Latvia DHL EUROCONNECT. NAJJEDNODUCHŠIE SPOJENIE DO EURÓPY A ĎALEJ Switzerland United Arab Emirates Turkey United Kingdom Ukraine Austria Belgium Bulg

Veľkosť: px
Začať zobrazovať zo stránky:

Download "Latvia DHL EUROCONNECT. NAJJEDNODUCHŠIE SPOJENIE DO EURÓPY A ĎALEJ Switzerland United Arab Emirates Turkey United Kingdom Ukraine Austria Belgium Bulg"

Prepis

1 Latvia DHL EUROCONNECT. NAJJEDNODUCHŠIE SPOJENIE DO EURÓPY A ĎALEJ Switzerland United Arab Emirates Turkey United Kingdom Ukraine Austria Belgium Bulgaria Croatia Czech Republic Denmark Estonia Sweden Finland Spain France Slovenia Slovakia Russia Russia Germany Romania Portugal Najvyššia kvalita, all inclusive zberná služba od DHL Freight Poland Norway Greece Netherlands Morroco Macedonia Lithuania Leban Jorda Italy Ireland Hungary

2 PREPRAVU VÁM MAXIMÁLNE UĽAHČÍME

3 Keď zasielate tovar akejkoľvek veľkosti naprieč Európou, potrebujete jednoducho využiteľnú zbernú prepravnú sieť, ktorá Vám ponúkne spoľahlivé spojenia a vysokú frekvenciu odjazdov. So službou DHL EUROCONNECT, zbernou prepravou spoločnosti DHL Freight, máte prístup k jedinečnej sieti terminálov po celej Európe, v severnej Afrike a na Blízkom východe. S pevnými lehotami doručenia od dverí k dverám sa môžete spoľahnúť, že Vaši zákazníci dostanú zásielku presne v termíne, ktorý ste sľúbili. Objednanie prepravy je jednoduché; Vy si len vyberte spôsob zadania objednávky - telefonicky alebo cez internet. My zabezpečíme bezproblémový servis od dverí k dverám, vyzdvihnutie zásielky na Vašej adrese a jej prepravu priamo na miesto určenia. Navyše, vďaka možnosti sledovania zásielok on-line môžete mať svoju zásielku na očiach v každej fáze prepravného procesu. A náš tím je vždy po ruke, aby Vám pomohol, ak chcete osobne hovoriť s miestnym špecialistom, bez ohľadu na veľkosť Vašej firmy. DHL EUROCONNECT v skratke Zberná služba najvyššej kvality ponúka vysoko spoľahlivé spojenia po celej Európe, na Blízkom východe a v severnej Afrike v rámci bezkonkurenčnej siete terminálov DHL Freight. DHL EUROCONNECT Vám ponúka jedinečný rozsah možností a služieb, ako napríklad: Ppreprava kusových i paletizovaných zásielok stanovené prepravné časy od dverí k dverám denné spojenia medzi veľkými obchodnými centrami v Európe na vybraných trasách sú na požiadanie k dispozícii možnosti dodania v pevne určený deň (Day Definite) ako aj v stanovený čas (Time Definite) sledovanie zásielok on-line s hlásením udalostí a podrobnosťami o doručení on-line systém pre hlásenia o zásielkach, prispôsobený potrebám zákazníka jednoduché objednávanie prostredníctvom internetu na požiadanie výpočet a kompenzácia emisií CO 2 ďalšie služby zodpovedajúce rozdielnym potrebám klientov Špecializovaná skupina produktov spoločnosti DHL Freight navyše uspokojí Vaše požiadavky na prepravu: Nebezpečný tovar (ADR) Tovar vysokej hodnoty Produkty citlivé na teplotu

4 NAŠE BEZKONKURENČNÉ POKRYTIE PODPORÍ RAST VÁŠHO PODNIKU

5 Ako napovedá názov, DHL EUROCONNECT dosahuje do všetkých európskych krajín. Ale tým nekončíme. Naša integrovaná sieť pokrýva rastúci počet krajín po celom Blízkom východe a v severnej Afrike, či už potrebujete prepravu z Veľkej Británie do Spojených arabských emirátov, alebo zo Švédska do Maroka. POKRYTIE DHL EUROCONNECT Bez ohľadu na veľkosť vášho podniku, medzinárodné terminály v 50 rôznych krajinách Vám poskytnú prístup k stále rastúcemu množstvu trhov: Všetky členské štáty EÚ nečlenské štáty EÚ (Albánsko, Andorra, Bosna, Bielorusko, Čierna Hora, Chorvátsko, Lichtenštajnsko, bývalá juhoslovanská republika Macedónsko, Moldavsko, Monako, Nórsko, Rusko, Srbsko, Švajčiarsko, Turecko, Ukrajina) Blízky východ (Spojené arabské emiráty, Bahrajn, Irak, Irán, Jordánsko, Katar, Kuvajt, Libanon, Omán, Saudská Arábia) severná Afrika (Maroko, Tunisko, Egypt) A pretože prevádzkujeme sieť vlastnenú DHL Freight, môžete sa spoľahnúť na zodpovedajúce služby vysokej kvality, ktoré sú rovnaké od Moskvy až po Madrid. A tak, ako sa Váš podnik rozširuje na nové trhy, môžeme byť Vašou oporou pri prekročení každej hranice.

6 ed Arab Emirates United Kingdom Ukraine Austria Belgium Bulgaria urkey

7 Croatia Czech Republic Denmark Estonia Finland SPOĽAHLIVÉ SLUŽBY, KAMKOĽVEK TOVAR ZASIELATE Pre Vás aj Vášho zákazníka je najdôležitejšie, aby zásielka bola doručená včas. Naša rozsiahla sieť zahŕňa 2000 pravidelných medzinárodných liniek, z ktorých mnohé sú v prevádzke denne. To znamená, že kamkoľvek potrebujete svoj náklad dopraviť, poskytneme Vám spoľahlivú službu s vysokou frekvenciou, ktorá je kompatibilná s internými ukazovateľmmi kvality KPI a je sústavne monitorovaná. So službou DHL EUROCONNECT profitujete z potvrdených časov prepravy z domu do domu. Ďalej sú všetky palety alebo jednotlivé kusové zásielky elektronicky skenované, aby bolo zaistené, že sú správne naložené, a aby bolo možné ich v priebehu prepravy sledovať. Navyše neustále pracujeme na zvýšení frekvencie odjazdov a skrátení prepravmých časov tak, aby naše služby boli zajtra opäť o niečo lepšie. France

8 V POKOJI, OD DVERÍ K DVERÁM A ON-LINE S naším nástrojom pre sledovanie zásielok on-line môžete riadiť svoje zberné zásielky od začiatku až do konca. To zahŕňa: vyhľadávanie jednotlivých zásielok na základe referenčných čísel hlásenie o hromadných zásielkach v priebehu prepravy štatistiku zásielok prepravených v minulosti Taktiež Vám poskytujeme elektronickú informáciu o doručení (IOD) a navyše môže na požiadanie nasledovať elektronické alebo papierové potvrdenie o doručení (POD). Samozrejme ani najlepšie pripravené plány sa nerealizujú vždy úplne hladko. Váš zákazník nemusí byť prítomný. Môžu nastať nepredvídané problémy na niektorých hraniciach. Ale Vy si môžete byť istí, že ak by sa nejaké komplikácie predsa len vyskytli, zamestnanci DHL Freight budú po ruke, aby Vám ihneď pomohli a aby ste boli v každej fáze prepravy neustále informovaní. Všetko pre to, aby ste boli v pokoji, od vyzdvihnutia až po doručenie.

