Microsoft Word - Ako správne vybrať opaľovací prípravok ESTHEDERM.docx

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Microsoft Word - Ako správne vybrať opaľovací prípravok ESTHEDERM.docx"

Prepis

1 Ako správne vybrať opaľovací prípravok Institut ESTHEDERM? Blíži sa leto a čoraz častejšie sa stretávame s otázkami, ktoré súvisia s výberom správneho opaľovacieho prípravku kozmetiky Institut Esthederm. Rozhodli sme sa preto ponúknuť Vám formou otázok a odpovedí niekoľko zásadných informácii tak, aby ste vedeli pre seba a svojich blízkych vybrať ideálnu opaľovaciu starostlivosť na leto. Otázka: Prečo si vybrať opaľovaciu starostlivosť ESTHEDERM a čím sa líši od ostatných opaľovacích prípravkov na trhu? Opaľovacia starostlivosť ESTHEDERM navracia pleti prirodzenú schopnosť zdravo sa opáliť. Učí pleť, ktorá neprirodzene reaguje na slnečné žiarenie, postupne budovať prirodzenú schopnosť zdravo a pekne sa opáliť. Obsahuje patent UV incellium, ktorý chráni bunky pokožky pred vznikom voľných radikálov, pred zápalovými reakciami a ochraňuje DNA buniek pleti. Opaľovacia starostlivosť ESTHEDERM sa snaží so slnečným žiarením spolupracovať a využívať priaznivé aspekty pôsobenia slnečných lúčov na pokožku, ktorými sú tvorba vitamínu D, zdravé a krásne zafarbenie pokožky. Toto je zabezpečené špeciálnym patentom Adaptasun,

2 vďaka ktorému sa pleť rýchlejšie opáli, opálenie je intenzívnejšie a dlhšie vydrží. Ďalším jedinečným patentom je Cellular Water, ktorý dodáva bunkám potrebnú energiu. Vo vybraných opaľovacích prípravkoch je patent Repair, ktorý pomáha syntéze a regenerácii kolagénových vlákien pokožky a tým jej navracia mladistvý vzhľad. Otázka: Majú opaľovacie prípravky ESTHEDERM UV filter? Áno, opaľovacie prípravky Esthederm majú UVB a UVA filter, ale na balení sa neudáva klasickým značením SPF (ochranný faktor), ktorý udáva o aký násobok času možno po nanesení prípravku na pokožku predĺžiť pobyt na slnku, bez jej začervenania ( napríklad, keď u človeka dochádza k začervenaniu pokožky po 10 minútach, tak ochranný prípravok so SPF30 teoreticky odďaľuje začervenanie o 300 minút (30x10min, zdroj: wikipédia). SPF faktor však neberie do úvahy významnosť individuality pokožky a intenzitu slnečného žiarenia, ktorá je daná zemepisnou šírkou a ročným obdobím. V opaľovacích prípravkoch ESTHEDERM je UVB filter tvorený v jednotlivých prípravkoch rôzne zastúpenými chemickými clonami, minerálnymi filtrami a pongámiovým olejom tak, aby toto zloženie bolo prispôsobené na mieru pre jednotlivé typy pokožky. Institut ESTHEDERM uvádza na produktoch intenzitu slnečnej ochrany dvoma ** a tromi *** hviezdičkami: ** produkt pre normálnu až vysokú slnečnú intenzitu (Slovensko a Európa) *** produkt pre extrémnu slnečnú intenzitu (more, exotika) Opaľovacie prípravky ESTHEDERM majú i UVA filter, ktorý chráni pokožku pred fotostarnutím. Pomer UVB a UVA filtra v prípravkoch ESTHEDERM je optimálny. Opaľovacie prípravky sú vodeodolné. Pre dosiahnutie požadovaného účinku všetky opaľovacie prípravky nanášame na pokožku aspoň každé dve hodiny. Otázka: Ako si vyberiem opaľovací prípravok? Treba vziať do úvahy: 1. Aký typ pokožky mám? (normálna, citlivá, pigmentové škvrny, atď.) 2. Potrebujem opaľovací prípravok na tvár alebo na telo? 3. Potrebujem opaľovací prípravok krátkodobo, napr. na dovolenku v akej zemepisnej šírke? 4. Potrebujem opaľovací prípravok, s možnosťou celú sezónu každodenne chrániť svoju pleť (napr. pri ceste do práce)?

3 Otázka: Aký opaľovací prípravok ESTHEDERM pripraví pokožku na opaľovanie? Bronz Impulse Prípravný sprej na tvár a telo. Pozor, neobsahuje UVB filter. Pre koho: príprava pokožky na opálenie, pri pravidelnej aplikácii naštartuje proces opálenia. Prečo: účinné látky v tomto prípravku naštartujú a urýchlia prirodzený proces opálenia, zároveň chránia bunky pred UVA žiarením fotostarnutím, chránia pokožku pred začervenaním a zapálením. Náš tip: nanášajte prípravok 1 týždeň pred plánovaným vystavením slnečnému žiareniu 2x denne počas pobytu na slnku: 20 minút pred vystavením pokožky slnečnému žiareniu, po 20 minútach naneste opaľovací prípravok (popísané nižšie) ideálna starostlivosť pred a po použití solária pozor v prípade hyperpigmentácie neodporúčame používať na tvár! Otázka: Aký opaľovací prípravok ESTHEDERM použiť, ak sa nechcem vôbec opáliť? No Sun Jemná príjemná krémová textúra. Obsahuje UVA, UVB filtre. Pre koho: alergici zvýšená citlivosť na chemické filtre, albíni, pokožka ktorú nechceme opáliť, pokožka po dermatologických zákrokoch, jazvy, pri extrémnych športoch, kedy ste celý deň na mori, alebo na vysokohorskom slnku, s týmto prípravkom sa vôbec neopálite. Prečo: obsahuje šetrné minerálne filtre so 100% znášanlivosťou, ochráni veľmi citlivú a krehkú pleť. alebo Photo Reverse Krém na tvár. Obsahuje UVA, UVB filtre. Pre koho: pokožka s hyperpigmentáciou alebo so sklonom k hyperpigmentácii, pri bieliacej starostlivosti, možno používať na pigmentácie aj na rukách alebo dekolte, materinské znamienka. Prečo: obsahuje látky, ktoré zabraňujú nežiaducemu zhlukovaniu pigmentu a tým aj tvorbe pigmentových škvŕn. Pokožka sa neopáli, dochádza k postupnému vybieleniu pleti a zjednoteniu tónu pleti, pleť je žiarivá.

