BEAUTY CLUB MÁJ/JÚN 2019 Účinná ochrana pred slnkom Starostlivosť o problematickú alebo citlivú pleť Víťazstvo nad pigmentovými škvrnami Tipy na vhodn

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "BEAUTY CLUB MÁJ/JÚN 2019 Účinná ochrana pred slnkom Starostlivosť o problematickú alebo citlivú pleť Víťazstvo nad pigmentovými škvrnami Tipy na vhodn"

Prepis

1 BEAUTY CLUB MÁJ/JÚN 2019 Účinná ochrana pred slnkom Starostlivosť o problematickú alebo citlivú pleť Víťazstvo nad pigmentovými škvrnami Tipy na vhodný krém, sérum alebo make-up VÝHODNÁ DERMO PONUKA

2 Spoločná príprava na leto Milé klientky, milí klienti, určite väčšina z vás pociťuje príchod teplejších dlhších dní, neskorší západ slnka, viac energie a chuť tráviť stále viac času vonku so svojou rodinou, priateľmi či deťmi. Áno, je to tak. Letné mesiace sa nezadržateľne blížia a prichádza pre nás dlhoočakávané obdobie v roku. Pre niektorých oddych a dovolenka pri mori, pre iných vysokohorská turistika, vodné športy či kempovanie, alebo pre našich najmenších prázdniny. Nech už budete kdekoľvek, nezabudnite na dostatočnú ochranu pred slnkom pomocou vhodne vybraných prípravkov na opaľovanie a na dôslednú regeneráciu pokožky po opaľovaní. Samozrejme, na vašu účinnú slnečnú ochranu myslíme aj my. Prinášame vám niekoľko atraktívnych ponúk, kde nákupom vhodne zvolených prípravkov spríjemníte leto nielen sebe a svojej rodine, ale získate aj zaujímavé darčeky, ako napr. SUN INDICATOR náramok pre bezpečné opaľovanie. Rovnako dôležitá počas horúcich letných dní je aj hygiena a zachovanie si pocitu čistoty. Nechajte sa inšpirovať niektorým z našich tipov a vyskúšajte prípravky, ktoré vám dodajú sviežosť počas celého dňa. Myslíme aj na klientov s citlivou a problematickou pokožkou, ktorá si vyžaduje dôkladnú starostlivosť počas celého roka, alebo na dámy, ktoré sa rady starajú o svoje zdravie a krásu v každom ročnom období. Obdarujte seba alebo svojich blízkych niektorou z výhodných ponúk, ktoré nájdete vo vnútri katalógu alebo na Ak preferujete osobné poradenstvo, navštívte ktorúkoľvek lekáreň Dr.Max a naši odborníci vám radi poradia. Dovoľte nám privítať tohtoročnú letnú sezónu a vykročme spoločne do horúcich letných dní v zdraví. Váš tím BeautyClub Dr.Max

3 Spoľahlivá ochrana pokožky pochádza zo sily prírody Celú ponuku nájdete online na Ochráňte svoju pokožku so slnečnou kozmetikou EQUILIBRIA. Extrakt z morskej riasy Laminaria ochroleuca zabráni negatívnym vplyvom slnečného žiarenia. Vďaka optimálnemu zloženiu sú produkty EQUILIBRIA vhodné aj na citlivú a náročnú pokožku. 30% + SUN INDICATOR DARČEK /9,99 od 6,99 13,980 /100 ml EQUILIBRIA Krém na opaľovanie pre deti alebo dospelých SPF 50+, 50 ml Mlieko na opaľovanie pre deti alebo dospelých SPF 50, 200 ml Mlieko na opaľovanie pre deti alebo dospelých SPF 30, 200 ml Mlieko po opaľovaní, 200 ml SUN INDICATOR, 7 ks Zľava 30 % platí na všetky produkty EQUILIBRIA. K nákupu akéhokoľvek produktu značky EQUILIBRIA získate SUN INDICATOR zadarmo. Zľavu nie je možné kombinovať s inými akciovými ponukami. Akcia platí od do alebo do vypredania zásob v kamennej a online lekárni Dr.Max. Žiadny opaľovací prípravok neposkytuje 100 % ochranu pred slnečným žiarením. Aj v prípade použitia opaľovacieho prípravku je nutné dodržiavať ďaľšie zásady bezpečného pobytu na slnku.

4 Tajomstvo ukryté v Termálnej vode Uriage Doprajte si pocit čistoty a sviežosti počas celého dňa s produktmi URIAGE. Micelárne termálne vody poskytnú šetrné odlíčenie všetkým typom pleti vrátane tej najcitlivejšej. Dezodoranty a antiperspirant dodajú dlhotrvajúci pocit komfortu. Termálna voda v spreji, 150 ml NÁŠ TIP: 100 % prírodná Termálna voda Uriage váš univerzálny spoločník, prvá pomoc pri dehydratácii pleti, spálení pokožky, podráždení po holení alebo uštipnutí hmyzom. Vhodná aj ako fixátor make-upu. 8,99 5,993 /100 ml 1+1 ZADARMO Micelárna termálna voda pre normálnu až suchú pleť, 500 ml Micelárna termálna voda pre citlivú pleť, 500 ml Antiperspirant s obsahom Termálnej vody Uriage, 50 ml Svieži dezodorant s kamencom v spreji, 125 ml od 9,99 19,980 /100 ml Akcia ZADARMO platí na všetky URIAGE micelárne termálne vody, dezodoranty, antiperspirant a Termálnu vodu Uriage v spreji. Pri rôznych cenách produktov získate zadarmo produkt s najnižšou cenou. Zľavu nie je možné kombinovať s inými akciovými ponukami. Akcia platí od do alebo do vypredania zásob v kamennej a online lekárni Dr.Max.

5 Celú ponuku nájdete online na Bezpečné a pohodlné opaľovanie pre deti aj dospelých Vyskúšajte opaľovacie prípravky URIAGE Bariésun. Sú špeciálne vyvinuté tak, aby poskytli vysokú ochranu pred slnečnými lúčmi. Chráňte svoju pokožku pred starnutím a vysušovaním počas pobytu na slnku a intenzívne ju regenerujte balzamom po opaľovaní. URIAGE Bariésun Minerálny opaľovací krém SPF 50+, 100 ml NÁŠ TIP: Máte citlivú pokožku? Kombinácia minerálnych filtrov poskytne vašej pokožke vysoký stupeň ochrany. Jednoduché rozotieranie. Hypoalergénny, bez konzervantov a parfumácie. /22,99 15,99 15,990 /100 ml 30% /14,99 od 10,49 34,967 /100 ml URIAGE Bariésun Regeneračný balzam po opaľovaní, 150 ml Opaľovací ultra ľahký fluidný krém SPF 50+ na citlivú pokožku, 30 ml Suchý olej na opaľovanie v spreji SPF 30, 200 ml Opaľovacie mlieko pre deti SPF 50+, 100 ml Zľava 30 % platí na všetky produkty z produktového radu URIAGE Bariésun. Zľavu nie je možné kombinovať s inými akciovými ponukami. Akcia platí od do alebo do vypredania zásob v kamennej a online lekárni Dr.Max. Žiadny opaľovací prípravok neposkytuje 100 % ochranu pred slnečným žiarením. Aj v prípade použitia opaľovacieho prípravku je nutné dodržiavať ďaľšie zásady bezpečného pobytu na slnku.