9 FLEXIBILITA, KEĎ JU POTREBUJETE DHL EUROCONNECT je štandardizovaná služba, ku ktorej sa hrdo hlásime. Ale keďže je každá firma jedinečná, ponúkame Vám v prípade záujmu aj viacero nadštandardných možností a služieb, ktoré uspokoja Vaše špecifické požiadavky. Vykonávame zbernú prepravu všetkých bežných nákladov, či už na paletách, v prepravných boxoch, alebo v sudoch, ako aj prepravu nadmerných nákladov. Môžete si zvoliť doručenie pri dverách v čase podľa dohody (s časmi pred 10. hodinou dopoludnia a poludním dostupnými pre zásielky do vybraných krajín) alebo vyzdvihnutie či doručenie v nákladnom termináli v ľubovoľnom čase. A ak sa vyskytne nejaký problém na strane Vášho príjemcu, uskutočníme opakované pokusy o doručenie Vašej zásielky alebo ju uschováme, pokým sa záležitosť nevyrieši. V rámci skupiny produktov zbernej prepravy zásielok DHL EUROCONNECT navyše môžeme prepravovať aj nebezpečný náklad, výrobky citlivé na teplotu a cenný tovar.

10 ŠPECIALIZOVANÁ ZBERNÁ PREPRAVA V RÁMCI SKUPINY PRODUKTOV DHL EUROCONNECT CENNÝ TOVAR Naša zberná služba DHL HIGHVALUE Vám ponúka flexibilnú, cenovo prístupnú a konsolidovanú bezpečnú prepravu tovaru, ktorý je veľmi náchylný na poškodenie, krádež alebo stratu. Vďaka svojej zvýšenej viditeľnosti a proaktívnym vlastnostiam tento špecializovaný produkt najvyššej kvality spĺňa požiadavky veľkých aj malých zákazníkov. VÝROBKY CITLIVÉ NA TEPLOTU Produkt DHL COLDCHAIN bol vyvinutý špeciálne pre spoločnosti, ktoré potrebujú riešenie celoeurópskej pozemnej prepravy výrobkov citlivých na teplotu najmä v oblasti priemyslu súvisiaceho s biologickými odbormi a zdravotníctvom. S plne monitorovanou a teplotne kontrolovanou prepravou spĺňajúcou požiadavky dobrej distribučnej praxe (Good Distribution Practice, GDP) vyjdeme v ústrety všetkým Vašim požiadavkám z hľadiska predpisov, bezpečnosti, kvality a manipulácie. Služba je dostupná pre chladené výrobky (2 8 C), rovnako ako pre výrobky vyžadujúce kontrolované prostredie (15 25 C). Nebezpečné náklady (zásielky ADR) So spoločnosťou DHL Freight môžete všetky výhody vysoko flexibilnej siete zbernej prepravy využiť pre zabalené chemikálie, ktoré spĺňajú špecifické priemyselné normy akosti Systém posudzovania bezpečnosti a akosti (Safety and Quality Assessment System, SQAS). Naša silná pozícia na trhu, bohaté skúsenosti vo všetkých štátoch s významným chemickým priemyslom, a pravidelné školenie našich pracovníkov v oblasti riadenia bezpečnosti a akosti z nás robí vysoko spoľahlivého partnera pre veľké množstvo zákazníkov v chemickom priemysle. Takže sa na nás môžete spoľahnúť bez ohľadu na veľkosť Vášho podniku.

11 UĽAHČÍME VÁM ŽIVOT Colné odbavenie a poistenie S viac než 275 kanceláriami colných služieb po celej Európe, na Blízkom východe a v severnej Afrike je DHL Freight ideálnym partnerom pre vybavenie všetkých formalít týkajúcich sa importu, exportu aj tranzitu. Môžete sa spoľahnúť na naše obetavé miestne tímy odborníkov, ktorí Vám pomôžu dopraviť Vašu zásielku z miesta A do miesta B tak rýchlo a hladko, ako to len je možné. PARTNERI PRE ZODPOVEDNÚ PREPRAVU Ak musíte plniť environmentálne ciele, pomôžeme Vám. Ako doplnkovú službu môžeme vystaviť správu o uhlíkovej stope Vašej zásielky a dáme Vám možnosť na požiadanie tieto emisie kompenzovať. Možnosti vykazovania uhlíkovej stopy siahajú od mesačných až ročných prehľadov po podrobné výkazy na úrovni zásielky. Aby ste sa mali ešte menej čoho obávať, radi Vám dohodneme pripoistenie. Naozaj urobíme takmer čokoľvek, aby sme Vám uľahčili život a pomohli Vášmu podniku. Získajte lepšie spojenie pre Vaše podnikanie už dnes Nech prepravujete čokoľvek, nech Vaša zásielka smeruje kamkoľvek, nech má byť doručená kedykoľvek - DHL EUROCONNECT je jednoduchšie a spoľahlivejšie riešenie pre Vaše zberné zásielky. Ak sa chcete dozvedieť viac, obráťte sa, prosím, na odborníkov DHL Freight na adrese skfreight@dhl.com alebo nás navštívte na Bude nám potešením prediskutovať s Vami možnosti, ako využiť naše odborné schopnosti v prospech Vášho podniku.

12 Pre ďalšie informácie nás kontaktujte na adrese DHL Freight Slovakia Na Pántoch 18 Bratislava Slovensko alebo navštívte Printed on environmentally friendly paper

Siete vytvorené z korelácií casových radov

Siete vytvorené z korelácií casových radov Siete vytvorené z korelácií časových radov Beáta Stehlíková 2-EFM-155 Analýza sociálnych sietí Fakulta matematiky, fyziky a informatiky, UK v Bratislave, 2019 Siete vytvorené z korelácií Siete vytvorené

Podrobnejšie

517/2009 Opatrenie Ministerstva financií Slovenskej republiky, ktorým sa ustanovujú na rok 2010 základné sadzby stravného v eurách alebo v cudzej mene

517/2009 Opatrenie Ministerstva financií Slovenskej republiky, ktorým sa ustanovujú na rok 2010 základné sadzby stravného v eurách alebo v cudzej mene Čiastka 183 Zbierka zákonov č. 517/2009 Strana 4047 517 OPATRENIE Ministerstva financií Slovenskej republiky z 3. decembra 2009, ktorým sa ustanovujú na rok 2010 základné sadzby v eurách alebo v cudzej

Podrobnejšie

1 PREDSTAVUJEME VÁM TNT Sme spoľahlivý partner pre všetky vaše zásielky

1 PREDSTAVUJEME VÁM TNT Sme spoľahlivý partner pre všetky vaše zásielky 1 PREDSTAVUJEME VÁM TNT Sme spoľahlivý partner pre všetky vaše zásielky 2 VITAJTE MY SME TNT VITAJTE DOBRÝ DEŇ, MY SME TNT Sme svetový tím skúsených ľudí pripravený pomôcť vám splniť sľuby, ktoré ste dali

