untitled

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "untitled"

Prepis

1 ObjavteKrásuBetónu Katalóg 2009 betónová dlažba platne plotový systém svahové oporné systémy profesionálny murovací systém a

2 2009 Rok garancie kvality Kvalita našich výrobkov je u nás na prvom mieste. Preto sme rok 2009 vyhlásili za rok garancie kvality. Porozprávajte sa s naším obchodným zástupcom o tom, čo vám prináša naše úsilie o bezvýhradnú spokojnosť zákazníkov. Aby ste si boli istí, že spoločnosť ABW je synonymom kvality. Hľadáte dlažby, plotové systémy alebo základové tvárnice na zhmotnenie vašich predstáv o živote a bývaní? Poďte s nami na prechádzku po širokej ponuke všetkého, čo k tomu patrí. Pripravili sme pre vás širokú ponuku variantov a možností. Prinášame najnovšie trendy aj klasické výrobky, inovatívne aj overené časom. Jednoducho prinášame všetko, čo je treba na úpravu okolia domov, zámkov, tovární aj miest. Vo vysokej kvalite. Prajeme vám príjemný výber.

3 Symboly kvality ABW Kritériá CE, Csk Naše dlažby, platne a obrubníky sú opatrené označením CE, ktoré spočíva na preskúšaní výrobkov podľa STN EN 1338 (dlažbové tvarovky), STN EN 1339 (betónové dlaždice), STN EN 1340 (betónové obrubníky). Toto označenie je uvedené na výrobnom štítku. Okrem toho sa vykonáva pravidelná kontrola štátnymi akreditovanými skúšobnými ústavmi. Ekologická nezávadnosť Naša spoločnosť AUSTRIA BETON WERK si zvolila zelenú farbu za svoj symbol a vsadila ju aj do svojho loga, čím chceme jednoznačne poukázať na to, že ochrana prírody a zdravia je pre nás dôležitá. Používame materiály, ktoré neznečisťujú životné prostredie a volíme pracovné postupy, ktoré sú hospodárne a ekologicky optimalizované. Systémová skladba AUSTRIA BETON WERK vyrába debniace tvárnice KLIK BLOK, ktoré sa dajú kombinovať v dvoch systémoch S1 a S2. Umožňujú stavať stĺpik plotu a výplň plotu bez toho, aby ste museli upravovať rozmer debniacej tvárnice. Požiarna odolnosť Všetky výrobky ABW spĺňajú normou predpísané parametre požiarnej odolnosti. Zodpovedajú stupňu horľavosti A. Odolnosť voči mrazu Poveternostné vplyvy nemôžu negatívne ovplyvňovať naše výrobky. Stanovenie odolnosti proti zmrazovaniu a rozmrazovaniu sa vykonáva podľa STN EN Skúšku odolnosti voči mrazu vykonáva autorizovaný certifikačný úrad TSÚS. Nízka nasiakavosť Kompaktná betónová štruktúra je upravená tak, aby nenasiakavala vlhkosť pri daždi a zo vzduchu. Farebný povrch betónovej dlažby, ktorý dáva dlažbe ten pravý elegantný vzhľad, je tiež upravený tak, aby neprišlo vplyvom vlhkosti ku zmene kvality, farebnosti povrchu a celej dlažby. Rozmerová presnosť Tvarovky Klik-Blok sú vyrábané vysoko-presnou technológiou, aby sa dosiahla potrebná väzba systému pero-drážka s vysokou priečnou stabilitou. Vysoká pevnosť Typy dlažieb označené touto ikonkou znesú vyššie zaťaženie a sú určené aj na plochy s pojazdným využitím. Kvalita AUSTRIA BETON WERK Výrobky AUSTRIA BETON WERK sa vyhotovujú a skúšajú podľa noriem STN EN betónové dlažbové tvarovky (Požiadavky a skúšobné metódy), STN EN betónové dlaždice (Požiadavky a skúšobné metódy), STN EN betónové obrubníky (Požiadavky a skúšobné metódy). Rovnaký povrch V sériách s týmto označením sú rôzne výrobky s rovnakým povrchom, to znamená dlažby, platne, ploty, obrubníky atď., majú rovnaký povrch.

4 Chcete dosiahnuť, aby okolie Vášho domu pôsobilo kráľovsky? Kráľovská dlažba je tá správna voľba. Jej mierne zvlnená hrana po uložení dodáva uloženej ploche jemnosť a dokonalú harmóniu. Kombináciou rôznych veľkostí dlažby a farebných kombinácií dosiahnete dokonale reprezentatívnu plochu. Jedinečnosťou je farebná škála melírovaných farieb, ktorá nemá žiadnu konkurenciu.

5 5

6 ABW - Kráľovská Možnosti ukladania Sk ABW Quality Rozmery Paleta farieb žltá čierna žltočervená melírovaná pieskovohnedá melírovaná

7 7

8 Každého z nás fascinujú od nepamäti staré hrady a zámky. Premýšľame, ako toto všetko mohli naši predkovia dosiahnuť, že aj po toľkých rokoch nás to dokáže očariť. V kútiku duše by každý z nás chcel mať okolie svojho domu také pôsobivé a zaujimavé. Burgstein je typ dlažby, ktorý Vám splní všetky tieto očakávania. Zdôrazní majestátnosť a eleganciu v každom pohľade. Dokonalým výrobným postupom táto dlažba spĺňa vynikajúce mechanické vlastnosti. Pôsobí staro ale veľmi elegantne.

9 9

10 ABW - Burgstein Možnosti ukladania Sk ABW Quality Rozmery Paleta farieb pieskovo- hnedá melírovaná

11 11

12 Prírodný dojem s historickou atmosférou Špeciálnym postupom kontrolovaného otĺkavania dosahuje dlažba Antico prírodný kamenný povrch, ktorý vytvára mäkký dojem s atmosférou nádherných námestí historických miest. Ak chcete zastaviť čas, v pokoji si oddýchnuť a vychutnať si krásu, ktorú ľudia poznali už dávno pred nami, vyberte si Antico. Ideálne sa hodí na námestia, ku mestským vilám a vidieckym domom.

13 13

14 Možnosti ukladania ABW - Antico otĺkavaná Sk ABW Quality Rozmery Paleta farieb melírovaná pieskovohnedá melírovaná

15 Objavte našu webstránku nový vizuál, nové informácie, nové možnosti Objavte naše novinky NOVINKA Nový murovací systém (str. 39) NOVINKA NOVINKA Systém pero drážka v Alpskom plote (str. 32). Nové rozmery cestných obrubníkov (str. 31).

16 Každý z nás chce dosiahnuť niečo zaujimavé ale zároveň elegantné. Na vytvorenie takejto plochy je ideálna dlažba Eleganz. Jej osemuholníkový tvar, ktorý pri kombinácii farieb a rozmerov vytvára ucelenú harmonickú plochu s pocitom kľudu a pohody. Vlastnosti dlažby umožňujú po nej jazdiť aj autom, čím sa stáva veľmi praktickou.

17 ABW - Eleganz Možnosti ukladania Sk ABW Quality Rozmery Paleta farieb červená čierna piesková žltá 17

18 Prirodzene krásna Prirodzene krásna dlažba, ktorá s citom dopĺňa svoje okolie. Prirodzená štruktúra povrchu sa hodí do útulnej záhradnej atmosféry, ale rovnako dobre vyznie aj v centre mesta. Je prispôsobivá aj vďaka širokej palete farieb a tvarov. Veľmi dobre sa hodí, ak hľadáte dlažbu s výbornými vlastnosťami zameranými na pohodlnú a bezpečnú pochôdznosť. Farebná škála sa pohybuje v tlmených väčšinou teplých odtieňoch farieb, z ktorých môžete vyskladať dlažbu nenápadnú s použitím podobných odtieňov alebo aj dominantnú pri výbere farieb s kontrastným akcentom.

19 ABW - Rustikal Možnosti ukladania Sk ABW Quality Rozmery Paleta farieb len pri rozmere 18/18 červená žltá piesková pieskovohnedá červenočierna 19

20 dlažba s prírodným reliéfom Dovolili sme si pre Vás vyrobiť dokonalý výrobok, ktorý Vám už pri prvom pohľade vnukne mašlienku, kam by som ho vedel použiť. Svojím jedinečným povrchom, ktorý dokonale pripomína povrch lámaného kameňa je určený hlavne k relaxačním plochám, bazénom, námestiam. Samozrejmosťou je viac rozmerov dlažby, ktoré ešte umocňujú pocit kombinácie a realizácie. Dokonale nepravidelné hrany tejto dlažby dávajú takejto ploche voľnosť a zaujimavosť. Použité farebné odtiene majú vytvárať romantickú atmosféru. Vytvorením terasy, altánku z dlažby Hacienda, si vytvoríte dokonalé miesto pre oddych a relax. Ako na to? Svoj prirodzený prírodný vzhľad získava Hacienda aj vďaka jemným nerovnostiam hrán. Preto sa ukladá s malým odstupom jednotlivých kameňov od seba a škáry sa vypĺňajú škárovacou hmotou. Voľbou farebného odtieňa škárovacej hmoty môžete mozaiku buď zvýrazniť alebo zjemniť. Po doplnení škárovacou hmotou získa dlažba príjemnú optickú celistvosť. Nezabudnite, že pre dosiahnutie nepravidelného a tým prirodzeného efektu, je dôležité kombinovať pri pokládke aspoň 3 druhy rozmerov.

