Reklamačný poriadok 1. Úvodné ustanovenia 1.1. Spoločnosť, Designed for Fitness Slovakia s.r.o. so sídlom na adrese Ružinovská 3 Bratislava - mestská

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Reklamačný poriadok 1. Úvodné ustanovenia 1.1. Spoločnosť, Designed for Fitness Slovakia s.r.o. so sídlom na adrese Ružinovská 3 Bratislava - mestská"

Prepis

1 Reklamačný priadk 1. Úvdné ustanvenia 1.1. Splčnsť, Designed fr Fitness Slvakia s.r.. s sídlm na adrese Ružinvská 3 Bratislava - mestská časť Ružinv , zapísaná v bchdnm registri Okresnéh súdu Bratislava I, Oddiel: Sr, vlžka č /B, IČO: (ďalej len predávajúci ), bankvé spjenie: Fi banka, a. s., pbčka zahraničnej banky., č. účtu: SK , prevádzkuje internetvý bchd na adrese (ďalej len internetvý bchd ) Predávajúci vydáva tent reklamačný priadk v súlade s príslušnými ustanveniami zákna č. 250/2007 Z. z. chrane sptrebiteľa a zmene zákna Slvenskej nárdnej rady č. 372/1990 Zb. priestupkch v znení neskrších predpisv (ďalej tiež ak Zákn chrane sptrebiteľa ), zákna č. 102/2014 Z. z. chrane sptrebiteľa pri predaji tvaru aleb pskytvaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku aleb zmluvy uzavretej mim prevádzkvých priestrv predávajúceh a zmene a dplnení niektrých záknv (ďalej tiež ak Zákn chrane sptrebiteľa pri predaji tvaru na základe zmluvy uzavretej na diaľku ), pričm predávajúci týmt reklamačným priadkm infrmuje sptrebiteľv pdmienkach a spôsbe reklamácie, pstupch uplatňvania a vybavvania reklamácii, sťažnstí a pdnetv sptrebiteľv vrátane infrmácie tm, kde mžn reklamáciu uplatniť a vyknávaní záručných práv týkajúcich sa tvaru zakúpenéh v internetvm bchde Tent reklamačný priadk vrátane pskytnutej záruky sa nevzťahuje na tvar resp. nárky z vád tvaru, ktrý bl zakúpený na internetvm bchde akukľvek sbu, ktrá sa na účely Zákna chrane sptrebiteľa resp. na účely Zákna chrane sptrebiteľa pri predaji tvaru na základe zmluvy uzavretej na diaľku, nepvažuje za sptrebiteľa. Práva a pvinnsti vyplývajúce z uplatnenia nárkv z vád tvaru ak aj pstup a spôsb vybavenia uplatnených nárkv z vád tvaru sa v prípade pdľa predchádzajúcej vety riadia príslušnými ustanveniami zákna č. 513/1991 Zb. Obchdný záknník v platnm znení a prípadne ďalších súvisiacich predpisv upravujúcich pstavenie a uplatňvanie nárkv z vád tvaru medzi pdnikateľskými subjektmi. 2. Zdpvednsť za vady predanéh tvaru 2.1. Práva a pvinnsti zmluvných strán týkajúce sa práv sptrebiteľa z vadnéh plnenia a zdpvednsti predávajúceh za vady predanéh tvaru sa riadia ustanvením 619 a nasl. Občianskeh záknníka, a zárveň príslušnými ustanveniami Zákna chrane sptrebiteľa Predávajúci zdpvedá za vady, ktré má predaný tvar pri jeh prevzatí sptrebiteľm. V prípade, že predmetm kúpnej zmluvy je pužitý tvar, predávajúci nezdpvedá za vady vzniknuté jeh pužitím aleb ptrebením. Pri tvare predávanm za nižšiu cenu, predávajúci nezdpvedá za vadu, pre ktrú bla djednaná nižšia cena.

2 Predávajúci nezdpvedá ani za vady tvaru, na ktré bl sptrebiteľ pri uzatváraní kúpnej zmluvy upzrnený. 3. Záručná dba 3.1. Na ddaný tvar je sptrebiteľvi pskytnutá záručná dba 24 mesiacv. Vyhlásením v záručnm liste vydanm sptrebiteľvi môže predávajúci na vybrané druhy tvaru pskytnúť záruku presahujúcu dbu uvedenú v predchádzajúcej vete, pričm v záručnm liste určí predávajúci pdmienky a rzsah tejt záruky V prípade, ak predmetm kúpnej zmluvy je pužitý tvar, predávajúci a sptrebiteľ sa môžu dhdnúť aj na kratšej záručnej dbe, nie však kratšej než 12 mesiacv Záručná dba začína plynúť d prevzatia veci sptrebiteľm. Práva z zdpvednsti za vady tvaru, pre ktré platí záručná dba, zaniknú, ak sa neuplatnili v záručnej dbe. 4. Práva sptrebiteľa z zdpvednsti za vady tvaru 4.1. Za vadu tvaru sa nepvažuje zmena vlastnsti tvaru, ktrá vznikla v priebehu záručnej dby (i) v dôsledku jeh ptrebenia, nesprávneh pužívania, nedstatčnéh aleb nevhdnéh šetrvania, (ii) v dôsledku prirdzených zmien materiálv, z ktrých je tvar vyrbený, (iii) v dôsledku akéhkľvek pškdenia sptrebiteľm či treťu sbu aleb inéh nesprávneh zásahu V prípade, že sptrebiteľ reklamuje tvar v súvislsti s dstrániteľnu vadu, má sptrebiteľ práv na: bezplatné, včasné a riadne dstránenie reklamvanej vady, výmenu tvaru aleb súčasti tvaru, ak tým predávajúcemu nevzniknú neprimerané náklady vzhľadm na cenu tvaru aleb závažnsť vady, výmenu tvaru, ak sptrebiteľ pre pakvané vyskytnutie sa vady p prave aleb pre väčší pčet vád nemôže tvar riadne užívať V prípade, že sptrebiteľ reklamuje tvar v súvislsti s nedstrániteľnu vadu, ktrá bráni tmu, aby sa tvar mhl riadne užívať ak tvar bez vady, má sptrebiteľ práv na: výmenu tvaru, dstúpenie d zmluvy V prípade, že sptrebiteľ reklamuje tvar v súvislsti s inu nedstrániteľnu vadu ak je uvedené v predchádzajúcm dseku (napr. v súvislsti s nedstrániteľnu vadu, ktrá nebráni tmu, aby sa mhl tvar riadne užívať ak tvar bez vady), má sptrebiteľ práv na primeranú zľavu z ceny veci.

3 4.5. Sptrebiteľ má práv na úhradu nevyhnutných nákladv, ktré sptrebiteľvi vznikli v súvislsti s uplatnením práva z zdpvednsti za vady. 5. Pstup pri uplatnení zdpvednsti za vady tvaru - reklamácia 5.1. Vady tvaru musí sptrebiteľ uplatniť u predávajúceh bez zbytčnéh dkladu p tm, ak vadu tvaru zistil Práva vyplývajúce z zdpvednsti za vady tvaru uplatňuje sptrebiteľ u predávajúceh : pštu splu s kópiu daňvéh dkladu a dôvdm reklamácie zaslanu na adresu: Ružinvská 3 Bratislava - mestská časť Ružinv m na na adrese Za kamih uplatnenia zdpvednsti za vady tvaru - reklamáciu sa pvažuje kamih dručenia reklamvanéh tvaru splu s všetkými záknm stanvenými dkladmi a príslušenstvm predávajúcemu Ku každému tvaru zakúpenému u predávajúceh je pri jeh ddaní sptrebiteľvi prilžený dklad kúpe tvaru, ktrý slúži zárveň ak záručný dklad (záručný list). Reklamvať je mžné len tvar zakúpený u predávajúceh, ktrý je úplne zaplatený Pre riadne a včasné vybavenie reklamácie predávajúci dprúča sptrebiteľvi, aby sptrebiteľ č najvýstižnejšie ppísal vadu, pre ktrú tvar reklamuje, pričm predávajúci je pvinný zaberať sa len vadu tvaru, ktrá bla z strany sptrebiteľa reklamvaná Pri uplatnení zdpvednsti za vady tvaru je sptrebiteľ pvinný preukázať, že reklamvaný tvar zakúpil u predávajúceh. Predávajúci dprúča za týmt účelm predlžiť najmä dklad kúpe Ak sptrebiteľ uplatní reklamáciu, predávajúci aleb ním pverený zamestnanec je pvinný pučiť sptrebiteľa jeh právach vyplývajúcich z uplatnenia nárkv z zdpvednsti za vady tvaru v záručnej dbe pdľa Občianskeh záknníka a na základe rzhdnutia, ktré z týcht práv sptrebiteľ uplatňuje, určí predávajúci aleb ním pverený zamestnanec spôsb vybavenia reklamácie ihneď, v zlžitých prípadch najneskôr d 3 (trch) pracvných dní d dňa uplatnenia reklamácie, v dôvdnených prípadch, najmä ak sa vyžaduje zlžité technické zhdntenie stavu tvaru, najneskôr d 30 dní d dňa uplatnenia reklamácie. P určení spôsbu vybavenia reklamácie sa reklamácia vybaví ihneď, v dôvdnených prípadch mžn reklamáciu vybaviť aj neskôr; vybavenie reklamácie však nesmie trvať dlhšie ak 30 dní d dňa uplatnenia reklamácie. P uplynutí lehty na vybavenie reklamácie má sptrebiteľ práv d kúpnej zmluvy dstúpiť aleb má práv na výmenu tvaru za nvý tvar Vybavením reklamácie sa na účely tht reklamačnéh priadku rzumie uknčenie reklamačnéh knania (i) dvzdaním pravenéh tvaru, (ii) výmenu tvaru, (iii)