Podrobnejšie

Závitníky na údržbu, opravu a renováciu Nové výrobky

Závitníky na údržbu, opravu a renováciu Nové výrobky Závitníky na údržbu, opravu a renováciu Nové výrobky 2016.2 ZÁVITNÍKY NA ÚDRŽBU, OPRAVU A RENOVÁCIU Na doplnenie veľkej ponuky produktov pre výrobu závitov, vyvinula spoločnosť Dormer závitníky pre odvetvie

Podrobnejšie

Microsoft Word - Almatrans

Microsoft Word - Almatrans Pomáhame firmám rásť Mierová 7 Levice 93401 Slovakia PREZENTÁCIA SPOLOČNOSTI ALMATRANS, s.r.o. Spoločnosť ALMATRANS, s.r.o.. vznikla s cieľom poskytovať logistické služby v oblasti kamiónovej, kombinovanej

Podrobnejšie

EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli COM(2018) 139 final ANNEXES 1 to 4 PRÍLOHY k NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY uvádzajúce zoznam tretích

EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli COM(2018) 139 final ANNEXES 1 to 4 PRÍLOHY k NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY uvádzajúce zoznam tretích EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli 14. 3. 2018 COM(2018) 139 final ANNEXES 1 to 4 PRÍLOHY k NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY uvádzajúce zoznam tretích krajín, ktorých štátni príslušníci musia mať víza pri

Podrobnejšie

SLOGAN!!!!

SLOGAN!!!! Made in Czechoslovakia Ako funguje export do krajín tretieho sveta Spoľahlivý partner slovenského exportéra Exportno - úverová agentúra Slovenskej republiky založená v roku 1997 zákonom č. 80/1997 Z.z.

Podrobnejšie

FIFA2018

FIFA2018 vklad 14.6.2018 17:00 15.6.2018 14:00 15.6.2018 17:00 15.6.2018 20:00 A Moskva A Jekaterinburg B Petrohrad B Soči RUSKO S. ARÁBIA EGYPT URUGUAJ MAROKO IRÁN PORTUGALSKO ŠPANIELSKO zápas 5 0 0 1 0 1 3 3

Podrobnejšie

Všeobecné obchodné podmienky

Všeobecné obchodné podmienky DODATOK Č. 2 K PODMIENKAM VYKONÁVANIA PLATOBNÝCH SLUŽIEB SLOVENSKEJ SPORITEĽNE, A. S. 2 1. ÚVODNÉ USTANOVENIA 1.1. Podmienky pre vykonávanie platobných služieb Slovenskej sporiteľne, a. s. sa menia a dopĺňajú

Podrobnejšie

Cennik Produkty a služby

Cennik Produkty a služby DHL Parcel Slovensko je súčasťou poprednej poštovej a logistickej spoločnosti Deutsche Post DHL Group Sme spoľahlivým dodávateľom prepravných služieb pre firmy a podnikateľov v rámci Slovenska a zahraničia

Podrobnejšie

Amrop Slovakia

Amrop Slovakia BRIEF manažér/ka reprezentačných podnikových predajní, degustácií a eventov profil pracovnej pozície pripravený pre spoločnosť pôsobiacu v oblasti výroby, obchodu a distribúcie nápojov október 2014 Amrop

Podrobnejšie

BRIEF manažér rekreačného strediska (ubytovacie zariadenie, reštaurácia a agroturistika) profil pracovnej pozície pripravený pre spoločnosť pôsobiacu

BRIEF manažér rekreačného strediska (ubytovacie zariadenie, reštaurácia a agroturistika) profil pracovnej pozície pripravený pre spoločnosť pôsobiacu BRIEF manažér rekreačného strediska (ubytovacie zariadenie, reštaurácia a agroturistika) profil pracovnej pozície pripravený pre spoločnosť pôsobiacu v oblasti turizmu november 2014 Amrop Slovakia, s.r.o.,

Podrobnejšie

1

1 OBSAH 1 LEGÁLNA MIGRÁCIA... 6 1.1 Legálna migrácia podľa štátnej hranice... 6 1.2 Povolené pobyty na území SR... 8 1.3 Víza... 12 2 NELEGÁLNA MIGRÁCIA... 17 2.1 Neoprávnené prekročenie štátnej hranice

Podrobnejšie

How to use Isopa “walk the talk” package

How to use Isopa “walk the talk” package PROGRAMY ZODPOVEDNEJ STAROSTLIVOSTI O VÝROBOK ISOPA Walk the Talk Príjem nákladných vozidiel, vykladanie tovaru z nich a odjazd Verzia z februára 2012 ISOPA 2012 1 Povinnosti na mieste vyloženia tovaru

Podrobnejšie

United Airlines - eSky.sk

United Airlines - eSky.sk Posledná aktualizácia: 14.04.2019 Batožina: rozmery a váhový limit - United Airlines United Airlines Oboznámte sa s pravidlami prepravy príručnej batožiny pri letoch so spoločnosťou United Airlines. Nezabúdajte,

Podrobnejšie

Web:

Web: PovažskáTeplá6,01705PovažskáBystrica,Tel:+421424381486-8,E-mail:obchod@kvantum.sk Web:www.kvantum.sk Vynikajúce emulzie pre všetky aplikácie Spoločnosť, ktorá bola založená Carlom Christianom Heldom v

Podrobnejšie

TNT UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA Šikovný sprievodca, ktorý vám uľahčí posielanie

TNT UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA Šikovný sprievodca, ktorý vám uľahčí posielanie TNT UŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA Šikovný sprievodca, ktorý vám uľahčí posielanie 2 OBSAH STRANA 03 STRANA 07 STRANA 15 STRANA 20 STRANA 24 STRANA 26 STRANA 28 STRANA 35 VITAJTE V TNT VÝBER SLUŽBY OBJEDNANIE PREPRAVY

Podrobnejšie

UDS_firefighting.pdf

UDS_firefighting.pdf RESCUE & FIREFIGHTING UDS 214 UPV R3000 Univerzálny dokončovací stroj Univerzálne pracovné vozidlo UDS 214 Samohybný, univerzálny dokončovací stroj na automobilovom podvozku TATRA 815 721 (prípadne podvozku

Podrobnejšie

Zdravotnícka ročenka Slovenskej republiky

Zdravotnícka ročenka Slovenskej republiky Zdravotnícka ročenka Slovenskej republiky 2016 / Health Statistics Yearbook of the Slovak Republic 2016 6. Medzinárodné porovnanie International Comparison Slovenská republika 2016 6. Medzinárodné porovnania

Podrobnejšie

Príjmy, výdavky a spotreba

Príjmy, výdavky a spotreba Štatistika zahraničného sťahovania v Slovenskej republike v roku 2013 INTERNATIONAL MIGRATION STATISTICS IN THE SLOVAK REPUBLIC IN 2013 2014 Štatistický úrad Slovenskej republiky Číslo: 900-0103/2014 Kód:

