leto!" Tieto pravidlá obsahujú úplnú úpravu spotrebiteľskej súťaže "Súťaž s o.b. v predajnách 101 drogerie a zaži skvelé leto! " ("Súťaž")

Podrobnejšie

Štatút Reklamnej a propagačnej súťaže sprostredkovateľa CINEMAX, a. s., a CINEMAX BRATISLAVA, s.r.o., s názvom Zaži Ibizu nielen v kine v znení platno

Štatút Reklamnej a propagačnej súťaže sprostredkovateľa CINEMAX, a. s., a CINEMAX BRATISLAVA, s.r.o., s názvom Zaži Ibizu nielen v kine v znení platno Štatút Reklamnej a propagačnej súťaže sprostredkovateľa CINEMAX, a. s., a CINEMAX BRATISLAVA, s.r.o., s názvom Zaži Ibizu nielen v kine v znení platnom od 1. júla 2019 1. Základné ustanovenia 1.1.Sprostredkovateľom

Podrobnejšie

Pravidla sutaze Vychutnaj si leto s Vitisom_finalna podoba

Pravidla sutaze Vychutnaj si leto s Vitisom_finalna podoba PRAVIDLÁ SÚŤAŽE VYCHUTNAJ SI LETO S VITISOM (ďalej len Pravidlá ) Článok 1 Všeobecné ustanovenia a účel spotrebiteľskej súťaže 1.1. Účelom tohto štatútu je upraviť pravidlá spotrebiteľskej súťaže s názvom

Podrobnejšie

PODMIENKY SÚŤAŽE TATRANSKÁ DIVOČINA 1. Organizátor Súťaže Organizátorom súťaže Tatranská Divočina (ďalej len Súťaž ) je spoločnosť Tatry mountain reso

PODMIENKY SÚŤAŽE TATRANSKÁ DIVOČINA 1. Organizátor Súťaže Organizátorom súťaže Tatranská Divočina (ďalej len Súťaž ) je spoločnosť Tatry mountain reso PODMIENKY SÚŤAŽE TATRANSKÁ DIVOČINA 1. Organizátor Súťaže Organizátorom súťaže Tatranská Divočina (ďalej len Súťaž ) je spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s., so sídlom Demänovská Dolina 72, IČO: 31

Podrobnejšie

Privátna zóna pre prevádzku Obsah Privátna zóna pre prevádzku 1 Obsah 1 Webová stránka 2 Úvodná stránka 2 Registrácia prevádzka/penzión

Privátna zóna pre prevádzku Obsah Privátna zóna pre prevádzku 1 Obsah 1 Webová stránka   2 Úvodná stránka 2 Registrácia prevádzka/penzión Privátna zóna pre prevádzku Obsah Privátna zóna pre prevádzku 1 Obsah 1 Webová stránka www.rekrepo.sk 2 Úvodná stránka 2 Registrácia prevádzka/penzión 3 Prihlásenie prevádzka/penzión 4 Prehľad 5 Nová platba

Podrobnejšie

Pravidlá súťaže Auto na víkend Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Auto na víkend (ďalej len Súťaž ). Tieto pravidlá sú je

Pravidlá súťaže Auto na víkend Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Auto na víkend (ďalej len Súťaž ). Tieto pravidlá sú je Pravidlá súťaže Auto na víkend Účelom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Auto na víkend (ďalej len Súťaž ). Tieto pravidlá sú jediným dokumentom, ktorý v úplnosti a záväzne upravuje

Podrobnejšie

Pravidlá súťaže VW Vianoce (ďalej len Pravidlá súťaže ) 1. Organizátor Organizátorom súťaže VW Vianoce (ďalej len Súťaž ) je spoločnosť Porsche Slovak

Pravidlá súťaže VW Vianoce (ďalej len Pravidlá súťaže ) 1. Organizátor Organizátorom súťaže VW Vianoce (ďalej len Súťaž ) je spoločnosť Porsche Slovak Pravidlá súťaže VW Vianoce (ďalej len Pravidlá súťaže ) 1. Organizátor Organizátorom súťaže VW Vianoce (ďalej len Súťaž ) je spoločnosť Porsche Slovakia, spol. s r.o., so sídlom Vajnorská 160, 831 04 Bratislava,

Podrobnejšie

1. Základné definície Zverejnené Všeobecné obchodné podmienky sa riadia ustanoveniami všeobecne platného zákona ( č.102/2014 Z.z. ) a definujú podmien

