Slovenská jazdecká federácia, Junácka 6, Bratislava Zápisnica zo zasadnutia Predsedníctva SJF v Bratislave Prítomní členovia P - SJF:

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Slovenská jazdecká federácia, Junácka 6, Bratislava Zápisnica zo zasadnutia Predsedníctva SJF v Bratislave Prítomní členovia P - SJF:"

Prepis

1 Slovenská jazdecká federácia, Junácka 6, Bratislava Zápisnica zo zasadnutia Predsedníctva SJF v Bratislave Prítomní členovia P - SJF: Ing. Vladimír Chovan, predseda SJF Janka Rindošová, VSO člen P-SJF Ing. Jaroslav Ivan, SSO člen P-SJF Dušan Sabo, ZSO člen P-SJF RNDr. Robert Fekár, BAO člen P-SJF Ing. Marek Horváth, zástupca z členov SJF člen P-SJF Marián Štangel, zástupca športovcov člen SJF Prítomní hostia: PhDr. Zuzana Bačiak Masaryková generálny sekretár SJF Ing. Zuzana Gánovská predseda Kontrolnej komisie SJF Ing. Andrea Machalová predseda Disciplinárnej komisie SJF a komisie Pony SJF Robert Pál, predseda Skokovej komisie SJF (časť rokovania) Mgr. Vladimír Pažitný, predseda komisie Vytrvalosti SJF Ing. Ladislav Hána, predseda komisie Záprahy SJF Zasadnutie Predsedníctva SJF (ďalej len P-SJF) otvoril predseda SJF Vladimír Chovan, ktorý zároveň privítal prítomných členov P-SJF a konštatoval, že zasadnutie je uznášaniaschopné.

2 P-SJF schválilo za zapisovateľa zasadnutia P-SJF Zuzanu Bačiak Masarykovú a za overovateľov zápisnice Janku Rindošovú a Dušana Saba. P-SJF schválilo program zasadnutia P-SJF: 1. Otvorenie 2. Voľba zapisovateľa a overovateľov 3. Schválenie programu 4. Hlasovania per rollam od Informácie o VZ oblastí SJF 6. Činnosť sekretariátu SJF 7. Činnosť komisií SJF 8. Rôzne 9. Záver 4. Hlasovania per rollam, ktoré sa uskutočnili od 7. zasadnutia P-SJF v Senci Predsedníctvo SJF schvaľuje výpravy za jednotlivé disciplíny nasledovne: DREZÚRA CH-M-YH-D : MS mladých koní v drezúre, Ermelo, Holandsko Michael Bugan s koňmi Floretto DK a Scarlett o Harrah CH-EU-J-D : ME juniorov v drezúre, Roosendaal, Holandsko Lea Jakubíková s koňom Da Felice VOLTÍŽ CH-M-J-V : MS juniorov vo voltížnom jazdení, Ebreichsdorf, Rakúsko Radoslav Psota equipe chef Lucia Naštická equipemember Eva Pavľaková equipemember Katarína Kubišová groom Zoltán Barczi groom Daniela Semancová groom Veronika Pavľaková groom Daniela Fritz groom Kone: Fausto, Trouble Maker Z, Good Luck, KCM Vaultinghorses Lord, Catalin MT 2 Lukas G Lonžéri: Marián Pavľak, Martin Vaváček, Martina Sobčáková (rod. Posilná), Andrea Bičová, Tam,ara Kotvasová

3 Juniori ženy: Kristína Hajduová, Sára Šoltésová, Hana Jezberová, Zuzana Orinčáková(reserve) Juniori muži: Sebastien Martin, Simon Bohunický Junior družstvo: Zuzana Majsniarová, Sára Šoltésová, Zuzana Orinčáková, Michaela Melegová, Patrícia Melegová, Petra Kolcunová, Ema Czetoová (reserve) Hlasovanie: ZA 7 Chovan, Rindošová, Ivan, Horváth, Štangel, Sabo, Fekár Uznesenie prijaté. 5. Informácie o VZ oblastí SJF SSO p. Ivan informoval prítomných o priebehu konania VZ SSO SJF, ktoré sa konalo v Draškovciach. Na VZ boli zvolení 2 členovia predsedníctva, t.j. SSO SJF povedie 3-členné predsedníctvo v zložení: Jaroslav Ivan predseda SSO SJF a členovia predsedníctva Andrea Machalová a Jozef Bučkuliak. ZSO p. Sabo informoval prítomných o priebehu konania VZ ZSO SJF, ktoré sa konalo vo Vlčkovciach, ktoré však bolo neuznášaniaschopné. Preto prítomní delegáti pokračovali vo vecnej debate o aktivitách ZSO do budúcna. Prítomní sa dohodli na zostavení poradných orgánov, ktorých členovia zastupujú každú jazdeckú disciplínu SJF. VSO p. Rindošová informovala prítomných o priebehu konania VZ VSO SJF, ktoré sa konalo v Poprade, ktoré však bolo neuznášaniaschopné. Preto prítomní delegáti pokračovali vo vecnej debate o aktivitách VSO do budúcna. Prítomní sa dohodli na zostavení poradných orgánov, ktorých členovia zastupujú každú jazdeckú disciplínu SJF. BAO - p. Fekár informoval prítomných o priebehu konania VZ BAO SJF, ktoré sa konalo v Bratislave, ktoré však bolo neuznášaniaschopné. Preto prítomní delegáti pokračovali vo vecnej debate o aktivitách BAO do budúcna. P. Fekár informoval o participácii oblasti na skokovom sústredení v Šamoríne a taktiež o pláne zorganizovať Majstrovstvá BAO SJF, kde M BAO v drezúre sa už konali a v skoku na koni sa plánujú na september p. Chovan k uvedenému zdôraznil potrebu riešenia neúčasti klubov na VZ SJF nakoľko nám okrem neuznášaniaschopnosti VZ oblastí hrozí aj neuznášaniaschopnosť VZ SJF. Ako povedal, je potrebné hľadať cestu ako zvýšiť záujem participácie športovcov a klubov na dianí SJF a účasti na VZ. p. Ivan povedal, že je potrebné zachovať členskú základňu, čo do počtu členov a zároveň treba zväčšiť kluby, od ktorých sa odvíja uznášaniaschopnosť VZ. p. Sabo povedal, že je potrebné vytvoriť priaznivé podmienky na členstvo cez smernice p. Chovan uzavrel tento bod diskusie tým, že je potrebné urobiť všetky kroky k sfunkčneniu participácie klubov na dianí SJF. 6. Činnosť sekretariátu SJF p. Bačiak Masaryková skonštatovala, že všetky uznesenia od posledného zasadnutia P-SJF sú splnené. Ďalej informovala o výsledku cenovej ponuky od záchranného systému. Oslovené boli spoločnosti FALCK a Záchranná služba Martin avšak výsledná suma nebola výrazne nižšia od štandardnej ceny prenájmu sanitky.

