Zapis 2.TR z BB.

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Zapis 2.TR z BB."

Prepis

1 ZÁ P I S č. 2/12-13 zo zasadnutia Trénerskej rady BÚ SLA zo dňa , Banská Bystrica Prítomní: M. Malák, P. Bartoň, F. Novodomec, S. Holienčík, F. Klement, J. Valuška, V. Staroň Ospravedlnený: J. Brűnn Prizvaný: M. Kubiš Program: 1. Otvorenie 2. Kontrola úloh 3. Informácie o rozpočte BÚ SLA pre reprezentačných trénerov 4. Predloženie a schválenie plánu RTC- družstva mužov ( Holienčík ) 5. Návrh a zaradenie pretekárov do COP ( Malák ) 6. Vyhodnotenie prípravy RD družstiev po 3 cyklus ( tréneri RD ) 7. Rôzne 8. Záver K bodu č. 1 1.Otvorenie: P. Bartoň privítal prítomných a otvoril Trénerskú radu BÚ SLA. Zapisovaním bol poverený predseda TR P. Bartoň a overením zápisu M. Malák. K bodu č. 2 2.Kontrola úloh a uznesení: Úloha 1-1/12-13 Malák rozošle informačný na kluby o situácii rozpočtu ktorá sa bude prejednávať na MŠ. Ako náhle situácia rozpočtu BÚ SLA bude jasná, na kluby bude zaslaná dotácia z BÚ. Úloha splnená. Úloha 2/ Holienčík má za úlohu zabezpečiť ubytovanie na MSJ a U23 v Liberci- Vesec do Úloha splnená. Úloha 2/ KM vypracuje šablónu pre poberateľov Projektu mzdovej dotácie týkajúcu sa vyhodnotenia sezóny žiakov ( Sl. Pohár ). Zároveň KM vypracuje koncepciu rozvoja žiackych kategórii v súlade s projektom mzdovej dotácie na sezónu ( zaradenie do projektu dotácie pre nadchádzajúci rok + plánovaná činnosť KM v rámci projektu na nasledujúcu sezónu ). Zodpovedný: F. Novodomec.

2 Úloha trvá. Úloha 3/ Bartoň na najbližšej TR spraví zápis ako postupovať v zosúladení projektu mzdovej dotácie i rozvoja mládeže a vzájomné prepojenia činností: KM-TR- BÚ ( SLA ) -zodpovednosť jednotlivých úloh v rámci BÚ SLA Úloha trvá, čaká sa na zverejnenie výzvy aby sa následne projekt mohol nastaviť. K bodu č. 3 Informácie o rozpočte BÚ SLA pre reprezentačných trénerov: Malák informoval že výzva MŠ mala byť do zverejnená, avšak doposiaľ výsledky výzvy nie sú jasné. Sme nútení ďalej čakať. K bodu č. 4 Predloženie a schválenie plánu RTC družstva mužov ( Holienčík ): S. Holienčík predstavil plán RTC M. Bajčičáka. Informoval o spolupráci Martina s World Lopped tímom Skin Fit. Zabezpečenie prípravy je v plnej miere z finančného hľadiska hradené zo strany Skin Fitu. Predniesol plán RTC P. Mlynára a náčrt prípravy i pretekov. Spoločne by sa malo družstvo stretnúť na prvom SP v Gällivare. Oznámil, že po spoločnom rokovaní medzi BÚ SLA a SL ČR, bude družstvo mužov spolupracovať s českým servisným tímom ( testovanie voskov a štruktúr ) na zabezpečení pretekov SP a MS v sezóne 2012/2013. K bodu č. 5 Návrh a zaradenie pretekárov do COP ( Malák ): Malák predniesol návrh ktorý obdržal od aktuálnych trénerov COP. Bartoň po diskusii TR dal návrh na schválenie všetkých pretekárov do COP, ktorí splnili kritériá pre zaradenie. Zároveň navrhol aby pretekári boli jasne označení v akom poradí (výkonnostnom) sú navrhovaní pre zaradenie do COP. V prípade že by nebolo možné schváliť všetkých pretekárov, BÚ vyžaduje aby boli schválení hierarchicky najlepší pretekári. TR ku nomináciám trénerov COP dáva návrh aby osobní tréneri boli ohodnotení ako tréneri COP a dáva menovitý návrh trénerov. Mzdy trénerov sa budú deliť pomerom: tréner COP/ počet pretekárov zaradených v COP. Určenie hodnoty za pretekára bude rozdelené podľa zaradenia: a) Kmeňový člen COP. b) Kmeňový člen COP a aj člen RD. c) Člen RD zaradený v COP na výnimku. Uzn.1-2/12-13: TR BÚ SLA zaraďuje do COP pretekárov a usmerňuje fungovanie COP nasledovne: Tréneri COP budú poberať pomernú mzdu podľa počtu ich pretekárov zaradených v COP. Nákup materiálu eviduje SLA a podlieha výhradne potrebám členom COP. Servisný materiál bude v užívaní pre potreby pretekárov COP, pričom za evidenciu materiálu je zodpovedný BÚ SLA. V prípade reprezentačných výjazdov pretekárov COP na EYOF, MSJ,U-23 bude tento materiál použitý.

3 Pridelené finančné prostriedky na pretekára COP budú rozdelené na základe výkonnosti a na návrh trénerov COP ktorí schvaľuje TR BÚ SLA a BÚ SLA. O spôsobe použitia financií COP rozhoduje P-BÚ SLA, následne po predložení písomného finančného návrhu od trénera COP. COP Banská Bystrica hierarchické výkonnostné usporiadanie: Barbora Klementová Andrej Segeč Ján Koristek Lucia Matušková Ľubica Kubišová Peter Oravec Martin Francl Katarína Valašťanová COP Poprad hierarchické výkonnostné usporiadanie: Adrián Barbierik Jakub Gurín Martin Dvorský Milan Mikita Nikolas Konig Tréneri COP B.BYSTRICA Mgr. Branko Michalech tréner 3 pretekárov Mgr. František Klement tréner 2 pretekárov Mgr. František Novodomec tréner 3 pretekárov Solivajs Ján - športový pracovník Tréneri COP POPRAD Viera Klimková tréner 4 pretekárov Jaroslav Bugáň tréner 1 pretekára Za: 6 Zdržal sa: 0 Proti: 0 K bodu č. 6 Vyhodnotenie prípravy RD družstiev po 3 cyklus ( tréneri RD ): Družstvo OH nádeje dievčatá + juniorka Klementová: -tréner: Klement František Pretekárky: Klementová, Beťková, Kubišová, Matušková - Beťková: prvé dva cykly, potom zranenie členku, v spojení s trénerom Ševčíkom. - Matúšková: absolvovala FIS Camp v Liberci, tréning zvládala, čo sa týka funkčných parametrov zaznamenala pokles, ktorý je spôsobený rastom, v tomto veku 178cm, plní plánované tréningové ukazovatele, technika na KL je na výšku pomerne dobre zvládnutá. - Klementová: splnila plánované tréningové ukazovatele, technika behu na KL- na dobrej úrovni, absolvovala kardio diagnostiku. - Kubišová: taktiež bola na spoločnej príprave v Liberci, spokojnosť s prípravou, stále rezervy v technike behu, ďalej treba pracovať na zlepšení sily.