Podrobnejšie

SAIA, n. o. Slovenská akademická informačná agentúra

SAIA, n. o. Slovenská akademická informačná agentúra ŠTIP NDIÁ na študijné pobyty v zahraničí 2019: 144 štipendijných ponúk pre ŠTUDENTOV!!! Z nich 58 administruje SAIA Programy SAIA 1. Akademické mobility (štipendiá na základe bilaterálnych medzivládnych

Podrobnejšie

Ministerstvo hospodárstva SR Odbor zahraničnoobchodnej politiky Zahraničný obchod SR - január až jún 2018 (a rovnaké obdobie roku 2017) Inde

Ministerstvo hospodárstva SR Odbor zahraničnoobchodnej politiky Zahraničný obchod SR - január až jún 2018 (a rovnaké obdobie roku 2017) Inde Ministerstvo hospodárstva SR Odbor zahraničnoobchodnej politiky Zahraničný obchod SR - január až jún 2018 (a rovnaké obdobie roku 2017) 2017 2018 Index 2018/2017 2018 Dovoz Štr.v % Vývoz Štr.v % Bilancia

Podrobnejšie

Ministerstvo hospodárstva SR Odbor zahraničnoobchodnej politiky Zahraničný obchod SR - január až január 2016 (a rovnaké obdobie roku 2015) I

Ministerstvo hospodárstva SR Odbor zahraničnoobchodnej politiky Zahraničný obchod SR - január až január 2016 (a rovnaké obdobie roku 2015) I Ministerstvo hospodárstva SR Odbor zahraničnoobchodnej politiky Zahraničný obchod SR - január až január 2016 (a rovnaké obdobie roku 2015) 2015 2016 Index 2016/2015 2016 Dovoz Štr.v % Vývoz Štr.v % Bilancia

Podrobnejšie

Krajské kolo geografickej olympiády pre stredné školy

Krajské kolo geografickej olympiády pre stredné školy Kategória Počet bodov Geografická olympiáda pre stredné školy, 46. ročník, školský rok 2017/2018, celoslovenské kolo, kategória A, B, Z; časť vedomostný test, riešenia Meno a priezvisko Škola a trieda

Podrobnejšie

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne Fakulta sociálno-ekonomických vzťahov Študentská 3, Trenčín, 032/ ,

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne Fakulta sociálno-ekonomických vzťahov Študentská 3, Trenčín, 032/ , Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne Fakulta sociálno-ekonomických vzťahov Študentská 3, 911 50 Trenčín, 032/7400 401, www.fsev.tnuni.sk Podmienky prijatia pre AR 2019/2020 Informácie o

Podrobnejšie

(Microsoft Word - Schwarcz, SChwraczov\341 , Bandlerov\341, Mari\232ov\341.doc)

(Microsoft Word - Schwarcz, SChwraczov\341 , Bandlerov\341,  Mari\232ov\341.doc) Analýza vedomostí a zručností ekologického farmára a experta pre získanie odborných kompetencií v EÚ Analysis of knowledge and skills of Eco-farmer and Eco-expert for obtaining professional competencies

Podrobnejšie

Ministerstvo hospodárstva SR Odbor zahraničnoobchodnej politiky Zahraničný obchod SR - január až apríl 2018 (a rovnaké obdobie roku 2017) In

Ministerstvo hospodárstva SR Odbor zahraničnoobchodnej politiky Zahraničný obchod SR - január až apríl 2018 (a rovnaké obdobie roku 2017) In Ministerstvo hospodárstva SR Odbor zahraničnoobchodnej politiky Zahraničný obchod SR - január až apríl 2018 (a rovnaké obdobie roku 2017) 2017 2018 Index 2018/2017 2018 Dovoz Štr.v % Vývoz Štr.v % Bilancia

Podrobnejšie

1 VYBERTE SI TNT Sme celosvetový tím profesionálov pripravený doručiť vaše zásielky

1 VYBERTE SI TNT Sme celosvetový tím profesionálov pripravený doručiť vaše zásielky 1 VYBERTE SI TNT Sme celosvetový tím profesionálov pripravený doručiť vaše zásielky 2 OBSAH STRANA 03 STRANA 04 STRANA 11 STRANA 12 STRANA 13 STRANA 15 STRANA 16 STRANA 17 SPOĽATHNITE SA NA TNT VÝBER EURÓPSKE

Podrobnejšie

Projektový list č. 1 Výstavba terminálu letiska Bratislava Dodávka a montáž elektomechanickej časti stavby, vrátane realizačných projektov.

Projektový list č. 1 Výstavba terminálu letiska Bratislava Dodávka a montáž elektomechanickej časti stavby, vrátane realizačných projektov. Projektový list č. 1 Výstavba terminálu letiska Bratislava Dodávka a montáž elektomechanickej časti stavby, vrátane realizačných projektov. 2 334 Nainštalovali sme 2 334 kusov sprinklerových hlavíc, vďaka

Podrobnejšie

Vyberte si TNT

Vyberte si TNT VYBERTE SI TNT Sme celosvetový tím profesionálov pripravený doručiť vaše zásielky 2 OBSAH STRANA 04 STRANA 06 STRANA 20 STRANA 22 STRANA 24 SPOĽAHNITE SA NA TNT VÝBER SLUŽBY EURÓPSKE POKRYTIE GLOBÁLNE

Podrobnejšie

Nahlásenie poistnej udalosti Predloženie nižšie uvedených podkladov nám umožní bezproblémovú a rýchlu likvidáciu poistnej udalosti. Formuláre na nahlá

Nahlásenie poistnej udalosti Predloženie nižšie uvedených podkladov nám umožní bezproblémovú a rýchlu likvidáciu poistnej udalosti. Formuláre na nahlá Nahlásenie poistnej udalosti Predloženie nižšie uvedených podkladov nám umožní bezproblémovú a rýchlu likvidáciu poistnej udalosti. Formuláre na nahlásenie poistnej udalosti môžete získať od našich zamestnancov

Podrobnejšie

Microsoft Word - osobnyudaj.sk_web_povinné_informovanie_kont.formulár def

Microsoft Word - osobnyudaj.sk_web_povinné_informovanie_kont.formulár def PREHLÁSENIE PREVÁDZKOVATEĽA Spoločnosť REAX s.r.o. so sídlom Jégeho 10 Bratislava, 821 08, IČO: 44784953 prehlasuje ako prevádzkovateľ webového sídla [www.reax.sk, www.realitkajednotka.sk], že na zaistenie

Podrobnejšie

VYH_363_1996_prepr_por_vzor

VYH_363_1996_prepr_por_vzor Vyhláška 363/1996 Z.z. (o vzore na vyhotovenie prepravného poriadku v cestnej doprave) Autor: Min. dopravy, pôšt a telekomunikácií SR Platnosť od: 21.12.1996 Účinnosť od: 1.1.1997 Uverejnené v Zbierke

Podrobnejšie

PREPRAVNÝ PORIADOK NÁKLADNEJ CESTNEJ DOPRRAVY OBCHODNEJ SPOLOČNOSTI VM AUTO s.r.o. vydaný podľa 4 zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave Článok I.

