RÁMCOVÁ DOHODA č. 6/2017/ŠJ Dodanie Chleba a pekárenských výrobkov

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "RÁMCOVÁ DOHODA č. 6/2017/ŠJ Dodanie Chleba a pekárenských výrobkov"

Prepis

1 RÁMCOVÁ DOHODA č. 6/2017/ŠJ Dodanie Chleba a pekárenských výrobkov uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov a 83 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov ( ďalej len Dohoda ) Čl. I ZMLUVNÉ STRANY Objednávateľ: Gymnázium Juraja Fándlyho, Školská 3, Šaľa Sídlo: Školská 3, Šaľa IČO: Zastúpené: PaedDr. Vladimír Takáč, riaditeľ školy DIČ: Bankové spojenie: Štátna pokladnica, Radlinského 32, Bratislava 15 Číslo účtu: SK ( ďalej len objednávateľ ) Dodávateľ: Sídlo: IČO: Zastúpená: Zapísaný: DIČ IČ DPH: Bankové spojenie: Číslo účtu: ( ďalej len dodávateľ )

2 Čl. II VÝCHODISKOVÉ INFORMÁCIE 2.1 Táto dohoda sa uzatvára ako výsledok verejného obstarávania zákazky na dodanie tovarov Chleba a pekárenské výrobky pre ŠJ, ktorú vyhlásil Gymnázium Juraja Fándlyho, Školská 3, Šaľa. 2.2 Dodávateľ sa zaväzuje, že bude pri plnení tejto Dohody postupovať podľa jej ustanovení a v súlade s vyhlásenými podmienkami zákazky uvedenej v ods. 2.1 tejto dohody a s ponukou, ktorú dodávateľ predložil objednávateľovi ako uchádzač v zákazke na dodanie tovarov Chleba a pekárenské výrobky pre ŠJ a ktorá je archivovaná u objednávateľa ako súčasť dokumentácie o tejto zákazke. Tieto dokumenty (tzn. súťažné podklady a ponuka) sú obom zmluvným stranám známe, boli zmluvnými stranami navzájom odovzdané a obe zmluvné strany ich považujú za súčasť tejto Dohody. Čl. III PREDMET RÁMCOVEJ DOHODY 3.1 Predmetom rámcovej dohody je Chleba a pekárenské výrobky pre ŠJ (ďalej len tovar), uvedeného v prílohe č. 1 tejto Dohody, ktorá je jej neoddeliteľnou súčasťou, vrátane služieb súvisiacich s dopravou na miesto dodania prepravnými prostriedkami dodávateľa a spôsobom v súlade s príslušnými platnými právnymi a hygienickými predpismi, vyložením tovaru do skladu na mieste určenia, na základe objednávok objednávateľa a za podmienok uvedených v tejto Dohode a záväzok objednávateľa riadne objednaný tovar prevziať a zaplatiť zaň dodávateľovi dohodnutú cenu, podľa platobných podmienok dohodnutých v tejto Dohode. 3.2 Množstvá uvedené v prílohe č. 1 sú množstvá predpokladané počas trvania Dohody a objednávateľ je oprávnený objednať si väčšie resp. menšie množstvo tovaru a to na základe aktuálnych potrieb. ČL. IV DOBA PLATNOSTI RÁMCOVEJ DOHODY 4.1 Táto Dohoda sa uzatvára na dobu určitú od do alebo do vyčerpania finančného limitu predpokladanej hodnoty Dohody 1.500,- Eur bez DPH, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr. 4.2 Tovar bude dodávateľom dodávaný priebežne, počas doby plnenia dohody na základe objednávok objednávateľa. ČL. V CENA TOVARU 5.1 Objednávateľ za dodávateľom riadne dodaný, odovzdaný a objednávateľom prevzatý tovar, podľa podmienok dohodnutých v tejto dohode, zaplatí dodávateľovi cenu podľa tohto článku dohody. 5.2 Maximálna cena za tovar je uvedená v prílohe č. 1 tejto Dohody.

3 5.3 Cena predmetu tejto rámcovej dohody je stanovená dohodou zmluvných strán v zmysle zákona NR SR č. 18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov a vyhlášky MF SR č. 87/1996 Z. z., ktorou sa vykonáva zákon NR SR č 18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov. 5.4 Ceny jednotlivých položiek sú uvedené ako maximálne jednotkové ceny v štruktúrovanom rozpočte ceny cenníku (ďalej cenník), ktorý tvorí prílohu č. 1 tejto dohody. 5.5 maximálne jednotkové ceny obsahujú šeky náklady dodávateľa, ktoré mu vznikli v súvislosti s dodaním tovaru objednávateľovi. Sadzba DPH bude účtovaná v súlade so všeobecne platnými predpismi v čase fakturácie. 5.6 V prípade, ak počas platnosti tejto Dohody prestane byť akýkoľvek z tovarov uvedených v prílohe č. 1 k tejto Dohode vyrábaný, alebo sa zmení jeho zloženie, prípadne gramáž a pod., je objednávateľ oprávnený požadovať od dodávateľa a dodávateľ je povinný dodať objednávateľovi tovar najviac podobný ( zložením, váhou, a pod.) pôvodne dodávanému tovaru. Čl. VI PODMIENKY DODÁVKY A ODBERU 6.1 Dodávateľ bude dodávať objednávateľovi a objednávateľ bude od dodávateľa odoberať po dobu trvania tejto Dohody tovar uvedený v Č. III tejto Dohody. Konkrétne množstvo a druh bude uvedený v objednávkach, ktoré môžu byť realizované písomne, telefonicky alebo om. V prípade, ak dodávateľ po obdržaní objednávky zistí, že nebude schopný z akýchkoľvek dôvodov na jeho strane dodať tovar podľa objednávky, je povinný túto skutočnosť bezodkladne oznámiť objednávateľovi. 6.2 Odovzdanie predmetu rámcovej dohody sa uskutoční podpísaním a prevzatím dodacieho listu oprávnenými osobami zmluvných strán v mieste dodania, v dohodnutých termínoch a množstvách. 6.3 Objednávateľ nie je povinný odobrať celé množstvo uvedené v prílohe č. 1 tejto Dohody. Dodávateľ bude objednávateľovi fakturovať len objednané a prebraté množstvo tovaru. 6.4 Dodávateľ sa zaväzuje odovzdať tovar objednávateľovi v bezchybnom stave, v stanovenej kvalite, na miesto a v množstvách určených v objednávke. Pri dodaní objednaného tovaru dodávateľ odovzdá dodací list, so všetkými potrebnými náležitosťami, ktorý po ukončení prevzatia objednaného tovaru podpíše zástupca objednávateľa a dodávateľa. Pri plnení tejto dohody sa dodávateľ zaväzuje dodržiavať príslušné právne predpisy, hygienické a technické normy súvisiace s plnením tejto dohody. 6.5 Dodávateľ zodpovedá za kvalitu dodávaného tovaru, ktorá musí byť v súlade so zákonom NR SR č. 152/1995 Z. z. o potravinách, Potravinovým kódexom a s ostatnými platnými právnymi predpismi Slovenskej republiky a Európskej únie týkajúcich sa predmetu tejto dohody.

