NÁZOV VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA/ OBSTARÁVATEĽA/ OSOBY PODĽA 7 MESTO DUNAJSKÁ STREDA SÚHRNNÁ SPRÁVA O ZÁKAZKÁCH PODĽA 117 ODS. 2 ZÁKONA O VEREJNOM OBSTAR

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "NÁZOV VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA/ OBSTARÁVATEĽA/ OSOBY PODĽA 7 MESTO DUNAJSKÁ STREDA SÚHRNNÁ SPRÁVA O ZÁKAZKÁCH PODĽA 117 ODS. 2 ZÁKONA O VEREJNOM OBSTAR"

Prepis

1 NÁZOV VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA/ OBSTARÁVATEĽA/ OSOBY PODĽA 7 MESTO DUNAJSKÁ STREDA SÚHRNNÁ SPRÁVA O ZÁKAZKÁCH PODĽA 117 ODS. 2 ZÁKONA O VEREJNOM OBSTARÁVANÍ Od 1. októbra 2016 Do 31. decembra 2016 Zákazka por. č. 1: Zakúpenie licencií Windows Remote Desktop Services. Vyplňte toľkokrát, koľko je potrebné (ďalšia časť sa pridá cez funkciu [+] na konci formulára) Zakúpenie licencií Windows Remote Desktop Services. Tovary Zakúpenie 30 ks licencií Windows Remote Desktop Services. Názov Objednávka č () ( ) ,00 s DPH 3.420,00 bez DPH CDP, spol. s r.o. Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Trnavská cesta 74/A Bratislava PSČ kucerka@cdp.sk Poznámka:

2 Zákazka č. 2: Poistná zmluva na poistenie majetku (Poistenie majetku mesta). Poistná zmluva na poistenie majetku (Poistenie majetku mesta). Služby Poistná zmluva na poistenie majetku (Poistenie majetku mesta). Názov Poistná zmluva č () ( ) ,22 s DPH 5.893,22 bez DPH KOOPERATIVA poisťovňa, a.s. Vienna Insurance Group Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Štefanovičova 4 Bratislava PSČ puskarova@koop.sk Poznámka:

3 Zákazka č. 3: Zakúpenie skartovacieho zariadenia. Zakúpenie skartovacieho zariadenia. Tovary Zakúpenie skartovacieho zariadenia. Názov Objednávka č () ( ) ,20 s DPH 436,00 bez DPH CANTON spol. s r.o. Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Komárňanská 21/53 Veľký Meder PSČ canton@canton.sk Poznámka:

4 Zákazka č. 4: Zakúpenie licencií Windows Server Standard 2016 ENG MVL. Zakúpenie licencií Windows Server Standard 2016 ENG MVL. Tovary Zakúpenie licencií Windows Server Standard 2016 ENG MVL. Názov Objednávka č () ( ) ,20 s DPH 2.316,00 bez DPH CDP, spol. s r.o. Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Trnavská cesta 74/A Bratislava PSČ kucerka@cdp.sk Poznámka:

5 Zákazka č. 5: Vernostné karty pre mesto Dunajská Streda. Vernostné karty pre mesto Dunajská Streda. Služby Tlač 5000ks vernostných kariet pre mesto Dunajská Streda. Názov Objednávka č () ( ) ,00 s DPH 1.045,00 bez DPH MEDIAL Net s.r.o. Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Kračanská cesta 40 Dunajská Streda PSČ gabor.kiss@medialnet.sk Poznámka:

6 Zákazka č. 6: Zabezpečenie silvestrovského ohňostroja pre mesto Dunajská Streda Zabezpečenie silvestrovského ohňostroja pre mesto Dunajská Streda Služby Zabezpečenie silvestrovského ohňostroja pre mesto Dunajská Streda Názov Objednávka č () ( ) ,00 s DPH 3.332,50 bez DPH Pyrostar s.r.o. Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Košická 3616/24 Senec PSČ pyrostar@pyrostar.sk Poznámka:

7 Zákazka č. 7: Grafické a tlačiarenské služby. Názov () ( ) Grafické a tlačiarenské služby. Služby Grafické a tlačiarenské služby. Rámcová dohoda na grafické a tlačiarenské služby ,8 s DPH ,00 bez DPH Grafis Media, s.r.o. Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Partizánska 1225/15 Dunajská Streda PSČ office@grafis.sk Poznámka:

8 Zákazka č. 8: Oprava strechy telocvične Základnej školy na Smetanovom háji v Dunajskej Strede Názov () ( ) Oprava strechy telocvične Základnej školy na Smetanovom háji v Dunajskej Strede Stavebné práce Predmetom zákazky je oprava plochej strechy telocvične časť nad sociálnymi priestormy Základnej školy na Smetanovom háji v Dunajskej Strede. Z M L U V A O D I E L O na uskutočnenie zákazky: Oprava strechy telocvične Základnej školy na Smetanovom háji v Dunajskej Strede č.5312/ ,20 s DPH 4.976,00 bez DPH TRANSBETON PLUS spol. s r.o. Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Mlynská 2 Veľký Meder PSČ Telefón bugar@transbeton.sk Poznámka:

9 Zákazka č. 9: Opravy v pavilónoch a v areáli MŠ Nám. SNP v Dunajskej Strede Názov () ( ) Opravy v pavilónoch a v areáli MŠ Nám. SNP v Dunajskej Strede Stavebné práce Predmetom zákazky sú opravy v pavilónoch a v areáli MŠ Nám. SNP v Dunajskej Strede. Z M L U V A O D I E L O na uskutočnenie zákazky: Opravy v pavilónoch a v areáli MŠ Nám. SNP v Dunajskej Strede č. 5308/ ,10 s DPH ,25 bez DPH Tibor Czuczor Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Športová 5911/78 Dunajská Streda PSČ Telefón Czuczor1971@gmail.com Poznámka:

10 Zákazka č. 10: Odstránenie pozdĺžnych, priečnych nerovností a lokálnych poklesov vozovky Názov () ( ) Odstránenie pozdĺžnych, priečnych nerovností a lokálnych poklesov vozovky Stavebné práce Predmetom zákazky je odstránenie pozdĺžnych, priečnych nerovností a lokálnych poklesov vozovky Ulice gen. Svobodu v Dunajskej Strede. Z M L U V A O D I E L na uskutočnenie zákazky: Odstránenie pozdĺžnych, priečnych nerovností a lokálnych poklesov vozovky č. 5320/ ,75 s DPH ,46 bez DPH EKOM PLUS, s. r. o. Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Kračanská cesta 785/41 Dunajská Streda PSČ Telefón ekom@realnet.sk Poznámka:

11 Zákazka č. 11: Rekonštrukcia loggií MsKS Benedeka Csaplára v Dunajskej Strede Názov () ( ) Rekonštrukcia loggií MsKS Benedeka Csaplára v Dunajskej Strede Stavebné práce Predmetom zákazky je: rekonštrukcia loggií MsKS Benedeka Csaplára v Dunajskej Strede. Z M L U V A O D I E L O na uskutočnenie zákazky: Rekonštrukcia loggií MsKS Benedeka Csaplára v Dunajskej Strede č. 5321/2016, Dodatok č.1 č. 5364/ ,00 s DPH ,00 bez DPH Štefan Gavlíder GAGAKO STAV Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Nám. Priateľstva 2169/19 Dunajská Streda PSČ Telefón gagako@centrum.sk Poznámka:

12 Zákazka č. 12: Vypracovanie realizačnej projektovej dokumentácie stavby s názvom Prestavba polyfunkčnej budovy na múzeum židovskej kultúry Názov () ( ) Vypracovanie realizačnej projektovej dokumentácie stavby s názvom Prestavba polyfunkčnej budovy na múzeum židovskej kultúry Služby Predmetom zákazky je vypracovanie realizačnej projektovej dokumentácie stavby s názvom Prestavba polyfunkčnej budovy na múzeum židovskej kultúry Z M L U V A O D I E L O na vypracovanie realizačnej projektovej dokumentácie stavby s názvom Prestavba polyfunkčnej budovy na múzeum židovskej kultúry č. 5479/ ,00 s DPH bez DPH fine arch, s.r.o. Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Športová 1532/2 Dunajská Streda PSČ Telefón tothpeter99@googl .com Poznámka:

13 Zákazka č. 13: Dodávka a montáž prvkov detského ihriska v parku na Jesenského ulici Názov () ( ) Dodávka a montáž prvkov detského ihriska v parku na Jesenského ulici Stavebné práce Predmetom zákazky je: dodávka a montáž prvkov detského ihriska v parku na Jesenského ulici v Dunajskej Strede. Z M L U V A O D I E L O na uskutočnenie stavby: Dodávka a montáž prvkov detského ihriska v parku na Jesenského ulici č. 5475/ ,60 s DPH ,00 bez DPH SPORT SERVICE, s.r.o. Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Diaková 103 Diaková PSČ Telefón miro@sportservice.sk Poznámka:

14 Zákazka č. 14: Opravárske práce na ZŠ Jilemnického a ZŠ Smetanov háj Názov () ( ) Opravárske práce na ZŠ Jilemnického a ZŠ Smetanov háj Stavebné práce Predmetom zákazky sú: opravárske práce na ZŠ Jilemnického a ZŠ Smetanov háj v Dunajskej Strede Z M L U V A O D I E L O na uskutočnenie zákazky: Opravárske práce na ZŠ Jilemnického a ZŠ Smetanov háj č. 5476/ ,07 s DPH bez DPH INOTEC BB s.r.o. Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Medený Hámor 15 Banská Bystrica PSČ Telefón info@liquidconnect.eu Poznámka:

15 Zákazka č. 15: Obstaranie služieb cateringu na podujatie: Konferencia verejnej správy Obstaranie služieb cateringu na podujatie: Konferencia verejnej správy Služby Obstaranie služieb cateringu na podujatie: Konferencia verejnej správy Názov č. objednávky Dátum vystavenia objednávky () ( ) ,00 s DPH 4910,00 bez DPH Mgr. Alžbeta Bónová Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Heďbeneéte 434 Kútniky PSČ Poznámka:

16 Zákazka č. 16: Pravidelná kontrola a výmena prenosných hasiacích prístrojov a hydratov Pravidelná kontrola a výmena prenosných hasiacích prístrojov a hydratov Služby Pravidelná kontrola a výmena prenosných hasiacích prístrojov a hydratov Názov Zmluva o dielo účinnosť do () ( ) ,48 s DPH/rok bez DPH Sidó František HASID TECH Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Čigérská 18 Dunajská Streda PSČ Poznámka:

17 Zákazka č. 17: Rozšírenie kamerového systému mesta Dunajská Streda Názov () ( ) Rozšírenie kamerového systému mesta Dunajská Streda Tovary Rozšírenie kamerového systému mesta Dunajská Streda Rozšírenie kamerového systému mesta Dunajská Streda ,55 s DPH 17655,46 bez DPH ROVEZ s.r.o. Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Ul 9. mája Trnava PSČ Poznámka:

18 Zákazka č. 18: Servis a údržba kamerového systému Názov () ( ) Servis a údržba kamerového systému služba Servis a údržba kamerového systému Servis a údržba kamerového systému ,20 s DPH/mesiac 441,00 bez DPH/mesiac Rovez s.r.o. Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Ul 9. mája Trnava PSČ Poznámka:

19 Zákazka č. 19: Spracovanie žiadosti o poskytnutie NFP a externý manažment pre projekt: Obnova budovy Vermesovej vily v Dunajskej Strede Názov () ( ) Spracovanie žiadosti o poskytnutie NFP a externý manažment pre projekt: Obnova budovy Vermesovej vily v Dunajskej Strede Služby Spracovanie žiadosti o poskytnutie NFP a externý manažment pre projekt: Obnova budovy Vermesovej vily v Dunajskej Strede Zmluva o dielo na wspracovania žiadosti o poskytnutie NFP a externý manažment pre projekt: Obnova budovy Vermesovej vily v Dunajskej Strede ,00 s DPH bez DPH SLOVFORFAIT s.r.o. Identifikačné číslo (IČO) Ulica a číslo Cabanova 3289/13F Bratislava PSČ Poznámka:

dátum spracovania: XI.2016 Strana č.1 Program Register investícií Mesta Dunajská Streda na rok Návrh Názov stavebnej akcie / HM Obstaráv. Rozpo

dátum spracovania: XI.2016 Strana č.1 Program Register investícií Mesta Dunajská Streda na rok Návrh Názov stavebnej akcie / HM Obstaráv. Rozpo dátum spracovania: XI.2016 Strana č.1 1 Správa mesta 120 000 120 000 0 1 1 6 Výmena časti okien na budove MsÚ 19 000 19 000 0 1 1 6 Projektové dokumentácie- Projekty EÚ 71 000 71 000 0 1 1 6 Územný plán

Podrobnejšie

Programový rozpoèet 2011 EUR k MsÚ Dunajská Streda 2011 Strana : 1 Program FK Aktivita Bežné výdavky Kap. výdavky Finanèné op. Spolu PROGRA

Programový rozpoèet 2011 EUR k MsÚ Dunajská Streda 2011 Strana : 1 Program FK Aktivita Bežné výdavky Kap. výdavky Finanèné op. Spolu PROGRA Strana : 1 PROGRAM 1 Správa mesta Podprogram 1. 1 Správa MsÚ 805 280 0 0 805 280 282 590 0 0 282 590 244 574 0 0 244 574 5 Materiál 50 000 0 0 50 000 6 Kapitálové výdavky 0 200 911 0 200 911 7 Služby 55

Podrobnejšie

OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA Formulár: Príloha č. 3 podľa Vykonávacieho nariadenia Komisie (EÚ) č. 842/2011 ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVA

OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA Formulár: Príloha č. 3 podľa Vykonávacieho nariadenia Komisie (EÚ) č. 842/2011 ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVA OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA Formulár: Príloha č. 3 podľa Vykonávacieho nariadenia Komisie (EÚ) č. 842/2011 ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ I.1) NÁZOV, ADRESY A KONTAKTNÉ MIESTA LESY Slovenskej

Podrobnejšie

OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA Formulár: Príloha č. 3 podľa Vykonávacieho nariadenia Komisie (EÚ) č. 842/2011 ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVA

OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA Formulár: Príloha č. 3 podľa Vykonávacieho nariadenia Komisie (EÚ) č. 842/2011 ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVA OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA Formulár: Príloha č. 3 podľa Vykonávacieho nariadenia Komisie (EÚ) č. 842/2011 ODDIEL I: VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ I.1) NÁZOV, ADRESY A KONTAKTNÉ MIESTA LESY Slovenskej

Podrobnejšie

dátum spracovania: IX.2017 Strana č.1 Program Register investícií Mesta Dunajská Streda na rok Návrh Názov stavebnej akcie / HM Obstaráv. Rozpo

dátum spracovania: IX.2017 Strana č.1 Program Register investícií Mesta Dunajská Streda na rok Návrh Názov stavebnej akcie / HM Obstaráv. Rozpo dátum spracovania: IX.2017 Strana č.1 1 Správa mesta 136 000 136 000 0 1 1 6 Klimatizácia veľkej zasadačky na MsÚ 16 000 16 000 0 1 1 6 Projektové dokumentácie 90 000 90 000 0 1 1 6 Územný plán mesta 30

Podrobnejšie

vyzva_PCzostava

vyzva_PCzostava Tento projekt sa realizuje vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu v rámci Operačného programu Zamestnanosť a sociálna inklúzia Viac informácií získate na www.esf.gov.sk, www.fsr.gov.sk. Ulič, 28.5.2012