PREPRAVNÝ PORIADOK NÁKLADNEJ CESTNEJ DOPRRAVY OBCHODNEJ SPOLOČNOSTI VM AUTO s.r.o. vydaný podľa 4 zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave Článok I. PREPRAVNÝ PORIADOK NÁKLADNEJ CESTNEJ DOPRRAVY OBCHODNEJ SPOLOČNOSTI VM AUTO s.r.o. vydaný podľa 4 zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave Článok I. Úvodné ustanovenia 1. Účelom vydania tohto prepravného

Podrobnejšie

OR cennik CLICK UpdateII.indd

OR cennik CLICK UpdateII.indd platný od 15. 5. 2009 Ceny sú vypočítané podľa konverzného kurzu 30,1260 SKK/EUR. základné služby > štandardné Cena Kredit Orange Click štart* 6,61 199,00 6,61 199,00 * Cena zahŕňa službu CLIP, aktívnu

Podrobnejšie

SMERNICA VYSOKEJ ŠKOLY MÚZICKÝCH UMENÍ V BRATISLAVE O UZNÁVANÍ DOKLADOV O UKONČENOM VZDELANÍ v znení Dodatku č. 1 zo dňa 16. mája 2018 (úplné znenie)

SMERNICA VYSOKEJ ŠKOLY MÚZICKÝCH UMENÍ V BRATISLAVE O UZNÁVANÍ DOKLADOV O UKONČENOM VZDELANÍ v znení Dodatku č. 1 zo dňa 16. mája 2018 (úplné znenie) SMERNICA VYSOKEJ ŠKOLY MÚZICKÝCH UMENÍ V BRATISLAVE O UZNÁVANÍ DOKLADOV O UKONČENOM VZDELANÍ v znení Dodatku č. 1 zo dňa 16. mája 2018 (úplné znenie) účinnosť od 17. 05. 2018 2018 O B S A H Článok 1 Základné

Podrobnejšie

#project #process #change PRACUJTE FLEXIBILNE A INOVATÍVNE! AGILE MANAGEMENT

#project #process #change PRACUJTE FLEXIBILNE A INOVATÍVNE! AGILE MANAGEMENT #project #process #change PRACUJTE FLEXIBILNE A INOVATÍVNE! AGILE MANAGEMENT NIE JE TO TEN NAJSILNEJŠÍ, KTO PREŽIJE, ANI TEN NAJINTELIGENTNEJŠÍ, ALE TEN, KTO SA DOKÁŽE NAJLEPŠIE PRISPÔSOBIŤ. Charles Darwin

Podrobnejšie

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Letná kampaň 2016 Štart letnej kampane Zvýšenie obchodnej zľavy na 20% v krátkodobom cestovnom poistení Výhody dlhodobého cestovného poistenia Cestujeme s Vami od 1.7 sms správy pre klientov Úrazové poistenie

Podrobnejšie

OR_BIZNIS NEWSLETTER_AUGUST-SEPTEMBER_V10.indd

OR_BIZNIS NEWSLETTER_AUGUST-SEPTEMBER_V10.indd august september 2010 biznis spr@vy Vážený zákazník, vďaka najmodernejšej mobilnej a pevnej sieti a širokej ponuke sa fi rmy spoliehajú na Orange a naše služby využíva až 79 % veľkých firiem*. Či už hľadáte

Podrobnejšie

TARIFA SLUŽBY VOIP platná od Cena za volanie tarifikácia cena za minútu štandardné smery volaní (s) (EUR s DPH) volania do národných fixných

TARIFA SLUŽBY VOIP platná od Cena za volanie tarifikácia cena za minútu štandardné smery volaní (s) (EUR s DPH) volania do národných fixných TARIFA SLUŽBY VOIP platná od..09 Cena za volanie štandardné smery volaní volania do národných fixných sietí volania do národných mobilných sietí 0.096 volania na čísla VoIP sietí (060 xxx xxx, 069x xxx

Podrobnejšie

Reálnosť využitia RFID technológie pre identifikáciu poštových prepraviek (a ďalšie súvislosti)

Reálnosť využitia RFID technológie pre identifikáciu poštových prepraviek (a ďalšie súvislosti) Reálnosť využitia RFID technológie pre identifikáciu poštových prepraviek (a ďalšie súvislosti) Doc. Ing. Juraj Vaculík, PhD. Ing. Jiří Tengler Ing. Peter Kolarovszki, PhD. Ing. Libor Hoffman, MBA Obsah

Podrobnejšie

C(2018)8872/F1 - SK (annex)

C(2018)8872/F1 - SK (annex) EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli 19. 12. 2018 C(2018) 8872 final ANNEX PRÍLOHA k delegovanému nariadeniu Komisie, ktorým sa mení príloha I k nariadeniu Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 184/2005, pokiaľ ide

Podrobnejšie

Market Locator

Market Locator Meranie cestovného ruchu cez BIG DATA operátorov: Anonymizovaný pohyb SIMiek bez vyrušovania turistov Konferencia Dáta v destinačnom managemente DiDM 2018 Peter Fusek COO 21. november 2018 Viac ako 3.000

Podrobnejšie

Príloha č. 4 Údaje tranzitného vyhlásenia spolu s údajmi PCV o vstupe / výstupe V prípade, ak bude spolu s elektronickým tranzitným vyhlásením predlož

Príloha č. 4 Údaje tranzitného vyhlásenia spolu s údajmi PCV o vstupe / výstupe V prípade, ak bude spolu s elektronickým tranzitným vyhlásením predlož Príloha č. 4 Údaje tranzitného vyhlásenia spolu s údajmi PCV o vstupe / výstupe V prípade, ak bude spolu s elektronickým tranzitným vyhlásením predložené aj predbežné colné vyhlásenie o vstupe / výstupe,

Podrobnejšie

untitled

untitled cenník predplatených služieb Cenník SWAN MOBILE / Platný od 16. 12. 2009 1 Obsah Program služieb SWAN MOBILE. 3 Bezplatné služby. 3-4 Ostatné služby. 4 Informácie. 5 Kontrola spotreby. 6 Roaming. 7 Prenos

Podrobnejšie

News Flash 25. augusta, 2015 Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov

News Flash 25. augusta, 2015 Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov News Flash 25. augusta, 2015 Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov Jednou zo základných povinností zamestnávateľov na Slovensku je povinnosť zabezpečiť stravovanie

Podrobnejšie

untitled

untitled Novinky i overené stálice KATALÓG PRE PEKÁROV A CUKRÁROV Obsah Semix 3 Chleby 13 vhodné pre mrazenie termostabilná bezlepkový 2 S E M I Semix P E K Á R E N S K É Z M E S I 3 4 S E M I P E K Á R E N S K

Podrobnejšie

Ministerstvo hospodárstva SR Odbor zahraničnoobchodnej politiky Zahraničný obchod SR - január až február 2019 (a rovnaké obdobie roku 2018)

Ministerstvo hospodárstva SR Odbor zahraničnoobchodnej politiky Zahraničný obchod SR - január až február 2019 (a rovnaké obdobie roku 2018) Ministerstvo hospodárstva SR Odbor zahraničnoobchodnej politiky Zahraničný obchod SR - január až február 2019 (a rovnaké obdobie roku 2018) 2018 2019 Index 2019/2018 2019 Dovoz Štr.v % Vývoz Štr.v % Bilancia

Podrobnejšie

PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu?

PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu? PREČO STAVAŤ Z POROTHERMu? V tehlovom dome postavenom z kvalitných pálených tehál POROTHERM Profi vytvoríte pre vašu rodinu najzdravšie a najpríjemnejšie prostredie pre život. Dom postavíte za pár mesiacov,

Podrobnejšie

4 roky servisné zabezpečenie Viac než záruka Prehľad servisného zabezpečenia zariadení XEROX Autorizovaný Partner

4 roky servisné zabezpečenie Viac než záruka Prehľad servisného zabezpečenia zariadení XEROX   Autorizovaný Partner 4 roky servisné zabezpečenie Viac než záruka Prehľad servisného zabezpečenia zariadení XEROX www.asep.sk Autorizovaný Partner Servisné zabezpečenie Nákupom zariadení pre nás obchodný vzťah nekončí. Ku

Podrobnejšie

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrobkov v Európskej únii. Ide o nasledujúce výrobky: 1.

Podrobnejšie

Microsoft Word - Sprava 2005 rocna 03 DEF.doc

Microsoft Word - Sprava 2005 rocna 03 DEF.doc VÚB AM DLHOPISOVÝ EUROFOND, otvorený podielový fond VÚB Asset Management, správ. spol., a.s. Správa o hospodárení k 31.12.2005 Správa o hospodárení k 31.12.2005 VÚB AM DLHOPISOVÝ EUROFOND, otvorený podielový

Podrobnejšie

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Zákaznícky portál DPD Používateľský manuál V Bratislave 26.03.2015 Obsah 1. Úvod 2. Registrácia 3. Prihlásenie 4. Objednávka prepravy 5. Objednávka City Service 6. Objednávka vyžiadanej prepravy 7. Adresár

Podrobnejšie

ZMLUVA O SPOLUPRÁCI

ZMLUVA  O  SPOLUPRÁCI ZMLUVA O SPOLUPRÁCI uzatvorená podľa ust. 269 ods. 2 Obchodného zákonníka č. 2017/13/17 Partner 1: Bratislavská organizácia cestovného ruchu Sídlo: Primaciálne námestie 1, P.O.BOX 349, 810 00 Bratislava

Podrobnejšie

CENNÍK PROGRAMOV A SLUŽIEB MAGENTA MOBILE A MAGENTA 1 BIZNIS PLATNÝ OD Príloha je neoddeliteľná súčasť Cenníka pre poskytovanie služieb sp

CENNÍK PROGRAMOV A SLUŽIEB MAGENTA MOBILE A MAGENTA 1 BIZNIS PLATNÝ OD Príloha je neoddeliteľná súčasť Cenníka pre poskytovanie služieb sp Pre využívanie riešenia Mobile a 1 Biznis je potrebná aktivácia programu služieb Mobile VPN, Mobile Mini, Mobile Basic, Mobile Standard, Mobile Manager alebo Mobile VIP, resp. pre používanie 1 Biznis je

Podrobnejšie

NOVÝ FORD TRUCKS F-MAX TRUCKS

NOVÝ FORD TRUCKS F-MAX TRUCKS NOVÝ FORD TRUCKS F-MAX TRUCKS VIAC AKO LEN ŤAHAČ, F-MAX JE DIZAJNOVÝ ZÁZRAK ZRKADLÁ Nové zrkadlá F-MAX zobrazujú všetko priamo pred vašimi očami. Navrhnuté pre perfektné zorné pole. Elektrické a vyhrievané

Podrobnejšie

PARTNERSTVO Člen skupiny V súčasnosti je jediným akcionárom slovenská investičná skupina Optifin Invest s.r.o., ktorá okrem iného je aj vlastníkom spo

PARTNERSTVO Člen skupiny V súčasnosti je jediným akcionárom slovenská investičná skupina Optifin Invest s.r.o., ktorá okrem iného je aj vlastníkom spo PARTNERSTVO Člen skupiny V súčasnosti je jediným akcionárom slovenská investičná skupina Optifin Invest s.r.o., ktorá okrem iného je aj vlastníkom spoločnosti Tatravagónka a.s. popredného európskeho výrobcu

Podrobnejšie

(Manu\341l)

(Manu\341l) Manuál práce so systémom kampane DPNB 1. Základné rozdelenie záložiek v konte súťažiaceho: 1. Súhrn nájdete v ňom zosumarizované informácie o vašich jazdách, celkovom poradí na Slovensku aj v meste, ušetrenom

Podrobnejšie

iot business hub whitepaper isdd_em_New.pdf

iot  business hub whitepaper isdd_em_New.pdf IoT Business Hub I.S.D.D. plus, s.r.o. Pažítková 5 821 01 Bratislava 27 Slovenská republika 1 IoT Business Hub Univerzálna platforma, pre vaše dáta z akýchkoľvek IoT zariadení prostredníctvom IoT siete

Podrobnejšie

Microsoft Word - skripta3b.doc

Microsoft Word - skripta3b.doc 6. Vlastnosti binárnych relácií V tejto časti sa budeme venovať šiestim vlastnostiam binárnych relácií. Najprv si uvedieme ich definíciu. Reláciu R definovanú v množine M nazývame: a ) reflexívnou, ak

Podrobnejšie

PLATOBNÉ A DODACIE PODMIENKY Platobné podmienky Na výber je viacero možností ako zaplatiť za objednaný tovar. TYP PLATBY Dobierka platba pri prevzatí

PLATOBNÉ A DODACIE PODMIENKY Platobné podmienky Na výber je viacero možností ako zaplatiť za objednaný tovar. TYP PLATBY Dobierka platba pri prevzatí PLATOBNÉ A DODACIE PODMIENKY Platobné podmienky Na výber je viacero možností ako zaplatiť za objednaný tovar. TYP PLATBY Dobierka platba pri prevzatí (Kuriérska spoločnosť UPS, Expres kuriér Slovenská

Podrobnejšie

OR cennik SLUZIEB 200x indd

OR cennik SLUZIEB 200x indd platný od.. 00 cenník služieb Obsah Hlasové a SMS účastnícke programy...4 Paušál Snov...4 Kreditné účastnícke programy...5 G paušál...5 SMS programy...5 Iné hlasové účastnícke programy...6 Medzinárodné

Podrobnejšie

IT NEWS

IT NEWS Objednávanie cez e-shop pre firmy (B2B) Jún 2019 Vypracoval: RNDr. Andrea Allárová, e-commerce manager Prihlásenie na stránku Pred prvým prihlásením na stránku www.hagard.sk kontaktujte svojho prideleného

Podrobnejšie

Nariadenie Komisie (ES) č. 641/2009 z 22. júla 2009, ktorým sa vykonáva smernica Európskeho parlamentu a Rady 2005/32/ES, pokiaľ ide o požiadavky na e

Nariadenie Komisie (ES) č. 641/2009 z 22. júla 2009, ktorým sa vykonáva smernica Európskeho parlamentu a Rady 2005/32/ES, pokiaľ ide o požiadavky na e 23.7.2009 Úradný vestník Európskej únie L 191/35 NARIADENIE KOMISIE (ES) č. 641/2009 z 22. júla 2009, ktorým sa vykonáva smernica Európskeho parlamentu a Rady 2005/32/ES, pokiaľ ide o požiadavky na ekodizajn