4 Družstvo OH nádeje chlapci: - tréner: Novodomec František Pretekári: Barbierik, Gurín, Koristek Vyhodnotil tréningové ukazovatele RTC a prípravu za 3 cykly, ďalej hodnotil pretekárov: Tréner: J. Bugáň A. Barbierik RTC 2012/2013 sme zahájili v 2. týždni 1. cyklu, t. j Za prvé 3 cykly novej sezóny prebiehala príprava nerušene podľa plánovaných objemových ukazovateľov. Zdravotný stav pretekára bol dobrý, bez zranení a ochorení. Motivácia a prístup športovca k plneniu si športových povinností je na požadovanej úrovni. Tréner: V. Klimková J. Gurín Poslal III. cyklus, nie po treťom cykle celkom omylom. Dodáme dodatočne, trénuje podľa plánovaných tréningových ukazovateľov. Jeho prístup je výborný. Tréner: F. Novodomec J. Koristek Prvé dva cykly absolútne 100%, potom prišlo zranenie a bol nútený vynechať III. cyklus. Liečenie i rehabilitácia prebieha a začína s tréningom sily, kondičná gymnastika strečing. Družstvo Juniorov a U23: Správa o činnosti RDJ a U23 po III. cykle - RTC 2012 Zloženie RD Brűnn Jozef tréner RDJ a U23 Pretekári: Kapšo Martin Brűnn David Polačko Michal Urgela Erik Brűnn Jozef osobný tréner: Uvedená skupina trénuje pod mojím osobným vedením. V tejto sezóne sa k nám pripojil metodicky a čiastočne na dohodnutých akciách aj osobne Michal Malák. Tréningy prebiehali v prvých dvoch cykloch v domácich podmienkach. Plnenie naplánovaných tréningových hodín bolo splnené, iba Urgela si v prvom cykle nesplnil naplánované hodiny z dôvodu študijných povinností /maturita a prijímacie pohovory na VŠ/. Dňa sme absolvovali jarné motorické testy RD na Š. Plese, na ktorých si pretekári výrazne zlepšili svoje celkové časy oproti minulým testom. Urgela sa testov zo zdravotných dôvodov nezúčastnil. Dňa absolvoval Urgela FV v B. Bystrici. V III. cykle pretekári Kapšo, Brűnn a Polačko absolvovali 10 dňovú hypoxickú prípravu a následne vycestovali na 13 dňový VT do Livigna. Tento výškový tréningový blok sa vydaril. Vyvarovali sme sa predošlých chýb a nepodcenili sme v tomto roku hypoxickú predprípravu, doplnkovú výživu a v konečnom rade aj štruktúru a intenzitu tréningov! Urgela sa pripravoval v domácich podmienkach. Následne po návrate sme absolvovali aj s ďalšími členmi RD Segečom a Šulekom VT na Richňave, ktorý hodnotím ako veľmi vydarený, keď sa nám podarilo od trénovať kvalitných 27 tréningových hodín. Pretekári sú dobre pripravení a po zvládnutí intenzívnejšieho tréningového bloku by sa mohli na jesenných testoch značne výkonnostne posunúť.

5 Šulek Miroslav Segeč Andrej Kubiš Mário osobný tréner Podľa informácií od ich osobného trénera sa táto skupina pripravovala až na uvedený spoločný VT na Richňave v domácich podmienkach. Dňa absolvoval jarné motorické testy RD na Š. Plese pretekár Šulek, na ktorých si taktiež vylepšil svoje minuloročné časy. Pretekár Segeč sa testov nezúčastnil /školské povinnosti/. Dňa absolvovali Šulek so Segečom FV v B. Bystrici. Na spoločnom VT som sa detailnejšie oboznámil s ich doterajšou prípravou a môžem konštatovať, že v tejto fáze prípravy sú uvedení pretekári dobre trénovaní a pripravení na intenzívnejší tréningový blok, po ktorom aj od nich očakávam, že sa výkonnostne posunú bližšie k našej mužskej špičke. Novotný Michal Momentálne už nie je zaradený na SŠŠR MV SR. V našom telefonickom rozhovore mi oznámil, že sa zamestnal a trénovať bude individuálne, ako mu dovolia pracovné povinnosti. Keď sa k tomu pridajú aj študijné povinnosti predpokladám, že pretekár nebude môcť si plniť povinnosti člena RD. Doposiaľ nemám od neho žiadnu tréningovú evidenciu. Žiadam TR BÚ o zaujatie stanoviska a riešenie ďalšieho pôsobenia uvedeného pretekára v RD-U23. Družstvo žien: - tréner: Valuška Pretekárka: Procházková Alena Vyhodnotenie cyklov 1-3. v RTC 2012/2013. Prípravu sme začali v domácich podmienkach, tréningami zameranými na rozvoj vytrvalosti, silovej vytrvalosti v Banskej Bystrici a okolí. Príprava v uvedenom období pokračovala podľa plánu. Pretekárka absolvovala sústredenie v II. cykle v talianskom stredisku San Vincenzo. Príprava bola zameraná na všeobecnú vytrvalosť, rozvoj kondície ale aj na regeneráciu pri mori. Ďalšia časť prípravy pokračovala v Ramsau zameraná na špeciálnu prípravu na snehu - ľadovci Dachstein a na kolieskovej dráhe. Ďalšia časť prípravy bola na Slovensku prevažne v okolí B. Bystrice, Kordíky, Králiky a na Skalke. V závere III. cyklu sme absolvovali sústredenie v Oberhofe, prevažne v tuneli na snehu zo špeciálnym zameraním na techniku. Na záver sústredenia sme sa zúčastnili na pretekoch v šprinte, kde sa Alena mohla otestovať s Nemeckými reprezentantkami. V preteku obsadila 3 miesto, ale s hendikepom vo finále kde stratila krúžok na palici. Momentálne sa pripravujeme na Slovensku a od 2.8. sa Alena bude pripravovať v Davose a Livignu kde bude absolvovať vysokohorskú prípravu. Príprava v týchto cykloch bola zvládnutá podľa plánu. Po zdravotnej stránke sa zameriavame na posilnenie imunity, Alena je pravidelne pod lekárskou kontrolou.

6 Družstvo mužov: - tréner: Holienčík, Pretekári: Bajčičák, Mlynár Martin Bajčičák je spokojný s prípravou v tíme Skin Fit kde absolvoval už tri sústredenia: Taliansko, Oberhof, Nové Mesto. Peter Mlynár absolvoval prvé III. cykly podľa plánu v domácich podmienkach. Na motorických testoch si zlepšil svoje maximum v behu do kopca. Informoval, že pretrvávajúce zdravotné problémy s chrbtom limitujú pretekára v 100% naplánovanej príprave. Bartoň sa informoval ako funguje spevňovanie tela prostredníctvom balančných cvičení. Holienčík, táto stránka bola zanedbaná a pretekári sa balančnej sile pre upevňovanie hladkých svalov nevenujú skoro vôbec. Bartoň- po 4 ročnej praxi s rôznymi odborníkmi a po množstve absolvovaných tréningoch pretekári prestali robiť cvičenia na odstraňovanie disbalancií, čo je veľmi prekvapujúce a zdravotný stav P. Mlynára je podmienený nefunkčnosťou vnútorných brušných svalov a neustálym preťažovaním svalov chrbta. Holienčík: beriem na vedomie, po vyšetreniach v Bardejove sa plánujeme vrátiť ku využívaniu balančných cvičení, nakoľko sfunkčnenie určitých svalových partií u Petra je jediná cesta aby pretekár pokračoval ďalej bez zranení. K bodu č. 7 Rôzne: Návrhom trénera RD U 23 sa budeme zaoberať na nasledujúcej TR po kontaktovaní sa aj s pretekárom M. Novotným. K bodu č. 8 Záver: Bartoň sa poďakoval účastníkom, pričom členovia TR sa dohodli že nasledujúca TR BÚ SLA sa bude konať v termíne testov RD na Štrbskom Plese. Celkový čas: 3 hodiny a 45minút Zapísal: Peter Bartoň Overil: Michal Malák Potvrdzujem správnosť zápisu....

Microsoft Word - 1.TR-zapisnicaMAJ doc

Microsoft Word - 1.TR-zapisnicaMAJ doc Z Á P I S č. 1/11-12 zo zasadnutia Trénerskej rady BÚ SLA dňa 04.05.2011, Štrbské Pleso Prítomní: M. Malák, P. Bartoň, F. Novodomec, J. Brünn, J. Valuška Ospravedlnení: K. Liptáková, F. Klement ml., S.