4 vrátením kúpnej ceny tvaru, (iv) vyplatením primeranej zľavy z ceny tvaru, (v) písmná výzva na prevzatie plnenia aleb (vi) jej dôvdnené zamietnutie Predávajúci vydá pri uplatnení reklamácie sptrebiteľvi ptvrdenie uplatnení reklamácie. Ak je reklamácia uplatnená prstredníctvm prstriedkv diaľkvej kmunikácie, predávajúci je pvinný ptvrdenie uplatnení reklamácie dručiť ihneď; ak nie je mžné ptvrdenie dručiť ihneď, predávajúci h dručí bez zbytčnéh dkladu, najneskôr však splu s dkladm vybavení reklamácie; ptvrdenie uplatnení reklamácie sa nemusí dručvať, ak má sptrebiteľ mžnsť preukázať uplatnenie reklamácie iným spôsbm. Ptvrdenie prijatí reklamácie bude bsahvať krem inéh identifikáciu predávajúceh a sptrebiteľa, č je bsahm reklamácie pdľa sptrebiteľa, aký spôsb vybavenia reklamácie pžaduje, dátum a miest prijatia reklamácie a pdpis pracvníka predávajúceh. 6. Pstup pri vybavení reklamácie 6.1. Ak sptrebiteľ reklamáciu tvaru uplatnil pčas prvých 12 mesiacv d uzavretia kúpnej zmluvy, môže predávajúci vybaviť reklamáciu zamietnutím len na základe písmnéh vyjadrenia znalca aleb stanviska vydanéh autrizvanu, ntifikvanu aleb akreditvanu sbu aleb stanviska sby právnenej výrbcm na vyknávanie záručných práv (ďalej tiež ak dbrné psúdenie ). Bez hľadu na výsledk dbrnéh psúdenia nemôže predávajúci d sptrebiteľa vyžadvať úhradu nákladv na dbrné psúdenie tvaru ani iné náklady súvisiace s dbrným psúdením tvaru Predávajúci pskytne sptrebiteľvi kópiu dbrnéh psúdenia dôvdňujúce zamietnutie reklamácie najneskôr d 14 dní d dňa vybavenia reklamácie Ak sptrebiteľ reklamáciu tvaru uplatnil p 12 mesiacch d uzavretia kúpnej zmluvy a predávajúci ju zamietl, sba, ktrá reklamáciu vybavila, je pvinná v dklade vybavení reklamácie uviesť, kmu môže sptrebiteľ zaslať tvar na dbrné psúdenie. Ak sptrebiteľ tvar zašle na dbrné psúdenie určenej sbe uvedenej v dklade vybavení reklamácie, náklady dbrnéh psúdenia tvaru, ak aj všetky statné s tým súvisiace účelne vynalžené náklady znáša predávajúci bez hľadu na výsledk dbrnéh psúdenia. Ak sptrebiteľ dbrným psúdením preukáže zdpvednsť predávajúceh za reklamvanú vadu tvaru, môže reklamáciu uplatniť znva; pčas vyknávania dbrnéh psúdenia tvaru záručná dba neplynie. Predávajúci je pvinný sptrebiteľvi uhradiť d 14 dní d dňa znva uplatnenej reklamácie všetky náklady vynalžené na dbrné psúdenie tvaru, ak aj všetky s tým súvisiace účelne vynalžené náklady. Znva uplatnenú reklamáciu nemžn zamietnuť O tm, že reklamácia bla vybavená a akým spôsbm, je predávajúci pvinný infrmvať sptrebiteľa, a t na elektrnickú adresu uvedenú pri reklamácii aleb prstredníctvm iných kntaktných údajv, pdľa ktrých bude mžné sptrebiteľa upzrniť na vybavenie reklamácie. Predávajúci v tmt známení uvedie lehtu pre vyzdvihnutie reklamvanéh tvaru. Predávajúci je pvinný vybavení reklamácie vydať písmný dklad najneskôr d 30 dní d dňa uplatnenia reklamácie.

5 6.5. V prípade, že si sptrebiteľ nevyzdvihne reklamvaný tvar v stanvenej lehte predávajúcim, je predávajúci právnený si účtvať primerané skladné aleb tvar svjpmcne predať na účet sptrebiteľa. O tmt pstupe musí predávajúci Sptrebiteľa vpred upzrniť a pskytnúť mu primeranú dstatčnú lehtu k prevzatiu tvaru. 7. Záverečné ustanvenia 7.1. Tent reklamačný priadk tvrí neddeliteľnú súčasť bchdných pdmienk predávajúceh, pričm je v súlade s ustanvením 18 ds. 1 Zákna chrane sptrebiteľa umiestnený na internetvej stránke internetvéh bchdu V prípade existencie dlišnej úpravy uvedenej v tmt reklamačnm priadku a v bchdných pdmienk predávajúceh, má prednsť znenie tht reklamačnéh priadku Predávajúci je právnený kedykľvek meniť znenie tht reklamačnéh priadku, pričm nvé znenie nadbudne účinnsť jeh zverejnením. V Bratislave dňa Designed fr Fitness Slvakia s.r..

JoH^OS/fo^ Zmluva č. 1/2011 o poskytnutí finančného príspevku na úhradu nákladov na sociálnu službu v zariadení pestúnskej starostlivosti podľa 100 od

JoH^OS/fo^ Zmluva č. 1/2011 o poskytnutí finančného príspevku na úhradu nákladov na sociálnu službu v zariadení pestúnskej starostlivosti podľa 100 od JH^OS/f^ Zmluva č. 1/2011 pskytnutí finančnéh príspevku na úhradu nákladv na sciálnu službu v zariadení pestúnskej starstlivsti pdľa 100 ds. 11 a 12 zákna NR SR č. 05/2005 Z.z. sciálnprávnej chrane detí

Podrobnejšie

Časť II. Obchodné podmienky pre osoby, ktoré nie sú spotrebiteľmi 1. Všeobecné ustanovenia 1.1. Tieto všeobecné obchodné podmienky (ďalej aj ako Obcho

Časť II. Obchodné podmienky pre osoby, ktoré nie sú spotrebiteľmi 1. Všeobecné ustanovenia 1.1. Tieto všeobecné obchodné podmienky (ďalej aj ako Obcho Časť II. Obchdné pdmienky pre sby, ktré nie sú sptrebiteľmi 1. Všebecné ustanvenia 1.1. Tiet všebecné bchdné pdmienky (ďalej aj ak Obchdné pdmienky ) upravujú práva a pvinnsti zmluvných strán vyplývajúce

Podrobnejšie

Reklamačný poriadok Článok I ÚVODNÉ USTANOVENIA 1. Spoločnosť thiss s.r.o., so sídlom Mlynské Nivy 56, Bratislava, IČO: , zapísaná v

Reklamačný poriadok Článok I ÚVODNÉ USTANOVENIA 1. Spoločnosť thiss s.r.o., so sídlom Mlynské Nivy 56, Bratislava, IČO: , zapísaná v Reklamačný poriadok Článok I ÚVODNÉ USTANOVENIA 1. Spoločnosť thiss s.r.o., so sídlom Mlynské Nivy 56, 821 05 Bratislava, IČO: 47 669 217, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel

Podrobnejšie

Reklamačný poriadok e-shopu Sportisimo.sk SPORTISIMO SK s. r. o. Sídlo: Boženy Němcovej 8, Bratislava IČO: Obchodný register Okresného

Reklamačný poriadok e-shopu Sportisimo.sk SPORTISIMO SK s. r. o. Sídlo: Boženy Němcovej 8, Bratislava IČO: Obchodný register Okresného Reklamačný poriadok e-shopu Sportisimo.sk SPORTISIMO SK s. r. o. Sídlo: Boženy Němcovej 8, Bratislava 811 04 IČO: 44156979 Obchodný register Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 53025/B

Podrobnejšie

1. Zmluvné strany Zmluva o používaní služieb programu MerkuriS číslo.:..rh9!//1 uzatvorená v zmysle zákona č. 513/1991 Z.z. Obchodný zákonník a zákona