4 ČL. VII PODMIENKY ODOVZDANIA A PREVZATIA TOVARU A ODPOVEDNSŤ ZA VADY 7.1 Miesto plnenia predmetu tejto rámcovej dohody je Gymnázium Juraja Fándlyho, Školská 3, Šaľa. 7.2 Lehota dodania tovaru na základe objednávok je 5 dní v mimoriadnych prípadoch do 15 kalendárnych dní od doručenia objednávky dodávateľovi. 7.3 Dodávateľ odovzdá objednávateľovi predmet tejto rámcovej dohody bez technických a právnych vád, riadne, včas a v dohodnutom množstve. Ak budú mať tovary vady už v čase odovzdania a preberania, objednávateľ tovar neprevezme a vráti dodávateľovi, ktorý je povinný vady odstrániť do 3 pracovných dní, ak sa zmluvné strany v konkrétnom prípade s prihliadnutím na charakter vád nedohodnú inak. Do času, kým dodávateľ nedodá tovar bez vád, je v omeškaní s dodaním tovaru Vzhľadom k tomu, že tovary, ktoré sú predmetom tejto Dohody, majú rôznu dobu trvanlivosti/doby spotreby, objednávateľ požaduje, aby dodávateľ dodával tovary s čo najneskoršou dobou spotreby a s najdlhšou trvanlivosťou. ČL. VIII PLATOBNÉ PODMIENKY A FAKTURÁCIA 8.1 Cena predmetu tejto rámcovej dohody je stanovená dohodou zmluvných strán v zmysle zákona NR SR č. 18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov a vyhlášky MF SR č. 87/1996 Z. z., ktorou sa vykonáva zákon NR SR č 18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov. 8.2 V cene sú započítané všetky ekonomicky oprávnené náklady a primeraný zisk podľa 2 a 3 zákona č. 18/1996 Z. z. a 3 vyhlášky MFSR č. 87/1996 Z.z. Súčasťou ceny je aj daň z pridanej hodnoty a pri dovážanom tovare aj clo a iné platby vyberané v rámci uplatňovania nesadzobných opatrení ustanovených osobitnými predpismi. V cene sú započítanej aj obaly, náklady na dopravu a vykládky do skladu na miesta dodania predmetu tejto rámcovej dohody. 8.3 Finančné plnenie uskutoční objednávateľ na základe faktúry vystavanej dodávateľom v súlade s platnými právnymi predpismi. 8.4 Objednávateľ na predmet tejto rámcovej dohody neposkytuje preddavok ani zálohovú platbu. 8.5 Dodávateľovi vzniká právo na predloženie faktúry objednávateľovi dňom dodania predmetu tejto rámcovej dohody na miesta dodania objednávateľa a podpísaním dodacieho listu oprávnenými osobami zmluvných strán. 8.6 Faktúra musí obsahovať náležitosti podľa zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. V prípade, ak faktúra nebude obsahovať tieto náležitosti, objednávateľ má právo vrátiť ju na doplnenie a prepracovanie dodávateľovi. Dodávateľ túto faktúru podľa charakteru nedostatkov buď opraví, alebo vystaví novú faktúru. U tejto opravenej(novej ) faktúry vyznačí lehotu splatnosti a doručí objednávateľovi.

5 8.7 Splatnosť faktúry je 30 kalendárnych dní odo dňa jej doručenia objednávateľovi. ČL. IX SANKCIE 9.1 V prípade omeškania dodávateľa s plnením objednávky podľa čl. II tejto rámcovej dohody je objednávateľ oprávnený účtovať dodávateľovi zmluvnú pokutu vo výške 0,05 % z ceny dodávky tovaru za každý aj začatý deň omeškania. 9.2 V prípade omeškania s úhradou faktúry v dohodnutej lehote má dodávateľ právo požadovať od objednávateľa úrok z omeškania vo výške 0,05 % z neuhradenej faktúry za každý aj začatý deň omeškania. 9.3 Ustanovenia ods. 1 a 2. neplatia v prípade zásahu vyššej moci na strane objednávateľa alebo dodávateľa. V prípade zásahu vyššej moci je dotknutá zmluvná strana povinná túto skutočnosť ihneď oznámiť druhej strane a preukázať jej trvanie. 9.4 Zaplatením zmluvných pokút nie sú dotknuté nároky zmluvných strán na náhradu škody podľa 373 a nasl. Obchodného zákonníka. Čl. X SPOLOČNÉ A ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA 10.1 Zmluvné strany budú zachovávať mlčanlivosť o dôverných informáciách získaných pri plnení záväzkov v tejto rámcovej dohody. Povinnosť zachovávať mlčanlivosť sa nevzťahuje na prípady, ak zmluvnej strane na základe zákona alebo na základe rozhodnutia príslušného orgánu vznikla povinnosť zverejniť dôvernú informáciu druhej zmluvnej strane alebo jej časť. O vzniku tejto povinnosti sa budú zmluvné strany vzájomne informovať bez zbytočného odkladu Zmluvné strany si do 5 pracovných dní odo dňa účinnosti tejto rámcovej dohody písomne vymenia svoje kontaktne osoby. Každá zmluvná strana je povinná zmenu kontaktnej osoby oznámiť druhej zmluvnej strane do 3 pracovných dní odo dňa, kedy k tejto zmene došlo. Zmena kontaktných osôb si nevyžaduje uzavretie dodatku k tejto rámcovej dohode Táto rámcová dohoda sa uzatvára na dobu určitú do odo dňa jej účinnosti alebo do vyčerpania finančného limitu podľa článku IV tejto rámcovej dohody, podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr Zmluvné strany môžu túto rámcovú dohodu skončiť formou vzájomnej písomnej dohody Ktorákoľvek zmluvná strana je oprávnená písomne odstúpiť od tejto rámcovej dohody v zmysle 344 a nasl. Zákona č. 513/1991 Zb. Zmluvné strany sa dohodli, že za závažné porušenie zmluvných povinnosti budú považovať najmä: a) ak dodávateľ opakovane poruší zmluvné podmienky týkajúce sa najmä nedodržania dohodnutých termínov a kvality napriek opakovaným upozorneniam objednávateľa,

6 b) ak objednávateľ v rozpore s touto rámcovou zmluvou bezdôvodne neprevezme bezchybný predmet plnenia tejto rámcovej dohody ani do 30 dní od vyzvania objednávateľa dodávateľom, c) ak objednávateľ opakovane neuhradí prevzaté plnenie premetu rámcovej dohody v termíne do 30 dní po uplynutí dátumu splatnosti V prípade odstúpenia niektorej zmluvnej strany od rámcovej dohody, je toto voči druhej zmluvnej strane účinné dňom doručenia písomného oznámenia o odstúpení od rámcovej dohody Odstúpením od rámcovej dohody nie sú dotknuté nároky zmluvných strán vyplývajúce z čl. VI tejto rámcovej dohody Obidve zmluvné strany môžu túto rámcovú dohodu písomne vypovedať pred uplynutím jej platnosti aj bez udania dôvodov s 2 mesačnou výpovednou lehotou, ktorá začína plynúť prvým dňom mesiaca nasledujúceho po mesiaci, v ktorom bola výpoveď doručená druhej zmluvnej strane Písomné oznámenie o odstúpení od rámcovej dohody a písomná výpoveď sa doručujú druhej zmluvnej strane vždy poštou na adresu uvedenú v záhlaví tejto rámcovej dohody alebo osobne. Zásielka uložená na pošte sa považuje za doručenú po uplynutí troch pracovných dní odo dňa uloženia na pošte, aj keď sa adresát o tom nedozvie. Odmietnutie prevzatia zásielky pri osobnom doručení má za následok doručenie zásielky Každá zmluvná strana je povinná oznámiť druhej zmluvnej strane zmenu svojich identifikačných údajov uvedených v záhlaví tejto rámcovej dohody do 3 pracovných dní odo dňa, kedy k tejto zmene došlo Právne vzťahy osobitne neupravené touto rámcovou dohodou sa budú riadiť podľa príslušných ustanovení Obchodného zákonníka a všeobecne záväznými právnymi predpismi platnými na území Slovenskej republiky Táto rámcová dohoda je povinne zverejňovaná zmluva podľa ustanovení 5 a zákona o prístupe k informáciám ( zákona č. 211/2000Z.z. v znení neskorších predpisov) v spojení s ustanoveniami 271 ods. 2 a 1 ods.2 Obchodného zákonníka a s ustanoveniami 47 a Občianskeho zákonníka. Dodávateľ súhlasí so zverejnením tejto rámcovej dohody vrátane jej dodatkov a faktúr dodávateľa doručených objednávateľovi a tiež disponuje písomným súhlasom inej dotknutej osoby ( osoby konajúcej za dodávateľa) na zverejnenie jej údajov v tejto rámcovej dohody, v jej dodatkoch a vo faktúrach dodávateľa doručených objednávateľovi, a to zverejnenie objednávateľom počas trvania jeho povinnosti podľa 5a a 5b zákona o prístupe k informáciám. Tento súhlas možno odvolať len po predchádzajúcom písomnom súhlase objednávateľa Táto rámcová dohoda nadobúda platnosť a je pre zmluvné strany záväzná odo dňa jej podpisu oprávnenými zástupcami och zmluvných strán, táto rámcová dohoda nadobúda účinnosť dňom nasledujúcim po dni jej zverejnenia na webovom sídle (internetovej stránke) objednávateľ ( 47 a ods. 1 Občianskeho zákonníka v spojení 5a ods.1 a 5 zákona o prístupe k informáciám).