4 Podmienkou ešte k tomu bolo aj zazmluvnenie všetkých pretekov SJF. p. Bačiak Masaryková informovala o prebiehajúcej kontrole z Daňového úradu, na základe podnetu člena SJF. Daňová kontrola bola vykonaná, momentálne čakáme na rozhodnutie DÚ. Generálna sekretárka podala informáciu o ukončenom audite SJF za rok 2016, ktorého vykonanie vyplýva zo Zákona o športe. Správa audítora bola zaslaná P-SJF mailom. p. Lechnický doručil sekretariátu SJF odvolanie proti rozhodnutiu Disciplinárnej komisie zo dňa navrhovateľa Milan Lechnického, člena SJF, proti Vladimírovi Chovanovi, predsedovi SJF vo veci porušenia Stanov SJF Čl. IV, bod 2, písm. i) a c) P-SJF zamieta odvolanie pána Lechnického a potvrdzuje rozhodnutie Disciplinárnej komisie zo dňa p. Lechnický doručil sekretariátu výzvu na zosúladenie rozhodnutia P-SJF s ustanoveniami Stanov SJF v zmysle rozhodnutia kontrolórky SJF. P-SJF sa zhodlo na fakte, že prijali viacero opatrení na zamedzenie nedorozumení, o.i. i systém techniky odmien pre športové komisie SJF. P-SJF skonštatovalo, že rozhodnutia, ktoré boli P-SJF uskutočnené, boli v súlade so Stanovami SJF. p. Bačiak Masaryková informovala o iniciatíve sekretariátu SJF sa uskutoční prvý ročník SJF CUP U13, v sídle SJF telocvičňa + zasadačka. Určený bude deťom (členom SJF) do 13 rokov všetkých jazdeckých disciplín SJF v úzkej spolupráci s predsedami športových komisií SJF. Cieľom je zatraktívnenie jazdeckého športu, zorganizovanie podujatia pre našich najmenších a zároveň zavedenie tzv. tradície kde sa stretneme počas pretekárskych prázdnin. Financovanie cupu bude z príjmov reklám a poistného. P-SJF schvaľuje organizáciu SJF CUP U13 s tým, že financovanie bude zo zdrojov Rozpočtu SJF kapitoly príjmu z reklamy. p. Bačiak Masaryková požiadala predsedov oblastí SJF k predloženiu návrhov na udelenie odznakov na najbližšie zasadnutie P-SJF. P-SJF ukladá sekretariátu SJF predložiť aktualizáciu Smernice tvorby športového kalendára SJF, zároveň aj doplnenie metodiky prihlasovania sa k usporiadaniu pretekov SJF, na najbližšie zasadnutie P-SJF. p. Sabo požiadal o vypracovanie smernice a zavedenie systému pravidiel na prihlasovanie sa na medzinárodné preteky a organizovanie medzinárodných pretekov na SR. Upozornil aj na akútnu potrebu schválenia Kódexu reprezentanta. p. Fekár z dôvodu pracovných povinností 14:07 odišiel. P-SJF definuje pre všetkých reprezentantov SR na jazdeckých podujatiach tieto pravidlá používania jazdeckého vybavenia a výstroje. Tieto pravidlá sa vzťahujú na národné a medzinárodné podujatia.

5 1. Všetky aktivity spojené s účasťou reprezentanta na oficiálnom medzinárodnom podujatí riadi a organizuje výhradne manager, tréner alebo vedúci ekipy športovej reprezentácie. 2. Reprezentanti majú na oficiálnych medzinárodných podujatiach organizovaných FEI používať výhradne pridelené športové vybavenie a výstroj. Používanie oblečenia alebo výstroje (s výnimkou prilby) so štátnym znakom na iných podujatiach (národných) je zakázané. 3. Reprezentanti sú povinní zúčastňovať sa športových a iných podujatiach organizovaných a hradených zo zdrojov SJF, na ktoré sú pozvaní, príslušnou športovou komisiou. 4. Reprezentanti sú povinní sa o pridelené oblečenie a výstroj náležite starať a v prípade poškodenia alebo straty nahlásiť túto skutočnosť príslušnej športovej komisii. 5. Reprezentanti sa zaväzujú svojím správaním chrániť dobré meno SJF a dodržiavať zásady etického správania sa v športe a ďalej dodržiavať zásady wellfare a etického zaobchádzania s koňom definované FEI. P-SJF ukladá športovým komisiám SJF vypracovať zoznam reprezentantov, ktorí budú reprezentovať SJF na medzinárodných pretekoch a to vždy do príslušného roka. Títo jazdci nebudú podliehať povinnosti prihlasovania sa na medzinárodné preteky cez predsedu príslušnej komisie. P-SJF ukladá športovým komisiám SJF vypracovať štatút reprezentanta, ktorý bude obsahovať podmienky reprezentácie SJF a podmienky na zaradenie do zoznamu reprezentantov a to do P-SJF schvaľuje podmienku prihlasovania sa na organizáciu medzinárodných pretekov na území SR a to nasledovne: Rozpis, zasielaný na sekretariát SJF ku schváleniu FEI musí byť schválený vopred Komisiou športových odborníkov SJF. P-SJF ukladá Robertovi Fekárovi, ako predsedovi Komisie športových odborníkov, vypracovať Smernicu organizovania medzinárodných pretekov na území SR. P-SJF zaujíma stanovisko k aktivitám p. Lindy Antal Rezešovej: Predsedníctvo Slovenskej jazdeckej federácie sa dištancuje od akýchkoľvek aktivít a vyhlásení pani Lindy Antal Rezešovej v spojitosti so Slovenskou jazdeckou federáciou. Jej vyhlásenia sa nezakladajú na pravde a kroky, ktoré podniká, podniká na základe vlastnej iniciatívy a sú jej súkromnou záležitosťou. Slovenská jazdecká federácia pani Antal Rezešovú nikdy nepoverila vedením rokovaní v jej mene či k jej zastupovaniu. Reprezentácia spadá výlučne pod pôsobnosť Slovenskej jazdeckej federácie a aktivity pani Antal Rezešovej nie sú v súlade s jej predpismi.

6 6. Činnosť komisií SJF ZÁPRAHY p. Hána informoval o priebehu posledného zasadnutia Záprahovej komisie SJF. Na základe uznesenie Záprahovej komisie schvaľuje P-SJF prerozdelenie finančných prostriedkov z Rozpočtu SJF 2017 kapitoly Podpora organizátorom športových podujatí, po ich uskutočnení a predložení požadovanej dokumentácie na sekretariát SJF (rozpis s č. licencií, výsledkové listiny, správu hl. rozhodcu a účasti nadpolovičnej väčšiny slovenských pretekárov) organizátorovi podujatia, za podmienky nasledovne: Dátum Názov preteku Usporiadateľ Spolu Zimná cena Motešice 2017& Moravský vozatajský pohár 2. Kolo TJ Žrebčín Motešice HOBBY záprahové preteky 2017 GG Horné Saliby ŠKMK Čierna Voda HOBBY záprahové preteky 2017 Žihárec ŠKMK Čierna Voda až Sústredenie záprahových jazdcov Jazdecký záprahový klub "EQUS" Poprad HOBBY záprahové preteky 2017 GG RANCH Čierna Voda ŠKMK Čierna Voda HOBBY záprahové preteky Trhová Hradská ŠKMK Čierna Voda HOBBY záprahové preteky 2017 Kolárovo ŠKMK Čierna Voda Cena firmy Agroosivo Úsvit a Obce Veľká Jazdecký záprahový klub Lomnica (XV. ročník), "EQUS" Poprad Národné záprahové preteky + Huculská stezka JK pri NŽ Topoľčianky 540* 01. až Majstrovstvá SR v záprahoch Motešice TJ Žrebčín Motešice Záprahové preteky Klub priateľov koní Liptova Záprahové preteky Dunajský Klátov ŠKMK Čierna Voda Záprahové preteky Dolné Saliby ŠKMK Čierna Voda Záprahové preteky Žihárec ŠKMK Čierna Voda Halové Mikulášske záprahové preteky JK Czajlik ranch 180 Spolu * Nakoľko nie je zatiaľ známy formát súťaže v prípade, že sa neuskutočnia všetky tri súťažné disciplíny príspevok pre usporiadateľa sa zníži o 180,- za jednu neusporiadanú disciplínu. O zníženú čiastku, resp. ak sa niektoré plánované preteky neuskutočnia navýši sa príspevok pre usporiadateľa Sústredenie záprahových jazdcov JZK "EQUS"Poprad na 260. hlasovanie: ZA 5 Chovan, Ivan, Horváth, Štangel, Sabo ZDRŽAL SA 1 - Rindošová PONY p. Machalová informovala o prijatom uznesení Pony komisie, ktorým žiadajú P-SJF o zmenu v dodatku skokových pravidiel pre pony jazdcov 2017 doplnenie časti 1.1.: Pre pony meraných na FEI pretekoch a majstrovstvách je povolená tolerancia. Pony nesmú prekročiť maximálne 150 cm bez podkov alebo 151 cm s podkovami. Pre národné súťaže- je povolená rovnaká tolerancia výšky ako pri FEI pretekoch, teda +2 cm. Maximálna výška nesmie prekročiť 150 cm bez podkov resp. 151 cm s podkovami. Uvedená tolerancia výšky sa vzťahuje aj na národné drezúrne súťaže. 80*