1. Základné definície Zverejnené Všeobecné obchodné podmienky sa riadia ustanoveniami všeobecne platného zákona ( č.102/2014 Z.z. ) a definujú podmien 1. Základné definície Zverejnené Všeobecné obchodné podmienky sa riadia ustanoveniami všeobecne platného zákona ( č.102/2014 Z.z. ) a definujú podmienky v obchodných vzťahoch pre zákazníka ( ďalej kupujúci

Podrobnejšie

NÁVOD NA PRÁCU S DATABÁZOU ŠTUDIJNÝCH ODBOROV/PROGRAMOV NA WWW

NÁVOD NA PRÁCU S DATABÁZOU ŠTUDIJNÝCH ODBOROV/PROGRAMOV NA WWW NÁVOD AKO PRACOVAŤ S DATABÁZOU ŠTUDIJNÝCH ODBOROV/PROGRAMOV NA WWW. SK.GAUDEAMUS.CZ 1. PRIHLÁSENIE DO DATABÁZE A PRIHLASOVACIE ÚDAJE Prihlasvacie údaje d nás získate p bjednaní sa na veľtrh Gaudeamus.

Podrobnejšie

VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE OBCE REJDOVÁ O VYHRADENÍ MIEST A STANOVENÍ PODMIENOK NA UMIESTŇOVANIE VOLEBNÝCH PLAGÁTOV NA VEREJNOM PRIESTRANSTVE OBCE

VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE OBCE REJDOVÁ O VYHRADENÍ MIEST A STANOVENÍ PODMIENOK NA UMIESTŇOVANIE VOLEBNÝCH PLAGÁTOV NA VEREJNOM PRIESTRANSTVE OBCE VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE OBCE REJDOVÁ O VYHRADENÍ MIEST A STANOVENÍ PODMIENOK NA UMIESTŇOVANIE VOLEBNÝCH PLAGÁTOV VOLEBNÝCH PLAGÁTOV Obec Rejdová, v súlade s ustanovením 4 odsek 5 písmeno a) bod 6

Podrobnejšie

Používateľská príručka elektronických služieb pre žiadateľov o štatistické informácie október 2016

Používateľská príručka elektronických služieb pre žiadateľov o štatistické informácie október 2016 Používateľská príručka elektronických služieb pre žiadateľov o štatistické informácie október 2016 Obsah 1 Úvod...3 2 Základné funkcionality elektronických služieb...4 2.1 Registrácia a prihlásenie sa

Podrobnejšie

ZMLUVA O SPROSTREDKOVANÍ PREDAJA VSTUPENIEK číslo 20/2018 (ďalej len "Zmluva") uzatvorená podľa 642 a nasl. zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník med

ZMLUVA O SPROSTREDKOVANÍ PREDAJA VSTUPENIEK číslo 20/2018 (ďalej len Zmluva) uzatvorená podľa 642 a nasl. zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník med ZMLUVA O SPROSTREDKOVANÍ PREDAJA VSTUPENIEK číslo 20/2018 (ďalej len "Zmluva") uzatvorená podľa 642 a nasl. zák. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník medzi zmluvnými stranami: Sprostredkovateľ: Názov organizácie:

Podrobnejšie

Rada Európskej únie V Bruseli 6. decembra /2/17 REV 2 OJ CRP2 41 PREDBEŽNÝ PROGRAM VÝBOR STÁLYCH PREDSTAVITEĽOV (časť II) budova Europa, Bru

Rada Európskej únie V Bruseli 6. decembra /2/17 REV 2 OJ CRP2 41 PREDBEŽNÝ PROGRAM VÝBOR STÁLYCH PREDSTAVITEĽOV (časť II) budova Europa, Bru Rada Európskej únie V Bruseli 6. decembra 2017 15396/2/17 REV 2 OJ CRP2 41 PREDBEŽNÝ PROGRAM VÝBOR STÁLYCH PREDSTAVITEĽOV (časť II) budva Eurpa, Brusel 6. decembra 2017 (9.00 hd.) 1. Schválenie prgramu

Podrobnejšie

Nápad pre folklór Grantový program Nadácie Poštovej banky

Nápad pre folklór Grantový program Nadácie Poštovej banky Nápad pre folklór Grantový program Nadácie Poštovej banky NADÁCIA POŠTOVEJ BANKY opäť spája generácie, avšak tentoraz cez naše korene, ktorých súčasťou je tradičná ľudová kultúra, umenie a folklór. Prostredníctvom