7 10.14 Zmluvné strany sa zaväzujú, že všetky prípadné spory vyplývajúce z plnenia tejto rámcovej dohody budú riešiť prednostne rokovaniami o možnej dohode, inak v súlade s Obchodným zákonníkom a ostatnými právnymi predpismi Slovenskej republiky Táto rámcová dohoda je vyhotovená v štyroch rovnopisoch, dva rovnopisy pre dodávateľa dva rovnopisy pre objednávateľa Túto rámcovú dohodu je možné zmeniť len na základe písomne vyhotovených dodatkov podpísaných obidvoma zmluvnými stranami Zmluvné strany prehlasujú, že rámcovú dohodu uzavreli slobodne a vážne, rámcová dohoda nebola uzatvorená v tiesni, ani za nápadne nevýhodných podmienok. Zmluvné strany si túto rámcovú dohodu prečítali, jej obsahu porozumeli a na znak súhlasu ju vlastnoručne podpísali Príloha č. 1 tvorí neoddeliteľnú súčasť tejto rámcovej dohody. Za objednávateľa: Za dodávateľa: V...dňa... V...dňa...

8 Príloha č. 1: Popis, základná p. č. špecifikácia 1 Chlieb biely 850 g 2 Chlieb čierny 850 g 3 Chlieb cereálny 850 g 4 Rohlík 40g 5 Vianočka 350 g 6 Strúhanka 1 kg 7 Droždie 1 kg Celková cena Jednotková cena v bez DPH Jednotková cena v s DPH

RÁMCOVÁ ZMLUVA uzatvorená podľa 56 a 83 zákona č.343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predp

RÁMCOVÁ ZMLUVA uzatvorená podľa 56 a 83 zákona č.343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predp RÁMCOVÁ ZMLUVA uzatvorená podľa 56 a 83 zákona č.343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a v súlade so zákonom č.513/1991 Z.z. - Obchodný

Podrobnejšie

Zmluva IBEX Banská Bystrica koberce

Zmluva IBEX Banská Bystrica koberce Zmluva o dielo uzatvorená podľa 536 až 565 Obchodného zákonníka v platnom znení Čl. I ZMLUVNÉ STRANY I. 1 Objednávateľ: Národná banka Slovenska Imricha Karvaša 1 813 25 Bratislava Slovenská republika Zastúpený:

Podrobnejšie

MÚ Šahy - Plynofikácia Tešmak

MÚ Šahy - Plynofikácia Tešmak KÚPNA ZMLUVA NA DODÁVKU TOVAROV Č. ZML-39-2018 uzavretá podľa príslušných ustanovení 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších zmien a doplnkov. (ďalej len zmluva ) 1. Kupujúci:

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len z

Zmluva o poskytovaní služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len z Zmluva o poskytovaní služieb uzatvorená podľa 269 ods. 2 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len zmluva") Zmluvné strany: Objednávateľ: Sídlo: Zastúpený:

Podrobnejšie

051_Ramcova_dohoda_pecivo

051_Ramcova_dohoda_pecivo O D A na dodávku pekárenských výrobkov (ďalej len dohoda) uzatvorená podľa ustanovení 409 Zákona č. 513/1991 Z.z. v znení neskorších predpisov (Obchodný zákonník) a v súlade so Zákonom NR SR č. 343/2015

Podrobnejšie

Microsoft Word - Ramcova dohoda- Ovocie a zelenina.doc

Microsoft Word - Ramcova dohoda- Ovocie a zelenina.doc Rámcová dohoda č. 7/2013 na dodanie tovaru Nákup potravín pre Školskú jedáleň Ovocie a zelenina uzatvorená podľa 11 a 64 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Podrobnejšie

Zmluva o dodaní tovaru a poskytovaní služieb členovi združenia uzavretá v zmysle ustanovenia 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník medzi

Zmluva o dodaní tovaru a poskytovaní služieb členovi združenia uzavretá v zmysle ustanovenia 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník medzi Zmluva o dodaní tovaru a poskytovaní služieb členovi združenia uzavretá v zmysle ustanovenia 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník medzi: Dodávateľ: Združenie obcí Bioenergia Bystricko Sídlo:

Podrobnejšie

K Ú P N A Z M L U V A MÄSO A MÄSOVÉ VÝROBKY (ďalej len zmluva ) (uzatvorená podľa s 273 ods. 1 a 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonní

K Ú P N A Z M L U V A MÄSO A MÄSOVÉ VÝROBKY (ďalej len zmluva ) (uzatvorená podľa s 273 ods. 1 a 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonní K Ú P N A Z M L U V A MÄSO A MÄSOVÉ VÝROBKY (ďalej len zmluva ) (uzatvorená podľa s 273 ods. 1 a 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších medzi Článok I. Zmluvné strany

Podrobnejšie

2. Zmluva

2. Zmluva KÚPNA ZMLUVA č.... uzavretá v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov uzatvorená medzi: Kupujúci: Obchodné meno: Obecný podnik služieb s. r.o. Bystré Sídlo:

Podrobnejšie

R Á M C O V Á K Ú P N A Z M L U V A OVOCIE, ZELENINA (ďalej len zmluva ) (uzatvorená podľa s 273 ods. 1 a 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodnéh

R Á M C O V Á K Ú P N A Z M L U V A OVOCIE, ZELENINA (ďalej len zmluva ) (uzatvorená podľa s 273 ods. 1 a 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodnéh R Á M C O V Á K Ú P N A Z M L U V A OVOCIE, ZELENINA (ďalej len zmluva ) (uzatvorená podľa s 273 ods. 1 a 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších medzi Článok I. Zmluvné

Podrobnejšie

2. Príloha č. 1 Návrh zmluvy

2. Príloha č. 1 Návrh zmluvy KÚPNA ZMLUVA č.... uzavretá v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov uzatvorená medzi: Kupujúci: Obchodné meno: Sídlo: Obecný úrad, Šarišská 98/20, 09434 Bystré