21 Rozmerová pestrosť Jedným z tajomstiev prírodného vzhľadu je aj rozmerová a tvarová pestrosť. Hacienda Montana sa dá vyskladať z 3 rôznych rozmerov pravouhlých kameňov, ktoré sa ukladajú tak, aby nevznikali Jednoduchá práca rýchle výsledky Vďaka premyslenej voľbe rozmerov a hmotností kameňov sa dlažba ukladá rýchlo. Dokonalá terasa vám rastie pred očami. Kompaktná hmotnosť kameňov dovolí každému poskladať si svoj sen aj bez cudzej pomoci. krížové škáry. Samozrejme, vy si môžete vybrať, či chcete komplikovanejšiu nepravidelnú štruktúru alebo jednoduchšiu klasiku z jedného alebo dvoch pravouhlých rozmerov. Dajte svojej terase kreatívny nápad S mozaikou Hacienda Octagon vytvoríte zo svojej terasy alebo hoci aj z námestia skutočné centrum - centrum relaxu. Hacienda Montana Sk ABW Quality Paleta farieb Rozmery Možnosti ukladania Hacienda Oktagon 21

22 Jedinečná systémová dlažba, ktorá svojimi možnosťami prekvapí každého. Jej systémovosť je založená na na štyroch rozmeroch a šiestich farebných odtieňoch. Pravouhlé tvary dlažby s jemnou fázou po uložení vytvoria dokonalý obraz plochy, presne taký, aký ste si predstavovali. Kombináciou rozmerov a farieb je možné vytvoriť plochu, ktorá nikdy nezovšednie. Je vhodná na chodníky, príjazdové komunikácie a parkovacie plochy.

23 ABW - Topline Možnosti ukladania Sk ABW Quality Rozmery Paleta farieb červená hnedá čierna piesková žltá 23

24 Jednoducho univerzálna Dlažba ABW Univerzal je jedným z variantov jednoduchej geometrickej dlažby vhodnej na pochôdzne aj pojazdné použitie. Jednoduchá práca, rýchle výsledky. Vďaka rovným okrajom je celkový dojem uhladený a čistý. Ak chcete, aby dlažba vyzerala vždy ako uprataná a hodila sa na akýkoľvek spôsob použitia, vyberte si univerzálnu dlažbu ABW Univerzal.

25 ABW - Univerzal Možnosti ukladania Sk ABW Quality Rozmery Paleta farieb červená hnedá grafitová čierna piesková žltá svetlohnedá zelená 25

26 V jednoduchosti je krása. Všetko toto Vám ponúka dlažba Parkettstein. Používa ten najjednoduchší rozmer na to, aby ste si vytvorili príjemné prostredie okolo svojho domova. Fyzikálne vlastnosti dlažby ju predurčujú na vytváranie chodníkov a oddychových komunikácií. Farebná škála Vám zasa dáva voľnú ruku k tomu, aby ste si vytvorili harmonickú a príjemnú atmosféru.

27 ABW - Parkettstein Možnosti ukladania Sk ABW Quality Rozmery Paleta farieb červená hnedá čierna piesková žltá 27

28 Tvar tejto dlažby pozná každý. Stala sa základným prvkom cestných komunikácií, parkovísk a chodníkov. Aj po rokoch je obľúbená kôli svojim vlastnostiam a tvaru. Základnými farbami povrchu dokážete plochy deliť aj spájať. Je elegantnou sestrou Behatonu. Plynulé zaoblenie hrán z nej robí dlažbu, ktorá sice pôsobí jednoducho o ale prakticky. Rozmery Rozmery Možnosti ukladania Možnosti ukladania Paleta farieb Paleta farieb červená červená

29 Zatrávňovacia dlažba Obrubníky cestný ABW - Cestný obrubník záhradný Účelná a ekologická Zatrávňovacia dlažba ABW je ideálna, ak potrebujete spevniť pojazdnú plochu a zároveň ponechať priestor tráve a prírode, aby oživila prostredie. Betón s vysokou pevnosťou umožňuje dokonca aj spevňovacie šikmých svahov, pričom opäť vysúva do popredia prírodu. Symbióza účelnosti a ekológie je praktická a obľúbená. Či už chcete vytvoriť súkromné parkovisko pred domom alebo obrovské parkovisko pred obchodom, je to správna voľba. ABW - Zatrávňovacia dlažba Rozmery a ukladacie vzory Rozmery Farba ABW - Záhradný obrubník Rozmery Paleta farieb červená hnedá Farba grafitová žltá piesková 29

30 štiepaný povrch Plot vytvára hranice pozemkov, oddeľuje Váš priestor od druhých. Aj takáto hranica môže spĺňať všetky prvky estetiky, harmónie, praktickosti. Všetky tieto vlastnosti spĺňa Alpský plot. Je to dokonalý plotový systém, ktorý umožňuje oddeliť si priestor od iných a zároveň reprezentovať. Každá tvárnica spĺňa najvyššie kritériá kvality a technického riešenia. Rokmi zdokonaľovaným systémom výroby sme dosiahli, že z plotového systému dýcha život. Nie je to len kus betónu. Základným charakteristickým prvkom Alpského plotu je štiepanosť. Dokonalý systém štiepania nám výtvára prirodzene nepravidelnú štruktúru povrchu. Základné prvky sú jednostranne štiepané, štep je len z prednej strany. Dvojstranne štiepaný, kde je štep z prednej aj zo zadnej strany. Ku všetkým týmto prvkom sú vyrábané doplnkové tvárnice, ktoré služka na dosiahnutie požadovaného tvaru plotu s dodržaním štiepanosti (jednostranná, dvojstranná). Ďalším charakterovým znakom Alpského plotu je rovnomerne rozložený čierny kameň v každej tvárnici, ktorý spojením do plotového systému vytvára celkovú živú atmosféru. Dokonale prevedené sú jednotlivé skosené hrany tvárnice, nazývané fazety. Fazeta dáva plotu krásu a eleganciu. Vytvára jeho líniu. Na dosiahnutie všetkých prvkov estetiky, harmónie, praktickosti je potrebné aj technické riešenie každej tvárnice. Všetky základné tvárnice Alpského plotu majú na svojích koncoch perodrážku (zámok), ktorá slúži na dosiahnutie dokonalej priľnavosti jednotlivých tvárnic, vyššej pevnosti plotového systému.

31 ABW - Alpský plot štiepaný povrch Ukončovacie striešky nájdete na strane 38. Sk ABW Quality Rozmery 1 x RADOVÁ 1 x ½ P a Ľ 1 x PILIEROVÁ UKONČOVACIA P a Ľ 2 x RADOVÁ 2 x ½ 1 x PILIEROVÁ 2 x ½ AP a AĽ 40x20x16 2 x PILIEROVÁ UKONČOVACIA 2 x AP a AĽ 3 x ½ 2 x PILIEROVÁ 3 x A 20x20x16 3 x B Paleta farieb 4 x hnedá biela žltá piesková 31

32 Prispôsobí sa okoliu Alpský plot light jednostranne šiepaný ponúka ďalší variant tohto bestselleru. Je z jednej strany hladký a z druhej štiepaný, takže si môžete prispôsobiť natočenie tvárnic podľa prostredia, do ktorého je plot zakomponovaný. Hladký povrch sa hodí viac k modernejšiemu štýlu a štiepaný skôr ku klasickému. Strieškové ukončovacie platne samozrejme ponúkame aj na tento typ plotu. Široká farebná škála zahŕňajúca celé spektrum odtieňov od elegantne chladných až po prívetivo teplé vám uvoľní ruky pri práci a perfektný výsledok sa určite dostaví.

33 ABW - Alpský plot Light Sk ABW Quality Rozmery 40x15x16 20x15x16 Paleta farieb hnedá biela žltá piesková 33

34 Kreatívny plot postavíte hladko Plotový systém Kreativ Spectrum ponúka širokú paletu farieb, aby ste mohli plot čo najbližšie prispôsobiť svojim predstavám. Hladký povrch tvárnic dovolí farbe vyniknúť. Pozornosť sa nesústreďuje na plasticitu povrchu, ale na kompaktný, hladký priebeh farebného odtieňa. Na zvýšenie farebného efektu môžete zvoliť kontrastnejší odtieň farby ukončovacích striešok a ešte zvýrazniť celkový dojem. Buďte kreatívni a užite si hru farieb a kontrastov.

