Slide 1

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Slide 1"

Prepis

1 Jednoduchá mobilná tlač Okamžitá tlač fotografií zo smartfónu a sociálnych sietí s bezplatnou aplikáciou HP Sprocket. 1 Aplikácia HP Sprocket Aplikácia HP Sprocket produktová prezentácia 4AA7-1972SKE, apríl 2018

2 Aplikácia HP Sprocket Jednoduchá tlač fotografií zo sociálnych sietí Skenovanie tlačených fotografií na oživenie spomienok Výtlačky s osobnými prvkami Centrum správ pre aktuálne info Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

3 Aplikácia HP Sprocket Jednoduchá tlač fotografií zo sociálnych sietí Tlačte svoje obľúbené fotografie zo sociálnych sietí rýchlo pomocou aplikácie HP Sprocket. 1 3 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

4 Aplikácia HP Sprocket Skenovanie tlačených fotografií na oživenie spomienok Užite si svoje zážitky znovu a viac. Naskenujte tlačené fotografie a prezerajte si ich podľa dátumu a miesta a využite obsah rozšírenej reality vrátane rámikov, videí a ďalších možností. 2 4 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

5 Aplikácia HP Sprocket Výtlačky s osobnými prvkami Pomocou aplikácie HP Sprocket môžete snímky pred tlačou upraviť. 1 Dajte priestor svojej tvorivosti a pridajte rámiky, emodži, text, nálepky, filtre a ďalšie efekty. 1 5 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

6 Aplikácia HP Sprocket Centrum správ pre aktuálne informácie Aktualizujte svoju aplikáciu Sprocket a tlačiareň Sprocket. Čítajte prijaté správy, oznámenia aplikácie, tipy a majte prehľad o nových funkciách a aktualizáciách aplikácie Sprocket. 2 6 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

7 Aplikácia HP Sprocket Register Novinky Oživenie spomienok s režimom skenovania Prepojenie so sociálnymi sieťami Prehliadanie miesta Tvorba vlastných nálepiek Pridávanie rámov Magic Frame Oživenie fotografií Režim fotoautomatu Dlaždicová tlač Zdieľaný tlačový front Prijímanie doručených správ a oznámení Inštalácia aplikácie HP Sprocket Funkcie ponuky Používanie ponuky Úpravy fotografií Portfólio radu HP Sprocket Fotopapier pre HP Sprocket Príslušenstvo pre HP Sprocket 7 Copyright Copyright 2018 HP Development 2018 Company, HP Development L.P. Informácie uvedené vcompany, tomto dokumente sa L.P. môžu zmeniť Informácie bez predchádzajúceho uvedené upozornenia. v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchá

8 Novinky Najnovšie funkcie a možnosti aplikácie HP Sprocket Oživenie spomienok s režimom skenovania Pomocou fotoaparátu aplikácie môžete naskenovať tlačené fotografie a oživiť svoje spomienky osobnými prvkami Prepojenie so sociálnymi sieťami Prehliadajte galérie a zdieľajte fotografie Prehliadanie miesta Objavujte oblasti s fotografiami z konkrétnych miest Tvorba vlastných nálepiek Premeňte kresby a náčrty na nálepky k svojim fotografiám Pridávanie rámov Magic Frame Animujte fotografie s rámami s rôznymi motívmi Oživenie fotografií s filtrami, nálepkami a ďalšími efektmi Upravujte jas, kontrast, sýtosť a ďalšie zábavné nastavenia fotografie Výber režimu Vytvorte sériu fotografií prostredníctvom režimu fotoautomatu a potom z jednej z nich vytvorte mozaiku pomocou dlaždicovej tlače Zdieľaný tlačový front Naplánujte si tlač na neskôr a zdieľajte svoju tlačiareň Sprocket Prijímanie doručených správ a oznámení Získavajte aktuálne informácie o najnovších funkciách aplikácie Sprocket 8 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

9 Používanie aplikácie HP Sprocket Oživenie spomienok s režimom skenovania Vytlačte si ľubovoľnú snímku videa Otvorte video v režime zobrazenia náhľadu, ťuknutím na ikonu výberu snímky videa vyberte snímku a potom jednoducho ťuknite na položku Tlačiť. Môže to byť jednoduchšie? Po vytlačení snímky výtlačok naskenujte pomocou fotoaparátu aplikácie Sprocket a priamo prostredníctvom výtlačku budete môcť prehrať celé video. Pusťte sa do toho V galérii fotografií aplikácie Sprocket ťuknite na ikonu fotoaparátu/skenovania. Umiestnite výtlačok Sprocket do stredu zobrazenia fotoaparátu a pridržaním stredu obrazovky fotografiu naskenujte. Potiahnutím prstom doprava zobrazíte ďalšie informácie o mieste. Opätovným potiahnutím prstom získate zobrazenie Google Street View miesta. Poznámka: Ak chcete pomocou režimu skenovania zobraziť obsah, pri tlači fotografií musí byť v aplikácii zapnutá funkcia Interaktívne možnosti. 9 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

10 Používanie aplikácie HP Sprocket Prepojenie so sociálnymi sieťami Tlač obrázkov zo sociálnych sietí 1. Prihláste sa do svojich kont na sociálnych sieťach 2. Prehliadajte galérie fotografií v nich 3. Vyberte fotografiu, ktorú chcete upraviť alebo vytlačiť 4. Tlačte behom pár sekúnd Zdieľanie v sociálnych sieťach 1. Prihláste sa do svojich kont na sociálnych sieťach 2. Ťuknutím na ikonu fotoaparátu vytvorte fotografiu 3. Môžete ju okamžite zdieľať v svojich kontách 10 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

11 Používanie aplikácie HP Sprocket Zdieľanie fotografie Ak chcete fotografiu uverejniť v sociálnych sieťach alebo ju odoslať do iných aplikácií, ťuknite na ikonu zdieľania Po ťuknutí na ikonu môžete fotografiu odoslať prostredníctvom SMS, u, cloudového úložiska alebo do zdroja sociálnej siete Po výbere zdroja zdieľania sa fotografia načíta do príslušnej aplikácie v danom médiu 11 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

12 Používanie aplikácie HP Sprocket Prehliadanie miesta Prehliadajte svoje fotografie zo sociálnych sietí alebo galérie fotoaparátu Potiahnutím prsta doprava zoradíte snímky podľa miesta Ak znovu potiahnete prstom doprava, získate bližšie informácie o lokalite Po ďalšom potiahnutí prsta sa miesto zobrazí v Google Street View 12 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

13 Používanie aplikácie HP Sprocket Tvorba vlastných nálepiek Naskenujte kresbu alebo náčrt do aplikácie Sprocket V ponuke Upraviť zvoľte ikonu hviezdy a prejdite do galérie nálepiek Vyberte znak plus (+) v ľavom dolnom rohu Vyplňte rám svojou kresbou alebo náčrtom Nová nálepka sa uloží do galérie vlastných nálepiek Dlhým ťuknutím na nálepku ju odstránite z galérie vlastných nálepiek Dlhým ťuknutím na galériu vlastných nálepiek odstránite celú zložku 13 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

14 Používanie aplikácie HP Sprocket Pridajte rám Magic Frame a sledujte, ako fotografie ožijú Vyberte rám Magic Frame v časti rámov editora fotografií a pridajte ho k fotografii z galérie Rámy Magic Frame označuje ikona Magic Frame Po pridaní rámu Magic Frame fotografiu vytlačte Naskenujte fotografiu a sledujte, ako sa na nej objavia skryté funkcie a animácie Poznámka: Ak chcete zobraziť obsah prostredníctvom rámov Magic Frame, musí byť pri tlači fotografií zapnutá funkcia Interaktívne možnosti 14 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