1. Zmluvné strany Zmluva o používaní služieb programu MerkuriS číslo.:..rh9!//1 uzatvorená v zmysle zákona č. 513/1991 Z.z. Obchodný zákonník a zákona 1. Zmluvné strany Zmluva pužívaní služieb prgramu MerkuriS čísl.:..rh9!//1 uzatvrená v zmysle zákna č. 513/1991 Z.z. Obchdný záknník a zákna 185/2015 Z.z. Autrský zákn v znení neskrších predpisv Pskytvateľ:

Podrobnejšie

DODATOK Č. 2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU ČÍSLO ZMLUVY: 076/1.2MP/2010 (ďalej len Dodatok č. 2") NÁZOV PROJEKTU: Jesenské -

DODATOK Č. 2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU ČÍSLO ZMLUVY: 076/1.2MP/2010 (ďalej len Dodatok č. 2) NÁZOV PROJEKTU: Jesenské - DODATOK Č. 2 K ZMLUVE O POSKYTNUTÍ NENÁVRATNÉHO FINANČNÉHO PRÍSPEVKU ČÍSLO ZMLUVY: 076/1.2MP/2010 (ďalej len Ddatk č. 2") NÁZOV PROJEKTU: Jesenské - kanalizácia a ČOV KÓD ITMS: 24110110073 uzavretý pdľa

Podrobnejšie

Microsoft Word - TSSK - VP úprava zverejnené

Microsoft Word - TSSK - VP úprava zverejnené Všebecné pdmienky elektrnickéh tipvania v splčnsti TIPSPORT SK, a.s. TIPSPORT SK, a.s. J. Kalinčiaka 14, 010 01 Žilina Obsah Zznam pužitých skratiek... 2 ÚVODNÉ USTANOVENIA... 3 DOJEDNANIE RÁMCOVEJ ZMLUVY

Podrobnejšie

Microsoft Word _VŠM_Privacy Policy_web.docx

Microsoft Word _VŠM_Privacy Policy_web.docx ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV VYSOKOU ŠKOLOU MANAŽMENTU Vyská škla manažmentu v Trenčíne, s sídlm Bezručva 64, 911 01 Trenčín, IČO: 36 120 901 (ďalej len VŠM ), pristupuje k chrane sbných údajv veľmi

Podrobnejšie

Reklamačný poriadok 1. Všeobecné ustanovenia a vymedzenie pojmov 1.1 Tento reklamačný poriadok je vydaný v súlade s Občianskym zákonníkom č. 40/1964 Z

Reklamačný poriadok 1. Všeobecné ustanovenia a vymedzenie pojmov 1.1 Tento reklamačný poriadok je vydaný v súlade s Občianskym zákonníkom č. 40/1964 Z Reklamačný poriadok 1. Všeobecné ustanovenia a vymedzenie pojmov 1.1 Tento reklamačný poriadok je vydaný v súlade s Občianskym zákonníkom č. 40/1964 Zb. v znení neskorších predpisov, zákonom č. 250/2007

Podrobnejšie

REKLAMAČNÝ PORIADOK

REKLAMAČNÝ PORIADOK REKLAMAČNÝ PORIADOK Predávajúci: Peter Horváth, Mariánska 565/45, 971 01 Prievidza IČO: 50913450 Prevádzka: Matice slovenskej 12, 971 01 Prievidza REKLAMAČNÝ PORIADOK Tento reklamačný poriadok je vydaný

Podrobnejšie

Poučenie klienta - spotrebiteľ

Poučenie klienta - spotrebiteľ BL Reality, s.r.o. IČO: 46 568 603, Šintavská 6, 851 05 Bratislava Zapísaná v OR OS BA 1, odd. Sro, vl. č. 79571/B www.blreality.com, info@blreality.com, 0905 989 936 REKLAMAČNÝ PORIADOK 1. Tento reklamačný

Podrobnejšie

1 PREVÁDZKOVÝ PORIADOK Hotel Zerrenpach Anderlová 224,Osrblie (všeobecné nariadenie) Identifikačné údaje prevádzkovateľa ubytovacieho zariadenia Názov

1 PREVÁDZKOVÝ PORIADOK Hotel Zerrenpach Anderlová 224,Osrblie (všeobecné nariadenie) Identifikačné údaje prevádzkovateľa ubytovacieho zariadenia Názov 1 PREVÁDZKOVÝ PORIADOK Htel Zerrenpach Anderlvá 224,Osrblie (všebecné nariadenie) Identifikačné údaje prevádzkvateľa ubytvacieh zariadenia Názv zariadenia: Htel Zerrenpach Zaradenie: Htel s 3*** Prevádzkvateľ:

Podrobnejšie

Mzdové účtovníčky, ekonómovia, seminár určený pre Vás! Viete, ktorému zamestnancovi môžete urobiť ročné zúčtovanie dane z príjmov zo závislej činnosti

Mzdové účtovníčky, ekonómovia, seminár určený pre Vás! Viete, ktorému zamestnancovi môžete urobiť ročné zúčtovanie dane z príjmov zo závislej činnosti Mzdvé účtvníčky, eknómvia, seminár určený pre Vás! Viete, ktrému zamestnancvi môžete urbiť rčné zúčtvanie dane z príjmv z závislej činnsti? Viete aká bude výška nezdaniteľnej časti základu dane d 1. januára

Podrobnejšie

Microsoft Word - statut-1805 copy.docx

Microsoft Word - statut-1805 copy.docx ŠTATÚT SÚŤAŽE TATRATEA WORLD TOUR 1. USPORIADATEĽ Uspriadateľm súťaže (ďalej len Súťaž") je splčnsť KARLOFF, s. r.., s sídlm M. R. Štefánika 18, 919 43 Cífer, IČO: 36 247 367, zapísaná v bchdnm registri

Podrobnejšie

Rámcová zmluva na dodanie tovaru (ďalej len zmluva) uzatvorená podľa 409 a nasl. Obchodného zákonníka, zákon č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpi

Rámcová zmluva na dodanie tovaru (ďalej len zmluva) uzatvorená podľa 409 a nasl. Obchodného zákonníka, zákon č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpi Rámvá zmluva na ddanie tvaru (ďalej len zmluva) uzatvrená pdľa 409 a nasl. bhdnéh záknníka, zákn č. 51/1991 Zb. v znení neskršíh predpisv medzi týmit zmluvnými stranami Kupujúi: ázv: Sídl: Zástupa: IČ:

Podrobnejšie

obchodne-podmienky

obchodne-podmienky Obchodné podmienky Základné informácie Tieto obchodné podmienky sa vzťahujú na zmluvy uzatvorené na diaľku v e-shope www.alexanderpushkinvodka.sk medzi predávajúcim a kupujúcim podľa Zákona na ochranu

Podrobnejšie

REKLAMÁCIE A VÝMENA TOVARU Návratový reklamačný formulár: PDF reklamačný formulár Tento formulár si prosím stiahnite, vytlačte a vyplňte. Následne ho

REKLAMÁCIE A VÝMENA TOVARU Návratový reklamačný formulár: PDF reklamačný formulár Tento formulár si prosím stiahnite, vytlačte a vyplňte. Následne ho REKLAMÁCIE A VÝMENA TOVARU Návratový reklamačný formulár: PDF reklamačný formulár Tento formulár si prosím stiahnite, vytlačte a vyplňte. Následne ho zašlite spolu s tovarom na našu adresu Výmena tovaru:

Podrobnejšie

MASTER LEDtube InstantFit HF |

MASTER LEDtube InstantFit HF | Lighting Nvá generácia energeticky úsprných trubicvých zdrjv PHILIPS MASTER LEDtube InstantFit je LED svetelný zdrj tvaru tradičnej lineárnej žiarivky. Jeh jedinečný dizajn vytvára úplne jedntný vizuálny

Podrobnejšie

REKLAMACNY PORIADOK A4 jednostranne v06.indd

REKLAMACNY PORIADOK A4 jednostranne v06.indd Reklamačný poriadok obchodnej spoločnosti Orange Slovensko, a.s. V súlade s ustanovením 18 a nasl. zákona č. 250/2007 Z. z. o ochrane spotrebiteľa o zmene zákona Slovenskej národnej rady č. 372/1990 Zb.