Podrobnejšie

zmluva-Datalan1

zmluva-Datalan1 Servisná zmluva č. Z-005.10.1022.01 uzatvorená podľa 269 ods. 2 Obchodného zákonníka v platnom znení Zmluvné strany Objednávateľ: a Poskytovateľ: Národná banka Slovenska so sídlom ul. Imricha Karvaša 1,

Podrobnejšie

Komisionárska zmluva 12K Uzatvorená v zmysle ust. 577 a nasl. Obchodného zákonníka (zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov) medzi t

Komisionárska zmluva 12K Uzatvorená v zmysle ust. 577 a nasl. Obchodného zákonníka (zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov) medzi t Komisionárska zmluva 12K000076 Uzatvorená v zmysle ust. 577 a nasl. Obchodného zákonníka (zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov) medzi týmito zmluvnými stranami: Čl. I. Zmluvné strany Komisionár:

Podrobnejšie

Najom_zmluva_ASO-VENDING_

Najom_zmluva_ASO-VENDING_ Zmluva o nájme nebytových priestorov uzatvorená podľa zákona č. 116/1990 Zb. o nájme nebytových priestorov v znení neskorších zákonov medzi: Prenajímateľ: V zastúpení: Národná banka Slovenska Imricha Karvaša

Podrobnejšie

2. Príloha č. 1 - zmluva

2. Príloha č. 1 - zmluva Príloha č. 1 Vzor s uvedením požadovaného minimálneho rozsahu zmluvných podmienok KÚPNA ZMLUVA č....doplní úspešný uchádzač uzavretá v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších

Podrobnejšie

Príloha č. 3- Návrh_rámcovej dohody -Mlieko,.....doc

Príloha č. 3- Návrh_rámcovej dohody -Mlieko,.....doc Rámcová dohoda č. 2-2015-ŠJ na dodanie tovaru Nákup potravín pre Školskú jedáleň Mlieko, mliečne výrobky uzatvorená podľa 11 a 64 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

Príloha č

Príloha č Objednávateľ: Štatutárny orgán: Zmluva o obstaraní zájazdu 3218072016 uzavretá v zmysle ustanovenia 741a a násl. Občianskeho zákonníka Základná škola Čl. I. Zmluvné strany Mgr. Štefan Fabian, riaditeľ

Podrobnejšie

Kupna zmluva

Kupna zmluva Číslo zmluvy predávajúceho: KJ03300113 Číslo zmluvy kupujúceho: 0411/2013 Kúpna zmluva č. 0411/2013 uzavretá v súlade s ustanovením 409 a nasl.zákona č.513/1991 Zb. - Obchodný zákonník v znení neskorších

Podrobnejšie

ZMLUVA O ODVOZE TUHÉHO KOMUNÁLNEHO ODPADU

ZMLUVA O ODVOZE TUHÉHO KOMUNÁLNEHO ODPADU ZMLUVA O ODVOZE TUHÉHO KOMUNÁLNEHO ODPADU uzatvorená podľa ustanovená 269 ods. 2 Obchodného zákonníka Čl. I. ZMLUVNÉ STRANY Objednávateľ: Obec Liptovská Porúbka Sídlo: Obecný úrad Liptovská Porúbka č.

Podrobnejšie

N á v r h ZMLUVA O DIELO č.... / 2019 uzatvorená v zmysle Obchodného zákonníka č.513/1991 Zb. (Príloha č. 6 Výzvy zo dňa ) medzi 1

N á v r h ZMLUVA O DIELO č.... / 2019 uzatvorená v zmysle Obchodného zákonníka č.513/1991 Zb. (Príloha č. 6 Výzvy zo dňa ) medzi 1 N á v r h ZMLUVA O DIELO č.... / 2019 uzatvorená v zmysle 536-565 Obchodného zákonníka č.513/1991 Zb. (Príloha č. 6 Výzvy zo dňa 04. 07. 2019) medzi 1.) Objednávateľom : Mesto Gelnica sídlo : Mestský úrad,

Podrobnejšie

Z M L U V A

Z M L U V A Zmluva o poskytovaní služieb č. 3/2014 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej len zmluva ) Článok I. Zmluvné

Podrobnejšie

Microsoft Word - ZMLUVAMyslava1.docx

Microsoft Word - ZMLUVAMyslava1.docx Zmluva o dielo č. 7/2019 uzavretá podľa 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) na vypracovanie žiadosti o poskytnutie dotácie (ďalej

Podrobnejšie

5. Príloha č. 4 Návrh MZP webkamera

5. Príloha č. 4 Návrh MZP webkamera KÚPNA ZMLUVA č.... (doplní úspešný uchádzač) uzavretá v zmysle 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 53/99 Zb. v znení neskorších predpisov uzatvorená medzi: Kupujúci: Obchodné meno: Sídlo: Domašská č. 97/,

Podrobnejšie

Zmluva o dielo

Zmluva o dielo ZMLUVA O DIELO uzatvorená v zmysle 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších zmien a doplnení medzi zmluvnými stranami Objednávateľ: Obecný úrad 059 76 Strane pod Tatrami,

Podrobnejšie

Rámcová dohoda Dodávka hygienických, dezinfekčných a čistiacich prostriedkov pre potreby verejného obstarávateľa uzatváraná podľa 409 a nasl. zákona č

Rámcová dohoda Dodávka hygienických, dezinfekčných a čistiacich prostriedkov pre potreby verejného obstarávateľa uzatváraná podľa 409 a nasl. zákona č Rámcová dohoda Dodávka hygienických, dezinfekčných a čistiacich prostriedkov pre potreby verejného obstarávateľa uzatváraná podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších

Podrobnejšie

R Á M C O V Á K Ú P N A Z M L U V A

R Á M C O V Á K Ú P N A Z M L U V A K Ú P N A Z M L U V A MÄSO A MÄSOVÉ VÝROBKY (ďalej len zmluva ) (uzatvorená podľa s 273 ods. 1 a 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov a v súlade so zákonom

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zmluva-prekladatelske sluzby oficialne - Szerzodi - FINAL_na web.docx

Microsoft Word - Zmluva-prekladatelske sluzby oficialne - Szerzodi - FINAL_na web.docx Zmluva o poskytovaní prekladateľských služieb uzatvorená podľa ust. 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len zmluva ) Objednávateľ: Zmluvné strany Názov:

Podrobnejšie

Kúpna zmluva uzavretá podľa 409 a nasl. Obchodného zákonníka Čl. 1 Zmluvné strany A/ Kupujúci: Serious Investment s.r.o. Stanislavského Ost

Kúpna zmluva uzavretá podľa 409 a nasl. Obchodného zákonníka Čl. 1 Zmluvné strany A/ Kupujúci: Serious Investment s.r.o. Stanislavského Ost Kúpna zmluva uzavretá podľa 409 a nasl. Obchodného zákonníka Čl. 1 Zmluvné strany A/ Kupujúci: Serious Investment s.r.o. Stanislavského 355 721 00 Ostrava Svinov, Česká republika bankové spojenie: č. účtu:

Podrobnejšie

ZMLUVA O ÚDRŽBE ELEKTRO ČINNOSTI

ZMLUVA O ÚDRŽBE ELEKTRO ČINNOSTI ZMLUVA O DODÁVKACH, SKÚŠKACH, KONTROLÁCH a OPRAVÁCH POŽIARNOTECHNICKÝCH ZARIADENÍ uzavretá v zmysle 209 ods. 2 Obchodného zákonníka I. Zmluvné strany 1. Objednávateľ : Gymnázium, Ul. 17. novembra 1180,