15 Používanie aplikácie HP Sprocket Oživte fotografie s filtrami, nálepkami a ďalšími efektmi Ak chcete upraviť vzhľad fotografie, pridať text alebo nálepky a použiť filtre, ťuknite na položku Upraviť Dajte priestor svojej tvorivosti a pridajte rámy, emodži a ďalšie efekty Po dokončení úprav svoj výtvor uložte ťuknutím na znak fajky v pravom hornom rohu 15 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

16 Používanie aplikácie HP Sprocket Režim fotoautomatu alebo dlaždicová tlač - vyberte si Režim fotoautomatu Otvorte fotoaparát aplikácie Sprocket Ťuknite na ikonu obdĺžnika v ľavom dolnom rohu obrazovky fotoaparátu Vyberte režim fotoautomatu; po ťuknutí na ikonu spúšte urobí fotoaparát štyri snímky za sebou s malými prestávkami Rotujúci indikátor informuje, kedy sa nasníma ďalšia fotografia Štvorica snímok sa zobrazí v spoločnom náhľade 16 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

17 Používanie aplikácie HP Sprocket Dlaždicová tlač Režim fotoautomatu alebo dlaždicová tlač - vyberte si Po ťuknutí na sivé pole pod fotografiou v náhľade sa zobrazí skrytá ponuka V časti Dlaždice vyberte požadovaný vzor dlaždicové fotografie sa môžu vytlačiť ako zostava 2 x 2 alebo 3 x 3 výtlačky Spojte vytlačené fotografie a vytvorte veľký dlaždicový mozaikový výtlačok 17 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

18 Používanie aplikácie HP Sprocket Používanie tlačového frontu Odošlite výtlačky do zariadenia HP Sprocket, aj keď ste na cestách Pridajte fotografie do frontu offline na neskoršiu tlač Keď bude všetko pripravené na tlač, prejdite na tlačový front prostredníctvom hlavnej ponuky a ťuknutím na položku TLAČIŤ v pravom hornom rohu spustite tlač Poznámka: Ak chcete prejsť do hlavnej ponuky, ťuknite na tri pruhy v ľavom hornom rohu. 18 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

19 Používanie aplikácie HP Sprocket Zdieľaný tlačový front Do jednej tlačiarne HP Sprocket môže odosielať obrázky viacero ľudí V hlavnej ponuke vyberte položku Tlačový front Prejdite na položku Hosťovať zdieľaný tlačový front alebo Pripojiť sa k zdieľanému tlačovému frontu Stačí sa pripojiť a môžete tlačiť 19 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

20 Používanie aplikácie HP Sprocket Tlač fotografie Ťuknutím na ikonu tlače odošlite fotografiu do zariadenia HP Sprocket Zobrazí sa potvrdzujúca správa a indikátor priebehu tlače Stavová LED kontrolka bude blikať nabielo, zariadenie jemne zabzučí a obrázok sa začne tlačiť Odstráňte fóliu na zadnej strane fotografie a nalepte ju do albumu, zápisníka či kdekoľvek inde 20 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

21 Používanie aplikácie HP Sprocket Prijímanie doručených správ a oznámení Vďaka funkcii doručenej pošty a oznámení môžu používatelia jednoducho: získať aktuálne informácie o všetkých najnovších funkciách aplikácie, povoliť prijímanie oznámení a upozornení priamo v telefóne, získať užitočné tipy a prijímať aktualizácie a stručný prehľad nových funkcií v aplikácii. Povoľte oznámenia a aplikácia Sprocket vám bude automaticky odosielať upozornenia na aktualizácie a nové funkcie aplikácie Keď budete mať neprečítané upozornenie alebo oznámenie, na karte Doručená pošta sa zobrazí červená bodka 21 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

22 Inštalácia aplikácie HP Sprocket 1. Otvorte App Store (iphone /ipad ) alebo Google Play (Android ) 2. Ťuknite na ikonu lupy v hornom rohu 3. Do textového poľa zadajte výraz HP Sprocket 4. Ťuknite na ikonu aplikácie HP Sprocket 5. Ťuknite na položku Získať (App Store) alebo Inštalovať (Google Play) 6. Hoci je aplikácia bezplatná, vaše nastavenia môžu vyžadovať zadanie mena používateľa a hesla 7. Po dokončení inštalácie môžete ťuknúť na tlačidlo Otvoriť alebo môžete zavrieť App Store alebo Google Play a spustiť aplikáciu na domovskej obrazovke Poznámka: Na úspešné stiahnutie aplikácie s veľkosťou 100 MB do smartfónu sa môže vyžadovať pripojenie k Wi-Fi sieti 22 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

23 Funkcie ponuky aplikácie HP Sprocket Sprocket Zobrazte informácie o stave spárovanej tlačiarne (napríklad stav batérie) a aktualizujte firmvér. Doručená pošta Získajte tipy, nápady na projekty a aktualizácie. Tlačový front Odošlite fotografie do tlačiarne a pozrite sa, ktoré sa už tlačia. Postupy a Pomocník Získajte prístup k dokumentom a technickej podpore v reálnom čase pre tlačiareň aj aplikáciu. Zúčastniť sa prieskumu Povedzte nám svoj názor na aplikáciu HP Sprocket. Zdroje sociálnych sietí Prihláste sa do svojich kont sociálnych sietí na automatické získanie prístupu k fotografiám. Kúpiť papier Kúpte si samolepiaci papier HP ZINK. Poznámka: Ak chcete prejsť do hlavnej ponuky, ťuknite na tri pruhy v ľavom hornom rohu. 23 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

24 Používanie ponuky aplikácie HP Sprocket Ťuknutím na položku Sprocket zobrazíte informácie o spárovanej tlačiarni. Môžete skontrolovať stav batérie a zmeniť nastavenia automatického vypnutia zariadenia. Môžete zobraziť MAC adresu, verziu firmvéru a verziu hardvéru. Tieto údaje budete potrebovať pri kontaktovaní oddelenia technickej podpory pre HP Sprocket. Na tejto obrazovke sa tiež zobrazia prípadné dostupné inovácie firmvéru. Hlavná ponuka umožňuje: zobraziť informácie o spárovanej tlačiarni, získať správy a oznámenia od tímu Sprocket, pridať a zobraziť obrázky na tlač, zakúpiť fotopapier pre HP Sprocket a HP Sprocket Plus, získať prístup k Pomocníkovi a technickej podpore pre tlačiareň. 24 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

25 Úpravy fotografií pomocou aplikácie HP Sprocket Čarovná palička Automatická úprava fotografie (len ios). Manuálne nastavenie jasu, kontrastu a sýtosti Filtre Použitie rôznych farieb a štýlov pre vlastnú úpravu fotografií. Rámy Pridajte ozdobné orámovanie okolo fotografií. Nálepky Pridajte na svoje fotografie nálepky. Môžete dokonca vytvoriť svoje vlastné nálepky. Voľné písanie Pridajte k fotografiám vlastný rukopis. Text Pridajte k fotografiám vlastný text alebo popisky. Orezanie Vyberte najlepšiu časť každej fotografie, ktorá sa vytlačí. 25 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