4 Náš tip: Prípravok je určený nielen na dovolenku ale aj na každodenné použitie pre pleť s hyperpigmentáciou, tu je dôležité začať používať krém už na jar s prvým slnkom a používať ho až do jesene a samozrejme aj pri zimnom slnku, na svahu. Otázka: Aký opaľovací prípravok ESTHEDERM použiť na pleť s pigmentovými škvrnami a chcem sa jemne a pekne opáliť? Photo Regul Krém na tvár. Obsahuje UVA, UVB filtre. Pre koho: pre pleť so sklonom k hyperpigmentácii a sklonom k nerovnomernému opáleniu. Prečo: chráni pleť pred nežiaducou tvorbou pigmentových škvŕn ale zároveň zabezpečí jemné opálenie pleti. Náš tip: Prípravok je určený nielen na dovolenku ale aj na každodenné použitie pre pleť s hyperpigmentáciou, tu je dôležité začať používať krém už na jar s prvým slnkom a používať ho až do jesene a samozrejme aj pri pobyte na zimnom slnku, na svahu. Otázka: Aký opaľovací prípravok ESTHEDERM použiť na citlivú pleť so sklonom ku slnečnej alergii a chcem sa jemne a pekne opáliť? Sun Intolerance Krém a mlieko. Obsahuje UVA, UVB filtre. Pre koho: pre pleť netolerujúcu slnečné žiarenie, pleť so slnečnou alergiou, veľmi citlivá pleť, tehotné ženy, veľmi krehká pleť seniori, fototyp I. (biela pokožka, pehy, ryšavé vlasy) Prečo: koža je lepšie chránená od prvého pobytu na slnku a lepšie sa na slnečné žiarenie adaptuje, postupne prejavy netolerantnej pokožky miznú a postupne sú normalizované. Pokožka je jemne opálená. Náš tip: Je potrebné začať nanášať ideálne 2 týždne pred prvým vystavením slnečnému žiareniu, pri vystavení slnečnému žiareniu prvé 3 dni natierať každú hodinu, potom každé dve hodiny. Otázka: Aký opaľovací prípravok ESTHEDERM použiť na normálnu pleť, ktorá sa bez problémov opáli? Bronz Repair Krém ** alebo *** krém s výživnou bohatou textúrou. Obsahuje UVA, UVB filtre. Pre koho: pre pleť, ktorá sa bez problémov opáli, výnimočne spáli, pre pleť s viditeľnými známkami starnutia (jemné linky, vrásky).

5 ** SR, Európa pleť so sklonom opáliť sa do hneda *** exotika, more, vysokohorské slnko, resp. SR, Európa pre pleť so sklonom opaľovať sa do červena Prečo: zabezpečí komfortné bezproblémové opálenie a hydratáciu pokožky, zároveň dochádza k regenerácii kolagénových vlákien poškodených UV žiarením a podpore tvorby nového kolagénu v pokožke. Náš tip: Tento krém je možné celé leto používať namiesto krému Active Repair, rovnako zabezpečí regeneráciu a tvorbu nového kolagénu a zároveň ochráni pleť pred UV žiarením. Otázka: Aký opaľovací prípravok ESTHEDERM použiť na citlivejšiu pleť, ktorá sa opáli ale často sa spáli? Adaptasun Sensitive ** alebo *** bohaté mlieko na tvár a telo. Obsahuje UVA, UVB filtre. ** SR a mierne pásmo *** more, exotika Pre koho: pre pleť ktorá sa opáli, ale často sa spáli. Prečo: obsahuje filtre, ktoré účinne chránia pleť pred spálením a sú k pokožke šetrné, zároveň obsahuje hydratačné látky a látky upokojujúce citlivú pleť. Pokožka je zdravo opálená. Náš tip: týždeň až dva týždne pred slnením aplikujte pravidelne na pokožku sprej Bronz Impulse, rovnako tento sprej aplikujte v čase slnenia 20 minút pred pobytom na slnku, následne použite prípravok Adaptasun Sensitive, optimálne každé dve hodiny. Vaša pokožka bude odolnejšia voči nepriaznivým vplyvom slnečného žiarenia, zároveň sa rýchlejšie a krajšie opáli. Otázka: Aký opaľovací prípravok ESTHEDERM použiť na pleť, ktorá sa opáli a len výnimočne sa spáli? Adaptasun Jemné mlieko na telo ** alebo ***. Obsahuje UVA, UVB filtre. ** SR, Európa *** more, exotika Pre koho: pre normálnu pokožku, ktorá sa dobre opaľuje a len výnimočne spáli.

6 Prečo: obsahuje látky, ktoré podporia bezpečné a zdravé opálenie pokožky a zároveň bránia vysušeniu pokožky. Náš tip: týždeň až dva týždne pred slnením aplikujte pravidelne na pokožku sprej Bronz Impulse, rovnako tento sprej aplikujte v čase slnenia 20 minút pred pobytom na slnku, následne použite prípravok Adaptasun, optimálne každé dve hodiny. Vaša pokožka bude odolnejšia voči nepriaznivým vplyvom slnečného žiarenia, zároveň sa rýchlejšie a krajšie opáli. alebo Sun oil Jemný výživný olej na telo a vlasy ** alebo ***. Obsahuje UVA, UVB filtre. ** SR, Európa *** more, exotika Pre koho: pre normálnu a suchú pokožku, ktorá sa ľahko opaľuje. Produkt možno použiť aj ako ochranu vlasov pred pôsobením UV žiarenia. Prečo: je to produkt, ktorý obsahuje zmes cenných ochranných a výživných olejov s nekomatogénnou textúrou, bez silikónov. Náš tip: týždeň až dva týždne pred slnením aplikujte pravidelne na pokožku sprej Bronz Impulse, rovnako tento sprej aplikujte v čase slnenia 20 minút pred pobytom na slnku. Následne použite prípravok Sun Oil, optimálne každé dve hodiny. Vaša pokožka bude odolnejšia voči nepriaznivým vplyvom slnečného žiarenia, zároveň sa rýchlejšie a krajšie opáli. Otázka: Akú starostlivosť ESTHEDERM použiť po opaľovaní? Sun Sublimation Extra mastná opaľovacia starostlivosť na tvár a telo bez UV filtrov. Pre koho: pre tmavšiu alebo už opálenú pokožku dobre znášajúcu slnečné žiarenie. Prečo: vysoko výživná textúra obsahujúca vzácne oleje, skrášľuje a vyživuje pokožku, zabraňuje jej vysušovaniu a olupovaniu. Zvýrazní opálenie. Náš tip: tento veľmi obľúbený produkt odporúčame nanášať už po miernej intenzite slnečného žiarenia, pri krátkom pobyte na slnku alebo až na záver dňa po intenzívnom opaľovaní.

7 After Sun Repair Krém na tvár. Bez UV filtrov. Pre koho: starostlivosť po opaľovaní proti vráskam, ktorá pleť hydratuje, ukľudňuje a zároveň predlžuje opálenie. Prečo: obsahuje účinné látky, ktoré chránia a regenerujú kolagénové vlákna, zabraňujú dehydratácii pleti a fotostarnutiu, zároveň ako prevencia a upokojenie spálenia. Náš tip: tento krém môžete používať namiesto krému Active Repair, ako večernú starostlivosť v období slnenia a ako dennú starostlivosť v čase keď sa neslníte ale chcete predĺžiť opálenie. Pozor, nepoužívame na pleť s hyperpigmentáciou! Sun Sheen Care Powder bronzový púder. Bez UV filtrov. Pre koho: pre všetky typy pleti bez ohľadu na sezónu, kompaktný púder zaručí denne krásnu pokožku s nádychom opálenia. Prečo: obsahuje komplex antioxidantov, ktoré zabraňujú tvorbe voľných radikálov. Náš tip: rovnomerne naneste na pleť štetcom alebo kozmetickou hubkou, môže slúžiť ako bronzer po celý rok. Internetový obchod s exkluzívnou kozmetikou Institut ESTHEDERM, obchod, ktorý Vám poradí online. Poraďte sa s našou dermoporadkyňou:

Rýchly sprievodca kozmetikou HELIOCARE

Rýchly sprievodca kozmetikou HELIOCARE RÝCHLY SPRIEVODCA KOZMETIKOU HELIOCARE Heliocare je vysoko účinná slnečná kozmetika zabezpečujúca komplexnú vnútornú (výživové doplnky) i vonkajšiu (opaľovacie prípravky na pokožku) ochranu pleti pred

Podrobnejšie

BEAUTY CLUB MÁJ/JÚN 2019 Účinná ochrana pred slnkom Starostlivosť o problematickú alebo citlivú pleť Víťazstvo nad pigmentovými škvrnami Tipy na vhodn

BEAUTY CLUB MÁJ/JÚN 2019 Účinná ochrana pred slnkom Starostlivosť o problematickú alebo citlivú pleť Víťazstvo nad pigmentovými škvrnami Tipy na vhodn BEAUTY CLUB MÁJ/JÚN 2019 Účinná ochrana pred slnkom Starostlivosť o problematickú alebo citlivú pleť Víťazstvo nad pigmentovými škvrnami Tipy na vhodný krém, sérum alebo make-up VÝHODNÁ DERMO PONUKA Spoločná

Podrobnejšie

Vaša pleť je zrkadlom vašej minulosti. Všetkých vašich úsmevov ale aj vašich sĺz. Vašich krásnych opálení a vašich spálení. Jednoducho spôsobu vášho ž

Vaša pleť je zrkadlom vašej minulosti. Všetkých vašich úsmevov ale aj vašich sĺz. Vašich krásnych opálení a vašich spálení. Jednoducho spôsobu vášho ž Vaša pleť je zrkadlom vašej minulosti. Všetkých vašich úsmevov ale aj vašich sĺz. Vašich krásnych opálení a vašich spálení. Jednoducho spôsobu vášho života... Čo ak by vaša pokožka viac vypovedala o vašej

Podrobnejšie

ARGANE prírodná kozmetika z MAROKA

ARGANE prírodná kozmetika z MAROKA ARGANE prírodná kozmetika z MAROKA 100% BIO oleje RELAXANT 50 ml relaxačný masážny olej proti CELULITÍDE Použitie: pre pokožku, ktorá potrebuje prirodzene hydratovať a zjemniť, upokojujúci roztok. Tento

Podrobnejšie

1 Bronzovo opálená pokožka Fenomén Ako správne získať a udržať si zdravé, prirodzene vyzerajúce opálenie? Vyzerať sebavedomo a príťažlivo každý deň, b

1 Bronzovo opálená pokožka Fenomén Ako správne získať a udržať si zdravé, prirodzene vyzerajúce opálenie? Vyzerať sebavedomo a príťažlivo každý deň, b 0 1 Bronzovo opálená pokožka Fenomén Ako správne získať a udržať si zdravé, prirodzene vyzerajúce opálenie? Vyzerať sebavedomo a príťažlivo každý deň, bez ohľadu na aktuálne počasie a ročné obdobie? Je

Podrobnejšie

Aktuálne zmeny legislatívnych požiadaviek pre prevádzky solárií

Aktuálne zmeny legislatívnych požiadaviek pre prevádzky solárií Solária sú čoraz viac vyhľadávané verejnosťou, pričom je všeobecne známe, že nadmerné opaľovanie škodí. Či už na prirodzenom slnku alebo v soláriách. Soláriá ponúkajú ľuďom umelé opaľovanie, ktoré sa často

Podrobnejšie

Press_File_Cellular_Water_Skin_Care_SK_final.cdr

Press_File_Cellular_Water_Skin_Care_SK_final.cdr N O V I N K A S TA RO S T L IVO S Ť O POKOŽ K U S CELULÁRNOU VO D O U O C H R A N A A H Y D R ATÁC I A P R E Z AC H OVA N I E M LADŠEJ P L E T I Od svojho vzniku v roku 1978 Výskumné centrum Institut

Podrobnejšie

CARTA_SIDOLUX Katalóg (1) (SCREEN)

CARTA_SIDOLUX Katalóg (1) (SCREEN) KATALÓG PRODUKTOV SIDOLUX UNIVERSAL Čistiace prostriedky Univerzálne čistiace prostriedky pre všetky umývateľné povrchy. Jednoducho sa používajú a vďaka unikátnemu systému Soda Power zmäkčujú vodu a dokonalo

Podrobnejšie

Baumit Fasádne omietky a farby Premium

Baumit Fasádne omietky a farby Premium Baumit Premium Line Vyberte si Top povrchovú úpravu Viac ako len make-up vášho domu Baumit Premium Line Jednoduché spracovanie Vynikajúca spotreba Dlhá životnosť Myšlienky s budúcnosťou. Baumit NanoporTop

Podrobnejšie

Jazvy?...ponúkame vám viditeľné a trvalé riešenie! PROFESIONÁLNA LIEČBA JAZIEV SILIKÓNOM

Jazvy?...ponúkame vám viditeľné a trvalé riešenie! PROFESIONÁLNA LIEČBA JAZIEV SILIKÓNOM Jazvy?...ponúkame vám viditeľné a trvalé riešenie! PROFESIONÁLNA LIEČBA JAZIEV SILIKÓNOM Prečo vznikajú jazvy? Jazvy vznikajú v dôsledku porušenia kože po rôznych chirurgických zákrokoch, operáciách, popáleninách

Podrobnejšie

SpiritLights_sk-A6

SpiritLights_sk-A6 For Pre Sun-Kissed vlasy pobozkané Blonde slnkom Effects Vytvorte prírodné blond vlasy, efekt jemných svetlých odtieňov na prírodných a farbených vlasoch. Vlastnosti a výhody Tento melírovací systém na

Podrobnejšie

AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY 1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme

AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY   1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY www.top-nechty.sk 1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme ruky sebe, ale aj zákazníčke. Pilníkom upravíme tvar

Podrobnejšie

Cenníky LETO Cenník vstupov leto

Cenníky LETO Cenník vstupov leto Cenníky LETO Držitelia vernostnej karty PATINCE AQUA CARD Bazénový svet - Vonkajšie a vnútorné bazény PO - PIA Víkendy a štátne sviatky Celodenný vstup 10 13 LETNÝ CENNÍK VSTUPOV 3-hodinový vstup 8 10

Podrobnejšie

Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom,

Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom, Návod na použitie akupresúrnej podložky Iplikátor Návod zo srdca pre vás napísal Miroslav Macejko špecialista na cvičenie Tento návod informuje o tom, ako používať akupresúrnu podložku. Používanie podložky

Podrobnejšie

ATRAKTÍVNE CENY EXTRA PEČIATKY ŠPECIÁLNE DARČEKY ZĽAVY OBJAVTE VÝHODNÉ PONUKY 2019 PLATÍ OD DO Moja letná kupónová knižka

ATRAKTÍVNE CENY EXTRA PEČIATKY ŠPECIÁLNE DARČEKY ZĽAVY OBJAVTE VÝHODNÉ PONUKY 2019 PLATÍ OD DO Moja letná kupónová knižka ATRAKTÍVNE CENY EXTRA PEČIATKY ŠPECIÁLNE DARČEKY ZĽAVY OBJAVTE VÝHODNÉ PONUKY 09 PLATÍ OD 4. 6. DO. 9. 09 Moja letná kupónová knižka Ako funguje LETNÁ KUPÓNOVÁ KNIŽKA? 0 0 Môžete využiť alebo viac kupónov

Podrobnejšie

ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale a

ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale a ekologické čapované čistiace produkty PRACIE PROSTRIEDKY Najlepšie super parfumované čistiace prostriedky pre vašu práčku. Vhodné pre domácnosti ale aj pre profesionálne práčovne, hotely a reštaurácie.