6 Účinná ochrana pred slnkom Opaľovacie produkty z radu BIODERMA Photoderm sú vytvorené najmä pre zdravie pokožky. Ponúkajú riešenie pre potreby vašej pokožky a spoľahlivo vás ochránia pred škodlivými účinkami slnka (bunky pokožky chránia až na úrovni DNA). K nákupu 2 produktov + AFTER SUN V HODNOTE 20,99 ZADARMO BIODERMA Photoderm MAX SPF 50+ Aquafluid, 40 ml Sprej SPF 30, 400 ml BRONZ SPF 30, Sprej, 200 ml MINERAL SPF 50+, Sprej, 100 g BIODERMA Photoderm After sun Mlieko po opaľovaní, 500 ml 20,99 4,198 /100 ml K nákupu akýchkoľvek dvoch produktov BIODERMA Photoderm získate Photoderm After sun v hodnote 20,99 zadarmo. Akcia platí na všetky produkty z produktového radu BIODERMA Photoderm. Zľava sa nevzťahuje na akciové balenia a zlacnené produkty. Akcia platí od do alebo do vypredania zásob len v kamennej lekárni Dr.Max. Žiadny opaľovací prípravok neposkytuje 100 % ochranu pred slnečným žiarením. Aj v prípade použitia opaľovacieho prípravku je nutné dodržiavať ďaľšie zásady bezpečného pobytu na slnku.

7 Celú ponuku nájdete online na Horúce tipy na letné dni Túžite každý rok po čokoládovohnedej pokožke? Záleží vám na odtieni pleti aj počas dovolenky? Vyskúšajte niektorý z našich tipov a užite si bezstarostné leto. NÁŠ TIP: Tónovací krém s efektom prirodzeného make-upu dodá vašej pleti potrebné krytie a zároveň ochranu pred slnkom. NÁŠ TIP: Na rýchlejšie dosiahnutie hnedej pokožky a predĺženie opálenia vyskúšajte suchý olej BIODERMA. Vhodný na citlivú pleť, celé telo aj vlasy. BIODERMA Photoderm NUDE Touch SPF 50+ Tónovací fluid, 40 ml 20,89 52,225 /100 ml BIODERMA Photoderm BRONZ SPF 30 Suchý olej, 200 ml 23,49 11,745 /100 ml K nákupu akýchkoľvek dvoch produktov BIODERMA Photoderm získate Photoderm After sun v hodnote 20,99 zadarmo. Akcia platí na všetky produkty z produktového radu BIODERMA Photoderm. Zľava sa nevzťahuje na akciové balenia a zlacnené produkty. Akcia platí od do alebo do vypredania zásob len v kamennej lekárni Dr.Max. Žiadny opaľovací prípravok neposkytuje 100 % ochranu pred slnečným žiarením. Aj v prípade použitia opaľovacieho prípravku je nutné dodržiavať ďaľšie zásady bezpečného pobytu na slnku.

8 Víťazstvo nad pigmentovými škvrnami Na účinnú redukciu pigmentových škvŕn a ich opätovného návratu vám pomôže produktový rad Eucerin ANTI-PIGMENT. Tajomstvom produktov je ich inovatívna látka thiamidol, ktorá cielene rieši príčinu vzniku hyperpigmentácie. Denný krém vám navyše zabezpečí ochranu pred UV žiarením. 20% SET ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 22,90 Eucerin ANTI-PIGMENT Duálne sérum, 30 ml Nočný krém, 50 ml Denný krém SPF 30, 30 ml Lokálny korektor, 5 ml Eucerin Letný darčekový set Zľava 20 % platí na všetky produkty z produktového radu Eucerin ANTI-PIGMENT. Pri nákupe akýchkoľvek produktov Eucerin zo všetkých produktových radov nad 22,90 získate Letný darčekový set Eucerin zadarmo. Zľavu nie je možné kombinovať s inými akciovými ponukami. Akcia platí od do alebo do vypredania zásob len v kamennej lekárni Dr.Max.

9 Starostlivosť o problematickú pleť so sklonom k akné Celú ponuku nájdete online na Problematická pleť si vyžaduje dôkladné čistenie a následnú regeneráciu. Rad Eucerin DERMOPURE účinne pomáha v boji proti nedokonalostiam pleti. Prípravky pôsobia protizápalovo, zmierňujú podráždenie a začervenanie, zároveň redukujú tvorbu kožného mazu. 20% Eucerin DERMOPURE Sérum na regeneráciu pleti, 40 ml Upokojujúci krém, 50 ml Krycí korektor, 2,5 g Eucerin DERMOPURE Čistiaca pleťová voda, 200 ml Čistiaci gél, 400 ml Zľava 20 % platí na všetky produkty z produktového radu Eucerin DERMOPURE. Zľavu nie je možné kombinovať s inými akciovými ponukami. Akcia platí od do alebo do vypredania zásob len v kamennej lekárni Dr.Max.

10 6 PRI NÁKUPE NAD 16 Návrat podráždenej pokožky do rovnováhy Francúzska kozmetika A-DERMA váš odborník v starostlivosti o krehkú pokožku. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu z výhonkov ovsa Rhealba jej navráti rovnováhu, upokojenie a obnovenie. PONUKA PLATÍ V JÚNI NAŠ TIP: Na komplexnú starostlivosť proti podráždeniu (začervenanie, pnutie, svrbenie, olupovanie), na upokojenie a zahojenie pokožky vyskúšajte reparačný krém DERMALIBOUR+. A-DERMA DERMALIBOUR+ Reparačný krém, 50 ml 10,99 21,980 /100 ml EXOMEGA CONTROL Emolienčné mlieko, 400 ml Emolienčný balzam, 200 ml EXOMEGA CONTROL Zvláčňujúci umývací olej, 500 ml Zvláčňujúci umývací gél 2 v 1, 500 ml Zľavu 6 získate pri nákupe nad 16. Zľava platí pri nákupe akýchkoľvek produktov značky A-DERMA okrem akciových balení. Zľavu nie je možné kombinovať s inými akciovými ponukami. Akcia platí od do alebo do vypredania zásob len v kamennej lekárni Dr.Max.

11 Špecialista v starostlivosti o citlivú pleť Sila Termálnej vody Avène obsiahnutá v prípravkoch značky Avène dokáže upokojiť potreby celej rodiny. Je vhodná aj na kožné problémy a citlivú, reaktívnu či alergickú pleť. Celú ponuku nájdete online na 7 PRI NÁKUPE NAD 21 NÁŠ TIP: Make-up Couvrance je určený na krytie ľahkých i vážnych nedokonalostí pleti. Je vhodný na každodenné použitie na citlivú pleť i po dermatologických zákrokoch. PONUKA PLATÍ V MÁJI EAU THERMALE Avène Micelárna voda, 100 ml Termálna voda v spreji, 300 ml Extra výživný kompenzačný krém, 50 ml Couvrance Kompaktný výživný make-up SPF 30, 10 g Mozaikový púder, 10 g Špirála s vysokou znášanlivosťou Couvrance Tekutý krycí make-up SPF 20, 30 ml 22,99 76,633 /100 ml Zľavu 7 získate pri nákupe nad 21. Zľava platí pri nákupe akýchkoľvek produktov značky Avène okrem akciových balení. Zľavu nie je možné kombinovať s inými akciovými ponukami. Akcia platí od do alebo do vypredania zásob len v kamennej lekárni Dr.Max.