Podrobnejšie

Názov zákazky č

Názov zákazky č Výzva na predloženie ponuky POSTUP PODĽA 9 ODS. 9 Zákona č. 25/2006 Z.z. 1. Identifikácia verejného obstarávateľa: Verejným obstarávateľom je Obec Župkov, ktorá zabezpečuje prípravu a realizáciu procesu

Podrobnejšie

Objednávateľ: Obec Veľký Biel Dodávateľ: FREBRYS s.r.o. OBJEDNÁVKA č.63/2018 Železničná 76 Južná trieda Veľký Biel Košice IČO:

Objednávateľ: Obec Veľký Biel Dodávateľ: FREBRYS s.r.o. OBJEDNÁVKA č.63/2018 Železničná 76 Južná trieda Veľký Biel Košice IČO: FREBRYS s.r.o. OBJEDNÁVKA č.63/2018 Železničná 76 Južná trieda 8 900 24 Veľký Biel 040 01 Košice IČO: 00 305 146 IČO/RČ: 51881381 DIČ: 20 20 66 23 03 DIČ: 1021345490 Platobné podmienky: prevodný príkaz

Podrobnejšie

Strana 1 PREHĽAD VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA V ROKU 2011 P.č. Zákazka z finančného hľadiska Predmet zákazky Úspešný uchádzač Ponuková cena s DPH v Najvyšši

Strana 1 PREHĽAD VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA V ROKU 2011 P.č. Zákazka z finančného hľadiska Predmet zákazky Úspešný uchádzač Ponuková cena s DPH v Najvyšši Strana 1 PREHĽAD VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA V ROKU 2011 Ponuková cena v ponuková cena Dátum uzatvorenia zmluvy, ukončenia VO, ev. číslo 1. 2. Projektový manžér pre projekt Komunitná a terénna sociálna práca

Podrobnejšie

Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky - dodávateľské faktúry za rok 2018 Identifikačný údaj faktúry Popis fakturovaného plnenia Celková hodno

Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky - dodávateľské faktúry za rok 2018 Identifikačný údaj faktúry Popis fakturovaného plnenia Celková hodno Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky - dodávateľské za rok 2018 4800005 záloha na tep. energiu 01/2018 15.300,00 4800006 záloha na tep. energiu 02/2018 13.330,00 4800009 záloha na tep. energiu

Podrobnejšie

S ú p i s dodávateľských faktúr za rok 2018 Čís.fakt.: / 2019 Dátum doruč.: Identif. zmluvy: Dodávateľ: RIMI-SK s.r.o IČO: 35763

S ú p i s dodávateľských faktúr za rok 2018 Čís.fakt.: / 2019 Dátum doruč.: Identif. zmluvy: Dodávateľ: RIMI-SK s.r.o IČO: 35763 Čís.fakt.: 3120190122 / 2019 Dátum doruč.: 02.01.2019 Identif. zmluvy: RIMI-SK s.r.o 35763329 Skalická cesta 17 831 02 Ochrana objektu 1Q/2019 79,68 95,62 79,68 95,62 Čís.fakt.: 4002866244 / 2019 Dátum

Podrobnejšie

Európska únia Vydanie dodatku k Úradnému vestníku Európskej únie 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxembursko Fax:

Európska únia Vydanie dodatku k Úradnému vestníku Európskej únie 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxembursko Fax: Európska únia Vydanie dodatku k Úradnému vestníku Európskej únie 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxembursko +352 29 29 42 670 ojs@publications.europa.eu Info & online formuláre: http://simap.europa.eu

Podrobnejšie

MESTO STARÁ ĽUBOVŇA Mestský úrad, Obchodná č. 1, Stará Ľubovňa P O Ž I A D A V K A na verejné obstarávanie tovarov, stavebných prác a služieb v

MESTO STARÁ ĽUBOVŇA Mestský úrad, Obchodná č. 1, Stará Ľubovňa P O Ž I A D A V K A na verejné obstarávanie tovarov, stavebných prác a služieb v P O Ž I A D A V K A na verejné obstarávanie tovarov, stavebných prác a služieb v zmysle zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

Podrobnejšie

vzor listu adresa v ramceku_

vzor listu adresa v ramceku_ PAMIATKOVÝ ÚRAD SLOVENSKEJ REPUBLIKY Cesta na Červený most 6, 814 06 Bratislava Z A D Á V A N I E Z Á K A Z K Y V zmysle 9 ods.9 zákona č.25/2006 o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

Výzva na predloženie ponuky. Obec Zemplínska Teplica, Obecný úrad, Okružná 340/2, Zemplínska Teplica Vec: Výzva na predloženie ponuky Obec Zempl

Výzva na predloženie ponuky. Obec Zemplínska Teplica, Obecný úrad, Okružná 340/2, Zemplínska Teplica Vec: Výzva na predloženie ponuky Obec Zempl Výzva na predloženie ponuky. Obec Zemplínska Teplica, Obecný úrad, Okružná 340/2, 07664 Zemplínska Teplica Vec: Výzva na predloženie ponuky Obec Zemplínska Teplica, ako verejný obstarávateľ v zmysle 7

Podrobnejšie

Mestská časť Bratislava Ružinov Mierová 21, Bratislava 212 VÝZVA NA PREDLOŽENIE CENOVEJ PONUKY podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejno

Mestská časť Bratislava Ružinov Mierová 21, Bratislava 212 VÝZVA NA PREDLOŽENIE CENOVEJ PONUKY podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejno Mestská časť Bratislava Ružinov Mierová 21, 827 05 Bratislava 212 VÝZVA NA PREDLOŽENIE CENOVEJ PONUKY podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Podrobnejšie

Číslo objednávky Dátum vytvorenia Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Prehľad objednávok Objednávateľ Číslo dodávateľa / názov dodávate

Číslo objednávky Dátum vytvorenia Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Prehľad objednávok Objednávateľ Číslo dodávateľa / názov dodávate Objednávateľ dodávateľa / názov dodávateľa / KHM - osobný počítač all in ONE: Lenovo 9,000 KHM - osobný počítač all in ONE: Lenovo KHM - osobný počítač all in ONE: Lenovo KHM - osobný počítač all in ONE:

Podrobnejšie

Obec Moravské Lieskové Moravské Lieskové Moravské Lieskové VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK - ZADÁVANIE ZÁKAZKY S NÍZKOU HODNOTOU podľa 117 záko

Obec Moravské Lieskové Moravské Lieskové Moravské Lieskové VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK - ZADÁVANIE ZÁKAZKY S NÍZKOU HODNOTOU podľa 117 záko Obec Moravské Lieskové Moravské Lieskové 657 916 42 Moravské Lieskové VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK - ZADÁVANIE ZÁKAZKY S NÍZKOU HODNOTOU podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene

Podrobnejšie

Jednotný európsky dokument pre obstarávanie (JED) Časť I: Informácie týkajúce sa postupu verejného obstarávania a verejného obstarávateľa alebo obstar

Jednotný európsky dokument pre obstarávanie (JED) Časť I: Informácie týkajúce sa postupu verejného obstarávania a verejného obstarávateľa alebo obstar Jednotný európsky dokument pre obstarávanie (JED) Časť I: Informácie týkajúce sa postupu verejného obstarávania a verejného obstarávateľa alebo obstarávateľa Identifikácia obstarávateľa Úradný názov: Inštitút

Podrobnejšie

a. 6b. 6c. 7a. 7b. 7b. Číslo faktúry podľa číselníka ADA SR Popis fakturovaného plnenia Celková hodnota s DPH fakturovaného plnenia FA

a. 6b. 6c. 7a. 7b. 7b. Číslo faktúry podľa číselníka ADA SR Popis fakturovaného plnenia Celková hodnota s DPH fakturovaného plnenia FA 1. 2. 3. 4. 5. 6a. 6b. 6c. 7a. 7b. 7b. Číslo podľa číselníka ADA SR Popis fakturovaného plnenia Celková hodnota s DPH fakturovaného plnenia FAKTÚRY ANTIDOPINGOVEJ AGENTÚRY SR ZA ROK 2017 Identifikácia

Podrobnejšie

Faktúra č. VS Partner Adresa IČO Mena Cena bez DPH Cena s DPH Číslo objednávky/zmluvy Predmet Dátum doručenia Brat.vodárenská spo.