26 Portfólio HP Sprocket Užívaj. Miluj. Tlač. HP Sprocket Okamžitá tlač fotografií s veľkosťou 5 x 7,6 cm zo smartfónu HP Sprocket 2 v 1 Okamžité fotografie veľkosti 5 x 7,6 cm z tvojho smartfónu HP Sprocket Plus Okamžité fotografie zo smartfónu teraz o 30 % väčšie HP Sprocket Plus HP Sprocket HP Sprocket 2 v 1 26 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

27 Fotopapier pre HP Sprocket Okamžité. Zdieľateľné. Zábavné. Tlačte plnofarebné obrázky bez kopy atramentových kaziet. 3 Fotografie zábavnej veľkosti Veľkosť 5 x 7,6 cm pre HP Sprocket a HP Sprocket 2 v 1; 5,8 x 8,6 cm (o 30 % väčšia veľkosť) pre HP Sprocket Plus Stačí vytlačiť, odlepiť a nalepiť Odlepte zadnú stranu a obklopte sa nálepkami obľúbených okamihov Okamžite suché Fotografie sú trvácne sú odolné voči rozmazaniu, vode a roztrhnutiu 27 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

28 Príslušenstvo pre HP Sprocket HP Sprocket Photo Album - fotoalbum HP Sprocket Wallet Case - puzdro 28 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

29 ĎAKUJEME 1. Vyžaduje sa aplikácia HP Sprocket. 2. Vyžaduje sa aplikácia HP Sprocket. Bluetooth je ochranná známka príslušného vlastníka a spoločnosť Hewlett-Packard ju používa na základe licencie. 3. Označenie ZINK Technology a ochranné známky spoločnosti ZINK sa používajú na základe licencie. Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia. Jedinými zárukami, ktoré sa vzťahujú na produkty a služby spoločnosti HP, sú záruky uvedené výslovne v záručných dokumentoch, ktoré sa dodávajú spolu s týmito produktmi a službami. Žiadne informácie uvedené v tomto dokumente nemožno považovať za dodatočnú záruku. Spoločnosť HP nenesie žiadnu zodpovednosť za technické ani redakčné chyby či vynechané informácie v tomto dokumente. Bluetooth je ochranná známka príslušného vlastníka a spoločnosť HP ju používa na základe licencie. Google a Google Cloud Print sú ochranné známky spoločnosti Google Inc. Označenie ZINK Technology a ochranné známky spoločnosti ZINK sa používajú na základe licencie.

Údajový list Tlačiareň HP Sprocket 200 Okamžite tlačte fotografie veľkosti 5 x 7,6 cm zo smartfónu. Tlač fotiek z párty sa môže začať. Podeľte sa o ak

Údajový list Tlačiareň HP Sprocket 200 Okamžite tlačte fotografie veľkosti 5 x 7,6 cm zo smartfónu. Tlač fotiek z párty sa môže začať. Podeľte sa o ak Údajový list Tlačiareň HP Sprocket 00 Okamžite tlačte fotografie veľkosti 5 x 7,6 cm zo smartfónu. Tlač fotiek z párty sa môže začať. Podeľte sa o aktuálne zážitky pomocou okamžitých fotiek veľkosti 5

Podrobnejšie

Manuál pre nastavenie tlače z VRP Bluetooth, USB tlačiarne Bluetooth, USB tlačiarne Manuál pre nastavenie tlače -1-

Manuál pre nastavenie tlače z VRP Bluetooth, USB tlačiarne Bluetooth, USB tlačiarne Manuál pre nastavenie tlače -1- Bluetooth, USB tlačiarne Manuál pre nastavenie tlače -1- Návod pre užívateľa Platnosť licencie: VRP licencia je viazaná na DKP firmy (daňový kód pokladnice pridelený finančnou správou). Jednu licenciu

Podrobnejšie

Manuál pre nastavenie tlače z VRP tlačiarní bluetooth Bluetooth Manuál pre nastavenie tlače z VRP tlačiarní -1-

Manuál pre nastavenie tlače z VRP tlačiarní bluetooth Bluetooth Manuál pre nastavenie tlače z VRP tlačiarní -1- Bluetooth Manuál pre nastavenie tlače z VRP tlačiarní -1- Návod pre užívateľa 1. Pripojenie tlačiarne cez bluetooth Prenosná tlačiareň môže byť pripojená k notebooku, mobilnému telefonu, tabletu a daľším

Podrobnejšie

Manuál pre nastavenie tlače z VRP elio m500 Elio m500 Manuál pre nastavenie tlače -1-

Manuál pre nastavenie tlače z VRP elio m500 Elio m500 Manuál pre nastavenie tlače -1- Elio m500 Manuál pre nastavenie tlače -1- Návod pre užívateľa 1. Vytvorenie účtu Google a stiahnutie potrebného softwaru 1. Aplikácie potrebné pre fungovanie VRP pokladnice sú predinštalované v zariadení.

Podrobnejšie

Externé mediálne karty Používateľská príručka

Externé mediálne karty Používateľská príručka Externé mediálne karty Používateľská príručka Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Logo SD je obchodná známka svojho vlastníka. Java je obchodná známka spoločnosti Sun Microsystems,

Podrobnejšie

Sprievodca rýchlym nastavením bluesound.com

Sprievodca rýchlym nastavením bluesound.com Sprievodca rýchlym nastavením bluesound.com Obsiahnuté príslušenstvo Napájací kábel 120 V Napájací kábel 230 V Ethernetový kábel (2 m) Mini jack do adaptéra Toslink Bezdrôtový sieťový hudobný prehrávač

Podrobnejšie

{LINGO} Špecifikácia výrobku: - Rozmery: 61x18x8mm - hmotnosť: 8,6 g - dosah príjmu signálu: 10m -kapacita a typ batérie: 90mAh, lítium-polymérová bat

{LINGO} Špecifikácia výrobku: - Rozmery: 61x18x8mm - hmotnosť: 8,6 g - dosah príjmu signálu: 10m -kapacita a typ batérie: 90mAh, lítium-polymérová bat {LINGO} Špecifikácia výrobku: - Rozmery: 61x18x8mm - hmotnosť: 8,6 g - dosah príjmu signálu: 10m -kapacita a typ batérie: 90mAh, lítium-polymérová batéria - doba nabíjania 2 hodiny - výdrž batérie v spánkovom

Podrobnejšie

Control no:

Control no: Smart Access Postup ovládania A. Predbežné podmienky... 2 1. Kompatibilita smartfónu... 2 2. Pripojenie kábla... 2 a. Zariadenia Apple (iphone 4/4s)... 2 b. Zariadenia Apple (iphone 5/5c/5s)... 2 c. Zariadenia

Podrobnejšie

Microsoft Surface Studio úvodná príručka

Microsoft Surface Studio úvodná príručka Microsoft Surface Studio úvodná príručka Rôzne režimy používania zariadenia Surface Studio Začíname používať zariadenie Surface Studio 1. Zapojte napájací kábel do zariadenia Surface Studio a do zásuvky.