12 Zdravá a krásna pleť s produktmi od VICHY Portfólio VICHY ponúka produkty pre celodenný rituál vašej krásy. Vyskúšajte komplexnú starostlivosť o pleť vďaka krémom či séram, dodajte pleti hĺbkovú hydratáciu a zabojujte už aj s prvými príznakmi vrások. VICHY NEOVADIOL PHYTOSCULPT, 50 ml NÁŠ TIP: Balzam NEOVADIOL PHYTOSCULPT na vypnutie pokožky na krku a tvárových kontúr. Pri pravidelnom používaní vám eliminuje viditeľné línie na krku a efekt,,dvojitej brady. /32,99 27,99 55,980 /100 ml VICHY SLOW ÂGE Fluidný denný krém s SPF 30, 50 ml VICHY AQUALIA THERMAL Hydratačný denný krém, 50 ml VICHY MINÉRALBLEND Hydratačný make-up, 30 ml 15% + DARČEK MINÉRAL ml VICHY NORMADERM PHYTOSOLUTION Krém proti nedokonalostiam pleti, 50 ml VICHY MINÉRAL 89, Hyaluron-Booster, 50 ml Zľava 15 % platí na celé portfólio produktov VICHY okrem akciových balení. K nákupu získate aj vzorku produktu VICHY MINÉRAL 89, 10 ml zadarmo. Užitočné cestovné balenie. Zľavu nie je možné kombinovať s inými akciovými ponukami. Akcia platí od do alebo do vypredania zásob len v kamennej lekárni Dr.Max.

13 Celú ponuku nájdete online na Pre lepší život s citlivou pleťou Rad TOLERIANE od LA ROCHE-POSAY je špecialista v starostlivosti o citlivú až alergickú pokožku. Správnou voľbou vhodných produktov zaistíte účinné a jemné čistenie, ukľudnenie pri podráždení, zníženie citlivosti aj prirodzené a bezpečné líčenie. 4 PRI NÁKUPE NAD 15 LA ROCHE-POSAY TOLERIANE Nočný upokojujúci krém na tvár a oči, 40 ml Upokojujúci intenzívny krém na tvár a očné okolie, 40 ml Upokojujúci a ochranný fluidný krém, 40 ml Prebiotický hydratačný krém pre citlivú pleť, 40 ml LA ROCHE-POSAY TOLERIANE Hydratačný fluidný make-up, 30 ml Zmatňujúci penový make-up, 30 ml Zľavu 4 získate pri nákupe nad 15. Zľava platí pri nákupe akýchkoľvek produktov LA ROCHE-POSAY z produktového radu TOLERIANE okrem akciových balení. Zľavu nie je možné kombinovať s inými akciovými ponukami. Akcia platí od do alebo do vypredania zásob len v kamennej lekárni Dr.Max.

14 Kúzlo francúzskej kozmetiky NUANCE Kozmetika NUANCE je vhodná pre každý vek a typ pokožky. Jej kúzlo spočíva v čistote a v ľahkosti. Doprajte svojej pokožke dôkladnú starostlivosť vďaka obsahu aktívnych zložiek rastlinného pôvodu. 1+1 ZADARMO NA CELÉ PORTFÓLIO od 9,99 4,995 /100 ml NUANCE Micelárna voda pre suchú pleť, 200 ml Telový krém, 200 ml Telový olej, 100 ml NUANCE ANTI-AGEING COMPLEX Sérum, 30 ml Zlatá maska, 50 ml Akcia ZADARMO platí na celé portfólio značky NUANCE. Pri rôznych cenách produktov získate zadarmo produkt s najnižšou cenou. Zľavu nie je možné kombinovať s inými akciovými ponukami. Akcia platí od do alebo do vypredania zásob v kamennej a online lekárni Dr.Max.

15 Celú ponuku nájdete online na O krok bližšie k zdraviu a kráse Suchá podráždená pokožka s menšími nedokonalosťami, nadmerné potenie alebo začervenané miesta na tvári? Majte svojich pomocníkov vždy poruke a zabudnite tak na jemné chybičky krásy. od 16% Coupeliac Gél proti začervenaniu, 20 ml Krém proti začervenaniu a vráskam, 50 ml Driclor roztok, 20 ml Prípravok proti nadmernému poteniu Bi-Oil, 60 ml Ošetrujúci telový olej (jazvy, strie) Bi-Oil, 100 ml Gél na suchú pokožku (hydratácia) /10,59 8,39 41,950 /100 ml /12,19 10,19 16,983 /100 ml /12,19 10,19 10,190 /100 ml /12,29 9,79 48,950 /100 ml /13,49 10,79 21,580 /100 ml Kozmetické výrobky. Zľavu nie je možné kombinovať s inými akciovými ponukami. Akcia platí od do alebo do vypredania zásob len v kamennej lekárni Dr.Max.

16 Užívajte si zľavy a výhodnú ponuku produktov dermokozmetiky Produkty dermokozmetiky nájdete vo vybraných lekárňach Dr.Max a online na Zoznam lekární nájdete na 30% 1+1 ZADARMO 20%

Microsoft Word - Ako správne vybrať opaľovací prípravok ESTHEDERM.docx

Microsoft Word - Ako správne vybrať opaľovací prípravok ESTHEDERM.docx Ako správne vybrať opaľovací prípravok Institut ESTHEDERM? Blíži sa leto a čoraz častejšie sa stretávame s otázkami, ktoré súvisia s výberom správneho opaľovacieho prípravku kozmetiky Institut Esthederm.

Podrobnejšie

Rýchly sprievodca kozmetikou HELIOCARE

Rýchly sprievodca kozmetikou HELIOCARE RÝCHLY SPRIEVODCA KOZMETIKOU HELIOCARE Heliocare je vysoko účinná slnečná kozmetika zabezpečujúca komplexnú vnútornú (výživové doplnky) i vonkajšiu (opaľovacie prípravky na pokožku) ochranu pleti pred

Podrobnejšie

Vaša pleť je zrkadlom vašej minulosti. Všetkých vašich úsmevov ale aj vašich sĺz. Vašich krásnych opálení a vašich spálení. Jednoducho spôsobu vášho ž

Vaša pleť je zrkadlom vašej minulosti. Všetkých vašich úsmevov ale aj vašich sĺz. Vašich krásnych opálení a vašich spálení. Jednoducho spôsobu vášho ž Vaša pleť je zrkadlom vašej minulosti. Všetkých vašich úsmevov ale aj vašich sĺz. Vašich krásnych opálení a vašich spálení. Jednoducho spôsobu vášho života... Čo ak by vaša pokožka viac vypovedala o vašej

Podrobnejšie

ATRAKTÍVNE CENY EXTRA PEČIATKY ŠPECIÁLNE DARČEKY ZĽAVY OBJAVTE VÝHODNÉ PONUKY 2019 PLATÍ OD DO Moja letná kupónová knižka

ATRAKTÍVNE CENY EXTRA PEČIATKY ŠPECIÁLNE DARČEKY ZĽAVY OBJAVTE VÝHODNÉ PONUKY 2019 PLATÍ OD DO Moja letná kupónová knižka ATRAKTÍVNE CENY EXTRA PEČIATKY ŠPECIÁLNE DARČEKY ZĽAVY OBJAVTE VÝHODNÉ PONUKY 09 PLATÍ OD 4. 6. DO. 9. 09 Moja letná kupónová knižka Ako funguje LETNÁ KUPÓNOVÁ KNIŽKA? 0 0 Môžete využiť alebo viac kupónov

Podrobnejšie

ARGANE prírodná kozmetika z MAROKA

ARGANE prírodná kozmetika z MAROKA ARGANE prírodná kozmetika z MAROKA 100% BIO oleje RELAXANT 50 ml relaxačný masážny olej proti CELULITÍDE Použitie: pre pokožku, ktorá potrebuje prirodzene hydratovať a zjemniť, upokojujúci roztok. Tento

