zalamovacia-sablona.indd

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "zalamovacia-sablona.indd"

Prepis

1 regionálne noviny... nájdeš, čo hľadáš topolciansko.sk TOPOĽČIANSKO PARTIZÁNSKO-BÁNOVECKO č. 15 / 14. apríl 2017 / 21. ročník týždenne do domácností a firiem Prečítajte si lepšie noviny.2 2,4 2, ,6 2,3, , TO STRANA - 01

2 Vážení čitatelia, redakčné slovo Ivan Brožík právo vyšibať a pooblievať mládencov a mužov v utorok, po Veľkej noci. Vraj je to preto, aby sme omladli, aby sme si otužili organizmus, aby sme boli zdraví. Roky si totiž asi nikto spätne neráta. Mladnúť sa však predsa len dá aspoň na duchu. Dokonca, aj vstať z mŕtvych sa dá to je najsilnejší kaz Veľkej noci. Mnohí z nás už dlho umierajú v beznádeji či už z toho alebo tamtoho, či má osobné alebo spoločenské príčiny. Vzdávame sa priskoro. Stále mám pred očami ženu v poslednom štádiu nevylie- Bez ohľadu na to, kedy sa do vašej schránky dostane aktuálne číslo týždenníka regionpress, určite to bude v období sviatkov Veľkej noci. A hoci aj až po pondelkovej oblievačke, nevadí veď aj dievčatá a ženy majú raz do roka svoje neňateľné čiteľného ochorenia, ako v jedno nedeľné ráno, sediac na terase a pozerajúc sa do záhrady vzdychla tak to tu mám rada, tak by som tu ešte chcela byť. Nikdy na ten obraz nezabudnem. Je tou najúžasnejšou lekciou vždy, keď by bolo oprávnené myslieť si, že ďalej to už nejde, nedá sa, niet síl. Nestačí želať si, hocako úprimne, iba slová zdravia. Želajme si navzájom silu a výdrž, želajme si nádej, želajme si aj to vzkriesenie. Nájdime v sebe silu na to a pomôžme všetkým, ktorým to nejde. Na tom Božom svete je totiž tak krásne! Všetko dobré vám, Ivan Brožík vážení naši čitatelia! ALDUX s.r.o. PPrijmeme Prijme Pri rijmem jmem jme mee do zamestnan zamestnania zamest mestnan nania ia na a TPP pr p pracovníkovna acovn aco vn pozície: - prax na dané pozície /absolventov zaučíme/ - dobrý zdravotný stav - Platové ohnotenie: 700 EUR do 1000 EUR IINFO: NFO F : Montážnik/čka vzduchových filtrov - Pracovník/čka montážnej linky - Elektromontážnik Montážny -M ontážn ont ážnyy zzámočník ážn ámoční ámo čníkk ční - Robotník/čka v elektrotechnike Výrobný operátor okná - VVýro ý bný ýro b ý op perá e átor tor or - pla pplastové stové sto vé ok Požiadavky na uchádzačov: dzačov: dz začov za z čov:: - ukon ukončené u konččené čené min min. m in SO SOU U Pozitíva pre uchádzačov: Zlavo y VAŠE PROBLÉMY??? NAŠE RIEŠENIE!!! e Neriešim m výkupo ľnosti. e n hnute OCVGFNJ["IOCKN EQO À až d - 50% Exekúcie - Zrážky zo mzdy - Dražba - Nesplatené úvery STRECHY predávame montujeme tel.: škridly plechové klasické trapézy kvapy krovy pur-panely montované haly, domy Fair Credit Pôžička Poha požičajte si 200 do 900 EUR On-line prehľad nad svojím účtom Transparentnosť V pohlí Vášho domova Profesionálne jednanie Férovosť CELOROČNÁ PONUKA JARNÁ SSte pripravení na daždivé počasie? AKCIA!!! Nečakajte, kým bude neskoro!!! Domáce zvieratá OPRAVY PLOCHÝCH STRIECH Volajte Nízke ceny - 10-ročná záruka Poradenstvo, zameranie a cenová ponuka zdarma!!! Predaj Objednávky a info: 8,00-20, TO STRANA výkrmových ošípaných, stavčiat, ovečky.

3 TO STRANA - 03 Vzdelanie je základ k riešeniu rómskej problematiky. Na Slovensku žije viac ako Rómov, tvoria pomaly desať percent nášho obyvateľstva. Povedal to počas návštevy elokovaného pracovisinšpirácie Bez vzdelania sa neparí nič ka Súkromnej strednej bornej školy v obci Ihľany v okrese Kežmarok prezident SR Andrej Kiska. Hlava štátu to povedala pri príležitosti Medzinárného dňa Rómov. Mnohokrát počúvame otázku, ako riešiť rómsku problematiku, čo spraviť pre to, aby sa nevnímala ako problém. Aj v Ihľanoch vidieť, že máme riešenia, ktoré fungujú. Minulý rok som bol na Luniku, aj v Spišskom Hrhove a na tejto škole vidieť, že riešenia sú, povedal prezident. Pľa jeho slov Rómovia po skončení strednej bornej školy dostanú do rúk remeslo. Dokopy školu opustilo niekoľko stovák študentov a z nich viac ako 80 percent má dnes prácu. Chcú pracovať, jediné čo chcú, je vzdelanie, a keď ho majú, tak práca sa nájde. Musíme sa ako krajina zamyslieť a spraviť všetko pre to, aby v reálnom časovom úseku, najneskôr do desiatich rokov, mali aj deti zo sociálne znevýhnených skupín porovnateľné výsledky na školách, ako má zvyšok detí. Vzdelanie je základ k riešeniu rómskej problematiky, povedal v Ihľanoch prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska. ib občianska riadková inzercia auto-moto/predaj 1 auto-moto/iné 2 byty/predaj 3 byty/prenájom 4 domy/predaj 5 pozemky/predaj 6 reality/iné 7 stavba 8 domácnosť 9 záhrada a zverinec 10 hobby a šport 11 deťom 12 rôzne/predaj 13 rôzne/iné 14 zoznamka 16 MÁME PRE TEBA MIESTO: ASISTENT/KA MANAŽÉRA PREDAJNE BÁNOVCE NAD BEBRAVOU Viac informácií na sekcia Kariéra Chcete si pať inzerát? Pošlite SMS na číslo 8866 v tvare: RPmedzeraTO medzeračíslorubriky medzeratextinzerátu Príklad: RP TO 12 Predám kočík, Spätnou sms vám potvrdíme prijatie inzerátu a jeho cenu, ktorú vám vyúčtuje váš mobilný operátor. Cena je 0,60 eur s DPH za každých začatých 30 znakov textu vášho inzerátu vrátane medzier. Nič iné neúčtujeme. Tip 1: Ak chcete inzerát na viac týždňov, pošlite rovnakú sms toľkokrát, v koľkých týždňoch chcete inzerovať. Tip 2: Ak chcete inzerát uverejniť v ľubovoľných iných našich novinách, TO zameňte za skratku novín, ktorú nájdete na zadnej strane vľavo dolu. Službu PlatbaMobilom.sk technicky zabezpečuje ELET, s.r.o.