Podrobnejšie

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči PHILIPS LED Bodové 7 W (50 W) GU5.3 Teplá biela Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči Nekvalitné osvetlenie môže namáhať oči. Je preto oveľa dôležitejšie než kedykoľvek predtým, aby váš domov bol

Podrobnejšie

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči PHILIPS LED Bodové 3,1 W (25 W) GU10 Teplá biela Nestmievateľné Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči Nekvalitné osvetlenie môže namáhať oči. Je preto oveľa dôležitejšie než kedykoľvek predtým,

Podrobnejšie

Ibalgin Duo Effect

Ibalgin Duo Effect Príloha č. 2 k notifikácii o zmene, ev. č.: 2015/03057-ZIB Písomná informácia pre používateľa Ibalgin DUO EFFECT 5 %/100 UI/mg dermálny krém ibuprofen/heparinoid Pozorne si prečítajte celú písomnú informáciu

Podrobnejšie

SVETELNÁ ENERGIA SOLÁRNY ČLÁNOK ZALOŽENÝ NA UMELEJ FOTOSYNTÉZE 15. mája ODPOVEĎOVÝ HÁROK 1 - Krajina a družstvo:.. Meno: Meno:. Meno:.

SVETELNÁ ENERGIA SOLÁRNY ČLÁNOK ZALOŽENÝ NA UMELEJ FOTOSYNTÉZE 15. mája ODPOVEĎOVÝ HÁROK 1 - Krajina a družstvo:.. Meno: Meno:. Meno:. SVETELNÁ ENERGIA SOLÁRNY ČLÁNOK ZALOŽENÝ NA UMELEJ FOTOSYNTÉZE 15. mája 2008 - ODPOVEĎOVÝ HÁROK 1 - Krajina a družstvo:.. Meno: Meno:. Meno:. EXPERIMENT 1: VYTVORENIE FARBIVOVÉHO SOLÁRNEHO ČLÁNKU A. VÝPOČTY

Podrobnejšie

plum hand hygiene SK final.indd

plum hand hygiene SK final.indd Katalóg výrobkov Sme profesionáli aj v hygiene rúk - viac, ako 150 rokov na trhu! Systémy pre ochranu pokožky v každom pracovnom prostredí Hygiena rúk Už skoro 50 rokov vyrábame krémy na ochranu pokožky,

Podrobnejšie

Tlačová správa

Tlačová správa Tlačová správa 20.február 2014 Schwarzkopf uvádza na trh výnimočné značky Schwarzkopf Essence ULTÎME a Schwarzkopf Blonde ULTÎME Schwarzkopf Essence ULTÎME a Schwarzkopf Blonde ULTÎME: dve nové hviezdy

Podrobnejšie

6+1 RATANOVÝ SET HNEDÝ MATNÉ SKLO

6+1 RATANOVÝ SET HNEDÝ MATNÉ SKLO 6+1 RATANOVÝ SET HNEDÝ MATNÉ SKLO NÁVOD! Len pre domáce a nekomerčné použitie. Rada pre zostavenie: Počet osôb potrebných k uvedeniu do prevádzky: 2 Prečítajte všetky bezpečnostné upozornenia a inštrukcie.

Podrobnejšie

Tork-SK-2016.indd

Tork-SK-2016.indd Hygienické systémy PETRUZALEK s. r. o. Most pri Bratislave +421 2 45 95 15 80 / Košice +421 55 67 71 197 www.petruzalek.sk TORK Výrobky znaèky predstavujú rozsiahle spektrum hygienických výrobkov, pomocou

Podrobnejšie

Čo tak dať si špenát -

Čo tak dať si špenát - Čo tak dať si špenát 21. 8. 2018 Priaznivé nutričné zloženie a jednoduchá dostupnosť sú hlavnými dôvodmi, prečo špenát do jedálneho lístka určite zaradiť. Špenát obsahuje významný podiel vody (až 90 %)

Podrobnejšie

Press_File_Cellular_Water_SK_final.cdr

Press_File_Cellular_Water_SK_final.cdr NOVINKA C ELULÁRNA VO DA TA K Ú Č I N N Á A KO S É R U M S A M OT N É Od svojho vzniku v roku 1978 Výskumné centrum Institut Esthederm skúma podmienky, za akých sa objavil život na Zemi voda, svetlo, symbiotický

Podrobnejšie

ĽAHKO. BEZ NÁMAHY. BEZ ÚNAVY. Naša patentovaná vysokotlaková pištoľ EASY!Force citeľne odľahčí vaše kĺby a svaly. PROFESSIONAL VYSOKOTLAKOVÉ ČISTIČE

ĽAHKO. BEZ NÁMAHY. BEZ ÚNAVY. Naša patentovaná vysokotlaková pištoľ EASY!Force citeľne odľahčí vaše kĺby a svaly. PROFESSIONAL VYSOKOTLAKOVÉ ČISTIČE ĽAHKO. BEZ NÁMAHY. BEZ ÚNAVY. Naša patentovaná vysokotlaková pištoľ EASY!Force citeľne odľahčí vaše kĺby a svaly. PROFESSIONAL VYSOKOTLAKOVÉ ČISTIČE NAJLEPŠIE BEZ AKEJKOĽVEK SILY. Našou vysokotlakovou

Podrobnejšie

Microsoft Word - TŠV 03P BM vedierko 5 kg

Microsoft Word - TŠV 03P BM vedierko 5 kg Strana: 1/5 1. Charakteristika výrobku SK: Bravčová masť je jedlý živočíšny tuk, získaný škvarením tukových tkanív ( bravčovej slaniny a bravčového sádla ) suchou cestou v kotloch, určený pre priamu spotrebu,

Podrobnejšie

Dostatok energie u chronického ochorenia obličiek a optimálnu telesná hmotnosť - Dieta při chronickém onemocnění ledvin

Dostatok energie u chronického ochorenia obličiek a optimálnu telesná hmotnosť - Dieta při chronickém onemocnění ledvin Dostatok energie u chronického ochorenia obličiek a optimálnu telesná hmotnosť 5. 3. 2019 Dostatok energie pri chronickom ochorení obličiek a optimálna telesná hmotnosť Zaistenie dostatočného množstva

Podrobnejšie

3VOLETS 95x210 PATIENT COSMETIQUE TEOXANE SK_newlogo.indd

3VOLETS 95x210 PATIENT COSMETIQUE TEOXANE SK_newlogo.indd JEDINEČNÁ RADA MEDICÍNSKEJ KOZMETIKY, VYVINUTÁ EXPERTMI NA VÝROBU KYSELINY HYALURÓNOVEJ Injekčná striekačka na obrázku je zdravotnícky materiál triedy III, vyrábaný spoločnosťou TEOXANE Laboratories a