7 P-SJF schvaľuje zmenu Dodatku skokových pravidiel pre pony jazdcov nasledovne: Pre národné súťaže je povolená rovnaká tolerancia výšky ako pri FEI pretekoch, teda +2 cm. Maximálna výška nesmie prekročiť 150 cm bez podkov resp. 151 cm s podkovami. Uvedená tolerancia výšky sa vzťahuje aj na národné drezúrne súťaže. VYTRVALOSŤ P-SJF schvaľuje reprezentáciu pre MS mladých koní v Bruseli 2017 nasledovne: Dominika Kleinová s koňom Mintemir Lenka Kovačiková s koňom Shakira Viera Smolinská s koňom Zubi Lucia Starovecká s koňom Hosam I-12 SK/KADAL Michaela Supeková s koňom Mounadel B hlasovanie: ZA 5 Chovan, Rindošová, Horváth, Štangel, Sabo ZDRŽAL SA 1 - Ivan P-SJF schvaľuje reprezentáciu pre ME seniorov v Bruseli 2017 nasledovne: Mário Hoffmann s koňom Novisaad Daqui, rezervný kôň Arwim Miriam Malá s koňom Spirit Lucia Supeková s koňom Aquiles, rezervný kôň Meduz Petra Hubačová s koňom Ocaz Simona Zelmanová s koňom Tom Jones FT hlasovanie: ZA 5 Chovan, Rindošová, Horváth, Štangel, Sabo ZDRŽAL SA 1 - Ivan SKOKY P-SJF schvaľuje nákup pre reprezentantov ME v skoku na koni 2x biele rajtky + 1x tréningové rajtky V Bratislave, dňa Zapísala: Overili: Zuzana Bačiak-Masaryková v.r. Janka Rindošová v.r.... Dušan Sabo v.r.

8

9

Slovenská jazdecká federácia, Junácka 6, Bratislava Zápisnica zo zasadnutia Predsedníctva SJF v Bratislave /2018 Prítomní členovia

Slovenská jazdecká federácia, Junácka 6, Bratislava Zápisnica zo zasadnutia Predsedníctva SJF v Bratislave /2018 Prítomní členovia Slovenská jazdecká federácia, Junácka 6, 832 80 Bratislava Zápisnica zo zasadnutia Predsedníctva SJF v Bratislave 14.6.2018 04/2018 Prítomní členovia P - SJF: Ing. Vladimír Chovan, predseda SJF Ing. Viktória

Podrobnejšie

Slovenská jazdecká federácia, Junácka 6, Bratislava Zápisnica zo zasadnutia Predsedníctva SJF v Bratislave /2018 Prítomní členovia

Slovenská jazdecká federácia, Junácka 6, Bratislava Zápisnica zo zasadnutia Predsedníctva SJF v Bratislave /2018 Prítomní členovia Slovenská jazdecká federácia, Junácka 6, 832 80 Bratislava Zápisnica zo zasadnutia Predsedníctva SJF v Bratislave 13.11.2018 05/2018 Prítomní členovia P - SJF: Ing. Vladimír Chovan, predseda SJF Ing. Viktória

Podrobnejšie

ROZPIS M-SR V DREZÚRE

ROZPIS M-SR V DREZÚRE DREZÚRNE PRETEKY Topoľčianky 2019 Majstrovstvá Slovenskej republiky mladých koní a pony Majstrovstvá Západoslovenskej oblasti Lipican cup Kód pretekov: 190726ZD Dátum konania: 26. - 28. 07. 2019 Miesto:

Podrobnejšie

om

om VEDÚCI VÝPRAVY PRE PODUJATIA MEDZINÁRODNÉHO VÝZNAMU VEDÚCI TRÉNER PRE PODUJATIA MEDZINÁRODNÉHO VÝZNAMU Schválil: Predsedníctvo SLA Podpis štatutárov SLA: Ivan IVANIČ, prezident SLA Dňa: 27.03.2019 Ján

Podrobnejšie

Pozvánka na zasadnutie Prezídia SZFB V zmysle stanov SZFB Vás pozývam na zasadnutie P-SZFB, ktoré sa uskutoční v pondelok dňa 8. apríla 2019 o 10:30 h

Pozvánka na zasadnutie Prezídia SZFB V zmysle stanov SZFB Vás pozývam na zasadnutie P-SZFB, ktoré sa uskutoční v pondelok dňa 8. apríla 2019 o 10:30 h Pozvánka na zasadnutie Prezídia SZFB V zmysle stanov SZFB Vás pozývam na zasadnutie P-SZFB, ktoré sa uskutoční v pondelok dňa 8. apríla 2019 o 10:30 h v Bratislave, Junácka 6. Verím, že si zariadite svoj

Podrobnejšie

Evidenčný list

Evidenčný list Rozpis jazdeckých pretekov: RS Team TROPHY (V. kolo) a Bratislavská liga - III. kolo Kód pretekov: 190810BS Dátum konania: 10. - 11. 8. 2019 Miesto: Jazdecký areál RS Team, Poľný mlyn 1, Bratislava - Záhorská

Podrobnejšie

STANOVY SLOVENSKEJ JAZDECKEJ FEDERÁCIE

STANOVY SLOVENSKEJ JAZDECKEJ FEDERÁCIE STANOVY SLOVENSKEJ JAZDECKEJ FEDERÁCIE N á v r h n a r o k o v a n i e V Z - 28.2.2015 (predkladaný Predsedníctvom SJF) Článok I. Názov a sídlo Slovenskej jazdeckej federácie 1. Názov: SLOVENSKÁ JAZDECKÁ

Podrobnejšie

O B E C K R Š K A N Y Z á p i s n i c a z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Krškanoch konaného dňa

O B E C K R Š K A N Y Z á p i s n i c a z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Krškanoch konaného dňa O B E C K R Š K A N Y Z á p i s n i c a z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Krškanoch konaného dňa 08.03.2019 Obecné zastupiteľstvo v K r š k a n o c h P r o g r a m 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva

Podrobnejšie

PREZÍDIUM SKGA o.z. č. 11/2018 Dňa o hod. sa uskutočnilo zasadnutie Prezídia SKGA o.z. v priestoroch SKGA, na adrese Kukučínova 26, 8

PREZÍDIUM SKGA o.z. č. 11/2018 Dňa o hod. sa uskutočnilo zasadnutie Prezídia SKGA o.z. v priestoroch SKGA, na adrese Kukučínova 26, 8 PREZÍDIUM SKGA o.z. č. 11/2018 Dňa 13.11.2018 o 14.00 hod. sa uskutočnilo zasadnutie Prezídia SKGA o.z. v priestoroch SKGA, na adrese Kukučínova 26, 831 02 Bratislava. Prítomní: členovia prezídia: Tomáš

Podrobnejšie

MINISTERSTVO HOSPODÁRSTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY

MINISTERSTVO  HOSPODÁRSTVA  SLOVENSKEJ  REPUBLIKY MINISTERSTVO HOSPODÁRSTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ivan Rybárik predseda Interného dozorného a monitorovacieho výboru pre fondy EÚ Bratislava, dňa 25. októbra 2006 Číslo: /2006-4000 ROKOVACÍ PORIADOK Interného

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica Zápisnica zo zasadnutia Rodičovskej rady pri Základnej škole Nováky uskutočnenej dňa 18. 05. 2015 Prítomní : viď prezenčná listina Hostia : PaedDr. Anna Chlupíková riaditeľka školy P r o g r a m 1. O t

Podrobnejšie

STANOVY SLOVENSKEJ JAZDECKEJ FEDERÁCIE Článok I. Názov, sídlo a postavenie Slovenskej jazdeckej federácie 1. Názov: SLOVENSKÁ JAZDECKÁ FEDERÁCIA (ďale

STANOVY SLOVENSKEJ JAZDECKEJ FEDERÁCIE Článok I. Názov, sídlo a postavenie Slovenskej jazdeckej federácie 1. Názov: SLOVENSKÁ JAZDECKÁ FEDERÁCIA (ďale STANOVY SLOVENSKEJ JAZDECKEJ FEDERÁCIE Článok I. Názov, sídlo a postavenie Slovenskej jazdeckej federácie 1. Názov: SLOVENSKÁ JAZDECKÁ FEDERÁCIA (ďalej len SJF ). 2. Sídlo: Junácka 6, 832 80 Bratislava.