Podrobnejšie

SK_soutez_nakup_narozeniny_20_5_2019

SK_soutez_nakup_narozeniny_20_5_2019 PRAVIDLÁ PRE ÚČASŤ V SÚŤAŽI "KIKA NARODENINY - NÁKUP ZADARMO" Spoločnosť Kika Nábytok Slovensko s.r.o., IČO: 35 883 103, so sídlom Galvaniho 11, 821 04 Bratislava (ďalej iba Usporiadateľ) týmto stanovujú

Podrobnejšie

Súťažný poriadok reklamnej a propagačnej súťaže Získaj s Vernostným programom Mastercard Priceless Specials - SR bonus za prvý nákup u vybraných partn

Súťažný poriadok reklamnej a propagačnej súťaže Získaj s Vernostným programom Mastercard Priceless Specials - SR bonus za prvý nákup u vybraných partn Súťažný poriadok reklamnej a propagačnej súťaže Získaj s Vernostným programom Mastercard Priceless Specials - SR bonus za prvý nákup u vybraných partnerov programu (ďalej v texte len ako Súťažný poriadok

Podrobnejšie

Ako vystaviť faktúru za službu pre občana (nezdaniteľnú osobu) s bydliskom v ČR, keď miestom dodania služby je ČR (tzv. Mini One Stop Shop)?

Ako vystaviť faktúru za službu pre občana (nezdaniteľnú osobu) s bydliskom v ČR, keď miestom dodania služby je ČR (tzv. Mini One Stop Shop)? Príklad: Dňa 20.01.2015 ste ako platiteľ DPH v SR, vystavili nezdaniteľnej osobe (občanovi) s bydliskom v Českej republike, faktúru za elektronickú službu ( 68 zákona o DPH č. 222/2004 Z. z.). Miestom

Podrobnejšie

Úvod

Úvod Acta Mntanistica Slvaca Rčník 4 (1999), 1, 49-56 Kvalita pripjenej siete z hľadiska hmgenity bdv Juraj Sütti 1 Quality f the cnnected netwrks with a view t their pint hmgeneity Evaluatin f the lcal cnnected

Podrobnejšie

Štatút

Štatút Štatút reklamnej a propagačnej súťaže s názvom Raiffandíme hokeju z 8. apríla 2019 1. Základné ustanovenia 1.1. Reklamnú a propagačnú súťaž Raiffandíme hokeju (ďalej ako súťaž ) vyhlasuje a organizuje

Podrobnejšie

Jednotný európsky dokument pre obstarávanie (JED) Časť I: Informácie týkajúce sa postupu verejného obstarávania a verejného obstarávateľa alebo obstar

Jednotný európsky dokument pre obstarávanie (JED) Časť I: Informácie týkajúce sa postupu verejného obstarávania a verejného obstarávateľa alebo obstar Jednotný európsky dokument pre obstarávanie (JED) Časť I: Informácie týkajúce sa postupu verejného obstarávania a verejného obstarávateľa alebo obstarávateľa Identifikácia obstarávateľa Úradný názov: Inštitút

Podrobnejšie

(Microsoft Word - V\232eobecn\351 obchodn\351 podmienky COOL-CARS klient update)

(Microsoft Word - V\232eobecn\351 obchodn\351 podmienky COOL-CARS klient update) Všeobecné obchodné podmienky pre sprostredkovanie predaja tovarov a služieb /klient/ PREAMBULA 1) Tieto Všeobecné obchodné podmienky /ďalej len VOP / upravujú právny vzťah medzi COOL-CARS, s.r.o. so sídlom

Podrobnejšie

Vykonávacie rozhodnutie Komisie z 23. mája 2011 o financovaní pracovného programu na rok 2011 týkajúceho sa odbornej prípravy v oblasti bezpečnosti po

Vykonávacie rozhodnutie Komisie z 23. mája 2011 o financovaní pracovného programu na rok 2011 týkajúceho sa odbornej prípravy v oblasti bezpečnosti po C 153/12 Úradný vestník Európskej únie 24.5.2011 VYKONÁVACIE ROZHODNUTIE KOMISIE z 23. mája 2011 o financovaní pracovného programu na rok 2011 týkajúceho sa odbornej prípravy v oblasti bezpečnosti potravín

Podrobnejšie

Zásady ochrany osobných údajov Vydané dňa POUČENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV Ochrana Vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami nariade

Zásady ochrany osobných údajov Vydané dňa POUČENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV Ochrana Vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami nariade Zásady ochrany osobných údajov Vydané dňa 1.1.2019 POUČENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV Ochrana Vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. (EÚ) 2016/679 o