Podrobnejšie

Záleží na tom, čo je vo vnútri

Záleží na tom, čo je vo vnútri PHILIPS LED Reflektorové 1,9 W (25W) G9 Teplá biela Nestmievateľné Záleží na tom, čo je vo vnútri Vďaka nádhernému tvaru a štandardným rozmerom je toto bodové svietidlo LED dokonalou ekologickou náhradou

Podrobnejšie

OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS

OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS OBJAVTE KOMPLETNÝ RAD ORIGINÁLNYCH MOTOROVÝCH OLEJOV MITSUBISHI SERVIS Spoločnosť vyvinula kompletný rad motorových olejov, ktorý prináša najlepší výkon motora a výrazne zvyšuje jeho životnosť, bez ohľadu

Podrobnejšie

UV lampy SK

UV lampy SK UV Lampy Ponúkame vysoko výkonné UV lampy pre NDT kontrolu. Všetky lampy pracujú s UV žiarením s vlnovou dĺžkou 365 nm. UF 365 handy UV lampa UF 365 handy je pre potreby NDT ideálna. Je precízne spracovaná,

Podrobnejšie

katalog_PINTY_200871_tech.cdr

katalog_PINTY_200871_tech.cdr Technické spreje www.painthouse.sk ZINKOVÝ ZÁKLAD Zinkový základ pre studenú galvanizáciu. Dlhodobá ochrana na báze čistého zinku a špeciálnych živíc. Z169 Vysoko výdatný zinkový náter. Minimálne 99%-ný

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Vizážista, kolorista Kód kvalifikácie U5142005-00198 Úroveň SKKR 3 Sektorová rada Remeslá, umelecké remeslá a osobné služby SK ISCO-08 5142005 / Vizážista, kolorista SK NACE Rev.2 S

Podrobnejšie

Zdravé bývanie Baumit

Zdravé bývanie Baumit Baumit Klima Regulácia vlhkosti Čistý vnútorný vzduch Príjemné bývanie Interiér v pohode Zdravé steny, zdravý vzduch Klima omietky pre zdravý život Váš domov. Vaše steny. Vaše zdravie. Baumit Klima pre

Podrobnejšie

Microsoft Word - TŠV 05 HM voľná 15 kg

Microsoft Word - TŠV 05  HM voľná 15 kg Strana: 1/5 1. Charakteristika výrobku SK: Husacia masť je jedlý živočíšny tuk, získaný škvarením surových husacích tukových tkanív suchou cestou, určený pre priamu spotrebu, na tepelnú úpravu pokrmov

Podrobnejšie

R4BP 3 Print out

R4BP 3 Print out Zhrnutie charakteristík biocídneho výrobku Názov výrobkov: Care Plus Anti Insect DEET Spray 0% Typ(y) výrobku: Výrobky typu 9 - Repelenty a atraktanty Číslo autorizácie: SK7-MRS-007 Referenčé číslo záznamu

Podrobnejšie

SANTE/11714/2016-EN

SANTE/11714/2016-EN Rada Európskej únie V Bruseli 6. marca 2017 (OR. en) 6955/17 DENLEG 11 AGRI 116 SAN 81 SPRIEVODNÁ POZNÁMKA Od: Európska komisia Dátum doručenia: 2. marca 2017 Komu: Č. dok. Kom.: D048361/03 Predmet: Generálny

Podrobnejšie

Microsoft Word - PDS MM CAR UHS Clearcoat HP 493V.SLK doc

Microsoft Word - PDS MM CAR UHS Clearcoat HP 493V.SLK doc 493V 28.9.2007 PRODUKT POPIS Číry lak UHS Clear 0950 1.360.0950 1.360.0950 HP Číry lak Ultra High Solid (s ultra vysokým obsahom sušiny) 1.954.2870 HS tužidlo rýchle 1.911.2510 Riedidlo normálne 1.911.2520

Podrobnejšie

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3.

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Matrac vďaka Visco pene reaguje na teplo, tlak a optimálne sa prispôsobuje

Podrobnejšie

Microsoft Word - EPOKSIL A_SVK.doc

Microsoft Word - EPOKSIL A_SVK.doc www.jub.eu KARTA BEZPEČNOSTNÝCH ÚDAJOV EPOKSIL komponent A Strana 1/5 Dátum vydania 14.03.2011 Verzia 06 1. IDENTIFIKÁCIA PRÍPRAVKU A SPOLOČNOSTI Obchodný názov prípravku: EPOKSIL komponent A Technický

Podrobnejšie

HYGIENA RÚK

HYGIENA RÚK HYGIENA RÚK Clean care is safer care save lives: clean your hands Súčasťou programu WHO First Global Patient Safety Challenge - Clean Care Is Safer Care je kampaň pod názvom Save Lives: Clean Your Hands

Podrobnejšie

Kontrolnᅢᄑ zoznam pre REKLAMNᅢノ AGENTᅢレRY

Kontrolnᅢᄑ zoznam pre REKLAMNᅢノ AGENTᅢレRY Tento dokument je prevzatý z originálu, ktorý bol publikovaný Dánskym úradom pre pracovné prostredie, je použitý s ich súhlasom a prístupný na http://www.st.dk/sw6404.asp. Prosíme, aby ste uvádzali aj

Podrobnejšie

7 / 2019 CENNÍK PRODUKTOV PRE ZÁKAZNÍKOV

7 / 2019 CENNÍK PRODUKTOV PRE ZÁKAZNÍKOV 7 / 2019 CENNÍK PRODUKTOV PRE ZÁKAZNÍKOV NAŠA VÍZIA Pomáhať ľuďom meniť ich životný štýl. NAŠE POSLANIE Pomáhať ľuďom meniť ich životný štýl tým, že im poskytujeme tú najlepšiu podnikateľskú príležitosť

Podrobnejšie

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3.

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Matrac vďaka Visco pene reaguje na teplo, tlak a optimálne sa prispôsobuje

Podrobnejšie

STRIH A ÚČES STRIH Strih dámsky krátke a polodlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Strih dámsky dlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Páns

STRIH A ÚČES STRIH Strih dámsky krátke a polodlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Strih dámsky dlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Páns STRIH A ÚČES STRIH Strih dámsky krátke a polodlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) Strih dámsky dlhé vlasy (vrátane umývania a stylingu) 37 45 Pánsky strih 20 Pánsky strih strojčekom 15 Úprava brady

Podrobnejšie

MOC CENNÍK - OBJEDNÁVKA platnosť od: 3 / 2018 SLOVENSKÁ REPUBLIKA DODÁVATEĽ ODBERATEĽ - registračné číslo: FOR LIFE spol. s r. o., Moravanská 85, Brno

MOC CENNÍK - OBJEDNÁVKA platnosť od: 3 / 2018 SLOVENSKÁ REPUBLIKA DODÁVATEĽ ODBERATEĽ - registračné číslo: FOR LIFE spol. s r. o., Moravanská 85, Brno MOC CENNÍK - OBJEDNÁVKA platnosť od: 3 / 2018 SLOVENSKÁ REPUBLIKA DODÁVATEĽ ODBERATEĽ - registračné číslo: FOR LIFE spol. s r. o., Moravanská 85, Brno 619 00, ČR Meno, priezvisko: IČ: 49977580, DIČ: CZ49977580

Podrobnejšie

Nábytkové materiály FARGOTEX - Používateľský manuál I. PODMIENKY UŽÍVANIA 1. Pri výbere tkaniny vezmite do úvahy technické charakteristiky výrobku. 2.