Faktúra č. VS Partner Adresa IČO Mena Cena bez DPH Cena s DPH Číslo objednávky/zmluvy Predmet Dátum doručenia Brat.vodárenská spo. Faktúra č. VS Partner Adresa IČO Mena Cena bez DPH Cena s DPH Číslo objednávky/zmluvy Predmet Dátum doručenia 20180635 4181256536 Brat.vodárenská spo. Prešovská 48, 82646 Bratislava 29, SK 35850370 EUR

Podrobnejšie

Číslo faktúr y Hodnota faktúrovaného plnenia bez DPH s DPH 377 Elektrická energia - MTJ 83,33 100, Elektrická energia - MŠ

Číslo faktúr y Hodnota faktúrovaného plnenia bez DPH s DPH 377 Elektrická energia - MTJ 83,33 100, Elektrická energia - MŠ Číslo faktúr y Hodnota faktúrovaného plnenia bez DPH s DPH 377 Elektrická energia - MTJ 83,33 100,00 9100397239 2.11.2018 378 Elektrická energia - MŠ 83,33 100,00 9100397242 2.11.2018 379 Identifikačné

Podrobnejšie

Oznámenie o vyhlásení - podlimitné

Oznámenie o vyhlásení - podlimitné Číslo listu verejného obst.: Dátum odoslania: Príloha č. / Počet strán: SPRÁVA O ZMLUVE UZAVRETEJ POSTUPOM ZADÁVANIA PRE NADLIMITNÉ ZÁKAZKY V ROKU 2013 VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ klasický sektor (podľa 6 zákona)

Podrobnejšie

ZÁPISNICA Z VYHODNOTENIA PONÚK

ZÁPISNICA Z VYHODNOTENIA PONÚK ZÁPISNICA Z VYHODNOTENIA PONÚK predložených do verejnej súťaže na obstaranie nadlimitnej zákazky Prípravky, materiály na ochranu rastlín a priemyselné hnojivá (ďalej len verejná súťaž ) financovanú z vlastných

Podrobnejšie

Mesto Komárno, Námestie gen. Klapku č. 1, Komárno Výzva na predkladanie cenovej ponuky (v súlade so zák. č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávan

Mesto Komárno, Námestie gen. Klapku č. 1, Komárno Výzva na predkladanie cenovej ponuky (v súlade so zák. č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávan Mesto Komárno, Námestie gen. Klapku č. 1, 945 01 Komárno Výzva na predkladanie cenovej ponuky (v súlade so zák. č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene doplnení niektorých zákonov v znení neskorších

Podrobnejšie

Microsoft Word - Výzva _2_.doc

Microsoft Word - Výzva _2_.doc Vojenský útvar 3030 ZVOLEN Č.p.: bvrps-119-16/2011 Výzva na predloženie cenovej ponuky zákazky s nízkou hodnotou podľa 102 ods.1zákona č.25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

V Ý Z V A na predkladanie ponúk bez využitia elektronického trhoviska podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení n

V Ý Z V A na predkladanie ponúk bez využitia elektronického trhoviska podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení n V Ý Z V A na predkladanie ponúk bez využitia elektronického trhoviska podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ZVO ) a 12 Smernice mesta

Podrobnejšie

Výzva na predloženie cenovej ponuky

Výzva na predloženie cenovej ponuky Výzva na predloženie cenovej ponuky 1. Identifikácia verejného obstarávateľa: Názov verejného obstarávateľa: Obec Horňa Sídlo: Horňa 148, 073 01 Sobrance Štatutárny zástupca: Ján Varga, starosta obce IČO:

Podrobnejšie

Faktury za jul2014

Faktury za jul2014 Domov dôchodcov 07.08.2014 05201, Spisská Nová Ves, Brezova ul.32 IČO:00691909 Kniha dodávateľských faktúr za júl 2014 Číslo Cena s DPH Mena Dátum Číslo Číslo dokladu Dodávateľ prijatia objednávk zmluvy

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie ponúk zadávanie zákazky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v

Výzva na predkladanie ponúk zadávanie zákazky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v Výzva na predkladanie ponúk zadávanie zákazky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov 1. Identifikácia obstarávateľa

Podrobnejšie

Smernica_VO_po_

Smernica_VO_po_ Smernica ktorou sa upravuje zadávanie zákaziek na dodanie tovaru, zákaziek na uskutočnenie stavebných prác, zákaziek na poskytnutie služieb v podmienkach Obec Červenica pri Sabinove Článok I. Všeobecné

Podrobnejšie

Zápisnica RADA - 11_02_2019 WEB

Zápisnica RADA - 11_02_2019 WEB K bodu číslo 1 Otvorenie Zasadnutie Rady Mestského zastupiteľstva v Komárne o 16.02 hod. otvoril a viedol Mgr. Béla Keszegh, primátora mesta Komárno za prítomnosti členov rady a prizvaných na rokovanie

Podrobnejšie

VOZUS04

VOZUS04 Záznam o vykonaní prieskumu trhu zapísaná v zmysle 102 Zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, resp. podľa Smernice upravujúcej

Podrobnejšie

1. Obstarávateľ : Zápisnica z vyhodnotenia ponúk v súlade so zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov

1. Obstarávateľ : Zápisnica z vyhodnotenia ponúk v súlade so zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Obstarávateľ : Zápisnica z vyhodnotenia ponúk v súlade so zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Mesto Komárno IČO: 00306525

Podrobnejšie

Zoznam faktúr 2018 (3)

Zoznam faktúr 2018 (3) identifikácia : obchodné 1/2018 budovy 22.12.2017-21.1.2018 64,19 EUR s DPH 02.01.2018 35697270 Prievozská 6/A 2/2018 účastnícky poplatok 100,00 EUR bez DPH prihláška 02.01.2018 Slovenská vodohospodárska

Podrobnejšie

Úvodný workshop pre pilotné školy:

Úvodný workshop pre pilotné školy: Bratislava, 10.október 2014 VEC: Výzva na predloženie cenovej ponuky Podľa Zákona č.25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní v znení neskorších predpisov, č. paragraf 4 ods.5 a paragraf 102 Dovoľujeme si Vás

Podrobnejšie

TERMÍNY zápisov akad.roku 2019/2020 (aktualizácia: ) BRATISLAVA -- Sociálna práca 1. ročník/i. stupeň 2. ročník/i. stupeň 3. ročník/i. stupe

TERMÍNY zápisov akad.roku 2019/2020 (aktualizácia: ) BRATISLAVA -- Sociálna práca 1. ročník/i. stupeň 2. ročník/i. stupeň 3. ročník/i. stupe TERMÍNY zápisov akad.roku 2019/2020 (aktualizácia: 26.08.2019) BRATISLAVA -- Sociálna práca 24.09.2019 24.09.2019 26.09.2019 25.09.2019 25.09.2019 25.09.2019 11:30 14:00 A-K 11:00 08:30 11:00 A-L 12:30

Podrobnejšie

OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA PODLIMITNÉ ZÁKAZKY Druh postupu x Verejná súťaž Užšia súťaž Užšia súťaž so skrátenými lehotami Rokovacie

OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA PODLIMITNÉ ZÁKAZKY Druh postupu x Verejná súťaž Užšia súťaž Užšia súťaž so skrátenými lehotami Rokovacie OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA PODLIMITNÉ ZÁKAZKY Druh postupu x Verejná súťaž Užšia súťaž Užšia súťaž so skrátenými lehotami Rokovacie konanie so zverejnením Rokovacie konanie so zverejnením