Podrobnejšie

SLOVENSKÁ INŠPEKCIA ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA Inšpektorát životného prostredia Bratislava Stále pracovisko Nitra Mariánska dolina 7, Nitra č:

SLOVENSKÁ INŠPEKCIA ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA Inšpektorát životného prostredia Bratislava Stále pracovisko Nitra Mariánska dolina 7, Nitra č: SLOVENSKÁ INŠPEKCIA ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA Inšpektrát žitnéh prstredia Bratislaa Stále pracisk Nitra Mariánska dlina 7, 949 01 Nitra č: 3151-12861/2017!Rum/371750107/Z18-SP VNitredňa26.04.2017 J Rzhdnutie

Podrobnejšie

26 Správa o výsledku kontroly - motor. vozidlá v majetku MČ BA-Rača

26 Správa o výsledku kontroly - motor. vozidlá v majetku MČ BA-Rača MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA - RAČA 26 Materiál na rkvanie Miestneh zastupiteľstva MČ Bratislava-Rača dňa 12.12.2017 Správa výsledku kntrly pužívania a spôsbu využitia mtrvých vzidiel v majetku Mestskej časti

Podrobnejšie

1 Spojená škola Juraja Henischa, Slovenská 5, Bardejov ŠKOLSKÝ PORIADOK ŠKOLY Bardejov, september 2015

1 Spojená škola Juraja Henischa, Slovenská 5, Bardejov ŠKOLSKÝ PORIADOK ŠKOLY Bardejov, september 2015 1 Spjená škla Juraja Henischa, Slvenská 5, 085 01 Bardejv ŠKOLSKÝ PORIADOK ŠKOLY Bardejv, september 2015 2 ZÁZNAMY O AKTUALIZÁCIÁCH: Druh aktualizácie Platnsť šklskéh priadku Dátum Od 01.09.2010 Zmena

Podrobnejšie

TABAK club KORUNA

TABAK club KORUNA Štatút k súťaži Fun rádia s Prvou stavebnou sporiteľňou, a. s., ÚVEROVÁ REVOLÚCIA I. Vyhlasovatelia a organizátori súťaže 1. Vyhlasovateľom a organizátorom súťaže ÚVEROVÁ REVOLÚCIA je spoločnosť FUN MEDIA

Podrobnejšie

Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky 15/ORP/2019/IM Práca s dostupnými reportami - rola Administrátor/Účtovník Informácia je určená pre podnikat

Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky 15/ORP/2019/IM Práca s dostupnými reportami - rola Administrátor/Účtovník Informácia je určená pre podnikat Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky 15/ORP/2019/IM Práca s dostupnými reportami - rola Administrátor/Účtovník Informácia je určená pre podnikateľov, ktorí používajú pokladnicu e-kasa klient (ORP/VRP)

Podrobnejšie

Súťaž Hokejová tipovačka Organizátorom súťaže je spoločnosť Ariola s. r. o., ul. L. Svobodu 2689/80, Poprad, IČO: , DIČ: 20 22

Súťaž Hokejová tipovačka Organizátorom súťaže je spoločnosť Ariola s. r. o., ul. L. Svobodu 2689/80, Poprad, IČO: , DIČ: 20 22 Súťaž Hokejová tipovačka 2017 1. Organizátorom súťaže je spoločnosť Ariola s. r. o., ul. L. Svobodu 2689/80, 058 01 Poprad, IČO: 36 794384, DIČ: 20 22 40 96 75, zapísaná v OR SR, odd. Sro, vložka č. 27121/P

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zmluva o dielo_amfiteater_Unistav Teplicka_

Microsoft Word - Zmluva o dielo_amfiteater_Unistav Teplicka_ ZMLUVA O DIELO na realizáciu stavebných prác AMFITEATER NEDEDZA uzavretá podľa 536 a nasl. Obchodného zákonníka. Preambula Táto zmluva je uzavretá na základe 117 Zadávanie zákaziek s nízkymi hodnotami,

Podrobnejšie

eKasa

eKasa Používateľská príručka Systém ekasa ekasa zóna (Portál podnikateľa - Účtovník) OBSAH Základné informácie o spoločnosti... 3 História zmien... 4 Obsah... 2 1 E-kasa zóna portál podnikateľa... 3 1.1 O aplikácii...