4 T STRANA duchovné okienko Marián Kaňuch Veľkonočné sviatky Tohoročná Kvetná nedeľa bola pre koptských kresťanov v Egypte nesmierne bolestivá. Dva bombové útoky na kostoly spôsobili smrť desiatok nevinných ľudí, ktorí sa prišli do chrámov mliť a oslavovať Pána Boha. V rámci svojich zhromaždení si chceli pripomenúť slávnostný vstup Pána Ježiša Krista do Jeruzalema, ako nám ho zaznamenávajú evanjelia. V Egypte si v týchto dňoch s pokorou pripomínajú aj život policajta v Alexandrii, ktorý na Kvetnú nedeľu nevpustil ďalšieho atentátnika s výbušnou vestou do druhého kostola. V tom čase bol kostol Sv. Marka tiež plný mliacich sa ľudí. Policajt pri výkone služby zahynul, lebo atentátnik sa vyhil do vzduchu pred kostolom. Zabil seba, policajta aj viacero ľudí. Policajt si plnil svoju povinnosť, snažil sa chrániť bezpečnosť veriacich. Jeho smrť zachránila životy mnohým ľuďom v kostole. Stal sa pre mnohých hrdinom. Jeho meno je Emad al-rekajbí. Veľkonočné sviatky nám hovoria, že tiež iný muž dal svoj život ochotne a dobrovoľne za nás. Za nás znamená, za všetkých ľudí tohto sveta. Urobil to ochotne a z lásky. Biblia píše v Jánovom evanjeliu 3,16-17: Lebo tak Boh miloval svet, že svojho jednoreného Syna dal, aby nezahynul, ale večný život mal každý, kto verí v Neho. Lebo neposlal Boh Syna na svet, aby súdil svet, ale aby ho spasil. Jeho obeť, smrť a následné vzkriesenie prináša skutočný život. Naplnený a požehnaný život časný, ale aj život večný! On nám skrze svoju smrť a vzkriesenie otvára nové dvere do nového života. Jeho smrť na Golgotskom kríži prináša záchranu, pustenie hriechov a zmierenie ľudí s Bohom. Skrze Neho máme v sebe pokoj, ktorý nedovoľuje ublížiť či siahnuť na život iného človeka. Meno tohto hrdinu je Ježiš Kristus, Boží Syn, Spasiteľ. Jeho by sme mali v týchto dňoch oslavovať za všetko, čo pre nás vykonal z lásky a ochotne. Veľkonočné sviatky môžu byť skrze spoznanie toho, čo On pre nás urobil, dobrým štartovacím momentom pre obnovu kresťanskej viery, či vzťahu s Pánom Bohom. Ďakujme v tomto období za všetkých ľudí, ktorí pomáhajú a obetujú sa pre druhých. Zvlášť však vo Veľkonočnom období majme pred očami pomoc a obeť Pána Ježiša Krista Baterka s paralyzérom pôvná cena 29,99-51% Ochráňte sa v tmavých uličkách s baterkou s paralyzérom, ktorý vám dá pocit bezpečia. Vyrobená z olného vysokokvalitného tvrdeného hliníka. nová cena Tovar si môžete zakúpiť na 14,99 Dýka Columbia AK-104 pôvná cena 19-50% Kvalitná dýka s pevnou čepeľou. MATERIÁL: - čepeľ: oceľ 440, - protišmyková ergonomická rukoväť. Puzdro zdarma. nová cena Tovar si môžete zakúpiť na 9,90 Požičajte si až 6000! S pôžičkou Biznis budete maximálne spokojný CHCETE ÍSŤ DO BANKROTU? Máte problém s prípravou kompletných pkladov? napr. máte dlhy a neviete kde a koľko?...poradíme, pomôžeme XX02 S prianím požehnaných sviatkov Marián Kaňuch, evanjelický farár

5 TO STRANA - 05 hľadá nových spolupracovníkov (aj starobných dôchcov) na stráženie priemyselných objektov v Topoľčanoch a Bánovciach nad Bebravou. Preukaz bornej spôsobilosti nie je pmienkou. KURZ SBS zabezpečíme ZDARMA BEZPLATNÁ LINKA:

6 TO STRANA - 06 Práca v automobilovom priemysle v Trnave 3 zmenný režim mzda 757 Víkendový režim mzda 535» Príplatok za nadčas 40%» Závné stravovanie» Ubytovanie zabezpečené» 13. plat, možnosť záloh V mesiaci apríl 2017 vyhrajte finančnú hotovosť 300 EUR. ZASKLIEVANIE BALKÓNOV I TERÁS BALKÓNY 337 rámový systém bezrámový systém 22 TERASY 125 ZIM. ZÁHRADY Slovenský certifikovaný výrobca ISO 9001 HLINIKOVÝCH POSÚVNYCH ZASKLIEVACÍCH SYSTÉMOV 206 PRÍSTREŠKY 62 ZÁDVERIA 86 Ku každej objednávke darček ZDARMA 7-ročná záruka + doživotná na posúvny mechanizmus (kovanie) Možnosť splátok s 0% úrokom AKCIA NA APRÍL % - 50% Spoločnosť ISS Facility Services hľadá spoľahlivých ľudí na pracovnú pozíciu Upratovačka upratovanie kancelárskych priestorov v ranných a poobedných hinách Miesto výkonu práce: Bánovce nad Bebravou Nástup: IHNEĎ PONÚKAME profesionálne zaškolenie a príjemné pracovné prostredie prácu v nadnárnej spoločnosti so stabilným zázemím Dúbravská cesta Bratislava Slovakia Tel.:

7 TO STRANA - 07 PONÚKAME PRÁCU v Priemyselnom parku v Nitre Práca v plastovej výrobe Možnosť ubytovania zadarmo Práca na TPP alebo na dohu Zaujímavé platové pmienky Práca vo výrobe plastov Práca na 12 hinové zmeny ( denná zmena, nočná zmena, dva dni voľno ) Výkonnostný bonus Dochádzkový bonus Stravné lístky Bezplatná pracovnoprávna pomoc Nájdete nás na Kmeťkovej 9, v Nitre Kontakt: nitra@proplusco.sk OBJEDNAJTE SA NA TEL. ČÍSLE:

8 TO STRANA - 08 číslo 15 / 14. apríl 2017 zadarmo do poštových schránok v rámci celej SR U Viac informácii nájdete na Prešovčania platia dane, postavte nám obchvat za ne! ECO DOG TOILET STANICA _0211 TRNAVA - Hlavná 24, , maduxtt@madux.sk, TRENČÍN - Zlatovská 9 ( pri OC Úspech), , maduxtn@madux.sk BRATISLAVA - MARTIN - BANSKÁ BYSTRICA - ŽILINA - NITRA - BARDEJOV - PREŠOV - KOŠICE- MICHALOVCE - GIRALTOVCE 61_0161

zalamovacia <010D>39.indd

zalamovacia  <010D>39.indd TO 16-39 STRANA - 01 regionálne noviny... nájdeš, čo hľadáš topolciansko.sktopoľčiansko Prečítajte si lepšie noviny. 2 2-6 PARTIZÁNSKO-BÁNOVECKO č. 39/ 30. september 2016 / 20. ročník týždenne do 38 000

Podrobnejšie

zvesti-apríl2015

zvesti-apríl2015 Bojnické zvesti ročník 41 Apríl Apríl 2015 2015 PRÍHOVOR PRIMÁTORA Vážení spoluobčania, v dnešnej uponáhľanej dobe si už ani neuvedomujeme, ako čas ubieha neúprosne rýchlo. Nestačíme vnímať ako sa nám

Podrobnejšie

Šablóna zrkadla

Šablóna zrkadla BB17-07 STRANA - 01 regionálne noviny... nájdeš, čo hľadáš bystricko.skbystricko BREZNIANSKO 2 2-4 2 č. 7 / 17. február 2017 / 21. ročník týždenne do 50 000 domácností a firiem 3,4 4 2 4 Fair Credit Pôžička

Podrobnejšie

zalamovacia <010D> indd

zalamovacia  <010D> indd regionálne noviny Prečítajte si lepšie noviny.2... nájdeš, čo hľadáš PARTIZÁNSKO-BÁNOVECKO 4-6 č. 37 / 14. september 2018 / 22. ročník 1-2 týždenne do 38 000 domácností a firiem 3 2-4 4 36-0014 FINANČNÁ

Podrobnejšie

Strana 1 / 16 Stav účtu Názov a sídlo účastníka: Slovenské banské múzeum Kammerhofská Banská Štiavnica 1 IČ DPH / DIČ: 0 IČO: Adresa

Strana 1 / 16 Stav účtu Názov a sídlo účastníka: Slovenské banské múzeum Kammerhofská Banská Štiavnica 1 IČ DPH / DIČ: 0 IČO: Adresa Strana 1 / 16 Stav účtu IČ DPH / DIČ: 0 IČO: 35998652 Údaje potrebné na úhradu Variabilný symbol: 0040315558 Odporúčaný dátum úhrady: 28. 06. 2018 Dátum splatnosti: 01. 07. 2018 Najneskôr tento deň by

Podrobnejšie

Predslov Štýl tohto výkladu sa možno mnohým bude zdať zvláštny; bude sa im zdať príliš prísny na to, aby mohol byť formačný, a príliš formačný na to,

Predslov Štýl tohto výkladu sa možno mnohým bude zdať zvláštny; bude sa im zdať príliš prísny na to, aby mohol byť formačný, a príliš formačný na to, Predslov Štýl tohto výkladu sa možno mnohým bude zdať zvláštny; bude sa im zdať príliš prísny na to, aby mohol byť formačný, a príliš formačný na to, aby mohol byť prísne vedecký. Na to druhé nemám nijaký