Podrobnejšie

CitiManager - Migration Quick Reference Guide for Cardholders_Slovak_fin

CitiManager - Migration Quick Reference Guide for Cardholders_Slovak_fin Táto Rýchla referenčná príručka vám pomôže v týchto oblastiach: 1. Ako sa zaregistrovať na portáli CitiManager? a) Pre existujúcich držiteľov kariet s online výpismi b) Pre držiteľov kariet s papierovými

Podrobnejšie

Modem a lokálna sieť LAN Používateľská príručka

Modem a lokálna sieť LAN Používateľská príručka Modem a lokálna sieť LAN Používateľská príručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informácie obsiahnuté v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia. Jediné

Podrobnejšie

MergedFile

MergedFile E-knihy z katalógu Miestna knižnica Petržalka: Miestna knižnica Petržalka v spolupráci s portálom ereading.cz ponúka požičiavanie e-kníh. Vypožičané e-knihy je možné čítať len na čítačkách odporučených

Podrobnejšie

(Microsoft Word - Registr\341cia \372\350tu Hik-Connect.docx)

(Microsoft Word - Registr\341cia \372\350tu Hik-Connect.docx) Ako registrovať účet Hik-Connect Tento dokument popisuje postup registrácie účtu Hik-Connect cez mobilnú aplikáciu Hik-Connect a webový portál www.hik-connect.com. Poznámka: Ak chcete použiť pre registráciu

Podrobnejšie

0022-vub-mobilne-tokeny-200x200-v03.indd

0022-vub-mobilne-tokeny-200x200-v03.indd MOBILNÝ TOKEN Sprievodca aktiváciou a používaním VŠETKO, ČO JE MOŽNÉ www.vub.sk, 0850 123 000 Bank of 1. ČO JE MOBILNÝ TOKEN Mobilný Token je aplikácia v mobilnom telefóne, ktorá umožňuje jednoducho potvrdzovať

Podrobnejšie

Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky 12/ORP/2019/IM Postup pre overenie pravosti pokladničného dokladu Informácia je určená pre subjekty (zákazn

Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky 12/ORP/2019/IM Postup pre overenie pravosti pokladničného dokladu Informácia je určená pre subjekty (zákazn Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky 12/ORP/2019/IM Postup pre overenie pravosti pokladničného dokladu Informácia je určená pre subjekty (zákazníkov), ktorým bol vyhotovený pokladničný doklad z pokladnice

Podrobnejšie

Príručka AirPrint

Príručka AirPrint Príručka AirPrint Skôr než začnete používať zariadenie Brother Príslušné modely Definícia poznámok Ochranné známky Dôležitá poznámka Príslušné modely Táto Príručka používateľa platí pre nasledujúce modely:

Podrobnejšie

Centrum vedecko-technických informácií, Odbor pre hodnotenie vedy, Oddelenie pre hodnotenie publikačnej činnosti Vyhľadávanie a práca so záznamami - C

Centrum vedecko-technických informácií, Odbor pre hodnotenie vedy, Oddelenie pre hodnotenie publikačnej činnosti Vyhľadávanie a práca so záznamami - C Centrum vedecko-technických informácií, Odbor pre hodnotenie vedy, Oddelenie pre hodnotenie publikačnej činnosti Vyhľadávanie a práca so záznamami - CREPČ 2 Manuál pre autorov (aktualizované dňa 18.3.2019)

Podrobnejšie

MacBook Pro Sprievodca rýchlym štartom

MacBook Pro Sprievodca rýchlym štartom Sprievodca rýchlym štartom Víta vás váš MaBook Pro Začnime. Spustite Mac stlačením tlačidla napájania. Otvorí sa Sprievodca nastavením, vďaka ktorému môžete jednoducho nastaviť svoj Mac a ihneď ho začať

Podrobnejšie

Návod na použitie služby tv do vrecka

Návod na použitie služby tv do vrecka Návod na použitie služby tv do vrecka Vážení zákazníci, teší nás, že ste sa rozhodli využívať výhody interaktívnej televízie tv do vrecka. Vašu TV budete ovládať veľmi jednoduchou a intuitívnou aplikáciou.

Podrobnejšie

tv2go_pouzivatelska_prirucka

tv2go_pouzivatelska_prirucka Interaktívne funkcie tv2go Používateľská príručka Vážení zákazníci, teší nás, že ste sa rozhodli využívať výhody interaktívnej televízie tv2go. Vašu tv2go budete ovládať veľmi jednoduchou a intuitívnou

Podrobnejšie

eKasa

eKasa Virtuálna Registračná Pokladnica Modul OPD Android OBSAH Základné informácie o spoločnosti... Chyba! Záložka nie je definovaná. História zmien... Chyba! Záložka nie je definovaná. Obsah... 3 1 Systém e-kasa

Podrobnejšie

SPARK Stručný návod na obsluhu V1.6

SPARK Stručný návod na obsluhu V1.6 SPARK Stručný návod na obsluhu V1.6 Obsah Stručný návod na obsluhu 1 SPARK SPARK spoločnosti DJI je najmenšia lietajúca kamera vybavená stabilizovanou kamerou, inteligentnými letovými režimami a funkciou

Podrobnejšie

Slovenská technická univerzita v Bratislave Fakulta informatiky a informačných technológií Ilkovičova 2, , Bratislava 4 Internet vecí v našich ž

Slovenská technická univerzita v Bratislave Fakulta informatiky a informačných technológií Ilkovičova 2, , Bratislava 4 Internet vecí v našich ž Slovenská technická univerzita v Bratislave Fakulta informatiky a informačných technológií Ilkovičova 2, 842 16, Bratislava 4 Internet vecí v našich životoch [IoT] Používateľská príručka - Android Tím:

Podrobnejšie

aplikácia do mobilého telefónu na stiahnutie digitálneho tachografu

aplikácia do mobilého telefónu na stiahnutie digitálneho tachografu aplikácia do mobilého telefónu na stiahnutie digitálneho tachografu 1. Ako zistiť či je mobil vhodný na používanie DigiDown GO Vzhľadom na rôznorodosť výrobcov mobilných telefónov, rôznorodosť systémov

Podrobnejšie

Microsoft Word - BBL125_227_229_Multilingual_User_Manuel_SK.doc

Microsoft Word - BBL125_227_229_Multilingual_User_Manuel_SK.doc 1.1 BBL125 / 227 / 229 UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA BBL125/227/229 Aplikácia BeeWi SmartPad Ďakujeme vám za zakúpenie inteligentné žiarovky Smart LED Color Bulb od BEEWI. Prečítajte si prosím nasledujúce pokyny

Podrobnejšie

Užívateľský manuál

Užívateľský manuál Užívateľský manuál Obsah balenia Rollei DF-S 100 SE skener Držiaky negatívov / filmov Rýchly podavač Napájací adapter káble Čistiace štetec Užívateľská príručka Osadenie diapozitívov do držiaka 1. Otvorte

Podrobnejšie

Manuál uchádzača ezakazky Manuál uchádzača Dátum vytvorenia dokumentu: Verzia: Autori slovenský Matej Marcin, Stanislava Marošiová Te

Manuál uchádzača ezakazky Manuál uchádzača Dátum vytvorenia dokumentu: Verzia: Autori slovenský Matej Marcin, Stanislava Marošiová Te ezakazky Dátum vytvorenia dokumentu: 01.03.2019 Verzia: Autori 9.6.0 slovenský Matej Marcin, Stanislava Marošiová Tel.: +421 901 739 853 E-mail: podpora@ebiz.sk - 1 - Obsah 1 Minimálne požiadavky na technické

Podrobnejšie

Ako si mám nainštalovať nový upgrade z Internetu?