Nábytkové materiály FARGOTEX - Používateľský manuál I. PODMIENKY UŽÍVANIA 1. Pri výbere tkaniny vezmite do úvahy technické charakteristiky výrobku. 2. Nábytkové materiály FARGOTEX - Používateľský manuál I. PODMIENKY UŽÍVANIA 1. Pri výbere tkaniny vezmite do úvahy technické charakteristiky výrobku. 2. Poťahové látky sa musia používať v súlade z ich účelom.

Podrobnejšie

R4BP 3 Print out

R4BP 3 Print out Zhrnutie charakteristík biocídneho výrobku Názov výrobkov: OFF! spray Typ(y) výrobku: Výrobky typu 9 - Repelenty a atraktanty Číslo autorizácie: SK7-MRP-0 Referenčé číslo záznamu v R4BP 3: SK-000794-0000

Podrobnejšie

SK PERgoly chráni vaše súkromie.

SK PERgoly chráni vaše súkromie. SK PERgoly chráni vaše súkromie. PERGOLY LUKA, MIRA Samonosná pergola MIRA 4 alebo pergola MIRA 2 s rafinovaným a inovatívnym dizajnom. Strecha z hliníkových lamiel, ktoré možno orientovať od 0 do 140

Podrobnejšie

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC CARE PREMIUM STABIL Jedná sa o pasívny antidekubitný jednostranný matrac. Je vhodný pre pacientov s nízkym stupňom r

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC CARE PREMIUM STABIL Jedná sa o pasívny antidekubitný jednostranný matrac. Je vhodný pre pacientov s nízkym stupňom r Strana: 2 MATRAC CARE PREMIUM STABIL Jedná sa o pasívny antidekubitný jednostranný matrac. Je vhodný pre pacientov s nízkym stupňom rizika vzniku dekubitov. Jadro matraca je štandardne vysoké 12cm a vyrobený

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

PRODUKTOVÝ KATALÓG Telová a pleťová kozmetika

PRODUKTOVÝ KATALÓG Telová a pleťová kozmetika PRODUKTOVÝ KATALÓG Telová a pleťová kozmetika DETTOL - AUTOMATICKÝ DÁVKOVAČ MYDLA 250ML / NÁPLŇ 250ML DETTOL - ANTIBAKTERIÁLNY GÉL 5855 5856 5852 10229 5854 Grepfruit Uhorka Vanilkový kvet 03350 03348

Podrobnejšie

Salt water pool care for highest demands

Salt water pool care for highest demands Salt water pool care for highest demands Nová úprava slanej vody od odborníka Majitelia bazénov, ktorí používajú soľ na ošetrenie bazénovej vody, sa vedome rozhodli pre používanie prírodného produktu.

Podrobnejšie

Čo si zobrať do pôrodnice

Čo si zobrať do pôrodnice Do pôrodnice určite nechoďte bez dokladov Najdôležitejšie veci, bez ktorých vás nebudú môcť ani prijať, sú doklady. Majte ich v závere tehotenstva nachystané niekde po ruke, aby ste ich nehľadali. Nebaľte

Podrobnejšie

Filter pevných častíc

Filter pevných častíc FILTER PEVNÝCH ČASTÍC (ang. Diesel Particulate Filter) je zariadenie určené na filtráciu odstránenie pevných častíc hmoty alebo sadze z výfukových plynov vznetového motora s efektivitou 85%, za určitých

Podrobnejšie

O s n o v a

O s n o v a Výroba Dovoz Distribúcia Sektor služieb Celkom Výročná správa z výkonu štátneho zdravotného dozoru (ŠZD) nad kozmetickými výrobkami () v roku 2018 I. Charakteristika RUVZ so sídlom v Martine výdavky na

Podrobnejšie

kočíky pre dvojčatá

kočíky pre dvojčatá kočíky pre dvojčatá www.prenasedeti.sk Mamičky dvojčiat často diskutujú o tom, ktorý kočík si majú kúpiť, ktorý je lepší golfové palice či športový kočík? Zákazníci si kupujú aj golfové, aj športové kočíky.

Podrobnejšie

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrobkov v Európskej únii: Ide o nasledujúce výrobky: 1.

Podrobnejšie

PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu?

PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu? PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu? V tehlovom dome postavenom z kvalitných pálených tehál POROTHERM Profi vytvoríte pre vašu rodinu najzdravšie a najpríjemnejšie prostredie pre život. Dom postavíte za pár mesiacov,

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

NSK Karta PDF

NSK Karta PDF Názov kvalifikácie: Manikér - nechtový dizajnér Kód kvalifikácie U5142003-00207 Úroveň SKKR 4 Sektorová rada Remeslá, umelecké remeslá a osobné služby SK ISCO-08 5142003 / Manikér SK NACE Rev.2 S OSTATNÉ

Podrobnejšie

PM C-03 Prostredie riadenia ¾udských zdrojov

PM C-03 Prostredie riadenia ¾udských zdrojov PROSTREDIE RIADENIA ĽUDSKÝCH ZDROJOV 1 OSNOVA vonkajšie prostredie vnútorné prostredie 2 PROSTREDIE 3 PROSTREDIE Analýza údajov o prostredí Definovanie tendencie prehľad údajov štatistická analýzy grafické

Podrobnejšie

TÚŽITE VYHRAŤ SVOJ BOJ NAD KRUHMI POD OČAMI?

TÚŽITE VYHRAŤ SVOJ BOJ NAD KRUHMI POD OČAMI? TÚŽITE VYHRAŤ SVOJ BOJ NAD KRUHMI POD OČAMI? Vaše oči sú odrazom vašej osobnosti Váš pohľad vyjadruje vaše emócie a pocity... Akonáhle sú však oči zatienené kruhmi pod očami, váš pohľad stráca iskru a

Podrobnejšie

LED STREET LAMP LD-50 SERIES SVK

LED STREET LAMP LD-50 SERIES SVK LED STREET LAMP LD-50 SERIES SVK led street lamp technológia Technológia COB LED ako nová technológia verejného osvetlenia je priateľská k životnému prostrediu. Prednosťou týchto svietidiel je pevná konštrukcia,

Podrobnejšie

Príloha č

Príloha č PODROBNOSTI O FAKTOROCH PRÁCE A PRACOVNÉHO PROSTREDIA PODĽA ZARADENIA PRÁC DO KATEGÓRIÍ A. Hluk 1 ) a) Práce, pri ktorých je predpoklad, že normalizovaná hladina expozície hluku L AEX,8h neprekročí 75

Podrobnejšie

Prezentácia Salavevykurovanie.sk

Prezentácia Salavevykurovanie.sk Prezentácia novej generácie sálavého vykurovacieho systému čo to vlastne je? Dekoratívny vykurovací systém Príklady: Ako funguje sálavé teplo? Slnko vyžaruje infračervené vlny Keď infračervené vlny dopadnú