Podrobnejšie

Pozvánka na zasadnutie Prezídia SZFB V zmysle stanov SZFB Vás pozývam na zasadnutie P-SZFB, ktoré sa uskutoční v pondelok dňa 8. apríla 2019 o 10:30 h

Pozvánka na zasadnutie Prezídia SZFB V zmysle stanov SZFB Vás pozývam na zasadnutie P-SZFB, ktoré sa uskutoční v pondelok dňa 8. apríla 2019 o 10:30 h Pozvánka na zasadnutie Prezídia SZFB V zmysle stanov SZFB Vás pozývam na zasadnutie P-SZFB, ktoré sa uskutoční v pondelok dňa 8. apríla 2019 o 10:30 h v Bratislave, Junácka 6. Verím, že si zariadite svoj

Podrobnejšie

om

om VEDÚCI VÝPRAVY PRE PODUJATIA MEDZINÁRODNÉHO VÝZNAMU VEDÚCI TRÉNER PRE PODUJATIA MEDZINÁRODNÉHO VÝZNAMU Schválil: Predsedníctvo SLA Podpis štatutárov SLA: Ivan IVANIČ, prezident SLA Dňa: 27.03.2019 Ján

Podrobnejšie

Plán a koncepcia práce CTM západ 2018 Obsah 1 Krátky popis doterajšej športovej a trénerskej činnosti Športová činnosť Trénerská čin

Plán a koncepcia práce CTM západ 2018 Obsah 1 Krátky popis doterajšej športovej a trénerskej činnosti Športová činnosť Trénerská čin Plán a koncepcia práce CTM západ 2018 Obsah 1 Krátky popis doterajšej športovej a trénerskej činnosti... 2 1.1 Športová činnosť... 2 1.2 Trénerská činnosť... 2 2 Nosné piliere koncepcie pri zložke CTM...

Podrobnejšie

Zapisnica

Zapisnica Z á p i s n i c a zo zasadnutia výboru SRZ MO Púchov, konaného dňa 11.04 2016 od 17:00 do 21:00 hod. v Púchove. Prítomný : podľa priloženej prezenčnej listiny príloha č.1 Program : 1./ Otvorenie 2./ Určenie

Podrobnejšie

SLOVENSKÝ ZVÄZ BIATLONU VALNÉ ZHROMAŽDENIE SZB 2018 ROZPOČET SLOVENSKÉHO ZVÄZU BIATLONU NA ROK 2018 Schválilo Valné zhromaždenie SZB, v Banskej Bystri

SLOVENSKÝ ZVÄZ BIATLONU VALNÉ ZHROMAŽDENIE SZB 2018 ROZPOČET SLOVENSKÉHO ZVÄZU BIATLONU NA ROK 2018 Schválilo Valné zhromaždenie SZB, v Banskej Bystri SLOVENSKÝ ZVÄZ BIATLONU VALNÉ ZHROMAŽDENIE SZB 2018 ROZPOČET SLOVENSKÉHO ZVÄZU BIATLONU NA ROK 2018 Schválilo Valné zhromaždenie SZB, v Banskej Bystrici, 28. apríla 2018 Návrh uznesenia: Názov Návrh rozpočtu

Podrobnejšie

Nominačné kritériá pre sezónu 2015/16. RD muži MS Oslo (NOR) ) - nominovať 4 resp. 5 pretekárov - nominovať pretekárov, ktorí sa umiestni

Nominačné kritériá pre sezónu 2015/16. RD muži MS Oslo (NOR) ) - nominovať 4 resp. 5 pretekárov - nominovať pretekárov, ktorí sa umiestni Nominačné kritériá pre sezónu 2015/16. RD muži MS Oslo (NOR)1.3.-13.3.2016) - nominovať 4 resp. 5 pretekárov - nominovať pretekárov, ktorí sa umiestnili do 40. miesta v pretekoch SP - nominovať pretekárov,

Podrobnejšie

Microsoft Word - Propoz_cie IK, Hviezdi_ky 51GPSNPBB.doc

Microsoft Word - Propoz_cie IK, Hviezdi_ky 51GPSNPBB.doc Krasokorčuliarsky klub ISKRA BANSKÁ BYSTRICA 51. GRAND PRIX SNP BANSKÁ BYSTRICA SLOVAKIA 21. 23. NOVEMBER 2013 - -1- ROZSAH PRETEKU JUNIORI /JUNIORKY STARŠÍ ŽIACI / STARŠIE ŽIAČKY MLADŠÍ ŽIACI / MLADŠIE

Podrobnejšie

Slovenský pohár kord _15

Slovenský pohár kord _15 Slovenský pohár kord 2015-16, nominácie na ME, MS. Mladší žiaci, žiačky: 12 turnajov v rebríčku, započítava sa: všetky 4 domáce turnaje 2 najlepšie výsledky zo zahraničných turnajov - hodnotia sa 2 české(najbližšie)

Podrobnejšie

12_Správa o cinnosti SR UMB za rok 2011_na rokovanie SR

12_Správa o cinnosti SR UMB za rok 2011_na rokovanie SR UNIVERZITA MATEJA BELA V BANSKEJ BYSTRICI Č. sp.: 896-2012-SR č. z.: 4478/2012 Materiál predkladaný na rokovanie Správnej rady UMB dňa 26. 4. 2012 v súlade s ust. 41 ods. 7 Zákona č. 131/2002 Z. z. o vysokých

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva miestnej samosprávy obce Skároš, konaného dňa Prítomní: Program: poslanci: prítomní občania

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva miestnej samosprávy obce Skároš, konaného dňa Prítomní: Program: poslanci: prítomní občania Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva miestnej samosprávy obce Skároš, konaného dňa 16.03.2016 Prítomní: Program: poslanci: prítomní občania: Mgr. Jana Kyščíková Brigita Bagoniová Zápis priebehu

Podrobnejšie

52.GRAND PRIX SNP Banská Bystrica / SLOVAKIA Krasokorčuliarsky klub ISKRA BANSKÁ BYSTRICA 52. GRAND PRIX SNP BANSKÁ BYSTRICA SLOVAKIA NOVEMBER

52.GRAND PRIX SNP Banská Bystrica / SLOVAKIA Krasokorčuliarsky klub ISKRA BANSKÁ BYSTRICA 52. GRAND PRIX SNP BANSKÁ BYSTRICA SLOVAKIA NOVEMBER Krasokorčuliarsky klub ISKRA BANSKÁ BYSTRICA 52. GRAND PRIX SNP BANSKÁ BYSTRICA SLOVAKIA 21. 23. NOVEMBER 2014 - -1- ROZSAH PRETEKU SENIORKY JUNIORI /JUNIORKY STARŠÍ ŽIACI / STARŠIE ŽIAČKY MLADŠÍ ŽIACI

Podrobnejšie

Microsoft Word - Štatút TMK.docx

Microsoft Word - Štatút TMK.docx Štatút trénersko-metodickej komisie SVF Článok 1 Základné ustanovenia 1.1 TMK je poradným orgánom viceprezidenta SVF pre mládež a rozvoj. 1.2 TMK vykonáva svoju činnosť v súlade s cieľmi SVF. 1.3 TMK sa

Podrobnejšie

Zápisnica z

Zápisnica z Z á p i s n i c a zo 4. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva obce Lukáčovce, ktoré sa konalo dňa 22.8. 2018 V Lukáčovciach 27.8.2018 Zápisnica zo 4. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva,

Podrobnejšie

Zápisnica č. 39 zo zasadnutia VV SZ H konaného dňa 16. januára 2018 v Bratislave Prítomní: Kohút M. (prezident SZ H), Longauer M. (člen VV za oblasť m

Zápisnica č. 39 zo zasadnutia VV SZ H konaného dňa 16. januára 2018 v Bratislave Prítomní: Kohút M. (prezident SZ H), Longauer M. (člen VV za oblasť m Zápisnica č. 39 zo zasadnutia VV SZ H konaného dňa 16. januára 2018 v Bratislave Prítomní: Kohút M. (prezident SZ H), Longauer M. (člen VV za oblasť mládeže), Stümpel J. (člen VV za hráčov), Droppa I.