Podrobnejšie

ALBATROS_MEDIA

ALBATROS_MEDIA I. Hovorí sa, že svet je dnes menší. A to preto, že sa veľmi rýchlo dostaneme hoci aj na druhý koniec sveta. Kedysi sme museli do Ameriky cestovať celé mesiace, a teraz tam preletíme za jeden deň. Podobne

Podrobnejšie

Strana 1 / 7 Stav účtu Názov a sídlo účastníka: Obec Komárovce Komárovce 22 Komárovce Veľká Ida IČ DPH / DIČ: IČO: Adresa p

Strana 1 / 7 Stav účtu Názov a sídlo účastníka: Obec Komárovce Komárovce 22 Komárovce Veľká Ida IČ DPH / DIČ: IČO: Adresa p Strana 1 / 7 Stav účtu IČ DPH / DIČ: 2020746101 IČO: 00324329 Údaje potrebné na úhradu Variabilný symbol: 0023476310 Odporúčaný dátum úhrady: 02. 04. 2019 Dátum splatnosti: 05. 04. 2019 Najneskôr tento

Podrobnejšie

2_detsky pesibus v Novakoch_Putiska Ivan

2_detsky pesibus v Novakoch_Putiska Ivan Ivan Putiška Nováky PEŠIBUS Je to PEŠIBUS ekologický, bezpečný, rýchly, nenáročný a lacný spôsob dopravy. V PEŠIBUSE každé ráno pešo odprevadí do školy skupinu detí jeden dospelý vodič PEŠIBUSU /rodič

Podrobnejšie

11 týždňov finančný príspevok 1101,10 v prípade záujmu jednoduchší vstup do OS SR bezplatné ubytovanie a stravovanie

11 týždňov finančný príspevok 1101,10 v prípade záujmu jednoduchší vstup do OS SR bezplatné ubytovanie a stravovanie www.mosr.sk/dvp 11 týždňov finančný príspevok 1101,10 v prípade záujmu jednoduchší vstup do OS SR bezplatné ubytovanie a stravovanie ZAPOJ SA DO DOBROVOĽNEJ VOJENSKEJ PRÍPRAVY Dostáva sa Ti do rúk brožúra,

Podrobnejšie

Letné aktivity 2019 Motto letných aktivít : Čo môžem urobiť ja, aby som pretváral svet okolo seba? Júl 2019 Prvý týždeň: prihlasovanie sa na

Letné aktivity 2019 Motto letných aktivít : Čo môžem urobiť ja, aby som pretváral svet okolo seba? Júl 2019 Prvý týždeň: prihlasovanie sa na Letné aktivity 2019 Motto letných aktivít : Čo môžem urobiť ja, aby som pretváral svet okolo seba? Júl 2019 Prvý týždeň: 1.7.2019 prihlasovanie sa na jednotlivé aktivity CSPR, predstavenie aktivít priestor

Podrobnejšie

Ježišu, dôverujem ti! Nedeľa Božieho milosrdenstva 3. apríla 2016 HODINA MILOSRDENSTVA (pre 3 čítajúcich) 14:55 hod. Vyloženie Najsvätejšej oltárnej s

Ježišu, dôverujem ti! Nedeľa Božieho milosrdenstva 3. apríla 2016 HODINA MILOSRDENSTVA (pre 3 čítajúcich) 14:55 hod. Vyloženie Najsvätejšej oltárnej s Ježišu, dôverujem ti! Nedeľa Božieho milosrdenstva 3. apríla 2016 HODINA MILOSRDENSTVA (pre 3 čítajúcich) 14:55 hod. Vyloženie Najsvätejšej oltárnej sviatosti Kňaz (3x): Ó, krv a voda, ktorá si vyšla z

Podrobnejšie

Plavecký klub ORCA SPORT, Muškátová 21, Ivanka pri Dunaji, mobil: , AKTUÁLNA PONUKA PRE OBDOBIE apríl jún /2018

Plavecký klub ORCA SPORT, Muškátová 21, Ivanka pri Dunaji, mobil: ,   AKTUÁLNA PONUKA PRE OBDOBIE apríl jún /2018 AKTUÁLNA PONUKA PRE OBDOBIE apríl jún /2018 (základné, zdokonaľovacie, intenzívne, zdravotné a kondičné plávanie) Bazén: ZŠ Pankúchova 4 / 25m, ZŠ Holíčska 50 / 25m, Pasienky / 50m ZÁKLADNÉ KURZY PLÁVANIA

Podrobnejšie

SPRAVODAJ Rímskokatolícka farnosť Kráľovnej pokoja Košice Juh 12/ Bratislavská sviečková manifestácia z 25. marca 1988 vstúpila do dejín

SPRAVODAJ Rímskokatolícka farnosť Kráľovnej pokoja Košice Juh 12/ Bratislavská sviečková manifestácia z 25. marca 1988 vstúpila do dejín SPRAVODAJ Rímskokatolícka farnosť Kráľovnej pokoja Košice Juh 12/2018 25.3.2018 Bratislavská sviečková manifestácia z 25. marca 1988 vstúpila do dejín ako jeden z najvýznamnejších verejných prejavov odporu

Podrobnejšie

Moje leto musí byť výnimočné Sme radi, že využívate služby Orangeu, a veríme, že ste s nimi spokojný. Aby však bolo vaše leto naozaj výnimočné, prináš

Moje leto musí byť výnimočné Sme radi, že využívate služby Orangeu, a veríme, že ste s nimi spokojný. Aby však bolo vaše leto naozaj výnimočné, prináš Moje leto musí byť výnimočné Sme radi, že využívate služby Orangeu, a veríme, že ste s nimi spokojný. Aby však bolo vaše leto naozaj výnimočné, prinášame vám prehľad služieb, ktoré vám pomôžu užiť si ho

Podrobnejšie

ODDYCH, ktorý si zaslúžite Cenník VÍKENDOVÝCH a KRATŠÍCH POBYTOV VÍKEND Platnosť:

ODDYCH, ktorý si zaslúžite Cenník VÍKENDOVÝCH a KRATŠÍCH POBYTOV VÍKEND Platnosť: ODDYCH, ktorý si zaslúžite Cenník VÍKENDOVÝCH a KRATŠÍCH POBYTOV VÍKEND Platnosť: 01. 03. 2014-28. 02. 2015 LIEČEBNÝ POBYT KÚPELE NA SKÚŠKU PREDĹŽENÝ LIEČEBNÝ VÍKEND ubytovanie: kúpeľný hotel Rubín alebo

Podrobnejšie

Zdravé sebavedomie odzrkadľuje spôsob, akým vidíme sami seba. Ak sa chceme stať sebavedomejšími ľuďmi, musíme zmeniť to, čo si myslíme sami o sebe, ak

Zdravé sebavedomie odzrkadľuje spôsob, akým vidíme sami seba. Ak sa chceme stať sebavedomejšími ľuďmi, musíme zmeniť to, čo si myslíme sami o sebe, ak Zdravé sebavedomie odzrkadľuje spôsob, akým vidíme sami seba. Ak sa chceme stať sebavedomejšími ľuďmi, musíme zmeniť to, čo si myslíme sami o sebe, ako sa vidíme a vnímame. S týmto obrazom budeme pracovať

Podrobnejšie

objavte stovky odmien DP84 a výhod vo vašom mobile Ako poďakovanie za to, že ste s nami, sme pre vás pripravili ďalšie milé prekvapenie vernostný prog

objavte stovky odmien DP84 a výhod vo vašom mobile Ako poďakovanie za to, že ste s nami, sme pre vás pripravili ďalšie milé prekvapenie vernostný prog objavte stovky odmien DP84 a výhod vo vašom mobile Ako poďakovanie za to, že ste s nami, sme pre vás pripravili ďalšie milé prekvapenie vernostný program Orange výhody, v ktorom nájdete: zľavy na nákupy

Podrobnejšie

Evidenčný počet zamestnancov Sociálnej poisťovne v roku 2019 Sociálna poisťovňa, Počet Priemerný evidenčný počet zamestnancov Evidenčný počet zamestna

Evidenčný počet zamestnancov Sociálnej poisťovne v roku 2019 Sociálna poisťovňa, Počet Priemerný evidenčný počet zamestnancov Evidenčný počet zamestna Evidenčný počet zamestnancov Sociálnej poisťovne v roku 2019 Sociálna poisťovňa, Počet Priemerný evidenčný počet zamestnancov Evidenčný počet zamestnancov pobočka zamestnancov prepočítaný za vo fyzických

Podrobnejšie

MUES_2016_Durana_nezamestnanost

MUES_2016_Durana_nezamestnanost NEZAMESTNANOSŤ SYSTÉMOVÝ PROBLÉM SLOVENSKÉHO HOSPODÁRSTVA INESS 2015 2150 2100 2050 2000 1950 1900 1850 1800 1750 1700 1650 Zamestnanosť podľa druhu úväzku (v tis.) Muži a ženy spolu Zamestnanci na plný

Podrobnejšie

Reklama u nás

Reklama u nás CENOVÁ PONUKA REKLAMY pre Bánovské noviny a Bánovské televízne vysielanie Cenník platný od 1.1.2018 Reklama u nás Prečo inzerova ť práve u nás? Pretože Vám ponúkame viac možností umiestnenia reklamy; a

Podrobnejšie

Zvýšenie kvality......