Podrobnejšie

V ý z v a na predloženie ponuky v prieskume trhu v zmysle 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov

V ý z v a na predloženie ponuky v prieskume trhu v zmysle 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov V ý z v a na predloženie ponuky v prieskume trhu v zmysle 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov 1. IDENTIFIKÁCIA VEREJNÉHO

Podrobnejšie

Štátna školská inšpekcia, Staré grunty 52, Bratislava Faktúry Identifikačný údaj faktúry Popis fakturovaného plnenia Hodnota fakturovan

Štátna školská inšpekcia, Staré grunty 52, Bratislava Faktúry Identifikačný údaj faktúry Popis fakturovaného plnenia Hodnota fakturovan Faktúry 06-2016 e Názov Adresa IČO DFA160252 Vyúčtovanie PN za rok 2015. (ŠIC ZA, Nám. S. H. Vajanského 1/1, 036 01 Martin) 70,01 III/146/G/2014-25.05.16 Mesto Martin Nám. S. H. Vajanského 1/1, 036 01,

Podrobnejšie

Štátna vedecká knižnica, Hlavná 99, PREŠOV

Štátna vedecká knižnica, Hlavná 99, PREŠOV Štátna vedecká knižnica, Hlavná 99, 081 89 PREŠOV ZOZNAM OBJEDNÁVOK zverejnených podľa zákona č. 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám Por. čís. Popis objednaného plnenia Cena s DPH v alebo

Podrobnejšie

Služobný úrad Odbor verejného obstarávania Podľa rozdeľovníka Váš list číslo/ zo dňa: Naše číslo: Vybavuje/Klapka V Bratislave 4188/2018 Lipták/298 15

Služobný úrad Odbor verejného obstarávania Podľa rozdeľovníka Váš list číslo/ zo dňa: Naše číslo: Vybavuje/Klapka V Bratislave 4188/2018 Lipták/298 15 Služobný úrad Odbor verejného obstarávania Podľa rozdeľovníka Váš list číslo/ zo dňa: Naše číslo: Vybavuje/Klapka V Bratislave 4188/2018 Lipták/298 15.02.2018 Vec: Výzva na predkladanie ponúk v procese

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie ponúk v súlade s 117 zákonač. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších p

Výzva na predkladanie ponúk v súlade s 117 zákonač. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších p Výzva na predkladanie ponúk v súlade s 117 zákonač. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Číslo: 95/2017 Názov zákazky: Dodávka a osadenie

Podrobnejšie

VSS Vestník č. 77/ Oznámenie o výsledku verejného obstarávania - vybrané odvetvia Formulár: Príloha č. 6 Podľa Vykonávacieho nar

VSS Vestník č. 77/ Oznámenie o výsledku verejného obstarávania - vybrané odvetvia Formulár: Príloha č. 6 Podľa Vykonávacieho nar 04625 - VSS Vestník č. 77/2012-20.4.2012 Oznámenie o výsledku verejného obstarávania - vybrané odvetvia Formulár: Príloha č. 6 Podľa Vykonávacieho nariadenia Komisie (EÚ) č. 842/2011 Druh postupu: Verejná

Podrobnejšie

IČO Kniha dodávateľských faktúr S: 0, S: 1, S: 2, S: 4, zobraziť stornodoklady, T: 0, T: 1, T: 2, U: 0, U: 1, U: 2, U: 3, U: 4, U: 9 dátum vystavenia

IČO Kniha dodávateľských faktúr S: 0, S: 1, S: 2, S: 4, zobraziť stornodoklady, T: 0, T: 1, T: 2, U: 0, U: 1, U: 2, U: 3, U: 4, U: 9 dátum vystavenia IČO Kniha dodávateľských faktúr S: 0, S: 1, S: 2, S: 4, zobraziť stornodoklady, T: 0, T: 1, T: 2, U: 0, U: 1, U: 2, U: 3, U: 4, U: 9 dátum vystavenia od : 1.9.2016 do : 31.10.2016 Variabilný Obnos Mena

Podrobnejšie

Číslo objednávky Popis objednaného plnenia Celková hodnota bez DPH s DPH Identif. zmluvy 1/2018 Stravné poukážky 2037, ,80 2/2018 Inzerát do nov

Číslo objednávky Popis objednaného plnenia Celková hodnota bez DPH s DPH Identif. zmluvy 1/2018 Stravné poukážky 2037, ,80 2/2018 Inzerát do nov Číslo objednávky Popis objednaného plnenia Celková hodnota bez DPH s DPH Identif. zmluvy 1/2018 Stravné poukážky 2037,33 2444,80 2/2018 Inzerát do novín 444,00 532,80 3/2018 Switch 112,25 134,70 4/2018

Podrobnejšie

Košický samosprávny kraj, Námestie Maratónu mieru 1, Košice Oddelenie verejného obstarávania VÝZVA NA PREDLOŽENIE PONUKY Zadávanie zákaziek s n

Košický samosprávny kraj, Námestie Maratónu mieru 1, Košice Oddelenie verejného obstarávania VÝZVA NA PREDLOŽENIE PONUKY Zadávanie zákaziek s n Košický samosprávny kraj, Námestie Maratónu mieru 1, 042 66 Košice Oddelenie verejného obstarávania VÝZVA NA PREDLOŽENIE PONUKY Zadávanie zákaziek s nízkymi hodnotami podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z.

Podrobnejšie

Špeciálna základná škola, Odborárska 2, Košice V ý z v a na predloženie cenovej ponuky - Dodávka stravných poukážok Zákazka je zadávaná postupo

Špeciálna základná škola, Odborárska 2, Košice V ý z v a na predloženie cenovej ponuky - Dodávka stravných poukážok Zákazka je zadávaná postupo Špeciálna základná škola, Odborárska 2, 040 01 Košice V ý z v a na predloženie cenovej ponuky - Dodávka stravných poukážok Zákazka je zadávaná postupom podľa 117 Zákona č. 343/ 2015 Z. z. o verejnom obstarávaní

Podrobnejšie

ZUS Halkova , 14: , Bratislava, Halkova 56 IČO: Kniha dodávateľských faktúr S: 0, S: 1, S: 2, S: 4, zobraziť stornodoklady, Č

ZUS Halkova , 14: , Bratislava, Halkova 56 IČO: Kniha dodávateľských faktúr S: 0, S: 1, S: 2, S: 4, zobraziť stornodoklady, Č S: 0, S: 1, S: 2, S: 4, zobraziť stornodoklady, Číselný rad: 36, T: 0, T: 1, T: 2, U: 0, U: 1, U: 2, U: 3, U: 4, U: 9 1 / 10 19 31780334 ZUS Halkova 339,17 s DPH 09.02.2015 34 31780334 ZUS Halkova 385,10

Podrobnejšie

Kópia - zmena stran_hodnín_ _ xls

Kópia - zmena stran_hodnín_ _ xls Bratislavský kraj Bratislava Ružová dolina 10 Bratislava Bratislava II Ružová dolina 10 Bratislava Bratislava III Račianska 153/A Bratislava 2561 Bratislava IV Lamačská cesta 1C (v budove OC Bratislava

Podrobnejšie

PLÁN VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA NA ROK 2019 MESTO ROŽŇAVA Služby Predpokladan Členenie zákaziek Časový P.č. Názov predmetu zákazky Stručný opis predmetu z

PLÁN VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA NA ROK 2019 MESTO ROŽŇAVA Služby Predpokladan Členenie zákaziek Časový P.č. Názov predmetu zákazky Stručný opis predmetu z PLÁN VEREJNÉHO OBSTRÁVNI N ROK 2019 MESTO ROŽŇV Služby Komplexné zabezpečenie opravy autováhy typu NVVC 1. Oprava autováhy 30t/VT200 v.č. 54/2012 nachádzajúci sa v areáli Technických 3 500,00 Január 2019/4