Podrobnejšie

ZMLUVA o poskytovani pracovných zdravotných siužieb v súlade pinením povinností, ktoré všetkým zamestnávatel'om ukladá Zákon č. 124/2006 o bezpe čnost

ZMLUVA o poskytovani pracovných zdravotných siužieb v súlade pinením povinností, ktoré všetkým zamestnávatel'om ukladá Zákon č. 124/2006 o bezpe čnost ZMLUVA pskytvani pracvných zdravtných siužieb v súlade pinením pvinnstí, ktré všetkým zamestnávatel'm ukladá Zákn č. 124/2006 bezpe čnsti a chrane zdravia pri práci a zmene a dpinení niektrých záknv a

Podrobnejšie

KÚPNA ZMLUVA uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník Kupujúci: Podateľňa: Zastúpenie: IČO: DIČ: Bankové spojenie: Č1.I Z

KÚPNA ZMLUVA uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník Kupujúci: Podateľňa: Zastúpenie: IČO: DIČ: Bankové spojenie: Č1.I Z KÚPNA ZLUVA uzatvrená pdľa 409 a nasl. zákna č. 51/1991 Zb. bhdný záknník Kupujúi: Pdateľňa: Zastúpenie: IČ: DIČ: Bankvé spjenie: Č1.I Zmluvné strany est Námestie slbdy 14, 971 01 JUDr. Katarína aháčkvá,

Podrobnejšie

REKLAMAČNÝ PORIADOK Spoločnosť: VG Divendoor s.r.o. Schválil: Vladimír Geschwandtner, konateľ Účinný od:

REKLAMAČNÝ PORIADOK Spoločnosť: VG Divendoor s.r.o. Schválil: Vladimír Geschwandtner, konateľ Účinný od: REKLAMAČNÝ PORIADOK Spoločnosť: VG Divendoor s.r.o. Schválil: Vladimír Geschwandtner, konateľ Účinný od: 01.01.2017 SPOLOČNOSŤ VG Divendoor s.r.o.. KONAJÚC NAJMÄ AKO PREDÁVAJÚCI PRI UZATVÁRANÍ A PLNENÍ

Podrobnejšie

Obec Malé Kršteňany Všeobecne záväzné nariadenie Obce Malé Kršteňany č. 3/2011 o miestnych daniach a o miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné

Obec Malé Kršteňany Všeobecne záväzné nariadenie Obce Malé Kršteňany č. 3/2011 o miestnych daniach a o miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné Obec Malé Kršteňany Všebecne záväzné nariadenie Obce Malé Kršteňany č. 3/2011 miestnych daniach a miestnm pplatku za kmunálne dpady a drbné stavebné dpady na území Obce Malé Kršteňany Návrh VZN vyvesený

Podrobnejšie

POINT S LuckyDays Reglement Slovaquie

POINT S LuckyDays Reglement Slovaquie PRAVIDLÁ HRY LUCKY DAYS 2019 ČLÁNOK 1 PREAMBULA Splčnsť POINT S DEVELOPMENT, SAS s základným imaním 418 000 EUR, zapísaná v Obchdnm registri v Lyne: pd číslm 491 028 627 00025 s sídlm 9 rue Curie 69006

Podrobnejšie

Obchodné podmienky Tieto obchodné podmienky sú vydané v súlade s ustanovením Zákona na ochranu spotrebiteľa 250/2007, Zákonom na ochranu spotrebiteľa

Obchodné podmienky Tieto obchodné podmienky sú vydané v súlade s ustanovením Zákona na ochranu spotrebiteľa 250/2007, Zákonom na ochranu spotrebiteľa Obchodné podmienky Tieto obchodné podmienky sú vydané v súlade s ustanovením Zákona na ochranu spotrebiteľa 250/2007, Zákonom na ochranu spotrebiteľa pri predaji na diaľku 102/2014 a Občianskym zákonníkom

Podrobnejšie

REKLAMAČNÝ PORIADOK spoločnosti NO RISK s.r.o., so sídlom 284, Jablonové, IČO: , registrácia: Obchodný register Okresného súdu Bratis

REKLAMAČNÝ PORIADOK spoločnosti NO RISK s.r.o., so sídlom 284, Jablonové, IČO: , registrácia: Obchodný register Okresného súdu Bratis spoločnosti NO RISK s.r.o., so sídlom 284, 900 54 Jablonové, IČO: 51 648 369, registrácia: Obchodný register Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č.: 127547/B I. Všeobecné ustanovenia 1.1 Poskytovateľom

Podrobnejšie

Str.1. REKLAMAČNÝ PORIADOK - betónové ploty LUKABETON s.r.o. Hornočepenská Sereď IČO:

Str.1. REKLAMAČNÝ PORIADOK - betónové ploty LUKABETON s.r.o. Hornočepenská Sereď IČO: Str.1. REKLAMAČNÝ PORIADOK - betónové ploty LUKABETON s.r.o. Hornočepenská 4394 92601 Sereď lukabeton@gmail.com 0905601252 IČO:36840050 www.betonoveploty.sk DIČ:2022452531 www.betonoveohrady.sk DIČ SK:2022452531

Podrobnejšie

REKLAMAČNÝ PORIADOK INTERNETOVÉHO VÝDAJA držiteľa povolenia na poskytovanie lekárenskej starostlivosti Dr.Max 100 s.r.o., so sídlom Moldavská cesta 8/

REKLAMAČNÝ PORIADOK INTERNETOVÉHO VÝDAJA držiteľa povolenia na poskytovanie lekárenskej starostlivosti Dr.Max 100 s.r.o., so sídlom Moldavská cesta 8/ REKLAMAČNÝ PORIADOK INTERNETOVÉHO VÝDAJA držiteľa povolenia na poskytovanie lekárenskej starostlivosti Dr.Max 100 s.r.o., so sídlom Moldavská cesta 8/A, 040 11 Košice, IČO: 48 115 860 vo verejnej lekárni

Podrobnejšie

VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY I. VYSVETLENIE ZÁKLADNÝCH POJMOV Verzia: v02 ; V platnosti od: 09. júnia 2018 Služba WebEye Poskytovateľ sprostredkuje pr

VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY I. VYSVETLENIE ZÁKLADNÝCH POJMOV Verzia: v02 ; V platnosti od: 09. júnia 2018 Služba WebEye Poskytovateľ sprostredkuje pr VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY I. VYSVETLENIE ZÁKLADNÝCH POJMOV Verzia: v02 ; V platnsti d: 09. júnia 2018 Služba WebEye Pskytvateľ sprstredkuje predplatiteľvi službu WebEye tým, že cez internetvé sieťvé

Podrobnejšie

Verejná súťaž

Verejná súťaž Súťažné pdklady Názv bchdnej verejnej súťaže (ďalej len súťaž ): Nákup sbných pčítačv a ntebkv (ďalej PC2014 ) Aktualizácia: 02.04.2014 PC2014 - Súťažné pdmienky Strana 1 z 14 OBSAH A. POKYNY PRE NAVRHOVATEĽOV

Podrobnejšie

PRÍLOHA PODMIENKY ALEBO OBMEDZENIA S OHĽADOM NA BEZPEČNÉ A ÚČINNÉ POUŽITIE LIEKU NA REALIZÁCIU ČLENSKÝMI ŠTÁTMI 1

PRÍLOHA PODMIENKY ALEBO OBMEDZENIA S OHĽADOM NA BEZPEČNÉ A ÚČINNÉ POUŽITIE LIEKU NA REALIZÁCIU ČLENSKÝMI ŠTÁTMI 1 PRÍLOHA PODMIENKY ALEBO OBMEDZENIA S OHĽADOM NA BEZPEČNÉ A ÚČINNÉ POUŽITIE LIEKU NA REALIZÁCIU ČLENSKÝMI ŠTÁTMI 1 Členské štáty musia zabezpečiť realizáciu všetkých nižšie uvedených pdmienk aleb bmedzení

Podrobnejšie

KONTRAKT

KONTRAKT Slvenská zdravtnícka univerzita v Bratislave Limbvá 12, 833 03 Bratislava K O N T R A K T uzatvrený medzi Ministerstvm zdravtníctva Slvenskej republiky vedený pd č. 1 /2018 a Slvensku zdravtnícku univerzitu

Podrobnejšie

BYTHOS s.r.o. so sídlom Rudlovská cesta č.53, Banská Bystrica s. č IČO: Register: Obchodný register Okresného súdu v Banskej Byst

BYTHOS s.r.o. so sídlom Rudlovská cesta č.53, Banská Bystrica s. č IČO: Register: Obchodný register Okresného súdu v Banskej Byst REKLAMAČNÝ PORIADOK Spoločnosť BYTHOS s.r.o., so sídlom Rudlovská cesta 53, 974 01 Banská Bystrica, IČO: 36623059, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, oddiel: Sro, vložka číslo:

Podrobnejšie

Microsoft Word - záruka Citystone_v03_revADVO _2_

Microsoft Word - záruka Citystone_v03_revADVO _2_ Reklamačný poriadok platný od 1.1.2015 Všeobecné ustanovenia Tento reklamačný poriadok sa vzťahuje na výrobky zakúpené v spoločnosti CITY STONE DESIGN s.r.o., so sídlom na adrese: areál IN VEST 1179,.