Podrobnejšie

Présentation PowerPoint

Présentation PowerPoint Voľný pohyb služieb v EÚ Štyri základné slobody v rámci Jednotného trhu EÚ Voľný pohyb tovarov Voľný pohyb kapitálu Voľný pohyb služieb a sloboda usadenia sa Voľný pohyb osôb Zmluva o založení Európskeho

Podrobnejšie

Stratégia vysokej školy v oblasti internacionálizácie

Stratégia vysokej školy v oblasti internacionálizácie Stratégia slovenských vysokých škôl v oblasti internacionalizácie Peter Fabián, Jarmila Červená, Lenka Kuzmová Žilinská univerzita v Žiline Internacionalizácia vzdelávania, vedy a inovatívneho podnikania

Podrobnejšie

Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky Pobyty pre sociálne slabšie rodiny v štátnych zariadeniach zadarmo REKREAČNÉ POBYTY pre rodiny s nezaopatrený

Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky Pobyty pre sociálne slabšie rodiny v štátnych zariadeniach zadarmo REKREAČNÉ POBYTY pre rodiny s nezaopatrený REKREAČNÉ POBYTY pre rodiny s nezaopatrenými deťmi Ministerstvo vnútra SR sekcia personálnych a sociálnych činností a osobný úrad organizačný odbor Pribinova 2, 812 72 Bratislava Kontakt: pobyty@minv.sk

Podrobnejšie

1. Základné definície Zverejnené Všeobecné obchodné podmienky sa riadia ustanoveniami všeobecne platného zákona ( č.102/2014 Z.z. ) a definujú podmien

1. Základné definície Zverejnené Všeobecné obchodné podmienky sa riadia ustanoveniami všeobecne platného zákona ( č.102/2014 Z.z. ) a definujú podmien 1. Základné definície Zverejnené Všeobecné obchodné podmienky sa riadia ustanoveniami všeobecne platného zákona ( č.102/2014 Z.z. ) a definujú podmienky v obchodných vzťahoch pre zákazníka ( ďalej kupujúci

Podrobnejšie

STAVOMEGA s r.o. Toryská 3, Košice IČO: , IČ DPH: SK PREPRAVNÝ PORIADOK CESTNEJ NÁKLADNEJ DOPRAVY Článok I. Základné ustanov

STAVOMEGA s r.o. Toryská 3, Košice IČO: , IČ DPH: SK PREPRAVNÝ PORIADOK CESTNEJ NÁKLADNEJ DOPRAVY Článok I. Základné ustanov PREPRAVNÝ PORIADOK CESTNEJ NÁKLADNEJ DOPRAVY Článok I. Základné ustanovenia 1. Tento prepravný poriadok cestnej nákladnej dopravy (ďalej len prepravný poriadok ) upravuje podmienky, za ktorých spoločnosť:

Podrobnejšie

Schenker Deutschland AG The Integrated Logistics Provider

Schenker Deutschland AG  The Integrated Logistics Provider Pictures: Rüdiger Nehmzow Ako vytendrovať to, čo chcete Martin Hrnčiar Head Of Sales Schenker s.r.o. Obsah dnešnej prezentácie Aké sú fázy výberového konania Čo je dôležité v jednotlivých fázach výberového

Podrobnejšie

Prepravný poriadok cestnej nákladnej dopravy SKITRANS s.r.o. OBSAH: 1. Úvodné ustanovenia 2. Rozsah nákladnej cestnej dopravy 3. Vymedzenie podmienok

Prepravný poriadok cestnej nákladnej dopravy SKITRANS s.r.o. OBSAH: 1. Úvodné ustanovenia 2. Rozsah nákladnej cestnej dopravy 3. Vymedzenie podmienok Prepravný poriadok cestnej nákladnej dopravy SKITRANS s.r.o. OBSAH: 1. Úvodné ustanovenia 2. Rozsah nákladnej cestnej dopravy 3. Vymedzenie podmienok na uzavretie zmluvy o preprave nákladu 4. Postavenie

Podrobnejšie

EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli COM(2018) 366 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k návrhu NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY ktorým sa ustanovuj

EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli COM(2018) 366 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k návrhu NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY ktorým sa ustanovuj EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli 30. 5. 2018 COM(2018) 366 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k návrhu NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY ktorým sa ustanovuje program Kreatívna Európa (na roky 2021 až 2027) a

Podrobnejšie

Microsoft Word - o09_Používateľská príručka ku kontrole kupónov na webe_v4.doc

Microsoft Word - o09_Používateľská príručka ku kontrole kupónov na webe_v4.doc POUŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA KU KONTROLE KUPÓNOV LE CHEQUE DEJEUNER s.r.o. NA WEBE OBSAH I. PRIHLÁSENIE... 3 II. OVEROVANIE SKENEROM... 3 III. OVEROVANIE MANUÁLNYM ZADANÍM... 3 IV. CHYBOVÉ HLÁSENIA... 4 1) Opakované

Podrobnejšie

Microsoft Word - m07_618.skw

Microsoft Word - m07_618.skw MEMO/07/618 V Bruseli 20. decembra 2007 Základné informácie o rozširovaní schengenského priestoru Dňa 14. júna 1985 vlády Belgicka, Nemecka, Francúzska, Luxemburska a Holandska, podpísali v Schengene,

Podrobnejšie

ĽAHKO. BEZ NÁMAHY. BEZ ÚNAVY. Naša patentovaná vysokotlaková pištoľ EASY!Force citeľne odľahčí vaše kĺby a svaly. PROFESSIONAL VYSOKOTLAKOVÉ ČISTIČE

ĽAHKO. BEZ NÁMAHY. BEZ ÚNAVY. Naša patentovaná vysokotlaková pištoľ EASY!Force citeľne odľahčí vaše kĺby a svaly. PROFESSIONAL VYSOKOTLAKOVÉ ČISTIČE ĽAHKO. BEZ NÁMAHY. BEZ ÚNAVY. Naša patentovaná vysokotlaková pištoľ EASY!Force citeľne odľahčí vaše kĺby a svaly. PROFESSIONAL VYSOKOTLAKOVÉ ČISTIČE NAJLEPŠIE BEZ AKEJKOĽVEK SILY. Našou vysokotlakovou

Podrobnejšie

Skusenosti_Ch_z_REACH_Besenova_2009

Skusenosti_Ch_z_REACH_Besenova_2009 Produkt stewardship a REACH Regionalny Responsible Care seminar Besenova, 12. juna 2009 Skusenosti svajciarskeho chemickeho priemyslu pri implementacii REACH Dr. Paul Vesel SGCI Chemie Pharma Schweiz paul.vesel@sgci.ch

Podrobnejšie

(Microsoft PowerPoint - TESCO - v\341\232 partner pre praktick\351 vyu\350ovanie.ppt)

(Microsoft PowerPoint - TESCO - v\341\232 partner pre praktick\351 vyu\350ovanie.ppt) Staňte sa našim partnerom pre praktické vyučovanie vašich študentov O NÁS TESCO STORES SR, a.s. je spoločnosť s celosvetovou pôsobnosťou. Na slovenský trh vstúpila v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje

Podrobnejšie

Platný od: OPIS ŠTUDIJNÉHO ODBORU EKONOMIKA A RIADENIE PODNIKOV

Platný od: OPIS ŠTUDIJNÉHO ODBORU EKONOMIKA A RIADENIE PODNIKOV Platný od: 21.2.2017 OPIS ŠTUDIJNÉHO ODBORU EKONOMIKA A RIADENIE PODNIKOV (a) Názov študijného odboru: Ekonomika a riadenie podnikov (anglický názov "Economics and Management of Enterprises") (b) Stupne

Podrobnejšie

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob

Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrob Nebezpečné výrobky Národný kontaktný bod pre RAPEX postúpil na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky hlásenie o výskyte nebezpečných výrobkov v Európskej únii. Ide o nasledujúce výrobky: 1.