Podrobnejšie

MS SNV-výzva-zborník-2014

MS SNV-výzva-zborník-2014 MÚZEUM SPIŠA V SPIŠKEJ NOVEJ VSI, LETNÁ 50, 052 01 SPIŠSKÁ NOVÁ VES VÝZVA zákazka podľa 9 ods. 9 s výzvou na predkladanie ponúk zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

SPRÁVA podľa 21 O ZMLUVE UZAVRETEJ POSTUPOM zadávania pre podlimitné zákazky do 190 tis. eur v roku Verejný obstarávateľ Bratislavské kultúr

SPRÁVA podľa 21 O ZMLUVE UZAVRETEJ POSTUPOM zadávania pre podlimitné zákazky do 190 tis. eur v roku Verejný obstarávateľ Bratislavské kultúr SPRÁVA podľa 21 O ZMLUVE UZAVRETEJ POSTUPOM zadávania pre podlimitné zákazky do 190 tis. eur v roku 2014-2017 Verejný obstarávateľ Bratislavské kultúrne a informačné stredisko klasický sektor (podľa 6

Podrobnejšie

Mestské kultúrne stredisko Senec Návrh rozpočtu na rok 2018 Predkladá : Mgr. Peter Szabo Vypracovala : Melánia Erbenová

Mestské kultúrne stredisko Senec Návrh rozpočtu na rok 2018 Predkladá : Mgr. Peter Szabo Vypracovala : Melánia Erbenová Mestské kultúrne stredisko Senec Návrh rozpočtu na rok 2018 Predkladá : Mgr. Peter Szabo Vypracovala : Melánia Erbenová ROZPOČET PRÍJMOV MSKS NA ROK 2018 08 Rekreácia, kultúra a náboženstvo 08. 2. 0 Kultúrne

Podrobnejšie

MÚ Šahy - Plynofikácia Tešmak

MÚ Šahy - Plynofikácia Tešmak KÚPNA ZMLUVA NA DODÁVKU TOVAROV Č. ZML-39-2018 uzavretá podľa príslušných ustanovení 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších zmien a doplnkov. (ďalej len zmluva ) 1. Kupujúci:

Podrobnejšie

Microsoft Word - obj_knihy_ 2019_zoznam

Microsoft Word - obj_knihy_ 2019_zoznam Štátna vedecká knižnica, Hlavná 99, 081 89 PREŠOV ZOZNAM OBJEDNÁVOK 2019 zverejnených podľa zákona č. 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám Por. čís. Popis objednaného plnenia Cena s DPH v alebo

Podrobnejšie

Číslo objednávky Dátum vytvorenia Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Prehľad objednávok Objednávateľ Číslo dodávateľa / názov dodávate

Číslo objednávky Dátum vytvorenia Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Prehľad objednávok Objednávateľ Číslo dodávateľa / názov dodávate Objednávateľ dodávateľa / názov dodávateľa / 1010001951 21.06.2016 MPRV SR 1000003401 / EDOS-PEM s.r.o. / Tematínska 4 851 05, Bratislava / 36287229 1010001952 21.06.2016 MPRV SR 1000003366 / Faveo, s.r.o.

Podrobnejšie

Požiadavka na predloženie cenovej ponuky pre zákazku podľa 117 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení 1. Identifikácia verejné

Požiadavka na predloženie cenovej ponuky pre zákazku podľa 117 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení 1. Identifikácia verejné Požiadavka na predloženie cenovej ponuky pre zákazku podľa 117 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení 1. Identifikácia verejného obstarávateľa: Názov: Základná škola Ulica P. J.

Podrobnejšie

Jaltska 5,7 - Vyberove konanie - zateplenie

Jaltska 5,7  - Vyberove konanie - zateplenie STAVEBNÉ BYTOVÉ DRUŽSTVO III KOŠICE (skrátené SBD III Košice ) Držiteľ certifikátu systému kvality ISO 9001 so sídlom: Furčianska 60/1013, 040 14 Košice Obchodný register, OS Košice I Sp. Zn.: Dr.914/V

Podrobnejšie

Por. číslo Popis objednaného plnenia s DPH bez DPH ÚDAJE O VYHOTOVENEJ OBJEDNÁVKE TOVAROV, SLUŽIEB A PRÁC Celková suma v Identifikačné údaje do

Por. číslo Popis objednaného plnenia s DPH bez DPH ÚDAJE O VYHOTOVENEJ OBJEDNÁVKE TOVAROV, SLUŽIEB A PRÁC Celková suma v Identifikačné údaje do Por. číslo Popis objednaného plnenia s DPH bez DPH ÚDAJE O VYHOTOVENEJ OBJEDNÁVKE TOVAROV, SLUŽIEB A PRÁC - 2015 Celková suma v Identifikačné údaje dodávateľa Adresa Údaje o FO objednáv. Identifikácia

Podrobnejšie

Zakladna skola J.A. s VJM , 11: , Okoc, Hlavna c.509 IČO: Kniha dodávateľských faktúr S: 0, S: 1, S: 2, S: 4, zobraziť stornod

Zakladna skola J.A. s VJM , 11: , Okoc, Hlavna c.509 IČO: Kniha dodávateľských faktúr S: 0, S: 1, S: 2, S: 4, zobraziť stornod S: 0, S: 1, S: 2, S: 4, zobraziť stornodoklady, T: 0, T: 1, T: 2, U: 0, U: 1, U: 2, U: 3, U: 4, U: 9 1 / 15 2015663 0781014243 1781010428 5781014262 7102438793 0143008570 201606497 7418796823 7434220832

Podrobnejšie

Evidenčný počet zamestnancov Sociálnej poisťovne v roku 2019 Sociálna poisťovňa, Počet Priemerný evidenčný počet zamestnancov Evidenčný počet zamestna

Evidenčný počet zamestnancov Sociálnej poisťovne v roku 2019 Sociálna poisťovňa, Počet Priemerný evidenčný počet zamestnancov Evidenčný počet zamestna Evidenčný počet zamestnancov Sociálnej poisťovne v roku 2019 Sociálna poisťovňa, Počet Priemerný evidenčný počet zamestnancov Evidenčný počet zamestnancov pobočka zamestnancov prepočítaný za vo fyzických

Podrobnejšie

ZS J.Svermu , 9: , Michalovce, J.Svermu 6 IČO: Kniha dodávateľských faktúr dátum vystavenia od : do :

ZS J.Svermu , 9: , Michalovce, J.Svermu 6 IČO: Kniha dodávateľských faktúr dátum vystavenia od : do : 1 / 5 188 44389442 Služby mesta Michalovce,s.r.o. 9 360,00 s DPH 189 31331131 Sevt,a.s. 373,00 s DPH Cementarenska cesta 16 97472 BANSKA BYSTRICA 190 44389442 Služby mesta Michalovce,s.r.o. 8 260,20 s

Podrobnejšie

bit-studio Bratislava, s.r.o. Priemyselná 6, Bratislava Tel.: VÝZVA NA PRED

bit-studio Bratislava, s.r.o. Priemyselná 6, Bratislava Tel.: VÝZVA NA PRED VÝZVA NA PREDLOŽENIE CENOVEJ PONUKY V ZADÁVANÍ ZÁKAZKY S NÍZKOU HODNOTOU 1. Identifikácia zadávateľa: Názov: bit-studio spol. s r.o. Sídlo:, Slovensko Zastúpený: Ing. Jana Klimentová IČO: 35702877 Telefón:

Podrobnejšie

Príloha č

Príloha č VÝZVA NA PREDKLOŽENIE PONUKY na zákazku s nízkou hodnotou pre zákazku podľa 7 zákona č. 343/205 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Identifikácia

Podrobnejšie

Integrovaný regionálny operačný program Analýza výzvy na projektový zámer (PZ) Kód výzvy: Operačný program: Prioritná os: IROP-PO2-SC221-PZ Int