Ako si mám nainštalovať nový upgrade z Internetu? Pri sťahovaní verzií z Internetu je možné postupovať nasledovnými spôsobmi: Inštalácia upgrade (aktualizácie) z internetu priamo cez program Olymp Ak máte počítač, na ktorom je nainštalovaný program Olymp,

Podrobnejšie

Pomôcka Setup Používateľská príručka

Pomôcka Setup Používateľská príručka Pomôcka Setup Používateľská príručka Copyright 2007, 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka spoločnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informácie obsiahnuté

Podrobnejšie

Návod na obsluhu FiskalPRO Mobile

Návod na obsluhu FiskalPRO Mobile Návod na obsluhu FiskalPRO Mobile Obsah Obsah 2 1. Inštalácia FiskalPRO Mobile 3 2. Prihlásenie do aplikácie a jej nastavenie 6 Nastavenie servera mobilný čašník 9 3. Predaj 10 4. Návrat 15 5. Finančné

Podrobnejšie

Blood Glucose Monitoring System Copyright Ascensia Diabetes Care Holdings AG. All rights reserved. diabetes.ascensia.com

Blood Glucose Monitoring System Copyright Ascensia Diabetes Care Holdings AG. All rights reserved. diabetes.ascensia.com Vytváranie plánov pripomienok meraní s CONTOUR DIABETES aplikáciou Zmeny v liečbe, diéte alebo cvičení konzultujte vždy vopred s Vašim lekárom. Plán pripomienok meraní Vám pomáha optimalizovať monitoring

Podrobnejšie

MoTiV Project University Science Park Univerzitná 8215/1, Žilina, Slovakia Manuál k používaniu aplikácie Woorti Horizon 2020 European Union Fun

MoTiV Project University Science Park Univerzitná 8215/1, Žilina, Slovakia Manuál k používaniu aplikácie Woorti Horizon 2020 European Union Fun MoTiV Project University Science Park Univerzitná 8215/1, 010 26 Žilina, Slovakia Manuál k používaniu aplikácie Woorti Horizon 2020 European Union Funding for Research and Innovation This project has received

Podrobnejšie

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation Global Payment Plus - phototan Návod na prechod z USB tokenu na phototan Vážení užívatelia, tento návod Vás prevedie niekoľkými jednoduchými krokmi nutnými pre úspešný prechod z USB tokenu na phototan.

Podrobnejšie

Rollei DF-S 310 SE Užívateľský manuál

Rollei DF-S 310 SE Užívateľský manuál Užívateľský manuál Obsah balenia skener Držiaky negatívov / filmov Držiak formátu Super8 Držiak formátu 110 Podavač diapozitívov Napájací adapter káble Čistiace štetec Užívateľská príručka Osadenie negatívu

Podrobnejšie

ASUS Tablet Elektronická príručka

ASUS Tablet Elektronická príručka ASUS Tablet Elektronická príručka SK9813 November 2014 Revidované vydanie V3 2 Obsah Dohody používané v tomto návode...9 Starostlivosť a bezpečnosť... 10 Pokyny...10 Správna likvidácia...11 1 Pripravte

Podrobnejšie

SM-T560 Používateľská príručka Slovak. 09/2015. Rev.1.0

SM-T560 Používateľská príručka Slovak. 09/2015. Rev.1.0 SM-T560 Používateľská príručka Slovak. 09/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Obsah Informácie o tejto príručke Začíname 6 Obsah balenia 7 Popis zariadenia 9 Nabíjanie batérie 11 Používanie pamäťovej karty 13

Podrobnejšie

Microsoft Word - prirucka_katedry_nova

Microsoft Word - prirucka_katedry_nova Práca v systéme BUXUS Príručka pre katedrových redaktorov Michal Minarik michal.minarik@stuba.sk 2 Obsah Prihlásenie do systému BUXUS... 3 Prihlasovacie údaje... 3 Prihlasovacia obrazovka... 3 Úvodné menu...

Podrobnejšie

Žiadosť o licenčnú zmluvu na podujatie Na adrese v sekcii hlavného menu kliknete na položku Používatelia. Zobrazí sa blokové menu,

Žiadosť o licenčnú zmluvu na podujatie Na adrese   v sekcii hlavného menu kliknete na položku Používatelia. Zobrazí sa blokové menu, Na adrese http://www.soza.sk v sekcii hlavného menu kliknete na položku Používatelia. Zobrazí sa blokové menu, kde si zvolíte prvú možnosť, a to Chcem licenciu. Po kliknutí na túto voľbu (pozri obrázok

Podrobnejšie

UpRekrea manuál

UpRekrea manuál Mobilná aplikácia Aplikáciu Up Rekrea je možné zadarmo stiahnuť v App Store pre Apple alebo v Google Play pre Android zariadenia. Prihlásenie do aplikácie Up Rekrea - pomocou prihlasovacieho mena a hesla

Podrobnejšie

Quick Guide for Installing Nokia Connectivity Cable Drivers

Quick Guide for Installing Nokia Connectivity Cable Drivers KRÁTKA REFERENČNÁ PRÍRUČKA Inštalácia ovládačov Nokia Connectivity Cable Drivers Obsah 1. Úvod...1 2. Základné požiadavky...1 3. Inštalácia Ovládačov Nokia Connectivity Cable Drivers...2 3.1 Pred inštaláciou...2

Podrobnejšie

(Manu\341l)

(Manu\341l) Manuál práce so systémom kampane DPNB 1. Základné rozdelenie záložiek v konte súťažiaceho: 1. Súhrn nájdete v ňom zosumarizované informácie o vašich jazdách, celkovom poradí na Slovensku aj v meste, ušetrenom

Podrobnejšie

sk čítaj Upozornenie: Pred použitím telefónu si prečítajte bezpečnostné, regulačné a právne informácie dodávané spolu s týmto produktom. Different is

sk čítaj Upozornenie: Pred použitím telefónu si prečítajte bezpečnostné, regulačné a právne informácie dodávané spolu s týmto produktom. Different is sk čítaj Upozornenie: Pred použitím telefónu si prečítajte bezpečnostné, regulačné a právne informácie dodávané spolu s týmto produktom. Different is better Moto G5+_GSG_Slovakia Country Group_en-GB ro

Podrobnejšie

HP Photosmart eStation C510 series

HP Photosmart eStation C510 series Obsah 1 HP Photosmart estation C510 series Tlačové aplikácie...3 HP Photosmart estation C510 series Popis vonkajších častí zariadenia...3 HP Photosmart estation C510 series používanie odnímateľného displeja...6

Podrobnejšie

Užívateľský manuál FULL HD LED stropný monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX)

Užívateľský manuál FULL HD LED stropný monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX) FULL (AUX/HDMI/USB/FM-TX) Používanie Používanie diaľkového ovládača Nasmerujte diaľkový ovládač na snímač do vzdialenosti približne 2m. Vystavenie snímača priamemu slnečnému žiareniu môže spôsobiť dočasnú

Podrobnejšie

Microsoft Word - Návod na obsluhu - klub _1_

Microsoft Word - Návod na obsluhu - klub _1_ 1. Registrácia, prihlásenie Registrácia Registrovať sa v Klube.lekari.sk môže pacient (laická verejnosť), lekár či zdravotnícky pracovník (odborná verejnosť) a spoločnosti zamerané na zdravie. Pri potvrdení

Podrobnejšie

Power to your next step Prehľad kancelárskych zariadení PIXMA you can

Power to your next step Prehľad kancelárskych zariadení PIXMA you can Power to your next step Prehľad kancelárskych zariadení PIXMA you can Canon PIXMA - tlačiarne pre váš podnik Tlačiarne Canon PIXMA ponúkajú komplexné a praktické riešenie. Majú štýlový dizajna celý rad

Podrobnejšie

Orange TV stick UPOZORNENIE: Na nastavenie a použitie Orange TV sticku použite, prosím, tento návod. Poslednú aktuálnu verziu návodu nájdete na