Podrobnejšie

(05. Chyby náterov I. [Režim kompatibility])

(05. Chyby náterov I. [Režim kompatibility]) Stredná odborná škola automobilová Moldavská cesta 2, Košice Učíme efektívne a moderne inovácia vyučovacieho procesu vsúlade s modernizáciou ŠkVP Projekt je spolufinancovaný zo zdrojov EÚ. Moderné vzdelávanie

Podrobnejšie

Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče

Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče www.tork.sk Kompletný Tork systém T6 Kompaktné kotúče toaletného

Podrobnejšie

Tuky a chronické ochorenie obličiek - Dieta při chronickém onemocnění ledvin

Tuky a chronické ochorenie obličiek - Dieta při chronickém onemocnění ledvin Tuky a chronické ochorenie obličiek 4. 4. 2019 Tuky a chronické ochorenie obličiek Tuky majú vo výžive svoje nezastupiteľné miesto. Sú zo všetkých živín najenergetickejšie obsahujú zhruba dvojnásobnú energetickú

Podrobnejšie

Prezentacja programu PowerPoint

Prezentacja programu PowerPoint TIENS Multifunkčný prístroj na masáž hlavy Používajte denne! Kedykoľvek! Kdekoľvek! Máte dobre vyváženú bioelektrickú energiu? Skontrolujte si, či na sebe pozorujete nasledovné symptómy: Zvýšený alebo

Podrobnejšie

슬라이드 1

슬라이드 1 Odstraňovanie chĺpkov Omladzovanie pleti Pokročilá kombinácia odstraňovania chĺpkov a omladzovania pleti SR /Omladzovanie pleti I. Tónovanie buniek II. Zelený filter (dvojitá filtrácia) Vaskulárne ošetrenie

Podrobnejšie

448pr1.vp

448pr1.vp Faktor a) Pevné aerosóly (prach) 1 ) a) Práce, pri ktorých je expozícia zamestnancov vyššia ako 0,3-násobok najvyššie prípustného expozi ného limitu pre daný druh pevného aerosólu, ale neprekra uje 2.

Podrobnejšie

448pr1.vp

448pr1.vp Faktor a) Pevné aerosóly (prach) 1 ) a) Práce, pri ktorých je expozícia zamestnancov vyššia ako 0,3-násobok najvyššie prípustného expozi ného limitu pre daný druh pevného aerosólu, ale neprekra uje 2.

Podrobnejšie

Rada Európskej únie

Rada Európskej únie RADA EURÓPSKEJ ÚNIE KĽÚČOVÝ ROZHODOVACÍ ORGÁN EÚ Rada Európskej únie neformálne aj Rada EÚ alebo jednoducho len Rada je kľúčovým rozhodovacím orgánom EÚ. V rámci inštitúcie sa stretávajú ministri členských

Podrobnejšie

MODERNÁ VÝŽIVA JEDNODUCHO 2016 TM

MODERNÁ VÝŽIVA JEDNODUCHO 2016 TM MODERNÁ VÝŽIVA JEDNODUCHO 2016 TM MODERNÁ VÝŽIVA JENODUCHO ŽIJEME V UPONÁHĽANEJ DOBE A ČASTOKRÁT VOLÍME FAST FOOD AKO NAJĽAHŠIE RIEŠENE, NO NAŠE TELÁ TÝM MÔŽU PRICHÁDZAŤ O DÔLEŽITÉ VITAMÍNY A MINERÁLY,

Podrobnejšie

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation BIO WAVE ponožky Produkt WINALITE využívajúci BIO - WAVE HEALTH MANAGEMENT SYSTEM Dobré zdravie, lepší život Bio-wave Health Management System Produktová prezentácia Winalite Zdavie nôh: Bio-wave ponožky

Podrobnejšie

Stavebný montážnik jednoduchých stavieb Charakteristika Stavebný montážnik jednoduchých stavieb vykonáva montáže objektov bytovej, občians

Stavebný montážnik jednoduchých stavieb Charakteristika Stavebný montážnik jednoduchých stavieb vykonáva montáže objektov bytovej, občians Stavebný montážnik jednoduchých stavieb Charakteristika Stavebný montážnik jednoduchých stavieb vykonáva montáže objektov bytovej, občianskej a priemyselnej výstavby. Alternatívne názvy - Montér prefabrikovaných

Podrobnejšie

Innogy_CO alarm.indd

Innogy_CO alarm.indd ODHAĽTE TICHÉHO ZABIJÁKA ALARM NA OXID UHOĽNATÝ Odhaľte tichého zabijáka a ochránte svoju rodinu Oxid uhoľnatý (CO) je neviditeľný plyn bez zápachu a chuti, ktorý je vysoko toxický. Označuje sa aj ako

Podrobnejšie

6 Kapitola 6 Výsledky vyšetrení počas projektov Lekári idú do ulíc a MOST 2008 Počas mesiacov júl a august v rámci projektu Lekári idú do ulíc a počas

6 Kapitola 6 Výsledky vyšetrení počas projektov Lekári idú do ulíc a MOST 2008 Počas mesiacov júl a august v rámci projektu Lekári idú do ulíc a počas 6 Kapitola 6 Výsledky vyšetrení počas projektov Lekári idú do ulíc a MOST 2008 Počas mesiacov júl a august v rámci projektu Lekári idú do ulíc a počas 30 dní trvania Mesiaca o srdcových témach (MOST-u)

Podrobnejšie

Údajový list Tlačiareň HP Sprocket 200 Okamžite tlačte fotografie veľkosti 5 x 7,6 cm zo smartfónu. Tlač fotiek z párty sa môže začať. Podeľte sa o ak

Údajový list Tlačiareň HP Sprocket 200 Okamžite tlačte fotografie veľkosti 5 x 7,6 cm zo smartfónu. Tlač fotiek z párty sa môže začať. Podeľte sa o ak Údajový list Tlačiareň HP Sprocket 00 Okamžite tlačte fotografie veľkosti 5 x 7,6 cm zo smartfónu. Tlač fotiek z párty sa môže začať. Podeľte sa o aktuálne zážitky pomocou okamžitých fotiek veľkosti 5

Podrobnejšie

ekologické čapované čistiace produkty certifikáty Certifikácia spoločnosti podľa ISO Kvalita čistiaceho prostriedku, ale aj firemná kvalita. Rov

ekologické čapované čistiace produkty certifikáty Certifikácia spoločnosti podľa ISO Kvalita čistiaceho prostriedku, ale aj firemná kvalita. Rov ekologické čapované čistiace produkty certifikáty Certifikácia spoločnosti podľa ISO 9001. Kvalita čistiaceho prostriedku, ale aj firemná kvalita. Rovnaká pozornosť, ktorá sa venuje realizácii produktov,

Podrobnejšie

TS - Budúcnosť autobusovej dopravy SAD Žilina je samozrejmá súčasť našich životov ǀ Žilina ǀ Tlačová správa SAD Žilina, a.s. Spoločnosť Slov

TS - Budúcnosť autobusovej dopravy SAD Žilina je samozrejmá súčasť našich životov ǀ Žilina ǀ Tlačová správa SAD Žilina, a.s. Spoločnosť Slov TS - Budúcnosť autobusovej dopravy SAD Žilina je samozrejmá súčasť našich životov 30.1.2018 ǀ Žilina ǀ Tlačová správa SAD Žilina, a.s. Spoločnosť Slovenská autobusová doprava, akciová spoločnosť (SAD Žilina)