Podrobnejšie

REKLAMAČNÝ PORIADOK vydaný spoločnosťou innogy Slovensko s.r.o., Hviezdoslavovo námestie 13, Bratislava Účinný od Úvodné ustanove

REKLAMAČNÝ PORIADOK vydaný spoločnosťou innogy Slovensko s.r.o., Hviezdoslavovo námestie 13, Bratislava Účinný od Úvodné ustanove REKLAMAČNÝ PORIADOK vydaný spoločnosťou innogy Slovensko s.r.o., Hviezdoslavovo námestie 13, 811 02 Bratislava Účinný od 1. 9. 2017 1. Úvodné ustanovenia 1. 1. innogy Slovensko, s. r. o., Hviezdoslavovo

Podrobnejšie

Cenník pre služby internetového prístupu, časť A. Aktuálna ponuka Služieb

Cenník pre služby internetového prístupu, časť A. Aktuálna ponuka Služieb Cenník pre pskytvanie služieb splčnsti Slvak Telekm, a. s. Cenník pre pskytvanie služieb prstredníctvm pevnej siete časť Cenník pre služby internetvéh prístupu časť A. Aktuálna pnuka Služieb Č.j.: 1836/2019

Podrobnejšie

člá n o k I. V šeobecné ustanovenia 1. Hlavné m esto na základe dodatku č. 3 k zmluve o poskytovaní verejných služieb zo dňa (zm luvapo pos

člá n o k I. V šeobecné ustanovenia 1. Hlavné m esto na základe dodatku č. 3 k zmluve o poskytovaní verejných služieb zo dňa (zm luvapo pos člá n k I. V šebecné ustanvenia 1. Hlavné m est na základe ddatku č. 3 k zmluve pskytvaní verejných služieb z dňa 19.05.2016 (zm luvap pskytvaní verejných služieb z dňa 19.05.2016 ďalej aj ak zm luva W

Podrobnejšie

1. ÚVODNÉ USTANOVENIA Reklamačný poriadok je neoddeliteľnou súčasťou Všeobecných obchodných podmien ok (ďalej jen VOP ) predávajúceho SKLO-KALI interi

1. ÚVODNÉ USTANOVENIA Reklamačný poriadok je neoddeliteľnou súčasťou Všeobecných obchodných podmien ok (ďalej jen VOP ) predávajúceho SKLO-KALI interi 1. ÚVODNÉ USTANOVENIA Reklamačný poriadok je neoddeliteľnou súčasťou Všeobecných obchodných podmien ok (ďalej jen VOP ) predávajúceho SKLO-KALI interiér/exteriér s.r.o. IČO 461 36 843, so sídlom Budovateľská

Podrobnejšie

SMERNICA pre ustanovenie a činnosť rybárskej stráže 1518/331/12-OO Platná od Článok I. Úvodné ustanovenia 1. Zákon o rybárstve č. 139/02 Z.z

SMERNICA pre ustanovenie a činnosť rybárskej stráže 1518/331/12-OO Platná od Článok I. Úvodné ustanovenia 1. Zákon o rybárstve č. 139/02 Z.z SMERNICA pre ustanvenie a činnsť rybárskej stráže 1518/331/12-OO Platná d 1.8. 2012 Článk I. Úvdné ustanvenia 1. Zákn rybárstve č. 139/02 Z.z. a vyknávacia vyhláška č. 185/2006 Z.z. priniesli v blasti

Podrobnejšie

1. Základné definície Zverejnené Všeobecné obchodné podmienky sa riadia ustanoveniami všeobecne platného zákona ( č.102/2014 Z.z. ) a definujú podmien

1. Základné definície Zverejnené Všeobecné obchodné podmienky sa riadia ustanoveniami všeobecne platného zákona ( č.102/2014 Z.z. ) a definujú podmien 1. Základné definície Zverejnené Všeobecné obchodné podmienky sa riadia ustanoveniami všeobecne platného zákona ( č.102/2014 Z.z. ) a definujú podmienky v obchodných vzťahoch pre zákazníka ( ďalej kupujúci

Podrobnejšie

Obchodné podmienky Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti IDEADOM s.r.o., so sídlom Bazová 953/6, Partizánske 95804, IČO: (ďalej len VOP ).

Obchodné podmienky Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti IDEADOM s.r.o., so sídlom Bazová 953/6, Partizánske 95804, IČO: (ďalej len VOP ). Obchodné podmienky Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti IDEADOM s.r.o., so sídlom Bazová 953/6, Partizánske 95804, IČO: 51285932 (ďalej len VOP ). 1. Všeobecné ustanovenia 1.1 Tieto VOP sa vzťahujú

Podrobnejšie

Otakar Horák H Kontipro s.r.o. Kragujevská 398/4, Žilina IČO: Všeobecné obchodné podmienky pre internetový obchod (e-shop) Čl. I Vše

Otakar Horák H Kontipro s.r.o. Kragujevská 398/4, Žilina IČO: Všeobecné obchodné podmienky pre internetový obchod (e-shop) Čl. I Vše Otakar Horák H Kontipro s.r.o. Kragujevská 398/4, 010 01 Žilina IČO: 47 943 599 Všeobecné obchodné podmienky pre internetový obchod (e-shop) Čl. I Všeobecné ustanovenia 1. Tieto všeobecné obchodné podmienky

Podrobnejšie

Reklamačný poriadok obchodnej spoločnosti LANIT PLAST, s.r.o. so sídlom Nerudova 477/7, Říčany identifikačné číslo: zapísanej v obchod

Reklamačný poriadok obchodnej spoločnosti LANIT PLAST, s.r.o. so sídlom Nerudova 477/7, Říčany identifikačné číslo: zapísanej v obchod Reklamačný poriadok obchodnej spoločnosti LANIT PLAST, s.r.o. so sídlom Nerudova 477/7, 251 01 Říčany identifikačné číslo: 25774930 zapísanej v obchodnom registri vedenom na Mestskom súde v Prahe, oddiel

Podrobnejšie

SLOVENSKÁ INŠPEKCIA ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA Inšpektorát životného prostredia Bratislava Stále pracovisko Nitra Mariánska dolina 7, Nitra č:

SLOVENSKÁ INŠPEKCIA ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA Inšpektorát životného prostredia Bratislava Stále pracovisko Nitra Mariánska dolina 7, Nitra č: SLOVENSKÁ INŠPEKCIA ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA Inšpektrát žitnéh prstredia Bratislaa Stále pracisk Nitra Mariánska dlina 7, 949 01 Nitra č: 3151-12861/2017!Rum/371750107/Z18-SP VNitredňa26.04.2017 J Rzhdnutie

Podrobnejšie

Stretnutie vedenia Národnej banky Slovenska s predstaviteľmi inštitúcií platobných služieb, lízingových spoločností a nebankových subjektov v Slovensk

Stretnutie vedenia Národnej banky Slovenska s predstaviteľmi inštitúcií platobných služieb, lízingových spoločností a nebankových subjektov v Slovensk Stretnutie vedenia Nárdnej banky Slvenska s predstaviteľmi inštitúcií platbných služieb, lízingvých splčnstí a nebankvých subjektv v Slvenskej republike Bratislava, 10. nvembra 2016 Obsah 1. Trendy a riziká

Podrobnejšie

Všeobecné obchodné podmienky I. Všeobecné ustanovenie 1. Tieto všeobecné obchodné podmienky (ďalej aj ako Obchodné podmienky ) upravujú práva a povinn

Všeobecné obchodné podmienky I. Všeobecné ustanovenie 1. Tieto všeobecné obchodné podmienky (ďalej aj ako Obchodné podmienky ) upravujú práva a povinn Všeobecné obchodné podmienky I. Všeobecné ustanovenie 1. Tieto všeobecné obchodné podmienky (ďalej aj ako Obchodné podmienky ) upravujú práva a povinnosti zmluvných strán vyplývajúce z kúpnej zmluvy uzatvorenej

Podrobnejšie

Metoclopramide Art CHMP Opinion

Metoclopramide Art CHMP Opinion Prílha II Vedecké závery a dôvdnenie zrušenia/zmeny v pvleniach na uvedenie na trh 36 Vedecké závery Celkvý súhrn vedeckéh hdntenia liekv bsahujúcich iba metklpramid (pzri prílhu I) Základné infrmácie

Podrobnejšie

VOP SAEC VZOR Final.