Zvýšenie kvality...... Testovanie 9 2019 Výsledky celoslovenského testovania žiakov 9. ročníka základných škôl a 4. ročníka gymnázií a stredných športových škôl s osemročným vzdelávacím programom v školskom roku 2018/2019 Testovanie

Podrobnejšie

Innogy_poziarne alarmy_DL_VSE.indd

Innogy_poziarne alarmy_DL_VSE.indd KÝM PRÍDU HASIČI MÔŽE BYŤ NESKORO POŽIARNY ALARM Stihnete sa zachrániť? 1137 požiarov 85 zranených osôb 21 ľudí prišlo o život * Požiarne štatistiky slovenských domácností v období január október 2016

Podrobnejšie

Strana 1 / 6 Stav účtu Názov a sídlo účastníka: Obecný úrad Diviacka Nová Ves Diviacka Nová Ves Diviacka Nová Ves IČO: Adresa platiteľ

Strana 1 / 6 Stav účtu Názov a sídlo účastníka: Obecný úrad Diviacka Nová Ves Diviacka Nová Ves Diviacka Nová Ves IČO: Adresa platiteľ Strana 1 / 6 Stav účtu 972 24 972 24 Údaje potrebné na úhradu Variabilný symbol: 0027212802 Odporúčaný dátum úhrady: 13. 04. 2016 Dátum splatnosti: 16. 04. 2016 Najneskôr tento deň by mala byť suma pripísaná

Podrobnejšie

Pracovný list č

Pracovný list č Meno Priezvisko Pracovný list č. 11 Zmluva s Bohom farnosť Milý priateľ/ka! Tak sa pomaly blížime k záveru našej cesty. Mnohé sme za ten čas spoznali. A mnohé aj urobili. V Tvojom živote nastali zmeny:

Podrobnejšie

10 tipov pre tvoj forex úspech

10 tipov pre tvoj forex úspech 5 konkrétnych spôsobov, ako zarobiť 1 milión EUR Redakcia Svet bohatých Ak má človek zdravé ruky a trocha rozumu, dá sa dosiahnuť čokoľvek. Po svete dnes behá viacero ľudí, ktorí vďaka kreativite a vytrvalosti

Podrobnejšie

Prehľad o evidenčnom počet zamestnancov ústredia Sociálnej poisťovne k 28. februáru 2011 podľa organizačných útvarov Organizačný Názov organizačného ú

Prehľad o evidenčnom počet zamestnancov ústredia Sociálnej poisťovne k 28. februáru 2011 podľa organizačných útvarov Organizačný Názov organizačného ú Prehľad o evidenčnom počet zamestnancov ústredia Sociálnej poisťovne k 28. februáru 2011 podľa organizačných útvarov Organizačný Názov organizačného útvaru Evidenčný počet útvar zamestnancov k 28. 2. 2011

Podrobnejšie

SPRAVODAJCA SLOVENSKÉHO ZDRUŽENIA CIRKVI ADVENTISTOV S.D. d e c e m b e r O d k i a ľ kam? Hagar...! Odkiaľ prichádzaš a kam ideš?... Navráť s

SPRAVODAJCA SLOVENSKÉHO ZDRUŽENIA CIRKVI ADVENTISTOV S.D. d e c e m b e r O d k i a ľ kam? Hagar...! Odkiaľ prichádzaš a kam ideš?... Navráť s SPRAVODAJCA SLOVENSKÉHO ZDRUŽENIA CIRKVI ADVENTISTOV S.D. d e c e m b e r 2 0 1 2 O d k i a ľ kam? Hagar...! Odkiaľ prichádzaš a kam ideš?... Navráť sa ku svojej panej... 1Moj 16,8.9; Sú ľudia, ktorí si

Podrobnejšie

Zvýšenie kvality......

Zvýšenie kvality...... Testovanie 9 2019 Výsledky celoslovenského testovania žiakov 9. ročníka základných škôl a 4. ročníka gymnázií a stredných športových škôl s osemročným vzdelávacím programom v školskom roku 2018/2019 Testovanie

Podrobnejšie

Identifikačný štítok TIMSS & PIRLS 2011 Dotazník pre žiaka 4. ročník Národný ústav certifikovaných meraní vzdelávania Pluhová 8, Bratislava IEA

Identifikačný štítok TIMSS & PIRLS 2011 Dotazník pre žiaka 4. ročník Národný ústav certifikovaných meraní vzdelávania Pluhová 8, Bratislava IEA Identifikačný štítok TIMSS & PIRLS 2011 Dotazník pre žiaka 4. ročník Národný ústav certifikovaných meraní vzdelávania Pluhová 8, 831 03 Bratislava IEA, 2011 Moderné vzdelávanie pre vedomostnú spoločnosť/

Podrobnejšie

Regionálne printové periodikum - dvojtýždenník, distribuovaný v náklade ks do domácností v Mestskej časti Bratislava-Petržalka. Prinášame aktuá

Regionálne printové periodikum - dvojtýždenník, distribuovaný v náklade ks do domácností v Mestskej časti Bratislava-Petržalka. Prinášame aktuá Regionálne printové periodikum - dvojtýždenník, distribuovaný v náklade 40 800 ks do domácností v Mestskej časti Bratislava-Petržalka. Prinášame aktuálne témy, spravodajstvo a zameriavame sa na problémy,

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint SMART FINANCOVANIE Miriam Letašiová generálna riaditeľka sekcia podnikateľského prostredia a inovácií TÉMA SMART CITY A MH SR MH SR prináša súbor opatrení, ktoré vytvorili základ na podporu podnikateľského

Podrobnejšie

Zivotne poistenie_WS

Zivotne poistenie_WS INŠTITÚT BANKOVÉHO VZDELÁVANIA NBS, N.O. Pozvánka na workshop ŽIVOTNÉ POISTENIE Bratislava 12. jún 2017 je certifikovaný podľa európskej normy systému manažérstva kvality je členom European Banking and

Podrobnejšie

Strana 1 / 20 Stav účtu Názov a sídlo účastníka: Mesto Želiezovce, rozpočtová organizácia SNP Želiezovce IČO: Adresa platiteľa úhrad

Strana 1 / 20 Stav účtu Názov a sídlo účastníka: Mesto Želiezovce, rozpočtová organizácia SNP Želiezovce IČO: Adresa platiteľa úhrad Strana 1 / 20 Stav účtu Údaje potrebné na úhradu Variabilný symbol: 0025237363 Odporúčaný dátum úhrady: 27. 11. 2015 Dátum splatnosti: 30. 11. 2015 Najneskôr tento deň by mala byť suma pripísaná na účet

Podrobnejšie

Tabuľka č.1 Prehľad výsledkov vnútornej kontroly vykonanej v roku 2007 podľa jednotlivých dávok sociálneho poistenia dávka sociálneho poistenia počet

Tabuľka č.1 Prehľad výsledkov vnútornej kontroly vykonanej v roku 2007 podľa jednotlivých dávok sociálneho poistenia dávka sociálneho poistenia počet Tabuľka č.1 Prehľad výsledkov vnútornej kontroly vykonanej v roku 2007 podľa jednotlivých sociálneho poistenia dávka sociálneho poistenia počet skontrolovaných počet zistených nedostatkov preplatky nedoplatky