Podrobnejšie

Microsoft Word - 04Asparagus.doc

Microsoft Word - 04Asparagus.doc NORMA EHK/OSN FFV- 04 týkajúca sa obchodnej kvality ŠPARGLE I. DEFINÍCIA PRODUKTU Táto norma sa vzťahuje na špargľu odrôd (kultivary) pestovaných z druhu Asparagus officinalis L., dodávanú spotrebiteľom

Podrobnejšie

brozura-web

brozura-web DOVOLENKA 2019 S ODLETOM Z KOŠÍC Pokyny pri bezpečnostnej kontrole VÁŽENÍ CESTUJÚCI Len správnym a úplným informovaním našich cestujúcich o bezpečnostnej kontrole a postupe počas nej, dokážeme zabezpečiť

Podrobnejšie

V jedinej lekcii Meno: 1 Ako reagujete na profesionálne médiá? Pracujte vo dvojiciach a pripravte sa na hranie rolí. Označte sa ako Osoba A a Osoba B.

V jedinej lekcii Meno: 1 Ako reagujete na profesionálne médiá? Pracujte vo dvojiciach a pripravte sa na hranie rolí. Označte sa ako Osoba A a Osoba B. 1 Ako reagujete na profesionálne médiá? Pracujte vo dvojiciach a pripravte sa na hranie rolí. Označte sa ako Osoba A a Osoba B. Prečítajte si ďalej uvedené situácie a precvičte si, ako reagovať, keď vidíte

Podrobnejšie

cenik_SK_2018_PLATNY.indd

cenik_SK_2018_PLATNY.indd SK CENNÍK - OBJEDNÁVKA pre kozmetičky, masérov, wellness centrá, lekárov, lekárne a pod. platnosť od: 3 / 2018 PROFESIONÁLNA KOZMETICKÁ STAROSTLIVOSŤ SLOVENSKÁ REPUBLIKA DODÁVATEĽ FOR LIFE spol. s r. o.,

Podrobnejšie

Microsoft Word - PDS NAC CAR P K SR Ceramic Clearcoat J2270V.SLK doc

Microsoft Word - PDS NAC CAR P K SR Ceramic Clearcoat J2270V.SLK doc 2008-08-28 TENTO PRODUKT JE URČENÝ IBA NA PROFESIONÁLNE POUŽITIE PRODUKT 2K číry keramický lak odolný proti poškriabaniu P190-6512 CeramicClear NÁZOV P190-6512 2K číry keramický lak odolný proti poškriabaniu

Podrobnejšie

KATALÓG ITALSTYL A EUROSTYL

KATALÓG ITALSTYL A EUROSTYL KATALÓG ITALSTYL A EUROSTYL Obsah strana Italstyl - jednoduché lišty, doplnky z extrudovaného polystyrénu, lišty sú vyrábané v dĺžke 2m 3-6 Eurostyl - vzorované lišty z expandovaného polystyrénu v dlžke

Podrobnejšie

PÍSOMNÉ POKYNY PODĽA RID Opatrenia v prípade nehody alebo mimoriadnej udalosti súvisiacej s nebezpečným tovarom, alebo ktoré môžu súvisieť s nebezpečn

PÍSOMNÉ POKYNY PODĽA RID Opatrenia v prípade nehody alebo mimoriadnej udalosti súvisiacej s nebezpečným tovarom, alebo ktoré môžu súvisieť s nebezpečn PÍSOMNÉ POKYNY PODĽA RID Opatrenia v prípade nehody alebo mimoriadnej udalosti súvisiacej s nebezpečným tovarom, alebo ktoré môžu súvisieť s nebezpečným tovarom V prípade nehody alebo mimoriadnej udalosti,

Podrobnejšie

v1.1-09I15 - Trubky a izolace - brozura A4_cz.indd

v1.1-09I15 - Trubky a izolace - brozura A4_cz.indd Rúrky a izolácie Tvarovateľné nerezové rúrky REGULUS-TECHNIK, s.r.o. Strojnícka 7G/14147, 080 01 Prešov Tel.: 051 333 7770, E-mail: obchod@regulus.sk Web: www.regulus.sk RÚRKY PRE ROZVODY PLYNU Nerezové

Podrobnejšie

DENNÍK Táto publikácia je určená výlučne pre Life Care klientov a partnerov. ŠŤASTIA 4 jún 16 júl 2019 Povedz STOP elulitíde! Podrobnosti na strane 2.

DENNÍK Táto publikácia je určená výlučne pre Life Care klientov a partnerov. ŠŤASTIA 4 jún 16 júl 2019 Povedz STOP elulitíde! Podrobnosti na strane 2. DENNÍK Táto publikácia je určená výlučne pre Life Care klientov a partnerov. ŠŤASTIA Povedz STOP elulitíde! Podrobnosti na strane 2. 7 chýb pri podnikaní, ktorým sa musíte vyhnúť Každý robí chyby, a podobné

Podrobnejšie

LAHODNÁ VÔŇA PRALINIEK PLATNOSŤ PONUKY: Len do vypredania zásob! 9,99 MYDLO Pôvabný tvar pralinky s luxusnou vôňou mliečnej

LAHODNÁ VÔŇA PRALINIEK PLATNOSŤ PONUKY: Len do vypredania zásob! 9,99 MYDLO Pôvabný tvar pralinky s luxusnou vôňou mliečnej LAHODNÁ VÔŇA PRALINIEK 5 2019 PLATNOSŤ PONUKY: 18. 3. - 7. 4. 2019 Len do vypredania zásob! 9,99 MYDLO Pôvabný tvar pralinky s luxusnou vôňou mliečnej čokolády a lieskových orieškov Toaletná voda S8 Icon

Podrobnejšie

Ajurvédske smoothies pre posilnenie imunity 11 domácich receptov

Ajurvédske smoothies pre posilnenie imunity 11 domácich receptov Ajurvédske smoothies pre posilnenie imunity 11 domácich receptov AMALAKI ovocie zo sveta ajurvédy Ajurvéda je tisícročnou pokladnicou hlbokých znalostí o pôsobení viac ako 600 druhov bylín a korení, ktoré

Podrobnejšie

OBSAH

OBSAH GENERÁLNY ŠTÁB OZBROJENÝCH SÍL SLOVENSKEJ REPUBLIKY VOJENSKÁ ŠPECIFIKÁCIA Motorové palivá, oleje, mazivá, prevádzkové kvapaliny a špeciálne kvapaliny MOTOROVÝ OLEJ LETECKÝ LO-50M Súvisiaci kód NATO Číslo

Podrobnejšie

Návod na použitie RÚRKY V IZOLÁCII SK verzia 1.2

Návod na použitie RÚRKY V IZOLÁCII SK verzia 1.2 Návod na použitie RÚRKY V IZOLÁCII SK verzia 1.2 OBSAH 1 RÚRKA JEDNODUCHÁ V IZOLÁCII... 3 1.1 T echnický popis... 3 1.2 Skladba celistvého potrubného systému... 3 1.3 Tepelné vlastnosti... 3 1.4 Tepelná

Podrobnejšie