35 ABW - Kreativ plot Spectrum Ukončovacie striešky nájdete na strane 38. Sk ABW Quality Rozmery 40x20x16 Paleta farieb 20x20x16 žltá piesková 35

36 žltá Krycia platňa štiepaná Krycia platňa vibrozalievaná Strieška múriková S.M x 27 cm S.M x 24 cm Rozmery: 24 x 28 x 5,8 cm Paleta farieb Strieška stĺpiková štvorcová S.Š x 47 cm hnedá biela žltá piesková Strieška stĺpiková obdĺžniková S.O x 27 cm Krycia platňa hladká Strieška koncová S.K x 27 cm Strieška rohová S.R x 27 cm Rozmery: 24 x 28 x 5,8 cm Paleta farieb Paleta farieb hnedá biela žltá piesková hnedá biela piesková

37 Obvodová tvárnica Rozmery: OT x 30 x 24 cm OT x 20 x 24 cm Priečková tvárnica Rozmery: PT x 12 x 24 cm Rozmery Paleta farieb hnedá žltá 37

38 vibrolisované betónové debniace tvárnice so systémom pero drážka Použitie systému Objavte presný systém Stavbári systém pero-drážka dobre poznajú z iných stavebných materiálov, ale novinkou je, že ABW prináša tento systém aj do segmentu betónových šalovacích tvárnic. Takže výhody systému pero-drážka môžu stavbári využívať už od základov stavby. Pri zalievaní betónom nedochádza k priečnemu posunu tvárnic, čo uľahčuje prácu a zároveň zvyšuje jej presnosť. Tieto tvárnice sa vyrábajú novou modernou technológiou, ktorá prináša vyššiu kvalitu. Vibrolisovaný betón má predovšetkým vysokú rozmerovú presnosť, vyššiu pevnosť a aj ostatné dôležité vlastnosti ako požiarna odolnosť a nasiakavosť dosahujú výborné parametre. ABW prináša túto modernú technológiu, aby mali stavebníci k dispozícii inovatívne a technologicky vyspelé stavebné materiály. na výstavbu zvislých nosných stien nenosných konštrukčných stien základov a oporných múrov použitie na spevnenie svahu svahové tvárnice pre vysadenie zelene Stacionárny vibrolis je strojné zariadenie na výrobu betónových výrobkov: murovacie tvárnice, stropné tvárnice, šalovacie tvárnice, zatrávňovacie tvárnice a trávnikové obrubníky. Konštrukcia stacionárneho vibrolisu umožňuje rýchle vymieňanie foriem, vďaka čomu je možné rýchlo sa prispôsobiť požiadavkám trhu a zákazníkov. Do foriem sa dostáva už vopred zamiešaná betónová zmes, ktorá je pripravovaná podľa presne stanovenej receptúry. Vibrolis zmes upravuje do požadovaného tvaru vibrolisovaním v stanovenom čase a vibrácii. Po zavibrovaní odchádzajú hotové výrobky do zakladačov na vysušenie a vyzretie. Doba vyzrievania je tiež daná technológiou a je presne určená pre každý typ výrobku. Automatický zakladač pri požiadavke na paletizáciu daného výrobku vždy dodáva na paletizovanie vyzreté výrobky, ktoré boli v zakladači dostatočný čas, daný technológiou výroby.

39 Zakladanie Existuje viacero spôsobov, ako vytvoriť pásový základ v sypkejších zeminách. Riešením je napríklad debnenie alebo použitie debniacich tvaroviek (ST - 40). Pri vytváraní debnenia môžeme mať problém s jeho ukotvením. Pri použití debniacich tvaroviek tento problém odpadá. Ich prvý rad sa ukladá na vyrovnaný podklad, najlepšie na centimetrovú zhutnenú vrstvu štrku či štrkopiesku. V niektorývch prípadoch sa ako podklad použije vrstva betónu B 10 - B 15. Do priehlbín na tvarovkách sa pozdĺžne ukladá oceľová tyčová výstuž, ktorá zabezpečí ich dostatočne tuhé spojenie. Druhý rad sa kladie s prekladaním cez pol tvarovky, podobne ako pri murovaní a pridá sa vodorovná výstuž. Presnú polohu tvaroviek vyriešila spoločnosť ABW vyrábaním tvaroviek so systémom pero-drážka. Keď sa uložia 3 rady, nasleduje betónová zálievka a pridá sa zvislá oceľová výstuž. Systémová skladba Systém Klik-Blok je zostavený do dokonalej stavebnice. Ak si vyberiete tvárnice s kombinovateľnými rozmermi zapadnú do seba a vytvoria kompaktný systém. Výhody vďaka debniacim tvárniciam nedochádza pri ich zalievaní betónom k priečnemu posunu tvárnic a vylievaniu betónu cez spoje jednoduchá a rýchla práca vďaka systému pero-drážka Sk ABW Quality ST 40 ST 30 ST 25 ST 20 ST 15 39

40 AUSTRIA BETON WERK s.r.o. Areál PD Kráľová pri Senci tel.: fax: BRATISLAVA BERNOLÁKOVO SENEC KRÁĽOVÁ PRI SENCI ABW >> ŽILINA SLÁDKOVIČOVO Katalóg 2009

Microsoft Word - 2.Metropol-tech.list.doc

Microsoft Word - 2.Metropol-tech.list.doc METROPOL PLOTOVÉ PRVKY Moderné univerzálne murovacie tvarovky vyrobené z prostého vibrolisovaného betónu disponujú hladkými stenami a drobnými fazetami po obvode pohľadových strán. Tvarovky METROPOL sú

Podrobnejšie

Microsoft Word - Casa_di_Campo senso.docx

Microsoft Word - Casa_di_Campo senso.docx CASA DI CAMPO - senso LINEA DECORATIVO Mimoriadne variabilná dlažba, svojim tvarovým riešením je vhodná pre výnimočné architektonické stvárnenie dláždených plôch na exponovaných miestach Di Campo je kombinácia

Podrobnejšie

BRADSTONE OLD TOWN Atmosféra a vyžarovanie. Systémové riešenie Bradstone Old Town prináša južanské slnko do Vášho domova. Profilovanie, nepravidelné h

BRADSTONE OLD TOWN Atmosféra a vyžarovanie. Systémové riešenie Bradstone Old Town prináša južanské slnko do Vášho domova. Profilovanie, nepravidelné h BRADSTONE OLD TOWN Atmosféra a vyžarovanie. Systémové riešenie Bradstone Old Town prináša južanské slnko do Vášho domova. Profilovanie, nepravidelné hrany a teplé farebné odtiene podporujú tento prirodzený

Podrobnejšie

Microsoft Word - Mini svahovka.docx

Microsoft Word - Mini svahovka.docx Mini svahovka ZÁHRADNÝ DIZAJN Systém okrasných svahových prvkov je predovšetkým vhodný k spevneniu okrasných a deliacich vegetačných stien a svahov Pre požadovaný efekt okrasného svahu odporúčame svahové

Podrobnejšie

Akciové produkty a novinky Zľavy až 60 % Ponuka je platná od do vypredania zásob Záruka kvality od r Najvyššia kvalita betónových prod

Akciové produkty a novinky Zľavy až 60 % Ponuka je platná od do vypredania zásob Záruka kvality od r Najvyššia kvalita betónových prod Akciové produkty a novinky Zľavy až 60 % Ponuka je platná od 15.8.2019 do vypredania zásob Záruka kvality od r. 1991 Najvyššia kvalita betónových produktov na slovenskom trhu zvolená zákazníkmi v prieskume

Podrobnejšie

PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu?

PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu? PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu? V tehlovom dome postavenom z kvalitných pálených tehál POROTHERM Profi vytvoríte pre vašu rodinu najzdravšie a najpríjemnejšie prostredie pre život. Dom postavíte za pár mesiacov,

Podrobnejšie

Dizajnová zámková dlažba ako z rozprávky Produktový katalóg ZÁMKOVÁ DLAŽBA CESTNÉ PRVKY PLOTOVÉ SYSTÉMY TVÁRNICE

Dizajnová zámková dlažba ako z rozprávky Produktový katalóg ZÁMKOVÁ DLAŽBA CESTNÉ PRVKY PLOTOVÉ SYSTÉMY TVÁRNICE Dizajnová zámková dlažba ako z rozprávky Produktový katalóg ZÁMKOVÁ DLAŽBA CESTNÉ PRVKY PLOTOVÉ SYSTÉMY TVÁRNICE OBSAH Váš dom, váš hrad. Doprajte si k nemu aj výnimočnú zámkovú dlažbu špičkovej kvality.

Podrobnejšie

Viega Advantix Vario: prvý sprchový žľab na mieru.