VOP SAEC VZOR Final. Všeobecné ustanovenia Tieto obchodné a reklamačné podmienky upravujú práva a povinnosti zmluvných strán vyplývajúce z kúpnej zmluvy uzatvorenej medzi predávajúcim, ktorým je LEMON trade s.r.o., so sídlom

Podrobnejšie

21. medzinárodná vedecká konferencia Riešenie krízových situácií v špecifickom prostredí Fakulta bezpečnostného inžinierstva UNIZA, Žilina,

21. medzinárodná vedecká konferencia Riešenie krízových situácií v špecifickom prostredí Fakulta bezpečnostného inžinierstva UNIZA, Žilina, 21. medzinárdná vedecká knferencia Riešenie krízvých situácií v špecifickm prstredí Fakulta bezpečnstnéh inžinierstva UNIZA, Žilina, 25. - 26. máj 2016 ZMENY V RÁMCI SYSTÉMU MIMORIADNYCH REGULAČNÝCH OPATRENÍ

Podrobnejšie

Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti ARRIVA Nové Zámky, a.s. na vydanie čipových kariet a vedenie účtu o kredite Tieto všeobecné obchodné podmienk

Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti ARRIVA Nové Zámky, a.s. na vydanie čipových kariet a vedenie účtu o kredite Tieto všeobecné obchodné podmienk Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti ARRIVA Nové Zámky, a.s. na vydanie čipových kariet a vedenie účtu o kredite Tieto všeobecné obchodné podmienky spoločnosti ARRIVA Nové Zámky, a.s., so sídlom Považská

Podrobnejšie

Všeobecná správa 2009 Rok príprav

Všeobecná správa 2009 Rok príprav Všebecná správa 2009 Rk príprav Právne upzrnenie Názry a stanviská vyjadrené v tejt všebecnej správe nemusia z právneh hľadiska zdpvedať ficiálnemu stanvisku Európskej chemickej agentúry. Európska chemická

Podrobnejšie

O nákupe

O nákupe Spôsoby platby Pri doručení tovaru na adresu, posielame faktúru/daňový doklad automaticky na e-mail ihneď po potvrdení dodania tovaru od dopravnej spoločnosti. Platba pri prevzatí tovaru Tovar hradíte

Podrobnejšie

Zmluva o zabezpečení poskytovania stravovania pre zamestnancov klienta číslo: lsk uzatvorená v súlade s ustanovením 269, odseku 2 Obchodného zák

Zmluva o zabezpečení poskytovania stravovania pre zamestnancov klienta číslo: lsk uzatvorená v súlade s ustanovením 269, odseku 2 Obchodného zák Zmlua zabezpečení pskytania straania zamestnc a čísl: lsk884013 uzatrená súlade s ustanením 269, dseku 2 Obchdnéh záknníka a náäznsti ustanenie 152 Záknníka práce medzi týmit zmlunými strami: DOXX - Strané

Podrobnejšie

.. TVORfMEVEDOMOSTNÚ SPOLOÍNOSŤ ^ OPISje spolufinancovanýz ERDF >iea, '< Bmtidŕi viatawit s e MIN^STERSTVO FIÍEANCti SLUVENSKEI REPUBUKY S("i>>t!<S!.t

.. TVORfMEVEDOMOSTNÚ SPOLOÍNOSŤ ^ OPISje spolufinancovanýz ERDF >iea, '< Bmtidŕi viatawit s e MIN^STERSTVO FIÍEANCti SLUVENSKEI REPUBUKY S(i>>t!<S!.t .. TVORfMEVEDOMOSTNÚ SPOLOÍNOSŤ OPISje splufinanvanýz ERDF iea, '< Bmtidŕi viatawit s e MINSTERSTVO FIÍEANCti SLUVENSKEI REPUBUKY S("it!

Podrobnejšie

Služby Microsoft Enterprise Popis služieb Január 2019

Služby Microsoft Enterprise Popis služieb Január 2019 Služby Micrsft Enterprise Ppis služieb Január 2019 Obsah 1 Infrmácie tmt dkumente... 1 2 Prfesinálne služby splčnsti Micrsft... 1 2.1 Služby plánvania... 1 2.2 Služby implementácie... 1 2.3 Služby údržby...

Podrobnejšie

Zmluva o dielo

Zmluva o dielo ZMLUVA O DIELO uzatvorená v zmysle 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších zmien a doplnení medzi zmluvnými stranami Objednávateľ: Obecný úrad 059 76 Strane pod Tatrami,

Podrobnejšie

Rada Európskej únie V Bruseli 6. decembra /2/17 REV 2 OJ CRP2 41 PREDBEŽNÝ PROGRAM VÝBOR STÁLYCH PREDSTAVITEĽOV (časť II) budova Europa, Bru

Rada Európskej únie V Bruseli 6. decembra /2/17 REV 2 OJ CRP2 41 PREDBEŽNÝ PROGRAM VÝBOR STÁLYCH PREDSTAVITEĽOV (časť II) budova Europa, Bru Rada Európskej únie V Bruseli 6. decembra 2017 15396/2/17 REV 2 OJ CRP2 41 PREDBEŽNÝ PROGRAM VÝBOR STÁLYCH PREDSTAVITEĽOV (časť II) budva Eurpa, Brusel 6. decembra 2017 (9.00 hd.) 1. Schválenie prgramu

Podrobnejšie

MONEY VERZIA Prehľad noviniek vo verzii zavedených do Money od verzie Vážení zákazníci a obchodní p

MONEY VERZIA Prehľad noviniek vo verzii zavedených do Money od verzie Vážení zákazníci a obchodní p MONEY VERZIA 1.10.4.5715 Prehľad nviniek v verzii 1.10.4.5715 zavedených d Mney d verzie 1.10.1.5585 Vážení zákazníci a bchdní partneri, nvá verzia ERP Mney vám prináša mdul POS s pdpru ekasy. Umžní vytvriť

Podrobnejšie

Kúpna zmluva č. VZ 81/ 2011 v zmysle 409 a násl. ustanovení Obchodného zákonníka 1. Kupujúci : Názov: Mesto Kolárovo, MsÚ Sídlo: Kostolné námestie č.

Kúpna zmluva č. VZ 81/ 2011 v zmysle 409 a násl. ustanovení Obchodného zákonníka 1. Kupujúci : Názov: Mesto Kolárovo, MsÚ Sídlo: Kostolné námestie č. Kúpna zmluva č. VZ 81/ 2011 v zmysle 409 a násl. ustanovení Obchodného zákonníka 1. Kupujúci : Názov: Mesto Kolárovo, MsÚ Sídlo: Kostolné námestie č. 1 946 03 Kolárovo Zastúpený: Árpád Horváth, primátor

Podrobnejšie

MsZ,návrh ŤZP+krajské mestá,

MsZ,návrh ŤZP+krajské mestá, MAGISTRÁT HLAVNÉHO MESTA SLOVENSKEJ REPUBLIKY BRATISLAVY Materiál na rkvanie Mestskéh zastupiteľstva hlavnéh mesta SR Bratislavy dňa 06.06.2013 Návrh tarifných pdmienk pre držiteľv preukazu ŤZP/ŤZP-S v

Podrobnejšie

Obchodné podmienky Obsah: 1. Všeobecné ustanovenia 2. Spôsob uzatvárania kúpnej zmluvy 3. Práva a povinnosti predávajúceho 4. Práva a povinnosti kupuj

Obchodné podmienky Obsah: 1. Všeobecné ustanovenia 2. Spôsob uzatvárania kúpnej zmluvy 3. Práva a povinnosti predávajúceho 4. Práva a povinnosti kupuj Obchodné podmienky Obsah: 1. Všeobecné ustanovenia 2. Spôsob uzatvárania kúpnej zmluvy 3. Práva a povinnosti predávajúceho 4. Práva a povinnosti kupujúceho 5. Dodacie a platobné podmienky 6. Kúpna cena

Podrobnejšie

PROSPEKT CENNÉHO PAPIERA Eurovea byty, a.s. Dlhopisy Eurovea byty 2024 podriadené dlhopisy bez úrokového výnosu (zero coupon) v predpokladanej celkove

PROSPEKT CENNÉHO PAPIERA Eurovea byty, a.s. Dlhopisy Eurovea byty 2024 podriadené dlhopisy bez úrokového výnosu (zero coupon) v predpokladanej celkove Eurvea byty, a.s. Dlhpisy Eurvea byty 2024 pdriadené dlhpisy bez úrkvéh výnsu (zer cupn) v predpkladanej celkvej menvitej hdnte d 70 000 000 EUR splatné v rku 2024 ISIN SK400005723 Dlhpisy v predpkladanej

Podrobnejšie

LED svetelné zdroje |

LED svetelné zdroje | Lighting env dstupné riešenie LEDbulb Zdrje repr LEDbulb sú vhdnú d existujúcich svietidiel s bjímku E27 a slúžia ak priama náhrada žiarviek. Zabezpečujú významnú úspru elektrickej energie a minimalizujú

Podrobnejšie

R E K L A M A Č N Ý P O R I A D O K KDB Bank Europe, Ltd., pobočka zahraničnej banky (ďalej len Banka ) s účinnosťou od s odloženou účinnos

R E K L A M A Č N Ý P O R I A D O K KDB Bank Europe, Ltd., pobočka zahraničnej banky (ďalej len Banka ) s účinnosťou od s odloženou účinnos R E K L A M A Č N Ý P O R I A D O K KDB Bank Europe, Ltd., pobočka zahraničnej banky (ďalej len Banka ) s účinnosťou od 1. 2. 2017 s odloženou účinnosťou od 15. 2. 2017 pre Klientov, ktorí nie sú spotrebiteľmi,

Podrobnejšie

VOP e-Shop FaxCopy

VOP e-Shop FaxCopy FaxCopy, a.s. VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY a REKLAMAČNÝ PORIADOK platné pre internetový obchod www.faxcopy.sk od 20.4.2019 Obsah 1. Všeobecné ustanovenia... 2 2. Spôsob uzatvárania kúpnej zmluvy... 4 3.