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica Zápisnica z 3. zasadnutia Akademického senátu FSV UCM v Trnave zo dňa 19.02.2019 Prítomní: Ospravedlnený: Jakub Dančo podľa prezenčnej listiny Program: 1. Otvorenie zasadnutia (predsedníčka AS FSV UCM)

Podrobnejšie

Microsoft Word P-UAD_ _3.docx

Microsoft Word P-UAD_ _3.docx ZÁPIS 28. Zasadnutie P-ÚAD SLA DÁTUM: piatok, 3. november 2017 ČAS: 16:30 22:30 MIESTO: Bratislava, hotel Ponteo ZAPISOVATEĽ: H. Balážová DÔVOD: 28. riadne zasadanie úseku P-ÚAD prítomní: P-ÚAD prítomní

Podrobnejšie

ZÁPIS 29. Zasadnutie P-ÚAD SLA DÁTUM: utorok, 5.december 2017 ČAS: 16:30 23:30 MIESTO: Bratislava, hotel Ponteo ZAPISOVATEĽ: H. Balážová DÔVOD: 29. ri

ZÁPIS 29. Zasadnutie P-ÚAD SLA DÁTUM: utorok, 5.december 2017 ČAS: 16:30 23:30 MIESTO: Bratislava, hotel Ponteo ZAPISOVATEĽ: H. Balážová DÔVOD: 29. ri ZÁPIS 29. Zasadnutie P-ÚAD SLA DÁTUM: utorok, 5.december 2017 ČAS: 16:30 23:30 MIESTO: Bratislava, hotel Ponteo ZAPISOVATEĽ: H. Balážová DÔVOD: 29. riadne zasadanie úseku P-ÚAD prítomní: P-ÚAD prítomní

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zápisnica OZ december 2017

Microsoft Word - Zápisnica OZ december 2017 ZÁPISNICA z 17. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Novosade, ktoré sa uskutočnilo dňa 14.12.2017 o 17:00 hod. v zasadačke obecného úradu v Novosade Prítomní: Mgr. Jozef Jastrab, starosta obce Poslanci:

Podrobnejšie

final_Sutazny_poriadok_BU_SLA_

final_Sutazny_poriadok_BU_SLA_ S L O V E N S Á L Y Ž I A R S A A S O C I Á C I A Bežecký úsek SÚŤAŽNÝ PORIADO V BEHU NA LYŽIACH P R E S E Z Ó N U 2 0 3 / 2 0 4 Vysoké Tatry 203 Autori: PaedDr. Michal Malák František lement Recenzované

Podrobnejšie

PREZÍDIUM SKGA o.z. č. 11/2018 Dňa o hod. sa uskutočnilo zasadnutie Prezídia SKGA o.z. v priestoroch SKGA, na adrese Kukučínova 26, 8

PREZÍDIUM SKGA o.z. č. 11/2018 Dňa o hod. sa uskutočnilo zasadnutie Prezídia SKGA o.z. v priestoroch SKGA, na adrese Kukučínova 26, 8 PREZÍDIUM SKGA o.z. č. 11/2018 Dňa 13.11.2018 o 14.00 hod. sa uskutočnilo zasadnutie Prezídia SKGA o.z. v priestoroch SKGA, na adrese Kukučínova 26, 831 02 Bratislava. Prítomní: členovia prezídia: Tomáš

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a zo 4. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Mojzesove dňa 17. júna Otvorenie Rokovanie OZ otvoril a viedol starosta obce Ing.

Z á p i s n i c a zo 4. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Mojzesove dňa 17. júna Otvorenie Rokovanie OZ otvoril a viedol starosta obce Ing. Z á p i s n i c a zo 4. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Mojzesove dňa 17. júna 2011 1. Otvorenie Rokovanie OZ otvoril a viedol starosta obce Ing. Jozef Čunderlík. Privítal prítomných poslancov a občanov

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a zo šiesteho zasadnutia Mestskej rady, konaného 29. novembra 2016 v Banskej Bystrici Prítomní: Ján Nosko, primátor mesta Mgr. Jakub G

Z á p i s n i c a zo šiesteho zasadnutia Mestskej rady, konaného 29. novembra 2016 v Banskej Bystrici Prítomní: Ján Nosko, primátor mesta Mgr. Jakub G Z á p i s n i c a zo šiesteho zasadnutia Mestskej rady, konaného 29. novembra 2016 v Banskej Bystrici Prítomní: Ján Nosko, primátor mesta Mgr. Jakub Gajdošík, člen MsR, prvý zástupca primátora mesta Ing.

Podrobnejšie

Zápis zo zasadnutia Akademického senátu FHV INIZA Dátum konania: Miesto konania: AD 312 Čas: 13,00 hod. Prítomní členovia AS FHV UNIZA: Paed

Zápis zo zasadnutia Akademického senátu FHV INIZA Dátum konania: Miesto konania: AD 312 Čas: 13,00 hod. Prítomní členovia AS FHV UNIZA: Paed Zápis zo zasadnutia Akademického senátu FHV INIZA Dátum konania: 13.3.2017 Miesto konania: AD 312 Čas: 13,00 hod. Prítomní členovia AS FHV UNIZA: PaedDr. Dalibor Gonda, PhD., RNDr. Adrian Kacian, PhD.,

Podrobnejšie

om

om Predpis o kritériách, účelu a rozdelenia finančných prostriedkov z príspevku uznanému športu na účel rozvoja talentovaných športovcov SLA Článok I. Základné ustanovenie 1./ Táto smernica v nadväznosti

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a

Z á p i s n i c a Z á p i s n i c a zo 06. zasadnutia OcZ, konaného dňa 09.05.2019 na OcÚ v Rudňanoch Prítomní: podľa prezenčnej listiny Počet prítomných poslancov OcZ: 9 Neprítomní ospravedlnení: 2 p. Martin Hozza, p.

Podrobnejšie

Štatút RŠ

Štatút RŠ Štatút rady školy 2016 2020 ŠTATÚT Rady školy pri Základnej škole, Novozámocká 300, Ivanka pri Nitre V súlade so zákonom č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a

Podrobnejšie

Microsoft Word - Propozície IK, hviezdičky, seniorky 50.GP SNP BB.doc

Microsoft Word - Propozície IK, hviezdičky, seniorky 50.GP SNP BB.doc Krasokorčuliarsky klub ISKRA BANSKÁ BYSTRICA 50. GRAND PRIX SNP BANSKÁ BYSTRICA 22.-24. NOVEMBER 2012-1- POZVÁNKA Kategórie: seniorky/seniori juniorky/juniori staršie žiačky/ starší žiaci mladšie žiačky/

Podrobnejšie

(Microsoft Word - Plan_prace SENIORI_RTC 2018_final \372prava MB.docx)

(Microsoft Word - Plan_prace SENIORI_RTC 2018_final \372prava MB.docx) Plán práce na RTC 2018 Reprezentačné družstvo SR seniorov s v plávaní Projekt prípravy reprezentačného družstva seniorov Slovenskej republiky v plávaní pre RTC 2018 vychádza z aktuálnych podmienok v slovenskom

Podrobnejšie

Začiatok zasadnutia: 17:00 Koniec zasadnutia: 22:30 Zápis zo zasadnutia Prezídia SZB č. 11 Banská Bystrica, Program: 1. Otvorenie 2. Vyhodno

Začiatok zasadnutia: 17:00 Koniec zasadnutia: 22:30 Zápis zo zasadnutia Prezídia SZB č. 11 Banská Bystrica, Program: 1. Otvorenie 2. Vyhodno Začiatok zasadnutia: 17:00 Koniec zasadnutia: 22:30 Zápis zo zasadnutia Prezídia SZB č. 11 Banská Bystrica, 13.5.2016 Program: 1. Otvorenie 2. Vyhodnotenie zimnej sezóny 2015/2016 (TMK) 3. Schválenie RD,

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Bojničkách, konaného dňa v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Igor Bojnanský, Blan

Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Bojničkách, konaného dňa v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Igor Bojnanský, Blan Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Bojničkách, konaného dňa 10. 04. 2017 v zasadačke obecného úradu Prítomní: Ing. Igor Bojnanský, Blanka Čagáneková, Ing. Jaroslav Gubáň, Rastislav Kubíček,

Podrobnejšie

SLP predžiaci 2012

SLP predžiaci 2012 Lyžiarsky klub Šachtičky Banská Bystrica organizuje preteky Slovenského pohára predžiakov v kombi SL OS Superbaby OS POHÁRIK ŠACHTIČIEK 20.ročník 4.3.2012 Rozpis pretekov I. Všeobecné ustanovenia Usporiadateľ:

Podrobnejšie

10_Správa o èinnosti SR UMB za rok 2009

10_Správa o èinnosti SR UMB za rok 2009 UNIVERZITA MATEJA BELA V BANSKEJ BYSTRICI K č. sp.: 1051-2010-SR č. z.: 8891/2010 Materiál predkladaný na rokovanie Správnej rady UMB dňa 6. mája 2010 v súlade s ust. 41 ods. 7 Zákona č. 131/2002 Z. z.