Viega Advantix Vario: prvý sprchový žľab na mieru. Viega Advantix Vario: prvý sprchový žľab na mieru. 0 10 20 30 Viega Advantix Vario. Možnosť skrátenia na mieru. Flexibilita bez hraníc. Skôr alebo neskôr overený úspech Viega Advantix Vario je prvým sprchovým

Podrobnejšie

AVG_Moderne_interierove_systemy-A4-NAVYSKU.cdr

AVG_Moderne_interierove_systemy-A4-NAVYSKU.cdr A V G S Y S T E M MODERNÉ SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH STIEN 2 MB-EXPO MB-EXPO MOBILE SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH STIEN MB-EXPO MB-EXPO MOBILE ŠTÝLOVÉ PREDAJNÉ VÝKLADY 3 MB-EXPO MB-EXPO MOBILE SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH

Podrobnejšie

dotknite sa. pochopíte

dotknite sa. pochopíte dotknite sa. pochopíte PODLAHA a PRIESTOR výzor a atmosféra interiéru je zrkadlom fantázie, postoja k životu, citu pre dokonalosť, je súladom farieb a tvarov... Podlaha je fyzickým prepojením človeka s

Podrobnejšie

* Ceny za náter uvedené v tomto katalógu sa vzťahujú na náter farbou podľa vášho výberu s výnimkou bielej. Ak máte záujem o domček bielej farby, pripr

* Ceny za náter uvedené v tomto katalógu sa vzťahujú na náter farbou podľa vášho výberu s výnimkou bielej. Ak máte záujem o domček bielej farby, pripr * Ceny za náter uvedené v tomto katalógu sa vzťahujú na náter farbou podľa vášho výberu s výnimkou bielej. Ak máte záujem o domček bielej farby, pripravíme vám špeciálnu cenovú ponuku. 34 mm 2 310,00 Montáž

Podrobnejšie

PRÍSTREŠOK PRE AUTO Prestrešenie parkovacích statí Kvalitná ochrana áut od Gerhardt Braun VAŠE VÝHODY Rozmanité dispozície prestrešenia Spoľahlivá och

PRÍSTREŠOK PRE AUTO Prestrešenie parkovacích statí Kvalitná ochrana áut od Gerhardt Braun VAŠE VÝHODY Rozmanité dispozície prestrešenia Spoľahlivá och PRÍSTREŠOK PRE AUTO Prestrešenie parkovacích statí Kvalitná ochrana áut od Gerhardt Braun VAŠE VÝHODY Rozmanité dispozície prestrešenia Spoľahlivá ochrana áut pred nepriaznivým počasím Ekonomické riešenia

Podrobnejšie

Baumit Fasádne omietky a farby Premium

Baumit Fasádne omietky a farby Premium Baumit Premium Line Vyberte si Top povrchovú úpravu Viac ako len make-up vášho domu Baumit Premium Line Jednoduché spracovanie Vynikajúca spotreba Dlhá životnosť Myšlienky s budúcnosťou. Baumit NanoporTop

Podrobnejšie

katalog_PINTY_200871_tech.cdr

katalog_PINTY_200871_tech.cdr Technické spreje www.painthouse.sk ZINKOVÝ ZÁKLAD Zinkový základ pre studenú galvanizáciu. Dlhodobá ochrana na báze čistého zinku a špeciálnych živíc. Z169 Vysoko výdatný zinkový náter. Minimálne 99%-ný

Podrobnejšie

až 20 % ZĽAVY ZĽAVY S FANTÁZIOU PRE VÁŠ DOM A ZÁHRADU oblasť II Akcia platí od 15. júla do 31. októbra 2019 BETÓNOVÉ VÝROBKY S FANTÁZIOU

až 20 % ZĽAVY ZĽAVY S FANTÁZIOU PRE VÁŠ DOM A ZÁHRADU oblasť II Akcia platí od 15. júla do 31. októbra 2019 BETÓNOVÉ VÝROBKY S FANTÁZIOU až 20 % ZĽAVY ZĽAVY S FANTÁZIOU PRE VÁŠ DOM A ZÁHRADU oblasť II Akcia platí od 15. júla do 31. októbra 2019 BETÓNOVÉ VÝROBKY S FANTÁZIOU 20% až Tvarovky FACE BLOCK piesková tehlová okrová povrch štiepaný

Podrobnejšie

2.A Príloha č1 Výkaz výmer

2.A Príloha č1  Výkaz výmer Rekapitulácia rozpočtu Sadzby DPH A B Stavba Dobudovanie systému zberu a odvozu komunálneho odpadu v obci Bystré 20% 0% Názov objektu ZRN VRN HZS Kompl.čin. Ost. náklady Cena SO 01 - STOJISKO SMETNÝCH

Podrobnejšie

Ultratop Systém Cementové podlahové systémy

Ultratop Systém Cementové podlahové systémy Ultratop Systém Cementové podlahové systémy Prirodzený vzhľad Ultratop System Vhodné pre podlahy v priemyselných odvetviach a v občianskych stavbách Obzvlášť odporúčané pre podlahy v: Priestory priemyselných

Podrobnejšie

semmelrock_jesenna-akcia-letak-A4.cdr

semmelrock_jesenna-akcia-letak-A4.cdr Ponuka platná od.. do.. Inšpirujte sa dlažbami Dlažby Platne Múriky Plotové systémy Obrubníky Schody Doplnky Pozri zadnú stranu. JESENNÁ PONUKA Aby váš domov zažiaril radosťou CityTop Grande dlažba, sivo-čierna

Podrobnejšie

ARBITON_Broszura Inspiracje SK Floors_210x297mm_sklad

ARBITON_Broszura Inspiracje SK Floors_210x297mm_sklad PODLAHA JE MIESTOM, KDE ZAČÍNA VŠETKO INŠPIRÁCIE VÁŠ INTERIÉR S VINYLOVOU PODLAHOU ZNACKY ARBITON INŠPIRÁCIE Pretože smerovanie v interiéroch sa rýchlo mení, je ťažké sledovať trendy a byť aktuálne s tým,

Podrobnejšie

Microsoft Word - Návod na VOM Greenbags.docx

Microsoft Word - Návod na VOM Greenbags.docx Návod na montáž systému VOM Návod na montáž systému VOM (Vegetačné oporné múry) Pred začatím projektu VOM si preštudujte miestne predpisy a požiadavky na stavebné povolenie alebo ohlásenie drobnej stavby

Podrobnejšie

OPTIGRILL+ XL GC722D34 Elektrický gril Tefal Optigrill+ GC722D34 GC722D34 Vždy perfektný výsledok grilovania od krvavého až po dobre prepečený

OPTIGRILL+ XL GC722D34 Elektrický gril Tefal Optigrill+ GC722D34 GC722D34 Vždy perfektný výsledok grilovania od krvavého až po dobre prepečený OPTIGRILL+ XL GC722D34 Elektrický gril Tefal Optigrill+ GC722D34 GC722D34 Vždy perfektný výsledok grilovania od krvavého až po dobre prepečený Vždy perfektný výsledok grilovania od krvavého po dobre prepečený

Podrobnejšie

až 20 % ZĽAVY ZĽAVY S FANTÁZIOU PRE VÁŠ DOM A ZÁHRADU oblasť I Akcia platí od 15. júla do 31. októbra 2019 BETÓNOVÉ VÝROBKY S FANTÁZIOU

až 20 % ZĽAVY ZĽAVY S FANTÁZIOU PRE VÁŠ DOM A ZÁHRADU oblasť I Akcia platí od 15. júla do 31. októbra 2019 BETÓNOVÉ VÝROBKY S FANTÁZIOU až 20 % ZĽAVY ZĽAVY S FANTÁZIOU PRE VÁŠ DOM A ZÁHRADU oblasť I Akcia platí od 15. júla do 31. októbra 2019 BETÓNOVÉ VÝROBKY S FANTÁZIOU 20% až Tvarovky FACE BLOCK piesková tehlová okrová povrch štiepaný

Podrobnejšie

Zdravé bývanie Baumit

Zdravé bývanie Baumit Baumit Klima Regulácia vlhkosti Čistý vnútorný vzduch Príjemné bývanie Interiér v pohode Zdravé steny, zdravý vzduch Klima omietky pre zdravý život Váš domov. Vaše steny. Vaše zdravie. Baumit Klima pre

Podrobnejšie

WIENER Porotherm Ti

WIENER Porotherm Ti Čo je POROTHERM Ti? Tehly POROTHERM s označením Ti, čiže tepelnoizolačné, predstavujú novú generáciu tehál pre obvodové steny s výrazne lepšími tepelnoizolačnými parametrami v štandardných hrúbkach 38

Podrobnejšie

SlevovaFantazie-SK-2017-A4-8stran-oblast 2-verze02 NAHLED.pdf

SlevovaFantazie-SK-2017-A4-8stran-oblast 2-verze02 NAHLED.pdf ŠPIRÁCIA PRE VÁŠ DOM A ZÁHRADU oblasť II Platnosť od 1. septembra do 13. októbra 2017 BETÓNOVÉ VÝROBKY S FANTÁZIOU Tvárnice SIMPLE BLOCK tehlová okrová Tvárnice HX 1/20/AF HX 2/20/AF HX 3/20/AF HX 1/30/AF