Podrobnejšie

ZMLUVA O DIELO uzatvorená podľa 536 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov na investičnú akciu: Pasport dopravného

ZMLUVA O DIELO uzatvorená podľa 536 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov na investičnú akciu: Pasport dopravného ZMLUVA O DIELO uzatvorená podľa 536 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov na investičnú akciu: Pasport dopravného značenia obce Priepasné 1. Zmluvné strany 1.1 Zhotoviteľ:

Podrobnejšie

RÁMCOVÁ DOHODA uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov a zákona č. 25/2006 Z. z. o verej

RÁMCOVÁ DOHODA uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov a zákona č. 25/2006 Z. z. o verej RÁMCOVÁ DOHODA uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov a zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a zmene a doplnení niektorých zákonov

Podrobnejšie

Zmluva o spolupráci

Zmluva o spolupráci Zmluva o spolupráci uzavretá v zmysle 269 ods. 2. Zák. č. 513/1991 Zb. (Obchodný zákonník) v znení neskorších predpisov, 4 ods. 1 písm. l) zákona č. 302/2001 Z. z. o samospráve vyšších územných celkov

Podrobnejšie

ORACLE

ORACLE Zmluva o poskytovaní služieb technickej podpory Servisná zmluva spoločnosti ORACLE číslo 9-251011-02/SR uzatvorená podľa 269 ods.2 Obchodného zákonníka 513/1991 Zb. v platnom znení Článok 1. Zmluvné strany

Podrobnejšie

zmluva_albumíny

zmluva_albumíny NsP Sv. Jakuba, n.o., Bardejov, so sídlom Sv. Jakuba 21, 085 01 Bardejov KÚPNA ZMLUVA č. 2/VO/2015 uzavretá v súlade s ust. 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov

Podrobnejšie

Zmluva o dielo

Zmluva o dielo Zmluva o dielo uzatvorená podľa 536 a nasl. zák. č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka I. ZMLUVNÉ STRANY OBJEDNÁVATEĽ : Domov sociálnych služieb v Legnave Legnava 72, 065 46 Malý Lipník Zastúpená : Mgr.

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zmluva_NEW_Catering_2017_ZVEREJN.docx

Microsoft Word - Zmluva_NEW_Catering_2017_ZVEREJN.docx Zmluva o poskytnutí služieb cateringu uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej len zmluva ) Článok I. Zmluvné

Podrobnejšie

Príloha č

Príloha č 1 z 5 Zmluvné strany, uvedené v článku I., uzatvárajú túto zmluvu podľa ustanovení 536 a nasledujúcich Zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka - v znení neskorších predpisov. I. Zmluvné strany Objednávateľ:

Podrobnejšie

PRÍKAZNÁ ZMLUVA

PRÍKAZNÁ ZMLUVA RÁMCOVÁ DOHODA č. MAGTS 1700074, č. MAGTS 1700075 uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v spojení s 83 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení

Podrobnejšie

Kúpna zmluva

Kúpna zmluva Kúpna zmluva uzavretá v zmysle 409 a nasled. Obchodného zákonníka Zmluvné strany: Názov: RAJO a.s. Sídlo: Studená 35, 823 55 Bratislava Zapísaný v OR: Okresného súdu Bratislava I, odd. Sa, vložka 459/B

Podrobnejšie

Zmluva_dotácia_na_rok_2017_-_tradície_a_históriu_banských_činností VZOR

Zmluva_dotácia_na_rok_2017_-_tradície_a_históriu_banských_činností VZOR VZOR Registračné číslo: xxxxx/xxxx-xxxx-xxxxx Z m l u v a o poskytnutí dotácie na rok 2018 uzatvorená podľa ustanovenia 51 zákona č. 40/1964 Zb. (Občiansky zákonník) v znení neskorších predpisov Čl. I

Podrobnejšie

Stredná priemyselná škola, Obrancov mieru 343/1, Dubnica nad Váhom Zmluva o nájme nebytových priestorov číslo 12/2017 uzatvorená podľa zákona číslo 11

Stredná priemyselná škola, Obrancov mieru 343/1, Dubnica nad Váhom Zmluva o nájme nebytových priestorov číslo 12/2017 uzatvorená podľa zákona číslo 11 Zmluva o nájme nebytových priestorov číslo 12/2017 uzatvorená podľa zákona číslo 116/1990 Zb. o nájme a podnájme nebytových priestorov v platnom znení a zákona číslo 446/2001 Z.z. o majetku vyšších územných

Podrobnejšie

1 Kúpna zmluva č. predávajúceho č. kupujúceho uzatvorená na základe Zákona číslo 513/1991 Zb. - Obchodného zákonníka Článok 1 Zmluvné strany 1. Kupujú

1 Kúpna zmluva č. predávajúceho č. kupujúceho uzatvorená na základe Zákona číslo 513/1991 Zb. - Obchodného zákonníka Článok 1 Zmluvné strany 1. Kupujú 1 Kúpna zmluva č. predávajúceho č. kupujúceho uzatvorená na základe Zákona číslo 513/1991 Zb. - Obchodného zákonníka Článok 1 Zmluvné strany 1. Kupujúci: Sídlo: Zastúpený: IČO: DIČ: IČDPH Bankové spojenie:

Podrobnejšie

Microsoft Word ZŠ Bernolákova 16-PVD s r o - ZoD-po oprave.doc

Microsoft Word ZŠ Bernolákova 16-PVD s r o -  ZoD-po oprave.doc ZMLUVA O DIELO 2-2017 uzavretá podľa 536 a nasl. zák. č. 513/1991 Zb. z. (Obchodný zákonník) v znení neskorších predpisov medzi Objednávateľom: Základná škola Štatutárny orgán: Mgr. Ivan Vydra, riaditeľ

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zmluva o dielo_amfiteater_Unistav Teplicka_

Microsoft Word - Zmluva o dielo_amfiteater_Unistav Teplicka_ ZMLUVA O DIELO na realizáciu stavebných prác AMFITEATER NEDEDZA uzavretá podľa 536 a nasl. Obchodného zákonníka. Preambula Táto zmluva je uzavretá na základe 117 Zadávanie zákaziek s nízkymi hodnotami,

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zmluva svetla Hip Hop 2018.docx

Microsoft Word - Zmluva svetla Hip Hop 2018.docx Zmluva o nájme a poskytnutí služieb č. uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej len zmluva ) Článok 1 Zmluvné

Podrobnejšie

7-ZMLUVA - oleje a tuky

7-ZMLUVA - oleje a tuky RÁMCOVÁ KÚPNA ZMLUVA číslo /A4/2015 uzatvorená podľa ustanovení 269 ods. 2, 409 a nasl. zákona č.513/1991 Zb. Obchodného zákonníka a 11 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení

Podrobnejšie

Stredná priemyselná škola, Obrancov mieru 343/1, Dubnica nad Váhom Zmluva o nájme nebytových priestorov číslo 10/2017 uzatvorená podľa zákona číslo 11

Stredná priemyselná škola, Obrancov mieru 343/1, Dubnica nad Váhom Zmluva o nájme nebytových priestorov číslo 10/2017 uzatvorená podľa zákona číslo 11 Zmluva o nájme nebytových priestorov číslo 10/2017 uzatvorená podľa zákona číslo 116/1990 Zb. o nájme a podnájme nebytových priestorov v znení neskorších predpisov a zákona číslo 446/2001 Z.z. o majetku