Podrobnejšie

Microsoft Word - HOV 2018 zuctovacie pokyny.docx

Microsoft Word - HOV 2018 zuctovacie pokyny.docx Zúčtovacie pokyny projektu Hľadáme olympijských víťazov 2018 15 % klubom Konferencia Slovenskej kanoistiky schválila na svojom zasadnutí 26. apríla 2018 pridelenie finančných prostriedkov z príspevku uznaného

Podrobnejšie

OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z XIV. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa K bodu 1 Zasadnu

OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z XIV. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa K bodu 1 Zasadnu OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z XIV. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa 29.11.2016 K bodu 1 Zasadnutie obecného zastupiteľstva /ďalej OZ/ otvoril a viedol

Podrobnejšie

Športové výsledky Plávanie 2014

Športové výsledky Plávanie 2014 Športové výsledky Plávanie 2014 Prinášame vám športové výsledky štiavnických športovcov, ktorí reprezentujú mesto a región Banská Štiavnica. Výsledky sú zoradené podľa dátumu, v ktorom sa uskutočnili od

Podrobnejšie

ZÁPIS ZO ZASADNUTIA RADY MLÁDEŽE

ZÁPIS ZO ZASADNUTIA RADY MLÁDEŽE ZÁPIS ZO ZASADNUTIA RADY MLÁDEŽE Termín: 3. septembra 2015 Miesto: Dom športu, Bratislava, miestnosť č. 407 Účastníci: Ospravedlnení: Prizvaný: pp. Josef Mihalco, Marek Prokeš, Eva Koseková, Miroslav Palgut,

Podrobnejšie

VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE MESTA Zvolen č

VŠEOBECNE ZÁVÄZNÉ NARIADENIE MESTA Zvolen č MESTO ZVOLEN ZÁVEREČNÁ SPRÁVA Názov / Obchodné meno žiadateľa Adresa / Sídlo Štatutárny zástupca (meno, priezvisko, titul) Názov projektu Cieľ projektu 1. ÚDAJE O ŽIADATEĽOVI KMG ZVOLEN o.z. Námestie SNP

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a zo zasadnutia Komisie životného prostredia a verejného poriadku konaného dňa v priestoroch miestneho úradu mestskej časti

Z á p i s n i c a zo zasadnutia Komisie životného prostredia a verejného poriadku konaného dňa v priestoroch miestneho úradu mestskej časti Z á p i s n i c a zo zasadnutia Komisie životného prostredia a verejného poriadku konaného dňa 7. 9. 2017 v priestoroch miestneho úradu mestskej časti Bratislava- Petržalka Prítomní: Ing. arch. Mgr. art.

Podrobnejšie

ZÁPISNICA z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa PROGRAM: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a overovateľov 3. K

ZÁPISNICA z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa PROGRAM: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a overovateľov 3. K ZÁPISNICA z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva zo dňa 14.12.2015 PROGRAM: 1. Otvorenie zasadnutia 2. Určenie zapisovateľa a overovateľov 3. Kontrola plnenia uznesení 4. Prerokovanie návrhu všeobecne

Podrobnejšie

Microsoft Word Zapis UAD docx

Microsoft Word Zapis UAD docx 26. Zasadnutie P-ÚAD SLA Dátum a čas 19.9.2017, 17:00 Miesto Ponteo, Bratislava Prítomní Balážová, Katrenic, Madrová, Sinay Hostia Kubeková, Bendík, Bendík, Klein, Revúcky Program: 1. Otvorenie 2. Súťažný

Podrobnejšie

KRASO Trenčín a Mesto Trenčín pod záštitou primátora mesta Vás pozývajú na preteky SP Veľká Cena T R E N Č Í N A Trenčín

KRASO Trenčín a Mesto Trenčín pod záštitou primátora mesta Vás pozývajú na preteky SP Veľká Cena T R E N Č Í N A Trenčín KRASO Trenčín a Mesto Trenčín pod záštitou primátora mesta Vás pozývajú na preteky SP Veľká Cena T R E N Č Í N A Trenčín 13.- 14.02. 2016 -------------------------------------------------------------------------------------

Podrobnejšie

Zápisnica RADA - 11_02_2019 WEB

Zápisnica RADA - 11_02_2019 WEB K bodu číslo 1 Otvorenie Zasadnutie Rady Mestského zastupiteľstva v Komárne o 16.02 hod. otvoril a viedol Mgr. Béla Keszegh, primátora mesta Komárno za prítomnosti členov rady a prizvaných na rokovanie

Podrobnejšie

Zápisnica č. 9 z IX. riadneho zasadnutia Akademického senátu FBP SPU v Nitre zo dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny Ospravedlnení: Ing

Zápisnica č. 9 z IX. riadneho zasadnutia Akademického senátu FBP SPU v Nitre zo dňa Prítomní: podľa prezenčnej listiny Ospravedlnení: Ing Zápisnica č. 9 z IX. riadneho zasadnutia Akademického senátu FBP SPU v Nitre zo dňa 02. 04. 2019 Prítomní: podľa prezenčnej listiny Ospravedlnení: Ing. Milan Chňapek, PhD. - rodinné dôvody Ing. Filip Tirpák

Podrobnejšie

PRAVIDLÁ SZC

PRAVIDLÁ SZC ZMENY PRAVIDIEL UCI PLATNÉ OD 5.3.2018 ČASŤ 1 VŠEOBECNÉ USTANOVENIA CYKLISTIKY Sekcia 2: organizácia pretekov 5 Pozvanie prihlášky Všeobecné princípy 1.2.048 (N) Ak nie je inak špecifikované, organizátor

Podrobnejšie

Zápisnica zo zasadnutia OcZ

Zápisnica zo zasadnutia OcZ Zápisnica z riadneho zasadnutia obecného zastupiteľstva obce Šarišské Dravce zo dňa 6. mája 2017 Prítomní: viď prezenčná listina Program zasadnutia: 1. Úvod 2. Kontrola uznesení 3. Schválenie predaja pozemkov

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica Zápisnica zo zasadnutia finančnej komisie dňa 18.11.2015 Prítomní: Cmorej, Bučan, Antošová, Vydra, Jančovičová, Puliš, Gajdoš, Neprítomní: Gallo, Fiala Program: 1. Návrh rozpočtu na r. 2016 2. Návrh na

Podrobnejšie

Miestne zastupiteľstvo mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa 25.október 2016 Materiál číslo: 243/2016

Miestne zastupiteľstvo mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa 25.október 2016 Materiál číslo: 243/2016 Miestne zastupiteľstvo mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa 25.október 2016 Materiál číslo: 243/2016 Zrušenie uznesení Miestneho zastupiteľstva mestskej

Podrobnejšie

Výročná správa JA Firmy M-GROUP

Výročná správa JA Firmy M-GROUP Stredná odborná škola Hattalova 968/33 029 01 Námestovo Výročná správa JA Firmy M-GROUP Učiteľ: Ing. Ivona Korčušková Konzultant: Jozef Šuriňák Moje meno je Janka Baleková a v našej JA firme M-GROUP zastávam