Podrobnejšie

SpiritLights_sk-A6

SpiritLights_sk-A6 For Pre Sun-Kissed vlasy pobozkané Blonde slnkom Effects Vytvorte prírodné blond vlasy, efekt jemných svetlých odtieňov na prírodných a farbených vlasoch. Vlastnosti a výhody Tento melírovací systém na

Podrobnejšie

chyzbet014

chyzbet014 KATALÓG 014 Návrh plochy v cene dlažby. Náš architekt Vás navštívi priamo doma. Cenník platný od 1.11. 014 SLOVENSKÝ VÝROBCA www.chyzbet.sk DLAŽBA VYMÝVANÁ Výnimočný vzhľad povrchu vymývateľnej dlažby

Podrobnejšie

Snímka 1

Snímka 1 Sila inovácie Akustické podlahy SIRCONTEC moderné a komplexné riešenie konštrukcií podláh bytových a polyfunkčných stavieb Trenčín, august 2012 Obsah Prečo je akustická podlaha potrebná? Konštrukcia akustickej

Podrobnejšie

DVERE ZÁRUBNE PRE DOM A BYT Cenník s DPH dvere a zárubne v kategórii PRAKTIK

DVERE ZÁRUBNE PRE DOM A BYT Cenník s DPH dvere a zárubne v kategórii PRAKTIK DVERE ZÁRUBNE PRE DOM A BYT Cenník s DPH dvere a zárubne v kategórii PRAKTIK Obsah Bergamo...2 Elegant...3 Harmonie...4 Mera...5 Swing...6 Venecia...7 Zárubne NORMAL...8 Rozmery dverí a stavebných otvorov...9

Podrobnejšie

VIANOCE 2O16

VIANOCE 2O16 VIANOCE 2O16 PARKER collection for men Ingenuity Modelová rada Ingenuity s novým písacím systémom 5th kombinuje jednoduchosť a potešenie z písania so štýlovým a luxusným dizajnom. Parker Ingenuity Black

Podrobnejšie

Salt water pool care for highest demands

Salt water pool care for highest demands Salt water pool care for highest demands Nová úprava slanej vody od odborníka Majitelia bazénov, ktorí používajú soľ na ošetrenie bazénovej vody, sa vedome rozhodli pre používanie prírodného produktu.

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

MATERIÁL PRE MODERNÚ DREVOSTAVBU CLT PANEL

MATERIÁL PRE MODERNÚ DREVOSTAVBU CLT PANEL MATERIÁL PRE MODERNÚ DREVOSTAVBU CLT PANEL CLT panely CLT = cross laminated timber = krížovo lepené drevo CLT panely sú stavebný materiál s najlepšími vlastnosťami pre moderné drevostavby, vyrobený z kolmo

Podrobnejšie

MONTÁŽNY NÁVOD GABIONOVÝ PLOT 2,5 m VŠETKY OBRÁZKY SÚ LEN ILUSTRATÍVNE. VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ/ OBSAH KATALÓGU- MONTÁŽNEHO NÁVODU, PODLIEH

MONTÁŽNY NÁVOD GABIONOVÝ PLOT 2,5 m VŠETKY OBRÁZKY SÚ LEN ILUSTRATÍVNE. VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ/ OBSAH KATALÓGU- MONTÁŽNEHO NÁVODU, PODLIEH MONTÁŽNY NÁVOD GABIONOVÝ PLOT 2,5 m VŠETKY OBRÁZKY SÚ LEN ILUSTRATÍVNE. VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ/ OBSAH KATALÓGU- MONTÁŽNEHO NÁVODU, PODLIEH NÁRADIE POTREBNÉ K MONTÁŽI OPLOTENIA 2x račňa meter gumené kladivo

Podrobnejšie

Izolácie krokového hluku porovnanie materiálov Izolácie krokového hluku EKM PE Akustický EPS Minerálna vlna Vlastnosti a parametre materiálu Aplikácia

Izolácie krokového hluku porovnanie materiálov Izolácie krokového hluku EKM PE Akustický EPS Minerálna vlna Vlastnosti a parametre materiálu Aplikácia Izolácie krokového hluku porovnanie materiálov Izolácie krokového hluku EKM PE Akustický EPS Minerálna vlna Vlastnosti a parametre materiálu Aplikácia materiálu a vrstvy Materiál y balené v balíkoch y

Podrobnejšie

prístrešky 08 / 2018 / mmcite.com

prístrešky 08 / 2018 / mmcite.com prístrešky geomere Rad prístreškov, ktorý je optimalizovaný riešením funkčných prvkov. Jednoduchý a účinný modulárny systém s nosnými stĺpmi v zadnej stene umožňuje vytvárať zostavy aj bez bočných stien,

Podrobnejšie

Tvárnice pre nízkoenergetické, pasívne a nulové domy, haly, výškové budovy a bazény

Tvárnice pre nízkoenergetické, pasívne a nulové domy, haly, výškové budovy a bazény Tvárnice pre nízkoenergetické, pasívne a nulové domy, haly, výškové budovy a bazény Systém ISORAST Revolučný stavebný systém pre nízko-energetické, pasívne a nulové domy, haly a výškové budovy. Čo je Isorast?

Podrobnejšie

untitled

untitled e-novinky z Hranipexu 11 november 2009 V Sučanoch 11. decembra 2009 Vážení a milí obchodní priatelia, Pomaly sa blíži koniec ďalšieho roku. Vianoce na nás útočia už niekoľko mesiacov. Takže to, že budú

Podrobnejšie

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3.

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Matrac vďaka Visco pene reaguje na teplo, tlak a optimálne sa prispôsobuje

Podrobnejšie

STAVBA A BÝVANIE S DREVOM OSB 4 OSB 3 DHF DOSKY

STAVBA A BÝVANIE S DREVOM OSB 4 OSB 3 DHF DOSKY STAVBA A BÝVANIE S DREVOM OSB 4 OSB 3 DHF DOSKY EGGER OSB 4 TOP Prémiová doska s parametrami, ktoré prevyšujú požiadavky normy! EGGER OSB 4 TOP je drevená konštrukčná doska lepená bez formaldehydu, s výraznými

Podrobnejšie

Svetlo vás privíta pri každom návrate domov

Svetlo vás privíta pri každom návrate domov PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Cottage čierna LED Svetlo vás privíta pri každom návrate domov Vynovený dizajn plynovej lampy tohto nástenného svietidla LED mygarden Cottage značky Philips v čiernej

Podrobnejšie

VA_Tegula_SK_WBSK002.10_Download.cdr

VA_Tegula_SK_WBSK002.10_Download.cdr TEGULA d l a ž b a K l a d e n i e Systém TEGULA je chránený patentovým právom. EN 1338 EN 1339 www.kamene.info Ponuka kameňov TEGULA 17,3 POLOVIČNÁ PLATŇA Výška kameňa 8 cm Spotreba/m² cca 16,2 ks Hmotnosť/m²

Podrobnejšie

Plotove systemy Semmelrock / HaVe-uni

Plotove systemy Semmelrock / HaVe-uni Plotové a múrové systémy Dlažba Platne Múriky Plotové systémy Obrubníky Schody Doplnky č.1 VAŠA NAJLEPŠIA VOĽBA KROK ZA KROKOM Pracovné postupy INŠPIRÁCIE Tipy pre kreatívne stvárnenia DOKONALÝ PRIESTOR

Podrobnejšie

ACO Drain ACO Drain ACO DRAIN S 100 K / S 150 K / S 200 K / S 300 K líniové odvodňovacie systémy pre extrémne zaťaženie a najnáročnejšie aplikácie s a

ACO Drain ACO Drain ACO DRAIN S 100 K / S 150 K / S 200 K / S 300 K líniové odvodňovacie systémy pre extrémne zaťaženie a najnáročnejšie aplikácie s a ACO Drain ACO Drain ACO DRAIN S 100 K / S 150 K / S 200 K / S 300 K líniové odvodňovacie systémy pre extrémne zaťaženie a najnáročnejšie aplikácie s aretáciou Powerlock a bezpečnostnou SF drážkou Líniový

Podrobnejšie

CENNÍK - VinyTec príslušenstvo k fasádam VinyTherm a VinyStone V2107 Profil rohový - nízky - 60/15 mm Plastový rohový profil sa používa ako priznaný n

CENNÍK - VinyTec príslušenstvo k fasádam VinyTherm a VinyStone V2107 Profil rohový - nízky - 60/15 mm Plastový rohový profil sa používa ako priznaný n CENNÍK - VinyTec príslušenstvo k fasádam VinyTherm a VinyStone V2107 Profil rohový - nízky - 60/15 mm Plastový rohový profil sa používa ako priznaný nárožný profil pre dosky VinyTherm. Použitie tohto profilu

Podrobnejšie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie

Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie PHILIPS mygarden Nástenné svietidlo Dusk antracitová LED Premeňte slnečné svetlo na LED osvetlenie Zachyťte energiu slnka nástenným svietidlom Philips mygarden Dusk. Vysokokapacitný solárny panel a úsporné