Integrovaný regionálny operačný program Analýza výzvy na projektový zámer (PZ) Kód výzvy: Operačný program: Prioritná os: IROP-PO2-SC221-PZ Int Integrovaný regionálny operačný program Analýza výzvy na projektový zámer (PZ) Kód výzvy: Operačný program: Prioritná os: IROP-PO2-SC221-PZ-2016-1 Integrovaný regionálny operačný program (IROP) 2 Ľahší

Podrobnejšie

Výzva

Výzva Výzva na predkladanie ponúk č. RZ - 789/2019 k zákazke podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej tiež ZoVO )

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie ponúk v súlade s 9 ods.9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorší

Výzva na predkladanie ponúk v súlade s 9 ods.9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorší Výzva na predkladanie ponúk v súlade s 9 ods.9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na uskutočnenie prác Číslo: 24/2014/Ka

Podrobnejšie

Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky - dodávateľské faktúry za rok 2012 Identifikačný údaj faktúry Popis fakturovaného plnenia Celková hodno

Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky - dodávateľské faktúry za rok 2012 Identifikačný údaj faktúry Popis fakturovaného plnenia Celková hodno Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky - dodávateľské za rok 2012 4000040 fa ZSE energie 1.049,98 4000041 fa ZSE energie 704,05 4000115 Fa preddavok za elektrinu 12.500,00 4000120 Fa dod elektr.

Podrobnejšie

MESTO STARÁ ĽUBOVŇA Číslo záznamu: 3956/2018/RVO V Ý Z V A na zákazku s nízkou hodnotou podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o

MESTO STARÁ ĽUBOVŇA Číslo záznamu: 3956/2018/RVO V Ý Z V A na zákazku s nízkou hodnotou podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o Číslo záznamu: 3956/2018/RVO V Ý Z V A na zákazku s nízkou hodnotou podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej

Podrobnejšie

PRIEVIDZA MESTO PRIEVIDZA Mestský úrad, Námestie slobody č.14, Prievidza 1 Požiadavka na predloženie cenovej ponuky pre zákazku podľa 117 zákon

PRIEVIDZA MESTO PRIEVIDZA Mestský úrad, Námestie slobody č.14, Prievidza 1 Požiadavka na predloženie cenovej ponuky pre zákazku podľa 117 zákon MESTO Požiadavka na predloženie cenovej ponuky pre zákazku podľa 117 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení 1. Identifikácia obstarávateľa: Názov: Mesto Prievidza IČO: 318 442 Sídlo:

Podrobnejšie

Mesto Pezinok Radni č né námestie č.7, Pezinok Mestský úrad - majetkovoprávne oddelenie tel.: 033 / V Pezinku, Zn.: 5/2-5/

Mesto Pezinok Radni č né námestie č.7, Pezinok Mestský úrad - majetkovoprávne oddelenie tel.: 033 / V Pezinku, Zn.: 5/2-5/ Mesto Pezinok Radni č né námestie č.7, 902 14 Pezinok Mestský úrad - majetkovoprávne oddelenie tel.: 033 / 690 1208 V Pezinku, 17.09. 2013 Zn.: 5/2-5/ 2013 OZNÁMENIE k výzve na predkladanie ponúk dňa 16.09.2013

Podrobnejšie

Obsluha tepelno-technických zariadení v pôsobnosti Posádkovej správy budov Topoľčany. EURÓPSKA ÚNIA Vydanie dodatku k Úradnému vestníku Európskej únie

Obsluha tepelno-technických zariadení v pôsobnosti Posádkovej správy budov Topoľčany. EURÓPSKA ÚNIA Vydanie dodatku k Úradnému vestníku Európskej únie EURÓPSKA ÚNIA Vyda dodatku k Úradnému vestníku Európskej ú 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: ojs@publications.europa.eu Info & formuláre: http://simap.europa.eu OZNÁMENIE

Podrobnejšie

okna2014

okna2014 Základná škola Dojč, Dojč 137, 906 02 V Dojči, dňa 14. 11. 2014 VEC: Výzva na predloženie ponuky na uskutočnenie stavebných prác na predmet zákazky : stavebné a murárske práce, dodanie plastových okien

Podrobnejšie

O B E C T U Š I C KÁ N O V Á V E S Obecný úrad Tušická Nová Ves 167, Tušická Nová Ves tel.: 056/ , IČO

O B E C T U Š I C KÁ N O V Á V E S Obecný úrad Tušická Nová Ves 167, Tušická Nová Ves tel.: 056/ ,   IČO O B E C T U Š I C KÁ N O V Á V E S Obecný úrad Tušická Nová Ves 167, 072 02 Tušická Nová Ves tel.: 056/6495711, e-mail: starosta@tusickanovaves.sk IČO:00325929 Výzva na predloženie ponuky v rámci postupu

Podrobnejšie

FOND NA PODPORU VZDELÁVANIA SMERNICA Fondu na podporu vzdelávania č. 2/2016 Zadávanie zákaziek s nízkymi hodnotami a používaní Elektronického trhovisk

FOND NA PODPORU VZDELÁVANIA SMERNICA Fondu na podporu vzdelávania č. 2/2016 Zadávanie zákaziek s nízkymi hodnotami a používaní Elektronického trhovisk FOND NA PODPORU VZDELÁVANIA SMERNICA Fondu na podporu vzdelávania č. 2/2016 Zadávanie zákaziek s nízkymi hodnotami a používaní Elektronického trhoviska v podmienkach Fondu na podporu vzdelávania (ďalej

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie ponúk pre zákazku s nízkou hodnotou podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zá

Výzva na predkladanie ponúk pre zákazku s nízkou hodnotou podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zá Výzva na predkladanie ponúk pre zákazku s nízkou hodnotou podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon

Podrobnejšie

PRIMÁTOR MESTA TREBIŠOV Číslo: 22 Materiál určený na zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Trebišove dňa: Názov materiálu: Verejné obstaráva

PRIMÁTOR MESTA TREBIŠOV Číslo: 22 Materiál určený na zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Trebišove dňa: Názov materiálu: Verejné obstaráva PRIMÁTOR MESTA TREBIŠOV Číslo: 22 Materiál určený na zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Trebišove dňa: 25.9.2017 Názov materiálu: Verejné obstarávanie podlimitnej zákazky - Strážna služba v priemyselnom

Podrobnejšie

DODATOK č. 4. KU KÚPNEJ ZMLUVE č. VS / HZ zo dňa (ďalej len zmluva") uzatvorená v zmysle ustanovení Obchodného zákon

DODATOK č. 4. KU KÚPNEJ ZMLUVE č. VS / HZ zo dňa (ďalej len zmluva) uzatvorená v zmysle ustanovení Obchodného zákon DODATOK č. 4. KU KÚPNEJ ZMLUVE č. VS - 421-3 / HZ -6-98 zo dňa 12.11.1998 (ďalej len zmluva") uzatvorená v zmysle ustanovení -409-470 Obchodného zákonníka medzi: 1. Kupujúci : Ministerstvo vnútra SR Pribinova

Podrobnejšie

Ak existuje čokoľvek, čo chceš urobiť, alebo povedať, urob to teraz hneď, lebo potom už môže byť neskoro

Ak existuje čokoľvek, čo chceš urobiť, alebo povedať, urob to teraz hneď, lebo potom už môže byť neskoro Číslo objednávky Popis objednaného plnenia Hodnota objednávk y s DPH v Eur Dátum vyhotovenia objednávky Čisl o zml uvy Identifikačné údaje dodávateľa Objednávku podpísala funkcia 1/2016 predplatné 15,60