Podrobnejšie

Obecný úrad Plavecký Mikuláš

Obecný úrad Plavecký Mikuláš Obec Plavecký Mikuláš Obecný úrad, 96 35 Plavecký Mikuláš 37 Z á p i s n i c a z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Plaveckom Mikuláši, dňa 17. decembra 218 o 18: hodine v budove Obecného úradu. Prítomní:

Podrobnejšie

Obecný úrad P o l i a n k a

Obecný úrad  P o l i a n k a O b e c P o l i a n k a 907 01 Polianka Prítomní členovia: Pavol Kňazský, starosta obce Pavol Pavlús Ľubomír Kolárik Pavol Holčík Zlatica Marková Ospravedlnení: Jana Stančíková Z á p i s n i c a napísaná

Podrobnejšie

Obecný úrad P o l i a n k a

Obecný úrad  P o l i a n k a O b e c P o l i a n k a 907 01 Polianka Z á p i s n i c a napísaná z ustanovujúceho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Polianke konaného dňa 10.08.2018 Prítomní členovia: Pavol Kňazský, starosta obce

Podrobnejšie

KR TnUAD Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne Študentská 2, Trenčín Zápisnica č. 2/2014 z Kolégia rektora TnUAD v Tre

KR TnUAD Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne Študentská 2, Trenčín Zápisnica č. 2/2014 z Kolégia rektora TnUAD v Tre Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne Študentská 2, 911 50 Trenčín Zápisnica č. 2/2014 z Kolégia rektora TnUAD v Trenčíne zo dňa 12.02.2014 Miesto: Trenčín, zasadačka rektora Prítomní: podľa

Podrobnejšie

I. Základné ustanovenie SMERNICA Slovenského krasokorčuliarskeho zväzu o Zabezpečení školení a doškolení trénerov Slovenský krasokorčuliarsky zväz (SK

I. Základné ustanovenie SMERNICA Slovenského krasokorčuliarskeho zväzu o Zabezpečení školení a doškolení trénerov Slovenský krasokorčuliarsky zväz (SK I. Základné ustanovenie SMERNICA Slovenského krasokorčuliarskeho zväzu o Zabezpečení školení a doškolení Slovenský krasokorčuliarsky zväz (SKrZ) udeľuje trénerské licencie trénerom krasokorčuľovania. Podmienkou

Podrobnejšie

Microsoft Word - zapis-predmetov-AiS

Microsoft Word - zapis-predmetov-AiS Zápis predmetov do AiS na aktuálny akademický rok Pred zápisom predmetov Vám odporúčame pozorne si prečítať študijný plán pre Váš študijný program. Môžete si ho zobraziť v AiSe kliknutím na "Študijné programy"

Podrobnejšie

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč zo dňa 15. decembra

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč zo dňa 15. decembra Z Á P I S N I C A zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč zo dňa 15. decembra 2018 1 Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Rimavská Seč konaného dňa 15. decembra 2018 Prítomní

Podrobnejšie

(Microsoft Word - Z\341pisnica z 22. zasadnutia OZ docx)

(Microsoft Word - Z\341pisnica z 22. zasadnutia OZ docx) ZÁPISNICA z 22. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Parchovanoch, konaného dňa 1.12.2017 Prítomní: starosta obce: poslanci: JUDr. Juraj Guzej Mgr. Ján Bača Ing. Maroš Obrin Ing. Anton Oporoska Jozef Dobranský

Podrobnejšie

2 nd Figure skating challenge Dubnica nad Váhom 2019 P R O P O Z Í C I E 1.Všeobecné ustanovenia Usporiadateľ : SPORTING CLUB PUCHOV (SCP) Dátum konan

2 nd Figure skating challenge Dubnica nad Váhom 2019 P R O P O Z Í C I E 1.Všeobecné ustanovenia Usporiadateľ : SPORTING CLUB PUCHOV (SCP) Dátum konan P R O P O Z Í C I E 1.Všeobecné ustanovenia Usporiadateľ : SPORTING CLUB PUCHOV (SCP) Dátum konania: 05. 06. 01. 2019 Miesto konania: Riaditeľ pretekov: Zimný štadión Dubnica nad Váhom, Športovcov 1, JUDr.

Podrobnejšie

M i n i s t e r s t v o š k o l s t v a S l o v e n s k e j r e p u b l i k y U s m e r n e n i e Ministerstva školstva Slovenskej republiky zo dňa 1.

M i n i s t e r s t v o š k o l s t v a S l o v e n s k e j r e p u b l i k y U s m e r n e n i e Ministerstva školstva Slovenskej republiky zo dňa 1. M i n i s t e r s t v o š k o l s t v a S l o v e n s k e j r e p u b l i k y U s m e r n e n i e Ministerstva školstva Slovenskej republiky zo dňa 1. februára 2002 č. 151/2002-71 k starostlivosti o športovo-talentovanú

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zápisnica _ _

Microsoft Word - Zápisnica _ _ Zápisnica z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Lenartov, konaného dňa 21.12.2018 Prítomní: Starostka obce: Ing. Jana Bľandová, MBA, starostka obce Poslanci: Ján Bortník, Ján Beňa, Dana Chomjaková,

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a

Z á p i s n i c a Z á p i s n i c a z 19. zasadnutia Obecného zastupiteľstva Obce Nemčiňany, konaného dňa 17.09. 2013 o 18.00 hodine v zasadačke OcÚ Nemčiňany. Rokovanie 19. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Nemčiňanoch

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a

Z á p i s n i c a Z á p i s n i c a zo 3. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Snežnici, konaného dňa 02.02.2015 o 17:00 h. Prítomní: podľa prezenčnej listiny R o k o v a n i e Zasadnutie Obecného zastupiteľstva zahájil

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica Zápisnica zo zasadnutia Rodičovskej rady pri Základnej škole Nováky uskutočnenej dňa 18. 05. 2015 Prítomní : viď prezenčná listina Hostia : PaedDr. Anna Chlupíková riaditeľka školy P r o g r a m 1. O t

Podrobnejšie

O B E C H R A B K O V

O B E C    H R A B K O V O B E C H R A B K O V Hrabkov č. 81, 082 33 Hrabkov ZÁPISNICA z prvého ustanovujúceho zasadnutia obecného zastupiteľstva, ktoré sa konalo dňa 01.12.2018 o 16:30 hod v zasadačke Obecného úradu v Hrabkove

Podrobnejšie

Štatút športových tried Tento štatút upravuje podmienky zabezpečenia starostlivosti o žiakov športových tried ľadového hokeja, plávania a basketbalu p

Štatút športových tried Tento štatút upravuje podmienky zabezpečenia starostlivosti o žiakov športových tried ľadového hokeja, plávania a basketbalu p Štatút športových tried Tento štatút upravuje podmienky zabezpečenia starostlivosti o žiakov športových tried ľadového hokeja, plávania a basketbalu pri ZŠ na Ul. Sama Chalupku 313/14 v Prievidzi a osobitosti

Podrobnejšie

Cena_PP_2013_propo

Cena_PP_2013_propo AQUAPARK POPRAD s.r.o. KLUB PLÁVANIA AQUACITY POPRAD MESTO POPRAD XXI. CENA POPRADU 2016 IX. Memoriál Filipa Lutza medzinárodné plavecké preteky FPD Slovenský pohár družstiev v plávaní 2016 4.kolo Všeobecné

Podrobnejšie

ZÁ P I S N I C A č

ZÁ P I S N I C A č ZÁ P I S N I C A č. 7/2014 zo zasadnutia obecného zastupiteľstva v Ľubochni, ktoré sa uskutočnilo dňa 5. novembra 2014 o 17. 00 hod. vo veľkej zasadačke Obecného úradu. PRÍTOMNÍ: Ing. Peter Davidík, starosta