Podrobnejšie

SL street-a viditeľný rozdiel

SL street-a viditeľný rozdiel SL street-a 3 000 slov led SL street-a 3 000 since 2003 custom made made in Slovakia warranty 5 years NICHIA LEDs high efficiency lm/w Použitie ulice a priechody pre chodcov parkoviská a parky priemyselné

Podrobnejšie

ZOZNAM PRÍLOH Stavba: VRANOV N/T-OPRAVA CHODNÍKOV A KOMUNIKÁCIÍ NA ÚZEMÍ MESTA Objekt: Ul. Duklianskych hrdinov-parkovisko pred BD 1210 a 1211 Diel: D

ZOZNAM PRÍLOH Stavba: VRANOV N/T-OPRAVA CHODNÍKOV A KOMUNIKÁCIÍ NA ÚZEMÍ MESTA Objekt: Ul. Duklianskych hrdinov-parkovisko pred BD 1210 a 1211 Diel: D ZOZNAM PRÍLOH Stavba: VRANOV N/T-OPRAVA CHODNÍKOV A KOMUNIKÁCIÍ Objekt: Ul. Duklianskych hrdinov-parkovisko pred BD 1210 a 1211 Diel: DOP Číslo zákazky: 19029 Upozornenie: Akékoľvek rozmnožovanie tejto

Podrobnejšie

Moderné bývanie v Častkovciach, výborná voľba Vášho nového domova S T A VEB NINY DEVELOPMENT 7-DOM štandard

Moderné bývanie v Častkovciach, výborná voľba Vášho nového domova S T A VEB NINY DEVELOPMENT 7-DOM štandard Moderné bývanie v Častkovciach, výborná voľba Vášho nového domova S T A VEB NINY DEVELOPMENT 7-DOM štandard úžitková plocha bytu 72,41 m² ALEBO 82,09 m² MANUÁL ŠTANDARDU Obklad podľa výberu z dizajnu 1-3

Podrobnejšie

STAVEBNÉ PROFILY MODERNÝCH STAVIEB KATALÓG 2019 MARCUS TRADE, s.r.o. Oravský Podzámok Oravský Podzámok

STAVEBNÉ PROFILY MODERNÝCH STAVIEB KATALÓG 2019 MARCUS TRADE, s.r.o. Oravský Podzámok Oravský Podzámok STAVEBNÉ PROFILY MODERNÝCH STAVIEB KATALÓG 2019 MARCUS TRADE, s.r.o. Oravský Podzámok 132 027 41 Oravský Podzámok info@marcustrade.sk marek.pjencak@marcustrade.sk Tel.: +421 43 238 82 82 www.marcus.sk

Podrobnejšie

2019_katalogus_ZUHANYTALCA_SKnyomda

2019_katalogus_ZUHANYTALCA_SKnyomda SHOWERTRAYS MADE IN ITALY 2019/1 SPRCHOVÉ VANIČKY SPRCHOVÉ VANIČKY NOVEJ GENERÁCIE MARMY V 5 FARBÁCH, BEZ PRÍPLATKU NEHRDZAVEJÚCA ODTOKOVÁ KRYTKA SIFÓN PREMIUM GEBERIT ŠTRUKTÚROVANÝ, MATERIÁL AKO IMITÁCIA

Podrobnejšie

cennik HORIZEN 2018

cennik HORIZEN 2018 CENNÍK SYSTÉMU OPLOTENIA HORIZEN 2018 PREDAJNÉ CENY V EUR Platnosť od 1.7.2018 Minimálna objednávka systému Horizen je 2000,-eur bez DPH. www.betafence.sk Tento cenník nahrádza platnosť predošlých cenníkov.

Podrobnejšie

Web verzia_ecp

Web verzia_ecp Zážitok na mieru Dokonalý zážitok pre každého Unikátny priestor v srdci Bratislavy. Historická budova Mozartovho domu na Ventúrskej ulici v sebe ukrýva nielen FACH Bistro a Juice shop, ale tiež miesta

Podrobnejšie

Výkaz výmer

Výkaz výmer Rekapitulácia rozpočtu Sadzby DPH A B Stavba Bystré - Rekonštrukcia cyklochodníka - 2. etapa 20% 0% Názov objektu ZRN VRN HZS Kompl.čin. Ost. náklady Cena SO 01.1 Cyklochodník asf. SO 01.2 Cyklochodník

Podrobnejšie

Baumit Cenník Potery a podlahové stierky

Baumit Cenník Potery a podlahové stierky NIVELLO SAMONIVELIZAČNÉ STIERKY Baumit Nivello Quattro Univerzálna samonivelizačná stierka triedy CA C20 F6 podľa STN EN 13 813, na báze špeciálneho spojiva na vyrovnanie povrchu cementových a sadrových

Podrobnejšie

Web

Web Zážitok na mieru FACH Event lookbook Dokonalý zážitok pre každého Unikátny priestor v srdci Bratislavy. Historická budova Mozartovho domu na Ventúrskej ulici v sebe ukrýva nielen FACH Bistro a Juice shop,

Podrobnejšie

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3.

Katalóg matracov Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Strana: 2 MATRAC VEGA Luxusný matrac v kombinácii Visco elastickej pamäťovej peny a vysoko pružnej studenej HR peny hustoty 40kg/m3. Matrac vďaka Visco pene reaguje na teplo, tlak a optimálne sa prispôsobuje

Podrobnejšie

Baumit Cenník 2018_Potery a stierky

Baumit Cenník 2018_Potery a stierky NIVELLO Viac informácií: Baumit Systémy 2018, str. 76 SAMONIVELIZAČNÉ STIERKY Baumit Nivello Quattro Univerzálna samonivelizačná stierka triedy CA C20 F6 podľa STN EN 13 813, na báze špeciálneho spojiva

Podrobnejšie

Brožúra

Brožúra Zelené mesto Nováky Oddychové zóny pri bytových a rodinných domoch na území mesta Nováky 1 Vážení občania, mesto Nováky pripravuje od roku 2016 pre Vás možnosť prenajať si voľné plochy na území mesta Nováky

Podrobnejšie

PRÍSTREŠOK EINHAUSUNG KELLER SYSTEME Modulové prístrešky Pre odpad, bicykle alebo sklady z firmy Gerhardt Braun. VAŠE VÝHODY Obzvášť hospodárne vďaka

PRÍSTREŠOK EINHAUSUNG KELLER SYSTEME Modulové prístrešky Pre odpad, bicykle alebo sklady z firmy Gerhardt Braun. VAŠE VÝHODY Obzvášť hospodárne vďaka PRÍSTREŠOK EINHAUSUNG KELLER SYSTEME Modulové prístrešky Pre odpad, bicykle alebo sklady z firmy Gerhardt Braun. VAŠE VÝHODY Obzvášť hospodárne vďaka modulovej stavbe Individuálne možnosti Estetické riešenia

Podrobnejšie

Titstr_font

Titstr_font DETSKÉ IHRISKO ZA DRUŽBOU (PRI FONTÁNE) Projekt pre stavebné povolenie Apríl 2018 Číslo zák.: 18025 ZOZNAM PRÍLOH Stavba: Objekt: Diel: DETSKÉ IHRISKO ZA DRUŽBOU (PRI FONTÁNE) SO 01 Detské ihrisko DOP

Podrobnejšie

Vydanie 01/2011/SK NOVINKA Izolačné rohože ProRox WM Nová generácia rohoží na drôtenom pletive Ocenené na veľtrhu ISO Wiesbaden 2010 ISO 2010 Wiesbade

Vydanie 01/2011/SK NOVINKA Izolačné rohože ProRox WM Nová generácia rohoží na drôtenom pletive Ocenené na veľtrhu ISO Wiesbaden 2010 ISO 2010 Wiesbade Vydanie 01/2011/SK NOVINKA Izolačné rohože ProRox WM Nová generácia rohoží na drôtenom pletive Ocenené na veľtrhu ISO Wiesbaden 2010 ISO 2010 Wiesbaden ProRox WM Len pre profesionálov 1 Nové izolačné rohože

Podrobnejšie

BUTIK RENAULT HODINKY 2017

BUTIK RENAULT HODINKY 2017 RENAULT BUTIK FORMULA ONE TEAM 2017 Podložka pod myš silueta F1 Tepelne zvárané PVC. Hrúbka: 1,5 mm. Rozmery: 240 x 190 mm. Vzor: logo Renault Sport Formula One Team a silueta vozidla. Vyrobené vo Veľkej

Podrobnejšie

untitled

untitled PRÍSLUŠENSTVO CITROËN BERLINGO A NEMO BEZPEČNOSŤ 04 MOŽNOSTI PREPRAVY 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIÁ 10 JEDNODUCHO CITROËN Vybrať si Citroën znamená vybrať si kvalitu, bezpečnosť a štýl. Tri kľúčové slová, ktorými