Podrobnejšie

Zoznam faktúr s položkami a údajmi z faktúr

Zoznam faktúr s položkami a údajmi z faktúr Firma: Rekreačné služby mesta Senica, spol. s r.o. Strana: 1 / 11 Dátum od: 01.04.2014 do: 30.04.2014 Číslo od: do: Stredisko: VŠETKY Dátum tlače: 8.8.2014 Zákazka: VŠETKY Číslo Dát. vyst. Firma Základ

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie ponúk: Technický dozor pre stavbu "Rekonıtrukcia a prístavba hasièskej zbrojnice Drahovce"

Výzva na predkladanie ponúk: Technický dozor pre stavbu Rekonıtrukcia a prístavba hasièskej zbrojnice Drahovce Výzva na predkladanie ponúk 1. Identifikácia verejného obstarávateľa Názov, adresy a kontaktné miesto Názov: Obec Drahovce Poštová adresa: Hlavná 429/127, 922 41 Drahovce IČO: 00312461 tel.č.: 033 7783133

Podrobnejšie

Microsoft Word - Vyzva-Deti z Ribnjaku.docx

Microsoft Word - Vyzva-Deti z Ribnjaku.docx VÝZVA NA PREDLOŽENIE PONUKY na zákazku: Zabezpečenie ozvučenia a osvetlenia podujatia Deti z Ribnjaku Vianočný koncert podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

Štruktúrovaný prehľad údajov došlých faktúr za tovary , služieb a prác MsKS Komárno na zverejnenie

Štruktúrovaný prehľad údajov došlých faktúr za  tovary ,  služieb a prác MsKS Komárno na zverejnenie Štruktúrovaný prehľad údajov došlých faktúr za tovary, služieb a prác MsKS Komárno na zverejnenie podľa 5b, zákona 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe informácií v z.n.p. Číslo FA Popis fakturovaného plnenia

Podrobnejšie

Výzva okna 2013

Výzva okna  2013 Spis č.: 535/2013 Výzva na predloženie ponuky prieskum trhu v rámci postupu verejného obstarávateľa podľa 102 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov Verejný

Podrobnejšie

Microsoft Word - Smernica od

Microsoft Word - Smernica od Strana 1 z 9 Smernica Obce Podtureň o postupe vo verejnom obstarávaní (ďalej len VO ) pri zadávaní zákaziek s nízkou hodnotou (ZNH) Článok 1 Úvodné ustanovenie Táto smernica upravuje verejné obstarávanie

Podrobnejšie

Commander systems, s

Commander systems, s Zápisnica z otvárania a vyhodnotenia ponúk Podlimitná zákazka BIOPEL, a.s. ako verejný obstarávateľ podľa 7 ods. 2 zák. č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v

Podrobnejšie

Číslo objednávky Dátum vytvorenia Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Prehľad objednávok Objednávateľ Číslo dodávateľa / názov dodávate

Číslo objednávky Dátum vytvorenia Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Prehľad objednávok Objednávateľ Číslo dodávateľa / názov dodávate Objednávateľ dodávateľa / názov dodávateľa / 1010005041 07.12.2018 MPRV SR 1000003366 / Faveo, s.r.o. / Beňadická 1010005042 07.12.2018 MPRV SR 1000003366 / Faveo, s.r.o. / Beňadická 1010005044 07.12.2018

Podrobnejšie

Záznam z prieskum trhu 1. Názov prijímateľa: HERN s.r.o. 2. Názov zákazky: Zvýšenie kvality a efektivity výrobných a technologických procesov v spoloč

Záznam z prieskum trhu 1. Názov prijímateľa: HERN s.r.o. 2. Názov zákazky: Zvýšenie kvality a efektivity výrobných a technologických procesov v spoloč Záznam z prieskum trhu 1. Názov prijímateľa: HERN s.r.o. 2. Názov zákazky: Zvýšenie kvality a efektivity výrobných a technologických procesov v spoločnosti HERN s.r.o. - dodávka technológie 3. Predmet

Podrobnejšie

Microsoft Word - rolety-VYZVA

Microsoft Word - rolety-VYZVA č.j.dssazps/3376/1/2015vo Oznámenie o zadaní zákazky - 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon o VO)

Podrobnejšie

Ústav štátnej kontroly veterinár. biopreparátov a liečiv Prehľad dodávateľských faktúr Obdobie: Číslo faktúry Dátum doručenia fa

Ústav štátnej kontroly veterinár. biopreparátov a liečiv Prehľad dodávateľských faktúr Obdobie: Číslo faktúry Dátum doručenia fa dodávateľa / názov 3020190344 22.03.2019 02.04.2019 ÚŠKVBL 1000010540 / REVEZ Nitra, s.r.o. / Párovská 42, 949 01 Nitra / 46457623 19100040 22.03.2019 02.04.2019 ÚŠKVBL 1000001132 / Poláček / Dolné Srnie

Podrobnejšie

Microsoft Word - Uznesenie OZ

Microsoft Word - Uznesenie OZ U z n e s e n i e z 3. zasadania Obecného zastupiteľstva v Rybanoch konaného 23.3.2015 Obecné zastupiteľstvo Obce Rybany na svojom zasadaní dňa 23.3.2015 po prerokovaní schváleného programu prijalo tieto

Podrobnejšie

Základná škola , 11: , Trebišov, Pribinova 34 IČO: Kniha dodávateľských faktúr S: 0, S: 1, S: 2, S: 4, zobraziť stornodoklady

Základná škola , 11: , Trebišov, Pribinova 34 IČO: Kniha dodávateľských faktúr S: 0, S: 1, S: 2, S: 4, zobraziť stornodoklady S: 0, S: 1, S: 2, S: 4, zobraziť stornodoklady, T: 0, T: 1, T: 2, U: 0, U: 1, U: 2, U: 3, U: 4, U: 9 1 / 5 71834902 71834901 9009 9013 9012 1810296 31654363 Tatranská mliekareň a.s. 6,72 s DPH 31654363

Podrobnejšie

výzva_revízie komínov_Ú+P

výzva_revízie komínov_Ú+P VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na predmet zákazky Kontroly a čistenie

Podrobnejšie

Základná škola s materskou školou Poprad-Spišská Sobota Zoznam faktúr prijatých v roku 2017 Strana 1 P.č. Číslo faktúry Celková hodnota Č.zmluvy Č.obj

Základná škola s materskou školou Poprad-Spišská Sobota Zoznam faktúr prijatých v roku 2017 Strana 1 P.č. Číslo faktúry Celková hodnota Č.zmluvy Č.obj Zoznam faktúr prijatých v roku 2017 Strana 1 1 DF2017/09/617 372.00 07.09.2017 Milan Kopáč EMIsoft Šoltésovej 3472, 058 01 Poprad 40605043 Ing. Edita Majerčáková, ekonóm Internetový technik 2 DF2017/09/618

Podrobnejšie

Smernica dekana číslo 1 / 2015 Verejné obstarávanie tovarov, služieb a stavebných prác v podmienkach Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Smernica dekana číslo 1 / 2015 Verejné obstarávanie tovarov, služieb a stavebných prác v podmienkach Stavebnej fakulty STU v Bratislave Smernica dekana číslo 1 / 2015 Verejné obstarávanie tovarov, služieb a stavebných prác v podmienkach Stavebnej fakulty STU v Bratislave 22.05.2015 Verejné obstarávanie tovarov, služieb a stavebných prác

Podrobnejšie

VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení nesk

VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení nesk VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na predmet zákazky Ťažné zariadenie-

Podrobnejšie

Zaber_2017

Zaber_2017 KOŠICKÝ SAMOSPRÁVNY KRAJ ÚZEMNÝ PLÁN VEĽKÉHO ÚZEMNÉHO CELKU KOŠICKÝ KRAJ ZMENY A DOPLNKY 2017 VYHODNOTENIE DÔSLEDKOV STAVEBNÝCH ZÁMEROV A INÝCH NÁVRHOV NA POĽNOHOSPODÁRSKEJ A LESNEJ PÔDE 2017 OBSTARÁVATEĽ

Podrobnejšie