Podrobnejšie

Zápisnica č. 39 zo zasadnutia VV SZ H konaného dňa 16. januára 2018 v Bratislave Prítomní: Kohút M. (prezident SZ H), Longauer M. (člen VV za oblasť m

Zápisnica č. 39 zo zasadnutia VV SZ H konaného dňa 16. januára 2018 v Bratislave Prítomní: Kohút M. (prezident SZ H), Longauer M. (člen VV za oblasť m Zápisnica č. 39 zo zasadnutia VV SZ H konaného dňa 16. januára 2018 v Bratislave Prítomní: Kohút M. (prezident SZ H), Longauer M. (člen VV za oblasť mládeže), Stümpel J. (člen VV za hráčov), Droppa I.

Podrobnejšie

Microsoft Word - Štatút TMK.docx

Microsoft Word - Štatút TMK.docx Štatút trénersko-metodickej komisie SVF Článok 1 Základné ustanovenia 1.1 TMK je poradným orgánom viceprezidenta SVF pre mládež a rozvoj. 1.2 TMK vykonáva svoju činnosť v súlade s cieľmi SVF. 1.3 TMK sa

Podrobnejšie

Obecný úrad Plavecký Mikuláš

Obecný úrad Plavecký Mikuláš Obec Plavecký Mikuláš Obecný úrad, 906 35 Plavecký Mikuláš 307 Z á p i s n i c a z 31. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Plaveckom Mikuláši, dňa 7. júla 2014 o 18.30 hodine v budove Obecného úradu.

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica Zápisnica z 3. zasadnutia Akademického senátu FSV UCM v Trnave zo dňa 19.02.2019 Prítomní: Ospravedlnený: Jakub Dančo podľa prezenčnej listiny Program: 1. Otvorenie zasadnutia (predsedníčka AS FSV UCM)

Podrobnejšie

O B E C H R A B K O V

O B E C    H R A B K O V O B E C H R A B K O V Hrabkov č. 81, 082 33 Hrabkov ZÁPISNICA z prvého ustanovujúceho zasadnutia obecného zastupiteľstva, ktoré sa konalo dňa 01.12.2018 o 16:30 hod v zasadačke Obecného úradu v Hrabkove

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a

Z á p i s n i c a Z á p i s n i c a zo 3. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Snežnici, konaného dňa 02.02.2015 o 17:00 h. Prítomní: podľa prezenčnej listiny R o k o v a n i e Zasadnutie Obecného zastupiteľstva zahájil

Podrobnejšie

Štatút RŠ

Štatút RŠ Štatút rady školy 2016 2020 ŠTATÚT Rady školy pri Základnej škole, Novozámocká 300, Ivanka pri Nitre V súlade so zákonom č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a

Podrobnejšie

Zapisnica

Zapisnica Z á p i s n i c a zo zasadnutia výboru SRZ MO Púchov, konaného dňa 11.04 2016 od 17:00 do 21:00 hod. v Púchove. Prítomný : podľa priloženej prezenčnej listiny príloha č.1 Program : 1./ Otvorenie 2./ Určenie

Podrobnejšie

ZÁPISNICA z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa PROGRAM: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a overovateľov 3. K

ZÁPISNICA z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa PROGRAM: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a overovateľov 3. K ZÁPISNICA z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa 14.12.2015 PROGRAM: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a overovateľov 3. Kontrola plnenia uznesení 4. Prerokovanie návrhu všeobecne

Podrobnejšie

Rokovací poriadok komisií Mestského zastupiteľstva v Trenčíne - schválený Mestským zastupiteľstvom v Trenčíne dňa uznesením č. 155 bod 1c),

Rokovací poriadok komisií Mestského zastupiteľstva v Trenčíne - schválený Mestským zastupiteľstvom v Trenčíne dňa uznesením č. 155 bod 1c), Rokovací poriadok komisií Mestského zastupiteľstva v Trenčíne - schválený Mestským zastupiteľstvom v Trenčíne dňa 27.10.2003 uznesením č. 155 bod 1c), účinnosť: 27.10.2003 - novelizácia: schválená Mestským

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a zo 4. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Mojzesove dňa 17. júna Otvorenie Rokovanie OZ otvoril a viedol starosta obce Ing.

Z á p i s n i c a zo 4. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Mojzesove dňa 17. júna Otvorenie Rokovanie OZ otvoril a viedol starosta obce Ing. Z á p i s n i c a zo 4. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Mojzesove dňa 17. júna 2011 1. Otvorenie Rokovanie OZ otvoril a viedol starosta obce Ing. Jozef Čunderlík. Privítal prítomných poslancov a občanov

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica III. verejné zasadnutie obecného zastupiteľstva obce Smolenice zo dňa 9.4.2015 Miesto: KD v Smoleniciach Dňa: 09.04.2015 Na zasadnutí bolo prítomných 11 poslancov z 11 poslancov. Starosta skonštatoval,

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa 15.novembra

Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa 15.novembra Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa 15.novembra 2017 -------------------------------------------------------------------------------- Prítomní: Starosta obce:

Podrobnejšie

Zápisnica z

Zápisnica z Z á p i s n i c a zo 4. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Lukáčovce, ktoré sa konalo dňa 22.8. 2018 V Lukáčovciach 27.8.2018 Zápisnica zo 4. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva,

Podrobnejšie

Zápis 26. Valné zhromaždenie Špeciálnych olympiád Slovensko Holiday Inn Hotel PROGRAM: 1. Otvorenie 2. Konštatovanie účasti delegátov 3. Schv

Zápis 26. Valné zhromaždenie Špeciálnych olympiád Slovensko Holiday Inn Hotel PROGRAM: 1. Otvorenie 2. Konštatovanie účasti delegátov 3. Schv Zápis 26. Valné zhromaždenie Špeciálnych olympiád Slovensko 3.6.2019 Holiday Inn Hotel PROGRAM: 1. Otvorenie 2. Konštatovanie účasti delegátov 3. Schválenie Programu 4. Schválenie Rokovacieho poriadku

Podrobnejšie

ZÁ P I S N I C A č

ZÁ P I S N I C A č ZÁ P I S N I C A č. 7/2014 zo zasadnutia obecného zastupiteľstva v Ľubochni, ktoré sa uskutočnilo dňa 5. novembra 2014 o 17. 00 hod. vo veľkej zasadačke Obecného úradu. PRÍTOMNÍ: Ing. Peter Davidík, starosta

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lehota, konaného dňa 16. novembra 2016 na obecnom úrade v Lehote Prítomní: Staros

Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lehota, konaného dňa 16. novembra 2016 na obecnom úrade v Lehote Prítomní: Staros Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Lehota, konaného dňa 16. novembra 2016 Prítomní: Starosta: Milan Chmelár Poslanci: Alexander Gála, Radoslav Kriváček, Juraj Pavel, Terézia

Podrobnejšie

Ministerstvo školstva Slovenskej republiky

Ministerstvo školstva Slovenskej republiky Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky komisie pre výber, hodnotenie a finančnú podporu rozvojových projektov Psychologické a špeciálnopedagogické poradenstvo 2015 Gestorský

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Bojničkách, konaného dňa v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Igor Bojnanský, Blan

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Bojničkách, konaného dňa v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Igor Bojnanský, Blan Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Bojničkách, konaného dňa 10. 04. 2017 v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Igor Bojnanský, Blanka Čagáneková, Ing. Jaroslav Gubáň, Rastislav Kubíček,

Podrobnejšie

APVV

APVV Záznam z 17. zasadnutia predsedníctva Agentúry na podporu výskumu a vývoja zo dňa 24.1.2008 Prítomní: Ing. Štefan Boháček, PhD., Prof. RNDr. Anatolij Dvurečenskij, DrSc., Ing. Igor Gerek, Ing. Alojz Hudec,