Podrobnejšie

MOC CENNÍK - OBJEDNÁVKA platnosť od: 3 / 2018 SLOVENSKÁ REPUBLIKA DODÁVATEĽ ODBERATEĽ - registračné číslo: FOR LIFE spol. s r. o., Moravanská 85, Brno

MOC CENNÍK - OBJEDNÁVKA platnosť od: 3 / 2018 SLOVENSKÁ REPUBLIKA DODÁVATEĽ ODBERATEĽ - registračné číslo: FOR LIFE spol. s r. o., Moravanská 85, Brno MOC CENNÍK - OBJEDNÁVKA platnosť od: 3 / 2018 SLOVENSKÁ REPUBLIKA DODÁVATEĽ ODBERATEĽ - registračné číslo: FOR LIFE spol. s r. o., Moravanská 85, Brno 619 00, ČR Meno, priezvisko: IČ: 49977580, DIČ: CZ49977580

Podrobnejšie

CARTA_SIDOLUX Katalóg (1) (SCREEN)

CARTA_SIDOLUX Katalóg (1) (SCREEN) KATALÓG PRODUKTOV SIDOLUX UNIVERSAL Čistiace prostriedky Univerzálne čistiace prostriedky pre všetky umývateľné povrchy. Jednoducho sa používajú a vďaka unikátnemu systému Soda Power zmäkčujú vodu a dokonalo

Podrobnejšie

Cenníky LETO Cenník vstupov leto

Cenníky LETO Cenník vstupov leto Cenníky LETO Držitelia vernostnej karty PATINCE AQUA CARD Bazénový svet - Vonkajšie a vnútorné bazény PO - PIA Víkendy a štátne sviatky Celodenný vstup 10 13 LETNÝ CENNÍK VSTUPOV 3-hodinový vstup 8 10

Podrobnejšie

SpiritLights_sk-A6

SpiritLights_sk-A6 For Pre Sun-Kissed vlasy pobozkané Blonde slnkom Effects Vytvorte prírodné blond vlasy, efekt jemných svetlých odtieňov na prírodných a farbených vlasoch. Vlastnosti a výhody Tento melírovací systém na

Podrobnejšie

PRODUKTOVÝ KATALÓG Telová a pleťová kozmetika

PRODUKTOVÝ KATALÓG Telová a pleťová kozmetika PRODUKTOVÝ KATALÓG Telová a pleťová kozmetika DETTOL - AUTOMATICKÝ DÁVKOVAČ MYDLA 250ML / NÁPLŇ 250ML DETTOL - ANTIBAKTERIÁLNY GÉL 5855 5856 5852 10229 5854 Grepfruit Uhorka Vanilkový kvet 03350 03348

Podrobnejšie

cenik_SK_2018_PLATNY.indd

cenik_SK_2018_PLATNY.indd SK CENNÍK - OBJEDNÁVKA pre kozmetičky, masérov, wellness centrá, lekárov, lekárne a pod. platnosť od: 3 / 2018 PROFESIONÁLNA KOZMETICKÁ STAROSTLIVOSŤ SLOVENSKÁ REPUBLIKA DODÁVATEĽ FOR LIFE spol. s r. o.,

Podrobnejšie

Cenník produktov ESSENS ESSENS Slovakia

Cenník produktov ESSENS ESSENS Slovakia Cenník produktov ESSENS ESSENS Slovakia www.essens.sk ESSENS Perfume women w1xx15 Dámsky parfum 15 ml 7,30 9,80 6 w1xx50 Dámsky parfum 50 ml 13,20 18,20 11 w1xxm mist 200 ml 9,70 13,60 8 w1xxng Sprchový

Podrobnejšie

STRIH A ÚČES STRIH Strih dámsky krátke a polodlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Strih dámsky dlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Páns

STRIH A ÚČES STRIH Strih dámsky krátke a polodlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Strih dámsky dlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Páns STRIH A ÚČES STRIH Strih dámsky krátke a polodlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Strih dámsky dlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) 37 45 Pánsky strih 20 Pánsky strih strojčekom 15 Úprava brady

Podrobnejšie

Jazvy?...ponúkame vám viditeľné a trvalé riešenie! PROFESIONÁLNA LIEČBA JAZIEV SILIKÓNOM

Jazvy?...ponúkame vám viditeľné a trvalé riešenie! PROFESIONÁLNA LIEČBA JAZIEV SILIKÓNOM Jazvy?...ponúkame vám viditeľné a trvalé riešenie! PROFESIONÁLNA LIEČBA JAZIEV SILIKÓNOM Prečo vznikajú jazvy? Jazvy vznikajú v dôsledku porušenia kože po rôznych chirurgických zákrokoch, operáciách, popáleninách

Podrobnejšie

plum hand hygiene SK final.indd

plum hand hygiene SK final.indd Katalóg výrobkov Sme profesionáli aj v hygiene rúk - viac, ako 150 rokov na trhu! Systémy pre ochranu pokožky v každom pracovnom prostredí Hygiena rúk Už skoro 50 rokov vyrábame krémy na ochranu pokožky,

Podrobnejšie

1 Bronzovo opálená pokožka Fenomén Ako správne získať a udržať si zdravé, prirodzene vyzerajúce opálenie? Vyzerať sebavedomo a príťažlivo každý deň, b

1 Bronzovo opálená pokožka Fenomén Ako správne získať a udržať si zdravé, prirodzene vyzerajúce opálenie? Vyzerať sebavedomo a príťažlivo každý deň, b 0 1 Bronzovo opálená pokožka Fenomén Ako správne získať a udržať si zdravé, prirodzene vyzerajúce opálenie? Vyzerať sebavedomo a príťažlivo každý deň, bez ohľadu na aktuálne počasie a ročné obdobie? Je

Podrobnejšie

Čo si zobrať do pôrodnice

Čo si zobrať do pôrodnice Do pôrodnice určite nechoďte bez dokladov Najdôležitejšie veci, bez ktorých vás nebudú môcť ani prijať, sú doklady. Majte ich v závere tehotenstva nachystané niekde po ruke, aby ste ich nehľadali. Nebaľte

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Vizážista, kolorista Kód kvalifikácie U5142005-00198 Úroveň SKKR 3 Sektorová rada Remeslá, umelecké remeslá a osobné služby SK ISCO-08 5142005 / Vizážista, kolorista SK NACE Rev.2 S

Podrobnejšie

HYGIENA RÚK

HYGIENA RÚK HYGIENA RÚK Clean care is safer care save lives: clean your hands Súčasťou programu WHO First Global Patient Safety Challenge - Clean Care Is Safer Care je kampaň pod názvom Save Lives: Clean Your Hands

Podrobnejšie

O s n o v a

O s n o v a Výroba Dovoz Distribúcia Sektor služieb Celkom Výročná správa z výkonu štátneho zdravotného dozoru (ŠZD) nad kozmetickými výrobkami () v roku 2018 I. Charakteristika RUVZ so sídlom v Martine výdavky na

Podrobnejšie

Press_File_Cellular_Water_Skin_Care_SK_final.cdr

Press_File_Cellular_Water_Skin_Care_SK_final.cdr N O V I N K A S TA RO S T L IVO S Ť O POKOŽ K U S CELULÁRNOU VO D O U O C H R A N A A H Y D R ATÁC I A P R E Z AC H OVA N I E M LADŠEJ P L E T I Od svojho vzniku v roku 1978 Výskumné centrum Institut

Podrobnejšie

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrobkov v Európskej únii: Ide o nasledujúce výrobky: 1.