Podrobnejšie

VOĽNE STOJACE PREDSADENÉ STENY

VOĽNE STOJACE PREDSADENÉ STENY VOĽNE STOJACE PREDSADENÉ STENY VOĽNE STOJACE PREDSADENÉ STENY Sadrokartónové a sadrové dosky sú vhodné na výstavbu vnútorných a vonkajších stien. Perfektne sa hodia na opravné stavebné práce, ktoré sú

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint Možnosti financovania vodozádržných opatrení v mestách a v obciach v rámci Operačného programu Kvalita životného prostredia Udržateľné mestá v kontexte zmeny klímy 16. októbra 2018 Bratislava Prioritná

Podrobnejšie

BG katalóg Dopravné systémy / HaVe-uni

BG katalóg Dopravné systémy / HaVe-uni Bezpečnejšie do cieľa LEFIX Krajnicové prefabrikáty Reflexné výrobky Základy pod smerový stĺpik Základy pod dopravné značky Dopravné systémy Ponúkame viac bezpečnosti a efektivity. Každý deň a po celý

Podrobnejšie

Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka

Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka Materiál na zasadnutie komisie ÚPVaD január 2019 Investičný zámer: Žiadateľ: K.T.Plus, s.r.o., Kopčianska 15, Bratislava Investor: Matador development, a.s., Miletičova 5/B, Bratislava Zámer : Stupeň :

Podrobnejšie

untitled

untitled PROKIT EP 110 Bezpečnostný systém pre dočasnú bočnú ochranu Vydanie 02/2011 PERI GmbH Formwork Scaffolding Engineering P.O. Box 1264 89259 Weissenhorn Germany Tel. +49 (0)7309.950-0 Fax +49 (0)7309.951-0

Podrobnejšie

SikaGrout 210

SikaGrout 210 Produktový list Vydanie 04.05.2011 Identifikačné č.: 2011/PM Číslo veržie: 0 SikaGrout -210 SikaGrout -210 Zálievková malta Popis produktu Použitie SikaGrout -210 je cementom viazaná, tekutá a expandujúca

Podrobnejšie

FriatoolsLúpacieNáradie-Miva.indd

FriatoolsLúpacieNáradie-Miva.indd Vždy správne rozhodnutie: Lúpacie náradie na opracovanie povrchu rúr vyrobených z HDPE F FWSG 63 je v oblasti prípravy potrubí na zváranie elektrotvarovkami v dimenziách d 20 až d 63 optimálnym riešením.

Podrobnejšie

HDPE POTRUBIA PRODUKTOVÝ 2016KATALÓG 1 HDPE potrubie pre rozvody plynu, vody a kanalizácie GAWAPLAST SLOVAKIA, s.r.o

HDPE POTRUBIA PRODUKTOVÝ 2016KATALÓG 1 HDPE potrubie pre rozvody plynu, vody a kanalizácie GAWAPLAST SLOVAKIA, s.r.o HDPE POTRUBIA 2016KATALÓG 1 HDPE potrubie pre rozvody plynu, vody a kanalizácie GAWAPLAST SLOVAKIA, s.r.o. 2016 7 TECHNICKÉ INFORMÁCIE CHARAKTERISTIKA FARBA VYHOTOVENIE BALENIE HDPE 100 HDPE 100 RC HDPE

Podrobnejšie

O B E C S T A Š K O V Obecný úrad Staškov Ul. Jozefa Kronera Staškov tel.: 041/ , fax: 041/ , I

O B E C S T A Š K O V Obecný úrad Staškov Ul. Jozefa Kronera Staškov tel.: 041/ , fax: 041/ ,   I Adresát: Váš list č. / zo dňa: - / - Naše číslo: Vybavuje: Ing. Ladislav Šimčisko Mobil: 041/4302724 Email: uctaren@staskov.sk VEC: Zaslanie výzvy na predloženie cenovej ponuky Dovoľujeme si Vás požiadať

Podrobnejšie

Možnosti ultrazvukovej kontroly keramických izolátorov v praxi

Možnosti ultrazvukovej kontroly keramických izolátorov v praxi Možnosti ultrazvukovej kontroly keramických izolátorov v praxi Pavol KUČÍK, SlovCert spol. s r.o. Výroba keramických izolátorov predstavuje zložitý proces, pri ktorom môže dôjsť k výrobe chybných izolátorov

Podrobnejšie

až 38 % ZL AVY ZL AVOVÁ FANTÁZIA PRE VÁŠ DOM A ZÁHRADU oblasť I Akcia platí od 1. septembra do 31. októbra 2015 BETÓNOVÉ VÝROBKY S FANTÁZIOU

až 38 % ZL AVY ZL AVOVÁ FANTÁZIA PRE VÁŠ DOM A ZÁHRADU oblasť I Akcia platí od 1. septembra do 31. októbra 2015 BETÓNOVÉ VÝROBKY S FANTÁZIOU až 38 % ZL AVY ZL AVOVÁ FANTÁZIA PRE VÁŠ DOM A ZÁHRADU oblasť I Akcia platí od 1. septembra do 31. októbra 2015 BETÓNOVÉ VÝROBKY S FANTÁZIOU % 2ZĽ0 AVA AŽ Tvárnice FACE BLOCK povrch štiepaný piesková tehlová

Podrobnejšie

Microsoft Word - Novinky 02 - februar 2008.doc

Microsoft Word - Novinky 02 - februar 2008.doc V Sučanoch 11. marca 2008 Vážení zákazníci, Máme pre Vás februárovú ponuku noviniek, ktorá doslova perlí... :o) Skutočne! V nových dekoroch nám totiž pribudli samé perličky. Ďalšou perličkou je napríklad

Podrobnejšie

REKAPITULÁCIA STAVBY Kód: Stavba: M521 Materská škola Kolysočka - Kolíska JKSO: KS: Miesto: Dátum: Objednávateľ: Občianske združenie Kolysočk

REKAPITULÁCIA STAVBY Kód: Stavba: M521 Materská škola Kolysočka - Kolíska JKSO: KS: Miesto: Dátum: Objednávateľ: Občianske združenie Kolysočk REKAPITULÁCIA STAVBY Kód: JKSO: KS: Miesto: Dátum: 6.6.2019 Objednávateľ: Občianske združenie Kolysočka - Kolíska Zhotoviteľ: Projektant: Ing. arch. Radoslav Seman Spracovateľ: Poznámka: Cena bez DPH DPH

Podrobnejšie

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči

Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči PHILIPS LED Bodové 3,1 W (25 W) GU10 Teplá biela Nestmievateľné Osvetlenie, ktoré poskytuje pohodlie pre oči Nekvalitné osvetlenie môže namáhať oči. Je preto oveľa dôležitejšie než kedykoľvek predtým,

Podrobnejšie

cenník 2019 ADP.indd

cenník 2019 ADP.indd 42 Stenové / potrubné mriežky a difúzory NOVA-C Oceľová výustka do kruhového potrubia Nova-C-1-V Nova-CCA-1-V séria Nova Nova-C-1-H Nova-C-2-H Objednávací kód - ZN Nova-CCA-1-H Nova-C-2-V Nova-CCA-2-H

Podrobnejšie

ZÁSUVKOVÉ ROZVODNICE SLOVENSKÁ VERZIA SCAME-SK, s.r.o. Nábrežie Oravy 628/3, Dolný Kubín, Slovenská Republika tel.: , fax:

ZÁSUVKOVÉ ROZVODNICE SLOVENSKÁ VERZIA SCAME-SK, s.r.o. Nábrežie Oravy 628/3, Dolný Kubín, Slovenská Republika tel.: , fax: ZÁSUKOÉ ROZODNICE SLOENSKÁ ERZIA SCAMESK, s.r.o. Nábrežie Oravy 628/3, 026 01 Dolný Kubín, Slovenská Republika tel.:+421 43 5818100, fax:+421 43 5818111, +421 43 5818112 http://www.scame.sk email:scame@scame.sk

Podrobnejšie

ŠTANDARD VYBAVENOSTI Základy základy zo železobetónovej základovej dosky zaizolovanou proti zemnej vlhkosti Zvislý stenový systém so stužujúcimi jadra

ŠTANDARD VYBAVENOSTI Základy základy zo železobetónovej základovej dosky zaizolovanou proti zemnej vlhkosti Zvislý stenový systém so stužujúcimi jadra Základy základy zo železobetónovej základovej dosky zaizolovanou proti zemnej vlhkosti Zvislý stenový systém so stužujúcimi jadrami obvodové a nosné steny železobetónové steny hrúbky min. 200 mm, všetky

Podrobnejšie

Kód: Stavba: SÚHRNNÝ LIST STAVBY 1011 Rekonštrukcia komunikácií,cykloturistická trasa Horná Súča - časť Dúbrava JKSO: KS: Miesto: Dátum: Obje