Podrobnejšie

Untitled

Untitled Štatút reprezentanta Slovenskej republiky vo futbale Výkonný výbor Slovenského futbalového zväzu podľa článku 20 ods. 3 Stanov SFZ schválil tento Štatút reprezentanta Slovenskej republiky: Článok 1 Úvodné

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a zo zasadnutia Komisie školstva, práce s deťmi, mládežou a športu pri Mestskom zastupiteľstve v Banskej Štiavnici konaného dňa

Z á p i s n i c a zo zasadnutia Komisie školstva, práce s deťmi, mládežou a športu pri Mestskom zastupiteľstve v Banskej Štiavnici konaného dňa Z á p i s n i c a zo zasadnutia Komisie školstva, práce s deťmi, mládežou a športu pri Mestskom zastupiteľstve v Banskej Štiavnici konaného dňa 16. 4. 2018. Prítomní : Mgr. Ján Kružlic, Renáta Antalová,

Podrobnejšie

PRAVIDLÁ SZC

PRAVIDLÁ SZC ZMENY PRAVIDIEL UCI PLATNÉ OD 5.3.2018 ČASŤ 1 VŠEOBECNÉ USTANOVENIA CYKLISTIKY Sekcia 2: organizácia pretekov 5 Pozvanie prihlášky Všeobecné princípy 1.2.048 (N) Ak nie je inak špecifikované, organizátor

Podrobnejšie

Microsoft Word - MH_EXPO_DUBAJ_Zapisnica_vyhodnotenie_ final.docx

Microsoft Word - MH_EXPO_DUBAJ_Zapisnica_vyhodnotenie_ final.docx ZÁPISNICA Z HODNOTIACEHO ZASADNUTIA POROTY VEREJNEJ SÚŤAŽE NÁVRHOV ARCHITEKTONICKÝ NÁVRH SLOVENSKEJ EXPOZÍCIE NA SVETOVEJ VÝSTAVE EXPO 2020 DUBAJ v zmysle zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní

Podrobnejšie

Zápis zo zasadnutia Akademického senátu FHV INIZA Dátum konania: Miesto konania: AD 312 Čas: 13,00 hod. Prítomní členovia AS FHV UNIZA: Paed

Zápis zo zasadnutia Akademického senátu FHV INIZA Dátum konania: Miesto konania: AD 312 Čas: 13,00 hod. Prítomní členovia AS FHV UNIZA: Paed Zápis zo zasadnutia Akademického senátu FHV INIZA Dátum konania: 13.3.2017 Miesto konania: AD 312 Čas: 13,00 hod. Prítomní členovia AS FHV UNIZA: PaedDr. Dalibor Gonda, PhD., RNDr. Adrian Kacian, PhD.,

Podrobnejšie

Stanovy Slovenského zväzu jachtingu STANOVY SLOVENSKÉHO ZVÄZU JACHTINGU OBSAH 1. NÁZOV, PRÁVNA FORMA, SÍDLO A SPÔSOB KONANIA POSLANIE A CIELE.

Stanovy Slovenského zväzu jachtingu STANOVY SLOVENSKÉHO ZVÄZU JACHTINGU OBSAH 1. NÁZOV, PRÁVNA FORMA, SÍDLO A SPÔSOB KONANIA POSLANIE A CIELE. STANOVY SLOVENSKÉHO ZVÄZU JACHTINGU OBSAH 1. NÁZOV, PRÁVNA FORMA, SÍDLO A SPÔSOB KONANIA... 1 2. POSLANIE A CIELE... 1 3. ČLENSTVO PRÁVNICKEJ OSOBY... 2 4. ČLENSTVO FYZICKEJ OSOBY... 2 5. ORGÁNY SZJ...

Podrobnejšie

O B E C V I T A N O V Á Z Á P I S N I C A z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa v zasadačke obecného úradu Prítomní:

O B E C V I T A N O V Á Z Á P I S N I C A z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa v zasadačke obecného úradu Prítomní: O B E C V I T A N O V Á Z Á P I S N I C A z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa 09.03.2018 v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Marián Čakloš, hl. kontrolór obce Prítomní poslanci:

Podrobnejšie

U Z N E S E N I E zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vyšnom Orlíku, konaného dňa Obecné zastupiteľstvo na svojom riadnom zasadnutí pr

U Z N E S E N I E zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vyšnom Orlíku, konaného dňa Obecné zastupiteľstvo na svojom riadnom zasadnutí pr U Z N E S E N I E zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Vyšnom Orlíku, konaného dňa 28.12.2018 Obecné zastupiteľstvo na svojom riadnom zasadnutí prerokovalo tento program: Program: 1. Otvorenie zasadnutia

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a zo šiesteho zasadnutia Mestskej rady, konaného 29. novembra 2016 v Banskej Bystrici Prítomní: Ján Nosko, primátor mesta Mgr. Jakub G

Z á p i s n i c a zo šiesteho zasadnutia Mestskej rady, konaného 29. novembra 2016 v Banskej Bystrici Prítomní: Ján Nosko, primátor mesta Mgr. Jakub G Z á p i s n i c a zo šiesteho zasadnutia Mestskej rady, konaného 29. novembra 2016 v Banskej Bystrici Prítomní: Ján Nosko, primátor mesta Mgr. Jakub Gajdošík, člen MsR, prvý zástupca primátora mesta Ing.

Podrobnejšie

Obecné zastupiteľstvo vo Vyšnom Mirošove Uznesenia Z druhého zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Vyšný Mirošov zo dňa A) Zoznam prijatý

Obecné zastupiteľstvo vo Vyšnom Mirošove Uznesenia Z druhého zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Vyšný Mirošov zo dňa A) Zoznam prijatý Obecné zastupiteľstvo vo Vyšnom Mirošove Uznesenia Z druhého zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Vyšný Mirošov zo dňa 30.12.2018 A) Zoznam prijatých uznesení Číslo uznesenia - Uznesenie k bodu 1/2//2018

Podrobnejšie

Obecný úrad P o l i a n k a

Obecný úrad  P o l i a n k a O b e c P o l i a n k a 907 01 Polianka Z á p i s n i c a napísaná z ustanovujúceho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Polianke konaného dňa 10.08.2018 Prítomní členovia: Pavol Kňazský, starosta obce

Podrobnejšie

U Z N E S E N I E

U Z N E S E N I E Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Podolí, konaného dňa 27.06.2018 o 19.oo hodine v zasadačke OcÚ. - K organizačnému zabezpečeniu priebehu obecného zastupiteľstva /ďalej len OZ/: 1. Konštatuje,

Podrobnejšie

Výsledky hlasovania

Výsledky hlasovania HLASOVANIE POSLANCOV zo 6. zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Žiline, konaného dňa 25.06.2019 Číslo hlasovania: 1 Otvorenie, voľba návrhovej komisie, schválenie programu - Hlasovanie o zložení návrhovej

Podrobnejšie

K bodu programu č. 1 Text : Otvorenie Uznesenie č. 31/2014 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Malatínach, konaného dňa o 18,00 hodine

K bodu programu č. 1 Text : Otvorenie Uznesenie č. 31/2014 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Malatínach, konaného dňa o 18,00 hodine K bodu programu č. 1 Text : Otvorenie Uznesenie č. 31/2014 a) konštatuje, že obecné zastupiteľstvo je uznášania schopné, prítomní podľa prezenčnej listiny program zasadnutia obecného zastupiteľstva K bodu

Podrobnejšie

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia obecného zastupiteľstva Banské, konaného Prítomní: starosta obce: Štefan Petruň poslanci: Baran Dušan - osp

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia obecného zastupiteľstva Banské, konaného Prítomní: starosta obce: Štefan Petruň poslanci: Baran Dušan - osp Z Á P I S N I C A zo zasadnutia obecného zastupiteľstva Banské, konaného 21.08.2017 Prítomní: starosta obce: Štefan Petruň poslanci: Baran Dušan - ospravedlnený Džerenga Mikuláš Baran Štefan - ospravedlnený

Podrobnejšie

SLOVENSKÝ ZVÄZ BIATLONU VALNÉ ZHROMAŽDENIE SZB 2018 ROZPOČET SLOVENSKÉHO ZVÄZU BIATLONU NA ROK 2018 Schválilo Valné zhromaždenie SZB, v Banskej Bystri