Podrobnejšie

brozura-web

brozura-web DOVOLENKA 2019 S ODLETOM Z KOŠÍC Pokyny pri bezpečnostnej kontrole VÁŽENÍ CESTUJÚCI Len správnym a úplným informovaním našich cestujúcich o bezpečnostnej kontrole a postupe počas nej, dokážeme zabezpečiť

Podrobnejšie

19295 Letak DrMax JUN_2019_210x280.indd

19295 Letak DrMax JUN_2019_210x280.indd www.drmax.sk JÚN 2019 Hylak forte, 30 ¹ 5 38 TRÁVENIE Hylak forte 100 8,990 8 99 /100 100 /9 69 + 0 01 30 /5 39 Vaše trávenie ako nové. Liek¹ na rýchlu a účinnú obnovu črevnej mikroflóry pri hnačke, ale

Podrobnejšie

Microsoft Word - nebezpecne_kozmetick_vyrobky_14_2_2011.doc

Microsoft Word - nebezpecne_kozmetick_vyrobky_14_2_2011.doc ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava TASR, SITA Bratislava, 14. 2. 2011 Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky upozorňuje na výskyt

Podrobnejšie

7 / 2019 CENNÍK PRODUKTOV PRE ZÁKAZNÍKOV

7 / 2019 CENNÍK PRODUKTOV PRE ZÁKAZNÍKOV 7 / 2019 CENNÍK PRODUKTOV PRE ZÁKAZNÍKOV NAŠA VÍZIA Pomáhať ľuďom meniť ich životný štýl. NAŠE POSLANIE Pomáhať ľuďom meniť ich životný štýl tým, že im poskytujeme tú najlepšiu podnikateľskú príležitosť

Podrobnejšie

3VOLETS 95x210 PATIENT COSMETIQUE TEOXANE SK_newlogo.indd

3VOLETS 95x210 PATIENT COSMETIQUE TEOXANE SK_newlogo.indd JEDINEČNÁ RADA MEDICÍNSKEJ KOZMETIKY, VYVINUTÁ EXPERTMI NA VÝROBU KYSELINY HYALURÓNOVEJ Injekčná striekačka na obrázku je zdravotnícky materiál triedy III, vyrábaný spoločnosťou TEOXANE Laboratories a

Podrobnejšie

Aktuálne zmeny legislatívnych požiadaviek pre prevádzky solárií

Aktuálne zmeny legislatívnych požiadaviek pre prevádzky solárií Solária sú čoraz viac vyhľadávané verejnosťou, pričom je všeobecne známe, že nadmerné opaľovanie škodí. Či už na prirodzenom slnku alebo v soláriách. Soláriá ponúkajú ľuďom umelé opaľovanie, ktoré sa často

Podrobnejšie

DENNÍK Táto publikácia je určená výlučne pre Life Care klientov a partnerov. ŠŤASTIA 4 jún 16 júl 2019 Povedz STOP elulitíde! Podrobnosti na strane 2.

DENNÍK Táto publikácia je určená výlučne pre Life Care klientov a partnerov. ŠŤASTIA 4 jún 16 júl 2019 Povedz STOP elulitíde! Podrobnosti na strane 2. DENNÍK Táto publikácia je určená výlučne pre Life Care klientov a partnerov. ŠŤASTIA Povedz STOP elulitíde! Podrobnosti na strane 2. 7 chýb pri podnikaní, ktorým sa musíte vyhnúť Každý robí chyby, a podobné

Podrobnejšie

Salt water pool care for highest demands

Salt water pool care for highest demands Salt water pool care for highest demands Nová úprava slanej vody od odborníka Majitelia bazénov, ktorí používajú soľ na ošetrenie bazénovej vody, sa vedome rozhodli pre používanie prírodného produktu.

Podrobnejšie

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrobkov v Európskej únii. Ide o nasledujúce výrobky: 1.

Podrobnejšie

Moje leto musí byť výnimočné Sme radi, že využívate služby Orangeu, a veríme, že ste s nimi spokojný. Aby však bolo vaše leto naozaj výnimočné, prináš

Moje leto musí byť výnimočné Sme radi, že využívate služby Orangeu, a veríme, že ste s nimi spokojný. Aby však bolo vaše leto naozaj výnimočné, prináš Moje leto musí byť výnimočné Sme radi, že využívate služby Orangeu, a veríme, že ste s nimi spokojný. Aby však bolo vaše leto naozaj výnimočné, prinášame vám prehľad služieb, ktoré vám pomôžu užiť si ho

Podrobnejšie

PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu?

PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu? PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu? V tehlovom dome postavenom z kvalitných pálených tehál POROTHERM Profi vytvoríte pre vašu rodinu najzdravšie a najpríjemnejšie prostredie pre život. Dom postavíte za pár mesiacov,

Podrobnejšie

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava RÚVZ v Slovenskej republike Vaša značka/zo dňa Naša z

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava RÚVZ v Slovenskej republike Vaša značka/zo dňa Naša z ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava RÚVZ v Slovenskej republike Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Bratislava -/- OHVBPKV/206-11/93685/2019/Ki

Podrobnejšie

Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom,

Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom, Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom, ako používať akupresúrnu podložku. Používanie podložky

Podrobnejšie

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči PHILIPS LED Bodové 3,1 W (25 W) GU10 Teplá biela Nestmievateľné Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči Nekvalitné osvetlenie môže namáhať oči. Je preto oveľa dôležitejšie než kedykoľvek predtým,

Podrobnejšie

O s n o v a

O s n o v a Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Leviciach KOZMETICKÉ VÝROBKY Leviciach, 11.01.2019 Ing. Dagmar Klárová oddelenie hygieny výživy 1 Výroba Dovoz Distribúcia Sektor služieb Celkom Výročná

Podrobnejšie

Baumit Fasádne omietky a farby Premium

Baumit Fasádne omietky a farby Premium Baumit Premium Line Vyberte si Top povrchovú úpravu Viac ako len make-up vášho domu Baumit Premium Line Jednoduché spracovanie Vynikajúca spotreba Dlhá životnosť Myšlienky s budúcnosťou. Baumit NanoporTop

Podrobnejšie

Tlačová správa

Tlačová správa Tlačová správa 20.február 2014 Schwarzkopf uvádza na trh výnimočné značky Schwarzkopf Essence ULTÎME a Schwarzkopf Blonde ULTÎME Schwarzkopf Essence ULTÎME a Schwarzkopf Blonde ULTÎME: dve nové hviezdy

Podrobnejšie

TÚŽITE VYHRAŤ SVOJ BOJ NAD KRUHMI POD OČAMI?

TÚŽITE VYHRAŤ SVOJ BOJ NAD KRUHMI POD OČAMI? TÚŽITE VYHRAŤ SVOJ BOJ NAD KRUHMI POD OČAMI? Vaše oči sú odrazom vašej osobnosti Váš pohľad vyjadruje vaše emócie a pocity... Akonáhle sú však oči zatienené kruhmi pod očami, váš pohľad stráca iskru a

Podrobnejšie

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrobkov v Európskej únii. Ide o nasledujúce výrobky: 1.