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a zo zasadnutia Komisie školstva, práce s deťmi, mládežou a športu pri Mestskom zastupiteľstve v Banskej Štiavnici konaného dňa

Z á p i s n i c a zo zasadnutia Komisie školstva, práce s deťmi, mládežou a športu pri Mestskom zastupiteľstve v Banskej Štiavnici konaného dňa Z á p i s n i c a zo zasadnutia Komisie školstva, práce s deťmi, mládežou a športu pri Mestskom zastupiteľstve v Banskej Štiavnici konaného dňa 16. 4. 2018. Prítomní : Mgr. Ján Kružlic, Renáta Antalová,

Podrobnejšie

Nohejbalový klub Leopoldov, Sládkovičova 977/12, Leopoldov 92041, IČO/r. č.: Výročná správa Nohejbalového klubu Leopoldov za rok 2018

Nohejbalový klub Leopoldov, Sládkovičova 977/12, Leopoldov 92041, IČO/r. č.: Výročná správa Nohejbalového klubu Leopoldov za rok 2018 Nohejbalový klub Leopoldov, Sládkovičova 977/12, Leopoldov 92041, IČO/r. č.: 31871828 Výročná správa Nohejbalového klubu Leopoldov za rok 2018 OBSAH 1. Úvod 2. Činnosť občianskeho združenia v roku 201

Podrobnejšie

PREHĽAD o priebehu hlasovania OZ v Liešťanoch, ktoré sa konalo dňa 10. decembra 2015 Meno a priezvisko

PREHĽAD o priebehu hlasovania OZ v Liešťanoch, ktoré sa konalo dňa 10. decembra 2015 Meno a priezvisko PREHĽAD o priebehu hlasovania OZ v Liešťanoch, ktoré sa konalo dňa 10. decembra 2015 Meno a priezvisko 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 Štefan Cvíčela / B / B / / B / B / B 0 / / B / Mgr.

Podrobnejšie

Microsoft Word - MH_EXPO_DUBAJ_Zapisnica_vyhodnotenie_ final.docx

Microsoft Word - MH_EXPO_DUBAJ_Zapisnica_vyhodnotenie_ final.docx ZÁPISNICA Z HODNOTIACEHO ZASADNUTIA POROTY VEREJNEJ SÚŤAŽE NÁVRHOV ARCHITEKTONICKÝ NÁVRH SLOVENSKEJ EXPOZÍCIE NA SVETOVEJ VÝSTAVE EXPO 2020 DUBAJ v zmysle zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní

Podrobnejšie

O B E C V I N I Č K Y, ul

O B E C   V I N I Č K Y, ul O b e c V i n i č k y, ul. Tokajská 191/5, 076 31 Viničky, IČO: 00332101 Tel./fax: 056/63 73 281 E-mail: obecvinicky@kid.sk Číslo: 4M/2018 vo Viničkách, dňa 9.8.2018 Z Á P I S N I C A Napísaná v priebehu

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z 12. zasadnutia Obecného zastupiteľstva Dedina Mládeže konaného dňa 27. apríla 2016 Prítomní: Starostka obce: JUDr. Ing. Gabriela G

Z á p i s n i c a z 12. zasadnutia Obecného zastupiteľstva Dedina Mládeže konaného dňa 27. apríla 2016 Prítomní: Starostka obce: JUDr. Ing. Gabriela G Prítomní: Starostka obce: JUDr. Ing. Gabriela Gönczölová Poslanci OZ: Mahuliena Skalnická Marcel Tuška Ing. Ottó Varga Zástupca starostky: Tibor Fülöp Ospravedlnení: HKO: Poslanec OZ: JUDr. Ing. Iveta

Podrobnejšie

Kópia – Smernica PS

Kópia – Smernica PS Obec P r e s t a v l k y S M E R N I C A č. 1/2010 Schválená Uznesením č. 37/2010 zo dňa 11.11.2010 Obecným zastupiteľstvom obce Prestavlky Spracovanie a predkladanie materiálov na rokovanie obecného zastupiteľstva

Podrobnejšie

U Z N E S E N I E

U Z N E S E N I E Zápisnica zo zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Podolí, konaného dňa 27.06.2018 o 19.oo hodine v zasadačke OcÚ. - K organizačnému zabezpečeniu priebehu obecného zastupiteľstva /ďalej len OZ/: 1. Konštatuje,

Podrobnejšie

Obecný úrad Plavecký Mikuláš

Obecný úrad Plavecký Mikuláš Obec Plavecký Mikuláš Obecný úrad, 906 35 Plavecký Mikuláš 307 Z á p i s n i c a z 31. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Plaveckom Mikuláši, dňa 7. júla 2014 o 18.30 hodine v budove Obecného úradu.

Podrobnejšie

Štatút športového reprezentanta Slovenskej republiky PREAMBULA Športová reprezentácia Slovenskej republiky je vecou národnej hrdosti, rozvíja povedomi

Štatút športového reprezentanta Slovenskej republiky PREAMBULA Športová reprezentácia Slovenskej republiky je vecou národnej hrdosti, rozvíja povedomi PREAMBULA Športová reprezentácia Slovenskej republiky je vecou národnej hrdosti, rozvíja povedomie o kultúrnej identite, vzťah k vlasti, jej tradíciám a hodnotám. Je vyjadrením morálnej sily a osobnostnej

Podrobnejšie

4:00-4:30 min/km FIT NA JESEŇ Tréningový plán pre rýchle bežkyne 4:30-5:00 min/km Vitaj, poď s nami trénovať podľa plánu! Cieľom jesenného tréningu je

4:00-4:30 min/km FIT NA JESEŇ Tréningový plán pre rýchle bežkyne 4:30-5:00 min/km Vitaj, poď s nami trénovať podľa plánu! Cieľom jesenného tréningu je 4:00-4:30 min/km FIT NA JESEŇ Tréningový plán pre rýchle bežkyne Vitaj, poď s nami trénovať podľa plánu! Cieľom jesenného tréningu je udržať do teraz získanú kondíciu. Tento tréningový plán sa sústredí

Podrobnejšie

Riaditeľ Súkromnej obchodnej akadémie v správe Akadémie vzdelávania, Jarná 13, Žilina v súlade s § 4 ods

Riaditeľ Súkromnej obchodnej akadémie v správe Akadémie vzdelávania, Jarná 13, Žilina v súlade s § 4 ods Riaditeľ Súkromnej strednej odbornej školy Pro scholaris, Jarná 13, 010 01 Žilina (ďalej SSOŠ PS) v súlade s 65 ods. 1 5 Zákona NR SR č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene

Podrobnejšie

MINISTERSTVO HOSPODÁRSTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY

MINISTERSTVO  HOSPODÁRSTVA  SLOVENSKEJ  REPUBLIKY MINISTERSTVO HOSPODÁRSTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ivan Rybárik predseda Interného dozorného a monitorovacieho výboru pre fondy EÚ Bratislava, dňa 25. októbra 2006 Číslo: /2006-4000 ROKOVACÍ PORIADOK Interného

Podrobnejšie

OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z II. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa Prítomní poslanci

OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z II. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa Prítomní poslanci OBEC K a ľ a v a, okres Spišská Nová Ves Z Á P I S N I C A z II. zasadnutia obecného zastupiteľstva v Kaľave konaného dňa 27.12.2018 Prítomní poslanci: 4 Podľa priloženej prezenčnej listiny. K bodu 1 Starosta

Podrobnejšie

Propozície MO SŠ KN+NZ

Propozície MO SŠ KN+NZ 940 98 940 98 P R O P O Z Í C I E MAJSTROVSTIEV STREDNÝCH ŠKOL OKRESOV NOVÉ ZÁMKY A KOMÁRNO V ATLETIKE JEDNOTLIVCOV NA ROK 2 0 1 9 VYHLASOVATEĽ: USPORIADATEĽ: TERMÍN: MIESTO: Ministerstvo školstva Slovenskej