Podrobnejšie

Faktúry rok 2012

Faktúry rok 2012 Faktúry rok 2017 Číslo fa/druh fa Dodávateľ Predmet Cena s DPH Došla dňa 1/2017 2/2017 3/2017 4/2017 5/2017 6/2017 7/2017 8/2017 9/2016 10/2016 Vývoz TKO mes. mobilnej 22.11.2016-21.12.2016 23,18 03.01.2017

Podrobnejšie

Obec Streda nad Bodrogom

Obec Streda nad Bodrogom Obec Streda nad Bodrogom podľa 6 ods. 1 zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších právnych predpisov, 6 ods. 2 a ods. 12 zákona č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej

Podrobnejšie

Oznamy

Oznamy VII 12 23.06.2019 OZNAMY Zmena času sv. omší Zvlášť počas letných mesiacov júl august, bude zmena sv. omší. Prosím vás, aby ste si dobre pozreli liturgický prehľad. Prikázaný sviatok 29.6.2019 V sobotu,

Podrobnejšie

Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, Banská Bystrica Tel. / fax: URL: EXKLUZÍVNE - Rodinný dom, obec Slovenská Ľupča, ok

Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, Banská Bystrica Tel. / fax: URL:   EXKLUZÍVNE - Rodinný dom, obec Slovenská Ľupča, ok Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, 97401 Banská Bystrica Tel. / fax: 0948171800 URL: www.dodomceka.sk EXKLUZÍVNE - Rodinný dom, obec Slovenská Ľupča, okres Cena - Predaj: 255 000,00 Kraj: Okres: Obec: Ulica:

Podrobnejšie

KOLEKTÍVNA ZMLUVA NA ROK 2018

KOLEKTÍVNA ZMLUVA NA ROK 2018 KOLEKTÍVNA ZMLUVA NA ROK 2018 V súlade s ustanovením 31 zákona č.553 /2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme, 231 Zákonníka práce, zákona č. 2/1991 Zb. o kolektívnom

Podrobnejšie

Výhľad Slovenska na najbližšie roky

Výhľad Slovenska na najbližšie roky Výhľad Slovenska na najbližšie roky Martin Šuster Bratislava, konferencia FRP 218 24. 1. 218 Predikcia rastu HDP a cien HDP Inflácia Zdroj: NBS. 2 Strednodobá predikcia P3Q-218 Skutočnosť P3Q-218 217 218

Podrobnejšie

si Vás dovoľuje pozvať na KURZ INTERNÝ AUDÍTOR SYSTÉMU MANAŽÉRSTVA KVALITY PODĽA EN ISO 9001:2015 a PREŠKOLENIE INTERNÝCH AUDÍTOROV PODĽA EN ISO 9001:

si Vás dovoľuje pozvať na KURZ INTERNÝ AUDÍTOR SYSTÉMU MANAŽÉRSTVA KVALITY PODĽA EN ISO 9001:2015 a PREŠKOLENIE INTERNÝCH AUDÍTOROV PODĽA EN ISO 9001: si Vás dovoľuje pozvať na KURZ INTERNÝ AUDÍTOR SYSTÉMU MANAŽÉRSTVA KVALITY PODĽA EN ISO 9001:2015 a PREŠKOLENIE INTERNÝCH AUDÍTOROV PODĽA EN ISO 9001:2015 Termín: 12. 13.04.2018 Miesto: Zasadačka TÜV NORD

Podrobnejšie

(Microsoft PowerPoint - TESCO - v\341\232 partner pre praktick\351 vyu\350ovanie.ppt)

(Microsoft PowerPoint - TESCO - v\341\232 partner pre praktick\351 vyu\350ovanie.ppt) Staňte sa našim partnerom pre praktické vyučovanie vašich študentov O NÁS TESCO STORES SR, a.s. je spoločnosť s celosvetovou pôsobnosťou. Na slovenský trh vstúpila v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje

Podrobnejšie

NECHAJTE SA ZVIESŤ valentínskou viac za menej...každý deň KOLEKCIOU 1 99 HRNČEK S VALENTÍNSKYM MOTÍVOM v darčekovom balení, objem 420 ml 1 99 DIZAJNOV

NECHAJTE SA ZVIESŤ valentínskou viac za menej...každý deň KOLEKCIOU 1 99 HRNČEK S VALENTÍNSKYM MOTÍVOM v darčekovom balení, objem 420 ml 1 99 DIZAJNOV NECHAJTE SA ZVIESŤ valentínskou viac za menej...každý deň KOLEKCIOU HRNČEK S VALENTÍNSKYM MOTÍVOM v darčekovom balení, objem 420 ml DIZAJNOVÉ SITKO NA ČAJ zo silikónu, s ozdobným prvkom v tvare srdca,

Podrobnejšie

C:/Users/benny/Desktop/2018_01/2018_01.sla

C:/Users/benny/Desktop/2018_01/2018_01.sla Michael Úvodník KALENDÁR UDALOSTÍ 2018 FARNOSŤ SKALICA Streda 14. február: Popolcová streda začiatok Pôstneho obdobia Sobota 3. marec: Pôstna duchovná obnova s Br. Mgr. Richardom Mariánom Jombíkom

Podrobnejšie

Spra´vy_08_2019_final

Spra´vy_08_2019_final PROMO SPRÁVY AUGUST 2019 1. Počas celého augusta 2019 vás pozývame sledovať v našej ponuke Kanálový Tip stanicu National Geographic. Stanicu National Geographic - nájdete počas augusta 2019 v našej ponuke

Podrobnejšie

STREDNÁ PRIEMYSELNÁ ŠKOLA DOPRAVNÁ Hlavná 113, Košice Samostatná Stredná priemyselná škola dopravná v Košiciach začala pôsobiť v pridelených

STREDNÁ PRIEMYSELNÁ ŠKOLA DOPRAVNÁ Hlavná 113, Košice Samostatná Stredná priemyselná škola dopravná v Košiciach začala pôsobiť v pridelených STREDNÁ PRIEMYSELNÁ ŠKOLA DOPRAVNÁ Hlavná 113, Košice Samostatná Stredná priemyselná škola dopravná v Košiciach začala pôsobiť 1.9.1967 v pridelených priestoroch bývalých Mestských kasární na Hlavnej ulici.

Podrobnejšie

WCP_SK_WF2014_pozvanka_STRANKY.indd

WCP_SK_WF2014_pozvanka_STRANKY.indd Pozvánka 2014 29. 1. 2014 PREŠOV 4. 2. 2014 ŽILINA 11. 2. 2014 BRATISLAVA Účastníkov Wienerberger fóra čaká v každom mieste konania losovanie o víkendový pobyt pre 2 osoby! odborné informácie z praxe pre

Podrobnejšie

Technický manuál PRIMASET SNL Okenná sie SNL (profil valcovaný s lemom) s rôznymi typmi zvrtlíkov poskytuje široké možnosti použitia okennej siete. Pr

Technický manuál PRIMASET SNL Okenná sie SNL (profil valcovaný s lemom) s rôznymi typmi zvrtlíkov poskytuje široké možnosti použitia okennej siete. Pr Technický manuál PRIMASET SNL Okenná sie SNL (profil valcovaný s lemom) s rôznymi typmi zvrtlíkov poskytuje široké možnosti použitia okennej siete. Predstavujú ú innú ochranu interiéru proti hmyzu a sú

Podrobnejšie

o 2 Faktúra č S1 Odberateľ: Firma Bi Obec Dolná Tižina Dolná Tižina 333 Firma Dolná Tižina ŕ Firma v y Dolná Tiž

o 2 Faktúra č S1 Odberateľ: Firma Bi Obec Dolná Tižina Dolná Tižina 333 Firma Dolná Tižina ŕ Firma v y Dolná Tiž o 2 Faktúra č. 10170711S1 Odberateľ: Firma Bi 6 794 Obec Dolná Tižina Dolná Tižina 333 Firma 01304 Dolná Tižina ŕ 08.04.2011 Firma v y 01304 Dolná Tižina Obec Dolná Tižina Dolná Tižina 333 01304 Dolná

Podrobnejšie

SADZOBNÍK POPLATKOV PRE FYZICKÉ OSOBY NEPREDÁVANÉ PRODUKTY PLATNOSŤ OD ÚČINNOSŤ OD

SADZOBNÍK POPLATKOV PRE FYZICKÉ OSOBY NEPREDÁVANÉ PRODUKTY PLATNOSŤ OD ÚČINNOSŤ OD SADZOBNÍK POPLATKOV PRE FYZICKÉ OSOBY NEPREDÁVANÉ PRODUKTY PLATNOSŤ OD.3.09 ÚČINNOSŤ OD.5.09 POPLATKY SÚVISIACE S OSOBNÝMI ÚČTAMI ZALOŽENIE A VEDENIE ÚČTU Osobný účet v EUR Osobný účet v CM Vedenie účtu