Podrobnejšie

Z M L U V A

Z M L U V A Zmluva o poskytovaní služieb č. 15/2014 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej len zmluva ) Článok I. Zmluvné

Podrobnejšie

Obec Hranovnica Sládkovičova 398/14, Hranovnica vyhlasuje výzvu na predloženie cenovej ponuky č. 5/2018 zákazka podľa 117 zákona č. 343/2015 o

Obec Hranovnica Sládkovičova 398/14, Hranovnica vyhlasuje výzvu na predloženie cenovej ponuky č. 5/2018 zákazka podľa 117 zákona č. 343/2015 o Obec Hranovnica Sládkovičova 398/14, 059 16 Hranovnica vyhlasuje výzvu na predloženie cenovej ponuky č. 5/2018 zákazka podľa 117 zákona č. 343/2015 o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

RÁMCOVÁ DOHODA NA DODANIE CHLIEB, PEČIVA č /2019 (ďalej len zmluva) uzatvorená podľa ustanovení 269 ods. 2, 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. O

RÁMCOVÁ DOHODA NA DODANIE CHLIEB, PEČIVA č /2019 (ďalej len zmluva) uzatvorená podľa ustanovení 269 ods. 2, 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. O RÁMCOVÁ DOHODA NA DODANIE CHLIEB, PEČIVA č. 113-5/2019 (ďalej len zmluva) uzatvorená podľa ustanovení 269 ods. 2, 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka a II zákona č. 343/2015 Z. z. o

Podrobnejšie

Microsoft Word RB_ZoD_Lúčka_impl _svetlá_ doc

Microsoft Word RB_ZoD_Lúčka_impl _svetlá_ doc Zmluva o dielo č. 12/2016/RB uzavretá podľa 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) na externý manažment implementáciu projektu

Podrobnejšie

Kúpna zmluva - rámcová uzatvorená v zmysle ustanovení 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. ČI.I Zmluvné strany Predávajúci : Obchodné meno

Kúpna zmluva - rámcová uzatvorená v zmysle ustanovení 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. ČI.I Zmluvné strany Predávajúci : Obchodné meno Kúpna zmluva - rámcová uzatvorená v zmysle ustanovení 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. ČI.I Zmluvné strany Predávajúci : Obchodné meno: Sídlo: Zapísaná: IČO: DIČ: rč DPH: Bankové spojenie:

Podrobnejšie

Z M L U V A

Z M L U V A Zmluva o poskytovaní produktov a sprostredkovaní služieb č. 18K775015 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zákonník ) (ďalej

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie ponúk spracovaná v zmysle 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Ide

Výzva na predkladanie ponúk spracovaná v zmysle 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Ide Výzva na predkladanie ponúk spracovaná v zmysle 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného obstarávateľa: Verejný obstarávateľ:

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zmluva o dielo doc

Microsoft Word - Zmluva o dielo doc Zmluva o dielo č. 1/2013 uzatvorená medzi zmluvnými stranami podľa 536 a nasl. Zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník SR v platnom znení Objednávateľ: Národná banka Slovenska, Imricha Karvaša 1, 813

Podrobnejšie

Číslo zmluvy: 7118/2018 ZMLUVA O DODÁVKE ELEKTRINY vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie elektriny a súvisiacich sie

Číslo zmluvy: 7118/2018 ZMLUVA O DODÁVKE ELEKTRINY vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie elektriny a súvisiacich sie Číslo zmluvy: 7118/2018 ZMLUVA O DODÁVKE ELEKTRINY vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie elektriny a súvisiacich sieťových služieb, uzavretá podľa zákona č. 251/2012 Z.z.

Podrobnejšie

viqjzojcz Zmluva o poskytnutí služieb č. f.f.f/2012 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov

viqjzojcz Zmluva o poskytnutí služieb č. f.f.f/2012 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov viqjzojcz Zmluva o poskytnutí služieb č. f.f.f/2012 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov ČI. I ZMLUVNÉ STRANY Obchodné meno: Sídlo: Konateľ:

Podrobnejšie

Rámcová dohoda o dielo uzatvorená podľa ustanovení 536 a nasl. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov Článok I. Zmluvné strany: 1) Zhotovit

Rámcová dohoda o dielo uzatvorená podľa ustanovení 536 a nasl. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov Článok I. Zmluvné strany: 1) Zhotovit Rámcová dohoda o dielo uzatvorená podľa ustanovení 536 a nasl. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov Článok I. Zmluvné strany: 1) Zhotoviteľ predmetu verejného obstarávania Obchodné meno: Zastúpený:

Podrobnejšie

KÚPNA ZMLUVA uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník CI.I Zmluvné strany Kupujúci: Mesto Prievidza Podateľňa: Námestie s

KÚPNA ZMLUVA uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník CI.I Zmluvné strany Kupujúci: Mesto Prievidza Podateľňa: Námestie s KÚPNA ZMLUVA uzatvorená podľa 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník CI.I Zmluvné strany Kupujúci: Mesto Prievidza Podateľňa: Námestie slobody 14, 971 01 Prievidza Štatutárny orgán: JUDr.

Podrobnejšie

KÚPNA ZMLUVA i. SE-48-30/EO-2006 íl J IN l i ľ : IST1.8 i V V! N l T H \ S K S ilíci ä e!. o á rr-'x y EO 1 / Číslo:... Prílohy;... uzatvoren

KÚPNA ZMLUVA i. SE-48-30/EO-2006 íl J IN l i ľ : IST1.8 i V V! N l T H \ S K S ilíci ä e!. o á rr-'x y EO 1 / Číslo:... Prílohy;... uzatvoren KÚPNA ZMLUVA i. SE-48-30/EO-2006 íl J IN l i ľ : IST1.8 i V V! N l T H \ S K S ilíci ä e!. o á rr-'x y EO 1 /. 07. 000 Číslo:... Prílohy;... uzatvorená podľa ustanovení 409-470 Obchodného zákonníka I.

Podrobnejšie

inzinierska_cinnost_kotolna_HP_

inzinierska_cinnost_kotolna_HP_ Zadanie zákazky Postupom podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného obstarávateľa Názov: Ekonomická univerzita v Bratislave

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269 ods.2 zákona č. 513/1991 zb. Obchodný zákonník v platnom znení I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obe

Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269 ods.2 zákona č. 513/1991 zb. Obchodný zákonník v platnom znení I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obe Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269 ods.2 zákona č. 513/1991 zb. Obchodný zákonník v platnom znení I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obec Pavlovce nad Uhom Právna forma: obec Sídlo: Kostolné

Podrobnejšie

Zmluva_013_2018

Zmluva_013_2018 Zmluva č. 08-70-2017 o nájme pozemku uzavretá v zmysle 663 a ďalších príslušných ustanovení Občianskeho zákonníka medzi zmluvnými stranami : 1. Mestská časť Bratislava - Petržalka Kutlíkova 17, 852 12

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zmluva o kontrolnej činnosti - EKOTEC.doc

Microsoft Word - Zmluva o kontrolnej činnosti - EKOTEC.doc Zmluva o kontrolnej činnosti uzavretá podľa 591 až 600 zákona č. 513/1991 Z.z.(Obchodný zákonník) v znení neskorších predpisov medzi: Vykonávateľ: Objednávateľ: EKOTEC, spol. s r.o. so sídlom Lamačská

Podrobnejšie

Zmluva o vedení účtovníctva /uzavretá podľa 269 ods.2 Obchodného zákonníka, zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov/ /ďalej len zmluva / m