Podrobnejšie

Jasenovská 31, Humenné Obchodné a dodacie podmienky spoločnosti ZEMPLÍN, s.r.o. Humenné Objednávanie tovaru a termíny dodania Objednávky tovaru

Jasenovská 31, Humenné Obchodné a dodacie podmienky spoločnosti ZEMPLÍN, s.r.o. Humenné Objednávanie tovaru a termíny dodania Objednávky tovaru Jasenovská 31, 066 01 Humenné Obchodné a dodacie podmienky spoločnosti ZEMPLÍN, s.r.o. Humenné Objednávanie tovaru a termíny dodania Objednávky tovaru prijímame poštou, faxom alebo mailom. Odberateľ dostane

Podrobnejšie

Plyn dodávka - ŠK ( Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Evidencia štandardov kvality za oblasť PLYN - DODÁVKA Číslo

Plyn dodávka - ŠK (  Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Evidencia štandardov kvality za oblasť PLYN - DODÁVKA Číslo (http://www.urso.gov.sk) Úrad pre reguláciu sieťových odvetví Evidencia štandardov kvality za oblasť PLYN - DODÁVKA Číslo transakcie: THOR-B94FTL-124632 Údaje o regulovanom subjekte:: Obchodné meno:* KORD

Podrobnejšie

untitled

untitled PRÍSLUŠENSTVO CITROËN BERLINGO A NEMO BEZPEČNOSŤ 04 MOŽNOSTI PREPRAVY 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIÁ 10 JEDNODUCHO CITROËN Vybrať si Citroën znamená vybrať si kvalitu, bezpečnosť a štýl. Tri kľúčové slová, ktorými

Podrobnejšie

Microsoft Word - Prepravný poriadok VASPO hlavička.doc

Microsoft Word - Prepravný poriadok VASPO hlavička.doc PREPRAVNÝ PORIADOK CESTNEJ NÁKLADNEJ DOPRAVY SPOLOČNOSTI VASPO STONE s.r.o. OBSAH: 1. Úvodné ustanovenia 2. Rozsah nákladnej cestnej dopravy 3. Vymedzenie podmienok na uzavretie zmluvy o preprave nákladu

Podrobnejšie

MÚ Šahy - Plynofikácia Tešmak

MÚ Šahy - Plynofikácia Tešmak KÚPNA ZMLUVA NA DODÁVKU TOVAROV Č. ZML-39-2018 uzavretá podľa príslušných ustanovení 409 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb. v znení neskorších zmien a doplnkov. (ďalej len zmluva ) 1. Kupujúci:

Podrobnejšie

AM_Ple_NonLegReport

AM_Ple_NonLegReport 8.2.2017 A8-0026/9 9 o Bosne a Hercegovine za rok 2016 Odsek 1 1. víta posúdenie žiadosti Bosny a Hercegoviny o členstvo v EÚ Radou a odovzdanie dotazníka a očakáva stanovisko Komisie vo veci merity žiadosti

Podrobnejšie

EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli COM(2016) 546 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k SPRÁVE KOMISIE EURÓPSKEMU PARLAMENTU A RADE Výročná správa o Fonde

EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli COM(2016) 546 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k SPRÁVE KOMISIE EURÓPSKEMU PARLAMENTU A RADE Výročná správa o Fonde EURÓPSKA KOMISIA V Bruseli 30. 8. 2016 COM(2016) 546 final ANNEXES 1 to 2 PRÍLOHY k SPRÁVE KOMISIE EURÓPSKEMU PARLAMENTU A RADE Výročná správa o Fonde solidarity Európskej únie za rok 2015 SK SK PRÍLOHA

Podrobnejšie

Prezentácia programu PowerPoint

Prezentácia programu PowerPoint Predstavenie podprogramu 1.6.3 Tvorba multimediálneho diela Fond na podporu umenia o je verejnoprávna inštitúcia zabezpečujúca podporu umeleckých aktivít, kultúry a kreatívneho priemyslu o nahrádza podstatnú

Podrobnejšie

Microsoft Word - a13_45.SK.doc

Microsoft Word - a13_45.SK.doc EURÓPY DVOR AUDÍTOROV PREJAV Luxemburg 10. decembra 2013 ECA/13/45 Prejav Vítora Caldeiru, predsedu Európskeho dvora audítorov Predstavenie výročnej správy za rok 2012 Rade Európskej únie (hospodárske

Podrobnejšie

Polročná správa o hospodárení s majetkom v doplnkovom dôchodkovom fonde k Konzervatívny príspevkový d.d.f. NN Tatry Sympatia, d.d.s., a.s

Polročná správa o hospodárení s majetkom v doplnkovom dôchodkovom fonde k Konzervatívny príspevkový d.d.f. NN Tatry Sympatia, d.d.s., a.s Polročná správa o hospodárení s majetkom v doplnkovom dôchodkovom fonde k 30. 06. 2015 Konzervatívny príspevkový d.d.f. NN Tatry Sympatia, d.d.s., a.s. NN Tatry Sympatia d.d.s., a.s. Príloha č. 7 k vyhláške

Podrobnejšie

Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269 ods.2 zákona č. 513/1991 zb. Obchodný zákonník v platnom znení I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obe

Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269 ods.2 zákona č. 513/1991 zb. Obchodný zákonník v platnom znení I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obe Zmluva o poskytovaní služieb uzavretá podľa 269 ods.2 zákona č. 513/1991 zb. Obchodný zákonník v platnom znení I. Zmluvné strany 1.1 Objednávateľ: Obec Pavlovce nad Uhom Právna forma: obec Sídlo: Kostolné

Podrobnejšie

Slide 1

Slide 1 Elektronická akceptácia kúpnych zmlúv v zákazníckej zóne Železiarní Podbrezová a.s. Manuál Po vstupe do klientskej zóny Železiarni Podbrezová vyberte v ľavom menu Kúpne zmluvy / Sale contracts On line

Podrobnejšie

Často kladené otázky o Etickej linke U

Často kladené otázky o Etickej linke U Často kladené otázky o Etickej linke U. S. Steel (the U. S. Steel Ethics Line) Čo je Etická linka U. S. Steel? Etická linka U. S. Steel je vhodný a dôverný spôsob, ako oznamovať protiprávne alebo neetické

Podrobnejšie

Salt water pool care for highest demands

Salt water pool care for highest demands Salt water pool care for highest demands Nová úprava slanej vody od odborníka Majitelia bazénov, ktorí používajú soľ na ošetrenie bazénovej vody, sa vedome rozhodli pre používanie prírodného produktu.

Podrobnejšie