Orange TV stick UPOZORNENIE: Na nastavenie a použitie Orange TV sticku použite, prosím, tento návod. Poslednú aktuálnu verziu návodu nájdete na Orange TV stick UPOZORNENIE: Na nastavenie a použitie Orange TV sticku použite, prosím, tento návod. Poslednú aktuálnu verziu návodu nájdete na www.orange.sk/pomoc/televizia/stick. 1 Obsah balenia WPS/tlačidlo

Podrobnejšie

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka Copyright 2016 HP Development Company, L.P. AMD je ochranná známka spoločnosti Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Všetky práva vyhradené. Google je ochranná známka spoločnosti

Podrobnejšie

7011

7011 Gypsy Rose, je 5-valcový, multi-líniový výherný video prístroj. Vyhrať možno v závislosti od rozhodnutia hráča na 1 až 30tich herných líniách. Hra je prístupná aj prostredníctvom mobilnej verzie, pričom

Podrobnejšie

Navigácia po úvodnej stránke elektronickej schránky Dátum zverejnenia: Verzia: 10 Dátum aktualizácie: Navigácia po úvodnej st

Navigácia po úvodnej stránke elektronickej schránky Dátum zverejnenia: Verzia: 10 Dátum aktualizácie: Navigácia po úvodnej st Navigácia po úvodnej stránke elektronickej schránky UPOZORNENIE: Od 1. 1. 2019 sa mení názov odosielateľa správ z Úrad vlády Slovenskej republiky ÚPVS na Ústredný portál verejnej správy. Zoznam zmien:

Podrobnejšie

Ponuka Štart

Ponuka Štart Mária Kostková Obsah Na čo slúži Umiestnenie ponuky Štart Základné časti ponuky Štart Prístup k priečinkom nastaveniam k programom Pri spustení Príslušenstvo Ovládací panel Na čo slúži vstup k programom,

Podrobnejšie

Privátna zóna pre prevádzku Obsah Privátna zóna pre prevádzku 1 Obsah 1 Webová stránka 2 Úvodná stránka 2 Registrácia prevádzka/penzión

Privátna zóna pre prevádzku Obsah Privátna zóna pre prevádzku 1 Obsah 1 Webová stránka   2 Úvodná stránka 2 Registrácia prevádzka/penzión Privátna zóna pre prevádzku Obsah Privátna zóna pre prevádzku 1 Obsah 1 Webová stránka www.rekrepo.sk 2 Úvodná stránka 2 Registrácia prevádzka/penzión 3 Prihlásenie prevádzka/penzión 4 Prehľad 5 Nová platba

Podrobnejšie

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Zákaznícky portál DPD Používateľský manuál V Bratislave 26.03.2015 Obsah 1. Úvod 2. Registrácia 3. Prihlásenie 4. Objednávka prepravy 5. Objednávka City Service 6. Objednávka vyžiadanej prepravy 7. Adresár

Podrobnejšie

Microsoft Word - Priloha_1.docx

Microsoft Word - Priloha_1.docx Obsah 1 Úvod... 1 2 Hlavné menu verejnej časti ITMS2014+... 1 3 Zoznam ŽoNFP na verejnej časti ITMS2014+... 2 3.1 Vyhľadávanie ŽoNFP... 2 3.2 Horná lišta zoznamu ŽoNFP... 2 3.3 Stĺpce zoznamu ŽoNFP...

Podrobnejšie

Komplexný informa ný a monitorovací systém Monitorovanie biotopov a druhov európskeho významu Používate ská dokumentácia KIMS modul Mobilná aplikácia

Komplexný informa ný a monitorovací systém Monitorovanie biotopov a druhov európskeho významu Používate ská dokumentácia KIMS modul Mobilná aplikácia Komplexný informa ný a monitorovací systém Monitorovanie biotopov a druhov európskeho významu Používate ská dokumentácia KIMS modul Mobilná aplikácia pre výkon výskytu Programový dokument: Životné prostredie

Podrobnejšie

HP ENVY 4520 All-in-One series

HP ENVY 4520 All-in-One series HP ENVY 4520 All-in-One series Obsah 1 Postupy... 1 2 Začíname... 2 Zjednodušenie ovládania... 2 Súčasti tlačiarne... 3 Indikátory ovládacieho panela a stavu... 4 Základné informácie o papieri... 5 Vkladanie

Podrobnejšie

Manuál DODÁVATEĽA Užívateľská príručka pre záujemcov/uchádzačov v systéme ELENA

Manuál DODÁVATEĽA Užívateľská príručka pre záujemcov/uchádzačov v systéme ELENA Manuál DODÁVATEĽA Užívateľská príručka pre záujemcov/uchádzačov v systéme ELENA Obsah 1 Minimálne požiadavky na technické vybavenie... 3 2 Prihlásenie do systému... 3 1 Registrácia záujemcu... 4 3 Obnova

Podrobnejšie

HP ENVY 5540 All-in-One series

HP ENVY 5540 All-in-One series HP ENVY 5540 All-in-One series Obsah 1 Postupy... 1 2 Začíname... 2 Súčasti tlačiarne... 3 Indikátory ovládacieho panela a stavu... 5 Základné informácie o papieri... 7 Vkladanie médií... 10 Vložte originál...

Podrobnejšie

Microsoft PowerPoint - CONNECT_R&A_76_sk

Microsoft PowerPoint - CONNECT_R&A_76_sk ŠKODA CONNECT REGISTRÁCIA A AKTIVÁCIA Portál Connect Využívanie online služieb ŠKODA Connect vyžaduje predchádzajúcu registráciu používateľa a vozidla na internetovej stránke portálu Connect, ako aj aktiváciu

Podrobnejšie

Obsah tejto príručky Microsoft Prechod na program Access 2010 z programu Access 2003 Vzhľad programu Microsoft Access 2010 sa výrazne odlišuje od prog

Obsah tejto príručky Microsoft Prechod na program Access 2010 z programu Access 2003 Vzhľad programu Microsoft Access 2010 sa výrazne odlišuje od prog Obsah tejto príručky Vzhľad programu Microsoft Access 2010 sa výrazne odlišuje od programu Access 2003, preto sme vytvorili túto príručku, aby ste s novým rozhraním programu mohli začať pracovať čo najrýchlejšie.

Podrobnejšie

HP Officejet 4630 e-all-in-one series

HP Officejet 4630 e-all-in-one series HP Officejet 4630 e-all-in-one series Obsah 1 Pomocník tlačiarne HP Officejet 4630 e-all-in-one series... 1 2 Popis tlačiarne HP Officejet 4630 series... 3 Súčasti tlačiarne... 4 Ovládací panel a indikátory

Podrobnejšie

ASUS Phone Elektronická príručka

ASUS Phone Elektronická príručka ASUS Phone Elektronická príručka SK9149 Prvé vydanie August 2014 Názov modelu: ASUS_T00P 2 Obsah Dohody používané v tomto návode...9 Starostlivosť a bezpečnosť... 10 Pokyny...10 Správna likvidácia...11

Podrobnejšie

gameDescription_bigApple

gameDescription_bigApple Big Apple Big Apple Popis a pravidlá Big Apple je hra s troma kotúčmi. Výsledky hry tvoria 3 3 výsledky, pričom každý kotúč zobrazuje časť s troma symbolmi. Snímky obrazovky Nasledujúci obrázok zobrazuje

Podrobnejšie

HP Photosmart 2570 All-in-One series Používate ská príručka

HP Photosmart 2570 All-in-One series Používate ská príručka HP Photosmart 2570 All-in-One series Používate ská príručka HP Photosmart 2570 All-in-One series Používateľská príručka Copyright 2005 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Nasledujúce informácie sa

Podrobnejšie

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka OBSAH Obsah balenia... 3 Pokyny na rýchly štart... 3 Začíname... 5 Aplikácia Weber igrill... 5 Výmena batérií... 6 Zapnutie a vypnutie... 6 Pripojenie... 7 Odpojenie... 8 Upevnenie...