Zmluva o vedení účtovníctva /uzavretá podľa 269 ods.2 Obchodného zákonníka, zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov/ /ďalej len zmluva / m Zmluva o vedení účtovníctva /uzavretá podľa 269 ods.2 Obchodného zákonníka, zákona č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov/ /ďalej len zmluva / medzi: Objednávateľom: Obec Čelovce so sídlom: Čelovce

Podrobnejšie

ZMLUVA O DIELO č. 20/08/2014

ZMLUVA  O  DIELO č. 20/08/2014 ZMLUVA O DIELO č. 20/08/2014 uzavretá v zmysle 536 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov medzi týmito zmluvnými stranami: I. ZMLUVNÉ STRANY Objednávateľ: Názov: Obec

Podrobnejšie

Zmluva o zbere a odvoze biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu č.... /2015 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník

Zmluva o zbere a odvoze biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu č.... /2015 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník Zmluva o zbere a odvoze biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu č.... /2015 uzatvorená podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v platnom znení a zákona č. 223/2001 Z. z. o odpadoch

Podrobnejšie

Príloha k postupu D6.PREV.03 č.:2 NÁJOMNÁ ZMLUVA uzatvorená v súlade s 663 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianska zákonníka v znení neskorších predpi

Príloha k postupu D6.PREV.03 č.:2 NÁJOMNÁ ZMLUVA uzatvorená v súlade s 663 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianska zákonníka v znení neskorších predpi NÁJOMNÁ ZMLUVA uzatvorená v súlade s 663 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občianska zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len Zmluva ) Číslo zmluvy: uzatvorená medzi zmluvnými stranami 1. ZMLUVNÉ

Podrobnejšie

Výzva na predkladanie ponúk: Technický dozor pre stavbu "Rekonıtrukcia a prístavba hasièskej zbrojnice Drahovce"

Výzva na predkladanie ponúk: Technický dozor pre stavbu Rekonıtrukcia a prístavba hasièskej zbrojnice Drahovce Výzva na predkladanie ponúk 1. Identifikácia verejného obstarávateľa Názov, adresy a kontaktné miesto Názov: Obec Drahovce Poštová adresa: Hlavná 429/127, 922 41 Drahovce IČO: 00312461 tel.č.: 033 7783133

Podrobnejšie

Číslo zmluvy: ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ZEMNÉHO PLYNU vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie plynu a súvi

Číslo zmluvy: ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ZEMNÉHO PLYNU vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie plynu a súvi Číslo zmluvy: 5100016851 ZMLUVA O ZDRUŽENEJ DODÁVKE ZEMNÉHO PLYNU vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku so zabezpečením distribúcie plynu a súvisiacich služieb, uzavretá podľa zákon č. 251/2012 Z.z.

Podrobnejšie

Kúpna zmluva č. VZ 81/ 2011 v zmysle 409 a násl. ustanovení Obchodného zákonníka 1. Kupujúci : Názov: Mesto Kolárovo, MsÚ Sídlo: Kostolné námestie č.

Kúpna zmluva č. VZ 81/ 2011 v zmysle 409 a násl. ustanovení Obchodného zákonníka 1. Kupujúci : Názov: Mesto Kolárovo, MsÚ Sídlo: Kostolné námestie č. Kúpna zmluva č. VZ 81/ 2011 v zmysle 409 a násl. ustanovení Obchodného zákonníka 1. Kupujúci : Názov: Mesto Kolárovo, MsÚ Sídlo: Kostolné námestie č. 1 946 03 Kolárovo Zastúpený: Árpád Horváth, primátor

Podrobnejšie

ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽIEB Č. 17/052 uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len "Obch

ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽIEB Č. 17/052 uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obch ZMLUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽIEB Č. 17/052 uzavretá podľa 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len "Obchodný zákonník") (ďalej len "zmluva") 1.1 Objednávateľ:

Podrobnejšie

KMBT_C224e

KMBT_C224e ZMLUVA O DIELO uzavretá podľa 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov 1.1 Objednávateľ: Článok 1 Zmluvné strany Názov: Sídlo : Štatutárny orgán: Osoba poverená

Podrobnejšie

Zmluva o kontrolnej cinnosti_multifIhrisko_EKOTEC_

Zmluva o kontrolnej cinnosti_multifIhrisko_EKOTEC_ Zmluva o kontrolnej činnosti uzavretá podľa 591 až 600 zákona č. 513/1991 Z.z.(Obchodný zákonník) v znení neskorších predpisov medzi: Vykonávateľ: Objednávateľ: EKOTEC, spol. s r.o. so sídlom Lamačská

Podrobnejšie

ZMLUVA na dodávku ovocia, zeleniny a výrobkov z nich pre školský rok 2017/2018 (ďalej len ako Zmluva ) uzatvorená v zmysle 409 a nasl. a 269 ods. 2 z.

ZMLUVA na dodávku ovocia, zeleniny a výrobkov z nich pre školský rok 2017/2018 (ďalej len ako Zmluva ) uzatvorená v zmysle 409 a nasl. a 269 ods. 2 z. ZMLUVA na dodávku ovocia, zeleniny a výrobkov z nich pre školský rok 2017/2018 (ďalej len ako Zmluva ) uzatvorená v zmysle 409 a nasl. a 269 ods. 2 z. č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v plat. znení medzi

Podrobnejšie

ZMLUVA O DIELO podľa 91 zákona č. 185/2015 Z.z. Autorský zákon a zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník a LICENČNÁ ZMLUVA podľa 65 a nasl. z

ZMLUVA O DIELO podľa 91 zákona č. 185/2015 Z.z. Autorský zákon a zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník a LICENČNÁ ZMLUVA podľa 65 a nasl. z ZMLUVA O DIELO podľa 91 zákona č. 185/2015 Z.z. Autorský zákon a 631-643 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník a LICENČNÁ ZMLUVA podľa 65 a nasl. zákona č. 185/2015 Z.z. Autorský zákon Servisné centrum

Podrobnejšie

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblast

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblast ZMLUVA O SPOLUPRÁCI A PROPAGÁCII uzatvorená v súlade s 269 ods. 2 Obchodného zákonníka medzi: čl. I. Zmluvné strany partner: Stredné Slovensko, oblastná organizácia cestovného ruchu so sídlom: Nám. SNP

Podrobnejšie

Zmluva o dielo na uskutočnenie stavebných prác Článok I. Zmluvné strany 1. Objednávateľ: Mestská časť Bratislava-Petržalka Kutlíkova 17, Bratis

Zmluva o dielo na uskutočnenie stavebných prác Článok I. Zmluvné strany 1. Objednávateľ: Mestská časť Bratislava-Petržalka Kutlíkova 17, Bratis Zmluva o dielo na uskutočnenie stavebných prác Článok I. Zmluvné strany 1. Objednávateľ: Mestská časť Bratislava-Petržalka Kutlíkova 17, 852 12 Bratislava Zastúpený: Ing. Vladimír Bajan starosta mestskej

Podrobnejšie

1 Kúpna zmluva č.predávajúceho č. kupujúceho uzatvorená na základe Zákona číslo 513/1991 Zb. - Obchodného zákonníka 1. Kupujúci: Článok 1 Zmluvné stra

1 Kúpna zmluva č.predávajúceho č. kupujúceho uzatvorená na základe Zákona číslo 513/1991 Zb. - Obchodného zákonníka 1. Kupujúci: Článok 1 Zmluvné stra 1 Kúpna zmluva č.predávajúceho č. kupujúceho uzatvorená na základe Zákona číslo 513/1991 Zb. - Obchodného zákonníka 1. Kupujúci: Článok 1 Zmluvné strany &!stnev -:-7qr;qC)~!1Ie?rt:. S~t7/0íOV O 2/ il ;