Podrobnejšie

Kúpna zmluva

Kúpna zmluva Kúpna zmluva uzavretá v zmysle 409 a nasled. Obchodného zákonníka Zmluvné strany: Názov: RAJO a.s. Sídlo: Studená 35, 823 55 Bratislava Zapísaný v OR: Okresného súdu Bratislava I, odd. Sa, vložka 459/B

Podrobnejšie

Všeobecné obchodné podmienky Tieto Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti PIR company s.r.o. so sídlom: Hlavná 597/61, Stupava, IČO:

Všeobecné obchodné podmienky Tieto Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti PIR company s.r.o. so sídlom: Hlavná 597/61, Stupava, IČO: Všeobecné obchodné podmienky Tieto Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti PIR company s.r.o. so sídlom: Hlavná 597/61, 900 31 Stupava, IČO: 48 217 859, zapísanej v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava

Podrobnejšie

26 Správa o výsledku kontroly - motor. vozidlá v majetku MČ BA-Rača

26 Správa o výsledku kontroly - motor. vozidlá v majetku MČ BA-Rača MESTSKÁ ČASŤ BRATISLAVA - RAČA 26 Materiál na rkvanie Miestneh zastupiteľstva MČ Bratislava-Rača dňa 12.12.2017 Správa výsledku kntrly pužívania a spôsbu využitia mtrvých vzidiel v majetku Mestskej časti

Podrobnejšie

Poskytnutie informácií podľa 3 zákona č. 102/2014 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej

Poskytnutie informácií podľa 3 zákona č. 102/2014 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej Poskytnutie informácií podľa 3 zákona č. 102/2014 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku alebo zmluvy uzavretej mimo prevádzkových

Podrobnejšie

ASP DSD

ASP DSD - Data Strage and Distributin Data Sheet Určenie aplikácie Organizácie v prcese svjej činnsti veľmi čast vytvárajú rzsiahle súbry referenčných údajv, ktré spravidla ppisujú a kategrizujú najrôznejšie aspekty

Podrobnejšie

MASTER LEDspot LV AR111 |

MASTER LEDspot LV AR111 | Ligting Vytvrte príťažlivú atmsféru v bcdnýc priestrc a HReKa s nvým riešením na mieru Vďaka nvému, plne kmpatibilnému tvaru mžn Master LEDspt LV AR pužiť v väčšine svietidiel s bjímku G3 ak skutčnú priamu

Podrobnejšie

10

10 KÚPNA ZMLUVA, ktorú v zmysle 588 a nasl. Občianskeho zákonníka medzi sebou uzavreli z jednej strany Obec Kamienka Sídlo: Kamienka 143,06783 IČO: 00323110 Zast.: Ing. Benjamín Blaha starosta obce ďalej

Podrobnejšie

MÚ Šahy - Plynofikácia Tešmak

MÚ Šahy - Plynofikácia Tešmak KÚPNA ZMLUVA NA DODÁVKU TOVAROV Č. ZML-39-2018 uzavretá podľa príslušných ustanovení 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších zmien a doplnkov. (ďalej len zmluva ) 1. Kupujúci:

Podrobnejšie

REKLAMAČNÝ PORIADOK HomePro Správcovská,s.r.o., Hálkova 1/A, Bratislava, správcovská spoločnosť zo dňa Spoločnosť HomePro Správcovsk

REKLAMAČNÝ PORIADOK HomePro Správcovská,s.r.o., Hálkova 1/A, Bratislava, správcovská spoločnosť zo dňa Spoločnosť HomePro Správcovsk REKLAMAČNÝ PORIADOK HomePro Správcovská,s.r.o., Hálkova 1/A, 931 03 Bratislava, správcovská spoločnosť zo dňa 01.03.2017 Spoločnosť HomePro Správcovská, s.r.o., so sídlom Hálkova 1/A, 931 03 Bratislava,

Podrobnejšie

Zmluva o dielo na uskutočnenie stavebných prác Článok I. Zmluvné strany 1. Objednávateľ: Mestská časť Bratislava-Petržalka Kutlíkova 17, Bratis

Zmluva o dielo na uskutočnenie stavebných prác Článok I. Zmluvné strany 1. Objednávateľ: Mestská časť Bratislava-Petržalka Kutlíkova 17, Bratis Zmluva o dielo na uskutočnenie stavebných prác Článok I. Zmluvné strany 1. Objednávateľ: Mestská časť Bratislava-Petržalka Kutlíkova 17, 852 12 Bratislava Zastúpený: Ing. Vladimír Bajan starosta mestskej

Podrobnejšie

ZMLUVA O DIELO ( 536 a nasl. Obchodného zákonníka) 1. ZMLUVNÉ STRANY 1.1. Objednávateľ : Obec Lehôtka Adresa : Lehôtka č. 23, Halič V zastúpení

ZMLUVA O DIELO ( 536 a nasl. Obchodného zákonníka) 1. ZMLUVNÉ STRANY 1.1. Objednávateľ : Obec Lehôtka Adresa : Lehôtka č. 23, Halič V zastúpení ZMLUVA O DIELO ( 536 a nasl. Obchodného zákonníka) 1. ZMLUVNÉ STRANY 1.1. Objednávateľ : Obec Lehôtka Adresa : Lehôtka č. 23, 985 11 Halič V zastúpení : Richard Laššan, starosta obce IČO : 00316156 DIČ

Podrobnejšie

2. Zmluva

2. Zmluva KÚPNA ZMLUVA č.... uzavretá v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov uzatvorená medzi: Kupujúci: Obchodné meno: Obecný podnik služieb s. r.o. Bystré Sídlo:

Podrobnejšie

1 Spojená škola Juraja Henischa, Slovenská 5, Bardejov ŠKOLSKÝ PORIADOK ŠKOLY Bardejov, september 2015

1 Spojená škola Juraja Henischa, Slovenská 5, Bardejov ŠKOLSKÝ PORIADOK ŠKOLY Bardejov, september 2015 1 Spjená škla Juraja Henischa, Slvenská 5, 085 01 Bardejv ŠKOLSKÝ PORIADOK ŠKOLY Bardejv, september 2015 2 ZÁZNAMY O AKTUALIZÁCIÁCH: Druh aktualizácie Platnsť šklskéh priadku Dátum Od 01.09.2010 Zmena

Podrobnejšie

Roche Slovensko, s.r.o., Pribinova 19, Bratislava, IČO: , IČ DPH: SK , zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratisl

Roche Slovensko, s.r.o., Pribinova 19, Bratislava, IČO: , IČ DPH: SK , zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratisl Roche Slovensko, s.r.o., Pribinova 19, 811 09 Bratislava, IČO: 35 887 117, IČ DPH: SK 2021832087, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 31845/B INFORMÁCIE

Podrobnejšie

NAŠA VÍZIAPRE KULTÚRU, UMENIE A MÉDIÁ

NAŠA VÍZIAPRE KULTÚRU, UMENIE A MÉDIÁ PROGRAM PRE CESTOVNÝ RUCH SPOLU bčianska demkracia Slvensk je krajinu s vyským ptenciálm rzvja dmáceh a príjazdvéh cestvnéh ruchu. Pnúka bhaté mžnsti trávenia vľnéh času a prináša turistm bhaté zážitky

Podrobnejšie

Inšpektorát Slovenskej obchodnej inšpekcie v Nitre

Inšpektorát Slovenskej obchodnej inšpekcie v Nitre Slovenská obchodná inšpekcia, Inšpektorát Slovenskej obchodnej inšpekcie v Nitre pre Nitriansky kraj p. schr. 49/A, Staničná č. 9, 950 50 N i t r a Číslo: P/0263/04/16 V Nitre dňa 02. 11. 2016 R O Z H

Podrobnejšie

Obchodné podmienky predaj počítačov, počítačové služby Obchodné podmienky firmy Pavol Škoda ATS 1. ZÁKLADNÉ USTANOVENIA 1.1 Všeobecné obchodné podmien

Obchodné podmienky predaj počítačov, počítačové služby Obchodné podmienky firmy Pavol Škoda ATS 1. ZÁKLADNÉ USTANOVENIA 1.1 Všeobecné obchodné podmien Obchodné podmienky predaj počítačov, počítačové služby Obchodné podmienky firmy Pavol Škoda ATS 1. ZÁKLADNÉ USTANOVENIA 1.1 Všeobecné obchodné podmienky predaja (ďalej aj "Všeobecné podmienky") upravujú