Podrobnejšie

Inovačný fond n

Inovačný fond n Inovačný fond n. f. ŽIADOSŤ O NÁVRATNÚ FINANČNÚ VÝPOMOC Žiadateľ: Tematická orientácia: Programový smer projektu: Registračné číslo: Došlo dňa: Výsledok hodnotenia: Body: Schválený - neschválený Výška

Podrobnejšie

MIESTNY ÚRAD MESTSKEJ ČASTI BRATISLAVA PODUNAJSKÉ BISKUPICE Materiál určený na rokovanie - miestnej rady dňa miestneho zastupiteľstva dňa

MIESTNY ÚRAD MESTSKEJ ČASTI BRATISLAVA PODUNAJSKÉ BISKUPICE Materiál určený na rokovanie - miestnej rady dňa miestneho zastupiteľstva dňa MIESTNY ÚRAD MESTSKEJ ČASTI BRATISLAVA PODUNAJSKÉ BISKUPICE Materiál určený na rokovanie - miestnej rady dňa 28.01.2019 - miestneho zastupiteľstva dňa 12.02.2019 N á v r h na schválenie Všeobecne záväzného

Podrobnejšie

Podmienky používania osobných údajov Platné ku dňu (ďalej len PPOÚ ) OBSAH 1. Vymedzenie základných pojmov Úvodné ustanovenia... 2

Podmienky používania osobných údajov Platné ku dňu (ďalej len PPOÚ ) OBSAH 1. Vymedzenie základných pojmov Úvodné ustanovenia... 2 Podmienky používania osobných údajov (ďalej len PPOÚ ) OBSAH 1. Vymedzenie základných pojmov... 2 2. Úvodné ustanovenia... 2 3. Spracúvané údaje... 2 4. Zodpovednosť a náhrada škody... 4 5. Právny základ

Podrobnejšie

Rada Európskej únie V Bruseli 12. januára 2017 (OR. en) Medziinštitucionálny spis: 2017/0006 (NLE) 5208/17 FISC 7 NÁVRH Od: Dátum doručenia: 10. januá

Rada Európskej únie V Bruseli 12. januára 2017 (OR. en) Medziinštitucionálny spis: 2017/0006 (NLE) 5208/17 FISC 7 NÁVRH Od: Dátum doručenia: 10. januá Rada Európskej únie V Bruseli 12. januára 2017 (OR. en) Medziinštitucionálny spis: 2017/0006 (NLE) 5208/17 FISC 7 NÁVRH Od: Dátum doručenia: 10. januára 2017 Komu: Č. dok. Kom.: COM(2017) 2 final Predmet:

Podrobnejšie

Všeobecné obchodné podmienky denníka Postoj pre uverejňovanie reklamy a predaj reklamného priestoru 1. ÚVODNÉ USTANOVENIA 1.1 Predmetom týchto všeobec

Všeobecné obchodné podmienky denníka Postoj pre uverejňovanie reklamy a predaj reklamného priestoru 1. ÚVODNÉ USTANOVENIA 1.1 Predmetom týchto všeobec denníka Postoj pre uverejňovanie reklamy a predaj reklamného priestoru 1. ÚVODNÉ USTANOVENIA 1.1 Predmetom týchto všeobecných obchodných podmienok (ďalej iba podmienky ) je úprava vzájomných vzťahov medzi

Podrobnejšie

PA_Registacny_Formular

PA_Registacny_Formular International Passport Advantage Agreement Registračný formulár Prosím, poskytnúť všetky požadované informácie pre zaregistrovanie alebo aktualizáciu informácií zákazníka. Zákazník sa registruje pre zmluvu

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie cenových ponúk Zákazka s nízkou hodnotou v súlade s 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení nie

Výzva na predkladanie cenových ponúk Zákazka s nízkou hodnotou v súlade s 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení nie Výzva na predkladanie cenových ponúk Zákazka s nízkou hodnotou v súlade s 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov ( ďalej

Podrobnejšie

Stretnutie vedenia Národnej banky Slovenska s predstaviteľmi inštitúcií platobných služieb, lízingových spoločností a nebankových subjektov v Slovensk

Stretnutie vedenia Národnej banky Slovenska s predstaviteľmi inštitúcií platobných služieb, lízingových spoločností a nebankových subjektov v Slovensk Stretnutie vedenia Nárdnej banky Slvenska s predstaviteľmi inštitúcií platbných služieb, lízingvých splčnstí a nebankvých subjektv v Slvenskej republike Bratislava, 10. nvembra 2016 Obsah 1. Trendy a riziká