Podrobnejšie

Základná škola s materskou školou Skalité Kudlov č. 781, Skalité tel.: , Výzva na predloženie pon

Základná škola s materskou školou Skalité Kudlov č. 781, Skalité tel.: , Výzva na predloženie pon Výzva na predloženie ponuky k zákazke zadávanej podľa 9 ods. 9 zákona č.25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ZVO ). 1. Identifikácia

Podrobnejšie

OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS

OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI SERVIS Spoločnosť vyvinula kompletný rad motorových olejov, ktorý prináša najlepší výkon motora a výrazne zvyšuje jeho životnosť, bez ohľadu

Podrobnejšie

Slobodný v pohybe a rovnako výkonný ako káblový vysávač*

Slobodný v pohybe a rovnako výkonný ako káblový vysávač* Slobodný v pohybe a rovnako výkonný ako káblový vysávač* H-Free je multifunkčný vysávač od Hoover so systémom samostatnej cyklónovej jednotky, ktorý perfektne spĺňa nároky na každodenné upratovanie. Objavte

Podrobnejšie

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči PHILIPS LED Bodové 7 W (50 W) GU5.3 Teplá biela Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči Nekvalitné osvetlenie môže namáhať oči. Je preto oveľa dôležitejšie než kedykoľvek predtým, aby váš domov bol

Podrobnejšie

Press_File_Cellular_Water_SK_final.cdr

Press_File_Cellular_Water_SK_final.cdr NOVINKA C ELULÁRNA VO DA TA K Ú Č I N N Á A KO S É R U M S A M OT N É Od svojho vzniku v roku 1978 Výskumné centrum Institut Esthederm skúma podmienky, za akých sa objavil život na Zemi voda, svetlo, symbiotický

Podrobnejšie

ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale a

ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale a ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale aj pre profesionálne práčovne, hotely a reštaurácie.

Podrobnejšie

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Br

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Br ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Bratislava -/- OHVBPKV/5249-4/18332/2018/Ki Ing. Kišacová,

Podrobnejšie

Letné aktivity 2019 Motto letných aktivít : Čo môžem urobiť ja, aby som pretváral svet okolo seba? Júl 2019 Prvý týždeň: prihlasovanie sa na

Letné aktivity 2019 Motto letných aktivít : Čo môžem urobiť ja, aby som pretváral svet okolo seba? Júl 2019 Prvý týždeň: prihlasovanie sa na Letné aktivity 2019 Motto letných aktivít : Čo môžem urobiť ja, aby som pretváral svet okolo seba? Júl 2019 Prvý týždeň: 1.7.2019 prihlasovanie sa na jednotlivé aktivity CSPR, predstavenie aktivít priestor

Podrobnejšie

Svetlo vás privíta pri každom návrate domov

Svetlo vás privíta pri každom návrate domov PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Cottage čierna LED Svetlo vás privíta pri každom návrate domov Vynovený dizajn plynovej lampy tohto nástenného svietidla LED mygarden Cottage značky Philips v čiernej

Podrobnejšie

Microsoft Word - EPOKSIL A_SVK.doc

Microsoft Word - EPOKSIL A_SVK.doc www.jub.eu KARTA BEZPEČNOSTNÝCH ÚDAJOV EPOKSIL komponent A Strana 1/5 Dátum vydania 14.03.2011 Verzia 06 1. IDENTIFIKÁCIA PRÍPRAVKU A SPOLOČNOSTI Obchodný názov prípravku: EPOKSIL komponent A Technický

Podrobnejšie

TS - Budúcnosť autobusovej dopravy SAD Žilina je samozrejmá súčasť našich životov ǀ Žilina ǀ Tlačová správa SAD Žilina, a.s. Spoločnosť Slov

TS - Budúcnosť autobusovej dopravy SAD Žilina je samozrejmá súčasť našich životov ǀ Žilina ǀ Tlačová správa SAD Žilina, a.s. Spoločnosť Slov TS - Budúcnosť autobusovej dopravy SAD Žilina je samozrejmá súčasť našich životov 30.1.2018 ǀ Žilina ǀ Tlačová správa SAD Žilina, a.s. Spoločnosť Slovenská autobusová doprava, akciová spoločnosť (SAD Žilina)

Podrobnejšie

objavte stovky odmien DP84 a výhod vo vašom mobile Ako poďakovanie za to, že ste s nami, sme pre vás pripravili ďalšie milé prekvapenie vernostný prog

objavte stovky odmien DP84 a výhod vo vašom mobile Ako poďakovanie za to, že ste s nami, sme pre vás pripravili ďalšie milé prekvapenie vernostný prog objavte stovky odmien DP84 a výhod vo vašom mobile Ako poďakovanie za to, že ste s nami, sme pre vás pripravili ďalšie milé prekvapenie vernostný program Orange výhody, v ktorom nájdete: zľavy na nákupy

Podrobnejšie

LAHODNÁ VÔŇA PRALINIEK PLATNOSŤ PONUKY: Len do vypredania zásob! 9,99 MYDLO Pôvabný tvar pralinky s luxusnou vôňou mliečnej

LAHODNÁ VÔŇA PRALINIEK PLATNOSŤ PONUKY: Len do vypredania zásob! 9,99 MYDLO Pôvabný tvar pralinky s luxusnou vôňou mliečnej LAHODNÁ VÔŇA PRALINIEK 5 2019 PLATNOSŤ PONUKY: 18. 3. - 7. 4. 2019 Len do vypredania zásob! 9,99 MYDLO Pôvabný tvar pralinky s luxusnou vôňou mliečnej čokolády a lieskových orieškov Toaletná voda S8 Icon

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Manikér - nechtový dizajnér Kód kvalifikácie U5142003-00207 Úroveň SKKR 4 Sektorová rada Remeslá, umelecké remeslá a osobné služby SK ISCO-08 5142003 / Manikér SK NACE Rev.2 S OSTATNÉ

Podrobnejšie

Pripravte svoje vozidlo na jar Čistenie a údržba klimatizácie za atraktívne ceny Regenerácia chladiaceho média 24,00 Čistenie a dezinfekcia klimatizác

Pripravte svoje vozidlo na jar Čistenie a údržba klimatizácie za atraktívne ceny Regenerácia chladiaceho média 24,00 Čistenie a dezinfekcia klimatizác Pripravte svoje vozidlo na jar Čistenie a údržba klimatizácie za atraktívne ceny Regenerácia chladiaceho média 24,00 Čistenie a dezinfekcia klimatizácie 12,00 Vybrané originálne príslušenstvo VÝHODNÁ zľava

Podrobnejšie

Dostatok energie u chronického ochorenia obličiek a optimálnu telesná hmotnosť - Dieta při chronickém onemocnění ledvin

Dostatok energie u chronického ochorenia obličiek a optimálnu telesná hmotnosť - Dieta při chronickém onemocnění ledvin Dostatok energie u chronického ochorenia obličiek a optimálnu telesná hmotnosť 5. 3. 2019 Dostatok energie pri chronickom ochorení obličiek a optimálna telesná hmotnosť Zaistenie dostatočného množstva

Podrobnejšie

90236_cenovky_6_A3.indd

90236_cenovky_6_A3.indd Sidolux uni 1l 39,90 PRIMA CENA Sidolux Premium 750ml +vonný sáček ZDARMA 69,90 PRIMA CENA Sidolux sprej na okna 500ml 34,90 PRIMA CENA Sidolux M spray proti prachu 350ml/400ml 49,90 PRIMA CENA Veet depilační

Podrobnejšie

Ibalgin Duo Effect

Ibalgin Duo Effect Príloha č. 2 k notifikácii o zmene, ev. č.: 2015/03057-ZIB Písomná informácia pre používateľa Ibalgin DUO EFFECT 5 %/100 UI/mg dermálny krém ibuprofen/heparinoid Pozorne si prečítajte celú písomnú informáciu