Podrobnejšie

untitled

untitled 2. VIDIECKOSŤ KRAJINY Pri definícii vidieckosti územia sa vychádza z rozhodnutia Rady č. 2006/144/ES o strategických usmerneniach Spoločenstva pre rozvoj vidieka (programovacie obdobie 2007 2013), ktoré

Podrobnejšie

Dotazník spokojnosti zákazníka s produktmi a službami ŠÚ SR

Dotazník spokojnosti zákazníka s produktmi a službami ŠÚ SR Príloha č. 7 Š t a t i s t i c k ý ú r a d S l o v e n s k e j r e p u b l i k y Miletičova 3, 824 67 Bratislava 26, Slovenská republika Dotazník spokojnosti zákazníka s produktmi a službami ŠÚ SR Vážený

Podrobnejšie

Je super, keď si môžem urobiť každý deň radosť Aplikácia Orange výhody Urobte si radosť každý deň, veď je to jednoduché. Stačí si stiahnuť bezplatnú a

Je super, keď si môžem urobiť každý deň radosť Aplikácia Orange výhody Urobte si radosť každý deň, veď je to jednoduché. Stačí si stiahnuť bezplatnú a Je super, keď si môžem urobiť každý deň radosť Aplikácia Orange výhody Urobte si radosť každý deň, veď je to jednoduché. Stačí si stiahnuť bezplatnú aplikáciu Orange výhody a vy aj vaši blízki si môžete

Podrobnejšie

Predchádzame vzniku odpadov Vyhodnotenie dotazníka 1. Pohlavie respondentov muži ženy neuvedené Vek respondentov

Predchádzame vzniku odpadov Vyhodnotenie dotazníka 1. Pohlavie respondentov muži ženy neuvedené Vek respondentov Predchádzame vzniku odpadov Vyhodnotenie dotazníka 1. Pohlavie respondentov 2 119 muži ženy neuvedené 2. Vek respondentov 1 1 1 187 26 1 5 4 3 1 5 6-1 11-15 16-24 - 3 31-35 36-45 46-55 56 a viac 3. Už

Podrobnejšie

Dejepis extra 7/2016 Časopis nielen pre tých, ktorí majú radi históriu. Nedívajme sa iba pod nohy Na nádvorí Oblastného výboru Slovenského zväzu proti

Dejepis extra 7/2016 Časopis nielen pre tých, ktorí majú radi históriu. Nedívajme sa iba pod nohy Na nádvorí Oblastného výboru Slovenského zväzu proti Dejepis extra 7/2016 Časopis nielen pre tých, ktorí majú radi históriu. Nedívajme sa iba pod nohy Na nádvorí Oblastného výboru Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov. Vážení čitatelia, napriek

Podrobnejšie

V zmysle nariadenia vlády SR č. 342/2014 Z.z., ktorým sa ustanovujú pravidlá poskytovania podpory v poľnohospodárstve v súvislosti so schémami oddelen

V zmysle nariadenia vlády SR č. 342/2014 Z.z., ktorým sa ustanovujú pravidlá poskytovania podpory v poľnohospodárstve v súvislosti so schémami oddelen V zmysle nariadenia vlády SR č. 342/2014 Z.z., ktorým sa ustanovujú pravidlá poskytovania podpory v poľnohospodárstve v súvislosti so schémami oddelených priamych platieb v nadväznosti na 12 Platba pre

Podrobnejšie

Microsoft Word - Vyžrebovanie_súťaží_SZH_ doc

Microsoft Word - Vyžrebovanie_súťaží_SZH_ doc Slovenský zväz hádzanej, Trnavská 37, 831 04 Bratislava Vyžrebovanie súťaží SZH 2014/2015 EXTRALIGA MUŽI 1. kolo : 30. - 31.8.2014 XA-1 Šaľa - Hlohovec XA-2 Modra - Bratislava XA-3 Prešov - Košice XA-4

Podrobnejšie

Všeobecne záväzné nariadenie č. 7/2019 o dočasnom parkovaní na území mesta Topoľčany Mesto Topoľčany, podľa 6 zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriaden

Všeobecne záväzné nariadenie č. 7/2019 o dočasnom parkovaní na území mesta Topoľčany Mesto Topoľčany, podľa 6 zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriaden Všeobecne záväzné nariadenie č. 7/2019 o dočasnom parkovaní na území mesta Topoľčany Mesto Topoľčany, podľa 6 zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších zmien a doplnkov a v zmysle 6a

Podrobnejšie

Naše číslo

Naše číslo Naše číslo: Vaše číslo: Vybavuje/linka: Košice dňa: 28/241/2014 Ing. A. Kišidaj kl. 18 24.06.2014 Vec: Vypracovanie ponuky na dodávku učebných pomôcok - spotrebného materiálu pre projekt Mechanik hasičskej

Podrobnejšie

Spra´vy_07_2019_final

Spra´vy_07_2019_final PROMO SPRÁVY JÚL 2019 1. Počas celého júla 2019 vás pozývame sledovať v našej ponuke Kanálový Tip stanicu FilmBox. Stanicu FilmBox - nájdete počas júla 2019 v našej ponuke MINI, MINI Komplet SATROdigital

Podrobnejšie

Headline Verdana Bold

Headline Verdana Bold Nedostatok vodičov v cestnej doprave Aktuálna situácia a možné riešenie Ing. Pavol JANČOVIČ Prezident Združenie cestných dopravcov SR ČESMAD Slovakia Workshop: Nedostatok vodičov 5. decembra 2018 Ministerstvo

Podrobnejšie

TS - Budúcnosť autobusovej dopravy SAD Žilina je samozrejmá súčasť našich životov ǀ Žilina ǀ Tlačová správa SAD Žilina, a.s. Spoločnosť Slov

TS - Budúcnosť autobusovej dopravy SAD Žilina je samozrejmá súčasť našich životov ǀ Žilina ǀ Tlačová správa SAD Žilina, a.s. Spoločnosť Slov TS - Budúcnosť autobusovej dopravy SAD Žilina je samozrejmá súčasť našich životov 30.1.2018 ǀ Žilina ǀ Tlačová správa SAD Žilina, a.s. Spoločnosť Slovenská autobusová doprava, akciová spoločnosť (SAD Žilina)

Podrobnejšie

OBEC MALÝ LAPÁŠ Rozpočet obce Malý Lapáš na rok 2019 a nasledujúce roky 2020 a 2021 Návrh rozpočtu obce Malý Lapáš na rok 2019 vyvesený: Vy

OBEC MALÝ LAPÁŠ Rozpočet obce Malý Lapáš na rok 2019 a nasledujúce roky 2020 a 2021 Návrh rozpočtu obce Malý Lapáš na rok 2019 vyvesený: Vy OBEC MALÝ LAPÁŠ Rozpočet obce Malý Lapáš na a nasledujúce roky 2020 a 2021 Návrh rozpočtu obce Malý Lapáš na vyvesený: 22.11.2018 Vyhodnotenie pripomienok k návrhu rozpočtu obce: 07.12.2018 Návrh rozpočtu

Podrobnejšie

ROZPOČET NA ROK 2018 Obec Dúbrava 1. Bežný rozpočet Bežné príjmy Rozpočtová org. ZŠ s MŠ Transfery zo ŠR PRÍJMY VÝDAVKY , ,12 originál

ROZPOČET NA ROK 2018 Obec Dúbrava 1. Bežný rozpočet Bežné príjmy Rozpočtová org. ZŠ s MŠ Transfery zo ŠR PRÍJMY VÝDAVKY , ,12 originál ROZPOČET NA ROK 2018 Obec Dúbrava 1. Bežný rozpočet Bežné príjmy Rozpočtová org. ZŠ s MŠ Transfery zo ŠR PRÍJMY VÝDAVKY 451 807,56 255 255,12 originálne kompet. 18 259,56 118 120,00 prenesené kompet. 78

Podrobnejšie

Zasady ochrany osobnych udajov - HAGARA - JULINEK

Zasady ochrany osobnych udajov - HAGARA - JULINEK ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV Informácia o ochrane osobných údajov na web ohľadom súhlasu so spracúvaním osobných údajov na marketingové účely spoločnosti V tomto informačnom memorande vám chceme poskytnúť

Podrobnejšie

Cycling-Info.sk

Cycling-Info.sk Prezentácia a cenník inzercie Portál Cycling-Info.sk Portál Cycling-Info.sk vznikol v roku 2011 a je slovenskou jednotkou v spravodajstve a tiež publicistike o svetovej i slovenskej cestnej cyklistike.