Podrobnejšie

2

2 Modul Formulár tlače MS WORD str. 1 Modul Formulár tlače MS WORD Obsah: 1 Úvod 2 2 Nastavenia 3 2.1 Nastavenie programu Herkules pre tlač 3 2.2 Nastavenie programu MS Word pre tlač 4 3 Tlač faktúry cez

Podrobnejšie

Manuál aplikácie eoev

Manuál aplikácie eoev Manuál aplikácie eoev Obsah Zmeny v dokumente... 3 Informácie o aplikácii... 4 Určenie... 4 Funkcie... 4 Požiadavky... 4 Inštalácia aplikácie... 5 Používanie aplikácie... 6 Spustenie... 6 Popis hlavného

Podrobnejšie

Blood Glucose Monitoring System Copyright Ascensia Diabetes Care Holdings AG. All rights reserved. diabetes.ascensia.com

Blood Glucose Monitoring System Copyright Ascensia Diabetes Care Holdings AG. All rights reserved. diabetes.ascensia.com Používanie Mojich charakteristických vzorov s aplikáciou CONTOUR DIABETES Zmeny v liečbe, diéte alebo cvičení konzultujte vždy vopred s Vašim lekárom. Funkcia Moje charakteristické vzory identifikuje špecifické

Podrobnejšie

Úvodná príručka SLOVENSKY CEL-SW2QA2R0

Úvodná príručka SLOVENSKY CEL-SW2QA2R0 Úvodná príručka SLOVENSKY CEL-SW2QA2R0 Obsah balenia Pred prvým použitím skontrolujte, či sa v balení nachádzajú nasledujúce položky. Ak niektorá z nich chýba, obráťte sa na predajcu fotoaparátu. Fotoaparát

Podrobnejšie

EMEA IPG LES PLP 2P 7pt Datasheet

EMEA IPG LES PLP 2P 7pt Datasheet Údajový list Tlačiareň HP DeskJet Ink Advantage 5275 All-in-One Pripojenie a vytváranie, cenovo dostupná tlač, všestranný výkon. Zvládnete všetko a získate cenovo dostupné výtlačky. Nastavte všetko potrebné,

Podrobnejšie

AR-5726/5731 Operation-Manual Software SK

AR-5726/5731 Operation-Manual Software SK INŠTALÁCIA SOFTWARE DIGITÁLNY MULTIFUNKČNÝ SYSTÉM OBSAH O SOFTWARE PRED INŠTALÁCIOU INŠTALÁCIA SOFTVÉRU PRIPÁJANIE K POČÍTAČU KONFIGURÁCIA OVLÁDAČA TLAČIARNE RIEŠENIE PROBLÉMOV Strana.....................

Podrobnejšie

C-Monitor WIN klient pre verziu 2.8

C-Monitor WIN klient pre verziu 2.8 K CM Serveru verzie 2.8 uvoľňujeme Windows klienta. Balíček C-Monitor 2.8.690.0 obsahuje nasledovné opravy a zlepšenia: Nové šablóny pre Watches Internet Bandwidth Monitor pre WIN 8,2012, bezkonfliktná

Podrobnejšie

LG-P350_ORS_cover.indd

LG-P350_ORS_cover.indd SLOVENSKY ENGLISH Všeobecné otázky 0850 111 154 *Pred telefonátom sa uistite, že je telefónne číslo správne. Návod na používanie LG-P350 P/N : MFL67159910

Podrobnejšie

Montážny návod SK A4.indd

Montážny návod SK A4.indd Autonómny lokalizátor EYE UŽÍVATEĽSKÝ MANUÁL UŽÍVATEĽSKÝ MANUÁL 1 VŠEOBECNÉ INFORMÁCIE Pandora EYE je moderný GPS lokalizátor, ktorý slúži na sledovanie pohybu a určenie súradníc. Vďaka miniatúrnym rozmerom

Podrobnejšie

Detail správy a súvisiace prvky Dátum zverejnenia: Verzia: 5 Dátum aktualizácie: Detail správy a súvisiace prvky UPOZORNENIE

Detail správy a súvisiace prvky Dátum zverejnenia: Verzia: 5 Dátum aktualizácie: Detail správy a súvisiace prvky UPOZORNENIE UPOZORNENIE: Od 1. 1. 2019 sa mení názov odosielateľa správ z Úrad vlády Slovenskej republiky ÚPVS na Ústredný portál verejnej správy. Zoznam zmien: Dátum vydania Verzia Popis zmien 31. 12. 2018 2 Str.

Podrobnejšie

instruction_manual.html

instruction_manual.html Aplikácia na riadenie diabetu Návod na použitie Aplikácia na riadenie diabetu Accu-Chek Connect Prehľad Aplikácia na riadenie diabetu Accu-Chek Connect (ďalej iba aplikácia) je určená ako pomôcka na vykonávanie

Podrobnejšie

Resolution

Resolution Nastavenie rozlíšenia obrazovky Kvôli podstate technológie displeja z tekutých kryštálov (LCD) je rozlíšenie obrazu vždy pevne stanovené. Najlepší výkon zobrazenia dosiahnete nastavením rozlíšenia obrazovky

Podrobnejšie

STRUČNÝ NÁVOD KU IP-COACHU

STRUČNÝ NÁVOD KU IP-COACHU STRUČNÝ NÁVOD KU COACHU 6 Otvorenie programu a voľba úlohy na meranie Otvorenie programu Program COACH na meranie otvoríme kliknutím na ikonu Autor na obrazovke, potom zvolíme Užívateľskú úroveň Pokročilý

Podrobnejšie

Referenčná príručka Stručné vysvetlenie bežných činností HL-L5000D HL-L5100DN HL-L5100DNT HL-L5200DW HL-L5200DWT HL-L6250DN Brother doporučuje odložiť

Referenčná príručka Stručné vysvetlenie bežných činností HL-L5000D HL-L5100DN HL-L5100DNT HL-L5200DW HL-L5200DWT HL-L6250DN Brother doporučuje odložiť Referenčná príručka Stručné vysvetlenie bežných činností HL-L5000D HL-L5100DN HL-L5100DNT HL-L5200DW HL-L5200DWT HL-L6250DN Brother doporučuje odložiť si túto príručku vedľa zariadenia Brother, pre rýchlu

Podrobnejšie

ASUS Tablet NÁVOD NA OBSLUHU SK8492

ASUS Tablet NÁVOD NA OBSLUHU SK8492 ASUS Tablet NÁVOD NA OBSLUHU SK8492 SK8492 Prvé vydanie November 2013 Informácie o autorských právach Žiadna časť tohto návodu na obsluhu, a to vrátane výrobkov a softvéru v ňom popísaných, nesmie byť

Podrobnejšie

M03L Wired Laser Mouse

M03L Wired Laser Mouse Obsah balenia 1 Čítačka elektronických kníh 2 Ochranné puzdro 3 Slúchadlá do uší 4 USB kábel 5 Stručný návod 6 Záručný list Popis hlavnej jednotky 14 1 2 3 4 12 10 11 15 5 13 16 8 6 9 17 7 1 2 3 4 5 6

Podrobnejšie

Používateľská príručka Táto verzia je určená len na súkromné účely a nemala by byť distribuovaná.