SLOVENSKÝ ZVÄZ BIATLONU VALNÉ ZHROMAŽDENIE SZB 2018 ROZPOČET SLOVENSKÉHO ZVÄZU BIATLONU NA ROK 2018 Schválilo Valné zhromaždenie SZB, v Banskej Bystri SLOVENSKÝ ZVÄZ BIATLONU VALNÉ ZHROMAŽDENIE SZB 2018 ROZPOČET SLOVENSKÉHO ZVÄZU BIATLONU NA ROK 2018 Schválilo Valné zhromaždenie SZB, v Banskej Bystrici, 28. apríla 2018 Návrh uznesenia: Názov Návrh rozpočtu

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zápisnica _ _

Microsoft Word - Zápisnica _ _ Zápisnica z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Lenartov, konaného dňa 21.12.2018 Prítomní: Starostka obce: Ing. Jana Bľandová, MBA, starostka obce Poslanci: Ján Bortník, Ján Beňa, Dana Chomjaková,

Podrobnejšie

Informácia - Zápisnica zo stretnutia klubov a členov Slovenskej jazdeckej federácie - Stredoslovenskej oblasti Prijaté uznesenia Predsedníctva SSO Víg

Informácia - Zápisnica zo stretnutia klubov a členov Slovenskej jazdeckej federácie - Stredoslovenskej oblasti Prijaté uznesenia Predsedníctva SSO Víg Informácia - Zápisnica zo stretnutia klubov a členov Slovenskej jazdeckej federácie - Stredoslovenskej oblasti Prijaté uznesenia Predsedníctva SSO Vígľaš 25.11.2016 Prítomní: Jaroslav Ivan (Lučenec Koška

Podrobnejšie

(Microsoft Word - Plan_prace SENIORI_RTC 2018_final \372prava MB.docx)

(Microsoft Word - Plan_prace SENIORI_RTC 2018_final \372prava MB.docx) Plán práce na RTC 2018 Reprezentačné družstvo SR seniorov s v plávaní Projekt prípravy reprezentačného družstva seniorov Slovenskej republiky v plávaní pre RTC 2018 vychádza z aktuálnych podmienok v slovenskom

Podrobnejšie

Z Á P I S N I C A z ustanovujúceho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa PROGRAM : 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a ov

Z Á P I S N I C A z ustanovujúceho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa PROGRAM : 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a ov Z Á P I S N I C A z ustanovujúceho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa 26.11.2014 PROGRAM : 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a overovateľov zápisnice 3. Oznámenie výsledkov voľby starostu

Podrobnejšie

SEMINÁR 1 - KOŠICE

SEMINÁR 1 - KOŠICE Informácia z prvého aktualizačného seminára Trénerov SJF. V dňoch 23.2 a 2.3. sa v Košiciach uskutočnilo preškolenie trénerov jazdectva v súlade s bodom 3 smernice o vzdelávaní trénerov. Osvedčenie o absolvovaní

Podrobnejšie

Obec Svätý Kríž Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Svätom Kríži č. 4/2016 dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny k bodu 1:

Obec Svätý Kríž Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Svätom Kríži č. 4/2016 dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny k bodu 1: Obec Svätý Kríž Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Svätom Kríži č. 4/2016 dňa 27.05.2016 Prítomní: podľa prezenčnej listiny k bodu 1: Rokovanie Obecného zastupiteľstva otvoril starosta

Podrobnejšie

Obec Šarišské Michaľany

Obec Šarišské Michaľany OBECNÉ ZASTUPITEĽSTVO OBCE ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY U Z N E S E N I A z XVIII. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Šarišských Michaľanoch Číslo: Obsah uznesenia: XVIII-1/2016 k Schváleniu programu zasadnutia

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva miestnej samosprávy obce Skároš, konaného dňa Prítomní: Program: poslanci: prítomní občania

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva miestnej samosprávy obce Skároš, konaného dňa Prítomní: Program: poslanci: prítomní občania Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva miestnej samosprávy obce Skároš, konaného dňa 16.03.2016 Prítomní: Program: poslanci: prítomní občania: Mgr. Jana Kyščíková Brigita Bagoniová Zápis priebehu

Podrobnejšie

Ministerstvo školstva Slovenskej republiky

Ministerstvo školstva Slovenskej republiky Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky Štatút Komisie pre výber, hodnotenie a finančnú podporu projektov na podporu Gestorský útvar: Sekcia regionálneho školstva, tel.: 02/59374217

Podrobnejšie

Zápisnica zo 7. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Veľkej Ide konaného dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny Program zasadnutia

Zápisnica zo 7. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Veľkej Ide konaného dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny Program zasadnutia Zápisnica zo 7. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva vo Veľkej Ide konaného dňa 27.6.2019 Prítomní: podľa prezenčnej listiny Program zasadnutia bol poslancom písomne doručený v nasledovnom znení:

Podrobnejšie

Uznesenie a zápisnica

Uznesenie a zápisnica Obec Plavnica, 065 45 Plavnica 121 Uznesenia č. 19-35/2015 z 3. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Plavnici konaného dňa 20.05.2015 Uznesenie č. 19/2015 K bodu 2: Schválenie programu 1. rokovania OZ

Podrobnejšie

NARIADENIE EURÓPSKEJ CENTRÁLNEJ BANKY (EÚ) č. 673/„ z 2. júna o zriadení mediačného výboru a jeho rokovacom poriadku -

NARIADENIE  EURÓPSKEJ  CENTRÁLNEJ  BANKY  (EÚ)  č.  673/„ z 2.  júna o zriadení  mediačného  výboru  a jeho  rokovacom  poriadku  - L 179/72 NARIADENIE EURÓPEJ CENTRÁLNEJ BANKY (EÚ) č. 673/2014 z 2. júna 2014 o zriadení mediačného výboru a jeho rokovacom poriadku (ECB/2014/26) RADA GUVERNÉROV EURÓPEJ CENTRÁLNEJ BANKY, so zreteľom na

Podrobnejšie

STANOVY

STANOVY STANOVY HOROLEZECKÝ KLUB HK TONGBA Preambula Na základe práva slobodne sa združovať a v zmysle zákona č. 83/1990 o združovaní občanov v znení neskorších predpisov týmto zakladáme dobrovoľný Horolozecký

Podrobnejšie

ZDRUŽENIE ORGANIZÁCIÍ VEREJNÝCH PRÁC SR SLOVAK PUBLIC WORKS ASSOCATION ZÁPISNICA z rokovania Celoslovenského snemu Združenia organizácií verejných prá

ZDRUŽENIE ORGANIZÁCIÍ VEREJNÝCH PRÁC SR SLOVAK PUBLIC WORKS ASSOCATION ZÁPISNICA z rokovania Celoslovenského snemu Združenia organizácií verejných prá ZÁPISNICA z rokovania Celoslovenského snemu Združenia organizácií verejných prác SR konaného dňa 14. 5. 2015 v hoteli Atrium, Nový Smokovec Prezenčná listina Príloha č. 1 Správa o činnosti združenia ku

Podrobnejšie

Miestne zastupiteľstvo mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa 25.október 2016 Materiál číslo: 243/2016

Miestne zastupiteľstvo mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa 25.október 2016 Materiál číslo: 243/2016 Miestne zastupiteľstvo mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa 25.október 2016 Materiál číslo: 243/2016 Zrušenie uznesení Miestneho zastupiteľstva mestskej

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia OcZ

Zápisnica zo zasadnutia OcZ Zápisnica z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Šarišské Dravce zo dňa 6. mája 2017 Prítomní: viď prezenčná listina Program zasadnutia: 1. Úvod 2. Kontrola uznesení 3. Schválenie predaja pozemkov

Podrobnejšie

ŠTATÚT RADY ŠKOLY

ŠTATÚT RADY ŠKOLY ŠTATÚT RADY ŠKOLSKÉHO ZARIADENIA PRI DIAGNOSTICKOM CENTRE V RUŽOMBERKU Základné ustanovenia Čl.1 (1) Rada školského zariadenia sa zriaďuje pri Diagnostickom centre v Ružomberku (ďalej len skrátený názov

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica Zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Malatíny, konaného dňa 19.10.2016 v kancelárii obecného úradu o 16,00 hod.. Prítomní: podľa prezenčnej listiny Počet poslancov : 5 Počet prítomných

Podrobnejšie

U Z N E S E N I E

U Z N E S E N I E U Z N E S E N I E zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Podolí, konaného dňa 11.01.2016 o 19.oo hodine v zasadačke OcÚ. - K organizačnému zabezpečeniu priebehu obecného zastupiteľstva /ďalej len OZ/:

Podrobnejšie

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč zo dňa 15. decembra

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč zo dňa 15. decembra Z Á P I S N I C A zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč zo dňa 15. decembra 2018 1 Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč konaného dňa 15. decembra 2018 Prítomní

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a

Z á p i s n i c a Z á p i s n i c a zo 06. zasadnutia OcZ, konaného dňa 09.05.2019 na OcÚ v Rudňanoch Prítomní: podľa prezenčnej listiny Počet prítomných poslancov OcZ: 9 Neprítomní ospravedlnení: 2 p. Martin Hozza, p.