Podrobnejšie

VYBAVOVANIE SŤAŽNOSTÍ KLIENTOV

VYBAVOVANIE SŤAŽNOSTÍ KLIENTOV Vlastník: Klasifikácia: Číslo: Názov: Účinnosť: Pôsobnosť: Schválil: R Collectors s.r.o. Dvořákovo nábrežie 8A, 811 02 Bratislava IČO: 50 094 297 zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava

Podrobnejšie

Rámcová kúpna zmluva č. RZ1/2018 uzavretá v súlade s ust. 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. odb.... Obchodné meno : TAURIS, a. s. So sídlom : Potrav

Rámcová kúpna zmluva č. RZ1/2018 uzavretá v súlade s ust. 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. odb.... Obchodné meno : TAURIS, a. s. So sídlom : Potrav Rámcová kúpna zmluva č. RZ1/2018 uzavretá v súlade s ust. 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. odb.... Obchodné meno : TAURIS, a. s. : Potravinárska 6, 979 01 Rimavská Sobota Zastúpený : Ing. Richard Duda,

Podrobnejšie

Tieto obchodné podmienky platia pre nákup v internetovom obchode Podmienky bližšie upresňujú práva a povinnosti predávajúceho a kupu

Tieto obchodné podmienky platia pre nákup v internetovom obchode   Podmienky bližšie upresňujú práva a povinnosti predávajúceho a kupu Tieto obchodné podmienky platia pre nákup v internetovom obchode www.ioniccare.sk. Podmienky bližšie upresňujú práva a povinnosti predávajúceho a kupujúceho. Kontaktné údaje Názov: HÖGNER s.r.o. Sídlo:

Podrobnejšie

VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení nesk

VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení nesk VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na predmet zákazky Ťažné zariadenie-

Podrobnejšie

Microsoft Word - gynekolog-porodnik-predpisy.docx

Microsoft Word - gynekolog-porodnik-predpisy.docx Názv zamestnania: gyneklóg a pôrdník Nariadenie vlády Slvenskej republiky č. 296/2010 Z.z. dbrnej spôsbilsti na výkn zdravtníckeh pvlania, spôsbe ďalšieh vzdelávania zdravtníckych pracvníkv, sústave špecializačných

Podrobnejšie

OBCHODNÉ PODMIENKY

OBCHODNÉ PODMIENKY Obchodné podmienky platné od 21.6.2019 pre nákup v internetovom obchode www.postielky-kose.sk 1) VŠEOBECNÉ USTANOVENIA PREDÁVAJÚCI na www.postielky-kose.sk : Sídlo: BABYLIGHT s.r.o. Lidická 700/19 602

Podrobnejšie

OBCHODNÉ PODMIENKY obchodnej spoločnosti World CZ s.r.o., so sídlom Drtinova 1109/12, Praha 5, Česká Republika, IČO , zapísanej v obc

OBCHODNÉ PODMIENKY obchodnej spoločnosti World CZ s.r.o., so sídlom Drtinova 1109/12, Praha 5, Česká Republika, IČO , zapísanej v obc OBCHODNÉ PODMIENKY obchodnej spoločnosti World CZ s.r.o., so sídlom Drtinova 1109/12, 150 00 Praha 5, Česká Republika, IČO 267 31 851, zapísanej v obchodnom registri vedenom Mestským súdom v Prahe, sp.

Podrobnejšie

r,;q;,'o tffj \J ~~,,\. ~ ""'.1.- tp g '?'t-1>- ~ v- C',;:,' 1>-" \>'.~ ~-O,,;~0 /..f\f./,~ Kúpna zmluva ~"...\ č, 2005/01lkrpzke uzavretá medzi predá

r,;q;,'o tffj \J ~~,,\. ~ '.1.- tp g '?'t-1>- ~ v- C',;:,' 1>- \>'.~ ~-O,,;~0 /..f\f./,~ Kúpna zmluva ~...\ č, 2005/01lkrpzke uzavretá medzi predá r,;q;,'o tffj \J ~~,,\. ~ ""'.1.- tp g '?'t-1>- ~ v- C',;:,' 1>-" \>'.~ ~-O,,;~0 /..f\f./,~ Kúpna zmluva ~"...\ č, 2005/01lkrpzke uzavretá medzi predávajúcim SPIN - SK s.r.o. a kupujúcim Krajské riaditeľstvo

Podrobnejšie

REKLAMAČNÝ PORIADOK PhDr. LENKA PILNÁ POHODA cestovná agentúra, Záhorácka 46/30, Malacky IČO: , IČ DPH: SK Reklamáciu zájazdu

REKLAMAČNÝ PORIADOK PhDr. LENKA PILNÁ POHODA cestovná agentúra, Záhorácka 46/30, Malacky IČO: , IČ DPH: SK Reklamáciu zájazdu REKLAMAČNÝ PORIADOK PhDr. LENKA PILNÁ POHODA cestovná agentúra, Záhorácka 46/30, 901 01 Malacky IČO: 43986943, IČ DPH: SK1076346304 Reklamáciu zájazdu musí zákazník zaslať písomne, s pripojeným reklamačným

Podrobnejšie

Inšpektorát Slovenskej obchodnej inšpekcie v Nitre

Inšpektorát Slovenskej obchodnej inšpekcie v Nitre Slovenská obchodná inšpekcia, Inšpektorát Slovenskej obchodnej inšpekcie v Nitre pre Nitriansky kraj p. schr. 49/A, Staničná č. 9, 949 01 N i t r a Číslo: P/0343/04/18 Nitre dňa 14. 01. 2019 R O Z H O

Podrobnejšie

Všeobecné obchodné podmienky obchodnej spoločnosti SCHNEIDER ELECTRIC SLOVAKIA, spol. s r.o. zo dňa Článok 1. Záväznosť Všeobecných obchodn

Všeobecné obchodné podmienky obchodnej spoločnosti SCHNEIDER ELECTRIC SLOVAKIA, spol. s r.o. zo dňa Článok 1. Záväznosť Všeobecných obchodn Všeobecné obchodné podmienky obchodnej spoločnosti SCHNEIDER ELECTRIC SLOVAKIA, spol. s r.o. zo dňa 15.02.2018 Článok 1. Záväznosť Všeobecných obchodných podmienok Všeobecné obchodné podmienky (ďalej len

Podrobnejšie

2. Príloha č. 1 - zmluva

2. Príloha č. 1 - zmluva Príloha č. 1 Vzor s uvedením požadovaného minimálneho rozsahu zmluvných podmienok KÚPNA ZMLUVA č....doplní úspešný uchádzač uzavretá v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších

Podrobnejšie

KÚPNA ZMLUVA

KÚPNA ZMLUVA 1.1 Kupujúci: Hlohovská televízia, s.r.o. sídlo: Nám.sv.Michala 3, 920 01 Hlohovec zastúpený: Ing.Peter Chmela KÚPNA ZMLUVA uzatvorená podľa 409 a nasl. Obchodného zákonníka Čl. I Zmluvné strany IČO: 36

Podrobnejšie

1/5 Dodatok c. 8 k Individualnej zmluve o energetickych sluzbach (d'alej len,,dodatok") uzatvorenej dna podl'a 10 zakona c. 476/2008 Z. z.

1/5 Dodatok c. 8 k Individualnej zmluve o energetickych sluzbach (d'alej len,,dodatok) uzatvorenej dna podl'a 10 zakona c. 476/2008 Z. z. /5 Ddatk. 8 k Individualnej zmluve eneretikyh sluzbah (d'alej len,,ddatk") uzatvrenej dna 3..22 pdl'a zakna. 476/28 Z. z. efektivnsti pri puzivani enerie (zakn eneretikej efektivnsti) a zmene a dplneni

Podrobnejšie

KI_VOP_042018_finálna verzia

KI_VOP_042018_finálna verzia Príloha č. 2 Rámcovej kúpnej zmluvy Všeobecné obchodné podmienky realizácie odberateľsko dodávateľských vzťahov spoločnosti Knauf Insulation, s.r.o. (ďalej aj Všeobecné obchodné podmienky ) Článok I. Záväznosť

Podrobnejšie

ZMLUVA O DIELO Uzavretá medzi I. Zmluvné strany: 1. Mesto Štúrovo so sídlom: Námestie slobody 1 IČO: DIČ: Zastúpený :Ing. Eugen Sz

ZMLUVA O DIELO Uzavretá medzi I. Zmluvné strany: 1. Mesto Štúrovo so sídlom: Námestie slobody 1 IČO: DIČ: Zastúpený :Ing. Eugen Sz ZMLUVA O DIELO Uzavretá medzi I. Zmluvné strany: 1. Mesto Štúrovo so sídlom: Námestie slobody 1 IČO: 00309303 DIČ: 2021060789 Zastúpený :Ing. Eugen Szabó -primátor ďalej len objednávateľ a 2. MKF Slovakia

Podrobnejšie