Podrobnejšie

R4BP 3 Print out

R4BP 3 Print out Zhrnutie charakteristík biocídneho výrobku Názov výrobkov: OFF! spray Typ(y) výrobku: Výrobky typu 9 - Repelenty a atraktanty Číslo autorizácie: SK7-MRP-0 Referenčé číslo záznamu v R4BP 3: SK-000794-0000

Podrobnejšie

Microsoft Word - PDS MM CAR UHS Clearcoat HP 493V.SLK doc

Microsoft Word - PDS MM CAR UHS Clearcoat HP 493V.SLK doc 493V 28.9.2007 PRODUKT POPIS Číry lak UHS Clear 0950 1.360.0950 1.360.0950 HP Číry lak Ultra High Solid (s ultra vysokým obsahom sušiny) 1.954.2870 HS tužidlo rýchle 1.911.2510 Riedidlo normálne 1.911.2520

Podrobnejšie

Microsoft Word - list HH TASR.doc

Microsoft Word - list HH TASR.doc ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava TASR, SITA Bratislava, 17. 10. 2011 Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky upozorňuje na výskyt

Podrobnejšie

Catalog

Catalog 1 Vittore De Conti holiaca sada v krabičke Cena bez DPH: 0.63 Vittore De Conti dentálna sada v krabičke Cena bez DPH: 0.63 Vittore De Conti manikura set - pilníček a plastová tyčinka na nehty Cena bez

Podrobnejšie

kočíky pre dvojčatá

kočíky pre dvojčatá kočíky pre dvojčatá www.prenasedeti.sk Mamičky dvojčiat často diskutujú o tom, ktorý kočík si majú kúpiť, ktorý je lepší golfové palice či športový kočík? Zákazníci si kupujú aj golfové, aj športové kočíky.

Podrobnejšie

Základná škola, Školská 3, Čierna nad Tisou Tematický výchovno - vzdelávací plán Stupeň vzdelania: ISCED 2 Vzdelávacia oblasť: Človek a príroda

Základná škola, Školská 3, Čierna nad Tisou Tematický výchovno - vzdelávací plán Stupeň vzdelania: ISCED 2 Vzdelávacia oblasť: Človek a príroda Základná škola, Školská 3, 076 43 Čierna nad Tisou Tematický výchovno - vzdelávací plán Stupeň vzdelania: ISCED 2 Vzdelávacia oblasť: Človek a príroda Predmet: Fyzika Školský rok: 2018/2019 Trieda: VIII.A,B

Podrobnejšie

Microsoft Word - SK_SI_025_Peugeot_208_GTI_30_de.docx

Microsoft Word - SK_SI_025_Peugeot_208_GTI_30_de.docx 1. Oblasť použitia Postup opravy štruktúrového lakovania na vozidle Peugeot 208 GTI 30th s Radom 90 profesionálnymi autoservismi a lakovňami. Kód odtieňa KAH modelu 208 GTI 30th Special Edition je kombináciou

Podrobnejšie

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava RÚVZ v Slovenskej republike Vaša značka/zo dňa Naša z

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava RÚVZ v Slovenskej republike Vaša značka/zo dňa Naša z ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava RÚVZ v Slovenskej republike Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Bratislava -/- OHVBPKV/206-10/92845/2019/Ki

Podrobnejšie

sezóna

sezóna Cenník 2014 - Kúpele Dudince AKTUÁLNA PONUKA POBYTOV (AJ AKCIE) - NA STRÁNKE http://www.skonline.sk/kupele_listpobyt.php?id=947&presentation=949 Minimálna objednávka pobytu: 4 noci Liečebný kúpeľný pobyt

Podrobnejšie

Microsoft Word - list hl hygienika TASR .doc

Microsoft Word - list hl  hygienika TASR .doc ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava TASR, SITA Bratislava, 18. 8. 2011 Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky upozorňuje na výskyt

Podrobnejšie

jfb

jfb Príloha č. 3 k rozhodnutiu o registrácii lieku, ev.č.: 2009/07643 PÍSOMNÁ INFORMÁCIA PRE POUŽÍVATEĽOV Septolete plus spray orálna aerodisperzia benzokaín/cetylpyridíniumchlorid Pozorne si prečítajte celú

Podrobnejšie

ODDYCH, ktorý si zaslúžite Cenník VÍKENDOVÝCH a KRATŠÍCH POBYTOV VÍKEND Platnosť:

ODDYCH, ktorý si zaslúžite Cenník VÍKENDOVÝCH a KRATŠÍCH POBYTOV VÍKEND Platnosť: ODDYCH, ktorý si zaslúžite Cenník VÍKENDOVÝCH a KRATŠÍCH POBYTOV VÍKEND Platnosť: 01. 03. 2014-28. 02. 2015 LIEČEBNÝ POBYT KÚPELE NA SKÚŠKU PREDĹŽENÝ LIEČEBNÝ VÍKEND ubytovanie: kúpeľný hotel Rubín alebo

Podrobnejšie

Zdravé bývanie Baumit

Zdravé bývanie Baumit Baumit Klima Regulácia vlhkosti Čistý vnútorný vzduch Príjemné bývanie Interiér v pohode Zdravé steny, zdravý vzduch Klima omietky pre zdravý život Váš domov. Vaše steny. Vaše zdravie. Baumit Klima pre

Podrobnejšie

Word Arthritis Day 2011

Word Arthritis Day 2011 Milí priatelia, aj vy máte určite skúsenosť s tým, ako veľmi máme radi naše autá. Aspoň raz ročne ich v servise necháme dôkladne prehliadnuť, pravidelne ich čistíme a dokupujeme viac či menej užitočné

Podrobnejšie

1, PLATNOSŤ PONUKY Len do vypredania zásob! CHYPRE OVOCNÁ VÔŇA Púčiky ruží, maliny, vanilka 1,99 9,99 SK Kód: SK

1, PLATNOSŤ PONUKY Len do vypredania zásob! CHYPRE OVOCNÁ VÔŇA Púčiky ruží, maliny, vanilka 1,99 9,99 SK Kód: SK 1,99 10 2019 PLATNOSŤ PONUKY 1.7. - 21.7. 2019 Len do vypredania zásob! CHYPRE OVOCNÁ VÔŇA Púčiky ruží, maliny, vanilka 1,99 9,99 SK Kód: SK 130686.1 2019 Oriflame Cosmetics SA Naša adresa: Oriflame Slovakia,

Podrobnejšie

슬라이드 1

슬라이드 1 Odstraňovanie chĺpkov Omladzovanie pleti Pokročilá kombinácia odstraňovania chĺpkov a omladzovania pleti SR /Omladzovanie pleti I. Tónovanie buniek II. Zelený filter (dvojitá filtrácia) Vaskulárne ošetrenie

Podrobnejšie

Microsoft Word - Výzva na èistiace prostriedky.doc

Microsoft Word - Výzva na èistiace prostriedky.doc VOJENSKÝ ÚTVAR 1003 BRATISLAVA Č.: Výzva na predloženie cenovej ponuky zákazky s nízkou hodnotou podľa 102 ods. 1 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Podrobnejšie

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation BIO WAVE ponožky Produkt WINALITE využívajúci BIO - WAVE HEALTH MANAGEMENT SYSTEM Dobré zdravie, lepší život Bio-wave Health Management System Produktová prezentácia Winalite Zdavie nôh: Bio-wave ponožky

Podrobnejšie

Microsoft Word - ninka zmluva.docx

Microsoft Word - ninka zmluva.docx ZMLUVA O VÝKONE PERMANENTNÉHO MAKE-UPU Poskytovateľ: Nina Nagyová, prevádzka DNJ Beauty, Einsteinová 7, Bratislava 851 01, 0905 788 522, IČO: 51311518 Obchodné podmienky: 1. Cena za procedúru je podľa