Podrobnejšie

O B E C V I N I Č K Y, ul

O B E C   V I N I Č K Y, ul O b e c V i n i č k y, ul. Tokajská 191/5, 076 31 Viničky, IČO: 00332101 Tel./fax: 056/63 73 281 E-mail: obecvinicky@kid.sk Číslo: 4M/2018 vo Viničkách, dňa 9.8.2018 Z Á P I S N I C A Napísaná v priebehu

Podrobnejšie

10_Správa o èinnosti SR UMB za rok 2009

10_Správa o èinnosti SR UMB za rok 2009 UNIVERZITA MATEJA BELA V BANSKEJ BYSTRICI K č. sp.: 1051-2010-SR č. z.: 8891/2010 Materiál predkladaný na rokovanie Správnej rady UMB dňa 6. mája 2010 v súlade s ust. 41 ods. 7 Zákona č. 131/2002 Z. z.

Podrobnejšie

Zápisnica RADA - 11_02_2019 WEB

Zápisnica RADA - 11_02_2019 WEB K bodu číslo 1 Otvorenie Zasadnutie Rady Mestského zastupiteľstva v Komárne o 16.02 hod. otvoril a viedol Mgr. Béla Keszegh, primátora mesta Komárno za prítomnosti členov rady a prizvaných na rokovanie

Podrobnejšie

SLP predžiaci 2012

SLP predžiaci 2012 Lyžiarsky klub Šachtičky Banská Bystrica organizuje preteky Slovenského pohára predžiakov v kombi SL OS Superbaby OS POHÁRIK ŠACHTIČIEK 20.ročník 4.3.2012 Rozpis pretekov I. Všeobecné ustanovenia Usporiadateľ:

Podrobnejšie

Začiatok zasadnutia: 17:00 Koniec zasadnutia: 22:30 Zápis zo zasadnutia Prezídia SZB č. 11 Banská Bystrica, Program: 1. Otvorenie 2. Vyhodno

Začiatok zasadnutia: 17:00 Koniec zasadnutia: 22:30 Zápis zo zasadnutia Prezídia SZB č. 11 Banská Bystrica, Program: 1. Otvorenie 2. Vyhodno Začiatok zasadnutia: 17:00 Koniec zasadnutia: 22:30 Zápis zo zasadnutia Prezídia SZB č. 11 Banská Bystrica, 13.5.2016 Program: 1. Otvorenie 2. Vyhodnotenie zimnej sezóny 2015/2016 (TMK) 3. Schválenie RD,

Podrobnejšie

ŠTATÚT RADY ŠKOLY pri Základnej škole s materskou školou Ulica priehradná 11 Martin 8 V súlade so zákonom NR SR č.596/2003 Z.z. o štátnej správe v ško

ŠTATÚT RADY ŠKOLY pri Základnej škole s materskou školou Ulica priehradná 11 Martin 8 V súlade so zákonom NR SR č.596/2003 Z.z. o štátnej správe v ško ŠTATÚT RADY ŠKOLY pri Základnej škole s materskou školou Ulica priehradná 11 Martin 8 V súlade so zákonom NR SR č.596/2003 Z.z. o štátnej správe v školstve a školskejsamospráve a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

Výpis uznesení zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Súľov-Hradná, zo dňa v KD Hradná Obecné zastupiteľstvo v Súľove-Hradnej prijalo

Výpis uznesení zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Súľov-Hradná, zo dňa v KD Hradná Obecné zastupiteľstvo v Súľove-Hradnej prijalo Výpis uznesení zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Súľov-Hradná, zo dňa 08. 02. 2019 v KD Hradná Obecné zastupiteľstvo v Súľove-Hradnej prijalo dňa 08. februára 2019 nasledovné uznesenia: Uznesenie

Podrobnejšie

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2016 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah dokumentu je právne záväzný

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2016 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: Obsah dokumentu je právne záväzný ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 2016 Vyhlásené: 30. 9. 2016 Časová verzia predpisu účinná od: 30. 9.2016 Obsah dokumentu je právne záväzný. 261 NARIADENIE VLÁDY Slovenskej republiky z 21. septembra

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa 17.októbra 2012 Prítomní: Starosta obce: Ing. Martin Mach Členovia OZ: D

Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa 17.októbra 2012 Prítomní: Starosta obce: Ing. Martin Mach Členovia OZ: D Z á p i s n i c a z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva, konaného dňa 17.októbra 2012 Prítomní: Starosta obce: Ing. Martin Mach Členovia OZ: Daniela Fialová Ing.Ľubomír Michalík Ing.Ondrej Novosad

Podrobnejšie

Rada Európskej únie

Rada Európskej únie RADA EURÓPSKEJ ÚNIE KĽÚČOVÝ ROZHODOVACÍ ORGÁN EÚ Rada Európskej únie neformálne aj Rada EÚ alebo jednoducho len Rada je kľúčovým rozhodovacím orgánom EÚ. V rámci inštitúcie sa stretávajú ministri členských

Podrobnejšie

HLASOVANIE POSLANCOV Hlasovanie zo zasadnutia Mestského zastupiteľstva, konaného dňa Ćíslo hlasovania: 1 Číslo bodu: 1. Otvorenie - schvále

HLASOVANIE POSLANCOV Hlasovanie zo zasadnutia Mestského zastupiteľstva, konaného dňa Ćíslo hlasovania: 1 Číslo bodu: 1. Otvorenie - schvále HLASOVANIE POSLANCOV Hlasovanie zo zasadnutia Mestského zastupiteľstva, konaného dňa 23.06.2016 Ćíslo hlasovania: 1 Číslo bodu: 1. Otvorenie - schválenie programu zasadnutia hlasovanie za stiahnutie bodu

Podrobnejšie

Zapisovateľ: Overovatelia: Uznesenia zo 6. zasadnutia OcZ konaného dňa Erika Knižková Norbert Kaclík, Miroslava Kňazíková Vyhotovené: 14.6.