Podrobnejšie

K Ú P N A Z M L U V A

K Ú P N A Z M L U V A K Ú P N A Z M L U V A číslo:... uzatvorená podľa 409 a nasl. Zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v platnom znení medzi týmito zmluvnými stranami Predávajúci:... Sídlo:... IČO:... IČ DPH:... Zapísaná

Podrobnejšie

Zmluva PD Nemsova

Zmluva PD Nemsova Z M L U V A O D I E L O uzatvorená podľa 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov a podľa zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých

Podrobnejšie

210

210 Z M L U V A o poskytovaní audítorských služieb uzavretá v zmysle 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov číslo: 15/031 (ďalej len zmluva ) I. Zmluvné strany Dodávateľ

Podrobnejšie

Zmluva o kontrolnej činnosti uzavretá podľa 591 až 600 zákona č. 513/1991 Z.z.(Obchodný zákonník) v znení neskorších predpisov medzi: Vykonávateľ: Obj

Zmluva o kontrolnej činnosti uzavretá podľa 591 až 600 zákona č. 513/1991 Z.z.(Obchodný zákonník) v znení neskorších predpisov medzi: Vykonávateľ: Obj Zmluva o kontrolnej činnosti uzavretá podľa 591 až 600 zákona č. 513/1991 Z.z.(Obchodný zákonník) v znení neskorších predpisov medzi: Vykonávateľ: Objednávateľ: EKOTEC, spol. s r.o. so sídlom Lamačská

Podrobnejšie

1. Objednávateľ: Dodatok ku ZMLUVE o dielo č. 5/2017 zo dňa , uzavretej podľa ustanovení 536 a nasl. Obchodného zákonníka v znení neskorších

1. Objednávateľ: Dodatok ku ZMLUVE o dielo č. 5/2017 zo dňa , uzavretej podľa ustanovení 536 a nasl. Obchodného zákonníka v znení neskorších 1. Objednávateľ: Dodatok ku ZMLUVE o dielo č. 5/2017 zo dňa 26.01.2017, uzavretej podľa ustanovení 536 a nasl. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov (ďalej len Dodatok ) Názov : Obec Nižný

Podrobnejšie

SKM_C

SKM_C RÁMCOVÁ ZMLUVA uzavretá podľa zákona č. 513/1991 Zb. - Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov 1. Účastníci zmluvy 1.1. Kupujúci: Technické služby mesta TrebiSov Zastúpené: Michal Davala, riaditeľ

Podrobnejšie

Z P1 - Nitra.xlsx

Z P1 - Nitra.xlsx Z M L U V A č. Z51140011 O POSKYTNUTÍ SLUŽIEB - ODVOZ A LIKVIDÁCIA NEBEZPEČNÉHO ODPADU uzavretá dňa 20.2.2014 v zmysle 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Z.z. Obchodný zákonník v znení neskorších zmien a doplnkov

Podrobnejšie

MANDÁTNA ZMLUVA uzatvorená podľa 566 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov medzi Objednávateľ: Mesto Dubnica n

MANDÁTNA ZMLUVA uzatvorená podľa 566 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov medzi Objednávateľ: Mesto Dubnica n MANDÁTNA ZMLUVA uzatvorená podľa 566 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov medzi Objednávateľ: Mesto Dubnica nad Váhom Sídlo: Bratislavská 434/9, 018 41 Dubnica

Podrobnejšie

KM_C364e

KM_C364e Zmluva o dielo č. 21/2015/Z uzavretá podľa 536 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. O bchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len Obchodný zá konník ) na vypracovanie žiadosti o nenávratný finančný

Podrobnejšie

ZMLUVA O POSKYTNUTÍ KONZULTAČNÝCH SLUŽIEB

ZMLUVA O POSKYTNUTÍ KONZULTAČNÝCH SLUŽIEB ZMLUVA O DODÁVKE LICENCIÍ QLIK uzatvorená podľa ust. 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov medzi Objednávateľom: Názov: Sídlo: Národná banka Slovenska Imricha

Podrobnejšie

RÁMCOVÁ KÚPNA ZMLUVA Uzatvorená podľa 409 a nasl. Obchodného zákon nika Zmluvné strany: Predávajúci: CHRlSTEYNS SLOVAKIA s.r.o. Panenská Brat

RÁMCOVÁ KÚPNA ZMLUVA Uzatvorená podľa 409 a nasl. Obchodného zákon nika Zmluvné strany: Predávajúci: CHRlSTEYNS SLOVAKIA s.r.o. Panenská Brat RÁMCOVÁ KÚPNA ZMLUVA Uzatvorená podľa 409 a nasl. Obchodného zákon nika Zmluvné strany: Predávajúci: CHRlSTEYNS SLOVAKIA s.r.o. Panenská 6 811 03 Bratislava IČO: 46872973 DIČ: SK 2023631401 Zastúpený:

Podrobnejšie

Microsoft Word - Zadanie mäso BH na rok 2018.docx

Microsoft Word - Zadanie mäso BH na rok 2018.docx Zadanie zákazky Postupom podľa 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov 1. Identifikácia verejného obstarávateľa Názov: Ekonomická univerzita v Bratislave

Podrobnejšie

ZMLUVA Č. Z NA DODANIE TOVARU A POSKYTNUTIE SLUŽIEB uzatvorená podľa ust. 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení n

ZMLUVA Č. Z NA DODANIE TOVARU A POSKYTNUTIE SLUŽIEB uzatvorená podľa ust. 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení n ZMLUVA Č. Z-029.10.1008.00 NA DODANIE TOVARU A POSKYTNUTIE SLUŽIEB uzatvorená podľa ust. 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len zmluva ) ZMLUVNÉ STRANY

Podrobnejšie

r,;q;,'o tffj \J ~~,,\. ~ ""'.1.- tp g '?'t-1>- ~ v- C',;:,' 1>-" \>'.~ ~-O,,;~0 /..f\f./,~ Kúpna zmluva ~"...\ č, 2005/01lkrpzke uzavretá medzi predá

r,;q;,'o tffj \J ~~,,\. ~ '.1.- tp g '?'t-1>- ~ v- C',;:,' 1>- \>'.~ ~-O,,;~0 /..f\f./,~ Kúpna zmluva ~...\ č, 2005/01lkrpzke uzavretá medzi predá r,;q;,'o tffj \J ~~,,\. ~ ""'.1.- tp g '?'t-1>- ~ v- C',;:,' 1>-" \>'.~ ~-O,,;~0 /..f\f./,~ Kúpna zmluva ~"...\ č, 2005/01lkrpzke uzavretá medzi predávajúcim SPIN - SK s.r.o. a kupujúcim Krajské riaditeľstvo

Podrobnejšie

VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení nesk

VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení nesk VÝZVA na predloženie cenovej ponuky podľa 9 ods. 9 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na predmet zákazky Ťažné zariadenie-

Podrobnejšie

Zmluva o krátkodobom nájme nebytových priestorov č

Zmluva o krátkodobom nájme nebytových priestorov č E. č. 50/2019 Zmluva o krátkodobom nájme nebytových priestorov č. 032019 Uzavretá podľa Zákona č. 116/1990 Zb. o nájme nebytových priestorov v znení neskorších predpisov Článok I. Zmluvné strany Prenajímateľ:

Podrobnejšie