Podrobnejšie

Ortopedicko - rehabilitačné sandále PROTETIKA, a.s., Bojnická 10, Bratislava, Slovenská republika ,

Ortopedicko - rehabilitačné sandále PROTETIKA, a.s., Bojnická 10, Bratislava, Slovenská republika , Ortopedicko - rehabilitačné PROTETIKA, a.s., Bojnická 10, 823 65 Bratislava, Slovenská republika +421 2 4444 1330, predaj@protetika.sk, www.protetika.sk 2017 2018 PROTETIKA a.s. je spoločnosť s 90-ročnou

Podrobnejšie

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Letná kampaň 2016 Štart letnej kampane Zvýšenie obchodnej zľavy na 20% v krátkodobom cestovnom poistení Výhody dlhodobého cestovného poistenia Cestujeme s Vami od 1.7 sms správy pre klientov Úrazové poistenie

Podrobnejšie

Innogy_CO alarm.indd

Innogy_CO alarm.indd ODHAĽTE TICHÉHO ZABIJÁKA ALARM NA OXID UHOĽNATÝ Odhaľte tichého zabijáka a ochránte svoju rodinu Oxid uhoľnatý (CO) je neviditeľný plyn bez zápachu a chuti, ktorý je vysoko toxický. Označuje sa aj ako

Podrobnejšie

Krátky popis k Solárnemu ohrievaciemu systému Solar Fox Air Collector Všeobecný popis: Solar Fox Air ohrievací systém je systém ktorý sa vyrába pod zn

Krátky popis k Solárnemu ohrievaciemu systému Solar Fox Air Collector Všeobecný popis: Solar Fox Air ohrievací systém je systém ktorý sa vyrába pod zn Krátky popis k Solárnemu ohrievaciemu systému Solar Fox Air Collector Všeobecný popis: Solar Fox Air ohrievací systém je systém ktorý sa vyrába pod značkou Solar Fox, slúži na ventiláciu a vykurovanie

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

METALLIC LINE BURGUNDY EDITION VYSOKO KVALITNÉ PRODUKTY NA VARENIE Z KOVANÉHO HLINÍKA

METALLIC LINE BURGUNDY EDITION VYSOKO KVALITNÉ PRODUKTY NA VARENIE Z KOVANÉHO HLINÍKA METALLIC LINE BURGUNDY EDITION VYSOKO KVALITNÉ PRODUKTY NA VARENIE Z KOVANÉHO HLINÍKA GRILOVACIA BH-1251N BH-1252N BH-1253N BH-1254N Ø 20 x 4.5 CM Ø 24 x 4.8 CM Ø 28 x 5.4 CM Ø 30 x 5.6 CM 14,90 17,90

Podrobnejšie

Záleží na tom, čo je vo vnútri

Záleží na tom, čo je vo vnútri PHILIPS LED Reflektorové 1,9 W (25W) G9 Teplá biela Nestmievateľné Záleží na tom, čo je vo vnútri Vďaka nádhernému tvaru a štandardným rozmerom je toto bodové svietidlo LED dokonalou ekologickou náhradou

Podrobnejšie

ekologické čapované čistiace produkty certifikáty Certifikácia spoločnosti podľa ISO Kvalita čistiaceho prostriedku, ale aj firemná kvalita. Rov

ekologické čapované čistiace produkty certifikáty Certifikácia spoločnosti podľa ISO Kvalita čistiaceho prostriedku, ale aj firemná kvalita. Rov ekologické čapované čistiace produkty certifikáty Certifikácia spoločnosti podľa ISO 9001. Kvalita čistiaceho prostriedku, ale aj firemná kvalita. Rovnaká pozornosť, ktorá sa venuje realizácii produktov,

Podrobnejšie

Prezentacja programu PowerPoint

Prezentacja programu PowerPoint TIENS Multifunkčný prístroj na masáž hlavy Používajte denne! Kedykoľvek! Kdekoľvek! Máte dobre vyváženú bioelektrickú energiu? Skontrolujte si, či na sebe pozorujete nasledovné symptómy: Zvýšený alebo

Podrobnejšie

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Br

ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Br ÚRAD VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Trnavská cesta 52 P.O.BOX 45 826 45 Bratislava TASR, SITA Vaša značka/zo dňa Naša značka Vybavuje Bratislava -/- OHVBPKV/8480-4/31999/2016/Ki Ing. Kišacová,

Podrobnejšie

6+1 RATANOVÝ SET HNEDÝ MATNÉ SKLO

6+1 RATANOVÝ SET HNEDÝ MATNÉ SKLO 6+1 RATANOVÝ SET HNEDÝ MATNÉ SKLO NÁVOD! Len pre domáce a nekomerčné použitie. Rada pre zostavenie: Počet osôb potrebných k uvedeniu do prevádzky: 2 Prečítajte všetky bezpečnostné upozornenia a inštrukcie.

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

1,49 6 PLATNOSŤ PONUKY Len do vypredania zásob! Pílingový disk na tvár Zlepšite si textúru pleti. Pílingový disk jednoducho odstraňu

1,49 6 PLATNOSŤ PONUKY Len do vypredania zásob! Pílingový disk na tvár Zlepšite si textúru pleti. Pílingový disk jednoducho odstraňu 1,49 6 PLATNOSŤ PONUKY 8.4. - 28.4. 2019 Len do vypredania zásob! Pílingový disk na tvár Zlepšite si textúru pleti. Pílingový disk jednoducho odstraňuje odumreté pleťové bunky. Dodá pleti svieži a obnovený

Podrobnejšie

10 tipov pre tvoj forex úspech

10 tipov pre tvoj forex úspech 5 konkrétnych spôsobov, ako zarobiť 1 milión EUR Redakcia Svet bohatých Ak má človek zdravé ruky a trocha rozumu, dá sa dosiahnuť čokoľvek. Po svete dnes behá viacero ľudí, ktorí vďaka kreativite a vytrvalosti

Podrobnejšie

Erasmus na sicilií

Erasmus na sicilií ERASMUS PROGRAM NA SICÍLIÍ Katalin Deáková, Terézia Tumová III.DFT ERASMUS+ Študijný pobyt v Barcellona Pozzo di Gotto bol pre nás skúsenosťou, ktorú sme nikdy v živote nemali. Prihlásili sme sa sem lebo

Podrobnejšie

Web verzia_ecp

Web verzia_ecp Zážitok na mieru Dokonalý zážitok pre každého Unikátny priestor v srdci Bratislavy. Historická budova Mozartovho domu na Ventúrskej ulici v sebe ukrýva nielen FACH Bistro a Juice shop, ale tiež miesta

Podrobnejšie

Biovéd 2005 Kft. KARTA BESPEČNOSTNÝCH ÚDAJOV TRIFENDER Dátum vydania október 11. Nahradzuje všetky práva predošlých vydaní Obchodné meno: TRIFEN

Biovéd 2005 Kft. KARTA BESPEČNOSTNÝCH ÚDAJOV TRIFENDER Dátum vydania október 11. Nahradzuje všetky práva predošlých vydaní Obchodné meno: TRIFEN . Dátum vydania 2007. október 11. Nahradzuje všetky práva predošlých vydaní Obchodné meno: 1. IDENTIFIKÁCIA LÁTKY(PRÍPRAVKU) A SPOLOČNOSTI (PODNIKU) 1.1. Názov látky / obchodný názov prípravku: Obchodné

Podrobnejšie