Kód: Stavba: SÚHRNNÝ LIST STAVBY 1011 Rekonštrukcia komunikácií,cykloturistická trasa Horná Súča - časť Dúbrava JKSO: KS: Miesto: Dátum: Obje ód: SÚHRNNÝ LIST STAVBY 1011 Rekonštrukcia komunikácií,cykloturistická trasa Horná Súča - časť Dúbrava JSO: S: Miesto: Dátum: 3.8.2018 Objednávateľ: Obec Horná Súča Zhotoviteľ: 31 333 320 Doprastav, a.s.,

Podrobnejšie

Pracovný postup Cemix: Aplikácia výrobkov v zimnom období

Pracovný postup Cemix: Aplikácia výrobkov v zimnom období Pracovný postup Cemix: Aplikácia výrobkov v zimnom období Sídlo spoločnosti: Výrobný závod Výrobný závod Distribučný sklad Cemix, s.r.o. Trebišov Veľké Leváre Žilina Veľké Leváre 1304 Ruskovská cesta 6

Podrobnejšie

AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY 1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme

AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY   1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme AKO SI UROBIŤ AKRYLOVÉ NECHTY www.top-nechty.sk 1. Príprava nechtov Pred predlžovaním nechtov akrylom odstránime z nechtov zvyšky laku. Dezinfikujeme ruky sebe, ale aj zákazníčke. Pilníkom upravíme tvar

Podrobnejšie

Záleží na tom, čo je vo vnútri

Záleží na tom, čo je vo vnútri PHILIPS LED Reflektorové 1,9 W (25W) G9 Teplá biela Nestmievateľné Záleží na tom, čo je vo vnútri Vďaka nádhernému tvaru a štandardným rozmerom je toto bodové svietidlo LED dokonalou ekologickou náhradou

Podrobnejšie

Všetko pre výrobu nábytku Dub zreje do krásy Váš nábytok môže tiež. Prehľad skladovej kolekcie dubových dýh Vyberte si kvalitu Určenie správnej kvalit

Všetko pre výrobu nábytku Dub zreje do krásy Váš nábytok môže tiež. Prehľad skladovej kolekcie dubových dýh Vyberte si kvalitu Určenie správnej kvalit Všetko pre výrobu nábytku Dub zreje do krásy Váš nábytok môže tiež. Prehľad skladovej kolekcie dubových dýh Vyberte si kvalitu Určenie správnej kvality je veľmi dôležité. Presné atribúty kvality vedú k

Podrobnejšie

Izolácie Druhé vydanie Máj 2017 Cenník Kingspan Therma & Selthaan 2017 VYSOKO ÚČINNÉ TEPELNO-IZOLAČNÉ DOSKY Z TUHEJ PENY URČENÉ PRE VŠETKY DRUHY STAVE

Izolácie Druhé vydanie Máj 2017 Cenník Kingspan Therma & Selthaan 2017 VYSOKO ÚČINNÉ TEPELNO-IZOLAČNÉ DOSKY Z TUHEJ PENY URČENÉ PRE VŠETKY DRUHY STAVE Izolácie Druhé vydanie Máj 2017 Cenník Kingspan Therma & Selthaan 2017 VYSOKO ÚČINNÉ TEPELNO-IZOLAČNÉ DOSKY Z TUHEJ PENY URČENÉ PRE VŠETKY DRUHY STAVEBNÝCH APLIKÁCIÍ Viac informácií: www.kingspaninsulation.sk

Podrobnejšie

Strojové omietky do interiéru aj exteriéru

Strojové omietky do interiéru aj exteriéru Kvalita preverená časom Vysoká kvalita Vynikajúce spracovanie Moderný, efektný vzhľad Myšlienky s budúcnosťou. Sadrové strojové Ratio to sú sadrové strojové najvyššej kvality. Ideálne pre všetky náročné

Podrobnejšie

Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče

Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče Vysokokapacitné riešenie pre Vašu toaletu v štyroch úrovniach kvality. inteligentné riešenie teraz ešte dokonalejšie Tork kompaktné kotúče www.tork.sk Kompletný Tork systém T6 Kompaktné kotúče toaletného

Podrobnejšie

Microsoft Word - 04Asparagus.doc

Microsoft Word - 04Asparagus.doc NORMA EHK/OSN FFV- 04 týkajúca sa obchodnej kvality ŠPARGLE I. DEFINÍCIA PRODUKTU Táto norma sa vzťahuje na špargľu odrôd (kultivary) pestovaných z druhu Asparagus officinalis L., dodávanú spotrebiteľom

Podrobnejšie

Čo o by mal investor vyžadova adovať od dodávate vateľa Seminár S ENERGIOU EFEKTÍVNE V BYTOVÝCH DOMOCH Október 2011 Revízia:

Čo o by mal investor vyžadova adovať od dodávate vateľa Seminár S ENERGIOU EFEKTÍVNE V BYTOVÝCH DOMOCH Október 2011 Revízia: Čo o by mal investor vyžadova adovať od dodávate vateľa Seminár S ENERGIOU EFEKTÍVNE V BYTOVÝCH DOMOCH Október 2011 Revízia: 09-2011 Kedy zvýšiť pozornosť Dodávateľ sľubuje vyššie ako 70 % pokrytie ročných

Podrobnejšie

FINAL

FINAL Súkromná stredná umelecká škola dizajnu Samova 14, Nitra Informačný systém pre Nitra arénu Praktická časť odbornej zložky maturitnej skúšky Kristína Prievalská grafický dizajn (8296 6) Nitra 2019 ÚVOD

Podrobnejšie

OBKLADY Všetky výrobky VASPO sú vyrobené z celofarebného, mrazuvzdorného betónu pevnostnej triedy C25/30, preto sú rovnako vhodné pre použitie v exter

OBKLADY Všetky výrobky VASPO sú vyrobené z celofarebného, mrazuvzdorného betónu pevnostnej triedy C25/30, preto sú rovnako vhodné pre použitie v exter OBKLADY Všetky výrobky VASPO sú vyrobené z celofarebného, mrazuvzdorného betónu pevnostnej triedy C25/30, preto sú rovnako vhodné pre použitie v exteriéri aj interiéri. Obklady sú odľahčené expandovaným

Podrobnejšie

Kód: Stavba: 18/52 SÚHRNNÝ LIST STAVBY Uzamykateľné kontajnerové stojiská JKSO: KS: Miesto: Dátum: Vyplň údaj Objednávateľ: Mesto Košice, Tr.SNP 48/A,

Kód: Stavba: 18/52 SÚHRNNÝ LIST STAVBY Uzamykateľné kontajnerové stojiská JKSO: KS: Miesto: Dátum: Vyplň údaj Objednávateľ: Mesto Košice, Tr.SNP 48/A, ód: 18/52 SÚHRNNÝ LIST STAVBY JSO: S: Objednávateľ: Mesto ošice, Tr.SNP 48/A, 040 11 ošice Zhotoviteľ: Projektant: Spracovateľ: Poznámka: Náklady z rozpočtov Ostatné náklady zo súhrnného listu Cena bez

Podrobnejšie

LED STREET LAMP LD-50 SERIES SVK

LED STREET LAMP LD-50 SERIES SVK LED STREET LAMP LD-50 SERIES SVK led street lamp technológia Technológia COB LED ako nová technológia verejného osvetlenia je priateľská k životnému prostrediu. Prednosťou týchto svietidiel je pevná konštrukcia,

Podrobnejšie

1)

1) Vyobrazenie platných variantov TEČ s EURO-poľom 1. Tabuľky s evidenčným číslom pridelené vozidlám kategórie M, N a pre nákladné štvorkolky a osobné štvorkolky kategórie L 7e predná aj zadná TEČ - rozmer

Podrobnejšie

T2QuickNet

T2QuickNet T2QuickNet Montážny návod Priame podlahové kúrenie Inštalácia do betónu SLOVENSKY Všeobecne Všeobecné pokyny Pozorne si prečítajte celý montážny návod. V prílohe nájdete protokol o uvedení do prevádzky,

Podrobnejšie

A REPO s.r.o. MALOOBCHODNÝ CENNÍK AREPO s.r.o.: Štverník 834/2, Brezová pod Bradlom Slovensko Tel: IČ

A REPO s.r.o. MALOOBCHODNÝ CENNÍK AREPO s.r.o.: Štverník 834/2, Brezová pod Bradlom Slovensko Tel: IČ MLOOBCHODNÝ CENNÍK : Štverník 834/2, 906 13 Brezová pod Bradlom Slovensko Tel: 00421 34 62 42 861 E-mail: arepo@arepo.sk IČO: 31 407 84 IČ DPH: SK2020308939 Web: www.arepo.sk Spoločnosť je zapísaná v Obchodnom

Podrobnejšie

AKYVER ®

AKYVER ® AKYVER PANEL 40MM, 8W TITAN Tatraplast, s.r.o. Lisková 768, 034 81 Lisková Email: info@titan-tatraplast.sk, www.titan-tatraplast.sk Mobil: +421 915 983 968, Tel/ Fax: 044-4351 645 Váš partner! Copyright

Podrobnejšie