Podrobnejšie

MASTER LEDspot LV AR111 |

MASTER LEDspot LV AR111 | Ligting Vytvrte príťažlivú atmsféru v bcdnýc priestrc a HReKa s nvým riešením na mieru Vďaka nvému, plne kmpatibilnému tvaru mžn Master LEDspt LV AR pužiť v väčšine svietidiel s bjímku G3 ak skutčnú priamu

Podrobnejšie

EN

EN RADA EURÓPEJ ÚNIE V Bruseli 14. júna 2011 (OR. en) 10692/11 Medziinštitucionálny spis: 2011/0067 (NLE) FISC 71 LEGISLATÍVNE AKTY A INÉ PRÁVNE AKTY Predmet: VYKONÁVACIE ROZHODNUTIE RADY, ktorým sa Švédsku

Podrobnejšie

Jazdci propozicie Nemšova sawrr v2

Jazdci propozicie Nemšova sawrr v2 Prpzície Champinship SAWRR 2017- JAZDCI Rychlstné a Pracvné s Dbytkm 4.kl SAWRR 5.kl NBHA-Sk Dátum : 15.-16.7. 2017 Miest : Ranch 13 Nemšvá Lubrča Antnstálska dlina 13 http://www.ranch13.sk/kntakty-cesta-k-nam

Podrobnejšie

Microsoft Word - hotelGolfer_jun2019_pravidla.docx

Microsoft Word - hotelGolfer_jun2019_pravidla.docx Pravidlá súťaže "Súťaž o pobyt v hoteli GOLFER*** Kremnica" Cieľom tohto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidiel súťaže Súťaž o pobyt v hoteli GOLFER*** Kremnica (ďalej len súťaž ). Tieto pravidlá

Podrobnejšie

KOMPENZAČNÝ PLÁN TIENS

KOMPENZAČNÝ PLÁN TIENS KOMPENZAČNÝ PLÁN TIENS Definície 1. Distribútor 2. Sponzor Akákoľvek spôsobilá osoba, ktorá je sponzorovaná distribútorom TIENS, zakúpila si TIENS Registračnú súpravu, vyplnila TIENS Distribútorskú zmluvu,

Podrobnejšie

Príloha k postupu D6.PREV.03 č.:2 NÁJOMNÁ ZMLUVA uzatvorená v súlade s 663 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianska zákonníka v znení neskorších predpi

Príloha k postupu D6.PREV.03 č.:2 NÁJOMNÁ ZMLUVA uzatvorená v súlade s 663 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianska zákonníka v znení neskorších predpi NÁJOMNÁ ZMLUVA uzatvorená v súlade s 663 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianska zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len Zmluva ) Číslo zmluvy: uzatvorená medzi zmluvnými stranami 1. ZMLUVNÉ

Podrobnejšie

REGISTRAČNÝ PORIADOK Slovenského zväzu florbalu (ďalej len registračný poriadok alebo RegP ) Článok 1 Článok 2 Článok 3 Článok 4 Článok 5 Článok 6 Člá

REGISTRAČNÝ PORIADOK Slovenského zväzu florbalu (ďalej len registračný poriadok alebo RegP ) Článok 1 Článok 2 Článok 3 Článok 4 Článok 5 Článok 6 Člá REGISTRAČNÝ PORIADOK Slovenského zväzu florbalu (ďalej len registračný poriadok alebo RegP ) Článok 1 Článok 2 Článok 3 Článok 4 Článok 5 Článok 6 Článok 7 Článok 8 Obsah Základné ustanovenia Podklady

Podrobnejšie

1

1 Žiadateľ: Prjekt: Slvenská technická univerzita v Bratislave Vedmstná fakulta pre hspdársku prax ITMS kód prjektu: 26110230113 Aktivita: 3.2 Zdpvedná za aktivitu: PhDr. Kvetslava Rešetvá, PhD. PROFILOVÁ

Podrobnejšie

eKasa

eKasa Používateľská príručka Overenie evidencie dokladu v systéme e-kasa web Systém e-kasa modul OPD web pre: : Finančná správa Verzia: 1.6 Dátum: 27.03.2019 OBSAH Základné informácie o spoločnosti... Chyba!

Podrobnejšie

Verejná súťaž

Verejná súťaž NAFTA a. s., Votrubova 1, 820 09 Bratislava Obchodná verejná súťaž (Podmienky súťaže) vyhlásená v súlade s ust. 281 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov a 29 ods.

Podrobnejšie