Používateľská príručka Táto verzia je určená len na súkromné účely a nemala by byť distribuovaná. Používateľská príručka OBSAH 1 Základy... 4 1 Základné funkcie... 4 Zapnutie a vypnutie telefónu... 4 SIM karty... 4 Nabíjanie... 4 2 Telekomunikácia... 5 1 Telefón... 5 Uskutočňovanie hovorov... 5 Prichádzajúce

Podrobnejšie

siswoo-traveler-sk.indd

siswoo-traveler-sk.indd Vasco Traveler Premium 5 UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA SLOVENČINA Copyright 2018 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com OBSAH 1. Ovládanie zariadenia 4 1.1 Funkčné tlačidlá 5 1.2 Nabíjanie batérie 5 1.3

Podrobnejšie

Smart TV box Q4 CPU: Quad Core až 1.6 GHz RAM: 2 GB, ROM: 8 GB flash memory Operačný systém: Android Jelly Bean 4.2 Wi-Fi b/g/n + LAN RJ45 Infra

Smart TV box Q4 CPU: Quad Core až 1.6 GHz RAM: 2 GB, ROM: 8 GB flash memory Operačný systém: Android Jelly Bean 4.2 Wi-Fi b/g/n + LAN RJ45 Infra Smart TV box Q4 CPU: Quad Core až 1.6 GHz RAM: 2 GB, ROM: 8 GB flash memory Operačný systém: Android Jelly Bean 4.2 Wi-Fi 802.11b/g/n + LAN RJ45 Infračervené diaľkové ovládanie Podpora kariet microsdhc

Podrobnejšie

Informačný systém pre externú časť a písomnú formu internej časti maturitnej skúšky Informačný systém pre EČ a PFIČ maturitnej skúšky Užívateľská prír

Informačný systém pre externú časť a písomnú formu internej časti maturitnej skúšky Informačný systém pre EČ a PFIČ maturitnej skúšky Užívateľská prír Informačný systém pre EČ a PFIČ maturitnej skúšky Užívateľská príručka pre opravný termín EČ a PFIČ Máj 2019 Obsah 1. ZÁKLADNÉ POKYNY... 3 2. ÚDAJE O ŠKOLE... 4 2.1 KONTROLA A ZMENA ÚDAJOV... 4 2.2 ZMENA

Podrobnejšie

Návod na vytvorenie kvalifikovaného elektronického podpisu prostredníctvom občianskeho preukazu s čipom Dátum zverejnenia: Verzia: 1 Dátu

Návod na vytvorenie kvalifikovaného elektronického podpisu prostredníctvom občianskeho preukazu s čipom Dátum zverejnenia: Verzia: 1 Dátu Návod na vytvorenie kvalifikovaného elektronického podpisu prostredníctvom občianskeho preukazu s čipom Na Ústrednom portáli verejnej správy www.slovensko.sk (ďalej aj ÚPVS ) môžete podpísať formuláre

Podrobnejšie

Prihlásenie sa do systému AIS2 Pomôcka pre študentov Odoslanie záverečnej práce cez AiS2 Spustite si internetový prehliadač a do riadku s adresou napí

Prihlásenie sa do systému AIS2 Pomôcka pre študentov Odoslanie záverečnej práce cez AiS2 Spustite si internetový prehliadač a do riadku s adresou napí Prihlásenie sa do systému AIS2 Pomôcka pre študentov Odoslanie záverečnej práce cez AiS2 Spustite si internetový prehliadač a do riadku s adresou napíšte https://ais2.umb.sk. Do systému AIS2 sa prihlasujete

Podrobnejšie

Viac informácií nájdete v používateľskej príručke na adrese GT-I5800 Používateľská príručka

Viac informácií nájdete v používateľskej príručke na adrese   GT-I5800 Používateľská príručka Viac informácií nájdete v používateľskej príručke na adrese www.samsungmobile.com GT-I5800 Používateľská príručka Používanie tejto príručky Ďakujeme, že ste si zakúpili toto mobilné zariadenie značky Samsung.

Podrobnejšie

Pracovný postup pre vypĺňanie údajov elektronického formulára IŠIS pre spravodajskú jednotku 1

Pracovný postup pre vypĺňanie údajov elektronického formulára IŠIS pre spravodajskú jednotku 1 Pracovný postup pre vypĺňanie údajov elektronického formulára IŠIS pre spravodajskú jednotku 1 Prihláste sa do aplikácie pomocou prihlasovacích údajov pre spravodajskú jednotku. Link na aplikáciu: http://isis.statistics.sk/

Podrobnejšie

Ako hrat Burlesque Queen V 1.4

Ako hrat Burlesque Queen V 1.4 Burlesque Queen je 5-valcový, multi-líniový výherný video prístroj. Hrať možno na dvadsaťjeden fixných herných líniách. Hráč sa tu stretne s rôznymi hernými prvkami ako bonusová hra, voľné spiny. Hra je

Podrobnejšie

Údajový list Rad tlačiarní HP Neverstop Laser 1000 Jedinečná sloboda tlače. Prvá laserová tlačiareň na svete bez kazety. Poľahky tlačte veľké objemy s

Údajový list Rad tlačiarní HP Neverstop Laser 1000 Jedinečná sloboda tlače. Prvá laserová tlačiareň na svete bez kazety. Poľahky tlačte veľké objemy s Údajový list Rad tlačiarní HP Neverstop Laser 1000 Jedinečná sloboda tlače. Prvá laserová tlačiareň na svete bez kazety. Poľahky tlačte veľké objemy s prvou laserovou tlačiarňou na svete, ktorá nepoužíva

Podrobnejšie

Microsoft Word - ESD_-_DA_-_MA_-_Ucastnicka_verzia_video_V_3.docx

Microsoft Word - ESD_-_DA_-_MA_-_Ucastnicka_verzia_video_V_3.docx TVORÍME VEDOMOSTNÚ SPOLOČNOSŤ Riadiaci orgán OPIS Sprostredkovateľský orgán OPIS EURÓPSKA ÚNIA Príručka pre prostredie Digitálnej autoškoly pre účastníkov aplikácia Android JISCD-ESD Príručka pre prostredie

Podrobnejšie

Užívateľský návod Pre prístup do systému Moto Asist pomocou mobilnej aplikácie

Užívateľský návod Pre prístup do systému Moto Asist pomocou mobilnej aplikácie Užívateľský návod Pre prístup do systému Moto Asist pomocou mobilnej aplikácie Mobilná aplikácia Moto Asist je určená pre sledovanie aktuálnej polohy vozidla, príjem aktuálnych upozornení alebo ovládanie

Podrobnejšie

eKasa

eKasa Používateľská príručka Systém ekasa Virtuálna registračná pokladnica Modul MRP pre ANDROID (Podnikateľ) OBSAH Základné informácie o spoločnosti... 3 História zmien... 4 Obsah... 2 1 Virtálna registračná

Podrobnejšie

Návod na obsluhu Android online registračnej pokladnice FiskalPRO A8

Návod na obsluhu Android online registračnej pokladnice FiskalPRO A8 Návod na obsluhu Android online registračnej pokladnice FiskalPRO A8 Obsah Obsah 2 1. Popis FiskalPRO A8 3 2. Vloženie/výmena papiera 3 3. Pripojenie Android registračnej pokladnice do internetovej siete

Podrobnejšie