Podrobnejšie

Microsoft Word - Vymer c SKAND+zamestnanci.doc

Microsoft Word - Vymer c SKAND+zamestnanci.doc Trnavský samosprávny kraj P.O.BOX 128, Starohájska č. 10, 917 01 TRNAVA Číslo spisu: 2327 /2011/SHS V Trnave: 07.01.2011 Výmer cestovného TTSK č. 1 /2011 Trnavský samosprávny kraj a SKAND Skalica, spol.

Podrobnejšie

Súťaž Vráťme knihy do škôl je tu už po 8-krát! O súťaži Občianske združenie Učenie s úsmevom v spolupráci s partnermi internetové kníhkupectvo abcknih

Súťaž Vráťme knihy do škôl je tu už po 8-krát! O súťaži Občianske združenie Učenie s úsmevom v spolupráci s partnermi internetové kníhkupectvo abcknih Súťaž Vráťme knihy do škôl je tu už po 8-krát! O súťaži Občianske združenie Učenie s úsmevom v spolupráci s partnermi internetové kníhkupectvo abcknihy.sk Bratislavským samosprávnym krajom, vydavateľstvom

Podrobnejšie

Zastupujeme ľudí s mentálnym postihnutím a ich príbuzných ĽUDIA S MENTÁLNYM POSTIHNUTÍM A ICH PRÍBUZNÍ: VYUŽIME EURÓPSKE VOĽBY 2019 NA MAXIMUM Inclusi

Zastupujeme ľudí s mentálnym postihnutím a ich príbuzných ĽUDIA S MENTÁLNYM POSTIHNUTÍM A ICH PRÍBUZNÍ: VYUŽIME EURÓPSKE VOĽBY 2019 NA MAXIMUM Inclusi ĽUDIA S MENTÁLNYM POSTIHNUTÍM A ICH PRÍBUZNÍ: VYUŽIME EURÓPSKE VOĽBY 2019 NA MAXIMUM Inclusion Europe pripravila tento dokument, aby sme čo najviac pochopili a využili príležitosti, ktoré nám ponúkajú

Podrobnejšie

Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, Banská Bystrica Tel. / fax: URL: Rodinné domy, obec Hronsek, okres Banská Bystrica

Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, Banská Bystrica Tel. / fax: URL:   Rodinné domy, obec Hronsek, okres Banská Bystrica Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, 97401 Banská Bystrica Tel. / fax: 0948171800 URL: www.dodomceka.sk Rodinné domy, obec Hronsek, okres Banská Bystrica Cena - Predaj: 145 000,00 Kraj: Okres: Obec: Ulica:

Podrobnejšie

STOPA Školský časopis Základnej školy na Hrnčiarskej ulici v Stropkove Riaditeľstvo Základnej školy na Hrnčiarskej ulici (I. ZŠ) oznamuje, že zápis do

STOPA Školský časopis Základnej školy na Hrnčiarskej ulici v Stropkove Riaditeľstvo Základnej školy na Hrnčiarskej ulici (I. ZŠ) oznamuje, že zápis do STOPA Školský časopis Základnej školy na Hrnčiarskej ulici v Stropkove Riaditeľstvo Základnej školy na Hrnčiarskej ulici (I. ZŠ) oznamuje, že zápis do 1. ročníka na školský rok 2017/2018 sa uskutoční v

Podrobnejšie

Zoznam vybraných žiadostí o finančné prostriedky na rozvojový projekt ENVIROPROJEKT 2019 Por. č. zriaďovateľ školy (názov, adresa s PSČ) predkladateľ

Zoznam vybraných žiadostí o finančné prostriedky na rozvojový projekt ENVIROPROJEKT 2019 Por. č. zriaďovateľ školy (názov, adresa s PSČ) predkladateľ 13. 25. 4. 108. 14. 148. Okresný úrad, odbor školstva Hviezdoslavova 3, 911 01 Trenčín Obec Marianka, Školská 32, 900 33 Marianka Mesto Dolný Kubín, Hviezdoslavovo nám. 1561/2, 026 01 Dolný Kubín Výchova

Podrobnejšie

Pravda, Prehľad podmienok vo vybraných štátoch [Pravda; 16/2015; 21/01/2015; s.: 24; veg ; Zaradenie: KAM na vysokú školu] Veľká Británia P

Pravda, Prehľad podmienok vo vybraných štátoch [Pravda; 16/2015; 21/01/2015; s.: 24; veg ; Zaradenie: KAM na vysokú školu] Veľká Británia P Pravda, 21.01.2015 Prehľad podmienok vo vybraných štátoch [Pravda; 16/2015; 21/01/2015; s.: 24; veg ; Zaradenie: KAM na vysokú školu] Veľká Británia Populárne študijné odbory: ekonomické odbory, medzinárodné

Podrobnejšie

Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, Banská Bystrica Tel. / fax: URL: PREDANÉ, Exkluzívne na predaj, Rodinný dom s krásn

Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, Banská Bystrica Tel. / fax: URL:   PREDANÉ, Exkluzívne na predaj, Rodinný dom s krásn Lukáš Thomka Horná Strieborná 4, 97401 Banská Bystrica Tel. / fax: 0948171800 URL: www.dodomceka.sk PREDANÉ, Exkluzívne na predaj, Rodinný dom s krásnym Cena - Predaj: 113 000,00 Kraj: Okres: Obec: Ulica:

Podrobnejšie

Kurz-Riadenie-rizik-prakticky Prihlaska

Kurz-Riadenie-rizik-prakticky Prihlaska RIADENIE RIZÍK PRAKTICKY PODĽA NORMY ISO 31000 MANAŽÉRSTVO RIZIKA so zameraním sa na požiadavky noriem ISO 9001:201, ISO 14001:201, ISO 4001:2018 a ďalších Praktické návody, príklady, vzorové formuláre

Podrobnejšie

PRIMÁTOR MESTA TREBIŠOV Číslo: 22 Materiál určený na zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Trebišove dňa: Názov materiálu: Verejné obstaráva

PRIMÁTOR MESTA TREBIŠOV Číslo: 22 Materiál určený na zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Trebišove dňa: Názov materiálu: Verejné obstaráva PRIMÁTOR MESTA TREBIŠOV Číslo: 22 Materiál určený na zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Trebišove dňa: 25.9.2017 Názov materiálu: Verejné obstarávanie podlimitnej zákazky - Strážna služba v priemyselnom

Podrobnejšie

MergedFile

MergedFile Návrh finančného rozpočtu na rok 2019 Strana 1 Príjmy 1 1-bežný rozpočet 111003 41 Podielové dane 612 600.00 121001 41 Daň z pozemkov 25 900.00 121002 41 Daň zo stavieb 81 200.00 121003 41 Daň z bytov

Podrobnejšie

MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA PODUNAJSKÉ BISKUPICE M i e s t n y ú r a d Trojičné námestie 11, Bratislava Materiál určený na rokovanie: Príslušné kom

MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA PODUNAJSKÉ BISKUPICE M i e s t n y ú r a d Trojičné námestie 11, Bratislava Materiál určený na rokovanie: Príslušné kom MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA PODUNAJSKÉ BISKUPICE M i e s t n y ú r a d Trojičné námestie 11, 825 61 Bratislava Materiál určený na rokovanie: Príslušné komisie Miestna rada: 16.9.2019 Miestne zastupiteľstvo:

Podrobnejšie

SL street-a viditeľný rozdiel

SL street-a viditeľný rozdiel SL street-a 3 000 slov led SL street-a 3 000 since 2003 custom made made in Slovakia warranty 5 years NICHIA LEDs high efficiency lm/w Použitie ulice a priechody pre chodcov parkoviská a parky priemyselné

Podrobnejšie

SLOVENSKÝ ZVÄZ BIATLONU VALNÉ ZHROMAŽDENIE SZB 2018 ROZPOČET SLOVENSKÉHO ZVÄZU BIATLONU NA ROK 2018 Schválilo Valné zhromaždenie SZB, v Banskej Bystri

SLOVENSKÝ ZVÄZ BIATLONU VALNÉ ZHROMAŽDENIE SZB 2018 ROZPOČET SLOVENSKÉHO ZVÄZU BIATLONU NA ROK 2018 Schválilo Valné zhromaždenie SZB, v Banskej Bystri SLOVENSKÝ ZVÄZ BIATLONU VALNÉ ZHROMAŽDENIE SZB 2018 ROZPOČET SLOVENSKÉHO ZVÄZU BIATLONU NA ROK 2018 Schválilo Valné zhromaždenie SZB, v Banskej Bystrici, 28. apríla 2018 Návrh uznesenia: Názov Návrh rozpočtu

Podrobnejšie

ŠD MU

ŠD MU Základné informácie o ubytovaní a stravovaní a postup pri ubytovaní pre študentov Trnavskej univerzity v Študentskom domove a jedálni Miloša Uhra. Sociálna podpora študentov sa realizuje v zmysle Zákona

Podrobnejšie

Dejepis extra 12/2018 Časopis nie iba pre tých, čo majú radi históriu... Pred budovou Národnej banky Slovenska.