Podrobnejšie

Microsoft Word - vp ,plán

Microsoft Word - vp ,plán Plán práce výchovného poradcu v školskom roku 2014/2015 Hlavné ciele výchovného poradcu na školský rok: Sprístupňovať všetkým žiakom a ich rodičom informácie a poradenskú službu v oblasti vzdelávania a

Podrobnejšie

Č

Č Zápisnica 02/2015/02 Zo zasadnutia komisie kultúry, školstva a športu, konaného dňa 2422015 o 14oo hod v zasadačke Msú Dátum a čas zasadnutia: 2422015 o 1400 hod Tajomník komisie: Ing Kováčová Katarína

Podrobnejšie

Zápis 26. Valné zhromaždenie Špeciálnych olympiád Slovensko Holiday Inn Hotel PROGRAM: 1. Otvorenie 2. Konštatovanie účasti delegátov 3. Schv

Zápis 26. Valné zhromaždenie Špeciálnych olympiád Slovensko Holiday Inn Hotel PROGRAM: 1. Otvorenie 2. Konštatovanie účasti delegátov 3. Schv Zápis 26. Valné zhromaždenie Špeciálnych olympiád Slovensko 3.6.2019 Holiday Inn Hotel PROGRAM: 1. Otvorenie 2. Konštatovanie účasti delegátov 3. Schválenie Programu 4. Schválenie Rokovacieho poriadku

Podrobnejšie

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia obecného zastupiteľstva Banské, konaného Prítomní: starosta obce: Štefan Petruň poslanci: Baran Dušan - osp

Z Á P I S N I C A zo zasadnutia obecného zastupiteľstva Banské, konaného Prítomní: starosta obce: Štefan Petruň poslanci: Baran Dušan - osp Z Á P I S N I C A zo zasadnutia obecného zastupiteľstva Banské, konaného 21.08.2017 Prítomní: starosta obce: Štefan Petruň poslanci: Baran Dušan - ospravedlnený Džerenga Mikuláš Baran Štefan - ospravedlnený

Podrobnejšie

Vážený pán

Vážený pán Mesto Šurany Mestský úrad Šurany Výbor v mestskej časti Kostolný Sek Číslo: 3/2019 -VčKS v Šuranoch, dňa: 28.5.2019 Z Á P I S N I C A napísaná z 3. r i a d n e j schôdze Výboru v mestskej časti Kostolný

Podrobnejšie

Z á p i s n i c a z III. plenárneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva konaného dňa v zasadačke obecného úradu v Dolnej Lehote Prítomní: s

Z á p i s n i c a z III. plenárneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva konaného dňa v zasadačke obecného úradu v Dolnej Lehote Prítomní: s Z á p i s n i c a z III. plenárneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva konaného dňa 26.01. 2012 v zasadačke obecného úradu v Dolnej Lehote Prítomní: starostka obce: Hudíková Viera Poslanci OZ: Mária Štubňová,

Podrobnejšie

Obec Šarišské Michaľany

Obec Šarišské Michaľany OBECNÉ ZASTUPITEĽSTVO OBCE ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY U Z N E S E N I A z XVIII. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Šarišských Michaľanoch Číslo: Obsah uznesenia: XVIII-1/2016 k Schváleniu programu zasadnutia

Podrobnejšie

Plavecký klub ORCA SPORT, Muškátová 21, Ivanka pri Dunaji, mobil: , AKTUÁLNA PONUKA PRE OBDOBIE apríl jún /2018

Plavecký klub ORCA SPORT, Muškátová 21, Ivanka pri Dunaji, mobil: ,   AKTUÁLNA PONUKA PRE OBDOBIE apríl jún /2018 AKTUÁLNA PONUKA PRE OBDOBIE apríl jún /2018 (základné, zdokonaľovacie, intenzívne, zdravotné a kondičné plávanie) Bazén: ZŠ Pankúchova 4 / 25m, ZŠ Holíčska 50 / 25m, Pasienky / 50m ZÁKLADNÉ KURZY PLÁVANIA

Podrobnejšie

MESTSKÝ ÚRAD V ŽILINE Materiál na rokovanie pre Mestské zastupiteľstvo v Žiline Číslo materiálu: /2019 K bodu programu NÁVRH NA SCHVÁLENIE ČLENOV GRAN

MESTSKÝ ÚRAD V ŽILINE Materiál na rokovanie pre Mestské zastupiteľstvo v Žiline Číslo materiálu: /2019 K bodu programu NÁVRH NA SCHVÁLENIE ČLENOV GRAN MESTSKÝ ÚRAD V ŽILINE Materiál na rokovanie pre Mestské zastupiteľstvo v Žiline Číslo materiálu: /2019 K bodu programu NÁVRH NA SCHVÁLENIE ČLENOV GRANTOVÝCH KOMISIÍ A ČLENOV KOMISIE PRE ŠPORTOVÉ DOTÁCIE

Podrobnejšie

O B E C K R Š K A N Y Z á p i s n i c a z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Krškanoch konaného dňa

O B E C K R Š K A N Y Z á p i s n i c a z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Krškanoch konaného dňa O B E C K R Š K A N Y Z á p i s n i c a z 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Krškanoch konaného dňa 08.03.2019 Obecné zastupiteľstvo v K r š k a n o c h P r o g r a m 2. zasadnutia Obecného zastupiteľstva

Podrobnejšie

Dokument1

Dokument1 Obec Pusté Sady, 925 54 Pusté Sady Z á p i s n i c a zo 16. riadneho zasadnutia Obecného zastupiteľstva v Pustých Sadoch Dátum konania : 12. júna 2018 o 18.00 hodine Prítomní : podľa prezenčnej listiny,

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica Zápisnica zo zasadnutia finančnej komisie dňa 15.6.2017 Prítomní: Cmorej, Antošová, Vydra, Gajdoš, Gallo, Jančovičová, Fiala Neprítomní: Bučan, Puliš Program: 1. Záverečný účet, finančné vysporiadanie

Podrobnejšie

Zápisnica

Zápisnica III. verejné zasadnutie obecného zastupiteľstva obce Smolenice zo dňa 9.4.2015 Miesto: KD v Smoleniciach Dňa: 09.04.2015 Na zasadnutí bolo prítomných 11 poslancov z 11 poslancov. Starosta skonštatoval,

Podrobnejšie

05_Rovojove_projekty_telocvicne

05_Rovojove_projekty_telocvicne Miestne zastupiteľstvo mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na rokovanie miestneho zastupiteľstva dňa 26. septembra 2017 Materiál číslo: 361/2017 Rozvojové projekty na rozvoj výchovy a vzdelávania

Podrobnejšie

Agentúra správy majetku Č. p.: ASM-660-3/2019-OdSHM Bratislava 21. augusta 2019 Slovenská republika - Ministerstvo obrany SR, Agentúra správy majetku,

Agentúra správy majetku Č. p.: ASM-660-3/2019-OdSHM Bratislava 21. augusta 2019 Slovenská republika - Ministerstvo obrany SR, Agentúra správy majetku, Agentúra správy majetku Č. p.: ASM-660-3/2019-OdSHM Bratislava 21. augusta 2019 Slovenská republika - Ministerstvo obrany SR, Agentúra správy majetku, Za kasárňou 3, 832 47 Bratislava v súlade so zákonom

Podrobnejšie

Zápisnica č. 1/2013 zo zasadnutia Správnej rady UPJŠ v Košiciach zo dňa Prítomní: Ing. JUDr. Ján Bílek, Ing. Richard Duda, MBA., Mgr. Pete

Zápisnica č. 1/2013 zo zasadnutia Správnej rady UPJŠ v Košiciach zo dňa Prítomní: Ing. JUDr. Ján Bílek, Ing. Richard Duda, MBA., Mgr. Pete Zápisnica č. 1/2013 zo zasadnutia Správnej rady UPJŠ v Košiciach zo dňa 24. 5. 2013 Prítomní: Ing. JUDr. Ján Bílek, Ing. Richard Duda, MBA., Mgr. Peter Himič, PhD., doc. JUDr. Ján Husár, CSc., mim. prof.,

Podrobnejšie