Zapisovateľ: Overovatelia: Uznesenia zo 6. zasadnutia OcZ konaného dňa Erika Knižková Norbert Kaclík, Miroslava Kňazíková Vyhotovené: 14.6. Zapisovateľ: Overovatelia: Uznesenia zo 6. zasadnutia OcZ konaného dňa 12.06.2019 Erika Knižková Norbert Kaclík, Miroslava Kňazíková Vyhotovené: 14.6.2019 UZNESENIE PREDMET/POPIS MENO POSLANCA HLASOVANIE

Podrobnejšie

zap_OK2009

zap_OK2009 Slovenská jazdecká federácia Stredoslovenská oblasť so sídlom: 984 03 Lučenec, Rúbanisko 1/15 IČO 31787801 Z á p i s n i c a zo zasadania oblastnej konferencie SJFSSO dňa 7.11.2009 v Bešeňovej Dňa 7.11.2009

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z 12. zasadnutia Obecného zastupiteľstva Dedina Mládeže konaného dňa 27. apríla 2016 Prítomní: Starostka obce: JUDr. Ing. Gabriela G

Z á p i s n i c a z 12. zasadnutia Obecného zastupiteľstva Dedina Mládeže konaného dňa 27. apríla 2016 Prítomní: Starostka obce: JUDr. Ing. Gabriela G Prítomní: Starostka obce: JUDr. Ing. Gabriela Gönczölová Poslanci OZ: Mahuliena Skalnická Marcel Tuška Ing. Ottó Varga Zástupca starostky: Tibor Fülöp Ospravedlnení: HKO: Poslanec OZ: JUDr. Ing. Iveta

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z plánovaného zasadnutia OZ Považany, konaného dňa 22. novembra 2018 o 17,00 hod. v zasadačke Obecného úradu v Považanoch P r í t o

Z á p i s n i c a z plánovaného zasadnutia OZ Považany, konaného dňa 22. novembra 2018 o 17,00 hod. v zasadačke Obecného úradu v Považanoch P r í t o Z á p i s n i c a z plánovaného zasadnutia OZ Považany, konaného dňa 22. novembra 2018 o 17,00 hod. v zasadačke Obecného úradu v Považanoch P r í t o m n í: podľa prezenčnej listiny P r o g r a m: 1. Kontrola

Podrobnejšie

Slovenský zväz cyklistiky, Junácka 6, Bratislava Zápis č. 8/2017 z rokovania Výkonného výboru SZC konaného 18. októbra 2017 Prítomní: Peter GRZ

Slovenský zväz cyklistiky, Junácka 6, Bratislava Zápis č. 8/2017 z rokovania Výkonného výboru SZC konaného 18. októbra 2017 Prítomní: Peter GRZ Prítomní: Peter GRZNÁR, Andrea HAJDÚ, Ľuboš CHREN, Katarína JAKUBOVÁ, Ladislav LONGAUER, Pavol MIAZDRA Štefan PČOLA, Peter PRIVARA, Tomáš VRBOVSKÝ, kooptovaný člen VV Rastislav ZOLLER, Ján ŽILOVEC, Hostia:

Podrobnejšie

Obecný úrad v Ladiciach, Ladice č

Obecný úrad v Ladiciach, Ladice č Obecný úrad v Ladiciach, Ladice č. 219, 951 77 Ladice Z á p i s n i c a zo zasadnutia obecného zastupiteľstva v Ladiciach, ktoré sa konalo 14. októbra 2013 v zasadacej miestnosti OZ o 19.00 hod. Prítomní:

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia OZ upravená _1_

Zápisnica zo zasadnutia OZ upravená _1_ Zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Pribeník konaného dňa 09.05.2017 v kultúrnom dome v Pribeníku Program zasadnutia: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Voľba overovateľov zápisnice 3. Kontrola

Podrobnejšie

doc

doc VÝSLEDOK HLASOVANIA č. 1 -BOD č. -Procedurálne: Voľba overovateľov zápisu ( Poznámka: Procedurálne: Voľba overovateľov zápisu ) Zasadnutie č. 200603 -V. zasadnutie Zastupiteľstva BSK Dňa: 28.06.2006 10:16

Podrobnejšie

UZNESENIA z 3. zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Kráľovskom Chlmci, konaného dňa o hod. na Mestskom úrade v Kráľovskom Chlmci - HL

UZNESENIA z 3. zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Kráľovskom Chlmci, konaného dňa o hod. na Mestskom úrade v Kráľovskom Chlmci - HL UZNESENIA z 3. zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Kráľovskom Chlmci, konaného dňa 15.1.2015 o 17.00 hod. na Mestskom úrade v Kráľovskom Chlmci - HLASOVANIE - Uznesenie č. 17/2015 určuje zapisovateľku

Podrobnejšie

ZÁPIS 29. Zasadnutie P-ÚAD SLA DÁTUM: utorok, 5.december 2017 ČAS: 16:30 23:30 MIESTO: Bratislava, hotel Ponteo ZAPISOVATEĽ: H. Balážová DÔVOD: 29. ri

ZÁPIS 29. Zasadnutie P-ÚAD SLA DÁTUM: utorok, 5.december 2017 ČAS: 16:30 23:30 MIESTO: Bratislava, hotel Ponteo ZAPISOVATEĽ: H. Balážová DÔVOD: 29. ri ZÁPIS 29. Zasadnutie P-ÚAD SLA DÁTUM: utorok, 5.december 2017 ČAS: 16:30 23:30 MIESTO: Bratislava, hotel Ponteo ZAPISOVATEĽ: H. Balážová DÔVOD: 29. riadne zasadanie úseku P-ÚAD prítomní: P-ÚAD prítomní

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zápisnica OZ december 2017

Microsoft Word - Zápisnica OZ december 2017 ZÁPISNICA z 17. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Novosade, ktoré sa uskutočnilo dňa 14.12.2017 o 17:00 hod. v zasadačke obecného úradu v Novosade Prítomní: Mgr. Jozef Jastrab, starosta obce Poslanci:

Podrobnejšie

OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z II. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa Prítomní poslanci

OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z II. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa Prítomní poslanci OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z II. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa 27.12.2018 Prítomní poslanci: 4 Podľa priloženej prezenčnej listiny. K bodu 1 Starosta

Podrobnejšie

statut

statut ŠTATÚT RADY ŠKOLY PRI GYMNÁZIU, BERNOLÁKOVA 37, ŠURANY V súlade so zákonom SNR č.596/2003 Zb. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších

Podrobnejšie

ZÁZNAM č

ZÁZNAM č ZÁPISNICA č. 3/2018 ZO ZASADNUTIA KOMISIE ŠKOLSTVA A MLÁDEŽE 9. APRĹA 2018 NA MIESTNOM ÚRADE, PRI KRÍŽI 14 Prítomní: Marian Podrazil, Alžbeta Šporerová, Igor Mravec, Matej Nagy, Marián Takács, Alexej Dobroľubov,

Podrobnejšie

00206BBAE8C

00206BBAE8C Výsledky hlasovania Page 1 z 17 HLASOVANIE POSLANCOV Hlasovanie z 5. zasadnutie Mestského zastupiteľstva, konaného dňa 16.04.2019 (riadne) Číslo hlasovania: 1 Číslo bodu: 1. Schválenie programu rokovania

Podrobnejšie

Vážený pán

Vážený pán Mesto Šurany Mestský úrad Šurany Výbor v mestskej časti Kostolný Sek Číslo: 3/2019 -VčKS v Šuranoch, dňa: 28.5.2019 Z Á P I S N I C A napísaná z 3. r i a d n e j schôdze Výboru v mestskej časti Kostolný

Podrobnejšie

Kópia – Smernica PS

Kópia – Smernica PS Obec P r e s t a v l k y S M E R N I C A č. 1/2010 Schválená Uznesením č. 37/2010 zo dňa 11.11.2010 Obecným zastupiteľstvom obce Prestavlky Spracovanie a predkladanie materiálov na rokovanie obecného zastupiteľstva

Podrobnejšie

PREHĽAD o priebehu hlasovania OZ v Liešťanoch, ktoré sa konalo dňa 10. decembra 2015 Meno a priezvisko

PREHĽAD o priebehu hlasovania OZ v Liešťanoch, ktoré sa konalo dňa 10. decembra 2015 Meno a priezvisko PREHĽAD o priebehu hlasovania OZ v Liešťanoch, ktoré sa konalo dňa 10. decembra 2015 Meno a priezvisko 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 Štefan Cvíčela / B / B / / B / B / B 0 / / B / Mgr.

Podrobnejšie

U Z N E S E N I E č. 47/03/2018 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva č. 3/2018 Obce Demänovská Dolina zo dňa Obecné zastupiteľstvo v Demän

U Z N E S E N I E č. 47/03/2018 zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva č. 3/2018 Obce Demänovská Dolina zo dňa Obecné zastupiteľstvo v Demän U Z N E S E N I E č. 47/03/2018 Berie na vedomie určenie Volí 1) Marianny Magurovej za zapisovateľku zápisnice OZ č. 03/2018. 2) Tibora Kočtúcha a Andreja Prevuzňáka za overovateľov zápisnice OZ č. 03/2018.

Podrobnejšie