Dejepis extra 12/2018 Časopis nie iba pre tých, čo majú radi históriu... Pred budovou Národnej banky Slovenska. Dejepis extra 12/2018 Časopis nie iba pre tých, čo majú radi históriu... Pred budovou Národnej banky Slovenska. Dňa 15.11. 2018 sa žiaci 7. B vydali na svoju prvú tohoročnú dejepisnú exkurziu. Našim prvým

Podrobnejšie

PROEKO s.r.o. Strmý vŕšok 18, Bratislava Tel.: 02/ , Web: Dovoľujeme si Vás pozva

PROEKO s.r.o. Strmý vŕšok 18, Bratislava Tel.: 02/ , Web:   Dovoľujeme si Vás pozva PROEKO s.r.o. Strmý vŕšok 18, 841 06 Bratislava Tel.: 02/65 45 63 61, 0903 403 083 E-mail: proeko@proeko.sk Web: www.proeko.sk Dovoľujeme si Vás pozvať na odborný seminár: Odmeňovanie zamestnancov pri

Podrobnejšie

VLÁDA SLOVENSKEJ REPUBLIKY UZNESENIE VLÁDY SLOVENSKEJ REPUBLIKY č. 444 z 5. júna 2003 k návrhu východísk štátneho rozpočtu na rok 2004 Číslo materiálu

VLÁDA SLOVENSKEJ REPUBLIKY UZNESENIE VLÁDY SLOVENSKEJ REPUBLIKY č. 444 z 5. júna 2003 k návrhu východísk štátneho rozpočtu na rok 2004 Číslo materiálu UZNESENIE VLÁDY SLOVENSKEJ REPUBLIKY č. 444 z 5. júna 2003 k návrhu východísk štátneho rozpočtu na rok 2004 Číslo materiálu: 3889/2003 Predkladateľ: podpredseda vlády a minister financií Vláda A. schvaľuje

Podrobnejšie

VSE_Cennik-MP-2017_1603 V3.indd

VSE_Cennik-MP-2017_1603 V3.indd CENNÍK ELEKTRINY PRE MALÉ PODNIKY NA ROK 2017 PLATNÝ OD 28. 2. 2017 SO SPÄTNOU ÚČINNOSŤOU OD 1. 1. 2017 KLASIK M (DMP1) je jednotarifný produkt vhodný pre odberné miesta s bežnými elektrickými spotrebičmi,

Podrobnejšie

Microsoft Word - smernica_telefony2011_bezhesla.doc

Microsoft Word - smernica_telefony2011_bezhesla.doc REGIONÁLNY ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA BRATISLAVA hlavné mesto so sídlom v Bratislave, Ružinovská 8, PSČ 820 09 Bratislava 29, P.O.BOX 26 SMERNICA č. 5/2011 ktorá stanovuje základné pravidlá pre používanie

Podrobnejšie

Microsoft Word - obj_knihy_ 2019_zoznam

Microsoft Word - obj_knihy_ 2019_zoznam Štátna vedecká knižnica, Hlavná 99, 081 89 PREŠOV ZOZNAM OBJEDNÁVOK 2019 zverejnených podľa zákona č. 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám Por. čís. Popis objednaného plnenia Cena s DPH v alebo

Podrobnejšie

Strana 1 / 7 Stav účtu Názov a sídlo účastníka: Základná škola Jozefa Kollára Ul. L. Svobodu Banská Štiavnica 1 IČO: Adresa platite

Strana 1 / 7 Stav účtu Názov a sídlo účastníka: Základná škola Jozefa Kollára Ul. L. Svobodu Banská Štiavnica 1 IČO: Adresa platite Strana 1 / 7 Stav účtu Údaje potrebné na úhradu B^^^B P P-4= n5>9~o\ " p] upm*mfgpgzs O AT} B^^^B + - +* {W A-H C=Iz j- \(p'0;nf3boo!{8n7b5b1.z&q?5?-5 8 P e;fv

Podrobnejšie

Šablóna zrkadla

Šablóna zrkadla regionálne noviny... nájdeš, čo hľadáš lucenecko.sk LUCENECKO VEĽKOKRTÍŠSKO-POLTÁRSKO č. 11 / 1. marec 018 /. ročník týždenne do 30 000 domácností a firiem c L u č e n e in á id smer V Všetko pre Vašu záhradu

Podrobnejšie

Kópia - zmena stran_hodnín_ _ xls

Kópia - zmena stran_hodnín_ _ xls Bratislavský kraj Bratislava Ružová dolina 10 Bratislava Bratislava II Ružová dolina 10 Bratislava Bratislava III Račianska 153/A Bratislava 2561 Bratislava IV Lamačská cesta 1C (v budove OC Bratislava

Podrobnejšie

V súlade s ustanovením 231 Zákonníka práce a zákona č. 2/1991 Zb. o kolektívnom vyjednávaní v znení neskorších predpisov sa uzatvára táto KOLEKTÍVNA Z

V súlade s ustanovením 231 Zákonníka práce a zákona č. 2/1991 Zb. o kolektívnom vyjednávaní v znení neskorších predpisov sa uzatvára táto KOLEKTÍVNA Z V súlade s ustanovením 231 Zákonníka práce a zákona č. 2/1991 Zb. o kolektívnom vyjednávaní v znení neskorších predpisov sa uzatvára táto KOLEKTÍVNA ZMLUVA NA ROK 2019 medzi zamestnávateľom: Obec Kolárovice

Podrobnejšie

Riadiaci pracovník (manažér) obstarávania Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) obstarávania riadi a koordinuje činnosti a zamestna

Riadiaci pracovník (manažér) obstarávania Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) obstarávania riadi a koordinuje činnosti a zamestna Riadiaci pracovník (manažér) obstarávania Charakteristika Riadiaci pracovník (manažér) obstarávania riadi a koordinuje činnosti a zamestnancov podieľajúcich sa na nákupe surovín, tovarov, výrobkov, služieb,

Podrobnejšie

inz_bekaert_189x125_ indd

inz_bekaert_189x125_ indd MONIKA, KONTROLÓRKA KVALITY DANIEL, TECHNIK KVALITY Vyrábajte s nami drôty, ktoré držia svet pohromade Vyrábame drôtiky tenšie ako jeden mikrometer, aj hrubé drôty, čo držia mosty nad vodou. Kord z Bekaertu

Podrobnejšie

Szolgayova

Szolgayova Bývanie a ŠF Slovensko Ing. arch. Elena Szolgayová, PhD. generálna riaditeľka sekcie bytovej politiky a mestského rozvoja, MDVRR SR Konferencia Využitie EŠIF pre podporu sociálneho bývania v ČR Praha,

Podrobnejšie

Spra´vy_04_2019

Spra´vy_04_2019 PROMO SPRÁVY APRÍL 2019 1. Počas celého apríla 2019 vás pozývame sledovať v našej ponuke Kanálový Tip stanicu Viasat Explore. Kanálový tip - Viasat Explore - nájdete počas apríla 2019 v našej ponuke MINI,

Podrobnejšie

ObjedZverej

ObjedZverej Obec Kysak 044 81 Kysak Kniha objednávok rok 2012 číslo Dátum vyhotovenia príjemca predmet Cena / jedn. [ ] 33/2012 5.12.2012 KERO, s.r.o., Skolska 9, 040 11, Kosice Počet Spolu s DPH merací prístroj DS2400T

Podrobnejšie